Rehberlik Servisi. Seminerler. ÖRAV ile Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin. Uyum Haftası OKULDA İLK GÜN AYIN KONUSU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015-2016. Rehberlik Servisi. Seminerler. ÖRAV ile Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin. Uyum Haftası OKULDA İLK GÜN AYIN KONUSU"

Transkript

1 BOYAMA ŞENLİĞİ Boyama şenliğimizde çocuklar çok eğlenceli vakit geçirdi. KURUL TOPLANTISI 16 Eylül de tüm eğitim kadromuzun katılımı ile gerçekleştirdi. Hoşbulduk :) Okulumuzdaki her yüreğin emeğini yansıtacak olan dergimizin sizlerle buluşmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkürler... EYLÜL - EKİM 2015 SAYI 1 AYIN KONUSU Rehberlik Servisi Seminerler Uzman Psikolog NEYLAN ÖZDEMİR SEMİNERİ Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı ATİLA BOZKURT SEMİNERİ ÖRAV ile Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin Eğitim-Öğretim Yılı Uyum Haftası OKULDA İLK GÜN

2 İÇİNDEKİLER Uzman Psikolog NEYLAN ÖZDEMİR SEMİNERİ BOYAMA ŞENLİĞİ OKULDA İLK GÜN İlköğretim ve Uyum Haftası Geleceğe ilk Adım DEĞERLER SEMİNERİ Doç. Dr. Bayram Ünal Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı ATİLA BOZKURT SEMİNERİ ÖRAV ile Öğretmen Akademisi Vakfı SEMİNER Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin AYIN KONUSU 8-9 Rehberlik Servisi İstanbulun Kurtuluşu Kutlamaları HAYVANLARI KORUMA HAFTASI Kutlamaları SAĞLIK TARAMASI TEOGTemel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı SEMİNERİ Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji KURUL TOPLANTISI 10 Cumhuriyet Bayramı 29Ekim Kutlamaları 15 EĞİTİM KADROMUZ

3 HOŞBULDUK Beylikdüzü Aydınlar Koleji nin aylık ilk yayını olan bültenimizle Sizlerleyiz. Heyecanlıyım. Bültenimizi sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyorum. İlk olmak özeldir, gururdur ve zordur. Bu özel duyguyu sizlerle paylaşmak heyecan verici. Bu öyle bir heyecan ki biriken kardaki ilk ayak izi gibi. Kendi yolunu, kendi bildiklerin ile belirlersin. Hiçbir rota, iz yoktur elinde. Sen ulaşmalısın doğruya, güzelliğe. Ulaşmalısın ki senin izinden yürüyenler de bu güzelliğe ulaşmalı. Onların gözü, kulağı, eli olmalısın. Biz de Aydınlar Koleji olarak eğitim için bir yola çıktık. Her gün yeni bir bilgi keşfediyoruz. Bilginin güzelliklerine ve derinliklerine farklı etkinlikler ile ulaşıyoruz. Okulumuzda geçirdiğimiz güzel anları sizlerle paylaşmak ve sizlere duyurmak istediğimiz sesimizi duyurmak için bülteni hazırladık. Yaptığımız çalışmaların, gelecek ile ilgili hedeflerimizin, yeteneklerimizin, farklılığımızın ve anıların bir belgesidir. Okulumuzdaki her yüreğin emeğini yansıtacak olan dergimizin sizlerle buluşmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkürler... Kardaki ilk adımımızı atıyoruz, güzel ve başarılı bir yolda ilerlemek dileğiyle...

4 Uzman Psikolog NEYLAN ÖZDEMİR SEMİNERİ Beylikdüzü Aydınlar Koleji olarak Eğitim-Öğretim yılına başlamadan önce hazırlıklar yaptık. 24 Ağustos 2015 tarihinde Okulumuzda hizmet içi eğitimlerinin ilki Uzman Psikolog Neylan Özdemir ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Eğitim sonunda öğretmenlerimize katılım sertifikası verildi. Yeni Başlangıçlar Kurumum ve Ben konu başlıklı seminerde; Aydınlar Kolejinin eğitime gönül vermiş öğretmenleri uyum içinde çalıştı. Yeni Bir Başlangıç İçin Kurumum ve Ben hedefler doğrultusunda motivasyon ve takım çalışmaları geliştirildi. Eğitimcilerimizin öğretim yılında program ve planlarını netleştirmelerini desteklemek amacıyla farklı etkinlikler gerçekleştirdik.

5 BOYAMA ŞENLİĞİ Boyamak özgürlüktür. Hayal gücümüzü sergilemektir. Yaratmaktır. Çocuklarımızın özgürce boya yaptığı bir gün yaşadık. Öğrencilerimiz ve misafir çocuklarımız bizlere hayal güçlerini sergileme fırsatı buldu. Faber Castell ile ortak çalışma olan boyama şenliği 27 Ağustos 2015 Perşembe günü Okulumuz bahçesinde gerçekleşti. Çocuklar ve aileler boya yapmanın yanı sıra hazırlanan etkinliklerle eğlendiler. Onlarla birlikte geçirdiğimiz güzel bir günün sonunda katılımcı öğrencilerimizi hediyelerimizle uğurladık.

6 Eğitim-Öğretim Yılı OKULDA İLK GÜN İlköğretim ve Uyum Haftası Beylikdüzü Aydınlar Koleji Eğitim ve Öğretim yılını coşkulu bir tören ile açtı. 28 Eylül de okulların açılması ile öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşan öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bu mutlu gününde çocuklarını yalnız bırakmayan velilerimiz de okuldaydı. Öğrenciler ilköğretim haftası ile ilgili olarak hazırladıkları şiirleri ve yazdıkları kompozisyonları okudular. Öğrencilerin okula kavuşma heyecanı ve mutluluk sesleri ile okulumuz şenlendi. Öğrencilerimiz de geldiğine göre artık yeni bir eğitim-öğretim yılı başlamıştı.

7 Beylikdüzü Aydınlar Koleji hizmet içi eğitimler kapsamında Doç. Dr. Bayram Ünal ı ağırladı. 10 Eylül 2015 te Doç. Dr. Bayram Ünal tarafından gerçekleştirilen seminerde geleceğe ilk adım, bir değer olarak eğitim ve değerlerin eğitimi konuları işlendi. Geleceğe İlk Adım DEĞERLER SEMİNERİ Doç. Dr. Bayram Ünal Doç. Dr. Bayram ÜNAL ın katılımıyla düzenlediğimiz Geleceğe İlk Adım konferansı ile değersel birikimlerimizden hareketle, geleceği nasıl kurabileceğimiz sorusuna cevap aradık. Eğitim sektöründe ayrıcalıklarımızdan birisi olarak değerlendirdiğimiz Geleceğe İlk Adım önceliğimiz ile bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımızın değerleri için en doğru kalkış noktasının ne olabileceğini tartıştık. Anlam ve değerler ortamında sadece ama sadece geçmişe bağımlı kalmadan kendi yaşadıkları dünyayı ve değişimleri kavrayabilmeleri çocuklarımız açısından son derece zorunlu ve araçsal bir yetenektir. Geleceğe İlk Adım nosyonumuz, çocuklarımızın kendi yetileri ile düşünebilmelerini ve düşündüklerini yansıtabilmelerini mümkün kılmayı hedeflemektedir. Doç Dr. Ünal, konuşmasında bunun şablonlaştırılmış ve değişime direnç gösteren değerler ile değil, aksine bireyin kendi ortamı diyebileceğimiz İdeal Konuşma Ortamı nda özgürce geliştirebileceği araçsal olan değer ile mümkün olabileceğinin altını çizmiştir.

8 REHBERLİK SERVİSİ Gizem Dönmez Psikolojik Danışman Öncelikle neler yapmayacağımızdan başlamak daha doğru sanki. Mesela hiçbir öğrencimiz dersin huzurunu bozuyor diye rehberlik servisine gelmeyecek veya hiçbir öğrenci ne rehberlik servisi ne de sınıf öğretmeni tarafından etiketlenmeyecek farklı farklı sıfatlarla. Rehber öğretmenimiz öğrencilerden kopuk olmayacak, ya da sadece veli isteği üzerine danışmalarını yapmayacak. Rehberlik servisimizin asıl amacı öğretmen, öğrenci ve veli arasında birleştirici bir unsur olmaktır. Öğretmenden aldığımız bilgileri, siz velilerimizden öğrendiklerimizle pekiştirerek öğrencilerimizle görüşeceğiz ve tüm bu görüşmelerimizden sonra çözüm yolları için yine hep birlikte çalışacağız. Bizler biliyoruz ki, her çocuk özeldir ve her çocuğun ihtiyacı farklıdır. Bu sebeple bireysel görüşmelerimiz yıl boyunca devam edecektir. Bireysel görüşmelerimiz dışında ise her kademenin ihtiyaçlarına yönelik yapacağımız okul içi çalışmalarımız da devam edecek. 1. Oryantasyon: Okulun ilk haftalarında öğrencilerin okula alışmaları, okulu ve çalışanları tanımaları, okul kurallarını öğrenmeleri açısından yapılan çalışmalardır. İlk haftalarımızda bu etkinliklerimizi yönetimden öğretmenlerimize ve hatta bütün çalışan personelimizin katkısıyla, el birliği içinde tamamladık. 2. Dikkat: Günümüzde değişen yaşam koşullarının ve teknolojinin sonucu bütün çocuklar dikkat problemleri yaşamaktadır. Dikkatini odaklayabilen ve dikkat süresi uzun olan öğrencilerin hem okul yaşamlarında hem de daha sonraki hayatlarında bir adım önde olduklarına inandığımız için, rehberlik servisi olarak, dikkat güçlendirme çalışmalarına fazlaca önem veriyoruz. Öncelikle öğrencilerimizin dikkat seviyelerini tespit ettikten sonra, ev ve sınıf içi alıştırmalarıyla yıl boyunca dikkat egzersizlerimize devam ediyoruz. 3. Değerler Eğitimi: Sadece bilgi öğrenmek yeterli mi? Sadece matematik bilmek veya fen bilimlerinde çok iyi olmak yeterli mi? Bombaları, silahları yaratan insanlar bilgili değiller miydi? Peki bu insanlarla bilgilerini insanlık adına kullanan, insanlığa yardımda bulunan kişiler arasındaki fark neydi? Çok basit; Değerler eğitimi. Bir çocuk sevgi, ahlak, saygı, sorumluluk gibi değerleri hiç kazanmazsa aldığı eğitimin onu nereye götüreceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Bizler yarın öğrencilerimize baktığımızda en çok iyi birer insan olmalarıyla gururlanacağız. İyiliğin, iyi insanların giderek artması adına değerler eğitimi yıl içinde sürecek en önemli çalışmalarımızın tabanını oluşturmaktadır. 4. Bireyi tanıma çalışmaları: Siz velilerimizden aldığımız bilgiler ve gözlemlerimiz ışığında her kademedeki öğrencinin ihtiyacına yönelik test ve çalışmalarla öğrencilerimizi en yakından tanımak önemli hedeflerimizden.

9 AYIN KONUSU Okulların açıldığı ilk günden itibaren birçok soru var aklımızda. Bazı öğrencilerimizin ilkokul deneyimi güzel, bazı öğrencilerimizin ise kötü deneyimleri oldu. Ancak bu yıl ilk, okul zili çaldığı andan itibaren hep birlikte yepyeni bir serüvene adım attık. Peki bu yıl hepimiz için nasıl bir yıl olacak? Hadi biraz bundan bahsedelim. Rehberlik servisimiz neler yapacak bütün bir yıl boyunca Bu doğrultuda ; Anaokulunda: * İnce/ Kaba motor gelişim takibi, * Herhangi bir spor veya sanat alanına yatkınlık * Aile, arkadaş ve benlik algısı çalışmaları (çizgi testleri ile) * Okul olgunluğu ölçümleri * Uyum problemlerini çözme çalışmaları İlkokul ve Ortaokulda: * Risk tespitleri, Otobiyografi, kimdir bu? gibi testlerle benlik algısı ve arkadaşlık ilişkileri çalışmaları * Verimli ders çalışma yöntemleri * Sınav hazırlığı * Değerler Eğitimi * Ergenlik Dönemi Temel çalışma başlıklarımızı oluşturmaktadır. Heyecanla başladığımız bu yolda bizler için en büyük destek siz velilerimizle gerçekleşecek olan işbirliğimizdir. Okul ve aile bir olduğunda çocuklarımızın gelişimi kayda değer başarılara imza atacaktır. Mutlu ve iyi bireyler yetiştirme yolunda bizlere yardımcı olacağınıza inanıyor, bütün velilerimize verimli bir eğitim yılı diliyoruz.

10 Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı ATİLA BOZKURT SEMİNERİ Okulumuzda Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Atila Bozkurt u ağırladık. 26 Ağustos 2015 tarihinde öğretmenlerimize rehberlik noktasından önemli bilgiler aktardı. Karşılaşılabilecek uyum problemlerini ve geliştirilebilecek çözüm yollarını öğretmenlerimiz ile paylaştı. Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji KURUL TOPLANTISI Beylikdüzü Aydınlar Koleji öğretmenler kurul toplantısı 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda kurullar tespit edildi.eğitim ve öğretim ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

11 ÖRAV ile Öğretmen Akademisi Vakfı SEMİNER Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin 25 Ağustos 2015 tarihinde Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından öğretmenlerimize Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin isimli seminer verildi. Beylikdüzü Aydınlar Koleji ve Örav iş birliğinde yürütülen ve sınıf öğretmenleri, anaokulu öğretmenleri ve resim öğretmenlerine yönelik hazırlanan Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin eğitimi; yaratıcılık ve yaratıcı düşünmeye ilişkin temel kavramlar, kişisel yaratıcılık potansiyelimiz, öğrenme biçimlerinin yaratıcılık üzerindeki etkisi, yaratıcılık gelişimi için kullanılabilecek teknikler ve yaratıcı ders planı tasarlama konularında farkındalık kazandırmayı amaçlamaktadır.

12 İstanbulun Kurtuluşu Kutlamaları 06 Ekim 15 tarihinde Beylikdüzü Aydınlar Koleji öğrencileri İstanbul un Düşman İşgalinden Kurtuluşunu konferans salonumuzda yaptığı gösterilerle kutladık. Öğrencilerin hazırladığı törende şiirler, yazılar okundu. İstanbul un bize armağan edilen en güzel şehirlerden biri olduğu vurgulandı. HAYVANLARI KORUMA HAFTASI Kutlamaları Her yıl Ekim ayının 4.günü Hayvanları Koruma Günü olarak kabul edilmiştir. O gün gelince okullarda, radyo ve televizyonlarda hayvanların faydaları üzerinde konuşmalar yapılır. Hayvanlara karşı nasıl davranılması gerektiği anlatılır. Yeryüzünde pek çok hayvan yaşar. Bunların bir kısmı evcilleştirilmiştir. İnsanlarla birlikte yaşarlar. İşte bugünde, Okulumuz aile katılımı ile hayvanları koruma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe öğrencimiz Ecrin Turan kedisi Şans ile katıldı.

13 Beylikdüzü Aydınlar Koleji nde 7 yaş üstü öğrencilerimize sağlık taraması yapıldı. 08 Ekim 15 tarihinde gerçekleştirilen taramada öğrencilerimizin ağız ve diş sağlığı, işitme testi ve görme bozuklukları kontrol edildi. Sağlık taramasının sonunda okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle web tv yetkilileri röportaj yaptı. SAĞLIK TARAMASI İnsan yaşamı içinde okul çağı neden özel bir dönemdir? Okul çağı çocukların büyüme ve gelişme dönemidir. Bu dönemde erken fark edilen büyümegelişme bozukluklarının önüne geçmek daha kolaydır. Okulda çocuklar toplu halde bulundukları için bulaşıcı hastalıkların görülme ve yayılma hızı daha fazla olabilir, ancak toplu halde bir arada bulunmalarının iyi bir yönü aşılama gibi koruyucu önlemlerin daha kolayca alınabilmesidir. Başarılı bir eğitim için öğrencinin sağlıklı olması temel koşuldur. Görme ve işitme gibi bazı bozukluklar erken teşhis edip, tedavi edilirse öğrencinin başarılı olma şansı artar. Okul sağlığı hizmetleri; öğrencilerin sağlığını değerlendirmek, korumak ve geliştirmek için yapılan çalışmaların tümüdür. Böylece sağlıklı okul yaşamı sağlanır ve sürdürülürken bir yandan da öğrenciler aracılığıyla topluma sağlık eğitimi verilmiş olur.

14 TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı SEMİNERİ Beylikdüzü Aydınlar Koleji nde 6.7. ve 8. Sınıf velilerine yönelik TEOG Sınavı bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir. Okul Veli işbirliği kapsamında velilerimiz sınav sistemi hakkında geniş ve detaylı bilgilere sahip oldu. Merak ettikleri soruları rehberlik servisi uzmanımız Sayın Gizem Dönmez e sorma fırsatı buldular. Mustafa Kemal Atatürk ün Türkiye Cumhuriyeti nin temellerini atarak, cumhuriyeti gençlere emanet etmesinin 92. Yıldönümü Beylikdüzü Aydınlar Koleji nde kutlandı. 29 Ekim Kızlar Kelebek Yüzme Yarışları nda okulumuz öğrencilerinden Ece Elif Topçu dereceye girmiştir. Bu başarısından ötürü Kurucumuz Zihni Aydın öğrencimizi madalya ile ödüllendirdi. Öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

15 Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu önemli gün için hazırladıkları gösteriler Öğrencilerin hazırladığı gösteriden etkilenen velilerimiz, tüm öğrencilerimizi ayakta alkışladılar ve gururla 10.Yıl Marşını söylediler. Cumhuriyet Bayramı 29Ekim Kutlamaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.Yıl Dönümü Kutlama töreni okulumuz konferans salonunda 28 Ekim günü gerçekleştirilmiştir. 29 Ekim bir doğum günüdür. Çağdaş bir ulusun doğum günüdür. Bir çağdaşlaşma projesinin, büyük bir atılımının başladığı gündür. Bugünü, yarınlarımızın mimarı Atatürk bize armağan etmiştir. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızla birlikte hazırlamış olduğumuz bu programda velilerimiz de bizimle aynı coşkuyu yaşadılar. Bu güzel ve anlamlı güne emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize tekrar teşekkür ediyoruz.

16 3. KAT 2. KAT 1. KAT GİRİŞ -1. KAT -2. KAT -3. KAT KONFERANS SALONU ORTAOKUL İLKOKUL LOBİ - SINIFLAR ANAOKULU - KÜTÜPHANE YEMEKHANE - LABORATUVARLAR KAPALI SPOR ve YÜZME SALONU info@beylikduzuaydinlarkoleji.com Barış Mh. Eğitim Vadisi Haziran Sk. No:5, Beylikdüzü, İstanbul Tel: Fax: info@beylikdüzüaydinlarkoleji.com

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK. HOŞÇAKAL SONBAHAR 1.Sınıf öğrencilerimiz sonbahara veda ettiğimiz bu günlerde okul bahçemizdeki ağaçlarımızı yakından tanıyıp, dökülen yapraklarımızı inceleyerek farklı ağaç türlerini keşfetme fırsatı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu TED Kayseri Koleji kuruluşunun 50. yılını kutlarken 2016-2017 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosunu, Radisson Blu Hotelinde yaptık.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise:

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise: REHBERLİK SÜREÇLERİ REHBERLİK NEDİR? Bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel yardım sürecidir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise)

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Sayın Velimiz; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 7(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz, VKV Özel Koç Okullarında düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,Ortaokul Meclis Başkanımız Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve Lise Meclis Başkanımız

Detaylı

10.Sınıflar Veli Toplantısı

10.Sınıflar Veli Toplantısı 10.Sınıflar Veli Toplantısı Sayın Velimiz, 2016 2017 Öğretim yılının I. dönemine büyük bir heyecanla başladık ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kaliteli eğitim anlayışını benimseyen

Detaylı

BASKETBOLCULARIMIZ KAYSERİ İL KARMASINDA..

BASKETBOLCULARIMIZ KAYSERİ İL KARMASINDA.. Basketbolda doymuyoruz.. galibiyete Yıldız Kız Basketbol Takımımız Osman Kavuncu Ortaokulu ve Sema Yazar Ortaokulu ile yaptığı maçları farklı bir skorla kazanmıştır. Yoluna devam eden takımımızı tebrik

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI Sayın Veli, Sevgili Öğrencilerimiz, 01 Temmuz 2015 tarih ve 29403 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ODS-1 DE İLK BEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ.

ODS-1 DE İLK BEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ. ODS-1 DE İLK BEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ. TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, ODS-1 de ilk beşe giren 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimizi kendi

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ İstek Kemal Atatürk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün tamamlıyoruz. İlk dönem,

Detaylı

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir.

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir. İÇİNDEKİLER 2016 ya Girerken Tüm Velilerimizin Dikkatine MYP Bültenimiz Ocak Ayı Etkinliklerimiz SERÇEV Yararına Satış Öğrencilerimizi Kutluyoruz Eko Okul Köşemiz 2016 YA GİRERKEN Yeni bir yıl demek bir

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 1 KÜTÜPHANE ORYANTASYON HAFTASI 3 BİLGİ OKURYAZARLIĞI HAFTASI 4 YAZI TÜRLERİNİ TANIYORUZ 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI DERSİMİZ 6

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:30 Sayı: 23 03 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Bugün bir haftalık tatilimiz başlıyor. Tatil sonrası ilk okul günümüz

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

Yüksek lisans ve Doktora Tez Konusu. Bilgisayar var mı?

Yüksek lisans ve Doktora Tez Konusu. Bilgisayar var mı? T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLK VE ORTAÖĞRETİM OKULLARI İÇİN REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILSONU ÇALIŞMA RAPORU Okulunuzda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri kapsamında yürütülen

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta sonunda 2-6.sınıflardaki öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün eşsiz dehasıyla kurulan Cumhuriyetin 92. yıl dönümü TED Kayseri Koleji nde velilerin,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:10 Sayı: 8 06 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, İnsanın işini sevmesinin çok önemli olduğunu her gün yaşayarak bizzat deneyimliyorum.

Detaylı

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Mustafa Kemal ATATÜRK VİZYONUMUZ

Detaylı