1-2 MAYIS 2015 ANTALYA ORTA MESAFE GENÇLİK KUPASI TRİATLON YARIŞI TALİMATI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1-2 MAYIS 2015 ANTALYA ORTA MESAFE GENÇLİK KUPASI TRİATLON YARIŞI TALİMATI"

Transkript

1 1-2 MAYIS 2015 ANTALYA ORTA MESAFE GENÇLİK KUPASI TRİATLON YARIŞI TALİMATI Federasyonumuzun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Orta Mesafe Gençlik Kupası Triatlon Yarışması Mayıs 2015 tarihinde ANTALYA Beach Park ve Konyaaltı ( Akdeniz Bulvarı) Kemer yolu güzergahında yapılacaktır. Yarış Tarihi: 02 Mayıs 2015 Yarış Mevkii: Konyaaltı sahili( SU Hotel altı) BEACH PARK girişinde başlayacak olup (Otopark değişim alanı ) Konyaaltı Akdeniz Bulvarı, Liman Kavşağı, Kemer yolu Büyük Çatlıcak sapağı arasındaki yolun sahil tarafı kullanılacaktır. Orta Mesafe Gençlik Kupası Yarış Programı: 01Mayıs 2015 Cuma Lokasyonlar 15:00-16:00 PARKUR DENEME ( ESKORTLU) Büyük Şehir Kent Park önü 15:00-17:30 KAYIT - PAKET DAĞITIMI AKM Perge Salonu 17:30 HAKEM TOPLANTISI AKM Perge Salonu 18:00 TEKNİK TOPLANTI AKM Perge Salonu 19:00 MAKARNA PARTİSİ Cam Piramit AKM arasındaki açık alan 02 Mayıs 2015 Cumartesi 06:15-07:00 DEĞİŞİM ALANINA GİRİŞ 07:15 ERKEKLER START 07:20 BAYANLAR START 15:00 ÖDÜL TÖRENİ Yarışma programında değişiklik olduğu takdirde Teknik Toplantıda açıklama yapılacaktır. KATILIM ŞARTLARI: Yarışmaya katılacak tüm kategorilerde tescilli kulüp sporcuları ve ferdi sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden aldıkları onaylı isim listeleri (sporcunun adı soyadı/doğum tarihi/kategorisi/lisans no) ve lisanslarını Organizasyon Kuruluna vermek zorundadırlar. Belgesi olmayanların yarışmalarına izin verilmeyecektir. Yarışmaya katılacak tüm sporcuların lisanslarının 2015 yılı vizesi yapılmış olacaktır. Tüm Sporcular için Kayıtlar internet yolu ile Federasyon Web sayfasından yapılacak olup, manuel kayıt kesinlikle yapılmayacaktır. Kayıt yaptırmadan gelecek sporcular yarışmaya alınmayacaklardır. Web sayfası üzerinden kayıtlar yarışma öncesi olan 30 Nisan 2015 Perşembe günü saat 23:59 da sona erecektir. Orta mesafede yarışacak olan sporculardan Ulusal Yarışmalarda kayıt kapanana kadar 100 TL. Katılım ücreti alınacaktır. Bu ücret federasyonun web. sayfası üzerinden kayıt esnasında yapılacaktır. Kayıt ücretleri doktor raporu veya resmi bir belge ile kanıtlanmaması halinde hiçbir şekilde geri ödemesi yapılmayacaktır. Bütün yarışmacılar doping testleri, test yükümlülükleri, hak sorumluluk ve prosedürleri, ceza ve itiraz süreçleri ile Dünya Anti-Doping Ajansı (WADA) tarafından yasaklanmış maddeleri

2 (Federasyonumuzun web sitesine yayınlanan ) ve ITU doping kurallarını bilmek ile yükümlüdür. Kulüpler ve ferdi sporcular yarış ekipmanlarını kendi imkânlarıyla getireceklerdir. Sporcular kendi yaş kategorilerinde yarışacaklardır. Daha önce yapılan Triatlon yarışlarında kullanılan bisiklet numaraları kullanılmayacak, katılan sporculara yeni müsabaka numarası verilecektir. Yarışmaya 19 yaş ve üzeri sporcular katılacaklardır. Müsabakada tek kategoride Erkek/ Kadın olarak yapılacak olup yaş gurupları aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir. (19-24 /25-29/30-34/35-39/40-44/45-49/50-54/55-59/60+ yaş aralığı baz alınacaktır. Sporcu ve antrenörlere harcırah ödemesi yapılmayacaktır. Yarışmada takım tasnifi yapılmayacaktır. Yabancı uyruklu yarışmacılar bağlı bulundukları federasyon lisans ve pasaport kimlikleri ile kayıt yaptırabilirler. Parkur ve hava şartlarının uygun olmadığı durumlarda Yarışma Komitesinin kararıyla süre ve mesafelerde değişiklik yapılabilir. Yarış ta draft kuralı uygulanır. Teknik toplantıya katılmak mecburidir. Teknik toplantıda yarış çantaları dağıtılacaktır. Paketlerde olan stiker ve yarış numaraları ve boneler kullanılacaktır. Bisiklet kontrolü yarıştan önce değişim alanındaki kontrol noktasında yapılır. Teknik görevli bisikletlerin ITU/TTF yarışma kurallarına uygun olup olmadığını kontrol eder ve uygun olmayan bisikletlerde değişiklik yapılmaması veya uygun olmaması halinde yarışa alınmaz. Bisiklet etabı müsabaka başlama saatinden 5 saat 15 dakkika içeresinde kapatılacaktır. Bu süre içerisinde etabı bitiremeyen sporcu yarış dışı kalır. Orta Mesafe Gençlik Kupası Triatlon Yarışına katılacak tüm yarışmacılar ekteki muvafakat nameyi doldurup kayıt kontrol esnasında görevlilere teslim etmeleri zorunludur. Yarışma yayınlanan yarışma talimatı hükümlerine göre yürütülecektir PARKURLAR: YÜZME 1900M. 1 TUR / 1900M. BİSİKLET 90 KM. 3 TUR / 30KM KOŞU 21 KM. 4 TUR / 5250M Yüzme Parkuru : Plajda toplu başlangıç, Su Otel altında Beach Park girişinde Bisiklet Parkuru : Mini city önü ve Kemer yolu Büyük Çatlıcak kavşağı arası Kemer den Antalya istikametine geliş yönünde. Liman kavşağı sonrası tırmanış, Koşu Parkuru : Yolun Kemer tarafına gidiş yönü istikameti Kent Parkı ve Kent Meydanı arası Değişim Alanı : Beach Park Konyaaltı girişi otoparkı Bitiş Alanı: Büyükşehir Kent Parkı ( Akvaryum un altı)

3

4

5 ÖDÜLLER: Kategorilerinde ilk 3 dereceye giren sporculara Kupa ve madalya verilecektir. Yarışmaya katılan bütün sporculara katılım madalyası verilecektir. Ödül törenine yarışmaya katılan, antrenör, idareci ve sporcular katılmak zorundadır. Genel klasmanda : Birinci Erkek / Bayan sporculara 3 gece 2 kişilik oda yarım pansiyon ( Bronz paket) İkinci Erkek / Bayan sporculara 2 gece 2 kişilik oda yarım pansiyon ( Bronz paket) Üçüncü Erkek / Bayan sporculara 1 gece 2 kişilik oda yarım pansiyon ( Bronz paket) Gloria Sport Arena da konaklama verilecektir. GENEL KURALLAR: Sporcular; Daima iyi bir sportmenlik sergilemelidir. Kendilerinin ve diğer sporcuların güvenliğinden sorumludurlar. Türkiye Triatlon Federasyonu web adresindeki ITU ve TTF Yarışma kurallarını bilmeleri yükümlülükleri arasındadır ve bu kurlara uymaları gerekir Yarış yetkililerinin talimatlarına ve trafik kurallarına uymalıdırlar Diğer sporculara, yetkililere, gönüllülere ve izleyicilere saygılı ve kibar davranmalıdırlar. Fairplay dışı hakaret ve küfür vb. şeylerden kaçınmalıdırlar. Yarıştan çekilmeleri durumunda teknik görevliyi bilgilendirmelidirler. Atletlerin bunu yapmaması durumunda, uzaklaştırma veya disiplin cezası verilebilir.

6 Müsabaka görevlisi ve yetkililer dışında herhangi bir yardım almadan yarışmalıdır. Dürüstçe yarışmalıdır. İkmal ve çöp atık noktaları gibi açıkça belirlenmiş yerler hariç yarış alanına çöp ya da ekipman bırakmamalıdır. Tüm eşyalar atletler tarafından muhafaza edilmeli ve geçiş noktalarına geri getirilmelidir. Yarışma öncesinde öngörülemeyen ve yarışmanın daha sağlıklı yürütülmesi için gerekli olan değişiklikler, Yarışma komisyonunun görüşü alınarak, teknik toplantı sırasında açıklanır Dışarıdan gelen motor, araç veya eşyadan avantaj sağlamamaya çalışmamalıdır. Tıbbi, yiyecek ve içecek desteğine LOK (Lokal Organizasyon Komitesi) un yardım istasyonlarında ya da antrenör istasyonlarında izin verilir. Diğer tüm harici yardımlar yasaktır Antrenörler, sporculara yiyecek ve içecek temin edilmesi amacıyla bisiklet ve koşu parkurlarında sadece kendileri için belirlenen alanları kullanırlar. Sporcular kendi yarışlarını sürdürmelerini engelleyecek şekilde aynı yarıştaki başka bir sporcuya hiçbir ekipman yardımında bulunamaz. Bu ayakkabı, yarış bisikleti, kadro, tekerlek ve kaskla sınırlı değildir. Ceza olarak her iki sporcu da diskalifiye edilir. Değişim alanında, teknik görevliler ya da Lokal Organizasyon Komitesi (LOK) personeli atletlere bisikletlerini almaları ve yerleştirmeleri ya da ekipmanlarını teslim ederken yardım sağlayabilir. Atlet tarafından kullanılan tüm formalar ITU ve TTF yarışma kurallarına uygun olmalıdır. Önde maksimum uzunluğu 40 cm olan fermuarlı triatlon mayoları kullanılabilir. Yarış paketlerinde numaralı stikerler (3 adet) kask ve (1adet ) bisiklet içindir. Yarışa katılabilmek için, sporcuların fiziksel olarak mükemmel bir durumda olmaları gerekir. Sağlıklı ve iyi olmaları son derece önemlidir. Yarışa başlarken, sporcular iyi durumda olduklarını ve fiziksel durumlarının yarış için uygun olduğunu beyan eden Muvafakat nameyi doldurmaları gerekmektedir. Her müsabakanın yüzme ve bisiklet ayağı zaman sınırı ve genel bitiş saati Yarış Komisyonu tarafından belirlenir ve teknik toplantıda açıklanır. Tüm yarış başlangıç saatinden itibaren 7 saat 30 dakika içinde tamamlanmış olmalıdır. Verilen süre için de tamamlayamayan sporcular yarış dışı kalır. Baş hakem tarafından uygun görülmesi koşuluyla, bisiklet parkur mesafesi için %5 tolerans marjı kabul edilir. Cezalar: ITU Yarışma kurallarına uyulmaması durumunda sporcu sözlü olarak uyarılır, süre cezası uygulanır, diskalifiye edilir, ya da Disiplin kuruluna sevk edilir. Cezalar kural ihlallerine göre belirlenir. Teknik görevli, haksız avantaj olduğuna ya da kasten tehlikeli bir durumun yaratıldığına kanaat getirmesi durumunda, kural ihlali kural kitapçığında ifade edilmemiş olsa dahi, Teknik görevliler ceza değerlendirmesinde bulunabilir.

7 Sözlü Uyarı Sporcu bir kuralı istemeden ihlal ettiğinde, Teknik görevli, bir ihlalin söz konusu olduğunu düşündüğünde, Sporcu haksız bir avantaj sağladığında, Sözlü uyarının yapılmasında teknik görevli düdüğü çalarak gerekirse sporcuyu durdurur davranışını değiştirmesini ister ve ardından yarışa devam etmesine izin verir. Süre Cezası: Süre ( Zaman) cezaları Teknik görevlinin inisiyatifindedir. Süre cezası vermeden önce sporcuyu uyarabilir. Bisiklet etabında drafting kural ihlallerinde mavi kart verilir. Yarışma içerisindeki diğer bütün kural ihlallerinde sarı kart cezası verilir. Teknik görevlinin sözlü veya düdükle uyarıları sarı veya mavi kart yerine geçer. Teknik görevli zaman ve şartlar uygunsa, zaman cezasını aşağıdaki şekillerde uygular; Düdük veya korna çalarak, Mavi veya sarı kart göstererek, Adını ve numarasını söyleyerek zaman cezası diye sözlü uyararak uygulayabilir. Güvenlik sebeplerinden dolayı teknik görevli yukarıdaki uygulamaları daha sonraya da erteleyebilir. Alternatif olarak, ceza sahasının girişindeki bir panoda sporcunun numarasını yazılarak ceza konusunda sporcu bilgilendirilebilir. Ceza panosunu kontrol etmek sporcunun sorumluluğundadır. Sarı kart veya Mavi kart gören bir sporcu teknik görevlini talimatlarına uymalıdır. Değişim alanında süre cezası :( başlangıçtan T1. noktaya kadar herhangi bir kural ihlali için) Sporcu bisikletini alacağı an teknik görevli sarı kart gösterir, dur (stop) komutu verir ve zaman cezasını uygular. Eğer sporcu bisiklet veya başka bir yarışma ekipmanına dokunursa zaman cezası tekrar başlatılır. Süre cezası bittiğinde, teknik görevlinin git komutu ile yarışmaya devam eder. Bisiklet etabı ceza sahasında süre cezası :(draft yasak müsabakalarda bisiklet yarışı kural ihlali için) Mavi kart gören sporcu bir sonraki ceza alanına ( penalty box) giderek oradaki teknik görevlinin talimatını yerine getirmekle sorumludur. Mavi kart gören sporcunun numarası ceza tabelasına yazılmaz. Mavi kart gören sporcu, ceza alanı ( penalty box) girerek teknik görevliye adını ve numarasını bildirmek zorundadır. Zaman cezasını tamamladıktan sonra teknik görevlinin git komutu ile yarışmaya devam eder. Bisiklet etabın da ( 1 )ceza alanı olacaktır. Koşu Ceza noktasında süre cezası: Cezalı sporcunun numarası ceza alanından önce panoda açıkça gösterilir. Cezalı sporcu Ceza alanına gider ve kimliğini ve numarasını teknik görevliye bildirir. Süre cezası sporcu ceza alanına girdiğinde başlar ve teknik görevli yarışa devam etmesini söylediğinde son bulur. Cezalı sporcunun numarası ceza verildikten sonra panodan kaldırılır. Cezalı sporcuya cezası koşu parkurunun herhangi bir turunda uygulanabilir. Sporcu koşunun yarısını tamamlamadan önce cezalar panoda gösterilmelidir. Bundan sonra gösterilen cezalar geçersizdir. Draft Cezaları: Draft illegal olduğu ilan edilen bir yarışta draft yapmak yasaktır. Teknik Yetkililer draft yapan sporcuların süre cezası alacakları konusunda açık ve net olarak ikaz ederler.

8 Bisiklet etabında drafting kural ihlallerinde mavi kart verilir. Yarışma içerisindeki diğer bütün kural ihlallerinde sarı kart cezası verilir. Süre cezası 5 dakikadır. Ceza Alanında durmak sporcunun sorumluluğundadır. Durmamak diskalifiye ile sonuçlanabilir Üç kez cezalı duruma düşen sporcu diskalifiye olur Diskalifiye Diskalifiye tekrarlanan bisiklet sürüş ihlali, tehlikeli ya da sportmenlik dışı davranışlar gibi, fakat bunlarla sınırlı olmayan, ciddi kural ihlallerinde uygulanır. Teknik delege diskalifiyeyi şöyle değerlendirir: Düdük çalarak Kırmızı kart göstererek Sporcunun numarasını ve "Diskalifiye olduğunu söyleyerek Güvenlik gereği, teknik delege diskalifiye cezasını bildirmeyi askıya alabilir. Alternatif olarak, sporcun numarası yarış sonu bitiş alanında ceza panosunda gösterilerek ceza konusunda bilgilendirilebilirler. Diskalifiye kararı açıklandığında, sporcu yarışı bırakmalıdır. Orta ve uzun mesafe müsabakalarda üç süre cezası diskalifiye nedenidir. Eğer bir atlet üç draft uyarı cezası alırsa, diskalifiye olur. YÜZME KURALLARI Sporcular istediği stilde yüzebilir. Ayrıca suda durabilirler, şamandıra ya da sabit duran bir bot gibi bir nesneyi tutarak durabilir ya da dinlenebilirler. Acil bir durumda, sporcu kolunu yukarı kaldırır ve yardım çağırır. Resmi yardım sağlandıktan sonra sporcunun yarıştan çekilmesi gerekir. Sporcular yüzme parkuru takip etmek zorundadır. Yarış komisyonu şiddetli rüzgar, sağanak yağmur, hava değişikliği vb. gibi diğer güvenlik koşulları gerektirdiğinde, yüzme uzunluk sınırını değiştirebilir ya da mayo kullanımına ilişkin düzenlemeler yapabilir. Nihai karar başlangıçtan bir saat önce alınır ve Baş Hakem tarafından sporculara bildirilir. Tüm sporcular yüzme etabı boyunca müsabaka resmi yüzme bonesini takmak zorundadır Yüzme boneleri LOK tarafından temin edilir. Sporcu iki yüzme bonesi takmayı tercih ederse, resmi yüzme bonesi dışta olmalıdır. Resmi bonenin takılmaması ya da değiştirilmesi diskalifiye de olmak üzere herhangi bir cezayla sonuçlanabilir. Sporcular kural dışı ekipman kullanamazlar. Erken Çıkış yapanlar T 1'de, 30 saniye süre cezası alırlar. Aşağıdaki tablolar ve açıklamalar wetsuit kullanılımı için uygulanır. Yüzme mesafesi Wetsuit yasak Wetsuit zorunlu 15001M den uzun 24.5 derece ve üstü 16 derece altı Su sıcaklığı yarışma günü yarışmadan 1 saat önce tespit edilir. Parkurun orta noktasında 60 cm derinlikten ısı alınır. Kaydedilen en düşük ısı yarışmanın resmi su sıcaklığı olarak kayıt altına alınır. Wetsuit kullanımı hakkında son karar başhakem tarafından yarışma başlangıcından 1 saat önce atletlere bildirilir

9 BİSİKLET KURALLARI Sporcunun şunları yapmasına izin verilmez; Diğer sporcuları engellemesi, Çıplak yarışması, Bisikletsiz ilerlemesi, Tehlike yaratan davranışlarda bulunması, Sporcular Teknik yetkili aksini söylemediği sürece, müsabakanın belirli trafik kurallarına uymalıdır. Güvenlik sebebiyle oyun alanından ayrılan sporcular herhangi bir avantaj elde etmeden geri dönmelidirler. Bu nedenle bir avantaj elde edilirse, değişim alanında süre cezası alırlar. Bisiklet etabı müsabaka başlama saatinden 5 saat 15 dakika içeresinde kapatılacaktır. Bu süre içerisinde etabı bitiremeyen sporcu yarış dışı kalır. Bisiklet etabında soldan geçiş yapacak olan sporculara engel olmamak için yolun sol tarafı kullanılmalıdır. Ekipman: Bisiklet 185 cm' den daha uzun ve 50 cm den daha geniş olamaz. Bisiklet zeminden zincir tekerlek aksına kadar 24 ile 30 cm ölçülerinde olmalıdır. Zincir tekerlek aksı ve ön tekerlek aksının ortasından geçen dikey çizgiler arası 54 cm' den az 65 cm' den çok olamaz. Selenin en uç noktasından çizilen dikey çizgi ayna göbeğinin ortasından geçen dikey çizginin 5 cm önünde 15 cm arkasındaki mesafeler içerisinde olmalıdır. Atlet yarış boyunca selesini ayarlayamaz. Yarıştan önce baş hakemin onayı olmadıkça geleneksel olmayan, farklı bisiklet ya da ekipman kullanımı yasaktır. Logolar bisikletteki yarış numarasını kapatmamalıdır. Organizasyon tarafından temin edilen bisiklet numarası çıkartmaları herhangi bir değişiklik yapılmadan söylendiği gibi yapıştırılmalıdır. TT (Time-Trail) etiketli bisikletler yarışa kabul edilir. Diyagram 6: Sele ileri-geri pozisyonu Diyagram 7: Ön-Orta mesafesi Tekerlekler Hiçbir tekerlekte hızlanmayı sağlayan bir mekanizma bulunmamalıdır. İç lastikler iyi yapıştırılmış olmalı, mandal kolları tekerlek göbeğine sıkıca bağlı olmalı ve tekerlekler kadroya düzgün bir şekilde sabitlenmiş olmalıdır.. Her tekerlek üzerinde fren olmalıdır. Tekerlekler sadece belirlenmiş tekerlek değiştirme istasyonunda değiştirilebilir. Tekerlek değiştirme istasyonundaki yetkililer sporcuya kendisine ait olan tekerleği temin ederler. Tekerlek değişimi sporcunun sorumluluğundadır. Arka tekerlekte kapağa izin verilir. Buna rağmen, bu hüküm yüksek rüzgar gibi güvenlik sebebiyle Teknik Yetkili tarafından değiştirilebilir. Gidon:

10 Sadece ön teker kenar sınırını aşmayan gidon ve barlara izin verilir. İki parçadan oluşan takılan barların köpürülenmiş olması gerekmez. Tüm boru uçları tıpalı olmalıdır. Kasklar Kasklar, uluslararası onaylanmış kaliteye uygun olmalıdır. Çene kayışı da dahil olmak üzere kaskın herhangi bir kısmındaki bir değişiklik ya da eksiklik, dış örtü dahil, yasaktır. Kask sporcu bisiklette olduğu sürece güvenli bir şekilde takılmalıdır. (Bisiklet ayağı başlangıcından bisikletlerini alıp, bitiş noktasında bisikletlerini bırakana kadar.) Atlet herhangi bir sebeple bisikleti bırakırsa, bisikleti yarış alanının dışına çıkartana ve bisikletten inene kadar kaskı açamaz ve çıkartamaz ve bisikleti parkura geri getirmeden ve bisiklete binmeden önce kaskı güvenli bir şekilde takması gerekir. Platform Pedalları Düşme ihtimaline karşı ayakların serbest bırakılması için tasarlanmış bir mandal mekanizması olması koşuluyla platform pedallarına izin verilir. Kuraldışı Ekipmanlar Kulaklıklar ya da başlıklı kulaklıklar Cam suluklar Cep telefonları ya da herhangi bir elektronik iletişim cihazı Kurallara uygun olmayan bisiklet ve bisiklet takımları ITU veya TTF Forma Kurallarına uygun olmayan formalar Bisiklet etabı boyunca herhangi bir ekipman ya da aletin beraberinde taşınması ya da bisiklete takılması yarıştan önce baş hakemin onayına tabidir. Onaylanmayan cisimler yasaktır ve atletin diskalifiye olmasına sebep olabilir. Fotoğraf makinası ve video kameralar baş hakemin onayını gerektirir. Tüm fotoğraflar ve alınan görüntülerin bir kopyası TTF ye aittir. Draft Yasak yarış kuralları: Başka bir sporcu ya da motorlu araçla draft yasaktır. Atletler diğer sporcuların draft girişimini reddetmelidir. Sporcu, diğerleriyle temas etmemek koşuluyla yarışta pozisyonunu belirleme hakkına sahiptir. Atlet pozisyon aldığında temas etmeden diğerlerinin normal hareket etmesi için makul bir alan bırakmalıdır. Geçiş için yeterli alan ayrılmalıdır. Bir sporcu herhangi bir pozisyondan draft avantajı kazanacağı başka bir pozisyona yaklaşırsa draftan ayrılma sorumluluğunu üstlenmiş olur. Drafting, bisiklet ya da aracın draft bölgesine girmesidir Bisiklet draft alanı : 3 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda dikdörtgen bir alandır. Baştaki 3 metre sınırının ortası ön tekerleğin ucuna göre ölçülür. Bir atlet bir başka atletin draft alanına girebilir, fakat bu alanda ilerlemesi gerekir. Başka bir atletin draft alanında maksimum 20 saniye kalınmasına izin verilir. Motosiklet draft alanı: Motosiklet draft alanı 3 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda dikdörtgen alandır. Baştaki 3 metre sınırının ortası ön tekerleğin ucuna göre ölçülür. Sporcu aşağıdaki durumlarda bisiklet draft alanına girebilir. Sporcu draft alanına girer ve sollama manevrasıyla 20 saniye içinde ilerlerse

11 Güvenlik sebebiyle, Yardım istasyonu ya da değişim alanından önceki ya da sonraki 100 metrede Keskin bir virajda, Teknik delege, dar şerit, inşaat, virajlar ya da diğer güvenlik nedenleriyle yarışın bir bölümünü çıkarırsa, Geçiş: Bir sporcu diğer bir sporcunun ön tekeri onunkinin önünde ise geçebilir Sollama yapıldıktan sonra, sporcu 5 saniye içinde öndeki sporcunun draft alanının dışına çıkmalıdır. Sporcular yarış pozisyonlarını korumalı ve geçişe engel olmamalıdırlar, Teknik delege, teknik toplantıda sporculara trafik yönünü ve kuralları belirtir. KOŞU KURALLARI Sporcular; Koşabilir ya da yürüyebilir. Resmi yarış numaralarını takmak zorundadırlar. Sürünerek ilerleyemezler. Çıplak koşamazlar. Bisiklet kaskıyla koşamazlar. Ağaç veya direk gibi sabit bir nesneden tutunarak yardım alamazlar. Yarış esnasında yanlarında tempo vermek amacıyla takım arkadaşları, yöneticileri gibi kişiler bulunamaz. Kulaklıklar, cep telefonları ya da herhangi bir diğer elektronik iletişim cihazı bulunduramazlar. DEĞİŞİM ALANI KURALLARI Tüm sporcular bisiklet başlangıç ayağında bisikletlerini aldıkları andan bisiklet bitiş ayağında bisikletlerini bırakana kadar kasklarını güvenli şekilde bağlamalıdır. Sporcular sadece kendi bisikletlerine ayrılmış askılıkları kullanabilirler. Geleneksel bir bisiklet askılığında, bisiklet aşağıdaki gibi yerleştirilmelidir. İlk değişim için: ön tekerlek Değişim alanın ortasında bakacak şekilde, askılık üzerine bisiklet selesinin önü gelecek şekilde asılmalıdır. Teknik yetkililer istisna uygulayabilir. İkinci değişim için: Bisiklet gidonun iki tarafı ile her iki fren kolu veya selesinden askı numarasının bulunduğu 0,5 m mesafe içinde asılmalıdır. Tekli bisiklet askılığı olması durumunda, bisiklet ilk geçişte arka tekerlekle ikinci geçişte de her iki tekerden biri askılığa yerleştirilmelidir. Atletler müsabakanın bir sonraki bölümünde kullanılacak tüm ekipmanı sepetin içine koymalıdırlar. Eğer sepet yoksa askılığın ve isimliğin 0.5m lik alını içine yerleştirilir. Daha önce kullanılan tüm ekipman sepete konulur. Ekipmanın kısmen parçası sepette ise parçanın sepete konulduğu düşünülür. Sadece yarışta kullanılacak ekipman değişim alanında bırakılır. Diğer tüm eşya ve ekipman yarış başlamadan önce kaldırılmalıdır. Bisiklet ayakkabıları, gözlükler, kask ve diğer bisiklet ekipmanları bisikletin üzerine konulabilir. Atletler değişim alanında diğer atletlerin ilerleyişini engellememelidir. Atletler Değişim Alanında diğer bir atletin ekipmanına müdahale edemez Değişim Alanında bisiklet kullanmasına izin verilmez: Atletler bisikletlerine biniş çizgisinden sonra zemine bir ayak tam olarak temas ettikten sonra binebilirler. Atletler bisikletlerinden iniş çizgisinden önce zemine bir ayak tam olarak temas ettikten sonra inebilirler. Değişim alanında iken ( biniş çizgisinden önce ve iniş çizgisinden sonra), bisiklet atlet tarafından sadece elle götürülür. İniş ve kalkış çizgileri değişim alanına dahildir.

12 Çıplaklık ve ahlaka uygun olmayan duruşlar yasaktır. Atletler değişim alanındaki akış bölgesinde duraklama yapamazlar Değişim alanında pozisyon belirlemeye izin verilmez. İşaretler silinir ve atlet uyarılır. İlk etapta değişim alanında bırakılan kaskın kayışları açık olmalıdır. Atletlerin Değişim Alanında forma değiştirmelerine izin verilir. Eğer bir atletin bunu yapması için soyunması gerekirse, bunu bu amaçla LOK 'un temin ettiği çadırda yapması gerekir. FİNİŞ TANIMI Sporcu finiş çizgisinin ön kısmından uzanan dik çizgiye vücudunun herhangi bir kısmı ulaştığında "bitirmiş" sayılır. İTİRAZLAR Sporcunun tutumuna, teknik görevliye ya da yarış koşullarına itiraz edilebilir. Bir sporcu/antrenör, teknik görevliler tarafından incelenmesi koşuluyla Hakeme bir itiraz dosyası verebilir. Uygunlukla ilgili İtirazlar Sporcunun uygunluğuyla ilgili itirazlar teknik toplantısından önce Baş hakeme yapılmalıdır. Yarış jürisi, teknik toplantıdan hemen sonra düzenlenen bir toplantıda bu konuda karara varır. Pist ile ilgili İtirazlar Pistin güvenliği ve düzenlenmesi ile ilgili itirazlar yarıştan önce en geç 24 saat içinde Baş Hakeme yapılmalıdır. Yarışla ilgili İtirazlar Başka bir sporcu ya da görevliye itiraz eden sporcu finiş zamanından 5 dakika içinde bunu baş hakeme bildirir. Bu süre içinde itiraz edilmesi durumunda, zaman sınırı 15 dakika daha uzatılabilir. Ekipmanla ilgili İtirazlar ITU Kurallarıyla belirlenen koşulları ihlal eden sporcu ekipmanıyla ilgili itirazlar finişten önce 5 dakika içinde Baş Hakeme yapılmalıdır. Bu süre içinde itiraz edilmesi durumunda, zaman sınırı 15 dakika daha uzatılabilir. Zamanlama ve Sonuçlarla ilgili İtirazlar Baş hakem ya da yarış komisyonui tarafından alınan kararları yansıtmayan sonuç hatalarıyla ilgili itirazlar sporcu tarafından yarıştan sonraki 30 gün içinde yazılı olarak TTF ye ve MHK ye iletilir. İtirazın İçeriği Dahil edilmesi gereken bilgiler: İhlal edildiği iddia edilen kural İddia edilen ihlalin nerede olduğu ve yaklaşık saati İddia edilen ihlalde yer alan kişiler Mümkünse iddia edilen ihlale dair bir diyagram ve açıklama İhlale tanık olanların isimleri İtiraz Prosedürü İtiraz durumunda aşağıdaki prosedür izlenecektir: Sporcular veya kulüpler itirazlarını TL. itiraz bedelini federasyon mutemet ine elden ödemek koşuluyla Yarışma komisyonuna yapabilirler. İtirazın haklı görülmesi durumunda ödenen ücret ilgiliye iade edilecek, aksi durumda federasyona gelir kaydedilir. Yukarıda belirlenen süre içinde itiraz eden kişi tarafından imzalanmış itirazlar, baş hakeme sunulur. Baş hakem itirazın yapıldığını bitiş alanındaki uyarı panosunda bildirir. İtiraz eden ve suçlanan ve sporcuların temsilcileri hazır bulunmalıdır. İtirazcı katılmazsa, itiraz açıklaması ertelenebilir ya da iptal edilir.

13 Yarış Komisyonu başkanı tarafından uygun görülürse itiraz eden ya da suçlanan taraftan bir temsilci bulunabilir. Açıklama kamuoyuna açık değildir GÜVENLİK Yarışmacı emniyet tedbirlerini hiçe sayarak yarışmaya başladığı takdirde; meydana gelebilecek kaza, hasar ve benzeri olaylardan Türkiye Triatlon Federasyonu ve organizasyon kurulu sorumlu değildir. Yarışmaların (yüzme, bisiklet koşu) sağlık ve emniyet tedbirleri valilik, kaymakamlık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile organizasyon kurulunca alınacaktır. ULAŞIM Kara ve hava yolu ile gelen yarışmacılar kendi imkanları ile otel ve yarışma alanına geleceklerdir. KONAKLAMA Yarışmacılar için Antalya da anlaşma yapılan otel isimleri aşağıdadır. Kalma zorunluluğu yoktur. Yarış Oteli : CROWNE PLAZA - Antalya Konyaaltı Tel: Fax : sales@cpantalya.com Diğer Konaklamalar: SEA LİFE RESORT HOTEL Konyaaltı Antalya Tel Fax: ÖZBEKHAN HOTEL Konyaaltı- Antalya Tel: Fax: Gürsu Mah Sok. No: 52 A info@ozbekhanhotel.com Bodensee Hotel Gürsu Mahallesi Antalya, info@antalyabodensee.com TÜM İLGİLİLERE DUYURULUR TÜRKİYE TRIATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

16-17 NİSAN 2016 ANTALYA POWERSTAR ORTA MESAFE TÜRKİYE TRİATLON ŞAMPİYONASI YARIŞI TALİMATI

16-17 NİSAN 2016 ANTALYA POWERSTAR ORTA MESAFE TÜRKİYE TRİATLON ŞAMPİYONASI YARIŞI TALİMATI 16-17 NİSAN 2016 ANTALYA POWERSTAR ORTA MESAFE TÜRKİYE TRİATLON ŞAMPİYONASI YARIŞI TALİMATI Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan POWERSTAR Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası Yarışması

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması YARIŞ BİLGİLERİ: Federasyonumuzun 2016 faaliyet takviminde yer alan Alanya Triatlon yarışları 15-16 Ekim tarihleri arasında Alanya

Detaylı

KATILIM ŞARTLARI: TEKNİK TOPLANTI VE MÜSABAKALAR: 25 Ekim 2014 Cumartesi. Yarışma programının değişikliği halinde Teknik Toplantıda belirlenecektir.

KATILIM ŞARTLARI: TEKNİK TOPLANTI VE MÜSABAKALAR: 25 Ekim 2014 Cumartesi. Yarışma programının değişikliği halinde Teknik Toplantıda belirlenecektir. Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan CUMHURİYET KUPASI KONYAALTI ORTA MESAFE TRİATLON yarışması 25-26 Ekim 2014 tarihinde ANTALYA Konyaaltı plajı ve kemer yolu güzergahında yapılacaktır

Detaylı

TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI

TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan Konya Aquatlon yarışları 3 Ekim 2015 tarihinde Konya da icra edilecektir. Akuatlon yarışları

Detaylı

SALCANO TRİATLON SERİSİ ANTALYA TRİATLONU (PUANLI- A3,YILDIZ VE GENÇLER)

SALCANO TRİATLON SERİSİ ANTALYA TRİATLONU (PUANLI- A3,YILDIZ VE GENÇLER) SALCANO TRİATLON SERİSİ ANTALYA TRİATLONU (PUANLI- A3,YILDIZ VE GENÇLER) Federasyonumuzun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Antalya Triatlon Yarışı 3 Mayıs 2015 Pazar Günü Antalya Konyaaltı Beach

Detaylı

2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI 2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İstanbul Triatlonu 21 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul ilinde yapılacaktır. Yarışmaların festival

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Alanya Aquatlon Şampiyonası Yarışı 16 Ekim Pazar günü Antalya-Alanya

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55 +

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55 + 2015 İSTANBUL SALCANO TRİATLON SERİSİ VE MİNİKLER AQUATLON YARIŞLARI TALİMATI (YAŞ GURUPLARI PUANLI- SPRİNT MESAFE) Federasyonumuzun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İSTANBUL Triatlon

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU KONYA DUATLON FİNALİ YARIŞLARI

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU KONYA DUATLON FİNALİ YARIŞLARI TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU KONYA DUATLON FİNALİ YARIŞLARI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan Konya Duatlon Finali yarışları 3-4 Ekim 2015 tarihinde Konya da icra edilecektir. Duatlon

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

SALCANO TRİATLON SERİSİ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER PUANSIZ TÜM KATEGORİLER PUANLI )

SALCANO TRİATLON SERİSİ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER PUANSIZ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) SALCANO TRİATLON SERİSİ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER PUANSIZ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 26 Temmuz

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İZMİR DUATLONU;

Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İZMİR DUATLONU; İZMİR DUATLONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İZMİR DUATLONU; 19-20 Mart 2016 tarihinde İzmir ilinde Balçova-İnciraltı Kent ormanı mevkiinde

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu İSTANBUL-( Kartal- Dragos ) TRIATLON YARIŞI TALİMATI (GENÇLER,ELİTLER,ADAY ELİTLER VE YAŞ GURUPLARI PUANLI SPRİNT MESAFE) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İSTANBUL

Detaylı

YILDIZ ERKEK / KADIN 2001-2000 KISA SPRİNT GENÇ ERKEK / GENÇ KADIN 1999-1998-1997-1996 SPRİNT ELİT ERKEK / ELİT KADIN 20+ YAŞ OLİMPİK

YILDIZ ERKEK / KADIN 2001-2000 KISA SPRİNT GENÇ ERKEK / GENÇ KADIN 1999-1998-1997-1996 SPRİNT ELİT ERKEK / ELİT KADIN 20+ YAŞ OLİMPİK SALCANO TRİATLON SERİSİ MERSİN, TAŞUCU TRİATLONU (PUANLI) Federasyonumuzun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Mersin Silifke/Taşucu Triatlon Yarışı 12 Nisan 2015 Pazar Günü Mersin Silifke /Taşucu

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m.

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m. ANTALYA AQUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonunun 2017 faaliyet takviminde yer alan ANTALYA AQUATLONU 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ANTALYA da yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu 2017 faaliyet planında yer alan Marmaris Duatlonu 4-5 Mart tarihlerinde Marmaris te yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ KATEGORİLER DOĞUM TARİHLERİ

Detaylı

İZMİR HALK DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR HALK DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR HALK DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 19-20 Mart 2016 tarihinde İzmir ilinde Balçova-İnciraltı Kent ormanı mevkiinde Türkiye Şampiyonası

Detaylı

KONYA DUATLONU TÜRKĐYE FĐNALĐ VE KÜÇÜKLER AQUATLONU

KONYA DUATLONU TÜRKĐYE FĐNALĐ VE KÜÇÜKLER AQUATLONU KONYA DUATLONU TÜRKĐYE FĐNALĐ VE KÜÇÜKLER AQUATLONU YARIŞ TALĐMATI Federasyonumuzun 2014 faaliyet programında yer alan Konya Duatlon Türkiye finali ve küçükler Aquatlon yarışları 12 Ekim 2014 Pazar günü

Detaylı

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Gazipaşa Duatlonu Türkiye Finali, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya - Gazipaşa da yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu 2019 faaliyet planında yer alan Marmaris Duatlonu, 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Marmaris'te yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER KOŞU

Detaylı

2016 İSTANBUL TRİATLONU VE MİNİKLER AQUATLON YARIŞLARI TALİMATI

2016 İSTANBUL TRİATLONU VE MİNİKLER AQUATLON YARIŞLARI TALİMATI 2016 İSTANBUL TRİATLONU VE MİNİKLER AQUATLON YARIŞLARI TALİMATI Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İstanbul Triatlon Yarışı 21 Ağustos, Pazar günü İstanbul Kartal- Dragos

Detaylı

Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Çeşme Triatlon Yarışı 18 Mayıs 2014 Pazar günü İzmir/Çeşme de yapılacaktır.

Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Çeşme Triatlon Yarışı 18 Mayıs 2014 Pazar günü İzmir/Çeşme de yapılacaktır. ÇEŞME TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (PUANSIZ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Çeşme Triatlon Yarışı 18 Mayıs 2014 Pazar günü İzmir/Çeşme de yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ: YARIŞ

Detaylı

ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan Antalya Halk Triatlonu 14-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacaktır. Yarışmaların festival

Detaylı

: DUMPLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMPUS ALANI VE YÜZME HAVUZU/KÜTAHYA 24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

: DUMPLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMPUS ALANI VE YÜZME HAVUZU/KÜTAHYA 24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ KÜTAHYA TRİATLONU ve KÜÇÜKLER AQUATLONU Küçükler Aquatlonu Puanlı ; Yıldızlar Kısa Sprint ve Puanlı; Gençler Sprint Puanlı, Aday Elit ve Elitler Olimpik Puanlı ;Yaş Gurupları Sprint mesafelerde Puansız

Detaylı

SALCANO TRİATLON SERİSİ KUŞADASI TRIATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FİNAL YARIŞI TALİMATI

SALCANO TRİATLON SERİSİ KUŞADASI TRIATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FİNAL YARIŞI TALİMATI SALCANO TRİATLON SERİSİ KUŞADASI TRIATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FİNAL YARIŞI TALİMATI Federasyonumuz 2015 faaliyet takviminde yer alan Sportoto Kuşadası Triatlonu Türkiye Kupası Final Yarışları 13 Eylül

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU YARIŞMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU YARIŞMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETİM KURULU KARAR TARİHİ : 27.01.2007 KARAR NO : 10 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU YARIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-Bu Yönergenin amacı ; Türkiye de düzenlenecek

Detaylı

ALANYA TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ALANYA TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI YARIŞMA BİLGİLERİ ALANYA TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Alanya Triatlonu, 21-23 Eylül 2018 tarihlerinde Alanya - Antalya da yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları için 16 Ağustos 2016

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 10 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2018

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu kurallarına

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 11 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2017

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ RAFTİNG YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ RAFTİNG YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ RAFTİNG YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Rafting Federasyonu (IRF) standartlarına uygun ekipmanlarla ve IRF nin belirlediği puanlama sistemine uygun olarak gerçekleşir.

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

MEB ULUSLARARASI SEKİZİNCİ ROBOT YARIŞMASI 13-14-15 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1) Amaç

MEB ULUSLARARASI SEKİZİNCİ ROBOT YARIŞMASI 13-14-15 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1) Amaç MEB ULUSLARARASI SEKİZİNCİ ROBOT YARIŞMASI 13-14-15 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1) Amaç Belirlenen parkuru en kısa sürede ve en az ceza puanı ile tamamlamaktır. Final yarışmasında

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı 2016 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası Başlama-Bitiş Tarihi 16 Ocak 2016 Yer Alanya /Antalya Son Başvuru Tarihi 14 Ocak 2016 Saat:20:00 Sistem 5 Tur İsviçre

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi Çizgi İzleyen Kategorisi Kuralları 3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI Teknik Şartnamesi 1) Amaç Belirtilen parkuru en kısa sürede tamamlamak 2) Pist Yarışmada 2 adet pist bulunmaktadır. Pistler, giriş ve

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

U10 U12 U14 EPE & FLÖRE & KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATI 26 HAZİRAN 04 TEMMUZ 2019 SİVAS TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

U10 U12 U14 EPE & FLÖRE & KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATI 26 HAZİRAN 04 TEMMUZ 2019 SİVAS TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ U10 U12 U14 EPE & FLÖRE & KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATI 26 HAZİRAN 04 TEMMUZ 2019 SİVAS TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 U12 U14 Erkekler & Kızlar Epe, Flöre ve

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016 ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Belirlenen parkuru, en kısa sürede ve en az ceza puanı ile tamamlamak.

Detaylı

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016 2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI 09-10 Nisan 2016 Yarış İlanı 2016 Türkiye Pirat Ligi 1.Etap Fenerbahçe S.K. Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde

Detaylı

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU KIZAK VE ATLI KIZAK SPOR DALLARI 1.ÇALIŞTAYI

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU KIZAK VE ATLI KIZAK SPOR DALLARI 1.ÇALIŞTAYI TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU KIZAK VE ATLI KIZAK SPOR DALLARI 1.ÇALIŞTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ: 11-12 mayıs 2013 günlerinde Ankara da Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu toplantı salonunda

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist Denizkızı Kupası Yelken Yarışları,

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI 04 09 EYLÜL 2018-KONYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12

Detaylı

1. Güvenli sürüş açısından motorlu araçlarda en önemli faktör nedir? 2. Karda güvenli sürüş için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

1. Güvenli sürüş açısından motorlu araçlarda en önemli faktör nedir? 2. Karda güvenli sürüş için aşağıdakilerden hangisi doğrudur? 1. Güvenli sürüş açısından motorlu araçlarda en önemli faktör nedir? A) Sürücünün araçları iyi tanıması B) Sürücünün uzun yıllar araç kullanması C) Sürücünün araca hâkim olması D) Sürücünün aracı yeni

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI Mayıs Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI Mayıs Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 22 27 Mayıs 20 17 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan 420, 470, Gençlik

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI robtü 2017 BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1. Amaç Bu kategoride robotlar, siyah pist üzerindeki beyaz çizgileri veya beyaz pist üzerindeki siyah çizgileri

Detaylı

24-25 Eylül 2016 / Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışı Talimatı

24-25 Eylül 2016 / Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışı Talimatı 24-25 Eylül 2016 / Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışı Talimatı Federasyonumuz 2016 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları 25 Eylül

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

www.taf.gov.tr TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI

www.taf.gov.tr TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI atıcılık yarışmaları 04-07 ŞUBAT 2016 tarihleri

Detaylı

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ KUPANIN TANIMI KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ Madde 1 :Karadeniz Bölgesinde yapılacak olan organizasyon Karadeniz Mahalli Offroad Kupası adı altında yürütülecektir. KUPANIN ORGANİZATÖR KULÜPLERİ,

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 23.11.2014 ASN Onay No : 2014/1411-AMSY.1 Onay Tarihi :14.11.2014 Antalya Slalom Yarışı www.amk.org.tr Sayfa 1 EK KURALLAR 1. PROGRAM Kayıtların Açılması : 17/11/2014 Pazar :

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ Türkiye Eskrim Federasyonu sizleri 20-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE KULÜPLERARASI KISA KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ YÜZME ŞAMPİYONASI- (25m)

TURKCELL TÜRKİYE KULÜPLERARASI KISA KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ YÜZME ŞAMPİYONASI- (25m) TURKCELL TÜRKİYE KULÜPLERARASI KISA KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ YÜZME ŞAMPİYONASI- (25m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL Müsabaka tarihi : 24 ARALIK 17 Teknik Toplantı : ARALIK 17 MÜSABAKA HAVUZU Saat 15:00 Katılım

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI EKİM 2018-ALANYA

U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI EKİM 2018-ALANYA U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI 27-28 EKİM 2018-ALANYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12 - U14 Epe-Kılıç (Kızlar-Erkekler) U10

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

1.Dohyo tanımı a) Dohyo müsabaka alanı ve çevresindeki bölümlerden oluşur. Geri kalan alan dohyonun dışı olarak kabul edilir.

1.Dohyo tanımı a) Dohyo müsabaka alanı ve çevresindeki bölümlerden oluşur. Geri kalan alan dohyonun dışı olarak kabul edilir. 1.Dohyo tanımı a) Dohyo müsabaka alanı ve çevresindeki bölümlerden oluşur. Geri kalan alan dohyonun dışı olarak kabul edilir. 2- Dohyo özellikleri a) Mini Sumo Robot Dohyosu zeminden 5cm yüksekliğinde

Detaylı

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI V. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 8-12 Mart 2017 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Yıldızlar U17 Kızlar Erkekler Kılıç Yıldızlar U17 ( 2006 2005 2004 2003 2002 doğumlular)

Detaylı

2018 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 4.ETAP KAYTAZDERE YELKEN KULÜBÜ PİRAT KUPASI. 30 Haziran/ 1 Temmuz 2018

2018 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 4.ETAP KAYTAZDERE YELKEN KULÜBÜ PİRAT KUPASI. 30 Haziran/ 1 Temmuz 2018 2018 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 4.ETAP KAYTAZDERE YELKEN KULÜBÜ PİRAT KUPASI 30 Haziran/ 1 Temmuz 2018 Yarışİlanı 2018 Tu rkiye Pirat Ligi 4. Etap Kaytazdere Yelken Kulu bu Pirat Kupası,Tu rkiye Yelken Federasyonu(TYF)

Detaylı

HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI atıcılık yarışmaları 03-06 ARALIK 2015 tarihleri arasında MERSİN Erdemli Atış Poligonu nda yapılacaktır.

HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI atıcılık yarışmaları 03-06 ARALIK 2015 tarihleri arasında MERSİN Erdemli Atış Poligonu nda yapılacaktır. TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI 03-06 ARALIK 2015 ERDEMLİ / MERSİN HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI atıcılık yarışmaları 03-06 ARALIK 2015 tarihleri arasında MERSİN

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı Başlama-Bitiş Tarihi 01-02-03 Mayıs2015 2015 Antalya Lions Kulübü Satranç Turnuvası Son Başvuru Tarihi 30Nisan 2015 Saat:17:00 Düşünme Süresi 60 +30 Organizasyon Ödüller

Detaylı

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT LİGİ 7.ETAP Mustafa / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) PİRAT KUPASI EKİM 2018

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT LİGİ 7.ETAP Mustafa / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) PİRAT KUPASI EKİM 2018 2018 TYF TÜRKİYE PİRAT LİGİ 7.ETAP Mustafa / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) PİRAT KUPASI 13-14 EKİM 2018 Yarışİlanı 2018 TYF Türkiye Pirat Ligi 7. Etap Musfata / Mümtaz Ünel (Yaşayan Efsaneler) Pirat

Detaylı

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR.

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. GÜVENLİK: 1. Bir yarış ya da antrenman sırasında hasar gören herhangi

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI 420 470 SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2018 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420 ve 470 Sınıfları TYF

Detaylı

TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL

Detaylı

YILDIZLAR U17 EPE FLÖRE KILIÇ VE GENÇLER FLÖRE FEDERASYON KUPASI TALİMATLARI KOCAELİ GEBZE

YILDIZLAR U17 EPE FLÖRE KILIÇ VE GENÇLER FLÖRE FEDERASYON KUPASI TALİMATLARI KOCAELİ GEBZE YILDIZLAR U17 EPE FLÖRE KILIÇ VE GENÇLER FLÖRE FEDERASYON KUPASI TALİMATLARI KOCAELİ GEBZE ORGANİZATÖR BRANŞ TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Gençler Kızlar Erkekler Flöre Yıldızlar U17 Kızlar Erkekler

Detaylı

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI 06-07 EKİM 2018-ANKARA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Gençler Flöre, Büyükler Kılıç (Kadınlar-Erkekler) Gençler

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETİM KURULU KARAR TARİHİ: 14/12/2012 KARAR NO: 72 TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı