5 ile 13 yaş arasındaki genç misafirlerimizin konaklaması banyo ve tuvaleti bulunan ranza yataklı 4/6 kişilik odalarda öngörülmüştür.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "5 ile 13 yaş arasındaki genç misafirlerimizin konaklaması banyo ve tuvaleti bulunan ranza yataklı 4/6 kişilik odalarda öngörülmüştür."

Transkript

1 Çocuklar ve Gençler için Yaz Eğitim Kampı Aquilone / Uçurtma Gubbio PG. Tel O75/ GSM : FAKS : 075/ İnternet : aquilone@aquilone.it L'Aquilone / Uçurtma (site: Aquilona / Uçurtma kamp merkezi, doğanın içerisinde mükemmel bir tatil geçirmek için ideal bir bölge olan Umbria nın tepelik bölgelerinde 600 metre rakımda yer alır. Tüm konfora haiz ve işlevsel villa, muhteşem bir ortaçağ kenti olan Gubbio ya (PG) on kilometre mesafede olup, ormanlar, yeşillikler, zeytinlikler, çiftlikler ve köy evleri ile çevrelenmiştir. 5 ile 13 yaş arasındaki genç misafirlerimizin konaklaması banyo ve tuvaleti bulunan ranza yataklı 4/6 kişilik odalarda öngörülmüştür. İçerisinde masa topu ve pinpon masaları bulunan geniş salonlar misafirlerimizin kullanımına sunulmaktadır. Dış mekandaki geniş bahçe alanında ise basket potaları, mini futbol ile voleybol sahasının yanı sıra kötü havalarda da kullanılabilecek kapalı bir spor salonu ile tiyatro salonu da bulunmaktadır. Bunların ötesinde keyifli yürüyüşlerin yapılacağı patika yollar ve akşamları ateşin etrafında toplanılarak şarkılar söylenerek, oyunların oynanabileceği alanlar da bulunmaktadır. Atölye çalışmaları ve el işleri konusundaki eğitim ve yaratıcı faaliyetlerin çeşitliliği ile keyifli bir şekilde geçirilecek olan günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız Yaz Tatili Yaz Eğitim Kampının açılış ve kapanış tarihleri : 20 Haziran ile 23 Ağustos 2015 Ayrıca, 15 ile 23 Ağustos tarihleri arasında çocuklu aileler için de sınırlı sayıda yerimizin olacağını da bilgilerinize sunarız. Ziyaret ve konaklama amacıyla, Yılbaşı ve Paskalya dönemleri ile ilkbaharda bazı hafta sonları da açık olduğumuzu bildirmek isteriz.

2 Sunulan faaliyet olanakları : Sportif faaliyetler Takım oyunları, olimpik oyunlar, yarışmalar, yoga, basket, futbol, pinpon, voleybol, yarışlar, turnuvalar, gezinti, hazine avı oyunları ve izcilik. Yaratıcı faaliyetler Uçurtma yapımı, seramik ve dokuma çalışmaları, bilgisayar, fotoğrafçılık, resim, arkeoloji. Çocuklarımızın kendilerini ifade edebilmelerine olanak sağlayacak geniş bir olanak yelpazesi sunulmuştur : skeçler, kukla gösterileri, şarkı, dans, animasyon, karaoke, tiyatro, müzikal ve gösteriler. Hayal gücü ve masal Aquilona de akşamların ayrı bir büyüsü vardır : gerçekten de her akşam bir araya geliriz : birlikte şarkılar söylemek, oyun ve turnuvalara katılmak, kamp ateşi etrafında hoşça vakit geçirmek, neşeli şekilde danslar etmek üzere karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde unutulmaz bir atmosferde yaşarız. Macera Kulübeler ve Kızılderili çadırları yapılması, fantastik dünyaları hayal ederek, canavarlara karşı, kahramanlar gibi zaferler kazanmak, perilere dönüşüp, büyücüleri yenmek, cüceler, Kızılderililer ve korsanların dünyalarında gezinmek. Çadır kurmayı öğrenmenin yanı sıra, arzu etmeleri halinde, bir geceyi uyku tulumunda geçirebileceklerdir. Doğa Misafir gençlerimiz, yapılacak geziler, yürüyüşler ve tertiplenecek oyunlarla hayvanları ve bitkileri tanıyacak, doğanın değerlerini yeniden keşfetme olanağı bulacaklardır. Arzu eden misafirlerimiz, çiftlikteki hayvanların bakımını üstlenebilecek veya bilimsel deneyler ile astronomik gözlemlere iştirak edebileceklerdir. Zengin çeşitli iki sebze bahçesi sayesinde arzu eden misafirlerimiz bitki bakımı ve sebze toplaması ile uğraşabilirler. Tiyatro Tiyatro gösterileri, skeçler, oyunlar ve müzikaller haftalık olarak hazırlanırlar. Bazı dönemlerde, küçük tiyatroculuk kursları da düzenlenir. Örnek bir gün : Sabahları, genellikle, sportif faaliyetler ile hareketli oyunlarla geçer, öğleden sonraları ise, villanın kapalı alanlarında yürütülen faaliyetlerle dinlenmeden sonra, grup çalışmaları veya takım oyunlarına, gösteri hazırlıklarına, kil ve resim çalışmalarına zaman ayrılır. Akşam programı ise animasyon veya tiyatro gösterileri sonrasında hikayeler ve iyi geceler şarkısı ile sona erer. Haftanın bir günü seçmeli bir geziye ayrılmıştır : çikolata fabrikası, kağıt fabrikası. Aquilona de yaşanan deneyimin en belirgin özelliği sempati ve aile ortamıdır. Hepimiz dost ve arkadaş, yeni ve eski uçurtmacılar, hep birlikte ve coşkuyla yeni deneyimlere erişeceğiz. Örnek haftalık program : Hafta, yeni katılanların birbirlerini tanımalarına olanak sağlamak amacıyla, yaş gruplarına göre tertiplenen sportif faaliyetler ve oyunlarla başlar. Program gereğince, 4 ana gruba ayrılan faaliyetler her hafta farklı

3 temalar öngörür (spor, ifade ve yaratıcılığın ön plana çıkartıldığı faaliyetler, macera ve hayal gücüne dayalı oyunlar, doğa). Her hafta büyük oyunlar, geziler ve gösteriler öngörülmüştür. Yabancılar için İtalyanca : Dünyanın dört bir yanından, İtalyan dili ve kültürü bilgilerini geliştirmenin yanı sıra güzel bir tatil geçirmek için Aquilone ye gelen yabancı çocuk ve gençlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bunun için de, günlük yaşam ve muhtelif faaliyetlerin yanı sıra, talep edilmesi halinde, İtalyanca dilinin öğrenilmesi ve bilgi seviyesinin daha iyi düzeye taşınmasını hedefleyen dersler ile bu amaca hizmet eden faaliyetler düzenlenmektedir. Yemekler : Menüler, çocuklar için itinalı bir şekilde belirlenmekte olup, günlük olarak çeşitli ve bol miktarlı 4 öğün şeklinde öngörülmüştür. Misafirlerimizin damak tatları dikkate alınmaktadır. Çocuğun özel bir diyet uygulaması gerektiği hallerde, bu diyete tam manasıyla riayet edilmektedir. Aşçılarımızın glütensiz beslenme konusundaki mesleki eğitimleri ASL (Yerel sağlık Birimi) ve İtalyan Çölyak Derneği tarafından verilmiştir. Bu kapsamda, özellikle malzeme seçimi konusunda gayet itinalı davranılmakta olup, mümkün olduğu sürece, kendi üretimimiz veya yerel malzemeler kullanılmaktadır. Telefon : Çocukları, sabah 08:00 ile 09:30 ve öğleden sonra da 13:00 ile 16:00 arasında yani çocuklar bina içerisindeyken, telefonla arayabilirsiniz. Çocuklar da Sizleri arayabilirler. Ziyaretler : Pazar günleri, olası ziyaretlere ayrılmıştır. Diğer bilgiler : Animatörler : Erkek ve kadın animatörlerin seçiminde gayet hassas davranmaktayız ki, bunların büyük bir bölümü uzun süredir bizlerle çalışmaktadırlar (hatta, bazıları da çocukluklarında Aquilone de bulunmuşlardır). Bilgi ve becerinin yanı sıra deneyime de önem verilmektedir. Geliş ve ayrılış saatleri : Çocukların tesise gelişleri ve tesisten ayrılmaları Pazar günleri saat 10:00 ile 12:30 arasında ve öğleden sonra da 15:00 den sonra programlanmış olup, özel durumlarda farklı geliş ve ayrılış günlerinin tespit edilmesi de mümkündür. Rezervasyon : Konaklama rezervasyonu için telefon edilerek veya mail gönderilerek arzulanan dönemin bildirilmesi ve müsaitlik durumuna göre rezervasyon teyidinin alınması gerekir. Rezervasyon teyidinin alınmasını müteakiben müdüriyet tarafından sağlanan kayıt başvurusu gönderilebilir, bunun yanı sıra tercih edilen yöntemle (posta havalesi, banka havalesi, çek) 250,00 uro peşinat ödemesi yapılır. Nihai rezervasyon teyidi, kayıt başvurusu ile peşinatın alınmasını müteakiben yapılacaktır. Kinderheim a gelirken aşağıda belirtilen belgeler de getirilecektir :

4 1) Üç günden daha eski tarihli olmayan ve bulaşıcı hastalık olmadığına ve ayrıca müşterek yaşama uygun olduğuna dair doktor raporu; 2) Kişisel bilgi formu (*) doldurulmuş olacaktır; 3) Aşı kağıtlarının fotokopisi; 4) Sağlık karne fotokopisi; 5) Malzeme listesi (*) (*) Müdüriyet tarafından sağlanacaktır senesi için ücretler 1 hafta konaklama bedeli 620,00 uro 2 hafta konaklama bedeli 1.180,00 uro Çocukların tesise gelişleri ve tesisten ayrılmaları, genellikle, Pazar günleri olur, ancak özel durumlarda farklı geliş ve ayrılış günlerinin tespit edilmesi de mümkündür. Fazladan kalınacak her günün ücreti referans teşkil eden haftalık ücretin yedide biri oranındadır. Ücretler, ranza yataklı odalarda tam pansiyon konaklama (günde 4 zengin öğün : kahvaltı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, akşam yemeyi), animatörler ve konaklama süresi boyunca asistanlık hizmetleri (her 8/10 katılımcıya 1 animatör) ile programda belirtilen faaliyetleri kapsar. Olası tüm kişisel harcamalar, olası geziler ve farklı tesislerde (havuz, tenis) yapılan faaliyetler belirtilen ücret kapsamına girmemektedir. Ücretler, Aquilone ye ulaşım ve dönüş giderlerini de kapsamaz. Çocuklara para verilmemesi tavsiye olunur, çünkü, yetkilendirilmiş olması halinde, müdüriyet, talep olunan ufak harcamaları karşılar. Tavsiye olunan giyim : Rahat, işlevsel ve sade giysiler. Kayıt aşamasında, tavsiye olunan malzeme listesi tarafınıza iletilecektir. Bir haftadan fazla olan konaklamalarda ücretsiz çamaşırhane hizmeti öngörülmüştür senesi için fiyat farkları : (*) 20 Haziran ile 12 Temmuz ve 19 Temmuz ile 23 Ağustos arası dönemlerde, talebe istinaden, İngilizce oyun ve sair faaliyetler programı (masraflara katılım, haftalık 50,00 uro) Velilerin talebine istinaden, haftada bir veya iki defa, harici faaliyetlere iştirak etme olanağı : belediye havuzu ve tenis dersleri (15,00 uro) Haftada bir defa, seçmeli gezi Bu faaliyetlere katılım konusundaki tercih tesise giriş yaparken de belirtilebilir. Neredeyiz? Konumumuz : Merkezimiz Perugia ili Gubbio belediyesi sınırları içerisinde Strada di Vignoli, 3 adresindedir.

5 Gubbio ya 10 km mesafede, Gubbio yu Osteria del Gatto ya bağlayan devlet yolu üzerinde Spada ve Torre dei Calzolari yerleşimleri arasında yer alan Case Vignoli beldesindedir. Vignoli beldesinin girişinde ilk evler görüldüğünde, Aquilone yi gösteren tabelalar da görülmeye başlayacaktır. İnternet üzerinden yol tarifi : Google Maps da Aquilone Gubbio araması yapın. Enlem : 43,3081N - Boylam : 12,6606 E Navigasyon cihazlarında Aquilone Gubbio veya Case Vignoli yahut da strada di Vignoli olarak arama yapabilirsiniz.

A q u i l o n e E ğ i t i m Ç i f t l i ğ i!

A q u i l o n e E ğ i t i m Ç i f t l i ğ i! A q u i l o n e E ğ i t i m Ç i f t l i ğ i! Aquilone, ayni zamanda Umbria İdari Bölgesi tarafından tanınmış olan bir Eğitim Çiftliğidir. Okullar, aileler ve genç misafirleri için bitkiler ve hayvanlar

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI 2017 İçindekiler: Erenköy Yaz Okulu Dönemler 1 Erenköy Yaz Okulu Aktiviteleri 2 Erenköy Yaz Okulu Yaş Grupları 3 Çevre Anaokulları Yaz Okulu Dönemler 7 Minikleri Hangi Aktiviteler

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Mustafa Kemal Atatürk Premium.indd 2 20.08.2015

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI 2016 İçindekiler: Erenköy Yaz Okulu Dönemler 1 Erenköy Yaz Okulu Aktiviteleri 2 Erenköy Yaz Okulu Yaş Grupları 3 Çevre Anaokulları Yaz Okulu Dönemler 7 Minikleri Hangi Aktiviteler

Detaylı

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları..

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. GD VOLEYBOL ARENA BOLUALADA2015KAMPREHBER " 21-26 Haziran 2015 Bolu Aladağ Takım Kampı " Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. Ve tabi ki voleybol.. "

Detaylı

Korycanska ANAOKULU Prag, Çekya

Korycanska ANAOKULU Prag, Çekya Korycanska ANAOKULU Prag, Çekya Hazırlayan: Serap Erdoğan &Nurbanu Parpucu OMEP Türkiye Milli Komitesi Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği Çekya da okul öncesi eğitim- kısa notlar Çek Cumhuriyeti

Detaylı

Çok yönlü eğitim. 1

Çok yönlü eğitim.  1 Çok yönlü eğitim www.zeynepanaokulu.com 1 Bir anaokulundan fazlası 35 yıllık tecrübe Güçlü eğitim-öğretim kadrosu Sadece anaokulu eğitimi için inşa edilmiş bina Kapalı devre kamera sistemi Kontrollü giriş-çıkış

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 17 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp 29 Eylül 2016 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1 Otelimiz kendine özgü atmosferiyle okulumuzda verilen kaliteli eğitimin sonucunda oluşan ürünü, siz saygıdeğer misafirlerimize öğrencilerimiz aracılığı ile sunmaktan mutluluk duymaktayız. www.egirdiruygulamaoteli.com

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA 2015 YAZ SEZONU FACTSHEET OTEL ADI ADRESİ : KARMIR RESORT & SPA : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA TELEFON : 444 58 70 FAX : +90 242 815 20 61 WEB ADRESİ E-MAİL KATEGORİ PANSİYON

Detaylı

erzurum@barobirlik.org.tr

erzurum@barobirlik.org.tr Kime : Sn. TALAT GÖĞEBAKAN Firma : ERZURUM BAROSU Telefon : 0442 233 03 41 Faks : 0442 233 70 46 E-mail : erzurum@barobirlik.org.tr Konu : GRUP KONAKLAMA FİYAT TEKLİFİ Kimden : FATİH UÇAR / Satış ve Pazarlama

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi

Nesibe Aydın Anaokulu Öğrencisi Vizyonumuz Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimsemiş çalışanları ile; yenilikçi, uluslararası alanda sayılan, yaşamın içinde var olan ve etkin eğitim-öğretim standartlarına sahip bir kurum olmaktır. Misyonumuz

Detaylı

Yoga Kampı KAMP TARİHİ 9 Eylül 2018 Pazar'dan 12 Eylül Çarşamba ya

Yoga Kampı KAMP TARİHİ 9 Eylül 2018 Pazar'dan 12 Eylül Çarşamba ya Borçka dan Karadeniz e Bakış, H. Sinan Şensoy @yogadayoga Zeynep Şensoy tarafından Artvin, Maçahel de Yüz Yogası & Hatha Yoga Kampı KAMP TARİHİ 9 Eylül 2018 Pazar'dan 12 Eylül Çarşamba ya Maçahel'de Muhteşem

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Yoga Kampı. Artvin, Maçahel de. Yüz Yogası & Hatha. 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba ya

Yoga Kampı. Artvin, Maçahel de. Yüz Yogası & Hatha. 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba ya Borçka dan Karadeniz e Bakış, H. Sinan Şensoy @yogadayoga Zeynep Şensoy tarafından Artvin, Maçahel de Yüz Yogası & Hatha Yoga Kampı 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin Üniversitesi ( Türkiye), http://english.karatekin.edu.tr/

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır.

İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır. YELKENKAYA DİNLENME TESİSİ BU TESİSİ SEÇMEK İÇİN 3 NEDEN! İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır. TESİSE

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

29 Ağustos Eylül 2018

29 Ağustos Eylül 2018 TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI 29 Ağustos 2018 01 Eylül 2018 ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİDİM ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİ Altınkum / Didim / Aydın Yeri ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tarihi Uluslararası

Detaylı

Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler

Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler 10 uygulaması kolay tasarruf ipucu Seyahatin en büyük engellerinden bir tanesi bütçe... Keseyi yönetememek sadece gitmenizin değil, gittiğinizde

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu nun Değerli Üyeleri, Bundan böyle her ayın kısa bir panoramasını sunacağımız bültenimizde, öğrencilerimiz ile her gün yaşadığımız

Detaylı

HDKG YAZ PROGRAMI 2017

HDKG YAZ PROGRAMI 2017 HDKG YAZ PROGRAMI 2017 1 GRUPLAR VE KONTENJAN PRE GROUP 2-3YAŞ 15 ÖĞRENCİ SMALL GROUP 4-5 YAŞ 15 ÖĞRENCİ MIDDLE GROUP 5-6 YAŞ 15 ÖĞRENCİ 1. HD Anaokulları Yaz Programı haftalık modüllerden oluşmuştur.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club GENEL BİLGİLER Adres : Göynük - Antalya - Türkiye Telefon : +90 242 815 15 38 (Pbx) Faks : +90 242 815 15 37 Web : www.majesty.com.tr E-Mail : info.lamer@majesty.com.tr

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club GENEL BİLGİLER Adres : Göynük - Antalya - Türkiye Telefon : +90 242 815 17 50 (Pbx) Faks : +90 242 815 17 60 Web : www.majesty.com.tr E-Mail : info.lamerart@majesty.com.tr

Detaylı

KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ

KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ MSÜ Kışla Gazino Müdürlüğünde; bünyesinde apart, oda ve suit odalar bulunan toplam 813 yatak kapasiteli 4 Vardiya yatakhanesi ve 3 lokanta bulunmakta, ayrıca terzi, berber,

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

II U L U S L A R A R A S I

II U L U S L A R A R A S I MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Matični br. 20899026 Br. licence: 37/2013 Br. telefona: +381114076490 e-mail: office@mediteranian-folklore-festivals.org www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++

THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++ THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++ THE BLUE CONCEPT 2016 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side Antalya

Detaylı