SİİZ SADECE HAYAL EDİN. Vanezia. stepforming

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİİZ SADECE HAYAL EDİN. Vanezia. stepforming"

Transkript

1 V A N D E K O R

2 A

3 HAKKIMIZDA 1984 yılında faaliyete başlayan AHŞAPSAN üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını sürekli artırarak modüler mutfak, banyo, kapı ve mobilya sektöründe önemli bir konuma gelmeyi başarmıştır. Gebze de bulunan fabrikasına modern teknoloji ürünleri olan makine parkurları kurarak üretim ve hizmet kalitesini sürekli artırmıştır. AHŞAPSAN, 2012 yılında markasına yatırım yaparak Vane Dekor markasını kurmuştur. Vane Dekor ürünleri seçkin inşaat projelerinde, Türkiye nin önemli kuruluşlarının dizaynı ve perakende satış ağı ile kullanıcısının beğenisine sunulmaktadır yılında faaliyete başlayan AHŞAPSAN üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını sürekli artırarak modüler mutfak, banyo, kapı ve mobilya sektöründe önemli bir konuma gelmeyi başarmıştır. Vane Dekor, üretim ve malzeme kalitesindeki üstünlük, yenilikçi tasarım anlayışı ve öncü kimliğiyle sektörde fark yaratmaktadır. Firma bünyesinde sürdürülen ÜR-GE faaliyetleriyle dünyadaki gelişmeler yakından takip edilmekte, Türkiye'deki pek çok gelişmeye de öncülük edilmektedir. Vane Dekor, Estetik ve modern çizgisi ve farklı tasarımlarıyla mutfak, banyo, kapı ve mobilya sektörünü genişletmek ve farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmek üzere ürün gamı her geçen gün zenginleştirilmektedir.

4 VANE DEKOR MUTFAK Ne eksik, ne fazla Tek kelimeyle kusursuz! Bugünün insanı ve onun karmaşık beklentileri için tasarlanmış akıllıca çözümler VANE DEKOR Mutfakların yenilikçi tasarımlarında işlevsellik ve estetik bir araya geliyor, farklı malzemeler arasında etkileyici bir uyum yakalanıyor. Modern ve etkileyici VANE DEKOR Mutfak modelleriyle tanışmaya hazır mısınız?

5 SİİZ SADECE HAYAL EDİN Vanezia stepforming

6 SİİZ SADECE HAYAL EDİN Vanessa

7 VaneWood Ahşabın sıcaklığı, benim için vazgeçilmez! diyorsanız.

8 Hayalden Çizgiye Çizgiden Gerçeğe

9 SADECE SİİZ HAYAL EDİN VaneWhite Hayal VANE ettiğiniz DEKOR huzuru Hayalden beyazın Çizgiye, asaletiyle Çizgiden mutfağınızda Gerçeğe yaşayın.

10 SADECE SİİZ HAYAL EDİN VaneWhite Hayalden Çizgiye, Çizgiden Gerçeğe

11 SİİZ SADECE HAYAL EDİN VaneDream

12 SİİZ SADECE HAYAL EDİN Vanezroom

13

14

15 VaneGrey

16 Vanevren

17 VANE DEKOR BANYO

18 Her türlü ihtiyaca yönelik çözümler sunan zengin bir ürün yelpazesine sahip Vane Dekor; tasarımları ile banyonuza hayat veriyor. Vane Dekor un zarif banyo dolabı modelleri, şık lavabo dolapları, kullanıcılarına farklı bir banyo deneyimi sunuyor.

19

20

21

22

23

24 VANE DEKOR KAPI

25 Golden Teak Lake Lake Beyaz Düsler

26 Teak Teak Kaplama Lake Walnut A. Ceviz Kaplama

27 White Oak Teak Lake Beyaz Düsler

28 Lake Lake Lake ve Bambu Kaplama Lake Beyaz Düsler

29

30

31 CherryKiraz Kaplama

32 Golden Teak Kaplama Golden Teak

33 Lake Antique Lake ve Teak Kaplama Eskitme & Teak Kaplama Sapelli

34 Teak Teak Kaplama Teak Kaplama Seçenekleri Bambu Abanoz Teak Lake

35 Teak Kaplama

36 White Oak

37 Teak Teak Teak Kaplama

38 Teak Teak Cherry Kiraz Kaplama Kaplama Bamboo Kaplama Seçenekleri Golden Teak A. Ceviz Bambu Teak Frz. Meşe Kiraz Sapelli Lake

39 Sapelli

40

41

42 BAMB

43 Amerikan Ceviz

44 Pelesenk

45 Walnut

46 Sapelli

47 Sapelli

48 Walnut

49 Kiraz

50 Golden Teak

51 Golden Teak

52 Golden Teak

53 Golden Teak

54 Golden Teak

55 Kiraz

56 Walnut

57 Walnut

58 Walnut

59 White Oak

60 Urartu Zeugma Babil Likya

61 PANEL KAPI

62 Marbella Gri Fast Food Zeytin Afrika Ceviz

63

64

65

66 Uluslararası akredite edilmiş yangın laboratuvarlarında testleri yapılmış E 120 dakika yangın geçirmez sertifikasına sahip, yangın çıkış kapıları. Kapı kanadı 0.8 mm et kalınlığında galvanizli çelik plakadan imal edilmiştir. Yarım kasa, epoksi kaplama 1.5 mm kalınlığında yüksek dayanımlı çelikten imaldir. Yangın anında şişen duman fitili ile donatılmıştır. DIN sertifikalı, kanat başına 1 adet yaylı menteşe1 adet rulmanlı menteşe bulunur..

67

68 SOYUNMA DOLAPLARI Fitness Center merkezlerine özel olarak tasarlanmış olan bu modelimiz doğal ve estetik çizgileriyle tasarıma farklı boyut kazandırıyor. İsterseniz doğal ahşap kaplama isterseniz melamin yonga levha ürünlerden oluşan gövde tasarımı sunan Fitness Center Soyunma dolapları, ilham veren tasarım anlayışı ile eşsiz bir görünüm sunuyor. Mekanınızın küçük ya da büyük olması hiç önemli değil. Geniş ürün yelpazesi ve eşsiz renk seçeneğine sahip soyunma dolapları her türlü mekan da harikalar yaratıyor. Büyüleyici hayaller için en uygun atmosferi sizlere sunuyor.

69 12 mm Compact Laminat, Alüminyum Üzeri ELOKSAL Kaplamalıdır, Paslanmaz Çelik Bağlantı Vidaları Kullanılmaktadır, Belirtilen Stok Renkleri Kullanılmaktadır, 2 Yıl Mekanik ve Servis Garantisi Vardır, Sıfır kapanış

70 Pisuar ara bölme panelleri mekanın bütünlüğü açısından wc kabinleri ile uyumlu olması açısından kompak laminat panellerden üretilmektedir. Model olarak sınır tanımayan pisuar bölmelerinde standart tip pisuar modellerimiz mevcuttur. Tasarımcılar ve mimarlar kendi projelerinde malzemeye her türlü şekli verebilmektedirler. Klasik olarak ayaklı ve duvara askı sistemli modelleri mevcuttur.

71 DETAYLAR

72 Terra Mirat Recife Boreas Toros Ares Lapland Sines Oasis Kromit Caldera Palmira Olympos Smyrna Hierapolis Lapaz Elvas Efes Barents Tundra Arcadia Nevers Savana Gharma

73 TAN BROWN STAR GALAXI ROSA BETALUX ROSA PORRINO BRAZILIAN BLACK AZUL PLATINO

74 VENEZIA ARCADIA NEVADA AÇIK SAFİR KOYU SAFİR SAN REMO BAMBU ibiza SANDSTONE ROSE ANTRASİT BERRY MERCAN AYTAŞI KARAMEL VERDE SİYAH DAFNE ELVİRA BEYAZ

75 SİYAH METALİK KARAMEL CAFFE LATTE METALİK İNCİ ANTRASİT KREM KUM KREM METALİK İNCİ KAŞMİR BEYAZ MİDYE KREM MÜRDÜM CUPPİCİNO SAFRAN METALİK GOLD KIRMIZI KAHVERENGİ BORDO YEŞİL

76 1 Kanat kalınlığı 42 mm dir. 2 Kapı kanadının ön ve arka kısmında 6mm kalınlığında MDF plaka vardır. 3 MDF plakanın üzerine Mobilya kaplama preslenmektedir. 4 Kenar serenleri %10-12 rutubete dayanıklı 30 x 45 mm ölçülerinde fingerjoıntli köknar ağacıdır. 5 Kilit ve menteşe yerlerinde takviye serenler konulmaktadır. 6 Altta ve üstte çift seren kullanılmaktadır. 7 İç dolgu malzemesi olarak Kraft Petek,MDF Izgara veya Delikli Okal Sunta kullanılmaktadır. 8 Kullanılan kaplama ( meşe,ceviz, teak, ) üzerine natürel cila uygulamaktadır.

77 LAKE KAPI 1 Kanat kalınlığı 42 mm dir. 2 Kapı kanadının ön ve arka kısmında 6mm kalınlığında MDF plaka vardır. 3 MDF plakanın üzerine isteğe uygun fuga açılmaktadır 4 Kenar serenleri %10-12 rutubete dayanıklı 30 x 45 mm ölçülerinde fingerjoıntli köknar ağacıdır. 5 Kilit ve menteşe yerlerinde takviye serenler konulmaktadır. 6 Altta ve üstte çift seren kullanılmaktadır. 7 İç dolgu malzemesi olarak Kraft Petek,MDF Izgara veya Delikli Okal Sunta kullanılmaktadır. 8 Kapıya İpek Mat veya Parlak lake boya uygulaması yapılmaktadır.

78 1 Kanat kalınlığı 42 mm dir. 2 Kapı kanadının ön ve arka kısmında 4mm kalınlığında MDF plaka vardır. 3 MDF plakanın üzerine özel bir uygulama ile Melamin kaplama yapılarak üretilir. 4 Kenar serenleri %10-12 rutubete dayanıklı 30 x 45 mm ölçülerinde fingerjoıntli köknar ağacıdır. 5 Kilit ve menteşe yerlerinde takviye serenler konulmaktadır. 6 Altta ve üstte çift seren kullanılmaktadır. 7 İç dolgu malzemesi olarak Kraft Petek,MDF Izgara veya Delikli Okal Sunta kullanılmaktadır. 8 Melamin kaplamalı kapılar, yüzeyindeki melamin malzemesinin özelliği nedeniyle bakteri barındırmayan, sudan etkilenmeyen, çizilmeyen, hijyenik (sıhhi) ve dolayısıyla temizliği kolay olan aynı zamanda ekonomik iç mekan kapılarıdır.

79 1 Kanat kalınlığı 42 mm dir. 2 Kapı kanadının ön ve arka kısmında 3.2mm kalınlığında HDF yüzeyli Amerikan Panel vardır. 3 İsteğe uygun olarak pistole ile düz renk uygulaması veya el ile patine boya uygulaması yapılmaktadır. 4 Kenar serenleri %10-12 rutubete dayanıklı 30 x 45 mm ölçülerinde fingerjoıntli köknar ağacıdır. 5 Kilit ve menteşe yerlerinde takviye serenler konulmaktadır. 6 Altta ve üstte çift seren kullanılmaktadır. 7 İç dolgu malzemesi olarak Kraft Petek,MDF Izgara veya Delikli Okal Sunta kullanılmaktadır.

80 1 Kanat kalınlığı 42 mm dir. 2 Kapı kanadının ön ve arka kısmında 6mm kalınlığında MDF plaka vardır. 3 MDF plakanın üzerine O.6mm. Laminat preslenmektedir 4 Kenar serenleri %10-12 rutubete dayanıklı 30 x 45 mm ölçülerinde fingerjoıntli köknar ağacıdır. 5 Kilit ve menteşe yerlerinde takviye serenler konulmaktadır. 6 Altta ve üstte çift seren kullanılmaktadır. 7 İç dolgu malzemesi olarak Kraft Petek,MDF Izgara veya Delikli Okal Sunta kullanılmaktadır. 8 Kanat Cumbalarına PVC dönülmektedir. 9 Kapı kasası alüminyumdur.

81 KAPLAMALARI ABANOZ SÜTLÜ CEVİZ WENGE TEAK ZEYTİN KESTANE BAMBU KİREÇLİ MEŞE ALPİ MEŞE

82 Vane Dekor, MODERN TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ OLAN MAKİNE PARKURU İLE ÜRETİM VE HİZMET KALİTESİNİ SÜREKLİ ARTIRMAKTIR.

83 YILKA İNŞAAT ANİBAL HOTEL ELMAS YAPI CNY HAKAN İnşaat DAYE Mimarlık A

84 Daha fazla bilgi almak isterseniz, buyurun bir kahvemizi için Yenikent Mahallesi Issıkgöl Caddesi No:172 Gebze / Kocaeli / Türkiye Emek Mahallesi 186 Sokak No:45 Çayırova / Kocaeli / Türkiye Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi No:34 Gebze / Kocaeli / Türkiye info@vanedekor.com AHŞAPSAN Kapı Mutfak Banyo Mobilya İnş. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

85 A

w w w. l e g n o d o o r. c o m. t r

w w w. l e g n o d o o r. c o m. t r www.legnodoor.com.tr 1984 yılında küçük bir marangoz atölyesinde kurulan bu hayal, bugün Türkiye nin en önemli kapı markalarından birine dönüştü. Yaşamımızdaki her yenilik, her ürün ve her teknoloji

Detaylı

MUTFAK & BANYO & AHŞAP KAPI

MUTFAK & BANYO & AHŞAP KAPI ecoress MUTFAK & BANYO & AHŞAP KAPI w w w. d e c o r e s s. c o m eco oor Mobilya sektörüne, mutfak & banyo dolabı, kapı ve ofis mobilya üretimiyle başlayan Gündoğdu Yapı Endüstrisi A.Ş., 2007 yılında

Detaylı

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR 0 3 0 6 2 8 3 6 40 4 2 SAN-EL Grup bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, dekorasyon çözümlerinden, tasarım, imalat, ithalat ve uygulamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Ürün kalitemizin

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

MAFA YAPI. Mafa Yapı artık anlayışlı, güler yüzlü ve çözüm üreten personeliyle her zaman yanınızda

MAFA YAPI. Mafa Yapı artık anlayışlı, güler yüzlü ve çözüm üreten personeliyle her zaman yanınızda MAFA YAPI 2 3 Hakkımızda Firmamız Çelik Kapı, İç Mekan Kapıları, Yangın Çıkış Kapıları, Hastane Kapıları, Mutfak, Banyo ve Her Türlü İnşaat Mobilyası, Laminat ve Lamine Parke ve PVC Pencere, Balkon, Kapı

Detaylı

www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62

www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62 www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62 Içerik Tablosu 01. Compact Laminat Kabin Sistemleri 02. Compact Laminat Soyunma Dolaplari 03. Compact

Detaylı

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz.

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. GÜMÜŞ MOBİLYA Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. Ahşabın en ham hali olan ağacın insan eliyle şekillenerek

Detaylı

Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır.

Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Masdoor kapı haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir. 08-53 54-67 68-77 78-87 88-89 90-91 92-93 94-95 KAPI MODELLERİ

Detaylı

kapimsosyal kapim_sosyal

kapimsosyal kapim_sosyal kapimsosyal kapim_sosyal www.kapim.com.tr Kahramanlar Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. olarak; 40 yılı aşkın tecrübemiz, modern çizgilerimiz ve özgünlüğümüzle öne çıkan, Türkiye deki orman ürünleri sektörünün

Detaylı

Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma

Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma www.kapim.com.tr Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde 24.000 m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma fırınlarımızda kurutulup işlenerek

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* NEW GENERATION SECURITY DOORS 2014 / 01 * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi Boss Series NEW GENERATION SECURITY DOORS BS 01 Bordo / Claret Red BS 02 BS

Detaylı

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM HOTEL PROJECTS PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM BATHROOM DOOR FIRE EXIT DOOR SAHFT CAPS ÖZEL PROJE KAPILARI erti Bizde sizler gibi kendi evimiz için Çalısıyoruz. odo Sac kalınlık 1.5 mm Alüminyum kanat çerçeve

Detaylı

Mdf Ahşap Kaplama/ Lake. pegasi antares. Renk. Color mahogany wenge walnut cherry 280 cm den sonraki. beech ölçüler ekli olarak.

Mdf Ahşap Kaplama/ Lake. pegasi antares. Renk. Color mahogany wenge walnut cherry 280 cm den sonraki. beech ölçüler ekli olarak. Index antares Poliüretan Poliüretan garnet Mdf Ahşap Kaplama/ Lake Renk Fihristi Color Index Renk Color 01 maun mahogany 02 venge wenge 03 ceviz walnut 04 kiraz cherry 280 cm den sonraki 360 cm den sonraki

Detaylı

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor...

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK Profilleri Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... İ N D E X 5 15 29 41 Tasarım süpürgelik profilleri Süper mat lake beyaz pvc süpürgelik profilleri

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

www.goktasmobilya.com.tr

www.goktasmobilya.com.tr www.goktasmobilya.com.tr www.goktasmobilya.com.tr HAKKIMIZDA 1983 yılında ; İzmir de küçük bir atölyede üretime başlayıp sonraları GÖKTAŞ İNŞAAT adı altında üretimine ve hizmetlerine devam eden irmamız,

Detaylı

2017 PRODUCTS CATALOG

2017 PRODUCTS CATALOG PRODUCTS CATALOG www.smartbanyo.com Smart Banyo, 14 yıllık tecrübesi boyunca sadece banyo mobilyası alanında, hem yurt içinde hem de yurt dışında profesyonel anlamda branşlaşmayı başarmıştır. Müşteri

Detaylı

İÇ ODA KAPI KATALOĞU. Interior room door catalog. Collection 17

İÇ ODA KAPI KATALOĞU. Interior room door catalog. Collection 17 İÇ ODA KAPI KATALOĞU Interior room door catalog Collection 17 1970 Yılında Fatsa da ahşap ve kereste sektöründe ticari hayatına başlayan KOÇANLAR GROUP, yıllarca istikrarlı ve kaliteli hizmet anlayışı

Detaylı

Masif Ham KAPI:SH, Kapı

Masif Ham KAPI:SH, Kapı Masif Ham Kapı KAPI:SH, siz değerli kapı imalatçılarına yeni bir fırsat sağlıyor. Kapılarınızı sipariş ettikten sonra yedi işgünü içerisinde ham olarak alıyor, üzerine kendi ustalığınızı koyarak cila işlemlerini

Detaylı

Deka mutfak; teknoloji ve mimari güncelliği takip ederek farklı tasarımlarla eşsiz mutfaklara imzasını atıyor. Akılda kalıcı mimari konseptleri ile

Deka mutfak; teknoloji ve mimari güncelliği takip ederek farklı tasarımlarla eşsiz mutfaklara imzasını atıyor. Akılda kalıcı mimari konseptleri ile Deka mutfak; teknoloji ve mimari güncelliği takip ederek farklı tasarımlarla eşsiz mutfaklara imzasını atıyor. Akılda kalıcı mimari konseptleri ile yaşamınızı kolaylaştıracak. Ne Yapıyoruz? Prensiplerimiz

Detaylı

FİYAT KATALOĞU MART 2016 İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN)

FİYAT KATALOĞU MART 2016 İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN) İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN) FİYAT FARKLARI (TIKLAYIN) MART 2016 01 İÇ KAPILAR EFE İÇ ODA SÜRGÜ KANAT EMR CODE-IT SES YALITIMI

Detaylı

ürün kataloğu product catalogue

ürün kataloğu product catalogue ürün kataloğu product catalogue profile kapak profilleri door profiles cam kapak profilleri glass door profiles lambriler wall panels taç ve ışık bandı profilleri crown & pelmet profiles köşe ve süpürgelik

Detaylı

çelik kapı Mutluluğa Açılan Çelik Kapılarımız

çelik kapı Mutluluğa Açılan Çelik Kapılarımız çelik kapı Mutluluğa Açılan Çelik Kapılarımız ALARM SİSTEMİ PARMAK İZİ OKUYUCULU Uzaktan kumandalı X10 Akıllı Kilit Sistemi sayesinde kapınızı anahtar kullanmadan açıp kapatabilmenin güvenini ve konforunu

Detaylı

www. arzenkapi.com.tr

www. arzenkapi.com.tr www.arzenkapi.com.tr Çağımızın rekabet koşullarında kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli zirvede tutmak, Arzen ailesi olarak Kapı Sistemleri sektöründe en son teknolojiyi

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

AKRİLİK UV LAK MEMBRAN BLUM AKSESUARLAR

AKRİLİK UV LAK MEMBRAN BLUM AKSESUARLAR 0232 253 53 04 Mobilya İmalatında Çözüm Ortağınız... Merkez: Marangozlar San. Sit. 33. Sk. B2 Blok No:1 / DİYARBAKIR Tel : 0.412 237 02 51-52 - Fax: 0.412 237 02 49 Fabrika: Ergani Yolu 22. km. Organize

Detaylı

Banyonuzu Güzelleştiren Tasarımlar konsept ALBİNNO, 2014 BANYO KOLEKSİYONU NU SUNAR Minimalist ve modern çizgilerle klasik dokunuşları birleştiren Albinno 2014 Banyo Koleksiyonu, hayalinizdeki banyoyu

Detaylı

BANYO MOBİLYALARI Bathroom Furnitures

BANYO MOBİLYALARI Bathroom Furnitures BANYO MOBİLYALARI Bathroom Furnitures B A N Y O M O B i L Y A L A R I SARAY SERİSİ (Palace Series) HANEDAN 120 cm Sarı kulp krom taşlı Altın Varak Boya 122,5 cm Ayna, alt gövde ve kapaklar MDF lake boya

Detaylı

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları 2012 T E L E F O N 0312 348 90 30 dekomaks.com.tr Maksimum hız Maksimum kalite Maksimum estetik Hakkımızda 2006 dan günümüze... Dekomaks,

Detaylı

İLKER ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş.;

İLKER ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş.; HAKKI MIZDA 1950 Yılında Kurulan İLKER ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş; Kaliteyi, hizmeti kusursuz üretimi ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olup çağdaş yapısı ile sürekli yeniliklere açık, dinamik yapısı ile bu

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik Doğru adres Doğru zaman Doğru işçilik 2 3 S e d e f S e r i s i Sedef Serisinde kullanılan aksesuarlar birinci sınıf Eloksallı Alüminyum olup kullanılan tüm bağlantı vidaları 304 kalite paslanmaz çeliktir.

Detaylı

STEEL DOOR. h a STEEL DOOR CATALOG

STEEL DOOR. h a STEEL DOOR CATALOG STEEL DOOR h a d ppine n a t ss rt us... STEEL DOOR CATALOG STEEL DOOR Ultralam Seri / Ultralam Series 5100 5101 2 Ultralam Seri / Ultralam Series STEEL DOOR 5102 5103 3 STEEL DOOR Ultralam Seri / Ultralam

Detaylı

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232)

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232) İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 2017-2018 DİSA DEKOR MOBİLYA & MEMBRAN & AKRİLİK KAPAK ÜRÜNLERİ Merkez: Marangozlar San. Sit. 33. Sk. B2 Blok No:1 / DİYARBAKIR Tel :

Detaylı

Güvenlik mutluluktur...

Güvenlik mutluluktur... Güvenlik mutluluktur... ÇELİK KAPI STEEL DOOR Hakkımızda Abide Çelik Kapı, 1998 yılında Kayseri de çelik kapı üretimine başladı. Üretim Alanımız: Ekonomik ucuz çelik kapı, ahşap kaplamalı lüks çelik kapı,

Detaylı

Kalite Ayrıcalık Değil, Haktır...

Kalite Ayrıcalık Değil, Haktır... 2014 KOleksiyonu Kalite Ayrıcalık Değil, Haktır... SARAY SERİSİ DOLMABAHÇE 100 04 DOLMABAHÇE 80 05 TOPKAPI 100 06 TOPKAPI 80 07 ÇIRAĞAN 100 08 ÇIRAĞAN 80 09 BEYLERBEYİ 100 10 BEYLERBEYİ 80 11 YALI SERİSİ

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I

D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I WHITE TEAK BEYAZ BAMBU KANAT KASA-PERVAZ ADO2000 ARGENTO MIX ADO2000 TEAK MIX ARGENTO YENİ ML. BEYAZ PATİNE MEŞE GREEN GREEN TEAK TEAK SUYA DAYANIKLI

Detaylı

03 TEMMUZ FİYAT LİSTESİ

03 TEMMUZ FİYAT LİSTESİ 1.Org.San.Böl.İstikamet Cad.No:12-1 Selçuklu/KONYA Tel:0 332 249 66 61-62 Fax:0 332 249 66 60 03 TEMMUZ 2017-4 FİYAT LİSTESİ SATIŞ ŞARTLARI: *HGS Parlak yüzey farkı +3 TL DİR. *Fiyatlarımıza KDV Dahildir.

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva E li te Pl ati n i u m 7 indila 26 carla 120 bambu 48 diva 100 61 soft 80 1985 yılında ahşap mobilya ve ev dekorasyonu konusunda üretime başlayan GÖRSEL YAPI ÜRÜNLERİ, 2000 yılından itibaren banyo mobilyası

Detaylı

vakuum membrane press www.silka.com.tr Katalog Catalogue

vakuum membrane press www.silka.com.tr Katalog Catalogue www.silka.com.tr 2012 Katalog Catalogue www.silka.com.tr vakuum membrane press Silka kapak; sektörünün en son teknolojilerini bünyesinde barındırdığı 10.000 m2 kapalı alanlık fabrikasında profesyonel çalışan

Detaylı

Tasarım evinizin her köşesinde...

Tasarım evinizin her köşesinde... Tasarım evinizin her köşesinde... Harika bir tamamlayıcı... Aşınma ve darbeye dayanıklı AGT Süpürgelik Profilleri, diğer AGT ürünlerine mükemmel uyum sağlayan çeşitleri, renk ve desenleriyle tasarımlarınızın

Detaylı

İçindekiler. Çift Renk Laminoks Seri Kromlu Laminoks Seri Tek Renk Laminoks Seri Dış İklim Seri

İçindekiler. Çift Renk Laminoks Seri Kromlu Laminoks Seri Tek Renk Laminoks Seri Dış İklim Seri 1 İçindekiler Çift Renk Laminoks Seri...6-13 Kromlu Laminoks Seri...14-19 Doğal Ceviz Rustik Panel Seri...20-25 Tek Renk Laminoks Seri...28-31 Dış İklim Seri...32-33 Klasik Ceviz Seri...34-35 Klasik Ponpon

Detaylı

Renklerin Konforla Buluşması

Renklerin Konforla Buluşması Boykapak / Furniture Door Renklerin Konforla Buluşması Meeting of Colors and Comfort AGT patentli ABS birleştirme sistemiyle üretilen, yatay ve dikey olarak kullanılabilen Boykapak, MDF üzeri ön ve arka

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 1.Org.San.Böl.İstikamet Cad.No:12-1 Selçuklu/KONYA Tel:0 332 249 66 61-62 Fax:0 332 249 66 60 10.10.2017-6 FİYAT LİSTESİ SATIŞ ŞARTLARI: *HGS Parlak yüzey farkı +3 TL DİR. *Fiyatlarımıza KDV Dahildir.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

STAR AHSAP ÜRÜNLERi 2015-2 FiYAT LiSTESi

STAR AHSAP ÜRÜNLERi 2015-2 FiYAT LiSTESi STAR AHSAP ÜRÜNLERi 2015-2 FiYAT LiSTESi www.starahsap.com www.stardoor.com.tr www.gooddoor.com.tr GÜLBEYAZ ORMAN ÜRÜNLERİ İTH. İHR. PAZ. İNŞ. SAN TİC LTD ŞTİ ^^ BİR STAR AHŞAP DOĞRAMA ^^ KURULUŞUDUR.

Detaylı

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4.2.206 SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRMASI TB MINIMAL Yenilikçi duvar bakış açısı ile cam arasında kalan gizli profillerden

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

YENİLİKLER 2018 P202 BEYAZ KARANFİL P203 BEYAZ NERGİS P204 SİYAH NERGİS P208 GALAKSİ BEYAZ

YENİLİKLER 2018 P202 BEYAZ KARANFİL P203 BEYAZ NERGİS P204 SİYAH NERGİS P208 GALAKSİ BEYAZ P201 ÇİZGİLİ SİYAH P202 BEYAZ KARANFİL P203 BEYAZ NERGİS P204 SİYAH NERGİS P208 GALAKSİ BEYAZ P209 GALAKSİ KREM P210 GALAKSİ ALTIN P211 GALAKSİ METALİK ANTRASİT P224 BEYAZ DAMLA P225 SİYAH DAMLA P226 SEDEF

Detaylı

MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR

MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR Banyo Mobilyaları Freedom by MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR Freedom by Freedom Banyo Takımı nda VitrAArtema Yetkili Servisleri tarafından sadece perakende satışlarda

Detaylı

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu konfor ve estetiğin mükemmel uyumu 1 2 KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak

Detaylı

NEW GENERATION SECURITY DOORS PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2016 / OCAK. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

NEW GENERATION SECURITY DOORS PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2016 / OCAK. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi NEW GENERATION SECURITY DOORS PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2016 / OCAK * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi İTALYAN STYLE 13 NOKTA MERKEZİ KİLİT SİSTEMİ 2 1 7 17 14 3 8 15 4 9 18 5 10

Detaylı

BİZ REF.NO. 0198/HAYDAR ALİYEV MÜZESİ-BAKÜ/AZERBEYCAN

BİZ REF.NO. 0198/HAYDAR ALİYEV MÜZESİ-BAKÜ/AZERBEYCAN 2017 FİYAT KATALOĞU BİZ REF.NO. 0198/HAYDAR ALİYEV MÜZESİ-BAKÜ/AZERBEYCAN DÜNYACA ÜNLÜ MİMAR ZAHA HADID, HAYDAR ALİYEV CENTER PROJESİNDE SANDER ÜRÜNLERİNİ TERCİH ETMİŞTİR... REF.NO. 097/FLAME TOWERS-BAKÜ/AZERBEYCAN

Detaylı

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle v Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle Mutluluk, özenle düşünülmüş hassas detaylarda gizlidir. anlayışıyla yaşam alanlarına zarif ve şık dokunuşlarla hayat veriyoruz. Biz, ihtiyaca yönelik estetik

Detaylı

STAR AHSAP ÜRÜNLERi 2015-1 FiYAT LiSTESi

STAR AHSAP ÜRÜNLERi 2015-1 FiYAT LiSTESi STAR AHSAP ÜRÜNLERi 2015-1 FiYAT LiSTESi www.starahsap.com www.stardoor.com.tr www.gooddoor.com.tr GÜLBEYAZ ORMAN ÜRÜNLERİ İTH. İHR. PAZ. İNŞ. SAN TİC LTD ŞTİ ^^ BİR STAR AHŞAP DOĞRAMA ^^ KURULUŞUDUR.

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Çelik Yangın Sac Șaft Kapıları

Çelik Yangın Sac Șaft Kapıları KATALOG İÇERİSİNDE KULLANILAN KISALTMALAR MNK MKK MPK iks UYGULANABİLEN KİLİT SİSTEMLERİ MNK MKK MPK iks MONO KİLİT MNK MULTİ KİLİT KANCA KİLİT MKK MULTİ PLUS + KANCA KİLİT MPK İTALYAN KİLİT İKS UYGULAMA

Detaylı

Bizim isimiz sizin guvenliginiz...

Bizim isimiz sizin guvenliginiz... Artik güvenligin zorunlu hale geldigi günümüzde, firmamiz yüksek teknoloji ile ürettigi ürünleri gözünüzün arkada kalmamasi için hizmetinize sunuyor. Bunu yaparkende estetigi ve güvenligi ön planda tutuyor.

Detaylı

Dostu. Çevre. kemalpasa, sube, fethiye sube,

Dostu. Çevre. kemalpasa, sube, fethiye sube, Doğal taşlar, isimlerinin de çağrıştığı gibi endüstriyel bir ürün değil doğada milyonlarca yılda şekillenmiş, onun ayrılmaz bir parçası olan ve tüm gizemini barındıran benzersiz bir üründür. Bu nedenle

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2017

Fiyat Listesi Ocak 2017 Fiyat Listesi Ocak 2017 AGT MDF AGT MDF-Lam AGT Paneller AGT Profil Aksesuarlar Fiyat Listesi, Ocak 2017 AGT_Fiyat_2017_Ocak_2.indd 1 1 AGT_Fiyat_2017_Ocak_2.indd 2 Fiyat Listesi Ocak 2017 AGT MDF 2 AGT

Detaylı

www.iremcanmutfak.com

www.iremcanmutfak.com www.iremcanmutfak.com HAKKIMIZDA Firmamız 2006 yılından bugüne Bursa nın İnegöl ilçesinde Mutfak ve Dekorasyon alanlarında üretimle başlayıp her geçen gün hizmet yelpazesini arttırarak inşaat ve yapı dekorasyon

Detaylı

Banyo Dolapları Teknik Çizimli Fiyat Kataloğu 2012/2

Banyo Dolapları Teknik Çizimli Fiyat Kataloğu 2012/2 Teknik Çizimli Fiyat Kataloğu 2012/2 BANYO DOLAPLARI Banyo Dolapları Sharp...2 Bora...4 Loft...5 Mobb...6 Deep...6 Stilo...7 İdea...8 Karin...9 Piano...10 Grand...11 Astorya...12 Full...13 Glare...14

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2015 / OCAK NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2015 / OCAK NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* NEW GENERATION SECURITY DOORS 2015 / OCAK * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi Her Kapıda Standart Alarm Sistemi ALARM SİSTEMİ Ev alarm sistemlerinin içinde,

Detaylı

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir.

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Kapı Koleksiyonu Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Elit Kapı Serisi Elit Kapı Serisi 4 5 DE0001 DE0003 DE0002 DE0004 6 Klasik Kapı Serisi Klasik Kapı Serisi 7 DK0004

Detaylı

Değişime Yer Açın... KURUMSAL

Değişime Yer Açın... KURUMSAL Değişime Yer Açın... KURUMSAL SAMDOOR, 30 yıllık tecrübe ve deneyimi ile günümüze kadar kaliteli ürün ve hizmet anlayışı doğrultusunda kendisini sürekli geliştiren bir AYCİN GROUP markasıdır. AYCİN GROUP

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

www.osmanusta.com.tr HER İŞİ USTASINA BIRAKIN

www.osmanusta.com.tr HER İŞİ USTASINA BIRAKIN www.osmanusta.com.tr HER İŞİ USTASINA BIRAKIN www.osmanusta.com.tr Osman Usta Mobilya olarak 1960 yılında çıktığımız bu yolda sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Biz

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232)

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232) İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... DİSA DEKOR MOBİLYA & MEMBRAN & AKRİLİK KAPAK ÜRÜNLERİ Merkez: Marangozlar San. Sit. 33. Sk. B2 Blok No:1 / DİYARBAKIR Tel : 0.412 237

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

Banyo Mobilyaları SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINDAN KALKAN ÜRÜNLER UYGULAMA DEĞİŞİKLERİ REVİZYON YAPILAN ÜRÜNLER

Banyo Mobilyaları SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINDAN KALKAN ÜRÜNLER UYGULAMA DEĞİŞİKLERİ REVİZYON YAPILAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER T4 serisi S50+ serisi S20 serisi Espace serisine termoform kaplamalı yeni ürünler eklenmiştir: 54909, 54911, 54910, 54912, 54913, 54916, 54914, 54917, 54915, 54918, 54919,

Detaylı

Fiyat Listesi. Şubat AGT MDF AGT MDF-Lam AGT Paneller AGT Profil Aksesuarlar

Fiyat Listesi. Şubat AGT MDF AGT MDF-Lam AGT Paneller AGT Profil Aksesuarlar Fiyat Listesi Şubat 2017 AGT MDF AGT MDF-Lam AGT Paneller AGT Profil Aksesuarlar Fiyat Listesi Şubat 2017 AGT MDF 2 AGT MDF-Lam 2 AGT Paneller 3 AGT Profil 4-8 Aksesuarlar 9 Üretim Renkleri 10-13 Satış

Detaylı

BANYO FİYAT KATALOĞU 2013

BANYO FİYAT KATALOĞU 2013 BANYO FİYAT KATALOĞU 2013 icindekiler MODERN Fresia 3 Peony 9 Iris 15 Tulip 21 Daisy 31 Mimoza 39 CLASSIC Viola 45 Lilac 49 Magnolia 53 AVANTGARDE Lily 57 Gladiola 61 Calla 65 1 Ürün Kod Ürün Tanımı

Detaylı

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor.

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor. M O D Ü L E R B Ö L M E S İ S T E M L E R İ 2 3 Hakkımızda Deneyimli ekibiyle 2002 yılında hizmet vermeye başlayan Ekib Bölme, ofis bölme sistemleri konusunda üretimden montaja komplike çözümler sunuyor.

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

İÇİNDEKİLER GANTE MUTFAK, TÜRKİYE NİN EN KÖKLÜ YENİ MARKASI PASTEL GANTEMUTFAK GANTE MUTFAK, TÜRKİYE NİN EN KÖKLÜ YENİ MARKASI MODERN

İÇİNDEKİLER GANTE MUTFAK, TÜRKİYE NİN EN KÖKLÜ YENİ MARKASI PASTEL GANTEMUTFAK GANTE MUTFAK, TÜRKİYE NİN EN KÖKLÜ YENİ MARKASI MODERN 1 1962 yılında sektöre küçük bir atölyede kaplama ve kereste satışı ile başlayan Sağlamcılar Orman Ürünleri A.Ş En iyi olmak ve en iyi kalmak prensibi ile yola çıkarak, kurucusu Mehmet Hayri SAĞLAMCI nın

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM www.ortho.com.tr HAKKIMIZDA Alüminyum, cam ve ahşap imalat sektörlerinin önemli bir merkezi olan Ankara da bulunan firmamız, sektördeki tecrübesini ve potansiyelini Modüler Bölme Duvar Sistemleri imalatına,

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

BLISS. teknik döküman

BLISS. teknik döküman BLISS by teknik döküman BLISS Modern, genç ve dinamik çalıșma alanlarının tamamlayıcısı... Özge Çağla Aktaș Duygu Aslanel Ofis ortak alanlarına konforu getirmeyi amaçlayarak tasarlanmıș oturma birimidir.

Detaylı

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza Yer Dekor Duvar Dekor Mobilya Aydınlatma Otel Tekstil Kalite Hep Ucuza yerevdekor.com Vintage Laminat Parke Ürün Kodu: 1018 Derzsiz / Natural Boyut: 8mm Trend Ürün 0850 302 57 20 25 GARANTİ YIL Laminat

Detaylı

ürün kataloğu product catalogue

ürün kataloğu product catalogue ürün kataloğu product catalogue dünya gizir de estetik ve kaliteyle buluştu. the world has met aesthetics and quality at gizir. içindekiler index 02 04 22 28 32 34 37 38 44 47 48 59 60 67 68 74 78 gizir

Detaylı

evinizin yapı taşı the building blocks of your home

evinizin yapı taşı the building blocks of your home MUTFAK ANKASTRE CİHAZ BANYO İÇ KAPI DIŞ KAPI DUVAR KAĞIDI DOĞAL TAŞ VESTİYER GİYİNME ODASI KÜTÜK UYGULAMALARI EV & OFİS PARKE MERDİVEN the building blocks of your home evinizin yapı taşı www.casadecor.com.tr

Detaylı

Yükseklik(H) En(W) Derinlik(D) Gövde Çekmece Lavabo Ayna : 201 cm : 90 cm : 55 cm : MDF üzeri mat lake : MDF üzeri mat lake : Seramik : 4mm Flotal & Üstten aplik Çekmecelerde yavaşlatıcı sistem uygulanmıştır.

Detaylı

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON HAKKIMIZDA SAMDOOR, 30 yıllık tecrübe ve deneyimi ile günümüze kadar kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile kendisini sürekli geliştiren bir AYCİN GROUP markasıdır. AYCİN GROUP 1987 den bugüne yüksek müşteri

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Yonca. Gövde Mdf Lake Boyalı, Kapaklar Mdf Lake Boyalı Kulp Desenli Metalik Kromaj Kaplama, Ayak Beyaz Abs Çanak Yaprak Lavabo

Yonca. Gövde Mdf Lake Boyalı, Kapaklar Mdf Lake Boyalı Kulp Desenli Metalik Kromaj Kaplama, Ayak Beyaz Abs Çanak Yaprak Lavabo 2013 Collection Daima Kalite... Yonca 100 Gövde Mdf Lake Boyalı, Kapaklar Mdf Lake Boyalı Kulp Desenli Metalik Kromaj Kaplama, Ayak Beyaz Abs Çanak Yaprak Lavabo Alt Üst 95 55 194 Üst Dolap 95 10 80 Alt

Detaylı

Orjinal renkler için, Mas Power PVC renk kartelasına bakınız. PVC lerde renkler değişiklik gösterebilir. AFRODİT AHLAT SARDES TİTUS SAGALAS ALAHAN COUNTRY COUNTRY COUNTRY COUNTRY COUNTRY COUNTRY MAS1001

Detaylı