EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER"

Transkript

1 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER 1- Okul Meclis Öğrenci BaĢkanlığı Seçimi Yapıldı. Okul Meclis Öğrenci BaĢkanlığı Seçimi Yapıldı. Okul Meclis Öğrenci BaĢkanlığı Seçimi Yapıldı. Seçim sonucunda 11/E sınfı öğrencisi Metin YILMAZ Okul BaĢkanlığına seçildi.

2 2- Cumhuriyetin 91. Yılı ÇoĢkuyla Kutlandı Cumhuriyetin 91. Yılı ÇoĢkuyla Kutlandı Cumhuriyetin 91. Yılı ÇoĢkuyla Kutlandı.

3 3-Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Toplantı elektrik atelyesinde 06/11/2014 tarihinde yapıldı.

4 4-Kızılay Haftası Kutlandı 29 ekim-4 kasım tarihleri arası kızılay haftası münasebetiyle okulmuzda program düzenlendi.

5 5-10 Kasım Atatürk ü Anma Günü Okulumuz Kültür Edebiyat klübü tarafından 10 Kasım Atatürkü Anma Günü kapsamında program düzenlendi.

6 6-24 Kasım Öğretmenler Günü 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Müdür Yardımcımız Vedat AKTAY ın okulumzdan ayrılılması dolayısıyla tüm öğretmenler öğle yemeğinde biraraya geldiler. TÜM ÖĞRETMENLERĠMĠZĠN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ. 7-Okul Futbol Takımımız Ġlk Maçını Kazandı Okul Futbol Takımımız Ġlk Maçını Kazandı Okul Futbol Takımımız Ġlk maçında TaĢova Anadolu Ġmam Hatip Lisesini 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetle baģladı.

7 8-Deneme Sınavında Her Sınıf Düzeyinden Derece Yapanlar Deneme Sınavında Her Sınıf Düzeyinden Derece Yapanlar Deneme Sınavında 9.,10.,11. ve 12. sınıflardan ilk üçe giren öğrencilerimiz. Tebrik ediyor ve baģarılarının devamını diliyoruz.

8 9-BiliĢim Teknolojileri Alanından Amasya Üniversitesine Teknik Gezi Okulumuz BiliĢim Teknolojileri Alanı Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Teknik Bilimler MYO ve Teknoloji Fakültelerine Gezi Düzenledi. Okulumuz BiliĢim Teknolojileri Alanı Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı ve Teknoloji Fakültelerine Gezi Düzenledi. Gezi Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü ile baģladı. BÖTE bölümünü Öğr. Gör. Yavuz ÜNAL ve AraĢ. Gör. Esma YILDIZ tanıtım yaptılar. Ayrıca yine eğitim fakültesi bahçesinde yer alan UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) ziyaret edilerek studyolar ve içerik oluģturma bölümleri gezildi. Ardından Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Bölümünü Bölüm BaĢkanı Öğr. Gör. Sabri Serkan TAN tanıtım yaparak açıklamalarda bulundu. MYO gezimizde MYO Sekreteri Ruhi KILIÇ eģliğinde gezerek öğrencilerimizle birlikte MYO yemekhanesinde öğle yemeği ile tamamlamıģ olduk. Gezimizin son bölümünde Ferhat ile ġirin AĢıklar Müzesi ve Amasya Arkeoloji Müzelerinin gezilmesikyle tamamlamıģ olduk. Gezimizde Tanıtımlarda yardımcı olan; Öğr. Gör. Sabri Serkan TAN Öğr. Gör. Yavuz ÜNAL AraĢ. Gör. Esma YILDIZ MYO Sekreteri Ruhi KILIÇ a teģekkürler ediyoruz.

9 10-Tüm Personel Yemekte Okul idarecileri tarafından düzenlenen akģam yemeğinde tüm personel biraraya geldi. Okul idarecileri tarafından düzenlenen akģam yemeğinde tüm personel biraraya geldi. 11-Okulumuzun Facebook Sayfası AçılmıĢtır. Okulumuzun Facebook Sayfası AçılmıĢtır. Okulumuzun Facebook Sayfası AçılmıĢtır. Sayfamıza ulaģmak için tıklayabilirsiniz.;

10 12-9.SINIFLARA SEMĠNER Okul Müdürümüz OSMAN UYSAL tarafından 9.Sınıf öğrencilerine seminer düzenlenmiģtir. 9.Sınıf öğrencilerine okulun genel kuralları ve ödül,disiplin yönetmeliği konularında seminer düzenlendi.

11 13-ĠNTERNET GÜVENLĠĞĠ SEMĠNERĠ Okulumuz öğrencilerine internet güvenliği hakkında seminer düzenlendi. Okulumuz öğrencilerine internet güvenliği,sosyal paylaģım sitelerindeki tehlike,cinsel istismar konuları hakkında kız ve erkek öğrencilere iki grup olarak seminer düzenlendi.semineri okulmuz Müdür Yardımcısı Bilal Ertuğrul,Rehber Öğretmeni Güngör GümüĢay,Çocuk GeliĢimi Öğretmeni AyĢegül Koçak ve Edebiyat Öğretmenimiz Derya Çakal sunmuģtur.verdiği bilgilerden dolayı öğretmenlerimize teģekkür ederiz seminerimiz velilere sunum ile devam edecektir.

12 14-Futbol Takımımız Galibiyete Devam Futbol Takımımız Galibiyete Devam Futbol Takımımız Galibiyete Devam. Takımımız 3. maçında TaĢova ÇPL yi 1-0 yenerek 3 maçta 2. galibiyetinii aldı. Takımımıza BaĢarılar dileriz.

13 15-ĠNTERNET GÜVENLĠĞĠ SEMĠNERĠNE DEVAM Okulumuzda düzenlenen Ġnternet Güvenliği ve Cinsel Ġstismar Konulu seminer Velilerin katılımı ile devam etti.verdiği bilgilerden dolayı Müdürümüz Osman UYSAL a Müdür Yardımcımız Bilal ERTUĞRUL a,rehberlik Öğretmenimiz Güngör GÜMÜġAY a teģekkür ederiz.

14 16-Futbol Takımımız Amasya da Çeyrek Final Maçı Futbol Takımımız Amasya da Çeyrek Final Maçı Çeyrek final maçında baģarılı bir futbol sergileyen takımımız malesef 12 Haziran Lisesine 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. BaĢta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet ġahin olmak ve tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz.

15 17-Veda Yemeği Veda Yemeği Okulumuzda Matematik Öğretmeni iken Anadolu Sağlık Meslek Lisesine Müdür Yardımcısı olarak göreve baģlayan Murat DEMĠRCĠ hocamıza tüm öğretmenlerin katıldığı bir veda yemeği düzenlendi. Murat DEMĠRCĠ hocamıza yeni görevinde baģarılar dileriz Gün(07/01/2015 ÇarĢamba ve 08/01/2015 PerĢembe) Kar Tatili 2 Gün(07/01/2015 ÇarĢamba ve 08/01/2015 perģembe) Kar Tatili

16 19-Enerji Verimliliği Haftası Enerji Tasarrufu Haftası okulumuzda kutlandı. Her yıl ocak ayının 2.haftası kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası ilçe kaymakamı,belediye başkan vekili okul müdürleri,öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile kutlandı.programa Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

17 20-BiliĢim Teknolojileri Alanı 11/B Sınıfı Tanıtım ve Projeleri BiliĢim Teknolojileri Alanı 11/B Sınıfı öğrencilerinin dönem boyunca yapmıģ oldukları çalıģmaları ve tübitak projeleri hakkında okul idaresi ve öğretmenlere tanıtım toplantısı düzenlendi. 21-Okulumuz e-bülten Yayında Okulumuzu tanıtıcı e-bülten internet sayfasında yayına baģladı. Okulumuzu tanıtıcı e-bülten internet sayfasında yayına baģladı. Okulumuz Müdür Yardımcısı Bilal ERTUĞRUL ve BiliĢim Tek. Alnı Atl. ġefi Nazım Emre ġenyilmaz ın koordinesinde, 11/B Sınıfı Öğrencisi Beytullah ÖZTAġ ın hazırladığı E-Bülten için tıklayınız...

18 22-Belevi Ġlkokulu na Teknik Destek Belevi Ġlkokulu na Teknik Destek Belevi Ġlkokulu bilgisayar laboratuarı okulumuz biliģim teknolojileri alanı 12/B sınıfından 1 grup öğrenci tarafından elden geçirilerek bakım onarım yapıldı. Bilgisayar laboratuarı kullanılabilr hale getirildi. 23-Karne Töreni Eğitim Öğretim Yılı Karne Töreni Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni yapıldı Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminde okulumuz da 32 Takdir Belgesi, 38 TeĢekkür Belgesi ve 72 Onur Belgesi düzenlendi.

19 24-TÜBĠTAK a BiliĢim Teknolojileri Alanından 6 Proje TÜBĠTAK a BiliĢim Teknolojileri Alanından 6 Proje TÜBĠTAK Ortaöğretim araģtırma projeleri yarıģmaına okulumuz BiliĢim Teknolojierli Alanı Öğremcileri ve Alan Atelye ġefi Nazım Emre ġenyilmaz ile Müdür Yardımcısı Bilal ERTUĞRUL önderliğinde 6 proje ile katılım sağlandı. Projeler ; Bilgisayar, Fizik, Psikoloji ve Sosyoloji Alanlarında. Emeği geçen herkese teģekkür ediyoruz. 25-KAR TATĠLĠ ilçemġzde KAR YAĞIġI NEDENĠ ĠLE EĞĠTĠME 19/02/2015 TARĠHĠNDE 1 GÜN ARA VERĠLMĠġTĠR.

20 26-Veda Yemeği Veda Yemeği Okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Derya AVUÇ okulumuzdan tayini çıktığı için ve ayrılacağından dolayı tüm öğretmen arkadaģların katıldığı bir öğle yemeğinde bir araya gelindi. Edebiyat öğretmenimize yeni görev yerinde baģarılar diliyoruz.

21 27-FUTSAL DA GALĠBĠYET COġKUSU Okulumuz futsal takımı tarihinde TaĢova Çok Programlı lisesi ile yapılan futsal karģılaģmasını 2-1 lik skorla kazanmıģtır.okul futsal takımımızı ve Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet ġehini tebrik ediyoruz. Okulumuz futsal takımı tarihinde TaĢova Çok Programlı lisesi ile yapılan futsal karģılaģmasını 2-1 lik skorla kazanmıģtır.okul futsal takımımızı ve Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet ġehini tebrik ediyoruz. 28-TAġOVA TRAFĠK BÜRO AMĠRLĠĞĠNDEN SEMĠNER TaĢova Trafik Büro amirliği tarafından öğrencilerimize seminer verildi. TaĢova Trafik Büro amirliği tarafından öğrencilerimize emniyet kemeri,trafik kazaları hakkında bilgilendirme amaçlı seminer düzenlendi.

22 29-Yaygın Eğitim Faaliyetleri Yaygın Eğitim Faaliyetleri Okulumuz bünyesinde olan çıraklık eğitim merkezi kapsamında Çıraklık eğitimi, Kalfalık Eğitimi, Ustalık Eğitimi Kursları ve Usta Öğreticilik Kurs faaliyetleri devam etmektedir. 30-Deprem Tatbikatı Deprem tatbikatı yapıldı. Önce siren çalındı ve sınıf ortamında pozisyon alındı. Ardından tahliye çalıģmaları baģlatıldı ve okul bahçesinin açık alanında toplanıldı.

23 31-YeĢilay Haftası Kutlandı YeĢilay Haftası Kutlandı Okulumuz çok amaçlı salonuda YeĢilay Haftası programı düzenlendi. Okulumuz öğrencilerine hafta ile ilgil bilgilendirme, yazıları, vdeo ve sunumlar izletildi.

24 32-BiliĢim Teknoloji Haftası BiliĢim Teknoloji Haftası BiliĢim Teknoloji Haftası BiliĢim Ve Teknolojileri Alanı ve öğretmenlerinin katkılarıyla kutlandı

25 33-Futsal Bayan Takımı Amasya Ġkincisi Oldu. Futsal Bayan Takımı Amasya Ġkincisi Oldu. Okulumuz kız futbol takımı Ġlçe birincisi olarak Amasya daki Futsal Musabakalarına katıldı. Ġlk maçında Amasya Kız Meslek Lisesi ile 3-3 berabere kalan takımımız son maçında Merzifon Fen Lisesi ile 0-0 berabera kaldı ve Turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet ġahġn i tebrik ediyoruz.

26 34-Mobilya Ġç Mekan Tasarımı Alanı Ürünleri Mobilya Ġç Mekan Tasarımı Alanı Ürünleri Okulumuz Mobilya Ġç Mekan Tasarımı Alanı 11. sınıf öğrencileri tarafından atelye ortamında idare oadasındaki masalar yenilendi. Tamamen öğrenci ve öğretmenlerimizin emeği yapılan ürünler kullanıma baģlandı. Mobilya Ġç Mekan Tasarımı Alanı 11.sınıf öğrenci ve öğretmenlerine çalıģmalarında baģarılar dileriz.

27 35-18 Mart Çanakkale Zaferi 18 MART ÇANAKKALE ZAFERĠ OKULUMUZDA ÇEġĠTLĠ ETKĠNLĠKLERLE KUTLANDI.

28 36-Kırım Kongo Kanamalı AteĢi semineri Taşova Toplum Sağlığı Merkezi nce öğrencilere yönelik, "Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA)" semineri düzenlendi.

29 37-Alan Tanıtımları Yapıldı. Okulumuz 9. Sınıf Öğrencilerine Alanlar hakkında tanıtımlar yapıldı. Okulumuz 9. Sınıf Öğrencilerine Okulumzda bulunan BiliĢim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Çocuk GeliĢimi ve eğitimi, Muhasebe Finansman ve Mobilya Ġç Mekan Tasarımı Alanları hakkında 1 hafta boyunca tanıtımlar yapıldı.

30 38-Orman Haftası Kutlandı Orman Haftası okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan program ile kutlandı. Orman Haftası okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan program ile kutlandı.

31 39-BiliĢim Teknolojileri Alanından Tübitak Bölge Sergisine Gezi BiliĢim Teknolojileri Alanından Tübitak Bölge Sergisine Gezi Okulumuz BiliĢim Teknolojileri Alanı 11/B sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde gerçekleģen Tübitak Ortaöğretim YarıĢması bölge sergisini incelemek ve gezmek amacıyla gezi düzenlenmiģtir.

32 40-Öğrencimizden TOKĠ konulu performans çalıģması Öğrencimizden TOKĠ konulu performan çalıģması Muhasebe Finansan Alanı 11/C sınıfı öğrencimiz Berna Korkmaz ĠnĢaat Muhasebesi dersi proje ödevi olarak Ġstanbul Halkalı daki TOKĠ Startejik GeliĢme Daire BaĢkanlığı merkezi yetkilileri ile yaptığı röportajı, okulumuz 10/C ve 11/C sınıflarına sunum yaptı.

33 41-Kutlu Doğum Haftası ve Mektup YarıĢması Kutlu Doğum Haftası ve Mektup YarıĢması Okulumuz Çok Amaçlı salonunda bugün ( ) Kutlu DOğum Programı sergilendi. Programa Ġlçe Müftüsü Harun YILMAZ, Vaiz Mehmet YEġERSĠN ve Yeni Mah. Camii Ġmamı Tayyar TÜRKER konuk olarak katıldı. Program sonunda okulumuzca düzenenen "METEM kainatın efendisine (S.A) mektup yazıyor" Ġsimli mektup yarıģmasına katılan ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programı hazırlayan Çoğrafya Öğretmenimiz Fatih KOLANCI, Kimya Öğretmenimiz Zeki BULAKBAġI na ve emeği geçenlere teģekkürler ediyoruz. Programın gündem maddeleri; -Saygı duruģu ve istiklal marģı 2) -Ġlçemiz Yeni Mahalle camii imam hatip i sayın Tayyar Türker in Kuran_ı kerim Tilaveti 3) -Ġlçe müftümüz sayın Harun YILMAZ ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuģması 4) - Kutlu doğum haftası ile ilgili video gösterisinin izlenmesi 5) -Diyanet iģleri baģkanlığı tarafından hazırlanan peygamberin birlikte yaģama ahlakı isimli video gösterisinin izlenmesi 6) - Metem Kainatın Efendisine (S.A) mektup yazıyor yarıģmasında dereceye giren öğrencilerin duyurulması ve ödüllerinin verilmesi. 7) - KapanıĢ. Y YarıĢmada ilk üçe giren öğrencilerimiz ve mektupları aģağıda verilmiģtir. Tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı tebrik ediyor ve baģarılarının devamını diliyoruz. 1) Sibel YÜKSEL 2) Seda ÇELĠK 3) Beyza ALTUNTAġ

34

35 42-Okul Bahçemize Kamelya 11-E Sınıfı Katkılarıyla Okul Bahçemize Kamelya 11-E Sınıfı Katkılarıyla Okul bahçemizde yapılan güzellģtirme çalıģmalarından biriside 11-E sınıfı ile yapılan kamelya oldu. Yapılan kamleya ile yağmurlu havalarda öğrencilerimizin servis beklerken zaman geçirecekleri bir alan olmuģ, aynı zaman da sıcak havalarda da gölgelenmek için kullanılacak bir alana sahip olduk. Kamelyanın yapımında emeği geçen BaĢta Mobilya Alan ġefi Ġbrahim ġevki GENÇ e, 11-E sınıfı öğrencilerimize teģekkür ediyoruz.

36 43-ÇOCUK GELĠġĠMĠ VE EĞĠTĠMĠ ALANINDAN YIL SONU ETKĠNLĠĞĠ Okulumuz Çocuk GeliĢimi ve Eğitimi Alanı yıl boyunca atölye çalıģmaları sonucunda yaptığı ana sınıflarında kullanılan dolgu oyuncaklar,eğitici oyuncaklar, kuklalar,kostümler,maskeler,televizyon Ģeritleri ve hikaye kartları metaryelleri birkısım öğrenci velileri ve okul müdürlerine ikramlı birģekilde sundular.

37 44-Yavuz HidroElektrik Santraline Teknik Gezi Yavuz HidroElektrik Santraline Teknik Gezi Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı Yavuz HidroElektrik Santraline Teknik Gezi düzenledi.

38 45-9.Uluslararası Robot YarıĢmasına Katıldık 9.Uluslararası Robot YarıĢmasına Katıldık Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından çanakkale de düzenlenen robot yarıģmasına okulumuz Elektrik -Elektronik Teknolojisi Alanı Öğretmenlerinden Dursun UZUN ve 4 öğrenci ile yarıģmaya katılım sağlanmıģtır.

39 46-Özgür Mobilya ya Ziyaret Özgür Mobilya ya Ziyaret Okulumuz Mobilya Ġç Mekan Taarımı alan öğrencileri ve alan öğretmenleri ile Ġlçemizde faaliyet gösteren Özgür Mobilya nın fabrikasına ziyarette bulundular.

40 47-Voleybol Turnuvası ġampiyonu 11/A Voleybol Turnuvası ġampiyonu 11/A Voleybol Turnuvası ġampiyonu 11/A oldu. Final müsabakasında geçen yılın finalisti 11/B ile karģılaģan 1/A setlerde 3-2 yaparak 2015 yılının ġampiyonu oldu.

41 48-Ġlçemizde Bulunan Ortaokullara Alan Tanıtımları Yapıldı Ġlçemizde Bulunan Ortaokullara Alan Tanıtımları Yapıldı Ġlçemizde Bulunan Ortaokullara Alan Tanıtımları Yapıldı. Ġlçemizsınırları içindeki Akınoğlu, belevi, ballıdere, esençay, uluköy, alpaslan, destek, çaydibi, cumhuriyet, atatürk ve yatılı bölge ortaokullarına okulumuz ve alanlar hakkında tanıtım yapıldı.

42 59-Mezuniyet Gecesi 12. Sınıf öğrencilerine mezuniyet programı yapıldı.

43 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM KARNE TÖRENĠ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM KARNE TÖRENĠ

44 Mezunlarının Diplomaları Hazır Mezunlarının Diplomaları Hazır Mezunlarının Diplomaları Hazırlanarak bugün itibari ile teslim edilmeye baģlandı. Mezun olan tüm öğrencilerimize yeni hayatlarında baģarılar diliyoruz.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HABERLERİMİZ 1-Öğretmenler Günü Kutlaması

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HABERLERİMİZ 1-Öğretmenler Günü Kutlaması 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HABERLERİMİZ 1-Öğretmenler Günü Kutlaması 24 Kasım Öğretmenler günü olması dolayısıyla 26 Kasım Pazartesi günü okul müdürümüz Kadir AYDOĞAN ın verdiği öğle yemeği ile öğretmenlerimiz

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER 1-2015 YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2014-2015 Yılı mezunlarından sınava giren ve sınavsız geçiş yapmak isteyen 71 öğrencimizden

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının Toplantısı 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ 2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ S.NO NO EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR 1 2016000007 Rehberlik Resmî kurumlara ataması yapılmayıp özel öğretim kurumları ile sözleşme imzalayan ve fakültelerin; a)felsefe

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ 2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ S.NO NO EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR BİTİŞ 1 2016000007 Rehberlik Resmî kurumlara ataması yapılmayıp özel öğretim kurumları ile sözleşme imzalayan ve fakültelerin;

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI NAMIK ELAL ORTAOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLANI EKLERİ 1 Ek-1: İstatistiki Veriler 1. Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 1.1. Okul Öncesi Eğitim Bilgileri Tablo X Okul Öncesi Yıllara Göre Öğretmen,

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

Okulun Adı: ILGAZ ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Okulun Adı: ILGAZ ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ Okulun Adı: ILGAZ ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ Rapor Dönemi: MART-2015 ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal

Detaylı

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA AĞUSTOS 20-29.08.2014 Öğretmenlerimizin Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Tüm Öğretmenler 20-29.08.2014 Okulumuzun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanması Tüm Öğretmenler 30.08.2014 30 Ağustos Zafer Bayramı

Detaylı

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL 2012 ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ RENKLERİN DİLİ İDARİ İŞLER PDR ÇALIŞMALARI ZÜMRE FAALİYETLERİ HAFTASONU/TATİL KDS-GTS-YAZILI EKDERS-ETÜT REHBERLİK

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Bartın Fatih Ortaokulu- Okullar Hayat Olsun Projesi Fatih Ortaokulu Kurum Kodu: 721829 Telefon:

Detaylı

ÖZEL KOZAN ĠLKOKULU/ORTAOKULU / LĠSESĠ ÖĞRETĠM YILI YILLIK

ÖZEL KOZAN ĠLKOKULU/ORTAOKULU / LĠSESĠ ÖĞRETĠM YILI YILLIK ÖZEL KOZAN ĠLKOKULU/ORTAOKULU / LĠSESĠ 2017-2018 ÖĞRETĠM YILI YILLIK ÇALIġMA TAKVĠMĠ / PROGRAMI Eylül 2017 İş Günü : 19 1 Ders dağıtım çizelgelerinin hazırlanması 1 Öğretmenlerin mesleki çalışmaları (05-15

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ekim 16 3 4 5 6 7 8 9 3. DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ *Hayvanları Koruma günü *Dünya Mimarlık Günü PDR çalışması İstanbul'un

Detaylı

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ 2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ S.NO NO EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR BAŞLAMA 1 2016000007 Rehberlik Resmî kurumlara ataması yapılmayıp özel öğretim kurumları ile sözleşme imzalayan ve fakültelerin;

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

KADIKÖY İNTAŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE SOSYAL-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TAKVİMİ

KADIKÖY İNTAŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE SOSYAL-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TAKVİMİ KADIKÖY İNTAŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE SOSYAL-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TAKVİMİ AY HAFTA SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİK ADI SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİĞE

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN 6.Spor ġenlikleri kapsamında gerçekleģtirilen Futbol Turnuvası Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun zaferi ile sona erdi. Yapılan maçlar sonucunda Ünye ĠĠBF

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ..

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ.. YİNE ŞAMPİYON KOLEJİ.. TED KAYSERİ Yıldız Kız Basketbol Takımımız, İncesu İmam Hatip Ortaokulu, Osman Kavuncu Ortaokulu, Sema Yazar Ortaokulu ve Bahçeşehir Koleji takımlarını yenerek namağlup ünvanla Kayseri

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 4 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2012-2013 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 11-22 Haziran 2012 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 25 Haziran 2012 c)

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLKOKUL / ORTAOKUL ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLKOKUL / ORTAOKUL ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI / ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER OKULLU OLUYORUZ 1 2 3 4 5 6 7 ÖĞRETMENLER KURULU ECO SCHOOL İŞLEYİŞİ 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVI

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER SAYFA 2 2014-20 15 SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER 23-27 Kasım 2017 tarihleri arasında eğitimci yazar Alişan KAPAKLIKAYA okulumuzda bir dizi seminer programları sundu. Her biri en az iki saati bulan

Detaylı

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Liselerinden sonra Anadolu yakasında açılan okulumuza

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLA R EYLÜL YAPILACAK ETKİNLİKLER 1. Tüm öğretmenler ve öğrencilerin işbirliği ile İlköğretim

Detaylı

BASKETBOLCULARIMIZ KAYSERİ İL KARMASINDA..

BASKETBOLCULARIMIZ KAYSERİ İL KARMASINDA.. Basketbolda doymuyoruz.. galibiyete Yıldız Kız Basketbol Takımımız Osman Kavuncu Ortaokulu ve Sema Yazar Ortaokulu ile yaptığı maçları farklı bir skorla kazanmıştır. Yoluna devam eden takımımızı tebrik

Detaylı

TĠREBOLU CUMHURĠYET ORTAOKULU BRĠFĠNG RAPORU

TĠREBOLU CUMHURĠYET ORTAOKULU BRĠFĠNG RAPORU TĠREBOLU CUMHURĠYET ORTAOKULU BRĠFĠNG RAPORU FĠZĠKĠ YAPI Okulumuz 1973 yılında Cumhuriyet Ortaokulu olarak eğitim öğretim hizmetine açılmıģtır. Cumhuriyetimizin 50.yılı münasebeti ile okula Cumhuriyet

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ Eylül 17 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI TATİLİ Yeni kayıt olan öğrenci velileri ile okula hazırlık toplantısı 11 12 13 14 15 16 17 Zümre Tutanakları ve Yıllık Planların Okul Müdürlüğüne Teslimi 12.sınıflarKonu

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013 EMYO II. AR-GE Proje Pazarı na Altı Proje ile Katıldı. Öğrencilerimizden; 1- Ali DEMİR "Bozuk Floresan Lambalarının Tekrar Kullanılabilmesi, 2- Gani

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ S.N YAPILACAK FAALİYETİN ADI BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ 1 Güzel Sanatlar Spor Liselerine

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25 AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25 *RAMAZAN BAYRAMI *RAMAZAN BAYRAMI 27 28 29 30 31 *ZAFER BAYRAMI EYLÜL

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Eylül 16 5 6 7 8 9 10 11 Zümre Toplantıları-Yıllık Müfredat Plan Hazırlıkları Müfredatın İncelenmesi Okul

Detaylı

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL 2013 1 Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN EYLÜL GÜN EKİM P 1 Pts 2 S 3 1 Çrş 4 2 Prş 5 3 C 6 4 Cts 7 5 Ortaokul-Lise Tanışma Veli Çayları P 8 6 İstanbul un Kurtuluşu Pts 9 7 S 10 8 Ahilik Kültür

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve

ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve BaĢlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 T.C. ÇORUM VALĠLĠĞĠ Ġl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 43436584/10.06/7504504

Detaylı