Elektronik Güvenlik Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Elektronik Güvenlik Sistemleri"

Transkript

1 Elektronik Güvenlik Sistemleri Hırsızlık,Soygun,Gasp vb. olayların artması ile insanlar için günümüzde vazgeçilmez hale gelmiştir. Doksanlı yılların başından başlamak üzere ülkemizde güvenlik sistemleri sektörü oluşmuş ve artan taleple birlikte hızla gelişerek günümüzdeki konumuna gelmiştir. Bugün Elektronik güvenlik sistemleri sektörü dünyada yükselişte olduğu gibi ülkemizde de gelişimini sürdürmektedir.

2

3

4

5

6

7 Güvenlik kamera sistemleri Güvenlik Kamera sistemleri, renkli ve siyah beyaz, standart ve dome kameraları, çeşitli ebatlarda monitörler, quad, switcher ve multiplexer birimleri ile standart ve zaman atlamalı video kaydedicilerden oluşur.

8 Kameralar Güvenlik Kameralarının kullanım amacı ; çeşitli nedenlerle görülmesi istenilen bir bölgenin görüntüsünü video sinyaline çevirerek direk veya endirekt olarak monitöre aktarmaktır.

9 Kamera Türleri Kameralar besleme gerilimi bakımından 220V. Veya 12/24V olarak ayrılırlar. Renkli veya SİYAH-BEYAZ modelleri vardır. Hareketli/sabit türleri isteğe bağlı kullanılabilir. Hareketli kameralara speed Dome kamera denilir. Pan veya pan-tilt motor kullanılarak sabit kameraya hareket verilebilir. Her iki ürünün dahili ve harici ortamlarda kullanılan modelleri vardır.

10 Kamera çeşitleri Sabit Kameralar, DOME Kameralar, Speed Dome (PTZ) Kamera, Gece Görüşlü Kamera, Gizli Kameralar, IP Network Kameralar, Kablosuz Kameralar,

11

12 Sabit Kameralar

13 Sabit Kameralar Sabit kameralar sabit bir zemin üzerine monte edilirler ve operatörün komutlarıyla hareket ettirilmeleri mümkün değildir.

14 Dome kameralar

15 Dome kameralar hemen hemen her mağazada ve bir çok sınai ve ticari kuruluşta, hastanede, okul ve resmi binada uygulanmaktadır. Bu tip kameralar estetiğe önem verilen yerlerde özellikle rağbet görmektedir.

16 Dome kameralar Dome kelimesinin Türkçe karşılığı Kubbedir. genellikle ofislerde, okul koridorlarında, hastane koridorlarında vb. yerlerde kullanılmaktadır. Bu tür kapalı alanlarda, bulunduğu odanın göze batmayacak bir yerinde gayet şık yapısıyla bir aksesuar görüntüsü verebilir. Kamera yetkililer dışında hareket ettirilemez. Örnek verecek olursak, okullarda bazı öğrenciler görüntülenmek istemediği zamanlarda kamera açılarını değiştirebilir.

17 Speed dome kamera Speed dome kameralar PTZ özelliğine sahip kompakt kameralardır. PTZ pan, tilt, zoom İngilizce kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş bir kısaltmadır. Pan : Speed dome kameranın sağa ve sola hareket edebildiğini göstermektedir. Tilt : Speed dome kameranın yukarı ve aşağı yapabildiği hareketi belirtmektedir. Zoom : Speed dome kameranın otomatik zoom lensi ile uzaklaştırma ve yakınlaştırma yeteneğini belirtir.

18 Pan/Tilt Zoom Kameralar

19 Pan-Tilt Üniteleri Üzerine kamera monte edilen bu motorlu ünite ; sağa sola (pan) ve yukarı aşağı dönebilme kabiliyetini sahiptir. kontrolü uzaktan kablo bağlantısı ve kontrol cihazıyla yapılır. Kamerayı istediğiniz noktaya döndürmeye yarar.

20 Pan-Tilt

21 GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA Gece görüş cihazlarının objektifleri reflex değildir. Yani görüntü, objektiften direkt olarak görülmez. Gördüğünüz görüntü, fosfor ekran üzerindeki beslenmiş resimdir.

22 Gece görüş sistemleri el dürbünleri/ silah dürbünleri/ monodürbünler mevcut ışıkla yetinmek yerine, bunları güçlendiren elektro-optik cihazlardır. Bu cihazlar görünür ışıktan infrared ışığa kadar çeşitli ışıklara duyarlıdırlar.

23 gece görüş kameraları IR kamera üzerinde ir (Infra Red) ledler bulunduran cctv kameradır. Işık şiddetiyle ters orantılı olarak direnci azalan bir sensör kullanılarak ir ledlerin aydınlık seviyesi belli bir değerin altına düştüğünde yanması sağlanır. Görmenin temel gereği ışıktır. Işık olmadan cisimleri ve renkleri göremeyiz. IR gece görüş kameraları dış aydınlık insan gözünün göremeyeceği değerlere düştüğünde ir ledlerini yakar. Gönderilen bu ir ışınlar karşısındaki katı cisme çarparak geri döner böylece görme olayı gerçekleşmiş olur.

24

25 Gizli Kameralar Elektronik sanayisindeki baş döndürücü gelişmeler sonucu kamera çeşitleri ve dolayısıyla gizli kamera modelleri akla hayale gelmeyecek derecede çeşitlenmiş ve boyutları küçülmüştür. kullanımı yaygın olanlar ise Pinhole Tip Gizli Kameralar PIR Dedektör Tipi Gizli Kameralar Duman Dedektör Tipi Gizli Kameralar

26 Gizli Kamera Örnekleri Gözlük Gizli Kamera Ayakkabı Gizli Kamera Düğme Tipi Gizli Kameralar Vida Tipi Gizli Kameralar Saat Gizli Kameralar Kravat Gizli Kameralar Pinhole Gizli Kameralar PIR Dedektör Görünümlü Gizli Kamaralar Duman Dedektör Görünümlü Gizli Kameralar Kulaklık Tipi Gizli Kameralar Şapka Gizli Kameralar Parmak Gizli Kameralar Kalem Gizli Kameralar Kemer Gizli Kameralar

27 IP Network Kameralar IP Kamera gerekli noktaların güvenliği gibi farklı amaçlarla uzaktan izlemek ve kayıt altına almak için internet veya network bağlantınızdan faydalanarak gerek kablolu gerek kablosuz olarak kullanılabilen kamera teknolojisidir. Kendi IP numaraları vardır. En ileri teknolojiye sahip olan kamera sistemidir. IP Kameralar görüntü aktarılan mekanının canlı ve sesli olarak bulunduğunuz her yerden bilgisayarınız, laptopunuz, cep telefonunuz vb. rahatlıkla izleyebilme olanağı sunmaktadır.

28 IP Kamera

29

30 Kablosuz (wireless) Kameralar Sadece ip kameraları kablosuz olarak kullanabiliriz. Bir ip kamerayı kablosuz kullanmak için ilave wireless ekipman kullanılabileceği gibi birçok ip kameranın kablosuz kullanılabilmesi için wireless( kablosuz) ekipmanlar kamera üzerinde hazır olarak gelmektedir.

31 Lensler Lens denilince akla göz gelebilir. Güvenlik Kamerası ile görmek istediğimiz bölgenin açısına, dahili/harici ortama, montaj yapılacak yere ve müşteri isteğine göre değişebilir.

32

33 Lens Türleri Sabit Lensler Manüel Lensler Varifocal Lensler Oto iris lensler Motorlu zoom lensler Karanlık da duyarlı lensler(renkli kameralar için)

34 Switcher Kelime anlamı olarak seçici/değiştirici denilebilir. Birden fazla kamerayı manüel veya otomatik olarak ekranda görmemizi sağlar.

35 Quad Kelime anlamı olarak aynı ekranda 4 kamerayı seyretmek denilebilir. Video kayıt cihazı bağlanarak kayıt yapılabilir ancak, kayıt ne şekilde alınmışsa gösterim de aynı olacaktır.

36 Monitör Çeşitli ekipmanlardan gelen video ( ve/veya ses ) sinyalini ekran üzerinde görmemizi sağlar. Siyah-beyaz ve renkli olabilir, ekran büyüklükleri değişebilir. ( 9 /12 / 14 / 17 / 21 / 25 inch olabilir )

37 DVR (Dijital Kayıt Cihazları) zaman atlamalı kayıt cihazı denilebilir saat aralıklı kayıt kullanılan modele yapılabilir.

38 Kayıt Cihazları Eskiden VHS kasetlere kayıt yapan multiplexer denilen cihazlar vardı. Gününüzde artık kullanılmadığı için anlatmayacağız. Artık Stand-alone DVR olarak adlandırılan dijital kayıt cihazları kulanılıyor. Bu cihazlara HDD, CD-RW, DVD, USB Bellek takılabilir,çoğunun network desteği ve uzaktan kumanda seçeneği mevcuttur.

39 Multiplexer Aynı anda 16 kamerayı seyretmek ve/veya kaydetmek istendiğinde kullanılır. Yapı itibari ile ses sistemi yoktur.

40 Plaka Tanıma ve Hız İhlal Tespit Sistemi

41 Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ( MOBESE ) projesi Sistemin çalışma şekli, asfalt altına yerleştirilen manyetik piezo ile araç üzerinden geçerken algılayıcıların ürettiği darbe sinyalleri mikrodenetleyici tabanlı elektronik birime iletilir. Elektronik birim, üzerinden araç geçerken hızı ölçer.

42 MOBESE Aracın Plakası, görüntü işleme programı sayesinde belirlenerek, hız uzunluk ve zaman bilgileri ile birlikte listelenmektedir.

43 Hırsız Alarm Sistemleri: Herhangi bir hırsızlık olayına karşı belli bir bölgenin güvenlik altına alınmasını sağlar. Hırsız Alarm sistemi algılayıcı sensörler sayesinde hırsızı algılar. Sirenler çalışmaya başlar,istenen telefon numaralarına hırsızlık olayı bildirilir, İstenirse alarm haber alma merkezi bağlantısı yapılabilir.

44

45 Hırsız Alarm Sistemleri hırsızlar için çok büyük bir caydırıcılığa sahiptir. Hırsızın girmeye teşebbüs etmesi durumunda hırsızı algılayan sensörler ile birlikte yüksek güçlü siren çalmakta ve aynı zamanda hırsız alarmına bağlı telefon arama modülü ile sizin veya belirlediğiniz diğer telefonları hırsız alarm panelinizi arayacaktır. Eğer Hırsız alarmını alarm haber alma merkezine bağlarsanız Alarm haberalma merkezine düşen alarm sistemi ile birlikte AHM sizi ve Polisi arayarak hırsızlığa müdahale edilmesini sağlar.

46 Kartlı Geçiş Sistemleri: Kartlı geçiş sistemleri daha çok plazalarda, Büyük iş merkezlerinde,orta ve Büyük Ölçekli tesislerde giriş ve çıkışların kontrol altında tutulmasının istendiği yerlerde Ekipmanları; kartlı geçiş kontrol paneli, Kart okuyucu,elektrikli ve Manyetik kilitler,manyetik kartlar ve diğer ekipmanlardır.

47

48 Geçiş Kontrol Sistemleri çalışanlarınızın ve misafirlerinizin sadece yetkileri olan yerlere girip çıkabilmelerini sağlar ve davetsiz misafirleri kontrol altına alabilirsiniz. Giriş çıkış saatlerini raporlayabilir, tüm giriş çıkışların sizin istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz.

49 SİTE - OTOPARK BARİYER SİSTEMLERİ Otoparka giriş-çıkış yapan araçların girişte aldıkları saat tarih işlenmiş biletler, çıkışta makineye okutularak ücretlendirilmektedir

50 Yangın Algılama ve Söndürme Sistemleri: Yangın alarm algılama sistemleri ve yangın söndürme sistemleri gerek yasal gereklilikler gerekse maddi ve manevi kayıpların önüne geçilmesi için elektronik güvenlik sistemlerinde özel bir yeri vardır. günümüzde "Konvansiyonel Yangın Alarm Sistemleri" ve "Adresli Yangın Alarm Sistemleri" olarak temelde iki farklı sistemden oluşur.

51 Yangın alarm sistemleri Konvansiyonel sistemler daha çok küçük çaplı yerlerde ucuz olması nedeniyle tercih edilmektedirler. Adresli sistemler ise orta ve büyük ölçekli yerlerde kullanım alanına sahiptir. Birde son yıllarda yeni bir teknoloji olan interaktif adresli yangın alarm sistemleri bulunmaktadır.

52 Yangın sensörleri İyonizasyon Duman Dedektörü Optik Duman Dedektörü Kombine Optik Duman ve Sıcaklık Dedektörü Sabit Sıcaklık Dedektörü: 60oC da aktive olan standart versiyon ile 90oC da aktive olan (mutfak, kazan dairesi vb. için) yüksek sıcaklık versiyonu mevcuttur. Sıcaklık Artış Hızı Dedektörü: bir yangın durumunda 60oC da hemen devreye girme özelliğinin yanısıra ortam sıcaklığındaki hızlı değişimlerle aktive olur.

53

54

55

56 Gaz Alarm Sistemleri Parlayıcı ve patlayıcı gazların bir üretim prosesi içerisinde ortaya çıktığı, depolandığı ve nakledildiği ortamlarda, gaz kaçaklarının patlayıcı karışım oluşmadan algılanması ve gerekli önlemlerin alınması yaşamsal önem taşır.

57 Gaz Alarm Sistemleri Bir gaz alarm sistemi şu ana elemanlardan oluşur: 1. Algılayıcı Sensor 2. Elektronik Değerlendirme / Gösterge / Kontrol Panosu 3. Sesli/Isıklı Uyarı Düzenekleri 4. Otomatik Gaz Kesme Ventili

58 Biyometrik Sistemler Biyometrik Sistem denilince aklımıza ilk gelen teknolojiler Parmak izi tanıma sistemleri, Yüz Tanıma Sistemleri, Damar Tanıma Sistemleri, Retina Tanıma sistemleri, Ses tanıma sistemleri, Avuç içi tanıma sistemleridir.

59

60 Biyometrik Biyometrik, kendine özgü fiziksel veya biyolojik niteliklerine dayalı olarak insanların kimliğini tespit etmek için dijital teknolojiden faydalanma bilimidir. Günümüzde bir insanın kimliğini kesin olarak tespit eden bu yöntem, hızla kabul gören ve teknik uzmanlar için kariyer fırsatları yaratan bir endüstri haline gelmiştir.

61 Personel devam kontrol sistemleri Personel devam kontrol sistemleri (PDKS) firmalara teknolojik kolaylık sağlamaktadır. Personele ait kimlik bilgilerini içeren manyetik kartlar,yada parmak izi tanıma veya diğer biyometrik sistemler ile giriş-çıkış bilgilerini ana bilgisayara aktaran elektronik veri okuyucu PDKS cihazlara girilerek personelin mesai süreleri tespit edilmekte ve gerektiğinde raporlanabilmektedir.

62

63 Görüntülü Diyafon

64 Görüntülü Diyafon Sistemleri apartmanlar, siteler ve villalar için özel olarak tasarlanmış dijital veya analog çalışma altyapısına sahip görüntülü diyafon sistemleri artık bir ihtiyaç haline gelmiştir. Dış kapıyı görmenizi sağlar. Dış kapı ile konuşturur.kapıcı ile konuşturur.dış kapı otomatiği açar.merdiven otomatiği yakar ve saire.

65 ELEKTRONİK KAPI KİLİTLERİ Elektrikli kilit ve manyetik kilit Access Kontrol Sistemlerinin(Kartlı Geçiş Sistemlerinin) vazgeçilmez elemanlarındandır. izinsiz girilemeyecek odalara giriş ve çıkışlar kontrol altında tutulabilir.

66 Elektrikli Kilit Nasıl Çalışır?

67 ACİL DURUM AYDINLATMASI genel aydınlatmada bir arıza oluştuğu zaman, can ve mal güvenliği açısından bir tehlike oluşmaması için gerekli miktarda aydınlatma sağlayan, bir grup armatür ve armatürlere bağlı cihazlardan oluşur. Güvenlik Aydınlatması ve Yedek Aydınlatma yapılır.

68 ACİL DURUM AYDINLATMASI

69 Xray Cihazları (Bagaj Kontrol Cihazları) Cihaz, yolcu bagajları açılmadan bagajların içini net ve ayrıntılı bir şekilde görüntülemek amacıyla kullanılır.

70

71 X IŞINLARI X ışınları frekansları daha büyük olan elektromanyetik ışımalardır. Dalga boyları mor ötesi ışınlarından daha küçüktür ve 0.03 ile 20 angström arasında değişir.

72 ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ Araç Takip Sistemi araçlarınızı internet ortamında gerçek zamanlı olarak kolay bir şekilde takip etmenizi sağlayan bir sistemdir.

73 ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ Araçlarınızı izleyebilmeniz için aracınıza bir GPS ünitesi monte edilir. Global Positioning System= Global Yer Belirleme Sistemi). Bu cihaz uydudan aldığı konum, hız, mesafe vb. telematik bilgileri GPRS (General Packet Radio Service)vasıtasıyla iletişim merkezine gönderir. Sunucular tarafından alınan bilgiler derlenerek internet üzerinden izlenebilecek formata çevrilir.

74 ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ Araçların yeri dijital haritalar üzerinde tam olarak görüntülenir. Tüm araçların hızları izlenebilir. Geçmişe yönelik raporlar, güzergâh bilgileri alınabilir. Kat edilen mesafeler izlenebilir. Harita üzerinde belirli noktalar, güzergâhlar tanımlanarak buralara giriş çıkışlar denetlenebilir.

75 ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ Yapılan gereksiz beklemeler tespit edilebilir. Araç uzaktan durdurulabilir, çalışmamak üzere kilitlenebilir, korna ve flâşörler uzaktan çalıştırılabilir. Hız limiti, bölge sınırı ihlalleri tespit edilerek raporlanabilir ve SMS ile uyarı gönderilebilir. Araçla sesli görüşme yapılabilir, aracın içi habersiz dinlenebilir.

76 Fiber Optik Sistemler Fiber Optik, insanın saç teli kalınlığında ve çok hassas üretilmiş saf bir cam ip üzerinden ışığın iletilmesi prensibiyle çalışan bir sistemdir. Bu şekilde üretilmiş kabloların tercih edilmesinin en büyük sebebi, çevresel şartların ağır olduğu; nemli, rutubetli, elektriksel alan parazitlerinin yoğun olduğu yerlerden etkilenmemesi ve her zaman stabil bir bağlantı sunmasıdır.

77 Fiber Optik Kablolar

78 Fiber Optik Kablolar Yüzlerce hatta binlerce optik fiberden oluşur. Merkez Işığın hareket ettiği ince cam tabaka Cam Örtü Merkezin dışını saran optik malzemeden üretilmiş, merkezden yasıyan ışığı tekrar merkeze geri gönderen kısım Kılıf Kabloyu darbelere ve neme karşı koruyan dış katman.

79 Fiber optik kablolar Fiber optik kablolar kullanım yeri ve şartlarına bağlı olarak çelik zırh ya da jel tabakası gibi başka koruyucu ve esneklik kazandırıcı kısımlar da ilave edilebilmektedir. Kablonun üzerine yerleştirilen bu koruyucu tabaka aynı zamanda kemirgenlerin ısırmalarına engel olmak için özel kimyasal maddeler içerir. Bu maddeler kemirgenlerin kabloyu ısırdıklarında tiksinerek kabloyu koparmalarına engel olur.

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ GECE GÖRÜŞ KAMERALAR HV-2021 CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ 100$ HV-2030 CCD HİGH DEFİNATİON IMAGE SENSOR 600TV LİNE MENÜLÜ 1 ADET ARRAY

Detaylı

İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013

İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013 Çevre Güvenlik Sistemleri İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013 SUNUM İÇERİĞİ Çevre Güvenlik Sistemleri Harici Ortam Hareket Dedektörleri Çit Koruma Sistemleri Aktif Bariyer Sistemleri

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

Sensörler. Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL

Sensörler. Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL Sensörler Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL Optokuplör Optokuplör kelime anlamı olarak optik kuplaj anlamına gelir. Kuplaj bir sistem içindeki iki katın birbirinden ayrılması ama aralarındaki sinyal iletişiminin

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

Elektronik Güvenlik Sistemleri. Ahmet YILMAZ

Elektronik Güvenlik Sistemleri. Ahmet YILMAZ Elektronik Güvenlik Sistemleri Ahmet YILMAZ Elektronik Güvenlik Sistemleri Ahmet YILMAZ PAPATYA YAYINCILIK EĞİTİM Bilgisayar Sis. San. ve Tic. A.Ş. Ankara Caddesi, Prof. Fahreddin Kerim Gökay Vakfı İşhanı

Detaylı

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar - Can Güvenliği - Mal Güvenliği Yangın algılama ve alarm sistemleri ile bir yangın alarm durumundan haberdar olunarak, insanların güvenli tahliyesi

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR IP CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ IP CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR VID-MP720 VID-AT536 2 MP HARİCİ TİP X20 TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

Heryerdeyiz Derece Koruma. G ven i iniz i in. e inize Evinize A m n n z.

Heryerdeyiz Derece Koruma. G ven i iniz i in. e inize Evinize A m n n z. G ven i iniz i in Heryerdeyiz... S B ME YON TOMAS O E V LİK.SAN. GÜVEN İST.İNŞ.TA AH S Tİ. BİLİŞİM IŞ TİC.LTD.Ş D VE www.mebsguvenlik.com e inize Evinize A m n n z 360 Derece Koruma SES UY U KS ALARM YANGIN

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMLERİ

KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMLERİ KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMLERİ Dersin Modülleri Kapalı Devre Kamera Kontrol Sistemlerinin Bağlantıları Kapalı Devre Kamera Kontrol Sistemleri Keşfi Kapalı Devre Kamera Kontrol Sistemleri Montajı Kapalı

Detaylı

A dan Z ye Güvenlik Sistemleri

A dan Z ye Güvenlik Sistemleri A dan Z ye Güvenlik Yangın Alarm Hırsız Alarm Personel Takip Akıllı Ev / Villa Görüntülü İletişim CCTV Kamera Mağaza Ürün Koruma CCTV KAMERA IP Sistemler Fiber optik sistemler AHD Sistemler MOBESE IR Bullet

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR BOX KAMERALAR ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ÖZELLİKLER FİYAT D-116 Sesli Box Kamera 1/3 SHARP CCD Board, 480 TVL Çözünürlük 0,05 Lux Işık Hassasiyeti, Day/Night 30 $ D-117 Sesli Box Kamera 1/3 SONY CCD Board, 480

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ CN-7104 AHD CN-7108 AHD CN-7116 AHD CN-N401 AHD CN-N801 AHD CN-N816 AHD CN-C832 AHD CN-7204 AHD CN-7208 AHD CN-7216 AHD 4 KANAL / 720P - 4 SES - HDD 1X6 TB - P2P - 3G MODEM - DVR,AHD,NVR 8 KANAL / 720P

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR. v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL

HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR. v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL v KARTAL DEVLET HASTANESİ v ÖZEL SUR HASTANESİ v ÇORUM ÖZEL ELİT

Detaylı

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme) 2. Adreslenebilir Sistemler Noktasal Bilgilendirme 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme)

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

Yangın Koruma Sistemleri Güvenlik Sistemleri -Giriş-Çıkış Kontrol - Kapalı Devre Görüntüleme ve Kayıt Sistemleri (CCTV)

Yangın Koruma Sistemleri Güvenlik Sistemleri -Giriş-Çıkış Kontrol - Kapalı Devre Görüntüleme ve Kayıt Sistemleri (CCTV) DİĞER SİSTEMLER Isıtma, soğutma, havalandırma ve aydınlatma sistemleri dışında binalarda daha çok güvenlik ve koruma amaçlı kullanılan teknik ve teknolojik sistemler bulunmaktadır. Bu sistemler binanın

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Alarm Takip merkezinin diğer fonksiyonları nelerdir?

Alarm Takip merkezinin diğer fonksiyonları nelerdir? Güvenlik ve hırsız alarm sistemlerinde algılayıcılar ve dönüştürücüler en önemli rolü oynamaktadır. İlk çağlardan bu yana insanlar sürekli korunmak ihtiyacındadırlar. Son yıllarda yaşanan olaylar gösterdi

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

TEKOLOJİ KALİTE PERFORMAS REKLİ BOX KAMERALAR BLW-424 1/4" Renkli SOY Super Had CCD 420 TV Lines, 0,5 Lux Oto Iris: DC Drive/Video Drive, Lens Hariç VG-424 1/4 Renkli SOY Super HAD CCD BLC, AGC, AWB Özellikleri,

Detaylı

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 1390 1122 1121 1368 1359 1436 1377 1375 1381 1308 1320 1425 1105 2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 30 IR Pro

Detaylı

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI "EN UYGUN FİYAT EN İYİ PERFORMANS İLE BİRLEŞTİ" EN İYİSİNİ İSTEYENLERE 000 2018 FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 MP TVL HD 720P ANALOG ARAÇ MİNİ

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

Balandi. Güvenilir Teknoloji

Balandi. Güvenilir Teknoloji KABLOLAR ve ADAPTÖRLER CCTV KABLOLAR 2+1 kablolarda 1 koaksiyel kablo 2 adet de enerji iletim kablosu bulunur 4+1 kablolarda, 1 koaksiyel, 2 enerji, 2 data yada kablosu bulunur. Kablo seçimi görüntü kalitesinde

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD 1706s 1691s 1629s 1631s 1656s 1705s 1481s 1709s 1571s 1413s 1474s 1561s 1138s 1703 1425 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

DOĞRUSAL YANGIN ALGILAMA SĐSTEMLERĐ

DOĞRUSAL YANGIN ALGILAMA SĐSTEMLERĐ DOĞRUSAL YANGIN ALGILAMA SĐSTEMLERĐ Mehmet Yavuz ALKAN yavuz.alkan@absalarm.com.tr ABS Alarm ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. 1203 / 11 Sokak No:3 Ömer Atlı Đş Merkezi Kat:5-505 Yenişehir ĐZMĐR

Detaylı

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları GENEL ÖZELLİKLER: Güvenlik kapısı ve metal dedektörünü birleştirerek yerden tasarruf sağlar. Güvenlik görevlisini karar verici konumundan çıkararak metal dedektörü uygulamalarındaki güvenlik ihlallerine

Detaylı

GECE GÖRÜŞ IR LED KAMERALAR

GECE GÖRÜŞ IR LED KAMERALAR 1201/1 SOK. NO:14/N Yenişehir / İZMİR (232) 449 0 700-449 0 800 GECE GÖRÜŞ IR LED KAMERALAR 210ACT001IR36P 1/3" Sony Super Had CCD 420 TVL, 3,6-6 mm Lens, 36 IR 25 $ LED, ABS Plastik kasa 207ACT001IR36

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

DMTech Konvansiyonel Yangın Algılama Sistemleri

DMTech Konvansiyonel Yangın Algılama Sistemleri DMTech Konvansiyonel Yangın Algılama Sistemleri Konvansiyonel Yangın İhbar Panelleri FP9000L-2 2 Bölge 64 Konvansiyonel dedektör ve sınırsız buton desteği 2 siren ve 2 röle çıkışı(yangın, arıza) Programlanabilir

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Resim Model Sensör TVLine Lens Led Ir Mesafesi Diğer Özellikler Fiyat. 700TVL 2.8-12mm VF 2 ArrayLed 60 Metre. 700TVL 2.8-12mm VF 36 Led 30-40 Metre

Resim Model Sensör TVLine Lens Led Ir Mesafesi Diğer Özellikler Fiyat. 700TVL 2.8-12mm VF 2 ArrayLed 60 Metre. 700TVL 2.8-12mm VF 36 Led 30-40 Metre GECE GÖRÜŞ KAMERALAR Resim Model Sensör TVLine Lens Led Ir Mesafesi Diğer Özellikler Fiyat HV-2052 1/3 SONY EXVİEW HAD II CCD 700TVL 2.8-12mm VF 2 ArrayLed 60 Metre 300$ HV-5460 1/3 SONY EXVİEW HAD II

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SABİT KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SABİT KAMERALAR IP CCTV SİSTEMİ IP/NETWORK SABİT KAMERALAR VIC-6284 2 MEGAPIKSEL TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP 1/3" PROGRASSIVE SCAN CMOS, H.264, 1600x1200, RENKLİ 0,1 LUX / S/B 0,01 LUX, X5 SENS-UP, DAHİLİ SD/SDHG KART YUVASI,

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR SABİT KAMERALAR VCC-4588 1/3" D/N DWDR ICR KAMERA 700 TVL,SONY EFFIO-A, DWDR, SENSUP, SİS ENGELLEYİCİ (DEFOG), OSD, 3DNR, 20 BOLGE MASKELEME, DIJITAL ZOOM, GÖRÜNTÜ SABİTLEME (DIS), HLC, OTOMATİK RESİM

Detaylı

RES M MODEL VIDEO BALUNLAR USD (KAMPANYA SERISI) ANYKEEPER SERISI

RES M MODEL VIDEO BALUNLAR USD (KAMPANYA SERISI) ANYKEEPER SERISI RES M MODEL VIDEO BALUNLAR USD PASSIVE-PASSIVE CAT 6 KABLO (BAKIR) ILE 350 METRE 17 PASSIVE-ACTIVE CAT 6 KABLO (BAKIR) ILE 800 METRE 35 ACTIVE-ACTIVE CAT 6 KABLO (BAKIR) ILE 1200 METRE 50 (KAMPANYA SERISI)

Detaylı

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için.

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için. Enerji Yönetimi Mevcut ve yeni binalar için www.inelstr.com Eenerji Yönetim BUS (kablolu çözüm) büyük yapılar ve binalar için (kablosuz çözüm) mevcut apartman, bina ve evler için gün / ay / yıl gün / ay

Detaylı

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Before the light www.logiba.com AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Sanayi Siteleri Depolar Otopark Alanları Alışveriş Merkezleri Hayat ışığın kontrolünde, ışık ise sizin... Sokak Aydınlatmaları Park ve Bahçeler

Detaylı

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için.

Enerji Yönetimi. Mevcut ve yeni binalar için. Enerji Yönetimi Mevcut ve yeni binalar için www.inelstr.com Eenerji Yönetim BUS (kablolu çözüm) büyük yapılar ve binalar için gün / ay / yıl gün / ay / yıl Wi-Fi Su Su Doğalgaz Doğalgaz Elektrik Elektrik

Detaylı

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Ürün Kod Açıklama Liste Fiyatı 2014 BSM Kartlı Geçiş Yönetim Yazılımı Sorunuz FA C2001.NET 1 Kapı, 2 Okuyucu Kontrol Ünitesi, TCP/IP Haberleşme 716,30

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK AMAÇLI KAMERALAR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-IR1091-AHD, BLW-IR1092-AHD BLW-IR1081-AHD, BLW-IR1082-AHD, BLW-IR1083-AHD, BLW-IR1084-AHD UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Ürün no.: 50101882 ODSL 96K/66-2300-S12 Optik mesafe sensörü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler Seri

Detaylı

Kameralar. Pazarizyon Online Al??veri? http://www.pazarizyon.com/

Kameralar. Pazarizyon Online Al??veri? http://www.pazarizyon.com/ URUN ADI: Wireless USB DVR 4 Kanal Destekli 2.4GHz Kablosuz Video ve Ses Aktar?m? Sa?lay?n MODEL: 130328033225 FIYAT: 94.90? URUN ADI: Çok Fonksiyonlu Hareket Alg?lama Özellikli Spy Kamera DVR R/C Alarml?

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Çok çeşitli güvenlik kameraları vardır, bazıları dışarıda açık alanlarda bulunurken, bazıları kapalı alanlarda ve oldukça

Detaylı

Termal Kameralar. Overseas 2015.10

Termal Kameralar. Overseas 2015.10 Termal Kameralar Overseas 2015.10 Profesyonel Seri Rekabetçi fiyat-kalite Temel akıllı özellikler Yüksek Çözünürlük(336*256 /640*512) Pro Serisi Ultra Serisi Lite Serisi Ultra Smart Series Projeler için

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

KAPALI HACİMLERDE ÇALIŞMA

KAPALI HACİMLERDE ÇALIŞMA KAPALI HACİMLERDE ÇALIŞMA TORA PETROL Tank Temizliği Tank Otomasyon Sistemleri Tank delme & diş açma KAPALI HACİMLER Kapalı Hacim Tanımları Sürekli insan mevcudiyetinin olmadığı alanlar Sadece bir insan

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1630 MAXLOGIC SUPERVISOR GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI ML-1630 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının grafiksel olarak

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi TEKNOLOJİ KALİTE PERFORMANS İSTİKRAR Momentum Serisi 700 / 900 TVL Kameralar DSP Görüntü Sensörü Dijital Sinyal İşlemci True Day&Night Megapiksel Lens Metal Kasa

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı

Yüksek Görüntü Kalitesi Akıllıca Tasarlanmış HD Çözümler

Yüksek Görüntü Kalitesi Akıllıca Tasarlanmış HD Çözümler Yüksek Görüntü Kalitesi Akıllıca Tasarlanmış HD Çözümler 1- HDCVI Yüksek çözünürlüklü görüntüleri koaksiyel kablo üzerinden aktararak, uzun mesafede yüksek kararlılıkta düşük maliyetli kompleks yapılarda

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ 03.09.2015 ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Açma Monitor 15V. Besleme Adaptörü Dahildir. Enerji :15 Volt DC Siyah Renk, Monitor

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın Algılama Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Görüntü Sensörü Yatay Çözünürlük Lens Görüş Açısı IR LED Sayısı Resim Pixel Sayısı Shutter Hızı AGC, BLC White Balance S/N Oranı Model Sayfa Besleme Adresli Yangın Çalışma Algılama

Detaylı

IP66 SAHA PANOLARI 98

IP66 SAHA PANOLARI 98 98 IP66 SAHA PANOLARI IP 66 SAHA PANOLARI ÇİFT CİDARLI HARİCİ TİP SAHA PANOLARI Harici tip saha panoları; data transferi,otomasyon, tren kontrol, liman kontrol, otoyol trafik sinyalizasyon ve kontrol sistemi,

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 TCP/ IP Video İntercom Monitörleri VTH1510CH VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A VTH1560CS 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği - SD Card girişli Gömülü 4 GB SD

Detaylı

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz)

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki Önemli Not u okuyunuz) VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz) VIC-1520 2MP D/N IP KAMERA 1/2.8" SONY EXMOR PROGRESSİVE SCAN CMOS, H.264, 1920 x 1080, AES, AWB, AGC,TRİPLE STREAMİNG,

Detaylı

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir KUL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ GSM Tabanlı Kablosuz Ortam İzleme ve Uyarı Sistemi KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir İçerik Tanıtım Uygulama Alanları Çalışma Şeması Özellikleri Avantajları

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008 Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

2017 Ocak Fiyat Listesi

2017 Ocak Fiyat Listesi Fiyat Listesi 2017 2017 Ocak Fiyat Listesi Plaka Tanıma Ürün Kodu Ürün Açıklaması Liste MTC-550 Otopark Set 2 MP IP Kamera 2.7-12mm MP Auto Lens 6 Power Led Spot Isıtıcılı Fanlı Muhafaza Plaka Tanıma Yazılımı

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Ölçüm Sistemleri Akıllı Ulaşım Sistemleri nin temel bileşenlerinden biri olan trafik ölçüm dedektörleri;

Detaylı

Güvenlik Sistemi hitiyaçlarınızı, önerdiğimiz doğru projelerle sonuca ulaştırdık...

Güvenlik Sistemi hitiyaçlarınızı, önerdiğimiz doğru projelerle sonuca ulaştırdık... www.artiguvenlik.net Güvenlik Sistemi hitiyaçlarınızı, önerdiğimiz doğru projelerle sonuca ulaştırdık... Proje sonrası zamanında yapılan montaj, teknik desteğimiz ve müşteri memnuniyetiyle iş ilişkimiz

Detaylı

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ M FS FSM Jİ LO O KN TE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC. LTD. ŞTİ. JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ UZAKTAN KONTROL VE İZLEME SİSTEMİ Uzaktan Kontrol ve İzleme Sistemleri Fsm Jeneratör ve Kesintisiz Güç Kaynağı

Detaylı

SENSPLORER v3 Plus & Basic

SENSPLORER v3 Plus & Basic SENSPLORER v3 Plus & Basic SAREKS DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ M.NURETTİN SELÇUK CAD. NO:66/2 KIZILTOPRAK/İSTANBUL TEL:0216 38 12 8 FAX:0216 38 50 9 SİSTEM VE GENİŞLEME ÖZELLİĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME... SENSPLORERv3

Detaylı

Ortam Denetleme Sistemleri

Ortam Denetleme Sistemleri Ortam Denetleme Sistemleri Esense katalog 2014 İlkbahar www.esense.com.tr www.eds.com.tr Esense ile güvenilir sensörlerinizden gelen verileri istediğiniz zaman kontrol edin ve görüntüleyin. Esense görüntüleme

Detaylı

Morley-IAS. Ürünlere Genel Bakış DX Connexion Yangın Alarm Sistemi

Morley-IAS. Ürünlere Genel Bakış DX Connexion Yangın Alarm Sistemi Morley-IAS Ürünlere Genel Bakış DX Connexion Yangın Alarm Sistemi Yangın Alarm Sistemi Honeywell'in Morley-IAS DX Connexion yangın alarm sistemi, daha geniş ölçekli sistemler sunmak için ağ tabanlı olarak

Detaylı

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ 1473 1582 1442 1534 1555 1419 1418 1416 1523 1538 1433 1474 1413 1561 1425 GİZLİ KAMERA 2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

VITEC ANALOG CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ VITEC ANALOG CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI SPEEDDOME KAMERALAR

VITEC ANALOG CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ VITEC ANALOG CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI SPEEDDOME KAMERALAR ANALOG CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ ANALOG CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI SPEEDDOME KAMERALAR VCD-636D IR LED AYDINLATMALI HARĠCĠ TĠP X36 TRUE DAY/NIGHT (ICR)

Detaylı