A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368"

Transkript

1 A/B TESTING Mert Hakan ÖZLÜ N

2 İÇERİK A/B Testi Nedir? A/B Testinin Amacı Nedir? A/B Testi Nasıl Uygulanır? A/B Testi Nerelerde Kullanılır? A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? A/B Testi Neden Yapmalıyız? A/B Test Araçları A/B Testi Uygulanırken Nelere Dikkat Edilmeli? A/B Test Örnekleri Kaynaklar

3 A/B Testi Nedir? E-ticaret şirketleri geri dönüşüm oranlarını artırmak için kullanıcılara farklı içerik ve tasarım örnekleri sunarak, en iyi sonucu almaya çalışıyorlar. Markalar çıkan bu sonuçları ölçümleyebilmek için de bazı testler kullanıyorlar ve A/B Testi de bu testlerden bir tanesi olarak öne çıkıyor.

4 A/B Testi Nedir? A/B testi, iki veya daha fazla durumun nasıl sonuçlar verdiğini ortaya çıkarmak için yapılan bir testtir. Bu test ile hangi alanlarda değişim yapmak istiyorsanız, o değişimleri takip edip, geri dönüşüm oranlarını ölçümleyerek gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

5 A/B Testinin Amacı Nedir? A/B testlerini satışlarınızı artırmak, sitenize trafik çekmek, sosyal medya, içerik ve e-posta pazarlamadaki etkileşiminizi artırmak ve aynı zamanda reklam çalışmalarınızın performansını artırmak için de kullanılabilir.

6 A/B Testinin Amacı Nedir? A/B testleriyle herhangi bir alanda atacağınız adımları ve belli bir konuda belirleyeceğiniz stratejiyi geliştirmek ve daha doğru bir hale getirmek için kullanılabilir. Temel stratejinizi belirlemeden önce bazı testler yaparak hangi stratejinin size daha çok geri dönüşüm sağlayacağını belirleyebilirsiniz.

7 A/B Testi Nasıl Uygulanır? A/B testini uygularken yapılması gereken tek şey farklı içerik ve tasarım modellerini farklı ziyaretçilere yönlendirmek. Aslında farklı örnekleri aynı kullanıcılar üzerinde test etmek de uygun ancak yeni ziyaretçi trafiğinin yüksek olduğu durumlarda ciddi bir geri dönüş alınması zor olacaktır.

8 A/B Testi Nasıl Uygulanır? Farklı test örneklerine yönlendireceğiniz kullanıcıları trafik yönlendiren sitelere göre ayırabilirsiniz. Örneğin arama motorundan gelen ziyaretçileri bir örneğe diğer kullanıcıları farklı bir örneğe yönlendirebilirsiniz.

9 A/B Testi Nasıl Uygulanır?

10 A/B Testi Nerelerde Kullanılır? Markalar landing page optimizasyonu yaparken bu testten faydalanabilir. Çeşitli landing page tasarımları hazırlanarak farklı gruplara bu sayfalar gösterilebilir ve gelen geri dönüşler ölçümlenerek en iyi sonuç veren landing page tasarımına karar verilebilir.

11 A/B Testi Nerelerde Kullanılır? Ürün, sepete ekleme ve ödeme sayfalarında da benzer testler uygulanabilir. Kullanıcıların en çok tercih ettikleri özellikleri göz önünde bulundurarak tasarımınızı bu sonuçlara göre tekrar düzenleyebilirsiniz.

12 A/B Testi Nerelerde Kullanılır? Reklam ve pazarlama kampanyalarında da A/B testinden yararlanılabilir. Çeşitli kesimlere farklı adwords reklamlar sunularak, hangi reklamlardan nasıl geri dönüşler alındığı gözlemlenebilir.

13 A/B Testi Nerelerde Kullanılır? Sosyal medya içerik pazarlamasında da bu testten yararlanabilirsiniz. Farklı içerikleri farklı zaman dilimlerinde paylaşarak, kullanıcıların etkileşimini inceleyerek en çok hangi saat dilimlerinde ne tür içeriklerin öne çıktığını ve daha çok paylaşıldığını ölçümleyebilirsiniz.

14 A/B Testi Nerelerde Kullanılır? Üyelik form sayfalarında en iyi sonucu elde etmek için A/B testi kullanılabilir. Form içindeki bilgiler, üyeliğin kaç adımda tamamlandığı gibi detaylar değiştirilerek kullanıcılara farklı sayfa örnekleri sunulabilir.

15 A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? Yazı fontlarını değiştirebilir, yazıların büyüklük ve küçüklüklerini düzenleyebilirsiniz. Eğer bir landing page düzenliyorsanız bu sayfanın açılış ve avantaj/kampanya metinleri değiştirebilirsiniz. Sayfalarda yer alan görsellerin boyutları ve yerleri de değiştirilebilir. Farklı görsel boyutları ve farklı yerlere yerleştirilen görseller kullanıcıların algısını ve etkileşimini değiştirebilir.

16 A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? Renkleri değiştirmek de bir diğer kriter olarak A/B testinde ele alınabilir. Sayfada yer alan reklam banner alanlarının yerleri değiştirilebilir, büyütülebilir ya da küçültülebilir. Ürün sayfasında yer alan ürünlerin farklı renk seçeneklerine yer verilebilir. Sayfada görünen ürünlerin sayılarını arttırıp azaltabilirsiniz.

17 A/B Test Örnekleri Sayfanın Asıl Hali Sayfanın İkinci Hali

18

19 Kh0xCKoNvU

20 A/B Testi Neden Yapmalıyız? A/B testi odak grupları, kullanıcı ve kullanılabilirlik testlerindeki gibi insanların ne yapacaklarıyla ilgili düşüncelerini değil gerçekten yaptıklarını ortaya koyar. A/B testi eyetracking, heatmaps, anketler ile bütün kalitatif dataları toplar, hipotez testinin kabul veya reddine karar verir. A/B testiyle hata olasılıkları bilinir.

21 A/B Testi Neden Yapmalıyız? A/B testi, sitenizin açılış sayfasını ve temalarını farklı versiyonlarla test etmenizi sağlar. A/B/n testi sadece 2 versiyonla sınırlı değildir. A/B testi çok değişkenli testlere göre daha başarılı dönüşüm oranları sağlar. A/B testini açılış sayfası optimizasyonu, web sitesi dönüşüm optimizasyonu, testi ve siteyi yeniden tasarlamak için kullanılabilir.

22 A/B Testi Neden Yapmalıyız? A/B testi çok değişkenli testler gibi test tasarım seçenekleri sınırlı değildir. A/B testi alakasız trafikleri ayırır sadece ilgili potansiyel etkileşim etkilerini seçer. Çok değişkenli test aşırı trafik gerektirirken, A/B testi tüm metotlardan daha hızlı sonuç verir. A/B testi, çok değişkenli test kadar istatistiksel güven sağlanmadan testi sonlandırmanızı gerektirmez.

23 A/B Testi Neden Yapmalıyız? A/B testinde performansı düşük değişkenleri testi yeniden başlatmaya gerek kalmadan eleyebilirsiniz. A/B testini yorumlamak kolaydır. A/B testi hızlıca yeniden yürütülebilir ve extra doğrulama sağlanabilir. A/B testi sonuçları hem pazarlama hem de finans müdürlerini mutlu eder. A/B testi pazarlama stratejilerinizi ve esas yarattığınız değeri test etmenize olanak sağlar.

24 A/B Test Araçları Google Website Optimizer Visual Website Optimizer Optimizely Vertster Max A/B Performable Unbounce Genetify Web Trends Optimize Test & Target

25 A/B Test Araçları Bu programlar ile istediğiniz sayfalarda düzenlemeler yapabilir ve geri dönüşümlerin ölçümlemesini bu programlar üzerinden takip edebilirsiniz.

26 ze

27 A/B Testi Uygulanırken Nelere Dikkat Edilmeli? A/B testi yapılırken, en çok tavsiye edilen durum bir kullanıcı bu test sayfalarından yalnızca birini görmeli. Kullanıcılar sayfayı tekrar ziyaret ettiklerinde dahi aynı sayfayla karşılaşmalılar. Eğer bir kullanıcı birden sayfa görüntülerlerse ölçümleme yapmak pek kolay olmayabilir. Bu nedenle kullanıcıların tarayıcılarına çerez bırakmak iyi bir çözüm olabilir.

28 A/B Testi Uygulanırken Nelere Dikkat Edilmeli? A/B testi yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise, bir sayfanın iki varyasyonundan biri kullanıcılara hedeflenirken bir diğeri de arama motorları için hedeflenir. Bu hedeflemeler yapılırken bazen yapılan hatalar nedeniyle kullanıcıların gördüğü sayfa ile arama motorundaki içerik birbiriyle uyuşmazlık gösterebilir. İngilizce de cloaking adı verilen bu durum gerçekleştiğinde arama motorları bu internet sayfayı kara listelerine alabilirler. Kara listeye alınmanın sebebi olarak ise bu durumun arama motoru algoritmalarını yanıltmaya çalışan bir yazılım olarak algılanması olarak belirtiliyor.

29 A/B Testi Uygulanırken Nelere Dikkat Edilmeli? Eğer reklam kampanyanızda bu testi uygulamak istiyorsanız ve belli bir kampanya döneminde bunu yapacaksanız, hem eski reklam formatınızı hem de yeni formatınızı kullanmanızda yarar var. Eğer eski formatınızı kullanmazsanız, yeni formatın mı dönüşümleri etkilediğini yoksa yeni kampanyanın mı etkileşimi değiştirdiğini doğru bir şekilde ölçümlemeyebilirsiniz.

30 A/B Test Örnekleri Sayfanın Asıl Hali Sayfanın İkinci Hali

31 A/B Test Örnekleri Sayfanın Üçüncü Hali

32 Kaynaklar

33 Kaynaklar

34

35

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

Dijital Dönüşüm Adımları

Dijital Dönüşüm Adımları Dijital Dönüşüm Adımları Başlarken 1 GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının dijital dünyasının görsel olarak yenilenme süreci 2 ALTYAPI & KULLANIM Yenilenen ve aktif kullanıma geçen modellerin

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

www.satisortakligi.org SATIŞ ORTAKLIĞI Satış Ortaklığı/Affiliate Marketing : Bir ürünün satışına aracılık ederek gelir elde etme sistemi Satış Ortağı/Affiliate : Ürünün satışından komisyon kazanmak için

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik

Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik Son güncelleme: 24 Mayıs 2018 İçindekiler 1 Çerezler, benzer teknolojiler ve günlük dosyaları hakkında... 2 1.1 Çerez nedir? 2 1.2 Yerel depolama nedir? 2

Detaylı

Responsive Tasarım Önerileri!

Responsive Tasarım Önerileri! Responsive Tasarım Önerileri! !Mobil kullanıcı, masaüstü kullanıcısından farklı olarak hedef odaklı hareket eder. Gezinti ve keşif deneyimini geliştirmek için gereksiz objeleri ve hataları minimalize etmelisiniz.!

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

. Internet Reklamcılıgının. El Kitabı

. Internet Reklamcılıgının. El Kitabı . Internet Reklamcılıgının ) El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

ALIŞVERİŞ SİTELERİ ÜYELİK FORMLARINDA ETKİLEŞİM TASARIMI: HEPSİBURADA, IDEFIX VE GİTTİGİDİYOR ÖRNEĞİ

ALIŞVERİŞ SİTELERİ ÜYELİK FORMLARINDA ETKİLEŞİM TASARIMI: HEPSİBURADA, IDEFIX VE GİTTİGİDİYOR ÖRNEĞİ ALIŞVERİŞ SİTELERİ ÜYELİK FORMLARINDA ETKİLEŞİM TASARIMI: HEPSİBURADA, IDEFIX VE GİTTİGİDİYOR ÖRNEĞİ Zehra Taşkın Araştırma Görevlisi Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Etkileşim Interaction

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

GOOGLE AdWords REKLAMLARI

GOOGLE AdWords REKLAMLARI Örnek Sunum GOOGLE AdWords REKLAMLARI Kullanılabilir Google Reklam Biçimleri Arama Ağı Reklamları Görüntülü Reklam Ağı YouTube Reklamları ve tüm reklam biçimlerinde kullanılabilen Görüntülü ReMarketing

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

ANASAYFA GİRİŞ REKLAMI

ANASAYFA GİRİŞ REKLAMI ANASAYFA GİRİŞ REKLAMI Kullanıcı internet sitesine girdiğinde ilk açılan sayfa, bir karşılama reklamı çıkar (bkz. Resim 1). Kullanıcı sağ üst köşedeki işaretine basmadığı sürece 10 saniye boyunca reklamınız

Detaylı

Proje Adı: Mobil(D)uygulama Nasıl Tasarlanır? Araştırma Şirketi: ThinkNeuro Araştırma Veren: Vodafone Veri Toplama Firması:

Proje Adı: Mobil(D)uygulama Nasıl Tasarlanır? Araştırma Şirketi: ThinkNeuro Araştırma Veren: Vodafone Veri Toplama Firması: Proje Adı: Mobil(D)uygulama Nasıl Tasarlanır? Araştırma Şirketi: ThinkNeuro Araştırma Veren: Vodafone Veri Toplama Firması: Araştırmanın Künyesi ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ- YÖNTEM 1 Kullanılan yöntem (ler) Kalitatif

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

Dijital Dönüşüm Aralık 2017

Dijital Dönüşüm Aralık 2017 Dijital Dönüşüm Aralık 2017 Başlarken 1 İSTATİSTİKİ BİLGİLER Dijital Medya kullanım & etkileşim oranları ile aya özel genel trend analizleri 2 ALTYAPI & GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Facebook Reklamları Ben https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Markalar Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı. 1.320.000.000 aylık

Detaylı

Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi. Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası

Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi. Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası Ana Performans Göstergeleri Hesap Mayıs 2011 itibariyle ROILAB tarafından yönetilmeye başlanmıştır. 2010 (Haziran Ağustos) --

Detaylı

CMS (İçerik Yönetim Sistemi)

CMS (İçerik Yönetim Sistemi) AKINSOFT (Content Management System) Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yönetici paneli, sayfa oluşturma, menü tasarımı, galeri

Detaylı

WEB KULLANILABİLİRLİĞİ

WEB KULLANILABİLİRLİĞİ WEB KULLANILABİLİRLİĞİ FATMA BODUR 2008638500 *(8) Kullanılabilirlik Nedir? Bir ürünün potansiyel kullanıcıları tarafından, belirli bir kullanım bağlamı içinde, amaçlanan kullanım hedeflerine ulaşmak için,

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ

VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ Her Kliniğin Web Sitesi Olsun! VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ Günümüzde web sitesi tüm kurum ve kuruluşlar için ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Ayrıca yeni yürürlüğe giren Türk

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe Gizlilik Sözleşmesi GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe /Muğla adresinde kayıtlı Mikron Bilişim Teknoloji Tur. İnş.

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER , REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER HOL BAYRAKLAMA Salonlarda rmanızın yerinin belli olması için ve/veya tüm fuar alanında tanıtımınızı yapmak için koridorlarda tavandan asılması sureti ile bayraklama çalışması

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

seozeo data-driven SEO agency

seozeo data-driven SEO agency M e r h a b a SEO da performans gösteren içerikler üretmek Mehmet Aktuğ SEOzone Meetups #2 30 Haziran 2015 seozeo data-driven SEO agency Ben Kimim? Mehmet Aktuğ Operasyon Yöneticisi, SEOZEO Doğru bilinen

Detaylı

TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ

TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.D.1. Özgün Ürünümü Tasarlıyorum Burdur İl Koordinatörleri Bu ünitede öğrencilerin kendi belirleyeceği bir konuda özgün bir ürün veya eser tasarlamaları ve bu eseri sergilemeleri

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Online ve Offline Medya Planlama

Online ve Offline Medya Planlama Online ve Offline Medya Planlama Gizem Yücel 21.07.2012 gizemyucel mgyucel Dijitalist Online ve Offline ın Güncel Durumu Geleneksel Pazarlama, TV yi Koruyor «TV büyüyor.» «Daha da büyüyeceğini söylüyorlar.»

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r Lego Dijital Reklam Ajansı İnternet Reklamcılığı Bilgi Bankası Lego Dijital Reklam Ajansı Yenişehir Mh. Küba Cd. No: 6 Daire: 154 ARMA RESİDENCE Pendik/İSTANBUL 0850 840 5346 0850840 LEGO www.legodijital.com

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

MYK Medya. Banner alanları

MYK Medya. Banner alanları MYK Medya Banner alanları TELEVİDYON.COM ANASAYFA BANNERLAR ALANLARI 1. Banner alanı (728x90) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000 2. Manşet Alanı (525x290) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000

Detaylı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada ÖRNEK OLAY L Oréal Kanada DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı Satın Almanın Güzelliğini Görüyor L Oréal Kanada, DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı

Detaylı

Birlikte Yeni Başarılara

Birlikte Yeni Başarılara Birlikte Yeni Başarılara 2015 in Ardından Logo Pazarlama Taktikleri PR Faaliyetleri CRM Pazarlama İletişimi Offline Pazarlama Dijital Pazarlama 4.5 G Yeni Yılda Önemli Fırsatlar Yaratacak (canlı yayın/video

Detaylı

PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN.

PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN. PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN. PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN. KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ÜRÜN TAVSİYELERİ Bu akıllı tavsiye sistemi, doğru kişiler

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI. Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu.

MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI. Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu. MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu www.medyaenerji.com MEDYA ENERJİ - 2018 MEDYA SETI TANITIM Petrol, Doğalgaz ve Jeotermal

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.0'dan versiyon 3.1.0'a yükseltirken

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası.

Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası. Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası Erdem Eralp Amaç Kullanıcı Beklentileri Hizmet Analizleri Farkındalık

Detaylı

WEB USABILITY. Ruşen Yürek. Web Kullanılabilirliği ; İçerik Hakkında. Kullanıcı Merkezli Tasarım(UCD) 01.11.2011. FreeDownloadPowerPoint.

WEB USABILITY. Ruşen Yürek. Web Kullanılabilirliği ; İçerik Hakkında. Kullanıcı Merkezli Tasarım(UCD) 01.11.2011. FreeDownloadPowerPoint. Ruşen Yürek 2008639034 FreeDownloadPowerPoint.Com WEB USABILITY 2 İçerik Hakkında Web Kullanılabilirliği nedir? Kullanıcı Merkezli Tasarım Ve Önemi Jacob Nielsen Kullanılabilirlik Sloganları Web Sayfası

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Facebook Reklam. Kılavuzu-2

Facebook Reklam. Kılavuzu-2 Facebook Reklam Kılavuzu-2 Temelin Ötesine Geçmek Şimdiye kadar Facebook reklam hesabınızı oluşturdunuz, bazı kampanyalar düzenlediniz ve ara yüzle nasıl uğraşacağınızı öğrendiniz. Bundan sonra ise kitleler,

Detaylı

İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test. Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın!

İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test. Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın! İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın! İçerik - Userspots Optimizasyon Servisi - İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test 2 / 52 Userspots Optimizasyon Servisi Userspots, arayüzleri

Detaylı

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır?

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo Genel Amaçları Seo da Kullanılan Terimler Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Sitenizi Google 'a kaydetmek. Meta Tag Meta Tag kullanımları Dinamik yapılı meta tag

Detaylı