Cape Town 7-8 Günlük Tasarım. Öykü Biroğlu'na özeldir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cape Town 7-8 Günlük Tasarım. Öykü Biroğlu'na özeldir. www.jabiroo.com"

Transkript

1 Öykü Biroğlu'na özeldir.

2 Sevgili Öykü Biroğlu Cape Town'ı ilk kez ziyaret edeceğinizi göz önünde bulundurarak, size hem mutlaka görülmesi gereken yerleri içeren hem de sizin zevkinize uyacağını düşündüğümüz özel yerleri kapsayan bir program hazırladık. Güney Afrika'nın bu gerçekten harika şehrini gezerken hem yeni keşifler yapmanızı hem de klasiklerin tadını çıkarmanızı ümit ediyoruz. Size şimdiden iyi yolculuklar dileriz... Have a nice trip...

3 1. Gün - Cape Town THY İstanbul - Cape Town TK 40 Kalkıș. 00:55 Varış. 13:10 Transfer Cape Town International Havaalanı şehir merkezinden yaklaşık 20 km uzaklıkta. Havaalanından şehire taksi ile gitmek isterseniz yaklaşık USD tutuyor. Bazı taksiler direkt fiyat söylüyor bazıları ise taksimetre açıyor ama tutar aynı. MyCiti Shuttle Bus da başka bir transfer alternatifi.the MyCiti Shuttle Bus büyükler için 5 USD tutuyor. The Table Bay Hotel 5 yıldızlı, 329 odalı The Table Bay Hotel Waterfront'ta bulunuyor. Klasik ve şık bir stille dekore edilen odaları Robben Island, V&A Waterfront veya Table Mountain manzaralı. Şehrin en hareketli bölgesinde, merkezi bir konumda. Quay 6, Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town, 8001, Güney Afrika Tel

4 Cape Grace Hotel Marina ve Table Mountain manzaralı Cape Grace Hotel Cape Town'un hareketli merkezi V&A Waterfront'ta konumlanıyor. 127 odalı bu otelin tüm odaları klasik bir stille dekore edilmiş. Merkezi lokasyonu ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. West Quay, Victoria and Alfred Waterfront, Cape Town, Güney Amerika Tel Camps Bay Şehir merkezine dakika uzaklıktaki Camps Bay pek çok güzel restoran ve barı birarada bulabileceğiniz bir sahil şeridi. Hem şehrin yanıbaşında yeralan hem de sahil kasabası atmosferini kaybetmemiş olan bu mekan bölgenin en popüler yerlerinden.

5 Akşam Yemeği - Paranga Camps Bay de en taze deniz ürünlerini bulabileceğiniz bu restoranda özellikle gün batımında giderek güzel manzaranın ardından da güzel yemeğin keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz. 1 The Dr, Camps Bay, Cape Town, 8040, Güney Afrika Tel Not: Yaklaşık 13 saat süren uçak yolculuğu yorucu olsa da saat farkı olmaması büyük avantaj. Ancak farklı yarımkürelerde olduğumuz için mevsim olarak farklı olduğumuzu hatırlayıp valiz hazırlarken giysilere dikkat etmekte fayda var. 2. Gün - Cape Town Körfez Turu Körfez Turu 1.Bölüm Eğer tüm yarımadayı görmek ve gezmek isterseniz bir güne sığdırabilirsiniz. Tüm günü kapsayan bu turu varsa kiralık aracınızla yoksa otelinizden ayarlayacağınız şoförlü bir araçla yapabilirsiniz. 145 kilometrelik bu tur için Muizenberg den başlayıp Bantry Bay de bitirmek en ideal rota. Eğer Cape Town ve civarında kalıyorsanız tura başlayacağınız Muizenberg e yarım saatte ulaşabilirsiniz. Bitirdiğiniz nokta olan Bantry Bay ise Cape Town dan sadece 10 dakika uzaklıkta. Muizenberg: Sörfçülerin ve beyaz kumların hakim olduğu bu bölge Great White Sharks gözlemek için de ideal. Kalk Bay: Bu ikinci rota, güzel limanı ve antikacı dükkanları ile resim gibi bir bölge. Quagga Rare Books and Art göz atmaya değer. Öğlen yemeği için burası iyi bir durak.

6 Öğle Yemeği - Harbour House Deniz kenarında yer alan Harbour House beyaz ağırlıklı sakin dekorasyonu ile Kalk Bay bölgesinin keyifli restoranlarından bir tanesi. Menüde geniş yer tutan taze deniz mahsullerinin kıyıya yanaşan balıkçı teknelerinden restorana getirildiğini bile görebilirsiniz. Main Rd, Silver Mine (Nature Reserve), Cape Town, 7990, Güney Afrika Tel Körfez Turu 2.Bölüm Boulders Beach: Afrika penguenlerini yakından görüp izleyebileceğiniz bir bölge. Hayvanseverler ve çocuklar için inanılmaz bir manzara. Cape of Good Hope (Ümit Burnu): Burası Afrika kıtasında ulaşacağınız en son nokta. Şahane manzaraya ve doğaya bakarken çevrede dolanan maymunlar da ilginç. Hout Bay: Ümit Burnu ndan buraya yolculuğunuz sırasında çok güzel okyanus manzaraları görmeye devam edeceksiniz. Camps Bay: Son noktanız Camps Bay, Clifton ve Bantry Bay yan yana yer alan bölgeler. Her birinde pek çok güzel plaj, otel ve restoranlar yer alıyor.

7 Akşam Yemeği - Cafe Caprice Modern ve hoş dekorasyonu ve okyanusa yakın lokasyonu ile Camps Bay bölgesinin gözde eğlence mekanlarından biri. Yemek yemek kadar hareketli atmosferi ile keyif alacağınız bu mekan kokteylleri ile de iddialı. 37 Victoria Rd, Signal Hill, Cape Town, 8040 Tel Gün - Hermanus Transfer Hermanus Cape Town dan 120 km uzaklıkta bir kasaba. Buraya yaklaşık 1.5 saatte ulaşabilirsiniz. Hermanus Özel olarak düzenlenen turlarla günübirlik yapacağınız Hermanus gezisi içinde Cape Town dan gidiş dönüş transferiniz, balina gözlemi için yapacağınız tekne yolculuğu ve öğlen yemeği yer alıyor. Western Cape bölgesinin güney sahilinde yer alan Hermanus dünyanın en ünlü balina gözlem yerlerinden biri. Balina sürülerinin hareketlenmesini alarm sistemiyle ziyaretçilerine haber veren merkezde balinalar Hermanus kayalıklarından bir fotoğraf karesi gibi izlenebiliyor. Haziran-Aralık ayları arasında göç eden balinaların çiftleşmek ve doğum yapmak için seçtikleri bölge ise Hermanus Walker Koyu. Transfer Cape Town Hermanus'tan 120 km uzaklıkta. Cape Town'a yaklaşık 1.5 saatte dönebilirsiniz. Not: Hermanus a günübirlik düzenlenen turlarda, otelinizden Hermanus a gidiş-dönüş transferleriniz ve yemekler genellikle tur paketine dahil oluyor.

8 4. Gün - Cape Town Waterfront Şehrin en hareketli ve turistik bölgesi olan V&A Waterfront işleyen bir limanın etrafında kurulmuş, açık ve kapalı alanlara yayılmış alışveriş ve eğlence temalı turistik bir bölge. Mağazalardan sanat galerilerine, canlı müzik performanslarından restoranlara kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Bütün Waterfront Bölgesini görmek isterseniz, Londra daki London Eye benzeri Wheel of Excellence dönme dolabına binebilirsiniz. Burada uzun zaman geçirmenize gerek yok ama görmeden de dönmemek lazım. Öğle Yemeği - Mondiall Waterfront'ta yer alan bu modern brasserie, her öğün bir şeyler yiyebileceğiniz hareketli ve hoş bir mekan. Modern sunumları ile uluslararası mutfaklardan lezzetler sunuyor. Alfred Mall V&A Waterfront Cape Town Tel Table Mountain 1087 metre yükseklikteki Table Mountain (Masa Dağı), tepesi dümdüz olan ilginç coğrafi yapısı ve manzarası ile Cape Town'un en güzel noktalarından biri. Kendi etrafında 360 derece dönerek dağa çıkan Tafelberg Road'dan teleferiğe binerek 1087 metre yükseklikte dağa çıktığınızda şehrin harika manzarasını görebilirsiniz. Dağın üzerinde 1500 farklı bitki çeşidi yaşıyor. Ayrıca, Table Mountain eteklerinde, 1913 yılında kurulan Kirstenbosch Ulusal Botanik Bahçesi, 6 farklı bölgesel iklim ve bitki örtüsüne sahip.

9 Woodstock Liman bölgesinden Table Mountain a uzanan bölgede yer alan Woodstock, şehrin en eski bölgelerinden biri. Burada şehrin sizi lüks ve havalı değil canlı, renkli ve otantik bir ortam bekliyor. Woodstock taki en cazip nokta Old Biscuit Mill. Bu bina içinde ilginç ve otantik takılar, seramikler ve diğer hediyelik eşyalar satan pek çok mağaza bulunuyor. Ayrıca cumartesi günleri yapılan haftalık Mahalle Marketi de görmeye değer. Akşam Yemeği - Test Kitchen Woodstock ta yer alan ve 2014 yılında dünyanın en iyi 50 restoranından biri seçilen şef Luke Dale- Roberts ın restoranı özel pişirme teknikleri ve farklı tat kombinasyonları ile farklı ve özel bir yemek deneyimi sunuyor. Bu ünlü restorant da yer bulabilmeniz için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. The Old Biscuit Mill, 375 Albert Rd, Woodstock, Cape Town, 7915 Tel Gün - Robben Island Robben Island Nelson Mandela nın 18 yıl hapiste kaldığı bu mekan insanın içini acıtan ancak görmek ve insanlık suçlarını hatırlamakta fayda olan bir mekan. Robben Island turları talebe göre haftanın her günü ve günde 4 kez olarak düzenleniyor. Adaya gidecek feribotlar Nelson Mandela Gateway V & A Waterfront tan 09.00, 11.00, ve saatlerinde kalkıyor. Feribotun kalkışından varışına kadar toplam tur süresi 3.5 saat sürüyor. Feribottan Murray s Bay Harbour da inilip adayı otobüse binerek tarihi binalara gidiliyor. Otobüsten indiğiniz yerde eskiden adanın mahkumları olan Tour Guide lar sizi bekliyor. Konularında son derece bilgili olan bu rehberleriniz Nelson Mandela nın hücresi de dahil olmak üzere hapishanenin önemli yerini size gezdiriyorlar. Turlar için önceden rezervasyon yaptırmakta fayda var. Not: Neredeyse tüm gününüzü geçireceğiniz bu tur için yanınıza atıştıracak birşeyler alın.

10 Akşam Yemeği - La Parada Uzun bar masaları, retro flamenko duvar posterleri ile genç ve rahat bir tapas restoranı olan La Prada şehrin popüler mekanlarından bir tanesi. Ahtapotlu patates, jambon kroket, salsa verde soslu kalamar ve tarçınlı sütlaç denenmesi gereken başlıca lezzetler. 107 Bree St, Cape Town City Centre, Cape Town, 8000 Tel: Gün - Franschhoek Transfer Otelinizden check out yaptıktan sonra Franschoek e gitmek üzere yola çıkacaksınız. Burası, Cape Town dan yaklaşık 76 km ve 1 saat sürüyor. Franschhoek Franchhoek yani Fransız Bölgesi adını 1688 yılında bölgeye yerleşen Fransız mültecilerden almış. Geleneklerini koruyan ve devam ettiren Fransızlar kalıcı bir iz bırakmışlar. Şarap bağları ve ünlü restoranları ile bilinen bölge Cape Town civarında Stellenboch ile birlikte en çok ziyaret edilen ve bilinen yerlerden biri.

11 Babylonstroren 12 odalı, modern çitflik evi şeklinde dizayn edilmiş bu otelin büyüleyici bir bahçesi ve harika bir mutfağı var. Son derece hoş bir dekorasyonu olan otel bölgedeki en ünlülerden biri. Klapmuts Simondium Road, Franschhoek, 7670 Tel Mont Rochelle Sir Richard Branson'a ait olan Franchhoek'teki bu şık butik otel 22 oda ve 6 suitten oluşuyor. İsimlerini üzüm çeşitlerinden alan odaların tümü bağ manzaralı ve modern, şık ve canlı bir dekorasyona sahip. Geniş arazisi ve şahane bağları doğa ile konforun en güzel birleşimlerinden birini sunuyor. Dassenberg Rd, Franschhoek, 7690 Tel

12 Öğle Yemeği - Reubens Ünlü Güney Afrikalı şef Reuben Riffen yönetimindeki bu gurme restoran taze ve lokal tatları özel bir sunumla ve farklı şekilde sofranıza getiriyor. 19 Huguenot Rd, Franschhoek, 7690 Tel Şarap Tadımı - Babylonstroren Babylonstroren bir çiftlik oteli ve bölgedeki pek çok otel gibi kendi şarap bağlarına sahip. Buradaki tadımlara katılarak Güney Afrika şarapları konusunda bilgi alabilirsiniz. Akşam Yemeği - Babel Babylonstroren Otelinin restoranı, kendi bahçeşinden topladığı taze meyve sebzelerle hazırladığı organik yemeklerle ve bahçesindeki hoş ortamıyla sizi ayrı, büyülü bir dünyaya götürüyor. Babylonstoren, (Wine Farm), Stellenbosch, Güney Afrika Tel. 27 (0)

13 7. Gün - Franschhoek Transfer Franschhoek'tan Stellenbosch'a dakikalık bir araba yolculuğundan sonra ulaşabilirsiniz. Öğle Yemeği - Delaire Graff Ünlü mücevherci Graff'a ait olan Delair Graff bölgenin en güzel otel ve restoranlarından biri. Şahane manzaralı bu mekanda,özellikle güzel havalarda manzaraya karşı bir öğlen yemeği son derece zevkli. Bağları seyrederek yiyeceğiniz lezzetli yiyecekler ve içeceğiniz şaraplar bölgenin en iyilerinden. Helshoogte Rd, Stellenbosch Tel Şarap Tadım Turu Stellenboch ve Franchhoek bölgelerinde pek çok şarapevi bulunuyor. Bu şarapevleri arasından en çok ilgilinizi çekenler arasından birkaç tanesini seçerek özel bir şarap turuna çıkabilirsiniz. Farklı şarapevlerini gezerek bölgenin şarapları konusunda bilgi ve deneyim sahibi olabilirsiniz. Pek çok şarapevi için önceden randevu almak gerekli olduğunu unutmayın.. Akşam Yemeği - The Tasting Room Franchhoek civarındaki en ünlü ve iddialı restoranlardan biri olan Tasting Room, yaratıcı ve şaşırtıcı menüsüyle biliniyor. Şef Margot Janse'nin tadım mönüsü gerçek bir deneyim sunuyor. Mekanın iddialı yemeklerinin yanında dekorasyonunda rahat ve sıcak bir atmosfer yakalanmış. Cnr Berg & Wilhelmina Streets, Franschhoek, 7690 Tel Not: Önerilen tüm restoran ve şarap tadım mekanlarında yoğunluk olacağından önceden rezervasyon yaptırmanız da fayda var.

14 8. Gün - Franschhoek Transfer Franschoek ten havaalanı 68 km ve yaklaşık 1 saat sürüyor. Kiralık arabanızla ya da otelden ayarlanacak özel transferle havaalanına gidebilirsiniz. Cape Town - THY İstanbul TK 41 Kalkıș Varış

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016. Elgin Valley. 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016. Elgin Valley. 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016 Cape Town Elgin Valley Stellenbosch 5 Gece Cape Town Lodge Hotel 4* 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 1 Gece Protea Hotel Şarap Çiftliği

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu İki uç arası en uç nokta.. Tarih : 21-01-2018-28-01-2018 Şehirler : Botswana, Cape Town, Johannesburg, Zimbabwe Otel : 4*, 4*Superior Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Cape Town, Sun City, Pilanesberg, Johannesburg. Vizesiz. 29 Ekim - 05 Kasım 2016 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Cape Town, Sun City, Pilanesberg, Johannesburg. Vizesiz. 29 Ekim - 05 Kasım 2016 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları İle Güney Afrika Cape Town, Sun City, Pilanesberg, Johannesburg Vizesiz 29 Ekim - 05 Kasım 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 29 Ekim 2016, Cumartesi İstanbul - Cape Town Atatürk

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Güney Afrika. Güney Afrika

Güney Afrika. Güney Afrika Güney Afrika Pilapesberg Suncity Pretoria Johannesburg Güney Afrika Eğlence, dinlenme, sükûnet, nefis yemekler, ilginç aktiviteler, güzel bir doğa, safari Boulders Plajı nda penguenlerle yüzmek, Kruger

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Sömestir Güney Afrika

Sömestir Güney Afrika Türk Hava Yolları İle Sömestir Güney Afrika Sömestire Özel Güney Afrika Turu Cape Town-Sun City-Pilanesberg-Johannesburg 28 Ocak - 04 Şubat 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ocak 2017, Cumartesi

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Sır Rıchard Branson ın Güney

Sır Rıchard Branson ın Güney Robb Report tarafından Yılın Destinasyonu seçilen Cape Town da gerçekleşen lüks turizm fuarı ILTM Africa nın yıldızları, birbirinden farklı öyküler anlatıyor. şebnem denktaş Kırlarda Piknik Sır Rıchard

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL-JOHANNESBURG-PİLANESBERG

1.GÜN İSTANBUL-JOHANNESBURG-PİLANESBERG YILBAŞINDA, ZAMBEZI QUEEN GEMİSİ İLE AFRİKA DA NEHİRDEN SAFARİ GÜNEY AFRİKA BOTSVANA - NAMİBYA-ZİMBABVE BÜTÜN TURLAR DAHİL, EKSTRA TUR YOK AFRİKA DA DÖRT ÜLKE, CHOBE VE ZAMBEZİ NEHİRLERİ BOYUNCA AFRİKA

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Cape Town Ümit Burnu Stellenbosch Place Robben Adası Cape Town Victoria Şelaleleri Chobe Johannesburg Fiziksel Zorluk

Cape Town Ümit Burnu Stellenbosch Place Robben Adası Cape Town Victoria Şelaleleri Chobe Johannesburg Fiziksel Zorluk GÜNEY AFRİKA ZİMBABVE BOTSVANA Tarih: 31 Haziran - 9 Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 31 Mayıs - EK122 - İstanbul Atatürk - 19:25» Dubai Int - 1:00 EK 772 - Dubai Int - 03:50» Cape Town Int - 11:35 Dönüş:

Detaylı

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Güney Afrika Turu. Johannesburg-Sun City-Pilanesberg-Cape Town. 25 Şubat - 04 Mart 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Güney Afrika Turu. Johannesburg-Sun City-Pilanesberg-Cape Town. 25 Şubat - 04 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları İle Güney Afrika Güney Afrika Turu Johannesburg-Sun City-Pilanesberg-Cape Town 25 Şubat - 04 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 25 Şubat 2017, Cumartesi Buluşma : 24 Şubat

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

GÜNEY AFRİKA & BEYOND

GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZIMBABWE & ZAMBIA & BOTSWANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL 2017 GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZİMBABVE & ZAMBİYA & BOTSVANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL

Detaylı

City Villa Özet. Açıklama. Harita

City Villa Özet. Açıklama. Harita City Villa 304-305 Özet Tatiliniz boyunca ihtiyacınız olabilecek eşya konforunu size sunacak olan bu Dubleks Villa, 2 yatak odası, salon, mutfak, banyo ve balkon şeklindedir. Toplam 4 kişiliktir. Açıklama

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Kurban Bayramı Güney Afrika Turu 3

Kurban Bayramı Güney Afrika Turu 3 Kurban Bayramı Güney Afrika Turu 3 http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-guney-afrika-turu-3/ Süre:8 GECE 10 GÜN (09-17 Eylül 2016) 9-17 Eylül 2016 Kurban Bayramı Güney Afrika Turu.

Detaylı

Cape Town. Johannesburg. Pilanesberg. Sun City

Cape Town. Johannesburg. Pilanesberg. Sun City Ö Z G E E R S U G E Z İ L E R İ Güney Afrika G O O D L I F E T R A V E L Cape Town (3) Johannesburg (1) Pilanesberg (1) Sun City (2) Cape Town Water Front Ümit Burnu Table Mountain Stellenbosch Johannesburg

Detaylı

Datça da bir Yaz. Gün batımında Datça Limanı

Datça da bir Yaz. Gün batımında Datça Limanı Datça da bir Yaz Her yıl daha önce görmediğim bir yeri gezip görmeye çalışıyorum. Bu yılki durağım da Datça oldu. Datça yı özetleyecek olursam Havası, Denizi ve 3B si diyebilirim. Gün batımında Datça Limanı

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) AY DAN TURİZM

22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) AY DAN TURİZM http://www.worldchamberscongress.com/ 22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) Sayın Yetkili, 28 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik 8. Dünya Ticaret Odaları

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Güney Afrika. Kurban Bayramı'nda Güney Afrika. Johannesburg - Pilanesberg - Sun City - Cape Town

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Güney Afrika. Kurban Bayramı'nda Güney Afrika. Johannesburg - Pilanesberg - Sun City - Cape Town Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Güney Afrika Kurban Bayramı'nda Güney Afrika Johannesburg - Pilanesberg - Sun City - Cape Town 11 Eylül - 20 Eylül 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 11

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 2,890 USD

HER ŞEY DAHİL 2,890 USD 28 Ocak - 05 Şubat 2018 CAPE TOWN Tur lideri: Sinan Can Erdal Güney Afrika, dünya yakın tarihinin en ayrılıkçı politik sistemlerinden birine, Apartheid (Tensel Ayrımcılık), sahip olan ülkesi. Bu ayrımcılığın,

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ

PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ Michelin Yıldızlı Tatlar & Gurme Sofralar 27 Temmuz 2016 / 5 Gece 6 Gün Fransa...Her köşesi ayrı tarih, her köşesi ayrı kültür. Bu sefer sizleri eflatunun her tonu ile bezenmiş

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010)

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) OTEL BĐLGĐLERĐ Fiyatlara oda+kahvaltı dahildir. Ontur, İzmir Palas ve Ege Sağlık otelleri dışındaki tüm otellerin rezervasyonu aşağıdaki indirimli fiyatlardan

Detaylı

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet:

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet: GOLDENKEY CHALET Türkiye nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya da açılan Golden Key Chalet, 43 odalı bir butik otel. Golden Key Butik Oteller Gurubu nun devamı olan Golden Key Kartalkaya

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN İst- Montenegro Kalkış Montenegro - İst Kalkış ve İniş Gidiş Dönüş ve İniş Saatleri Saatleri Montenegro

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Miami TOUR Miami, FL

Miami TOUR Miami, FL Miami TOUR Miami, FL 2016-2017 Program / 1.Gun program 13:30 TK 77 nolu ucusla Miami ye hareket 19:30 Miami ye varis ( US saati ile ) 20:30 Havalimani Hotel transferi 21:00 Hotelimize varis ve c-in islemleri

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Seyşeller Seyşeller Afrika ya bağlı, Hint Okyanusu nda yer alan bir ada ülkesidir. Bu adaya, THY in direkt seferleri

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2)

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) özge ersu gezileri Portekiz 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) Gülbenkian Müzesi Evora Óbidos Nazare Fatima Douro Aveiro

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ 21 Ocak 2019 01 Şubat 2019 Basit bir incelik bir hayatın gidişatını değiştirebilir NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NAMASTE NEPAL NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ PROGRAMI 1. Gün 21

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Tur Programı. İki uç arası en uç nokta..

Tur Programı. İki uç arası en uç nokta.. Güney Afrika Ve Dünyaca Ünlü Garden Route İki uç arası en uç nokta.. Tarih : 24-08-2017-04-09-2017 Şehirler : Cape Town, Johannesburg, Knysna, Oudtshoorn, Pilanesberg Otel : 4*, 5* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI.

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI. Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI 25.01.2017-30.01.2017 #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI IVALO KEMİ 1 Gece GLO Hotels ART 1 Gece CAM IGLO 1 Gece MERI HOVI 1 Gece BUZ OTEL

Detaylı

Mavi bayraklı plajları, pırıl pırıl denizi, yemyeşil doğası ile Ege'nin cennet köşesi Özdere Orta mahalle... zmir'in Menderes ilçesine bağlı şirin bir turizm beldesi olan Özdere orta mahalle batısında

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Buenos Aires (2) / Le Boreal Gemisi (10) BU SEYAHATTE... Dünyanın 5inci büyük kıtasında Le Boreal gemisi ile Antarktika daki penguenleri, değişik balina türlerini

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Güney Afrika. Kurban Bayramı'nda Güney Afrika CAPE TOWN-JOHANNESBURG-SUN CITY-PILANESBEGR

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Güney Afrika. Kurban Bayramı'nda Güney Afrika CAPE TOWN-JOHANNESBURG-SUN CITY-PILANESBEGR Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Güney Afrika Kurban Bayramı'nda Güney Afrika CAPE TOWN-JOHANNESBURG-SUN CITY-PILANESBEGR 10 Eylül - 19 Eylül 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül

Detaylı

Güney Afrika. Türk Hava Yolları ile. THY ile Johannesburg (1) - SunCity(2) Pilanesberg (1) CapeTown(3) 9 gece 10 gün 25 Ocak 03 Şubat / 01 10 Şubat

Güney Afrika. Türk Hava Yolları ile. THY ile Johannesburg (1) - SunCity(2) Pilanesberg (1) CapeTown(3) 9 gece 10 gün 25 Ocak 03 Şubat / 01 10 Şubat Türk Hava Yolları ile Güney Afrika THY ile Johannesburg (1) - SunCity(2) Pilanesberg (1) CapeTown(3) 9 gece 10 gün 25 Ocak 03 Şubat / 01 10 Şubat Güney Afrika, tatilini macera ve göçebelik ile birleştirmek

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 1 112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 TK.1A Türk Hava Yolları direkt HONG KONG uçuşu / 11-20 Ekim 2012 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI 1. DÖNEM

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı