T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI"

Transkript

1 Karar Tarihi : Karar No : 713, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak, aşağıdaki karar alınmıştır. : Pazar Yeri Devri Talebi (Emrullah MUTLU) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 29/11/2018 tarih ve E.378 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Emrullah MUTLU isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne 8. Sokak, Sol taraf No:7 Pazar pazarında bulunan 15m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı Ali KES e devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Emrullah MUTLU nun, Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Ali KES in de aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. maddesinin 5. fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerlerinin Ali KES e devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy çokluğu ile karar verildi.

2 Karar Tarihi : Karar No : 714, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Tevhid, Yola ve Parka Terk Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 30/11/2018 tarih ve E.3929 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Yulaflı Mahallesi, F19c07b pafta, 106 ada, 1 ve 2 sayılı parsellerinde kayıtlı taşınmazların Tevhid, Yola ve Parka Terk işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, Parsellerin imar planında tarımsal amaç dışı kullanıma ayrılmış olduğu, 10176,81m² yüzölçümlü 106 ada, 1 parsel sayılı arsa vasıflı taşınmaz ile 8931,34m² yüzölçümlü 106 ada, 2 parsel sayılı arsa vasıflı taşınmazın tevhid edilmesi sonucu, folyesinde gösterildiği üzere A: 19108,15m² arsa olarak tescil edilmesine müteakip 4750,86m² lik kısmın park, 2,15m² lik kısmının yol olarak kamu adına bedelsiz şartsız terkinin yapılmasına müteakip oluşan A parselin yüzölçümünün 14355,14m² vasfının da arsa olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

3 Karar Tarihi : Karar No : 715, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yüzölçüm Düzeltmesi ve Cins Tashihi Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 03/12/2018 tarih ve E.3940 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Ahimehmet Mahallesi, Köyiçi Mevkii, 3 pafta, 2434 parselde kayıtlı taşınmazın Yüzölçüm Düzeltmesi ve Cins Değişikliği işlemi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 16. maddesi ile ekli folyesinde görüldüğü gibi 2010/22 sayılı Genelgeye göre; Söz konusu taşınmazın kısmen Köy Yerleşik Alanı, kısmen de Köy Yerleşik Alanı Civarı nda kaldığı, bu sebeple tarımsal amaç dışı kullanıma ayrılmış olduğu, 6090,00m² yüzölçümlü, tarlalı kerpiç ev ahır ve samanlık vasıflı taşınmazın miktar düzeltmesi ve taşınmazın içindeki binanın yıkılmasından bağımsız olarak, vasfında yazmakta olan tarla kısmının arsaya dönüştürülmesi işlemleri sonrası yüzölçümünün 6178,29m² olarak ve cinsinin de arsa olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

4 Karar Tarihi : Karar No : 716, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılmaları ile toplanmıştır. : Ruhsatsız İşyeri (Nejdet ESE) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 03/12/2018 tarih ve E.382 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Esenler Mahallesi, 1527 Sokak Ergene/Tekirdağ adresinde, faaliyet gösteren işletmeciliğini ( ) T.C. Kimlik numaralı Nejdet ESE nin yaptığı işyerinde, tarihinde saat:10:00 sıralarında Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince yapılan kontrolde, işyerinin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir. Konu Encümenimizce incelendi. Nejdet ESE nin, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ait Yönetmeliğin 6. maddesine aykırı hareket ettiğinden dolayı, 1608 sayılı Kanunun 1.maddesine istinaden, 259,00-TL(İkiyüzellidokuzTürkLirası) para cezası ile cezalandırılmasına ve işyerinin ruhsat alıncaya kadar kapatılmasına, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararının para cezasına ilişkin kısmına karşı 15 gün içinde Çorlu Sulh Ceza Mahkemesi, diğer kısmına karşı 60 gün içinde Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde itirazda bulunulabilir.

5 Karar Tarihi : Karar No : 717, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Özel Parselasyon İşlemi. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 03/12/2018 tarih ve E.3941 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi, 1048 numaralı parselde yapılan kontrollerde Fatih YILDIRIM tarafından imar planı bulunmayan Tarla vasıflı parselde özel parselasyon işlemi yapılarak yeni parseller oluşturulduğu, yeni oluşturulan parsellerin tel çit ile çevrilerek Tarla vasfının dışında kullanıldığı tespit edilmiştir sayılı İmar Kanununun 18. Maddesinde Veraset yolu ile intikal eden, bu kanun hükümlerine göre şüyulandırılan Kat Mülkiyeti Kanunu uygulaması, tarım ve hayvancılık, turizm, sanayi ve depolama amacı için yapılan hisselendirmeler ile cebri icra yolu ile satılanlar hariç imar planı olmayan yerlerde her türlü yapılaşma amacıyla arsa ve parselleri hisselere ayıracak özel parselasyon planları, satış vaadi sözleşmeleri yapılamaz. denildiğinden söz konusu özel parselasyon işlemi mühürlenerek durdurulmuştur. Plansız alanda Tarla vasıflı taşınmaz üzerinde özel parselasyon işlemini yaptığı tespit edilen Fatih YILDIRIM adına 3194 sayılı İmar Kanununun 42. maddesi 18, 28, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 40 ve 41 inci maddelerde belirtilen mükellefiyetleri yerine getirmeyen veya bu maddelere aykırı davranan yapı veya parsel sahibine, harita, plan, etüt ve proje müelliflerine, fenni mesullere, yapı müteahhidine ve şantiye şefine, ilgisine göre ayrı ayrı olmak üzere ikibin Türk Lirası, bu fiillerin çevre ve sağlık şartlarına aykırı olması halinde dörtbin Türk Lirası, can ve mal emniyetini tehdit etmesi halinde altıbin Türk Lirası idari para cezası verilir. Gereğince; 4.696,42TL idari para cezası uygulanması, Tarla vasıflı taşınmazı uygun hale getirmesi için en çok 1 (bir) ay s üre verilmesine, aksi halde yapının belediyemiz tarafından uygun hale getirilerek, masraflarının parselasyon işlemini yapan Fatih YILDIRIM dan tahsil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

6 Karar Tarihi : Karar No : 718, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : İsim Değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 05/12/2018 tarih ve E.3962/6490 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığının 06/08/2018 tarih ve 2018/1087 sayılı yazısında belirtilen OSB bölge sınırları içinde bulunan AHSEN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tarafından 701 ada, 24 parseldeki kendi sanırları içine ve bir kısmı 701 ada, 14 parselde bulunan maliki Dursun KAHRAMAN a ait parselde kalacak şekilde ruhsat ve eki projelerine aykırı olarak 31,11m x 7,94m ebatlarında toplam 247,01m² yüzölçümlü 2C yapı sınıfı olan çelik-karkas taşıyıcı sistemli ilave yapı yapıldığı OSB ekiplerince tarihinde tutanak altına alınarak tarih ve 0903 sayılı yazıda belirtildiği gibi; Organize Sanayi Bölge Uygulama Yönetmeliği nin 92. Maddesi gereği söz konusu aykırılığın giderilmesi için 30 gün süre verilmiş ve bu süre zarfında ruhsatlandırma işlemlerine başlanmadığı belirtilmiştir tarih ve 625 sayılı Belediye Encümen kararı ile inşaat faaliyeti yaptığı tespit edilen AHSEN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adına 3194 sayılı İmar Kanununun 32. Maddesine aykırı hareketinden dolayı ve aynı kanunun 42. Maddesi gereğince; ,11TL idari para cezası verilmesine ve yapı sahibinin yapı ruhsatı alması ya da yapısını yıkması için en çok 1 (bir) ay süre verilmesine karar verilmiştir. Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığının tarih ve 2018/1620 sayılı yazısına istinaden; ruhsatsız inşaat faaliyetini yürüten AHSEN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. nin kiracısı METRO KİMYA DIŞ TİC. LTD.ŞTİ. tarafından yapıldığı belirtilmiştir. Yapılan kontrollerde mal sahibi AHSEN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İle METRO KİMYA DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Arasında tarihinden itibaren geçerli 10 (on) yıllık kira sözleşmesi yapıldığı, söz konusu ruhsatsız yapıların METRO KİMYA DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Tarafından yapıldığı tespit ve beyan edilmiştir. AHSEN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adına tahakkuk edilen ,11TL idari para cezasının iptal edilip, söz konusu ruhsatsız yapıları yaptığı tespit edilen METRO KİMYA DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Adına ,11TL idari para cezası uygulanması, yapı ruhsatı alması ya da yapısını uygun hale getirmesi için en çok 1 (bir) ay süre verilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

7 Karar Tarihi : 06/12/2018 Karar No : 719, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : Belediyemize ait Marmaracık mahallesinde bulunan 6 adet taşınmazın ihale tarih ve saatinin belirlenmesi. Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 06/12/2018 tarih ve E.1340 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Marmaracık Mahallesinde bulunan aşağıda bilgileri yazılı taşınmazlara ait gerekli piyasa araştırılması yapılarak, tespit edilen m² birim fiyatı üzerinden belirlenen muhammen bedel ile Belediye Meclisimizin gün ve 145 sayılı kararı ile satışına izin verilen, Başkanlık Makamının 06/12/2018 tarih ve E.1339 sayılı Oluru ile taşınmazların satışı için ihaleye çıkarılmasına, ihalelerin 2886 Sayılı D.İ.K. nun 35/c ve 45. maddelerine istinaden Açık Teklif Usulü ile yapılmasına, isteklilerden muhammen bedelin % 3 ü (yüzde üç) oranında geçici teminat alınmasına, ihale şartnamesinin 200,00-TL ye isteyenlere satılmasına, ihale tarih ve saatlerinin aşağıda belirtilen şekli ile ihale edilmesine, işlemlerinin Ulaş Mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilmesine, satış bedelinin koşul ve şartlarının ilgili ihale şartnamesinde belirtilmesine, encümenimizce oy birliği ile karar verildi. SATIŞA ÇIKARILACAK OLAN TAŞINMAZLARIN BİLGİLERİ NO MAHALLE ADA PARSEL CİNSİ YÜZÖLÇÜM M² SATIŞI YAPILACAK ALAN M² BİRİM RAYİÇ BEDELİ TOPLAM MUHAMMEN BEDELİ İHALETARİHİ/ İHALE SAATİ 1 MARMARACIK 2 MARMARACIK 3 MARMARACIK 4 MARMARACIK 5 MARMARACIK 6 MARMARACIK ARSA 1238, ARSA 1002, ARSA 915, ARSA 946, ARSA 1033, ARSA 1087,90 550,00TL 550,00TL 550,00TL 550,00TL 550,00TL 550,00TL ,00TL ,00TL ,50TL ,00TL ,00TL ,00TL 19/12/ :00 19/12/ :05 19/12/ :10 19/12/ :15 19/12/ :20 19/12/ :25

8 Karar Tarihi : Karar No : 720, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : İfraz Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 05/12/2018 tarih ve E.3970 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Misinli Mahallesi, Tavşantepe mevkii, F19C01D1D pafta, 361 ada, 2 parselde kayıtlı taşınmazın İfraz işlemi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Misinli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan; 3575,14m² yüzölçümlü 361 ada, 2 parsel sayılı taşınmazın, ekli folyesinde görüldüğü gibi 7 (yedi) kısma ifrazının yapılmasına, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

9 Karar Tarihi : Karar No : 721, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak, aşağıdaki karar alınmıştır. : Pazar Yeri Devri Talebi (Erkan ÇETİN) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 07/12/2018 tarih ve E.386 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Erkan ÇETİN isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne 7. Sokak, Sağ taraf No:29 Pazar pazarında bulunan 10m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı Cemal MERAL e devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Erkan ÇETİN in, Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Cemal MERAL in de aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. maddesinin 5. fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin Cemal MERAL e devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

10 Karar Tarihi : Karar No : 722, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak, aşağıdaki karar alınmıştır. : Pazar Yeri Devri Talebi (Ali KES) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 10/12/2018 tarih ve E.387 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Ali KES isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne 8. Sokak, Sol taraf No:7 Pazar pazarında bulunan 12m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı Özgür ÇAL a devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Ali KES in, Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Özgür ÇAL ın da aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. maddesinin 5. fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin Özgür ÇAL a devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

11 Karar Tarihi : Karar No : 723, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak, aşağıdaki karar alınmıştır. : Pazar Yeri Devri Talebi (Aydın PEKER) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 10/12/2018 tarih ve E.388 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Aydın PEKER isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne 2. Aralık Sokak, Peronlar 3 Sol taraf No:10 Pazar pazarında bulunan 12m² lik Pazar tezgahının 6m² sini ( ) T.C. Kimlik numaralı Abdullah PEKER e devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Aydın PEKER in, Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Abdullah PEKER in de aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. maddesinin 5. fıkrası gereğince, 6m² lik Pazar tezgah yerinin Abdullah PEKER e devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

12 Karar Tarihi : Karar No : 724 Encümen Başkan : Hülya İNCİ, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye, Üye nın katılımları ile toplanmıştır. : Belediye Şirketinin Yönetim Kurulu Üyelerinin Belirlenmesi. Belediyemiz Özel Kalem Müdürlüğünün 11/12/2018 tarih ve E.498 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene Belediye Başkanlığının %100 iştiraki olan Ebsan İnşaat Ulaşım Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediyemiz encümeninin 24/10/2017 tarih ve 446 sayılı kararı ile belirlenmiştir. Sermayesi Belediyemize ait olan şirkette yöneticilik yapan, Belediyemiz Meclis Üyeleri Ali AYDOĞDU, Merdin CANTAŞ, Mülayim BEDİR ve Yüksel BAYDARLI nın, 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde aday olabilmeleri için şirketteki görevlerinden 01/12/2018 tarihinde, istifa etmesi sebebi ile yeni Yönetim Kurulu üye sayısının 5 kişiden 3 kişiye düşürülmesine, üyelerinin Belediye Başkan Yardımcısı Harun AKKAN ve Mali Hizmetler Müdürü Özgür SAĞLAM olarak belirlenmesine, gereği için karar örneğinin Özel Kalem Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

13 Karar Tarihi : Karar No : 725 Vekili Burhanettin KAHRAMAN Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde bulunan 195 ada, 25 parselde kayıtlı arsa vasıflı müstakil taşınmazın satışı. 13/11/2018 gün ve 699 sayılı Encümen Kararına istinaden, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36. maddeleri gereğince, İlçemiz Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde, mülkiyeti belediyemize ait 195 ada, 25 parselde kayıtlı ,11m² yüzölçümlü arsa vasıflı müstakil taşınmazın satış ihalesi için Encümenimiz, 13/12/2018 Perşembe günü saat: da Belediye Toplantı Salonunda toplandı. Hazırlanan ihale dosyası incelenerek ihale hazırlığının aşağıda özetlendiği şekilde ve noksansız olarak yapıldığı tespit edildi. İhale İlanının Şekli : Belediye ses yayın cihazı ile duyuru, Hükümet ve Belediye ilan tahtasına asılmak suretiyle duyuru, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17. Maddesinin 2. ve 3. Fıkrası gereğince, 2018 yılı Genel Bütçe Kanununun (İ) cetvelinde belirtilen parasal sınırları geçtiğinden günlük gazetelerden birinde bir defa ve bir defada Resmi Gazetede ilan edilmesine, Tekirdağ Basın İlan Kurumu tarafından tesbit edilecek bir yerel gazetede ilan, Belediyemiz internet sitesinden duyurulması ve Mahalleye dönüşen köylerin ilan tahtalarında ilan edilmesi. Teminatın Yattığı Saymanlık : -- İhaleye Katılan İstekli Sayısı : İhaleye katılacak istekli çıkmamıştır. Satışa Esas Muhammen Bedel : ,44.-TL TEKLİF VEREN FİRMALAR/ ŞAHISLAR : İSİMLERİ ADRESİ TEKLİFİ Katılım olmadı İHALEYİ ALAN FİRMANIN/ ŞAHSIN : İSMİ ADRESİ TEKLİFİ Katılım olmadı Belediye Encümenimizce 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35.maddesi (a) bendi gereğince, Kapalı Teklif Usulü ile yukarıda gerekli bilgileri yazılı taşınmazın satış ihalesi sonucunda; ihale saatine kadar istekli çıkmadığından ihalenin yapılmamasına ve ihale dosyasının kaldırılmasına Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

14 Karar Tarihi : Karar No : 726 Vekili Burhanettin KAHRAMAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yola Terk Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/12/2018 tarih ve E.4004 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Bağlık Arkası Mevkii, F19C06A pafta, 204 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmazın Yola Terk işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Marmaracık 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonuna uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 331,00m² yüzölçümlü 204 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın 4,32m² lik kısmının yol olarak kamu adına bedelsiz şartsız terkinin yapılmasına müteakip geriye kalan alanın 326,68m² yüzölçümlü olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

15 Karar Tarihi : Karar No : 727 Vekili Burhanettin KAHRAMAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yola Terk Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/12/2018 tarih ve E.4013 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Sağlık Mahallesi, Bağlar Mevkii, 31JII pafta, 811 ada, 11 parselde kayıtlı taşınmazın Yola Terk işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 307,00m² yüzölçümlü 811 ada, 11 parsel sayılı taşınmazın 38,07m² lik kısmının yol olarak kamu adına bedelsiz şartsız terkinin yapılmasına müteakip geriye kalan alanın 268,93m² yüzölçümlü olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

16 Karar Tarihi : Karar No : 728 Vekili Burhanettin KAHRAMAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddelerinin Uygulanması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/12/2018 tarih ve E.4014 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi, 4695 ve 4696 sayılı parsellere, 05/12/2018 tarihinde yapılan kontrolde, ALOHA TEKSTİL TURİZM İNŞAAT ENERJİ VE SAN. TİC. A.Ş. tarafından; yüksekliği 85 metre, süpürme çapı 103 metre, güç üretme kapasitesi 2,30 megavat (MW) olan ve 21 met re çapında toplam 347m² taban alanlı, Rüzgar Elektrik Santrali nin (RES) ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilmiştir. Tespit edilen yapı 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. Maddesi gereği Yapı Tatil Zaptı ile mühürlenerek tatil edilmiştir. Bahse konu yapı 5. sınıf ( A ) grubu yapı olup, 3194 Sayılı İmar Kanununun 5940 sayılı Kanunun 2.maddesi ile değişik 42. maddesinin 2. Fıkrasının c bendinin 8. alt bendini kapsadığı tespit edilerek, hazırlanan imar para cezası raporu ekte sunulmuştur. Ruhsat alınmaksızın yeni inşaat faaliyeti yaptığı tespit edilen, ALOHA TEKSTİL TURİZM İNŞAAT ENERJİ VE SAN. TİC. A.Ş. adına, 3194 sayılı İmar Kanununun 32.maddesine aykırı hareketinden dolayı aynı kanunun 42. maddesi gereğince; ,20TL (AltmışdokuzbinüçyüzellisekizTürklirasıyirmikuruş) idari para cezası verilmesine, yapı sahibine yapı ruhsatı alması ya da yapısını uygun hale getirmesi için 3194 sayılı İmar Kanununun 32. maddesi gereği en çok 1 (bir) ay süre verilmesine, aksi halde yapının belediyemiz tarafından uygun hale getirilerek masraflarının yapı sahibinden tahsil edilmesine, gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, karar örneğinin Mali Hizmetler Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararına karşı Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde 60 gün içinde itirazda bulunulabilir. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

17 Karar Tarihi : Karar No : 729 Vekili Burhanettin KAHRAMAN Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Yüzölçüm Düzeltmesi, Cins Tashihi, Tevhid, Yola Terk ve İfraz yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/12/2018 tarih ve E.4015 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. İlçemiz, Ulaş Mahallesi, Ergene Mevkii, F19D05A pafta, 232, 233, 234, 235 ve 236 parsellerde kayıtlı taşınmazlara ait Yüzölçüm Düzeltmesi, Cins Değişikliği, Tevhid, Yola Terk ve İfraz işlemlerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Ulaş Uygulama İmar Planı, Ulaş Sanayi Alanı Uygulama İmar Planı ve Çorlu Büyükkarıştıran Tatbikat İmar Planında Yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 2010/22 sayılı Genelgeye göre; 1936,00m², 1872,00m², 1900,00m², 1726,00m² ve 2400,00m² yüzölçümlü 232, 233, 234, 235 ve 236 parsel sayılı taşınmazlara yüzölçüm düzeltmesi yapılmasına müteakip parsellerin tevhid edilmesine ve tevhid socucu oluşun A=9822,58m² yüzölçümlü taşınmazın 2 (iki) kısma ifraz edilmesine ve ifraz sonucu oluşan B=7377,55m² yüzölçümlü taşınmaz, imar planında tarım alanı olarak planlandığından dolayı vasfının tarla olarak tescil edilmesine ve C=2445,03m² yüzölçümlü taşınmazın 381,39m² lik kısmının yol olarak bedelsiz ve şartsız kamuya terkinin yapılmasına müteakip geri kalan 2063,64m² yüzölçümlü taşınmazın 3 (üç) kısma ifraz edilmesine ve ifraz sonucu oluşan D, E ve F numaralı parseller imar planında tarımsal amaç dışı kullanıma ayrılmış olduğundan dolayı vasıflarının arsa olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

18 Karar Tarihi : Karar No : 730 Vekili Burhanettin KAHRAMAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yola Terk Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 12/12/2018 tarih ve E.4018 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Sağlık Mahallesi, Bağlar Mevkii, 31JII pafta, 888 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmazın Yola Terk işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 309,00m² yüzölçümlü 888 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın 49,27m² lik kısmının yol olarak kamu adına bedelsiz şartsız terkinin yapılmasına müteakip geriye kalan alanın 259,73m² yüzölçümlü olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

19 Karar Tarihi : Karar No : 731 Vekili Burhanettin KAHRAMAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yüzölçüm Düzeltmesi ve İfraz Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 12/12/2018 tarih ve E.4024 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Bakırca Mahallesi, Köyiçi Mevkii, 4 pafta, 1758 parselde kayıtlı taşınmazın Yüzölçüm Düzeltmesi ve İfraz işlemi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli 1/25000 ölçekli Tekirdağ İl Çevre Düzeni Planının Köy Yerleşim Alanları başlıklı plan notlarına uygun bulunduğundan; ekli folyesinde görüldüğü gibi 2010/22 sayılı Genelgeye göre; Tekirdağ İl İdare Kurulunun tarih ve 814 sayılı kararı ile onaylanan Bakırca Köyü Köy yerleşik alanı ve Civarı sınırı içerisinde köy yerleşik alanı içerisinde bulunan, 3324,00m² yüzölçümlü 1758 nolu parsele alan düzeltmesi yapılarak 3328,47m² olarak tescil edilmesine müteakip imara esas minimum cephe 15 metre ve parsel derinliği 20 metre şartlarına uygun olarak ekli folyesinde görüldüğü gibi 2 (iki) kısma ifrazının yapılmasına, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Burhanettin KAHRAMAN Yazı İşleri Müdür V. İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

20 Karar Tarihi : Karar No : 732, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak, aşağıdaki karar alınmıştır. : Pazar Yeri Devri Talebi (Şebnem İŞLER) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 13/12/2018 tarih ve E.393 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Şebnem İŞLER isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne 2. Aralık Sokak Peronlar 3 Sol taraf No:6 Pazar pazarında bulunan 12m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı Yusuf ARPAHAN a devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Şebnem İŞLER in, Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Yusuf ARPAHAN ın da aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. maddesinin 5. fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin Yusuf ARPAHAN a devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

21 Karar Tarihi : Karar No : 733, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yüzölçüm Düzeltmesi ve İfraz Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 13/12/2018 tarih ve E.4033 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Bakırca Mahallesi, Köyiçi Mevkii, 10 pafta, 1873 parselde kayıtlı taşınmazın Yüzölçüm Düzeltmesi ve İfraz işlemi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli 1/25000 ölçekli Tekirdağ İl Çevre Düzeni Planının Kırsal Yerleşim Alanları başlıklı plan notlarına uygun bulunduğundan; ekli folyesinde görüldüğü gibi 2010/22 sayılı Genelgeye göre; Tekirdağ İl İdare Kurulunun tarih ve 814 sayılı kararı ile onaylanan Bakırca Köyü Köy yerleşik alanı ve Civarı sınırı içerisinde köy yerleşik alanı içerisinde bulunan, 3608,00m² yüzölçümlü 1873 nolu parsele alan düzeltmesi yapılarak 3656,28m² olarak tescil edilmesine müteakip imara esas minimum cephe 15 metre ve parsel derinliği 20 metre şartlarına uygun olarak ekli folyesinde görüldüğü gibi 4 (dört) kısma ifrazının yapılmasına, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

22 Karar Tarihi : Karar No : 734, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yola Terk Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 14/12/2018 tarih ve E.4043 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Ergene İlçesi, Sağlık Mahallesi, Bağlar Mevkii, 32JII pafta, 876 ada, 13 parselde kayıtlı taşınmazın Yola Terk işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 290,00m² yüzölçümlü 876 ada, 13 parsel sayılı taşınmazın 36,54m² lik kısmının yol olarak kamu adına bedelsiz şartsız terkinin yapılmasına müteakip geriye kalan alanın 253,46m² yüzölçümlü olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

23 Karar Tarihi : Karar No : 735 Encümen Başkan : Hülya İNCİ Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye, Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Karar Yenileme 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. Maddesine göre İmar Uygulaması yapılması Askıdan İndirme (Marmaracık Mahallesi, 205 ada, 1,2,3,4 parseller, 272 ada, 1,2,3,4,5 ve 6 parseller, 275 ada, 1,2,3 ve 4 parseller ile 2181 nolu parsel) Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 14/12/2018 tarih ve E.4044 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. İlçemiz, Marmaracık Mahallesi F19C06A2B pafta, 205 ada, 1, 2, 3 ve 4 parseller, 272 ada, 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 parseller, 275 ada, 1, 2, 3 ve 4 parseller, 2181 nolu parsellerinde kayıtlı taşınmazları kapsayan yaklaşık 13450,00m² lik alanda, 3194 sayılı İmar Kanunun 18.madde Uygulaması ile ilgili Belediyemiz encümenince 16/10/2018 tarih ve 667 sayılı karar alınmıştır. Ancak karar içerisinde Parsellerin imar planında tarımsal amaç dışı kullanımda olduğunun belirtilmemesi sebebi ile yeni bir encümen kararı alınması gerekmektedir. Bu nedenle; 16/10/2018 tarih ve 667 sayılı encümen kararının geçersiz kılınarak, aşağıda belirtilen şekli ile, İlçemiz, Marmaracık Mahallesi F19C06A2B pafta, 205 ada, 1, 2, 3 ve 4 parseller, 272 ada, 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 parseller, 275 ada, 1, 2, 3 ve 4 parseller, 2181 nolu parsellerin imar planında tarımsal amaç dışı kullanımda olduğu, yaklaşık 13450,00m² lik alanda, 3194 sayılı İmar Kanunun 18.maddesi ile 06/02/2014 onay tarihli 1/1000 ölçekli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planı ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak; Belediyemizin 02/08/2018 tarih ve 439 sayılı encümen kararıyla onaylanan ve 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesi uyarınca düzenlenmiş imar uygulamasına ait parselasyon planları ve dağıtım (şuyulandırma) cetvelleri Belediyemizce alınan 09/08/2018 tarih ve 450 sayılı encümen kararı ile parselasyon planları ve dağıtım (şuyulandırma) cetvelleri onaylanmıştır. Söz konusu imar uygulamasına ilişkin parselasyon planları ve dağıtım ve (şuyulandırma) cetvelleri, alan hesapları ve diğer teknik dokümanlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait 31/08/2018 tarih ve 1528 sayılı encümen kararı ile uygun bulunarak, 3194 Sayılı İmar Kanununun 19. Maddesi gereğince, 12/09/ /10/2018 tarihleri arasında (belirtilen tarihler dahil) Bele diyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ilan panosunda ve Belediyemiz internet sitesinde1 ay (30 gün) süre ile askıya çıkarılmış ve askı süresince parselasyon planları ve şuyulandırma cetvellerine herhangi bir itirazda bulunulmamış ve söz konusu parselasyon planları ile dağıtım (şuyulandırma) cetvelleri 11/10/2018 tarihi itibari ile kesinleşmiştir. Kesinleşen parselasyon planları ve dağıtım (şuyulandırma) cetvellerinin teknik kontrollerinin yapılması adına Çorlu Kadastro Şefliğine, tescil işlemlerinin yapılması adına Ergene Tapu Müdürlüğüne gönderilmesine, 3194 Sayılı İmar Kanununun 19. Maddesi gereğince tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

24 Karar Tarihi : Karar No : 736, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid Yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 17/12/2018 tarih ve E.4072 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. İlçemiz, Marmaracık Mahallesi, Bağlık Arkası Mevkii, F19C06A2B pafta, 208 ada, 12 ve 13 sayılı parsellerde kayıtlı taşınmaza Tevhid işlemlerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 699,00m² yüzölçümlü 208 ada, 12 sayılı parsel ile 379,00m² yüzölçümlü 208 ada, 13 sayılı parsellerin tevhid edilmesine, tevhid sonucu oluşan parselin A=1078,00m² olarak tescilinin yapılmasına gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

25 Karar Tarihi : Karar No : 737 Encümen Başkan : Hülya İNCİ, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye, Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. Maddesine göre İmar Uygulaması yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 17/12/2018 tarih ve E.4073 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. İmar planında tarımsal amaç dışı kullanıma ayrılmış olan, Marmaracık Mahallesi F19C01D pafta, 1795, 1820, 1823, 1824, 1825, 1827, 1828, 1829, 2188, 335 ada, 14 parsel, 670 ada, 8 ve 9 parseller, 981 ada, 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ve 14 parseller ve 982 ada, 1, 2, 3 ve 4 numaralı parsellerinde kayıtlı taşınmazlar 01/06/2012 onay tarihli Marmaracık 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu içerisinde kısmen yol alanı, kısmen park alanı ve piknik alanı, kısmen de konut alanı olarak planlanmıştır. Taşınmazların yol alanı ve park alanı olarak planlanan bölümlerin kamu adına terkini ile konut alanı olarak planlanan kısmında imar planı ile mevzuat hükümlerine uygun parselasyon planının oluşturulmasını temin amacıyla söz konusu taşınmazları kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. Maddesi gereği imar uygulamasının yapılmasına, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

26 Karar Tarihi : 18/12/2018 Karar No : 738, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI ın katılmaları ile toplanmıştır. : Belediyemize ait Velimeşe mahallesinde bulunan Hacışeremet Batakdere mevkiinde bulunan 8974 parsel sayılı taşınmazın ihale tarih ve saatinin belirlenmesi. Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 17/12/2018 tarih ve E.1426 sayılı yazısı Encümenimizce okundu ve incelendi. Yapılan müzakere sonu gereği düşünüldü. Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Velimeşe Mahallesinde bulunan aşağıda bilgileri yazılı taşınmaza ait gerekli piyasa araştırılması yapılarak, tespit edilen m² birim fiyatı üzerinden belirlenen muhammen bedel ile Belediye Meclisimizin gün ve 15 sayılı kararı ile satışına izin verilen, Başkanlık Makamının 14/12/2018 tarih ve E.1419 sayılı Oluru ile taşınmazların satışı için ihaleye çıkarılmasına, ihalelerin 2886 Sayılı D.İ.K. nun 35/c ve 45. maddelerine istinaden Açık Teklif Usulü ile yapılmasına, isteklilerden muhammen bedelin % 3 ü (yüzde üç) oranında geçici teminat alınmasına, ihale şartnamesinin 200,00-TL ye isteyenlere satılmasına, ihale tarih ve saatlerinin aşağıda belirtilen şekli ile ihale edilmesine, işlemlerinin Ulaş Mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilmesine, satış bedelinin koşul ve şartlarının ilgili ihale şartnamesinde belirtilmesine, encümenimizce oy birliği ile karar verildi. SATIŞA ÇIKARILACAK OLAN TAŞINMAZLARIN BİLGİLERİ NO MAHALLE ADA PARSEL CİNSİ YÜZÖLÇÜM M² SATIŞI YAPILACAK ALAN M² BİRİM RAYİÇ BEDELİ TOPLAM MUHAMMEN BEDELİ İHALE TARİHİ/ İHALE SAATİ 1 VELİMEŞE TARLA 4.966,00 36,67TL ,22TL 03/01/ :30

27 Karar Tarihi : Karar No : 739 Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanmıştır. : Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 8 parselde kayıtlı taşınmazın satışı. 06/12/2018 gün ve 719 sayılı Encümen Kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince, İlçemiz Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 8 parselde kayıtlı 1238,32m² arsa vasıflı taşınmazın satış ihalesi için Encümenimiz, 19/12/2018 Çarşamba günü, saat: 14:00 de Belediye Toplantı Salonunda toplandı. Hazırlanan ihale dosyası incelenerek ihale hazırlığının aşağıda özetlendiği şekilde ve noksansız olarak yapıldığı tespit edildi. İhale İlanının Şekli : Belediye ses yayın cihazı ile duyuru, Belediye ilan tahtasına asılmak suretiyle duyuru, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17/b maddesine istinaden Tekirdağ Basın İlan Kurumu tarafından tesbit edilecek bir yerel gazetede ilan, Belediyemiz internet sitesinden duyuru, mahalle muhtarlıklarından ilan edilmesi. Teminatın Yattığı Saymanlık : Ergene Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü İhaleye Katılan İstekli Sayısı : 2 Satışa Esas Muhammen Bedel : ,00.-TL (KDV dahil) TEKLİF VEREN FİRMALAR/ ŞAHISLAR : İSİMLERİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL İHALEYİ ALAN FİRMANIN/ ŞAHSIN : İSMİ ADRESİ TEKLİFİ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL Yukarıda gerekli bilgileri yazılı bulunan Ergene Belediyesine ait olan 1238,32m² lik taşınmazın satış ihalesi sonucunda; İhaleye 2 istekli teklif vermiş olup, teklif sahibi Fatih MEMİŞ ,00.-TL, teklifte bulunmuştur. Teklif bedeli, muhammen bedelden düşük olmadığından söz konusu teklif komisyonumuzca uygun görülmüştür sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince, taşınmazın talep sahibi Fatih MEMİŞ e ,00.-TL bedelle satılmasına, satış kararının ita amirinin onayına sunulmasına ve gereği için karar örneğinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

28 Karar Tarihi : Karar No : 740 Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanmıştır. : Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 9 parselde kayıtlı taşınmazın satışı. 06/12/2018 gün ve 719 sayılı Encümen Kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince, İlçemiz Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 9 parselde kayıtlı 1002,34m² arsa vasıflı taşınmazın satış ihalesi için Encümenimiz, 19/12/2018 Çarşamba günü, saat: 14:05 de Belediye Toplantı Salonunda toplandı. Hazırlanan ihale dosyası incelenerek ihale hazırlığının aşağıda özetlendiği şekilde ve noksansız olarak yapıldığı tespit edildi. İhale İlanının Şekli : Belediye ses yayın cihazı ile duyuru, Belediye ilan tahtasına asılmak suretiyle duyuru, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17/b maddesine istinaden Tekirdağ Basın İlan Kurumu tarafından tesbit edilecek bir yerel gazetede ilan, Belediyemiz internet sitesinden duyuru, mahalle muhtarlıklarından ilan edilmesi. Teminatın Yattığı Saymanlık : Ergene Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü İhaleye Katılan İstekli Sayısı : 2 Satışa Esas Muhammen Bedel : ,00.-TL (KDV Hariç) TEKLİF VEREN FİRMALAR/ ŞAHISLAR : İSİMLERİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL İHALEYİ ALAN FİRMANIN/ ŞAHSIN : İSMİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Yukarıda gerekli bilgileri yazılı bulunan Ergene Belediyesine ait olan 1002,34m² lik taşınmazın satış ihalesi sonucunda; İhaleye 2 istekli teklif vermiş olup, teklif sahibi Ali MEMİŞ ,00.-TL, teklifte bulunmuştur. Teklif bedeli, muhammen bedelden düşük olmadığından söz konusu teklif komisyonumuzca uygun görülmüştür sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince, taşınmazın talep sahibi Ali MEMİŞ e ,00.-TL bedelle satılmasına, satış kararının ita amirinin onayına sunulmasına ve gereği için karar örneğinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

29 Karar Tarihi : Karar No : 741 Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanmıştır. : Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 10 parselde kayıtlı taşınmazın satışı. 06/12/2018 gün ve 719 sayılı Encümen Kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince, İlçemiz Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 10 parselde kayıtlı 915,23m² arsa vasıflı taşınmazın satış ihalesi için Encümenimiz, 19/12/2018 Çarşamba günü, saat: 14:10 da Belediye Toplantı Salonunda toplandı. Hazırlanan ihale dosyası incelenerek ihale hazırlığının aşağıda özetlendiği şekilde ve noksansız olarak yapıldığı tespit edildi. İhale İlanının Şekli : Belediye ses yayın cihazı ile duyuru, Belediye ilan tahtasına asılmak suretiyle duyuru, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17/b maddesine istinaden Tekirdağ Basın İlan Kurumu tarafından tesbit edilecek bir yerel gazetede ilan, Belediyemiz internet sitesinden duyuru, mahalle muhtarlıklarından ilan edilmesi. Teminatın Yattığı Saymanlık : Ergene Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü İhaleye Katılan İstekli Sayısı : 4 Satışa Esas Muhammen Bedel : ,50.-TL (KDV Hariç) TEKLİF VEREN FİRMALAR/ ŞAHISLAR : İSİMLERİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL Adem İÇLİ Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah. Yarımoğlu ,00.-TL Sok. No:11/11 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Çalışkan Madencilik Nakliyecilik Yapı Kazımiye Mah. Yakut Sok. No:39/ ,00.-TL Yapı ve Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şti. Çorlu/TEKİRDAĞ İHALEYİ ALAN FİRMANIN/ ŞAHSIN : İSMİ ADRESİ TEKLİFİ Çalışkan Madencilik Nakliyecilik Yapı Kazımiye Mah. Yakut Sok. No:39/ ,00.-TL ve Elemanları San. ve Tic.Ltd. Şti. Çorlu/TEKİRDAĞ Yukarıda gerekli bilgileri yazılı bulunan Ergene Belediyesine ait olan 915,23m² lik taşınmazın satış ihalesi sonucunda; İhaleye 4 istekli teklif vermiş olup, teklif sahibi Çalışkan Madencilik Nakliyecilik Yapı ve Elemanları San. ve Tic.Ltd. Şti ,00.-TL, teklifte bulunmuştur. Teklif bedeli, muhammen bedelden düşük olmadığından söz konusu teklif komisyonumuzca uygun görülmüştür sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince, taşınmazın talep sahibi Çalışkan Madencilik Nakliyecilik Yapı ve Elemanları San. ve Tic.Ltd. Şti. ne ,00.-TL bedelle satılmasına, satış kararının ita amirinin onayına sunulmasına ve gereği için karar örneğinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

30 Karar Tarihi : Karar No : 742 Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanmıştır. : Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 11 parselde kayıtlı taşınmazın satışı. 06/12/2018 gün ve 719 sayılı Encümen Kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince, İlçemiz Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 11 parselde kayıtlı 946,50m² arsa vasıflı taşınmazın satış ihalesi için Encümenimiz, 19/12/2018 Çarşamba günü, saat: 14:15 te Belediye Toplantı Salonunda toplandı. Hazırlanan ihale dosyası incelenerek ihale hazırlığının aşağıda özetlendiği şekilde ve noksansız olarak yapıldığı tespit edildi. İhale İlanının Şekli : Belediye ses yayın cihazı ile duyuru, Belediye ilan tahtasına asılmak suretiyle duyuru, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17/b maddesine istinaden Tekirdağ Basın İlan Kurumu tarafından tesbit edilecek bir yerel gazetede ilan, Belediyemiz internet sitesinden duyuru, mahalle muhtarlıklarından ilan edilmesi. Teminatın Yattığı Saymanlık : Ergene Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü İhaleye Katılan İstekli Sayısı : 2 Satışa Esas Muhammen Bedel : ,00.-TL (KDV dahil) TEKLİF VEREN FİRMALAR/ ŞAHISLAR : İSİMLERİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL İHALEYİ ALAN FİRMANIN/ ŞAHSIN : İSMİ ADRESİ TEKLİFİ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL Yukarıda gerekli bilgileri yazılı bulunan Ergene Belediyesine ait olan 946,50m² lik taşınmazın satış ihalesi sonucunda; İhaleye 2 istekli teklif vermiş olup, teklif sahibi Fatih MEMİŞ ,00.-TL, teklifte bulunmuştur. Teklif bedeli, muhammen bedelden düşük olmadığından söz konusu teklif komisyonumuzca uygun görülmüştür sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince, taşınmazın talep sahibi Fatih MEMİŞ e ,00.-TL bedelle satılmasına, satış kararının ita amirinin onayına sunulmasına ve gereği için karar örneğinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

31 Karar Tarihi : Karar No : 743 Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye nın katılımları ile toplanmıştır. : Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 12 parselde kayıtlı taşınmazın satışı. 06/12/2018 gün ve 719 sayılı Encümen Kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince, İlçemiz Marmaracık Mahallesi, 147 ada, 12 parselde kayıtlı 1033,92m² arsa vasıflı taşınmazın satış ihalesi için Encümenimiz, 19/12/2018 Çarşamba günü, saat: 14:20 de Belediye Toplantı Salonunda toplandı. Hazırlanan ihale dosyası incelenerek ihale hazırlığının aşağıda özetlendiği şekilde ve noksansız olarak yapıldığı tespit edildi. İhale İlanının Şekli : Belediye ses yayın cihazı ile duyuru, Belediye ilan tahtasına asılmak suretiyle duyuru, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17/b maddesine istinaden Tekirdağ Basın İlan Kurumu tarafından tesbit edilecek bir yerel gazetede ilan, Belediyemiz internet sitesinden duyuru, mahalle muhtarlıklarından ilan edilmesi. Teminatın Yattığı Saymanlık : Ergene Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü İhaleye Katılan İstekli Sayısı : 2 Satışa Esas Muhammen Bedel : ,00.-TL (KDV Hariç) TEKLİF VEREN FİRMALAR/ ŞAHISLAR : İSİMLERİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Fatih MEMİŞ Çeltik Mah. İskenderiye Sok. No:29A ,00.-TL Silivri/İSTANBUL İHALEYİ ALAN FİRMANIN/ ŞAHSIN : İSMİ ADRESİ TEKLİFİ Ali MEMİŞ İstasyon Mah. Cengiz Topel Cad ,00.-TL The Hillhouse Sitesi A Blok No:129/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ Yukarıda gerekli bilgileri yazılı bulunan Ergene Belediyesine ait olan 1033,92m² lik taşınmazın satış ihalesi sonucunda; İhaleye 2 istekli teklif vermiş olup, teklif sahibi Ali MEMİŞ ,00.-TL, teklifte bulunmuştur. Teklif bedeli, muhammen bedelden düşük olmadığından söz konusu teklif komisyonumuzca uygun görülmüştür sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince, taşınmazın talep sahibi Ali MEMİŞ e ,00.-TL bedelle satılmasına, satış kararının ita amirinin onayına sunulmasına ve gereği için karar örneğinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.11.2018 Karar No : 689 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılmaları ile toplanmıştır. : Pazar Yeri Talebi (Şebnem İŞLER) Belediyemiz Zabıta

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.08.2018 Karar No : 439 Encümen Başkan : Hülya İNCİ Özgür SAĞLAM, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 02.10.2018 Karar No : 633, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.02.2017 Karar No : 37 Özgür SAĞLAM, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Belediye Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Özgür

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 08.09.2017 Karar No : 394, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid yapılması.

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.04.2018 Karar No : 134 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Zihni GÜNGÖR ün, Kazım GÜNGÖR e Pazar Yeri Tezgahını Devir

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 03.05.2016 Karar No : 463 Başkan : Rasim YÜKSEL, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Belediye Hizmet Binası toplantı odasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR,

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.12.2016 Karar No : 1128, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.07.2016 Karar No : 573, V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 05.05.2017 Karar No : 234, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.03.2018 Karar No : 60, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.04.2017 Karar No : 195 Üyeler : Mülayim BEDİR, Ali AYDOĞDU,, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU,

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 1073, Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : Kadir MUSA ya ait Ruhsatsız İşyeri. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.03.2017 Karar No : 140, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılımları

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.12.2017 Karar No : 653, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır.

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 05.03.2019 Karar No : 122 Vekili Burhanettin KAHRAMAN Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır.

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01/08/2017 Karar No : 361, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun : Taşınmaz kiralaması

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.06.2016 Karar No : 531 Başkan : Yüksel BAYDARLI, Harun AKKAN Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Belediye Hizmet Binasında; Belediye Başkanı V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR,

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 05.01.2016 Karar No : 01 Başkanı : Rasim YÜKSEL Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL Üye Selahattin ARBAĞ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Özgür SAĞLAM ve Üye un katılmaları ile toplanmıştır. : Encümen

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.05.2018 Karar No : 173 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Sağlık Mahallesi Pazar Yeri Devir Talebi. Belediyemiz Zabıta

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 05.06.2018 Karar No : 208, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.03.2016 Karar No : 87 Başkan V. : Mülayim BEDİR, Belediye Başkan V. ve Encümen Üyesi Mülayim BEDİR, Üye Selahattin ARBAĞ, Üye Özgür SAĞLAM ve Üye un katılımları ile toplanarak aşağıdaki

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.02.2016 Karar No : 52 Başkanı : Rasim YÜKSEL, Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Selahattin ARBAĞ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Özgür SAĞLAM ve Üye un katılmaları ile toplanmıştır. : Belediye

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 02.08.2016 Karar No : 614 Başkanı : Rasim YÜKSEL Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU,

Detaylı

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK KARAR TARİHİ : 03/01/2013 KARAR NO : 01 ÖZÜ : ARSA SATIŞI Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce tanzimli, Başkanlıkça Encümene havaleli 03/01/2013 tarih ve 10 sayılı müzekkere okundu, tetkik edildi. K A R A R

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyesi Selami YILDIZ ın izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyesi Selami YILDIZ ın izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan BELEDİYENİN ADI: ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ S.NO KARAR TARİHİ KARA R NO KARARIN KONUSU NE ŞEKİLDE KESİNLEŞTİĞİ (/ Yeniden Görüşülerek) TESLİM ALAN TESLİM TARİHİ

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 07.09.2017 Karar No : 103 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda Ada, Pafta ve Parseldeki fiili durumu belirtilen taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

EUROSTİL GIDA VE MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adına temsilen Ceyhan PUSMAZ muhammen bedel üzerinden aylık ,00 TL+KDV teklif etmiştir.

EUROSTİL GIDA VE MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adına temsilen Ceyhan PUSMAZ muhammen bedel üzerinden aylık ,00 TL+KDV teklif etmiştir. İHALE KOMİSYONU (ENCÜMEN) KARARI Tarihi : 31.10.2017 Sayı: 511 Konu : İhale Başkan: Üye : Hüseyin KALAYCI Üye : Encümenin 03.10.2017 tarih ve 487 sayılı kararı ile ihalesine karar verilen ; Mülkiyeti Belediyemize

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05 ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05.2018 TARİH VE 77 SAYILI KARARINA İSTİNADEN HAZIRLANAN UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.12.2016 Karar No : 144 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

Sayı : /04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU

Sayı : /04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 10/04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 07 Nisan 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Çavuşoğlu, 2370 Ada 788 Parsel Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 12.05.2017 onanlı Uygulama İmar Planı 5608,80 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği İtirazı.

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti, Belediyemize ait aşağıda yazılı listede yer alan taşınmaz / taşınmazlar; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 69. Maddesine

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2017 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 02/05/2017 Karar Sayıları : 53, 54, 55, 56, 57, 58 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi Dumlupınar, Kızılca, Yenice ve Yazır Mahallelerinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

Planlama Alanının Bölge İçindeki Yeri

Planlama Alanının Bölge İçindeki Yeri TEKİRDAĞ - ERGENE VELİMEŞE BELEDİYESİ REVİZE İMAR PLANINDA YAPILAN 4044, 4045, 4046, 9925, 8897 PARSELLER, 686 ADA1 PARSEL İLE 695 ADA 1 PARSELE AİT 1/25000 ÖLÇEKLİ TEKİRDAĞ İL ÇEVRE DÜZENİ PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

CEZA LEMLER Ruhsat alınmadan in aata lanması, yapının ruhsat ve eklerine aykırı olarak in

CEZA LEMLER Ruhsat alınmadan in aata lanması, yapının ruhsat ve eklerine aykırı olarak in CEZA İŞLEMLERİ Ruhsat alınmadan inşaata başlanması, yapının ruhsat ve eklerine aykırı olarak inşa edilmesinin tespiti halinde ilgili idarece yapının o andaki inşaat durumu tespit edilir Yapı mühürlenir

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER TAŞINMAZ MAL (ARSA) SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi, Yazır Mahallesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacaktır.

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 270 KARAR 270- İlçemiz Bademler Köyü Yıkıkhan Mevkii 1277 (eski 1176) parselde yapılan, İl İdare Kurulunun 18.09.1997 tarih 274 sayılı kararı ile onayladığı Akaryakıt Satış İstasyonu amaçlı

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ 1- Ankara İli Çubuk ilçesinde bulunan gayrimenkuller (imarlı ve sanayi arsaları) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyelsi Temel YÜRÜK ün izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyelsi Temel YÜRÜK ün izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan BELEDİYENİN ADI: ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ S.NO KARAR TARİHİ KARA R NO KARARIN KONUSU NE ŞEKİLDE KESİNLEŞTİĞİ (/ Yeniden Görüşülerek) TESLİM ALAN TESLİM TARİHİ

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

14. Daire 2012/679 E., 2014/2401 K. "İçtihat Metni"

14. Daire 2012/679 E., 2014/2401 K. İçtihat Metni 14. Daire 2012/679 E., 2014/2401 K. İMAR PARA CEZASI 6183 SAYILI AMME ALACAKLARININ TAHSİL USULÜ HAKKINDA KANUN 3194 SAYILI İMAR KANUNU "İçtihat Metni" Özeti : 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü

Detaylı