LÜKS RAHAT OLMALI, AKSİ TAKDİRDE LÜKS DEĞİLDİR... -COCO CHANEL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LÜKS RAHAT OLMALI, AKSİ TAKDİRDE LÜKS DEĞİLDİR... -COCO CHANEL"

Transkript

1

2

3 YENİ YAŞAM LÜKSÜNÜZ

4 LÜKS RAHAT OLMALI, AKSİ TAKDİRDE LÜKS DEĞİLDİR... -COCO CHANEL

5

6

7 BİZCE LÜKS... Bundan yıl önce radyo büyük bir lükstü. Ardından buzdolabı ve televizyonlar geldi. Bugün lüks deyince bir çok kişinin aklına gelen pahalı mücevherler, son model tekneler veya ünlü modacıların özel tasarım ürünleriyken, biz lüks kavramına biraz daha farklı bakıyoruz... Artık lüksün, aldığımız şeyin maddi değeriyle değil, onu nasıl ve neden aldığımızla ölçüldüğünü söylüyoruz. Lüks dediğimiz şeyin bir ürün, bir hizmet olmaktan öte; bir yaşam biçimine dönüştüğünü ifade ediyoruz. Bize katılıyorsanız sizin için de lüksün tanımı çoktan değişmiş, RELUX le tanışma vaktiniz gelmiş demektir.

8 ÇALIŞMA VE YAŞAM ALANLARININ İÇ İÇE GİRMESİNDEN DOĞAN İHTİYAÇLARINIZA İDEAL CEVAPLAR: RELUX RSO 50 TEPEÜSTÜ Tepeüstü nde, finans sektörünün kalbi olacak İstanbul Finans Merkezi nin hemen yanındasınız. İster ofisinizi, ister evinizi, isterseniz her ikisini birden taşıyın; hem para hem de zaman bakımından çok kazançlı bir yatırım yapmış olacaksınız. Bunların hepsi çok mu lüks? Bizce sadece RELUX!

9 İstanbul Finans Merkezi nin hemen yanında...

10

11 EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KOMŞUNUZ... Ulaşımınız çok rahat; trafikten uzak, şehre yakınsınız. Ofisinizden veya evinizden çıkıp metroya yürümek birkaç dakika. En büyük alışveriş merkezleriyse komşunuz. Spor alanları, sinema, sunum salonları, video konferans odaları, müzik stüdyosu, eğlence odaları, çocuk oyun alanları, otopark, restaurant ve cafeler, modern sanat eserleriyle dolu yemyeşil bahçeler...hepsi, istediğiniz an tamamen sizin.

12 Duvarları ihtiyacınız ölçüsünde genişleyebilir veya küçülebilir... TASARIMIN SON TEKNOLOJİYLE BÜTÜNLEŞTİĞİ İÇ MEKANLAR.. Her metrekaresi size özel tasarlanmış bir ofis veya ev düşünün...duvarları ihtiyacınız ölçüsünde genişletebiliyor veya küçültebiliyorsunuz. Tasarımın son teknolojiyle bütünleştiği iç mekanlarda, hem kişisel zevklerinizi yansıtan hem de her yerde göremeyeceğiniz türden butik mimari öğeler hakim.

13

14 Trafik ve ulaşım sorunundan uzak bir yaşam imkanı...

15 HEM REZİDANS HEM DE SUIT OFİS... Bilgi çağının bir gerekliliği ve online çalışma şartlarının gelişmesiyle birlikte, iş mekanları ve yaşam alanları arasıdaki sınırların gittikçe belirsizleşmesi içgörüsünden hareketle projelendirilen RELUX RSO 50 Tepeüstü; İstanbul Tepeüstü nde etrafı ofisler, rezidanslar, alışveriş merkezleri ve kamusal parklarla çevrili bir konumda bulunuyor. Hem rezidans hem de suit ofis olabilecek şekilde tasarlanan RELUX RSO 50 Tepeüstü; İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ne yakınlığı, TEM in hemen yanındaki önemli bir kavşakta yer alması ve metro hattına olan yakınlığı ile sakinlerine trafik ve ulaşım sorunundan uzak bir yaşam imkanı sunuyor.

16 XPAND XPAND, hem iş yaşamı hem de özel hayata dair tüm ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla geliştirilen ve ortak alanlarda optimum kullanım sağlayan bir RELUX lüksüdür. Size, ortak kullanıma açık olan alanların tapu sahipliğini de sağlayan XPAND ile, ofisinizde veya evinizde olmasını isteyebileceğiniz tüm lükslere istediğiniz anda kolayca ulaşabilirsiniz. Akıllı yönetim sistemiyle kendi sürenizi rezerve ederek veya diğer RELUX sakinleri ile zaman takas ederek yararlanabileceğiniz XPAND olanakları için hiçbir ekstra ücret ödemezsiniz.

17 MEETING ROOM Her türlü iş toplantısı için kullanabileceğiniz özel ekipmanlı odalar. SILENT ROOM Sessiz ortam ve yüksek konsantrasyon gerektiği anlar için çalışma odası veya kütüphane olarak kullanabilecek donanımdaki odalar. REFRESHING ROOM SPA, jacuzzi...ihtiyacınız hangisiyse, istediğini anda hizmetinizde. FUTURE CINEMA Özel ses ve görüntü sistemine sahip, 15 kişi kapasiteli 3 boyutlu sinema odası. ZEN GARDEN TERRACE Dinlenmenin ve kendinizi dinlemenin keyfini yaşamak için tasarlanmış bahçeler ve özel teraslar.

18 EKLENEBİLİR Büyük olduğu düşünülen alanlar duvarlarla bölünerek birden fazla alan elde edilebilir. KAYDIRILABİLİR Esnek yapılı duvarlar ileri veya geri kaydırılarak ofislerin ve odaların boyutları ihtiyaçlar doğrultusunda değiştirilebilir. KALDIRILABİLİR Aralardaki duvarların kaldırılmasıyla birden fazla suit ofis birleştirilebilir.

19 FLEXX Esnek kat yerleşim imkanı olarak tanımlayabileceğimiz FLEXX lüksü, ofisinizi veya evinizi kişiselleştirebilmenizi sağlar. İhtiyaçlarınız veya kişisel zevkleriniz doğrultusunda isteğiniz odayı genişletip, küçültebilir; farklı alanları mutfak ve banyo olarak kullanabilirsiniz. FLEXX lüksü sayesinde birden fazla suit ofisi duvarlarını kaldırılarak tek ve büyük bir ofise çevirebilir; büyük bir ofis ihtiyacınız ortadan kalktığında bölerek, ihtiyacınız dışındaki bölümleri kiralayabilir veya satışa çıkarabilirsiniz.

20 CLUB RELUX sakini olduğunuz anda, ofis ve ev yaşamınıza dair her türlü ihtiyacınıza size özel çözümlerle cevap vermek üzere hizmet sunan CLUB üyesi olursunuz. Yaşamınızı kolaylaştırmak, konforunuzu artırmak ve kendinize ayırdığınız vakti maksimuma çıkarmak amacıyla 7 gün 24 saat kesintisiz çalışan asistan ve danışmanlardan oluşan CLUB, ofiste, evde, yolda, seyahatte her türlü acil durum ve isteğiniz için hizmetinizde.

21 OFİSTE Ofisinizde karşılaşabileceğiniz tesisat, elektronik donanım, IT problemleri, catering ve misafir ağırlama hizmeti ihtiyacınızda... TRAFİKTE Trafikte karşılaşabileceğiniz lastik patlaması, akü bitmesi, yolda kalma durumunda çekici ve yeni araç gereksinimi gibi her türlü durumda... SEYAHATTE Seyahatleriniz için avantajlı uçak bileti, havaalanı transferi, otel rezervasyonu, gidilecek yere ait rehber hizmeti gibi konularda danışmanlığa ihtiyaç duyduğunuzda... SAĞLIK Her türlü sağlık hizmeti ihtiyacınızda ofis-ev-hastane arası transferler, doktor randevusu, tedavi süreci takibi veya ambulans ve ilk yardım ekibi gerektiren acil durumlarda... ORGANİZATÖR Toplantı, davet ve parti organizasyonlarınızda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda, organizatör desteği almak istediğinizde...

22 İZOLASYON Özel cam ve duvar izolasyonuyla enerji tasarrufu sağlar... GERİ DÖNÜŞÜM Geri dönüşüme maksimum katkı sağlayacak şekilde yapılandırılan çöp toplama sistemi... ELEKTRİKLİ ARAÇ İSTASYONU Elektrikli araçlarınızı şarj edebileceğiniz Elektrikli Araç İstasyonları... GÜNEŞ PANELLERİ Birçok alanda güneş panelleriyle sağlanan aydınlatmalar... YAĞMUR SUYU Yağmur suyunu filtreleyerek depolarında tutan arıtma sistemi...

23 ECOLUX Akıllı ve doğa dostu planlar üzerine kurulan RELUX projelerinin tamamı, bugünden gelecek nesilleri düşünen çevresel düzenlemeler çerçevesinde yapılanmaktadır. Minimum enerji tüketimi, doğa dostu malzeme kullanımı, doğal kaynakların verimli kullanılması ve geri dönüşüm çözümleri tüm RELUX projelerinin alt yapılarında en ince ayrıntısına kadar tasarlanmıştır.

24 AVRUPA NIN EN İYİSİ INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS BEST ARCHITECTURE MULTIPLE RESIDENCE RELUX RSO 50 Tepeüstü, dünyada inşaat sektöründe faaliyet gösteren tüm profesyonel firmalara açık olan International Property Awards yarışmasında 5 yıldızlı dereceyle Avrupa nın en iyi mimari ödülünün sahibi.

25

26 TASARIMCILAR MİMARİ TASARIM GÖKHAN AVCIOĞLU (GAD MİMARLIK) Ankara doğumlu olan Gökhan Avcıoğlu, Selçuk Üniversitesi nde mimarlık eğitiminin ardından 1994 yılında açmış olduğu GAD (Global Architectural Development) Mimarlık Bürosu ile yurt içinde ve dışında çok sayıda başarılı projeye imza attı. Gökhan Avcıoğlu nun GAD projeleri; 2002 de Galerist İstanbul ve Minima Art Philadelphia, Amerika da; 2003 ve 2004 de Miami Bienali nde, 2005 de Rotterdam Mimarlık Müzesi ve Londra Kraliyet Sanat Akademisi nde, 2010 da Los Angeles da sergilendi. Ayrıca, 2008 Nisan ayında Milano da gerçekleşen Block sergisinde de Gökhan Avcıoglu na ait çeşitli şekillerde tasarlanmış objeler yer aldı. Türkiye de aldığı ödüllerinin yanında, aralarında mimarlık Oscar ı şeklinde bilinen International Property Awards da bulunan çok sayıda ödül sahibi olan Avcıoğlu, başarılı çalışmalarına ek olarak 2007 yılından bu yana Paris te bulunan Ecole Speciale D Architecture da öğretim üyeliği yapmakta. İÇ MEKAN TASARIMI INGO SCHWEDER (GOCO HOSPITALITY) Spa ve konaklama alanlarında 30 yılı aşkın deneyime sahip Ingo Schweder, GOCO nun kurucusu ve CEO sudur. Dünyanın en prestijli hotel grupları için çalışmalarda bulunmuş; dünya çapında bilinen ünlü spa ve sağlık merkezlerinin tasarım, geliştirme ve operasyonlarını yürütmüştür. Onun önderliğinde yapılmış olan Himalayalar daki Ananda, dünya çapındaki spa merkezleri arasında çok özel bir yere sahiptir. Mandarin Oriental Hotel Group taki görevi süresince dört kıtada toplamda 15 spa merkezinin yapımında bulunmuştur. Aralarında Spa Personality of the Year, Excellence in Hospitality Design, Most Distinguished Industry Motivator, ve Best Spa Company de bulunan sayısız uluslararası ödülün sahibidir.

27 En önemli imzalarınızı, size özel tasarlanmış ofisinizde, dünyanın en güzel manzarasına karşı atacaksınız...

28 LOKASYON E6-TEM otoyolunun hemen yanında önemli bir kavşakta yer alan RELUX RSO 50 Tepeüstü nün etrafında uluslararası birçok firmanın genel müdürlük binaları, ofisler, rezidanslar, alışveriş merkezleri ve kamusal parklar bulunuyor. FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ TEB BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ VAKIF BANK ERGO CROWNE PLAZA HOTEL E5 BAĞLANTI SONY FİNANS BANK BAYER ÜMRANİYE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ HİSAR HASTANESİ ALBARAKA TÜRK BANK ASYA B/S/H CITIBANK AVEA CASPER SATIŞ OFİSİ IKEA YEŞİLVADİ EVLERİ BUYAKA AVM MEYDAN AVM BJK NEVZAT DEMİR YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ ŞİLE OTOYOLU ERDEM HASTANESİ METRO E6 TEM

29 (RLX) info@relux.com.tr RELUX ü Facebook ta Takip Edin RELUX RELUX SATIŞ OFİSİ WWW RELUX.COM.TR RELUX ü Twitter da Takip Edin RELUX ü Instagram da Takip Edin RELUXLIFE RELUXLIFE

30 DİĞER PROJELER Diğer RELUX projeleri hakkında detaylı bilgiyi adresinden veya (RLX) no lu RELUX ÇAĞRI MERKEZİ nden edinebilirsiniz.

31

32 RELUX (RLX) INFO@RELUX.COM.TR ALTUNBÜKEN INFO@ALTUNBUKEN.COM.TR 2014, RELUX, TÜM HAKLARI SAKLIDIR. YATIRIMCI, PROJELERDE VE PROJELERE AİT MİMARİ DETAYLARDAKİ DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTAR. GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI pompaa HELLO@POMPAA.COM

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

"İş" denince akla İz Park gelecek...

İş denince akla İz Park gelecek... "İş" denince akla İz Park gelecek... Benzersiz Adalar manzarası, İz Park'ta iş ortamınıza kadar geliyor... İş hayatındaki konumunuzla hedeflerinize artık daha yakınsınız. 01 İz Park, yüzyıllardır dünyanın

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern Fonksiyonel Minimal Modern Futurist TASARIMINI MODERN YASAMIN... IZLERINDEN ALAN... BIR OPTIMUM PROJESI Kompakt Kurtköy de yeni bir yaşam meydana geliyor: Alışveriş ve yeme içme alanları, sosyal donatıları

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

prestijli projede, hayat devam ediyor!

prestijli projede, hayat devam ediyor! prestijli projede, hayat devam ediyor! Ankara nın en prestijli noktasında mimari bir başarıya imza atmak, geleceğe değer katmak ve yatırımları kazançlı kılmak adına tasarlanan bir proje... Residence hizmetleri

Detaylı

www.pegakartal.com.tr R E S I D E N C E & O F F I C E

www.pegakartal.com.tr R E S I D E N C E & O F F I C E www.pegakartal.com.tr R E S I D E N C E & O F F I C E EN SON NE ZAMAN... EVİNİZE GİDERKEN HEYECAN DUYDUNUZ? İŞTE SAATİN NASIL GEÇTİĞİNİ UNUTTUNUZ? ADALAR IN MUHTEŞEM MANZARASIYLA UYANDINIZ? KENDİNİZİ

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir.

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de böylesi GÖRÜLMEDİ! Avvlu ile çıtayı yükseltmeyi ve Gebze de yapılmamışı yapmayı hedefledik. ulaşımın

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

BARBAROS RESERVE BODRUM

BARBAROS RESERVE BODRUM BARBAROS RESERVE BODRUM SENSE His:/nesne görme, duyma, tad alma, koklama, dokunma ve bu geleneksel duyuların ötesinde olası farklı duyularla edinilen algı Live Doğallığın ve konforun yeni tanımı Kendine

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA altin değerinde bir OFİS PROJESİ GOLD GRUP GÜVENCESİ... Gold Group Türkiye ilk olarak 1991 yılında Kadıköy de, PC Gold Markası ile bilgisayar ve yan

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda Limana 1 dakika Bankalar yanınızda 0324 332 00 29 www.portplusmersin.com İstikrarlı Yükseliş Uzun Soluklu Kazanç Sektörünüzün getirdiği değişim ve ihtiyaçlar doğrultusunda markanıza hizmet eden Large ve

Detaylı

www.zeytuniteras.com

www.zeytuniteras.com 2002 yılında başlayan inşaat sektöründeki tecrübemiz 2016 yılında da katlanarak devam etmektedir. Pek çok büyük projeyi başarı ile tamamlayan Han İnşaat, İstanbul un ardından özellikle Tekirdağ bölgesinde

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk

Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk RENOVA nın büyüsüne kapılmaya hazır olun 4.869 m 2 arsaya konumlanan Renova Evleri nde, 4 blok 9 kat, toplamda 140 adet daire bulunmaktadır. Proje

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. İ X HAKKIMIZDA Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran Invest

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... George A. Moore Konum Konsept Daire Planları Sosyal Yaşam İletişim 3-8 9-10 11-16 17-30 32 İstanbul'un yeni çekim

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

www.goldnstate.com.tr

www.goldnstate.com.tr yaşamla iç içe, sıcak ve samimi ticaret anlayışına yeniden hayat veriyoruz. 05 Gold N State Çayyolu nda ticaretin baş köşesinde 07 N iyisi için değerini sizinle paylaşır. 09 N sıkı dostluklara, N iyi pazarlıklara,

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

YÜKSEK GETİRİ 50.000 TL. YÜKSEK GETİRİ FIRSAT 1 FIRSAT 1 FIRSAT 2 FIRSAT 3 YATIRIMCIYA YATIRIMCIYA PEŞİNAT İLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI ÖDEYEREK,

YÜKSEK GETİRİ 50.000 TL. YÜKSEK GETİRİ FIRSAT 1 FIRSAT 1 FIRSAT 2 FIRSAT 3 YATIRIMCIYA YATIRIMCIYA PEŞİNAT İLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI ÖDEYEREK, FIRSAT 1 YATIRIMCIYA YÜKSEK GETİRİ FIRSAT 1 HEM YATIRIMCIYA, HEM KULLANICIYA ÇOK AVANTAJLI FIRSATLAR YATIRIMCIYA YÜKSEK GETİRİ YATIRIM TUTARI: 100.000 TL. YATIRIM ŞEKLİ: %1 peşin, %75 kredi, %24 iki yıl

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES PROJELERİ PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES Sunny Isles: Lüks, prestij ve yüksek yaşam olanakları Dünyaca ünlü markaların ve mimarların projelerinin yer aldığı okyanus kıyısında bir bölgedir. Sakin, huzurlu

Detaylı

www.businessistanbul.com Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Genel Plan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Genel Plan No Firma İsmi 1. Proje 2. Proje 3. Proje 4. Proje Parsel No PArsel No Parsel No Parsel No 1 BAYSAŞ Rezidans

Detaylı

Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor!

Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor! KAYSERİ Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor! Türkiye nin gelişime en açık kentlerinden olan Kayseri de, yükselen modern konut projeleri şehirde yeni bir yaşam tarzı başlatıyor. ERK GYO nun şehrin içinde

Detaylı

- N T N P KO SE KONSEPT

- N T N P KO SE KONSEPT KONSEPT KONSEPT YÜCE SOY BAŞARI LARI Kurulduğumuz 1989 yılından bu yana, İzmir'de 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçirerek, hep "başarıyla" anılan bir kimlik kazandık. Tüm projelerimizi "yaptık,

Detaylı

Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38.

Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38. KAYSERİ Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38. CADDE projesi ile mimari dalda ödüle layık görüldü.

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı