ÜRÜN KATALOĞU.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRÜN KATALOĞU."

Transkript

1 ÜRÜN KATALOĞU 2019

2

3

4 ŞİRKET PROFİLİ Türkiye nin ilk yerli inverter sinerjik gazaltı kaynak makinesini üreten şirketi ünvanına sahip olan Kolarc Makine, ülkemizin çağdaş üretim faaliyetlerini yürütebilmesi için %100 yerli sermaye ile Kolin İnşaat tarafından kurulmuştur. Kolin İnşaat ın verdiği güçle Sakarya 2. OSB deki fabrikasında önemli yatırımlar gerçekleştiren Kolarc Makine, Türkiye kaynak endüstrisinin bütün makine ihtiyaçlarını en üst düzey teknoloji ile karşılayabilecek ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesine sahiptir. Deneyimli kadrosu ile sektöre yön veren bir iş kültürü benimseyen Kolarc Makine, uluslar arası teknolojiye sahip, modern üretim tesislerinde yine %100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen inverter Kaynak Makineleri, Solar İnverter Güç Üniteleri ve İnverter Akü Şarj sistemlerini üretmektedir. Kolin İnşaat tarafından kaynak ve enerji sektörlerindeki günümüzün teknolojik ihtiyaçları dikkate alınarak kurulan Kolarc Makine, yerli üretimiyle ürettiği ürünlerin yurt dışından ithalatını azaltmakta, istihdamı arttırmakta, ihracatıyla da ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır.

5

6 İŞ SAĞLIĞI & GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ Kolarc olarak, insana, çevreye ve topluma saygı temel ilkesi doğrultusunda İş Sağlığı & Güvenliği ile ilgili taahhütlerimiz aşağıdaki gibidir: Çalışanlarımızın tedarikçilerimizin, ziyaretçilerimizin ve ilgili diğer ilgili tarafların işyerindeki güvenliğinin sağlanması ve sağlığının korunması. Tüm faaliyetlerde sistematik ve önleyici bir yaklaşımla iş sağlığı ve güvenliği risklerinin belirlenerek kaynağında önlenmesi veya en aza indirgenmesi, bu amaçla teknolojik gelişmelerin takip edilerek kaynakların bu çerçevede yönlendirilmesi ve çalışma ortamında ergonomik koşulların sağlanması. İş kazaları, meslek hastalıkları ve sağlık bozulmalarını azaltmak amacıyla sürekli iyileştirme faaliyetlerinin planlanması, planlanan hedefler çerçevesinde uygulamaların ve performansın izlenmesi. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal ve diğer paydaş şartlarına tam uyumun sağlanması. Çalışanlarımız ve ilgili tarafların iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili istek, görüş ve yaratıcı çözüm önerilerinin değerlendirilmesi, katılımının sağlanması. İş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin, çalışanlar ve tedarikçilerimiz tarafından benimsenmesi ve uygulanması için gerekli eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin düzenlenmesi. İmalat sanayisine ürün ve hizmet veren Kolarc; OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemini Çevre ve Kalite Yönetimi Sistemleri ile entegre olarak ele almakta ve sürekli geliştirmeyi hedeflemektedir.

7

8 KALİTE POLİTİKAMIZ Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseriz. Müşteri, kalite anlayışımızın odak noktasıdır. Yaptığımız her işte, ürettiğimiz her üründe ve sunduğumuz her hizmette en üst kalite düzeyini, yasal ve diğer şartlara uygun ürün ve hizmet üretmeyi hedef alırız. Katılımcı, süreç odaklı ve risk temelli düşünmeye dayalı yönetim sistemi benimsenir. Sürekli iyileşme ve iyileştirme felsefesini süreçlerimizde uygularız. Paydaşlarımızla kalite anlayışımızın gereği olarak uzun dönemli işbirliği ilkesi doğrultusunda çalışırız. Tüm faaliyetlerin kuruluşun temel amacı ve hedefleri doğrultusunda ilgili taraflara değer yaratacak iş sonuçlarına ulaşması başlıca sorumluluğumuzdur.

9

10 VİZYONMUZ & MİSYONUMUZ Vizyonumuz; inverter Kaynak Makineleri, Akü Şarj Sistemleri ve Solar İnverter güç üniteleri için küresel bir tedarikçi olmak. Misyonumuz; en yüksek teknolojiyi ürün ve hizmetlerimize uygulayarak kalite seviyemizi en üst düzeyde tutarız. Ürün ve hizmetlerimizde Değer ve Müşteri odaklılık en üst düzeydedir. İnovasyon şirketimizin bütün süreçlerinde en önde gelmektedir. Bütün ürün ve hizmetlerimizde 80/20 kuralına uygun şekilde hareket ederiz. Bütün ürün ve hizmetlerimizi sektörün küresel ihtiyaçlarını da dikkate alarak oluştururuz. Kendi alanında en yetenekli genç mühendisleri kadromuza katarak onlara sorumluluk veririz.

11

12 BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ Kolarc Makine İmalat San. Ve Tic. A.Ş. nin kurumsal ve kişisel bilgiyi son derece değerli bir varlık olarak kabul eder. Bu nedenle bilgi ve destek iş sistemlerimiz işimiz açısından kritik önem taşır ve uygun şekilde korunmaları gerekir. Kurumsal bilgi güvenliğinin amacı, Kolarc a ait bilgilerin sadece yetkili kişilerde kalmasının ve kurumsal bilgilerin eksiksiz, doğru ve gerektiğinde kullanıma hazır olmasının sağlanmasıdır. Ek olarak, Kolarc ın iş faaliyetlerinin doğası gereği, güvenlik zafiyeti kaynaklı maddi ve manevi zararlar oluşabilir, bu zararlardan kaçınmak ve olası etkilerinin azaltılması hedeflenir. Kolarc, kurumsal olarak bilgi güvenliği ile ilgili uygulanabilir şartları karşılayarak, yasa ve mevzuatlar ile tam uyumu sağlayacağını ve sürdürdüğü Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemini sürekli olarak iyileştireceğini taahhüt eder. Bilgi Güvenliği Politikası ihlalleri aynı zamanda etik kural ihlalidir ve disiplin cezası sonucunu doğurabilir. Gerek gözetim, gerek denetim, gerekse ihbar sonucu tespit edilen Bilgi Güvenliği Politikası ihlalleri istihdama son verilmesine kadar gidebilecek disiplin cezaları ile sonuçlanabilir.

13

14 KS ± % %25 : 170 A, 26.8 V %60 : 110 A, 24.4V %100 : 90 A, 23.6 V x 148 x m Şebeke Kablosu (3 x 2.5 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (16 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (16 mm 2 ) M0051 S Serisi KS 200 İnvertör Güç Ünitesi, 2.50 mm, 3.25 mm ve 4.00 mm çapındaki rutil ve özellikle bazik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Demir doğrama, tamir bakım, tesisat, montaj ve açık alanda yapılan kaynaklarda kullanılmak üzere tasarlanmış sınıfının en küçük ve en hafif kaynak makinesidir. Dijital amper göstergesi, hassas akım ayarı ve omuz askı kayışı ile kaynakçıya kolay taşıma ve ergonomik kullanım imkanı sağlar. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller.

15 S ± % %25 : 170 A, 26.8 V %60 : 110 A, 24.4V %100 : 90 A, 23.6 V x 148 x m Şebeke Kablosu (3 x 2.5 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (16 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (16 mm 2 ) M00? S Serisi S 200 İnvertör Güç Ünitesi, 2.50 mm, 3.25 mm ve 4.00 mm çapındaki rutil ve özellikle bazik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Demir doğrama, tamir bakım, tesisat, montaj ve açık alanda yapılan kaynaklarda kullanılmak üzere tasarlanmış sınıfının en küçük ve en hafif kaynak makinesidir. Dijital amper göstergesi, hassas akım ayarı ve omuz askı kayışı ile kaynakçıya kolay taşıma ve ergonomik kullanım imkanı sağlar. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller.

16 S ± % %25 : 250 A, 30.0 V %60 : 225 A, 28.8V %100 : 180 A, 27.2 V x 147 x m Şebeke Kablosu (4 x 1.5 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (25 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (25 mm 2 ) M0019 S Serisi S 250 İnvertör Güç Ünitesi, 2.50 mm, 3.25 mm, 4.00 mm ve 5.00 mm çapındaki rutil ve bazik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Özellikle gemi inşa sanayisi gibi zorlu şartlar altında uzun ömürlü kullanım ve yüksek performans için tasarlanmıştır. Dijital amper göstergesi ve hassas akım ayarı ile kolay kullanım imkanı sağlar.invertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. Arc Force özelliği yüksek nüfuziyet ve dik kaynak uygulamalarında kolaylık sağlar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Çoklu kullanım için 4 lü, 6 lı ve 8 li gruplar halinde de üretilebilmektedir.

17 S ± % %35 : 270 A, 30.8 V %60 : 225 A, 29.0 V %100 : 180 A, 27.2 V x 147 x m Şebeke Kablosu (4 x 1.5 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (25 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (25 mm 2 ) - S Serisi S 271 İnvertör Güç Ünitesi, 2.50 mm, 3.25 mm, 4.00 mm ve 5.00 mm çapındaki rutil ve bazik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Özellikle gemi inşa sanayisi gibi zorlu şartlar altında uzun ömürlü kullanım ve yüksek performans için tasarlanmıştır. Dijital amper göstergesi ve hassas akım ayarı ile kolay kullanım imkanı sağlar.invertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. Arc Force özelliği yüksek nüfuziyet ve dik kaynak uygulamalarında kolaylık sağlar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Çoklu kullanım için 4 lü, 6 lı ve 8 li gruplar halinde de üretilebilmektedir.

18 S 271 CEL 400 ± % %35 : 270 A, 30.8 V %60 : 225 A, 29.0V %100 : 180 A, 27.2 V x 147 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (25 mm2) 2 m Şase Pensesi (25 mm2) M0082 S Serisi S 271 Cel İnvertör Güç Ünitesi, 2.50mm, 3.25mm, 4.00mm ve 5.00mm çapındaki rutil, bazik ve selülozik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Özellikle gemi inşa sanayisi gibi zorlu şartlar altında uzun ömürlü kullanım ve yüksek performans için tasarlanmıştır. Dijital amper göstergesi ve hassas akım ayarı ile kolay kullanım imkanı sağlar.invertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. Arc Force özelliği yüksek nüfuziyet ve dik kaynak uygulamalarında kolaylık sağlar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Çoklu kullanım için 4 lü, 6 lı ve 8 li gruplar halinde de üretilebilmektedir.

19 S ± % %35 : 400 A, 36.0 V %60 : 350 A, 34.0V %100 :300 A, 32.0 V x 242 x m Şebeke Kablosu (4 x 4 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (35 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (35 mm 2 ) M0022 S Serisi S 400 İnvertör Güç Ünitesi, 2.50mm, 3.25mm, 4.00mm ve 5.00mm çapındaki rutil ve bazik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Özellikle gemi inşa sanayisi gibi zorlu şartlar altında uzun ömürlü kullanım ve yüksek performans için tasarlanmıştır. Yüksek devrede kalma oranı sayesinde Oluk açma uygulamaları için son derece güçlü ve idealdir. Dijital amper göstergesi ve hassas akım ayarı ile kolay kullanım imkanı sağlar. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. Arc Force özelliği yüksek nüfuziyet ve dik kaynak uygulamalarında kolaylık sağlar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Çoklu kullanım için 4 lü, 6 lı ve 8 li gruplar halinde de üretilebilmektedir.

20 KS ± % %60: 600 A, 41.0V %100: 500 A, 36.5 V x 314 x m Şebeke Kablosu (4 x 6 mm 2 ) 3 m Elektrod Pensesi (35 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (35 mm 2 ) M0024 S Serisi KS 800 invertör teknolojisine sahip her çepta elektrodu yakabilen Örtülü Elektrod (MMA) kaynak makinesidir luk karbon elektrodlarını yakabilme kabiliyetine sahiptir. Özellikle gemi inşa sanayisi gibi zorlu şartlar altında uzun ömürlü kullanım ve yüksek performans için tasarlanmıştır. Yüksek devrede kalma oranı sayesinde oluk açma uygulamaları için son derece güçlü ve idealdir. Dijital amper göstergesi ve hassas akım ayarı ile kolay kullanım imkanı sağlar. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır.

21 T 200 DC PULSE 230 ± % %35 : 200 A, 18.0 V %60 : 110 A, 14.4 V %100 : 90 A, 13.6 V x 147 x m Şebeke Kablosu (3 x 2.5 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (16 mm 2 ) Gaz Saati 4 m 200 ATorch M0028 T Serisi TIG 200 DC invertör kaynak makinesidir. Özellikle petrol, doğalgaz, kimyasal ve su hatlarında boru kaynakları için tasarlanmıştır. Tüm parametre kontrollerine ön panelden ulaşılabilmesi, kompakt tasarımı ve ebatları ile kaynakçıya kolay taşıma ve ergonomik kullanım sağlar. Pulse özelliği sayesinde kolay kontrol edilebilir bir kaynak banyosu, kararlı bir ark oluşumu ve daha iyi bir nüfuziyet elde edilir. Entegre zamanlayıcı sayesinde ark başlangıç ve bitişlerinde ön gaz, son gaz ve yumuşak kalkış süreleri ayarlanabilir ve özellikle kaynak sonrası Tungsten elektrotun korunması sağlanır. UPSLOPE ve DOWNSLOPE özelliği ark başlangıç ve bitişlerinde akım-zaman eğrisi ayarlanabilir ve kaynak bitişinde krater oluşumu engellenir. Örtülü elektrot (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. HF TIG yüksek frekans ateşleme özelliği ile tungstenin malzemeye teması olmadan ark başlangıcı sağlanır. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar.

22 T 271 DC PULSE 400 ± % %35 : 270 A, 20.8 V %60 : 225 A, 19.0 V %100 : 180 A, 17.2 V x 147 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (35 mm 2 ) Gaz Saati 4 m 270 A Torch M0029 T Serisi T 271 DC Pulse İnvertör Güç Ünitesi, 2.50mm, 3.25mm, 4.00mm ve 5.00mm çapındaki selülozik, rutil ve bazik karakterli elektrotlarla kesintisiz kaynak yaparak kusursuz görüntüye sahip kaynak dikişleri sağlar. Özellikle gemi inşa sanayisi ve petrol, doğalgaz, kimyasal madde ve su boru hattı inşasında, kök paso kaynak uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış endüstriyel kaynak makinesidir. Dijital amper göstergesi ve hassas akım ayarı ile kolay kullanım imkanı sağlar. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. Arc Force özelliği yüksek nüfuziyet ve dik kaynak uygulamalarında kolaylık sağlar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Çoklu kullanım için 4 lü, 6 lı ve 8 li gruplar halinde de üretilebilmektedir.

23 T 271 DC PULSE CEL 400 ± % %35 : 270 A, 20.8 V %60 : 225 A, 19.0 V %100 : 180 A, 17.2 V x 242 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (35 mm 2 ) Gaz Saati 4 m 270 A Torch M0062 T Serisi T 271 DC Pulse Cel invertör TIG ve Örtülü Elektrod kaynak makinesidir; Özellikle kimya sanayi, petrol ve doğalgaz boru kaynakları, tamir bakım kaynakları ve ince metallerin kaynağı için tasarlanmıştır. Manuel Pulse, Quick Pulse ve Sinerjik Pulse özelliği sayesinde kolay kontrol edilebilir bir kaynak banyosu, kararlı bir ark oluşumu ve daha iyi bir nüfuziyet elde edilir. Entegre zamanlayıcı sayesinde ark başlangıç ve bitişlerinde ön gaz, son gaz, yumuşak kalkış ve iniş süreleri ayarlanabilir kaynak dikişi ve tungsten elektrotun korunması sağlanır. HF TIG yüksek frekans ateşleme özelliği ile tungstenin malzemeye teması olmadan ark başlangıcı sağlanır. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. Punta fonksiyonu sayesinde punta kaynakları hızlı ve üniform boyutlarda yapılabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. Opsiyonel uzaktan kumanda ile torç üzerinden veya pedal ile akım kontrolü sağlanır. Sıcak Başlangıç özelliği ile Elektrodun kolay tutuşması sağlanır ve iş parçasına yapışması engellenir. Arc Force özelliği yüksek nüfuziyet ve dik kaynak uygulamalarında kolaylık sağlar. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Su soğutma ünitesi opsiyoneldir.

24 T 400 DC PULSE 400 ± % %35 : 400 A, 26.0 V %60 : 350 A, 24.0 V %100 : 300 A, 22.0 V x 242 x m Şebeke Kablosu (4 x 4 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (35 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 ATorch M0063 T Serisi T 400 DC PULSE invertör TIG ve Örtülü Elektrod kaynak makinesidir; Özellikle kimya sanayi, petrol ve doğalgaz boru kaynakları, tamir bakım kaynakları ve ince metallerin kaynağı için tasarlanmıştır. Manuel Pulse, Quick Pulse ve Sinerjik Pulse özelliği sayesinde kolay kontrol edilebilir bir kaynak banyosu, kararlı bir ark oluşumu ve daha iyi bir nüfuziyet elde edilir. Entegre zamanlayıcı sayesinde ark başlangıç ve bitişlerinde ön gaz, son gaz, yumuşak kalkış ve iniş süreleri ayarlanabilir kaynak dikişi ve tungsten elektrotun korunması sağlanır. HF TIG yüksek frekans ateşleme özelliği ile tungstenin malzemeye teması olmadan ark başlangıcı sağlanır. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. Punta fonksiyonu sayesinde punta kaynakları hızlı ve üniform boyutlarda yapılabilir. Opsiyonel uzaktan kumanda ile torç üzerinden veya pedal ile akım kontrolü sağlanır. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlanmayı ve enerji tüketimini azaltır. Su soğutma ünitesi opsiyoneldir.

25 M 200 C SYNERGIC 230 ± % %25 : 200 A, 23.0 V %60 : 110 A, 19.0 V %100 : 90 A, 18.1 V x 242 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (16 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 200 A Torch M0031 M 200 C SYNERGIC, İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan kompakt ve hava soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak para metreleri otomatik ayarlar. Cold ve Force programları ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. M Serisi

26 M 200 C PULSE 230 ± % %25 : 200 A, 23.0 V %60 : 110 A, 19.0 V %100 : 90 A, 18.1 V x 242 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 2 m Şase Pensesi (16 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 200 A Torch M0031 M Serisi M 200 C PULSE, İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan kompakt ve hava soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak para metreleri otomatik ayarlar. Pulse fonksiyonu sayesinde sıçrantısız kaynak imkanı sağlar. Sinerjik, Pulse ve tercihe göre Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Pulse, Root, Root Pulse, Force, Force Pulse, Double, Double Pulse, Cold, Cold Pulse Program özellikleri ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır.

27 M 300 C SYNERGIC 400 ± % %35 : 280 A, 26.6 V %60 : 230 A, 24.4 V %100 : 180 A, 22.1 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (25 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 300 A Torch M0071 M 300 C SYNERGIC İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan kompakt ve hava soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak parametreleri otomatik ayarlar. Sinerjik veya Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Cold ve Force programları ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. M Serisi

28 M 300 C PULSE 400 ± % %35 : 280 A, 26.6 V %60 : 230 A, 24.4 V %100 : 180 A, 22.1 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 2.5 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (25 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 300 A Torch M0071 M Serisi M 300 C PULSE, İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan kompakt ve hava soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak para metreleri otomatik ayarlar. Pulse fonksiyonu sayesinde sıçrantısız kaynak imkanı sağlar. Sinerjik, Pulse ve tercihe göre Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Pulse, Root Arc, Root Arc Pulse, Force Arc, Force Arc Pulse, Double Pulse, Cold Arc, Cold Arc Pulse, Double Program özellikleri ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır.

29 M 400 W SYNERGIC 400 ± % %60 : 400 A, 32.0 V %100 : 300 A, 27.5 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 4 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (50 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0041 M 400 W SYNERGIC İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan hava soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak parametreleri otomatik ayarlar. Sinerjik veya Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Cold ve Force programları ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Su soğutma ünitesi opsiyoneldir. M Serisi

30 M 400 W PULSE 400 ± % %60 : 400 A, 32.0 V %100 : 300 A, 27.5 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 4 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (50 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0042 M Serisi M 400 W PULSE İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan hava soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak parametreleri otomatik ayarlar. Pulse fonksiyonu sayesinde sıçrantısız kaynak imkanı sağlar. Sinerjik, Pulse ve tercihe göre Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Pulse, Root Arc, Root Arc Pulse, Force Arc, Force Arc Pulse, Double Pulse, Cold Arc, Cold Arc Pulse, Double Program özellikleri ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Su soğutma ünitesi opsiyoneldir.

31 M 500 W SYNERGIC 400 ± % %60 : 500 A, 36.5 V %100 : 400 A, 32.0 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 6 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (70 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0044 M 500 W SYNERGIC İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan su soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak parametreleri otomatik ayarlar. Sinerjik veya Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Cold ve Force programları ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel proğramlar ile donatılmıştır. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının telhızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Akıllı gaz kontrol sistemi ark başlangıcını kusursuz hale getirirken %30 a varan gaz tasarrufu sağlar. Su soğutma ünitesi opsiyoneldir. M Serisi

32 M 500 W PULSE 400 ± % %60 : 500 A, 36.5 V %100 : 400 A, 32.0 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 6 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (70 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0045 M Serisi M 500 W PULSE İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan su soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Synergic fonksiyonu sayesinde her türlü ilave metal, tel çapı ve koruyucu gaz a uygun kaynak programlarını kullanarak malzeme kalınlığı, tel hızı veya kaynak akım değerlerinden biri seçildiğinde kalan tüm kaynak para metreleri otomatik ayarlar. Pulse fonksiyonu sayesinde sıçrantısız kaynak imkanı sağlar. Sinerjik, Pulse ve tercihe göre Manuel olarak kullanım imkanı sunar. Pulse, Root Arc, Root Arc Pulse, Force Arc, Force Arc Pulse, Double Pulse, Cold Arc, Cold Arc Pulse, Double Program özellikleri ile gelmektedir. Çelik / CrNi / Alüminyum / Bakır kaynakları için özel programlar ile donatılmış. Dijital ekranı ve kolay kullanımlı ön paneli sayesinde kaynakçının tel hızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Su soğutma ünitesi opsiyoneldir.

33 KM 501 BASIC 400 ± % %60 : 500 A, 36.5 V %100 : 400 A, 32.0 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 6 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (70 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0091 M Serisi KM 501 W BASIC İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan su soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Dijital ekranı ve kullanımı kolay ön paneli sayesinde kaynakçının telhızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Karışım ve karbondioksit gazları altında yapılan kaynaklar için özel programlar ile donatılmış. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Akıllı gaz kontrol sistemi ark başlangıcını kusursuz hale getirirken %30 a varan gaz tasarrufu sağlar.

34 KM 501 W BASIC 400 ± % %60 : 500 A, 36.5 V %100 : 400 A, 32.0 V x 243 x m Şebeke Kablosu (4 x 6 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (70 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0070 KM 501 W BASIC İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan su soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Dijital ekranı ve kullanımı kolay ön paneli sayesinde kaynakçının telhızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Karışım ve karbondioksit gazları altında yapılan kaynaklar için özel programlar ile donatılmış. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Akıllı gaz kontrol sistemi ark başlangıcını kusursuz hale getirirken %30 a varan gaz tasarrufu sağlar.

35 KM 600 W 400 ± % %60 : 600 A, 41.0 V %100 : 500 A, 36.5 V x 314 x m Şebeke Kablosu (4 x 6 mm 2 ) 3 m Şase Pensesi (70 mm 2 ) Gaz Saati 3 m 400 A Torch M0086 M Serisi KM 800 W BASIC İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya gazaltı (MIG), Örtülü Elektrod (MMA) ve TIG kaynağını tek bir makine ile yapma imkânı sağlayan su soğutmalı invertör gazaltı kaynak makinesidir. Dijital ekranı ve kullanımı kolay ön paneli sayesinde kaynakçının telhızı, voltaj ve amper değerlerini ayarlamasını sağlar. Ön gaz, sıcak başlangıç, son gaz, krater dolgu ve geri yanma özellikleri kaynak dikiş görüntüsünü ve kaynak performansını iyileştirir. 37 mm telsürme makarası, Encoder motoru ve 4x4 tel sürme ünitesi kararlı ve sıçrantısız ark oluşumunu sağlar. Özellikle alüminyum tellerde Tel kırma problemi ortadan kalkar 100 adet program hafızası tetikten de değiştirilebilmektedir. Böylece yatay, dikey ve tavan kaynakları için önceden kaydedilmiş programlar sadece torç tetiğine basarak ayarlanabilir. 2T-4T fonksiyonu ile tetiğe sürekli basmadan kaynak yapma olanağı sunar. LIFT-TIG fonksiyonu, TIG kaynak uygulamalarındaki ark oluşumu esnasında tungstenin malzemeye yapışmasını engeller. İnvertör Teknolojisi sayesinde %35 e varan enerji tasarrufu ve kaynak esnasında sıçrantısız, kararlı bir ark karakteristiği sunar. Termal aşırı yük koruyucu ve dijital ekranda görünen hata kodları ile aşırı yük altında, veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Akıllı gaz kontrol sistemi ark başlangıcını kusursuz hale getirirken %30 a varan gaz tasarrufu sağlar.

36 SAW 1250 DC 400 ± % %60 : 1250 A, 44.0 V %100 : 1000 A, 44.0 V x 426 x m Şebeke Kablosu (4 x 10 mm 2 ) Opsiyonel Araba M0046 SAW Serisi SAW 1250 DC invertör güç üniteli tozaltı kaynak makinesidir. Özellikle tersaneler ve çelik konstrüksiyon firmaları olmak üzere tüm tozaltı kaynak uygulamaları için tasarlanmıştır. CC ve CV opsiyonlarını destekleyen İnvertör teknolojisi ile kullanıcıya, tüm çaplarda tozaltı kaynağı yapabilme olanağı sağlar. 10 adet program hafızası olan dijital kontrol paneli, kaynak parametrelerini otomatik olarak hafızasında saklar. Encoder Potansiyometresi ile kaynak parametreleri yüksek hassasiyetle ayarlanır. 32Bit DSP Micro-işlemcisiyle tüm kaynak parametrelerini kaynağın her safhasında kontrol eder ve en uygun kaynak parametrelerini sağlar. Termal koruma ve gösterge lambası ile aşırı yük altında veya makine içerisindeki hava akımını kesilmesi durumunda makinenin zarar görmesi engellenir. Konvensiyonel güç ünitelerine göre yük altında şebekeden çekilen akımda %35 elektrik tasarrufu sağlar. Akıllı Soğutma Fan Teknolojisi sadece ihtiyaç halinde çalışır, gürültüyü, makine içerisinde biriken tozlan mayı ve enerji tüketimini azaltır. Rüzgar Tüneli Tasarımı ile soğutucu hava akışının makine içerisindeki elektriksel bileşenlere ve elektronik kartlara toz, kir ve kum taşınması önlenir makinenin ömrünü uzatır. Standart ara paket uzunluğu 15 metre olup, ara paket uzunluğu ve toz toplama ünitesi opsiyoneldir.

37 K2 TRACTOR K2 AUTOMATION Teknik Özellikler Tel Çapı (mm) Kaynak Hızı (mm/min.) Tel Besleme Hızı (mm/min.) Tel Makara Kapasitesi (kg) Akış Kapasitesi (L) x 900 x K2 Dijital Kontrol Paneli 15 m Haberleşme Kablosu 15 m Elektrod Kablosu (2 x 70 mm 2 ) 5 m Şase Pensesi (2 x 70 mm 2 ) M x 900 x K2 Dijital Kontrol Paneli 15 m Haberleşme Kablosu 15 m Elektrod Kablosu (2 x 70 mm 2 ) 5 m Şase Pensesi (2 x 70 mm 2 ) M0088 SAW Serisi

38

39

40 Fabrika : Kargalıhanbaba OSB Mh. 3. Sk. No: Hendek / SAKARYA Tel : 0 (264) Faks : 0 (264) Merkez : 100. Yıl Mh. İzci Sk. Ekin Apt. No:24/ Çankaya / ANKARA Tel : 0 (312) Faks : 0 (312)

Kaynak Makinaları. Ayarlanabilen süresi ile Spot arc (Punta kaynağı) imkanı sunar.

Kaynak Makinaları. Ayarlanabilen süresi ile Spot arc (Punta kaynağı) imkanı sunar. Adres: Hanlı Sakarya Mah. 13. Sokak 54060 Adapazarı/ Sakarya / Türkiye Tel :0264 272 06 55 (Pbx) Faks:0264 272 06 55 info@2kwelding.com Teknoloji, Makine İmalat, Müh. Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti. Kaynak

Detaylı

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 06/2013 www.oerlikon.com.tr ÖRTÜLÜ ELEKTROD KAYNAĞI İNVERTÖR SERİSİ DC kaynak invertörü, 5 mm elektroda kadar tüm elektrod tiplerinde kaynak kabiliyeti, Potansiyometre ile hassas

Detaylı

Güven Veren Mavi MMA (ÖRTÜLÜ ELEKTROD) KAYNAK MAKİNELERİ MIG/MAG (GAZALTI) KAYNAK MAKİNELERİ TIG AC/DC (ARGON) KAYNAK MAKİNELERİ

Güven Veren Mavi MMA (ÖRTÜLÜ ELEKTROD) KAYNAK MAKİNELERİ MIG/MAG (GAZALTI) KAYNAK MAKİNELERİ TIG AC/DC (ARGON) KAYNAK MAKİNELERİ Güven Veren Mavi w w w. v e g a m a k. c o m MMA (ÖRTÜLÜ ELEKTROD) KAYNAK MAKİNELERİ MIG/MAG (GAZALTI) KAYNAK MAKİNELERİ TIG DC (ARGON) KAYNAK MAKİNELERİ TIG AC/DC (ARGON) KAYNAK MAKİNELERİ PLAZMA KESME

Detaylı

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi KAYNAK ve KESME MAKiNELERi 2016 ÜRÜN KATALOĞU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA PoWerPlus+ MMA / TIG / MIG / Plazma Serisi Makineler Inverter MMA DC Kaynak Makineleri 5-8 Tek Fazlı MIG-MAG Sinerjik Gazaltı Kaynak Makineleri

Detaylı

MobiTIG Üretim Serisi

MobiTIG Üretim Serisi MobiTIG Üretim Serisi Kompakt Formda Güç Paketleri! MIG MIG / MAG TIG TIG PLA CUT ELECTRODE AUTOMATION WEL PLASMA MERKLE www.merkle.com.tr CUTTING ROBOTICS PLA TIG DC TIG AC 1. Çelik ve Paslanmaz Çelik

Detaylı

YENİ INVERTEC SERİSİ INVERTEC 150S & 170S INVERTEC SERİSİ

YENİ INVERTEC SERİSİ INVERTEC 150S & 170S INVERTEC SERİSİ YENİ INVERTEC SERİSİ INVERTEC 150S & 170S INVERTEC SERİSİ INVERTEC 150S & 170S Çok Daha Kompakt Ergonomik Boyutlar Lincoln Electric, Invertec150S ve 170S modellerinin boyutlarını küçültmesine rağmen profesyonel

Detaylı

Fiyat Listesi

Fiyat Listesi Fiyat Listesi 02.01.2018 RV 350 Redresör Kaynak Makinesi 35-350 A %20: 350A %60 : 190A Elektrot Çapı 26 kva 72 VDC 540*800*640 mm 2,5-3,25-4.00-5.00 mm 115 Kg 5 m Kaynak Kablosu ve Pensesi Stok Kodu 1.01.01.00.0005

Detaylı

13,5. Inverter 255-Ultra. Örtülü Elektrod Kaynak Makinesi. EN İYİ KAYNAK PERFORMANSINA SAHİP, EN GÜVENLİ ve TAŞIMASI EN KOLAY

13,5. Inverter 255-Ultra. Örtülü Elektrod Kaynak Makinesi. EN İYİ KAYNAK PERFORMANSINA SAHİP, EN GÜVENLİ ve TAŞIMASI EN KOLAY Eczacıbaşı - Askaynak EXPRESSWELD Inverter 255-Ultra SINIFININ EN İYİ KAYNAK PERFORMANSINA SAHİP, EN GÜVENLİ ve TAŞIMASI EN KOLAY KAYNAK MAKİNESİ Örtülü Elektrod Kaynak Makinesi SADECE 13,5 kilogram Inverter

Detaylı

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama MIG / MAG 350NC MIG / MAG 350 NC, ince ve orta kalınlıktaki demir, aluminyum ve paslanmaz metallerin özlü ve normal tellerle kaynağında kullanılabilen, profesyonel, kolay kullanımlı, kompakt, güvenilir,

Detaylı

Satın Alma için Zeyilname Duyurusu 1. Sözleşme Başlığı: Makine, Ekipman ve Malzeme Alımı

Satın Alma için Zeyilname Duyurusu 1. Sözleşme Başlığı: Makine, Ekipman ve Malzeme Alımı Satın Alma için Zeyilname Duyurusu 1 Yayın Numarası: TR0702.13-03/27-01 Ankara Sanayi Odası Mesleki Test ve Sertifikalandırma Merkezi Kurulması Projesi Sözleşme Başlığı: Makine, Ekipman ve Malzeme Alımı

Detaylı

Fiyat Listesi

Fiyat Listesi Fiyat Listesi 17.05.2017 RV 350 Redresör Kaynak Makinesi 35-350 A Elektrot Çapı %20: 350A %60 : 190A 26 kva 72 VDC 540*800*640 mm 2,5-3,25-4.00-5.00 mm 115 Kg 5 m Kaynak Kablosu ve Pensesi Stok Kodu 1.01.01.00.0005

Detaylı

Eczacıbaşı - Askaynak EXPRESSWELD. Inverter 405-Ultra SINIFININ EN GÜÇLÜSÜ! Örtülü Elektrod Kaynak Makinesi. %45 te 400A SADECE 20,5.

Eczacıbaşı - Askaynak EXPRESSWELD. Inverter 405-Ultra SINIFININ EN GÜÇLÜSÜ! Örtülü Elektrod Kaynak Makinesi. %45 te 400A SADECE 20,5. Eczacıbaşı - Askaynak EXPRESSWELD Inverter 405-Ultra SINIFININ EN GÜÇLÜSÜ! %45 te 400A Örtülü Elektrod Kaynak Makinesi SADECE 20,5 kilogram Inverter 405-Ultra 5.0 mm Düşük Elektrik Tüketimi Şebekeden çekilen

Detaylı

Üretim Serisi LogiTIG

Üretim Serisi LogiTIG Üretim Serisi LogiTIG Taşınabilir TIG AC/DC Profesyonel Makineler ELECTRODE TIG www.merkle.com.tr TIG DC TIG AC 2 1. Çelik ve Paslanmaz Çelik İçin TIG DC Kaynak Makinesi 2. Alümi Üretim Serisi LogiTIG

Detaylı

Lincoln Electric EMEA Lincoln Electric EMEA SPEEDTEC 180C & 200C. Birçok Uygulama, Birçok Nokta Tek Ürün. Kasım 2012. www.lincolnelectric.

Lincoln Electric EMEA Lincoln Electric EMEA SPEEDTEC 180C & 200C. Birçok Uygulama, Birçok Nokta Tek Ürün. Kasım 2012. www.lincolnelectric. Lincoln Electric EMEA SPEEDTEC 180C & 200C Birçok Uygulama, Birçok Nokta Tek Ürün Kasım 2012 www.lincolnelectric.eu INVERTER GÜÇ KAYNAKLARI MULTIPROCESS Birçok Uygulama, Birçok Nokta Tek Ürün Kaportacılar

Detaylı

Lincoln Electric EMEA Lincoln Electric EMEA. Invertec 160SX 81K12050-1. www.lincolnelectric.eu. JS 2012-03-21 rev00

Lincoln Electric EMEA Lincoln Electric EMEA. Invertec 160SX 81K12050-1. www.lincolnelectric.eu. JS 2012-03-21 rev00 JS 2012-03-21 rev00 Lincoln Electric EMEA Lincoln Electric EMEA 81K12050-1 www.lincolnelectric.eu Profesyonel Performans Endüstriyel Yenilik Makine Detayları Ürün Kodu 81K12050-1 Tanımı Kullanım Kılavuzu

Detaylı

GEKAMAC INVERTER KAYNAK MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ

GEKAMAC INVERTER KAYNAK MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ GEKAMAC INVERTER KAYNAK MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ Yayın. Tarihi : 19.11.2016 Rev. No : Rev. Tarihi : GEKAMAC INVERTER DC TIG MAKİNELERİ LİSTE FİYATI 604767 PoWer TIG 170HF DC TEK FAZLI TIG KAYNAK MAKİNESİ

Detaylı

MobiMIG Üretim Serisi

MobiMIG Üretim Serisi MobiMIG Üretim Serisi Taşınabilir Çok Yönlü Kabiliyet MIG/ MAG ELECTRODE TIG www.merkle.com.tr MobiMIG Üretim Serisi TAŞINABİLİR ÇOK YÖNLÜ KABİLİYET Merkle MobiMIG üretim serisi makineler, hem şantiye

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi KAYNAK ve KESME MAKiNELERi 2016 ÜRÜN KATALOĞU 1 2 Birleştirir. Hayat İçin. GEDİK KAYNAK, GeKa ve GeKaTec markalı kaynak sarf malzemeleri, GeKaMac markalı kaynak makineleri ve GekaRobot markası altında

Detaylı

ASKAYNAK PLASMA 105-ULTRA

ASKAYNAK PLASMA 105-ULTRA ASKAYNAK PLASMA 105-ULTRA 100 AMPER GÜÇ İLE TÜM GÜN ULTRA KESİM ULTRA PERFORMANS www.askaynak.com.tr 0850 2 288 288 0535 945 11 84 Askaynak Plasma 105-Ultra 32 Kesme Kalınlığı Yüksek Kalitede Kesim Yapma

Detaylı

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAK PARAMETRELERİ. K ayna K. Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi. Teknolojisi. Teknolojisi

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAK PARAMETRELERİ. K ayna K. Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi. Teknolojisi. Teknolojisi MIG-MAG GAZALTI KAYNAK PARAMETRELERİ K ayna K K ayna K Teknolojisi Teknolojisi HOŞGELDİNİZ Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /27 KAYNAK PARAMETRELERİ VE SEÇİMİ Kaynak dikişinin

Detaylı

TransTig 1600 / 1700. TIG DC & Örtülü Elektrot Kaynağı

TransTig 1600 / 1700. TIG DC & Örtülü Elektrot Kaynağı TransTig 1600 / 1700 TIG DC & Örtülü Elektrot Kaynağı TIG kaynağı hiçbir zaman bu kadar kolay olmadı GENEL KULLANIM 8,4 kg - Dünyada bir ilk Daha önce böylesine rastlanmamıştı. En deneyimli profesyonel

Detaylı

GAZALTI TIG KAYNAĞI A. GİRİŞ

GAZALTI TIG KAYNAĞI A. GİRİŞ A. GİRİŞ Soy gaz koruması altında ergimeyen tungsten elektrot ile yapılan ark kaynak yöntemi ( TIG veya GTAW olarak adlandırılır ) kaynak için gerekli ergime ısısının ana malzeme ile ergimeyen elektrot

Detaylı

ASKAYNAK PLASMA 65-ULTRA

ASKAYNAK PLASMA 65-ULTRA ASKAYNAK PLASMA 65-ULTRA AKT P M O K IYLA Fİ. M I R TASA EN HAFİ NIN! G K SINIFI 3 1 A ZC YALNI www.askaynak.com.tr 0850 2 288 288 0535 945 11 84 Askaynak Plasma 65-Ultra Yüksek Kalitede Kesim Yapma Olanağı

Detaylı

MIG-MAG GAZALTI KAYNAĞINDA KAYNAK PAMETRELERİ VE SEÇİMİ

MIG-MAG GAZALTI KAYNAĞINDA KAYNAK PAMETRELERİ VE SEÇİMİ MIG-MAG GAZALTI KAYNAĞINDA KAYNAK PAMETRELERİ VE SEÇİMİ Prof. Dr. Ramazan YILMAZ Sakarya Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Esentepe Kampüsü, 54187, SAKARYA Kaynak

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 08 / 2018 0 538 927 12 62 info@magmaweld.com 444 WELD MAGMAWELD BİR TÜRK MARKASIDIR www.oerlikon.com.tr 444 93 53 Magmaweld, Zaimoğlu Holding A.Ş.

Detaylı

1. Güç Kaynağı (Kaynak Makinesi)

1. Güç Kaynağı (Kaynak Makinesi) Sürekli tel ile koruyucu atmosfer altında yapılan gazaltı kaynağı M.I.G (metal inter gaz), M.A.G (metal aktif gaz) veya G.M.A.W (gaz metal ark kaynağı) olarak tanımlanır. Sürekli tel ile gazaltı kaynağında,

Detaylı

ASKAYNAK INVERTER 185-SUPER

ASKAYNAK INVERTER 185-SUPER ASKAYNAK INVERTER 185-SUPER K A N Y LE A İ K R AS UPE MAZ -S KAL 5 8 1 IDA R YAR İŞLE www.askaynak.com.tr 0850 2 288 288 0535 945 11 84 Askaynak Inverter 185-Super 2.5-3.25 mm 1 Faz Mükemmel Kaynak Kabiliyeti

Detaylı

www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş.

www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş. www.oerlikon.com.tr 444 93 53 KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş. 04 / 2015 www.oerlikon.com.tr 444 93 53 MAGMAWELD BİR TÜRK MARKASIDIR Kaynak ustası, sanatını icra ederken

Detaylı

ŞİRKET BİLGİLERİ. Bu yolda siz değerli müşterilerimiz ile daha uzun yıllar boyunca çalışmak dileğiyle...

ŞİRKET BİLGİLERİ. Bu yolda siz değerli müşterilerimiz ile daha uzun yıllar boyunca çalışmak dileğiyle... ŞİRKET BİLGİLERİ İNANÇ TRAFO MAKİNA SANAYİ olarak, 974 yılından itibaren gelişime ve değişime açık bir firma yapısı ile ilerici hedefler doğrultusunda dönemin kaynak ve hırdavat sektöründeki ihtiyaçlarını

Detaylı

SpeedMIG. Sinerjik Kaynak Makineleri Serisi! MIG/ MAG

SpeedMIG. Sinerjik Kaynak Makineleri Serisi!  MIG/ MAG SpeedMIG Sinerjik Kaynak Makineleri Serisi! MIG/ MAG www.merkle.com.tr MERKLE SpeedMIG Yüksek Teknoloji, Kalite ve Verimlilik! Merkle SpeedMIG jenerasyonu, birinci sınıf avantajlar sunan yeni dizayn kontrol

Detaylı

ELEKTROD NEDİR? Kaynak işlemi sırasında ; Üzerinden kaynak akımının geçmesini sağlayan, İş parçasına bakan ucu ile iş parçası arasında kaynak arkını

ELEKTROD NEDİR? Kaynak işlemi sırasında ; Üzerinden kaynak akımının geçmesini sağlayan, İş parçasına bakan ucu ile iş parçası arasında kaynak arkını ELEKTROD NEDİR? Kaynak işlemi sırasında ; Üzerinden kaynak akımının geçmesini sağlayan, İş parçasına bakan ucu ile iş parçası arasında kaynak arkını oluşturan, Gerektiğinde ergiyerek kaynak ağzını dolduran

Detaylı

TIG/WIG GAZALTI KAYNAK YÖNTEMİ. K ayna K. Teknolojisi. Teknolojisi HOŞGELDİNİZ. Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /38

TIG/WIG GAZALTI KAYNAK YÖNTEMİ. K ayna K. Teknolojisi. Teknolojisi HOŞGELDİNİZ. Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /38 TIG/WIG GAZALTI KAYNAK YÖNTEMİ K ayna K K ayna K Teknolojisi Teknolojisi HOŞGELDİNİZ Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /38 TIG/WIG GAZALTI KAYNAK TEKNİĞİ Amerika da yöntemin

Detaylı

MIG-MAG GAZALTI KAYNAK MAKİNALARI. K ayna K. Teknolojisi. Teknolojisi HOŞGELDİNİZ. Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /27

MIG-MAG GAZALTI KAYNAK MAKİNALARI. K ayna K. Teknolojisi. Teknolojisi HOŞGELDİNİZ. Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /27 MIG-MAG GAZALTI KAYNAK MAKİNALARI K ayna K K ayna K Teknolojisi Teknolojisi HOŞGELDİNİZ Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /27 ELEKTRİK AKIMI Elektrik akımı görünmez veya doğrudan

Detaylı

Rutil Elektrodlar. Bazik Elektrodlar. Selülozik Elektrodlar

Rutil Elektrodlar. Bazik Elektrodlar. Selülozik Elektrodlar Rutil Elektrodlar Bazik Elektrodlar Selülozik Elektrodlar Demir Tozlu Elektrodlar Düşük Alaşımlı Yüksek Dayanımlı Elektrodlar Paslanmaz Çelik Elektrodları Demirdışı Metal Elektrodları Dökme Demir Elektrodları

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / TİG & Elektrot Kaynağı Actİve Wave teknolojisi ekonomikliği artırır: / Tüm sistem tamamen dijitalleştirilmiştir:

Detaylı

GAZALTI KAYNAK YÖNTEMLERİ GİRİŞ ve DONANIMLARI

GAZALTI KAYNAK YÖNTEMLERİ GİRİŞ ve DONANIMLARI GAZALTI KAYNAK YÖNTEMLERİ GİRİŞ ve DONANIMLARI Prof. Dr. Ramazan YILMAZ Sakarya Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü SAKARYA MIG-MAG KAYNAĞI 2 MIG-MAG KAYNAĞI 3 4

Detaylı

RCT3500 ARK KAYNAK REDRESÖRÜ

RCT3500 ARK KAYNAK REDRESÖRÜ RCT3500 ARK KAYNAK REDRESÖRÜ Ağır şantiye koşullarının, gemi sektörünün, boru kaynaklarının, bakım-onarım ve bunlarda kullanılan dolgu kaynaklarının, montaj işlerinin, yerinde imalatın ve ağır sanayi kaynak

Detaylı

TIG Üretim Serisi Insquare

TIG Üretim Serisi Insquare TIG Üretim Serisi Insquare Insquare W 321/ W 421/ W 600 TIG ELECTRODE www.merkle.com.tr GERÇEK PROFESYONELLER İÇİN MÜKEMMEL KAYNAK TEKNOLOJİSİ Insquare, hergün en yüksek performansı amaçlar. Insquare

Detaylı

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAK TEKNİĞİ SUNUSUNA. K ayna K. Teknolojisi. Teknolojisi

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAK TEKNİĞİ SUNUSUNA. K ayna K. Teknolojisi. Teknolojisi MIG-MAG GAZALTI KAYNAK TEKNİĞİ SUNUSUNA K ayna K K ayna K Teknolojisi Teknolojisi HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /29 KAYNAĞIN GELİŞİM TARİHÇESİ Prof. Dr. Hüseyin

Detaylı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı Bundan böyle kaynak makinalarında yeni ölçüt zekadır GENEL Rezonans Yeteneği Yeni kaynak standartı Geniş ve

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ. www.oerlikon.com.tr 08/2014

ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ. www.oerlikon.com.tr 08/2014 ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 08/2014 www.oerlikon.com.tr FİRMA TANITIMI MAGMAWELD BİR TÜRK MARKASIDIR Kaynak ustası, sanatını icra ederken kaynak elektrodunun ve makinesinin onu yarı yolda

Detaylı

ELEKTROD NEDİR? Kaynak işlemi sırasında ; Üzerinden kaynak akımının geçmesini sağlayan, İş parçasına bakan ucu ile iş parçası arasında kaynak arkını

ELEKTROD NEDİR? Kaynak işlemi sırasında ; Üzerinden kaynak akımının geçmesini sağlayan, İş parçasına bakan ucu ile iş parçası arasında kaynak arkını ELEKTROD NEDİR? Kaynak işlemi sırasında ; Üzerinden kaynak akımının geçmesini sağlayan, İş parçasına bakan ucu ile iş parçası arasında kaynak arkını oluşturan, Gerektiğinde ergiyerek kaynak ağzını dolduran

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

ÇELİK YAPILARDA BİRLEŞİM ARAÇLARI

ÇELİK YAPILARDA BİRLEŞİM ARAÇLARI ÇELİK YAPILARDA BİRLEŞİM ARAÇLARI Çelik yapılarda kullanılan birleşim araçları; 1. Bulon ( cıvata) 2. Kaynak 3. Perçin Öğr. Gör. Mustafa EFİLOĞLU 1 KAYNAKLAR Aynı yada benzer alaşımlı metallerin yüksek

Detaylı

ELEKTRİK AKIMI. ISI Etkisi. IŞIK Etkisi. MANYETİK Etki. KİMYASAL Etki

ELEKTRİK AKIMI. ISI Etkisi. IŞIK Etkisi. MANYETİK Etki. KİMYASAL Etki ELEKTRİK AKIMI Elektrik akımı görünmez veya doğrudan fark edilemez. Ancak etkileri ile kendini belli eder. ISI Etkisi MANYETİK Etki IŞIK Etkisi KİMYASAL Etki PİL + - AKÜ AKIM ŞİDDETİ Bir iletkenden geçen

Detaylı

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / TİG & Elektrot Kaynağı Actİve Wave teknolojisi ekonomikliği artırır: / Tüm sistem tamamen dijitalleştirilmiştir:

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyat Listesi 02 Ağustos 2010

Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyat Listesi 02 Ağustos 2010 İÇİNDEKİLER ÜRÜN GRUBU GEÇERLİLİK TARİHİ SAYFA NUMARASI EXPRESS WELD KAYNAK MAKİNALARI 2-Ağu-2010 EQ/00-01 LINCOLN ELECTRIC ÖRTÜLÜ ELEKTROD KAYNAK MAKİNALARI 2-Ağu-2010 EQ/00-01 LINCOLN ELECTRIC TIG KAYNAK

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Elektrik ark kaynağı.

Elektrik ark kaynağı. Kaynak yöntemleri Endüstride kullanılan kaynak yöntemleri çeşitlidir. Ancak bunların bazı ortak özellikleri vardır. Kiminde elektrik akımı ile kaynaklama yapılırken, kiminde bir takım gazlar kullanılarak

Detaylı

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAKNAĞINDA ARK TÜRLERİ. K ayna K. Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi. Teknolojisi.

HOŞGELDİNİZ MIG-MAG GAZALTI KAYNAKNAĞINDA ARK TÜRLERİ. K ayna K. Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi. Teknolojisi. MIG-MAG GAZALTI KAYNAKNAĞINDA ARK TÜRLERİ K ayna K K ayna K Teknolojisi Teknolojisi HOŞGELDİNİZ Doç. Dr. Hüseyin UZUN Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 /47 ELEKTRİK ARKI NASIL OLUŞUR MIG-MAG gazaltı

Detaylı

Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri. Argon (TIG) Kaynak Makineleri. Gazaltı (MIG/MAG) Kaynak Makineleri. Plazma Kesme Makineleri. Kaynak Eldivenleri

Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri. Argon (TIG) Kaynak Makineleri. Gazaltı (MIG/MAG) Kaynak Makineleri. Plazma Kesme Makineleri. Kaynak Eldivenleri Eczacıbaşı Askaynak EXPRESSWELD Ürünleri Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri Argon (TIG) Kaynak Makineleri Gazaltı (MIG/MAG) Kaynak Makineleri Plazma Kesme Makineleri Kaynak Eldivenleri Otomatik Kararan

Detaylı

İMAL USULLERİ

İMAL USULLERİ 20.12.2017 MAK 2952 DERS SUNUMU 12 20.12.2017 Bu sunumun hazırlanmasında ulusal ve uluslararası çeşitli yayınlardan faydalanılmıştır 2 YRD.DOÇ.DR. MURAT KIYAK 1 20.12.2017 3 BİRLEŞTİRME YÖNTEMLERİNDE İŞLEM

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

New Artcool Mirror Invertor Inverter Active Plazma Plus ARÇELİK 125410 185410 255410 093410 123410 183410 233410 124410 184410 254410 90044 12044 15040 18040 24040 İç Ünite Adedi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Detaylı

METAL KAYNAĞI METALİK MALZEMELERİ,

METAL KAYNAĞI METALİK MALZEMELERİ, METAL KAYNAĞI METALİK MALZEMELERİ, ISI, BASINÇ veya HERİKİSİ BİRDEN KULLANILARAK, AYNI yada FAKLI BİR MALZEMEDEN ANCAK KAYNATILACAK MALZEME İLE YAKIN ERGİME SICAKLIĞINDA İLAVE BİR METAL KULLANARAK veya

Detaylı

http://www.oerlikon.com.tr/rutil_ve_bazik_elektrodlar.html

http://www.oerlikon.com.tr/rutil_ve_bazik_elektrodlar.html Sayfa 1 / 5 Oerlikon Language Kaynak ESR 11 EN ISO 2560 - A E 380 RC 11 TS EN ISO 2560-A E 380 RC 11 DIN 1913 E 4322 R(C) 3 E 4322 R(C) 3 HER POZİSYONDA KAYNAK İÇİN UYGUN RUTİL ELEKTROD. Özellikle 5 mm'den

Detaylı

MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200. TIG & Elektrot Kaynağı

MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200. TIG & Elektrot Kaynağı MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200 TIG & Elektrot Kaynağı Kaynakçıların hayal etmeye bile cesaret edemedikleri... GENEL KULLANIM Fronius Sihrini Yeniden Çalıştırdı TIG kaynakçıları artık sevinebilir.

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ. 08/2013

ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ.  08/2013 ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 08/201 www.oerlikon.com.tr FİRMA TANITIMI MAGMAWELD BİR TÜRK MARKASIDIR Kaynak ustası, sanatını icra ederken kaynak elektrodunun ve makinesinin onu yarı yolda bırakmamasını,

Detaylı

MAK-205 Üretim Yöntemleri I. (6.Hafta) Kubilay Aslantaş

MAK-205 Üretim Yöntemleri I. (6.Hafta) Kubilay Aslantaş MAK-205 Üretim Yöntemleri I Gazaltı Kaynağı ğı, Tozaltı Kaynağı Direnç Kaynağı (6.Hafta) Kubilay Aslantaş Gazaltı Ark Kaynağı Kaynak bölgesinin bir koruyucu gaz yardımıyla korunduğu kaynak yöntemler gurubudur.

Detaylı

Transpuls synergic 2700

Transpuls synergic 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Transpuls synergic 2700 / MIG/MAG-, TIG DC & Örtülü Elektrot Kaynağı GENEL KULLANIM Yüksek performanslı bir sistem / TPS 2700 çok özel bir Güç kaynağıdır.

Detaylı

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri. Gazaltı (MIG/MAG) Kaynak Makineleri. Plazma Kesme Makineleri. Kaynak Eldivenleri. Otomatik Kararan Kaynak Maskesi

Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri. Gazaltı (MIG/MAG) Kaynak Makineleri. Plazma Kesme Makineleri. Kaynak Eldivenleri. Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Eczacıbaşı - Askaynak EXPRESSWELD Ürünleri Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri Gazaltı (MIG/MAG) Kaynak Makineleri Plazma Kesme Makineleri Kaynak Eldivenleri Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Kaynak Spreyi

Detaylı

SAPLAMA KAYNAK MAKİNALARI AKSESUARLAR VE SAPLAMALAR FİYAT LİSTESİ - 2015 TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ

SAPLAMA KAYNAK MAKİNALARI AKSESUARLAR VE SAPLAMALAR FİYAT LİSTESİ - 2015 TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ SAPLAMA KAYNAK MAKİNALARI AKSESUARLAR VE SAPLAMALAR FİYAT LİSTESİ - 2015 TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ CDI SERİSİ MAKİNALAR Enerji Şarj voltajı Uyumlu tabancalar M3 - M8, izolasyon pinleri; 2 ve 3mm, aluminyum

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ. 03/2014

ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ.  03/2014 ÜRÜN KATALOĞU KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 0/2014 www.oerlikon.com.tr FİRMA TANITIMI MAGMAWELD BİR TÜRK MARKASIDIR Kaynak ustası, sanatını icra ederken kaynak elektrodunun ve makinesinin onu yarı yolda bırakmamasını,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri.

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri. KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ İNŞAAT VE YAPI SEKTÖRÜ, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, ÖZEL PROSES SİSTEMLER, ENDÜSTRİYEL TESİSLER İklimlendirme Sistemleri KFC KFC 3 H:1.80 m Her

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ - 1 1.TOZALTI KAYNAĞI

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ - 1 1.TOZALTI KAYNAĞI ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ - 1 AMAÇ Bu faaliyet sonucunda uygun ortam sağlandığında tekniğe uygun olarak tozaltı kaynağı ile çeliklerin yatayda küt-ek kaynağını yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Toz

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

MIG/MAG Kaynağında Kaynak Ekipmanları

MIG/MAG Kaynağında Kaynak Ekipmanları MIG/MAG Kaynak Yöntemi MIG/MAG Kaynağında Kaynak Ekipmanları Doç.Dr. Murat VURAL İ.T.Ü. Makina Fakültesi vuralmu@itu.edu.tr Küçük çaplı, sürekli bir dolu tel, tel besleme ünitesi tarafından, torç içinden

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

Lider Markalar Mükemmel Sonuçlar

Lider Markalar Mükemmel Sonuçlar Lider Markalar Mükemmel Sonuçlar eresit B MAKİNA beresit makina ve sanayi ürünleri temsilcilik ve ticaret a.ş. HAKKIMIZDA Şirketimiz 5 Mayıs 1936 tarihinde A.R. BERESİT tarafından ithalat ve yurtdışı mümessillik

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI 1 1. Ev tipi soğutma 2. Ticari tip soğutma 3. Endüstriyel soğutma 2 1. Bireysel iklimlendirme (Split, paket, vb.) 2. Ticari

Detaylı

EU10i + EU20i = EU30is

EU10i + EU20i = EU30is 3kVA EU serisi jeneratör %2,5 Fırçasız jeneratörler %23 AVR li jeneratörler %19,5 (AVR: Otomatik voltaj regülatörü) SİNÜS DALGALARINDA BOZULMA EU10i + EU20i = EU30is EU30is standart bir evin ihtiyaçlarını

Detaylı

KURS VE SERTİFİKALANDIRMA FAALİYETLERİ

KURS VE SERTİFİKALANDIRMA FAALİYETLERİ KURS VE SERTİFİKALANDIRMA FAALİYETLERİ İTÜ Makine Fakültesi tarafından, Uluslar arası standartlara (EN 287-1; AWS; MIL-STD 1595) göre kaynakçı ve sert lehimci sertifikaları verilmektedir. Sertifika verilen

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Dual Fuel System Nedir?

Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin bir kısmı yerine CNG veya LPG tüketilmesini

Detaylı

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES

Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrid Enerji İstasyonu- MOHES Modüler Hibrit Enerji istasyonu (MOHES) Sivil ve Askeri Endüstrinin bir çok alanında şebeke elektriğinden veya petrol kaynaklı diğer enerji kaynaklarından istifade

Detaylı

İŞ MAKİNALARI HİDROLİK TESİSATI BORULARININ BİRLEŞTİRİLMESİNDE SERT LEHİM İLE TIG KAYNAĞININ KARŞILAŞTIRILMASI

İŞ MAKİNALARI HİDROLİK TESİSATI BORULARININ BİRLEŞTİRİLMESİNDE SERT LEHİM İLE TIG KAYNAĞININ KARŞILAŞTIRILMASI İŞ MAKİNALARI HİDROLİK TESİSATI BORULARININ BİRLEŞTİRİLMESİNDE SERT LEHİM İLE TIG KAYNAĞININ KARŞILAŞTIRILMASI Volkan ÖZTÜRKLER 1, Mehmet ZEYBEK 1, Tufan ATEŞ 1 1 HİDROMEK AŞ. Ekskavatör Fabrikası Ayaş

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ Trifaze mikro-işlemci kontrollü voltaj regülatörlerimiz 10,5 kva ile 2000 kva güç değerleri arasında standart veya korumalı olarak üretilmektedir. Regülatörlerimiz dengelenmiş

Detaylı

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC MERCURY 1350 Kalibrasyon ve Zımpara Makinası Rulo Çapı ø190 mm.(opsiyonel ø250 mm.) PAD ve rulo için otomatik zaman kontrolü Planya kafa ünitesi (opsiyonel)

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı