Kapı Kapatıcılar. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır Sürekli güncellenen kataloğunuz:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kapı Kapatıcılar. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır Sürekli güncellenen kataloğunuz:"

Transkript

1

2

3 .0 Sürekli güncellenen kataloğunuz:

4 Bilgi Kapı kapatıcılar için genel bilgi StarTec kapı kapatıcılar Geze kapı kapatıcılar Dirsek kollu kapı kapatıcılar Kayar kanallı kapı kapatıcılar Gizli kapı kapatıcılar Zemine gömme kapı kapatıcı Pivot menteşe seti Dirsek kollu kapı kapatıcılar Kayar kanallı kapı kapatıcılar Montaj plakaları Çift kanatlı kapılar için kayar kanallı kapı kapatıcılar Gizli kapı kapatıcılar Zemine gömme kapı kapatıcı Pivot menteşe setleri Aksesuarlar Manyetik kapı tutucular Manyetik kapı tutucu karşılıkları Buton Yaylı kapı kapatıcı Kapı sıralama mekanizmaları Özel kapı kapatıcılar Gizli kapı kapatıcılar Kayar kapılar için kapı kapatıcı EC Turn Otomatik kapı açma mekanizması Sürekli güncellenen kataloğunuz:

5 Bilgi Kapının çalıştığı alandaki kapı kapatıcının fonksiyonları d b a b c a) Açılım frenlemesi Açılım frenlemesi ile hızlı bir şekilde açılan (el ile veya rüzgar etkisi ile) kapıların açılım hızı azaltılır. Böylelikle kapının veya duvarın hasar görmesi engellenir. b) Kapama hızı: Kapama hızının düzgün bir şekilde ayarlanması, kapı kanadının kontrollü bir şekilde kapanmasını sağlar. c) Kapanmanın geciktirilmesi: Kapanmanın geciktirilmesi kapanma aktivitesini uzatır. Böylece ağır bavul taşıyan kişiler, çocuk arabalı anneler v.s. kapıdan geçebilmek için yeterli zamana sahip olurlar. d) Son çarpma hızı: Son çarpma hızı kapının kapanmasını kontrol eder ve kapının güvenli bir şekilde kapanmasını sağlar. Kapı kapatıcı montaj şekilleri a - Kapı kanadına menteşe tarafından b - Kapı kanadına menteşenin ters tarafından c - Kasaya menteşe tarafından d - Kasaya menteşenin ters tarafından Yangın dayanımı ve duman kontrolü Yetkililer tarafından onaylanmış yangın ve duman kontrollü kapılar sonradan değiştirilmemelidir. Kapı kapatıcı veya sabitleme ünitesinin monte edilmesi, yangın ve duman kontrollü kapı ile uyumlu olduğuna dair son bir kontrol veya onay gerektirebilir. Yangın dayanımı ve duman kontrollü kapılar için test edilmiş kapı kapatıcılar katalogda yangın dayanım logosu ile belirtilmiştir. Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılması uygun olmayan kapı kapatıcılar, katalogda yangın dayanım logosunun üzeri çarpı ile işaretlenerek belirtilmiştir. Kapı kapatıcılar için genel bilgi Kapı koordinasyonu Çift kanatlı kapılarda kapı sıralama mekanizması, kapı kanatlarının kapanma sırasının doğru bir şekilde yerine gelmesini sağlar. (Pasif kanat aktif kanattan önce kapanmalıdır.) Sabitleme ünitesi Sabitleme ünitesi kapı kapatıcı kullanılan kapıların belirli bir açıda açık kalmasını sağlar. Dirsek kollu kapı kapatıcılarda sabitleme, kapı kapatıcı kolunun dirseğine yerleştirilen girintili bir kam ile gerçekleştirilir. Kapı açıldığında kam bağlı olduğu kol boyunca döner ve önceden belirlenmiş bir açıya geldiğinde, ikinci koldaki yaylı makara kamdaki girintiye oturarak kolun sabitlenmesini sağlar. Eğer kapı kapatıcı kayar kanallı ise kanal içerisine yerleştirilen yaylı klipslenerek sabitleme sağlanır. Açılma esnasında kayar kanal içinde hareket eden parça bu klipsin üzerinden geçer ve geri dönmesi engellenerek kapının sabitlenmesi sağlanır. Zemine gömme kapı kapatıcılarda, kam üzerinde girintiler ve çıkıntılar yaparak sabitleme sağlanır. Açılma esnasında zemine gömme kapı kapatıcılarda bulunan sabitleme makaraları kam üzerindeki yuvalarına oturarak kamın geri dönmemesini sağlar. Böylece kapı sabitlenir. Mekanik sabitleme üniteleri ile açık tutulan kapıların el ile hafifçe çekilerek kapı kapatıcı sayesinde kapanması sağlanır. Mekanik sabitleme üniteli kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılmaz..2 Sürekli güncellenen kataloğunuz:

6 Bilgi Sınıflandırma EN 1154:1996 uyarınca yapılmıştır. Kapı kapatıcılar için test yöntemleri ve istenilen şartlar Kilitler ve Mimari Donanımlar - Kontrollü kapı kapatma aygıtları başlığı altında EN 1154:1996 Avrupa Standartlarında tanımlanmıştır. İstenilen şartlar 6 kademeli atama sistemi uyarınca sınıflandırılmıştır. 6 Kademeli sınıflandırma anahtarı: 1- Kullanım sınıfı 2- Dayanıklılık 3- Kapı kapatıcı ölçüsü Kademeler 4- Yangın dayanımlı/duman kontrollü kapılara uyum 5- Güvenlik 6- Korozyon direnci Sınıflandırma anahtarındaki kademelerin anlamları: Kademe Muhtemel Sınıf Anlam 1 Kullanım sınıfı 3 Kapının >105 açılım açısı ile kapanması 4 Kapının 180 açılım açısı ile kapanması 2 Dayanıklılık açma-kapama (test devresi) 3 Kapı kapatıcı ölçüsü* *Kapı kapatıcı farklı aralıklarda kapama gücü seçeneği sunuyorsa, maksimum ve minimum ölçüler belirtilmelidir. 4 Yangın dayanımlı/duman kontrollü kapılara uyum 1 Kapı genişliği: maks. 750 mm; kapının test edildiği ağırlık: kg 2 Kapı genişliği: maks. 850 mm; kapının test edildiği ağırlık: 40 kg 3 Kapı genişliği: maks. 950 mm; kapının test edildiği ağırlık: 60 kg 4 Kapı genişliği: maks mm; kapının test edildiği ağırlık: 80 kg 5 Kapı genişliği: maks mm; kapının test edildiği ağırlık: 100 kg 6 Kapı genişliği: maks mm; kapının test edildiği ağırlık: 1 kg 7 Kapı genişliği: maks mm; kapının test edildiği ağırlık: 160 kg 0 Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz 1 Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılabilir 5 Güvenlik 1 Tüm kapı kapatıcılar azami emniyet şartlarını sağlamalıdır. Bu yüzden, sadece 1 sınıf tanımlanmıştır. 6 Korozyon direnci 0 Korozyon direnci tanımlanmamıştır 1 Düşük korozyon direnci 2 Orta seviyeli korozyon direnci 3 Yüksek korozyon direnci 4 Çok yüksek korozyon direnci 5 Olağanüstü yüksek korozyon direnci Kapı kapatıcı ölçülerinin tanımı: Kapı kapatıcı ölçüsü Tavsiye edilen maks. kapı genişliği mm Kapının test edildiği ağırlık kg Kapanma momenti Nm 0 ve 4 aralığında 88 ve 92 aralığında Diğer açılım açılarında Tutma momenti Nm 0 ve 60 aralığında Min. Maks. Min. Min. Maks. Min Kapı kapatıcı verimliliği % 0 ve 4 aralığında Örnek (bakınız sayfa.4, DCL11 ): Sınıf: Kullanım sınıfı (Açılım açısı 180, 4. sınıf) Dayanıklılık (500,000 açma-kapama, 8. sınıf) Kapı kapatıcı ölçüsü (Kapı genişliği: maks. 950 mm; test edilen kapı ağırlığı: 60 kg, 3.sınıf) Yangın dayanımlı / duman kontrollü kapılara uyum (Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılabilir, 1. sınıf) Güvenlik (1.sınıf) Korozyon direnci (Yüksek korozyon direnci, 3.sınıf) Sürekli güncellenen kataloğunuz:

7 Dirsek Kollu Kapı Kapatıcılar - Geze TS 00 V Dirsek kollu kapı kapatıcı EN 2, 4, 5 Ayar imkanı: Kapama gücü seviyesi (EN 2, 4, 5); kapı kapatıcı montaj yerinin menteşe aksı uzaklığına göre ayarlanır Kapama hızı, dirsek kol üzerinden hidrolik çarpma ayarı Montaj şekli: Kapı kanadına veya kasaya menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2, 4 ve 5 Kapı genişliği: 1250 mm Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız. Beyaz, RAL 9016 TS 00 V Standart (sabitlemesiz) dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile F Kapı kapatıcı gövdesi Standart (sabitlemesiz) dirsek kol TS 00 V Sabitlemeli dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile F Kapı kapatıcı gövdesi Sabitlemeli dirsek kol TS 4000 Dirsek kollu kapı kapatıcı EN 1-6 Donanım: Optik güç göstergeli Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı, açılım frenlemesi, dirsek kol üzerinden hidrolik çarpma ayarı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kasa-ya menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 1 6 Kapı genişliği: 1400 mm Sabitleme: 150 ye kadar 46 Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız. 46 Beyaz, RAL 9016 TS 4000 Standart (sabitlemesiz) dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile F Kapı kapatıcı gövdesi Standart (sabitlemesiz) dirsek kol TS 4000 Sabitlemeli dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile F Kapı kapatıcı gövdesi Sabitlemeli dirsek kol Montaj plakaları p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

8 BOS SAYFA

9 Dirsek Kollu Kapı Kapatıcılar - StarTec DCL EN 3 YENİ Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kasaya menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 3 Kapı genişliği: 950 mm Açılım: 180 Üst yüzey Standart dirsek kollu Sabitlemeli dirsek kollu DCL 11, DCL 12 EN 3 Ayar imkanı: Kapama hızı, açılım frenlemesi ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kapı kasasına menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 3 Kapı genişliği: 950 mm Açılım: 180 Sabitleme açısı: 145 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: DCL 11 Standart dirsek kollu F DCL 12 Sabitlemeli dirsek kollu F Montaj plakası p Sayfa.6.4 Sürekli güncellenen kataloğunuz:

10 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 1500 G Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 3 Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 3 Kapı genişliği: 850 mm Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız. Beyaz, RAL 9016 TS 1500 G Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal TS 1500 G Kapı kapatıcı seti, sabitleme üniteli 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi TS 00 Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 2, 4 Ayar imkanı: Kapama hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2, 4 Kapı genişliği: 950 mm Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız. 48 TS 00 Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal TS 00 Kapı kapatıcı seti, sabitleme üniteli 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi Montaj plakaları p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

11 BOS SAYFA

12 Dirsek Kollu Kapı Kapatıcılar - StarTec DCL 15, DCL 16 EN 2-4 Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kapı kasasına menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 2-4 Kapı genişliği: 1100 mm Açılım: 180 Sabitleme açısı: 145 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: DCL 15 Standart dirsek kollu F DCL 16 Sabitlemeli dirsek kollu F DCL 51 EN 2-5 Ayar imkanı: Kapama hızı, açılım frenlemesi ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kapı kasasına menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 2-5 Kapı genişliği: 1250 mm Kapı ağırlığı: 100 kg Açılım: 180 Sabitleme açısı: 150 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: Paslanmaz çelik, mat Pirinç, parlak DCL 51 Standart dirsek kollu F DCL 51 Sabitlemeli dirsek kollu F Montaj plakası p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

13 Dirsek Kollu Kapı Kapatıcılar - StarTec DCL 55 EN 2-6 YENİ Ayar imkanı: Kapama hızı, açılım frenlemesi ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kapı kasasına menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 2-6 Kapı genişliği: 1400 mm Kapı ağırlığı: 150 kg Açılım: 180 Sabitleme açısı: 150 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: DCL 55 Standart dirsek kollu F DCL 55 Sabitlemeli dirsek kollu F Montaj plakası Kayar kanallı kapı kapatıcı için Renk: Kapı kasasına paralel montaj için Not Kayar kanallı kapatıcı için montaj plakası kullanıldığında kapı kapanma hızı % oranında azalır. Model Test Sertifikası Kapama gücü DCL 11 EN1154:1996/A1:02 3 DCL 15 EN1154:1996/A1:02 3 DCL 51 EN1154:1996/A1: DCL 11, DCL 15, DCL 51 için montaj plakası Sürekli güncellenen kataloğunuz:

14 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 5000 E Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 2-6 Yangın dayanımlı Bilgi Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılır. Elektromekanik sabitleme fonksiyonu yardımıyla istenilen açıda kapının açık tutulması sağlanır. Merkezi yangın ve duman dedektörüne bağlanıp, yangın anında kapının otomatik olarak kapanması sağlanır. Lütfen menteşenin ters tarafına montaj ihtiyacı gerektiren kapı kapatıcılar için danışınız. Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız. Donanım: Elektromekanik sabitlemeli Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı, son çarpma hızı ve açılım frenlemesi Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-6 Kapı genişliği: 1400 mm Çalışma voltajı: 24 V DC ± 10% Akım girişi: 100 ma Koruma sınıfı: IP 43 (iç mekanlarda) Sabitleme aralığı: Beyaz, RAL 9016 TS 5000 E Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal E 30 mm Montaj plakası TS 1500 G için Kapı kapatıcının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Montaj plakası TS 00 için Kapı kapatıcının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Köşeli montaj plakası TS 00 için Kapı kapatıcının kasaya itme yönünde montajı için Sürekli güncellenen kataloğunuz:

15 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - StarTec DCL 61 EN 2-4 Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına ve kasaya menteşe tarafından veya kanada menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2, 3 ve 4 Kapı genişliği: 1100 mm Açılım: 180 Sabitleme açısı: 150 DCL 61 Kayar kanallı, sabitleme ünitesiz F Gümüş renkli Paslanmaz çelik, mat* Pirinç, parlak* * Koruyucu kapak üst yüzeyi Kapıların istenilen noktada ( 150 ) açık kalması için lütfen sabitleme parçasını ayrıca sipariş ediniz. Sabitleme parçası Bilgi Sabitleme parçası kullanılan kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz. DCL 84 EN 3 YENİ Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına ve kasaya menteşe tarafından Kapama gücü: EN 3 Kapı genişliği: 950 mm Açılım: 1 Sabitleme açısı: 115 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: DCL 84 Kayar kanallı, sabitleme ünitesiz F Kapıların istenilen noktada ( 115 ) açık kalması için lütfen sabitleme parçasını ayrıca sipariş ediniz. Sabitleme parçası Bilgi Sabitleme parçası kullanılan kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz. DCL 83 EN 2-4 YENİ Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına ve kasaya menteşe tarafından Kapama gücü: EN 2 4 Kapı genişliği: 1100 mm Kapı ağırlığı: 80 kg Açılım: 115 Sabitleme açısı: 115 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: DCL 83 Kayar kanallı, sabitleme ünitesiz F Kapıların istenilen noktada ( 115 ) açık kalması için lütfen sabitleme parçasını ayrıca sipariş ediniz. Sabitleme parçası Bilgi Sabitleme parçası kullanılan kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz Sürekli güncellenen kataloğunuz:

16 BOS SAYFA

17 Gizli Kapı Kapatıcılar - StarTec DCL 34 EN 3 YENİ Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Gövde ve kanal, kanada veya kasaya gömülerek. Kapama gücü: EN 3 Kapı genişliği: 950 mm Kapı kalınlığı: 40 mm Açılım: 1 Sabitleme açısı: 115 Standart: EN 1154:1996/A1:02 Sınıf: DCL 34 Gizli kapı kapatıcı, sabitleme ünitesiz F Kapıların istenilen noktada ( 115 ) açık kalması için lütfen sabitleme parçasını ayrıca sipariş ediniz. Sabitleme parçası Bilgi Sabitleme parçası kullanılan kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz. DCL 33 EN 2-4 YENİ Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Gövde ve kanal, kanada veya kasaya gömülerek Kapama gücü: EN 2 4 Kapı genişliği: 1100 mm Kapı kalınlığı: 46 mm Kapı ağırlığı: 80 kg Açılım: 115 Sabitleme açısı: 115 Sınıf: DCL 33 Gizli kapı kapatıcı, sabitleme ünitesiz F Kapıların istenilen noktada ( 115 ) açık kalması için lütfen sabitleme parçasını ayrıca sipariş ediniz. Sabitleme parçası Bilgi Sabitleme parçası kullanılan kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz..8 Sürekli güncellenen kataloğunuz:

18 Kapı Kapatıcılar / Pivot Kol Seti - StarTec DCL 411 Zemine gömme kapı kapatıcı EN 3 Pivot kol seti - StarTec Her iki yöne açılan kapılar için Üst pivot kol 40, Tek veya her iki yöne açılan kapılarda Kapama gücü: EN 1154 e göre 3 Kapı genişliği: 1000 mm Kapama açısı: 130 Sabitleme açısı: 90 Kapı ağırlığı: 90 kg Sembolik montaj gösterimi Alt pivot kol Zemine gömme kapı kapatıcı F Birlikte verilen parçalar 1 Zemine gömme kapı kapatıcı 1 Koruyucu kapak, paslanmaz çelik, mat Pivot mekanizması Düz konik akslı Sembolik montaj gösterimi Her iki yöne açılan kapılar için Pivot kol seti Paket içeriği: 1 Set Malzeme: Üst yüzey: Kapı ağırlığı: Kapı genişliği: Paslanmaz çelik Mat 1 kg 10 mm Birlikte verilen parçalar 1 Üst pivot kol 1 Alt pivot kol Pivot mekanizması Sürekli güncellenen kataloğunuz:

19 Dirsek Kollu Kapı Kapatıcılar - Geze TS 1000 C Dirsek kollu kapı kapatıcı EN 2, 3 Ayar imkanı: Kapama hızı ve çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kasaya menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2, 3 Kapı genişliği: 950 mm Sabitleme aralığı: Beyaz, RAL 9016 TS 1000 C, Standart (sabitlemesiz) dirsek kollu 1 Dirsek kollu kapı kapatıcı TS 1000 C, Sabitlemeli dirsek kollu 1 Dirsek kollu kapı kapatıcı TS 1500 Dirsek kollu kapı kapatıcı EN 3, 4 Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına veya kasaya menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 3, 4 Kapı genişliği: 1100 mm Sabitleme aralığı: Beyaz, RAL 9016 TS 1500 Standart (sabitlemesiz) dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile Kapı kapatıcı gövdesi Standart (sabitlemesiz) dirsek kol TS 1500 Sabitlemeli dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile Kapı kapatıcı gövdesi Sabitlemeli dirsek kol Montaj plakaları p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

20 Dirsek Kollu Kapı Kapatıcılar - Geze TS 00 V Dirsek kollu kapı kapatıcı EN 2, 4, 5 Ayar imkanı: Kapama gücü seviyesi (EN 2, 4, 5); kapı kapatıcı montaj yerinin menteşe aksı uzaklığına göre ayarlanır Kapama hızı, dirsek kol üzerinden hidrolik çarpma ayarı Montaj şekli: Kapı kanadına veya kasaya menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2, 4 ve 5 Kapı genişliği: 1250 mm Beyaz, RAL 9016 TS 00 V Standart (sabitlemesiz) dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile Kapı kapatıcı gövdesi Standart (sabitlemesiz) dirsek kol TS 00 V Sabitlemeli dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile Kapı kapatıcı gövdesi Sabitlemeli dirsek kol TS 4000 Dirsek kollu kapı kapatıcı EN 1-6 Donanım: Optik güç göstergeli Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı, açılım frenlemesi, dirsek kol üzerinden hidrolik çarpma ayarı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kasaya menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 1 6 Kapı genişliği: 1400 mm Sabitleme: 150 ye kadar Beyaz, RAL 9016 TS 4000 Standart (sabitlemesiz) dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile Kapı kapatıcı gövdesi Standart (sabitlemesiz) dirsek kol TS 4000 Sabitlemeli dirsek kollu kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, dirsek kol ile Kapı kapatıcı gövdesi Sabitlemeli dirsek kol Montaj plakaları p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

21 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 1500 G Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 3 Ayar imkanı: Kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 3 Kapı genişliği: 850 mm 750 mm Beyaz, RAL 9016 TS 1500 G Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal TS 1500 G Kapı kapatıcı seti, sabitleme üniteli 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi TS 00 Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 2, 4 Ayar imkanı: Kapama hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2, 4 Kapı genişliği: 950 mm 900 mm TS 00 Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal TS 00 Kapı kapatıcı seti, sabitleme üniteli 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi Montaj plakaları p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

22 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 3000 V Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 1-4 Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına veya kasaya menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 1-4 Kapı genişliği: 1100 mm Sabitleme aralığı: Beyaz, RAL 9016 TS 3000 V Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal TS 3000 V Kapı kapatıcı seti, sabitleme üniteli 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi TS 5000 Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 2-6 Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı, son çarpma hızı ve açılım frenlemesi Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından veya kasaya menteşenin ters tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-6 Kapı genişliği: 1400 mm Sabitleme aralığı: Not : Lütfen menteşenin ters tarafından kanada montaj ihtiyacı gerektiren kapı kapatıcılar için danışınız. Beyaz, RAL 9016 TS 5000 Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal TS 5000 Kapı kapatıcı seti, sabitleme üniteli 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi Montaj plakaları p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

23 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 5000 E Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 2-6 Yangın dayanımlı Donanım: Elektromekanik sabitlemeli Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı, son çarpma hızı ve açılım frenlemesi Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-6 Kapı genişliği: 1400 mm Çalışma voltajı: 24 V DC ± 10% Akım girişi: 100 ma Koruma sınıfı: IP 43 (iç mekanlarda) Sabitleme aralığı: Bilgi Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılır. Elektromekanik sabitleme fonksiyonu yardımıyla istenilen açıda kapının açık tutulması sağlanır. Merkezi yangın ve duman dedektörüne bağlanıp, yangın anında kapının otomatik olarak kapanması sağlanır. Lütfen menteşenin ters tarafına montaj ihtiyacı gerektiren kapı kapatıcılar için danışınız. Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız. Beyaz, RAL 9016 TS 5000 E Kapı kapatıcı seti 1 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal E 30 mm Montaj plakası TS 1500 G için Kapı kapatıcının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Montaj plakası TS 00 için Kapı kapatıcının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Köşeli montaj plakası TS 00 için Kapı kapatıcının kasaya itme yönünde montajı için Sürekli güncellenen kataloğunuz:

24 Montaj Plakaları - Geze Montaj plakası TS 3000 için Kapı kapatıcının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Beyaz, RAL Köşeli montaj plakası TS 4000 için Kapı kapatıcının kasaya itme yönünde montajı için Montaj plakası TS 4000 ve TS 5000 için Kapı kapatıcının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Beyaz, RAL Montaj plakası TS 1500 G kayar kanalı için Kapı kapatıcı kayar kanalının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Montaj plakası TS 3000 ve TS 5000 kayar kanalı için Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kapı kapatıcı kayar kanalının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Sürekli güncellenen kataloğunuz:

25 Montaj Plakaları - Geze Montaj plakası TS 5000 E kayar kanalı için Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kapı kapatıcı kayar kanalının direkt montajının mümkün olmadığı durumlarda kullanmak için Cam kapılar için montaj plakası TS 00 için Cam kalınlığı: TS 00 kapı kapatıcı gövdesinin cam kapılara montajı için 10 mm Cam kapılar için montaj plakası TS 3000 için Cam kalınlığı: TS 3000 kapı kapatıcı gövdesinin cam kapılara montajı için 10 mm Beyaz, RAL Cam kapılar için montaj plakası TS 4000 ve TS 5000 için Cam kalınlığı: TS 4000 ve TS 5000 kapı kapatıcı gövdelerinin cam kapılara montajı için 10 mm Sürekli güncellenen kataloğunuz:

26 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 3000 ISM Kayar kanallı kapı kapatıcı EN Çift kanatlı kapılar için Yangın dayanımlı Çift kanatlı kapılar için Donanım: Kapı sıralama mekanizmalı Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı ve son çarpma hızı Montaj şekli: Kapı kanadına menteşe tarafından Kapama gücü: EN 1154 e göre 1-4 Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız B: mm Beyaz, RAL 9016 TS 3000 ISM Kapı kapatıcı seti 2 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal ISM TS 5000 ISM Kayar kanallı kapı kapatıcı EN Çift kanatlı kapılar için Yangın dayanımlı Donanım: Ayar imkanı: Çift kanatlı kapılar için Kapı sıralama mekanizmalı Kapama gücü, kapama hızı, son çarpma hızı ve açılım frenlemesi Kapı kanadına menteşe tarafından Montaj şekli: Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-6 Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız B: mm Beyaz, RAL 9016 TS 5000 ISM Kapı kapatıcı seti 2 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal ISM Bilgi TS 3000 ISM ve TS 5000 ISM nin kullanılacağı kapıların belli bir açıda açık tutulması istenildiği zaman, sabitleme ünitesi bir adet çift kanatlı kapı için 2 adet olacak şekilde ayrıca sipariş edilmelidir. Mekanik sabitleme ünitesi kullanılan kapı kapatıcılar yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılamaz. Lütfen menteşenin ters tarafına montaj ihtiyacı gerektiren, çift kanatlı kapılarda kullanılacak kapı kapatıcılar için danışınız. Sürekli güncellenen kataloğunuz:

27 Kayar Kanallı Kapı Kapatıcılar - Geze TS 3000 E - ISM Kayar kanallı kapı kapatıcı EN Çift kanatlı kapılar için Yangın dayanımlı Donanım: Ayar imkanı: Montaj şekli: Kapama gücü: EN 1154 e göre 1-4 Çalışma voltajı: 24 V DC ± 10 % Çift kanatlı kapılar için Elektromekanik sabitlemeli, kapı sıralama mekanizmalı Kapama gücü, kapama hızı ve son çarpma hızı Kapı kanadına menteşe tarafından Sabitleme aralığı: Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız B: mm Beyaz, RAL 9016 TS 3000 E - ISM Kapı kapatıcı seti 2 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal E - ISM TS 5000 E - ISM Kayar kanallı kapı kapatıcı EN 2-6 Çift kanatlı kapılar için Yangın dayanımlı Donanım: Ayar imkanı: Çift kanatlı kapılar için Elektromekanik sabitlemeli, kapı sıralama mekanizmalı Kapama gücü, kapama hızı, son çarpma hızı ve açılım frenlemesi Kapı kanadına menteşe tarafından Montaj şekli: Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-6 Çalışma voltajı: 24 V DC ± 10% Sabitleme aralığı: Lütfen diğer RAL renklerindeki kapı kapatıcı siparişleriniz için danışınız B: mm Beyaz, RAL 9016 TS 5000 E - ISM Kapı kapatıcı seti 2 Kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal E - ISM Bilgi Yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda kullanılır. Elektromekanik sabitleme fonksiyonu yardımıyla istenilen açıda kapının açık tutulması sağlanır. Merkezi yangın ve duman detektörüne bağlanıp, yangın anında kapının otomatik olarak kapanması sağlanır. Lütfen menteşenin ters tarafına montaj ihtiyacı gerektiren, çift kanatlı kapılarda kullanılacak kapı kapatıcılar için danışınız..18 Sürekli güncellenen kataloğunuz:

28 Gizli Kapı Kapatıcılar - Geze BOXER Gizli kapı kapatıcı EN 2-4 Montaj: Kapı kapatıcı gövdesi kanada, kayar kanalı kasaya gömülerek Donanım: Mekanik veya elektromekanik sabitlemeli veya sabitlemesiz Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı ve Son çarpma hızı Hidrolik açılım frenlemesi ayarı Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-4 Kapı kalınlığı 40 Kapı genişliği: 1100 mm Açılım: 1 Sabitleme aralığı: 80-1 Montaj ölçüleri Sabitleme ünitesiz ve mekanik sabitleme üniteli Elektromekanik sabitleme üniteli Boxer kapı kapatıcı seti 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Boxer kapı kapatıcı seti, mekanik sabitlemeli 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi Boxer kapı kapatıcı seti, elektromekanik sabitlemeli 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Elektromekanik sabitlemeli kayar kanal BOXER Gizli kapı kapatıcı EN 3-6 Montaj: Kapı kapatıcı gövdesi kanada, kayar kanalı kasaya gömülerek Donanım: Mekanik veya elektromekanik sabitlemeli veya sabitlemesiz Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı ve Son çarpma hızı Hidrolik açılım frenlemesi Kapama gücü: EN 1154 e göre 3-6 Kapı kalınlığı 50 Kapı genişliği: 1400 mm Açılım: 1 Sabitleme aralığı: 80-1 Montaj ölçüleri Sabitleme ünitesiz ve mekanik sabitleme üniteli Elektromekanik sabitleme üniteli Boxer kapı kapatıcı seti 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Boxer kapı kapatıcı seti, mekanik sabitlemeli 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi Boxer kapı kapatıcı seti, elektromekanik sabitlemeli 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Elektromekanik sabitlemeli kayar kanal Sürekli güncellenen kataloğunuz:

29 Gizli Kapı Kapatıcılar - Geze BOXER P Gizli kapı kapatıcı EN 2-4 Her iki yöne açılan kapılar için Montaj ölçüleri Sabitleme ünitesiz ve mekanik sabitleme üniteli Elektromekanik sabitleme üniteli Her iki yöne açılan kapılar için Montaj: Kapı kapatıcı gövdesi kanada, kayar kanalı kasaya gömülerek Donanım: Mekanik veya elektromekanik sabitlemeli veya sabitlemesiz Ayar imkanı: Kapama gücü ve kapama hızı, Son çarpma hızı, Hidrolik açılım frenlemesi Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-4 Kapı kalınlığı 40 Kapı genişliği: 1000 mm Açılım: 1 Sabitleme aralığı: Boxer P kapı kapatıcı seti 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Boxer P kapı kapatıcı seti, mekanik sabitlemeli 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal Sabitleme ünitesi Boxer P kapı kapatıcı seti, elektromekanik sabitlemeli 1 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile F Kapı kapatıcı gövdesi Elektromekanik sabitlemeli kayar kanal Pivot mekanizması - StarTec p Sayfa.9 Pivot menteşe seti - StarTec p Sayfa.9. Sürekli güncellenen kataloğunuz:

30 Gizli Kapı Kapatıcılar - Geze BOXER ISM / E - ISM Gizli kapı kapatıcı EN 2-4 Çift kanatlı kapılar için Montaj ölçüleri Çift kanatlı kapılar için Montaj: Kapı kapatıcı gövdesi kanada, kayar kanalı kasaya gömülerek Donanım: Mekanik veya elektromekanik sabitleme veya sabitlemesiz kayar kanallı, Kapı sıralama mekanizmalı Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı, son çarpma hızı ve açılım frenlemesi Kapama gücü: EN 1154 e göre 2-4 Kapı kalınlığı: 40 mm Açılım: 1 35 B: mm Boxer ISM kapı kapatıcı seti 2 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal ISM Boxer ISM kapı kapatıcı seti, mekanik sabitlemeli 2 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ve sabitleme ünitesi ile Kapı kapatıcı gövdesi Kayar kanal ISM Sabitleme ünitesi Boxer E - ISM kapı kapatıcı seti, elektromekanik sabitlemeli 2 Gizli kapı kapatıcı gövdesi, kayar kanal ile Kapı kapatıcı gövdesi Elektromekanik sabitlemeli kayar kanal E - ISM Sürekli güncellenen kataloğunuz:

31 Zemine Gömme Kapı Kapatıcılar TS 500 N Zemine gömme kapı kapatıcı EN 3 Tek veya her iki yöne açılan iç ve dış mekan kapılar için Donanım: Açılım frenlemesi, sabitlemesiz veya 90 de sabitleme özelliği, aşırı yüklenmeye karşı güvenlik valfi Ayar imkanı: Kapama hızı Kapama gücü: EN 1154 e göre 3 Kapı genişliği: 950 mm Kapama açısı: Yaklaşık 150 TS 500 N TS 500 N sabitlemesiz TS 500 N 90 sabitlemeli Lütfen koruyucu kapağı ayrıca sipariş ediniz. TS 500 NV Zemine gömme kapı kapatıcı EN 1-4 Tek veya her iki yöne açılan iç ve dış mekan kapılar için Donanım: Açılım frenlemesi, sabitlemesiz veya 90 de sabitleme özelliği, aşırı yüklenmeye karşı güvenlik valfi Ayar imkanı: Kapama gücü, kapama hızı ve son çarpma hızı Kapama gücü: EN 1154 e göre 1-4 Kapı genişliği: 1100 mm Kapama açısı: Yaklaşık 170 Lütfen koruyucu kapağı ayrıca sipariş ediniz. TS 500 NV TS 500 NV sabitlemesiz TS 500 NV 90 sabitlemeli Koruyucu kapak TS 500 N ve TS 500 NV için TS 500 N ve TS 500 NV için Kapak kalınlığı: 1 mm Paslanmaz çelik Pirinç, mat , eloksal Geze pivot menteşeler p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

32 Pivot Menteşe Seti - Geze Üst pivot menteşe Her iki yöne açılan kapılar için 25 Ahşap ve metal kapılar için 175 Üst pivot menteşe Kapak Üst pivot menteşe için Kapak Alt pivot kol 24 Alt pivot kol Sürekli güncellenen kataloğunuz:

33 Pivot Menteşe Seti - Geze Üst pivot menteşe Tek yönlü kapılar için Malzeme: Düz ve binili kapılar için Çelik Pivot menteşe Alt pivot kol Tek yönlü kapılar için Montaj: Malzeme: Düz ve binili ahşap veya metal kapılara vidalanarak, çelik kapılara kaynaklanarak Çelik Alt pivot kol Koruyucu kapak Üst pivot menteşe için Üst yüzey: Donanım: Üst pivot menteşe için, düz kapılarda, eloksal İki parçalı Koruyucu kapak Paket içeriği: 1 Çift Koruyucu kapak Alt pivot kol için Üst yüzey: Alt pivot kol için, düz kapılarda, eloksal Koruyucu kapak Üst pivot menteşe için Koruyucu kapak DIN Sol DIN Sağ Üst yüzey: Donanım: Üst pivot menteşe için, binili kapılarda, eloksal İki parçalı Koruyucu kapak Alt pivot kol için Koruyucu kapak DIN Sol DIN Sağ Paket içeriği: 1 Çift Üst yüzey: Koruyucu kapak DIN Sol DIN Sağ Alt pivot kol için, binili kapılarda, eloksal.24 Sürekli güncellenen kataloğunuz:

34 Manyetik Kapı Tutucular ve Karşılıkları - Geze Manyetik kapı tutucu - Geze Duvara monte Manyetik kapı tutucu karşılığı Yangın dayanımlı kapıları açık tutmak için Donanım: Montaj plakalı Açık tutma gücü: 490 N Çalışma voltajı: 24 V DC ± 10 % Akım girişi: 0,06 A Güç: 1,5 W Montaj: Donanım: Manyetik kapı tutucular için Kanada vidalanarak Montaj plakalı Manyetik kapı tutucu karşılığı Mafsallı Manyetik kapı tutucu Zemine monte Montaj: Donanım: Manyetik kapı tutucular için Kanada vidalanarak Montaj plakalı, mafsallı Serbest bırakma butonu Buton - Geze Yangın dayanımlı kapıları açık tutmak için Donanım: Serbest bırakma butonu ile Açık tutma gücü: 490 N Çalışma voltajı: 24 V DC ± 10 % Akım girişi: 0,06 ma Güç: 1,5 W Montaj: Manyetik kapı tutucuların veya elektronik olarak kontrol edilen kapı kapatıcıların kullanıldığı kapıların istenildiği anda kapatılabilmesi için Yüzeye veya hemyüz montaj Yüzeye montaj Hemyüz montaj Not: Elektromanyetik kapı tutucuların kullanıldığı yangın dayanımlı ve duman kontrollü kapılarda elektrik devresi kesme butonları gereklidir. Sürekli güncellenen kataloğunuz:

35 Aksesuarlar Yaylı kapı kapatıcı Donanım: Montaj: Kapı ağırlığı: Kapı genişliği: Malzeme: Üst yüzey: Montaj yönü: Yay mekanizmalı Kapı kasasına vidalanarak 40 kg 850 mm Alüminyum DIN Sol veya DIN Sağ uyumlu Yaylı kapı kapatıcı Kapı sıralama mekanizması Üst yüzey: Özellik: Montaj yönü: Çift kanatlı kapılar için Krom kaplama Çift kanatlı kapılarda aktif kanadın pasif kanattan sonra kapanmasını sağlamak için DIN Sol veya DIN Sağ uyumlu Kapı sıralama mekanizması Kapı sıralama mekanizması Malzeme: Özellik: Montaj yönü: Çift kanatlı kapılar için Paslanmaz çelik mat Çift kanatlı kapılarda aktif kanadın pasif kanattan sonra kapanmasını sağlamak için DIN Sol veya DIN Sağ uyumlu Kapı sıralama mekanizması Sürekli güncellenen kataloğunuz:

36 Özel Kapılar için Kapı Kapatıcılar Gizli kapı kapatıcı EN 3 YENİ Gizli kapı kapatıcı YENİ Montaj ölçüleri Montaj ölçüleri Açık Kapalı Düz kapılar için, yükselen / alçalan menteşeler ile kullanıma uygun değildir. Ayar imkanı: Kapama hızı Kapanma gücü: EN3 Malzeme: Ayna; pirinç Kapı yüksekliği: 2100 mm Kapı genişliği: 850 mm Kapı ağırlığı: 75 kg Açılım: 105 Kapı kalınlığı: mm Standart: EN1154:1997 Sınıf: Düz kapılar için, yükselen / alçalan menteşeler ile kullanıma uygun değildir. Malzeme: Ayna; pirinç Kapı yüksekliği: 2100 mm Kapı genişliği: 850 mm Kapı ağırlığı: 50 kg Açılım: 180 Kapı kalınlığı: mm Gizli kapı kapatıcı Özel kapılar için kullanılan kapı kapatıcıların montaj örnekleri Üst yüzey / Renk Kapı Krom kaplama, mat kapatıcı Krom kaplama Pirinç renkli Stoper paket içeriğine dahil değildir. Lütfen ayrıca sipariş ediniz. Not: - Gizli montaj - Bir tarafın kapı kanadına montajının yanında, diğer tarafın kapı kasasına veya duvara montajı mümkündür. - Maksimum kapı açılımına kapı stopu monte edilmelidir. Stoper p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

37 Kayar Kapılar için Kapı Kapatıcılar Yüzeye monte kapı kapatıcı Kayar kapılar için YENİ Montaj: Ayar imkanı: Kapı genişliği: Kapı ağırlığı: Ahşap ve metal kayar kapılar için Yüzeye monte Kapama gücü ve kapama hızı mm 40 kg Kayar kapılar için kapı kapatıcı Sürekli güncellenen kataloğunuz:

38 Otomatik Kapı Açma Sistemleri - Geze Otomatik kapı açma sistemi EC Turn Donanım: Devre anahtarı ve uzaktan kumanda ile uyumlu Ayar imkanı: Ayarlanabilir kapanma hızı Kapı ağırlığı: 125 kg Kapı genişliği: Min. 650 mm, maks mm Açılma açısı: 110 Giriş gerilimi: 230 V AC Nominal gerilim: 24 V DC Emniyet seviyesi: IP Güç kaynağı: V AC / Hz Montaj yönü: DIN Sol veya DIN Sağ uyumlu DIN standartlarına göre test edilmiştir EC Turn otomatik kapı açma mekanizması Montaj plakası, 60 mm Konum anahtarı Dirsek butonu El fotoseli Uzaktan kumanda Alıcı Montaj şekilleri Menteşe tarafına kasaya montaj Menteşenin ters tarafına kanada montaj Menteşe tarafına kanada montaj Menteşenin ters tarafına kasaya montaj EC Turn otomatik kapı açma mekanizması p Sayfa Sürekli güncellenen kataloğunuz:

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri İNDEKS Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi 6.01 Yer Hidrolikleri GEZE Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000 TS-3000 TS-4000 TS-5000 6.02 6.03 6.03 6.04 6.04 6.05 6.05 GEZE TS 500 EN 3 TS 500 NV

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli]

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli] İndeks İNDEKS Kapı Kapatıcıları DRMA Genel Bilgi VBH GEZE 6.01 Esco-Dorma TS-100 Esco-Dorma DC-150 Esco-Dorma DC-200 Esco-Dorma DC-300 Esco-Dorma DC-600 Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000

Detaylı

Kapı Menteşeleri. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. 19.0. Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com

Kapı Menteşeleri. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. 19.0. Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com .0 Bilgi Bilgi.......................................2 -.3 Saplama menteşeler Saplama menteşeler..........................4 -.5 Sac kasa - Ahşap kanat menteşeleri Sac kasa - Ahşap kanat menteşeleri...................6

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur.

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur. UNIVER PROGET REVER UNIVER E60 Avrupa Standartlarında EN 1634-1 sertifikalı kapı seçenekleri mevcuttur. (Stoklu çalışılmaktadır) RE 90 REI120 UNI 9723 İtalyan Standartlarında sertifikalandırılmış kapılardır.

Detaylı

Kapı ve Pencere Kolları HCS - HOPPE. Kapı ve Pencere Kolları. Sürekli güncellenen kataloğunuz:

Kapı ve Pencere Kolları HCS - HOPPE. Kapı ve Pencere Kolları. Sürekli güncellenen kataloğunuz: HCS - HOPPE.72 HCS Bilgi - HOPPE HCS ev ve ofisler için ideal kilit ve kol donanımıdır. Tüm ahşap ve cam kapılara olduğu gibi bölme duvarlara da uygundur. HCS, HOPPE nin araştırma ve geliştirme alanında

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

ECO Newton Yeni Nesil Kapı Hidrolikleri

ECO Newton Yeni Nesil Kapı Hidrolikleri ECO Newton Yeni Nesil Kapı Hidrolikleri Kapı için Sistem tekniği ECO Newton Güvenlik Prensibi ECO Newton Kapı Hidrolikleri Kapı Hidrolikleri, günlük yaşam ve acil durumlar için uygun olması gerekiyor:

Detaylı

Binalar için profesyonel çözümler. www.chapier.com.tr GİRİŞ KONTROLLERİ KİLİTLEME SİSTEMLERİ ACİL DURUM ÇIKIŞI OTOMATİK SİSTEMLER AKSESUARLAR PARK

Binalar için profesyonel çözümler. www.chapier.com.tr GİRİŞ KONTROLLERİ KİLİTLEME SİSTEMLERİ ACİL DURUM ÇIKIŞI OTOMATİK SİSTEMLER AKSESUARLAR PARK GİRİŞ KONTROLLERİ ACİL DURUM ÇIKIŞI KİLİTLEME SİSTEMLERİ OTOMATİK SİSTEMLER AKSESUARLAR KAPILAR VE SAHANLIKLAR PARK BİNALARIN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI Binalar için profesyonel çözümler Kapı Kapatıcılar Hakkında

Detaylı

AKSESUARLAR İNDEKS. Yangın Kapısı Aksesuarları. Aksesuarlar VBH Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman

AKSESUARLAR İNDEKS. Yangın Kapısı Aksesuarları. Aksesuarlar VBH Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman İNDEKS Aksesuarlar Yangın Kapısı Aksesuarları VBH Kapı Stoperleri 10.01-10.02 Intumescent Yangın Kapı Fitilleri Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman 10.09 10.09 Fişek Sürgüler - Kapı Sıralama

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Katlanır kapak sistemi: WingLine L

Katlanır kapak sistemi: WingLine L : WingLine L 2 www.hettich.com Ürünlere genel bakış / Teknik karşılaştırma WingLine L Sayfa 4-5 Açıklama Kılavuz profili üstte/altta olan yandan montajlı katlanır kapak sistemi Kapak kanat sayısı 2 Kapak

Detaylı

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları Cam kayar kapı donanımları Slido kayar kapı donanımları - Bilgi..........................2 Smuso yavaşlatmalı ve kendiliğinden kapanan kayar

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME 1. MALZEME 1.1. Doğrama (Çerçeve) EN 1364-1 veya EN 1634-1 veya BS 476-22 standartlarına göre yangına dayanım testleri sonucunda,

Detaylı

dormakaba Pedia Akıllı ve Güvenli Geçiş Çözümleri 2017

dormakaba Pedia Akıllı ve Güvenli Geçiş Çözümleri 2017 dormakaba Pedia Akıllı ve Güvenli Geçiş Çözümleri 207 dormakaba Pedia Dorma ve Kaba, dormakaba olarak artık tek bir çatı altında: bizim en büyük değerimiz sizin güveninizdir. Güvenli geçiş sistemleri konusunda

Detaylı

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için G.U Paralel sürme ürün programı... G.U paralel sürme donanımları PVC, ahşap ve alüminyum pencere kapılar için gelişmiş

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

KAYAR / KATLANIR KAPAK ve STOR SiSTEMLERi

KAYAR / KATLANIR KAPAK ve STOR SiSTEMLERi KAYAR / KATLANIR KAPAK ve STOR SiSTEMLERi Ahşap kapaklar için kayar kapak sistemleri İçte kayan ahşap kapaklar.2 -.9 Finger Fix.2 -.3 Slido Classic 20 IF C.4 -.5 Slido Classic 30 IF.6 Linear 60. Easy Soft

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 www.kardayapi.

Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 www.kardayapi. Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 AU-040002 çindekiler 1 ROTO - ALU 400i tij 2 ROTO - 400i Alüminyum çift açılım sistemleri

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi. Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi. Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri 5.01 5.02-5.05 5.06-5.10 VBH Yaprak Menteşeler 5.11-5.12 MİMARİ MİMARİ ÜRÜNLER ÜRÜNLER

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27 İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01 Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri Variant 2/3 Parçalı Menteşeler Variant Saplama Menteşeler

Detaylı

AKSESUARLAR İndeks İNDEKS. Aksesuarlar. Yangın Kapısı Aksesuarları 10.01. Kapı Tutucuları 10.12 10.12. Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman

AKSESUARLAR İndeks İNDEKS. Aksesuarlar. Yangın Kapısı Aksesuarları 10.01. Kapı Tutucuları 10.12 10.12. Therm A Seal, Yangın Therm A Stop, Yangın/Duman İndeks İNDEKS Aksesuarlar VBH Yangın Kapısı Aksesuarları Kapı Tutucuları 10.01 Kapı Stoperleri 10.02-10.03 Fişek Sürgüler 10.04 Kapı Çıtçıtları 10.05 Gömme Kulplar 10.06 Kapı Zincirleri Intumescent Domatic

Detaylı

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02 İndeks İNDEKS Panik Çıkış Aksesuarları.. Genel Bilgiler DORMA 8.0-8.02 Uygulama Seçenekleri PHA 2000 PHB 3000 Dış Müdahale Kolları Panik Çıkış Aksesuarlar 8.03 8.04 8.05 8.06 8.06 PHA 2000 Cam Panik Kapı

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler İndeks İNDEKS Kapı Kilitleri Genel Bilgiler 3.01-3.02 Gömme Kilitler SSF İç Kapı Kilitleri Sürme Kapı Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kapı Kilitleri Kilit Karşılıkları 3.03-3.04 3.05-3.06

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME YANGINA DAYANIKLI DOĞRAMA: Yangına dayanıklı doğramalar sistem üreticisi tarafından tasarlanır, üretilir, test edilir ve belgelendirilir.

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V Bilgi - Engelliler için düşünülmüş kaldırma/indirme tertibatları ile yükseklik ayarlı mobilyalar üretebilir ve engelsiz yaşam alanları yaratabilirsiniz. Mutfak, banyo, çalışma odaları ve ofisler için idealdir.

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

MENTEŞELER, DÜŞER / KALKAR KAPAK DONANIMLARI

MENTEŞELER, DÜŞER / KALKAR KAPAK DONANIMLARI MENTEŞELER, DÜŞER / KALKAR KAPAK DONANIMLARI İndeks Düşer / Kalkar kapak donanımları Uygulama Matrisi.3 Uygulama Alanları.4 Free Flap Kalkar kapak makası Free Flap Kalkar kapak makası Free Flap 1.7 Kalkar

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

Müze Projeleri dormakaba Ürünler. dormakaba Türkiye Proje Yönetimi

Müze Projeleri dormakaba Ürünler. dormakaba Türkiye Proje Yönetimi Müze Projeleri dormakaba Ürünler dormakaba Türkiye Proje Yönetimi dormakaba ile dünyanın en prestijli müzeleri... 2 Projeye özel ürün grupları «MÜZELER» ÜRÜN GRUPLARI Kapı Donanımları Geçiş Sistemleri

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Alüminyum Kapı Menteşeleri. Ahşap Kapı Menteşeleri. Dr. Hahn

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Alüminyum Kapı Menteşeleri. Ahşap Kapı Menteşeleri. Dr. Hahn İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Alüminyum Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Simonswerk 5.01 Menteşeler 5.02 Tectus Gizli Menteşeler 5.03-5.06 Variant Ağır Kapı Menteşeleri 5.07-5.12 Dr. Hahn TB-4 Menteşe

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Ortam havası ile soğutma sistemleri

Ortam havası ile soğutma sistemleri Ortam havası ile soğutma sistemleri TopTherm fan-filtreler TopTherm fan-filtre üniteleri...20 55 m 3 /h...316 TopTherm fan-filtre üniteleri...105 180 m 3 /h...317 TopTherm fan-filtre üniteleri...230 550

Detaylı

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG Küçük panolar Polikarbonat kutular PK Polikarbonat kutular PK...24...27 Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA...28...29 Terminal kutuları KL Terminal kutuları KL...30 E-Box EB E-Box EB...34

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

Modüler Dikili Tip Pano

Modüler Dikili Tip Pano & Modüler ikili Tip Pano Endüstriyel Otomasyon Güç ağıtım 5 Modüler Tip Modüler Tip Görsel 6 Görsel 8 Monoblok Tip Monoblok Tip Görsel 7 Görsel 9 6 7 ÇERÇEVE YAPISI TOPRAKLAMA SÜREKLİLİĞİ Modüler Tip

Detaylı

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI SOĞUK? DUMAN? GÜRÜLTÜ? RÜZGAR? HAŞERELER? ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI I TOZ? SU? ISI? YARALANMA? ENGELLER? CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM MiL MODELi AÇIKLAMA: Cam kapı tabanı

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

Basınç düşürme damperleri

Basınç düşürme damperleri X X testregistrierung asınç düşürme damperleri Tipi Kapalı kanat Mahallerde aşırı basıncın önlenmesi için Gazlı yangın söndürme sistemleri ve trafo merkezleri için basınç düşürme damperleri Karşı basınçla

Detaylı

Eklentiler. Pnömatik servomotorlar. İklimlendirme sistemlerinde damperlerin açılıp kapatıl masına yönelik pnömatik servomotorlar K3 1.

Eklentiler. Pnömatik servomotorlar. İklimlendirme sistemlerinde damperlerin açılıp kapatıl masına yönelik pnömatik servomotorlar K3 1. ,3 X X testregistrierung Eklentiler Konum anahtarı İklimlendirme sistemlerinde damperlerin açılıp kapatıl masına yönelik pnömatik servomotorlar JZ ve JZ-Düşük sızıntılı Tipi çok kanatlı damperlere ait

Detaylı

KAPI MENTEŞELERİ 19.001 SISO KAPI MENTEŞESİ OVAL "ROUND" SISO KAPI MENTEŞESİ DİK "SQUARE" SISO KAPI MENTEŞESİ

KAPI MENTEŞELERİ 19.001 SISO KAPI MENTEŞESİ OVAL ROUND SISO KAPI MENTEŞESİ DİK SQUARE SISO KAPI MENTEŞESİ SISO KAPI MENTEŞESİ OVAL "ROUND" MALZEME ÖLÇÜLER ÜRÜN KODU PASLANMAZ ÇELİK 304 102 x 76 x 3 mm S1520116 SISO KAPI MENTEŞESİ DİK "SQUARE" MALZEME ÖLÇÜLER ÜRÜN KODU PASLANMAZ ÇELİK 304 102 x 76 x 3 mm S1520115

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma Diğer klape aksamları Genel bakış

Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma Diğer klape aksamları Genel bakış Klape aksamları Programa genel bakış Klape aksamları Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma 266-267 Diğer klape aksamları Genel bakış 268-269 Teknik bilgiler Klape ağırlıklarının hesaplanması 288-289

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5.

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5. ,1 X X testregistrierung Kapılar Tipi Çift kollu kilitleme terti batı iç kol Çıkarılabilir ön kilitleme kolu (çift kollu kilitleme tertibatının) Silindir tirajlı kilit Filtre odaları, klima santralleri

Detaylı

Panelli ve Paletli Kapılar. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Yangın Kapıları METAXDOOR AF30/AST

Panelli ve Paletli Kapılar. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Yangın Kapıları METAXDOOR AF30/AST Döner Kapılar Kayar Kapılar Yangın Kapıları Panelli ve Paletli Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR AF30/AST Yangın Kapıları Yangın Kapıları FIRESTOP INOX COLOR VENTILA DECORA ANTIBACTERIAL FIRESTOP

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR FHT 30 Tam Boy Turnikeler METAXDOOR FHT 30 METAXDOOR FHT 30 S METAXDOOR FHT 30 D METAXDOOR FHT 30 H METAXDOOR

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

23.0. Kapı Aksesuarları ve Posta Kutuları. Kapı altı giyotinleri. Kapı fitilleri. Stoper ve kapı tutucular

23.0. Kapı Aksesuarları ve Posta Kutuları. Kapı altı giyotinleri. Kapı fitilleri. Stoper ve kapı tutucular Kapı altı giyotinleri Bilgi..................................................2 Ahşap kapılar için kapı altı giyotinleri...................3 -.4 Cam kapılar için kapı altı giyotinleri..........................5

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 50121911 SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve

Detaylı

Menteşeler Programa genel bakış

Menteşeler Programa genel bakış 24 www.hettich.com Menteşeler Programa genel bakış Tas menteşeler Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma 26-27 Özel menteşeler Genel görünüm 210-211 Technik für Möbel 25 Tas menteşeler Genel ürün

Detaylı

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi Çok amaçlı kapı MZ İç ve dış mekanlar için kaliteli sac kapılar 2 Üretim

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

26. BÖLÜM ENGELSİZ YAŞAM ALANLARINA ÖZEL DONANIMLAR 26.0 / 26.17

26. BÖLÜM ENGELSİZ YAŞAM ALANLARINA ÖZEL DONANIMLAR 26.0 / 26.17 . BÖLÜM ENGELSİZ YAŞAM ALANLARINA ÖZEL DONANIMLAR.0 /.17 ENGELSİZ YAŞAM ALANLARINA ÖZEL DONANIMLAR WC Aksesuarları Bilgi...1 WCaksesuarları...2-.3 Kapı kol ve kilit sistemleri, kapı durdurucuları, pivot

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri. Giriş Kontrol Sistemleri 3.01-3.02. Genel Bilgiler. Genel Bilgiler 3.14. Gömme Kilitler 3.15-3.

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri. Giriş Kontrol Sistemleri 3.01-3.02. Genel Bilgiler. Genel Bilgiler 3.14. Gömme Kilitler 3.15-3. İndeks İNDEKS Kapı Kilitleri Giriş Kontrol Sistemleri Genel Bilgiler Gömme Kilitler 3.01-3.02 SSF İç Kapı Kilitleri Sürme Kapı Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kapı Kilitleri Kilit Karşılıkları

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Ürün no.: 50130543 LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

26.0. Engelsiz Yaşam Alanlarına Özel Donanımlar. WC Aksesuarları

26.0. Engelsiz Yaşam Alanlarına Özel Donanımlar. WC Aksesuarları WC Aksesuarları Bilgi..............................................1 WC aksesuarları..............................2 -.3 Semboller.........................................3 Kapı kol ve kilit sistemi, kapı

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LS5/9D Tek yön çalışan sensör verici

İçerik. Ürün no.: LS5/9D Tek yön çalışan sensör verici Ürün no.: 50117694 LS5/9D Tek yön çalışan sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Standartlara Uygunluk IEC/EN 62208

Standartlara Uygunluk IEC/EN 62208 TAIS Cube serisi dağıtım ve otomasyon panoları, termoset türevi ürünler (GRP) için IP66 Koruma Sınıfı ve UV ışınlarına dayanıklı ağır işlerde kullanılır. Opak veya Şeffaf kapaklı versiyonlarda 7 farklı

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Ürün no.: 50127902 ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

ÇEKME KOLLAR İndeks İNDEKS. Çekme Kollar 2.01. Genel Bilgiler 2.02-2.07 2.08 2.09-2.13 HOPPE VBH

ÇEKME KOLLAR İndeks İNDEKS. Çekme Kollar 2.01. Genel Bilgiler 2.02-2.07 2.08 2.09-2.13 HOPPE VBH İndeks İNDEKS Çekme Kollar Genel Bilgiler Çekme Kollar 2.01 FSB HOPPE VBH 2.02-2.07 2.08 2.09-2.13 Teknik Bilgi TEKNİK BİLGİ - ÇEKME KOL MONTAJI Tek taraflı çekme kol montaj metodu A1 - Tek Taraflı Montaj

Detaylı

Ürünler. Tüm dünyada, tek bir kaynaktan.

Ürünler. Tüm dünyada, tek bir kaynaktan. Fiyat Listesi 208 Ürünler Yenilikçi, emniyetli ve güvenilir bir erişim çözümü ister misiniz? Kapsamlı ürün portföyümüz -ev, ofis veya otel olsun- tüm yapı ve mekanlarda sizlere her türlü ihtiyacınıza uygun

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Teknik veriler Temel veriler Seri MLC 500 Cihaz türü Alıcı içeriği 2 adet çevirme yuvası BT-IP Uygulama Eldiven İşlevler İşlev paketi İşlevler Temel Transfer kanalı değişimi Otomatik start/restart Karakteristik

Detaylı

FİYAT LİSTESİ. Cama Dair Herşey...

FİYAT LİSTESİ. Cama Dair Herşey... FİYAT LİSTESİ Cama Dair Herşey... MENTEŞELER / HINGES 2080 02 Fiyat:50.00 Fiyat:60.00 2090 Fiyat:50.00 Fiyat:60.00 MENTEŞELER / HINGES Fiyat:84.00 Fiyat:100.00 03 Fiyat:75.00 Fiyat:55.00 MENTEŞELER /

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

KPI MENTEŞELERİ . ÖLÜM.1 -. hşap ve Metal Kasalar İçin Gizli Menteşeler Concealed Hinges For Wooden nd Metallic Doors Frames E G F CC06 CC07 CC08 CC09 /e Model No Kaplama Rengi hşap Kalınlığı (mm) C D

Detaylı

EUROline duvar tipi. Daha az U ihtiyacı olan network uygulamaları için doğru çözüm

EUROline duvar tipi. Daha az U ihtiyacı olan network uygulamaları için doğru çözüm EUROline duvar tipi Daha az U ihtiyacı olan network uygulamaları için doğru çözüm Modüler yapı Erişim kolaylığı Kolay kurulum ve montaj Hemen hemen tüm alanlarda kullanım Kablolama kurulumları için etkin

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler. Gömme Kilitler

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler. Gömme Kilitler İndeks İNDEKS Kilitleri Genel Bilgiler 3.01-3.02 Gömme Kilitler SSF İç Kilitleri Sürme Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kilitleri Kilit Karşılıkları 3.03-3.04 3.05-3.06 3.07 3.08 3.09 MİMARİ

Detaylı

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ 2 KESİLEBİLİR ATKI, sayfa 75 50x25 Delikli yapı 4 6 5 7 3 2 AĞIR EKİPMAN PROFİLİ, sayfa 76 3 YARDIMCI ATKI, sayfa 76 4 GEÇMELİ ATKI TUTUCU, sayfa 77 5 4 6 TEOS

Detaylı

SSETS SSETS PASLANMAZ PANOLAR PASLANMAZ PANOLAR SSETS K M P GG YY DD SERİSİ DUVAR TİPİ PASLANMAZ PANOLAR

SSETS SSETS PASLANMAZ PANOLAR PASLANMAZ PANOLAR SSETS K M P GG YY DD SERİSİ DUVAR TİPİ PASLANMAZ PANOLAR Yapısal Paslanmaz 304L (EN 10088 1.4307) Gövde : 1.2 mm Kapı : 1.2 mm Galvaniz kaplı çelik (EN 10346 DX51D+Z) Montaj plakası : 1.5-2 mm Yüzey İşlem Scotch-brite Koruma Sınıfı IP66 (TS 3033, EN 60529) Diğer

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

içindekiler İç Mekan Kapıları Dış Mekan Kapıları Aksesuarlar Techna Roll Techna Roll Moduler Techna Roll Freezer Techna Roll Zipper

içindekiler İç Mekan Kapıları Dış Mekan Kapıları Aksesuarlar Techna Roll Techna Roll Moduler Techna Roll Freezer Techna Roll Zipper içindekiler İç Mekan Kapıları Dış Mekan Kapıları 04-07 Techna Roll Techna Roll Moduler Techna Roll Freezer Techna Roll Zipper 10-11 Aksesuarlar Techna Flex 12 Teknik Özellikler 13 Uzaktan Kumanda El Butonları

Detaylı

TÜM UYGULAMALAR İÇİN EN İYİ ÇÖZÜMLER

TÜM UYGULAMALAR İÇİN EN İYİ ÇÖZÜMLER KAPI KONTROL SİSTEMLERİ KAPI KAPATICILAR TÜM UYGULAMALAR İÇİN EN İYİ ÇÖZÜMLER Kayar Kollu Kalp Sistemli Kapı Kapatıcılar DORMA ITS 96 DORMA TS 97 DORMA TS 93 DORMA TS 92 DORMA TS 91 DORMA TS 90 (Gizli)

Detaylı

Ürün Açıklama Kullanım

Ürün Açıklama Kullanım CLIP 100 menteşe Ürün Açıklama Kullanım - Tamamı metal menteşe, - Hareket açısı 100 - Otomatik kapama (yay) ile veya olmaksızın - Kapakların gövdeye montajı ve demontajı aletsiz - -boyutlu ayar (uygun

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER

KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER 1 6 3 5 4 7 3 Anahtarlı Kart Anahtarlı Butonlu 1)DUVAR U PARÇA:Ana gövdeyi duvara bağlayan u şeklinde parçadır. 3 mm kalınlığındadır. Ana gövdenin sağa ve

Detaylı

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyonlar DITEC in geniş bir yelpazede yer alan ürünleri ve tahrik grupları, mevcut ve yeni giriş veya erişim sistemlerinin gerekli sanayi

Detaylı