PEUGEOT PARTNER TEPEE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PEUGEOT PARTNER TEPEE"

Transkript

1 PEUGEOT PARTNER TEPEE

2 STİL dış tasarım HER ZAMANKİNDEN DAHA ÖZGÜR! Partner tepee, ilk bakışta kendini gerçek bir kombi araç olarak kabul ettiriyor. modern, dinamik ve duygu yüklü stili, doğaya kaçma ve maceraya atılma düşüncesini akla getiriyor. Ön yüzünü kişiselleştiren yeni LEd li gündüz farları onun dinamik ve modern karakterini dışa vuruyor. Benzersiz kişiliği, akıcı, esnek ve uyumlu hatlarıyla hemen kendini belli ediyor. Yenilikçi ekipmanları ve her ayrıntısına kadar denenmiş konforuyla anında bir kullanışlılık, olağanüstü inme ve binme rahatlığı, sürüş keyfi ve içinde yaşama isteği vaad ediyor. Partner tepee yi kullandığınızda kendinizi tatile, keyifli anlara, açık hava zevklerine ve uzak diyarların manzaralarına davet edilmiş gibi hissediyorsunuz. Pratik, konforlu, kolay erişilebilir ve kullanılabilir, Partner tepee sınıfında bir ilk olarak arkada üç bağımsız koltuk* sunuyor. Cömert Partner tepee de geniş bir iç hacim var. dinamik ve örnek gösterilebilecek yol tutuş özelliklerine sahip olması büyük bir yol güvenliği sağlıyor. Partner tepee hem günlük hem de özel zamanlarda, kullanışlılık ile şıklığı, pratiklik ile kaliteyi tüm özellikleri ile bir arada sunuyor. *Versiyonlara göre opsiyon veya standart.

3 PraTİK FEraHLıK ÇOK YÖNLÜ VE PRATİK Partner tepee, yakında veya uzakta yaşayacağınız maceralarda ve günlük hareketlerinizde size eşlik etmesi için tasarlandı. Partner tepee nin ferah ve aydınlık kabinine girmeniz, özellikle geniş sürgülü yan kapıları sayesinde son derece kolaydır. Cömertce büyük tutulan ölçüleri ve yukarı açılan arka kapısı, son derece kolaylıkla ve tüm malzemelerinizi alabilecek büyüklükteki yük bölmesine rahatça girmenize olanak verir. Partner tepee, bagaj bölümünde cam hizasına kadar 675 litre, tavandan tabana kadar da 1350 litrelik yük hacmi sunar. Açılan camlı bagaj kapısı* arka bagaj kapısı, Partner tepee dar bir alanda park edilmiş olduğunda, kapağı açmadan bagaja erişimi kolaylaştıran bir camla donatılabiliyor. *Versiyonlara göre standart.

4 rahatlik KaBİN 1. Sürücü üzeri tavan eşya rafı* tavan rafı güneşlikleri ve tavan lambasını da içeriyor. rafta saklanan eşyaların kolayca alınması için delikli örgülü. 2. Sürücü torpido gözü direksiyon gerisinden kolayca erişilebilen bu göz 4 litrelik bir yerleştirme hacmi sunuyor. 3. USB priz UsB kablolu cihazların bağlanmasını sağlayan priz (WıP Bluetooth opsiyonuna bağlı) KONFOR İÇİNDE ÖZGÜRLÜĞÜ YAŞAYIN sürücü ve tüm yolcular Partner tepee nin içindeyken çevrelerindeki manzaradan keyif alabilmeleri için geniş bir görme açısına sahiptir. Yüksekliği ve derinliği ayarlanabilir direksiyon simidi, kolçaklı koltuklar*, ön konsola entegre vites kolu sürücü bölümünün kusursuz ergonomisini oluşturan etkenlerin sadece birkaçıdır. Özel olarak çalışılarak çözüme kavuşturulmuş araç içi akustiği, herhangi bir yorgunluk hissi duyulmadan huzur dolu bir ortamda uzun yolculukların yapılmasını sağlar. tüm yolcuların rahatlığını sağlamak için dört kanaldan araç içine hava üflenmesine ek olarak allure ve Zenith versiyonlarında standart olan yan cam perdeleri arka koltuktaki yolcuları güneşten korur. access, active ve Outdoor versiyonları manuel klima ile donatılırken, allure ve Zenith versiyonlarında daha da yüksek bir konfor ortamı sağlamak için çift bölgeli otomatik klima standarttır. Yüksek teknoloji ürünü bir araç olan Partner tepee, Peugeot tarafından geliştirilmiş en modern ekipmanlara sahiptir. Partner tepee nin tüm versiyonlarında standart olarak mp3 uyumlu rd4 tekli Cd çalar sunulmaktadır. Buna ek olarak, Bluetooth ve UsB box özelliği olan WıP Bluetooth * seçilebilmektedir. daha fazla konfor ve güvenlik için Partner tepee; sesli park yardım sistemi*, elektrikli katlanır yan aynalar*, otomatik yanan farlar*, yağmur sensörlü otomatik silecekler* gibi çok sayıda sürüşe yardımcı sistemle donatılmıştır. ayrıca çocukların güvenliği için ön konsoldaki bir buton aracılığıyla arka kapılar kilitlenerek kapı kolları etkisiz hale getirilebilmektedir. *Versiyonlara göre opsiyon veya standart. sayfadaki görseller ile türkiye ürün gamı arasında farklılıklar bulunabilir.

5 KONFOr modülerlik 6. Yan cam perdeleri* 7. Ön koltuklar arasında taşınabilir eşya kutusu* 8. Kapaklı taban eşya gözleri 9. sürücü koltuğu altında eşya rafı* YER AÇIN! Yolculuk ve doğaya kaçış için tasarlanmış Partner tepee, modüler ve fonksiyonel olma özellikleriyle yolcuların sayısına ve taşıdığı eşyaya göre anında uyum sağlar. modüler Partner tepee, Outdoor, allure ve Zenith versiyonlarında, standart olarak virgül tipi kafalık ve eğimli sırtlıklara sahip 3 bağımsız arka koltukla donatılmıştır. Bu tip bir araç için yenilikçi bir tasarım olarak her koltuk maksimum kullanım esnekliği sağlayacak şekilde ayrı ayrı yatırılabilir ve sökülebilir. access ve active versiyonunda Partner tepee aynı şekilde 2/3 1/3 parçalı olarak sökülebilir bir arka koltuğa sahiptir. Fonksiyonel Partner tepee de tüm gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde uyarlanabilen 675 litrelik arka cam altı, 1350 litrelik tavana kadar ve 2 kişilik koltuk düzeninde 3000 litrelik (arka koltukların sökülmesinden sonra) yükleme hacmi sunulmaktadır. 1/2/3. Bağımsız katlanabilir ve hatta sökülebilir arka koltuklar. Her koltuk iki kademeli olarak katlanabilir ve sökülebilir. Orta koltuk sırtlığındaki özel form, arka koltukta seyahat eden yolcuların konforunu arttırmak için kol dayamalı bardak taşıyıcılı bir masa görevi görebilir. 4. 2/3 1/3 olarak bölünebilir, katlanabilir ve sökülebilir arka koltuk. 5. arka koltuklarda oturan yolcuların rahatlık içinde seyahat edebilmelerini sağlamak için; Outdoor, allure ve Zenith versiyonlarında ön koltuk sırtlıklarında uçak tipi katlanabilir masalar mevcuttur. *Versiyonlara göre opsiyon veya standart.

6 ParTNEr TEPEE OUtdOOr 1. Grip Control 2. Partner tepee Outdoor maceracı tarzını hemen sergiliyor. Yükseltilmiş süspansiyon, LEd gündüz farları, ön tampon altında gri çıta, Outdoor logosu, krom çerçeveli sis farları. 1 2 GRIP CONTROL VE PARTNER TEPEE OUTDOOR İLE HER YOL KONTROLÜNÜZ ALTINDA! Yenilikçi Grip Control sistemi, zorlu yol koşullarını keyfe dönüştürmek isteyen sürücüler için yaratılmıştır. Grip Control sistemi, EsP nin özelliklerini bir adım daha ileri götürerek ve EsP ile uyum içinde çalışarak klasik sürüş ve çekiş özelliklerini zorlu yol koşullarına adapte etmek için tasarlanmıştır. Bu paket gelişmiş bir antipatinaj sistemi ve yükseltilmiş süspansiyon ile birlikte sunuluyor. standart olarak sunulan sistem, yüksek off road kapasitesinden yararlanan, yol ve zemin şartları ne olursa olsun klasik bir araçtan çok daha üstün çekişli bir araç arayışındaki kullanıcılara dönük olarak geliştirilmiştir. amaç, EsP islemcisinin içine entegre mükemmelleştirilmiş bir antipatinaj sistemi vasıtasıyla ön lastiklerin çekisini ideal seviyeye çıkarmaktır. sistemde sürücüye ön konsol üzerinde bulunan kumanda yoluyla erişilebilen beş mod öneriliyor: - Standart mod: EsP nin yolda olağan sekilde karsılaşılan değişik zeminler üzerindeki düşük patinaj seviyesi için ayarlanır. - Kar modu: aracın kalkısında ön lastiklerin her biri için karşılaşılan tutunma şartlarına kendi stratejisini uyarlar. İlerleme fazında, mevcut zemine göre mümkün olan en iyi hızlanmayı sağlamak için sistem patinajı uygun seviyeye getirir. - Arazi modu: (çamur, toprak yol, ıslak ot...), aracın kalkışı sırasında çamurun tahliyesini kolaylaştırmak ve tutunmaya yeniden dönmek için en az tutunma gösteren lastik üzerinde fazla patinaja izin verir. Buna paralel olarak, sistem en fazla tutunan lastiğe mümkün olan en yüksek tork verecek şekilde yönetilir. Ön lastikler arasındaki tork transferi sınırlı kaymalı (Lsd) bir diferansiyel için saptanmış eşik değerlerinin çok ötesinde, % 100 e kadar gidebilir. İlerleme fazında, sistem sürücünün isteklerine en iyi şekilde cevap vermek için patinajı uygun seviyeye getirir. - Kum modu: aracın ilerlemesi ve kuma saplanma riskinin azaltılması için çekişteki iki lastik üzerinde eş zamanlı olarak az patinaj olmasına izin verir. Burada da, bu mod tarafından oluşan etki Lsd sisteminkinden fazladır. - ESP Off modu: sürücüye tam bir kullanım serbestliği sağlamak üzere, 50 km/h hıza kadar dinamik denge kontrolü (EsP) ve çekiş yardımı (Grip Control) fonksiyonlarını hizmet dışı bırakma olanağı sunar. Bunun ötesinde, «standart EsP» modu otomatik olarak devreye girer. ayrıca, aracın motor bölümünü korumak için karter koruma Partner tepee Outdoor da standart olarak sunulmaktadır.

7 ParTNEr TEPEE allure PARTNER TEPEE ALLURE İLE STANDARTLARINIZI YÜKSELTİN! Zengin donanım seviyesi ve şık dış görünümü ile lüksün tadına varacaksınız; Partner tepee allure size statü vaad ediyor. Elektrikli katlanır yan aynalar, 16 alaşımlı jantlar, çift bölgeli otomatik klima, hız sabitleme sistemi, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü gibi birçok özellik allure versiyonunda standart olarak sunulmaktadır. 1 Hepsi katlanabilen ve çıkartılabilen 3 bağımsız arka koltuk. 2 Ön koltuklar arasında taşınabilir eşya kutusu. 3 sürgülü kapılar üzerindeki güneşlikler, daha fazla kabin konforu için aydınlatma yoğunluğunu azaltıyor. 4 Yekpare renkli karoser, LEd li gündüz farları, viraj içi aydınlatma işlevli sis farları tarz, şıklık ve teknolojiyi yansıtıyor.

8 ParTNEr TEPEE ZENıtH ZENITH TAVAN, IŞIĞA AYRICALIK VERİYOR Partner tepee nin tipik ve orijinal tasarımlı Zenith tavanı, dört geniş camından gökyüzünün görülmesini sağlıyor ve iç mekanda bütün yolcular için sıra dışı bir aydınlık oluşturuyor.zenith tavan, araca dışarıdan bakıldığında gözlere hitap ederken, içeride sunduğu ferah ve aydınlık ortam, havalandırma kanalları ve araç içi parfüm sistemi ile yolcuların keyifli ve rahat seyahat etmelerine hizmet ediyor. ailelerin ihtiyacına göre ustaca düşünülmüş pratik eşya saklama gözleri, araç içinde hayatı daha da kolaylaştırıyor: sürücü üzeri tavan eşya rafı, tavanda orta konsol eşya gözü ve şeffaf eşya rafı, yük bölümünde tavana entegre 2 kapaklı 60 litrelik eşya saklama bölümü. arka koltukların üzerindeki havalandırma üfleçleri, iç ortamı kişiselleştirmeye yarayan araç içi parfüm sistemi ile donatılmıştır. tavan barları, özel sabitleme sistemi ile hem uzunlamasına hem de yanlamasına kullanılabilmektedir kg yük taşıyabilen Zénith tavana özel dış tavan barları Partner tepee nin yükleme kapasitesini artırıyor. modüler barlar, özel sabitleme sistemi ile enine veya boyuna olarak sabitlenebilmektedir. 2 Önden ve arkadan açılabilen tavana entegre eşya saklama bölümü. 3 Fazladan 3 havalandırma kanalı ve ambiyans koku yayıcısı.

9 ÇEVrE DOĞaL OLaraK PErFOrMaNSLI Partner tepee, iki dizel motor seçeneği sunmaktadır. Peugeot, bu motorlara tüm bilgi birikimini ve deneyimini yansıtmıştır. Hepsi markanın ününü pekiştiren çevikliğin ve uzun ömürlülüğün simgeleridir. Bununla birlikte her biri ekonomi ve yüksek performans gibi beklentileri karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Hepsi Partner tepee nin seyir halindeki tutumunun keyfini çıkarmanızı ve sürüşün zevkine ulaşmanızı sağlayacak güçtedir. Bunlara ek olarak, bu motorlar Peugeot nun çevreye saygılı araçlar tasarlamakta ve üretmekteki kararlılığını yansıtmaktadır. 1.6 HDi 92 Hp FAp Kalkış sırasında çok etkili olan bu motor, sürdürülebilir bir kullanım maliyeti, atak olması ve keyif veren sürüşüyle üstün kalitesini ispatlamaktadır. 1.6 HDi 115 Hp FAp Bu motor değişken geometrili bir turbo ile donatılmıştır. Overboost (geçici yüksek tork) fonksiyonuna sahiptir. Overboost fonksiyonu geçici olarak (örneğin bir sollama esnasında veya acil bir durumda birkaç saniyeliğine) 30 nm lik ilave bir tork sağlar ve bu da aktif güvenlik açısından sürücü için son derece sağlam bir güvence oluşturur. Gezegenimizin geleceğini korumak, karşılaştığımız en büyük sorunlardan birini oluşturuyor. Peugeot, düşük CO2 salınımlı ve yüksek teknoloji ürünü Hdi motorlar ile çevre konusunda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Peugeot ya özgü Hdi teknolojisi, 2000 yılından bu yana yüksek performanslı bir kirlilik kontrolü sistemi olan partikül filtresi içeriyor (FaP). Peugeot, araçlarının bazılarında bu sistemi standart olarak bulunduran ilk üretici oldu. Partikül filtresi, minimum ölçüm eşiğine kadar boyutu ne olursa olsun dizel parçacıkları tutuyor (0,004 g/km). FaP, dizelin motor içinde yanmasından kaynaklanan gazları işleyen ve kendi kendini temizleyen bir düzenektir. Bu teknoloji, Hdi motoru çevre dostu bir makine haline getiriyor. YaKIT TÜKETİMLErİ VE EMİSYONLar motor tipleri Performanslar maksimum güç - maksimum tork - hp (devir/dk) nm (devir/dakika) Litre olarak tüketim / 100 km* şehir içi şehir dışı Karma CO 2 (g/km) 1,6 Hdi 92 hp FaP 92 / / ,4 5 5, ,6 Hdi 115 hp FaP 115 / (270)/1500 6,3 5,1 5,5 144 * 99/100/CE direktifine göre ve 5 kişilik konfigürasyonda. Yukarıdaki tabloda bulunan yakıt tüketimleri avrupa da satılan tüm üreticilere ve binek araçlara uygulan avrupa şartnamesi doğrultusunda onaylanan değerlere karşılık gelmektedir. Bu değerler farklı modelleri karşılaştırmanızı ve seçiminizi yönlendirmenizi sağlamaktadır. - şehir içi yakıt tüketimi, yaklaşık 4 kilometrelik şehir içi türündeki bir parkur üzerinde elde edilmiştir. - şehir dışı yakıt tüketimi, yaklaşık 7 kilometrelik şehir dışı parkuru üzerinde elde edilmiştir. - Karma tüketim, iki parkurun ortalamasına yani yaklaşık 11 kilometreye karşılık gelmektedir. Bu değerler zorlu test koşullarında ve çok sakin kullanım profili ile elde edilmiştir. Gerçek trafik koşulları, hava koşulları, aracın yük durumu, sürüş tarzı, lastiklerin basıncı, üst bagajın varlığı (yük olmaksızın), klimanın ve/veya kaloriferin yoğun kullanımı, aracın durumu elbette onaylanandan farklı yakıt tüketimlerine yol açabilir.

10 EMNİYET sistemleri Partner tepee, sürücünün ve yolcular n güvenliğini daha da üst seviyeye tafl yan tüm modern ekipmanlarla donat lm fl günümüzün kombi arac d r. GÜVENL K Fren sistemi Önde 283 mm'lik iki hava soğutmal disk ve arkada 268 mm'lik iki freniyle Partner tepee, her türlü koflulda mükemmel sonuç veren bir fren sistemine sahiptir. abs (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) Bir acil durum frenlemesi s ras nda, kilitlenmeyi önleyici fren sistemi abs, tekerleklerin kilitlenmesini önleyerek arac n gidifl yönüne hakim olma olanağ sağlar. EBD (Elektronik fren gücü dağ t m sistemi) Özellikle virajl yollarda frenleme esnas nda, elektronik fren gücü dağ t m sistemi ref, daha fazla etkinlik için her bir tekerlekteki fren sistemini yönetir. EBa (acil fren destek sistemi) sert bir frenleme s ras nda, acil fren destek sistemi afu, durma mesafesinin olabildiğince azalmas için frenleme bas nc n yükselten bir destek sağlar. Dörtlü flaflörlerin otomatik yanmas ani fren yap lmas durumunda, dörtlü flaflörlerin otomatik yanmas arkada izleyen araçlar uyar r ve böylece çarpma riskini en aza indirir. ESP (Elektronik denge program ) Opsiyonel olarak sunulan EsP, fizik kurallar çerçevesinde, sistem beyninin bir virajda d fla ve içe savrulma yönelimi alg lamas halinde arac n yörüngesine dönmesini sağlar. asr (Çekifl kontrol sistemi) EsP'ye bağl olarak sunulan çekifl kontrol sistemi (asr), yol tutuflun azald ğ durumlarda tekerleklerin kaymas n önler. KORUMA Önden darbe Önden darbe halinde araç içinin korunmas, darbenin enerjisinin dereceli olarak soğurulmas ve önden arkaya doğru fliddetin giderek azalt lmas amac yla alçak, orta ve yüksek olmak üzere üç hat ile sağlan r. Yandan darbe Yandan darbe durumunda darbenin fliddeti arac n alt k sm na aktar l r. arkadan darbe Partner tepee, arkadan darbe halinde, arka kirifl ve daha sonra da arac n alt k sm sayesinde darbenin fliddetini kademeli olarak soğuracak flekilde tasarlanm flt r. Takla atma Bir takla atma s ras nda kasan n yüksek dayan m ve sertliği sayesinde araç içindeki yaflam alan n n korunmas sağlanm flt r. Yayalar n korunmas Partner tepee'nin mimari yap s, bir yayaya olas bir önden çarpma halinde sonuçlar en aza indirecek flekilde tasarlanm flt r. Direksiyon kolonu darbe halinde 40 mm kadar katlanabilir direksiyon kolonu sürücünün olabildiğince korunmas n sağlar. Yerinde tutma sistemleri Partner tepee'nin tüm koltuklar üç noktadan emniyet kemeriyle donat lm flt r. Ön koltuklar n yüksekliği ayarlanabilir emniyet kemerleri, piroteknik sarg mekanizmas makaralar ve gerilme s n rlay c lar yla desteklenmifltir. Emniyet kemeri tak l değil ikaz lambas sürücü emniyet kemerinin tak l olmamas durumunda bir ikaz lambas ve bir sesli uyar durumdan haberdar eder. Bafl dayanağ Koltuk s rtl klar ve bafl dayanaklar darbe halinde vücutla uyumlu olarak hareket ederek darbenin sonuçlar n s n rland racak flekilde tasarlanm flt r. Hava yast klar sürücü ve yolcu ön hava yast ğ na ilave olarak Partner tepee'de versiyona göre opsiyonel veya standart olarak yan hava yast klar bulunabilir. Isofix bağlant lar tam güvenlik içinde bir çocuk koltuğu yerlefltirebilirsiniz: Ön yolcu koltuğu ve ikinci s ra yan koltuklar n ısofix bağlant noktalar, emniyet kemeriyle herhangi bir bağlant ya gerek b rakmayacak flekilde iki çocuk koltuğunun yerlefltirilmesine olanak sağlar. VİRAJ AYDiNLATMALi ÖN SİS LAMBALARi (*) Yolda ilave güvenlik ve optimal görüş sağlamak için, Partner tepee, görüş paketi ile, viraj aydınlatma fonksiyonu bulunan sis farlarına sahiptir. Bu düzenek, kısa huzmeli farlar açık olduğunda, direksiyon açısına bağlı olarak, virajlarda sis farlarının otomatik şekilde yanmasını sağlamaktadır. (*) araçta görüş paketinin olması durumunda. HiRSiZLiĞA KARŞi KORUMA S STEM Partner tepee hem arac n kendisinin hem de içinde olabilecek yükün çal nma riskini azaltacak flekilde tasarlanm flt r. Merkezi kilit standart merkezi kilitleme sistemi kap lar üzerindeki kilitleme butonlar n n kald r lmas n sağlam flt r. torpido üzerinde bir merkezi kilitleme butonu mevcuttur ve araç 10 km/s'ten daha yüksek h zda gitmeye bafllad ğ nda buton otomatik olarak devreye girer ve kap lar kilitler. Uzaktan kumanda* ki butonlu bir uzaktan kumanda arac n tamamen kilitleme veya kilitlerini açma olanağ sağlar. alarm sat fl sonras ekipman olarak bir alarm sistemi tak labilir. * Versiyona göre opsiyonel veya standart.

11 aksesuarlar arka Cam Güneflliği 9659.Et arka Yan Cam Güneflliği 9659.Er alafl ml Jant ınca Q2 Navigasyon NUVı aX.12 CK 3100 Bluetooth CK 3200 Ls Bluetooth Ön Paçal k arka Paçal k Kap Eflik Korumas 9419.F1 Bagaj Paspas Hal 9464.CC Paspas tak m Hal (Gao)

12 aksesuarlar Jordan R 17 inç jant Hafif alaşımlı jantlar, aracınızın değerlenmesi ve kişiselleştirilmesinde ayrıcalıklı bir yer tutar. Jantlar vidasız, kılıfsız teslim edilir. referans: 9607 W5 Çeki demiri üzeri bisiklet taşıyıcı düzenli bir kullanım için pratik, basit ve hızlı yerleştirme. Elektrik ışıklı sinyalizasyon levhası koymak zorunlu. 2 bisiklet taşıyıcılı - referans : Tavan çıtaları üstü kayak taşıyıcı Bu kayak/sörf taşıyıcılar 4 ila 6 kayak çiftini veya kayak, monoski ve kar sörfü takımlarını birleştirerek taşımaya izin veriyor. 4 çift - referans : (tanıtılan model) 6 çift - referans : Oluklu çıtalar için adaptasyon kiti - referans : Romer Duo çocuk koltuğu + 3 nokta isofix test edilmiş ve onaylanmış koltuklar en katı güvenlik standartlarına uygundur (avrupa da onaylı). Grup: 1 referans: Torpido gözü eller serbest kit destek Parrot mki 9200 eller serbest kit desteği için yatan yüzeyli kutu; mp3 okuyucu, iphone, UsB anahtarınızı... mini-priz, UsB kabloları sayesinde bağlayabilirsiniz. réf : 9701 NH

13 01 / 2013 Bayi Kaşesi peugeot.com.tr Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld ğ nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde yer alan baz fotoğraflar, türkiye ürün gam ndaki araçlar temsil etmeyebilir. Peugeot, ürünün sürekli iyilefltirilmesi politikas çerçevesinde, her an, teknik özelliklerde, ekipmanlarda, opsiyon ve renklerde değiflikliklere gidebilir. Günümüz fotoğraf tab etme teknikleri, renkleri asl na tamam yla uygun olarak verememektedir. Genel bilgi içeren bu broflür bir sözleflme senedi değildir. daha ayr nt l ve ek bilgi için, bayinize baflvurunuz. Bu katalogda yer alan veriler, Peugeot Otomotiv Pazarlama a.fi. nin izni olmadan çoğalt lamaz.

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

NOUVEAU_3008_MASTER_CAT_OCTOBRE2013_Part1 TR_Layout 1 18.03.2014 10:53 Page 2 DUYGU LAR

NOUVEAU_3008_MASTER_CAT_OCTOBRE2013_Part1 TR_Layout 1 18.03.2014 10:53 Page 2 DUYGU LAR YENİ PEUGEOT 3008 DUY GU LAR SÜRÜŞ KEYFİNİZİ YÜKSELTİN Yeni Peugeot 3008, güçlü yönlerini koruyarak tasarımını yeniledi. Şimdi, güçlü ön ızgara ve LED gündüz farlarıyla çok daha dinamik. Segmentin en üst

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

Peugeot // Partner Tepee

Peugeot // Partner Tepee 01 / 09 Peugeot // Partner Tepee HAYALLERDEK LK KOMB VAN. Tepee ismiyle gelen yepyeni bir Peugeot dünyas Tepee, Peugeot araçlar nda çok amaçl kullan ma yönelik yeni bir konseptin ismi. Tepee, konfor, ifllevsellik,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

2016 MART AYI FİYATLARI

2016 MART AYI FİYATLARI 2016 MART AYI FİYATLARI 208 Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 49.950 TL 47.950 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 54.450 TL 50.700 TL 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 57.450 TL 53.700

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ

HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ HAZİRAN AYI FİYAT LİSTESİ 208 ve 2015 LİSTE SATIŞ 208 ACCESS 1.0 PureTech 68hp 40.400 TL 39.400 TL - 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp 43.110 TL 40.400 TL - 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp ETG5 (1) 45.360 TL 45.360

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

ŞUBAT 2015 FİYAT LİSTESİ

ŞUBAT 2015 FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2015 FİYAT LİSTESİ 208 ve 2015 LİSTE SATIŞ 208 ACCESS 1.0 PureTech 68hp ESP 38.560 TL 37.900 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ESP 42.860 TL 39.400 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 ESP 44.860

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

2016 EKİM AYI FİYATLARI

2016 EKİM AYI FİYATLARI 2016 EKİM AYI FİYATLARI 208 LİSTE FİYATI KAMPANYA FİYATI PEŞİN FİYATI Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 49.950 TL 45.900 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82hp ETG5 Otomatik S&S (1) 208 ACTIVE 1.2 PureTech

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Tek Arka / Çift Arka Teker

Tek Arka / Çift Arka Teker Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı