içindekiler Altınbaş Holding Atak Madeni Yağ Üretim Tesisi Markalar Teknik Hizmetler Lojistik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "içindekiler Altınbaş Holding Atak Madeni Yağ Üretim Tesisi Markalar Teknik Hizmetler Lojistik"

Transkript

1

2

3

4 içindekiler Altınbaş Holding Atak Madeni Yağ Üretim Tesisi Markalar Teknik Hizmetler Lojistik

5

6 Gücümüzü bu topraklara saldığımız köklerimizden alıyoruz.

7 10 Altınbaş Holding

8 Türkiye nin lider kurumlarının başında gelen Altınbaş Holding in temelleri 1950 li yıllarda Gaziantep te atılmıştır. Türkiye nin gelişimine katkıda bulunmayı kendisine ilke edinen Altınbaş Holding, kazandıklarını yine bu topraklara fayda üretebilecek olan yatırımlara dönüştürmeyi hedeflemiştir. Altınbaş Holding 4 ana iş kolu olan; finans, mücevherat, enerji ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Buna ek olarak Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan Altınbaş Üniversitesi ile Türkiye nin eğitim alanında ilerlemesine katkı sağlamaktadır. Bulunduğu her alanda öncü ve yenilikçi kimliğini yansıtan Altınbaş Holding, hem kendisinin hem de Türkiye nin gelişimi için güçlü bir aile olarak çalışmalarına özveriyle devam etmektedir. 11

9 12 Atak Madeni Yağ

10 Atak Madeni Yağ, otomotiv sektörünün ve sanayinin en önemli ihtiyaçlarının başında gelen madeni yağ alanında, dünyada kabul gören markalar ve ürünler yaratmayı hedeflemiştir. Türkiye nin lider üreticilerinden biri olan Atak Madeni Yağ, kendi topraklarından aldığı güçle, alanında dünyaya açılan bir kapı olmayı başarmıştır. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla yeni ürünler geliştirdiği gibi, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek adına Türkiye nin en iyi laboratuvarlarından birini kurmuştur. Firmalara sadece ürün değil, teknik bilgi ve tecrübesini de sunan Atak Madeni Yağ, müşteri ilişkilerini karşılıklı güven, ilgi ve samimiyet temelleri üzerine inşa etmiştir. Bu anlayışla kendini sürekli geliştirerek daha hızlı ve etkili hizmet üretmeyi başarmıştır. Her geçen gün ürün gamını genişleten Atak Madeni Yağ, sanayinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve daha özel hizmet verebilmek adına Alpet Endüstriyel markasını yaratmıştır. Bu sayede Alpet Madeni Yağları markası ile otomotiv sektörüne daha fazla odaklanmayı sağlamıştır. 13

11 14

12 15 Üretim Tesisi Uluslararası standartları temel alan Atak Madeni Yağ; madeni yağ ve gres üretim tesisi ile dünya standartlarında ürünler sunmaktadır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO Çevre Yönetim Sistemi, ISO/TS Petrol, Gaz ve Petrokimya Sektörü Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan madeni yağ ve gres üretim tesisi, tüm süreçlerde en iyiyi sunabilmeyi ilke edinmiştir.

13 16 Üretim Aşamaları

14 17 Hammadde Stok Tankları Her ürün grubu için farklı hammaddelerin kullanıldığı üretim prosesinde, madeni yağ ve gres taleplerinin zamanında teslim edilebilmesi, doğru tedarik süreçleri ve etkin hammadde stok yönetimi ile mümkün olmaktadır. Farklı hammadde grupları için özel ayrılmış stok tankları, tedarik süreçlerinde meydana gelebilecek aksamaların üretim süreçlerini etkilemesinin önüne geçer ve farklı hammaddelerin aynı stok tanklarında bekletilmesiyle oluşabilecek kontaminasyon riskini de ortadan kaldırmaktadır.

15 18

16 19 Üretim Otomasyon sistemi ile donatılmış üretim tankları, hammaddelerin otomasyon ekranına veri girişi yapılarak aktarılmasına olanak sağlamaktadır. Otomatik karıştırıcılar ve sirkülasyon pompaları, son ürün kalitesinin her üretimde standart olmasını sağlayacak etkin karışım için önemlidir. Üretim tanklarının her birinin aynı anda farklı ürün gruplarında ürünler üretebilmesi sayesinde, zaman, enerji ve ürün talepleri en doğru şekilde yönetilmektedir.

17 20

18 21 Dolum IBC, varil, teneke, HDPE ambalaj gibi birçok ambalaj çeşidinin dolumunun eş zamanlı gerçekleştirilebilmesine olanak veren dolum makineleri, müşterilerin ihtiyaçlarını en doğru ambalajlarda karşılamak için tasarlanmıştır.

19 22

20 Dolum makinelerinin bilgisayar denetimli ve otomasyona dayalı sistemlerle kontrol edilmesi sayesinde üretim süreçleri en hızlı şekilde yönetilmektedir. 23

21 24 Kalite Kontrol Kalitenin en önemli koşulunun sürekli iyileştirme olarak kabul edildiği Atak Madeni Yağ ın tüm tedarik ve üretim süreçlerinde hem hammaddeler hem de ürünler sürekli takip edilmektedir. Üretimin her aşamasında laboratuvar analizleri ile doğru ürünlerin üretilmesi sağlanırken, dolum süreçlerinde kalite kontrolün son noktası olan ambalaj ve sızdırmazlık kontrolü gerçekleştirilmektedir. Üretilen her üründen numuneler alınıp saklanarak satış sonrası kalite kontrol talepleri için referanslar oluşturulmaktadır.

22 Dolum sırasında, her ürünün ambalajının üzerine, ürünün künyesi niteliğinde lot numarası basılmaktadır. Lot numarası ile madeni yağ veya gresin üretimi için kullanılan hammaddeler, formül ve yapılan kalite kontrol analizleri kayıt altına alınır. Böylece ürünlerin kullanımı sırasında problem meydana gelirse, yaşanan sorunun üretimden kaynaklanıp kaynaklanmadığı çok kısa sürede tespit edilebilmektedir. 25

23

24 Kalitede sürekliliği üretimin merkezinde tutuyoruz.

25 28 AR-GE Teknoloji Merkezi Atak Teknoloji Merkezi, İzmir de bulunan Atak Madeni Yağ ve Gres Üretim Tesisinin çatısı altında bulunmaktadır. Üstün analiz cihazları ve uzman kadrosuyla madeni yağ, gres ve akaryakıt laboratuvarı, dünyada meydana gelen tüm gelişmeleri aynı hızla bünyesine katmakta ve konusunda kanıtlanmış uzmanlığı ile sektöre yön vermektedir.

26 29

27 30 TS EN ISO/IEC kapsamında TÜRKAK tarafından akredite edilen Teknoloji Merkezi Laboratuvarı; bilimselliği, tarafsızlığı, güvenilirliği ve gizliliği ilke edinmiştir.

28 31

29 32 AR-GE ve ÜR-GE faaliyetleri kapsamında, yeni ürünlerin oluşturulması ve mevcut ürünlerin geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar Teknoloji Merkezi tarafından yürütülmektedir.

30 Müşterilerin ihtiyaçlarına özel ürünler üretmenin yanında, mevcut ürünlerin özellikleri iyileştirilmektedir. 33

31

32 İlk günkü tutkuyla çalışıyor, profesyonel hizmet üretiyoruz.

33 36 Kalite Kontrol Teknoloji Merkezi

34 Atak Teknoloji Merkezi; madeni yağ, gres ve antifriz üretimleri ile ilgili hammaddelerin kabul işlemlerinden, üretim süreçlerinin sonuna kadar her aşamada kalite kontrol sisteminin bir unsuru olarak dünya standartlarında ürünler üretilmesini desteklemektedir. 37

35 38 Kalite kontrol faaliyetleriyle satın alınan her bir Alpet Madeni Yağları ürününün teknik olarak sahip olması gereken özellikte olması sağlanmaktadır. Müşteri ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması için, düzenli kalite kontrol faaliyetleriyle, satın alınan her bir Alpet Madeni Yağları ürününün teknik özellikleri denetlenmekte ve standardizasyon sağlanmaktadır.

36 39

37 40

38 Ürünlerin tamamında sürdürülebilir bir performans elde etmek üzere üretim süreçlerine ek olarak satış sonrası hizmetlerde de ürünlerden numune alınarak ürün performansları takip edilmektedir. 41

39

40 Hep daha iyisini başarmak için emek veriyoruz. 43

41 44 Ürün Grupları

42 Binek ve Ticari Araç Motor Yağları Motosiklet Yağları Tarım Yağları Deniz Yağları Transmisyon ve Dişli Yağları Gresler Tamamlayıcı Ürünler Endüstriyel Yağlar 45

43 46 Markalar

44 47 Alpet Madeni Yağları Alpet Madeni Yağları sektöründe önde gelen üreticilerden biri olarak kendisini sürekli gelişime adayan bir ruh ile çalışmalarını sürdürmektedir. Kara ve deniz taşıtlarının ihtiyaç duyduğu tüm madeni yağ ürünlerini kusursuz hizmet kalitesiyle sunan Alpet Madeni Yağları, kullanıcılarının beklentilerini en iyi şekilde karşılayan ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

45 48

46 49 Alpet Endüstriyel Endüstriyel alanda daha konsantre ve özel bir hizmet sağlamak için yaratılan Alpet Endüstriyel, geniş ürün yelpazesine ek olarak gerektiğinde prosese özel üretilen ürünleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflemiştir. Teknik bilgi ve becerisini de sahaya yansıtan Alpet Endüstriyel, müşterilerine İşinin Ehli ile çalışmanın avantajlarını her daim yaşatmaktadır.

47 50

48 51 Teknik Hizmetler Firmaya Özel Teknik Danışmanlık Firmaların makineleri, ekipmanları ve kullanılan ürünler incelenir. Proseslere uygun gres ve madeni yağ tavsiyelerinde bulunulur. Doğru yağlama uygulamaları ve yağların kullanımına ilişkin teknik danışmanlık hizmeti verilir.

49 52 Teknik Servis Hizmeti Firmaların proseslerinden düzenli aralıklarla madeni yağ numuneleri alınarak ekipmanlar kontrol edilir. Akredite Teknoloji Merkezi Laboratuvarı nda kullanılmış yağ analizleri yapılır ve analiz raporu hazırlanır. Yağların sistemde özelliğini ne kadar koruduğu, kirlilik ve su miktarının tespiti gibi bir çok analiz yapılarak, müşteriye gerekli bilgiler aktarılır böylece yağların uzun süre fonksiyonunu yerine getirmesi ve proses verimliliği sağlanır.

50 53 Prosese Özel Ürün Tasarımı Prosesler ve ekipmanlar incelenir; Atak Teknoloji Merkezi Ar-Ge Laboratuvarı nda özel ürün geliştirme çalışmaları yapılır. Üretilen özel ürünler, tamamen firmanın ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Prosese özel geliştirilen ürünler, yağ tüketim miktarını azaltmakta, aynı zamanda da bakım maliyetlerini ve yedek parça tüketimlerini düşürmektedir.

51 54

52 55 Teknik Eğitim Programı Atak Madeni Yağ mühendisleri ve kimyagerleri tarafından hazırlanan firmalara özel teknik eğitim programları, teknik çalışanların bakış açısını geliştirerek, bilginin daha etkili kullanılmasını sağlamakta ve dolayısı ile verimlilikleri yükseltmektedir.

53 56 Gücümüzü ve kalitemizi dünyaya yayıyoruz.

54

55 58 Lojistik Yurt içi ve yurt dışında oluşturduğu distribütör ağıyla hem Türkiye nin hem de dünyanın her noktasına ulaşabilen Atak Madeni Yağ, ayrıca Marmara Denizi nde barge ile 7/24 yağ ikmali gerçekleştirmektedir.

56 59

57 60

58 Türkiye nin her limanında yağ ikmali yapabilme kabiliyetiyle Alpet Madeni Yağları, Türkiye karasularından geçiş yapan gemilerin yağ ihtiyaçlarını karşılayarak varış noktalarına en kısa sürede ulaşmaları amacıyla denizcilik sektörüne 7/24 hizmet sunmaktadır. 61

59 62 Hızlı ve tam zamanında hizmet felsefesiyle özveriyle çalışıyoruz.

60

61 64

62 Doğru zamanda ve hasarsız sevkiyat politikasını ekip çalışmasıyla birleştiren Atak Madeni Yağ, teslim sürelerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre İzmir de konumlandırdığı depolama tesisi sayesinde en iyi şekilde yönetmektedir. 65

63

64

65 Genel Merkez Yeşilköy Mah. Atatürk Cad. No: 12 EGS Business Park B2 Blok Kat: 10 Bakırköy / İstanbul T F Üretim Tesisi Sok. No: A.O.S.B Çiğli / İzmir T F

Alpet Endüstriyel olarak, madeni yağ sektöründe yıllarca edindiğimiz tecrübe ve birikim ile endüstriye değer katan ürünler ve hizmetler yaratarak

Alpet Endüstriyel olarak, madeni yağ sektöründe yıllarca edindiğimiz tecrübe ve birikim ile endüstriye değer katan ürünler ve hizmetler yaratarak Teknik Hizmetler 2 Alpet Endüstriyel olarak, madeni yağ sektöründe yıllarca edindiğimiz tecrübe ve birikim ile endüstriye değer katan ürünler ve hizmetler yaratarak müşterilerimize çözüm ortaklığı sunuyoruz.

Detaylı

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER Akaryakıt sektörünün parlayan yıldızı ALPET in işinize özel yarattığı çözümleri keşfetme sırası sizde! Altınbaş Holding; Dünya Devi Bir Türk Markası! ALPET; akaryakıt sektörünün enerji

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Shell Akaryakıt Ürünleri Kalite Zinciri b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER Akaryakıt sektörünün parlayan yıldızı ALPET in işinize özel yarattığı çözümleri keşfetme sırası sizde! Altınbaş Holding; Dünya Devi Bir Türk Markası! ALPET; akaryakıt sektörünün enerji

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ.

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ. İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek fikirler neden sizden

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hedef ve ilkeler; Müşterimiz önceliğimizdir. Sürekli iyileştirme felsefesi ile müşteri memnuniyetini mümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak, verimli iş ortaklıkları

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ Geovision Group Araştırma Route To Market Geovision Group, Türkiye ve Dünyadaki lider firmalara Coğrafi Bilgi Sistemleri altyapısı ile Satış & Dağıtım ve Pazarlama çözümleri sunan

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

MerSis. Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri

MerSis. Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri MerSis Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Bilgi Teknolojileri risklerinize karşı aldığınız önlemler yeterli mi? Bilgi Teknolojileri Yönetimi danışmanlık hizmetlerimiz, Kuruluşunuzun Bilgi

Detaylı

LOKASYONLARIMIZ

LOKASYONLARIMIZ LOKASYONLARIMIZ Çorlu Lojistik Merkezimiz 32 mavi yakalı, 7 beyaz yakalı olmak üzere toplam 39 personelimiz mevcuttur. 16 mavi yakalı, 14 beyaz yakalı olmak üzere toplam 30 personelimiz mevcuttur. Toplam

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR.

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR. SUR CORPORATE WEAR, SUR INTERNATIONAL INVESTMENT CO. NUN BİR İŞTİRAKİ OLARAK, KÜRESEL PAZARLARDAKİ KURUMSAL GİYİM ÜRÜN VE HİZMET BOŞLUĞUNU DOLDURMAK İÇİN KURULMUŞTUR. İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri. 2. Hafta

Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri. 2. Hafta Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri 2. Hafta Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi ISO 9000 Ailesi 1987 ve 1994 Yılı ISO 8402:

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri

Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri Aluminyum alaşımlarının kaynağı için yüksek yüzey kalitesine sahip, alaşımı hassas bir şekilde kontrol edilen kaynak telleri başarılı bir kaynak dikişi elde etmek

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110»

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110» 2 3 Hakkımızda 3E Elektro Optik Sistemler, 3E EOS, savunma sanayinde belirlediği hedefler doğrultusunda, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yurtdışı kaynaklı ana ürün ve alt malzemeleri yurt içinde üretmek ve geliştirmek

Detaylı

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİLİMİZ BMCOLOR, müşterilerinin güveni ile 30 yıllık başarılı bir geçmişten günümüze ulaşmıştır. BMCOLOR, modern altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile baskı ve ambalaj sektörüne

Detaylı

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta Öğr. Gör. Murat BURUCUOĞLU Gerek üretim hattı için gereken malzeme ve hammaddeler, gerekse dağıtım için bekleyen tamamlanmış ürünleri genel olarak stok olarak tanımlamaktayız. Stoklar ekonomik gelişmenin

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

YÜKSEK KALİTE TEKNOLOJİ YÜKSEK KALİTE HİZMET İLE BULUŞUYOR

YÜKSEK KALİTE TEKNOLOJİ YÜKSEK KALİTE HİZMET İLE BULUŞUYOR YÜKSEK KALİTE TEKNOLOJİ YÜKSEK KALİTE HİZMET İLE BULUŞUYOR Çoğu zaman görülmez asla vazgeçilmez Freudenberg Sealing Technologies Freudenberg Sealing Technologies 58 ülkede 37.000 in üzerinde çalışana sahip

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

1979 yılında küçük bir işletme olarak metal sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Formmetal, 1980 yılında traktör yan sanayi olarak soğuk şekillendirilmiş yedek parça üretimine geçti. 1993 yılında Ostim

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Faaliyet Konular m z:

Faaliyet Konular m z: Faaliyet Konular m z: Is Transfer Bölümü Plakal Is Eflanjörleri Lehimli Is Eflanjörleri Daire Girifl stasyonlar Borulu ve Tübüler Eflanjörler Bas nçl Kaplar Bölümü Boylerler Akümülasyon Tanklar Paslanmaz

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Türk Akreditasyon Kurumu -TÜRKAK- 04.12.2013

Türk Akreditasyon Kurumu -TÜRKAK- 04.12.2013 Türk Akreditasyon Kurumu -TÜRKAK- 04.12.2013 1 Tanımlar Uygunluk değerlendirmesi : Deney, analiz, kalibrasyon, ölçüm hizmetleri, ürün, sistem, personel belgelendirmesi, hammadde, malzeme, ürün, tesis,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü 1 TARİHÇE Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Türkiye' de Tarım Makinaları alanında

Detaylı

Ecol 2015-11-27 13:00:45

Ecol 2015-11-27 13:00:45 Ecol 2015-11-27 13:00:45 2 Makinelerin termografik, ultrason ve vibrasyon diyagnostiğinin yapılmasını sağlayan ekipmanlara sahip diyagnostik ekip, ayrıca teçhizat ve boru hatlarının videoendoskopisi için

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE

EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE SGS ÇEVRE SGS ÇEVRE LABORATUVARI SGS Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarları

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm ve Gıda Hizmetleri A.Ş. bir Asmar holding kuruluşudur. Asmar Holding bünyesinde Gürsan Demir Çelik, Aslan Denizcilik, Aslan Gayrimenkul A.Ş., Mardaş, Mardeniz,

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

HAKKIMIZDA. Ülkemizde henüz yapılamayan muayene metotları üzerine çalışmalar yürüten Teknik Muayene, bu konularda öncü olmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Ülkemizde henüz yapılamayan muayene metotları üzerine çalışmalar yürüten Teknik Muayene, bu konularda öncü olmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA Teknik Muayene, 2008 yılında kurulmuş bağımsız, tarafsız ve güvenilir bir uygunluk değerlendirme kuruluşudur. 2009 yılında A Tipi Muayene Kuruluşu olarak, 2015 yılında İş Hijyen Ölçüm Laboratuvarı

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Yem Otomasyon Sistemleri

Yem Otomasyon Sistemleri 1 www.geotek-tr.com Otomasyonda çözümsüz kalmayın... Yem Otomasyon Sistemleri 0 04. 70 1 14 1 17 0 1 18 19 0 07 08 09 701 M M M M M 1 4 Total=110m 709 M M M 7 8 70 704 707 70 70 708 711 71 71 M M M M M

Detaylı

LOJİK Hidrolik Önce Kalite

LOJİK Hidrolik Önce Kalite 2012 LOJİK Hidrolik Önce Kalite Lojik Hidrolik Ltd. Şti. Hidrolik ve Pnömatik Malzeme İthalatı, Otomasyon ve Yağlama Sistemleri Tasarımı, Muhtelif Hidrolik Güç Üniteleri İmalatı alanlarında Mühendislik,

Detaylı

Stratejik Plan 2015-2019

Stratejik Plan 2015-2019 Stratejik Plan 2015-2019 Bu Stratejik Plan önümüzdeki beş yıl Bezmiâlem in gelmesini umut ettiğimiz yeri ve buraya nasıl geleceğimizi anlatan bir Vizyon Belgesidir. 01.01.2015 Rektör Sunuşu Sevgili Bezmiâlem

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

MerSis. Bilgi Teknolojileri Bağımsız Denetim Hizmetleri

MerSis. Bilgi Teknolojileri Bağımsız Denetim Hizmetleri MerSis Bağımsız Denetim Hizmetleri risklerinizin farkında mısınız? bağımsız denetim hizmetlerimiz, kuruluşların Bilgi Teknolojileri ile ilgili risk düzeylerini yansıtan raporların sunulması amacıyla geliştirilmiştir.

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı

Almera Elektrik Almera Elektrik Almera Elektrik Almera Elektrik

Almera Elektrik Almera Elektrik Almera Elektrik Almera Elektrik 16A 250V 2017 2002 yılında elektrik malzemeleri sektöründe faaliyetine başlayan Almera Elektrik 2009 yılından itibaren Fiş ve Kablo üretimini de bünyesine katarak yoluna devam etmektedir. Kalitesine güvenerek

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

Profil Kataloğu.

Profil Kataloğu. Profil Kataloğu 2017 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir. Merkez ofisi

Detaylı