Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senedi Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %0,65 işlem hacmi: 4,9 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %12,97 (-2 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %11,92 (0 baz puan) Usd/TL: 3,79 (%0,00) Döviz Sepeti/TL: 4,22 (%-0,30) Altın: Usd (%0,60) ABD 10 Yıllık Tahvil: %2,86 (önceki gün %2,93) VIX: 16,50 (önceki gün 18,70) CDS Türkiye: 171 (önceki gün 169) Gündem 16:00 Fed'den Bullard ekonomi ve para politikası hakkında konuşacak (oy hakkı yok) 17:00 ECB Başkanı Draghi konuşacak 18:00 ABD - Yeni Konut Satışları (beklenti: 650K önceki: 625K) 23:15 Fed'den Quarles ekonomi hakkında konuşacak (oy hakkı var)

4 Piyasalara Genel Bakış Global piyasaların gözü bu hafta yeni Fed Başkanı Jerome Powell ın Salı günü Kongre de yapacağı konuşmada olacak. Geçen hafta açıklanan Avrupa Merkez Bankası(AMB) Ocak toplantı tutanaklarında bazı yetkililer, varlık alımlarından çıkış programına ilişkin genişlemeci eğilimlerin bırakılması yönünde görüş belirtirken genel olarak böyle bir düzenleme için erken olduğu sonucuna varıldığı gözlemlendi. Para politikasına ilişkin iletişimin ekonomideki gidişata göre AMB nın sözlü yönlendirmesi ile devamı konusunda karar verildi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu BB seviyesinde teyit ederken, görünümü negatif olarak korudu. S&P nin bir sonraki değerlendirme tarihi 17 Ağustos. S&P Rusya nın kredi notunu ise yatırım yapılabilir seviyeye yükselttiğini açıkladı. Petrol fiyatları, arza ilişkin gelişmelerle (Suudi Arabistan Petrol Bakanı'nın gelecek yıl üretim kısıntılarını piyasaya zarar vermeden azaltabileceğini belirtmesi ve Libya'da gelen önemli terminallerden birinden petrol ihracatının kesildiği haberieri ile) kazançlarını korudu ve brent petrol 67.-Usd seviyelerinde. Avrupa Birliği'nin İngiltere hariç 27 ülkesinin lideri gayriresmi AB zirvesinde bir araya geldi. Bugün ECB Başkanı Draghi konuşacak. Bu hafta, Fed Başkanı J.Powell ın Kongre sunumu ve kritik ABD verileri takip edilecek. Bugün ABD de konut satışları, salı dayanıklı tüketim siparişleri, çarşamba büyüme, Perşembe ise ISM endeksleri ve çekirdek PCE açıklanacak. Euro Bölgesi nde çarşamba flash HICP endeksi açıklanacak. Perşembe günü ise Euro Bölgesi, Çin ve Japonya da PMI endeksleri takip edilecek.

5 Usd/TL - Eur/TL Küresel piyasalarda 02/02 ABD tarım dışı verisi öncesi seviyelere yakınsama isteği güçleniyor. Risk iştahında artış var, ABD para birimine olan talep zayıflıyor. Bu durum gelişmekte olan ülke (GOÜ) para birimlerine destek oluyor. Sepet/TL haftaya 4,225 seviyesinde başlıyor. Aşağıda 4,20 yukarıda 4,26-27 seviyeleri bu haftanın kritik seviyeleri olarak öne çıkıyor. Küresel risk iştahı güçlü seyrini korudukça Sepet/TL nin aşağı yönde hareket edeceğini düşünüyoruz. Fiyatlamada diğer unsurun ise bölgesel gelişmeler olduğunu belirtelim. Cuma günü S&P Türkiye nin kredi notu ve görünümünü sabit tuttu. Para politikasının enflasyon ve döviz baskılarını engelleyememesi durumunda ülkenin kredi notunun düşürüleceği uyarısında bulunan S&P, dış finansmanının ve genelde inşaat ile kamu tüketimine yapılan yatırımların ülkenin gelecekteki ekonomik ve finansal istikrarı için risk oluşturduğunu belirtti. Kamu borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya oranının azalması, enflasyon baskılarının yatışması, Türk lirasının değerinin dengeye kavuşması, büyüme beklentilerinin artması ve dış finansmanın dengelenmesi durumlarında Türkiye'nin görünümünün "durağana" yükseltileceği ise olumlu tarafı oluşturdu. Usd/TL: Parite Cuma günü önceki bir iki güne göre daha sakin bir seyir izledi. 3, bandında kaldı. Kapanışı ise 3,79 seviyesinde yaptı. Dolar Endeksi nin güç kaybı yaşaması ile TL bugün Usd karşısında biraz avantajlı konumda. Günün genelinde - mevcut veri seti ile- TL lehine seyir olabilir. 3,7820 ve 3,7740 destek seviyeleri. 3,7940 ve 3,8040 ise direnç seviyeleri. Lehte veya aleyhte yeni haber akışı olur ise hareketlilik artar. Bu durumda yukarıda 3,8150 ve 3,8350; aşağıda 3,7640 ve 3,7500 öne çıkabilir. Eur/TL: Eur ve TL eş zamanlı olarak sınırlı değer kazancı elde ediyor. Bu nedenle paritede hareket aralığı azalmayı sürdürüyor. Özetle son günlerde oluşmuş olan sıkışmanın sonlarına yaklaşıldığını belirtelim. 4,66 ve 4,6550 üst ve alt bant sınırlarını oluşturuyor. Cuma günü TL sınırlı kazanç elde etti. 4,6660 ile gün/hafta tamamlandı. Bu sabah ise 4,6680 civarında işlem görüyor. Bugün 4,6550 seviyesi önem arz ediyor. TL nin bu seviyenin altına inilmesi için çaba sarf edeceği fikrindeyiz. 4,6550 nin altına inilmesi halinde ise 4,645 ve 4,638 bir sonraki destek seviyeleri. Yukarı yönde hareket olur ise 4,6630 direnç seviyesi.

6 TL Bono & Eurobond TL Tahvil/Bono: Cuma günü bono piyasasında sınırlı pozitif seyir gerçekleşti. Verim eğrisinin kısa tarafı sınırlı aşağı hareket ederken; uzun taraf sabit kaldı. 2 ve 10 yıllık gösterge tahviller günü sırasıyla -2 baz puan düşüşle- %12,97 ve -yatay- %11,92 ile tamamladılar. 10 yıllık tahvilde %12,25 ve %12,50 destek seviyeleri; %11,70 ve %11,50 ise direnç seviyeleri. Geçtiğimiz hafta data akışı zayıftı. FED in ve ECB nin toplantı tutanakları açıklandı. Tutanaklarda yavaş yavaş şahince sinyallerin ortaya çıkmaya başladığını söyleyebiliriz. ABD tahvil faizleri haftaya gevşeyerek başlıyor. Geçtiğimiz hafta 3% mertebesine yaklaşan ABD 10 yıllık tahvil faizi bu sabah 2,86% seviyesine gevşemiş durumda. Faizlerdeki yükselişin süreceği yönündeki fikir genel kabul görürken, 3% ün, 3,25% in mi yoksa 4% ün mü piyasalar açısından risk oluşturduğu konusunda ayrışma yaşanıyor. 10 Yıllık Gösterge Bono Türkiye CDS Bölgesel-lokal konuların ise güncel durumda katalizör görevi gördüğü fikrimizi koruyoruz. S&P nin Türkiye kredi notunu ve görünümünü koruduğunu belirtelim. TÜFE nin önümüzdeki bir iki ay düşüş kaydedebileceği yönündeki beklenti karşılık bulur ise enflasyon tek haneli seviyelere inebilir. Aksi halde çift hane biraz daha rijit hale gelebilir. Bu durum TL bonoların seyri açısından önemli. TL bono faizlerinde düşüş için lokal tarafta lehte yeni haberlere ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz. Eurobond: Önceki haftaki yükseliş eğilimi geçtiğimiz hafta gücünü koruyamadı. Türkiye eurobondları açısından bu hafta iki faktör önemli. Birisi S&P nin gözden geçirmesi ve bir iki GOÜ notlarının/görünümlerinin yükselmiş olması; diğeri ise ABD tahvil faizlerindeki gevşeme. Bu dinamiğin haftaya olumlu bir başlangıca vesile olacağını düşünüyoruz. ABD 10 yıllık tahvil faizi 2,86% seviyesinde işlem görüyor Vadeli Eurobond Türkiye eurobondlarında Cuma günü sınırlı negatif seyir gerçekleşti. Birim fiyatlar kısa vadelilerde 0,03 Usd civarında, orta vadelilerde 0,03 Usd civarında, uzun vadelilerde ise 0,05-0,25 Usd aralığında düştü. Yıllık verimler ise sırasıyla %4,43, %5,24 ve %6,50 oldu. Türkiye 5 yıllık CDS 171 seviyesine erişmiş durumda. Ocak ayındaki dip seviyesinden sonra yukarı yön biraz daha etkin. Teknik açından bir sıkışmadan söz edebiliriz. Yukarıda 178 aşağıda 165 bandın sınırlarını oluşturuyor Vadeli Eurobond ABD tahvil faizlerinin küresel tahvil piyasalarını domine ettiği süreçte Türkiye eurobondlarının olumlu reaksiyon vermesi için lokal tarafın kendi hikayesinin oluşturması gerektiğini düşünüyoruz. Bununla beraber Türkiye eurobondlarının mevcut seviyelerinin orta vadede -sınırlıcazip olduğunu düşünmeyi sürdürüyoruz.

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Geçtiğimiz hafta data akışı zayıftı. FED in ve ECB nin toplantı tutanakları açıklandı. Tutanaklarda yavaş yavaş şahince sinyallerin ortaya çıkmaya başladığını söyleyebiliriz. Küresel piyasalarda ise risk iştahının artmaya başlaması ile Usd güç kaybetmeye başladı. Parite son 5 haftadır hareket aralığını daraltıyor. Dolayısı ile bir sıkışma söz konusu. Yukarıda 1,2440 aşağıda 1,2250 sınırları oluşturuyor. Mevcut durumda yukarı yönün bir adım önde olduğu fikrindeyiz. Bugünkü seyirde yükseliş çabası sergileneceğini düşünüyoruz. 1,2320 nin üzerinde kalınması halinde 1,2380 günün direnci konumunda. 1,2290 ise günün destek seviyesi. Altın: Son bir kaç gündür ABD para birimi değer kaybı içinde. Öte yandan ABD tahvil faizlerinin yükselişinde momentum azalıyor. Eur/Usd ye benzer bir dinamik olduğunu belirtelim. ABD tahvil faizleri gevşeme halinde. 10 yıllık tahvil faizi 2,86% seviyesinde işlem görüyor. Son bir aylık seyirde bir sıkışmanın olduğunu düşünüyoruz. Üst taraf Usd, alt taraf ise Usd olarak oluşmuş durumda. Mevcut dinamikte yükselişin biraz daha avantajlı olduğu kanaatindeyiz. Bugünkü seyirde Usd kritik seviye. Bu seviyenin üzerinde çıkılması yönünde bir çaba olmasını bekliyoruz. Bir sonraki direnç Usd seviyesi. Yön aşağı olması halinde ise günün ilk desteği konumunda.

8 Gbp/Usd & Gbp/Eur Geçtiğimiz hafta 90 seviyesinin üzerine çıkma konusunda başarılı olmayan Dolar Endeksi zayıf bir görünümle haftaya başlıyor. Küresel risk iştahı artarken, Usd talebi azalıyor. 90 seviyesi, son birkaç ayın düşüş trendinin kırılması endeks açısından önemli. Bu nedenle önem arz ediyor. DXY Geçtiğimiz hafta data akışı zayıftı. FED in ve ECB nin toplantı tutanakları açıklandı. Tutanaklarda yavaş yavaş şahince sinyallerin ortaya çıkmaya başladığını söyleyebiliriz. Brexit konusu bu hafta yeniden gündemde öne çıkabilir. İngiltere yönetiminin yapacağı açıklama hareket getirebilir. Gbp/Usd ABD de yeni konut satışları, tüketici güveni, kişisel gelir-harcamalar; İngiltere de konut fiyatları, imalat PMI; AB de ise TÜFE, imalat PMI verileri haftanın verileri olarak öne çıkıyor. Bugünkü akışta, ABD Ocak ayı yeni konut satış datası açıklanacak. Beklenti 648 bin adet satış yapıldığı yönünde. Gbp/Usd: Dolar Endeksi ndeki zayıflama ile birlikte paritede Gbp nin ağırlığı artıyor. Son 2-3 günde baz puan civarı yükseliş kaydedilmiş durumda. Cuma günü de bu yapı etkin oldu. 1,39-40 bandında seyrin ardından 1,3970 ile kapanış yaptı. Bu sabah ise 1,4020 seviyelerinde işlem görüyor. Paritede bugün sınırlı yükselişin sürmesini bekliyoruz. 1,4075 günün ve 3-4 haftanın direnci. Aşılması halinde 1,4150 bir sonraki direnç olarak öne çıkar diye düşünüyoruz. Aşılamaz ise 1, aralığı geçerli olur. Eur/Gbp Eur/Gbp: Perşembe günü açıklanan İngiltere büyümesinin beklenti altında kalması ve Brexit konusunun yeniden öne çıkmaya başlamasına rağmen parite Gbp lehine seyir izliyor. Cuma günü 30 baz puanlık bir düşüşle 0,8805 ile gün/hafta tamamlandı. Bu sabah ise 0,8790 civarında işlem görüyor. Bugün yatay/sınırlı zayıf seyir olacağını düşünüyoruz. Ancak aşırı satım sinyalleri oluşmaya başladığını belirtelim. Yukarıda 0,8820; aşağıda 0,8760 direnç-destek olarak öne çıkıyor. 0,8790 nın aşağı yönde geçilmesi halinde satış baskısı biraz daha güç kazanır diye 26 düşünmekteyiz. Şubat 2018 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır. Lütfen raporun sonundaki çekinceyi dikkate alınız.

9 Eur/Usd & Altın Kısa vadeli yükseliş potansiyeli korunuyor...geçtiğimiz hafta 113,500 üzerinde devam eden yukarı Eur/Usd: Dün 1,1212 seviyesini gördükten sonra, hareketin, 119,500 ve 121,531 seviyelerini hedefleyerek devam edeceğini düşünüyoruz. dün de belirttiğimiz gibi Fed öncesinde bu seviye üzerinde kalıcı olamadı ve 1,1170 seviyesine kadar geriledi. Bu çerçevede Bu sabah piyasadaki BoJ un negatif kısa vadeli bölgede teknik bulunan resmi ,500 üzerinde yükseliş yönünde izlemeyi yıllık sürdürüyoruz. tahvil faizinde %0 hedeflediğini açıklaması, negatif faizde yolun sonuna gelindi görüşünü güçlendirdi ve deflasyonist baskılardan kurtulamayan Euro da satış baskısı yaşanmasına, Eur/Usd nin 1,1120 desteğine yaklaşmasına neden oldu. Bu akşam Fed'den gelecek kararlar ve söylemler piyasa algılamaları açısından önemli olacak. Bu toplantıda Fed'den faiz artırımı beklentileri %22 ile sınırlı kalırken, Aralık ayına ilişkin beklentiler %55 seviyesinde. Fed toplantısından, Aralık ayında faiz indirimine yeşil ışık yakan, diğer yandan faiz artışı sürecinin yavaş ilerleyeceği yönünde öngörülerin eşlik ettiği ifadelerin gelmesi olasılığını daha yüksek görüyoruz. Buna bağlı olarak Eur/Usd de yükseliş potansiyelinin daha yüksek olduğuna inanıyoruz. Beklentimiz aksine piyasa tarafından çok şahin algılanabilecek açıklamalarda paritede yaşanabilecek düşüşlerde ise 1,1050 oldukça güçlü destek. 1,1240 seviyesinin önemli direnç olduğunu, akşam saatlerinde geçilmesi halinde 1,1270, ardından 1,1320 seviyelerinin hedefe gireceğini düşünüyoruz. Bugün Fed kararları ve ardından Yellen ın açıklamaları gelinceye kadar 1,11-1,12 bandında yatay seyir bekliyoruz. Altın: Dün beklentimize paralel olarak Usd bandında yatay hareket eden Altın bu sabah Japonya Merkez Bankası nın (BOJ), negatif bölgedeki 10 yıllık faiz oranlarını %0 hedefi ile takip edeceğini açıklaması sonrasında, negatif faizde yolun sonuna yaklaşıldı görüşü biraz kuvvet kazandı ve Dolar Endeksindeki yükseliş ile Altın tekrar Usd seviyesindeki önemli desteğine geldikten sonra, tekrar yükselerek akşam Fed den gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Fed in bugünkü toplantısında faiz artırımına gitme olasılığı % 22 seviyesinde. Fed Başkanı Janet Yellen bugünkü faiz kararının ardından basın toplantısı yapacak. Fed in kullandığı metin dili şahin veya güvercin anlamda piyasayı ayrıştıracak. Bu çerçevede Altın ın Usd deki direnç eşiğini mi kıracağı, yoksa Usd deki stop loss seviyesinin altına mı geleceği belli olabilir. Fed in faizleri kademeli ve yavaş adımlarla artıracağı yönünde açıklama yapması kanımızca daha yüksek olasılık. Buna bağlı oluşacak harekette Altın da Usd Usd ilk direnç bandı, kırması halinde Usd hedefe girebilir. Bültende yer alan grafikler Bloomberg ve Matriks ten alınmıştır.

10 Önemli Göstergelerin Performansı ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«26 Şubat 2018 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı