ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SENATOSUNUN 28/12/2011 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A1;lAGIYA <;IKARILMI1;lTIR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SENATOSUNUN 28/12/2011 TARiH VE (2011-20) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A1;lAGIYA <;IKARILMI1;lTIR."

Transkript

1 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SENATOSUNUN 28/12/2011 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A1;lAGIYA <;IKARILMI1;lTIR. KARARIII tistii Programlanna Egitim-Ogretim Ylh Bahar YanyIlmda almacak ogrenci kontenjanlan ve ba~vuru ko~ullan gorti~i.ildti. Gorti~meler sonunda; Oniversitemiz Fen Bilimleri, Saghk Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstiti.ilerinin Egitim-Ogretim YIll Bahar Yanylh tistti Egitimi i<;in ba~vuru bilgileri ve ogrenci kontenjanlarnun ekteki ~ekilde kabuli.ine oy birligi ile karar verildi. (Ek-3)

2 AONAN MENOERES UNivERSiTESi REKTORLOCU CRETiM YlLI BAHAR YARIYILI LisANSUSTU EciTiMi i<;:in BA~VURU BiLGiLERi VE OCRENCiKONTENJANLARI Oniversitemize bagll EnstitUlerinin anabilim dallannin lisansusto programlanna egitim- ogretim yjll bahar yanyl1mda a~aglda belirtilen kontenjanlara ogrenci allnacaktlr. Yabancl Ba~vuru Oil Smavi Tarihi Adaylann istenen belgelerle birlikte ilgili Enstitli MUdUrlUgilne bizzat ba~vurmalan gerekmektedir. Sonwylar mu1<lkattarihinden sonra UrygUn iryerisinde adresinde ana sayfada duyurulacaktlr. Fen Bilimleri Enstitiisil: Kimya Anabilim Dall, Fen-Edebiyat FakUltesi ADO Merkez Yerle~kesi, Aytepe/Aydm Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Tanm Makinalan, Tanmsal Yap liar ve Sulama, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Zootekni Anabilim Dallan Ziraat Fakliltesi GUney Yerle~kesi <;akmar/aydm Saghk Bilimleri Enstitilsil: Anatomi, Biyokimya, Cerrahi, Dogum ve Jinekoloji, Farmakoloji ve Toksikoloji, Fizyoloji, Histoloji- Embriyoloji, Mikrobiyoloji, Parazitoloji, Patoloji, ReprodUksiyon ve Suni Tohumlama Anabilim Dallan; ADO Veteriner FakUltesi I~lkh Kampusil-I~lkh/Aydm Tlbbi Parazitoloji Anabilim Dall; ADO Tip Fakliltesi Hastanesi Parazitoloji Laboratuvan Merkez KampusU - Aytepe/ Aydm SosyaI Bilimler Enstitiisil: Sosyoloji, Felsefe, Doktora Programlanna ba~vuracak adaylar Fen-Ede. Fak. ADO Merkez Yerle~kesi Aytepe/Aydm" i~letme Doktora programma ba~vuracak adaylar Nazilli libf. isabeyli Yer1e~kesi, Turizm i~letmeciligi Doktora programma ba~vuracak ad~ylar Candan Tarhan Bulvan No:6 Ku~adasl Fen Bilimleri Enstitiisii: Biyoloji, Kimya, Makine MUhendisligi Anabilim Dallan Fen-Edebiyat Faki.iltesi ADO Merkez Yerle~kesi, Aytepe/Aydm Bahrye Bitkileri, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Tanm Makinalan, Tarunsal Yapllar ve Sulama, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Zootekni Anabilim Dallan Ziraat Fakilltesi GUney Yerle~kesi <;akmar/aydm. Saghk Bilimleri Enstitiisii: Anatomi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Biyokimya, Cerrahi, Dogum ve Jinekoloji, Farmakoloji ve Toksikoloji, Fizyoloji, Histoloji-Embriyoloji, iryhastahklan, Mikrobiyoloji, Parazitoloji, Patoloji, ReprodUksiyon ve Suni Tohumlama, Viroloji Anabilim Dallan; ADO Veteriner Fakliltesi I~lkh Kampusu - I~lkh / Aydm <;ocuk Sagllgl ve Hastahkl~lHem~ireligi, Ebelik Anabilim Dallan; ADO Aydm Saghk Yliksekokulu- Merkezl Aydm,"..~':'-':;'-''''''. IJ "»)-.' tf " (.\'1, ;;.v.._.---..". r.i).b;~fj~-.- ':,\y.'...";;~'.';:', \', J. \ \ \ r, en '-'''..., ). \ _ t ~ - ~{~..1\J,XJ,,~~~ ' ~ \>' ~~~_:'. :~~l::-:... ~.., J':

3 Sosyal Bilimler Enstitiisii: - Sosyoloji, Tarih YUksek lisans Programlanna ba~vuracak adaylar Fen-Ede. Fak. ADD Merkez Yerle~kesi, Aytepe IAydm -Egitim Bilimleri Egitim Yonetimi Tefti~i, Planlamasl ve Ekonomisi tezli ve tezsiz yuksek lisans programlanna ba~vuracak adaylar Egitim FakUltesi-ADD Merkez Yerle~kesi, Aytepe IAydm -i~letme, i~letme Muhasebe Finansman, i~letme ikinci Ogretim Tezsiz, iktisat, Maliye, Kamu Yonetimi, Uluslararasl ili~kiler, Uluslararasl ili~kiler ikinci Ogretim Tezsiz programlarma ba~vuracak adaylar Nazilli iibf. isabeyli Yerle~kesi, Nazillil Aydm -Turizm i~letmeciligi yuksek lisans programma ba~vuracak adaylar Candan Tarhan Bulvan No:6 Ku~adasl. ikinci OGRETiM TEZsiz VUKSEK LisANS PROGRAMLARI SINA VLARI 25 OCAK 2011 <;AR1;lAMBA GUNU SAAT 10.00' DA ANA BiLiM DALI BA1;lKANLIKLARININ VUKARIDA BELiRTiLMi1;l OLAN ADRESLERiNDE VAPILACAKTIR. (VOK tarafmdan a~lh~1 kabul edildigi takdirde ogrenci almacak olan ikinci OGRETiM TEzsiz VUKSEK LisANS PROGRAMLARJ), - iktisat ikinci Ogretim Tezsiz YUksek Program I, - Kamu Yonetimi ikinci Ogretim Tezsiz YUksek Programl, -Mali Yonetim ikinci Ogretim Tezsiz YUksek. On Ba~vuruda Getirilmesi Gereken Belgeler 1) diplomasmm ash IYUksek diplomasmm asii veya Dniversite tarafmdan onayii omegi. (yurtdl~1 mezunlan i<;indenklik belgesi), 2) not ortalamasl ve not dokumu, 3) ALES/TUS veya e~deger sayllan smavlarm sonw; belgesi ash, 4) DDS veya KPDS'den en az 40 veya q degeri bir yabanci dil smavmdan buna denk bir puan veya Dniversitenin Yabanci Diller YUksekokulu tarafmdan yapllacak olan yabanci dil yeterlik smavmdan en az 70 puan aldlldanm gosteren beige, (Vabanci dil ~artl isteyen anabilim dallan i<;in) 5) 2 adet fotograf, 6) 2 adet nufus cuzdan fotokopisi 7) Ozge<;mi~ 8) Adliye'den Sicil kaydma ili~kin beyan, 9) Erkek adaylar i<;inaskerlik yazlll durum beyam, Kesin Kayltta verilmesi gereken belgeler 1) diplomasmm asii IYUksek diplomasmm ash veya Dniversite tarafmdan onayii omegi. (yurtdl~l mezunlan i<;indenklik belges i), 2) not ortalamasl ve not dokumu, 3) ALESITUS veya e~deger sayilan smavlann sonu<; belgesi ash, 4) DDS veya KPDS'den en az 40 veya e~ degeri bir yabanci dil smavmdan buna denk bir puan veya Dniversitenin Yabancl Diller YUksekokulu tarafmdan yapllacak olan yabancl dil yeterlik sinavindan en az 70 puan ald!klanm gosteren beige, (Yabanci dil ~arti isteyen anabilim dallan i<;in) 5) 2 adet fotograf, 6) 2 adet nufus cuzdan fotokopisi 7) Adli Skil kaydma ili~kin beyan, 8) Erkek adaylar i<;inaskerlik yazlll durum beyam, 9) Egitim-Ogretim YIiI i<;inbakanlar Kurulu tarafmdan belirlenen ogrenci katkl pay! (Miktan daha soma Universitemiz web sayfasinda duyurulacakt!r ) Garanti Bankasl AydIn Subesi nolu hesaba yatlfllan dekont. Kesin KaYlt ve Ders KaYlt Tarihi Kesin KaYlt Veri Doktora Program! ve YUksek Program I (Tezli - Tezsiz, ikinci ogretim) : 25 Ocak Subat 2012 EnstitUler RektorlUk Binasl I. Kat. (ADD Merkez Yerle~kesi, Aytepel AYDIN)

4 Basvuru Kosullan A<;lklama Gerekli BelQeler I) mezuniyet not ortalamas m m yuz tam not Ogrenci mezun oldugu Universiteden mezuniyet not -- diplomasmm asll veya Universite tarafmdan Uzerinden en az 60 puan oimasl. ortalamalannl 4'!Uk sistemden 100'lOk sisteme onayli omegi. donu~turulmu~ haliyle belgeli olarak getirmedigi takdirde, -- not ortalamasl ve not dokumu belgesinin asii VOK'Un not degi~im tablosu esas ahnrr. veya Universite tarafmdan onayli 6megi. Not donu~iim tablosuna ~ adresinden ula~liabilir. 2) Ba~YUrdugu programm puan turunde Akademik Personel Tip FakUltesi mezunlan ALES yerine TUS puamyia ALES/TUS veya e~deger sayllan smavlann sonu<;; ve UstU Egitimi Giri~ Smavmdan (ALES) en az 55 ba~vurabilir. belgesi ve fotokopisi puan alml~ olmasl, Temel Tip Bilim!erine ba~vuracak adaylarm TUS'dan 45 teme! tip puam alml~ olmasl.. 3) ODSIKPDS'den en az 40 veya e~degeri Yabanci Dil ilgili anabilim dallan, yiiksek Iisans programlanna ODS/KPDS veya e~degeri sayjian slnavm ya da Smavmdan buna denk puan alml~ olmasl, Oniversitemiz ba~vurularda belirli bir yabanci dil puanr ~artl Yabanci Diller YUksekokulu taraflndan yapjian smava Yabancl Diller YUksekokulu tarafmdan yapjiacak alan koyabilirler. ait yabanci dil sonu<;; belgesi. yabancl dil smavmdan en az 70 puan aldlklanm gosteren (Yabanci dil ko~ulu isteyen Anabilim Dallan i<;in.) beige. ',' /?~,.~;;, '. --Klsa 6zge<;;mi~, 2 adet fotograf, nufus cuzdanmm asll ve 2 adet fotokopisi --Erkek adaylar i<;;inaskerlik belgesi beyanl. -- Adli sicil kaydma ili~kin beyan.

5 Ba~vuru Ko~ullan A~lklama Gerekli Belgeler I) Ooktora programlanna Jisans derecesiy Ie ba~vuran -- ve/veya tezli yuksek lisans diplomasl ash veya adaylann lisans not ortalamasmm 100 tam not Uzerinden en az Oniversite tarafmdan onayll omegi. 75 puan (SaglIk Bilimleri EnstitUsU Ooktora Program Ian iyin -- ve/veya yuksek lisans not ortalamasl ve not 80 puan), Tezli YUksek mezunlannm en az 75 puan ve dokumu asli veya Onivcrsite tarafmdan onayli omegi. hazlrlik smlflan hariy en az on yanytl sureli fakultelerin mezunjanmn en az 60 puan'not ortalamasma sahip olmalan, 2) Ba~vurulan programm puan turunde YUksek -- YUksek egitimini tamamladlktan soma --TUS/ALES veya qdeger saytlan smavlann sonuy belgesi diplomaslyla ba~vuranlarda veya hazlrlik smlflan hariy en az Ooktora Egitimine en fazla bir (I) yanytl ara vererek 10 yanytl sureli fakultelerden mezunlann ba~vurulannda ba~vuruda bulunanlardan yeniden ALES belgesi ALES'ten en az 55 puan, lisans diplomaslyla ba~vuranlarda ise istenmez. en az 70 puan (Saghk Bilimleri EnstitUsU Ooktora program Ian iyin 75 puan) alml~ olmajan; Temel Tip Bilimleri ile Klinik Tip Bilimlerine ba~vuracak adaylann TUS'dan 50 Puan almalan gerekmektedir. 3) OOS/KPOS'den 55 veya e~degeri bir yabanci dil smavmdan --OOS/KPOS veya e~deger yabanci dil belgesi. buna denk puana sahip olmalan gerekir, _0 --Klsa ozgeymi~, 2 adet fotograf, nufus cuzdanmm asll ve 2 adet fotokopisi --Erkek adaylar iyin askerlik belgesi beyanl. -- Adli sicil kaydma ili~kin beyan

6 FEN BiLiMLERi ENSTiTDsD EGiTiM-OGRETiM YILI BAHAR YARIYILI OGRENCi KONTENJANLARI ANABiLiM DALI ALES KONTENJAN PROGRAM PUAN T.e. Yabanci Yatay On Ko~ul TURU TURU Uvruklu Uyruklu G~~i~ Bahye Bitkileri BoliimU veya EAJ SAY Tezli Bahye Bitkileri 2-1 Bahye Bitkileri Alt Program I meiunu olmak. Bitki Koruma Tezli Entomoloji. EAJSAY Tezli Fitopatoloj i Biyoloji Kimya SAY SAY Makine Miihendisligi SAY Tarla Bitkileri Tezli Tezli Tezli Ziraat Fakiiltesi mezunu olmak. Ziraat Fakiiltesi mezunu olmak. Doktora YUksek Fen Fakiiltesi, Fen Edebiyat Fakiiltesi Biyoloji veya ilgili bolum mezun olmak. Fen Fakiiltesi, Fen Edebiyat FakUltesi Kimya veya Biyokimya Doktora I - - boliimii mezunu olmak. Elektro Kimya Alanmda vapml~ olmak. Makine Miihendisligi mezunu olmak, ALES'ten en az 80 puan alml~ olmak. Tezli iziraat Fakiiltesi mezunu olmak. SAY trarla Bitkileri Anabilim Dahnda Doktora tyiiksek yapml~ olmak. Tanm Makinalan veya Elektrik Tezli Og,retmenligi Boliimii mezunu Tanm Makinalan SAY olmak. Doktora I " Tezli YUksek Ziraat Fakiiltesi mezunu olmak Tanmsal Yapllar ve EAJ SAY Tanmsal Yapilar ve Sulama Sulama, Doktora Anabilim Daltnda vapml~ olmak. Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Tezli YUksek veya Biyoloji ve <;:evre Toprak Bilimi ve EAJ SAY Miihendisligi mezunu olmak. Bitki Besleme Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni EAJ SAY Tezli Doktora Anabilim Dahnda mezunu olmak. Doktora Zootekni Boliimii mezunu olmak Zootekni Anabilim Dalmda - - vadml~ olmak.

7 SOSY AL BiLiMLER ENSTiTUSU EGiTiM OGRETiM YILI BAHAR Y ARIYILI KONTENJANLARI ANABiLiM DALI ALES PUAN TDRD PROGRAM LAR KONTENJAN Yabanci Dil ~al tj A<;:IKLAMA BAHAR Kamu Yonetimi EA/s6z 20 istenmiyor GIENSOZ! D - QB 0 istenmiyor -Felsefe yiiksek Felsefe 2 olmak. - Kamu Yonetimi Bolumu Siyaset ve Sosyal Bilimler Bolumleri LLB.F. (i~letme, iktisat, ~all~ma Ekonomisi, Uluslararasl ili~kiler, Sosyal Hizmet ve Maliye) Bolumleri, Hukuk Fakultesi, Sosyoloji BolUmu, ileti~im Fakultesi Halkla ili!jkiler Bolumu, $ehir Bolge Planlama l;evre Bilimi ve Yonetimi Kentsel Tasarlm ve Peyzaj Mimari Bolumleri mezunu olmak. - Bu alanlar dl~mdan ba~vuracak ogrencilere Bilimsel Hazlrllk Programl uygulanacaktlr. mezunu olmak. Gerekli goruldugu taktirde bilimsel hamllk uygulanacaktlr. lisans mezunu - Edebiyat ve Fen Edebiyat Tarih 5 istenmiyor Fakultelerinin Tarih BolUmleri He Egitim FakUltelerinin Tarih Egitimi Bolumlerinden mezun olmak. Sosyoloji EA '\ -Fakulte ve Yuksek Okullarln 4 yllllk sosyal ve be~eri bilimler bolumlerinden mezun olmak. 5 istenmiyor Sosyoloji lisans programmdan mezun olmayanlar Bilimsel hazlrllk Programma tabi tutulurlar. EA Doktora 5 -Oniversitelerin Sosyal Bilimler Enstitlilerinde yuksek lisans diplomasma sahip olmak. Sosyoloji Ana Bilim Oall yuksek lisans diplomasma sahip olmayanlar Bilimsel Hazlrllk Programma Tabi tutulurlar. ALES: EA: 65' EA 10 isteniyor ;;:jj~:~1:-,".:, " Turizm ' / i~letmeciligi " 11 5'1/----<'- ~..",.. i ' -...~! <.6..~":- \ :'1"_::'.', - Yuksek Programma ba~vuracak adaylarm KPOS veya ODS' den ingilizce dilinden en az 50 puan alml~ olmalarl gerekir. egitimlerini Turizm alanmda yapmaml~ adaylar 1 yll bilimsel hazlrllk okuyacaklardlr.

8 []B. - Doktora ic,;in ve Yuksek egitimlerinden en az birini 10 Turizm alanmda yapmaml~ adaylar 1 yll bilimsel hazlrhk okuyacaklardlr. Egitim Yonetimi, Tezli Tefti~i, EA 2 isteniyor - Egitim Fakiiltesi mezunu olmak. Planlamasl ve Ekonomisi Tezsiz Egitim Yonetimi, EA 20 istenmiyor Stajyerligi kalkml~ olmak. Tefti~i, (ikinci Planlamasl ve Ogretim) Ekonomisi iktisat EA/SOZ 5 istenmiyor -iibf mezunu dl~mdaki ogrencilere bilimsel hazlrhk programl uygulanacaktlr. -iibf; i~letme ve iktisat Fakulteleri; Siyasal Bilgiler Fakultesi, Hukuk Fakultesi, i~letme Muhendisligi; Endustri Muhendisligi; istatistik, EA/SOZ 15 isteniyor Matematik, Psikoloji veya Turizm i~letmeciligi Balumlerinden mezun " olmak ve ALES EA/SOZ puan turune sahip olmak. i~letme. Endustri MUhendisli~i, i~letme Muhendisligi, Deniz 1~letmeciligi Balumu, i~letme, istatistik, Ekonometri ve Turizm i~letmeciligi ABD Yuksek diplomasma EA/SOZ Doktora 4 sahip olmak, ALES EA/S6z puan turilne sahip olmak. Tezsiz -iktisat, i~letme, Milhendislik, Mimarhk, Fen- Edebiyat, ileti~im, Hukuk, Turizm, Egitim Bilimleri, i~letme EA/SOZ 30 istenmiyor Sosyal Bilimler, Saghk Bilimleri (ikinci yilksek egitim kurumlarl veya Harp Ogretim) Okullarl lisans derecesine sahip olmak. ~7t?;;:;; I", r~,, t,~ "?---~i~, i~letme Muhasebe ve EA/SOZ Y", sek~1 isteniyor IJI {(h ~";'( I?~- '>~ Finan~man _~~.\ cr:,,is S':, J { J;1!!f1;;!" \.,. --~.\ \'r' ~"..' '.~J,~'~'--,,;; \ \,/ "'/:'fiii(l 3-:.",,\,,'Y,"/!:, ("";'.<" ;', ", -iibf mezunu olmak; ALES EA/SOZ puan turilne sahip olmak.

9 " -iktisadi ve idari Bilimler, Siyasal Bilgiler, Hukuk Fakultesi, i1eti im Fakiiltesi mezunlan He Tarih ve Sosyoloji bolumlerinden mezun olanlar ba vurabilirler. Uluslararasl ili kiler ve Kamu Yonetimi bolumleri Uluslararasl EA/SOZ 10 isteniyor dl mdan almacaklara Bilimsel ili~kiler Hazlrhk Programl uygulanacaktlr. Adaylarm lisans not ortalamalarmm 100 iizerinden en az 70 olmasl, ALES EAfS6Z puan Wriinden en az 60, KPDS veya ODS' den 50 veya e degeri bir yabanci dil smavmdan buna denk bir puan alml olmalan gereklidir. Tezsiz -Programa 4 yllhk lisans programl Uluslararasl mezunlan ba vurabilirler. Adaylann ili~kiler EA/SOZ 30 istenmiyor ALES EA/S6z puan turunden en az Anabilim Dah (ikinci 55 alml olmalar gereklidir. Ogretim) (*)Pamukkale Oniversitesi Sosyal Bilimler EnstitUsU ile ortak olarak uygulanan programa ogrenci kabulu, YUksekogretim Kurumu Ba~kanhgmll1, YUksekogretim KurumlannIn Yurtiyindeki YUksekogretim Kurumlanyla Ortak UstU Egitim ve Ogretim Programlann Tesisi Hakkmda Yonetmeligin 7.(1) Maddesi uyannca ALES programmln en az 65 olmasl gerekir. Ortak Programa ogrenci kabulu, YUksekogretim Kurumu Ba~kanligmll1, YUksekogretim kurumlannll1 Yurtiyindeki YUksekogretim Kurumlanyla Ortak UstU Egitim ve Ogretim Programlann Tesisi HakklIlda Yonetmeliginin 7.(1) maddesi uyannca ODS PuanlIllIl en az 55 veya bunlara denk ulusal ya da Uluslararasl smavlanndan birinden e~deger bir puana sahip olmalan gerekir. SOSY AL BiLiMLER ENSTiTOSO EGiTiM-OGRETiM DONEMi BAHAR YARIYILI ANA BiLiM DALI BASKANLI~ARIMIZA AiT YDKSE~ ~isan~- DOKTORA PROGRAMLARI YATAY GECIS- YABANCI UYRUKLU OGRENCI TALEPLERI Ana Bilim Dah Yabanci S.N. Adl Program ALES PUANI Yatay Ge~i~ Uyruklu 1 iktisat EA/SOZ EA/SOZ Maliye 3 Uluslararasl EA/SOZ iliskiler 2 2 Uluslararasl Tezsiz EA/SOZ ili~kiler ikinci Ogretim 5 Felsefe Doktora EA 1 ---

10 '~,-,,-~- _--_..,.,-".-,~-~,.". -~.... _~~~.. - -,~.~_.-.~., -,. VUKSEKOGRETiM KURULU BASKANLIGI'NCA A<;::ILMASI KABUL EDiLDiGi TAKDiRDE; OGRENCi KABUL EDiLECEK ikinci OGRETiM TEZsiz VUKSEK LisANS PROGRAMLARI I iktisat Anabilim Dah Kamu Yonetimi!Mali Yonetim Ana Bilim Dah EAJSOZEL EA/SOZEL EAJSOZEL I I I Tezsiz (ikinci Ogretim) Tczsiz (ikinci Ogretim) Tezsiz (ikinci Ogretim) GJD GJD GJD AONAN MENOERES UNivERSiTESi SAGLIK BiLiMLERi ENSTiTOSO 2011/12 BAHAR OONEMi LiSANSUSTU PROGRAM KONTENJANLARI Puan Turu Yatay Ge9i~ I?:~.i.~.~~jy:~.i. ""_._V'."'_~""VVN_. '"_ y,".~ Vv"~" ","- 'v..,, 'v, ' Yuksek SAY / EA 3 i :Ooktora ' SAY / EA 2 ye ~:_~~C?.I~t~~i. (V:teri~e~)!Sesin Hijyeni ve:yoksek, SAY / EA 4 ;Teknolojisi (Veteriner) i.(tezli~ l~..~~~~~~.~.... ::... _..~.. Siyofizik iyoksek ; YOK"'T'_! :Eii;cli;ik---'-'".. -rd-;k;;~a-... _,,Biyokimya (Veteriner) _.. r" ' --".YOK.. "'''i 'Siyokimya (Veteriner) iyoksek SAY / EA 4 1! :B~~ki~y;'(V;;;~'i~~'r)-TD'~kt~~~-'--'... : SAY / EA' 4 1 ',.,,,,.. "~_'W' "~",... _.< _~~"N""V, _T.' _,.".n."."'~'''_'v." ~..,- :Cerrahi (Veteriner) ~,.,._..-._... _..~.-._-... '>!"---'_..~~.~'. ~--,. Cerrahi (Veteriner) iyoksek, SAY / EA 1..L0:~zH).o_. 'Ooktora SAY / EA. 2

11 -_, VVv. _. '~ ~ _. _._ ~_ _ Cerrahi Hem~ireligi Hastaliklan Yuksek <;ocuk Saghgl ve Hastallklan Hem~ireligi <;:ocuk Sagllgl ve Yuksek SAY I EA 1 Hastallklan Hem~ireligi Dogum ve Jinekoloji (Veteriner) Dogum' ve Jinekoloji Yuksek SAY lea 3 (Veteriner) Dogum ve Jinekoloji Doktora SAY I EA 2 (Veteriner) Dogum-Kadm Saghgl ve Hastahklan Hem~ireligi Dogum-Kadln Sagllgl ve Yuksek SAY I EA Hastallklan Hem~ireligi Ebelik Farmakoloji ve Toksikoloji Yuksek SAY lea 6 (Veteriner) -. Farmakoloji ve Yuksek SAY lea 2 Toksikoloji (Veteriner) Farmakoloji ve Doktora SAY lea 2 Toksikoloji (Veteriner) "' -. " Saglik bilimleri FakOltesi hem~irelik belomo, saglik yoksekokullan hem~irelik belomo, hem~irelik yoksekokulu mezunu olmak, ODS'den en az 40 almak Yabanci dil ko~ulu vardlf. Yabanci dil ko~ulu vardlf. 'yuksek SAY lea 2 ihayvan Besleme ve Beslenme 1.' ~"~" ~_Y" "~""'~'''''' _""<'_.'~" _..~!_< N..,.,~ 'V~ _'~ V_.'_ " jhayvan Besleme ve.yuksek YOK. ibeslenme Hastallklan!, I(Veteriner),, ~H;~an Beslenme '(Veteriner) -'-B~'~I~;~'---~~-~D~ktora Hastallklan, i _- '. ~""... ~'-'---".'.~-. :Hem~irelik Esaslan ---_.. ~-.---_... :Hem~irelik Esaslan!Yuksek. YOK.._....._. 'Histoloji-Embriyoloji._.l(!e:li)..' (Veteriner) 1Histoloji-Embriyoloji 'Yuksek SAY I EA' 5.(Veteriner) --'.""'. ~. ~...~- ~,,,, y~.,- Histoloji-Embriyoloji :~Elt~_~'2:r~ _..i~hastallklan (Veteriner) ;19Hastallklan (Veteriner) ;Yuksek ' SAY I EA 1 Hastahklan (Veteriner).Veteriner FakOltesi mezunu olmak

12 19 Hastallklan (Veteriner) Doktora SAY I EA Veteriner FakOltesi mezunu olmak i~hastallklan Hem~ireligi 19 Hastallklan Hem~ireligi YOksek YOK Mikrobiyoloji Mikrobiyoloji YOksek SAY/EA 4,Mikrobiyoloji Doktora SAY lea 3 Parazitoloji (Veteriner),Parazitoloji (Veteriner) YOksek SAY lea Parazitoloji (Veteriner) Doktora SAY/EA Patoloji (Veteriner) Patoloji (Veteriner) YOksek SAY lea Yabanci dil ko~ulu ' vardll Patoloji (Veteriner) Doktora SAY lea Veteriner FakOltesi mezunu olmak Psikiyatri Klinik Psikoloji YOksek YOK Reproduksiyon ve Suni Tohumlama ReprodOksiyon ve Suni YOksek SAY I EA 1 Tohumlama ReprodOksiyon ve Suni Doktora SAY lea 1,Tohumlama,Ruh Sagllgl ve Hastallklan Hem~ireligi Ruh Sagllgl ve 'YOksek YOK "Hastaliklan Hem~ireligi itlbbi Parazitoloji (TIp) itlbbi Parazitoloji (TIp) :Doktora "N.,,,.v.,~,q~y.~yW"v_~,-.!Viroloji iviroloji :~M'WW"_W"".'""'w,.""" ~_W. _._Vo.,,"_.._, izootekni (Veteriner).~"'"~_ ' ~ _Y~WN.. AYV> H _"~~'''''.v ~_~~.w,." iyoksek.,t(t ez Ii) izootekni (Veteriner) YOksek izootekni (Veteriner) '.,-, '_ _"~-"~"'~"~_~'Y""~~_ "'_""'-~'"M'.~"."" _, 0'".\(!eZli)

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemize bağlı Enstitülerinin anabilim dallarının lisansüstü

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemize bağlı enstitülerinin anabilim dallarının lisansüstü

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemize bağlı Enstitülerinin anabilim dallarının lisansüstü

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2015-2016 eğitim-öğretim

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 01.01.2014 tarihli Sözcü Gazetesinde yayımlanmıştır)

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 01.01.2014 tarihli Sözcü Gazetesinde yayımlanmıştır) KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 0.0.04 tarihli Sözcü Gazetesinde yayımlanmıştır) Üniversitemize bağlı Sağlık, Sosyal Bilimler ve Fen Enstitülerinin çeşitli anabilim dallarına 0304 EğitimÖğretim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANI T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS KONTENJANI DOKTORA KONTENJANI YABANCI UYRUKLU

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 01 15 Ocak 2018 Yabancı Dil Sınavı Başvuru

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize bağlı Sağlık, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinin çeşitli anabilim dallarına 014015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Lisans Üstü Eğitim

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 016017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında üstü Eğitim İçin Öğrenci alınacaktır.

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 20172018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 14.08.2013 tarihli Zaman Gazetesinde yayımlanmıştır.)

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 14.08.2013 tarihli Zaman Gazetesinde yayımlanmıştır.) KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (İlanımız 4.08.203 tarihli Zaman Gazetesinde yayımlanmıştır.) Üniversitemize bağlı Sağlık Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinin çeşitli Anabilim

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize bağlı Sağlık, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinin çeşitli Anabilim dallarına 015016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında üstü Eğitim için öğrenci

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 208-209 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 208-209 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI

ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 20172018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

Online Başvuru Linki:

Online Başvuru Linki: Online Başvuru Linki: https://obs.mku.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx UYARI: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 20.04.2016 tarih 29690 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri.

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri. T.C AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül 2018 Başvuru

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı Yatay Geçiş Yabancı Uyruklu T.C. Vatandaşı

Detaylı

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, Üniversitemiz Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına, kontenjanlar

Detaylı

Not: Öğrenci alımına iliģkin ilanımız 20.01.2016 tarihli Sözcü Gazetesinde yayımlanmıģtır.

Not: Öğrenci alımına iliģkin ilanımız 20.01.2016 tarihli Sözcü Gazetesinde yayımlanmıģtır. KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 015016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2010-2011 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2010-2011 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2010-2011 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI ÜSTÜ ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları. T.C. vatandaşı.

Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları. T.C. vatandaşı. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20132014 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20162017 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (05.01.2017

Detaylı

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin:

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (09.12.2015

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans Tezs.Y.Lis ALES Puan Türü Tezli Yük.Lis. T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2013-2014 Eğitim-Öğretim I.(Güz)Yarıyılı Lisansüstü Programlara alınacak öğrenci Kontenjan

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA AİT ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C.

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Otomasyon Sistemi Üzerinden

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli Yüksek Lisans, Doktora, Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim ) Programlarına

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı Yatay geçiş Yabancı uyruklu T.C. vatandaşı Yatay Geçiş Yabancı uyruklu

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANABİLİM DALI DOKTORA YÜKSEK LİSANS TEZLİ TEZSİZ ALES PUAN TÜRÜ ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI Histoloji Embriyoloji

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. Vatandaşı. Yatay geçiş

T.C. Vatandaşı. Yatay geçiş T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA AİT ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C.

Detaylı

ALES Puan Türü EA SÖZ. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nin İktisat, İşletme, Maliye, EA SAY EA SÖZ. ALES Puan Türü 60 EA EA SÖZ SAY ALES EA SÖZ

ALES Puan Türü EA SÖZ. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nin İktisat, İşletme, Maliye, EA SAY EA SÖZ. ALES Puan Türü 60 EA EA SÖZ SAY ALES EA SÖZ T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, 011-01 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için aşağıda belirtilen anabilim dallarına bağlı programlara, Yükseklisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. A- SOSYAL

Detaylı

Arkeoloji, Sanat Tarihi, Eskiçağ Tarihi, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri, Mimarlık, Restorasyon bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.

Arkeoloji, Sanat Tarihi, Eskiçağ Tarihi, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri, Mimarlık, Restorasyon bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 015016 EğitimÖğretim Yılı GÜZ Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda Lisansüstü

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1-ĠSTENĠLEN

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programlar Kontenjanlar Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği 1 0 *Bu Ana Bilim Dalında Yabancı Dil zorunludur. Bitki Koruma 2 1 Biyoloji

Detaylı

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Doktora T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programlarının aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 17/12/2014 Toplantı Sayısı : 402 Karar Sayısı : 3421 3421- Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6. maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI 1. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. vatandaşı Yatay

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Öğretim Yılı Lisansüstü Eğitimine BaĢvuru, Kesin Kayıt KoĢulları ve Öğrenci Kontenjanları

ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Öğretim Yılı Lisansüstü Eğitimine BaĢvuru, Kesin Kayıt KoĢulları ve Öğrenci Kontenjanları ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 009-00 Öğretim Yılı Lisansüstü Eğitimine BaĢvuru, Kesin Kayıt KoĢulları ve Öğrenci Kontenjanları Yüksek Lisans ve kontenjanları için tıklayınız Türk ve Akraba

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Tablo 1. 2015 2016 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Tablo 1. 2015 2016 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Tablo 1. 2015 2016 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20142015 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve BAŞVURU ŞARARI Turgut Özal Üniversitesi, ve Enstitüleri bünyesinde yer alan Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayı ve başvuru şartları

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı GüzYanyılında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Tezli/Tezsiz Yüksek

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ALES Asgari YDS/ÜDS/ KPDS/

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BAŞVURULAR İÇİN GENEL KURALLAR

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BAŞVURULAR İÇİN GENEL KURALLAR T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Enstitüsü 206-207 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında üstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları, yatay geçiş kontenjanları, özel şartlar ve başvuruda

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 208-209 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI / PROGRAM ÇAĞDAŞ TÜRK LEH. VE EDE. ABD Çağdaş Türk Leh.

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 4 4 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 2 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 8

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarının

Detaylı

T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN,

T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen anabilim dallarına bağlı programlara, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. A-

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 16.12.2014 Toplantı Sayısı : 56 Karar No: 02 2014-2015 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü programlara

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI / PROGRAMI TC UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI YABANCI UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI

Detaylı

Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES. Yatay Geçiş. Puan Türü. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Sağlıyor. Doktora. Doktora

Yurtdışı Kontenjan Teklifi ALES. Yatay Geçiş. Puan Türü. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Sağlıyor. Doktora. Doktora ENSTİTÜ ADI: SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ANABİLİM DALI ADI PROGRAMIN ADI Genel Kontenjan Teklifi Yatay Geçiş Yurtdışı Kontenjan Teklifi Yatay Geçiş ALES Asgari Öğretim Üyesi Şartını sağlayıp sağlamadığı

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, aşağıda kontenjanları

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTENJANLAR BAŞVURUDA ARANACAK ŞARTLAR Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) - 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 7

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İŞLETME TEZLİ KONTENJAN TEZSİZ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli, Tezsiz (II. Öğretim) Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ TALEBİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ TALEBİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ TALEBİ ANABİLİM DALI DOKTORA YÜKSEK LİSANS TEZLİ TEZSİZ ALES PUAN TÜRÜ ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI Biyokimya A.D.(Tıp) - 5 - Tıbbi

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Tezli/Tezsiz

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Eğitim, Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin aşağıda belirtilen programlarına, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMLARI Enstitümüze 2014-2015 öğretim yılı I. yarıyılında aşağıdaki anabilim dallarına

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KARAR 2015/09/01: 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde, Enstitümüz Anabilim Dallarına alınacak Yüksek Lisans öğrenci kontenjanlarının

Detaylı

YÜKSEK LİSANS DOKTORA

YÜKSEK LİSANS DOKTORA ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN 2014-2015 öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemiz Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerine yüksek lisans ve doktora öğrenimi

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

Enstitümüze öğretim yılı II. yarıyılında aşağıdaki Ana Bilim Dallarına sınavla yüksek lisans ve doktora öğrencisi alınacaktır.

Enstitümüze öğretim yılı II. yarıyılında aşağıdaki Ana Bilim Dallarına sınavla yüksek lisans ve doktora öğrencisi alınacaktır. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 20162017 BAHAR DONEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMLARI Enstitümüze 20162017 öğretim yılı II. yarıyılında aşağıdaki Ana Bilim

Detaylı

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI (Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı)

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI (Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012 2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN ENSTİTÜMÜZ TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI İLE ARANILACAK ŞARTLAR Lisansüstü Programlara Başvurular

Detaylı

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI -2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET ALANI -Programa

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu DOKTORA PROGRAMLARI Başvuru

Detaylı