DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş."

Transkript

1 TARİH10/01/2011 Konu Gayrimenkul Alışı Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği Fabrika Binası Arsası ile birlikte Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi 10/01/2011 İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Sırt Yolu Mevkii,374 ada, 3 no.lu parsel üzerindeki tesis ,63 m2 Toplam Alım Bedeli USD+KDV Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) %119 Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) Alım Koşulları %44 % Ay Vadeli Finansal Kiralama Yöntemi İle Satın Alınacaktır. İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih Ocak 2011 Alımın Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkileri - Karşı Taraf Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği Sağlam Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İlişkili Taraf Değerleme/Expertiz Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından değerleme yaptırılmıştır.( Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' nin tarihli ekspertiz raporu.) Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni - Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi USD+KDV İlgili fabrika binası 01/12/2006 tarihinden beri tarafımızca kiralık olarak kullanılıyordu. Kiracısı olduğumuz fabrika binası arsası ile birlikte satın alınmaktadır. EK AÇIKLAMALAR Şirketimiz, 2010/12 No.lu almış olduğu Yönetim Kurulu Kararına istinaden, İstanbul ili, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Sırt Yolu mevkii' nde 374 Ada, 3 Parsel üzeride kayıtlı olan, Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.' nin mülkiyetinde bulunan, kiracı olarak bulunduğu fabrika binasını, arsası ile birlikte, USD + KDV değer karşılığında, 120 aylık finansal kiralama yöntemi ile satın almaya ve leasing işlemini GARANTİ LEASİNG A.Ş. ile birlikte yürütmeye ; Oy birliği ile karar verilmiştir.

2 TARİH14/01/2011 Konu Gayrimenkul Alışı Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği Fabrika Binası Arsası ile birlikte Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi 10/01/2011 İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Sırt Yolu Mevkii,374 ada, 3 no.lu parsel üzerindeki tesis ,63 m2 Toplam Alım Bedeli USD+KDV Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) %119 Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) Alım Koşulları %44 % Ay Vadeli Finansal Kiralama Yöntemi İle Satın Alınacaktır. İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih Ocak 2011 Alımın Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkileri - Karşı Taraf Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği Sağlam Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İlişkili Taraf Değerleme/Expertiz Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından değerleme yaptırılmıştır.( Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' nin tarihli ekspertiz raporu.) Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni - Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi USD+KDV İlgili fabrika binası 01/12/2006 tarihinden beri tarafımızca kiralık olarak kullanılıyordu. Kiracısı olduğumuz fabrika binası arsası ile birlikte satın alınmaktadır. TARİH18/01/2011 EK AÇIKLAMALAR Şirketimizin, tarihli 2011/01 sayılı Yönetim Kurulu Kararına istinaden, İstanbul ili, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Sırt Yolu mevkii' nde 374 Ada, 3 Parsel üzerinde kayıtlı olan, Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.' nin mülkiyetindeki, kiracı olarak bulunduğumuz fabrika binasının, arsası ile birlikte USD + KDV değer karşılığında, GARANTİ LEASİNG A.Ş.' den sağlanmış olan 120 aylık finansal kiralama yöntemi ile satın alınmasına oy birliği ile karar verilen alım işlemi tarihinde gerçekleşmiş bulunmaktadır. Konu Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminde Kadro Değişikliği Hk. Yönetim Kurulu Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki hususu görüşmüş ve karara bağlamıştır. Şirketimizde, 17 Ocak 2011 tarihinde çalışmaya başlayan, Zeren Meray DENEÇLİ' nin Genel Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü olarak görev yapmasına; Ayrıca şirketimizin pay sahipleri ilişkiler biriminde, Yönetici olarak, Zeren Meray DENEÇLİ' nin Üye olarak da Ayşe ÖZER' in görev yapmasına ve bu konuların Sermaye Piyasası Kurulu ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirilmesine ; Oy birliği ile karar verilmiştir.

3 TARİH28/01/2011 Konu Tarihli M486 Referans Numaralı Bildirime Ek Açıklamadır Daha önce konuya ilişkin olarak yaptığımız tarihinde M486 sayılı referans numaralı Özel Durum Açıklamasında belirtildiği üzere; yabancı şirketle yapılan görüşmelerde bir sonuca varılamamış olup; yeni yerli ve yabancı is ortaklıklarına yönelik değerlendirmelere devam edilmektedir.konu ile ilgili gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilecektir, denilmektedir. Şirketimizin yerli ve yabancı iş ortakları ile muhtelif işbirliği olanaklarının araştırılması konularında çalışmalar devam etmektedir. Mevcut durum itibariyle kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek herhangi bir gelişme ve durum bulunmamaktadır. Bu yönde bir gelişme olması halinde kamuya açıklama yapılacaktır. TARİH28/01/2011 Konu Tarihinde M493 Referans Numaralı Bildirime Ek Açıklama tarihinde M493 Sayılı referans numaralı Özel Durum Açıklamasında bahsedilen EUR tutarlı üç adet makineden ( bir baskı, bir keski ve bir yapıştırma makinesi ) oluşan, yeni üretim hattı yatırımında, ilişkili taraf olan Duran Makine Pazarlama ve Ticaret Limited Şirket' inden alınan yapıştırma makinesi tutarının EUR olması nedeniyle, Değerleme Raporu düzenlenmemiştir. TARİH28/01/2011 Konu Tarihinde M494 Rederans Numaralı Bildirime Ek Açıklama tarihinde M494 sayılı referans numaralı Özel Durum Açıklamasında bahsedilen USD + KDV tutarlı Gayrimenkul Alımı ile ilgili karşı taraf olan Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.( İlişkili Taraf ), tarafından Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' ye yaptırılan Değerleme / Ekspertiz Raporunun nedenlerini, kullanılan yöntemleri, varsayımları ve sonuçlarını içeren rapor özeti, açıklamamız ekinde verilmektedir. TARİH14/02/2011 Konu Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi Mali Tablonun Verildiği Otorite Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı Mali Tablonun Verilme Nedeni Geçici Vergi Beyannamesi Eki Mali Tablonun Verilme Tarihi Şirketimizin tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığına verilmiş olan dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş Gelir Tablosu ekte yer almaktadır. TARİH16/02/2011 Konu Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hk. Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur.

4 TARİH11/04/2011 Konu Yönetim Kurulu Üye Değişikliği Şirketimizde Yönetim Kurulu Murahhas Aza Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Cahit Paksoy görevinden ayrılmıştır. TARİH26/04/2011 Konu 2010 Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi Şirketin 2010 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının 24/05/2011 Salı günü saat 1000 ' da, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, İstasyon Mahallesi Mustafa İnan Caddesi No41 Hadımköy, Arnavutköy / İSTANBUL adresinde aşağıdaki gündem maddelerindeki konuları görüşüp karara bağlamak üzere toplantıya davet edilmesine, 1. Açılış ve Divan teşekkülü. 2. Genel Kurul Toplantı Tutanağının Başkanlık Divanı'nca imzalanması hususunda divana yetki verilmesi yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile denetçi raporlarının okunması,görüşülmesi ve onaylanması Bağımsız Dış Denetim Raporunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması yılında oluşan dönem karının geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesi nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağı hususunun görüşülmesi ve onaylanması. Bilanço ve kar zarar hesaplarının okunması. görüşülmesi ve onaylanması ile şirketin kar ve zararı hakkında gerekli kararın alınması. 6. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cahit Paksoy ' un istifasının onaylanması ve yerine yeni yönetim kurulu üyesinin seçilmesi. 7. Yönetim kurulu üyelerinin, denetçilerin ve diğer yöneticilerin ibra edilmelerinin ayrı ayrı oya sunulması ve izleyen yıllara ilişkin kar payı dağıtım politikaları hakkında ortakların bilgilendirilmesi. 9. Görev süreleri sona ermiş olan Denetçilerin seçilmesi ve görev sürelerinin tespit edilmesi. 10. Denetçilerin ücretlerinin tespit edilmesi. 11. Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 334 ve 335 inci maddeleri gereğince yetki verilmesi. 12. Dilekler ve kapanış TARİH29/04/2011 Konu Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Özet Bilgi 2010 Yılı Kar Dağıtım Tablosu Şirketimizin 2010 yılı faaliyet döneminde Vergi Usul Kanununa göre hazırlanmış Bilançosunda Dönem Zararı, SeriXI No29 sayılı Sermaye Piyasasında Muhasebe Standartları Hakkında Tebliğ uyarınca hazırlanmış ve Bağımsız Denetimden Geçmiş Bilançosunda ,00TL net dönem karı oluşmuştur. Oluşan net dönem karının geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesine ve bu konunun yapılacak ilk Genel Kurulda görüşülmesine oy birliği ile karar verilmiştir TARİH13/05/2011 Yönetim Kurulu Karar Tarihi Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi 2010 Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) 0 Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) 0 Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) 0 Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı Brüt (TL) 0 Net (TL) 0 Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi - Konu Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi Mali Tablonun Verildiği Otorite Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı Mali Tablonun Verilme Nedeni Geçici Vergi Beyannamesi Eki Mali Tablonun Verilme Tarihi

5 Şirketimizin tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığına verilmiş olan dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş Gelir Tablosu ekte yer almaktadır. TARİH24/05/2011 Konu 2010 Olağan Genel Kurul Toplantı Evrakları Tutanak,Hazirun Cetveli ve Kar Dağıtım Tablosu Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi'nin 24 Mayıs 2011 Tarihinde Yapılan 2010 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi'nin 2010 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs 2011 tarihinde, saat 1000 ' da, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, İstasyon Mahallesi Mustafa İnan Caddesi No41 Hadımköy, Arnavutköy / İSTANBUL adresindeki şirket merkezimizde, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İstanbul Valiliği İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'nün 23/05/2011 tarih ve sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Komiseri Yemliha ŞİRİN ' in gözetiminde yapılmıştır. Toplantıya ait davet, Kanun ve Ana Sözleşmede öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin tarih ve 7805 sayılı nüshasında, Bugün ve Hürses Gazetelerinin ise 03.Mayıs.2011 tarihli nüshalarında ilan edilmek suretiyle yasal süresi içinde yapılmıştır. Hazirun cetvelinin tetkikinden, Şirketin toplam ,50- TL'lik sermayesine tekabül eden adet paydan ,12 TL'lik sermayeye karşılık adet payın asaleten, ,36 TL'lik sermayeye karşılık adet payın da vekaleten olmak üzere adet payın toplantıda temsil edildiğinin ve böylece gerek Kanun ve gerekse Ana Sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması ve denetçilerden Turgay Kurt'un da hazır bulunması üzerine toplantı açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir. 1- Divan Başkanlığına OKTAY DURAN ' ın, oy toplayıcılığa ALİ CAN DURAN ' ın ve katipliğe DİKRAN ACEMYAN ' ın seçilmelerine katılanların oy birliği ile karar verildi. 2 - Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için divan heyetine yetki verilmesine katılanların oy birliği ile karar verildi yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile denetçiler tarafından verilen raporlar okundu, görüşüldü ve katılanların oy birliği ile onaylandı yılı Bağımsız Dış Denetim Raporu okundu, görüşüldü ve katılanların oy birliği ile onaylandı yılında oluşan dönem karının geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesi nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağı hususu görüşüldü ve onaylandı.bilanço ve kar zarar hesapları okundu, görüşüldü ve onaylandı. Yapılan oylama sonucunda, Bilanço ve kar zarar hesapları ve Kar Dağıtım Tablosu katılanların oy birliği ile onaylandı. 6 - Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Sayın Cahit Paksoy ' un istifası katılanların oy birliği ile onaylandı.yerine Cahit Paksoy'un görev süresini tamamlamak üzere yeni Yönetim Kurulu üyesi olarak Sayın Mehmet Atila Kurama' nın seçilmesi katılanların oy birliği ile kabul edildi. 7 - Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri Dikran Mihran Acemyan, Oktay Duran, Cahit Paksoy, Orlando Kalumenos, Muzaffer Sayım ve Ahmet Murat Yalnızoğlu oydan yasaklılar dışında kalan katılanların oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildiler. Denetçiler Ahmet Karabulut, Adnan Rasim Burtgil ve Turgay Kurt katılanların oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildiler. 8 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun kurumsal yönetim ilkelerine uygun olarak 2011 ve izleyen yıllarda, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Şirket ana sözleşmesi hükümleri çerçevesinde şirketin büyüme, gelişme ve güçlü bir mali yapıya sahip lider şirket olma hedefleri doğrultusunda ortaklarımız ve şirket menfaatleri de dengeli ve ölçülü bir şekilde göz önüne alınarak kar dağıtım politikası izlenmesi konusunda Genel Kurula bilgi verildi. 9 - Yapılan oylama sonucunda şirketin Denetim Kurulu üyeliğine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Adnan Rasim Burtgil, Burhan Özmen ve Turgay Kurt ' un seçilmesine katılanların oy birliği ile karar verildi Denetim Kurulu Üyelerine yıllık Brüt TL(İkibin Türk Lirası) ücret ödenmesine katılanların oy birliği ile karar verildi Türk Ticaret Kanunu'nun 334. ve 335.inci maddeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyelerine yetki verilmesine oydan yasaklılar dışında kalan katılanların oy birliği ile kabul edildi Gündemde başka konu bulunmadığından toplantıya son verildi.

6 TARİH12/07/2011 Konu Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Adı Soyadı Görevi Mesleği DİKRAN MİHRAN ACEMYAN OKTAY DURAN MEHMET ATİLA KURAMA MUZAFFER SAYIM ORLANDO KALUMENOS AHMET MURAT YALNIZOĞLU BURHAN ÖZMEN ADNAN RASİM BURTGİL TURGAY KURT KURULU BAŞKANI KURULU BAŞKAN YARDIMCISI DENETİM KURULU Sİ DENETİM KURULU Sİ DENETİM KURULU Sİ YÖNETİCİ İŞLETMECİ BANKACI BANKACI EKONOMİST DANIŞMANI MALİ MÜŞAVİR MALİ MÜŞAVİR MALİ MÜŞAVİR Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler DENETİM KURULU Sİ DENETİM KURULU Sİ DENETİM KURULU Sİ Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler DUDO İTH. VE İHR. PAZ.A.Ş. ( Yönetim Kurulu Başkanı ) DUDO İTH. VE İHR. PAZ.A.Ş. ( Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ) DURAN MAKİNA SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.( Ortak ) DURAN MAKİNA PAZ. VE TİC.LTD.ŞTİ. ( Ortak ) YILDIZ HOLDİNG A.Ş ( Finansal İştirakler Grup Başkanı ) GÖZDE FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. ( Yön.Kur.Başk.Yard. - Genel Müdür ) Ortaklıktaki Sermaye Payı (%) 9,08 8,30 0,00 TOPRAK HOLDING A.Ş. ( Genel Koordinatörü ) 0,00 NET HOLDİNG A.Ş. ( Finans Bölüm Başkanı - CFO ) 0,00 ARGE DANIŞMANLIK A.Ş. ( Yönetim Ortağı ) 0,00 TARİH12/07/2011 Konu Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler DİKRAN ACEMYAN GENEL MÜDÜR MAKİNA MÜH. ALİ CAN DURAN GENEL MD.YARD. İŞLETMECİ ZEREN MERAY DENEÇLİ TARİH15/08/2011 GENEL MD.YARD. - MALİ İŞLER KOOR. YÖNETİCİ GENEL MÜDÜR YARD. - MALİ İŞLER KOORDİNATÖRÜ AYŞE ÖZER MALİ İŞLER MD. YÖNETİCİ MALİ İŞLER MÜDÜRÜ ORÇUN AYYILDIZ ÜRETİM PLANLAMA MD. KİMYA MÜH. ÜRETİM PLANLAMA MÜDÜRÜ Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler DUDO İTH. VE İHR. PAZ.A.Ş. ( Genel Müdür ) DUDO İTH. VE İHR. PAZ.A.Ş. ( Genel Müdür Yardımcısı ) Konu Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi Mali Tablonun Verildiği Otorite Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı Mali Tablonun Verilme Nedeni Geçici Vergi Beyannamesi Eki Mali Tablonun Verilme Tarihi Şirketimizin tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığına verilmiş olan dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş Gelir Tablosu ekte yer almaktadır.

7 TARİH12/09/2011 Konu İletişim Adres Değişikliği TARİH17/10/2011 HADIMKÖY MAH.MUSTAFA İNAN CAD. NO.41 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL. Konu Ortaklık Yapısındaki Değişiklilik Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) YILDIZ HOLDİNG A.Ş ,93 23,68 DİKRAN MİHRAN ACEMYAN ,75 9,08 İBRAHİM OKAN DURAN ,50 8,92 OKTAY DURAN ,25 8,30 DİĞER ,07 50,02 TOPLAM ,50 100,00 TARİH17/10/2011 Konu Ortaklık Yapısındaki Değişiklilik Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) YILDIZ HOLDİNG A.Ş ,93 23,68 TOPLAM ,93 23,68 TARİH11/11/2011 Konu Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi Mali Tablonun Verildiği Otorite Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı Mali Tablonun Verilme Nedeni Geçici Vergi Beyannamesi Eki Mali Tablonun Verilme Tarihi Şirketimizin tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığına verilmiş olan dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş Gelir Tablosu ekte yer almaktadır.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:14/02/2012 Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011 Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2012 Şirketimizin 31.12.2011 tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:05/01/2010 Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Konu: Stratejik Büyüme opsiyonlar, muhtemel ortaklık işbirliği ve hisse satışı ile ilgili bildirim TARİH:20/01/2010

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:17/01/2013 Konu: Şube Açılışı Şirketimiz İstanbul ili, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi Sercan Sokak adresinde Ocak / 2013 tarihi itibari ile bir şube açılmasına karar vermiştir. TARİH:24/01/2013

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

DURAN-DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN-DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:16/02/2015 Konu: Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2014-31.12.2014 Mali Tablonun Verildiği Otorite : Büyük

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH: 05/01/2009 Hisse senetleri Borsamızda işlem gören aşağıda belirtilen şirketlerin ortaklarınca Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği nin 5/h-1 ve 14 üncü maddeleri kapsamında

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait,

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, T U T A N A K Aksu İplik Dokuma ve Boya Apre Fabrikaları Türk

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Zaman Özer Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 25 Haziran 2008 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2007 29 Şubat 2008 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU GIDA VE SANAYİ A.Ş. 09/03/2012 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU GIDA VE SANAYİ A.Ş. 09/03/2012 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU GIDA VE SANAYİ A.Ş. 09/03/2012 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi, 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki verilmesi,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım

ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım ĐŞ GĐRĐŞĐM SERMAYESĐ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 30 NĐSAN 2008 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Đş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi nin 2007 yılına ait Olağan Genel

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHİNDE YAPILAN 2013 FAALİYET YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHİNDE YAPILAN 2013 FAALİYET YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ NİN 22.04.2014 TARİHİNDE YAPILAN 2013 FAALİYET YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi nin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No.

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. AYEN ENERJİ A.Ş. / AYEN [] 31.05.2012 162856 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Ayen Enerji A.Ş Hülya Sok No37 G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. Tel0 (312) 445 0464 Fax0(312) 445 0503

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri Gönderim Tarihi:09.03.2018 18:22:01 Bildirim Tipi:ODA İlişkili Taraf İşlemleri Şirketler Fonlar Türkç e İlişkili Taraf İşlemleri Yapılan

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. DURAN DOĞAN BASIM VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU A) RAPORUN DÖNEMİ: 01.01.2010-31.12.2010 B) GENEL BİLGİLER; 1- Şirketin Faaliyet

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 22.02.2011 16:41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5 K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantı Sonucu Genel Kurul İşlemlerine

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 27.02.2015 TOPLANTI NUMARASI : YK/2015-06 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / UYUM [] 15.04.2014 19:01:45

UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / UYUM [] 15.04.2014 19:01:45 UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET / UYUM [] 15.04.2014 190145 Maddi Duran Varlık Satımı 1 MEHMET AKYÜZ 2 MUSTAFA SONGÖR Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ

Detaylı

EURO B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET

EURO B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU NDAN 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki yazılı olan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 03 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 09:00

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 26.02.2014 TOPLANTI NUMARASI : YK/2014-03 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı : Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Adresi : Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Cad. No:51, Mudanya / Bursa Telefon / Faks : (0224) 270 30 00 / (0224)

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] 24.04.2009 11:50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Ortaklığın Adresi : İzmir cad No 35 Kızılay/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 418 84 87-0312 418 22

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

AHMET VELİ MENGER HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN TARİHİNDE YAPILAN 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

AHMET VELİ MENGER HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN TARİHİNDE YAPILAN 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI AHMET VELİ MENGER HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN 26.03.2018 TARİHİNDE YAPILAN 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Ahmet Veli Menger Holding Anonim Şirketinin 2017 yılına ait olağan genel kurul toplantısı

Detaylı

QNB FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

QNB FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI QNB FİNANSBANK A.Ş. 29.03.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamız 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nda Anonim ve Limited şirketlerin Genel Kurulları ile ilgili olarak Eski Türk Ticaret Kanunu ndan farklı uygulamalar

6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nda Anonim ve Limited şirketlerin Genel Kurulları ile ilgili olarak Eski Türk Ticaret Kanunu ndan farklı uygulamalar 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nda Anonim ve Limited şirketlerin Genel Kurulları ile ilgili olarak Eski Türk Ticaret Kanunu ndan farklı uygulamalar yer almaktadır. 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun

Detaylı

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi ORFİN FİNANSMAN AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kutul Toplantısı Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler []

Detaylı

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 26.01.2012 104615 SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 - (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN 27.03.2015 TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.03.2015

Detaylı

TAT KONSERVE SANAYĐĐ ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 03.04.2008 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

TAT KONSERVE SANAYĐĐ ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 03.04.2008 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI TAT KONSERVE SANAYĐĐ ANONĐM ŞĐRKETĐ NĐN 03.04.2008 TARĐHĐNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Tat Konserve Sanayii Anonim Şirketi nin 2007 yılına ait Genel Kurul Toplantısı 03 Nisan 2008 tarihinde

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 02.05.2012 14:39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş MerkeziNo:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 24.02.2010 18:47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 14.10.2009 15:40:06 Ortaklığın Adresi İZMİR ANKARA KARAYOLU 25. Km. : NO: 158 KEMALPAŞA-İZMİR Telefon ve Faks No. : TEL: 0232 877 08 55 FAX: 0232 877

Detaylı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı Özet Bilgi Arsa, Bina,Makina Parkı Satışı Hk. Maddi Duran Varlık Satımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ Tarih : 09/03/2009 Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:54 sayılı Tebliğine uygun olarak yapılan açıklama Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu

Detaylı

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na,

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, VEKALETNAME YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin 19.06.2015 tarihinde saat 14:00 da Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Kat:18 Yeşil

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2012 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI TÜRKİYE GARANTİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ NİN 04 NİSAN 2005 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Türkiye Garanti Bankası Anonim Şirketi nin 2004 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 takvim yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerinin

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU

Detaylı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

K A R A R. PLATİN KIYMETLİ MADENLER A.Ş. Yönetim Kurulu 14/03/2014 günü Saat: 10:00 da şirket merkezinde toplandı.

K A R A R. PLATİN KIYMETLİ MADENLER A.Ş. Yönetim Kurulu 14/03/2014 günü Saat: 10:00 da şirket merkezinde toplandı. KARAR NO: 2014/02 KARAR TARİHİ : 14/03/2014 B A Ş K A N..: K A R A R PLATİN KIYMETLİ MADENLER A.Ş. Yönetim Kurulu 14/03/2014 günü Saat: 10:00 da şirket merkezinde toplandı. Şirketimizin 2013 yılı OLAĞAN

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

DURAN-DOĞAN BASIM ve AMBALAJ SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DURAN-DOĞAN BASIM ve AMBALAJ SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DURAN-DOĞAN BASIM ve AMBALAJ SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı gündemdeki

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 24.04.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURULU NUN TOPLANTI TUTANAĞI Ege Profil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi nin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2013 ve 2014 Yılları Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2013 ve 2014 Yılları Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2013 ve 2014 Yılları Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı Şirketimiz 2013 ve 2014 yılları Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda

Detaylı

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2018

Detaylı

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2013 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yer alan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 29.04.2014 Salı günü saat: 15:00

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 Şirketimizin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 08/04/2013

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı