İş Dünyası nın Ankara daki Evi Boss Hotel is home to the business world in the 1st organized industry zone of Sincan District.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İş Dünyası nın Ankara daki Evi Boss Hotel is home to the business world in the 1st organized industry zone of Sincan District."

Transkript

1 Sincan 1.Organize Sanayi Bölgesi Sınırları İçerisinde İş Dünyası nın Ankara daki Evi Boss Hotel is home to the business world in the 1st organized industry zone of Sincan District.

2

3 OTELİMİZE GİDELİM, RAHATIMIZA BAKALIM Otelimiz siz değerli misafirlerimizin her türlü ihtiyacını düşünmüş ve hizmet vermeye bu ilke ile başlamıştır. Otelimizde; Alakart restoran&bar, Toplantı-özel davetler, Bussines center-wireless, Çamaşırhane kuru temizleme, 24 saat oda servisi, Kapalı otopark imkanlarından yararlanabilir ve Ankaranın gezilip görülmesi gereken yerlerine Ankara Kalesi 35 km, Roma Hamamı 35 km, Medeniyetler Müzesi 35 km, Resim Heykel Müzesi 35 km, Kocatepe Cami 36 km, Havaalanı 45 km, Otogar 37 km, Tren garı 35 km, Otobüs durağı 50 mt, Ayaş İçmeceleri 85 km, Kızılcahamam İçmeceleri 115 km hızlı ve rahat ulaşabilirsiniz. Ankara turumuz mevcut olup isteyen müşterilerimizi Sağlık ve OrmanTurizmi gezileri yapılır. All potential needs of our guests have been thought in advance. That is how we designed our services. Other facilities and Services are A la carte restaurant & bar, meetings & receptions, Business center, Wireless internet, Laundry & dry cleaning, 24-hour room service and parking garage. Our Hotel distance from some major locations which are Ankara Citadel 35 km, Roman Bath 35 km, Museum of Civilizations 35 km, Museum of Arts and Sculptures 35 km, Kocatepe Mosque 36 km, Airport 45 km, Intercity Bus Station 37 km, Train Station 35 km, Bus Stop 50 m, Ayaş Spa 85 km, Kızılcahamam Spa 115 km. We offer Ankara city tours and Health & Tourism excursions upon request.

4 Otelimiz; özenle tasarlanmış mimarisi, zevkle döşenmiş odaları geniş ve ferah iç mekanı, konfor ve kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile konuklarını tarihinden itibaren ağırlamaktadır. Otelimiz, Havaalanına 45 km, Ankara Merkez Kızılay 35 km, Meclise 37 km uzaklıktadır. With its fine architecture, elegantly furnished rooms, spacious internal space, comfort and quality services, our hotel welcomes guests after 21 January We are 45 km from the airport, 35 km from Kızılay, city center, and 37 km from the Parliament.

5 Müşterilerimizin konforu için, Otelimizde;Merkeziısıtma,internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jenaratör, telefon, ücretsiz otopark hizmetleri bulunmaktadır. For full comfort, our facility has a central heating system and power generator. Rooms have telephones. We offer internet connection and laundry and ironing services. Safe boxes are available at the reception. We also offer 24-hour room service and free parking services.

6

7 Birinci Sınıf Kalite Boss otel, her türlü konfora sahip 34 oda twin ve 2 oda suit olarak tasarlanmış toplam 75 yatağıyla ile konuklarına iş, gezi, tatil, toplantı ve ağırlamaları sırasında onlar için gerekebilecek tüm imkanları sağlamaktadır. Boss Hotel has 75 beds including 34 twin and 2 suit rooms. The guests will enjoy all facilities they might need for business, trips, vacation, meetings and accommodation.

8 Odalarımız ortopedik yatak minibar VRF sistem klima, direk telefon, minibar, kablolu ve uydu TV yayını, kablolu-kablosuz internet hattı LCD TV ve özel donanımlı banyolarıyla konuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. The rooms are furnished with high-quality orthopedic beds, a minibar,vrf system air conditioner cable and satellite TV,wireless and Internet Access flat panel LCD TV and a customized stateof-the-art bathroom all to please and ease our guests.

9 Relax and enjoy your holiday.

10 Restoranımız ve Eşsiz lezzetleri... Restorantımızda Türk konuk severliğini en iyi şekilde ifade eden deneyimli personelimizin sunumuyla, zengin kahvaltı çeşitleriyle alakart menüsünü ve Türk, Akdeniz, Dünya Mutfağının en seçkin yemeklerinin tadabilirsiniz. The restaurant is serviced by experienced staff who very well knows how to convey Turkish hospitality and offers guests the opportunity to have breakfast with the opportunity to choose among a wide variety an a la carte menu,and the best examples of Turkish Mediterranean and worldwide food and dishes.

11 Boss Bistro adlı restoranımız Ankara Sincan OSB içinde, kendine özgü tasarımı, mimarisi ve atmosferiyle göz kamaştıran daha önce hiç rastlamadığınız bir mekan. Ankara nın ışıltı ve gürültüsünden uzak, vazgeçilmez lezzetlerin sunulduğu, gereken her ayrıntının düşünüldüğü restoranımız; 700 kişilik toplantı, düğün, nişan, kokteyl, özel yemek, seminer, sergi gibi özel organizasyonlarınız için sizi beklemektedir. Restoranımızda açık büfe kahvaltı,benzersiz ızgara ve meze çeşitleri, Fix menü seçenekleri ve zengin mutfağındaki yetenekli aşçılarıyla damak tadınıza hitap eden vazgeçilmeyecek lezzetler sunmaktadır. Boss Bistro adlı restoranımız Ankara Sincan OSB içinde, kendine özgü tasarımı, mimarisi ve atmosferiyle göz kamaştıran daha önce hiç rastlamadığınız bir mekan. Ankara nın ışıltı ve gürültüsünden uzak, vazgeçilmez lezzetlerin sunulduğu, gereken her ayrıntının düşünüldüğü restoranımız; 700 kişilik toplantı, düğün, nişan, kokteyl, özel yemek, seminer, sergi gibi özel organizasyonlarınız için sizi beklemektedir. Restoranımızda açık büfe kahvaltı,benzersiz ızgara ve meze çeşitleri, Fix menü seçenekleri ve zengin mutfağındaki yetenekli aşçılarıyla damak tadınıza hitap eden vazgeçilmeyecek lezzetler sunmaktadır.

12 Özel Organizasyonlarınız ve Toplantılarınız için sizi bekliyor. Otelimizde ayrıca, Teknolojinin tüm imkanları kullanılarak iki ayrı salonumuzda toplantı ve seminer hizmeti de verilmektedir. İnternet, DVD, TV, Perde, Philipcharte, Barkovizyon ve perdesi,vb müşterilerimize sunabileceğimiz imkanlardan bazılarıdır. All technological possibities are at the disposal of our guests.internet DVD,TV,projection, Screen video projector,usable in two separated rooms for any type of meeting assembly or seminar.

13

14 MİSAFİRLERİMİZE VERİLEN HİZMETLER Anahtar Kartları / Key Cards Güvenliğiniz açısından otelimiz kartlı anahtar sistemi ile donatılmıştır.herhangi bir sorun halinde resepsiyon ile 0 iletişim kurunuz.lütfen kapı kartınızı çıkış işlemleri esnasında resepsiyona iade ediniz.for your safety,our hotels are equipped with key card system.in case of any problems please contact with reception 0 pleas return your key card to reception while check out. Ayrılış Saati / Celck Out Time Ayrılış saati 12:00 dir.daha geç saatte ayrılmayı düşünüyorsanız lütfen resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. Departure time is 12:00 If you plan to leave at a later tıme please calt the reception 0. Bagaj servisi / Baggage Service Odanızdan bagajlarınızın alınması için resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. If you want to have your luggage taken from your room,please call the reception. Çamaşırhane / Laundry Pazar ve resmi tatil günlerinin haricinde 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Fiyat ve genel bilgiler dolabınızdaki listede mevcuttur.lütfen yıkanacak ve ütülenecek giysilerinizi dolabında bulunan çamaşır torbasına koyup listeyi doldurarak yatağınızın üzerine bırakınız. Acil ihtiyaçlarınız için lütfen resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. Laundry service Works between the hours of 08:00-(am)and 05:00(pm)except Sundays and public holidays. Preice lists and general information can be found in your wardrobe. Please put your laundry bag and after filling out the list,leave it on your bede.for urgent needs,please call the reception 0. Döviz Bozdurma / Currency Exchange Dövizinizi resepsiyonda bozdurabilirsiniz. Lütfen belgenizi almayı unutmayınız. You can Exchange your cash at reception. Pelase remember yo take your document. Emanet Kasaları / Safety Deposit Boxes Kullanımınız için odanızda ve resepsiyon emanet kasaları bulunmaktadır. Odanızdaki kasa kullanımından otel idaresi sorumluluk taşımamaktadır.( Kasa kullanım şekli: ilk şifre olarak girilir enter e basılır,ikinci adım olarak 6 haneli herhangi bi şifre girilir ve tekrar enter a basılır.) There are safe deposit boxes in your room and reception. For use of your room safe deposit boxes the hotel is not liable (safe box use: first enter after that you have to enter your personel password). Güvenlik / Safety ACİL ÇIKIŞLAR Her kat kolidorunda yeşil ışıklarla sizlere yön verecektir. YANGIN ÇIKIŞ yerini odanıza girer girmez kapının arkasında bulunan kaçış planını inceleyerek tespit ediniz.yangin a karşı bütün odalarımız ve genel alanlarımız yangın ihbar dedektörleri konturolü altındadır. Yangın esnasında sakin olunuz.ve görevlilerin talimat ve yönlendirmelerine uyunuz. Tehlike anında kesinlikle asansörü kullanmayınız, Yangın merdivenlerini kullanınız. Eğer bedensel engelliniz var ise mutlaka resepsiyona bildiriniz. EMERGENCY EXIT İn the hallway an each flor, a gren light will give you directions. FIRE EXIT for place, please

15 revlew the escape plan when you enter your room. FIRE all rooms and public areas are under the control of fire alarm detectors. Be gulet during fire and follow the instructions of staff ın case of fire do not use elevators; use the fire stairs intead of stairs ıf you have a disability please notify the reception. Havalandirma-Isıtma / Air-Conditioning System Odalar merkezi sistem ile havalandırılır. Duvardaki kumanda panelinden isteğe göre ayarlanabilir. Rooms are be ventilated with the central system. For rooms temperature you can set the unit on the wall yourself. İnternet / Internet Odanızda ve otelimizin tüm kullanım alanlarında kablolu ve kablosuz internet mevcut olup yararlanabilmek için (wireless için resepsiyondan şifre alınız) bilgisayarınızın internet bağlantıları kısmında TCP/IP ve DNS ayarlarını otomatik olarak yapılandırmanız yeterli olacaktır. Herhangi bir sorun için lütfen resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. Wired and wireless internet (get the password four wireless from reception) are available in all areas of our hotel for internet connection select obtain an IP adddress automatically in the TCP /IP PROPERİTİES DİALOG BOX.For any guestion please call the reception 0. İnternet erişim alanı / Bussiness point Bilgisayar ve internet kullanımınız için teknik donanımlı ofisimiz asma (R) kattadır. Our fully eguipped Office for the internet and computer use is on the mezanine (R) flor. Kat hizmetleri / Housekeeping Kullanımınıza sunulan buklet ve diğer malzeme ihtiyaçlarınız için lütfen resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. Odanız günlük olarak temizlenmektedir. Çarşaf, nevresim ve havlu takımları günlük olarak değiştirilmektedir. Çevreye duyarlı olma açısından değişmesini istenmediğiniz malzemeler için odanızdaki yönergeleri kullanınız. Turn-Down (yatağınızın kullanıma hazırlanması) hizmeti için lütfen resepsiyonu 0 arayınız. For your boucle and other materials needs please check with the reception 0. Your rooms are cleaned on a daily basis. Linen sets and towels are chaged on a daily basis. To be environmentally friendly, fort he items you do not want to change in your room, use the instructions. Turn-Down (The preparation of your bed) please call the reception for servıces 0. Kuru Temizleme / Dry Cleaning Kuru temizleme hizmeti dışarıdan verilmektedir. Olası problemlerde otelimiz sorumluluk almamaktadır. Dry cleaning services are not provided in the hotel. Our hotel does not accept responsibility for possible problems. Minibar / Minibar Lütfen kullandığınız ürünleri mini bar listesinden işaretleyerek resepsiyona iletiniz. Mini barınız hergün görevli tarafından kontrol edilmekte ve eksikler tamamlanmaktadır. Please mark the products you use from the mini bar in the list and in from the reception. Your mini bar is checked and completed by attendants every day. Oda Servisi / Room Service Odanızdaki menü kataloğumuzdan siparişinizi seçip oda servisini(100) arayarak 24 saat kesintisiz hizmetten yararlanabilirsiniz. Ayrıca özel sipariş ve diet tercihleriniz konusunda mutfağımız size yardımcı olacaktır. Select your order our catalog in your room menu and call room service (100) 24 hours. Also our kitchen can help you for special requests and dietary choices. Otopark / Parking Açık ve kapalı otoparkımızda meydana gelebilecek kayıp çalıntı ve hasardan otelimiz sorumluluk kabul etmemektedir. Our indoor and outdoor parking is free, for lasses that may occur in our parking lot, theft and damage our hotel does not accept responsibility.

16 Oto Kiralama / Car Rental Oto kiralama ile irtibata geçmek için lütfen resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. To rent a car, please check with reception 0. Restaurant-Kahvaltı Salonu Restaurant-Breakfast Room Kahvaltı (Açık Büfe) : 07:00-10:00 Breakfast (open buffet) : 07:00-10:00 Öğle ve Akşam (Ala kart) :12:00-22:00 Lunch and diner (A la carte):12:00-22:00 Sağlık Hizmetleri / Health Services Herhangi bir tıbbi yardım ihtiyacınız için 24 saat resepsiyon 0 ile iletişime geçebilirsiniz. For any medical help you need,checj with reception 0 24 hours. Sigara içilmez / No smoking Odalarımız 3. kattadır.talebiniz için lütfen resepsiyonu arayınız 0. Eğer sigara içilmeyen odada iseniz lütfen bu konuda hizmet istemeyiniz ve odada sigara içmeyiniz. Our non smoking rooms are at the first flor Please contact reception 0 to reguest a non-smoking room If you are staying in a non-smoking rooms, please do not ask about this service and do notsmoke in the room. Taksi / Taxi Taksi ihtiyacınız için lütfen resepsiyonu arayınız 0. For taxi, check with reception 0. Telefon / Telephone Odadan odaya arama yapmak için sadece oda numarasını çeviriniz.(şehir içi aramalar için 9 ve arayacağınız numara-şehirler arası aramalar için 9 ve alan kodu, milletler arası 900 ve alan kodu ile arayacağınız numarayı çeviriniz.) dahili görüşmeleriniz dışındaki tüm görüşmeleriniz ücretlendirilerek hesabınıza aktarılacaktır. Just dial room number to make a call from room to room (Pres 9 for a long distance and pres 900 international calls.) All your telephone calls are charged to your account,except for internal calls. Televizyon / Television Televizyonunuzdaki kanal ve ses kontrol ayarı sabitlenmiş olup TV nin yanında bulunan TV kanal rehberinden kanal tercihinizi yapabilirsiniz. Channel and volume control on your television are fixed.you can choose Tv channel guide nearthe TV. Uyandırma Servisi / Wake Up Service Uyandırma servisinden yararlanmak için uyandırılmak istediğiniz saati resepsiyona 0 bildiriniz. For wake-up servıce check with receptıon 0. Vergi / Taxes Otelimizin bütün bölümlerinde KDV uygulanmaktadır. The tax implemented all our departments. Yastık ve Yorgan / Duvets and Pillows Odanızda kullanıma hazır olanların dışında otelimizde ortopedik, viscon, anti alerjik yastık ve yorganlar bulunmaktadır. İhtiyacınız için lütfen resepsiyon 0 ile iletişim kurunuz. You can ask reception for orthopedic, viscon anti allergic pillows and duvets.

On-line Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara

On-line   Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara On-line Contact info@hotelmidas.com +90 312 424 01 10 Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, 06680 Ankara MİDAS HOTEL, Ankara Tunus caddesi`nde bulunan, kusursuz hizmetiyle yüzünüzü gülümsetecek

Detaylı

Travel Accommodations

Travel Accommodations - Finding Where can I find? Asking for directions to accommodation Nereden bulabilirim?... a room to rent? kiralamak için... oda?... a hostel?... bir hostel?... a hotel?... bir otel?... a bed and breakfast?...

Detaylı

Seyahat Konaklama. Konaklama - Bulma. Konaklama - Rezervasyon. Konaklama için yön sorma. ... a room to rent? kiralamak için... oda?

Seyahat Konaklama. Konaklama - Bulma. Konaklama - Rezervasyon. Konaklama için yön sorma. ... a room to rent? kiralamak için... oda? - Bulma Where can I find? için yön sorma Nereden bulabilirim?... a room to rent? kiralamak için... oda? türü... a hostel?... bir hostel? türü... a hotel?... bir otel? türü... a bed and breakfast?... bir

Detaylı

Seyahat Konaklama. Konaklama - Bulma. Konaklama - Rezervasyon. Konaklama için yön sorma. Konaklama türü. ... bir hostel?... a hostel?

Seyahat Konaklama. Konaklama - Bulma. Konaklama - Rezervasyon. Konaklama için yön sorma. Konaklama türü. ... bir hostel?... a hostel? - Bulma Nereden bulabilirim? için yön sorma kiralamak için... oda? türü Where can I find?... a room to rent?... bir hostel?... a hostel? türü... bir otel?... a hotel? türü... bir oda artı kahvaltı?...

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Business & Accommodation

Business & Accommodation www.cityhotelankara.com Business & Accommodation www.cityhotelankara.com www.cityhotelankara.com Business & Accommodation Başkentde merkezi bir konumda olan City Hotel, Cumhurbaşkanlığı Köşküne, iş ve

Detaylı

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar For Sale - Hotel 5,000,000 TL 420 m2 Trabzon / Ortahisar # Rooms : 43 Building Floor Number : 5 Construction Year : 2015 Available

Detaylı

Limak Internatıonal Hotels & Resorts

Limak Internatıonal Hotels & Resorts Limak Internatıonal Hotels & Resorts Şehrin Kalbi Heart of the Cıty Dünyamızın Yıldızlarına... Andy Warhol Bir gün herkes 15 dakikalığına star olacak demişti, Limak Ambassadore ise markasını bu iddiaya

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek)

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek) Our football fields are capable to meet all needs of international football teams during the training camps. Papillon Football Center has 4 pitches with International standart of 105 x 68 m and one 95

Detaylı

Teknoloji Servisleri; (Technology Services)

Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Antalya International University Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Microsoft Ofis Yazılımları (Microsoft Office Software), How to Update Office 365 User Details How to forward email in Office

Detaylı

BBC English in Daily Life

BBC English in Daily Life İçindekiler Lesson one - Ders 1:... 2... 2 Lesson Two - Ders 2:... 2... 3 Lesson Three - Ders 3:... 3... 3 Lesson Four - Ders 4:... 4... 4 Lesson Five - Ders 5:... 4... 4 Lesson Six - Ders 6:... 5... 5

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Travel Getting Around

Travel Getting Around - Location Kayboldum. Not knowing where you are Onun haritada nerede olduğunu bana gösterir misiniz? Asking for a specific location on a map ı nerede bulurum? Asking for a specific... bir banyo?... bir

Detaylı

-NEW OFFICE PROJECT AT ETİLER- OFFICES FOR LEASE

-NEW OFFICE PROJECT AT ETİLER- OFFICES FOR LEASE PROJECT FEATURES On 650 sqm of land 2.800 sqm usable area (8 storey) 200 sqm of terrace area 3.000 sqm of leasable area 27 cars capacity of indoor garage, 5 cars capacity of outdoor garage, total parking

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

WOW AIRPORT HOTEL FACT SHEET

WOW AIRPORT HOTEL FACT SHEET WOW AIRPORT HOTEL Adres : WOW Airport Hotel Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212 468 30 00 Faks : 00 90 212 468 30 40 Web Adresi E-mail : www.wowhotelsistanbul.com

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Evinizden uzaktaki eviniz

Evinizden uzaktaki eviniz ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com KATEGORİ : ŞEHİR OTELİ AÇILIŞ

Detaylı

THE MERLOT HOTEL FACT SHEET 2014

THE MERLOT HOTEL FACT SHEET 2014 THE MERLOT HOTEL FACT SHEET 2014 HOTEL ADI : THE MERLOT HOTEL GENEL MÜDÜR : VEDAT AYDIN vedat.aydin@merlot.com.tr SATIŞ/ÖNBÜRO MÜDÜRÜ : SEZER ÖZDEMİR sezer.ozdemir@merlot.com.tr ADRES : HOŞNUDİYE MAH.

Detaylı

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 2010 YAZ FACT SHEET 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 KONUM Dünyanın en büyük mandalin bahçelerinin bulunduğu Seferihisar -Özdere

Detaylı

VOLLEY HOTEL İZMİR. Factsheet 2016

VOLLEY HOTEL İZMİR. Factsheet 2016 VOLLEY HOTEL İZMİR Factsheet 2016 İÇİNDEKİLER İçerik Sayfa Kapak 1 İçindekiler 2 Tanıtım 3 Konum 4 Oda Bilgileri 5 Yiyecek ve İçecek Bilgileri 6 Yüzme Havuzu 7 2 TANITIM İzmir iş hayatının merkezi Alsancak'ta

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı

Elite Hotels Darıca,İstanbul un yanıbaşında Kocaeli nin sanayi ve turizm ilçesi olan Darıca da yer almaktadır.

Elite Hotels Darıca,İstanbul un yanıbaşında Kocaeli nin sanayi ve turizm ilçesi olan Darıca da yer almaktadır. Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. İstanbul Anadolu yakası otelciliğine yeni bir soluk getiren Elite Hotels,ilk şehir oteli olan Küçükyalı Elite Hotel

Detaylı

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor The Supporting People Logo Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme The Supporting People Door in Watermark The Supporting People Introduction Helping you to live more independently Daha bagimsiz yasamak

Detaylı

490 yıllık hazine, keşfedilmek için sizi bekliyor. 490 year old treasure is waiting for you.

490 yıllık hazine, keşfedilmek için sizi bekliyor. 490 year old treasure is waiting for you. 490 yıllık hazine, keşfedilmek için sizi bekliyor 490 year old treasure is waiting for you. DİVAN ÇUKURHAN DA TARİHİ YENİDEN YAŞAMAK... Divan Çukurhan, tarihi yeniden yaşamak isteyen misafirlerine 2010

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

D-Link DSL 500G için ayarları

D-Link DSL 500G için ayarları Celotex 4016 YAZILIM 80-8080-8081 İLDVR HARDWARE YAZILIM 80-4500-4600 DVR2000 25 FPS YAZILIM 5050-5555-1999-80 EX-3004 YAZILIM 5555 DVR 8008--9808 YAZILIM 80-9000-9001-9002 TE-203 VE TE-20316 SVDVR YAZILIM

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz!

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! İstanbul un yoğun şehir trafiğinden uzak olan Retaj Royale İstanbul Hotel imiz Atatürk Havalimanı'na, CNR Fuar alanına araç ile 5 dakika mesafededir. Mall

Detaylı

Hotel Marya. Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a.

Hotel Marya. Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a. Hotel Marya Ankara Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a. c o m Kısaca Biz; Başkentin kalbinde, en nezih semtlerin

Detaylı

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 RIXOS PERA ISTANBUL BEKLENTİLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEDE KARŞILIYORUZ İstanbul daki Küçük Avrupa diye adlandırılan tarihi bölgede bulunan otelimiz, zengin

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

RODOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

RODOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Adını bir su perisinden alan Rodos antik çağların en zengin şehirlerinden biriymiş. Roma ve Bizans döneminde çok önemli olmayan ada, 1309 da gelen St. John şövalyeleri zamanında altın çağını yaşamış. Dünyanın

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

AKYILDIZ GRUP.

AKYILDIZ GRUP. Choice Hotelleri dünyanın en büyük ve en başarılı konaklama zincirlerinden birisidir. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 35'ten fazla ülkede, Franchising Sistemiyle 6.300 otel 500.000 'den fazla odasıyla;

Detaylı

From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there are two means of transportation.

From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there are two means of transportation. 1: To Zübeyde Hanım Öğretmenevi (Teacher s House) ---- from Sabiha Gökçen Airport Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Sabiha Gökçen Airport From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

Mirage VIA BARACCA, 231/18-50127 - FLORENCE, Florence, Floransa

Mirage VIA BARACCA, 231/18-50127 - FLORENCE, Florence, Floransa Mirage VIA BARACCA, 231/18-50127 - FLORENCE, Florence, Floransa The hotel is set 1.6 km from Florence Peretola Airport, and a 2 min drive from the Firenze Nord exit of the A1 Motorway. The historic centre

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

Bakırköy İncirli Caddesi cafe restoran vb çok amaçlı bahçeli 800m2 Istanbul / Bakırköy

Bakırköy İncirli Caddesi cafe restoran vb çok amaçlı bahçeli 800m2 Istanbul / Bakırköy Bakırköy İncirli Caddesi cafe restoran vb çok amaçlı bahçeli 800m2 Dükkan Istanbul / Bakırköy For Rent - Store 100,000 TL 1,600 m2 Istanbul / Bakırköy Room / Division : 2 Open Area (m²) : 1000 Indoor/Covered

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ HOTEL HOTEL TASARLANAN HOTEL PROJESİ VE ÖZELLİKLERİ 260 ODALI ve 5 YILDIZLI HOTEL & REZİDANCE ARSA ALANI

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

Saat Farkı: Olympic HY. ve Aegean HY Atina aktarmalı seferleri var. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim

Saat Farkı: Olympic HY. ve Aegean HY Atina aktarmalı seferleri var. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim Santorini Adası nın etkileyici gün batımı manzaraları ve arkeolojik kalıntılarını görmek için, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turist ve balayı çiftleri bu adaya gelmektedir. Santorini

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

OTEL ÖZET BİLGİ DÖKÜMANI

OTEL ÖZET BİLGİ DÖKÜMANI OTEL ÖZET BİLGİ DÖKÜMANI Otel Adı : Gallery Residence Sınıf : Apart otel Adres : Valikonağı Caddesi, Süleyman Nazif Sokak No:10 34371 Nişantaşı, Şişli - İSTANBUL Telefon : 00 90 212 291 7710 Faks : 00

Detaylı

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 FACT SHEET İÇERİK SAYFA Otel Bilgileri 1 Tipleri ve Özellikleri 2-3 Aktiviteler/Hizmetler 4 Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 Otel Adı : Julian Club Hotel Sınıf : 4 * Adres : M.Fevzi Cakmak

Detaylı

SANTORİNİ ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

SANTORİNİ ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Santorini Adası nın etkileyici gün batımı manzaraları ve arkeolojik kalıntılarını görmek için, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turist ve balayı çiftleri bu adaya gelmektedir. Santorini

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

: Beş Yıldız. : 12 ay

: Beş Yıldız. : 12 ay K A T E G O R İ SEZON : Beş Yıldız : 12 ay KONAKLAMA STATÜSÜ : Herşey Dahil İçecek Konsepti 24 saat, Yiyecek Konsepti 07:00 01:00 K O N U M : 10 dönüm otel binası + 5 dönüm yeşil alan + Uzunluğu yaklaşık

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar GENEL BİLGİLER OTELİN ADI : TURUNÇ RESORT HOTEL SINIFI : 5 YILDIZLI HOTEL Adres Posta Adresi Turunç mahallesi Amos Kumlubük cad. no:5 Marmaris / Muğla P. K. 48740 Turunç / Marmaris / Muğla Telefon Numarası

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

2018 YAZ SEZONU HERŞEY DAHİL PLUS FACT SHEET GENEL BİLGİLER

2018 YAZ SEZONU HERŞEY DAHİL PLUS FACT SHEET GENEL BİLGİLER Otelin Adı Sınıfı Adres Posta Adresi Telefon Numarası Fax Web Sayfası E-Posta Genel Müdür Satış & Pazarlama Direktörü Rezervasyon Muhasebe Ön Büro Kuruluş Yılı Yüz Ölçümü Oda Sayısı Plaj Aqua Park Havalimanı

Detaylı

BBC English in Daily Life

BBC English in Daily Life İçindekiler Lesson one - Ders 1:... 2... 2 Lesson Two - Ders 2:... 2... 3 Lesson Three - Ders 3:... 3... 4 Lesson Four - Ders 4:... 4... 5 Lesson Five - Ders 5:... 5... 6 Lesson Six - Ders 6:... 6... 7

Detaylı

Exercise 2 Dialogue(Diyalog)

Exercise 2 Dialogue(Diyalog) Going Home 02: At a Duty-free Shop Hi! How are you today? Today s lesson is about At a Duty-free Shop. Let s make learning English fun! Eve Dönüş 02: Duty-free Satış Mağazasında Exercise 1 Vocabulary and

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA Açılış Tarihi 2008 Telefon + 90 242 814 75 35 Son Yenilenme 2014 Faks + 90 242 814 75 40 Sezon 2018 Kategori 5* Pansiyon Ultimate All Inclusive Toplam Alan 16.000 m² Posta

Detaylı

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri İçindekiler Sayfa Otel Bilgileri 1 Odalar 2 Aktiviteler & Hizmetler 3 Ultra Herşey Dahil 4 Toplantı Salonları 5 OTEL BİLGİLERİ Açılış Tarihi

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Mentora Language Schools Fethiye General English Programme accepts students all year. The package includes the following components:

Mentora Language Schools Fethiye General English Programme accepts students all year. The package includes the following components: Mentora Language Schools Fethiye accepts minors (between ages 8-16) and adult students (age 16+) for certified English Language education, with General English Programmes and Summer/Winter Schools. Our

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location www.otonomi.com.tr BİR İLKİN OTONOMİSİ Son Teknoloji Donanımlar ve Stratejik Konum ile Yatırımların Merkez Üssü The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments

Detaylı

GELECEĞİN E HALİ KONAKLAMA ÇALIŞMASI

GELECEĞİN E HALİ KONAKLAMA ÇALIŞMASI GELECEĞİN E HALİ KONAKLAMA ÇALIŞMASI Grand Oztanik Hotel Istanbul 4* Topcu Cd No 9-11, Taksim, Istanbul, 80090 Türkiye İstanbul şehrinde yer alan Grand Oztanik Hotel Istanbul yakınında Taksim Meydanı,

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Byotell Flora Residence Marmara denizi ve adaların yanı sıra İstanbul un yaşayan şehir manzarasına sahip bir konumda, modern, şık ve kullanışlı iç mekân tasarımları ile ideal bir konaklama sunuyor. İstanbul

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2 Halken İnşaat olarak bizler 1996 dan beri güncel teknoloji ve teknikleri, titiz işçilik ve kaliteli malzemeyle birleştirerek Kıbrıs halkının ihtiyaç ve gereksinimlerine, en iyi şekilde cevap vermek için

Detaylı

W O W I S T A N B U L H O T E L FACT SHEET

W O W I S T A N B U L H O T E L FACT SHEET WO W I S TA N B U L H OT E L Adres : WOW İstanbul Hotel Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212 468 50 00 Faks : 00 90 212 468 50 40 Web Adresi E-mail

Detaylı