Beyoğlu Belediyesi nin, gelenekselleşen

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beyoğlu Belediyesi nin, gelenekselleşen"

Transkript

1

2 Haziran ilden 20 den fazla köy derneği geleneksel tatlarını sergiledi 7. Yerel Tatlar Festivali coşkusu Belediyesi nin düzenlediği 7.Yerel Tatlar Festivali, bu yıl da Anadolu nun kültürel tatlarını ve renklerini na taşıdı. 6 ilden 20 nin üzerinde köy derneğinin katıldığı ve unutulmaz anların yaşandığı festivalde Kastamonu ve Giresun ilinin gecelerinde de coşku vardı. Antalya ve Aducra lezzetlerinin de sunulduğu Festivalin son ili olan Rize gecesi Kızılay Meydanı nda kutlandı. Belediyesi nin, gelenekselleşen Yerel Tatlar Festivali bu yıl yedinci kez düzenlendi. Belediyesi ile ilçedeki yerel derneklerin ortaklaşa düzenlediği festivale bu yıl 6 ilden 20 nin üzerinde köy derneği katıldı. Türkiye nin dört bir köşesinin kültürel tatlarını nda buluşturan festivalde yöresel yemeklerin yanı sıra o yöreye ait kıyafetler, eşyalar sergilendi, konserler düzenlendi, halk oyunları oynandı. Anadolu nun yöresel tatlarını nun çeşitli meydanlarında bir araya getiren festival Antalya ve Konya geceleriyle başladı, Alucra, Kastamonu ve Giresun gecesiyle devam etti. Kastamonu nun Yerel Tatları Kasımpaşa da Konya, Antalya ve Alucra nın tatlarını bir arada görerek ve tadarak farklı bir festival yaşayan lular, Kasımpaşa Kızılay Meydanı nda düzenlenen Kastamonu gecesinde de renkli bir gece yaşadı. Kastamonu yöresinin halk oyunuyla başlayan gecede, yerel sanatçıların konseri meydanı dolduranları coşturdu. Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan ın da katıldığı gecede Belediyesi başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, Kastamonu köy dernekleri başkanları ve çok sayıda Kastamonulu katıldı. Kastamonu Dernekler Federasyonu, İnebolu ve Çevresi İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği, İnebolu Çubuk Köyü Derneği ve İnebolu Üçlüce Köyü Derneği başkanları gecenin sonunda Başkan Demircan a katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Giresun Haliç e Taşındı Anadolu nun yerel tatlarını ve kültürlerini lulara sunan festivalin bir diğer ili Giresun du. Giresunlular gecesi Hasköy sahilinde gerçekleştirildi. Etkinlik alanına kurulan stantlarda sergilenen yöreye has yemeklerin lezzeti geceye katılanlardan tam not aldı. Yörenin lezzetlerinden karalahana sarması, karalahana diblesi, ısırgan püresi, mısır ekmeği, fasulye turşusu, kiraz duzlaması ve pezik mıhlaması yoğun ilgi gördü. Mutfağından giyimine, türkülerinden horonuna, Giresun karşılamasına kadar Giresun un tüm zenginlikleri gecede tanıtıldı. Derneklerle buluşmaya önem veriyoruz Başkan Demircan alanı dolduranların açtığı nda mutluyuz, çünkü Giresunluyuz, Görele seni bağrına bekliyor, Yanımızda olduğun için teşekkürler Demircan pankartlarıyla karşılandı. Kemençe eşliğinde söylenen Karadeniz türküleriyle Giresun karşılaması oynayan Giresunlular, daha sonra kemençe eşliğinde horon tepti, belediye başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için yarıştı. Festivalin son ili olan Rize gecesi de Kızılay Meydanı nda kutlandı.

3 Haziran Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu nu ziyaret etti Çubukçu dan siyasete şarkı molası Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yoğun siyasi çalışmaları arasında ziyaret ettiği Belediyesi Gençlik Merkezi nde gençlerle birlikte şarkı söyledi. Çubukçu ya Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti. Belediyesi nin Şişhane deki Gençlik Merkezi önemli bir ismi ağırladı. Çalışmalarına seçim bölgesi olan 2. bölgede devam eden Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yoğun siyasi çalışmaları arasında Belediyesi Gençlik Merkezi ni ziyaret etti. Bakan Çubukçu, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın eşliğinde ziyaret ettiği Şişhane deki Gençlik Merkezi nde gençlerle sohbet etti, şarkılar seslendirdi, tiyatro oyunu izledi. Gençlerle Şarkı Söylediler Bakan Çubukçu, Gençlik Merkezi nde ilk olarak ilçedeki öğrencilerin nu anlatan fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi. Ardından Devlet Tiyatroları Sanatçısı Özlem Güveli Türker in eğitiminde tiyatro çalışmaları yürüten Gençlik Merkezi öğrencilerinin sahneye koyacağı Yaşasın Tiyatro adlı oyunun provasını izledi. Gençler arasında oldukça keyifli olduğu gözlenen Çubukçu, müzik atölyesinde Belediyesi Gençlik Orkestrası ile şarkı söyledi. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın da3 eşlik ettiği güftesi Nihat Asar a bestesi Teoman Alpay a ait olan Nasıl Geçti Habersiz şarkısını seslendiren Çubukçu oldukça keyifli dakikalar yaşadı. Daha sonra Başkan Demircan, Çubukçu ya Gençlik Merkezi hakkında bilgiler verdi. Avrupa gemisine katılan öğrenciler sertifikalarını aldılar Belediyesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi AB Enstitüsü işbirliğiyle Şişhane deki Belediyesi Gençlik Merkezi nde düzenlenen Avrupa Gemisi Seminerleri ne katılan öğrenciler sertifikalarını Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın elinden aldı. Belediyesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü işbirliğiyle Şubat- Mayıs 2011 tarihleri arasında Şişhanedeki Belediyesi Gençlik Merkezi nde düzenlenen Avrupa Gemisi Seminerleri nin final programı Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın da katılımıyla Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü nde yapıldı. Gençler Avrupa nın çok kültürlü yapısını öğreniyor Programda bir konuşma yapan Demircan, sözlerine salonda bulunan tüm öğrencileri üniversiteli olarak hayal ettiğini belirterek başladı. nun kültür, sanat ve turizmin merkezi olduğunu, geleceğinin bu kavramlar üzerine şekillendiğini ve nun akıl ürettiğini dile getiren Demircan, Avrupa Birliği nin çok kültürlü yapısının gençler tarafından öğrenilmesinin bu bağlamda önemli olduğunu vurguladı.

4 Haziran 2011 lu gençler yelken Minik yelkenciler Ödüller Optimist Junior Kategorisi 1. Alp Baltalı - İstanbul Yelken Kulübü 2. Efe Urçar - İstanbul Yelken Kulübü 3. Ege Dündar - İstanbul Yelken Kulübü Optimist Kız Kategorisi 1. Çağla Özerdik - İstanbul Yelken Kulübü 2. Aleyna Pekiner - Galatasaray Yelken Kulübü 3. İrem Kuruner - Galatasaray Yelken Kulübü Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 5. Haliç Yelken Yarışları nefes kesen mücadeleyle sona erdi. Yarışlarda dereceye giren sporcular kupalarını Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın elinden aldı Optimist Genel 1. Alp Baltalı - İstanbul Yelken Kulübü 2. Efe Urçar - İstanbul Yelken Kulübü 3. Ege Dündar - İstanbul Yelken Kulübü 4. Akın Bulgurlu - İstanbul Yelken Kulübü 5. Furkan Demirci - Yelken Kulübü Üç tarafı denizlerle çevrili nda yelken sporunu gençlere sevdirmek ve yaymak, Haliç i yelken sporunun merkezi yapmak amacıyla kurulan Belediyesi Yelken Kulübü nün her yıl düzenlediği Haliç Yelken Yarışları nın beşincisi yine nefes kesti. Belediyesi Yelken Kulübü nün ev sahipliğinde gerçekleşen yarışlara Belediyesi Yelken Kulübü, Marina Dragos Yelken Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü ve Galatasaray Yelken Kulübü nün kız-erkek optimist takımları yarıştı. Haliç Köprüsü ve Unkapanı Köprüsü arasındaki parkurda çift eleme sistemi ile yapılan yarışlar izleyenlere keyifli saatler yaşattı yaş arası sporcuların rüzgara yelken açarak birincilik için mücadele ettiği yarışlarda İstanbul Yelken Kulübü tüm kategorilerde ödülleri topladı. Optimist Genel Kategoride İstanbul Yelken Kulübü nden Alp Baltalı birinci oldu. İkinciliği aynı kulüpten Efe

5 Haziran yarışlarında kıyasıya mücadele ettiler Haliç te nefes kesti Urçar, üçüncülüğü Ege Dündar aldı. Optimist Kızlar Kategorisinde İstanbul Yelken Kulübü nden Çağla Özerdik birinci olurken, Optimist Junior Kategorisinde aynı kulüpten Alp Baltalı birincilik kupasını aldı. Yelken Sporu Çocuklarımızın Geleceğini Şekillendirecek Yarış sonunda dereceye giren takımlara kupalarını Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan verdi. Sporcuları tek tek tebrik eden Demircan, Haliç Yelken Yarışları nın beşincisini düzenlemekten çok mutlu olduklarını belirterek, Haliç ve İstanbul Boğazı nın çevrelediği nda yaşayan çocuklarımızı denizle buluşturmak için 5 yıl önce yelken kulübümüzü kurduk. Bugüne kadar 50 sporcumuz lisanlarını alarak yelken sporcusu oldu. Beş yıldır düzenlenen bu yarışlar çocuklarımıza yelken sporu heyecanını yaşatıyor. Bugün burada yarışan, optimist teknesiyle kupa heyecanı yaşayan çocuklarımız ileride bu sporla hayatlarını belki kazanabilecekler. Spor sevgisi olarak başlayan bu yarışlar çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek. lu çocuklar ilerde yelken sporunda başarılara imza atacak dedi.

6 Haziran 2011 Türk ve dünya gençleri Kefken Kampı nda buluşuyor Kefken Kampı ilk misafirlerini ağırladı Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı nın bu yılki misafirlerinin ilk kafilesi kampa yerleşti. nda yaşayan toplam 350 genç, bir hafta boyunca, denizin, güneşin ve doğanın keyfini çıkardı. Bilgi ve becerilerini arttıran aktiviteler yapan gençler hafta sonu düzenlenen gala gecesinde hünerlerini sergiledi. Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı nın 2011 yılı ilk misafirleri kampa yerleşti. Kasımpaşa dan hareket eden 350 lu genç Belediyesi ne ait otobüslerle İzmit in Kandıra ilçesine bağlı Kefken Köyü ndeki kampa ulaştı. Aileleri tarafından yolcu edilen gençler, bir hafta boyunca denizin, güneşin ve doğanın keyfini çıkardı, kendileri için hazırlanan programlara katıldı. Başkan, Kampı Ziyaret Etti Kamp sakinleri bir hafta boyunca, serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirdi. Kampı, her hafta sonu ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilk hafta giden gençleri de yalnız bırakmadı. Hafta sonu, kampı ziyaret eden Demircan, gençlerle birlikte vakit geçirdi. Ardından, bir hafta boyunca, bilgi ve becerilerini arttıran gençlerin amfi sahnede düzenledikleri gala programını izledi. Gençler, sahnedeki performanslarıyla adeta devleşti. Gençlik Korosu şarkılar söyledi, tiyatroya yeteneği olanlar oyun sahneledi, hafta boyunca sporla zaman geçiren gençler sahnede sportif performanslar sergiledi. Resim atölyesinin öğrencilerinin resimleriyle geçiş yaptığı sahnede oynanan halk oyunları izleyenleri büyüledi. ABD li Gençler Konserde Kampa bu yıl da ilçedeki gençlerin yanı sıra, her yıl olduğu gibi Türkiye den ve dünyadan gençler de katılacak. Bu misafirlerin ilki Amerika dan geldi. Amerika Yale Üniversitesi nin gençlerinden oluşan Whim N Rhythm A Capella Grubu, bir hafta boyunca kampta lu gençlerle birlikte tatil yaptı. Grup gala gecesinde sahne alarak bir de konser verdi. Programların sonrasında Demircan, kampa katılan öğrencilerle fotoğraf çektirdi, onlara hediye verdi Genç Yararlanacak 7 yıldır, yaş arası gençlerin katıldığı kamp bu yıl 12 hafta sürecek. 11 Eylül 2011 tarihinde sona erecek doğa harikası kampta, 5000 lu genç okul sezonunun yorgunluğunu atacak. Bugüne kadar gerek ndan, gerek Türkiye nin birçok şehrinden ve dünyanın pek çok ülkesinden toplam 32 bin 200 öğrenciyi ağırlayan kampa gençler birer haftalık periyotlarla katılacak.

7 Haziran Her gün değişen ve gelişen basına anlatıldı Başkan, bölge gazetecileriyle buluştu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle gençlerin vazgeçilmez mekanı olan Belediyesi Gençlik Merkezi nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltıda dünden bugüne nda nelerin değişip geliştiği konuşuldu. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Belediyesi Gençlik Merkezi nde bölge gazetecileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir sohbet ortamında geçen kahvaltıda nun tarihi değişimine değinen Demircan, tarihten bu yana hep kültürün ve sanatın merkezi olmuştur, biz de na bu özelliğine yakışır şekilde hizmet ediyoruz dedi. Demircan, belediye olarak gençlere verdikleri önemi şu sözlerle açıkladı: 7 yıldır Kefken Çevre ve Yaz Kampı nda in üzerinde gencimizi ağırladık, gençlik merkezinde 12 yaş üstü gencimize kültürel ve sosyal etkinlikler düzenledik, kültür gezileri yaptık. Artık Gelişen ve Değişen Bir Var Demircan, kahvaltıdan sonra gazetecilere gençlik merkezini gezdirdi. Kahvaltıya katılan gazetecilerle eğitim sınıflarına giren Demircan, müzik atölyesinde prova yapan Belediyesi Gençlik Orkestrası üyeleriyle sohbet etti. nda yaşayan gençlere aidiyet duygusu oluşturduklarını belirten Demircan: Ancak aidiyet duygusu oluşturduğunuz zaman gelişme ve başarı gösterebilirsiniz, artık nun esnafından tutun da öğrencisine kadar herkes kendini lu hissediyor diyerek gelişmenin motor gücünün katılımcı olmaktan geçtiğini söyledi. Demircan gazetecilerin nda 7 yılda neler değişti? sorusunu: Bölgedeki otellerin yatak sayısını 6 binden 20 bine çıkardık. Kültürün ve sanatın merkezi olan ilçede kültür-sanat atölyelerini açtık. Birçok kültür ve sanat etkinliği ve festivali düzenliyoruz. Ayrıca, kaybettiğimiz mahalle kültürünü açtığımız semt konaklarıyla yeniden kazandırmayı sağladık. Gençlik merkezimizde gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri ve yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri çalışmalar başlattık. Bütün bunlar nda büyük bir değişimi sağlayan çalışmalarımızdan yalnız birkaçı diye cevaplandırdı. Demircan Bahçeşehirli öğrencilerini ağırladı Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Güncel Siyasal Konular ve Liderlik dersi verdiği Bahçeşehir Üniversitesi ndeki öğrencilerini makamında ağırladı. Öğrencilerine belediye binasını gezdiren, onlarla sohbet eden Demircan Haliç manzarasına hâkim bir restaurantta öğrencileriyle yemek yedi. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Bahçeşehir Üniversitesi ndeki öğrencilerini makamında ağırladı. Dört yıldır Güncel Siyasal Konular ve Liderlik dersi verdiği öğrencileriyle Belediyesi nde bir araya gelen Demircan, bu dönemin son dersini makamında verdi. Sınıf ortamından farklı bir mekânda gerçekleşen ders Demircan ın keyifli üslubuyla birleşince ortaya neşeli bir kapanış dersi çıktı.

