DOCTOR BABOR UN İSABETLİ FORMÜLLERİ DAHA ETKİLİ. DAHA HASSAS. DAHA YENİLİKÇİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOCTOR BABOR UN İSABETLİ FORMÜLLERİ DAHA ETKİLİ. DAHA HASSAS. DAHA YENİLİKÇİ."

Transkript

1 DOCTOR BABOR UN İSABETLİ FORMÜLLERİ DAHA ETKİLİ. DAHA HASSAS. DAHA YENİLİKÇİ.

2 TECRÜBE & KÖKEN DAHA ETKİLİ: Firmanın kurucusu Dr. Michael Babor bir biyokimyagerdi. Çığır açan araştırmasıyla DOCTOR BABOR ürün serisinin temelini oluşturdu: BIOGEN BİTKİ ÖZÜ yoğun cilt yenilenmesi sağlayan son derece etkili bir aktif komplekstir. İSABETLİ DAHA İSABETLİ: Konsantre aktif içeriklerin yardımıyla DOCTOR BABOR, spesifik cilt ihtiyaçları için gözle görülür ve ölçülebilir sonuçlar sağlar. s BİLİM DAHA YENİLİKÇİ: DOCTOR BABOR Laboratuvarları tarafından yapılan araştırmalar, tıp dünyası ile doğada bulunan bilgileri bir araya getirir. Hücresel seviyedeki cilt araştırması ise CELLULAR serisinin temelini oluşturur.

3 DOCTOR BABOR UN BAŞARI ÖYKÜSÜ DOCTOR BABOR güzel cilt arayışına adanmıştır yılında Dr. Michael Babor ilk BABOR formülünü geliştirdiğinde, kusursuzca konsantre edilmiş aktif içeriklerin cilde yoğun bir bakım yaptığının farkındaydı. Bu etkili formüller sayesinde ilk evde-güzellik uzmanı ortaya çıktı. Bu çığır açan formül buluşu ise yüksek performanslı DOCTOR BABOR dermokozmetik ürünlerinin temelini oluşturdu.. BABOR araştırmacılarının uzun yıllara dayanan deneyimleri ve ileri bilim ile tıp arasındaki sinerji, 2008 yılında DOCTOR BABOR'un Almanya'da üretilip geliştirilen yüksek performanslı formüllerin oluşturulmasını sağladı. DOCTOR BABOR ile ilgili daha fazla bilgiye yetkili eczane ve kliniklerden ulaşabilirsiniz. DAHA ETKİLİ. DAHA İSABETLİ. DAHA YENİLİKÇİ.

4 HER CİLT İHTİYACI İÇİN BİR CİLT UZMANI LIFTING CELLULAR CİLDİ SIKILAŞTIRICI. KONTÜRÜ DÜZENLEYİCİ. KIRIŞIKLIKLARI AZALTICI. İnce çizgi ve kırışıklıklar için. Ayrıca elastikiyet ve hacim kaybı ile savaşır. Cilt uzmanlarının yardımıyla DOCTOR BABOR, her spesifik cilt ihtiyacı için uygun bir çözüm bulur ve ölçülebilir, görülebilir sonuçlar elde eder. Cilt araştırmasının temelini oluşturan hücre, Cellular serilerinin başlangıç noktasıdır. Uzman ürünler hücresel yapıları onarmak, iyileştirmek veya yoğunlaştırmak üzere cildi desteklemek için tasarlanmıştır. Bu şekilde cildi pürüzsüzleştirmek, yatıştırmak ve onarımına yardımcı olmak amaçlanmıştır. HYDRO CELLULAR DERİNLEMESİNE 3D NEMLENDİRİCİ. PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ. CANLANDIRICI. Nem kaybı olan kuru ciltler için. REFINE CELLULAR GÖRÜNÜMÜ DÜZELTİCİ. YENİLEYİCİ. ARINDIRICI. Düzensiz ve problemli ciltler için.

5 REPAIR CELLULAR YENİLEYİCİ. CANLANDIRICI. YAPILANDIRICI. Yorgun, yenilenme ihtiyacı olan stres altındaki ciltler için. NEURO SENSITIVE CELLULAR GERGİNLİK HİSSİNİ AZALTICI. CİLDİ RAHATLATICI. HASSASİYETİ GİDERİCİ. Aşırı kuru, hassas, gergin, kaşıntı problemi olan ciltler için. PURITY CELLULAR SİVİLCE ve SİVİLCE İZLERİNİ AZALTICI. DÜZENLEYİCİ. AYDINLATICI. Yağlı, akneli, siyah noktalı, pürüzlü ciltler için.

6 LIFTING CELLULAR CİLDİ SIKILAŞTIRICI. YÜZ KONTÜRÜNÜ DÜZENLEYİCİ. KIRIŞIKLIK GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTICI. Yüz kontürünün yeniden şekillendirilmesi, cildin sıkılaştırılması ve kırışıklıkların giderilmesi için yüksek etkili özel lifting içeriği. DUAL FACE LIFT SERUM DERMOKOZMETİK YÜZ LİFTİNGİ Yüksek etkili duo serum İnce çizgiler ve kırışıklıklar, elastikiyet, nem kaybı ve sarkma gibi gözle görülür yaşlanma belirtileri olan ciltler için. Alın ve yanaklarda içerden dolgunlaştırma. Boyun ve çenede sıkılaştırma ve kontür şekillendirme.

7 KOLAJEN FORMASYON VITAMIN C BOOSTER CONCENTRATE ELASTİKİYETTEN DAHA FAZLASI Cildin esnekliğini ve sıkılığını artırmak için 6 haftalık yoğun cilt bakım kürü olarak tasarlanmış %20 saf C vitaminli aktif konsantre. YOUTH CONTROL SERUM + YAĞ = GÜÇLÜ ETKİ Kırışıklıkların derinliğini azaltan bi-faz özelliğiyle etkisi güçlendirilmiş ampul. COLLAGEN BOOST INFUSION EKSTRA KOLAJEN SENTEZİ CİLDİ İÇERDEN DOLGUNLAŞTIRICI ETKİ 4 hafta düzenli kullanım sonucunda kolajen sentezini artırma etkili, çizgilerin görünümünü düzelten ve doku sıkılığını artıran kolajen infüzyonu. COLLAGEN BOOSTER CREAM GÜNDEN GÜNE DAHA SIKI BİR CİLT 24-saat nem etkisiyle kolajen oluşumunu artıran ve güçlendiren yoğun etkili anti-aging yüz kremi.

8 GÖZLER & DUDAKLAR MİMİK ÇİZGİLENMELERİ KARŞITI KIRIŞIKLIK DOLDURUCU EYE CREAM DAY Göz çevresini aydınlatırken sıkılaştıran, pürüzsüzleştiren gündüz göz kremi. DUAL EYE SOLUTION GÖZ BÖLGESİ İÇİN YOĞUN BAKIM Gündüz ve gece kullanım için özel aktif içerikler içeren göz bakım ürünü. EYE CREAM NIGHT Yoğun yenilenme, sıkılaşma sağlayan gece kremi. Sabah şiş gözler ve koyu halkalar olmadan uyanmak için. İFADE ÇİZGİLERİNE KARŞI İfade çizgilerini azaltmak için dermokozmetik botoks etkili aktif serum. FIRMING LIP BOOSTER DAHA HACİMLİ DUDAKLAR İÇİN Dolgunlaştırıcı ve yoğun şekilde pürüzsüzleştirici etkisi olan dolgunlaştırıcı dudak serumu. ULTIMATE WRINKLE FILLER İNCE ÇİZGİ VE KIRIŞIKLIKLARI UNUTUN Kusursuz ve pürüzsüz görünen bir cilt için silikon içermeyen optik dolgu kremi.

9 HYDRO CELLULAR DERİNLEMESİNE 3D NEMLENDİRİCİ. PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ. CANLANDIRICI. YOĞUN NEMLENDİRİCİ: UZUN SÜRELİ, ANINDA SONUÇLAR İÇİN Temel aktif içeriği hyalüronik asit ile son derece etkili nemlendirici uzman ürünler, yenilikçi Hydro HYPE Kompleks sayesinde cildi derinlemesine nemlendirir. Üç boyutlu etkiye sahip hyalüronik asit ve nemlendirici peptidler derinlemesine nemlendirme sağlar: --- hyalüronik asit sentezini artırır, --- cildin nem seviyesini korur, + cildi transepidermal nem kaybına karşı korur. Sonuç: Pürüzsüz, esnek ve dolgun görünümlü bir cilt. HYALURON CREAM GÜNDEN GÜNE NEM ARTIŞI Cildi hyalüronik asit ile doğrudan nemlendiren ve uzun süre kalıcı nem deposu işlevi gören anında etkili 3 boyutlu losyon. HYALURON INFUSION POWER PLUS AKTİF KONSANTRE Anında etkili, kalıcı sonuç veren cilt elastikiyetini artıran yoğun nem desteği. HYALURON & PEPTIDE HYPE

10 REFINE CELLULAR KUSURSUZ EŞİTLİK Genişlemiş gözenekler, düzensiz cilt tonu, kuperoz ve selülit gibi problemleri olan ciltler için yoğun etkili uzman ürünler. REBALANCING LIQUID DÜZENLEYİCİ. GÜÇLENDİRİCİ. SABİTLEYİCİ. Gözle görülür yumuşaklık ve sakinlemiş cilt için ph düzenleyici tonik. Mat cilt: Cildi canlandırarak ışıltı kazandırır. Düzensiz cilt tonu: Cilt yapısındaki düzensizlikleri gidermeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcıdır. Kuperoz: Kolajen sentezini artırarak kılcal damarların duvarlarını destekleyici etkisiyle kuperoz görünümünü azaltır. Selülit: Selülit görünümünü azaltarak cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmeye yardım eder. Sonuç: Görünür şekilde arındırılmış, düzenlenmiş cilt yüzeyi. DETOX LIPO CLEANSER DETOKS ETKİLİ TEMİZLEME Güzel ve ışıltılı bir cilt için derin temizleyici balm. * Kaynak : In Vivo Test by BCS 2010 ** Kaynak : Ex Vivo Test by BCS 2010

11 MAT CİLTLER İÇİN UZMANLAR Cilt yenilenme sürecini hızlandırmaya ve cilde maksimum ışıltı sağlayarak cildi canlandırmaya etki eder. DETOX VITAMIN CREAM DETOKS GÜCÜ Taze ve genç görünümlü cilt yüzeyi için 24 saat etkili vitamin kremi. SERUM + YAĞ = GÜÇLÜ ETKİ Dokunulduğunda daha yumuşak ve ışıltılı bir cilt için güçlü etkili bi-faz ampul. A 16 BOOSTER CONCENTRATE ETKİLİ CİLT YENİLEME %10 Retinew A16 içeriğiyle arınmış bir cilt dokusu sağlamayı hedefleyen konsantre.

12 PÜRÜZLÜ CİLT İÇİN UZMANLAR Cildin yapısını düzeltmeye ve pürüzleri gidermeye yardımcı olur. KUPEROZ Kırılgan kılcal damarlı AHA PEELING GEL = %100 DAHA GENÇ CİLT %100 yeni, daha genç görünümlü bir cilt için yoğun AHA içerikli %10 meyve asidi + %10 antioksidan ile jel peeling. COUPEROSE CREAM KIRMIZILIK KARŞITI KREM Uzun süreli etkisiyle dengeli bir cilt tonu sağlayan sakinleştirici, dengeleyici krem. PORE REFINER GÖZENEKLERİ SIKILAŞTIRICI Gözenekleri gözle görülür şekilde sıkılaştırarak cilde daha arınmış ve düzenli bir görünüm sağlayan serum. COUPEROSE DUAL SOLUTION KUPEROZ BAKIMINDA ÇİFTE ETKİNLİK Kuperozdan kaynaklanan cilt kızarıklıklarını azaltan ve gizleyen serum ve primer ikilisi.

13 UZMANI hassas ciltlere bakım yapar. COUPEROSE SERUM KIZARIKLIK KARŞITI SERUM Cildi güçlendirerek dengeli ve düzenli bir cilt görünümü sağlamayı hedefleyen yüksek etkili serum. 3D CELLULITE FLUID SIKILAŞTIRICI VÜCUT SERUMU 3 boyutlu etkisi sayesinde cildi güçlendirerek dengeli ve düzenli bir cilt görünümü sağlamayı hedefleyen yüksek etkili serum. 3D CELLULITE LOTION SIKILAŞTIRICI VÜCUT LOSYONU 3 boyutlu etkisi sayesinde cildi pürüzsüz, sıkı ve düzenli bir görünüme kavuşturmayı hedefleyen losyon.

14 NEURO SENSITIVE CELLULAR YENİDEN KAZANILAN CİLT DENGESİ PROBLEM ÇÖZÜCÜLER ÖZEL BAKIM Son derece kuru ve çok hassas ciltler için özel nörokozmetik bakım ürünleri. Tam koordinasyonlu aktif bileşenlerin etkileşimi ile aşırı kuru ve ultra hassas ciltleri etkileyen kaşıntı-çizik döngüsünü uzun süreli etkisiyle ortadan kaldırmaya yardımcıdır. Neuroxyl bakım yapılmamış cilde kıyasla neredeyse %30 oranında cilt yenilenmesini hızlandırır.* Bu ise sadece 72 saat uygulama sonrası cilt kalınlığında %10 oranında bir artış anlamına gelir. ** MICROSILVER CONCENTRATE İRİTASYONLAR İÇİN Daha sakin ve dengeli bir cilt için yoğun konsantre. Cildin koruyucu bariyeri belirgin şekilde yenilenir, esnekliğin kalıcı şekilde geri kazandırılması hedeflenir. Atopik dermatit görülen ciltlerde de cildin iyileşme sürecini etkili şekilde destekler.

15 PROBLEM ÇÖZÜCÜLER YÜZ BAKIMI INTENSIVE CALMING CLEANSER ULTRA-HASSAS TEMİZLEME Cilt gerginliğini azaltıcı, yoğun etkili sakinleştirici etkili PH 5.2 temizleme sütü. INTENSIVE CALMING CREAM YOĞUN YATIŞTIRICI Aşırı kuru ve çok hassas ciltler için hassasiyeti yatıştırıcı 24 saat etkili yüz kremi. INTENSIVE CALMING CREAM RICH YÜKSEK ORANDA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ Aşırı kuru, pul pul dökülen ciltleri rahatlatmak için 24 saat etkili yoğunlaştırılmış krem.

16 REPAIR CELLULAR YENİLEYİCİ. CANLANDIRICI. YAPILANDIRICI. TEMİZLEYİCİ MASKE Cildin doğal koruyucu bariyerini güçlendirir ve yoğun yenileme sağlar. Uzun süreli etki ve gözle görülür sonuçlar elde eder. Operasyon öncesi ve sonrası bakım için idealdir. Yorgun ve stres altındaki ciltler için. Dolgu ya da cerrahi işlem öncesi ve sonrası için ideal bakımı sağlar. Ayrıca mikrodermabrazyon ya da mikroneedling gibi cihaz destekli uygulamalar sonrası da kullanılabilir. ULTIMATE REPAIR CLEANSER HEM TEMİZLEYİCİ, HEM YENİLEYİCİ Yorgun, stres altındaki ciltler için hassas krem temizleyici. Sonuç: Cilt görünümünü yeniler ve cildin koruyucu bariyerini güçlendirir. ULTIMATE REPAIR MASK YENİLEYİCİ MASKE Yoğunlaştırılmış yenileme etkisi ile zengin maske.

17 AKTİF KONSANTRE YÜZ BAKIMI VÜCUT BAKIMI ULTIMATE CALMING SERUM HIZLI YARDIM Cildi anında yatıştırmaya yardımcı konsantre serum. PROTECTING BALM SPF 50 HASSAS UV KORUMASI Hassas ciltler için kokusuz yüksek SPF güneş koruma. SOMUT SONUÇLAR İLE YENİLENME Hafif yapılı, yoğun etkili jel krem. ULTIMATE FORMING BODY CREAM ÇATLAKLARLA SAVAŞMAK İÇİN Çatlak görünümünü giderici ve yeni çatlak oluşumunu önleyici etkili vücut kremi. ULTIMATE ECM REPAIR SERUM ECM ONARICI SERUM Cildin doku kalitesini artırıcı yenileyici serum. ULTIMATE REPAIR CREAM YOĞUN YENİLENME İçeriği zenginleştirilmiş, yoğun etkili krem.

18 PURITY CELLULAR SİVİLCE İZLERİNİ AZALTICI.. CİLDİ DÜZENLEYİCİ. AYDINLATICI. LEKELİ CİLTLER İÇİN Enflamasyon, sivilce ve akne oluşumuna yatkın tüm ciltler için etkili cilt bakımı. Akne lekelerini ve kızarıklıkları azaltıcı. Aşırı sebum üretimini dengeleyici. Cildi berraklaştırıcı. Yeni akne lekelerinin oluşumunu engelleyici. Başlangıç seviyesindekiler dahil her seviyedeki akne lekelerini hedef alan multi-aktif D-Actryl 360 kompleks içerir. Akut akne lekeleri ve siyah noktalarla hızlı ve etkili şekilde mücadele ederken, yeni akne lekeleri ve tahrişlerin oluşumunu etkili bir şekilde azaltmaya yardım eder. BLEMISH REDUCING CREAM DAHA TEMİZ BİR CİLT İÇİN Akne lekesi oluşumuna daha az yatkın, temiz bir cilt için hafif yapılı 24 saat etkili krem

19 ENFLAMASYON KARŞITI BLEMISH REDUCING DUO KAPATICI VE ARINDIRICI Akne lekesi karşıtı, yolculuk için krem ve konsantre ikilisi. LEKE KARŞITI ACİL DURUM KİTİ Akne ve kızarıklıklarının bakımı için 24 saat etkili acil yardım matlaştırıcı krem ve pudra ikilisi. LEKE KARŞITI BOOSTER DE-BLEMISH CREAM ile karıştırıldığında bir gecede akne lekesi görünümünü gözle görülür derecede azaltıcı etki gösterir. COVER CREAM Akne lekesi görünümünü anında düzeltmeye yardımcı renkli kapatıcı krem. CONCENTRATE Daha dengeli, berrak bir cilt için aktif anti bakteriyel konsantre. MATLAŞTIRICI KREM İsabetli bir şekilde akne lekelerini hedefleyen ve cilt yenilenmesine yardımcı olan krem.

20 PROFESYONEL Özel DOCTOR BABOR profesyonel bakımlarını keşfedin CELLULAR KOLAJEN ARTIRICI CİLT BAKIMI SIKILIĞINI KAYBETMİŞ CİLTLER İÇİN Çizgileri düzeltmek ve doku yoğunluğunu artırmak için tripeptidler ve hiyalüronik asit ile aktif bakım. Cildin sıkılığını ve elastikiyetini gözle görülür derecede geliştirmeye yardımcı olur. CELLULAR YENİDEN BİÇİMLENDİRİCİ BAKIM BİÇİM VE HACİM KAYBI OLAN CİLTLER İÇİN Çene ve boyun hatlarını tanımlayacı, elmacık kemiklerini, alnı ve ağız çevresindeki deriyi kaldırıp yeni cilt dokusunu ortaya çıkarıcı; pürüzsüz, daha genç görünen V şekilli bir yüz için cilt bakımı. CELLULAR ÜST DÜZEY A 16 BAKIMI MAT, DONUK, EŞİT OLMAYAN TÜM CİLTLER İÇİN Deri yapısını pürüzsüzleştirici, optimize edici, maksimum aydınlık ve gençlik ışıltısı oluşturan bakım. UZMANINIZ SİZİ BAŞKA BAKIMLARIMIZLA İLGİLİ

21 BAKIMLAR bütün güzellik problemlerinize etkili çözüm. CELLULAR YOĞUN BAKIM ÇOK HASSAS, TAHRİŞ OLMUŞ CİLTLER İÇİN Kızarıklık, tahriş ve gerginlik hissini azaltmak için yoğun etkili cilt bakımı. Cildin hassasiyet eşiğini normalleştirerek daha yatışmış, daha sakin ve daha dengeli bir cilt sağlamayı hedefler CELLULAR YENİLEYİCİ HAZIRLIK / OPERASYON SONRASI YENİLEYİCİ BAKIM YENİLENMEYE İHTİYACI OLAN CİLTLER İÇİN Tüm yorgun, stresli ciltler için güçlendirici ve yoğun biçimde yenileyici etkili bakım. Cerrahi prosedürlerden önce ve sonra cildin dermokozmetik ile bakımında kullanım veya yoğun cihaz destekli tedaviler sırasında kullanım için özellikle uygundur. Cildi anında ve gözle görülür şekilde sakinleştirmeyi hedefleyerek hasar gören hücre yapılarının iyileşme sürecini destekler ve hızlandırır. CELLULAR TEMİZLİK BAKIMI AKNE OLUŞUMUNA YATKIN, AKNE LEKELİ CİLTLER İÇİN Yağlı, sivilceli, akneli, siyah noktalı, pürüzlü ciltler için etkili bakım. Akne lekelerini uzun süreli olarak azaltıcı ve cildi temizleyip yenileyici etki gösterir. BİLGİLENDİRMEKTEN MUTLULUK DUYACAKTIR!

22 TEMİZLEYİCİLER LOSYONLAR MASKELER / PEELİNG LIFTING CELLULAR REFINE CELLULAR DETOX LIPO CLEANSER REBALANCING LIQUID ULTIMATE AHA PEELING GEL NEURO SENSITIVE CELLULAR INTENSIVE CALMING CLEANSER REPAIR CELLULAR ULTIMATE REPAIR CLEANSER ULTIMATE REPAIR MASK PURITY CELLULAR HYDRO CELLULAR 3D HYDRO GEL EYE PADS 3D HYDRO GEL FACE MASK

23 SERUMLAR/KONSANTRELER YÜZ BAKIM VÜCUT BAKIM ÖZELLER DUAL LIFT SERUM SERUM COUPEROSE SERUM A16 BOOSTER CONCENTRATE COLLAGEN BOOST INFUSION VITAMIN C BOOSTER CONCENTRATE YOUTH CONTROL GLOW BOOSTER COLLAGEN BOOSTER CREAM COLLAGEN BOOSTER CREAM RICH DETOX VITAMIN CREAM COUPEROSE CREAM 3D CELLULITE LOTION 3D CELLULITE FLUID DUAL EYE SOLUTION ULTIMATE WRINKLE FILLER FIRMING LIP BOOSTER PORE REFINER COUPEROSE DUAL SOLUTION ULTIMATE CALMING SERUM ULTIMATE ECM REPAIR SERUM MICROSILVER CONCENTRATE INTENSIVE CALMING CREAM INTENSIVE CALMING CREAM RICH ULTIMATE REPAIR CREAM ULTIMATE REPAIR PROTECTING BALM SPF 50 BLEMISH REDUCING CREAM ULTIMATE FORMING BODY CREAM BLEMISH REDUCING DUO HYALURON INFUSION HYALURON CREAM POWDER & CREAM

24 BABOR COSMETICS Aachen, Germany. KT TP DOCTOR BABOR R00 PRO-KOZ KOZMETİK 2. Taşocağı Cad. Şekerciler Sok. Efe Balaban Apt. No: 9 Mecidiyeköy / İSTANBUL Tel: pbx Faks: bilgi@prokoz.com

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi BABOR SKINOVAGE PX Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi Doğal güzelliğin sınırlarını zorlamak için tasarlanmış bir cilt bakımı sistemi. SKINOVAGE PX cildinizin doğal

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU 2017

YILBAŞI KATALOĞU 2017 YILBAŞI KATALOĞU 2017 Levi Kolye Pirinç kaplamadan ithal Hint ürünü Gümüş, altın, siyah renk kombinasyonları 66,00 TL 42,95 TL Ürün Kodu: 3998 Ürün Kodu: 3999 Ürün Kodu: 4000 Tüm gözler üzerinizde olsun...

Detaylı

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ CLEANSER (Ref. No: 710 ve 710.1) Bu hafif kıvamdaki temizleme sütü; kiri, yağ fazlasını ve makyaj artıklarını cildinizden yumuşak bir şekilde arındırır. 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

Dr. Christian Rimpler

Dr. Christian Rimpler 1 Kozmetik kavramı artık günümüzde güzel olmanın çok daha ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bakımlı olmak bize yaşı olmayan ve doğal bir güzelliğin konforunu sunmaktadır. İşte bu nedenle Dr. Rimpler Ekibi

Detaylı

LABORATUVAR - FABRİKA

LABORATUVAR - FABRİKA FARMONA DOĞAL KOZMETİK FARMONA NIN HİKAYESİ Farmona Doğal Kozmetik Laboratuvarı Üretim Tesisi, 1997 yılında Güney Polonya nın Krakow şehrinde inşa edilmiştir. Farmona nın güvenilirliği ve modern yapısından

Detaylı

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3.

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3. ADIM 1-3 ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ LR ZEITGARD ANTI AGE YÖNETİMİ 35 1. ADIM TEMİZLEME ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. 2. ADIM ANTI-AGE ZEITGARD tamamlayıcı Anti-Age bakım

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Cilt Nemlendirici Ürünler Amaç; Cildin nem dengesini korumak, kuru cildi önlemek Çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı hasarları önlemek

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

YÜZ BAKIM. ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici

YÜZ BAKIM. ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici REGENERATING-Yenileyici MOISTURIZING- SOOTHING-Yoğun Nemlendirme Rahatlatma MAKE UP- Renkli Kozmetik

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

METODOLOJİ Bu çalışma Avrupa Parlementosu ve Düzenleme Kurulu nun kozmetik ürünler üzerine olan 30 kasım 2009 tarih ve 1223/2009 numaralı düzenlemesine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu çalışma, Avrupa

Detaylı

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ 03 2018 Sayfa 10 Sayfa 11 Sayfa 12 Sayfa 13 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Acil Yardım Spreyi 78,90 20601 LR ALOE VIA Aloe Vera Konsantre 63,90 20602 LR ALOE VIA Aloe Vera

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

Estetik Dermatoloji Alanının Lider Markası DermaCeutic ten ANTI AGING ve PEELING Bakım Ürünleri

Estetik Dermatoloji Alanının Lider Markası DermaCeutic ten ANTI AGING ve PEELING Bakım Ürünleri Estetik Dermatoloji Alanının Lider Markası DermaCeutic ten ANTI AGING ve PEELING Bakım Ürünleri 1 DermaCeutic yaşlanma, leke ve akne tedavisinde profesyonel peeling bakım serisi ve devamında ev bakım ürünleri

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

Fatima ve Michelle ile Kontürleme ve Gölgeleme

Fatima ve Michelle ile Kontürleme ve Gölgeleme Page 1 of 5 Fatima ve Michelle ile Kontürleme ve Gölgeleme Makyajı değil etkisini görmek istersiniz. Baş makyaj sanatçısı Fatima ve Michelle gölgelendirerek ve şekil vererek yüzün doğal halini Studio formülleri

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

w w w. f u m e k o z. c o m

w w w. f u m e k o z. c o m www.fumekoz.com www.fumekoz.com KLAPROOS ANTİ-WRİNKLE KREM kırışıklıkların hızlı onarımına muhteşem destek Cildinizin içten dışa nemlendirilmesinde kırışıklıkların düzgünleşip azalmasında katkı sağlar.

Detaylı

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas.

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas. Yeni nem programı Ha. hpm* Ha. bpm * b1055. * Boletus extract. Exclusively in beauty institutes & spas. Hydra3Ha_Tr.indd 1 11.02.2016 15:53:48 İyi nemlendirilmiş cilt daha genç görünür ve dış etkenlere

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

YENİ SERİ C RENEWAL SYSTEM. ile H2CR CİLDİNİZ CANLILIĞINI YİTİRDİĞİNDE ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKİR

YENİ SERİ C RENEWAL SYSTEM. ile H2CR CİLDİNİZ CANLILIĞINI YİTİRDİĞİNDE ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKİR YENİ SERİ C RENEWAL SYSTEM ile H2CR CİLDİNİZ CANLILIĞINI YİTİRDİĞİNDE ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKİR Pazar Sothys : pazar içerisinde yer alan bir marka Kozmetiğin 3 temel trendine özel yanıt. «Doğal» Kozmetik

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME - Yağı hedefler - Yağı parçalar - Yeni yağ depolarının oluşumunu engeller - Hücrenin metabolizmasını arttırır Normal Cilt Selülit Cellulite Control, selülit görünümünü

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

ÜRÜN TANIMI. TEMİZLEME - CANLANDIRMA Claril Wash Gel Hydra-foam Tonic Fresh Tonic Mild Efficage Double - Phase Gentle Face Scrub Mask Beautenova

ÜRÜN TANIMI. TEMİZLEME - CANLANDIRMA Claril Wash Gel Hydra-foam Tonic Fresh Tonic Mild Efficage Double - Phase Gentle Face Scrub Mask Beautenova skin perfection ÜRÜN TANIMI TEMİZLEME - CANLANDIRMA Claril Wash Gel Hydra-foam Tonic Fresh Tonic Mild Efficage Double - Phase Gentle Face Scrub Mask Beautenoa KORUMA - NEMLENDİRME Aqua Moist Suplex DENGELEME

Detaylı

www.assospharma.com skinmedica@assospharma.com

www.assospharma.com skinmedica@assospharma.com SkinMedica Juvenis/.Doruk/20120702/CC www.assospharma.com skinmedica@assospharma.com Bilimsel Güzellik Bilimsel Güzellik Cilt Bakım ve Yenileme Sistemleri Temizleyici Yüz Temizleyici 9 TNS TM (Doğal Büyüme

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Anti Ageing Care - Yaşlanma Karşıtı Bakım. Oily & Problems Skins Care - Yağlı & Problemli Ciltler için Bakım

İÇİNDEKİLER. Anti Ageing Care - Yaşlanma Karşıtı Bakım. Oily & Problems Skins Care - Yağlı & Problemli Ciltler için Bakım İÇİNDEKİLER Anti Ageing Care - Yaşlanma Karşıtı Bakım Yaşlanma Karşıtı Krem Kolajenli Yapılandırıcı Krem Kırışık Karşıtı Yapılandırıcı Krem Eye Contour Care - Göz Etrafı Bakım Göz Etrafı Jeli Göz Etrafı

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL) Lot No/Seri No. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı

2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL) Lot No/Seri No. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı 2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ Firma/ Sahibi /Seri 1 A.S. Watson Güzellik ve Bakım. Tic. A. Ş. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı Güney Kore ün formülasyonunda aykırı

Detaylı

TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN

TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN NAZİK ALTERNATİF MODERN KOZMETİK İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR Teknik Kozmetik Düzeltici cilt ger - ginleştirici ameliyata nazik bir alternatiftir. Plazma ve düşük frekans teknolojisinin

Detaylı

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM HEDEF Ciltteki pigment lekelerinin karmaşıklığına yönelim ; - Çeşitli cilt tipleri ve fototipler -Orijin çeşitlilikleri -Pigment

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı TRENDİN ARKASINDAKİ GERÇEKLER Müşterilerin 1/3 ü pazarda yer alan birbirinden farklı anti-ageing

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1

1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1 İçindekiler Tablosu 1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1 1.3 GÖZ BÖLGESİ PROBLEMLERİ İÇİN AKTİFLER... 2 1.4 SELÜLİT VE

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE EXPERALTA PLATINUM NEDİR? Experalta Platinum cilt bakımınızda yeni bir seviyedir: Bilim ve Araştırma Merkezimizde faaliyetlerini sürdüren biyoteknoloji uzmanlarının

Detaylı

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr.

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM Anti-Aging Yüz Kremi, tropikal ormanlarda yaşayan Tapınak Yılanı zehirinin sentetik versiyonunu içeren ve Kolajen - Alantoin ile güçlendirilmiş özel formülü

Detaylı

DERİYE UYGULANAN KOZMETİK PREPARATLAR

DERİYE UYGULANAN KOZMETİK PREPARATLAR DERİYE UYGULANAN KOZMETİK PREPARATLAR Cilt Bakım Ürünleri Cilt bakımında temel amaç, cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, deri yaşlanmasına bağlı olarak oluşan belirtileri azaltmak ve bazı

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

TAKIMA HOŞ GELDİNİZ. Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph

TAKIMA HOŞ GELDİNİZ. Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph 1 2 TAKIMA HOŞ GELDİNİZ İnanıyoruz ki yaşadığımız yüzyılda yüksek başarım (performans) sadece uzman (profesyonel) ekiplerin işi olabilir. Her gün öncü felsefemizi takip ediyor, kozmetiği ve estetiği sıradışı

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

Güzelliğiniz için herşey

Güzelliğiniz için herşey Güzelliğiniz için herşey 1 lazer uygulamaları Lazer ışığı; sadece hedeflenen dokuda (kıl kökü, damar gibi) ışık ısısıyla tahribat yaparak etki gösterir. Hastanemiz Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim

Detaylı

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION 0476 OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON NEDİR VE NASIL ETKİLİ OLUR? Daha genç ve canlı bir cilt arzuluyorsanız Density Platelet Jel

Detaylı

CesurDudaklar. evamaree.com. Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Klinik Testlerle Eva Marée Lip Maximizer'ın gücü kanıtlanmıştır.

CesurDudaklar. evamaree.com. Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Klinik Testlerle Eva Marée Lip Maximizer'ın gücü kanıtlanmıştır. CesurDudaklar * * * Klinik & Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Klinik Testlerle Eva Marée Lip Maximizer'ın gücü kanıtlanmıştır. *Kullanıcı memnuniyet yüzdesidir.

Detaylı

Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı. doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen. DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC

Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı. doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen. DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC ITALY doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC PARABEN İÇERMEZ SLS İÇERMEZ NİKEL TESTİ YAPILMIŞTIR

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5)

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5) Genel Sorular (sayfa 2-3) 1. arsupermarkers Nedir? 2. ageloc ürünleri alt deride (dermis tabakasında) etkili olur mu? Etkili değilse, içindeki maddeler genleri nasıl hedeflemektedir? 3. Nu Skin Galvanic

Detaylı

KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014

KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014 KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014 33, 50TL Avon Femme EDP Çiçeksi Meyveli Misk Sipariş kodu: 25999 Femme EDP alana Vücut Spreyi BEDAVA! Sayfa 3 Annenizi Bir Yıldız Gibi Hissettirin! Rare Gold EDP Çiçeksi

Detaylı

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım Daha genç görünmenizin ardındaki sırrı çözün Mesele genç görünmek olunca, bazıları için zamanın sabit dururken neden diğerleri için hızlandığını hiç merak

Detaylı

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM Işık Dolgusu Göz altı Işık Dolgusu Işık Dolgusu TEOXANE ARGE UZMANLIĞINDAN ÖZGÜN BİR

Detaylı

İÇİNDEKİLER SKINOVAGEPX

İÇİNDEKİLER SKINOVAGEPX SKINOVAGE PX İÇİNDEKİLER 1. Felsefesi... 2. Serideki aktif içerikler... 3. Alt seriler... 4. VITA BALANCE kuru cilt tipleri için... 5. CALMING SENSITIVE hassas cilt tipleri için... 6. PERFECT COMBINATION

Detaylı