SİNGAPUR HAVAYOLLARI İLE VİETNAM & KAMBOÇYA 24 Ekim 3 Kasım 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİNGAPUR HAVAYOLLARI İLE VİETNAM & KAMBOÇYA 24 Ekim 3 Kasım 2014"

Transkript

1 SİNGAPUR HAVAYOLLARI İLE VİETNAM & KAMBOÇYA 24 Ekim 3 Kasım dan beri

2 VIETNAM Vietnam resmi adı ile Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti, Güneydoğu Asya'da, Çinhindi Yarımadası'nın doğusunu kaplayan bir ülkedir. Uzun dar bir kara parçası üzerinde yer alan Vietnam'ı, kuzeyde Çin, batıda Kamboçya ile Laos, güneyde ve doğuda Güney Çin Denizi çevrelemektedir ya kadar Kuzey Vietnam ve Güney Vietnam olarak iki ayrı cumhuriyete bölünmüş olan ülke, 1976'da Vietnam sosyalist Cumhuriyeti olarak birleşmiştir. Ülkenin sadece % 25 i verimli delta ve ovalardan meydana gelmiştir. Kalanı kıraç dağları ve kısmen ekilebilir yüksek yaylaları ihtiva eder. Dağlık bir ülke olan Vietnam ın önmli alçak düzlükleri Song-Koi ve Mekong deltalarıdır. Kıyı ovaları doğuda yer alır. Ormanlık, dağlık bölge geri kalan toprakların büyük bir bölümünü kaplar. Tropikal bir iklim hüküm sürer Vietnam da başlıca ürünleri; pirinç, manyok, kocadarı, mısır, kahve, çay, kauçuk, el işleridir. Önemli kentleri; Ho Şi Mingh, Hanoi, Haifong'dur. KAMBOÇYA Çin Hindi Yarımadasının güneybatı kısmında yer alan Kamboçya nın güneyinde Siyam Körfezi, kuzeyinde ve doğusunda Vietnam, batısında Tayland bulunur. Bugünkü adı Kamboçya Krallığı olan ülke ortaçağda bir süre Moğolların, Tayların ve Vietnamlıların hakimiyetinde, sonrasında on dokuzuncu yüzyılın ortalarına kadar çeşitli adlar altında krallık olarak yaşamış ve daha sonra Fransız hakimiyetine girmiştir yılında bağımsızlığına kavuşan ancak darbe ve iç savaşlardan kurtulamayan ülkeye huzur 1990 ların başında gelebilmiştir. Genelde düz bir ülke olan Kamboçya nın ortasında Tonle Sap Ovası ve gölü, kuzeyinde sıradağlar, güneybatısında Cardamon Dağları, doğusunda ise Mandalkiri Yaylası bulunur. Mekong Irmağı ülkenin doğu kesimini boydan boya geçer. Ülke iklimi Muson rüzgarlarının ve yağmurlarının etkisi altındadır. Kasım ayından mayısa kadar olan sürede iklim genelde kuraktır. Yıllık yağışların yüksek olduğu dağlar ve platolar, yaprak dökmeyen tropikal ormanlarla kaplıdır. Alçak kesimlerde ve kurak alanlarda ise yaprak döken ormanlar ve savanlar bulunur. Kıyı kesiminde ise Mangrov Ormanları yer alır. Ülkenin büyük kısmı ormanlarla ve savanlarla kaplı olması sebebiyle, fil, kaplan, leopar, ayı ve timsah gibi birçok yabani hayvanlar bulunur. Nüfusun % 85 ini Kmerler meydana getirir. Bunun yanı sıra azınlık olarak Çinli ve Vietnamlılar ile az sayıda Avrupalı, Hindli, Taylandlı ve çeşitli kabilelere mensup kişiler vardır. Phnom Penh ülkenin başkenti ve en büyük şehridir. Angkor Wat yakınlarındaki Siem Reap ise ülkenin tanınmış turistik merkezidir.

3 I. PROGRAM 24 Ekim 2014, Cuma Istanbul-Singapur-Saigon Istanbul, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat 11:00 de Kültür Turizm ekibi ile buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinden sonra Singapur Havayolları ile saat 13:00 te Singapur a hareket. Geceleme uçakta. 25 Ekim 2014, Cumartesi Saigon (A) Sabah yerel saat ile 05:00 te Singapur a varış ve 09:50 deki uçuşumuza kadar havaalanında serbest zaman. Yerel saat ile 10:55 te Saigon a varışı takiben gümrük ve bagaj işlemlerinden sonra otelimize transfer ve yerleşme. Öğle den sonra Saigon u keşfetmeye başlıyoruz. Programımızda Reunification Sarayı, Savaş Müzesi, Notre Dame Katedrali, Fransız Post Ofisi, De Ville Oteli, Ben Thanh Pazarı var. Akşam yemeğimiz Vietnam mutfağı ile ilk tanışmamız olacak. Akşam yemeği ve geceleme Saigon da 26 Ekim 2014, Pazar Saigon-Mekong Deltası - Saigon (K, Ö, A) Kahvaltıyı takiben Mekong Deltası nın tam kalbinde yer alan My Tho ya hareket ediyoruz.varışı takiben, her şeyin su üzerinde yaşandığı bölgede yerel bir tekne ile hediyelik eşyalar, hindistan cevizi şekerleme atölyeleri ve geniş bahçelerini görmek için Phoenix Adasına geçecek, amatör bir sanatçının müziği eşliğinde, taze meyvelerin tadına bakıp dinleneceğiz. Devamında bizi at arabası ile kısa bir yolculuk bekliyor. Ev yapımı bal-çayımızı içtikten sonra tekne ile daracık kanallar ve nehirin kollarında gezerken deltada günlük yaşam hakkında d bilgilenmiş olacağız. Öğle yemeğimiz basit ve yerel tatlar içermekte.kısa bir moladan sonra Saigon a dönüyoruz.istendiği takdirde ekstra Dong Tam Yılan Çiftliği veya Vinh Trang Pagoda turu yapılabilir. Akşam yemeği ve geceleme Saigon da 27 Ekim 2014, Pazartesi Saigon - Cu Chi Tünelleri - Hanoi (K, Ö, A) Kahvaltıyı ve otelden çıkış işlemlerimizi takiben Saigon dan ayrılıp, bereketli, yemyeşil Vietnam kırsalından geçerek Cu Chi ye gideceğiz. Demir üçgen diye tanımlanan Cu Chi de Vietnam Savaşı sırasından komünist gerillalar tarafından inşa edilmiş inanılmaz tünelleri keşfedeceğiz. Öğle yemeğindan sonra Hanoi uçuşumuz için Saigon Havaalanına gidiyoruz.hanoi ye varışımızı takiben bagaj işlemlerinden sonra otelimize transfer ve yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme Hanoi de. 28 Ekim 2014, Salı Hanoi (K, Ö, A) Kahvaltıyı takiben otelden ayrılarak şehri keşfe çıkıyoruz. İlk durağımız Ho Chi Minh anısına yapılmış olan komleks.lotus çiçeğine benzeyen ve saflığı temsil eden, tek bir taş sütun üzerine ahşaptan yapılmış One Pillar Pagoda ve Konfüçyüs e adanmış 1070 yılında inşa edilmiş Vietnam ın ilk üniversitesi olan Literatür Tapınağı sabahki programımızda yer alan ve Vietnam kültürünü etkileyen diğer yerler. Öğle yemeğini takiben ise Vietnam ı oluşturan 54 farklı etnik kimliğe

4 ait esrlerin sergilendiği Etnik Müze ve çek çeklerle 36 tarihi caddeden oluşan Old Quarter da yapılacak tur bulunmakta. Akşam Vietnam a özgü su kuklaları şovu bizi beklemekte. Akşam yemeği ve geceleme Hanoi de. 29 Ekim 2014, Çarşamba Hanoi-Halong Bay (K, Ö, A) Oteldeki kahvaltının ardından, saat 8:00 dehanoi ye 180 km uzaklıkta doğa harikası Halong Bay e doğru yola çıkıyoruz. Trafik yoğunluğuna bağlı olarak 3 ila 4 saatlik bir yolculuktan sonra Halong limanına varışımızı takiben Han Hanedanı döneminde geliştirilmiş olan ve Çinlilerin Junk adını verdiği teknemize yerleşip, mistik Halong Bay de unutulmaz bir yolculuğa başlıyoruz. Günün geri kalan kısmını Halong Körfezinde, denizin yüzeyine çıkmış karstik adalar ve kayalıklar arasında gezinti ile geçireceğiz. Bu coğrafyada Ejderha her zaman önemli bir mistik öğe olmuştur. Efsaneye göre dağlarda yaşayan büyük bir ejderha bir gün denize inmeye karar verir ve inerken kuyruğu bir dağa çarpar. Dağ parçalanarak körfezi doldurur. İşte bugün Halong Bay de denizden fışkırmış gibi duran kayalıkların bu ejderhanın eseri olduğuna inanılmakta. Akşam yemeği ve gecelememiz Junk ta 30 Ekim 2014, Perşembe Halong- Hanoi - Siem Reap/Kamboçya (K, Ö, A) Sabah kahvesi ile uyandırma ve kahvaltı öncesi yüzme ve gezi programı için hemen yakındaki kumsala botla transfer. Tekneye dönüşü takiben hareket öncesi kahvaltı bizi beklemekte. Saat 11:00 civarında tekneden ayrılıp Kamboçya Siem Reap uçuşumuz için Hanoi Havaalanına hareket ediyoruz. Siem Reap e varışı takiben gümrük ve bagaj işlemlerinden sonra otelimize transfer ve yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme Siem Reap te. 31 Ekim 2014, Cuma Siem Reap (K, Ö, A) Kahvaltıdan sonra eski başkent Angkor Thom var programımızda Güney kapısı, etrafı gülümseyen insan yüzleriyle kaplı 54 kulesi ile Bayon, tapınak dağı Baphuon, Phimeanakas tapınağı, Filler Terası ile Kral Leper terası öğle yemeği öncesinde gezilecek yerler arasında Öğle yemeğinden sonra muhteşem tapınakları gezmeye devam ediyoruz. Ta Prohm, Banteay Kdei, Takeo, Thommanon, Chau Say Thevoda ve Sras Srang programda yer alanlar. Günbatımı için Phnom Bakheng çıkacağız.. Bu akşam yemeğimizle birlikte Apsara dansçılarının şovuda bizi beklemekte. Yemek sonrası Pub Street boyunca yürüyebilmeniz ve Gece Pazarı için serbest zaman. Akşam yemeği ve geceleme Siem Reap te. 1 Kasım 2014, Cumartesi Siem Reap (K, Ö, A) Bu sabah programızda erken 12.yy a tarihlenen ve ülkenin bayrağına girmeye hak kazanmış güzellik ve ihtişamdaki Angkor Wat yer almakta. Hint tanrısı Vishnu ya adanmış bu büyük tapınak Khmer mimarisi ve sanatının en güzel örneklerinden sayılmaktadır. Öğle yemeğini takiben taşradaki Khemer yaşamını görmek için Pour Krom köyüne gidiyoruz. Öküzlerin çektiği araba ile kısa yolculuğumuzu takiben Tonle Sap gölünde yüzer köyleri göreceğimiz tekne turumuz bizi bekliyor. Tonle Sap UNESCO tarafından 1997 de Biosphere Rezerv olarak kabul edilmiştir. Akşam yemeği ve geceleme Siem Reap te.

5 2 Kasım 2014, Pazar Siem Reap-Singapur (B, L) Kahvaltıyı takiben saat 12:00 ye kadar serbest zaman. Saat 12:00 de otelden ayrılış ve ogle yemeği için restorana hareket. Yemek sonrası havaalanına transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinden sonra 16:35 te Singapur a hareket. Singapur a varış saatimiz 22:15. Yaklaşık 2 saatlik bekleme sonrası saat 01:45 te Istanbul a hareket. Geceleme uçakta. 3 Kasım 2014, Pazartesi Singapur-Istanbul Sabah saat 07:25 te Istanbul a varış ve turumuzun sonu.

6 II. Fiyatlar ve Açıklamalar 1. Fiyatlar Konaklama Paket Program Verilmiş olan tüm fiyatlar çift kişilik odada kişi başı olup, EUR cinsindendir. Tek kişilik oda farkı pax 5 * Oteller EUR EUR 2. Fiyatlara dahil olan ve olmayan hizmetler Fiyatlara Dahil Hizmetler SingapurHavayolları ile Istanbul-Singapur- Saigon ve Siem-Reap-Singapur -Istanbul arası ekonomi sınıfı uçuşlar Programda belirtilmiş olan 2 adet bölgesel uçuş ( Saigon-Hanoi ve Hanoi SiemReap ) Programda belirtilen tüm transferler Çift kişilik odalarda konaklama Halong Bay de Junk ta konaklama Tur programında belirtilmiş olam tüm yemekler : (K) Kahvaltı, (O) Öğle Yemeği ve (A) Akşam Yemeği Tur boyunca Türk tur lideri ve şehir turlarında İngilizce yerel rehber Programda belirtilen tüm giriş ücretleri Seyahat Güvence Sigortası Fiyatlara Dahil Olmayanlar Yurt dışı çıkış konut fonu bedeli Vietnam ve Kamboçya vize ücretleri ile hizmet bedelleri Seyahat Sigortası Bölgesel uçuşlardaki Havalanı vergisi Tur süresince tüm içecekler Otel Ekstraları Tüm şahsi harcamalar Oteller, yerel rehberler ve otobüs şöförlerine verilecek olan bahşişler Türk rehbere verilecek olan bahşiş Şahsi harcamalar Otele erken giriş ya da geç çıkış için ödenecek farklar Programda açıkça fiyata dahil olduğu belirtilmemiş olan tüm diğer ürün ve hizmetler Notlar Uçak rezervasyonlarının kesinleştirilme tarihi 28 Nisan 2014 tür. Kontrolümüz dışındaki taşıyıcı havayollarının uçuşları iptal etmeleri ya da değiştirmeleri, grev vb. nedenlerden dolayı önceden haber vermeksizin program akışı değiştirilebilir. Havayollarının yakıt ücreti ve vergilerde yapacağı değişikliklerle, gidilecek olan ülkelerde meydana gelecek KDV ve diğer vergilerdeki değişikliklere bağlı olarak fiyatlarda değişiklik yapılabilir. 3. Konaklama Şehir Saigon Hanoi Halong Oteller 5 * Pullman/Superior Room Add: 148 Tran Hung Dao Boulevard, District 1 Tel: (+84) Sheraton/Deluxe Room K5 Nghi Tam, 11 Xuan Dieu Road Tel: (+84) Emotion Cruise/Deluxe Cabin Siem Reap Miracle Angkor/Deluxe Room Add: National Road No. 6A. Khum Srornge Tel: (+855)

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL***

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL*** Sömestr turları kapsamında bu yıl Ocak ayının Vietnam Kamboçya turu rotası şekillendi. Vietnam turu başta olmak üzere bunu Vietnam turu ile birleştirip harika bir Uzakdoğu seyahatine çıkmaya hazır mısınız?

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2)

Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2) VİETNAM & KAMBOÇYA Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2) Türk Havayolları Tarifeli Seferleri İle, 11 Gece TÜM TURLAR ve 5 ÖĞLE, 9 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!.. 1.Gün İstanbul Saat 22:00

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 06-03-2016-20-03-2016 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 21-30 Ocak 2017 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Kasım USD

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Kasım USD Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 11-21 Kasım 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler Türkiye-Vietnam, Kamboçya-Türkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya Vizeleri

Detaylı

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-vietnam-kambocya-turu/ Süre:9 GECE 11 GÜN (10-20 Eylül 2016) Singapur Havayolları tarifeli seferiyle, 4

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1)

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) Qatar Havayolları TARİFELİ SEFERİ İLE 09 Kasım 19 Kasım 2017 **** TÜM TURLAR DAHİL *** *** TÜM ÖĞLE (7.gün hariç) ve AKŞAM

Detaylı

Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap)

Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap) Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap) 25.08.2017'den itibaren kalkışlı 2.897,00 USD 10.816,82TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Singapur Atatürk Havaalanı Dış Hatlar gidiş Terminali

Detaylı

27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün)

27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün) 27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün) 27 Ekim: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 16:00'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından saat

Detaylı

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA ****TÜM TURLAR VE ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL**** HANOİ(2), HALONG BAY(1), HO CHI MINH CITY(2), SEAM REAP(2),PHNOM PENH(1), SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Detaylı

06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük

06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük 06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından saat 00:40'da Saigon a hareket.

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 23-10-2017-02-11-2017 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00 KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA & TAYLAND Saigon ( Ho Chı Mınh )(3), Hanoi(2), Halong Bay(1),Sıem Reap(2), Bangkok(1) 10 20 Eylül 2016 TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE **** PROGRAMDA BELİRTİLEN

Detaylı

SÖMESTRE DE VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1)

SÖMESTRE DE VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) SÖMESTRE DE VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) Qatar Havayolları TARİFELİ SEFERİ İLE 21 31 OCAK 2017 **** TÜM TURLAR DAHİL*** *** TÜM ÖĞLE (7.gün hariç)

Detaylı

V etnam & Kamboçya Turu 2(Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı

V etnam & Kamboçya Turu 2(Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) V etnam & Kamboçya Turu 2(Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 20.09.2017'den itibaren kalkışlı 2.290,00 USD 8.114,16 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 04-12-2017-15-12-2017 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Tayland Turu

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Tayland Turu Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Tayland Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-vietnam-kambocya-tayland-turu/ Süre:9 GECE 11 GÜN (10-20 Eylül 2016) Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

DİĞER HAREKET TARİHLERİ ULAŞIM BİLGİLERİ TUR PROGRAMI 1.GÜN İSTANBUL - SİNGAPUR 2.GÜN SİNGAPUR - HANOI 3.GÜN HANOI 4.

DİĞER HAREKET TARİHLERİ ULAŞIM BİLGİLERİ TUR PROGRAMI 1.GÜN İSTANBUL - SİNGAPUR 2.GÜN SİNGAPUR - HANOI 3.GÜN HANOI 4. Vietnam-Kamboçya Turları Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. Vietnam - Kamboçya 1999 5777 TL 8 Gece - 11 Gün 23/02/2014-05/03/2014 DİĞER HAREKET TARİHLERİ 23ŞUBAT2014 ULAŞIM BİLGİLERİ

Detaylı

Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya

Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya Türk Hava Yolları ile 10 Mart, 18 Eylül, 18 Kasım Ho Chi Minh City (2) Hanoi (2) Halong Bay (1) Siem Reap (3) Bangkok (1) 10 Gece / 11 Gün Dev yapraklı yemyeşil bitki

Detaylı

V etnam & Kamboçya Turu 5 (Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı

V etnam & Kamboçya Turu 5 (Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) V etnam & Kamboçya Turu 5 (Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 09.11.2017'den itibaren kalkışlı 2.290,00 USD 8.114,16 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA 22 Ocak Şubat Mart - 19 Nisan - 24 Haziran - 30 Ağustos 1./2. Gün Istanbul Hanoi 3. Gün Hanoi 4.

VİETNAM & KAMBOÇYA 22 Ocak Şubat Mart - 19 Nisan - 24 Haziran - 30 Ağustos 1./2. Gün Istanbul Hanoi 3. Gün  Hanoi 4. VİETNAM & KAMBOÇYA Hanoi(2) Halong Körfezi (1) - Siem Reap (2) Phnom Penh (1) - Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) Türk Hava Yolları ile 11 Gece / 12 Gün 22 Ocak - 03-22 Şubat - 06-20 Mart - 19 Nisan - 24

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS

VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) Hanoi ( 2) Halong Körfezi (1) Luang Prabang (2) Siem Reap (2) Phnom Penh (1) Singapur Hava Yolları ile 13 Gece / 14 Gün 10 Eylül 2016 1./2.Gün

Detaylı

8 Gece-10 Gün. K-Kahvaltı ÖY- Öğle Yemeği AY- Akşam Yemeği. 1. Gün SAIGON a Varış (AY)

8 Gece-10 Gün. K-Kahvaltı ÖY- Öğle Yemeği AY- Akşam Yemeği. 1. Gün SAIGON a Varış (AY) 1 Saigon Varış* 2 Saigon/Cu Chi Tünelleri/Şehir Turu 3 Saigon/My Tho/Saigon 4 Saigon/Danang/Hoian 5 Hoian/Hanoi 6 Hanoi Şehir Turu 7 Hanoi/Halong Körfezi 8 Halong/Hanoi 9 Hanoi/Saigon 8 Gece-10 Gün * Bu

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

HALONG KÖRFEZİ TAM GÜN- YEMEKLİ-TEKNE İLE KÖRFEZ TURU [ 95 ]

HALONG KÖRFEZİ TAM GÜN- YEMEKLİ-TEKNE İLE KÖRFEZ TURU [ 95 ] 1.GÜN İSTANBUL- HANOİ 14:25 11:40+1 Bugün saat öğlen 12:00 de buluşuyoruz, Ejder Turizm yetkilisi ve rehberi eşliğinde Singapur Hava Yolları tarifeli uçağına işlemlerimizi yapacağız, ve uçuş saatimiz 14:25.

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN

VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN 1.GÜN:İSTANBUL / SİNGAPUR Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Havayolları kontuarı önünde sabah 10:00 da buluşma. Golden

Detaylı

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1 GÜN İstanbul Saigon Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde gece saat 23:30'da buluşma. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları'nın TK168

Detaylı

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman 27 Ocak - 05 Şubat 2018 VİETNAM-KAMBOÇYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Dünyanın en kalabalık motor trafiğine sahip Saigon u motorla turlamaya, savaşta Vietnamlıların kullandıkları ufacık tünellerde dolaşmaya,

Detaylı

Ho Chi Minh Kenti Cu Chi Tünelleri Ho Chi Minh Kenti Da Nang Hoi An Hue Hanoi Ha Long Dong Ho Hanoi Luang Prabang Siem Reap Fiziksel Zorluk

Ho Chi Minh Kenti Cu Chi Tünelleri Ho Chi Minh Kenti Da Nang Hoi An Hue Hanoi Ha Long Dong Ho Hanoi Luang Prabang Siem Reap Fiziksel Zorluk Doğunun incileri: VİETNAM LAOS KAMBOÇYA Tarih: 1-15 Mayıs 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 1 Nisan 2019 - SQ391 - İstanbul Atatürk - 13:30» Singapur Changi - 05:00 (2 Nisan) 2 Nisan 2019 - SQ178 - Singapur

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Uzakdoğu nun Gizemli Ülkesi Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri

Uzakdoğu nun Gizemli Ülkesi Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri VİETNAM & KAMBOÇYA TURU Uzakdoğu nun Gizemli Ülkesi Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri VİETNEM & KAMBOÇYA TURU 20 29 EKİM 2017 09 GECE 10 GÜN HANOI ( 2 ) HALONG BAY CRUISE ( 1 ) SIEM REAP ( 3 )

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA SEYAHATİ

VİETNAM & KAMBOÇYA SEYAHATİ VİETNAM & KAMBOÇYA SEYAHATİ Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) - Hanoi ( 2) Halong Körfezi (1) - Siem Reap (3) Singapur Hava Yolları ile 11 Gece / 12 Gün 04 Ocak 16 Ocak 03 Şubat 2017 1-2.Gün İstanbul Singapur

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

10 Gece -12 Gün. * Bu tur THY İstanbul-Saigon direkt uçuşu göz önünde bulundurularak, ilk ve son noktası Saigon olacak şekilde revize edilebilir.

10 Gece -12 Gün. * Bu tur THY İstanbul-Saigon direkt uçuşu göz önünde bulundurularak, ilk ve son noktası Saigon olacak şekilde revize edilebilir. 10 Gece -12 Gün Tur Özeti 1 Hanoi ye Varış* 2 Hanoi Şehir Turu 3 Hanoi/Halong 4 Halong/Hanoi/Danang 5 Hoian 6 Hoi an/danang/saigon/cu Chi Tünelleri 7 Saigon/My Tho/Saigon 8 Saigon/Şehir Turu 9 Saigon/Reap

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA

5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Ho Chi Minh City(Saigon)(2) - Hanoi(2) Halong Bay Kamboçya / Siem Reap(2) Kampong Chhnang(1) Kampong

Detaylı

VİETNAM - KAMBOÇYA KÜLTÜR TURU. 20-30 Mart 2016. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

VİETNAM - KAMBOÇYA KÜLTÜR TURU. 20-30 Mart 2016. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 VİETNAM - KAMBOÇYA KÜLTÜR TURU 20-30 Mart 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 2 3 4 HANOI (2, 3) Hanoi'de kolonyal mimari o rneg i yapıları, bulvarları, Literatu r Tapınag ı'nı geziyoruz. Restored Sword

Detaylı

V etnam Laos Kamboçya Turu 2 SE (Ho Ch M nh-hano -Halong Bay-Luang Prabang-S am Reap-S ngapur) 'den itibaren kalkışlı

V etnam Laos Kamboçya Turu 2 SE (Ho Ch M nh-hano -Halong Bay-Luang Prabang-S am Reap-S ngapur) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) V etnam Laos Kamboçya Turu 2 SE (Ho Ch M nh-hano -Halong Bay-Luang Prabang-S am Reap-S ngapur) 16.10.2017'den itibaren kalkışlı 3.060,00 USD 10.842,50 TL TUR ÖZELLİKLERİ Setur

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Vietnam Kamboçya Turu

Vietnam Kamboçya Turu Vietnam Kamboçya Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/vietnam-kambocya-turu/ Süre:8 GECE 11 GÜN Singapur Havayolları tarifeli seferiyle, 4 yıldızlı otellerde 8 gece konaklamalı Vietnam Kamboçya Turu.

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1)

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) Singapur Havayolları TARİFELİ SEFERİ İLE 09 19 KASIM 2016 **** TÜM TURLAR DAHİL *** *** TÜM ÖĞLE (7.gün hariç) ve AKŞAM

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS YEMEKLERDEKİ İÇECEKLER DAHİL Tüm Turlar DAHİL!!! 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS ile HALONG BAY KÖRFEZİ & MEKONG NEHRİ VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Hanoi(2) - Halong Bay Körfezi(1) Kamboçya / Siem Reap(3)

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

VİETNAM KAMBOÇYA TURU

VİETNAM KAMBOÇYA TURU VİETNAM KAMBOÇYA TURU SİNGAPUR HAVAYOLLARI İLE 10 GECE 11 GÜN 1.GÜN: İSTANBUL - SİNGAPUR Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gezigen Turizm kontuarında saat 11:00'da buluşma. Pasaport, bilet ve bagaj

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

V etnam-kamboçya Turu 6 (Sa gon, Phnom Penh, Seam Reap, Hano, Halong Bay 'den t baren kalkışlı

V etnam-kamboçya Turu 6 (Sa gon, Phnom Penh, Seam Reap, Hano, Halong Bay 'den t baren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) V etnam-kamboçya Turu 6 (Sa gon, Phnom Penh, Seam Reap, Hano, Halong Bay 06.12.2017'den t baren kalkışlı 2.490,00 USD 8.743,88 TL TUR ÖZELLİKLERİ Turlar Dahil Türkçe Rehberli

Detaylı

VIETNAM - KAMBOÇYA - BANGKOK

VIETNAM - KAMBOÇYA - BANGKOK VIETNAM - KAMBOÇYA - BANGKOK KÜLTÜR TURU 15-25 MART 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 HO CHI MINH CITY (2,3) Ho Chi Minh City'de go rü l- mezse olmaz yerler Thien Tapınag ı, Eski Posta Binası ve Notre-Dame

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman 27 Ocak - 05 Şubat 2018 VİETNAM-KAMBOÇYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Vietnam - Kamboçya! İki komşu ülke, birbirinden çok farklı iki deneyim. Bir tanesi Komünizm in demir parmaklarına saklanmış, yavaştan

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS

5*DELUX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS Tüm Turlar DAHİL!!! 5*DELUX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS ile MEKONG NEHRİ & VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Ho Chi Minh City(Saigon)(1) Kamboçya / Siem Reap(3) Kampong Chhnang(1) Koh Chen - Oudong - Kampong Tralach

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

VİETNAM - KAMBOÇYA - BANGKOK

VİETNAM - KAMBOÇYA - BANGKOK VİETNAM - KAMBOÇYA - BANGKOK KÜLTÜR TURU 17-27 Eylül 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 HO CHI MINH CITY (2,3) Ho Chi Minh City'de go ru l- mezse olmaz yerler Thien Tapınag ı, Eski Posta Binası ve

Detaylı

1.990,00 USD 9.198,78 TL

1.990,00 USD 9.198,78 TL (https://www.setur.com.tr) V etnam & Kamboçya Turu (Sa gon-s em Reap- Hano -Halong Bay) 17.08.2018'den t baren kalkışlı 1.990,00 USD 9.198,78 TL TUR ÖZELLİKLERİ Fırsat Turlar Dahil Türkçe Rehberli 1.Gün:

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Vietnam. Vietnam. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Vietnam. Vietnam. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Vietnam Vietnam UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan tapınakları, rengârenk pazarları, çalışkan ve enerji dolu halkı, ünlü Mekong yaylası, boydan boya pirinç tarlaları ve tarih boyunca kuzeyden güneye

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Gerçek Uzak Doğu nun Gizemli Dünyası Mekong Nehir Turu

Gerçek Uzak Doğu nun Gizemli Dünyası Mekong Nehir Turu Gerçek Uzak Doğu nun Gizemli Dünyası Mekong Nehir Turu 10 24 Temmuz 2013 13 Gece 14 Gün Türk Hava Yolları Bangkok(3)- Siem Reap (Kamboçya 1) Chnok Tru Flotting Village-Kampong ChhnangKampong Tralach-Phnom

Detaylı

Gerçek Uzak Doğu nun Gizemli Dünyası

Gerçek Uzak Doğu nun Gizemli Dünyası Gerçek Uzak Doğu nun Gizemli Dünyası 11 25 Ekim 2013 Mekong Nehir Turu 13 Gece 14 Gün Türk Hava Yolları 13 Gece 14 Gün Türk Hava Yolları Bangkok (1)(Thailand) Siem Reap 2 (Kamboçya) Chnok Tru Flotting

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

13 Gece 15 Gün. Check-in işlemleri tamamlandıktan sonra rehberinizle birlikte yapacağınız şehir turu

13 Gece 15 Gün. Check-in işlemleri tamamlandıktan sonra rehberinizle birlikte yapacağınız şehir turu 13 Gece 15 Gün Tur Özeti 1 Bangkok Varış /Şehir Turu 2 Bangkok /Ayuttaya/Bangkok 3 Bangkok Serbest Gün 4 Bangkok/Siem Reap 5 Siem Reap 6 Siem Reap/Hanoi/Şehir Turu 7 Hanoi/Hoalu/Tam Coc Turu 8 Hanoi/Halong

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S Dnieper Princess Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev - Zaporoje - Odessa - Vilkovo - İzmail - Feteşti - Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

GERCEK UZAKDOGUNUN GİZEMLİ DÜNYASI MEKONG NEHİR TURU & & 2 - - (11.10) İSTANBUL

GERCEK UZAKDOGUNUN GİZEMLİ DÜNYASI MEKONG NEHİR TURU & & 2 - - (11.10) İSTANBUL GERCEK UZAKDOGUNUN GİZEMLİ DÜNYASI MEKONG NEHİR TURU Thailand & Kamboçya & Vietnam Bangkok (1)(Thailand) Sıem Reap 2 (Kamboçya) Chnok Tru Flotting Vıllage- Kampong Chhnang- Kampong Tralach - Phnom Penh-Chau

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

Süha Derbent ile Pantanal da Jaguar Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Pantanal da Jaguar Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Pantanal da Jaguar Fotograf Çekimi Cuiaba (1) / Pantanal (7) 9 Gece 10 Gün BU SEYAHATTE... Konaklamanızı Cuiabá nehrinin kıyısında Porto Jofre Hotel de yapacaksınız. Otelde 110V elektrik

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı