Ürün Kataloğu Product Catalog.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ürün Kataloğu Product Catalog. www.nevpa.com.tr"

Transkript

1 Ürün Kataloğu Product Catalog

2 We make it different Our experience Your benefit İçindekiler / Contents K T ST AK AL P KU PL KN CTP L TK A Kapal ve Frigo Kasa Ekipmanlar Box and Refrigerated Box Equipments Treyler Ekipmanlar Trailer Equipments Set Ürünler Complete Kits Alüminyum Kapak ve Kap Sistemleri Aluminium Door and Side Door Set Alüminyum Profil Ürünleri Aluminium Profiles PVC Profil Ürünleri PVC Profiles Kauçuk Profil Ürünleri Rubber Profiles Plastik Aksesuar Ürünleri Plastic Accessories Kaymaz Yüzey Filmli Kontrplak Plywood Cam Takviyeli Polyester Levhalar Polyester Lambalar Lambs Takoz Ürünler Buffers Ahşap, Sac Kasa ve Damper Ekipmanlar Wood - Metal Box, Dumper Equipments NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

3 Yükselen Bir Dünya Markası Nevpa A rising european brand: Nevpa 1980 yılında Nevşehir de faaliyete başlayan Nevpa treyler ve frigorifik kasa üreticileri için üst yapı ekipmanları üretmektedir. Kuruluşundan itibaren dünyadaki rakiplerini doğru analiz etmiş ve kaliteli üretim felsefesinden asla taviz vermeden kısa sürede Türkiye de pazar lideri olmuştur. Nevpa, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde, metrekaresi kapalı metrekarelik alanda kurulu, sektörün gerektirdiği son teknolojilere sahip modern fabrikasında üretimini sürdürmektedir. Müşteri taleplerinin artması sonucunda üretimi artırmak için çalışmalar yapan Nevpa, ikinci üretim üssünü Bursa olarak belirledi. Fizibilitesinin tamamlanmasından sonra hızla yatırımı gerçekleştirilen Bursa fabrikası Nilüfer Organize Sanayi Bölgesinde metrekare kapalı alanda hizmet vermektedir. Türkiye nin sektör lideri Nevpa yeni hedefini Avrupa da tercih edilen markalar arasında yer almak olarak belirlemiştir. 30 u mühendis ve teknikerden oluşan 300 kişilik uzman personeli, sahip olduğu bilgi birikimi ve 30 yıllık tecrübesi, Nevpa yı bu hedefine ulaştıracak en büyük değerlerdir. Nevpa, which started Its operation In Nevşehir In 1980, produces superstructure equipment for trailer and refrigerated trailer producers. They are the leader In the Turkish market without giving any concession from their quality production philosophy since the day It was established. Nevpa continues their production In their modern factory founded on square meter area square meter of which Is covered In the Nevşehir Organized Industrial zone having the latest technology required by the sector. After the increase on customer demands, Bursa has been done second manufacturing station to increase production. The factory in Bursa which is after its feasibility has completed the investments held rapidly, in Nilüfer Organized Industry Zone and give services in its square meter closed area. Nevpa has designated their new target as to take place among the preferred brand of Europe. 300-person specialized staff, 30 of whom are engineers and technicians, their knowledge they have gained and their long experience are the most Important value to make Nevpa achieve this target. 2 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

4 Türkiye ve Avrupa nın Her Bölgesinde Etkin ve Kaliteli Hizmet Effective and Quality Service at every Region of Turkey and Europe Üst yapı ekipmanlarının lider üreticisi Nevpa, Türkiye de kurduğu satış ağı ile her bölgeden ürünlerine kolay erişimi sağlayan bir pazarlama zinciri tesis etmiştir. Merkez üretim ve satış birimi Nevşehir in yanı sıra İstanbul Maltepe, İstanbul İkitelli, Ankara, Konya, İzmir ve Gaziantep Şubeleri ile 7 ayrı bölgede hizmet verilmektedir. Yurt içindeki hizmet ağını yurt dışında da kurmak için atılım gerçekleştiren Nevpa, İstanbul Maltepe deki yurt dışı satışlar koordinatörlüğü ile Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetler de 40 dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir yılında Almanya da faaliyet gösteren Nevpa Europe ve İran da faaliyet gösteren Nevpa Tijaret Iranian ile tüm dünyanın beğendiği ve tercih ettiği marka olma yolundaki açılımlarına hız vermiştir yılı nisan ayında yaptığı güçlü transferler ile kurulan Nevpa Europe, Avrupalı üreticilerin nabzını yerinde ölçerek müşterilerin istek ve beklentilerine uygun ekonomik, özgün, yenilikçi ve rekabetçi ürünlerin sunulabilmesi için gerekli enformasyonu merkez birimlere aktarmaktadır. Almanya nın Lüdenscheid şehrindeki metrekarelik ofis ve deposu ile Avrupa nın her bölgesine etkin ve kaliteli hizmet verilmektedir. Nevpa, the leader manufacturer of superstructure equipment, has established a marketing chain providing an easy product access in every region through the Sale Network formed in Turkey. Along with Nevşehir, the main production and sale unit, service is rendered in 7 different regions with their branches in Istanbul Maltepe, Istanbul İkitelli, Ankara, Konya, Izmir and Gaziantep. Realizing a leap so as to found their homeland service network in the foreign country as well, Nevpa have achieved export to more than 40 countries in Europe, Russia, Middle East, Northern Africa and Turkic Republics through their foreign country sale coordination in Istanbul Maltepe. They have speeded up their expansion on the way to be a brand enjoyed and preferred by all the world through Nevpa Europe started their operation in Germany 2010 and Nevpa Tijaret Iranian being active in Iran. Nevpa Europe, which was established in April 2010 with the powerful transfers they made, conveys the necessary information to the main units so as to submit the economical, genuine, innovative and competitive products best fit to the demands and expectations of the customers taking the pulse of the European producers on-site. An effective and quality service is dealt out to every region of Europe through their square meter office and warehouse in Lüdenscheid NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 3

5 Kusursuz Üst Yapı İçin... For a perfect Superstructure... Gelişen teknolojiler doğrultusunda üretim teknolojilerini sürekli yenileyen Nevpa, kaliteli bir ürün elde etmenin en önemli aşaması olan Ar-Ge ye yaptığı yatırımlar ile üst yapı ekipmanlarında yüksek standartlarda üretim yapmaktadır. Ar-Ge departmanında faaliyet gösteren mühendisler sektörden gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendirmekte ve kusursuz bir üst yapı için gerekli aksesuarları tasarlayarak geliştirilen yeni projeleri üretime aktarmaktadır. Ar-Ge departmanı müşteri taleplerinin yanı sıra müşterilerinin yerlerinde yaptıkları analizler ile sorunsuz ve kusursuz yeni ürünler tasarlamaktadır. Constantly renewing their production technologies according to the growth technologies, Nevpa maintains high quality productions in superstructure equipment with their investments on R & D, which is the most important stage to make a quality product. The engineers manifesting activity in the R & D department evaluate the demands coming from the sectors in a great care and convey the novel developed projects to the production by designing the necessary accessories for a perfect superstructure. The R & D department designs problem-free and perfect new products with the analyzes they carry out on-site of the customers beside the demands of the customers.

6 Kusursuz Üretim İçin... For a Perfect Production... Treyler ve frigorifik kasa ekipmanları olarak 300 ün üzerinde ürün çeşidi arz eden Nevpa sektörün en zengin ürün çeşidine sahip firmalarından birisidir. Çok fazla sayıda çeşit olması kusursuz bir üretim planlama sürecini de beraberinde getirmektedir. Üretimden sorumlu yöneticiler, Nevpa nın kalite politikası doğrultusunda bazı parçaların üretimi Avrupa otomotiv yan sanayisinin de merkezi konumunda bulunan Türkiye de, Nevpa nın kalite standartlarına uygun tesislerde yaptırılmaktadır. Nevpa Türkiye de ve Dünyada tanınmış treyler ve frigorifik kasa üreticilerinin tedarikçisi olarak kalitesini ispatlamıştır. Pazarlama, Ar- Ge ve Üretim birimlerinin düzenli olarak yaptığı değerlendirme ve iş geliştirme toplantılarında, sürdürülebilir kalite yönetimine yönelik her türlü tedbirler alınmakta, dünyanın en kaliteli üst yapı ekipmanlarını üretmek adına mesaiye bağlı olmayan bir özveri ve heyecan ile çalışmalar sürdürülmektedir. Nevpa, müşterilerinin duyduğu güveni boşa çıkarmamak adına gerek üretim bölümlerinde çalışan işçiler gerekse yönetici ve mühendisler ellerinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Sektöre kaliteli ve dayanıklı ürünler kazandırmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Offering more than 300 product range as the trailer and refrigerated car equipment, Nevpa is one of the companies having the widest product range of the sector. Having too many variations also brings a perfect production planning process together with. In accordance with the quality policy of Nevpa, The managers who are responsible for the production have some parts made In the plants which conform the quality standards of Nevpa in Turkey, where It Is at the center position of European automotive supplier s Industry. Nevpa has proved their quality as the supplier of trailer and refrigerated trailer producers who are known In Turkey and universally. All sorts of measurements are taken on sustainable quality management at the assessment and business development meetings of the marketing, R & D and production units made regularly and the works which are not connected with the overtime work are maintained In a great altruism and excitement In the name of producing the most quality superstructure of the world. Nevpa, the workers who are working In the production department, the mangers and the engineers are all trying hard for not frustrating the confidence their customers feel on them. They continue their activities so as to make quality and durable products for the sector.

7 Kusursuz Kalite İçin... For a Perfect Quality... Kalite kontrol prosesleri hammadde ve yarı mamullerin fabrikaya girişinden sevk edilmesine kadar her aşamada titizlikle uygulanmaktadır. Nevpa nın en büyük değeri konumunda olan kaliteli üretimin daha da artırılması için, ihtiyaç duyulan bütün testlerin yapılabildiği, Nevpa kalite kontrol laboratuvarı, kaliteli üretimin en büyük güvencesidir. The quality control processes are carefully implemented at every stage starting from raw material and semi-product entry to the factory until their dispatching stage. Nevpa Quality Control Laboratory, which Is the at the most valued position Nevpa and needed for Increasing the quality production more and more and where the tests are made, Is the most Important assurance of the quality production. 6 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

8 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments

9 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments , ,5 Menteşe (Galvaniz) Hinge (ZP) Galvaniz /ZP : Mat : Eski Kod /Old Code : K 01 Package Quantity 25 Mat x x 8, , ,5 Menteşe (Boyalı) Hinge (Painted) Yeni Kod/New Code : Eski Kod/Old Code : K 02 Package Quantity x x 8, ,5 Dar Menteşe U Ayak (Krom) Hinge (SS) Yeni Kod/New Code : Eski Kod/Old Code : K 03 Package Quantity x 8,5 10, NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

10 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 280,5 41 3, ,5 117,5 92, , Dar Menteşe Sac Ayak (Krom) Hinge (SS) Package Quantity 25 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K x 8,5 3x 8, ,5 72 Dondurma Menteşesi (Krom Galvaniz) Side Door Hinge (SS, ZP) 10,5 29, Package Quantity 40 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K , X Package Quantity 25 Kelebek Menteşe (Galvaniz) Hinge (ZP) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 05 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 9

11 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments , ,5 8,5 Yeni Menteşe Lama Ayaklı (Krom Galvaniz) Hinge (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 06 Package Quantity ,5 Yeni Menteşe Sac Ayaklı (Krom Galvaniz) Hinge (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 07 Package Quantity x 10 4x 8, Büyük Alüminyum Menteşe Big Aluminium Hinge Yeni Kod/New Code : Eski Kod/Old Code : K NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

12 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Küçük Alüminyum Menteşe Small Aluminium Hinge Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K , ,5 91 Büyük Düz Menteşe Lama Ayaklı (Krom Galvaniz) Hinge (SS, ZP) 4x 8,5 Package Quantity 25 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K , , ,5 91 Büyük Düz Menteşe Sac Ayaklı (Krom Galvaniz) Hinge (SS, ZP) 23 4x 10 4x 8,5 Package Quantity 25 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 09-1 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 11

13 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments , ,5 13 Süper Menteşe (Krom Galvaniz) Hinge (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 09-2 Package Quantity 30 4x 10 Süper Menteşe Lama Ayaklı (Krom Galvaniz) Hinge (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 09-2A Package Quantity , Süper Menteşe Sac Ayak Hinge (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K09-2B Package Quantity X NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

14 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Yan Kap Menteşesi (Krom Galvaniz) Side Door Hinge (SS, ZP) Package Quantity 40 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K ,5 76,5 5x Package Quantity Küçük Yan Kap Menteşesi (Krom Galvaniz) Small Side Door Hinge (SS, ZP) 50 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K , x 8 4x x 6, Dondurma Yan Kapak Menteşesi (Krom) New Model Side Door Hinge (SS) 61 Package Quantity 50 Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 13

15 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Dondurma Arka Kapı Menteşesi (Krom) Hinge (SS) Yeni Kod/New Code : Package Quantity ,5 235 Kaynak Bağlantılı Menteşe (Galvaniz) Hinge (ZP) Yeni Kod/New Code : , , ,5 4x 8, x 9 Büyük D ştan Kilit Ø 27 (Krom Galvaniz) Push Handle Lock With Key Ø 27 (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 10 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

16 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments ,5 Lale Serisi Küçük Dıştan Kilit Ø 27 (Krom - Galvaniz) New Model Small Push Handle Lock With Key Ø27 (SS) Package Quantity 10 Galvaniz/ZP : Krom/SS : , , , , ,5 334,5 Lale Serisi Küçük Dıştan Kilit Yuvası Ø27 (Krom) Pan For Recessed Lock (SS) A A 167 Yeni Kod/New Code : ,5 16,5 1, Büyük Gömme Kilit (Krom Galvaniz) Recessed Door Lock With Key ( S S, Z P ) Package Quantity 20 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 11 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 15

17 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 1,5 24,5 16, Krom Büyük Gömme Kilit (Asma Kilitli) Recessed Door Lock With Padlock (SS) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 11-1 Package Quantity ,5 Emniyet Butonu Panic Button M8 11,5 58 Yeni Kod/New Code : Package Quantity , , Küçük D ştan Kilit Ø 27 (Krom,Galvaniz) Small Push Handle Lock With Key Ø 27 (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 11-A Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

18 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 16,5 1, , , Küçük Gömme Kilit (Krom,Galvaniz) Small Recessed Door Lock (SS, ZP) 128 Package Quantity 20 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code :K 11-B 27, , Küçük D ştan Kilit (Asma Kilitli - Galvaniz) Ø 27 Push Handle Lock With Key (ZP) Ø 27 Package Quantity 10 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 12 16,5 1, , Büyük Gömme Kilit (Asma Kilitli - Galvaniz) Recessed Door Lock With Padlock (ZP) Package Quantity 20 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 13 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 17

19 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 16, , Lale Serisi Büyük Gömme Kilit (Asma Kilitli - Galvaniz) New Model Recessed Door Lock With Padlock (ZP) Yeni Kod/New Code : Package Quantity , ,5 25,5 16 0,5 32,5 94 Küçük Gömme Kilit (Asma Kilitli - Krom Galvaniz) Recessed Door Lock With Padlock (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 14 Package Quantity Gömme Kabin Kilidi (Krom Galvaniz) Recessed Handle Lock With Key (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 15 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

20 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Gömme Kabin Kilidi (Boyal ) Recessed Handle Lock With Key (Black Painted) Package Quantity 50 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code :K 15-A Mandallı Gömme Kabin Kilidi Recesses Handle Lock With Key Yeni Kod/New Code : İspanyolet Kilit Swing Handle Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 19

21 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Gömme Kilit Ayağ (Krom - Galvaniz) Cam and Keeper (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K , Sac Tipi Gömme Kilit Ayağı (Krom) Cam And Keeper (SS) ,5 9 8 Yeni Kod/New Code : Plastikli Kol Tak m (Krom - Galvaniz) Ø 27 Lever Kit (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 17 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

22 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Plastikli Kol (Krom Galvaniz) Ø 27 Lever (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 17-A Geniş Plastikli Kol Ø 27 (Krom - Galvaniz) Lever (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Kilit Yerli Plastikli Kol (Krom Galvaniz) Ø 27 Lever (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 18 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 21

23 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Lama Kol Tak m (Krom - Galvaniz) Ø 27 Lever (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 20 Package Quantity ,5 8,5 Lama Kol (Krom - Galvaniz) Ø 27 Lever (SS, ZP) Ø ,5 30 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 20-A , Lama Kol Kilit Yeri (Krom - Galvaniz) Ø 27 Old Model Lever Retainer (SS, ZP) Ø Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K ,5 22 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

24 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Kapal Tip Kol Topuzu (Krom - Galvaniz) Ø 27 Lever Mount (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 21 Aç k Tip Kol Topuzu (Krom - Galvaniz) Ø 27 Lever Mount (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 21-A Zamak Kilit Yeri (Krom - Galvaniz) Ø Lever Retainer With Key (SS, ZP) Ø Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 22 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 23

25 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Plastikli Kol Kilit Yeri (Krom - Galvaniz) Ø 27 Lever Retainer (SS, ZP) Ø Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K ,5 43, Büyük Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 27 Big Guide Plate (SS, ZP) Ø 27 62, Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 24 Package Quantity 50 8, , x 8 Orta Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 27 Medium Guide Plate (SS, ZP) Ø 27 47,5 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 25 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

26 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Küçük Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 27 Small Guide Plate (SS, ZP) Ø Package Quantity 100 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K Düz Orta Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 27 Medium Guide Plate (SS, ZP) Ø 27 Package Quantity 50 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 27 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 25

27 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Düz Küçük Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 27 Small Guide Plate (SS, ZP) Ø 27 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 28 Package Quantity ,5 34 Simetrik Kanca Takımı Ø 27 (Krom - Galvaniz) Old Model Cam And Keeper For Lock Ø 27 (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 29 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

28 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments , , , Tek Yön Büyük Boy Kanca Takımı Ø 27 (Krom - Galvaniz) New Model Big Cam And Keeper For Lock Ø 27 (SS, ZP) Package Quantity 40 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 30 11, ,7 106, , Tek Yön Orta Boy Kanca Takımı Ø 27 (Krom - Galvaniz) New Model Medium Cam And Keeper For Lock Ø 27 (SS, ZP) Package Quantity 40 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 31 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 27

29 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments ,5 11, Tek Yön Kanca Takımı Ø 22 (Krom - Galvaniz) Cam And Keeper For Lock Ø 22 (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 32 Package Quantity ,5 35 Demir Kanca (Galvaniz) Ø 27 Cam And Keeper For Lock (Old Model) (ZP) Ø 27 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 33 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

30 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 22,5 14, ,5 172,5 10, Lale Serisi Küçük Dıştan Kilit Ø 22 (Krom - Galvaniz) New Model Small Push Handle Lock Ø 22 (SS) 47,5 108 Package Quantity 10 Galvaniz/ZP : Krom/SS : , ,5 338, ,5 334,5 Lale Serisi Küçük Dıştan Kilit Yuvası Ø 22 Pan For Recessed Lock (SS) A A Yeni Kod/New Code : , ,5 14, Küçük D ştan Kilit (Krom - Galvaniz) Ø 22 Small Push Handle Lock (SS, ZP) Ø 22 Package Quantity 10 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 17-1 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 29

31 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments ,5 8, Plastikli Kol Tak m (Krom Galvaniz) Ø 22 Lever Kit (SS, ZP) Ø 22 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 17-2 Package Quantity ,8 22,5 10, Plastikli Kol (Krom - Galvaniz) Ø 22 Lever (SS, ZP) Ø 22 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K , Kol Topuzu (Krom - Galvaniz) Ø 22 Lever Mount (SS, ZP) Ø 22 Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K ,5 30 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

32 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 7 83, , ,5 34 Plastikli Kol Kilit Yeri (Krom - Galvaniz) Ø 22 Lever Retainer (SS, ZP) Ø ,5 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K ,5 56 4x ,5 Büyük Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 22 Big Guide Plate (SS, ZP) Ø 22 Package Quantity 100 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K , Küçük Boru Yuvas (Krom - Galvaniz) Ø 22 Small Guide Plate (SS, ZP) Ø 22 Package Quantity 100 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : K 17-7 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 31

33 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Kap Stopu (Krom - Galvaniz) Door Holder (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 34 Package Quantity 100 Kap Stopu (Krom Galvaniz) New Model Door Holder (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : K 35 Package Quantity 100 Eski Kod Old Code K 36 K 36-1 K 36-2 Yeni Kod New Code x36 40x50 50x50 Havaland rma Ventilation Hatch (For Roof) 32 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

34 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Panjur (Krom - Alüminyum) Ventilation Hatch (ZP, Aluminum) Galvaniz/ZP : Krom/SS : Aluminyum/Aluminium : Eski Kod /Old Code : K 37 Alüminyum Tekli Et Kancası Aluminium Meat Hook Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 38 Alüminyum Çiftli Et Kancas Aluminium Meat Hook Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 39 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 33

35 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Alüminyum Yan Et Kancas Aluminium Meat Hook Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 40 Et Ray Tutacağ Rail Bracket For Meat Hook Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 41 Et Ray Tutacağ Rail Bracket For Meat Hook Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

36 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Et Ray Tutacağ Rail Bracket For Meat Hook Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K 43 Magirus Çarpma Kilit Magirus Type Lock Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : K A A Kare Köşe Taşı Corner Of Box Bracket Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 35

37 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Alüminyum Oval Büyük Köşe Taşı Corner Of Box Bracket (Aluminium) Yeni Kod/New Code : Alüminyum Oval Küçük Köşe Taşı Corner Of Box Bracket (Aluminium) Yeni Kod/New Code : Krom Tekli Et Kancası Meet Hook (SS) Yeni Kod/New Code : Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

38 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments Krom Çiftli Et Kancası Meet Hook (SS) 220 Package Quantity 50 Yeni Kod/New Code : Krom Yan Et Kancası Meet Hook (SS) 97 Package Quantity 50 Yeni Kod/New Code : A B A B Amortisör lık Shock Absorber : : : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 37

39 Kapalı ve Frigo Kasa Ekipmanları Box and Refrigerated Box Equipments 23 27, Taban Alüminyum Başlığı Aluminium Bracket 42 Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

40 Treyler Ekipmanlar Trailer Equipments

41 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Yuvarlak Dorse Menteşesi Sideboard Hinge (ZP) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 01 Package Quantity Yuvarlak Dorse Menteşesi Sac Kapak Side Board Hinge Yeni Kod/New Code : Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

42 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments 16,5 8, , Döküm Dorse Menteşesi Sideboard Hinge (ZP) Package Quantity mm : ,5 mm : Eski Kod /Old Code : T , x 8, Küçük Düz Döküm Dorse Menteşesi Small Side Board Hinge 8,5 69,5 16 Package Quantity 100 Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 41

43 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments 10, , Küçük Döküm Dorse Menteşesi Small Side Board Hinge Yeni Kod/New Code : , , , , , ,5 6, ,75 R R10 6,5 Mega Menteşe (Sfero, Hassas Döküm) Sideboard Hinge (ZP) 8,5 75 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 03 24,5 27, , ,2 Gizli Sistem U Menteşe Takımı Rear Door Hinge 40 27, Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

44 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments A 50 12, , ,5 110 A 11, Gizli Sistem Döküm Menteşe Rear Door Hinge Yeni Kod/New Code : ,5 62,5 81,5 33 Silme Dorse Menteşesi Hinge Of Box ,5 26,5 Package Quantity 50 Yeni Kod/New Code : Karşılık : Eski Kod /Old Code : T , , ,5 33 Package Quantity 100 U Tipi Silme Dorse Menteşesi Hinge Of Box Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 43

45 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Düz Dorse Kilidi Fastener Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 05 Package Quantity 50 Gömme Dorse Kilidi Old Model Recessed Fastener (ZP) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 06 Package Quantity , ,5 Eksantrik Cıvata Bağlantılı Kilit (T Kilitleme) Eccentric Fastener (ZP) Yeni Kod/New Code : Package Quantity 20 84, NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

46 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Max , ,5 8, Eksantrik Civatalı Bağlantılı Kilit (Halka Kilitleme) Eccentric Fastener (ZP) 65 Yeni Kod/New Code : ,6 25, Eksantrik Kaynak Bağlantılı Kilit (T Kilitleme) Eccentric Fastener (ZP) Yeni Kod/New Code : Max , ,5 14,9 Eksantrik Kaynak Bağlantılı Kilit (Halka Kilitleme) Eccentric Fastener (ZP) 15 Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 45

47 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments ,5 Yeni Model Gömme Dorse Kilidi T Parçası 95mm T Piece Long Version Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T M 14 x 1,5 Yeni Model Gömme Dorse Kilidi Karşılığı 36mm Yeni Model Gömme Dorse Kilidi Karşılığı 30mm Pillar Pocket 36mm : mm : Eski Kod /Old Code : T , ,5 Yeni Model Gömme Dorse Kilidi T Parçası 60mm T Piece Short Version Yeni Kod/New Code : M 14 x 1, , Yeni Mod. Gömme Dorse Kilidi Adjustable Safety Bolt Fastener (ZP) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 07 Package Quantity ,5 72, NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

48 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments A 25 Dikey Kilitleme Sistemi (Alüminyum) Long Range Built In Fastener (Aluminium) 83, mm : mm : mm : mm : mm : mm : Eski Kod /Old Code : T ,5 A A 6 25,5 3, , , Kod/Code : Dikey Kilitleme Sistemi Mekanizmas Mechanism Of Long Range Built In Fastener Package Quantity 25 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T A Kutu Profil Dikey Kilitleme Sistemi Long Range Built In Fastener (St 37) 500 mm : mm : mm : mm : mm : mm : Eski Kod /Old Code : T 08-2 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 47

49 16 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Kutu Profil Dikey Kilitleme Sistemi Mekanizmas Mechanism Of Long Range Built In Fastener Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 08-3 Package Quantity ,5 A A 3,5 6 25, , Kod/Code : Dikey Kilitleme Sistemi Mekanizması Mechanism of Long Range Built Yeni Kod/New Code : ,2 172 Çad r Kancas Ring Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

50 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Çad r Kancas (Oynar Başl ) Ring Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 11 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 11-1 Çad r Kancas (Radyüslü) Ring Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 12 Dorse Dövme Kanca Hook Package Quantity 250 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 13 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 49

51 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Döküm Gövde Kırma Baba Füzesi Roof Connection Part Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : A 30, Döküm Gövde Kırma Baba J si Pillar Bearing Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : B Döküm Gövde K rma Baba Dropside Pillar Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

52 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Lale Serisi Kırılır Baba Füzesi Roof Connection Part Yeni Kod/New Code : Lale Serisi Kırılır Baba J si Pillar Bearing Yeni Kod/New Code : M 8 41,7 23,7 R6, ,600,800, Lale Serisi Kırılır Baba Dropside Pillar 500 mm : mm : mm : mm : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 51

53 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments A B Orta Baba Dropside Plug Pillar Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

54 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Lale Serisi Kayar Baba J si Pillar Bearing Yeni Kod/New Code : R6, Lale Serisi Kayar Baba Eğri Kol Telescopic Top Trolley, Straight Yeni Kod/New Code : Lale Serisi Kayar Baba Sliding Pillar Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 53

55 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Plastik Kayar Baba Sliding Pillar Yeni Kod/New Code : , , Plastik Kayar Baba J si Pillar Bearing Yeni Kod/New Code : Plastikli Kayar Baba Takım Sliding Pillar Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 16 Plastik Kayar Baba Eğri Kolu Top Trolley, Cranked Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

56 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Kayar Baba Çat Ray Carriage Rail Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 17 Kayar Branda Çat Ray Curtainsider Rail Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 17-A X ,5 100 Kayar Branda Tekeri Bearing Package Quantity 100 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 18 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 55

57 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Adaptör Adaptor Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T ,5 4x ,8 Branda Gerdirme Aparat Ratchet Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 18-2 Package Quantity 10 52, Branda Tokas (Krom) Buckle (SS) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

58 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Konteyner Kilidi Container Lock Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T , ,550, ,575, , , Bariyer Ayağ Protection Bar ZP (400 MM,550 MM, 700 MM) Package Quantity mm : Eski Kod /Old Code : T mm : Eski Kod /Old Code : T mm : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 57

59 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Gömme Sallama Recessed Swing Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 22 Package Quantity X 8 82,5 Gömme İp Kancası Recessed Swing Yeni Kod/New Code : , ,5 1,5 Alüminyum Yan Tahtal k Aluminium Profile Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

60 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments 29,5 50 R16 117,5 Tahtalık Yuvası U Tipi Socket 45,5 Yeni Kod/New Code : Tahtalık Yuvası L Tipi Socket Yeni Kod/New Code : Alüminyum Bariyer Profili Aluminium Profile Büyük : Eski Kod /Old Code : T 23-A Küçük : Eski Kod /Old Code : T 23-B NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 59

61 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments ,5 Alüminyum Köşeli Bariyer Profili Aluminium Profile Yeni Kod/New Code : Alüminyum Tahtal k Başl ğ Plastic Plug Of Aluminium Profile Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T Alüminyüm Tahtalık Başlığı İçe Geçmeli Plastic Plug Of Aluminium Profile Yeni Kod/New Code : ,5 1,75 1,75 22,5 60 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

62 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Alüminyum Bariyer Başl ğ (Büyük) Plastic Plug Of Aluminium Profile (Long) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 24-A Alüminyum Bariyer Başl ğ (Küçük) Plastic Plug Of Aluminium Profile (Short) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 24-B ,5 Köşeli Alüminyum Bariyer Başlığı Plastic Plug Of Aluminium Profile 100 Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 61

63 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Kargo Tutucu Holder Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 25 Çamurluk Borusu Mudguard s Pipe 585 mm : mm : mm : mm : Eski Kod /Old Code : T ,780,820 2x Çamurluk Borusu Mudguard s Pipe 585 mm : mm : mm : mm : Eski Kod /Old Code : T 26-A ,780, NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

64 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Package Quantity Büyük Çamurluk Kelepçesi Big Mudguard`s Clamp (ZP) 25 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 27 Çamurluk Kelepçesi (Plastik) Mudguard s Clamp (Plastic) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T x8 32, x8 Package Quantity 50 Küçük Çamurluk Kelepçesi Small Mudguard`s Clamp (ZP) Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 63

65 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Küçük Çamurluk Kelepçesi (Boyalı) Small Mudguard`s Clamp (Painted) Yeni Kod/New Code : Package Quantity 50 18,5 21, Gizli Sistem Arka Kap Kilidi Underdoor Lock With Cam And Keeper (ZP) Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 28-1 Package Quantity x Lale Serisi Gizli Sistem Arka Kapı Kilidi 270mm New Model Rear Door Fastener 270 MM (ZP) 41, Yeni Kod/New Code : Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

66 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments O Lale Serisi Gizli Sistem Arka Kapı Kilidi 260mm New Model Rear Door Fastener 260 MM (ZP) ,5 Package Quantity 10 Yeni Kod/New Code : ,5 83,5 31,5 24,5 22,5 9 8, ,5 15,5 83, ,5 Gizli sistem Kilit Alt-Üst Braket Döküm Rear Door Lock Top And Under Bracket 31,5 57 Alt : Üst : Gizli sistem Kilit Alt-Üst Braket Plastik Rear Door Lock Top And Under Bracket Alt : Üst : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 65

67 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Arka Kapı Tutamağı Deve Boynu Rear Door Retainer Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 29 Package Quantity Arka Kapı Tutamağı 460mm Rear Door Retainer 460mm Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 29-1 Package Quantity , , Arka Kapı Tutamağı 367mm Rear Door Retainer 367mm Yeni Kod/New Code : Package Quantity x 8,5 107, NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

68 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments x Stepne Taş y c 335mm Tip 1 Spare Wheel Carriage 335mm Type Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T x Stepne Taş y c 335mm Tip 2 Spare Wheel Carriage 335mm Type Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T x Stepne Taş y c 225mm Tip 3 Spare Wheel Carriage 225mm Type 3 Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 30-2 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 67

69 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments x Stepne Taşıyıcı 335 mm Tip 4 Spare Wheel Carriage 335 mm Yeni Kod/New Code : Stepne Taşıyıcı 275 mm Tip 5 Spare Wheel Carriage 275 mm Yeni Kod/New Code : , ,5 42, Zincirli Stepne Taşıyıcı Chain Wheel Carriage Yeni Kod/New Code : Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

70 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Stepne Taşıyıcı Mekanizması Mechanism Of Spare Wheel Carriage ,5 6x 11 Yeni Kod/New Code : Borulu Stepne Taşıyıcı Pipe Wheel Carriage Yeni Kod/New Code : Su Deposu 50 Litre Water Tank 50 lt Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 69

71 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Su Deposu 30lt Water Tank 30lt Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T , Basamaklı Arka Merdiven 3 Steps Rear Ladder 25x Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 32 Package Quantity , Basamaklı Arka Merdiven 2 Steps Rear Ladder 25x Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 32-1 Package Quantity NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

72 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments x Platformlu Arka Merdiven New Model Rear Ladder With Platform Package Quantity 2 Yeni Kod/New Code : ,5 22, ,5 60 Bağlantı Pabucu Döküm Fixing Bracket Yeni Kod/New Code : ,5 14,5 20,5 84, Bağlantı Pabucu Dövme Fixing Bracket 50,5 Yeni Kod/New Code : ,5 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 71

73 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Büyük Üst Çatı Profil Bağlantısı Bracket Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 35 Package Quantity 250 Küçük Üst Çatı Profil Bağlantısı Bracket Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 35-1 Package Quantity 250 Ştanga Borusu Pipe For Textile Products Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

74 Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Ştanga Sac Sheet For Textile Products Yeni Kod/New Code : Eski Kod /Old Code : T 37 Min 2260-Max x110 Borulu Yük Tutucu Cargo Restraint Bar Yeni Kod/New Code : Roro Halkası Roro Ring Package Quantity 20 Yeni Kod/New Code : NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 73

75 Kusursuz Üretim İçin... For a Perfect Production... Nevpa NEVPA Alüminyum Karasör Ekipmanları Plastik Otomotiv Paz. Tic. Karoseri Ltd. Şti. Ekipmanları San. ve Tic. Ltd. Sti. 74

76 Set Ürünler Complete Kit

77 Set Ürünler Complete Kit Büyük D ştan Kilit Komple Set Ø 27 External Lock Set Ø27 (SS, ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : ST 01 Package Quantity Galvaniz /ZP Krom /SS NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

78 Set Ürünler Complete Kit Galvaniz /ZP Krom /SS Lale Serisi Küçük Dıştan Kilit Komple Set Ø 27 External Lock Set Ø 27 (SS) Package Quantity 5 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : ST 02-1 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 77

79 Set Ürünler Complete Kit Küçük D ştan Kilit Komple Set Ø 27 External Lock Set Ø 27 (SS,ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : ST 02 Package Quantity Galvaniz /ZP Krom /SS NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

80 Set Ürünler Complete Kit Galvaniz /ZP Krom /SS Plastikli Kol Komple Set Ø 27 External Lock Set Ø 27 (SS,ZP) Package Quantity 5 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : ST 03 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 79

81 Set Ürünler Complete Kit Plastikli Kol Komple Set Ø 22 External Lock Set Ø 22 (SS,ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : ST 04 Package Quantity Galvaniz /ZP Krom /SS NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

82 Set Ürünler Complete Kit Galvaniz /ZP Krom /SS Lale Serisi Küçük Dıştan Kilit Komple Set Ø 22 External Lock Set Ø 22 (SS) Package Quantity 5 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : ST 05-1 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 81

83 Set Ürünler Complete Kit Küçük D ştan Kilit Komple Set Ø 22 External Lock Set Ø 22 (SS,ZP) Galvaniz /ZP : Krom /SS : Eski Kod /Old Code : ST 05 Package Quantity Galvaniz /ZP Krom /SS NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

84 Set Ürünler Complete Kit 1 2 Galvaniz /ZP Krom /SS Büyük Gömme Kilit Komple Set Ø 16 Recessed Lock Kit Ø 16 (SS,ZP) 1 Package Quantity 15 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : ST Galvaniz /ZP Krom /SS Küçük Gömme Kilit Komple Set Ø 16 Smoll Recessed Lock Kit Ø 16 (SS,ZP) 1 Package Quantity 20 Galvaniz/ZP : Krom/SS : Eski Kod /Old Code : ST 07 NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti. 83

85 Kusursuz Müşteri Memnuniyeti İçin... For a Perfect Customer Satisfaction NEVPA Karasör Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

86 Alüminyum Kapak ve Kapı Sistemleri Aluminium Door and Side Door Set Alüminyum Profil Ürünleri Aluminium Profiles

87 Alüminyum Kapak ve Kapı Sistemleri Aluminium Door and Side Door Set Gizli Sistem Arka Kapı Aluminium Rear Door With Accessories Yeni Kod /New Code : Eski Kod /Old Code : AK NEVPA Karoser Ekipmanları Paz. Tic. Ltd. Şti.

İçindekiler / Contents

İçindekiler / Contents İçindekiler / Contents Kapal ve Frigo Kasa Ekipmanlar Box and Refrigerated Box Equipments Kilit Setleri Lock Sets Brandalı Treyler ve Üst Yapı Ekipmanlar Tarpaoulin and Upper Struckture Trailer Equipments

Detaylı

Treyler Ekipmanları Trailer Equipments

Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Treyler Ekipmanları Trailer Equipments Ürün Kodu / Procude Code : 152 T001 : AK/T001 Düz Dorse Kilidi Fastener Ürün Kodu / Procude Code : 152 T002 : AK/T002 Gömme Dorse Kilidi Recessed Fastener Ürün Kodu

Detaylı

Kapalı Kasa Frigo Ekipmanları. Refrigerator and Closed Box Equipments

Kapalı Kasa Frigo Ekipmanları. Refrigerator and Closed Box Equipments Bizi biz yapan ; ürünlerimizin kalitesi ve dayanıklılığıdır. Nothing endures but our products' qualities. Kapalı Kasa Frigo Ekipmanları Yeni Kod / New Code : 152 K001-01 : AK/K001-A Kapalı Kasa Menteşesi

Detaylı

Sertifikamız / Certificate

Sertifikamız / Certificate AKYUZLER KURUMSAL 1965- Aile şirketi olan Akyüz Karoser Naci Daldiken önderliğinde Nevşehir Yeni Sanayiinde 200 metre karelik atölyede kurulmuştur. 1997- Firma yeni yüz kazanarak ve sektördeki -ahşap karoser

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

Ahşap - Römork ve Damper Ekipmanları Wood and Dumper Box Equipments

Ahşap - Römork ve Damper Ekipmanları Wood and Dumper Box Equipments Ahşap - Römork ve Damper Ekipmanları Ahşap - Römork ve Damper Ekipmanları Yeni Kod / New Code :152 A001 : AK/A001 8 mm Bagaj Kancası Hook Yeni Kod / New Code :152 A002 :AK/A002 10 mm Bagaj Kancası Hook

Detaylı

www.ozteknikis.com.tr

www.ozteknikis.com.tr www.ozteknikis.com.tr INDEX HAKKIMIZDA / ABOUT US... 8-9 Paslanmaz Çelik / Stainless Steel... 10-21 Krom - Nikel Kaplama / Chromium Nickel Plated... 22-33 Boyalı / Painted... 34-40 Plastik / Plastic...

Detaylı

S u G e ç i r m e z.

S u G e ç i r m e z. Hakkımızda Otomotiv aydınlatma sektöründe geçirilen 5 yıllık tecrübenin birikimi ile kurulan ThocAUTO, kurulduğu günden bu yana izlemiş olduğu yenilikçi stratejiler ve müşteri odaklı satış politikası sayesinde

Detaylı

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour.

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour. 1997 yılında Konya da plastik enjeksiyon kalıp imalatı sektöründe ENDÜSTRİYEL HİZMETLER LTD.ŞTİ. adı altında kuruldu. Günümüzün Teknolojisine uygun olarak CNC ve CAD\CAM desteği ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır.

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır. 20 yıllık sektörel deneyimle müşterisini merkeze konumlandıran, zamanında istenilen miktarda, en iyi kalitede, doğru fiyatlı ürün üretme idealini kurumsal kültür olarak benimseyerek kurulmuştur. Müşterilerini

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ INTERIOR & EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı yüksek,

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

Tuğra Makina bu katalogtaki tüm bilgiler üzerinde değișiklik yapma hakkı saklıdır. Tugra Makina all rights reserved to change all information in this

Tuğra Makina bu katalogtaki tüm bilgiler üzerinde değișiklik yapma hakkı saklıdır. Tugra Makina all rights reserved to change all information in this Tuğra Makina bu katalogtaki tüm bilgiler üzerinde değișiklik yapma hakkı saklıdır. Tugra Makina all rights reserved to change all information in this catalog. 1997 yılında muhtelif metal eșya, sac metal,

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

Plast. Kalite farkı EGELİPLAST PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PVC Kapı ve Tavan Lambrileri PVC Doors and Ceiling Panels

Plast. Kalite farkı EGELİPLAST PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PVC Kapı ve Tavan Lambrileri PVC Doors and Ceiling Panels Plast EGELİPLAST PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PVC Kapı ve Tavan Lambrileri PVC Doors and Ceiling Panels Egeliplast Hakkımızda / About Us Hidayet Akgül; 1996 yılında Plastik Lambri üretimine İzmir Kısık

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

paketlemenin ötesinde

paketlemenin ötesinde paketlemenin ötesinde beyond packaging www.etkinplastik.com Etkin Plastik Etkin Plastik ve Kalıp Ltd. Şirketi dünyadaki en son teknolojiyi takip eden, kullanan ve gereken yeni teknolojileri geliştiren

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan. Respect for the enviroment and human opening the quality and comfort

Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan. Respect for the enviroment and human opening the quality and comfort Polimer kapı ve pencere sistemlerinde Eryap Systems of polymer door and windows Eryap Çevreye ve insana saygılı, kalite ve konfora açılan pencere Respect for the enviroment and human opening the quality

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

OUR MISSION OUR VISION OUR QUALITY POLICY

OUR MISSION OUR VISION OUR QUALITY POLICY OUR MISSION - En iyi dökümhaneler ile çalışarak, müşterilerimizi en uygun fiyat ve kaliteli çözümler sunmaktır. - Our mission is to present the most competitive price and quality solutions to our customers

Detaylı

Metfren Otomotiv, Volvo, Iveco, Ford, Renault, Man, Mercedes, Scania, Daf, BMC, Dodge, Magirus Metfren Metfren Automotive

Metfren Otomotiv, Volvo, Iveco, Ford, Renault, Man, Mercedes, Scania, Daf, BMC, Dodge, Magirus Metfren Metfren Automotive www.metfren.com Sektöründe yeniliklerin öncüsü olarak faaliyetlerini sürdüren Metfren Otomotiv, Avrupa standartlarında üretimini yaptığı fren parçalarını, 2001 yılından beri, dünya pazarına sunmaktadır.

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır.

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır. Bağlantı Elemanları Makro Teknik, 1998 yılında, 18 yıllık uygulamacı geleneğinin ve birikiminin, üzerine inşa edilmiş, Hvac komponentleri üreten, ürettiklerinde ve üreteceklerinde, her zaman müşteri odaklı

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized HAKKIMIZDA Üretim hayatına 1978 yılında başlayan AKIŞ, zaman içerisinde elde ettiği deneyim ve bilgiyi, yeni teknoloji yatırımları ile buluşturarak, Asansör sektörünün ülkemizdeki ve dünyadaki önemli temsilcilerinden

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE ALÜMİNYUM Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE Hakkımızda / About us Reel Alüminyum 2001 yılında Gebze de üretime başlamıştır. Şirketimiz, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren müşterilerinin

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİ MONTAJ SİSTEMLERİ

GÜNEŞ ENERJİ MONTAJ SİSTEMLERİ GÜNEŞ ENERJİ MONTAJ SİSTEMLERİ MOUNTING SYSTEMS FOR SOLAR ENERGY PLANTS Kalite Zahit Alimünyum San. ve Tic. A.Ş., toplam kalite yönetim sistemini benimseyerek uluslararası kalite standartlarında üretim

Detaylı

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor ASANSÖR Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan Serimas Asansör, kurulduğu günden itibaren kaliteyi ve kalıcılığı kendine ilke edinmiş ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutulmuştur. Serimas Asansör bugün,

Detaylı

Zamak. Zamak. Zamak. Zamak

Zamak. Zamak. Zamak. Zamak Firmamız 1996 yılında küçük bir atölyede mobilya aksesuar üretimine başlamış olup, bugüne kadar sağlam adımlarla sürekli kendini yenileyip büyüyerek, 2011 sonu itibariyle taşındığı Gebze - Kocaeli ndeki

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. SERTÝFÝKALAR Certificates BAYÝLÝKLERÝMÝZ : çelik halat zincir saplý kanca

Detaylı

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır.

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır. DİZAYN EKOL PLASTİK, mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegöl de kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

Otomotiv yedek parça ürünlerinde, Türkiye ve Dünya nın lider şirketlerinden olmaktır.

Otomotiv yedek parça ürünlerinde, Türkiye ve Dünya nın lider şirketlerinden olmaktır. ÖNSÖZ İKİMİZ OTO YED.PAR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1988 yılında çeşitli otomobillere ait yedek parçaların Türkiye genelinde satışını yapmak üzere kurulmuştur. Firmamız 2006 yılından itibaren kendi ürünlerini de

Detaylı

VISTA ALÜMİNYUM AKSESUARLAR ALUMINIUM ACCESSORIES

VISTA ALÜMİNYUM AKSESUARLAR ALUMINIUM ACCESSORIES VISTA ALÜMİNYUM AKSESUARLAR ALUMINIUM ACCESSORIES V I S T A VISTA ÖNSÖZ Son yıllarda inşaat sektörü hızla ilerlemekte ve artan talep karşısında imalatçılar talep e y a nıt v e r m e k i ç i n y e n i teknolojilerle

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ PANEL INTERIOR AND EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü.

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü. Hakkımızda İkram Gıda A.Ș, 1998 yılında Rami Kuru Gıda Sitesi'nde ticari hayatına bașladı. Gemlik Zeytin Halinde bulunan üretim yerinde imal ettiği ürünlerle İstanbul piyasasında faaliyet gösteren firmamız

Detaylı

Hakkımızda / About. /teklezet /teklezet /teklezet

Hakkımızda / About.   /teklezet /teklezet /teklezet www.teklezet.com Hakkımızda / About Adıyaman organize sanayi bölgesinde TEKLEZET markası ile kurulan firmamız mantı, tel kadayıf, böreklik yufka ve baklavalık yufka imalatına başlamış olmakla beraber lavaş

Detaylı

We know what you want

We know what you want We know what you want Plastik & Ambalaj ww.orakpl om Hakkımızda : Orak Plastik Türkiye nin önde gelen plastik enjeksiyon ambalaj üreticilerinden birisidir. Gıda ve gıda dışı endüstrilerde yerel ve uluslararası

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR CROSS RECESSED RAISED CHEESE HEAD SCREWS DIN 7985 ISO 7049 BOY MIN MAX 3 2.8 3.2 4 3,76 4,24 5 4,76 5,24 6 5,76 6,24 8 7,71 8,29 10 9,71 10,29 12 11,65

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

Arkasýnda dev bir teknoloji ve Ar-Ge yatýrýmý bulunduran Fýrat Çelik Kapýlarý, hayatýnýzý kolaylaþtýrmak ve yaþadýðýnýz mekanlarý daha güvenli hale getirmek için ü ret i l m e k te d i r. Amacýmýz; daha

Detaylı

P l ast i k A ks e s ua r l a r ı / P l ast i c A c c e s s o r i e s www.tepaks.com

P l ast i k A ks e s ua r l a r ı / P l ast i c A c c e s s o r i e s www.tepaks.com Plastik Aksesuarları / Plastic Accessories www.tepaks.com PROFILE FİRMA PROFİLİ TARLASAN PLASTİK, 1997 yılında faaliyete başlamıştır. Firmamız müşteri ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde ileri

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki,.000

Detaylı

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com www.turkeliray.com TÜRKELİ RAY www.turkeliray.com History: Aktar Holding and Emin Aktar, in 1947, established Türkeli Ticaret A.Ş which has been general distributor of lifts of world-wide known Schlieren

Detaylı

Anadolu' dan gelen lezzet...

Anadolu' dan gelen lezzet... wwwhakkatapancomtr wwwasilkoycomtr Anadolu' dan gelen lezzet Natural Taste That Comes From Anatolia Ürün Katalogu Product Cataloque ( Hakkımızda Corporate 1996 Yılında Asil Süt Ürünleri Gıda Tekstil Hayv

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

Product Code / Ürün Kodu : DT0500 DL0500 Diameter / Çap (mm) 108.9 114.0 Flush Volume / Silme Dolum (cc) 675 - Fill Volume / Seviye Dolum (cc) 500 - Height / Yükseklik (mm) 81.5 - Weight / A rl k 23,0

Detaylı

CONTENTS İÇİNDEKİLER

CONTENTS İÇİNDEKİLER 2017 ÜRÜN KATALOĞU CONTENTS İÇİNDEKİLER Aluminium Tilt and Turn Mechanism - Çift Açılım Grubu Window Handles - Pencere Kolları Door Handles - Kapı Kolları Pull Handles - Çekme Kolları Hinge Groups - Menteşe

Detaylı

ADAKON TREYLER SERVİS VE PROJE HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

ADAKON TREYLER SERVİS VE PROJE HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ADAKON TREYLER SERVİS VE PROJE HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Türkiye de kurulu bir römork, damperli treyler, semi treyler, flatbed, lowbed ve özel amaçlı treyler üreticisidir. Biz kendimizi zirai, inşaat,

Detaylı

Plastik Dübeller Plastic Dowel

Plastik Dübeller Plastic Dowel DİZAYN EKOL PLASTİK mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegölde kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİ MONTAJ SİSTEMLERİ

GÜNEŞ ENERJİ MONTAJ SİSTEMLERİ GÜNEŞ ENERJİ MONTAJ SİSTEMLERİ MOUNTING SYSTEMS FOR SOLAR ENERGY PLANTS Kalite Zahit Alüminyum San. ve Tic. A.Ş., toplam kalite yönetim sistemini benimseyerek uluslararası kalite standartlarında üretim

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

ALUMINIUM FURNITURE PROFILES. Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul

ALUMINIUM FURNITURE PROFILES.   Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul ALUMINIUM FURNITURE PROFILES www.profilaks.com +90 0850 969 4720 Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul +90 533 67 056 Alüminyum Ekstrüzyon Aluminium

Detaylı

2018 ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG

2018 ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG 2018 ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG B.A. DİZAYN ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG 2018 www.badizayn.com / info@badizayn.com 2014 yılında kurulan B.A. Dizayn sektörde tespit ettiği eksiklikleri 14 yıllık deneyimi

Detaylı

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue.

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue. 2018 Ürün Kataloğu Product Catalogue Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğinde önemli olduğunu bilen Mabaş; üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürüterek kaliteden taviz vermeden

Detaylı

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL 2 B-TEK METAL BİZ KİMİZ WHO WE ARE 2004 yılında kurulan firmamız 6750 m 2 kapalı alanda, 55 kişi kalıp imalatında, 155 kişi parça üretiminde olmak üzere 210 kişilik kadrosuyla iki lokasyonda otomotiv sanayine

Detaylı

HAKKIMIZDA Tatlıdiller Şekerleme ; Bir asırlık şeker markası.. Merhum Mehmet Tatlıdil ve kardeşinin 1952 yılında Konya da kurduğu firmayı, 1990 yılında Mehmet Tatlıdil in vefatının ardından, ortaklıktan

Detaylı

HAKKIMIZDA about us. Mamullerin üzerine katalogda görüldüğü gibi DRY ofset baskı da yapılıyor.

HAKKIMIZDA about us. Mamullerin üzerine katalogda görüldüğü gibi DRY ofset baskı da yapılıyor. HAKKIMIZDA about us 25 yıllık tecrübesi, kalitesi ve servis anlayışı ile ambalaj sektörünün önde gelen firması Kastamonu Plastik KAST-KAP markası ile Türkiye de yeni ufuklar açıyor. Firmamızın imalatı

Detaylı

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company.

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company. Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company www.akua-pet.com QUALITY KALİTE HAKKIMIZDA Akua Pet Preform A.Ş. Gaziantep. Organize Sanayi Bölgesinde 011 yılının ilk

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

HAKKIMIZDA / ABOUT US

HAKKIMIZDA / ABOUT US HAKKIMIZDA / ABOUT US 2016 yılında kurulmuştur. Firma ortakları 1995 yılından itibaren sektörde faaliyet göstermektedir. 2016 yılında ise markası altında NBR (Akrilonitril-Butadien) kauçuk karışım esaslı

Detaylı

BEKA değer katar BEKA adds value.

BEKA değer katar BEKA adds value. BEKA değer katar BEKA adds value www.bekayonetim.com.tr BEKA, var olan işletmeleri, kurumsal sistemlerle yönetilebilir, kalıcı işletmelere dönüştürmektedir. Bu dönüşüm çalışmaları sürecinde, işletmelerin

Detaylı

AFB Enerji Mühendislik Ltd. fiti. www.afb.com.tr

AFB Enerji Mühendislik Ltd. fiti. www.afb.com.tr AFB Enerji Mühendislik Ltd. fiti. www.afb.com.tr SAC KÖŞKLER SAC KÖŞKLER METAL KIOSKS (CABINETS) Sac köşkler müşteri taleplerine göre üretilmekte, yurt içi ve yurt dışı piyasalarına sevk edilmektedir.

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı

Türkiye nin Krikosu. OUR VISION Is to be the most preferable mark of this sector with the trust of its own and giving the importance to its customers.

Türkiye nin Krikosu. OUR VISION Is to be the most preferable mark of this sector with the trust of its own and giving the importance to its customers. Türkiye nin Krikosu Jack of Turkey VİZYONUMUZ Hedef kitlesine verdiği önem ve kendini sürekli geliştiren yapısı ile sektörün en çok tercih edilen markası. MİSYONUMUZ Vizyonumuz doğrultusunda hidrolik sektöründeki

Detaylı

Marmara ve Ege bölgesinde yaygın satış

Marmara ve Ege bölgesinde yaygın satış HAKKIMIZDA Marmara ve Ege bölgesinde yaygın satış ağına sahip olan ASİSTAL ALÜMİN- YUM, 1994 yılından bu yana hizmet vermektedir. Fabrikamız Kırklareli Organize Sanayi bölgesi içinde yer almakta olup,

Detaylı

Hakkımızda About Us 1976 Yılında ESKİŞEHİR de ilk olarak Baksan Sanayi Sitesinde faaliyetine başlamıştır.firmamız, daha sonra 2005 Yılında Organize Sanayi Bölgesi 14. cadde de yeni kurduğumuz fabrikaya

Detaylı

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel:

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel: www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYKO 65 AYKO 600 TEK KADEMELİ KOMPRESÖRLER SINGLE STAGE RECIPROCATING AIR COMPRESSORS AZİZ AYDIN KOMPRESÖR Aziz Aydın kompresör

Detaylı

AUTOMATIC PLACKET SETTING MACHINE WITH DOUBLE KNIFE PENYE PAT DİKİŞ OTOMATI

AUTOMATIC PLACKET SETTING MACHINE WITH DOUBLE KNIFE PENYE PAT DİKİŞ OTOMATI AUTOMATIC PLACKET SETTING MACHINE WITH DOUBLE KNIFE PENYE PAT DİKİŞ OTOMATI MODEL EW-TECH 3500/1 PART MANUAL PARÇA KATALOĞU YAZICI DIKIS MAKI A SA AYI VE TICARET LTD. STI. SIRA PARÇA NO ADET NO ARTICLE

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ

YENİ ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ YENİ ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ 2 TEZGAH ALTI GRUBU UNDER - WORKBENCH GROUP Bağımsız Çift Açılım Tandem Raylı Ahşap Tablalı Çekmece Independent Drawer with Bottom and Full Extension Tandem Rail S-2611 310-330

Detaylı

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 . HANAFI ( ) SHAFI ( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 Company Profile Firmamız 2002 yılında Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ltd. Şti. olarak kuruldu. Yaklaşık 19-20 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Detaylı

MAYIS 2016 FİYAT LİSTESİ

MAYIS 2016 FİYAT LİSTESİ MAYIS 6 FİYAT LİSTESİ www.uplast.com.tr İÇİNDEKİLER 03 PVC Boru ve Ek Parçaları 2 PVC Yağmur Oluğu ve Ek Parçaları 3 PPR-C Boru ve Ek Parçaları 3 PE-Xb CROSS-LİNK Boru 34 Sulama Hortumları 4 Spiral Hortumlar

Detaylı

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama About Us Our company Haktes Tarım Ürünleri is active in dried food industry since 000. Our factory located in AYDIN - Germencik makes production in compliance with TSE (Turkish s Institution) standards.

Detaylı

CAM BALKON SİSTEMLERİ

CAM BALKON SİSTEMLERİ CAM BALKON SİSTEMLERİ HAKKIMIZDA CB Alüminyum kurulduğu günden bu yana müşterilerinin tedarik sürecini kolaylaştırmayı ve bu organizasyonu en kaliteli ürün yelpazesi ile ortaya koymayı ilke edinmiştir.

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki,.000

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, www.sibaltd.com Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize

Detaylı

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT AYDIN KOMPRESÖR www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYDIN KOMPRESÖR Aydın kompresör ;0 yılı aşkın kompresör sektöründeki tecrübesinin ardından 2001 yılı temmuz

Detaylı