8 Yıl boyunca Belediyesi nin 10 semt konağında 30 farklı branşta eğitim alan 7000 kursiyer Hasköy sahilinde düzenlenen programla eğlenerek yorgunluk attı. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, programın ardından sahile kurulan çadırda sergilenen el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı 5. Semt Konakları Genel Sergisi ni açtı. nun Semt Konakları çalışma Semt Konakları nda eğitim BEYOĞLU BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ Doğum Ta ri hi ve Ye ri Elazığ Memleketi Elazığ - Karakoçan Öğ re nim Du ru mu Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mes le ği İşçi İl Genel Meclisindeki Görevleri Kent Konseyi Komisyonu Üyesi Başkan Demircan a kursiyerler tablo hediye etti Ali Haydar ÖZCAN (CHP) Hak kın da Karakocan İlçesi Okçular Köyünde dünyaya geldi. Liseyi Karakocan Lisesi Edebiyat Bölümü birincisi olarak bitirdi. Daha sonra Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi nden mezun oldu yılında İstanbul Belediyesi Köprüler Müdürlüğünde göreve başladı. DİSK bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu te iş yeri Baş Temsilciliği ve Şube Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi. SHP İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yaptı yılları arası Belediyesi nde iki dönem Belediye Meclis Üyeliğine seçilip daimi Encümen Üyeliği görevinde bulundu yılında CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 2 dönem Belediye İş Sendikası Genel Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yaptı tarihinden bu yana Denetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam ediyor. Ali Haydar Özcan, İ.B.B Deniz Hiz. Müdürlüğü nde çalışıyor. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Belediyesi Semt Konakları nın eğitim yılı düzenlenen coşkulu program ve genel sergiyle sona erdi. Yıl boyunca Belediyesi nin 14 semt konağında 30 farklı branşta eğitim alan 7000 kursiyer Hasköy sahilinde düzenlenen programla eğlenerek yorgunluk attı. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kaymakamı Hasan Şenses, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, semt konaklarının yöneticileri, eğitimcileri, kursiyerleri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Coşkulu program, Belediyesi Semt Konakları Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu nun konseriyle başladı. han birb Türk sana perf nat sesl ranla H Kon Dem sem ne nakl len han oldu tildiğ sahi üniv mız ma için Has şefk mız öğre rara mel tı. S bir Sizle

9 malarıyla Başkan dan tam not aldı tim yılı şenlikle sona erdi NİSAN ladı. Semt konaklarında eğitim gören hanımlardan oluşan koro Türk Müziği nin birbirinden değerli eserlerini seslendirdi. Türkiye nin Türk Müziği üstadı ve keman sanatçısı Ali Yıldırır yönetimindeki koro performansıyla göz doldurdu. Türk Sanat Müziği nin hareketli eserlerini de seslendiren koro, Hasköy sahilini dolduranlara keyifli dakikalar yaşattı. Semt Konakları Hanımlarımızın Üniversitesi Oldu Konser sonrası sahneye gelen Başkan Demircan, konuşmasında semt konaklarının önemine değinerek, Semt konaklarımız yıl boyunca verilen eğitimlerle ilçemizdeki hanımlarımızın üniversitesi oldu. Şehir kültürünün üretildiği, insanlarımızın meslek sahibi olduğu gerçek bir üniversite oldu. Çocuklarımız için bir anaokulu, bakıma muhtaç kardeşlerimiz için sıcak bir yuva oldu. Hastalarımıza doktor oldu, şefkatli bir el oldu. Amacımız insanlara balık tutmayı öğretmek, niteliklerini artırarak, mutlu bir hayat sürmelerine imkan sağlamaktı. Semt konaklarını sizlere bir imkan olarak sunduk. Sizler bu imkanı en güzel Belediyesi Semt Konakları nda hizmet veren anaokullarının yılsonu gösterilerinde minikler hem yeteneklerini sergiledi hem de eğlendi. şekilde değerlendirdiniz. Şehir hayatına, aile ekonomisine, topluma fayda ve değer üretir hale geldiniz dedi. Kaymakamı Hasan Şenses de yaptığı konuşmada, semt konaklarının bir ruh, emek ve gelecek ürettiğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ise semt konaklarının eğitim adına çok önemli bir hizmet olduğunu belirtti. El Emekleri Göz Nurları Sergilendi Konuşmaların ardından Başkan Demircan, semt konakları yöneticilerine ve eğitimcilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek çiçek takdim etti. Programın sonunda Demircan a bir de sürpriz vardı. Semt Konakları Yöneticileri ve Eğitimcileri Demircan ve eşi Ferda Demircan a katkılarından ve desteklerinden ötürü teşekkür çiçeği sundu, kursiyerlerin yaptığı yağlı boya tablosu hediye etti. Semt konaklarının resim branşına giden ve bir yarışmada dereceye giren öğrenciler de hediyelerini Demircan ın elinden alma mutluluğunu yaşadı. Program oldukça coşkulu ve renkli bir bölümle sona erdi. Semt konaklarının anaokullarında eğitim gören 400 anaokulu öğrencisinden 200 ü sahneye çıkarak kep attı. Sahneyi dolduran minikler kep atma töreninde renkli görüntüler oluşturdular. Minikler daha sonra çok sevdikleri Belediye Başkanlarıyla toplu fotoğraf çektirdiler. Programın ardından genel serginin açılışına geçildi. Sergiyi davetlilerle birlikte açan Demircan, Hamdolsun, şu eserlere, sizlere baktıkça çok yol kat ettiğimizi görüyorum, seviniyorum, gurur duyuyorum dedi.

10 Atık Pil Toplama kampanyası devam ediyor Pil toplayan öğrencilere ödül Haziran 2011 Belediyesi nce ilçedeki ilköğretim okullarında ve liselerde başlatılan Her Atık Çöp Değildir, Yarınlar Çöpe Gitmesin kampanyasında 40 bin çocuğa çevre bilinci kazandırıyor. Bu amaçla Atık Pil Toplama kampanyası gerçekleştiren Belediyesi en çok atık pil toplayan öğrencilere bilgisayar armağan ediyor. Belediyesi nin ilçedeki 40 bin ilköğretim okulu öğrencisiyle başlattığı Atık Pil Toplama kampanyasında ödüller verilmeye başlandı. Öğrencileri çevre kirliliğiyle mücadele konusunda bilinçlendirmek ve geri dönüşüm konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan Her Atık Çöp Değildir, Yarınlar Çöpe Gitmesin kampanyasının ilk ödülü Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın katılımıyla Firuzağa İlköğretim Okulu nda düzenlenen törenle verildi. 5 bin 240 atık pilin toplandığı okulda birinci, en çok atık pil getiren öğrenciler arasında çekilen kurayla belirlendi. Çekilen kurada bilgisayar ödülünü, ana sınıfı öğrencisi İsmail Umut Çalışkan aldı. Ödülünü Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın elinden alan minik İsmail hem çevreye duyarlı olmanın, hem de bilgisayar sahibi olmanın heyecanını aynı anda yaşadı. Dilnihat Özyeğin ve Okçumusa Bilgisayar Kazandı Her Atık Çöp Değildir, Yarınlar Çöpe Gitmesin kampanyasının ilk ayağını oluşturan Atık Pil Toplama kampanyasında ikinci ödül Dilnihat Özyeğin Anadolu Kız Meslek Lisesi ne gitti. Okulda düzenlenen törende önce öğrencilerin atık pil toplamayla ilgili tiyatro gösterisi izlendi, ardından okul korosunun seslendirdiği türküler dinlendi. Çekilen kurada bilgisayar ödülüne hak kazanan Mahmut Aksoy adlı öğrenci alkışlar eşliğinde çıktığı sahnede ödülünü Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın elinden aldı. Okçumusa İlköğretim Okulu nda gerçekleştirilen üçüncü ödül töreninde ise yine kura sonucu Fahriye Kevser Güzel adlı öğrenci bilgisayar ödülünün sahibi oldu. Okçumusa İlköğretim Okulu nda yapılan ödül töreninde günün şampiyonu tek başına en çok pili toplayan öğrenci Ali Osman Güzel oldu. Güzel, 1 adet mp3 ile ödüllendirilerek törene katılanlardan büyük alkış aldı. Kampanyaya katılan Kadımehmet İlköğretim Okulu ve Kaptanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinden dereceye girenler de yapılan törenle ödüllerine kavuştular.

11 Haziran mahalle sineğe karşı ilaçlanıyor Sineksiz günler için ilaçlamalar sürüyor Belediyesi bahar aylarında ilaçlama çalışmalarıyla kontrol altına aldığı ilçedeki sivrisinek ve karasinekle mücadele çalışmalarına hız verdi. nun 45 mahallesinde sürdürülen çalışmalarda, özellikle, sinek ve sivrisinek üremesine müsait olan alanlar periyodik aralıklarla ilaçlanıyor. Kış aylarında özellikle rögar ve yağmur mazgallarına yumurta bırakmaya hazırlanan sinek, sivrisinekle mücadele için ilaçlama çalışmalarını mart ayında başlatan Belediyesi, çalışmalarına havaların ısınması ile birlikte hız verdi. İlaçlama çalışmalarında amaç, larva döneminde haşereleri yok etmek, ilçe halkının yaz günlerini rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlamak... Belediyesi Veterinerlik İşleri Şefliği ilaçlama ekiplerince nun 45 mahallesinde sürdürülen çalışmalarda özellikle, sinek ve sivrisinek üremesine müsait olan alanlar periyodik aralıklarla ilaçlıyor. İlaçlama çalışmaları sivrisineklerin en yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde yapılıyor. Ekipler ayrıca, ilçedeki sivrisineklerin üremesine sebep olan kaynakları tespit ederek kurutuyor. yesi temizlik ekipleri tarafından her gün düzenli olarak çöpleri toplanan çöp konteynerleri temizliğin ardından ilaçlama ekipleri tarafından ilaçlanıyor. Özel Mülkiyete İlaçlama Hizmeti Veriliyor Belediyesi özel mülkiyetini (konut ya da işyeri) ilaçlatmak isteyen ilçe halkına hizmet götürüyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler Belediyesi nin numaralı çağrı merkezini arayarak taleplerini bildiriyor. Talepler Belediyesi Veterinerlik İşleri Şefliği tarafından değerlendirilerek belirtilen ev ve işyerlerinde ilaçlama yapılıyor. Özel mülkiyetlerde karasinek, sivrisinek, hamam böceği, fare, bit, pire ve tahtakurusu gibi hayvanlara karşı ilaçlama yapılıyor. Bu ilaçlama hizmeti cüzi bir ücret karşılığında veriliyor. Ücret tarifesi Belediye Meclisi tarafından alınan kararla belirleniyor. Okul ve İbadethaneler İlaçlanıyor Okul ve ibadethanelerin ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri de Veteriner İşleri Şefliği tarafından yapılıyor. Gelen talepler doğrultusunda ilaçlama ekipleri tarafından ilaçlanan okul ve ibadethanelerde rastlanan herhangi bir salgın hastalık tehdidinde ilaçlamalar sık yapılıyor. Ayrıca, okulların su depoları her yıl düzenli olarak temizleniyor. Çöp Konteynerleri İlaçlanıyor Yaz aylarının gelmesiyle tüketilen yaz meyvelerinden kavun, karpuz kabukları çöp torbalarında yoğunluk oluşturuyor. Bu yoğunlukla dolan çöp konteynerleri karasinek ve sivrisineklerin çoğalmasına sebep oluyor. Bu bakımdan, Beledi-

12 Haziran 2011 Devlet Bakanı Egemen Bağış nun Gençlik HepGenç Yaşam Koçu misyonuyla yedi yıldır yol alan Belediyesi Gençlik Merkezi nin Şişhane deki yeni binası Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ın katılımıyla açıldı. Açılışta, ünlü pop sanatçısı Emre Altuğ konseriyle doyasıya eğlenen gençler; kendilerine yepyeni dünyalar sunan Belediye Başkanı Demircan ı ayakta alkışladı. Belediyesi tarafından 7 yıldır hizmet veren gençlik merkezi, Hepgenç Yaşam Koçu sloganıyla Kasımpaşa dan Şişhane deki yeni binasına taşındı. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, merkezin açılışını Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış la birlikte yaptı. Muhteşem bir törenle açılan merkezde ayrıca, Belediyesi ile AB Genel Sekreterliği arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmza töreninin ardından, gençlik merkezini gezen Bakan Bağış, Başkan Demircan dan bilgi aldı. Belediyesi Gençlik Orkestrası Büyüledi Hepgenç marka projelerinin üretildiği gençlik merkezinin açılış töreninde sahneye ilk olarak 70 kişilik Belediyesi Gençlik Orkestrası çıktı. lu gençlerden oluşan orkestra keman virtiözü Muhammed Yıldırır şefliğinde muhteşem bir konser verdi. Sahnedeki performanslarıyla davetlileri büyüleyen genç orkestra, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Bakan Bağış: nda Gençlik Merkezi Doğru Bir Proje Açılış töreninde konuşan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başkan Demircan ı tebrik ederek başladığı konuşmasında, Dünyanın her tarafı gezilse ndaki hoşgörü havasının teneffüs edilemeyeceğini ve

13 Haziran Gençlik Merkezine hayran kaldı Merkezi yeni adresinde ülkemizde herkese lazım. AB standartları, krizsiz bir demokrasi, krizsiz bir hukuk anlamına geliyor. Başkan Demircan: Bu Merkezde nun Geleceğini İnşa Ediyoruz Gençlik merkezinin sadece çeşitli birimleri olan bir binadan ibaret olmadığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Biz burada bina değil, nun geleceğini inşa ediyoruz. Sadece, sinema, sergi, konser salonları olan kuru bir binayı hizmete açmıyoruz. Gençlik felsefemizi, gençliğe bakışımızı, gençliğe gelecekte umut olacak değerler sistemimizi yansıtan bir merkez açıyoruz. Hani Yunus Emre diyor ya: Ete kemiğe büründüm, Yunus HepGenç Yaşam Koçu Şişhane deki merkez, gerek projeleri, gerek dinamik mimarisi ile Belediyesi nin gençlik felsefesini ve gençliğe bakışını da ortaya koyuyor. Yaşantısıyla, dinamizmiyle, organizasyonlarıyla, turizmiyle, gençlik merkezleriyle hep genç, hep canlı, hep diri bir ilçe olan nun gençlerine yakışan merkez HepGenç Yaşam Koçu sloganıyla yol alıyor. HepGenç Yaşam Koçu ilçedeki gençlerin gelecek planlarını doğru yapabilmeleri için bir rehber ve yol haritası işlevi görüyor. Böylece, üretilen projelerle, gençlik ile geleceği paralel bir şekilde konumlandırılıyor ve çağın modern enstrumanlarıyla gençliği geleceğe taşıyor. Belediyesi adeta bir yaşam koçu olarak gençlerin potansiyellerini geliştirmeleri konusunda onlara yardım ediyor, seçeneklerini çoğaltıyor, yüreklendiriyor ve destek oluyor. Gençlerin önceliklerini belirlemesinde onlara yardımcı olmak, hedef belirlerken kendine güvenme dürtüsü kazandırmak ve özgüvenlerini en yüksek seviyeye çıkarmak için yapılan çalışmalar öncelikli sırada yer alıyor. Türkiye gibi genç bir ülkenin, gibi hoşgörü merkezinde gençlik merkezi açmasından daha doğru bir proje olamayacağını söyledi. Bağış, Ahmet Hamdi Tanpınar ın nu anlatırken kullandığı cümlelere dikkati çekerek, Şair için; 7-8 ırkın, birkaç dilin, bir o kadar din, ırk, örf ve ahlakın aynı teknede çalkalana çalkalana hazırlandığı gevşek, her an mayalanmaya hazır acayip bir hamurdur diyor şeklinde konuştu. Bağış, gençlik merkezinde hizmet verecek olan AB Bilgilendirme Ofisi hakkında şunları söyledi; Burada açılan AB merkezinden nda yaşayan herkes özellikle STK lar, gençler ve vatandaşlarımız yararlanacak. Özellikle AB fonlarına daha kolay başvurmak için bir altyapı oluşacak. AB standartları diye göründüm. İşte bu merkezimiz de, HepGenç misyonumuzun ete-kemiğe bürünmüş hali olacak dedi. Amaçlarının insanlığın en gözde miraslarından nun hep genç, hep dinamik kalması olduğunu ifade eden Demircan, kültürlerin buluştuğu bir havza, bir medeniyetler vitrini olan nun yaşantısıyla, dinamizmiyle, organizasyonlarıyla, turizmiyle, gençlik merkezleriyle, hep genç, hep canlı, hep diri bir ilçe olduğunu sözlerine ekledi. Emre Altuğ Coşturdu Protokol konuşmaları ve AB Bilgilendirme Ofisi nin açılışından sonra sahneye ünlü pop sanatçısı Emre Altuğ çıktı. Altuğ şarkılarıyla gençleri coşturdu. Sevilen şarkılarından oluşan konserde sanatçı zaman zaman gençlerle sohbet etti. Gençler, sanatçının son albümünden şarkıları dinlerken kendisine eşlik etti. Konser öncesi gençlik merkezini gezdiğini söyleyen Altuğ, çok etkilendiğini, geleceğin sanatçılarının bu merkezden çıkacağını söyledi.

14 Sosyal Tesisleri Belediyesi işletiyor Yeni yapılan Şehadet Camii ni Diyanet İşleri Başkanı açtı Haziran 2011 ilçesinin Örnektepe Mahallesi nde özgün mimariyle inşa edilen Şehadet Camii ve Belediyesi Sosyal Tesisi 27 Mayıs Cuma günü Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez tarafından açıldı. Be yoğlu ilçesinin Örnektepe Mahallesinde özgün mimariyle inşa edilen ve Belediyesi nin sosyal tesislerinin bünyesinde bulunduğu Şehadet Camii nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez tarafından yapıldı. Açılış törenine Kaymakamı Hasan Şenses, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adaylarından Ahmet Hamdi Çamlı, Prof. Dr. Türkan Dağlı, Av. Seçil Sayın Elmas ve çok sayıda ilçe halkı katıldı kişi kapasiteli kişinin yaşadığı Örnektepe Mahallesi nin ibadet mekanı olmasının yanında B e - yoğlu Belediyesi tarafından işletilecek sosyal tesisle klasik cami modelinin dışına çıkan Şehadet Camii Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış çift ezan okunmasıyla devam etti. Açılışta konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez camilerin insanların özgürlük mekanları olduğunu söyleyerek, camilerin insanlara Rabbini, kendini ve insanları sevmeyi öğrettiğini belirtti. Prof. Dr. Görmez, 2 bin 80 metrekare arazi üzerine, 1990 metrekare kapalı alanı bulunan ve 1200 kişinin aynı anda ibadet edebileceği iki katlı caminin ebediyen Şehadetlere mekan olması duasında bulundu. Başkan Demircan: Sağlık Ocağı, Sosyal Yardım Marketi ve Aşevi kurduk. Çocuklarımız, öğrencilerimiz için donanımlı eğitim sınıfları hazırladık. Şahadet Camii bugün bir külliye, mahalleye hayat veren bir ibadethane, çocuklarımız için bir eğitim yuvası ve vatandaşlarımız için sosyal bir mekan olarak hizmet verecektir dedi.

15 Haziran İstiklal (Hacı Hüsrev) Mahallesi Muhtarı Ali Ergin: 30 yılı aşkın muhtarlık deneyimimde Demircan ın yeri çok önemli Röportaj: Timur TAHMAZ Belediyesi nin hizmetlerinden oldukça memnun olduğunu söyleyen İstiklal (Hacı Hüsrev) Mahallesi Muhtarı Ali Ergin, Ahmet Misbah Demircan yönetiminin farkını hem kendisinin, hem de luların fark ettiğini söyledi. Mahalle Yapısı Nüfusu: Önemli Yerleri: İstanbul un en ünlü Roman yerleşimlerinden biri olan İstiklal (Hacı Hüsrev) Mahallesi, adını buradaki Hacı Hüsrev Caddesi nden alır. Hacı Hüsrev in İstanbul un fethi sırasında gemilerin Haliç e indirilmesini kolaylaştıran yağlama yöntemi ni bulan kişi olduğuna ilişkin bir söylenti vardır. Piyale Paşa Bulvarı arasında yükselen sırtta bulunan mahalle, günümüzde Hacı Hüsrev olarak adlandırılır. Mahallenin adı, halkın da isteğiyle 1991 de İstiklal olarak değiştirilir. Mahalle, Feriköy Mezarlığı ile sınırlı olup, önemli sayılan yerleri: Cura Baba Türbesi, Sahaf Muslihiddin Camii ve Türbesi, Piyale Paşa Bulvarı, İstiklal İlköğretim Okulu olarak sıralanıyor. 32 Yıllık Deneyim Yeniden Muhtar Yaptı Mahallede 1977 den 2009 a kadar 32 yıl boyunca muhtarlık görevini devam ettiren ve 2009 da kendi isteği ile aday olmayan İstiklal Mahalle Muhtarı Ali Ergin, görevi devrettiği yeni muhtarın istifa etmesiyle 12 Haziran 2011 seçimlerinde görevi tekrar teslim aldı. Mahallenin güvenini kazanan Ergin, ayağının tozuyla çalışmalarına başladığını ifade etti. Ergin: Halkın güvenini almak gurur verici. Görevime ara verdim; ama mahallemden kopmadım. Heyecanım daha da arttı. Belediyemizin desteği ile mahallemize hizmet verebilmenin azmi içinde olacağım. Beni bu göreve layık gören vatandaşların yüzünü de kara çıkarmayacağım dedi. Farkı tüm fark etti nda uzun yıllar muhtarlık görevinde bulunan tecrübeli Muhtar Ali Ergin, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın çalışmaları hakkındaki görüşlerini de şöyle paylaştı: nu karış karış gezip problemi yerinde çözmeyi alışkanlık eden bir Başkan var. İcraatları ile göz dolduruyor. İleri görüşlü ve hizmet adamı. Onca yıl muhtarlık dönemimde Sayın Demircan ın yeri çok farklı. O farkı tüm hissetti. Bu bakımdan kendimi çok şanslı buluyorum. Cenaze yakınlarını taşıyan otobüslerin sayıları artmalı Sağlık, eğitim, sanat ve daha pek çok alanda na getirilen hizmetlerle halkın çok daha mut- Ali Ergin 1937 Kasımpaşa doğumlu olan Ali Ergin, doğduğundan beri İstiklal (Hacı Hüsrev) Mahallesi nde ikamet ediyor. nda uzun yıllar esnaflık yapan Ergin, 1977 yılında mahallesinde muhtar seçildi. Üst üste 8 dönem, 32 yıl boyunca muhtarlık yapan Ergin, 12 Haziran 2011 seçimleri ile tekrar muhtar seçildi. Kasımpaşa da, Spor Kulübü, Cami ve Okul gibi birçok derneklerde yöneticilik de yapan Ergin, evli ve 3 çocuk babası. lu olduğunu söyleyen Ali Ergin, Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi nin çalışmalarını da takdire şayan bulduğunu belirterek: Acılı günlerinde de halkının yanında olmayı ihmal etmeyecek kadar nazik ve düşünceli bir yerel yönetimimiz var; onlara teşekkürü bir borç biliriz. Bu anlamda cenaze yakınlarına ulaşım hizmeti veren otobüs desteğinin artırılması da faydalı olacaktır. dedi.

16 Genel Yayın Yönetmeni: Zafer TAHMAZ Hazırlık: Ajans SİS (0212) Baskı: Akademi (0212) Belediyesi nin ücretsiz yayınıdır. Kültürlerarası Sanat Diyalogları 2. kez nda Belediyesi nce Galata Kulesi Meydanı nda düzenlenen 2. Kültürlerarası Sanat Diyalogları nın dördüncü gününde İspanya rüzgarı esti. Dünya İspanyolca Günü kutlamalarında İspanyol müziğinden flamenkoya, İspanyol mutfağından oyunlarına kadar İspanya nın tüm renkleri meydanı dolduranlara unutulmaz bir gün yaşattı. Belediyesi nce düzenlenen ve kültürün-sanatın tüm renkleriyle devam eden 2. Kültürlerarası Sanat Diyalogları nda İspanya rüzgarı esti. 18 Haziran Cumartesi günü Galata Meydanı ndaki Dünya İspanyolca Günü kutlamaları farklı renklerdeki yüzlerce balonun gökyüzüne bırakılmasıyla başladı. İspanyollar, flamenko müziği eşliğinde meydanda toplanan yerli ve yabancı turistlere İspanyol kültürüne has sabah kahvaltısı ikram etti. Ardından İspanyolca kelimeler puzzle şeklinde yere yazıldı, yarışmalar düzenlendi, finale kalanlara ödüller verildi. Galata Meydanı nı İspanyanın renklerine boyayan etkinlikte, flamenkodan İspanyol müziğine, oyunlarından İspanyol mutfağına kadar İspanya nın tüm renkleri İstanbullularla buluştu. Nobori ve Happi Sergisi Japonya yı na Taşıdı 2.Kültürlerarası Sanat Diyalogları kapsamında İstanbullularla buluşan Nobori ve Happi adlı Geleneksel Japon Boyama Sanatı Sergisi Japonya yı na getirdi. Başkan Demircan a sergide Japonların geleneksel giysisi olan Happi hediye edildi. Geleneksel Japon Boyama Sanatı, Belediyesi nce düzenlenen 2.Kültürlerarası Sanat Diyalogları kapsamında İstanbullularla buluştu. Eskiden samurayların (Japonların asil askerlerine verilen isim) savaşlarda kullandığı noboriler (ince uzun bayraklar) İstanbul Japonya Konsolosluğu ndaki sergiyle görücüye çıktı. Geleneksel Japon Boyama Sanatı sanatçısı Morihiro Jojima ya ait sergide özellikle Tutna kuşu, Kore balığı ile uzun ve mutlu bir yaşamı simgeleyen kaplumbağa figürlerinin yer aldığı noboriler dikkat çekti. Sanatçının üç yılda hazırladığı sergiye Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ın yanı sıra İstanbul Japonya Başkonsolos Yardımcısı Kenti Ashido, Türk- Japon Kültür Değişim Derneği Başkanı Kanji İshimato ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ 4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ Değerli Tuzlalılar; Bilim, Kültür, Sanat ve Spor günlerinin dördüncüsünde yeniden bir aradayız. Üretmenin gururunu, paylaşmanın

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 10 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Güvenli bir yaşam için İSTANBUL DA toplam 15 okulu ziyaret etmeyi hedefleyen E.C.A. SEREL'in, Beşiktaş Şair Nedim İlköğretim Okulu'na

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi TSM Koromuzdan Yaza Merhaba Konseri Meslek Odaları Futbol Turnuvası nda Genç Takımımız 2. oldu SDÜ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet e-bülten 1-15 Mayıs 2018 / Sayı 3 1 Mayıs ta Meydanlardaydık

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

21 Eylül 2014 Avrupa İşbirliği Günü Joint Technical Secretariat

21 Eylül 2014 Avrupa İşbirliği Günü Joint Technical Secretariat Katılım öncesi Mali Yardım aracı (IPA) tarafından finanse edilen Bulgaristan- Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı olarak 21 Eylül 2014 tarihinde Avrupa İşbirliği Günü (AİG) kutlanmıştır. Yeni Dönemde

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

AYLIK FAALİYET RAPORU

AYLIK FAALİYET RAPORU AYLIK FAALİYET RAPORU KASIM 2014 İBB Gençlik Meclisi tarafından AYLIK yapılan çalışma özetlerini içermektedir. www.ibbgenclikmeclisi.com İçindekiler İçindekiler 5.Dönem Vizyon ve Misyon 1 Temel Değerlerimiz

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu

Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu Başkent Üniversitesi, 21 ve 22 Haziran günlerinde düzenlenen 2016-2017 eğitim yılı mezuniyet törenleriyle, on binlerce mezununa yenilerini kattı. D iplomalarını

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

HALE OZANSOY RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI

HALE OZANSOY RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI HALE OZANSOY RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI Hale Ozansoy un Babam İçin adlı resim sergisi Defne Sanat Galerisinde açıldı. Açılışa katılanların oldukça ilgisini çeken Hale Ozansoy resimleri

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Isparta Valiliği Resmi Sitesi

Isparta Valiliği Resmi Sitesi Isparta Valiliği Resmi Sitesi 22.04.2016 DÜNYA ÖĞRENCİLERİ ISPARTA DA Çin, Suriye, Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, Doğu Türkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali ve Yemen den

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı