RETAJ ROYALE HOTEL İSTANBUL / GÜNEŞLİ LE MERIDIEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RETAJ ROYALE HOTEL İSTANBUL / GÜNEŞLİ LE MERIDIEN"

Transkript

1

2 Profesyonel Ses, Işık ve Görüntü Sistemleri Mimari Dış Cephe Led Aydınlatma Sistemleri Anahtar Teslim Mimari Projeler Dj Ürünleri Led Ekran Sistemleri Akustik Proje ve Düzenleme Hakkımızda INFOGROUP olarak, 1991 yılından beri elektronik ürünler ve profesyonel ses ürünleri pazarında dünyanın en önemli mühendislik / tasarım firmaları ile iş birliği halinde başarılı projelerde çalışmaktayız. Infogroup, 1994 yılında sektörde Akustik / Tasarım Mühendisliği Ar-Ge bölümünü kurmuş ve Türkiye pazarında son derece prestijli bir marka olan Climax ı geliştirmiştir. Türkiye, İngiltere, Fransa, Belçika, Almanya, Hollanda, İspanya, Yunanistan dahil olmak üzere birçok ülkede, güçlü ve başarılı tasarımı sayesinde Climax, hak ettiği konuma kısa sürede gelmiştir. Bunun yanı sıra dünyaca ünlü Martin Audio, Ateis, Crest Audio, Coemar, Costume Light, KRK, Stanton, Apart Audio, Charming, AMC, Cerwin-Vega ve XXODD gibi markaların Türkiye distribütörlüğünü almış bulunmaktayız. Profesyonel seslendirme radikal mühendislik çalışmalarımız sayesinde geliştirdiğimiz DA VINCI markası ile hedefimiz olan uluslararası pazarda yenilikçi ve öncü bir firma olma gayretindeyiz. Firmamız; konusunda uzmanlaşmış profesyonel ekibiyle, ses teknolojileri ve dijital teknolojiler konusunda fark yaratarak, 10 üzeri ülkeye ihracat yapan, sektörün öncü firmalarından biridir.

3 OTELLER Müşterilerini memnun etmek için en iyi koşulları ve ambiyansları oluşturmaya çalışan Otel işletmelerinin tercih ettiği InfoGroup; profesyonel yaklaşım ve özel tasarımlarıyla hizmet vermektedir. InfoGroup; balo salonları, toplantı salonları, konferans salonları, disco & bar, otel odaları, havuz vb. mekanlarda profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri uygulaması, ayrıca mimari dış cephe aydınlatması, LED aydınlatma sistemleri, mimari tasarımlar ve anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

4 LE MERIDIEN İSTANBUL / ETİLER RETAJ ROYALE HOTEL İSTANBUL / GÜNEŞLİ Dünyaca ünlü Makyol Grubu nun Le Meridien İstanbul Etiler Otel inin balo salonları, toplantı salonları ve havuz kısımlarının profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim olarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. Retaj Royale Hotel; İstanbul un İş Merkezi bölgelerinden biri olarak kabul edilen Güneşli de konuklarına hizmet vermektedir. Farklı büyüklükte toplantılar için özel olarak tasarlanmış balo salonu ve samimi toplantı odaları ile İstanbul iş dünyası için ideal bir buluşma yeridir. Bu eşsiz mekanın ses, ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup tarafından tasarlanıp, anahtar teslim uygulanmıştır.

5 A JIA HOTEL İSTANBUL / KANLICA FOUR SEASONS İSTANBUL / SULTANAHMET A jia, İstanbul Boğazı nın eşsiz bir konumunda bulunan tarihi yapıya sahip bir oteldir. Conde Nast Most Excellent ödülünü alan otelin, profesyonel ses sistemleri InfoGroup un kendi markaları CROSS ve DA VINCI ile tasarlanıp uygulanmıştır. A jia nın en büyüleyici otel seçilmesi ile profesyonel ses sistemlerimizin bu projede yer alması bizlere haklı bir gurur vermektedir. Sultanahmet Four Seasons; Yeşil Oteller ve Osmanlı mutfağı kategorilerinde birincilik kazanmış,ödüllü bir oteldir.bu muhteşem tarihi yapının oya gibi işlenmiş detaylarını ortaya çıkaran özel bir gece aydınlatma projesi düşünülerek InfoGroup tarafından uygulanmıştır. Ayrıca otel in toplantı salonları, restoran kısımları ve diğer bütün mekanlarının profesyonel seslendirmesi Info Group markalarından APART kalitesiyle hayata geçirilmiştir.

6 DOUBLE TREE BY HILTON İSTANBUL / MODA HOTEL GOLD MAJESTRY BURSA / NİLÜFER Doubletree by Hilton Otel inin balo salonları, toplantı salonları ve diğer bütün mekanlarının profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim InfoGroup tarafından yapılmıştır. Dış cephe mimari aydınlatmasında özel yazılım ve altyapıyla çalıştırılan PİXEL LED uygulaması Info Group tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve uygulanmıştır. Bu teknolojiyle otelin cephesinde ışık animasyonları, gösteriler ve renk geçişleri yapılabilmektedir. Bursa nın yeni otellerinden Hotel Gold un dış cephe mimari aydınlatmasında özel yazılım ve altyapıyla çalıştırılan TUBE LED uygulaması Info Group tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve uygulanmıştır. Bu teknolojiyle otelin dış cephesinde ışık animasyonları, showlar ve renk geçişleri yapılabilmektedir. Ayrıca iç mekanların dekoratif aydınlatmaları RGB STRIP LED uygulamasıyla Info Group tarafından yapılmıştır.

7 BİZ CEVAHİR HOTEL İSTANBUL / GAYRETTEPE DEDEMAN GAZİANTEP İstanbul un merkezi Gayrettepe de yer alan Biz Cevahir Hotel, çağdaş ve klasik unsurları harmanlayan lüks bir oteldir. Restaurant bölümü ses sistemi, dünyanın en kaliteli hoparlör üreticilerinden MARTIN AUDIO nun OMNI serisi ile Info Group tarafından yapılmıştır. Dedeman Gaziantep Convention Center ve Oteli, Gaziantep in en merkezi ve hareketli noktası haline gelmiştir. InfoGroup tasarım ekibi tarafından tasarlanan dış cephe aydınlatması ve gece ışık animasyonu, Avrupa nın en iyi dış cephe ışık uygulaması olarak kabul edilmektedir. Bu seçkin projedeki tüm dış cephe aydınlatma kendi markamız olan FREESTYLE LED aydınlatmalar kullanılarak uygulanmıştır. Otel in balo salonları, toplantı salonları ve diğer bütün mekanlarının profesyonel müzik sistemleri, genel ses yayın sistemi, konferans ve simultane ses sistemleri, görüntü teknolojileri Info Group tasarım ve uygulama ekibi tarafından tasarlanıp başarı ile uygulanmıştır.

8 MARRIOTT ASIA İSTANBUL / ATAŞEHİR KAYA ARTEMIS KKTC / MAGOSA Dünya klas otel zincirleri arasında yer alan Marriott Otelleri nin İstanbul Asya yakasında bulunan Marriott Asia Otel inde ki tüm profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemlerinin kurulumu InfoGroup tarafından gerçekleştirilmiştir. Mimarisi ile Avrupa da adından çokça bahsedilen Artemis Oteli nin InfoGroup tarafından gerçekleştirilen dış cephe aydınlatması tarihi görselini destekleyen, görkemli bir his yaratmaktadır. Kıbrıs ın en yeni otellerinden Kaya Artemis in casinosu, gece kulübü ve diğer tüm mekanlarında profesyonel ses, ışık sistemleri InfoGroup un kendi markaları CROSS ve CLIMAX kullanılarak uygulanmıştır.

9 SAN CLEMENTE PALACE RESORT HOTEL ITALYA / VENEDİK Permak Grub un İtalya nın en gözde gayrimenkulleri arasında gösterilen Venedik teki San Clemente Adası nın içinde yer alan San Clemente Palace Resort Hoteli nin tüm ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim olarak INFOGROUP tarafından uygulanmıştır.

10 NASHIRA ROSERT HOTEL ANTALYA / SIDE WYNDHAM HOTEL İSTANBUL / KALAMIŞ Muhteşem Selçuklu mimarisinin görkemini gözler önüne seren, Side nin en önemli otellerinden Nashira nın; toplantı salonları, spa ve güzellik merkezleri, gösteri sahneleri ve tüm profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri Info Group tarafından uygulanmıştır. Wyndham İstanbul; Asya kıtasının seçkin mekanı Kalamış Marina ya komşu bulunan ve Marmara Denizi nin muhteşem manzarasını konuklarıyla buluşturan bir hoteldir. Bu eşsiz mekanın ses, ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup tarafından tasarlanıp, anahtar teslim olarak uygulanmıştır.

11 CLUB BAR RESTAURANT CAFÉ Eğlence ve sosyal mekanlarda seslendirme, aydınlatma ve görüntü sistemleri insanların algısı üzerinde önemli bir yere sahiptir. 20 yılı aşkın süredir Club, Bar, Restaurant, Cafe gibi mekanların ihtiyaçları doğrultusunda, aydınlatmaların ışık renkleri ve parlaklıkları, hoparlörlerin ses homojenliği, dağılımı ve tınısı, görüntü cihazlarının çözünürlük, ışık gücü ve diğer teknik detayları, InfoGroup un profesyonel proje ekibi tarafından çözümlenerek, müşteri memnuniyeti ön planda tutularak anahtar teslim projeler uygulanmaktadır.

12 360º İSTANBUL / BEYOĞLU Eşsiz manzarasıyla İstanbullular kadar turistlerinde yoğun ilgisini gören restoran - gece kulübü 360 Beyoğlu nun ve 360 Moda nın profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup tarafından yapılmıştır. 360 mekanlarında ses sistemi olarak InfoGroup un kendi markası olan DA VINCI uygulanmıştır. Mike Norman ile Röportaj Köşesi: 360º İSTANBUL / MODA 360 Club Resto nun kurucu işletmecilerinden Mike Norman ile İstanbul un eşsiz 360 derecelik manzarasını seyre dalıp güzel bir söyleşi yaptık. Sektöründe yeni bir trend açan mekânda, çeşitli etkinlik ve organizasyonlar profesyonelce yapılıyor. Ses, ışık ve görüntü sistemlerinin öne çıktığı konserler, dans şovlar ve DJ eventlerin düzenlendiği 360, yaptığı işe kalitesini de katarak, Türkiye de en iyi restoran ve en iyi gece kulübü kategorilerindeki bütün ödülleri toplamış bulunuyor. Uluslararası platformda, New York Times ve Lonely Planet gibi medya devlerine manşet olan mekânın sahibi Mike Norman in InfoGroup hakkındaki yorumları: Ticarette insan ilişkileri çok önemlidir. Info Group, ilk açılışımızdan günümüze kadar, iyi günde ve kötü günde, hep yanımızda olmuştur. Dolayısıyla, ticaretle doğan fakat dostluğa dönüşen iyi bir ilişkimiz var. Şu ana kadar ses, ışık ve görüntü sistemlerimizi 3 kere yeniledik ve her defasında Info Group ile çalıştık. Yakında çok yüksek kaliteli bir ses sistemi kuracağız ve sizden başka kimseyle çalışmayı düşünmüyoruz. InfoGroup bize, kalitesini kanıtlamış bir şirket. 360, ses ve akustik mühendislerinin çok zorlandığı bir mekân. Camekânlı, perdesiz, halısız ve çok bölmeli bir resto-club. Burada, profesyonelliğini bana kanıtlayan Info Group a çok teşekkür ediyorum. Bir yabancı olarak, Türkiye de güvenilir bir şirketle çalışmak çok güzel

13 DA MARIO İSTANBUL / KALAMIŞ İstanbul un ilk İtalyan restoranı Da Mario 1993 ten beri hizmet vermektedir. Da Mario İtalyan atmosferini yaz aylarında açılan bahçesiyle tamamlar ve leziz menüsü ile İtalyan Mutfağı tutkunlarını bir araya getirir. Da Mario nun profesyonel ses sistemleri InfoGroup tarafından yapılmıştır. ANGELIQUE İSTANBUL / ORTAKÖY Türkiye nin en popüler gece kulüplerinden Angelique in profesyonel ses ve ışık sistemleri Info Group tarafından yapılmıştır. Info Group markalarından ATEIS in özel tasarlanmış yönlendirilebilir ses sistemi Messenger hoparlörlerinin kullanıldığı mekanda akustik hesaplar yapılarak uygulanmıştır.bu teknolojiyle dış mekanda sese hükmedilmiştir.

14 DISCORIUM İSTANBUL / GAYRETTEPE Türkiye nin en büyük gece kulübü Discorium un profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri Info Group tarafından tasarlanıp, anahtar teslim uygulanmıştır. Müzik; ışık ve görüntüyle birleşince ortaya ayakları yerden kesen bir atmosfer çıktı. Ayrıca profesyonel ses sistemi olarak da InfoGroup un kendi markası DA VINCI uygulanmıştır. SUPPER CLUB İZMİR / ÇEŞME AURA CLUB ANTALYA /KEMER Kemer in gözde eğlence mekanlarından ve dünyaca ünlü yıldızların performans sergilediği Aura Club Kemer in profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim olarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. Profesyonel ses sistemleri InfoGroup un kendi markası olan CLIMAX ile kurulmuştur. Türkiye nin ve Çeşme nin gözde mekanı Supper Club ün profesyonel ses, ve ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup tarafından kendi markaları ile çözümlendirilmiştir. Profesyonel ses sistemleri Info Group un kendi markalarından DA VINCI kullanılarak uygulanmıştır.

15 KITCHENETTE İSTANBUL / ORTAKÖY İstanbul da doğmuş ve çok kısa sürede zincir haline gelmiş Kitchenette in profesyonel ses sistemleri InfoGroup un markalarından APART ile oluşturulmuştur. İnfoGroup, başarılı mühendislik kadrosu ve gelişmiş AR-GE departmanı ile İstanbul Doors Grubu nun profesyonel çözüm ortağı olarak yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imzasını atmıştır. Bülent Büyükuğur ile Röportaj Köşesi: İstanbul a ilk İtalyan restoranını getiren, 1993 yılında tek mekânla restoran piyasasına adım atan İstanbul Doors Group; Da Mario, Vogue, Anjelique, Wan-na, Kitchenette, A jia, Foodist Catering, Gigi, Gina, Mama, Raika, Tom Aikens, Tom s Deli, Tom s Kitchen, Private Room ve Zuma ile şehrin hizmetinde. Mimari çiziminden, dekorasyonuna, müziğinden menüsüne, personelinden personel kıyafetine kadar birçok detay ile sektördeki başarısını taçlandırmıştır. İnfoGroup un profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemlerinden teknik altyapımıza verdiğiniz destekle, iyi bir çözüm ortağımız olduğunuzu ve verilen emekten şirket olarak memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. İnfoGroup ile uzun senelerdir çalışıyoruz. Mekanlarımızda ki ses sistemleri onların kontrolünde. Görsel sunumumuza, işitsel boyutta destek vermektedirler. Uygun maliyetli ürünleri, yerinde teknik destek esnasındaki özverili çalışmaları ile başarılı bir çözüm ortağımızdır. Türkiye den sonra Dünya pazarına da giren İnfoGroup ailesine başarılar diliyorum. Bundan sonraki işlerde de birlikte çalışmak dileğiyle

16 RAIKA İSTANBUL / TAKSİM Taksim in merkezinde yeralan The Marmara Taksim in panoramik şehir manzaralı teras katındaki Raika; Anadolu sofra geleneklerinin en köklülerinden biridir. Raika nın profesyonel ses ve görüntü sistemleri InfoGroup imzasını taşımaktadır. CHOCOLATE İSTANBUL / NİŞANTAŞI - BAHÇEŞEHİR - BAKIRKÖY - SUADİYE Chocolate, ünü ve sayısı gittikçe artan bir cafe-bar, restoran zinciridir. Sesin bu denli önem taşıdığı bir mekânda çalışmak heyecan verici. Chocolate nin, profesyonel ses sistemleri InfoGroup markalarından KRK kullanılarak uygulanmıştır.

17 RIDDIM BAR İSTANBUL / BEYOĞLU ROCKERS ORTAKÖY İSTANBUL / ORTAKÖY Rıddım Bar; Hip Hop ve R&B sevenlerin bir numaralı mekanlarından biridir. Konuk aldığı dünyaca ünlü Hip Hop DJ lerin ve canlı performansların yer aldığı mekanın profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup tarafından yapılmıştır. Tecrübeli kadrosu, tarihi dekoru, profesyonel canlı müzik showları ve geniş dünya mutfağı ile misafirlerine eşsiz bir keyif sunan Rockers Ortaköy ün; profesyonel ses sistemi dünyanın en iyi hoparlörlerinden MARTIN AUDIO kullanılarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. VITRIN CLUB İSTANBUL / ETİLER MOJO BAR İSTANBUL / BEYOĞLU İstanbul gecelerinde ünlü pop müzik sanatçılarının canlı performans sergilediği mekanın profesyonel ses ve ışık sistemleri InfoGroup tarafından yapılmıştır. Kült rock müzik sevenlerin ilk tercihi Mojo Bar ın yenilenen iç dekorasyonun mimari tasarımı ve uygulaması anahtar teslim olarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. Mojo; mekana özgü uygulanan bu konsept tasarımıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

18 NEO CLUB İSTANBUL / OSMANBEY İstanbul un eğlence hayatında farklı konsepti ile uzun yıllardır marka olan Neo, iç mekan dekorasyonuyla da hayranlık yaratır. Türkiye de ilk kez bir gece kulübü tam tamına 19 metre uzunluğunda, mekanı çevreleyen özel bir LED ekran sistemiyle donaltılmıştır. Özel yazılım ve alt yapıyla çalıştırılan LED ekran uygulaması, INFOGROUP tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve anahtar teslim uygulanmıştır. Bu LED ekran sistemi sayesinde mekanda görsel animasyon şovları uygulanabilmektedir. Ayrıca Neo Club un profesyonel ses, ışık, ses sistemi INFOGROUP tarafından yapılmıştır.

19 İSTANBUL MARCA İZMİR LOOP İZMİR VELOX İSTANBUL LOFT İSTANBUL SAPPHIRE İSTANBUL SAYFİYE ALMANYA STAR LOUNGH İSTANBUL FRAME İSTANBUL ZUMA İSTANBUL SUITE

20 SİNEMA, TİYATRO, KÜLTÜR MERKEZLERİ, ÇOK AMAÇLI SALONLAR Sinema, tiyatro, kültür merkezleri vb. mekanlarda 3B Akustik Modellemeler üzerinden hesaplamalar yapılarak doğru malzeme ve hoparlör seçimleriyle konuşmacının ya da müziğin anlaşılabilir olması ve iyi bir kalitede işitilmesi hedeflenmektedir. Info Group uzman kadrosuyla ve teknolojik altyapısıyla seyircilere muhteşem deneyimler sunan bu mekanları unutulmaz kılmaktadır; ayrıca konusunda dünyanın en önemli ses, ışık ve görüntü markalarının kalitesiyle anahtar teslim hizmet vermektedir.

21 KOZYATAĞI KÜLTÜR MERKEZİ İSTANBUL / KOZYATAĞI Birçok sanatçı ve izleyicinin büyük beğenisini kazanan Gazanfer Özcan Tiyatrosu nun; akustik, mekanik, altyapı, mimari uygulama ve profesyonel ses, ışık, görüntü sistemleri anahtar teslimi olarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. InfoGroup bu modern kültür merkezini; alanında dünyanın en önemli ses, ışık ve görüntü markalarının kalitesiyle hayata geçirmiştir. Ali Poyrazoğlu nun Gazanfer Özcan Tiyatrosu hakkında ki Yorumları: Türkiye nin yetiştirdiği ender tiyatroculardan Ali Poyrazoğlu nun, firmamızın gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerden bir tanesi olan Kozzy Gazanfer Özcan Kültür Merkezi hakkında TV8 de söyledikleri: Kadıköy Kozyatağı nda inanılmaz bir şey yapılmış. Kozzy diye bir alışveriş ve kültür merkezi. Ben de gittiğim zaman çok şaşırdım. Kadıköy ün ortasında müthiş modern bir abide çıkmış. Hem AVM, hem de içinde Kadıköy Belediyesi ile birlikte yapılmış muhteşem bir tiyatro salonu. Avrupa da Amerika da az böyle bir tiyatro salonu. Teknik donanımı, salonları, fuayeleri... Yani muhtaşem bir yer yapmışlar. Çok heyecan verici bir şey. Bir aksam Çetin Altan vardı bizim oyunda. Dedi ki: böyle bir yer görmek, böyle bir tiyatro mucizesiyle, sürpriziyle karşı karşıya kalmak beni çok etkiledi. Bu çok etkileyici bir şey. Seyirci de etkileniyor. Çok modern bir yere giriyorlar birden bire.

22 GÜRCİSTAN BATUM ADALET SARAYI BATUM / GÜRCİSTAN Gürcistan ın sembolü haline gelmiş olan Batum Adalet Sarayı; 16 katlı ve dış cephesi 4760 m2 olan,yuvarlak ve estetik görünüşlü muhteşem bir yapıdır. Batum Gürcistan Adalet Sarayı nın dış cephe mimari aydınlatmasında özel yazılım ve altyapıyla çalıştırılan TUBE LED uygulaması InfoGroup tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve uygulanmıştır. Bu teknolojiyle cephede ışık animasyonları, showlar ve renk geçişleri yapılabilmektedir. Dış cephe LED aydınlatma teknolojileri konusunda InfoGroup dünyaya mühendislik ve tasarım hizmeti sunmaktadır. CINEMAX İSTANBUL / BAHÇEŞEHİR NAZIM HİKMET KÜLTÜREVİ BURSA / NİLÜFER Bursa Nazım Hikmet Kültürevi sahnesi, tiyatro ve müzik gösterilerinin yanı sıra, sempozyum ve panel gibi etkinliklerin düzenlenebileceği teknik altyapıya sahiptir. İki eşzamanlı çeviri odası ile altı adet kulis odası bulunan sahnenin konferans sistemleri ve profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim InfoGroup tarafından yapılmıştır. Bursa Nilüfer Belediyesi nin Bursalılara armağını olan Nazım Hikmet Kültürevi InfoGroup imzasını taşıyor. Bahçeşehir e yeni bir hava getiren Prestige Mall AVM nin, içinde yer alan Cinemax Sinema Salonları nın profesyonel ses ve görüntü sistemleri, fuaye kısmında ki özel yazılım ve altyapıyla çalıştırılan TUBE LED lerden oluşturulan 50 metrelik LED ekran tasarımı, InfoGroup tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve uygulanmıştır. Bu teknolojiyle animasyonlar, showlar ve istenilen her formatta görüntü sunumu yapılabilmektedir.

23 BOWLROOM FİTAŞ İSTANBUL / BEYOĞLU ORHANGAZİ KÜLTÜR MERKEZİ ADAPAZARI / ORHANGAZİ Bowling ile iyi müziğin, yemeğin ve eğlencenin buluştuğu Bowlroom; Beyoğlu nun en büyük sineması Fitaş ın bünyesinde yepyeni bir konsept ile hizmet vermektedir. Mekanın tüm profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim olarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. Profesyonel ses sistemlerinde Info Group un kendi markası olan DA VINCI kullanıldı. Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi nin mimari uygulaması ve profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim InfoGroup tarafından hayata geçirilmiştir.

24 SAMANYOLU KOLEJİ ANKARA / YENİMAHALLE AMASYA ÜNİVERSİTESİ AMASYA Özel Samanyolu Eğitim Kurumları; eğitim kadrosu, bilimsel amaçlı laboratuarları, konferans salonları, pansiyonları ve donanımlı dersliklerinin yanısıra Türkçe olimpiyatlarına da ev sahipliği yapan Ankara nın önde gelen konferans merkezlerinden biri haline gelmiştir. Samanyolu Koleji nin bölünebilir balo salonlarının, toplantı salonlarının ve diğer bütün mekanlarının profesyonel ses sistemleri; dünyanın en iyi hoparlör üreticilerinden MARTIN AUDIO kullanılarak InfoGroup tarafından yapılmıştır. Ayrıca bu mekanların ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim olarak InfoGroup gerçekleştirmiştir. Bölgedeki en önemli üniversite olan Amasya Üniversitesi nin; akustik giydirmeden ahşap giydirmeye, mekanik sistemlerden konferans sistemlerine kadar tüm profesyonel ses, görüntü ve ışık sistemleri anahtar teslim InfoGroup tarafından gerçekleştirilmiştir.

25 SUMQAYIT ÇOK AMAÇLI SALON AZERBAYCAN / SUMQAYIT BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ İSTANBUL / BAKIRKÖY Sumqayit da bulunan ve iki büyük salona sahip merkezin seslendirme, görüntü, profesyonel ışık ve led ekran sistemleri Info Group tarafından gerçekleştirilmiştir. Genel seslendirme de APART AUDIO, Led ekran ve ışık sistemlerinde COSTUME LIGHT kullanılmıştır. Değerli sanatçılarımızdan Leyla Gencer adına, İstanbul un en işlek semtlerinden Bakırköy de yapılan Sanat ve Kültür Merkezi nin Opera Salonu; mikrofonik ve canlı ses etkinliklerine yönelik, her türlü akustik önlemin alındığı ve 300 kişilik kapasitelik balkonuyla ayrıcalıklı bir salon özelliği taşımaktadır. Bu muhteşem projenin tüm ince işlerinin uygulaması ve tüm bina ahşap uygulamaları İnfoGroup mimari ekibi tarafından özel olarak gerçekleştirilmiştir.

26 ATAŞEHİR EVLENDİRME DAİRESİ İSTANBUL / ATAŞEHİR ATAŞEHİR MECLİS SALONU İSTANBUL / ATAŞEHİR Yaptığı hizmetler açısından markalaşmış ve birçok önemli projeye imza atmış olan Ataşehir Belediyesi; yenilikçi anlayışıyla yaptırdığı Ataşehir Evlendirme Dairesi nde InfoGroup ile çalıştı. Bu projede profesyonel ses sistemi için konsept serisinin en üst segmentlerinden DA VINCI, acil anons sistemleri için dünyada çok önemli referansları olan konusunda uzman ATEIS markası tercih edilmiştir. Bu seçkin projenin mimari tasarım ve uygulaması yine İnfoGroup tarafından yapılmıştır. Ataşehir Belediye Meclisi nin Novada AVM de yeni açılan salonunun mimari tasarım ve uygulaması, kamera sistemleri, konusunda uzman ve dünya da en iyilerin tercih ettiği APART AUDIO marka hoparlör sistemleri ile Info Group tarafından yapılmıştır. Meclis Salonu sistemi için; özel tasarım 17 touch screen dokunmatik ekran ve micro PC ler kullanılmıştır. Network üzerinden görüntü transferi uygulaması için; yazılım tasarımı, video capture özelliği ile sisteme dışardan görüntü aktarım uygulaması yapılabilmekte ve 64 kanal audio switching sistemi ile herhangi bir mikrofonu aktif ederek hem kayıt hem de dışarıya ses verebilme uygulaması, Info Group tarafından yapılmıştır.

27 AĞDAŞ HAYDAR ALİYEV KÜLTÜR MERKEZİ AZERBAYCAN / AĞDAŞ NEFTÇALA HAYDAR ALİYEV KÜLTÜR MERKEZİ AZERBAYCAN / NEFTÇALA Azerbaycan için çok önemli bir yere sahip olan merhum devlet adamı ve üçüncü cumhurbaşkanı Haydar Aliyev in adını taşıyan Ağdaş Haydar Aliyev Kültür Merkezi projesinde yeralan; 72 kişilik 3D sinema salonu, 343 kişi kapasiteli büyük konferans salonu ve toplantı salonunun tüm ince işlerinin uygulaması anahtar teslim olarak İnfoGroup mimari ekibi tarafından özel olarak gerçekleştirilmiştir. Ayrıca bu muhteşem projenin tüm profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup imzası taşımaktadır. Kültürel hayatın zenginleşmesi ve sanatın yetkinleşmesinin toplum üzerindeki etkileri düşünüldüğünde Neftçala da hayata geçmiş olan bu büyük projenin Azerbaycan için önemi anlaşılabilmektedir. Neftçala Haydar Aliyev Kültür Merkezi nin bünyesinde yer alan 366 kişi kapasiteli büyük tiyatro salonunun, 63 kişilik 3D sinema salonunun ayrıca Neftçala Belediye Binası içerisinde yer alan iki büyük konferans salonun profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri InfoGroup güvencesi ile tasarlanmış ve hayata geçirilmiştir. Ayrıca mimari olarak tüm ince işlerinin uygulaması InfoGroup un mimari ekibi tarafından anahtar teslim uygulanmıştır.

28 CINEBONUS CEVAHİR İSTANBUL / ŞİŞLİ KERKÜK KÜLTÜR MERKEZİ IRAK / KERKÜK Dünyanın sayılı büyük AVM lerinden biri olan Cevahir deki Cinebonus Sinemaları nın profesyonel ses ve görüntü sistemleri anahtar teslim Info Group tarafından yapılmıştır. Kerkük Kültür Merkezi; 16 dönüm arazi üzerinde kurulmuş, 1200 kişilik konser ve konferans salonuyla Kerkük ün gözde noktalarından biri haline gelmiştir. Kerkük Kültür Merkezi nin profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri anahtar teslim InfoGroup tarafından yapılmıştır.

29 AVM Günümüzde insanların keyifle zaman geçirdiği AVM lerin eğlence merkezleri, buz pistleri, sinema salonları, konser ve organizasyon alanları, mağaza ve yemek alanları InfoGroup kalitesiyle hizmet vermektedir. InfoGroup; İstanbul ve Türkiye de birçok AVM yi referansları içinde bulundurmaktadır. Portatif ses sistemleri, sahne sistemleri, genel seslendirme, acil anons sistemleri, LED ekran ve LED aydınlatma sistemleri, profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri konularında AVM lerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

30 OPTIMUM İSTANBUL / YENİSAHRA Optimum Outlet Alışveriş Merkez indeki 24m ye 12m boyutlarındaki aynalı ekran projemiz; yapıldığı tarih itibari ile dünyanın en büyük grafik animasyonunu gösterebilen DMX protokollü, en büyük LED ekranı olmuştur. Özel yazılım ve altyapıyla çalıştırılan LED ekran uygulaması, Info Group tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve anahtar teslim uygulanmıştır. Bu teknolojiyle AVM içerisinde animasyonlar, showlar ve istenilen her formatta görüntü sunumu yapılabilmektedir. Bunun yanında Optimum Outlet in genel ses sistemleri, acil anons sistemleri, profesyonel ses ve ışık sistemleri ve portatif ses sistemleri Info Group tarafından yapılmıştır.

31 CAPACITY İSTANBUL / BAKIRKÖY Bakırköy ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity nin giriş cephesindeki 30m ye 3m boyutlarındaki led ekran uygulaması ve dış cephe aydınlatması InfoGroup tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve anahtar teslim uygulanmıştır. Bu teknolojiyle AVM dışındaki meydanda; animasyonlar, konser ve maç yayınları, kurumsal reklamlar ve istenilen her formatta görüntü sunumları yapılabilmektedir.

32 AĞAOĞLU ANDROMEDA GOLD İSTANBUL / ATAŞEHİR VIAPORT İSTANBUL / KURTKÖY Andromeda Gold Ataşehir; 51 kat yüksekliğinde, 398 daireye sahip göz alıcı bir rezidans projesi. Her katında teras, terasta villa daireleri bulunuyor. Ayrıcalıklı bu özelliğiyle; daire sakinleri bahçelerinden deniz ve adalar manzarası izleyebilmenin doyumsuz keyifini yaşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki Viaport AVM nin içerisinde yeralan LED Wallwasher aydınlatma projesi InfoGroup tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve uygulanmıştır. Bu teknolojiyle ışık ve mimari bütünleştirilerek renk geçişleri yapılabilmektedir. Andromeda Gold a görsel ihtişamı katan özellik ise altın renkli dış cephe kaplaması ve akşam üstü saatlerinden başlayarak gece boyu kendini gösteren dış cephe aydınlatması. Andromeda Gold projesinin dış cephe aydınlatması İnfoGroup tarafından TUBE LED sistemi uygulanarak hayata geçirilmiştir. Uygulanan bu TUBE LED sistemi sayesinde bilgisayar yazılımı yapılarak birçok renk animasyonu uygulanabilmekte ve görsellik güçlendirilmektedir.

33 SANKO PARK GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL LIFE GYM ARENA İSTANBUL / DARÜŞŞAFAKA Gaziantep in en yeni, en büyük AVM si Sankopark ın; buz pisti, organizasyon alanları ve diğer bütün mekanlarının genel ses sistemleri, profesyonel ses ve ışık sistemleri, portatif ses sistemleri anahtar teslim InfoGroup tarafından yapılmıştır. Toplam m2 alana sahip Life Gym Arena; olimpik açık ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzları, 4 adet açık kapalı tenis kortu, sauna, masaj, dinlenme salonu, fin hamamı ve m2 fitness alanıyla yurtdışından lisanslı kalite ödülü almış profesyonel bir spor kulübü özelliği taşımaktadır. Ayrıca Darüşşafaka Life Gym Spor ve Yaşam Merkezi; düğün organizasyonları ve iş yemekleri için 1000 kişilik balo salonu, 250 kişilik kafe, 1500 kişi kapasiteli anfi tiyatro alanı ile pek çok sosyal etkinliklere de olanak sağlamaktadır. Life Gym Arena nın; tüm profesyonel ses sistemleri Info Group tarafından kendi markası DA VINCI uygulanarak hizmete geçirilmiştir.

34 ÇOCUK DÜNYASI TÜRKMENİSTAN / AŞKABAT Türkmenistan ın Aşkabat şehrinde bulunan Çocuk Dünyası AVM sinin giriş cephesinde yeralan 4m ye 3m boyutlarındaki 3 adet LED Screen uygulaması InfoGroup tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve anahtar teslim uygulanmıştır. Bu teknolojiyle AVM dışındaki meydanda animasyonlar, film yayını, kurumsal reklamlar ve istenilen her formatta görüntü sunumu yapılabilmektedir. DAĞ ÜSTÜ PARK AZERBAYCAN / BAKÜ Toplamda 3 kattan oluşan bu muazzam yapı Bakü nün en yüksek noktasına kurulmuş olup restaurant ve pub olarak konuklarına hizmet vermektedir. Dağ Üstü Park ın genel alan seslendirmesi, APART AUDIO kalitesiyle InfoGroup tarafından gerçekleştirilmiştir. MOVA PARK MARDIN YENİ HAYAT AZURE AZERBAYCAN / BAKÜ Güneydoğu nun en büyük projelerinden biri olan Mova Park; Mardin de m2 lik alan üzerine inşa edilmiştir. Projenin AVM kısmının genel ses sistemleri, acil anons sistemleri, düğün salonu ve çok amaçlı salon kısımlarının profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri, Aqua Park kısmının profesyonel ses sistemleri anahtar teslim Info Group tarafından yapılmıştır. Bu büyük projeyi InfoGroup konusunda dünyanın en önemli ses, ışık ve görüntü markalarının kalitesiyle hayata geçirmiştir. Yeni Hayat Azure kompleksi; Azerbaycan ın inşaat sektörünün liderlerinden olan Yeni Hayat şirketinin Bakü de gerçekleştirdiği en yenilikçi projelerden biridir. Bu görkemli kompleksin; dıs cephe TUBE LED animasyon aydinlatmasi COSTUME LIGHT, acil anons sistemleri ATEIS, PA ses sistemleri ise APART AUDIO markalarının kalitesi kullanılarak InfoGroup tarafından yapılmıştır.

35 MAĞAZALAR Mağazaların insanlar üzerindeki etkisinde ses, aydınlatma ve görsellik büyük bir önem taşımaktadır. Ayrıca marka güçlendirilmesi, müşterilerin memnuniyeti ve çalışanların motivasyonunda da artış sağlamaktadır. Dünyaca ünlü birçok markanın mağaza seslendirmesinde InfoGroup çözüm ortaklığı sunmaktadır. LED ekranlar, genel ve profesyonel ses sistemleri, portatif ses sistemleri, dj ekipmanları ve özel hoparlör tasarımı uygulamalarında InfoGroup tercih edilmektedir.

36 Gülden Yılmaz ile Röportaj Köşesi KOTON Türkiye genelinde 160 ın üzerinde Koton mağazasının profesyonel genel mağaza seslendirmesi ve ses sistemleri InfoGroup un markalarından APART ile hayata geçirilmiştir. Ayrıca koton İstanbul Ana Merkez Binasının içindeki LED Screen uygulaması InfoGroup tarafından tasarlanmış, projelendirilmiş ve uygulanmıştır yılında ilk mağazalarını açan ve bugün 24 ülkede 240 mağazaya ulaşan Koton, her yıl mağazalarında den fazla yeni model sunarak Türkiye ve Dünya da tekstil sektörüne öncülük eden bir firma haline gelmiştir. Şirketi eşi ile birlikte günümüzdeki haline getiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz, birçok başarıya imza atmıştır. Perakende platformunun Oscar ı sayılan Mapic 2008 de Perakende Başarı Öyküsü ödülünü alan Gülden Hanım, 2009 yılında da Ekonomist dergisinin düzenlediği yarışmada Yılın Kadın Girişimcisi ödülüne layık görülmüştür. Ernst & Young Yılın Girişimcisi ödülünü de aynı sene içinde eşi ile birlikte Türkiye de kazanan yönetici, ülkemizi aynı yarışmanın Monte Carlo da düzenlenen Dünya ayağında başarıyla temsil edip yoğun ilgi görmüştür. İspanya da 2009 senesinde düzenlenen World Retail Congress de perakende dalında birçok ödüle layık görülen Koton Mağazalarının kurucu sahiplerinden Gülden Yılmaz ın İnfo Group ile ilgili söyledikleri: İnfo Group ile uzun senelerdir çalışıyoruz. Mağazalarımızda ki ses sistemleri onların kontrolünde. Görsel sunumumuza, işitsel boyutta destek vermekte ve hoş mağaza ortamları yaratmamıza katkı sağlamaktadırlar. Ayrıca merkez binamızda, bir moda markasına yakışan fuaye yapmak istediğimizde, L biçiminde büyük bir LED ekran projelendirerek büyük katkı sağlamışlardır. Uygun maliyetli ürünleri, yerinde teknik destek esnasındaki özverili çalışmaları ile başarılı bir çözüm ortağımızdır. Çağın gerekliliklerine uygun olarak yurtdışında ve yurtiçinde yapmış oldukları çalışmalarla bize en iyi çözümleri önerdiler ve mağazalarımızda uyguladılar.

RETAJ ROYALE HOTEL İSTANBUL / GÜNEŞLİ LE MERIDIEN

RETAJ ROYALE HOTEL İSTANBUL / GÜNEŞLİ LE MERIDIEN Hakkımızda INFOGROUP olarak, 1991 yılından beri elektronik ürünler ve profesyonel ses ürünleri pazarında dünyanın en önemli mühendislik / tasarım firmaları ile iş birliği halinde başarılı projelerde çalışmaktayız.

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

Doubletree by Hilton İSTANBUL/MODA

Doubletree by Hilton İSTANBUL/MODA OTELLER Doubletree by Hilton /MODA Dünyaca ünlü Hilton Oteleri nin Kadıköy deki Doubletree otelinin profesyonel ses ve görüntü sistemlerini Info Group gerçekleştirdi. İngiltere de sektörünün en önde gelen

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

OTEL - PLAZA - REZİDANS

OTEL - PLAZA - REZİDANS www.infogroup.info INFOGROUP; 1991 yılından bugüne teknolojik ürünler alanında faaliyet göstermektedir. Mühendislik - tasarım ve uygulama alanlarında yurtiçi / yurtdışında anahtar teslim proje hizmetleri

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

ses ışık görüntü Oteller Club Bar Restoran Café Sinema, Tiyatro Kültür Merkezleri Çok Amaçlı Salonlar AVM Mağazalar

ses ışık görüntü Oteller Club Bar Restoran Café Sinema, Tiyatro Kültür Merkezleri Çok Amaçlı Salonlar AVM Mağazalar Huzur Mah. İmam Çeşme Yolu Cad. Asude Sok. No:3/1, Seyrantepe, 34396 Tel: +90 212 289 27 27 Fax: +90 212 289 21 06 www.infogroup.info Oteller Club Bar Restoran Café ses ışık Sinema, Tiyatro Kültür Merkezleri

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn

Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn Genel Bilgiler Conrad İstanbul Bosphorus sizlere tamamen yenilenen oda ve süitleriyle lüks ve konforun bir arada sunulduğu konaklama deneyimi yaşatır. Tarihi Yarımada

Detaylı

Türkmenistan Bağımsızlığının 20. Yılını Asimetrik Ürünleriyle Kutluyor

Türkmenistan Bağımsızlığının 20. Yılını Asimetrik Ürünleriyle Kutluyor Türkmenistan Bağımsızlığının 20. Yılını Asimetrik Ürünleriyle Kutluyor Türkmenistan, bağımsızlığının 20. yılını muhteşem projelerle kutluyor. Ekim ayı içinde Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov

Detaylı

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

İstanbul u kıskandıracak bir kent! İstanbul u kıskandıracak bir kent! 100.000 m² arazi çocukken hep resmini çizdiginiz YESiLLER icinde BiR EV VARDI iste bu ev O EV 73.000 m² peyzaj Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup gereklilik halinde

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Organizasyon dünyası sektöründe 30. Yılını gururla kutlayan Pink Organizasyon, ulusal ve uluslararası organizasyon hizmetlerinde 2016 yılını da lider olarak

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y İLK BAKIŞTA... UZAKLIK Şehir Merkezi: 10 km Atatürk Havalimanı: 10 km CNR Expo: 10 km Tarihi yarımada: 9 km HİZMETLER Marmara Denizi manzaralı 133

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER B O D R U M B O D R U M Adres İçmeler P.K. 357 48400 Bodrum / MUĞLA / TÜRKİYE Tel +90 252 3168980 313 73 00 Faks +90 252 313 73 01 Web Adresi E-mail Kategori www.ersan.com.tr booking@ersan.com.tr 5 Star

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Emerald Riverside a hoş geldiniz...

Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside projemiz ile hedeflediğimiz yaşam tarzı Şehir merkezinde tatil gibi hayat. Projemiz Alanya nın en hızlı gelişen modern bölgesindedir. Projenin yakınlarında

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz!

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! İstanbul un yoğun şehir trafiğinden uzak olan Retaj Royale İstanbul Hotel imiz Atatürk Havalimanı'na, CNR Fuar alanına araç ile 5 dakika mesafededir. Mall

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

OTOMATİK BAYRAK SİSTEMLERİ

OTOMATİK BAYRAK SİSTEMLERİ OTOMATİK BAYRAK SİSTEMLERİ CANLI DEVLET TÖRENİ www.eserotomatikbayrak.com www.esersahne.com Kendi özgün tasarımları ile 1987 yılından bugüne; sahne sistemleri ve mekanikleri ile otomatik bayrak sistemleri

Detaylı

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M 2113. Cd. im Ost Sk. 947. 1. Cd. 1940. Cd. 1940.. Sk 5 195 d..c 969 1. 26 20. Cd ne tık Ba Mah. Mah. arı ulv tb erle ulv h. Ma pm op Batıkent Metro M İlky arı koo o ntk Ke tb ah. şke n şim Ba Ke nt len

Detaylı

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz.

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA 2000 yılından beri sektör içerisindeki son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti KALBİ uluslararası organizasyonlar, Kamu ve kurumsal alandaki etkinlikler,

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Villa Projeleri. Villa da yaşam standartları değişti

Villa Projeleri. Villa da yaşam standartları değişti Villa Projeleri Villa da yaşam standartları değişti Akıllı Bina konseptine yeni bir bakış açısı getiren Berker sayesinde farklı müşteri beklentileri artık tam karşılığını bulurken, konfor güvenlik ve tasarruf

Detaylı

Belek Mahallesi Kongre Caddesi No:18/A Belek - Serik / Antalya / TURKEY T: +90 (242) 710 20 00 F: +90 (242) 242 710 19 19 E: premiumbelek@rixos.

Belek Mahallesi Kongre Caddesi No:18/A Belek - Serik / Antalya / TURKEY T: +90 (242) 710 20 00 F: +90 (242) 242 710 19 19 E: premiumbelek@rixos. Rixos Mice Catalogue 2015 Rixos Mice Catalogue 2015 Belek Mahallesi Kongre Caddesi No:18/A Belek - Serik / Antalya / TURKEY T: +90 (242) 710 20 00 F: +90 (242) 242 710 19 19 E: premiumbelek@rixos.com www.rixos.com

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

YENİ HOLOGRAMLAR VE MÜŞTERİ HİKAYELERİ EMİR MURAT İZCİ

YENİ HOLOGRAMLAR VE MÜŞTERİ HİKAYELERİ EMİR MURAT İZCİ YENİ HOLOGRAMLAR VE MÜŞTERİ HİKAYELERİ EMİR MURAT İZCİ Kino-mo, Ergül Makina Sahne Sanatları Danışmanı Yeni Hologramlar 1000 lerce Reklam Noktası MÜŞTERİ DENEYİMİ ÖNEMLİDİR MÜŞTERİYE ÖZEL İLGİ ÇEKİCİ NET

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

Mark Howorth imzasıyla

Mark Howorth imzasıyla DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Mark Howorth imzasıyla CHALET SOLAIS İsviçre nin Villars bölgesindeki dağların tepesinde, vadiye hakim bir noktada bulunan Chalet Solais, ünlü İngiliz

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Mobilya & Dekorasyon Kurumsal Tanıtım Dosyası www.akcaymobilya.com.tr Genel Şirket Tanıtımı Şirket Misyonu Faaliyet Alanlarımız Referanslarımızdan Bazıları Yönetim Kurulumuz Ekler Vergi Levhası Sanayi

Detaylı