INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR. PYP PROGRAMME 1 grade BULLETIN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR. PYP PROGRAMME 1 grade BULLETIN"

Transkript

1 EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 grade BULLETIN st BİLGİ BECERİ SUNUM

2 PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIFLAR EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : ANA FİKİR : YAŞADIĞIMIZ TOPLULUĞA GÖRE ÜSTLENDİĞİMİZ ROLLER DEĞİŞİM GÖSTERİR. SORGULAMA HATLARI DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ Doğa ve kanunları hakkında sorgulama; (fiziksel ve biyolojik) doğa ile insan toplumları arasındaki etkileşim, insanların bilim ilkelerinden anladıklarını nasıl kullandıkları, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin toplum ve üzerindeki etkisi. 3D Eğitim Kitap Okuma 1) Topluluklar ve mesleklerin önemi 2) Mesleklerin ve toplulukların bağlantısı 3) Topluluklardaki sorumluluklarımız Ders Takviye

3 ANA FİKİR : Dünyanın hareketleri canlıların yaşamını etkiler. PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : TÜRKÇE PYP ünitemizin ana fikrine ulaşabilmek için sorgulama ünitemize Gökyüzünde Gördüklerimiz temalı resimler çizerek başladık. Yaptığımız çizimlerde öğrencilerimizin gökyüzü, yıldız, gezegen, dünya, ay, güneş kavramlarıyla ilgili ön bilgilerini ortaya çıkardık.

4 DERS : TÜRKÇE Sorgulama ünitemiz kapsamında öğrencilerimizin getirdiği kitapları keyifle okuduk, ünite ile ilgili materyalleri inceledik.

5 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : TÜRKÇE Türkçe dersinde eş-zıt anlamlı kelimeleri öğrendik. Öğrendiklerimizi grup oyunlarıyla pekiştirdik.

6 DERS : TÜRKÇE PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR O Kadar Seviyorum ki Dört Mevsim isimli, dört mevsimi anlatan çizgi film gösterimi sonrasında filmdeki kahramanların davranışlarını, uygun profil, tutum ve becerilerle ilişkilendirdik. Tahtada oluşturulan grafikte öğrenciler her bir karakterin, hangi öğrenen profiline uygun olduğunu kararlaştırdı.

7 DERS : TÜRKÇE Planetaryum gezisi sonrasında Gökyüzünde Gördüklerim temalı resim çizimini yaptık. Gezi öncesi ve gezi sonrası çizdiğimiz resimleri karşılaştırarak gezi sayesinde gökyüzünü daha yakından tanıdığımızı fark ettik. Yeni öğrendiğimiz kelimeleri Kelime Duvarı na yazmayı ihmal etmedik.

8 DERS : MATEMATİK Matematik dersimizde Verilmeyen Toplananı Bulma konusunu öğrendikten sonra sınıfta çemberlerle oluşturduğumuz toplama işlemi grafiğinde Kaybolan Bardakları Bulalım oyununu oynadık.

9 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : HAYAT BİLGİSİ Üzerinde yaşadığımız gezegeni daha yakından tanımak adına Dünya nın bir iç yapısı olduğunu öğrenerek bu yapının katmanlarını oyun hamurları ile görsel hale getirdik. Her bir katmanı işbirlikli öğrenme yöntemiyle aşama aşama tamamladık. Tamamlanan Dünya modelini ikiye böldüğümüzde oluşan görüntü hem şaşırttı hem öğretti.

10 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : HAYAT BİLGİSİ Oyun hamurları yardımıyla, gezegenimizin içinde bulunduğu Güneş Sistemi nin maketini yaptık. Her bir gezegenin Güneş etrafında çizdiği yörüngeyi, birbirlerine olan uzaklığını, belli başlı özelliklerini öğrenerek karşılaştırmalar yaptık.

11 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : HAYAT BİLGİSİ Geçirdiğimiz dört mevsimde insanların neler giydikleri ve bu değişimin bizi nasıl etkilediği üzerine beyin fırtınası yaptık. Bu tartışmada ulaştığımız sonuçlardan yola çıkarak Mevsim Defilesi yapmak üzere sınıfı dört gruba ayırdık. Her grup kendi mevsimine uygun kıyafet, aksesuar vs. ile hazırlıklı geldi ve okulumuzda defilemizi sunduk.

12 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : HAYAT BİLGİSİ Gazete, dergilerden kestiğimiz dört mevsim görsellerini kullanarak Mevsim Şeridi hazırladık. Grup çalışmasıyla tamamladığımız mevsim şeridi için her bir mevsim istasyonunda koordineli çalışan öğrencilerimizle, küçük parçalar yardımıyla güzel bir bütün oluşturmanın tadına varırken iletişim becerilerimizi de geliştirdik. Estetik kaygı güderek yaptığımız çalışmayı sınıf duvarına asmanın keyfini yaşadık.

13 DERS : ENGLISH PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR Main idea The Weather Conditions The children learned The Weather Conditions in this unit. First the children listened to many audio recordings from the Oxford English Class Book and they tried to find which picture is belong to the audio. And then, we prepared A Weather Conditions Wheel for our corridor. Everyday, we observed the weather and replaced the indicater.

14 DERS : ENGLISH Each child wrote a sketch about the weather conditions. And then, everyone acted out their stories. The other children tried to understand what they are acting. The teacher act as a facilitator. These activities helped the children understand the unit better.

15 DERS : ENGLISH We learned the feelings. We visually expressed our learning by saying by each other s facial expressions. The children prepared book characters with an activity from our book and they presented their feelings.

16 DERS : ENGLISH We read these books in this unit: PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR

17 DERS : FRENCH PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR Nous avons etudie en classe en français avec les eleves la decouverte de notre monde. Nous avons appris le vocabulaire jours et nuits. De plus, avec les eleves nous avons fait une affiche en classe. Les eleves ont dessine et presente les affiches.

18 DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Dünyanın İşleyişi disiplenlerüstü teması kapsamında cimnastik odasında daire şeklini aldık. Isınma hareketleri ve eşli esneklik çalışmaları ile dersimize başladık. Ardından çember dünyası oyunu ile gezegenler arası geçiş oyunları oynadık. Bu oyun sayesinde Dünya nın hareketleri ve bu hareketlere bağlı oluşumlar hakkındaki bilgilerimizi uygulamalı olarak inceledik, farkındalığımızı arttırdık.

19 DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Dersimizde Mevsimler oyununu oynadık. Oyunda daire şeklini alıp, arkadaşlarımızın ne giydiğini inceledik. Niçin uzun kollu badi ile geldik? sorusuna cevap aradık. Sorulara verilen cevaplardan yola çıkarak mevsimsel değişikliklere göre kıyafetlerinin uzun kollu ve kalın giysiler olduğunu fark ettik. Daha sonra cimnastik odasında koşmaya başladık ve koşudan sonra yaptırılan çeşitli hareketler sonucunda terleyip terlemediğimizi söyledik. Bu oyunla mevsimlere göre hareketlerimiz ve giyim seçimlerimizdeki değişime dikkat çektik.

20 DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Dersimizde Dünya ve Uzay oyunu için, çemberleri dairesel şekilde yere dizdik ve öğrencileri bu daire çizgisinde eşit sayıda dağıttık. İçteki dairedekiler dünya, dıştakiler ise uzay oldu. İki çizginin arasını ise yıldızlar olarak belirledik. Öğretmen Dünya deyince, dünya yıldızların içine girer. Uzay denince dışına çıkar. Bu oyunla Dünya, Uzay ve yıldızların hareketi konusu kapsamında reaksiyon çıkışlarını ölçtük.

21 DERS : OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Dünyadaki Spor Dallarını Tanıyalım etkinliği yaptık. Öğrenciler spor salonunda U düzeninde sıralandılar ve dünyada yaygınlaşan spor dalları ile ilgili bilgilendirilerek, video izlediler. Hangi mevsimde hangi spor dalları yapılır konusunda beyin fırtınası yaptılar. Böylece değişen doğayla birlikte insanların ve toplumların yaşamlarının nasıl etkilendiğini fark ettiler.

22 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR DERS : GÖRSEL SANATLAR Dersimizde mevsimler hakkında konuştuk ve ardından en sevdiğimiz mevsimin resmini çizdik. Ağaç posteri etkinliği ile ağaçların dört mevsimdeki değişikliklerini gözlemledik.

23 DERS : MÜZİK Öğrencilerimizle Güneş Sistemi ve Gezegenler hakkında sohbet ettik. Öğrendiğimiz bilgiler ve izlediğimiz görseller sonrasında konu ile ilgili beyin fırtınası yaptık ve kavramları tahtaya yazdık. Ardından yaratıcılık çalışmaları kapsamında her öğrencimizin kendi hayal gücünü kullanarak yazdığı sözleri davul, zil, marakas kullanarak besteledik.

24 DERS : MÜZİK Dersimizde mevsimler görselleri üzerinden, dört mevsimin özellikleri hakkında konuştuk. Ardından Vivaldi nin Dört Mevsim adlı eserini dinledik. Eserin geçişleri ile mevsimlerin özellikleri arasında ilişkiler kurduk. Dinlediğimiz eserin bize hissettirdikleri konusunda sohbet ettik.

25 DERS : DRAMA PYP Dünyamızın İşleyişi disiplinlerüstü teması kapsamında Küresel Isınma animasyon filmini izledik. Küresel ısınmanın nedenleri ve bunları önlemek için yapılabilecekler konusunda soru cevap yöntemiyle fikirlerimizi ifade ettik. Ardından bu düşüncelerimizi resmettik ve yaptığımız bu resimleri sınıf ortamında anlattık.

26 DERS : DRAMA Dersimizde güneş, ay ve dünya rollerini üstlendik. Yaptığımız maketlerle ve üstlendiğimiz rollerle Dünya Ay ve Güneş in hareketleri ve kendi içinde oluşturdukları sistemi uygulamalı olarak gördük ve keyifli vakit geçirdik.

27 FARKLILAŞTIRILMIŞ EĞİTİM PROGRAMI (FEP) DERS : AKIL OYUNLARI Öğrenmesi kolay ve oynaması hızlı bir oyun olan Skippity ile bağlantısal düşünme, problem çözme, matematiksel düşünme ve odaklanma becerilerimizi geliştirdik.

28 FARKLILAŞTIRILMIŞ EĞİTİM PROGRAMI (FEP) DERS : AKIL OYUNLARI PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR Akıl Oyunları dersimizde dikkat toplama, sentez, düşünme hızı, konsantrasyon becerilerini geliştiren ve yeni stratejiler gerektiren Dedektif oyununu oynadık.

29 FARKLILAŞTIRILMIŞ EĞİTİM PROGRAMI (FEP) DERS : YARATICILIK Denge-koordinasyon, ardışık düşünme, görsel algı, mantık ve muhakeme becerilerini geliştirmeye yarayan ahşap parçalar ve menteşeli plastik parçalarla yaratıcılığımızı ve hayal gücümüzü destekledik. Küçük mühendislerin elinde sınırsız şeylere dönüşen Tomtectlerden görüntüler

30 FARKLILAŞTIRILMIŞ EĞİTİM PROGRAMI (FEP) DERS : YARATICILIK Yaratıcılık dersimizde, anlamsız bir şekli kompozisyon içerisinde kullanarak anlamlı hale getirdik. Ortaya çıkardığımız ürüne detaylar ekleyerek zenginleştirdik.

31 PYP PROGRAMME 1. SINIFLAR ÜNİTE GEZİSİ Tuzla Planetaryum ve Gözlemevine yaptığımız gezide öncelikle Planetaryum içerisindeki sergiyi gezerek Uzay Bilimleri ile ilgili birçok kavramla tanıştık. Planetaryumda çocuklar için özel hazırlanan, temel astronomi bilgilerini geliştiren bir film gösteriminin ardından Güneş Sistemi ndeki gezegenleri inceledik.

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME TH 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ PYP VELİ BÜLTENİ 4. SINIF PRIMARY YEARS

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT MART 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT MART 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT 2014 21 MART 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasındaki dördüncü temamıza ait

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN rd BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFlar EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 3 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 3 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME RD 3 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIF PRIMARY YEARS

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak 2016-11 Mart 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014)

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat - 21 Mart 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat - 21 Mart 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat - 21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat - 21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü temamıza

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ PYP VELİ MEKTUBU EĞİTMEN KOLEJİ 1. SINIFLAR DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 10 Aralık 2018 18 Ocak 2019 ANA FİKİR : DÜNYA MIZIN HAREKETLERİ CANLILARIN YAŞAMINI ETKİLER

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 11 Şubat-22 Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Çalışmalar sırasında öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Ġubat-23 Mart 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Ġubat-23 Mart 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Ġubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Şubat-27 Mart 2015 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Şubat-27 Mart 2015 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ 2015-2016 Öğretim Yılı 1. SINIF BİLGİ TEMASI DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ: Yer ve zaman hakkında sorgulama; kişisel tarihimiz, evler ve seyahatler,

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN rd BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFlar EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 3 GRADE BULLETIN rd BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFlar EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME th 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat Mart 2013 ) Sayın Velimiz, 11 Şubat Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat Mart 2013 ) Sayın Velimiz, 11 Şubat Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat 2013 22 Mart 2013 ) Sayın Velimiz, 11 Şubat 2013 22 Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Çalışmalar sırasında öğrencilerimizde

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015-27 Mart 2015)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015-27 Mart 2015) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015-27 Mart 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 2 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 2 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 2 GRADE BULLETIN nd BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 2. SINIFlar EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN th BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 4. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ 6 YAŞ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat 2013 22 Mart 2013) Sayın Velimiz, 11 Şubat 2013 22 Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Çalışmalar sırasında öğrencilerimizde

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 24 Mart 2014 9 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki beşinci temamıza

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı