Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kültür ve Sanat Etkinlikleri"

Transkript

1 Kültür ve Sanat Etkinlikleri KASIM 2015

2

3 Kültür ve Sanat Etkinlikleri KASIM 2015

4

5 Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız kuvvetle bir an olsun durmadan, gecemizi gündüzümüze kattık; çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bizim ana amacımız her zaman Sincan ımıza hizmet oldu. Hizmet ederken daima Sincanlılarla olduk. Katılımcı yönetim anlayışımızla sizlerden gelen istek, görüş ve düşünceler gücümüz ve rehberimiz oldu. Temel belediyecilik hizmetleri bizim için ne kadar önemli olduysa sosyal ve kültürel hizmetlere de o kadar önem verdik. Sizleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri ile buluşturuyoruz. Birbirinden kıymetli eğitmen ve akademisyenleri ağırladığımız seminerlerimizin yanı sıra pek çok tiyatroyu da sizlerin beğenisine sunuyoruz. Kültür ve Sanat Etkinliklerinde buluşmak ümidiyle. Sevgi ve Saygılarımla. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa TUNA

6 Söyleşi Seminer Özel Program

7 MADDE BAĞIMLILIĞININ ÖNLENMESİ SEMİNERİ Lale Konferans Salonu SALI Saat : 14:00 Doç. Dr. Sinan CANAN Madde bağımlılığı günümüzün ve gençlerimizin en büyük sorunlarından biri haline gelmiştir. Ne yazık ki günden güne geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bu tuzağa düşürülmekte ve bataklığa sürüklenmektedir. Bu önemli konuda Sincan Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu gerçekleştirmek için uzun bir süredir madde bağımlılığı hakkında bilinçlendirme çalışmaları yapmaktayız. Kasım Ayında da gençlerimizi ve ailelerini madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirmeye devam ediyoruz. Doç. Dr. Sinan CANAN ın eşsiz anlatımıyla gerçekleşecek seminerimize tüm halkımız davetlidir.

8 ŞEKER HASTALIĞI SEMİNERİ Ulubatlı Hasan Hanımlar Konağı SALI Saat : 14:00 LOKMAN HEKİM HASTANESİ Uzm. Dr. Arife Zuhal DEĞİRMENCİOĞLU Şeker hastalığı (diyabet), kan şekeri oranının yüksek olduğu bir metabolizma hastalığıdır. Kandaki şeker miktarını, pankreastaki belirli hücrelerin ürettiği insülin hormonu ayarlar. Eğer bu hormonun etkisi azaldıysa ya da yeterli insülini üretemiyorsa kandaki şeker miktarı artar. Şeker hastalığı, yapılan kan testleri sonucu teşhis edilir. Şeker hastalığı konusunda bizleri bilinçlendirmek üzere Lokman Hekim Hastanesi nden Uzm. Dr. Arife Zuhal DEĞİRMENCİOĞLU ile gerçekleşecek bilgilendirme seminerimize tüm hanımlarımız davetlidir. Programımızda yer alan bütün katılımcılarımıza Lokman Hekim Hastanesi tarafından ücretsiz diyabet ölçümü yapılacaktır.

9 TEFSİR DERSLERİ Lale Konferans Salonu Kasım 2015 Saat : 13:00 SİNCAN MÜFTÜSÜ OSMAN ŞENER & KUR AN KURSU ÖĞRETİCİSİ FATMA ŞENER Her Perşembe Lale Konferans Salonumuzda Sincan Müftümüz Osman ŞENER ve Kur an Kursu Öğreticimiz Fatma ŞENER in anlatımıyla gerçekleşecek olan tefsir derslerimize tüm halkımız davetlidir.

10 DEĞER ALGILARI VE KİMLİK ARAYIŞI SEMİNERİ Lale Konferans Salonu CUMA Saat : 14:00 MÜRŞİT EKMEL AYBEK Bireysel ve sosyal sorunlar, inanç problemleri, din algısı, tüketim kültürü, eğlence algısı ile kimlik arayışına dair konuların ele alınacağı programımıza tüm halkımız davetlidir.

11 ANADOLU ERENLERİ SÖYLEŞİLERİ Bir İrfan ve Aşk Eri Yaman Dede Lale Konferans Salonu PAZARTESİ Saat : 10:30 SADIK YALSIZUÇANLAR Kalbindeki yangını mısralara dökmede ustadır Yaman Dede... Sıradan bir şair olmayıp, edebi antoloji ve ansiklopedilerde hayatına yer verilecek kadar önemli bir kişiliktir. Birçok şiirinde Peygamber Aşkını yansıtan Yaman Dede yi Kainatın Efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed e (s.a.v) yazdığı o muhteşem Naat ı Şerif inden tanıyoruz. Sadık YALSIZUÇANLAR ın anlatımıyla gerçekleşecek Abide Bir Şahsiyet; Yaman Dede konulu söyleşimize tüm gönül dostlarımız davetlidir.

12 KADIN SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI SEMİNERİ Lale Konferans Salonu ÇARŞAMBA Saat : 14:00 KORU HASTANESİ BAŞHEKİMİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI Op. Dr. Hüseyin PEHLİVAN Koru Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hüseyin PEHLİVAN, kadın hastalıkları konusunda soru ve sorunlarınıza cevap verecek. Programımıza tüm halkımız davetlidir. Programımıza katılan ve çekilişle belirlenecek 5 kişiye Koru Hastanesi nde check up hediyemiz olacaktır.

13 DİN VE AKIL İLİŞKİSİ SEMİNERİ Lale Konferans Salonu PERŞEMBE Saat : 11:00 Doç. Dr. Sinan CANAN İnsan, yaratılışı gereği, kendisini ilgilendiren doğru ve yanlışları ayırt edebilen bir varlıktır. Sahip olduğu bu gücü kullandığı yerlerden birisi de, iyiliğin kaynağı olan ve kendi zatında tekliği, kudreti, ilmi, iradeyi barındıran bir varlığı bulmak yolundadır. Akıl, Yüce Rabbimizin bize verdiği sonsuz nimetlerden yalnızca birisidir. Doç. Dr. Sinan CANAN ın katılımıyla Din ve Akıl İlişkisinin anlatılacağı programımıza tüm halkımız davetlidir.

14 AİLEDE MAHREMİYET SÖYLEŞİSİ Kent Meydanı Hanımlar Konağı PERŞEMBE Saat : 14:00 İL MÜFTÜLÜĞÜ Uzman Vaiz Aynur YAŞAR Evlerimiz bizi sadece soğuktan, sıcaktan, kardan ve yağmurdan koruyan mekânlar değildir. İnancımızı, ahlak ve namusumuzu da evlerimize sığınarak koruma altına alıyoruz. Ev deyince ilk olarak emniyet, huzur ve güven akla gelir. Aile içi mahremiyetle ilgili hükümlere özen göstermek, inancımızın bir gereğidir. Uzman Vaiz Aynur YAŞAR ın katılımıyla Kent Meydanı Hanımlar Konağı nda gerçekleşecek Ailede Mahremiyet konulu seminerimize tüm hanımlarımız davetlidir.

15 MESNEVİ SOHBETLERİ Lale Konferans Salonu Saat : 14: Saat : 11:00 Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU Mevlana Celaleddîn-i Rumî nin eşsiz eseri Mesnevi de, tefsir, hadis, fıkıh, kelam, tasavvuf, tarih ve tıp gibi ilimlere ait konular yer almaktadır. Gerçek bir rehber olarak Mesnevi, iyi-kötü, doğru-yanlış karşılaştırması ile sebep ve sonuç ilişkisi içinde eğitici bir niteliğe sahiptir. Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU nun anlatımıyla katılımcılarla buluşacak olan üstün bir eğitim niteliğindeki Mesnevi Sohbetlerine tüm halkımız davetlidir.

16 ANADOLU ERENLERİ SÖYLEŞİLERİ Beyazid-i Bestami Hazretleri Lale Konferans Salonu PAZARTESİ Saat : 14:00 Sadık YALSIZUÇANLAR Allah-ü Teâla yı an, dilini başka işlerle uğraşmaktan koru. Nefsini hesaba çek. Merhamet sahibi ve yumuşak ol. Allah-ü Teâla yı unutturacak her şeyden uzak dur... Beyazid-i Bestami Hazretleri. Sadık YALSIZUÇANLAR ın anlatımıyla, Beyazid-i Bestami Hazretleri nin yolumuza ışık tutacak öğütlerini siz gönül dostlarımızla buluşturacağımız söyleşimize tüm halkımız davetlidir.

17 MEDYA VE GENÇLİK BAĞLAMINDA YETİŞKİNLERE DÜŞEN GÖREVLER Lale Konferans Salonu ÇARŞAMBA Saat : 14:00 SAİT ÇAMLICA Bir çığ gibi büyüyen teknolojinin, avantajlarının yanı sıra dezavantajlarını da toplum olarak yaşamaktayız. Yeni nesillerimizi geleceğe daha faydalı bir şekilde yetiştirebilmek adına medyaya, eğitim kurumlarına ve ailelere önemli görevler düşmektedir. Medya ve Gençlik Bağlamında Yetişkinlere Düşen Görevler konusuyla Sait ÇAMLICA yı sizlerle buluşturacağımız seminerimize tüm halkımız davetlidir.

18 AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ AĞIZ VE DİŞ TARAMASI PERŞEMBE 10:30 11:30 13:30 14:30 Kent Meydanı Hanımlar Konağı Güngörmüşler Konağı Ulubatlı Hasan Hanımlar Konağı Ulubatlı Hasan Güngörmüşler Konağı DİŞ HEKİMİ RUKİYE CAMGÖZ Ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık yaratan belediyemiz, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası sebebiyle düzenleyeceği seminerle halkımızı bilgilendirecek. Diş Hekimi Rukiye CAMGÖZ ün sunumuyla Sincan Belediyesi Hanımlar Konağı ve Güngörmüşler Konağı nda gerçekleştirilecek bilgilendirme seminerimize tüm halkımız davetlidir. Bilgilendirme semineri sonunda katılımcılarımıza ağız ve diş taraması yapılacaktır.

19 FITRATIN AŞK ÇAĞRISI SEMİNERİ Lale Konferans Salonu CUMA Saat : 10:30 Dursun Ali TAŞÇI Seni ruhunla baş başa getirerek onunla tanıştıracak şeyin aşk olduğunu bir an bile aklından çıkarma. Aşkın çağrısına kulak ver ve kul ol. Kul ol, güçlü ol. Kul ol, bir damla gibi okyanusa kavuş. Varlığınla yüzleş. Hala varlığın duruyorsa tövbe et, tövbe et, tövbe et... Bu, fıtratın aşk çağrısıdır. Bu çağrı selamdır, emandır ve sonsuz mutluluktur. Dursun Ali TAŞÇI nın sizleri sırlarınızla barışmaya, aşkla kendinizi bulmaya davet ettiği programımıza tüm halkımız davetlidir.

20 ANADOLU ERENLERİ SÖYLEŞİLERİ Sadreddin-i Konevi Hazretleri Lale Konferans Salonu PAZARTESİ Saat : 14:00 Sadık YALSIZUÇANLAR Sadreddin-i Konevi 13. Yüzyılda Konya da yaşamış büyük ilim, fikir ve tasavvuf üstadı, insanı kamildir. Konevi, kibarı evliyadan olup, zahiri ve Batıni ilimlerde asrının feridi (bir tanesi) olup talebelerinden nice meşhur alimler yetişmiştir. Kelam ilmini de çok iyi bilen Konevi hadisi, tasavvufu, kelamı, felsefeyi ve tefsiri kendisinde mezceden bir ilmi kişiliğe sahiptir. Onda Mekke, Medine, Semerkand, Buhara, Endülüs birleşmiş Konevi olmuştur. Âlemin ve insanın hakikatini araştırma ve anlama yolunda, Sadık YALSIZUÇANLAR ın anlatımıyla gerçekleşecek programımıza tüm halkımız davetlidir.

21 Tiyatrolar

22 YOL AYRIMI (MADDE BAĞIMLILIĞI) İNTERAKTİF TİYATRO ( UYGULAMALI DRAMA) LALE KONFERANS SALONU KASIM SEANS 10: KASIM SEANS 10:00-14:00 Drama Eğitmeni Emine EKİNCİ Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibi Sağlıklı fert ve toplum yapısının bozulmasının önemli nedenlerinden biri olan bağımlılık, başladığı andan itibaren tedavisi sonuçlanana kadar aileye ve topluma ağır yükler getiren bir hastalıktır. Bağımlılığın her türü tedavisi uzun süreler gerektiren, pahalı ve sonunda da her zaman yüz güldürücü olmayan bir sorundur. Oysa bağımlılığı önleme programları tedavi maliyetinin çok altında ve daha kolaydır. Bağımlılığı önlemenin başında eğitim yer almaktadır. Hedef kitlemiz olan gençleri bağımlılık konusunda bilinçlendirmek, aynı zamanda madde bağımlısı olan kişileri dışlayıcı değil onları yeniden topluma kazandırıcı, kişilik duygularını geliştirici eğitim çalışmaları yapmak öncelikli seçimimizdir. İnteraktif tiyatro yöntemiyle gençlerimize sağlıklı bir gelecek hazırlanması amacıyla başta sigara, alkol, uyuşturucu gibi madde bağımlılığı konusunda Drama Eğitmenimiz Emine EKİNCİ nin öncülüğünde Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibimiz ile oynanan YOL AYRIMI isimli İNTERAKTİF TİYATRO (uygulamalı drama) oyunumuza tüm gençlerimiz davetlidir.

23 YALANCI AFACAN (ÇOCUK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH SAAT YAZAR YÖNETMEN OYUNCULAR KASIM 11:00-12:30-14:00 Veli SEVİNÇ Gökhan AY Gökhan Ay Merve Çakmakçı Mehmet Uçar Uzun yıllar önce çok uzaklarda bir ülke varmış. Bu ülkede insanlar kardeşlik, dostluk ve barış içinde yaşarmış. Bu ülkeyi yöneten bir de güzeller güzeli kraliçe varmış. Kraliçenin en büyük hayali güzel saraylarda yaşamakmış. Günün birinde kraliçe kendi ülkesinde saray yapmaya karar vermiş. Kraliçe kendi ülkesinde saray yapmak için ülkesindeki bütün ağaçları yok etme çabasına girmiş. Ülkede bulunan insanlar kraliçeye karşı tavır almış.

24 SÜPER İBİŞ (ÇOCUK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH SAAT SAHNE AMİRİ YÖNETMEN OYUNCULAR KASIM 11:00-12:30-14:00 Emre ÖZEN Gültekin SAĞIR Sıla MURAT Kübra YENİÇERİ Hüseyin UÇAR Oyunumuz her türlü zorluk karşısında aklın önemini vurgularken; çocuklarımıza doğayı korumanın önemini anlatıyor. Aynı zamanda hırsızlığın ne kadar kötü olduğunu, eğitimin zorluklar karşısında sizi koruyacağından bahsediyor. Oyunun ana karakteri İbiş, köylülerden emanet olarak bir çuval altın ve bir çuval un alır. Şehre giderken bir ormanın içinden geçmek zorunda kalır. Oyunumuz, Çak Çek ve devin İbiş in köylülerden aldığı altını çalmak istemeleri buna karşılık İbiş in aklını kullanarak onları nasıl alt ettiğini eğlenceli bir üslupla seyircilere anlatmaktadır.

25 ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI (BÜYÜK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH 8-22 KASIM 2015 SAAT YAZAR YÖNETMEN TÜR SÜRE OYUNCULAR 17:00 Yunus Emre GÜMÜŞ Orhan AY Komedi 70 DK Orhan Ay İbrahim Sevinç Aysel Karaman Gültekin Sağır Gökhan Ay Merve Çakmakcı Erdeniz Altın Sıla Murat Hüseyin Uçar Kübra Yeniçeri İyilik ve kötülük denen kavramlar her insanda vuku bulan karşıtlıklardır. Bu karşıtlar, oyunumuzdaki karakterlerin bir elbise dolabı etrafında kendi dolaplarını çevirmelerine yol açar.

26 MASKELİLER (BÜYÜK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH SAAT YAZAR YÖNETMEN TÜR SÜRE OYUNCULAR 15 KASIM 17:00 Ilan HATSOR Orhan AY Dram 70 dk İbrahim Sevinç Orhan Ay Gültekin Sağır Merve Çakmakcı Gökhan Ay Hüseyin Uçar Erdeniz Altın Maskeliler, İsrail kuşatması altında süren kanlı savaşın ortasında kalan Filistinli üç erkek kardeşin hesaplaşması sürecini konu alıyor. Oyunumuz, kendi topraklarında süren acımasız savaşın, kardeşlik bağlarını bile koparan ezici baskısına, insanları nefret ve şiddet içinde birbirinden uzaklaştırmasına çok iyi bir örnek olarak ve ilk kez bir karşı bakışla işlenerek sahneleniyor.

27 KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ (BÜYÜK OYUNLARI) LALE KONFERANS SALONU TARİH 29 KASIM 2015 SAAT YÖNETMEN TÜR SÜRE OYUNCULAR 17:00 Orhan AY Komedi 70 dk Orhan Ay Gökhan Ay İbrahim Sevinç Emre Özen Gültekin Sağır Merve Çakmakçı Aysel Karaman Ahiret hayatını ince mizahi bir üslupla izleyiciye aktaran trajikomik oyun, izleyicilerini hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Tek ortak noktaları aynı anda hayatlarını kaybetmek olan üç gencin dünyaya tekrar dönmek istemeleri, oyunda trajikomik bir dille anlatılıyor. Ahiret ve dünya hayatını birbirine karıştıran gençlerin, dünyada yaptıkları hataları irdelemelerini ince bir hicivle anlatan oyunda hayat ve zaman vurgusu yapılıyor.

28

29

30

31

32

Aralık5. Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Aralık5. Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralık5 201 Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralık5 201 Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek

Detaylı

KASIM AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ. İnsan Odaklı Belediyecilik

KASIM AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ. İnsan Odaklı Belediyecilik KASIM AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ İnsan Odaklı Belediyecilik KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KASIM AYI PROGRAMI İnsan Odaklı Belediyecilik Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet

Detaylı

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYI PROGRAMI. İnsan Odaklı Belediyecilik.

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYI PROGRAMI. İnsan Odaklı Belediyecilik. KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYI PROGRAMI İnsan Odaklı Belediyecilik 444 4 762 www.sincan.bel.tr KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT PROGRAMI Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sevgili Sincanlılar...

Detaylı

Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri MAYIS 2015 Kültür ve Sanat Etkinlikleri MAYIS 2015 Sevgili Sincanlılar... Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek

Detaylı

KÜLTÜR SANAT. Nisan 2016. Kültür ve Sanat Etkinlikleri

KÜLTÜR SANAT. Nisan 2016. Kültür ve Sanat Etkinlikleri KÜLTÜR SANAT Nisan 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sevgili Sincanlılar; Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız

Detaylı

Kültür Sanat. Etkinlikleri

Kültür Sanat. Etkinlikleri Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım 2017 BIRAKMA KENDİNİ! BAĞIMLILIKLARINDAN KURTULMAK SENİN ELİNDE Söyleyişiler Seminerler Programlar Bağımlılık, kişilerin bütün fonksiyonlarını etkileyen; hem sosyal hem

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

KÜLTÜR. SANAT ETKiNLiKLERi MAYIS 17

KÜLTÜR. SANAT ETKiNLiKLERi MAYIS 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiKLERi MAYIS 17 Sevgili Sincanlılar; Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız kuvvetle bir an olsun

Detaylı

ORDU DA II. Ocak 2018

ORDU DA II. Ocak 2018 ORDU DA II. Ocak 2018 Ocak 2018 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Tarihinde hiç görmediği değişimi hızlı ve muazzam bir şekilde yaşayan

Detaylı

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs ORDU DA IV. ULUSLARARASI Sempozyumu Mayıs 2018 Mayıs 2018 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Saygıdeğer Hemşehrilerim, Yapılamaz denilen nice büyük projeyi

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

Çok Değerli Hemşehrilerim,

Çok Değerli Hemşehrilerim, Çok Değerli Hemşehrilerim, Sincanımızda devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için gayretle çıktığımız bu yolda tek emelimiz sizlere daha iyiyi sunabilmek. Bu amaçla temel belediyecilik çalışmalarımızın

Detaylı

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek...

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14 Nisan 2013 Pazar 11:57 Haydi Çocuklar Lunaparka... Bugün Lunapark Ücretsiz Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14-20

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ EKİM 17

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ EKİM 17 ETKİNLİKLERİ EKİM 17 Sevgili Sincanlılar; Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet meşalesini daha yükseklere taşımak ve güveninize layık olabilmek için sizden aldığımız kuvvetle bir an olsun durmadan,

Detaylı

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık.

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık. Şehre ve İnsana Hizmet Ederken Anadolu nun ruhunu yansıtan, geçmişle bağını koparmadan günün ve çağın gerisinde kalmayan belediyecilik anlayışımızla; Sultanbeyli mize hizmet ediyoruz. Bu ilçe bizim sevdamız,

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER. İlyas CANİKLİ. Yrd. Doç. Dr. Temel İslam Bilimleri

KİŞİSEL BİLGİLER. İlyas CANİKLİ. Yrd. Doç. Dr. Temel İslam Bilimleri KİŞİSEL BİLGİLER Adı-Soyadı: İlyas CANİKLİ Unvan: Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri ve Yılı: Samsun-Terme/ 1966 Bölüm: Temel İslam Bilimleri Tel: 0530 9576891 E-Posta: icanikli@mynet.com; ilyascanikli@gmail.com

Detaylı

MERKEZ TOKİ İLKOKULU ADAP YILLIK UYGULAMA TAKVİMİ 2013 2014. 1- Dostluk ve Kardeşlik

MERKEZ TOKİ İLKOKULU ADAP YILLIK UYGULAMA TAKVİMİ 2013 2014. 1- Dostluk ve Kardeşlik 2013-2014 MERKEZ TOKİ İLKOKULU ADAP YILLIK UYGULAMA TAKVİMİ 2013 2014 YIL LAR LARA GÖRE DEĞER BAŞLIKLARI EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN MIS HAZİRAN 1- Dostluk ve Kardeşlik 1- Temizlik ARA RAPOR

Detaylı

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52 ASİLDER in organize ettiği ve çok sayıda genç üyemizin katılımı ile 2-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen ASİLDER Umre Organizasyonumuz güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Rabbim, bu güzel organizasyona

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

Gençlik Eğitim ve Kültür Semineri Düzenleyen Konuşmacı: Yer: Saat: Mehteran Halk Konseri Düzenleyen Yer: Saat: Fıkıh Dersleri Düzenleyen Konuşmacı:

Gençlik Eğitim ve Kültür Semineri Düzenleyen Konuşmacı: Yer: Saat: Mehteran Halk Konseri Düzenleyen Yer: Saat: Fıkıh Dersleri Düzenleyen Konuşmacı: KONYA E T K İ N L İ KNİ BÜLTE Gençlik Eğitim ve Kültür Semineri Seminer Konevider 02 Pazartesi Ramazan SÖNMEZ Bosna Hersek Mah. Kılıçarslan Gençlik Merkezi 21:00 Mehteran Halk Konseri Konser 03 Kültürpark

Detaylı

01 Mehteran Halk Konseri

01 Mehteran Halk Konseri KONYA MAYIS 2015 KONYA ETKİNLİK BÜLTENİ 01 Mehteran Halk Konseri Cuma Konser Tarih : 01 Mayıs 2015, Cuma Saat,Yer : 14:00 de Mevlana Meydanı 15:00 de. Zafer Camlı Köşk 01 Nesefî, el-menâr Cuma Katılımcı:

Detaylı

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11.

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11. MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ İÇEL TV-YÖRÜK FM PROGRAM TABLOSU Cami ve Gençlik ( gençlerin camiye ilgisi,hz peygamber ve gençlik (kaynak : DİB cami-gençlik sayfası) İsraf duyarlılığı ya da Tüketim Ahlakı (Hasan

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI IV. ÜNCÜ DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI) VAAZ PROGRAMI

GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI IV. ÜNCÜ DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI) VAAZ PROGRAMI GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI IV. ÜNCÜ DÖNEM (EKİM-KASIM-ARALIK AYLARI) VAAZ PROGRAMI TARİH GÜN VAKİT ADI SOYADI UNVANI VAAZIN KONUSU VAAZIN YAPILDIĞI YER 3.10.2014 CUMA ÖĞLEDEN ÖNCE HASAN İZMİRLİ İlçe Müftüsü

Detaylı

İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI EYLEM PLANI

İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI EYLEM PLANI İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 04 YILI EYLEM PLANI DİN HİZMETLERİ ALANINDA PLANLANAN EYLEMLER NO PLANLANAN EYLEM AÇIKLAMA BAŞLAMA BİTİŞ Din görevlileri tarafından vatandaşlar için Camilerde Kur an Öğretimi Kursları

Detaylı

Eğitim Programları ANA HATLARIYLA İSLAM DİNİ

Eğitim Programları ANA HATLARIYLA İSLAM DİNİ Eğitim Programları ANA HATLARIYLA İSLAM DİNİ Giriş Ana hatlarıyla İslam dini programı, temel sayılan programlardan sonra daha ileri düzeylere yönelik olarak hazırlanmıştır. Bu programı takip edecek ders

Detaylı

Prof. Dr. Ahmet ÖGKE

Prof. Dr. Ahmet ÖGKE Öğrenim Durumu LİSANS Üniversite : Selçuk Üniversitesi Akademik Birim : İlahiyat Fakültesi İl : Konya Mezuniyet Yılı : 99 YÜKSEK LİSANS DOKTORA Prof. Dr. Ahmet ÖGKE Anabilim Dalı : Tasavvuf Doğum Yeri

Detaylı

Nisan Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU.

Nisan Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU. ORDU DA Nisan 2018 Nisan 2018 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Saygıdeğer Hemşehrilerim, Çok yönlü ve özgün nice yatırımla kentimize her geçen gün yeni bir

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET YÖNETİMİ KURSU RAPORU

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET YÖNETİMİ KURSU RAPORU TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET YÖNETİMİ KURSU RAPORU (AİLE HEKİMİ, AİLE SAĞLIĞI ELEMANI, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ HEKİMİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ SAĞLIK PERSONELİ) Prof.

Detaylı

ELAZIĞ İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 3. DÖNEM ( TEMMUZ- AGOSTUS- EYLÜL AYLARI) BAYANLAR VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

ELAZIĞ İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 3. DÖNEM ( TEMMUZ- AGOSTUS- EYLÜL AYLARI) BAYANLAR VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI ELAZIĞ İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 3. DÖNEM ( TEMMUZ- AGOSTUS- EYLÜL AYLARI) BAYANLAR VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI V A İ Z İ N V A A' Z I N NO ADI SOYADI ÜNVANI GÖREV YERİ TARİHİ GÜNÜ VAKTİ K O N U S U 1 SÜMEYYE

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ EKİM 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ Ay Hafta Ders Saati Konu Adı Kazanımlar Test No Test Adı Hayat Amaçsız

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi. kütahyakultursanat

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi.  kütahyakultursanat 2017 Kütahya Belediyesi www.kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kütahyakultursanat Sevgili Kütahyalılar; Kütahya Belediyesi olarak, Ekim ayı itibariyle 2017-2018

Detaylı

KIRŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI RAMAZAN AYI ÖZEL VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

KIRŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI RAMAZAN AYI ÖZEL VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 29 Şevval Mehmet YAMAN İl Müftüsü Hoca Ahmet Yesevi Camii 15.5.2018 Salı Yatsıdan Önce RAMAZAN AYI VE ORUCUN FAZİLETİ 1 Ramazan Halil YILMAZ Vaiz Cacabey Camii 16.5.2018 Çarşamba Öğleden Önce ORUCA AİT

Detaylı

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 Sanat, hayatın estetik yönlerini farklı algılama, farklı bir bakış ile gizli kalmış olan güzellikleri keşf etme, görme ve gösterme isteğinin en değerli somut

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

3 Nisan 2017 PAZARTESİ İmza Günü

3 Nisan 2017 PAZARTESİ İmza Günü 3 Nisan 2017 PAZARTESİ İmza Günü DİLEK ÜLVAN YILMAZ KİTAPDOLU.COM 09.30-13.00 HÜSEYİN MUŞMAL KİTAPDOLU.COM 09.30-13.00 NEHİR AYDIN GÖKDUMAN KİTAPDOLU.COM 09.30-14.00 KAZIM ÖZTÜRK TYB KONYA 10.00-12.00

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

Şeb-i Arus İstanbul da: Mevlana nın vuslat gecesi bu yıl yine aşkın başkentinde!

Şeb-i Arus İstanbul da: Mevlana nın vuslat gecesi bu yıl yine aşkın başkentinde! Şeb-i Arus İstanbul da: Mevlana nın vuslat gecesi bu yıl yine aşkın başkentinde! İstanbul, bu yıl ikinci kez Mevlana Celaleddin-i Rumi nin ölüm yıldönümü olan Şeb-i Arus törenlerine ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Lütfi ŞAHİN /

Lütfi ŞAHİN / Lütfi ŞAHİN / www.lutfisahininsitesi.com Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kâfir, ister Mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergâhımız, ümitsizlik dergâhı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş

Detaylı

ŞANLIURFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ YAYINLARI. Konusu: Urfa Üzerine Yazılmış Şiir Seçkisi

ŞANLIURFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ YAYINLARI. Konusu: Urfa Üzerine Yazılmış Şiir Seçkisi ŞANLIURFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ YAYINLARI ŞEHİR TANITIM YAYINLARI 1 Yayın Adı: Şiir Şehir Urfa Konusu: Urfa Üzerine Yazılmış Şiir Seçkisi Hazırlayan: Mehmet KURTOĞLU Sayfa Sayısı: 160 Toplam Baskı

Detaylı

BAĞIMSIZ BİREY SAĞLIKLI TOPLUM STRATEJİK EYLEM PLANI

BAĞIMSIZ BİREY SAĞLIKLI TOPLUM STRATEJİK EYLEM PLANI AKTİF EĞİTİM -SEN Aktif Eğitimciler Sendikası BAĞIMSIZ BİREY SAĞLIKLI TOPLUM STRATEJİK EYLEM PLANI Aktif Eğitim-Sen - 2015 2 AKTİF EĞİTİM-SEN Beştepe Mahallesi 33. Sokak Nu.:13 Yenimahalle/ ANKARA Tel:

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE

ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE TASLAK PROJE NİSAN 2014 PROJENİN ADI: ÇALIŞAN GENÇLERLE EL ELE PROJENİN AMACI: 1. Çeşitli nedenlerle eğitim hayatını sürdürmeyip çeşitli sektörlerde çalışan gençlerimize yönelik

Detaylı

10 KASIM 2018 (CUMARTESİ)

10 KASIM 2018 (CUMARTESİ) 10 KASIM 2018 (CUMARTESİ) 09:30 İLA109 Kuran İlimleri ve Tefsir Usulü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ÇALIŞKAN (192)- / Salon Öğrenci Sayısı Z-12(30) ANFİ 1 (30) ANFİ 2 (30) İLHYT-Z309 Kelam II Dr. Öğr. Üyesi Halil

Detaylı

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 1. DÖNEM )

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 1. DÖNEM ) İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 1. DÖNEM ) TARİH GÜN SAAT İLÇE YER VAİZE ADI/SOYADI 01.01.2014 Çarşamba 10:30 Bornova Debre Camii Fatma Özmen ERGEN Ölüm ve Ömür Muhasebesi 01.01.2014

Detaylı

Prof. Dr. Ahmet ÖGKE

Prof. Dr. Ahmet ÖGKE Öğrenim Durumu LİSANS Üniversite : Selçuk Üniversitesi Akademik Birim : İlahiyat Fakültesi İl : Konya Mezuniyet ı : 99 YÜKSEK LİSANS DOKTORA Prof. Dr. Ahmet ÖGKE Anabilim Dalı : Tasavvuf Doğum Yeri ve

Detaylı

Sular Vadisi ve Bahçeşehir HayatPark Ramazan Standları Sokak İftarları Cami Programları Özel Etkinlikler

Sular Vadisi ve Bahçeşehir HayatPark Ramazan Standları Sokak İftarları Cami Programları Özel Etkinlikler Sular Vadisi ve Bahçeşehir HayatPark Ramazan Standları Sokak İftarları Cami Programları Özel Etkinlikler Hızlı Hizmet Kalıcı Çözüm 444 0 669 numaralı İletişim Merkezimiz, gelişmiş sistem altyapısı ve güncellenen

Detaylı

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif in şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif in şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sunuş Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan -ı Şerif in şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Maalesef du nyanın pek çok yerinde Mu slu manlar, bu ramazana da boynu bu ku k, yu reği yaralı, gözleri

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI Sıra No ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) VAAZ VE İRŞAD PROGRAMI VAAZ EDENİN VAAZIN ADI SOYADI ÜNVANI YERİ TARİHİ GÜNÜ VAKTİ KONUSU Dr. İbrahim ÖZLER İlçe Müftüsü

Detaylı

kaza, hükmetmek, Terim anlamı ise kaza, yaratılması demektir.

kaza, hükmetmek, Terim anlamı ise kaza, yaratılması demektir. ÖRNEKLER DERS: DİN KÜLTÜRÜ VE AHL. BİLGİSİ ÜNİTE: 1. ÜNİTE (KADER İNANCI) KONU: KAZA VE KADER İNANCI KADER: Kelime olarak KAZA: Kelime olarak kader; bir şeye gücü kaza, hükmetmek, - Su 100 yetmek, biçimlendirmek,

Detaylı

5. SINIF DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ

5. SINIF DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ 5. SINIF DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ Allah İnancı Ünite/Öğrenme Konu Kazanım Adı KOD Hafta Tarih KD1 KD2 KD3 KD4 KD5 KD6 Allah Vardır ve Birdir Evrendeki mükemmel düzen ile Allahın (c.c.) varlığı ve birliği

Detaylı

Mesnevi den (ş 7 irli) r H i k â y ele

Mesnevi den (ş 7 irli) r H i k â y ele Mesnevi den (şiirli) H 7 i k â e y r l e ÖNSÖZ Sevgili Çocuklar, Cömertlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi Ol Mevlânâ Celâleddîn Şehrimizde büyük, güçlü ve kalıcı bir proje başlattık. Projemiz şehrimizden

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

25/12/2014 Bilgilendirme: Nur 24/35 Allah, semaların/boyutların ve arzın nuru/ışığı/enerjisidir. Onun nurunun misali, içinde çerağ bulunan bir kandile benzemesidir. Kandil, bir sırça içerisindedir. Sırça,

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

penceremi ışığa açıyorum PARMAKLIKLAR ARKASINDAKİ YÜREKLERİ IŞIKLA BULUŞTURUYORUZ

penceremi ışığa açıyorum PARMAKLIKLAR ARKASINDAKİ YÜREKLERİ IŞIKLA BULUŞTURUYORUZ penceremi ışığa açıyorum PARMAKLIKLAR ARKASINDAKİ YÜREKLERİ IŞIKLA BULUŞTURUYORUZ Sosyal birer varlık olmaları itibarıyla insanlar, yeryüzünde var oldukları günden bu yana toplu halde yaşamakta ve birbirleriyle

Detaylı

HZ. PEYGAMBER (S.A.V) İN HOŞGÖRÜSÜ VE AFFEDİCİLİĞİ

HZ. PEYGAMBER (S.A.V) İN HOŞGÖRÜSÜ VE AFFEDİCİLİĞİ ب س م الله الر ح من الر ح يم الل ه ل نت ل ه م و ل و ك نت ف ظ ا غ ل يظ ال ق ل ب ف ب م ا ر ح م ة م ن لا نف ض وا م ن ح و ل ك İmran, 159) (Al-i HZ. PEYGAMBER (S.A.V) İN HOŞGÖRÜSÜ VE AFFEDİCİLİĞİ Muhterem Müslümanlar!

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI 1. DÖNEM (OCAK - ŞUBAT - MART) VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI 1. DÖNEM (OCAK - ŞUBAT - MART) VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI MEHMET ASLAN MÜFTÜ YRD. YAVUZ SULTANSELİM CAMİİ ZEKERİYA ÇALLI MÜFTÜ YRD. DÜKKANÖNÜ CAMİİ SALİH AKCAN MÜFTÜ YRD. HACI FEVZİ BEY CAMİİ AHMET TOMBALAK RAMAZAN PAŞA CAMİİ 1 SALİH TÜRKMEN UMURLU ÇARŞI CAMİİ

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

HÜYÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ. PERSONEL LİSTESİ Adı ve Soyadı. Abdullah YALMAN Doğum Yeri ve Tarihi BOZKIR / Görevi. İlçe Müftüsü Görev Yeri

HÜYÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ. PERSONEL LİSTESİ Adı ve Soyadı. Abdullah YALMAN Doğum Yeri ve Tarihi BOZKIR / Görevi. İlçe Müftüsü Görev Yeri HÜYÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ PERSONEL LİSTESİ Abdullah YALMAN BOZKIR / 21.09.1972 İlçe Müftüsü 15.09.1997 02.02.2017 Sosyal Bilimler Enstitüsü/Lisansüstü/Hafız Ahmet KAÇAR MERAM / 01.04.1978 VAİZ 05.10.2005 03.03.2014

Detaylı

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir.

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, her yıl coşkuyla kutladığı Ahilik Haftası'nı bu yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program çerçevesinde

Detaylı

KELAM DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI

KELAM DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI 7. KELAM DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ UYGULANMASI 7.1. KELAM DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ TEMEL FELSEFESİ VE GENEL AMAÇLARI Kelam; naslardan hareketle inanç esaslarını ve insanın düşünce yapısına ilişkin temel

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Doç. Dr. Ahmet ÖGKE. Görev / Unvan Kurum Tarih Aralığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

Doç. Dr. Ahmet ÖGKE. Görev / Unvan Kurum Tarih Aralığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Öğrenim Durumu LİSANS Üniversite : Selçuk Üniversitesi Akademik Birim : İlahiyat Fakültesi İl : Konya Mezuniyet Yılı : 99 YÜKSEK LİSANS DOKTORA Doç. Dr. Ahmet ÖGKE Anabilim Dalı : Tasavvuf Doğum Yeri ve

Detaylı

IÇERIK ÖNSÖZ. Giriş. Birinci Bölüm ALLAH A İMAN

IÇERIK ÖNSÖZ. Giriş. Birinci Bölüm ALLAH A İMAN IÇERIK ÖNSÖZ 13 Giriş DİN VE AKAİT Günümüzde Din Algısı Sosyal Bilimcilere Göre Din İslam Açısından Din Dinin Anlam Çerçevesi İslam Dini İslam ın İnanç Boyutu Akait İman İman-İslam Farkı İman Bakımından

Detaylı

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ www.konya.bel.tr RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ Tarih Sanatçı 19.06.2015 Cuma Ensar Kardeşler 20.06.2015 Cumartesi Grup Dergah 21.06.2015 Pazar Kahraman Tazeoğlu 22.06.2015 Pazartesi Ahmet Yücenurşen

Detaylı

1. İnanç, 2. İbadet, 3. Ahlak, 4. Kıssalar

1. İnanç, 2. İbadet, 3. Ahlak, 4. Kıssalar 1. İnanç, 2. İbadet, 3. Ahlak, 4. Kıssalar İÇİNDEKİLER KUR AN NEDİR? KUR AN-IN AMACI? İNANÇ NEDİR İBADET NEDİR AHLAK NEDİR KISSALAR AYETLER KUR AN NEDİR? Kur an-ı Hakîm, alemlerin Rabbi olan Allah ın kelamıdır.

Detaylı

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla sular vadisi kültüretkinlikleri3 2011 Katkılarıyla 1 HAZİRAN 8 2 6 HAZİRAN Başakşehir sular vadisi kültüretkinlikleri2011 18 Haziran Cumartesi / 20:30 Kur an Ziyafeti-Konser Kur an Tilaveti - KonserTaner

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Kutlu Do um Etkinlikleri

Kutlu Do um Etkinlikleri 1 Ali KATIRCI Bafra Kaymakamı Yrd.Doç.Dr. Hayrettin ÖZTÜRK İl Müftüsü Necmettin ÖZEL Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bürhan KELEŞ İlçe Müftüsü 2 3 1 Kutlu Doğum Haftası, Kermes ve İndirimli Kitap

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI SEMPOZYUMU HZ. PEYGAMBER VE İNSAN YETİŞTİRME DÜZENİMİZ

2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI SEMPOZYUMU HZ. PEYGAMBER VE İNSAN YETİŞTİRME DÜZENİMİZ 1 2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI SEMPOZYUMU HZ. PEYGAMBER VE İNSAN YETİŞTİRME DÜZENİMİZ DÜZENLEYEN Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü SEMPOZYUMUN GEREKÇESİ Yüce Allah, tekamül ve gelişime

Detaylı

İnönü Üniversitesi Fırat Üniversitesi Siirt Üniversitesi Ardahan Üniversitesi - Milli Eğitim Bakanlığı ‘Değerler Eğitimi’ Milli ve Manevi Değerlerimiz by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer

İnönü Üniversitesi Fırat Üniversitesi Siirt Üniversitesi Ardahan Üniversitesi - Milli Eğitim Bakanlığı ‘Değerler Eğitimi’ Milli ve Manevi Değerlerimiz by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DEĞERLER EĞİTİMİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT ÜNİVERSİTESİ SEFA SEZER / İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ Bir milletin ve topluluğun oluşumunda maddi

Detaylı

2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN

2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN 2016 YILI 1. DÖNEM ÜÇ AYLIK VAAZ- IRŞAT PROGRAMI VAAZIN VAİZİN TARİHİ GÜNÜ VAKTİ ADI SOYADI ÜNVANI GÖREV YAPACAĞI YER KONUSU 1.01.2016 Cuma Öğleden Önce Şevket ŞİMŞEK Uzman Vaiz Mermerler Camii SORUMLU

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİTESİ

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİTESİ S.N. Öğrenci No Ad-Soyad Ders Kodu Ders Adı Öğretim Üyesi 1 151201137 Aslıhan Kübra AKYILDIZ

Detaylı

BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI (27 Haziran - 28 Temmuz)

BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI (27 Haziran - 28 Temmuz) BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI RAMAZAN AYI VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI (27 Haziran - 28 Temmuz) V A İ Z İ N ADI - SOYADI ÜNVANI VAAZIN YERİ VAAZIN GÜNÜ VE SAATİ VAAZIN KONUSU Cahit ÇETİN Müftü Haydarçavuş Camii

Detaylı

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ 2015 YILI 2. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ 2015 YILI 2. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 1 M.Süleyman KAYIŞ VAİZ AKYAZI MH. C. Ö.ÖNCE TEVBE VE İSTİĞFAR Raşit DEMİR VAİZ KARŞIYAKA MH. MERKEZ C. Ö.ÖNCE TEVBE VE İSTİĞFAR Mustafa FIRAT VAİZ AZİZİYE (YALI) C. Ö.ÖNCE TEVBE VE İSTİĞFAR ZEYNEP TEKİN

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI

ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI II. DÖNEM (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN) VA'Z VE İRŞAD PROGRAMI AY S.N ADI VE SOYADI ÜNVANI VAAZ YAPACAĞI YER TARİHİ GÜNÜ VAKTİ Ana Konu Alt Konu Vaaz Konusu 1 H.Basri DÜZDAŞ Müezzin-Kayyım

Detaylı

D İ N H İ Z M E T L E R İ G E N E L M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü AİLE VE

D İ N H İ Z M E T L E R İ G E N E L M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü AİLE VE D İ N H İ Z M E T L E R İ G E N E L M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU M U T L U L U Ğ U N U Z A R E H B E R L İ K E D E R Yüce Allah ın aileye bahşettiği sevgi ve rahmetin çeşitli unsurlarla

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ EKİM 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU KAZANIMLARI VE TESTLERİ Ay Hafta Ders Saati Konu Adı Kazanımlar Test No Test Adı İnsanın Evrendeki

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

BİLGİ YOLU Mesleki Sosyal Kültürel Sanat ve Edebiyat Dergisi Yıl: 5 Sayı:8 Aralık 2005 Sayfa: 59-61 KONYA

BİLGİ YOLU Mesleki Sosyal Kültürel Sanat ve Edebiyat Dergisi Yıl: 5 Sayı:8 Aralık 2005 Sayfa: 59-61 KONYA BİLGİ YOLU Mesleki Sosyal Kültürel Sanat ve Edebiyat Dergisi Yıl: 5 Sayı:8 Aralık 2005 Sayfa: 59-61 KONYA MEVLANA RESİM YARIŞMASININ SANAT EĞİTİMİNE KATKISI Yrd.Doç. Mehmet BÜYÜKÇANGA 1.GİRİŞ İnsanlık

Detaylı

T.C. ANTALYA MÜFTÜLÜĞÜ Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu HUZUR AİLEDE BAŞLAR AİLE HUZURU, KADINA ŞİDDET

T.C. ANTALYA MÜFTÜLÜĞÜ Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu HUZUR AİLEDE BAŞLAR AİLE HUZURU, KADINA ŞİDDET T.C. ANTALYA MÜFTÜLÜĞÜ Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu HUZUR AİLEDE BAŞLAR AİLE HUZURU, KADINA ŞİDDET PROJE KOORDİNATÖRÜ: Mustafa TOPAL İlçe Müftüsü PROJE SORUMLUSU: Mesut ÖZDEMİR Vaiz PROJE GÖREVLİLERİ:

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi helikopterle gezme şansını yakalayacak. Kampanyayı www.facebook.com/istka

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi helikopterle gezme şansını yakalayacak. Kampanyayı www.facebook.com/istka 8 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Nasıl bir İstanbul CUMHURİYETİMİZİN 100. yıl dönümünde nasıl bir İstanbul düşlüyorsunuz? Peki; düşlerinizin gerçekleşmesini ister misiniz?

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Mutluluk nedir? Kenan Kolday

Mutluluk nedir? Kenan Kolday Mutluluk nedir? Kenan Kolday İzmir 2017 1 2 KENAN KOLDAY Holistik gelişim, ruhsal yolculuk, yaşam koçluğu, hakikati arayış, üst düzey yöneticilik 1975 yılında İzmir de Dünya ya geldi. Özel İzmir Amerikan

Detaylı

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU BASIN DAVETİ ÖRNEĞİ 2 3 ANAVARZA BAL HAKKINDA 1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Sti., 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın

Detaylı

Azrail in Bir Adama Bakması

Azrail in Bir Adama Bakması Mevlâna (1207 1273) Güçlü bir bellek, çağrışım yeteneği, üretkenlik, olağanüstü görüş ve anlatım gücü, derin duygusallık ve hüzün, her yönüyle İslam kültürüne hâkimiyet... İşte Mevlâna deyince akla gelen

Detaylı