X80 KABLOSUZ KAMERA SİSTEMİ TANITIMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "X80 KABLOSUZ KAMERA SİSTEMİ TANITIMI"

Transkript

1 X80 KABLOSUZ KAMERA SİSTEMİ TANITIMI

2 SUNUM PLANI 1. X80 KABLOSUZ KAMERA SİSTEMİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ 2. X80 KABLOSUZ KAMERA SİSTEMİNİN ÇALIŞMA PRENSİBİ 3. PC BASE (Bilgisayar Ünitesi) 4. CELL BASE (Hücre Ünitesi) 5. NET BASE(Ağ Ünitesi) 6. CAMERA BASE (Kamera Ünitesi) 7. KAMERA ÖZELLİKLERİ 8. X80 ECHO 9. SORU-CEVAP BÖLÜMÜ

3 Günümüzde ilgi odağı olan foto kapanlar; ilk olarak ünlü fotoğrafçı Michael Nichols tarafından 1993 yılında, doğa içerisinde vahşi hayatın fotoğraflanması için belirli yerlere bırakılan fotoğraf makinelerinin kullanıldığı kapan türü olarak denenmiş ve sonrasında etkin bir şekilde kullanılmıştır. Üzerinde bulunan kızılötesi ışınlar vasıtasıyla harekete geçen söz konusu foto kapanlar sayesinde doğa bilimcileri vahşi hayatın gizemli dünyasını insanlığın bilgisine başarıyla sunmuşlardır.

4 Kullanım amacı doğal yaşamın görüntülenmesi olarak piyasaya çıkan foto kapanlar, süreç içerisinde hedef alanın dışına çıkmış ve halihazırda özellikle savunma sanayi alanında önemli bir yer tutmuştur. Halen doğa tutkunları ve bilimsel araştırmacı kitlesi tarafından kullanılmakla birlikte özellikle sınır güvenliği kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinde başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. * Foto kapanlar; günümüzde en sorunlu sınırlar arasında sayılabilecek ABD-Meksika sınırında da kullanılmaya başlamıştır.

5 * Resim: Maçka da foto kapana yakalanan terörist İlk amacının sınırlarını yıkan, 1993 yılından bugüne kadar gelişim gösteren foto kapanları gelişmişlik yönünden genel kapsamda üçe ayırabiliriz. Birinci Nesil: Sadece gündüz çekim kabiliyetine sahip, harici batarya sistemi ile beslenen ilk üretim modelidir. İkinci Nesil: Gündüz ve gece çekim kabiliyetine sahip, video kayıt özelliği eklenmiş, GSM modülü aracılığıyla veri aktarımına imkan veren geliştirilmiş modelidir. Üçüncü Nesil: GSM modülüne ihtiyaç olmadan kablosuz iletişim aracılığı ile uzaktan komuta edilebilen uzun mesafeli, verilerin kontrol merkezine anında gönderilebildiği, sismik sensörler gibi, foto kapanın imkan ve kabiliyetlerini artıran ek ürünlerle desteklenebilen en üst düzey modelidir.

6 Üçüncü nesil foto kapan modeli olarak sunduğumuz ürün halihazırda sadece Amerikalı BuckEye firması tarafından üretilmektedir. Vahşi yaşam sınırlarından savunma sanayi alanına geçiş yapmasını sağlayan üstün özellikler BuckEye firması tarafından BuckEye Uzaktan Komutalı Uzun Menzilli Kablosuz Kamera Sistemleri-X80 Serisi ile dünya pazarına sunulmuştur. İlgili ürün, Türkiye pazarına ilk defa 2016 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı-Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ne firmamız aracılığı ile girmiştir. Halihazırda ülkemizde 56 adet ürün aktif olarak kullanılmaktadır.

7 X80 Kablosuz Kameralar nasıl çalışıyor?

8 X80 Kablosuz Kameralar Nasıl Çalışıyor? Kamera hareket algıladığı anda anında resim ya da video çekiyor ve alıcı üniteye verileri aktarıyor. Bir üniteye, 254 kamera bağlanabilmekle beraber, birden fazla ünite sistemi de kullanılabilme seçenekleri mevcuttur. Çekilen video ve resimler kişisel bilgisayarlardan, akıllı telefonlardan ve mobil cihazlardan X-Serisi ağ yönetim yazılım uygulaması vasıtasıyla görüntülenebilir. Kameralar şarj edilebilir kuru akülerle beslenmekte ve yalnızca bir şarjla binlerce resim çekilebilmektedir. Ayrıca kullanım ömrünü sınırsızlaştıran güneş sistemi panelleri de opsiyon olarak sunulmaktadır. Bataryalar güvenli açık hava kullanımı için suya dayanıklı, su geçirmez kutularda muhafaza edilmektedir. Kameraların bağlantı mesafesi standart antenler aracılığı ile 2 mil(3.218 km) dir. Aktarım mesafesi, yüksek alıcı antenleri ya da bir çok aktarıcı antenin (X80 Echo) kullanılması ile kilometrelerce uzatılabilmektedir.

9 PC BASE (Bilgisayar Ünitesi)

10 PC BASE (Bilgisayar Ünitesi) Bilgisayara USB bağlantı kablosu ile bağlanabilmektedir. Tüm kamera ayarları X-Series Ağ Yöneticisi ile yapılmaktadır. 254 kameraya kadar resim ve video alımı yapabilmektedir. Resim ve videolar eposta aracılığı ile istenirse otomatik olarak gönderilebilmektedir. Resim ve videolar LiveCam güvenlik web sayfasına otomatik olarak yüklenmektedir. İletim mesafesi standart anten vasıtasıyla 2 mile kadardır. Yüksek alıcı antenleri ya da aktarıcıların kullanılması ile kilometrelerce uzatılabilmektedir. Üyelik ödemesi yoktur. GSM operatörüne ihtiyaç yoktur.

11 CELL BASE (Hücre Ünitesi)

12 CELL BASE (Hücre Ünitesi) Dünyanın herhangi bir yerindeki bir bilgisayara bağlanmak için hücresel bağlantı kullanmaktadır. Tüm kamera ayarları X-Series Ağ Yöneticisi ile yapılmaktadır. 254 kameraya kadar resim ve video alımı yapabilmektedir. Resim ve videolar eposta aracılığı ile istenirse otomatik olarak gönderilebilmektedir. Resim ve videolar LiveCam güvenlik web sayfasına otomatik olarak yüklenmektedir.

13 NET BASE (Ağ Ünitesi)

14 NET BASE (Ağ Ünitesi) Ağdaki herhangi bir bilgisayara ağ ya da internet bağlantı ile bağlanmaktadır. Tüm kamera ayarları X-Series Ağ Yöneticisi ile yapılmaktadır. 254 kameraya kadar resim ve video alımı yapabilmektedir. Resim ve videolar e-posta aracılığı ile istenirse otomatik olarak gönderilebilmektedir. Resim ve videolar LiveCam güvenlik web sayfasına otomatik olarak yüklenmektedir.

15 CAMERA BASE (Kamera Ünitesi)

16 CAMERA BASE (Kamera Ünitesi) Kamera bir ünite gibi hareket etmektedir. Normal bir kamera gibi resim ve video çekimi yapabilmektedir 254 kameraya kadar resim ve video alımı yapabilmektedir. Resim ve videolar Kamera ünitesi içerisindeki SD karta depolanmaktadır. İletim mesafesi standart anten vasıtasıyla 2 mile kadardır. Yüksek alıcı antenleri ya da bir çok antenin kullanılması ile kilometrelerce uzatılabilmektedir. Üyelik ödemesi yoktur. GSM operatörüne ihtiyaç yoktur.

17 KAMERA ÖZELLİKLERİ

18 KAMERA ÖZELLİKLERİ X80 kablosuz kameralar 5 Megapixel görüntü sensörü kullanmaktadır. Ortamda yeterli ışık varsa kamera renkli, yoksa kamera siyah ya da beyaz kızılötesi resim ya da video çekecektir. Kızılötesi çekimde flash insan gözü ile görülemez. Kameraya güç, harici bir batarya bloğu ile sağlanmaktadır. Batarya bloğu 12V kuru akü içermektedir. Kolay kullanım için üzerinde bağlantı kayışı vardır, batarya bloğu yerde de kullanılabildiğinden arazide örtü içerisine gizlenmesi de kolaydır. Kamera ve batarya blokları güvenilir açık arazi şartlarına uygun olarak suya dayanıklı ve su geçirmez kutu içerisine yerleştirilmiştir. Standart rengi mat siyah olmakla birlikte, çöl ve orman uyumlu renkleri mevcuttur. Çöl Kamuflajlı Mat Siyah Orman Kamuflajlı

19 Resim Formatı Kullanıcı Ayarlı 5 Megapixel (Mp), 3 Mp HD, 3Mp 1080 HD, 1 Mp, 720 HD, 0.3 Mp Video Formatı Video Uzunluğu Hareket Tespit Tipi Hareket Tespit Mesafesi *2 Hareket Tespit Algılama Açısı *3 Tepki Hızı *4 Resimler Arası Fasıla Resimler Üzerindeki Bilgiler Ek Opsiyonel Ayarlar *5 RF Aktarım Menzili *6 Aktarım Hızı *6 Ulaşılabilir Maximum Anten Kazancı 640 x 360 pixels 5-60 Saniye Pasif Kızılötesi (PIR) Kullanıcı Ayarlı. 100 feet (30.48m) e kadar Yaklaşık 10 derece 0.2 Saniye Kullanıcı Ayarlı. 1 Saniyeden 2 Saate kadar Kullanıcı Ayarlı. Tarih, Zaman, Sıcaklık, Ay Durumu, 2 Adet Metin Yeri Özel Kamera Programı Zaman Ayarlı Çekim Resim ya da videoların epostalanması ve güvenle yüklenmesi LiveCam Web Sitesi 2 Mil(3.21 km)-(standart Anten) Mesafe yüksek frekans antenleri ya da aktarıcılar vasıtasıyla artırılabilir. Saniyede 8 kilo bytes (0.3 MP resim için yaklaşık 6 saniye)) 15.1 dbi 1. Özellikler, her yazılım ve donanım için farklılık gösterebilir. 2. Hareket algılama mesafesi kamera yerleşim açısı ve ortam sıcaklık koşullarından etkilenebilir. 3. Kameranın merkezinden yaklaşık olarak alınmıştır. Bir Üniteye Bağlanabilen Kamera Miktarı 254 Çalışma Sıcaklığı -40 ile 140 F / -40 ile 60 derece Batarya Cinsi 12V SLA UB1270 (Ayrı satılır) Güneş Paneli Ayrı Satılır Haberleşme Frekans Aralığı MHz Aktarım Çıkış Gücü 250 mw Yayılı Spektrum FHSS Düzenleyici Lisanslar FCC (USA) MCQ-XB900HP IC (Canada) 1846A-XB900HP C-Tick (Australia) Evet Anatel (Brazil) Devam Ediyor 4. Hareketin algılanmasından resmin çekilmesine kadar geçen süre 5. Opsiyonel LiveCam hesabı ücretli üyelik gerektirmektedir. E-posta ve Live Cam opsiyonları sadece Bilgisayar ve Hücre Ünitelerinde bulunmaktadır. 6. Aktarım mesafesi ve hızı kullanılan antenin cinsine, arazi koşullarına ve mevcut etkenlere bağlıdır.

20 X80 ECHO (Aktarıcı/Repeater) X80 Echo, pasif kızılötesi hareket detektörünün (PIR) ve RF aktarıcı/tekrarlayıcı (repeater) cihazının tek bir cihazda toplanmış halidir. X80 Kablosuz Ağa eklendiği taktirde aşağıda belirtilen tüm özellikleri yapma imkan ve kabiliyetindedir. Kablosuz Kameraların, iletim mesafesini artırma, Kablosuz Kameraların hareket tespit mesafesini artırma, Tek bir hareket sensörü tarafından birden fazla Kablosuz Kamerayı tetikleyebilme, Birden fazla hareket sensörü tarafından tek bir Kablosuz Kamerayı tetikleyebilme, Etki sahasında hareket algılandığında kablosuz alarm gönderme, Diğer sensor tipleri ile bağlanabilme (sismik, manyetometre, basınç peti gibi.. )

21 SORU-CEVAP

22 X80 KABLOSUZ KAMERA SİSTEMİ TANITIMI

Drone ve Kara Tehditlerine Karşı Retinar Radar Sistemi

Drone ve Kara Tehditlerine Karşı Retinar Radar Sistemi Türkiye nin Teknoloji Geliştirme Merkezi METEKSAN SAVUNMA SANAYİİ A.Ş. Drone ve Kara Tehditlerine Karşı Retinar Radar Sistemi METEKSAN SAVUNMA SANAYİİ A.Ş. Türkiye nin Teknoloji Geliştirme Merkezi Retinar

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli haberleşme imkanını Yazılım Tabanlı

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr YAZILIM TABANLI HF TELSİZ AİLESİ HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli

Detaylı

DCS DCS ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ & YAZILIM

DCS DCS ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ & YAZILIM DCS RF İLE UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ UZAKTAN MOTOR KONTROL SİSTEMLERİ SU DEPOSU & KUYU OTOMASYONU VERİ AKTARIM ÜNİTELER ( DATA TRANSFER ) RF ISM 433 / 868 /915 Mhz Alıcı & Verici ünitesi ( Etki alanı

Detaylı

Zırhlı Araçlara Yönelik Termal Silah Nişangahları.

Zırhlı Araçlara Yönelik Termal Silah Nişangahları. Zırhlı Araçlara Yönelik Termal Silah Nişangahları www.aselsan.com.tr ATS-10 Zırh Üstü Termal Nişangah Sistemi ASELSAN ATS-10 Zırh Üstü Termal Nişangah Sistemi, her türlü hava ve savaş koşulunda zırhlı

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir.

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir. DİJİTAL TERMAL KAMERA TSA- OKÇU TSA-, başarılı termal görüntüleme araçlarının en önde gelen temsilcilerindendir. Cihaz, özel olarak taktiksel silahlar için tasarlanmıştır. Küçük ve hafif oluşu bu cihazın

Detaylı

D-SLR Kamera Tasarımı

D-SLR Kamera Tasarımı D-SLR Kamera Tasarımı Firmanın n Tasarımdan Beklentileri Amatör r ve Profesyonel kullanıcılar. lar. Orta-Üst düzeyde. d (Başlang langıç- Orta- Đleri Düzey) Düşük k maliyet yüksek y performans. En geniş

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

Lineer Pivot Sulama ve Center Pivot Sulama Sistemlerinde Uzaktan RF Kontrol & İzleme & Pozisyon Kontrol Sistemleri

Lineer Pivot Sulama ve Center Pivot Sulama Sistemlerinde Uzaktan RF Kontrol & İzleme & Pozisyon Kontrol Sistemleri Lineer Pivot Sulama ve Center Pivot Sulama Sistemlerinde Uzaktan RF Kontrol & İzleme & Pozisyon Kontrol Sistemleri 1 -Makineların sulama oranı 2-Nem oranı 3-PIVOT Çalış / Dur 4- Pivot Enerjisini Aç / Kapat

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Termal Kameralar. Overseas 2015.10

Termal Kameralar. Overseas 2015.10 Termal Kameralar Overseas 2015.10 Profesyonel Seri Rekabetçi fiyat-kalite Temel akıllı özellikler Yüksek Çözünürlük(336*256 /640*512) Pro Serisi Ultra Serisi Lite Serisi Ultra Smart Series Projeler için

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

2017 ÜRÜN VE FİYAT LİSTESİ

2017 ÜRÜN VE FİYAT LİSTESİ 2017 ÜRÜN VE FİYAT LİSTESİ AHD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 2 MP AKS-S2200AHD HD Video İletim *IR Mesafesi: 15-20 Metre * 36 Led * Smart IR Özelliği * Sabit Lens: 3.6mm * 55 $ 2 MP AKS-S2248AHD HD Video İletim

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Tts trafo takip SİStemİ

Tts trafo takip SİStemİ TTS GPRS 25 kva lık orta gerilim su; Asgari 700 Türk Lirası değerinde 120 kg yağ, 2.500 Türk Lirası değerinde 225 kg üstünde bakır ihtiva etmektedir. Sulama döneminde çalınan ; Suya ihtiyaç duyan mahsulünün,

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

TurkUAV Thermo Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi

TurkUAV Thermo Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi TurkUAV Thermo Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi HAKKIMIZDA Konusunda İlk Firma Robonik Mekatronik Teknolojileri olarak 2009 dan beri insansız hava araçları konusunda hizmet vermekteyiz. Başarı Ödülü

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

ATIŞ, TEST VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ Konya-Karapınar-TÜRKİYE

ATIŞ, TEST VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ Konya-Karapınar-TÜRKİYE ATIŞ, TEST VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ Konya-Karapınar-TÜRKİYE ATDM-I Projesi, NATO Destek ve Tedarik Ajansı (NSPA) ile ROKETSAN arasında imzalanan sözleşme ile anahtar teslim bir proje olarak Millî Savunma

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

KABLOSUZ GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ CANLI VİDEO ÜRÜNLER KATALOĞU.

KABLOSUZ GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ CANLI VİDEO ÜRÜNLER KATALOĞU. KABLOSUZ GÖRÜNTÜLÜ ALARM SİSTEMLERİ CANLI VİDEO ÜRÜNLER KATALOĞU İÇ VE DIŞ ORTAM CANLI VİDEO KAMERALI PIR DETEKTÖRLER İç ortam ISMV ve Dış ortam OSMVC kameralı PIR detektörler tamamen kablosuz olup sadece

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ CN-7104 AHD CN-7108 AHD CN-7116 AHD CN-N401 AHD CN-N801 AHD CN-N816 AHD CN-C832 AHD CN-7204 AHD CN-7208 AHD CN-7216 AHD 4 KANAL / 720P - 4 SES - HDD 1X6 TB - P2P - 3G MODEM - DVR,AHD,NVR 8 KANAL / 720P

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1630 MAXLOGIC SUPERVISOR GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI ML-1630 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının grafiksel olarak

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

etailer Kit Lenovo VIBE P1m 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit Lenovo VIBE P1m 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit Lenovo VIBE P1m Lenovo VIBE P1m etailer Kit'e dahil edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu Fotoğraf Galerisi bağlantısı 2 Önerilen nüsha Özet Ürünü

Detaylı

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFT Bilgi İşlem olarak Türkiye de Lojistik ve Taşımacılık Sektörüne sağladığımız kurumsal çözümlere bir yenisini daha ekleyerek SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

TASNİF DIŞI. 4700 Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü

TASNİF DIŞI. 4700 Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü TASNİF DIŞI 4700 Telsiz Ailesi Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü Haziran 2014 İçindekiler 4700 Telsiz Ailesi... 1 4700 Telsiz Tipleri... 1 4700 Telsizlerin Genel Özellikleri... 1 4700

Detaylı

İHA SİSTEMLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. BURKUT İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA-2)

İHA SİSTEMLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. BURKUT İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA-2) İHA SİSTEMLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. BURKUT İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA-2) 3000 m Uçuş Tavanı 80 Km Uçuş Menzili 10 + Saat Uçuş Zamanı 10 Kg Yük Kapasitesi 50 Km Canlı Video Aktarımı Burkut çok

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001

Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001 Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001 ŞARJ LAMBASI KIRMIZI: Şarj oluyor. YEŞİL: Tamamen dolu. (Dolduğu zaman şarj otomatik olarak durur.) ÇALIŞMA LAMBASI Yanıp söndüğü zaman akünün azaldığını

Detaylı

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ MARKA MODEL ÜRÜN DETAYI RESİM LİSTE FİYATI HDMI EXTENDER SET 60 MT, HDMI ve IR mesafe uzatıcı 60 metre aktarım mesafesi (Cat6), Cat6 üzerinden HDMI

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

JMK TANITIM BROŞÜRÜ.

JMK TANITIM BROŞÜRÜ. JMK TANITIM BROŞÜRÜ UP - 664 UP - 404 UP - 670 YEDEKLEME SUNUCUSU GÜNCELLEŞTİRME SUNUCUSU BİLDİRİM SUNUCUSU ALARM SUNUCUSU DOSYA DEPOLAMA SUNCUSU MEDYA YAYIN SUNUCUSU ALT AĞ GEÇİDİ SUNUCUSU YÖNETİM SUNUCUSU

Detaylı

Sipariş için Alarko Totaline ile iletişime geçilmelidir. testo Ltd. Şti. Kampanya bitiş tarihi: 31 Aralık 2011

Sipariş için Alarko Totaline ile iletişime geçilmelidir. testo Ltd. Şti. Kampanya bitiş tarihi: 31 Aralık 2011 Sipariş için Alarko Totaline ile iletişime geçilmelidir. Kampanya bitiş tarihi: 31 Aralık 2011 Ana Sayfa Baca gazı analiz cihazı serisi KAMPANYALI FİYATLAR (KDV Hariç) Ürün Modeli Parça No Liste Fiyatı,

Detaylı

RF İle uzaktan PWM MOTOR KONTROL SİSTEMİ

RF İle uzaktan PWM MOTOR KONTROL SİSTEMİ RF İle uzaktan PWM MOTOR KONTROL SİSTEMİ MERKEZİ SİSTEM RF ANA MOTOR KONTROL ÜNİTESİ Kamera hareketlerini kontrol eden DCservo motor sistemine RF üzerinden komuta etmek, motor hareketlerine yön vermek

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS AR-GE ÜRETİM Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri konularında son derece güçlü elektronik tasarım, yazılım ve üretim geliştirme yeteneklerine sahip, sektöründe güvenilir ve öncü bir

Detaylı

Yeni Nesil Şahingözü Keşif Gözetleme Sistemleri.

Yeni Nesil Şahingözü Keşif Gözetleme Sistemleri. Yeni Nesil Şahingözü Keşif Gözetleme Sistemleri www.aselsan.com.tr Yeni Nesil Keşif Gözetleme Sistemleri Tespit, teşhis ve tanıma özellikleri kullanılarak tehditlerin detaylı olarak belirlenmesi, keşif

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

GSM ve RF ISM İLE UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ DCS RF ISM ve GSM RTU Üniteleri

GSM ve RF ISM İLE UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ DCS RF ISM ve GSM RTU Üniteleri GSM ve RF ISM İLE UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ DCS RF ISM ve GSM RTU Üniteleri DCS RF GSM RTU Serisi Kablosuz Kontrol Eder, Uzaktan İzler, Size Kablosuz Bilgi Verir, Uzaktan Takip ve Yönetim Sağlar, Size

Detaylı

4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55502 Digitus HDMI 4K KVM uzatıcı seti bir verici ünite (yerel konum) ve bir alıcı ünitesinden (uzak konum) oluşur. HDMI sinyali, bir ağ kablosu

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

TurkUAV Tarim Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi

TurkUAV Tarim Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi TurkUAV Tarim Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi HAKKIMIZDA Konusunda İlk Firma Robonik Mekatronik Teknolojileri olarak 2009 dan beri insansız hava araçları konusunda hizmet vermekteyiz. Başarı Ödülü

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Nesnelerin İnternetinde 11 Bağlantı Protokolü

Nesnelerin İnternetinde 11 Bağlantı Protokolü Nesnelerin İnternetinde 11 Bağlantı Protokolü Nesnelerin internetini kapsayan ürün bandında uygulama geliştirici olarak çalışanlar mühendisler için farklı bağlantı protokolleri bulunmaktadır. Ürün ve sistemin

Detaylı

TurkUAV Tarim Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi

TurkUAV Tarim Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi TurkUAV Tarim Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi HAKKIMIZDA Konusunda İlk Firma Robonik Mekatronik Teknolojileri olarak 2009 dan beri insansız hava araçları konusunda hizmet vermekteyiz. Başarı Ödülü

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

TAKİPSAN RFID ENDÜSTRİYEL ÜRÜN KATALOĞU VE TEKNİK DÖKÜMANTASYON. Takipsan RFID Industrial Product Catalogue and Technical Documentation

TAKİPSAN RFID ENDÜSTRİYEL ÜRÜN KATALOĞU VE TEKNİK DÖKÜMANTASYON. Takipsan RFID Industrial Product Catalogue and Technical Documentation TAKİPSAN RFID ENDÜSTRİYEL ÜRÜN KATALOĞU VE TEKNİK DÖKÜMANTASYON Takipsan RFID Industrial Product Catalogue and Technical Documentation Takipsan Hakkında About Takipsan En iyi RFID Etiketleri Nasıl Yapıyoruz?

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin ACD BİLGİ İŞLEM URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ URT-V2 Terminallerinin Donanım Özellikleri Genel Yetenekleri Terminal Dış Özellikler Montajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

UZAKTAN KUMANDA SİSTEMLERİ CRH-A SERİSİ

UZAKTAN KUMANDA SİSTEMLERİ CRH-A SERİSİ UZAKTAN KUMANDA SİSTEMLERİ CRH-A SERİSİ CRH-A Serisi ürün özellikleri V1.0-Buton Endüstriyel kumanda sistemleri başta vinçler ve makinalar olmak üzere birçok alanda kullanılmaktadır. Endüstriyel kumanda

Detaylı

Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği

Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği Dahua Akıllı Termal Kameralar Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği Uzun mesafe algılama Yüksek doğruluk oranlı IVS Sıcaklık ölçümü Süper düşük ışık Zorlu çevre koşullarında çalışabilme Termal Kamera Kamerların

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 50121911 SLS46CI-70.K28-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve

Detaylı

Kerem FIRAT Elektrik-Elektronik Müh.

Kerem FIRAT Elektrik-Elektronik Müh. Kerem FIRAT Elektrik-Elektronik Müh. 4.5G TEKNOLOJİSİ 4.5G/LTE ADVANCED MOBİL CİHAZLAR Mobil İletişim Teknolojisi 2G Teknolojisi GSM/GPRS, EDGE 3G Teknolojisi WCDMA/UMTS, HSPA+ 4G Teknolojisi LTE 4.5G

Detaylı

yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler

yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler yeni nesil teknoloji ile enerji ölçümünde akıllı çözümler SENSOSTAR 2 SSTAR Elektromekanik Isı Sayacı Qp: 0,6-2,5 m 3 /h Ölçüm kapsüllü tasarımı sayesinde kolay montaj imkanı sağlar. Çok hüzmeli debimetresi

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM Hafta 7: BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM 1. Kablosuz Ağ Temelleri 2. Kablosuz Bir Ağın Kurulumu 1. Kablosuz Ağ Kurulum Bileşenleri 2. Kablosuz Ağ Destek Araçları 3. Kablosuz Ağ Yapılandırması 1. Kablosuz

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Ürün no.: 50130543 LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV.

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV. ALEV MONİTÖRÜ 03A1 Uygulama Alev monitörleri, uygun alev elektrodu veya UV. fotosel ile birlikte, alevin belirli bir standardın altında olduğunu, yanmanın iyi olduğunu veya alevin söndüğünü haber verir.

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ M FS FSM Jİ LO O KN TE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC. LTD. ŞTİ. JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ UZAKTAN KONTROL VE İZLEME SİSTEMİ Uzaktan Kontrol ve İzleme Sistemleri Fsm Jeneratör ve Kesintisiz Güç Kaynağı

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi

ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi 10.Eylül.2012 ProMark 800 ü Tanıtmak Spectra Precision dan yeni GNSS Alıcısı Trimble Firması Ashtech Firmasını kendi

Detaylı

UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0

UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0 UTS TRIBOMETER T10/20 TURQUOISE 2.0 TURQUOISE 2.0 UTS Tribometer T10/20 Yüksek kalite, hassas ölçüm Esnek Tasarım Akademik bakış açısı Hassas ve güvenilir ölçüm TRIBOMETER T10/20 UTS Mühendislik firması

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

FIBER OPTIK GÜVENLİK ÇÖZÜMÜ

FIBER OPTIK GÜVENLİK ÇÖZÜMÜ FIBER OPTIK GÜVENLİK ÇÖZÜMÜ Sayın Yetkili, CYMSoft-Turksens Fiber Optik Güvenlik Çözümlerimiz ile ilgili tanıtım metinleri ve iletişim bilgilerimiz ekte tarafınıza sunulmuş olup; her türlü sorunuzu cevaplamaktan

Detaylı

DF / FR SERİSİ. Derin Dondurucular

DF / FR SERİSİ. Derin Dondurucular DF / FR SERİSİ Derin Dondurucular Numune Saklamak İçin En Uygun Çözümler En çok kullanılan kutu ve tüpler için raflar Plazma torbası veya flask gibi farklı numuneler için çekmeceli raflar PLAZMA İÇİN ÇEKMECELİ

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLS518I-K48-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: SLS518I-K48-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 50134012 SLS518I-K48-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM TIRSAN TELEMATiK SiSTEM FİLONUZU GÜVENLE YÖNETİN, KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEYİN. Tırsan Telematik, filonuzla taşıdığınız yükü daha hızlı ve güvenle teslim etme imkanı sunar. Vakitten kazanç elde etmenizi

Detaylı

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera.

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. ÇIFT. MODÜLER. BENZERSIZ. Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. Sonuç olarak, performans, işlevsellik ve

Detaylı

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Mode (Mod) Image Size (Resim boyutu) Image Format (Resim formatı) Capture Number (Çekim sayısı) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Full screen (Tam ekran)

Detaylı

MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat.

MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat. MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat.com info@poseidonsat.com Otuzdan fazla uyduya sahip, Dünyadaki

Detaylı

MEGGER SWEDEN AB / PROGRAMMA ÜRÜNLERİ SEKONDER KORUMA RÖLE TEST CİHAZLARI SVERKER 750 /760 /780 TEK FAZLI RÖLE TEST CİHAZI

MEGGER SWEDEN AB / PROGRAMMA ÜRÜNLERİ SEKONDER KORUMA RÖLE TEST CİHAZLARI SVERKER 750 /760 /780 TEK FAZLI RÖLE TEST CİHAZI MEGGER SWEDEN AB / PROGRAMMA ÜRÜNLERİ SEKONDER KORUMA RÖLE TEST CİHAZLARI SVERKER 750 /760 /780 TEK FAZLI RÖLE TEST CİHAZI Sekonder koruma rölelerinin test edilmesi için tasarlanmıştır. Genelde bütün tek

Detaylı

BPU IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi. Genel Bakış. Özellikler

BPU IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi. Genel Bakış. Özellikler BPU-4500 IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi Genel Bakış BPU-4500, PWS-4500 4K/HD XAVC sunucusuyla birlikte 4K/HD için IP canlı prodüksiyona olanak tanıyan ve standart olarak IP arabirimlerine sahip

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ

Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ 2005 yılı sonu itibarıyle ISO 9001 sistem sertifikasına sahiptir. F İ R M A M I Z 1986 yılında kurulan Videx Electronics S.P.A

Detaylı

İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013

İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013 Çevre Güvenlik Sistemleri İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013 SUNUM İÇERİĞİ Çevre Güvenlik Sistemleri Harici Ortam Hareket Dedektörleri Çit Koruma Sistemleri Aktif Bariyer Sistemleri

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı