SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır."

Transkript

1 Sinema Koltukları

2 SEGASit kalite, mühendislik ve teknoloji standartlarından ödün vermeden; dünya standartları, güvenlik ve teknik şartnamelere uygun en ileri teknoloji ve teknikleri kullanarak koltuk üretimi yapmaktadır.. Tüm koltuklar; alev almazlık, sürtünmeye karşı dayanıklılık, solmazlık, hijyen, akustik değerler, darbe dayanıklılığı, yaşlanma dayanıklılığı, erozyon ve paslanma konularındaki tüm uluslararası standartlara uygun olarak üretilmektedir.. SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır. Üretiminin her safhasında en son teknolojik imalat yöntemleri ile birlikte en yeni teknolojik malzeme seçim metotlarını kullanır.

3 Dolce Serisi

4 Dolce Poliüretan Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple kumaşla giydirilir. Kumaş Sürtünmeye karşı dayanıklılık, alev almazlık ve solmazlık özelliklerine sahip gr/m2 ağırlığında, sürtünme haslığı devir, %100 polyester kumaşlar kullanılır. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı -hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan -bardaklı Entegral Poliüretan kol dayama ünitesi kullanılır. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

5 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir. Kayar Oturak Sırt ünitesi geriye yattığında, Oturak ünitesi, kayar mekanizma ile, ileri hareket eder. Koltuk boş kaldığında Oturak ünitesi geri gelir..

6 Cinetech Sinemaları, Mall Of İstanbul AVM, İstanbul Koltuk Modeli: DOLCE Koltuk Adeti: Montaj Tarihi: 2014

7 Cinetech Sinemaları, Mall Of İstanbul AVM, İstanbul Koltuk Modeli: DOLCE Koltuk Adeti: Montaj Tarihi: 2014

8 Cinetech Sinemaları, Mall Of İstanbul AVM, İstanbul Koltuk Modeli: DOLCE Koltuk Adeti: Montaj Tarihi: 2014

9 Dolce Plastik Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple kumaşla giydirilir. Kumaş Sürtünmeye karşı dayanıklılık, alev almazlık ve solmazlık özelliklerine sahip gr/m2 ağırlığında, sürtünme haslığı devir, %100 polyester kumaşlar kullanılır. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı -hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan bardaklı Plastik kol dayama ünitesi kullanılır. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

10 Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir. Kayar Oturak Sırt ünitesi geriye yattığında, Oturak ünitesi, kayar mekanizma ile, ileri hareket eder. Koltuk boş kaldığında Oturak ünitesi geri gelir..

11 AVŞAR Sinemaları, Adana Optimum AVM Koltuk Modeli: DOLCE Koltuk Adeti: Montaj Tarihi: 2011

12 AVŞAR Sinemaları, Konya Real AVM Koltuk Modeli: DOLCE Koltuk Adeti: Montaj Tarihi: 2011

13 Nova Serisi

14 Nova Poliüretan Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Kumaş Sürtünmeye karşı dayanıklılık, alev almazlık ve solmazlık özelliklerine sahip gr/m2 ağırlığında, sürtünme haslığı devir, %100 polyester kumaşlar kullanılır. Sırt Arkalıkları Akustik, estetik, hijyenik, uzun ömür, bakım ve onarım açılarından en uygun çözüm olan alev almaz özellikte enjeksiyon kalıplama tekniği ile üretilen perfore kapaklar kullanılır Kolçaklar Kolçaklarda hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan entegral poliüretan bardaklı kolçaklar kullanılmaktadır Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

15 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir. Kayar Oturak Sırt ünitesi geriye yattığında Oturak ünitesi, kayar mekanizma ile, ileri hareket eder. Koltuk boş kaldığında Oturak ünitesi geri gelir..

16 Mars Entertainment Group Model : NOVA Koltuk Sayısı : Montaj Tarihi :

17 Mars Entertainment Group Model : NOVA Koltuk Sayısı : Montaj Tarihi :

18 Nova Plastik Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple kumaşla giydirilir. Kumaş Sürtünmeye karşı dayanıklılık, alev almazlık ve solmazlık özelliklerine sahip gr/m2 ağırlığında, sürtünme haslığı devir, %100 polyester kumaşlar kullanılır. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı -hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan bardaklı Plastik kol dayama ünitesi kullanılır. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

19 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir. Kayar Oturak Sırt ünitesi geriye yattığında Oturak ünitesi, kayar mekanizma ile, ileri hareket eder. Koltuk boş kaldığında Oturak ünitesi geri gelir..

20 Site Sinemaları Starcity AVM Halkalı İstanbul Koltuk Modeli: NOVA Koltuk Adeti: 900 Montaj Tarihi: 2010

21 Site Sinemaları Starcity AVM Halkalı İstanbul Koltuk Modeli: NOVA Koltuk Adeti: 900 Montaj Tarihi: 2010

22 Mimar Sinan Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü Koltuk Modeli: NOVA Koltuk Adeti: 400 Montaj Tarihi: 2013

23 Minto Serisi

24 Minto Poliüretan Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple kumaşla giydirilir. Kumaş Sürtünmeye karşı dayanıklılık, alev almazlık ve solmazlık özelliklerine sahip gr/m2 ağırlığında, sürtünme haslığı devir, %100 polyester kumaşlar kullanılır. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı -hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan bardaklı entegral poliüretan kol dayama ünitesi kullanılır. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

25 Minto Plastik Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple kumaşla giydirilir. Kumaş Sürtünmeye karşı dayanıklılık, alev almazlık ve solmazlık özelliklerine sahip gr/m2 ağırlığında, sürtünme haslığı devir, %100 polyester kumaşlar kullanılır. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı -hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan bardaklı Plastik kol dayama ünitesi kullanılır. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

26 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir.

27

28

29 Grand

30 Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple suni veya hakiki deri döşenir. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı deri döşenmiş kutu kol dayama ünitesi kullanılır. Komple deri döşenmiş kolçak ünitelerine bardaklık ünitesi entegre edilir. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

31 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir. Kayar Oturak Sırt ünitesi geriye yattığında Oturak ünitesi, kayar mekanizma ile, ileri hareket eder. Koltuk boş kaldığında Oturak ünitesi geri gelir..

32 Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple suni veya hakiki deri döşenir. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı deri döşenmiş kutu kol dayama ünitesi kullanılır. Komple deri döşenmiş kolçak ünitelerine bardaklık ünitesi entegre edilir. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

33 Grand Love Seat

34 Grand BERGERE

35 Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple suni veya hakiki deri döşenir. Kolçaklar Kolçaklarda içten metal karkaslı deri döşenmiş kutu kol dayama ünitesi kullanılır. Komple deri döşenmiş kolçak ünitelerine bardaklık ünitesi entegre edilir. Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri yanlardan çift çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır.

36 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir. Kayar Oturak Sırt ünitesi geriye yattığında, Oturak ünitesi, kayar mekanizma ile, ileri hareket eder. Koltuk boş kaldığında Oturak ünitesi geri gelir..

37 Site Sinemaları İstanbul Olimpa AVM Koltuk Modeli : GRAND Adet : 450 Montaj Tarihi : 2012

38 Site Sinemaları İstanbul Olimpa AVM Koltuk Modeli : GRAND Adet : 450 Montaj Tarihi : 2012

39 Astra

40 Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Sırt ve Oturak Üniteleri Kalplardan alınan sırt ve oturak üniteleri komple suni veya hakiki deri döşenir. Kolçaklar Kolçaklarda hijyenik, estetik, konfor, uzun ömür, bakım ve onarım açısından en uygun malzeme olan entegral poliüretan bardaklı kolçaklar kullanılmaktadır Taşıyıcı Ayaklar ve Metal Gövde Sırt ve oturak döşemeleri merkezden özel şekillendirilmiş tek çelik profil taşıyıcı ayak üzerine inşa edilmiştir. Metal gövde kaynak işlemleri gaz altı kaynağı ile yapılmış olup birleşme yerlerinde sürekli kaynak sistemi uygulanır. Tüm metal aksam elektrostatik 80 mikron ± 10 kalınlığında toz boya ile boyanmaktadır. Astra Entegral Kolçaklı

41 Yatar Sırt Fonksiyonları Yatar Sırt Sırt ünitesi içten yay sistemi ile; seyircinin arkaya yaslanması ile yatar. Koltuk boş kaldığında sırt ünitesi dik konumuna geri gelir.

42

43

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır.

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır. Sinema Koltukları SEGASit kalite, mühendislik ve teknoloji standartlarından ödün vermeden; dünya standartları, güvenlik ve teknik şartnamelere uygun en ileri teknoloji ve teknikleri kullanarak koltuk üretimi

Detaylı

Dolce Entegral Poliüretan Kolçaklı

Dolce Entegral Poliüretan Kolçaklı Dolce Entegral Poliüretan Kolçaklı Dolce Entegral Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Nova Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

Minto Sinema Koltuğu

Minto Sinema Koltuğu Minto Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun subazlı poliüretan

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Dore Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, 55-60 kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, 55-60 kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) vekalıcı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) vekalıcı Desto Serisi Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) vekalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun

Detaylı

Nova Plastik Kolçaklı

Nova Plastik Kolçaklı Nova Plastik Kolçaklı Nova Plastik Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına

Detaylı

Teknik Özellikler. AQUA Çift Metal Ayaklı

Teknik Özellikler. AQUA Çift Metal Ayaklı AQUA Çift Ayaklı AQUA Çift Metal Ayaklı Teknik Özellikler Sırt ve Oturak Üniteleri Sırt ve oturak üniteleri su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Poliüretan malzeme; vücut anatomisine en uygun

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ünitesi içten 12mm kayın kontra karkaslı, Oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ünitesi içten 12mm kayın kontra karkaslı, Oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ünitesi içten 12mm kayın kontra karkaslı, Oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 enviro 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye enviro enviro 1 Enviro Bank 40, Uclü.., 2 Enviro S 10 Enviro S 20 Enviro

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

emo emo white Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

emo emo white Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye emo emo white 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye emo emo white emo 1 2 Emo 20 A Emo 18 A Emo 3 A Emo White 16 A Emo

Detaylı

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME .AMAÇ TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME Kurumumuzun yeni açılacak olan TRT World Haber Kanalında kullanılmak üzere 34 adet 4 kişilik çalışma masası, 2 adet 2 kişilik çalışma

Detaylı

uno Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye /08 R 01

uno Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye /08 R 01 uno 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye uno uno 1 2 Uno 40 MFA Uno 30 MFA Uno 20 MFA Uno 18 MFA Uno 16 uno 3 2.7 2.10

Detaylı

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 basis 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis basis 1 Basis 20 A Basis 30 A 2 Basis 18 A Basis 12 A Basis 12 tabletli

Detaylı

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 tiger 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye tiger tiger 1 tasarım Ray Carter Tiger 6 HA Tiger 8 HA 2 Tiger 4 A Tiger

Detaylı

basis mesh Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

basis mesh Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye basis mesh 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis mesh basis mesh 1 Basis Mesh 30 A Basis Mesh 40 A 2 Basis Mesh

Detaylı

MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51

MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51 MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI 21-33 BEKLEME KOLTUKLARI 34-40 OTURMA GRUPLARI 41-49 TABURELER & SANDALYELER 50-51 MAKAM KOLTUKLARI Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi

Detaylı

belite Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

belite Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 belite 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye belite belite 1 2 Belite 40 HA Belite 20 HA Belite 16 HA belite 3 2.6 2.7

Detaylı

wave Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

wave Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 wave 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye wave wave 1 2 Wave 20 MFA Wave 18 MFA Wave 16 MFA Wave 14 MFA Wave 12 AL Wave

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

Re-Flex. Re-Flex. Yeni mesai arkadaşınız

Re-Flex. Re-Flex. Yeni mesai arkadaşınız Re-Flex Re-Flex Yeni mesai arkadaşınız Re-Flex Yeni mesai arkadaşınız Onunla gün boyu sürecek bir beraberliğiniz olacak... Re-Flex ; gün boyunca ergonomi, kalite, konfor ve rahatlığı bir arada isteyenler;

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 sail 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye sail sail 1 tasarım Ray Carter 2 Sail GT 8 MFA Sail GT 6 A Sail 7 A Sail 3

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu Ofis ve Eğitim Mobilyaları Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri 2017-2019 Kataloğu URUMSAL AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve Eğitim Mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe

Detaylı

leo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

leo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 leo 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye leo leo 1 tasarım Ray Carter Leo 8 A Leo 88 A 2 Leo 6 A Leo 4 A Leo 3 A leo

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

Valerya Deluxe Takım (Beverly Krem Mercan) & Golden Orta Sehpa

Valerya Deluxe Takım (Beverly Krem Mercan) & Golden Orta Sehpa YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu : Yeni Ürün Bilgilendirmesi Hk. Sayı No : 2016-025 05.04.2016 Sayın Anabayimiz, İstikbal markamız ile serimize dahil edilen Valerya Deluxe Takım ürünümüzün tanıtım bilgilendirmesi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı 2 li salıncak seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Metropol Kabinler Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri beğeninize sunuyor. Karmod Metropol Kabin, estetik

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 15 16 2 2 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ 334.770001 SARMAŞIK İKİLİ ÇEKYAT 113196 TİFFANY - SARMAŞIK

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur.

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Teklif verecek firmaların tekliflerini 16.04.2015 PerĢembe günü saat

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalışma ortamı sunar. Ayarlanabilir sırt eğimi, bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

K 214 Metal Alt Konstrüksiyonlu FIREBOARD Asma Tavan

K 214 Metal Alt Konstrüksiyonlu FIREBOARD Asma Tavan K 214 Metal Alt Konstrüksiyonlu FIREBOARD Asma Tavan Knauf Artfix ana taşıyıcı TC profil Knauf Artfix Agraf Üst Tavan D112 veya D113 Knauf Artfix klips Knauf Uniflott derz dolgu alçısı Knauf Artfix ana

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

TEBLİĞ YAPI İŞLERİ İNŞAAT, MAKİNE VE ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİNE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YFK-2007/1) DE

TEBLİĞ YAPI İŞLERİ İNŞAAT, MAKİNE VE ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİNE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YFK-2007/1) DE 31 Ocak 2019 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30672 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: YAPI İŞLERİ İNŞAAT, MAKİNE VE ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİNE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YFK-2007/1)

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ ( 10 LU)

AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ ( 10 LU) AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ ( 10 LU) Tüm Spor Üniteleri ekte sunulan ölçülere, ölçülendirilmiş plan görünüş, ön görünüş, yan görünüş çizimlerine ve perspektif görünüşlerine uygun veya dengi ürünler olmalıdır.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

designed by Justus Kolberg teknik doküman

designed by Justus Kolberg teknik doküman designed by Justus Kolberg teknik doküman Core, dinamik çizgileri ve ergonomik özellikleri ile çalışma hayatında verimi ve konforu artırır. Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

ArEmit METAL KİREMİT

ArEmit METAL KİREMİT ArEmit METAL KİREMİT M e t a l Y a p ı K a p l a m a l a r ı Sunuş 1982 yılında kuruluşundan bu güne Arımeks Mühendislik, eğitimli çalışanları, teknik personeli ve üretim makinalarıyla, yurt içi ve yurt

Detaylı

designed by Justus Kolberg teknik doküman

designed by Justus Kolberg teknik doküman designed by Justus Kolberg teknik doküman Breeze, çalışma hayatında değişken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze, ayarlanabilir lumbar desteği ile Pro-Support

Detaylı

MULTIPANEL B 1 / 27

MULTIPANEL B 1 / 27 MULTIPANEL 30-80-130-180 B 1 / 27 P30-80-130-180B METAL ASMA TAVAN MALZEME ÖZELLİKLERİ. 1. Sistem Özellikleri: Tamamıyla gizli askı çubuklu/askı çubuksuz olarak ve tırnaklı taşıyıcı sistem ile desteklenen

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleşim noktasını örten

Detaylı

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Faydalı Eni Minimum boy Maksimum boy 1000 mm 3 metre Nakliye Koşullarına Bağlıdır Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel

Detaylı

Plast Link 254X Serisi PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı.

Plast Link 254X Serisi PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı. Plast Link 254X Serisi PL2540C PL2540P PL2540R PL2541 PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı. PL254X serisi modüler bantlar 25,4mm (1 ) hatveli 8.8 mm kalınlığında olup; farklı ölçülerde taşıyıcı profilleri

Detaylı

solution Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

solution Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye solution 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye solution solution 1 tasarım Design Works 2 Solution 8 GT MFA Solution

Detaylı

E-LINEDK-MX. Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşemede Modüler ve Kompakt Çözümler Yeni Seri Çıkış (Priz) Kutuları. Yeni Seri. Yeni Seri

E-LINEDK-MX. Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşemede Modüler ve Kompakt Çözümler Yeni Seri Çıkış (Priz) Kutuları. Yeni Seri. Yeni Seri E-LINEDK-MX Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşemede Modüler ve Kompakt Çözümler Yeni Seri Çıkış (Priz) Kutuları Yeni Seri Yeni Seri ELINEDK-MX DÖŞEME ÇIKIŞ (Priz) KUTULARI Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşeme Çözümleri

Detaylı

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Üretim Yeri İstanbul,

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1 Sayı : / 012 Konu : Teklif Mektubu Hakkında T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017 Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen

Detaylı

TREA. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman

TREA. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman TREA Tasarım Paul Brooks Teknik Doküman Geniş bir ürün ailesine sahip olan Trea yı evinizde olduğu kadar çalışma alanlarında, toplantı salonlarında ve sosyal alanlarda da kullanabilirsiniz. Trea, Dyna-Support

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 485

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES EĞİTİMLİ GENÇLER HUZURLU GELECEK Projesi kapsamında Demirbaş Mobiya mal alımına SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform helezon kaydırak platformu 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm tüp kaydırak 100 cm düz kaydırak ara merdiven platform korkuluğu 2 ad yaprak

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

AP Hücreli Aspiratörler

AP Hücreli Aspiratörler AP Hücreli Aspiratörler AP-EKO Ekonomik Tip Hücreli Aspiratör AP-EKO serisi hücreli aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için veya tahliye etmek için, düşük veya

Detaylı

4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur.

4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur. Ürün Kataloğu 4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur. Sıcak su depolarımız monoblok poliüretan

Detaylı

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammadde seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile her bir hammaddemizi ve üretici firmayı özenle seçeriz. Bunun

Detaylı

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 70 Tek Profil Agraflı Bandı Çiftli Yay Akustik Levha

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

770 LİTRE SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ 770 LITERS OF HOT GALVANIZED GARBAGE CONTAINER TEKNİK ÖZELLİKLER:

770 LİTRE SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ 770 LITERS OF HOT GALVANIZED GARBAGE CONTAINER TEKNİK ÖZELLİKLER: 770 LİTRE SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ 770 LITERS OF HOT GALVANIZED GARBAGE CONTAINER 1. Gövde 2 mm. tek parça saçtan kıvrılıp gövde ve yanlar preslenerek mukavemeti arttırılmıştır. Gövde yanı

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar İLAN NUMARASI: İhale 2, Lot 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL ( Yüksek basınçlı kompact laminat ) yüzeyler Mükemmel bir aşınma ve çizilme dayanımına sahiptir. Bununla beraber zımpara, çelik vb. malzemelerle çizilebilir.

Detaylı

EUROline duvar tipi. Daha az U ihtiyacı olan network uygulamaları için doğru çözüm

EUROline duvar tipi. Daha az U ihtiyacı olan network uygulamaları için doğru çözüm EUROline duvar tipi Daha az U ihtiyacı olan network uygulamaları için doğru çözüm Modüler yapı Erişim kolaylığı Kolay kurulum ve montaj Hemen hemen tüm alanlarda kullanım Kablolama kurulumları için etkin

Detaylı