Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı"

Transkript

1 T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü GÜMÜŞHANE UNIVERSITY Rector's Office Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Sayı : E.5872 Konu : Stratejik Planlama Çalışmaları / Paydaş Analizleri REKTÖRLÜK Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Plan hazırlık çalışmalarının "katılımcı bir planlama yöntemi izlenilerek her kademede çalışanın aktif katılımının sağlanması ve stratejik plana katılımda farkındalık yaratmak" amacıyla hazırlanan ve stratejik planda yer alan "İç ve Dış Paydaş Anketleri" ile "Akademik Faaliyet Analizi" konulu anketlerin iç ve dış paydaşlara uygulanması hususunu olurlarınıza arz ederim. Uygun görüşle arz ederim. 02/11/2016 Onur KAYA Daire Başkanı Mustafa BAYTAR Genel Sekreter Ek: 1- Akademik Faaliyet Analizi 2- Akademik Personel Memnuniyet Anketi 3- Dış Paydaş Memnuniyet Anketi 4- İdari Personel Memnuniyet Anketi 5- Öğrenci Memnuniyet Anketi OLUR 03/11/2016 Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN Rektör Adres: Bağlarbaşı Mahallesi / Gümüşhane Telefon: Faks: Elektronik Ağ:

2

3 GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK FAALİYET ANALİZİ Sayın Akademik Personelimiz; Bu araştırma, Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Planı kapsamında uygulanmakta olup Gümüşhane Üniversitesi'nin yüksek değer ürettiği ya da başarılı performans gösterdiği alanlar ile iyileştirilmesi gereken sorun alanları; temel akademik faaliyetler olan eğitim, araştırma, girişimcilik ve toplumsal katkı bağlamında değerlendirmeniz istenilmektedir Akademik faaliyetler analizi; güçlü ve zayıf yönlerin değerlendirilmesi ile güçlü ve zayıf yönler kapsamında kıyaslamalar yapılmasıyla gerçekleştirilir. Bu analiz gerçekleştirilirken Stratejik Planlama Ekibi tarafından belirlenen faaliyet alanlarına yönelik yada tarafınızdan belirlenerek eklenebilecek güçlü yönlerden nasıl yararlanacağı ve zayıf yönlerini nasıl iyileştireceğine yönelik çözüm önerileri belirtmeniz gerektiği takdirde diğer üniversitelerle kıyaslamalar yaparak ve çözüm önerilerinde bulunarak değerlendirmenizi belirtmeniz istenmektedir. Değerlendirmenizi aşağıdaki sorulara göre yapmanız gerekmektedir. Her bir faaliyet alanında (eğitim, araştırma, girişimcilik ve toplumsal katkı) dış çevreden kaynaklı ne tür fırsat ve tehditlerle karşı karşıya kalınmaktadır? Bu fırsatlardan yararlanmak ve tehditleri bertaraf etmek için neler yapılmalıdır? Her bir faaliyet alanında iç çevreden kaynaklı ne tür güçlü ve zayıf yönlerimiz var? Zayıflıklarımızı gidermek ve güçlü yönlerimizi daha da kuvvetlendirmek için neler yapılmalıdır?

4 Üniversitedeki temel faaliyetleri aksatan veya performansı düşüren ve zaman zaman tekrar eden olaylar nelerdir? Bunların tekrar yaşanmaması için ne tür değişikliklere gidilmeli veya önlemler alınmalıdır? Ana faaliyet alanlarında yükseköğretim sektörü ortalamaları esas alındığında üniversitenin yeri nedir ve nasıl geliştirilebilir? Yakın rakip olarak algılanan üniversitelerle temel faaliyet alanları karşılaştırıldığında üniversitenin durumu nasıl görünmektedir? Genel olarak değerlendirildiğinde, temel faaliyet alanlarında üniversiteye yönelik algı ve itibar düzeyi nedir ve nasıl geliştirilebilir? Her bir kategori (eğitim, araştırma, girişimcilik ve toplumsal katkı) altına güçlü yönlerimiz, zayıf yönlerimiz ve zayıf yönlerimiz konusunda yapılması gerekenler başlıkları altında maksimum 10 adet görüş girebileceğiniz alan bulunmaktadır. Her bir kategoride minimum 1 adet görüş belirtme zorunluluğu vardır. Katkılarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz. Anket doldurulurken karşılaşılan sorunlar için iletişim: Gümüşhane Üniversitesi Strateji Geliştirme D.B. Osman DOĞAN İstatistikçi (Dahili : 1144)

5 A. Lütfen aşağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. 1) Cinsiyetiniz ( ) Kadın ( ) Erkek 2) Gümüşhane Üniversitesindeki Görev Süreniz ( ) 0-2 Yıl ( ) 2-4 Yıl ( ) 4-6 Yıl ( ) 6-8 Yıl ( ) 8+ Yıl 3) Ünvanınız ( ) Okutman ( ) Uzman ( ) Araştırma Görevlisi ( ) Öğretim Görevlisi ( ) Yardımcı Doçent ( ) Doçent ( ) Profesör 4) Görev Yaptığınız Birim ( ) Beden Eğitimi ve Spor YO ( ) Edebiyat Fakültesi ( ) Fen Bilimleri Enstitüsü ( ) Gümüşhane MYO ( ) Gümüşhane SHMYO ( ) İktisadi ve İdari Bil. Fak. ( ) İlahiyat Fakültesi ( ) İletişim Fakültesi ( ) İrfan Can Köse MYO ( ) Kelkit Aydın Doğan MYO ( ) Kelkit SHMYO ( ) Kürtün MYO ( ) Müh. ve Doğa Bil. Fakültesi ( ) Rektörlük Ofisi (Özel Kalem) ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ( ) Sosyal Bilimler Enstitüsü ( ) Şiran Mustafa Beyaz MYO ( ) Torul MYO ( ) Turizm Fakültesi ( ) Uygulama ve Araştırma Merkezleri (Kelkit Organik Tarım, Merkezi Araştırma Laboratuvarı, Sürekli Eğitim, Tıbbi Bitkiler)

6 B. Eğitim Alanında Yapılan Temel Akademik Faaliyetler ile ilgili görüşleriniz belirtiniz. Güçlü Yönler Zayıf Yönler / Sorun Alanları Ne Yapılmalı?

7 C. Araştırma Alanında Yapılan Temel Akademik Faaliyetler ile ilgili görüşleriniz belirtiniz. Güçlü Yönler Zayıf Yönler / Sorun Alanları Ne Yapılmalı?

8 D. Girişimcilik Alanında Yapılan Temel Akademik Faaliyetler ile ilgili görüşleriniz belirtiniz. Güçlü Yönler Zayıf Yönler / Sorun Alanları Ne Yapılmalı?

9 E. Toplumsal Katkı Alanında Yapılan Temel Akademik Faaliyetler ile ilgili görüşleriniz belirtiniz. Güçlü Yönler Zayıf Yönler / Sorun Alanları Ne Yapılmalı?

10 F. Stratejik Planlama Ekibi tarafından belirlenen kurumumuzun Güçlü ve Zayıf yönleri aşağıdaki gibidir. Lütfen belirlenen yönler ile ilgili görüşleriniz belirtiniz. ( ) Fikrim Yok ( ) Çok Zayıf ( ) Zayıf ( ) Normal ( ) Güçlü ( ) Çok Güçlü BELİRLENEN Görüşünüz Hizmet binalarındaki çalışma odaları ve dersliklerin çağdaş donanımına sahip olması Uygulamalı eğitimi destekleyen laboratuvarlar ve atölyelerin bulunması Yeni kurulmuş bir üniversite olmanın verdiği heyecan ve başarılı olma isteği Üniversitemizin akademik yükselme ve atamalar için boş kadro sayısının yeterli olması Akademik kariyerde yönlendirici ve motive edici yönetim anlayışı Bilimsel araştırma ve yayınların arttırılması yönünde kararlılığın olması Öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası değişim ve gelişmelere açık olması ve yenilikleri izleme potansiyeline sahip olmaları İdari personelin yeni ve genç olmasının sonucu olarak iş dinamizminin yüksek olması Personelin eğitim, kurs ve kongre vb. etkinliklere katılımının teşvik edilmesi Teknolojik kaynakların yeni ve bilişim hizmet kalitesinin yüksek olması Üst yönetimin stratejik yönetim anlayışını benimsemesi Üniversiteye hızlı ve zamanında ulaşım için personele yönelik servis imkânının olması Üniversitemizin yeni olması nedeniyle öğretim üyesi (profesör, doçent) sayısının yeterli olmaması

11 BELİRLENEN Görüşünüz Kurumsallaşmanın ve kurum kültürü Kurumsal aidiyet duygusunun yeterliliği İdari personelin sayısal yetersizliği ve mevcut personelin tecrübesi Öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin yeterliliği Mezunlar ile etkin iletişim ağı Fiziki yapıların üretim maliyeti yüksekliği Üniversite personeline yönelik kamu konutu sayısının yeterliliği Kurum bünyesinde sosyal tesislerin (kreş, park, okuma salonları, sinema ve tiyatro salonları vs.) yeterliliği Ar-Ge çalışmaları için şehirde yeterli imkânlar Yabancı dil eğitimi için laboratuvar sayısının yeterliliği Kütüphane hizmet binasının yeterliliği Üniversite kantinlerinin fiziki ortamının ve kantin hizmetinin yeterliliği Üniversite personeli arasındaki iletişimin yeterliliği Staj yapan öğrencilerin kontrol güçlükleri ve mesleki stajların etkinliği Anketimiz sona ermiştir. Katılımınız için teşekkür ederiz

12

13 GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ AKADEMĠK PERSONEL MEMNUNĠYET ANKETĠ Sayın Akademik Personelimiz; Bu anket, Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Planı kapsamında uygulanmakta olup Gümüşhane Üniversitesi Akademik Personelinin görüşlerinin alınması amacıyla yapılmaktadır. Bunun için bir yandan sizin aşağıda sıralanan konuları ne kadar önemsediğinizi belirlemeye; diğer yandan bunlara ilişkin memnuniyet derecenizi belirlemeye yönelik maddeler hazırlanmıştır. Lütfen her maddeyi dikkatle okuduktan sonra, öncelikle sizin için ne kadar önemli olduğunu, daha sonra da bunlardan duyduğunuz memnuniyet derecesini aşağıda belirtilen beşli ölçeği göz önünde bulundurarak işaretleyiniz. Ankette belirteceğiniz değerli görüşleriniz, Gümüşhane Üniversitesi idari ve akademik birimlerinin daha etkin, verimli ve katılımcı olarak faaliyet göstermesine rehberlik edecektir. Anket sonuçlarının hiçbir şekilde amacı dışında kullanılmayacağını ve tüm bilgilerin gizli kalacağını özellikle belirtmek isteriz. Katkılarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz. Anket doldurulurken karşılaşılan sorunlar için iletişim: Gümüşhane Üniversitesi Strateji Geliştirme D.B. Osman DOĞAN İstatistikçi (Dahili : 1144)

14 A. Lütfen aģağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. 1) Cinsiyetiniz ( ) Kadın ( ) Erkek 2) GümüĢhane Üniversitesindeki Görev Süreniz ( ) 0-2 Yıl ( ) 2-4 Yıl ( ) 4-6 Yıl ( ) 6-8 Yıl ( ) 8+ Yıl 3) Ünvanınız ( ) Okutman ( ) Uzman ( ) Araştırma Görevlisi ( ) Öğretim Görevlisi ( ) Yardımcı Doçent ( ) Doçent ( ) Profesör 4) Görev Yaptığınız Birim ( ) Beden Eğitimi ve Spor YO ( ) Edebiyat Fakültesi ( ) Fen Bilimleri Enstitüsü ( ) Gümüşhane MYO ( ) Gümüşhane SHMYO ( ) İktisadi ve İdari Bil. Fak. ( ) İlahiyat Fakültesi ( ) İletişim Fakültesi ( ) İrfan Can Köse MYO ( ) Kelkit Aydın Doğan MYO ( ) Kelkit SHMYO ( ) Kürtün MYO ( ) Müh. ve Doğa Bil. Fakültesi ( ) Rektörlük Ofisi (Özel Kalem) ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ( ) Sosyal Bilimler Enstitüsü ( ) Şiran Mustafa Beyaz MYO ( ) Torul MYO ( ) Turizm Fakültesi ( ) Uygulama ve Araştırma Merkezleri (Kelkit Organik Tarım, Merkezi Araştırma Laboratuvarı, Sürekli Eğitim, Tıbbi Bitkiler)

15 B. Lütfen aģağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. Önemli bulma dereceniz. ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç önemsemiyorum ( ) Önemsemiyorum ( ) Kısmen önemsiyorum ( ) Önemsiyorum ( ) Çok önemsiyorum Memnuniyet dereceniz ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç memnun değilim ( ) Memnun değilim ( ) Kısmen memnunum ( ) Memnunum ( ) Çok memnunum Önemli Bulma Dereceniz YÖNETĠM VE ÖRGÜTLENME (YO) Üniversitemizin vizyon ve misyonu Üniversitemizin akademik yükselme/atama uygulamaları Üniversitemizin idari görevlere seçilme/atama uygulamaları Üniversitemizin akademik personelin kişisel hak ve özgürlüklerine karşı tutumu Üniversitemizde akademik personelin unvanları ile kadrolarının uyumu Üniversitemizdeki akademik personelin sayısı Üniversitemizdeki idari personelin sayısı Üniversitemizdeki akademik personelin kalitesi Üniversitemizde idari personelin kalitesi Üniversitemizdeki akademik personelin yetki ve sorumluluklarının uyumu Üniversitemizdeki akademik personelin iş ve görev tanımı Üniversitemizdeki akademik kurulların şeffaf ve hesap verebilir konumu Akademik ve idari personel arası iletişim Yönetim ile akademik personel arası iletişim

16 Önemli Bulma Dereceniz ARAġTIRMA (ARġ) Üniversitemizde yapılan yayınların sayısı Üniversitemizdeki yapılan yayınların kalitesi Üniversitemizde yapılan projelerin genel durumu Üniversitemizde araştırma için gerekli olanakların temini Üniversitemizde araştırma yapanların desteklenmesi Üniversitemizde araştırma için gerekli veri tabanları Üniversitemizdeki araştırma laboratuarlarının sayısı ve işlevselliği Üniversitemizde yurtiçi ve yurtdışı bilimsel toplantı ve kongrelere katılım için sağlanan destek Üniversitemizdeki araştırma ve uygulama merkezleri Enstitülerin altyapı ve personelinin durumu

17 Önemli Bulma Dereceniz EĞĠTĠM (EG) Lisans ve ön lisans programlarına kayıt olan öğrencilerin niteliği Yüksek lisans programlarına öğrenci kabul kriterleri Lisans ve ön lisans programlarındaki öğrenci sayısının programa uygunluğu Yüksek lisans programlarının kaliteli olması Yüksek lisans programlarına nitelikli öğrencilerin gelmesi Öğretim elemanlarının akademik yeterlilikleri Öğretim elemanlarına kendilerini geliştirme olanaklarının verilmesi Öğretim elemanları arasında işbirliği Üniversitemizde öğretim etkinliklerine ayrılan zamanın/ders yükünün uygunluğu Üniversitemizde öğretim elemanı öğrenci iletişimi Üniversitemizde öğrenci işleri hizmetleri Öğretim elemanları yurtiçi ve yurtdışı değişim programları (Erasmus, Farabi vb.)

18 Önemli Bulma Dereceniz ALTYAPI (ALT) Sağlık hizmetleri (İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ve Sağlık Kültür Spor D. B. Hizmetleri) Kültür ve sanat hizmetleri Güvenlik hizmetleri Bilgisayar-yazıcı vb. araç gereçler İnternet hizmetleri Bilgi işlem hizmetleri Kütüphane hizmetleri Ofis, büroların fiziksel koşulları Dersliklerin yeterlilikleri Kongre toplantı salonlarının yeterliliği Yemekhane, kafeterya, kantin hizmetleri Temizlik hizmetleri Kamu konutu tahsisi Otopark alanı

19 Önemli Bulma Dereceniz DĠĞER (DIG) Üniversitemizin yenileşme ve gelişme çabaları Üniversitemizin diğer üniversiteler içindeki konumu Üniversitemizin sivil toplum örgütleri ile olan ilişkileri Üniversitemizin diğer üniversiteler ile olan ilişkileri İşimi severek yapıyor olmam

20 C. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili sizi en çok memnun eden üç Ģeyi sıralayınız. D. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili memnun olmadığınız üç Ģeyi sıralayınız. Anketimiz sona ermiştir. Katılımınız için teşekkür ederiz

21 GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ DIġ PAYDAġ MEMNUNĠYET ANKETĠ Sayın PaydaĢımız; Bu anket, Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Planı kapsamında uygulanmakta olup Gümüşhane Üniversitesi Paydaşlarının görüşlerinin alınması amacıyla yapılmaktadır. Bunun için bir yandan sizin aşağıda sıralanan konuları ne kadar önemsediğinizi belirlemeye; diğer yandan bunlara ilişkin memnuniyet derecenizi belirlemeye yönelik maddeler hazırlanmıştır. Lütfen her maddeyi dikkatle okuduktan sonra, öncelikle sizin için ne kadar önemli olduğunu, daha sonra da bunlardan duyduğunuz memnuniyet derecesini aşağıda belirtilen beşli ölçeği göz önünde bulundurarak işaretleyiniz. Ankette belirteceğiniz değerli görüşleriniz, Gümüşhane Üniversitesi idari ve akademik birimlerinin daha etkin, verimli ve katılımcı olarak faaliyet göstermesine rehberlik edecektir. Anket sonuçlarının hiçbir şekilde amacı dışında kullanılmayacağını ve tüm bilgilerin gizli kalacağını özellikle belirtmek isteriz. Katkılarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz. Anket doldurulurken karşılaşılan sorunlar için iletişim: Gümüşhane Üniversitesi Strateji Geliştirme D.B. Osman DOĞAN İstatistikçi (Dahili : 1144)

22 A. Lütfen aģağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. 1) ÇalıĢtığınız Kurum ) Cinsiyetiniz ( ) Kadın ( ) Erkek 3) YaĢınız ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 55+ 4) Eğitim Durumunuz ( ) İlköğretim ( ) Lise ( ) Ön Lisans ( ) Lisans ( ) Yüksek Lisans ( ) Doktora 5) Medeni Durumunuz ( ) Evli ( ) Bekar 6) Aylık Ortalama Geliriniz ( ) TL ( ) TL ( ) TL ( ) TL ( ) 3000 TL + 7) Mesleğiniz (Memur ve ĠĢçi ayrımı sadece kadro bazlı yapılmıģtır. Tekniker, Mühendis, BaĢkan, ġef, Müdür gibi tüm unvanlar MEMUR olarak iģaretlenmelidir) ( ) İşçi (Özel Sektör) ( ) İşçi (Kamu) ( ) Memur (Özel Sektör) ( ) Memur (Kamu) ( ) Esnaf ( ) Emekli ( ) Serbest Meslek ( ) İşveren ( ) İşsiz ( ) Çiftçi ( ) Diğer ) Telefon Numaranız Anketlerin doğruluğunu kontrol edebilmemiz ve sizden teyit alabilmek için Telefon numaranı girmek isteğe bağlıdır

23 B. Lütfen aģağıda yer alan soruları belirtilen ölçeğe göre yanıtlayınız. Önemli bulma dereceniz. ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç önemsemiyorum ( ) Önemsemiyorum ( ) Kısmen önemsiyorum ( ) Önemsiyorum ( ) Çok önemsiyorum Memnuniyet dereceniz ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç memnun değilim ( ) Memnun değilim ( ) Kısmen memnunum ( ) Memnunum ( ) Çok memnunum Önemli Bulma Dereceniz EKONOMĠK (EKO) Üniversitenin Gümüşhane nin Ekonomik ve Sosyal durumuna etkisi Üniversite personeli ve öğrencilerinin şehir ekonomisine canlılık kazandırması Şehirde çok sayıda öğrenci olmasının fiyatlar üzerindeki etkisi Üniversitenin yatırımlarının istihdamı arttırması Şehirde çok sayıda öğrenci olmasının ev kiralarına olan etkisi Önemli Bulma Dereceniz SOSYO KÜLTÜREL (SK) Üniversitesi tarafından düzenlenen seminer, kongre ve panellerin şehrin kültürel düzeyine etkisi Üniversitenin şehrin sosyal yaşamına canlılık getirmesi Üniversitenin şehrin yaşam kalitesinin artmasında oynadığı rol Üniversiteli öğrencilerin, Gümüşhaneli gençlerin sosyo kültürel seviyeleri üzerindeki etkisi Üniversite tarafından düzenlenen şenlik, konser ve etkinliklerin şehir halkının sosyal ihtiyacını karşılamada oynadığı rol

24 Önemli Bulma Dereceniz AHLAKĠ (AH) Üniversite öğrencilerinin genel olarak yardımseverlik düzeyi Üniversite öğrencilerinin şehrin ahlaki yapısına olan etkisi Öğrencilerin Gümüşhane halkının geleneklerine saygılı gösterme düzeyi Öğrencilerin milli ve kültürel değerlere bağlılık düzeyi Komşumun öğrenci olması Önemli Bulma Dereceniz ġehrġn GELĠġĠMĠ (SG) Gümüşhane Üniversitesi nin şehrin daha gelişmiş bir kent olmasındaki rolü Üniversitenin şehrin tanıtımında üstlendiği rol Üniversitenin turizme olan etkisi Üniversite ile şehir arasındaki bütünleşme düzeyi Üniversitenin başka şehirlere olan göçleri engelleyici etkisi

25 Önemli Bulma Dereceniz EĞĠTĠM (EG) Şehirde bir üniversite olmasının (Gümüşhane li gençleri üniversiteye girişe özendirerek) şehrin eğitim düzeyinin yükselmesinde oynağı rol Bir yakınım ya da arkadaşımın Gümüşhane Üniversitesinde okuması Şehirde bir üniversite olması sayesinde Gümüşhane li gençlerin başka illere gitmeden iyi bir eğitim alabilme olanağına sahip olması. Şehirde bir üniversite olması sayesinde Gümüşhane li gençlerin başka illere gitmeden hesaplı bir eğitim alabilme olanağına sahip olması. Üniversite ile diğer eğitim kurumları arasındaki etkileşimin (liseler, halk eğitim) şehrin eğitim kalitesinin artmasında oynadığı rol. oynamaktadır Önemli Bulma Dereceniz SEKTÖREL Üniversitenin yetişmiş işgücü ihtiyacını karşılayarak şehrin sanayisinin gelişimine olan etkisi Üniversitenin şehre daha çok yatırım yapılmasını sağlayarak sanayinin gelişimine katkısı Üniversitenin inşaat sektörünün gelişimine olan katkısı Üniversite ve sanayi işbirliğinin şehrin sanayisinin gelişimine olan etkisi Üniversitede görev yapan akademisyenlerin şehirde faaliyet gösteren küçük ve büyük ölçekli işletmeler için danışabilecekleri bir kaynak oluşturması Üniversitenin vermiş olduğu eğitim ve sertifika programlarının sanayinin gelişimine olan etkisi

26 C. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili sizi en çok memnun eden üç Ģeyi sıralayınız.... D. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili memnun olmadığınız üç Ģeyi sıralayınız.... Anketimiz sona ermiştir. Katılımınız için teşekkür ederiz

27 GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ ĠDARĠ PERSONEL MEMNUNĠYET ANKETĠ Sayın Ġdari Personelimiz; Bu anket, Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Planı kapsamında uygulanmakta olup Gümüşhane Üniversitesi İdari Personelinin görüşlerinin alınması amacıyla yapılmaktadır. Bunun için bir yandan sizin aşağıda sıralanan konuları ne kadar önemsediğinizi belirlemeye; diğer yandan bunlara ilişkin memnuniyet derecenizi belirlemeye yönelik maddeler hazırlanmıştır. Lütfen her maddeyi dikkatle okuduktan sonra, öncelikle sizin için ne kadar önemli olduğunu, daha sonra da bunlardan duyduğunuz memnuniyet derecesini aşağıda belirtilen beşli ölçeği göz önünde bulundurarak işaretleyiniz. Ankette belirteceğiniz değerli görüşleriniz, Gümüşhane Üniversitesi idari ve akademik birimlerinin daha etkin, verimli ve katılımcı olarak faaliyet göstermesine rehberlik edecektir. Anket sonuçlarının hiçbir şekilde amacı dışında kullanılmayacağını ve tüm bilgilerin gizli kalacağını özellikle belirtmek isteriz. Katkılarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz. Anket doldurulurken karşılaşılan sorunlar için iletişim: Gümüşhane Üniversitesi Strateji Geliştirme D.B. Osman DOĞAN İstatistikçi (Dahili : 1144)

28 A. Lütfen aģağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. 1) Cinsiyetiniz ( ) Kadın ( ) Erkek 2) GümüĢhane Üniversitesindeki Görev Süreniz ( ) 0-2 Yıl ( ) 2-4 Yıl ( ) 4-6 Yıl ( ) 6-8 Yıl ( ) 8+ Yıl 3) Görev Yaptığınız Birim ( ) Beden Eğitimi ve Spor YO ( ) Bilgi İşlem D.B. ( ) Döner Sermaye İşl. Müd. ( ) Edebiyat Fakültesi ( ) Fen Bilimleri Enstitüsü ( ) Genel Sekreterlik ( ) Gümüşhane MYO ( ) Gümüşhane SHMYO ( ) Hukuk Müşavirliği ( ) İdari ve Mali İşler D.B. ( ) İktisadi ve İdari Bil. Fak. ( ) İlahiyat Fakültesi ( ) İletişim Fakültesi ( ) İrfan Can Köse MYO ( ) Kelkit Aydın Doğan MYO ( ) Kelkit SHMYO ( ) Koordinatörlükler (BAP, Dış İlişkileri, Eğitim Teknolojileri) ( ) Kürtün MYO ( ) Kütüphane ve Dok. D.B. ( ) Müh. ve Doğa Bil. Fakültesi ( ) Öğrenci İşleri D.B. ( ) Personel D.B. ( ) Rektörlük Ofisi (Özel Kalem) ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ( ) Sosyal Bilimler Enstitüsü ( ) Şiran Mustafa Beyaz MYO ( ) Strateji Geliştirme D.B. ( ) Torul MYO ( ) Turizm Fakültesi ( ) Yapı İşleri ve Teknik D.B. ( ) Uygulama ve Araştırma Merkezleri (Kelkit Organik Tarım, Merkezi Araştırma Laboratuvarı, Sürekli Eğitim, Tıbbi Bitkiler)

29 B. Lütfen aģağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. Önemli bulma dereceniz. ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç önemsemiyorum ( ) Önemsemiyorum ( ) Kısmen önemsiyorum ( ) Önemsiyorum ( ) Çok önemsiyorum Memnuniyet dereceniz ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç memnun değilim ( ) Memnun değilim ( ) Kısmen memnunum ( ) Memnunum ( ) Çok memnunum Önemli Bulma Dereceniz ÇALIġMA KOġULLARI VE ALTYAPI (ÇKA) Çalışma ortamımın rahatlık açısından beklentilerimi karşılıyor olması Çalışma ortamımın mekansal açıdan (aynı odadaki personel sayısı vb.) işime uygun olması Çalışma ortamımdaki bilgisayar, yazıcı vb. araç gereçler açısından beklentilerimi karşılıyor olması Çalışma ortamının geliştirilmesi için gerekli duyarlılığın gösterilmesi Üniversitenin sağladığı sağlık hizmetleri (İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ve Sağlık Kültür Spor D. B. Hizmetleri) Üniversitenin sağladığı kültür ve sanat hizmetleri Üniversitenin sağladığı güvenlik hizmetleri Üniversitenin sağladığı bilgi-işlem (internet, web sayfası vs) hizmetleri Üniversitenin sağladığı kütüphane ve dokümantasyon hizmetleri Üniversitenin sağladığı yemekhane/kantin hizmetleri Üniversitenin sağladığı temizlik hizmetleri Üniversitenin sağladığı ulaşım hizmetleri

30 Önemli Bulma Dereceniz YÖNETĠM (Y) Yöneticilerime kolaylıkla ulaşabilmek İşimle ilgili sorunları yöneticimle paylaşabilmek Yöneticilerimin bilgi ve deneyimlerini benimle paylaşması Yöneticilerimin önerilerimi dikkate alması Yöneticimin tutum ve davranışları ile bizlere örnek olması Yöneticilerimin çalışmalarımı takdir ve teşvik ederek beni cesaretlendirmesi Yöneticilerimin yaratıcılığı ve yeniliği destekler davranışları Yönetimce alınan kararlara idari personelin katılımının sağlanması Üniversitemizin amaçları ile personelin gereksinimleri arasında denge gözetilmesi Üniversitemiz Yönetim Kurulu kararlarının diğer personele iletilmesi Üniversitemizdeki idari görevlere seçilme/atama ölçütleri Üniversitemizdeki terfi ölçütleri Üniversitemiz idari personelin iş ve görev tanımlarının açıkça yapılması Birimimizdeki idari kadro sayısının yeterli olması Üniversitenin çalışanlara yönelik hizmetlerde olanak eşitliği sağlaması Çalıştığım birimde iş paylaşımının adil bir şekilde yapılması Sorumluluklarımı yerine getirebilmem için sahip olduğum yetki Üniversitenin amaç ve değerleriyle şahsi amaç ve değerlerimin örtüşüyor olması

31 Önemli Bulma Dereceniz EĞĠTĠM VE ĠLETĠġĠM (EI) Personelin eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, eğitim faaliyetleri planlanması ve düzenli olarak yürütülmesi Eğitim eksikliği nedeniyle yapılan işlemlerde hata oluşması halinde, bu eksikliğe dönük eğitimlerin yapılması Eğitimlerin uygulamaya yönelik olması Eğitim dokümanlarının personelin kolay ulaşımına imkan verecek şekilde saklanması ve güncellenmesi Üniversitenin vizyon, misyon ve temel değerlerinden haberdar olmak Üniversitenin politika ve stratejilerinden haberdar olmak Üniversitemizde idari personel-öğretim elemanı arasındaki iletişim Üniversitemizde idari personel-öğrenci arasındaki iletişim Üniversitemizde idari personelin kendi arasındaki iletişim Yöneticimizin kurumun gelişme ve sonuçları hakkında bizi bilgilendirmesi Yöneticimizin bizimle ilgili bir şikayeti objektif olarak değerlendirmesi Yöneticimizin bizi uyarırken davranışlarının olumlu olması Önemli Bulma Dereceniz MALĠ OLANAKLAR (M) Aldığım maaşın emeğimi karşılıyor olması Yollukların yeterli olması Mesai ücretlerinin emeğimi karşılıyor olması Mesai ücretlerinin adil biçimde dağıtılması

32 Önemli Bulma Dereceniz ÇEVRESEL ĠLĠġKĠLER (CĠ) Üniversitenin Yükseköğretim Kurulu ile ilişkilerinin yeterliliği Üniversitenin diğer üniversiteler ile olan ilişkilerinin yeterliliği Üniversitenin sivil toplum kuruluşları ile olan ilişkilerinin yeterliliği Üniversitenin mezunlarla olan ilişkilerinin yeterliliği Gümüşhane Üniversitesinin gelişme çabaları Üniversitenin bir sosyal sorumluluk politikasına sahip olması Üniversitenin doğal çevreye gerekli özeni gösteriyor olması Üniversitenin yerel ekonomiye olan katkısı Üniversitenin etik ve toplumsal değerlere bağlı politikaları Üniversite çalışanı olmanın bana sağladığı saygınlık

33 C. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili sizi en çok memnun eden üç Ģeyi sıralayınız. D. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili memnun olmadığınız üç Ģeyi sıralayınız. Anketimiz sona ermiştir. Katılımınız için teşekkür ederiz

34

35 GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ MEMNUNĠYET ANKETĠ Sevgili Öğrencimiz; Bu anket, Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Planı kapsamında uygulanmakta olup Gümüşhane Üniversitesi Öğrencilerinin görüşlerinin alınması amacıyla yapılmaktadır. Bunun için bir yandan sizin aşağıda sıralanan konuları ne kadar önemsediğinizi belirlemeye; diğer yandan bunlara ilişkin memnuniyet derecenizi belirlemeye yönelik maddeler hazırlanmıştır. Lütfen her maddeyi dikkatle okuduktan sonra, öncelikle sizin için ne kadar önemli olduğunu, daha sonra da bunlardan duyduğunuz memnuniyet derecesini aşağıda belirtilen beşli ölçeği göz önünde bulundurarak işaretleyiniz. Ankette belirteceğiniz değerli görüşleriniz, Gümüşhane Üniversitesi idari ve akademik birimlerinin daha etkin, verimli ve katılımcı olarak faaliyet göstermesine rehberlik edecektir. Anket sonuçlarının hiçbir şekilde amacı dışında kullanılmayacağını ve tüm bilgilerin gizli kalacağını özellikle belirtmek isteriz. Katkılarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz. Anket doldurulurken karşılaşılan sorunlar için iletişim: Gümüşhane Üniversitesi Strateji Geliştirme D.B. Osman DOĞAN İstatistikçi (Dahili : 1144)

36 A. Lütfen aģağıda yer alan ifadelere size uygun olan yanıtları veriniz. 1) Cinsiyetiniz ( ) Kadın ( ) Erkek 2) YaĢınız ( ) 18 ( ) 19 ( ) 20 ( ) 21 ( ) 22 ve Üstü 3) Okuduğunuz Enstitü / Fakülte / Meslek Yüksek Okulu / Yüksekokul ( ) Fen Bilimleri Enstitüsü ( ) Sosyal Bilimler Enstitüsü ( ) Edebiyat Fakültesi ( ) İktisadi ve İdari Bil. Fakültesi ( ) İlahiyat Fakültesi ( ) İletişim Fakültesi ( ) Müh. ve Doğa Bil. Fakültesi ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ( ) Turizm Fakültesi ( ) Gümüşhane MYO ( ) Gümüşhane SHMYO ( ) İrfan Can Köse MYO ( ) Kelkit Aydın Doğan MYO ( ) Kelkit SHMYO ( ) Kürtün MYO ( ) Şiran Mustafa Beyaz MYO ( ) Torul MYO ( ) Beden E. ve Spor YO 4) Öğrenim Durumu ( ) 1. Öğrenim ( ) 2. Öğrenim 5) Sınıfınız ( ) 1 ( ) 2 ( ) 3 ( ) 4 ( ) 5 6) Aylık Geliriniz ( ) TL ( ) TL ( ) TL ( ) TL ( ) 1200 TL + 7) Aylık Harcama Tutarınız ( ) TL ( ) TL ( ) TL ( ) TL ( ) 1200 TL + 8) Hangi Coğrafi Bölgeden Geliyorsunuz? ( ) Akdeniz Bölgesi ( ) Doğu Anadolu Bölgesi ( ) Ege Bölgesi ( ) Güneydoğu Anadolu Bölgesi ( ) İç Anadolu Bölgesi ( ) Marmara Bölgesi ( ) Karadeniz Bölgesi

37 B. Lütfen aģağıda yer alan soruları belirtilen ölçeğe göre yanıtlayınız. Önemli bulma dereceniz. ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç önemsemiyorum ( ) Önemsemiyorum ( ) Kısmen önemsiyorum ( ) Önemsiyorum ( ) Çok önemsiyorum Memnuniyet dereceniz ( ) Fikrim Yok ( ) Hiç memnun değilim ( ) Memnun değilim ( ) Kısmen memnunum ( ) Memnunum ( ) Çok memnunum Önemli Bulma Dereceniz AKADEMĠK ORTAM VE OLANAKLAR (AKO) Yönetim öğrencilerin öneri ve sorunlarına karşı duyarlılığı öğrencilerin kararlara katılımına imkan verilmesi Memurların öğrencilere karşı tutumları öğrencilerin bilgisayar kullanma imkanları yeterliliği ilgi ve yeteneklerime uygun kulüp faaliyetleri bulunması Sanat faaliyetleri yeterliliği Kültürel faaliyetlerin yeterliliği Sportif faaliyetlerin yeterliliği Sağlık hizmetlerinin yeterliliği Öğrencilere ödev ve sorumlulukları karşılığı haklarını kullanma fırsatları sunulması Öğrencilerle ilgili bilgilerin doğru ve zamanında işlenmesi Üniversitede öğrencilerin güvenliğinin sağlanması

38 Önemli Bulma Dereceniz ÖĞRENCĠLERE SAĞLANAN HĠZMETLER (OSH) Yemeklerin kalitesi Yemek fiyatları Yemekhanenin fiziki koşulları Dersliklerin temizliği Sınıfların aydınlatması Sınıfların ısınması Sınıflardaki teknik altyapı Sınıfların öğrenci kapasitesi Tuvalet ve lavaboların temizliği Kütüphanenin kaynak bakımından yeterliliği Kütüphaneye elektronik ortamda ulaşılabilmesi Kantinin fiziki ortamı Kantinde sunulan ürünlerin kalitelisi Kantin personelinin tutumları Üniversitenin sağladığı burs imkanları

39 Önemli Bulma Dereceniz EĞĠTĠM PROGRAMLARI VE ÖĞRETĠM (EPO) Ders programımızın hedeflerinin açıkça belirtilmesi Derslerin öğrencileri çalışma hayatına hazırlama düzeyi Derslerde öğretim teknolojilerinin etkili kullanılması Programda yer alan derslerin teorik açıdan yeterliliği Programda yer alan derslerin uygulama açısından yeterliliği Ders amacını içeren bir ders planının dönem başında verilmesi Derslerin önceden belirlenen plan dahilinde işlenmesi Dersle ilgili ana ve yardımcı kaynakların dönem başında önerilmesi Öğrencinin derse aktif katılımını sağlayan yöntem ve tekniklerin kullanılması Öğrenci ve hoca arasında etkili iletişim sağlanması Öğretim üyelerinin ders saatlerini etkili biçimde kullanması Derste verilen ödevlerin öğrenmeye yardımcı olması Ölçme ve değerlendirmede öğretim elemanlarının objektifliği Dönem başında öğrencilere ölçme ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgi verilmesi Üniversitede verilen yabancı dil eğitiminin yeterliliği

40 Önemli Bulma Dereceniz AKADEMĠK DANIġMANLIK VE REHBERLĠK (ADR) Her öğrenciye bir akademik danışman atanması Danışmanın öğrenciye gerekli zamanı ayırması Belirtilen saatlerde danışman ile görüşebilmesi Danışmanın akademik gelişimi izlemesi Üniversitenin iş dünyasını tanıma konusunda öğrenciye gerekli fırsatı vermesi Öğrenci rehberlik ve psikolojik danışma merkezinin faal olarak işlemesi Önemli Bulma Dereceniz ġehġr VE YAġAM (SY) Gümüşhane halkının öğrenciye karşı tutumu Gümüşhane halkının öğrencinin kılık kıyafetine karşı tepkileri Üniversiteye ulaşım imkanları Yolcu taşıma ücretleri Şehirdeki yemek olanak ve fiyatları Şehirde barınma olanak ve fiyatları

41 C. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili sizi en çok memnun eden üç Ģeyi sıralayınız. D. GümüĢhane Üniversitesi ile ilgili memnun olmadığınız üç Ģeyi sıralayınız. Anketimiz sona ermiştir. Katılımınız için teşekkür ederiz

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ Hiç yeterli değil Yeterli değil Kararsızım Oldukça yeterli Tamamen yeterli KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ AKADEMİK PERSONEL Aşağıdaki ifadeler

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ARAŞTIRMASI Sayın Öğretim Elemanı, Bilindiği üzere Dumlupınar Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Yönetmeliği

Detaylı

KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ OF TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ PAYDAġ ANALĠZĠ ANKETĠ

KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ OF TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ PAYDAġ ANALĠZĠ ANKETĠ Hiç Yeterli Kararsızım Oldukça Tamamen KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ OF TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ PAYDAġ ANALĠZĠ ANKETĠ AKADEMĠK PERSONEL Aşağıdaki ifadeler Karadeniz Teknik Üniversitesi akademik personelinin

Detaylı

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Akademik, İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, Yükseköğretim kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Yönetmeliği (ADEK) çerçevesinde eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKET SONUÇLARI

2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKET SONUÇLARI T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU Üniversitemizde 2015 yılında 30.06.2015-15.07.2015 tarihleri arasında yapılan akademik personel memnuniyet

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 Üniversitemizde görev yapan akademik personelin kurumdan memnuniyet ve beklenti düzeylerini belirlemek amacıyla Süleyman Demirel

Detaylı

AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMALARI SONUÇ RAPORU,

AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMALARI SONUÇ RAPORU, T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMALARI SONUÇ RAPORU, 2018 1 1 Bu rapor Dr. Öğretim Üyesi Ayça Özkan Koca ve Dr. Öğretim Üyesi Gökçe

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 07-08 AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ 07-08 Akademik Yılı itibariyle, Dumlupınar Üniversitesi nin farklı birimlerinde toplam 55.06 öğrenci öğrenim görmektedir. İç

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DÜZEYİ Mayıs 2009

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DÜZEYİ Mayıs 2009 T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DÜZEYİ Mayıs 2009 Maltepe Üniversitesi nin değerli idari personeli, Yükseköğretim Kurumu nca

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ. Üniversite Akademik ve İdari Personel Memnuniyet Anket Sonuçları

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ. Üniversite Akademik ve İdari Personel Memnuniyet Anket Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 11.5.17 Üniversite Akademik ve İdari Personel iyet Anket Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Yönetici Özeti 2-8 Akademik Personel

Detaylı

EK 8: AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

EK 8: AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ EK 8: AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMDE KALİTE ÇALIŞMALARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞMALARI: AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Maltepe

Detaylı

T.C. Niğde Üniversitesi

T.C. Niğde Üniversitesi T.C. Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi (TBTF) Lisans Öğrenci iyet Anketi 2015-2016 Bu veri toplama aracı, Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ARAŞTIRMASI Sayın Mensubumuz, Bilindiği üzere Dumlupınar Üniversitesi nin, Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Yönetmeliği

Detaylı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü GÜMÜŞHANE UNIVERSITY Rector's Office Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Sayı : 87654540-060.11.01-E.27790 17/10/2016 Konu : 2018-2022 Stratejik Plan Çalışmaları

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Kişisel Bilgiler: Unvanınız: Görev Yaptığınız Fakülte/Bölüm/AD/Enstitü/Yüksek Okul/Meslek Yüksek Okul/ Yaşınız: 18-30 31-40 41-50 51-60 61 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları (31.12.217) 24 Bölümümdeki yöneticiler öğrencilerin sorunlarını önemserler. - Average: 3.1 24 İhtiyaç duyduğumda bölümümdeki yöneticilere rahatlıkla ulaşabilirim.

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ. Sayın Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi,

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ. Sayın Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Sayın Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi, Aşağıdaki bilgiler, Üniversitemize ait Kurum İç Değerlendirme Raporu nun hazırlanması amacı ile kullanılacaktır.

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET DÜZEYİ Mayıs 2009

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET DÜZEYİ Mayıs 2009 T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET DÜZEYİ Mayıs 2009 Maltepe Üniversitesi nin değerli akademik personeli, Yükseköğretim Kurumu

Detaylı

Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketleri Sonuçları

Personel ve Öğrenci Memnuniyet Anketleri Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 6.6.17 Personel ve Öğrenci iyet Anketleri Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa iyet Anketi Sonuçları 1-7 Akademik Personel iyet Anketi

Detaylı

50 yanıt. Özet BÖLÜM I YÖNETİM VE ÖRGÜTLEME YÖNETİM VE ÖRGÜTLEME

50 yanıt. Özet BÖLÜM I YÖNETİM VE ÖRGÜTLEME YÖNETİM VE ÖRGÜTLEME 50 yanıt Özet BÖLÜM I YÖNETİM VE ÖRGÜTLEME YÖNETİM VE ÖRGÜTLEME 1. Kurul ( Bölüm, ABD Kurulumuz, Fakülte Kurulu, Yönetim Kurulumuz ) kararlarının şeffaf ve açık olması 46 % Hiç Memnun Değilim 16 Memnun

Detaylı

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 28.9.217 Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Yönetici Özeti 3-4 Dış Paydaş Toplumsal

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Ünvanınız: Görev Yaptığınız Fak/Enst/YO/MYO: Yaşınız: O 18-30 O 31-40 O 41-50 O 51-60 O 61 ve üstü Cinsiyetiniz: O Kadın O Erkek

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2017 0 ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 4 1. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ İSTATİSTİKLERİ... 6 2.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU- 2017 Üniversitemizde görev yapan idari personelin kurumdan memnuniyet ve beklenti düzeylerini belirlemek amacıyla Süleyman Demirel

Detaylı

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 015 YILI İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇ RAPORU Üniversitemizde 015 yılında 30.06.015-15.07.015 tarihleri arasında yapılan idari personel memnuniyet anketine

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ. Mezun ( ) Veli ( ) Şirket ( ) STK ( ) Üniversite ( ) Kamu Kuruluşu ( ) Diğer ( )

STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ. Mezun ( ) Veli ( ) Şirket ( ) STK ( ) Üniversite ( ) Kamu Kuruluşu ( ) Diğer ( ) 2018-2022 STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞ ANKETİ Bu anket Üniversitemiz 2018-2022 Stratejik Planına temel olacak durum analiz raporunda kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Üniversitemiz 2018-2022 stratejik planının

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları (31.12.217) Cinsiyetiniz? Kadın 3.3% 3.3% 69.7% Erkek 69.7% 12 Kurumumuzun misyonu, vizyonu, değerleri ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yeterince

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER 2012-2016 1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 2014 yılında idari nedenlerden dolayı veri toplanamadığı için analiz yapılamamıştır.

Detaylı

Akademik Personel Memnuniyet Anketi Analiz ve Bulguları 06-15 Nisan 2015

Akademik Personel Memnuniyet Anketi Analiz ve Bulguları 06-15 Nisan 2015 Akademik Personel Memnuniyet Anketi Analiz ve Bulguları 06-15 Nisan 2015 Üniversitemizin akademik personele sunduğu hizmetlerin değerlendirilmesi ve iyileştirmeye açık alanlarının tespit edilebilmesi amacıyla

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKÎ BİLGİLER BİRİMİ

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKÎ BİLGİLER BİRİMİ T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKÎ BİLGİLER BİRİMİ 2012-2013 MEZUNLARININ ÜNİVERSİTEYE VE MEZUN OLDUKLARI FAKÜLTELERE/YÜKSEKOKULLARA/ MESLEK YÜKSEKOKULLARA İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ KASIM 2013 ESKİŞEHİR 2012-2013

Detaylı

PAYDAŞ ANKETİ VERİLERİ

PAYDAŞ ANKETİ VERİLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKULTESİ 2014-2018 STRATEJİK PLANI PAYDAŞ ANKETİ VERİLERİ Ocak 2015 Eskişehir 1) Eczacılık Fakültesi'nin misyonunda, vizyonunda ve ilkelerinde bulunmasını istediğiniz, beş

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER 2012-2016 1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 2014 yılında idari nedenlerden dolayı veri toplanamadığı için analiz

Detaylı

Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Batman 2015 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ.....3 I GENEL BİLGİLER A MİSYON VE MİSYON... 4 B YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLAR.5 C İDAREYE İLİŞKİN

Detaylı

% % % % % % 84 kişi- 566 Öğrenci %

% % % % % % 84 kişi- 566 Öğrenci % Stratejik Amaç Stratejik Hedef 1.1. Performans Göstergesi Mevcut Durum Hedef 2013 2014 2015 2016 1.1.1. Üniversiteye ilişkin haberlerin Üniversite web sitesinde yayınlanma H.1.1.2. Bartın Üniversitesi

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ülkemizde, ilk kurulan Yüksekokul (1984) olma özelliğine sahip

Detaylı

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini (üniversiteye giriş puanlarını ve yüzdelik dilimlerini)

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ. Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ. Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ Betimsel ve Çıkarımsal İstatistikleri 2017 Tablo 1. Ankete katılan öğrencilerin cinsiyetleri bakımından frekans ve yüzdeleri Cinsiyet N % Kız 1803 30,5 Erkek 4020 67,9 Boş bırakılmış

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ Memnun im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ KİŞİSEL BİLGİLER Biriminiz (Fakülteniz/Yüksekokulunuz/Meslek Yüksekokulunuz/Enstitünüz): Bölümünüz: Anabilimdalınız/Programımız: Program

Detaylı

2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ RAPORU MART 2018 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKET HAKKINDA KISA BİLGİLER 5 li Likert yöntemiyle hazırlanan ankette katılımcılara ; Kesinlikle Katılıyorum,

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Bu çalışmanın amacı, Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları

Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İstatistik Araştırma ve Uygulama Merkezi 28.9.217 Dış Paydaş Toplumsal Katkı Araştırması Anketi Sonuçları 1 BÖLÜM-I I. YÖNETİM ANLAYIŞI Tablo 1. Saygın ve güvenilir

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU HAKKARİ ŞUBAT 2014 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU.... 1 I- GENEL BİLGİLER...... 2 A. MİSYON VE VİZYON..... 2 B. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR..

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI SONUÇLARI (TÜM BİRİMLER)

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI SONUÇLARI (TÜM BİRİMLER) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI AKADEMİK MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI SONUÇLARI (TÜM BİRİMLER) FEN HUKUK İİBF TIP TURİZM REHABİLİTASYON TEKNOLOJİSİ EFES MESLEK İZMİR MESLEK MESLEK TORBALI MESLEK I I ARAŞTIRMA

Detaylı

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1.1. ÖZDEĞERLENDİRME Bu raporda yer alan özdeğerlendirme çalışmaları Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Rehberi nin 2007 yılında yayınlanan

Detaylı

Ek 3.1 Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi

Ek 3.1 Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi Ek 3.1 Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi DERS ANKETĠ FORMU Değerli Öğrencilerimiz, Bu anket, çağdaş mühendislik eğitiminin verilebilmesi ve eğitimin alt yapısının geliştirilmesine yönelik çalışmaların

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2016 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 23/08/2013 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Rektörlük makamının 03.01.2011 tarih ve 11 no lu Olur u ile oluşturulan Yalova Üniversitesi Bireysel

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Kişisel Bilgiler: Göreviniz: Görev Yaptığınız Birim: Yaşınız: 18-30 31-40 41-50 51-60 61 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın Erkek Üniversitemizdeki Hizmet Yılınız: 1 yıldan az

Detaylı

Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi

Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi Ünye MYO Öğrenci Memnuniyet Anketi A. PERSONEL (Yüksekokul Sekreteri, Bölüm Sekreteri, Öğrenci İşleri personeli, Teknik personel) HİZMETİ Sorunlarımın çözümüne yönelik olarak idari personelin gösterdiği

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU 2017 ÖNSÖZ Yüksekokulumuz Bakanlar Kurulunun 2013/4623 sayılı kararı ile 08 Nisan 2013

Detaylı

KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU

KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU 1 KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Konuralp / DÜZCE 15/06/2016 2 İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU A. Kurum Hakkında Bilgiler

Detaylı

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 26/0/205 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Yalova Üniversitesi Bireysel Öneri, İstek ve Memnuniyet Sistemi nin temel amacı; Yerel de etkin

Detaylı

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI NİSAN, 2017 GENEL DEĞERLENDİRME ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ ve ÖRNEKLEMİ - Araştırmanın verileri

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018 Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 2014 İÇİNDEKİLER HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU 2 I- GENEL BİLGİLER 3 A-

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2016 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

TAŞINIR ÖZET. Muhasebat Genel Müdürlüğü. T.C. Maliye Bakanlığı. Muhasebe Birim Kodu : Muh. Birim Adı : GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ. Kurum Kodu: Birim Adı

TAŞINIR ÖZET. Muhasebat Genel Müdürlüğü. T.C. Maliye Bakanlığı. Muhasebe Birim Kodu : Muh. Birim Adı : GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ. Kurum Kodu: Birim Adı Muh. : 7 76 Gümüşhane Sağlık Yüksekokulu 6 Döşeme ı Temsil ve Tören ı Hastanede Kullanılan Demirbaş Niteliğindeki Taşınırlar Bilgisayarlar ve Sunucular Bilgisayar Çevre Birimleri Teksir ve Çoğaltma Makineleri

Detaylı

DIŞ PAYDAŞ ANKET. Sayın Yetkili;

DIŞ PAYDAŞ ANKET. Sayın Yetkili; DIŞ PAYDAŞ ANKET Sayın Yetkili; Kafkas Üniversitesi katılımcılığı en üst düzeyde sağlamak amacı ile "Paydaş Analizi" çalışmasının önemli bir kısmını oluşturan aşağıdaki Dış Paydaş Anketi hazırlanmıştır.

Detaylı

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU 2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU Bağlarbaşı Mahallesi/Gümüşhane/ TÜRKİYE Tel : 0 456 233 75 50 Fax : 0 456 233 74 27 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ CUMAYERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2010 2014 STRATEJİK PLANI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ CUMAYERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2010 2014 STRATEJİK PLANI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ CUMAYERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2010 2014 STRATEJİK PLANI İÇİNDEKİLER BİRİM TANITIMI Fiziksel Altyapı Bölüm Araç ve Gereçleri Mevcut Durumumuz GZFT Analizi Güçlü Yönlerimiz Zayıf Yönlerimiz

Detaylı

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI

ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI Ocak, 2009 ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEKLEM Araştırmanın verileri, anket yöntemi ile elde

Detaylı

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3. Stratejik Alanlar,Amaçlar, ler,stratejiler ve Performans Göstergeleri STRATEJİK ALAN 1. Eğitim- Öğretim Alanı

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME ANKETİ Bu anket, bölümümüzdeki öğrencilerin 2015-2016 öğretim bahar yarıyılına ait öğretim sonuçlarının değerlendirilmesi ve sürecin

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MİSYON Analitik düşünceye sahip, sorunlara uygun çözümler geliştirebilen, yetki ve sorumluluklarını vakarla taşıyabilecek bilgi ve becerilerle

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014

KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014 KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014 Sayın katılımcı, bu araştırma Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. Anketi cevaplamak için ayırdığınız

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞ GÖRÜŞLERİNİN BELİRLENMESİ REHBERİ. Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞ GÖRÜŞLERİNİN BELİRLENMESİ REHBERİ. Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞ GÖRÜŞLERİNİN BELİRLENMESİ REHBERİ Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü 1. Giriş 2. Program çıktısı(pç) ve öğrenim çıktısı(öç) nedir? 3. Paydaş görüşlerinin alınmasında dikkat

Detaylı

En Gözde Üniversiteler2014

En Gözde Üniversiteler2014 2014 En Gözde Üniversiteler2014 En Gözde Üniversiteler 2014 Metodoloji ve Örneklem büyüklüğü Türkiye genelinde 89 üniversiteden öğrencilerin, kendi üniversiteleri ile ilgili 12 başlık halinde 56 soruyu

Detaylı

Anket Hakkında Bilgilendirme

Anket Hakkında Bilgilendirme Anket Hakkında Bilgilendirme Sevgili Öğrenciler; Bu anket, Selçuk Üniversitesi ni sizlerle birlikte ülkemizin ve dünyanın önde gelen üniversitesi haline getirme ve geleceği tasarlama çalışmalarımızda bizlere

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 1 Yılı Yatırım Programı İzleme ve Değerlendirme Raporu Cumhuriyete vereceğimiz en büyük armağan gençlerimizin eğitilmesi olacaktır.

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 7/07/05 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL ÖNERİ, İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Yalova Üniversitesi Bireysel Öneri, İstek ve Memnuniyet Sistemi nin temel amacı; yerel de etkin küresel

Detaylı

Ç.Ü. KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2018 YILI STRATEJİK PLANI

Ç.Ü. KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2018 YILI STRATEJİK PLANI Ç.Ü. KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2018 YILI STRATEJİK PLANI Adana 2014 Çukurova Üniversitesi Karaisalı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, 2014 İÇİNDEKİLER HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU 2 I- GENEL BİLGİLER 3

Detaylı

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Personel Memnuniyet Anketi

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Personel Memnuniyet Anketi Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Personel Memnuniyet Anketi Personel Memnuniyet Anketi Katılım Bilgileri Personel n % Akademik 67 69,1 İdari 19 19,6 Bilgi yok 4 4,1 Toplam 90 92,8 Dağıtılan 97 100 Dağıtılan

Detaylı

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME HEDEFLER PLANLA UYGULA ÖNLEM AL HEDEFLERİ YÜKSELT KONTROL KSE

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME HEDEFLER PLANLA UYGULA ÖNLEM AL HEDEFLERİ YÜKSELT KONTROL KSE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME HEDEFLER PLANLA ÖNLEM AL HEDEFLERİ YÜLT UYGULA KONTROL Bilgi Akışı EĞİTİM VE ÖĞRETİM SÜREÇLERİ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME İYİLEŞTİRME ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME SÜREÇLERİ YÖNETSEL SÜREÇLER

Detaylı

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri benimseyen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, takım çalışmasına

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ im im Hiç T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ Göreviniz: Görev Yaptığınız Birim: Yaşınız: 8-30 3-40 4-50 5-60 6 ve üstü Cinsiyetiniz: Kadın Erkek Marmara Üniversitesi'ndeki Hizmet

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2016 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler

Detaylı

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU 1.BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN KALİTESİNİ GELİŞTİRMEK. Beş yılda öğretim elemanı başına 3 ulusal, 2 uluslararası bilimsel araştırma veya yayın ile toplam 1500 ulusal ve 390 uluslararası bilimsel proje gerçekleştirmek.

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DEĞERLENDİRME RAPORU

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DEĞERLENDİRME RAPORU İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DEĞERLENDİRME RAPORU 201 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

İçindekiler DURUM ANALİZİ... 2 TARİHÇE... 2 KURULUŞ ÖNCESİ DURUM... 2 MEVCUT DURUM... 2 TEŞKİLAT ŞEMASI... 3 İNSAN KAYNAKLARI... 4 ÖĞRENCİ YAPISI...

İçindekiler DURUM ANALİZİ... 2 TARİHÇE... 2 KURULUŞ ÖNCESİ DURUM... 2 MEVCUT DURUM... 2 TEŞKİLAT ŞEMASI... 3 İNSAN KAYNAKLARI... 4 ÖĞRENCİ YAPISI... İçindekiler DURUM ANALİZİ... 2 TARİHÇE... 2 KURULUŞ ÖNCESİ DURUM... 2 MEVCUT DURUM... 2 TEŞKİLAT ŞEMASI... 3 İNSAN KAYNAKLARI... 4 ÖĞRENCİ YAPISI... 6 FİZİKİ YAPI... 9 MALİ YAPI... 9 PERFORMANS BİLGİLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU (2009-2014) 0 İÇİNDEKİLER SUNUŞ.. 2 1-GENEL BİLGİLER.. 3 A-Misyon ve Vizyon.. 3 B-Yetki, Görev Ve Sorumluluklar.

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VAN SAĞLIK YÜKSEKOKULU DÖNEMİ STRATEJİK PLANI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VAN SAĞLIK YÜKSEKOKULU DÖNEMİ STRATEJİK PLANI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VAN SAĞLIK YÜKSEKOKULU 205 209 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI ÖNSÖZ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Sağlık Yüksekokulu 205-209 Dönemi Stratejik Planı, 0.2.2003 tarih ve 508 sayılı Kamu Mali

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER STRATEJİK AMAÇLAR 1 BİLİMSEL GİRİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ BİR ÜNİVERSİTE OLMAK STRATEJİK HEDEF 1.1 İnsan kaynağının akademik beceri, nitelik ve etkin araştırma yapabilme kapasitesinin arttırılması STRATEJİK

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) uygulanmıştır. Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi 1.Yardımcı Hizmetlerden Memnuniyete İlişkin Tanımlayıcı İstatistikler

Detaylı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Değerli Sektör Yöneticileri; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Otelcilik sektöründe çalışanların niteliklerini ve uzmanlaşmalarını

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU Sayın Paydaşımız; Bu anketin amacı, Mezunlarımızın Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İdari Personel) Özet Sonuçlar ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İdari Personel) Özet Sonuçlar ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İdari Personel) Özet Sonuçlar (31.12.217) Cinsiyetiniz? Kadın 26.4% 26.4% 73.6% Erkek 73.6% 8 Kurumumuzun misyonu, vizyonu, değerleri ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yeterince

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ GENEL TANITIM FORMU

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ GENEL TANITIM FORMU KONU BAŞLIĞI Universitenin Akademik Yapısı ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ GENEL TANITIM FORMU İÇERİK KAPSAMI Üniversitenin fakülte, bölüm vs. sayılarını da içeren kısa tanıtım İÇERİK Fakülte Sayısı: 0 Yüksekokul

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI (2015 2019) İÇİNDEKİLER

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI (2015 2019) İÇİNDEKİLER T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI (2015 2019) İÇİNDEKİLER 1. DURUM ANALİZİ 5 1.1. TARİHÇE 5 1.2. BUGÜNKÜ DURUM 5 1.3. YASAL YÜKÜMLÜLÜKLER VE MEVZUAT ANALİZİ 11

Detaylı

Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM

Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM AKADEMİK PERSONEL ANKET SONUÇLARI (N=) Değerlendirme Alanları KATILIYORUM KARARSIZIM KATILMIYORUM YÖNETİM. Üniversitemizin amaçları ile akademik personelin gereksinimleri arasında denge gözetilmektedir.

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu KAMPÜSÜN TARİHÇESİ Adalet Meslek Yüksekokulu, 09.02.2012 tarih ve B.30.0.EÖB-101.02.05-1426 sayılı YÖK kararı ve Dicle Üniversitesi Senatosu nun 21.03.2012

Detaylı

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite Göstergeleri. Bölüm I. Akademik Kalite Göstergeleri

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite Göstergeleri. Bölüm I. Akademik Kalite Göstergeleri T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite Göstergeleri Bölüm I Akademik Kalite Göstergeleri Madde 1. Eğitim-Öğretimin niteliğinin izlenmesi ve ölçülmesi: 1.1. Öğretim programlarının sürekli iyileştirilmesi

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN 2018 ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

Detaylı

Stratejik Niyet Hiyerarşisi

Stratejik Niyet Hiyerarşisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Stratejik Niyet Hiyerarşisi (Vizyon-Misyon-Amaç-Hedefler) 6 VİZYONUMUZ: Çağdaş ve evrensel değerlere bağlı eğitim-öğretim ve bilimsel faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU 2006-2007 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU GENEL BİLGİLER: 1. Sınıflara Göre Öğrenci Sayısı: 1. Sınıf 63 27,4 2. Sınıf 49 21,3 3. Sınıf 58 25,2 4. sınıf 60 26,1 2. Öğrencilerin

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2016 MEZUN MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı