TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 T.C. BİLECİK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ KONU: Türkiye genelinde tüm illerden 9-11 yaş ve yaş grupları arası Türkiye Geneli Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmaları AMAÇLAR: -Çocuklarımızın, düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, - Öğrenci ve öğretmenlerimizin akıl oyunlarını dersin içinde kullanmalarıyla derslerin daha eğlenceli ve çekici hale getirilmesi, - Akıl ve zekâ oyunları ile öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması, -Öğrencilerimizin akıl ve zekâ oyunları vasıtasıyla okulu sevmeleri; bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerinin desteklenmesi, - Bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimize sosyal becerilerini geliştirme, kendini ifade etme fırsatı verilmesi, -Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin geliştirilmesi, grupla uyumlarının artırılması, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, - Kuruluş ve Kurtuluşun Beşiği Bilecik ilinin tarihi ve manevi yanının da yarışma vasıtasıyla diğer illerden gelen öğrenci ve öğretmenlere tanıtılması, - Ülke genelinde akılve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşması amaçlanmaktadır. HEDEF KİTLE: - Hedef kitlemiz, 81 ilden 9-11 yaş ve yaş grubu, yarışmaya hazırlanacak tüm gençlerimizdir. (Yarışma tarihi itibarıyla; 9 yaşına girmiş-11 yaşını doldurmamış olmak, 12 yaşına girmiş- 14 yaşını doldurmamış olmak.) - Hedef kitlemizin sınıflarındaki öğrenciler. - İllerden Akıl ve Zekâ Oyunları Hakemliği eğitimi alacak öğretmenler. - Hedef kitlemizin danışman öğretmenleri.

2 - 81 ilimizden 7 kategoride yarışmaya katılacak öğrencilere refakat edecek 162 öğretmen. - İllerde ve Bilecik'te yapılacak yarışmalara katılacak yarışmacılarımızın aileleri. OYUNLAR LİSTESİ VE YAŞ GRUPLARI: OYUN ADI YAŞ GRUBU 1 MANGALA 2 Q BITZ 3 EQUILIBRIO 1 PENTAGO 2 KULAMI 3 REVERSI 4 MANGALA 9-11 Yaş Yaş FESTİVAL ORTAĞI KURUMLAR: -Bilecik Valiliği -Bilecik Belediyesi -Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü -Bozüyük Kaymakamlığı -Bozüyük Belediyesi -Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu -Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı FESTİVAL YÜRÜTME KURULU: Selim YAĞCI (Bilecik Belediye Başkanı) Fazilet DURMUŞ (Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü) Fatih BAKICI (Bozüyük Belediye Başkanı) Halis ÇELİK (Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü) Şaban KURT (Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Başkanı) Muzaffer TEKELİOĞLU (Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı) İsmail CİHAN (Bilecik Belediyesi Kültür Müdürü) Cuma İVRENDİ (Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü) Mustafa YÖRÜKÇÜ (Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı) Zekai ÇOBANDERE (Bozüyük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü) Öznur ALKAN (Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi) Mustafa KAN (Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birim Sorumlusu)

3 YARIŞMA ÖDÜLLERİ: ÖĞRENCİ ÖDÜLLERİ DERECE ÖDÜL Özellikleri BİRİNCİYE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR 15.6 i5 7200U 8 GB RAM 1TB HDD OEM İKİNCİYE SMART BOARD Smart Elektrikli Kaykay Hoverboard Bluetooth-Çantalı-Kumandalı 8 ÜÇÜNCÜYE BİSİKLET 26 Jant 21 V Shimano Vites dağ bisikleti DANIŞMAN ÖĞRETMEN ÖDÜLLERİ (Dereceye giren öğrencileri çalıştıran ildeki öğretmenleri) DERECE ÖDÜL Özellikleri BİRİNCİYE ÇEYREK ALTIN -- İKİNCİYE ÇEYREK ALTIN -- ÜÇÜNCÜYE ÇEYREK ALTIN -- BELGE VE HEDİYELER: Yarışmada dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere Başarı Belgesi, yarışmaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere Katılım Belgesi verilecektir. KATILIM ŞARTLARI: a)yarışmaya, Türkiye genelindeki tüm illerden 9-11 yaş ve yaş aralığında (yarışma tarihi itibarıyla; 9 yaşına girmiş-11 yaşını doldurmamış olmak, 12 yaşına girmiş- 14 yaşını doldurmamış olmak) ilgili yaş grubu oyunları için öğrenciler katılabilirler. b) İller oyunlarda kendi illerinden birincileri belirlemek için il çapında eleme yarışmaları düzenleyecektir. Bu öğrenciler, yarışma sonucunda illerini Bilecik te yapılacak finallerde temsil edeceklerdir. c) Bir öğrenci en fazla 2 oyunda yarışmalara katılabilir. d) Her ilden; 9-11 yaş grubundan 3 birinci, yaş grubundan 4 birinci olmak üzere toplam 7 öğrenci, refakat etmek üzere İl Müdürlükleri tarafından görevlendirilecek 1 bayan 1 erkek öğretmen ile beraber yarışmalara katılacaklardır. e)öğrenciyi yarışmaya hazırlayacak olan danışman öğretmen de öğrenciyle birlikte ödüllendirileceğinden, danışman öğretmenin bilgilerinin ilgili formlara işlenmesi gerekmektedir. f)yarışmaya her ilden 7 öğrenci 2 öğretmen olmak üzere 81 ilden, 567 öğrenci ve 162 öğretmen katılacaktır. YARIŞMALARIN YAPILACAĞI YER, TARİH VE SAAT: Yarışmalar, Nisan 2017 tarihlerinde Bozüyük ilçe ve Merkez ilçede gerçekleştirilecektir Yaş Grubu Yarışmaları Bozüyük ilçede, Yaş Grubu Yarışmaları Bilecik Merkez ilçede yapılacaktır. Bilecik Merkez Yarışmaları; Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Merkez/BİLECİK Bozüyük İlçe Yarışmaları; Metristepe Kültür Merkezi Bozüyük/BİLECİK adresinde yapılacaktır. Öğrenciler, hangi salonda yarışacağını ve yarışma detaylarını adresindeki yarışma bağlantısına tıklayarak öğrenecektir.

4 YARIŞMANIN UYGULANMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR: Yarışmalarda Bilecik'te Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu tarafından eğitilecek hakemler görev alacaktır. Yarışmalar eleme ve lig usulü yapılacaktır. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışma uygulamalarında değişiklik yapma hakkını elinde saklı tutar. Yarışma ile ilgili tüm gelişmeler adresindeki yarışma bağlantısına tıklanarak öğrenilebilir. YARIŞMA TAKVİMİ: YARIŞMA TAKVİMİ VE DEĞERLENDİRME Aşama No Yarışma Süreci Tarih 1 Yarışma İzinlerinin Alınması Aralık Yarışma Duyurusunun Yapılması Aralık Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Öğretmen Eğitimleri 15 Kasım Aralık 2017 (Eğitim İhtiyaçları, Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu tarafından sağlanacaktır.) 4 İl Finallerinin Düzenlenmesi 22 Ocak -28 Şubat Yarışmanın Basın Lansmanı Şubat İl Finalistlerinin Koordinatör Kuruma 9 Mart 2018 Bildirilmesi 7 İllerden Katılan Finalist Öğrenci ve 13 Nisan 2018 Öğretmenlerinin Bilecik'e ulaşmaları. 8 Final Karşılaşmaları Nisan İl İçi Geziler 14 Nisan Ödül Töreni 15 Nisan 2018 MİSAFİR ETMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR - Çeşitli sponsorluklar için yoğun görüşmeler yapıldığından ilgili katılımcı öğrenci ve öğretmenlerin ulaşım, konaklama ve iaşe konularında detaylı bilgi adresindeki yarışma bağlantısından öğrenilebilecektir. SONUÇLARIN DUYURULMASI VE ÖDÜL TÖRENİ: Yarışma sonuçları, 15 Nisan 2018 Pazar günü öğleden sonra yapılacak ödül töreninde duyurulacak, ödüller tüm grupların Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi nde bir araya geleceği törende takdim edilecektir. Ayrıca sonuçlar web sitesinden de kamuoyuyla paylaşılacaktır. YARIŞMAYA KATILIM İÇİN İL/İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ İLE MÜLKİ AMİRLERDEN ALINACAK İZİNLER *Yarışmamızın onayı Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce verilecektir Buna göre: Milli Eğitim Bakanlığı nın /30090 sayılı Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği nde yer alan 1-Yarışmalar başlığı altında yer alan 11. Madde hükümlerine göre hareket edilir.

5 2-Geziler başlığı altında 13. Madde sinde yer alan (Okulun bulunduğu il/ilçe sınırları içinde sosyal etkinlik kapsamında yapılacak gezilerle ilgili onay, okul müdürlüğünün önerisi üzerine il/ilçe millî eğitim müdürünce; il sınırları dışına yapılacak gezilerle ilgili onay ise il/ilçe millî eğitim müdürlüğünün önerisi üzerine mülkî amirce verilir.) maddeleri dikkate alınarak yarışmaya katılım için izin, il içinden katılımlarda il/ilçe milli eğitim müdüründen; il dışından katılımlarda ise mülki amirlerden alınabilir. NOT: Yukarıdaki bölüm yalnızca izin almakta güçlük çeken katılımcılar için geçerlidir. Aksi halde bir bağlayıcılığı yoktur. İLETİŞİM ADRES Cumhuriyet Mahallesi PK:11100 Merkez /BİLECİK TELEFON (dahili 129 veya 153) WEB E-POSTA arge11@meb.gov.tr bilecikarge11@gmail.com BİLGİ ALMA Mustafa KAN (ARGE Birim Sorumlusu) Leyla KALIN (ARGE Birimi) NOT: Yarışma ile ilgili her türlü ayrıntıya bağlantısındaki ilgili linkten ulaşılabilir. Ayrıca aynı adreste belirtilecek diğer iletişim adresleri vasıtasıyla detaylı bilgi ve destek alınabilir.

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR )

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) Bu yarışma Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞENLİĞİN DAYANAĞI Bu şenlik Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiştir.

Detaylı

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA KONUSU TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın münferit veya danışman

Detaylı

Res FebeResFebeResFebeResFebe

Res FebeResFebeResFebeResFebe ResFe eresfeberesfebe Febe ResFeb Res OKUDUĞUM Febe KİTAPLAR KONULU ResFeb RESFEBE eresfeberesfebe YARIŞMASI Febe ResFeb Res Febe Res FebeResFebeResFebeResFebe 3. SELİM İLKOKULU RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler arasındaki

Detaylı

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ KONU : Türkiye Zeka Oyunları AMAÇ : Öğrencilerin zekâ gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI. KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2

KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI. KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2 KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI 4. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2 AMAÇ: Satranç figürlerinin ve satranç

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL İLÇE: ÜSKÜDAR YARIŞMA ADI: Üsküdar Üniversitesi Bilim ve Fikir Festivali BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: Bilim Kurullarınca karar verilir. YERİ:

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır.

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı Proje Ortakları: Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Projenin Uygulama Tarihi-Yeri :Lüleburgaz İlçe Milli

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları DÜZENLEYEN KURUM Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü KONUSU Kur an ı Anlamaya Doğru Kur an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması YARIŞMA KİTABI NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞENLİĞİN DAYANAĞI Bu şenlik Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiştir.

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi T.C. RİZE VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi Ar-Ge Birimi 2016 RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ KAPSAM:

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı: 973329-310/ 12.01.2017 Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması ADIYAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE Mimar Sinan Mesleki

Detaylı

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI Rize-2015 RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU: 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığına

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOROSLARDA OKU MAK

T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOROSLARDA OKU MAK T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSELER ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TOROSLARDA OKU MAK KONU: Toroslar Kaymakamı Sayın Kaya ÇITAK ın himayelerinde

Detaylı

KOCAELİ ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE KELİME TÜRETME YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KOCAELİ ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE KELİME TÜRETME YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KOCAELİ ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE KELİME TÜRETME YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Scrabble bir kelime türetme oyunu olup bir tabla üzerinde oynanır. Bu oyunun İngilizce kelimelerle ilimiz ortaokul öğrencileri

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ MAHALLELER YARIŞIYOR YARIŞMA ŞARTNAMESİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ MAHALLELER YARIŞIYOR YARIŞMA ŞARTNAMESİ MAHALLELER YARIŞIYOR YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN ADI: Mahalleler Yarışıyor 2. YARIŞMANIN AMACI 02-06 Mayıs 2012 tarihleri arasında kutlanacak olan Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

14. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

14. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 14. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI TÜRÜ HEDEF KİTLE YARIŞMA TAKVİMİ MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Fen Bilimleri

Detaylı

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ 2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum/Kuruluş Karabük Safranbolu Đlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışmanın Konusu Madde 1: T.C. ve KKTC dahilindeki ortaokulların

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Türk milli eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilgiye ulaşabilmek için;

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI Yarışmanın Konusu: Yarışmanın Amacı: Yarışmanın Dayanağı: Zeka ve Akıl Oyunları Problem çözme yeteneğine ve zeka

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU

AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: AYDIN ORTAKLAR FEN LİSESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU Aydın geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar arası Ortaklar Fen Lisesi Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatı TÜRÜ:

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü BİR FİKRİM VAR LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR FİKRİM VAR PROJE ÇALIŞMASI UYGULAMA KILAVUZU 1 KAYSERİ 2014 İçindekiler 1. BÖLÜM...3 1. ÇALIŞMANIN

Detaylı

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI T.C. SELÇUKLU KAYMAKAMLIĞI Kemal Rızvanoğlu İlkokulu Müdürlüğü 1 GERÇEK KAHRAMANLARI TANIYOR MUSUN? 3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2016 Madde 1: Bu şartname Konya Selçuklu Kemal

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi nin

Detaylı

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2017 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

XIII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

XIII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ XIII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI TÜRÜ HEDEF KİTLE YARIŞMA TAKVİMİ MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Fen

Detaylı

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI ADI SORUMLULARI GEREKÇESİ AMACI VE HEDEFLERİ Yİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR UYGULAMA ADIMLARI UYGULAMA YERİ TAŞOLUK İLMİHÂLİNİ ÖĞRENİYOR İslâm ilmihâlinin ana hatlarıyla isteyen Ortaöğretim ve Lise düzeyindeki

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ

MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ EK-2 MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA ADI: Mathletic 2019 Matematik Yarışması BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: 13 Nisan 2019 Teorik Sınav Etabı 4 Mayıs 2019 Final (Beden Matematiği Farkındalık)

Detaylı

Oyun-US PROJESİ (Bir Oyundan Fazlası)

Oyun-US PROJESİ (Bir Oyundan Fazlası) ESENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ & ESENLER BİLİM VE SANAT MERKEZİ ORTAK PROJESİ Oyun-US PROJESİ (Bir Oyundan Fazlası) 2018 1 1. TANIM 1.1 Projenin Adı Oyun-US 1.2 Projenin Uygulanacağı Yerler İlkokul-Ortaokul-Lise

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM KATKI SAĞLAYAN KURUMLAR ETKİNLİĞİN ADI YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI YARIŞMANIN TÜRÜ HEDEF KİTLE İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu

Detaylı

T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ

T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ ORTAOKULLAR ARASI 100 TEMEL ESER KİTAP OKUMA YARIŞMASI (2015-2016) T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ OKULLAR ARASI 18. MATEMATİK YARIŞMASI

ÖZEL EGE LİSESİ OKULLAR ARASI 18. MATEMATİK YARIŞMASI ÖZEL EGE LİSESİ OKULLAR ARASI 18. MATEMATİK YARIŞMASI 1. AMAÇ Bütün bilim dallarının ve akademik branşların temelini oluşturan matematik alanında daha ileri çalışmalar yapabilecek potansiyele sahip gençlerin

Detaylı

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ Bu Şartname Kitap Okuma YarıĢması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme kurulunu,

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN ADI: " Fethi Gemuhluoğlu Liseler Arası Geometri Yarışması " 2. YARIŞMANIN AMAÇLARI: Öğrencilere Geometri alanını sevdirmek,

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2010

T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2010 T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2010 öykü konumuz ne? Genç yazarlarımız öykülerinde Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği

Detaylı

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU. "Türkiye nin Örnek Okulu. MEB Kalite Beratlı Avrupa Dil Ödüllü Eğitim Kurumu

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU. Türkiye nin Örnek Okulu. MEB Kalite Beratlı Avrupa Dil Ödüllü Eğitim Kurumu ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU "Türkiye nin Örnek Okulu MEB Kalite Beratlı Avrupa Dil Ödüllü Eğitim Kurumu Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4. Sınıflar Arası Ödüllü Matematik Yarışması 1. Yarışmayı Düzenleyen

Detaylı

4. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (4. ÜTMY 2015) ŞARTNAMESİ

4. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (4. ÜTMY 2015) ŞARTNAMESİ 4. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (4. ÜTMY 2015) ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum/Kuruluş Karabük Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışmanın Konusu Madde 1: T.C. ve KKTC dahilindeki ortaokulların

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015 Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Eğitim, dış dünyadan aldığı dönütler doğrultusunda kendisini değiştirerek yenileyen açık bir sistemdir. Günümüz eğitiminin vizyonu, kabul görmüş düşünceleri

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 Mart - 14 Mayıs 2018 1. ADI: 9. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ

T.C. ANKARA VALİLİĞİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ AMAÇ: T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ Öğrencilerimizi hayata hazırlamak; öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve sanatsal gelişmelerine

Detaylı

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ LİSELİ GENÇLER ŞAİR VE YAZARLARINI TANIYOR PROJESİ 1 İÇİNDEKİLER Genel bilgiler Sayfa 3 Yarışma kuralları

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL T.C. BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL GAZİ İLKOKULU ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL PROJESİ BAHÇELİEVLER - 2014 TAKDİM Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.ETG.0.65.01.00-604.99-6400 Konu : ThinkQuest Eğitim Portalı Proje Yarışması. 06/04/2009 Bakanlığımız ile Oracle Eğitim Vakfı

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması 15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması Sarıçam Belediyesi Portakal Çiçeği Edebiyat Ödülleri Yarışması düzenliyor. Adana ilini merkez alan konuları içeren ve 15 yaş üstü herkesin katılımına açık

Detaylı

İLKOKUL 3. ve 4. SINIFLAR SOMPO JAPAN ZEKA OYUNLARI TURNUVASI YÖNERGE KİTAPÇIĞI

İLKOKUL 3. ve 4. SINIFLAR SOMPO JAPAN ZEKA OYUNLARI TURNUVASI YÖNERGE KİTAPÇIĞI YÖNERGE KİTAPÇIĞI TURNUVA PROGRAMI 09:30-10:00 Kayıt ve Kahvaltı 10:00-10:45 Açılış ve Yönerge Açıklamaları 11:00-11:15 1.Bölüm - Akıl Oyunları Zinciri (15 Dakika - Takım) 11:30-11:40 2.Bölüm - Ekran Testi

Detaylı

MUĞLA EĞİTİMİNDE BİLGE HAREKETİ ÖRNEK EĞİTİM UYGULAMALARI PROJESİ

MUĞLA EĞİTİMİNDE BİLGE HAREKETİ ÖRNEK EĞİTİM UYGULAMALARI PROJESİ T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü MUĞLA EĞİTİMİNDE BİLGE HAREKETİ ÖRNEK EĞİTİM UYGULAMALARI PROJESİ PROJE ADI: ÖRNEK EĞİTİM UYGULAMALARI PROJEYİ HAZIRLAYAN KURULUŞ: Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

ETKİNLİK RAPORU. Turnuva tarihi :27.05.2014. Turnuva saati :09:00-16:30

ETKİNLİK RAPORU. Turnuva tarihi :27.05.2014. Turnuva saati :09:00-16:30 ETKİNLİK RAPORU Turnuva tarihi :27.05.2014 Turnuva saati :09:00-16:30 Turnuva yeri :İstanbul Lisesi İSTANBUL ORTAOKULLAR ARASI MANGALA TURNUVASI FAALİYET AÇIKLAMALARI 1-Resmi yazışmaların yapılması 1.1-İlçe

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerinin bilimsel, sosyal ve kültürel

Detaylı

CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG

CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG 13-14 0CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BÜLTEN 3- BÜLTEN 31. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Mucit Fikirler Geleceğin Makinaları Proje Yarışması na katılacak olan Danışman Öğretmenlere, öğrencilere ve mucitlere

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ YARIŞMANIN ADI: Genç Kalemler Öykü Yarışması GİRİŞ Gençlerin kültür ve sanat bilincini, sadece popüler olandan yola çıkarak değil, kendi

Detaylı

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 4 Ağustos 04 Müsabaka Tarihi ; 5-7 Ağustos 04 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Ömer Faruk Yelkenci İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Ömer Faruk Yelkenci İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 93339336/310.01/110880 06/01/2015 Konu: Adapazarı Matematik Olimpiyatları VALİLİK MAKAMINA Adapazarı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından

Detaylı

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Tarih ; - - Ağustos 0 Spor Salonu ; Yeni Erzurum Spor Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç ve Büyük Ferdi - Kata ve Kumite Kurallar ; WKF Kuralları Kayıtlar ; Kayıt formları

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı nda Ege Bölgesi geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü

Detaylı

ÇORAPTAN OYUNCAK YAPALIM 2018

ÇORAPTAN OYUNCAK YAPALIM 2018 ÇORAPTAN OYUNCAK YAPALIM 2018 SENDE BIR OYUNCAK TASARLA sebot ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI Çocuklarımızda ki yaratıcılık ve hayal gücünün desteklenmesi amacıyla Sende Bir Oyuncak Tasarla yarışması yapmaya

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı :Kiler Çocuk Kulübü Şiir Yarışması Yarışmanın Konusu : Annem-Babam ve Ben,diğer anlamda bizimkiler Yarışmanın Türü : Şiir yarışması Yarışmanın Amacı : Kiler çocuk

Detaylı

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI DÜZENLEYEN KURUM İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü YARIŞMANIN DAYANAĞI İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 İstanbul Bilim Olimpiyatları yarışma şartnamesi Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

Proje Destekçileri Destekçileri

Proje Destekçileri Destekçileri EKİM 2015 1 Proje Ortakları Proje Proje Destekçileri Destekçileri Proje Özeti Projenin Süresi 24 ay Projenin Amacı 5.000 kadına yönelik yapılacak eğitim çalışmalarının, çeşitli aktivitelerle desteklenerek,

Detaylı