MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS 2015 KAPMLARI İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS 2015 KAPMLARI İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN"

Transkript

1 MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS 2015 KAPMLARI İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN

2 İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN HAYATINIZIN DENEYİMİ ÖĞRENCİLER ve Kampı nı bu şekilde ifade ediyor. İki haftalık kamplarımız İngiltere de asla unutamayacağınız eğlence, futbol ve eğitim dolu bir yaz okulu fırsatı sunuyor YAŞ ARALIĞI İÇİN Öğrenciler, dünyaca ünlü Manchester United Okullarından futbol eğitimi alırlar. Yeteneklerinin ne olduğu önemli değil, öğrenciler arkadaşça bir atmosferde ve eğlenceli şekilde teknik, taktik, fiziksel, ruhsal ve sosyal eğitimleri kapsayan kapsamlı bir eğitime tabi tutulurlar. derslerimiz spora özgün içerikli müfredat kullanılarak verilir. Etkileşimli derslerimiz dilbilgisi ve kelimeleri kapsar ama aynı da özgün etkileşimli üzerine geniş vurguya yer vermektedir.

3 la geçen bir günün ardından, oyuncuların lobisinde, dünyanın her tarafından öğrencilerle sosyalleşme ve faaliyetlere katılma şansı bulunmaktadır. Burada öğrenciler dinlenebilir ve televizyon seyredebilir, fussball, masa tenisi oynayabilir oyun konsolunda yarışma yapabilmektedirler. Bu değişik kültürleri tanımak, arkadaş olmak ve sosyal özgüven kazanmak için eşi bulunmaz bir fırsattır. Geçtiğimiz bu iki hafta süre boyunca MUSS taki personelin oğluma vermiş oldukları fedakarlık, alaka ve maharetleri için kendilerine teşekkürü borç biliyorum. Renata Vitor, 2014 (Bradfield öğrencisinin annesi) Öğrencilerimizin sağlığı bizim için en önce gelir. Evinden uzaklara seyahat eden genç insanların ihtiyaçlarını anlıyor ve biliyoruz. Vardıkları dan evlerine döndükleri a kadar öğrencilerimiz çok iyi bakılacak, motiveli ve mutlu olacaklar. İngiltere yi keşfedecekler, faal olacaklar ve konuşacaklar ve yaz okulu için en mükemmel kombinasyona sahip olacaklar.

4 İNGİLİZCE DERSLERİ mız özgündür; futbola olan şevkleri gibi lerini geliştirmek için öğrenciler motive edilir. Öğrenciler bir grupta: ortalama 14 kişidir. Öğrenciler yeterliliklerine göre sınıflandırılır. Haftalık saati: 12.5 saattir. ve diğer aktiviteler boyunca Etkileşimli : 20 saat. Konuşma ve dinleme, okuma, yazma, kelime ve dilbilgisi becerilerini kapsar Gerekli destekleyici materyaller şahsi çalışma kitabı ve kamp sonu raporu. Dersler etkileşimli olarak verilir, görev temelli formattadır ve kapsamlı çeşitlilikte eğitim materyalleriyle desteklenir. Yüksek kalitede, ana dil seviyesinde dil becerisi olan şevkli öğretmenler öğrencileri motive eder ve çalıştırır. Öğrenciler kendilerinin uygun sınıfa yerleştirilmesi için bir dil giriş sınavına tabi tutulur. Kampın sonunda kazanılan eğitimin kanıtı olan son çıkış sınavı yapılır. Öğrenciler çalışma kitaplarını almaları için teşvik edilir, projeler ve tamamlanan sınavlar ailelerine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına göstermeleri için eve gönderilir. Her bir öğrenci dil becerilerini daha fazla nasıl geliştirebileceklerini anlatan tavsiyelerle birlikte bireysel değerlendirme alır. En ileri derecedeki mızdaki proje çalışması öğrencilere IGCE, IELTS, Trinity ve ESB gibi sınavlara hazırlanmaları için yardımcı olur. İletişim becerilerindeki odak öğrencilerin çeşitli tüm Cambridge ve Trinity sınavlarına hazırlanmaları için yardımcı olur.

5 FUTBOL EĞİTİMİ YAŞAMAYI, EĞİTİMİ VE OYUN KEYFİNİ BİR ARADA YAŞAYIN. Biz oyunculara çeşitli becerileri nasıl geliştireceklerini, hareketleri ve Manchester United ın 1nci takım eğitimine benzer teknikleri öğretiyoruz. Öğrenci gurupları en fazla 16 kişidir. Yaşa ve yeterliliğe göre öğrenciler sınıflandırılır. Özel antrenör: her grup kamp boyunca aynı antrenör tarafından çalıştırılmaktadır. eğitimi haftada 20 saat. Gerekli malzemeler: 2 Manchester United Okulları eğitim forma, iki çift şort, 2 çift çorap, 1 su geçirmez mont, 1 su matarası ve 1 çanta. Eğitim, becerilerin eğlence içinde geliştirilmesine olanak sağlayacak şekilde, heyecan dolu sürekli müsabakalarla ve oyuncuları motive edecek şekilde tasarlanmıştır. Oyuncuların,oyun içindeki hatalarını anlayıp öğrenecekleri gibi, yeterliliklerini artırmak, cesaretlerini ve özgüvenlerini geliştirmeleri için yardımcı oluyoruz. Kamplar, 60 ın üzeride ülkeden gelen oyuncular için konuşulan, tamamen uluslar arası futbol çevresi sunmaktadır. ANTRENÖRLER Tüm MUSS Antrenörleri Manchester United tarafından seçilmiş ve eğitilmiştir, antrenörlerin tamamı UEFA/FA kokartlıdır ve her yaşta, farklı kültürlerden gelen genç oyuncuları motive edici ve teşvik edici kaliteye sahiptirler. DÜNYA YETENEK FİNALİ - OLD TRAFFORD STADINDA HİÇ OYNAMAYI İSTEDİNİZ Mİ? Kamplarımızda, oyuncular bir dizi beceri müsabakalarında yer alır. Eğer yenerlerse Dünya Yetenek Finalinde, Old Trafford stadında taraftarın huzuruna çıkacaklar!! Kulüp antrenörleri ve oyuncular tarafından tasarlanmış müsabakalar her oyuncuya rekabet etme fırsatı sunar. Her kamptan bir oyuncu Manchester da Ekim ayı içinde yapılacak Dünya Yetenek Finalinde bir yer kazanacaktır. Bu olağanüstü fırsat aşağıdakileri içermektedir: AON Eğitim Tesislerini gezme (1nci takımın eğitim tesisi) Dünya Yetenek Finali Müsabakasında yer alma Ünlü Old Trafford sahasında oynama Premier Lig de Manchester United ın evinde müsabakaya katılma Manchester United Akademi maçını seyretme Oyuncu ve ebeveyni ya da yasal varisine otel konaklaması (uçak ve transferler dahil değildir)

6 MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS MERKEZİ Manchester Birmingham Rugby School London BIRMINGHAM YAKININDA, RUGBY SCHOOL Rugby School büyük İngiliz akademik kurumlarından birisidir. Kraliçe I. Elizabeth in saltanatı ında 1567 de kuruldu, muhteşem geçmişi görkemli binalarına ve avlusuna yansımıştır. Okul adını tarihi Pazar şehri Rugbyden almıştır ve İngiltere nin Kalbi olarak bilinen alan içine kurulmuştur. Şimdi ise İngiltere nin öncü özel okullarından biridir. Kamp Süresi: 14 gün, 13 gece En yakın havaalanları: Birmingham (47km), Londra, Heathrow (138km) Barınma: Paylaşılan banyolu tesisler, modern tek kişilik yatak odaları ve yurtlar. Tesisler: TV, fussball masası, masa tenisi ve oyun konsollu ortak odalar 6 kulvarlı 25 metrelik yüzme havuzu, kapalı ve 2 tane her havaya elverişli spor salonu, ışıklandırılmış sentetik saha ve 13 futbol sahası Ücretsiz Wi-Fi Tesis içi kamp mağazası Çamaşırhane Tesisleri Öğünler: Günde 3 öğün ve akşam aperatifi. Sıcak et, balık tabağı, mevsimsel sebze, salatalar, ekmek, tatlı ve meyveler olduğu gibi vejetaryen seçenekleri mevcuttur. Belirli diyet gereklilikleri karşılanabilecektir. MUSS MERKEZ KAMP TARİHLERİ VARIŞ GÜNÜ AYRILIŞ TARİHİ 6 Temmuz Pazartesi 19 Temmuz Pazar 20 Temmuz Pazartesi 2 Ağustos Pazar 3 Ağustos Pazartesi 16 Ağustos Pazar

7 MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS GÜNEY Manchester Birmingham Bradfield College London LONDRA YAKININDA, BRADFIELD COLLEGE Berkshire ın kırsal alanının kalbinde kurulmuştur ve yine de Londra ya yakındır, Bradfield College Britanya nın en kaliteli özel okullarından biridir. Thomas Stevens tarafından 1850 yılında kurulmasından bu yana, spor ve akademik alanda dünya çapında üstün başarıya sahiptir. Kolej futbol kampları için mükemmel şekilde harikulade spor ve serbest çalışma tesisleri ile donatılmıştır. Kamp süresi: 14 gün, 13 gece En yakın havaalanları: Londra Heatrow (56 km), Londra Gatwick (101 km) Barınma: Özel ve paylaşılan banyolarla Modern tek ve çift yatak odaları ve yurt tesisleri Tesisler: TV, fussball masası, masa tenisi ve oyun konsollu ortak odalar Kapalı spor salonu, üç sahalı kapalı tenis salonu, 6 kulvarlı 25 metrelik yüzme havuzu, iki tane ışıklandırılmış her havaya elverişli saha ve 8 futbol sahası Ücretsiz Wi-Fi Tesis içi kamp mağazası Çamaşırhane Tesisleri Öğünler: Günde 3 öğün ve akşam aperatifi. Sıcak et, balık tabağı, mevsimsel sebze, salatalar, ekmek, tatlı ve meyveler olduğu gibi vejetaryen seçenekleri mevcuttur. Belirli diyet gereklilikleri karşılanabilecektir. MUSS MERKEZ KAMP TARİHLERİ VARIŞ GÜNÜ AYRILIŞ TARİHİ 29 Haziran Pazartesi 12 Temmuz Pazar 13 Temmuz Pazartesi 26 Temmuz Pazar 27 Temmuz Pazartesi 9 Ağustos Pazar 10 Ağustos Pazartesi 23 Ağustos Pazar BÜTÜN KAPMLAR İÇİN SEYAHAT BİLGİSİ Havaalanı transferleri: Havaalanı transferleri bireysel veya grup bazında kaydedilebilir. Daha fazla bilgi için acentenizle iletişime geçiniz. Vize mektupları: İngiliz Akreditasyon Konseyi tarafından onaylanmış bir ve gerektiğinde Vize Mektubu vermek için Birleşik Krallık Sınır Kuruluşu tarafından yetkili bir kurumuz. Sigorta: Gönül rahatlığınız için, çocuğunuz için özel seyahat sigortası paketi kamp ücretine dahildir.

8 KAMPINIZDA NE OLUR Program oyunculara İngiltere de yeni arkadaşlar edinmelerinin yanı sıra tamamen futbol ve ı sunmak için tasarlanmıştır. Personelimiz oyuncuların yeteri kadar dinlenme ve rahatlama ına sahip olmalarını sağlamaktadırlar. PAZARTESİ 1nci GÜN SALI 2nci GÜN ÇARŞAMBA 3ncü GÜN PERŞEMBE 4ncü GÜN CUMA 5nci GÜN CUMARTESİ 6ncı GÜN PAZAR 7nci GÜN PAZARTESİ 8nci GÜN SALI 9ncu GÜN ÇARŞAMBA 10ncu GÜN PERŞEMBE 11nci GÜN CUMA 12nci GÜN CUMARTESİ 13ncü GÜN PAZAR 14ncü GÜN Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Kahvaltı Hoş geldiniz SABAH Varışlar sunumu Tesis içi faaliyetler bitirme sınavı ÖĞLEDEN SONRA Varışlar faaliyeti giriş testi Günübirlik gezi Günübirlik gezi Günübirlik gezi MUSS turnuvası Ayrılış Kamp sonu sunumu AKŞAM MUSS mini turnuvası Seminer ve akşam faaliyetleri Oyun akşamı Seminer ve akşam faaliyetleri 1 e 1 oyuncu incelemesi Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış Yatış

9 SIKÇA SORULAN SORULAR Çocuğum Manchester United tarafından mı seçilecek ve Manchester United oyuncusu mu olacak? Tüm Manchester United Okulu kamplarının tüm oyuncular için hedefi yeterlilik bakımından başarı elde etmesidir. Kamplar yetenek belirlemek için tasarlanmamıştır. Ancak, oyuncular bilinçli ve becerili olarak dönüp kendilerini geliştirmeye devam edeceklerdir. eğitimi nasıl yürütülür? Kamplar tüm yeteneklere açıktır. MUSS antrenörleri UEFA/FA kokartlıdır ve Manchester United tarafından eğitilmişlerdir. Belirli yaş aralığındaki oyuncuların grubu en fazla 16 kişiden oluşmaktadır. Her grup aynı antrenör tarafından çalıştırılacaktır. Çocuğum 2 haftadan fazla kalabilir mi? Her kamp 2 hafta sürmektedir, dolayısıyla eğer öğrenciler daha fazla kalmak isterlerse, 2 kampı peş peşe kaydettirebilirler ve 4 hafta kalabilirler. Çocuğum herhangi bir Manchester United oyuncusuyla buluşacak mı? Maalesef hayır. Manchester United oyuncuları yılın bu ında ya seyahatte olacaklar ya da tatilde olacaklar. Çocuğumun cep harçlığına ihtiyacı olacak mı? Bu tamamen sizin tercihinize bağlıdır. Tüm günübirlik gezilerle birlikte tüm yemek ve barınma ihtiyaçları karşılanır. Öğrenciler ekstra içecek/çerez ve hediyelik eşya için yanlarında para getirmek isteyebilirler. Tesiste çocuğumla nasıl iletişim sağlarım? Her çocuğun kendi telefonlarını getirmesini tavsiye ederiz. Kampta acil durum telefonu olacaktır ve kamp başlamadan önce bu numara size verilecektir. Aynı da kamp ile gelişmeleri kendi twitter ve facebook hesaplarınızdan inceleyebilirsiniz. Çocuğumun pasaportu ve değerli eşyaları ne olacak? Pasaportları, biletleri, parayı, telefonları ve değerli eşyaları kamp kaydında soracağız. Tüm değerli eşyalar kamp bankasında muhafaza edilecek ve telefonlarla paralar her gün belirli larda verilecektir. Çocuğum hasta olur ya da sakatlanırsa ne olur? Personelimiz çocuğun durumunun ciddiyetini değerlendirir. Hasta olan her çocuğu dikkatlice inceleriz. Tıbbi olarak yetkilendirilmiş personel, çocuğun doktora ya da yerel bir hastanede tedaviye ihtiyacı olup olmadığına karar verir. Eğer acil tedavi gerekliyse personelimiz çocuğa doktora veya hastaneye giderken eşlik eder. Ailelere/ vasilere en kısa sürede ulaşmak için tüm çabamızı gösteririz ama eğer tedavi doktor tarafından tavsiye edilirse ve anne babalarıyla konuşamazsak tedaviye izin veririz. malzemeleri verilecek mi? Evet her çocuk 2 tane Manchester United Okulu eğitim forması, 2 çift şort, 2 çift çorap, 1 su geçirmez mont ve bir tane su matarası alır. Not: Ayakkabılar ve tekmelikler tarafımızdan verilmeyecektir fakat gereklidirler. Çocuğumun belirli bir seviyesine ihtiyacı var mı? Hayır. Çocuklarınızı kamp ında çoğunlukla konuşmaları için hazırlamanızı size teşvik ederiz. Çocuklar, varışta giriş testinden sonra yeterliliklerine dayanarak eğitim gruplarına yerleştirilecektir. Tesiste çamaşırhane hizmeti var mı? Evet. Personel çocukların elbiselerinin çıkarılıp yıkanmasını sağlayacaklardır. Erişilebilir internet / Wi-Fi olacak mı? Tesis içerisinde çocuklar bedava Wi-Fi ye erişim sağlayabileceklerdir fakat kullanım saatlerini kısıtlamaktayız. Çocuğum odasını kimle paylaşacak? Oda paylaşımı için çocukların yaşını karşılaştırırız. Kayıt işlemleri sırasında eğer herhangi bir oda paylaşımı talebiniz olursa, bu talepleri yerine getirmek için elimizden geleni mümkün olduğunca yapacağız. Çocuğum tesisten dışarı çıkmalarına izin verilir mi? Çocuklar tesisten dışarı çıkamaz. Ailesiyle birlikte önceden uyarmak suretiyle birlikte çıkarılır. Tesisten sadece tüm kampla birlikte dışarıda günübirlik gezide olduğu ayrılabilir. Kalış süreleri boyunca aileler/vasiler çocuklarını ziyaret edebilir mi? Evet. Her hafta ailelerin futbol seyretmesi ve çocuklarını görmesi için davet edildiği belirlenmiş olan ziyaret günleri vardır. Tüm öğünler verilecek mi? Birçok seçenekle birlikte günde 3 öğün tesis içinde verilir. Günübirlik gezilerde çocuklar paketlenmiş öğle alırlar. Menüler faaliyeti tutarı ve oynanan spor dikkate alınarak hazırlanır ve personelimiz çocukların yeteri kadar yemelerini sağlarlar. Sıcak et veya balık tabağı, mevsimsel sebze, salata, ekmek, tatlı, yoğurt ve meyve seçenekleri olduğu gibi vejetaryen seçenekleri de mevcuttur. Aynı da oyunculara akşam aperatifi de verilecektir. Özel diyet ihtiyaçları da ayrıca tedarik edilebilmektedir. Çocuğumla havaalanında buluşabilir misiniz? Evet. Prosedür aşağıdaki gibidir. Önce, ayrıntılar için lütfen acentenizle iletişime geçiniz. Acenteniz bize çocuğunuzun varış ve ayrılış detaylarını verecektir. Varışta, yetkilendirilen personelimiz, çocuğunuzu karşılamak için orada olacaktır. Ayarlanan taksi veya antrenör çocuğunuzu personelimizle birlikte kampa ulaştıracaktır. Dönüşte de çocuğunuza havaalanına kadar eşlik edip kaydını yaptıracağız.

10 GÜNÜBİRLİK GEZİLER Tüm oyuncular üç tane günübirlik geziye gideceklerdir (lütfen aşağıya bakınız): KOMPLE MANCHESTER UNITED GEZİS Manzara eşliğinde Ünlü Old Trafford stadyumu gezisi ve Müze ve kampı tarzıyla tamamlayan Mega Mağaza ziyareti. Bütün çocuklar bu geziyi yapacaklardır. DİĞER GÜNÜ BİRLİK GEZİLER WEMBLEY (Tüm Yaşlar) FA Final Kupası dahil birçok ünlü futbol maçına ev sahipliği yağan ve İngiliz milli takımının evi ve sahip olduğu zengin spor hikayesiyle övünç kaynağı olan Wembley Stadyumunu gezmek. Bu özgün gezide öğrenciler Stadyumu keşfedecekler. LONDRA (Yaş 12-17) An educational walking tour of London, led by our teachers, will guide older students through the historic city to see iconic English landmarks such as Buckingham Palace, Trafalgar Square, Leicester Square, Big Ben and the Houses of Parliament. CHESSTINGTON MACERA DÜNYASI VE DRAYTON MALİKÂNESİ (Yaş 8-11) Küçük öğrenciler çok çeşitli heyecan verici sürüş ve macera özelliği olan Birleşik Krallığın en büyük ve en fazla ziyaret edilen ana parklarından biri olan parkı gezeceklerdir.

11 PASTORAL BAKIM Çocuklarınıza özen göstermek bizim birinci önceliğimiz. Her çocuğa ihtiyaç duydukları güven ve desteği vermeyi hedefliyoruz. Birçok çocuk için bunun evlerinden ilk defa uzak kalışları olduğunu ve hem aileleri hem de çocukları için ilk ve ikinci günün kaygılı olabileceğini biliyoruz. Her özen göstermeleri için kamplarımızda üç ekip personel bulundurmamızın nedeni budur. Sosyal medyadan çocuğunuzun günlük olarak güncellenecek olan kamp deneyimini izleyebilirsiniz. HATIRALARI EVE GÖTÜRME MUSS ANTRENÖRLERİ Çocuklara futbol eğitim programı boyunca ve Old Trafford günü birlik gezisi sırasında çocuğunuzla ilgilenir. İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ Sınıf içinde çocuğunuzla ilgilenir ve pastoral bakım ekibine diğer larda; sabah erken saatte, yemek larında, yatma larında ve Londra günü birlik gezisinde yardımcı olur. PASTORAL BAKIM PERSONELİ Çocuklarınızla her ilgilenirler. Tüm personelimiz çocuklarınız gibi aynı tesiste yaşarlar. Pastoral bakıcılar ve yetkilendirilmiş tıbbi personel / fizyoterapistler 7/24 ulaşılabilir olacaklardır. Her çocuğa erişilebilir, yardım etmeye, gerektiğinde tavsiye ve güven vermeye hazırdırlar. İngiliz dili karnesi ve Manchester United Okulları futbol malzemeleriyle eve dönüleceği gibi, her oyuncu kampın hatıra fotoğrafını 25 pound karşılığında satın alabilir.

12 KAMPTA NELER VAR? MERKEZ: RUGBY SCHOOL GÜNEY: BRADFIELD COLLEGE Barınma ve tüm öğünler MUSS malzeme paketi 40 saatlik futbol eğitimi ve oyunlar () Seminerler, maç videoları ve oyun analizleri 25 saatlik İngiliz dili eğitimi faaliyetleri ve eğlence Günü birlik Londra gezisi Chessington Dünya Maceraları Günü birlik gezisi Drayton Malikanesine günü birlik gezi Wembley stadyumuna günü birlik gezi Old Trafford a günü birlik gezi, Müze Turu ve Mega Mağazayı Ziyaret Oyuncuların Salonu: Oyun konsolu, fussball masası, masa tenizi ve TV bulunmaktadır., Tam boy çim sahalar Işıklandırılmış her havaya elverişli sahalar Yüzme havuzu Tesis içi kamp mağazası WiFi YAŞ 8-11 YAŞ YAŞ 8-11 YAŞ TE BİZE KATILIN YETKİLİ ACENTE MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS - MERKEZ 6 Temmuz Pazartesi- 19 Temmuz Pazar 20 Temmuz Pazartesi-2 Ağustos Pazar 3 Ağustos Pazartesi- 16 Ağustos Pazar MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS - GÜNEY 29 Haziran Pazartesi- 12 Temmuz Pazar 13 Temmuz Pazartesi- 26 Temmuz Pazar 27 Temmuz Pazartesi- 9 Ağustos Pazar 10 Ağustos Pazartesi- 23 Ağustos Pazar

MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS 2015 KAMPLARI İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN

MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS 2015 KAMPLARI İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS 2015 KAMPLARI İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN İNGİLİZCE ÖĞRENİN FUTBOL OYNAYIN HAYATINIZIN DENEYİMİ ÖĞRENCİLER ve Kampı nı bu şekilde ifade ediyor. İki haftalık kamplarımız

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

09.00-10.30. Yerleştirme sınavı ve ihtiyaç analizi Uyum sağlama ve tanıtımlar 11.00-12.30. Dil geliştirme. Kelime bilgisi konusu: Arkadaşlık

09.00-10.30. Yerleştirme sınavı ve ihtiyaç analizi Uyum sağlama ve tanıtımlar 11.00-12.30. Dil geliştirme. Kelime bilgisi konusu: Arkadaşlık İnanamıyorum. Kendi ülkemde 3 yıl İngilizce eğitim gördüm ancak hiç konuşamıyordum. Burada çok hızlı bir şekilde öğrendim Derslerde çok eğleniyorum ve herkesle İngilizce konuşuyorum LAURA, İSVİÇRE MY learning

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

EVIASPORTS YAZ SPOR KAMPLARI

EVIASPORTS YAZ SPOR KAMPLARI EVIASPORTS YAZ SPOR KAMPLARI EVIASPORTS HAKKINDA Değerli Veliler, Öğretmenler ve Sevgili Öğrenciler, Günümüzde çocuklar teknolojik gelişmelerle birlikte evde, dışarıda, okulda daha az hareket ediyor ve

Detaylı

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir.

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir. KURS ÖZETİ 2017 Kurslarımız, öğrencilerimizde merak uyandırmak ve Bede s Summer School da sunulan her fırsatı sahiplenmeleri konusunda onlara ilham vermek üzere tasarlanmıştır. Bede s Summer School, bir

Detaylı

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI 1.GRUP 1. 11 TEMMUZ PAZARTESİ TANIŞMA 2. 12 TEMMUZ SALI DERS 3. 13 TEMMUZ ÇARŞAMBA DERS 4. 14 TEMMUZ PERŞEMBE GEZİ (VİALAND ) 5. 15 TEMMUZ CUMA DERS 6. 16 TEMMUZ CUMARTESİ DERS 7. 17 TEMMUZ PAZAR GEZİ

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

LONDON EPL TRAINING PROGRAM

LONDON EPL TRAINING PROGRAM TRAINING PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını,

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

kültürel değişim programıdır.

kültürel değişim programıdır. Work and Travel programı, her yıl tüm dünyadan 100.000 i aşkın üniversite öğrencisinin katıldığı, size sezonluk bir işte çalışarak Amerikan yaşamı ve kültürü başta olmak üzere bir çok değişik kültürü birebir

Detaylı

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAĞIN BİR DENEYİM İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA!

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAĞIN BİR DENEYİM İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA! PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı spornsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını, filozofilerini,

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE 1-23 24+ Genel İngilizce (20 Ders) 150 140 Yoğun Genel İngilizce (24 Ders) 170 160 IELTS ( Sınav ücreti 170) 150 140 FCE (Sınav Ücreti 145) 150 140 CAE (Sınav Ücreti 145) 150

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri Aksi belirtilmedigi taktirde kurs ucretleri haftalik olup Pound Sterling uzerindendir ve normal fiyat uzerinden olan ucretin %10 indirimli halidir. Kayitlarini uzun sureli yapan ogrenciler icinse ucretsiz

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı Akademik Yıla Başlangıç - Öğrenci El Kitabı Akademik Yıl Programları 1 Öğrenci Vize Şartları 2 Banka Hesabı Nasıl Açılır 3 Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır 4 Tatil Yönetmeliği 4 Kurs Sonu Sınavı (Öğrenci Vize

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN PALACE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Palace, Evrenseki turizm merkezinin en güzel yerinde, Manavgat a 12 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Side Antik kentine 12 km mesafededir.

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

Programlar Ders Saati 1-8 Hafta (GBP) 9 + Hafta (GBP)

Programlar Ders Saati 1-8 Hafta (GBP) 9 + Hafta (GBP) İNGILTERE Programlar Ders Saati 1-8 9 + Standart Öğleden Sonra Kurs 20 80 60 Standart Kurs 20 110 90 Yoğun Kurs 30 180 160 İş İçin İngilizce 20+10 280 260 IELTS Hazırlık FCE,CAE Hazırlık 20-90 Akademik

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU Sevgili velilerimiz, Öğrencilerimizin Avrupa nın kültür başkentlerinde çeşitli sanatsal ve turistik aktivitelerle buluşturarak, dansa,

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı