KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın"

Transkript

1

2 KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın konuşması ile başladı.kızılay Manisa Şubesi yetkilisi İbrahim Zavlak'ın Kızılay hakkında bilgilendirme konuşması ve Kızılay şiirleri ile program sona erdi. Kızılay Marşını tüm 3'ler seslendirdi. Kan vermek isteyen ve gerekli kontrollerden geçtikten sonra kan verecek durumda olan Ülkemliler kan bağışında bulundular.

3 CUMHURİYET TURNUVASI Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yakan top turnuvası 3. ve 4. sınıflar arasında gerçekleştirildi.

4 ALKIŞLAR ÜLKEMLİ PİYANİSTLERE Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda ilkokul öğrencilerinin Müzik Öğretmeni Betül Yılmaz önderliğinde vermiş olduğu Cumhuriyet Piyano Dinletisi dinleyicilerden tam puan aldı.

5 CUMHURİYET TURNUVASI Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünde Cumhuriyet Turnuvalarımız survivor parkulu ile tamamlandı.1. ve 2. sınıflar arasında düzenlenen turnuvada eğlenceli anlar yaşandı.

6 ANAOKULU VELİLERİNE SEMİNER Rehber Öğretmen Ayça Arslan Gediz Konferans Salonunda anaokulu velileriyle buluştu.ebeveyn tutumlarının işlendiği seminerde olumsuz ebeveyn tutumlarına,ebeveyn tutumlarının kişilik üzerinde etkisine,sağlıklı ebeveyn tutumlarına yer verildi;canlandırma yapıldı.

7 CUMHURİYET TURNUVALARI 30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihlerinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında,ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Halat Çekme Turnuvası'nda,Şamil Önder Özten,Emre Ulukök,Kerem Kağan Okur,Emir Eroğlu,Oğuz Güngör Acar ve Ege Arslan'dan oluşan takım şampiyonluğu elde etti.

8 CUMHURİYET TURNUVALARI 30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihlerinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında,1. ve 2. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Survivor Turnuvası'nda,Çağan Başhelvacı birinci,çınar Arı ikinci,erdem Çelik üçüncü oldu.

9 CUMHURİYET TURNUVALARI 30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihlerinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında,3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Yakan Top Turnuvası'nda,Batuhan Çolak,Ali Kerem Şirinbaş,Yiğit Vatansever,Muhammed Emin Acar,Kerim Baysal'dan oluşan takım şampiyon oldu.

10 MİNİKLER TRAFİKTE Ülkemli minikler seminer salonundaki kısa eğitimin ardından,trafik kurallarını,trafik parkurunda eğlenerek,uygulayarak öğrendiler.

11 ANAOKULU EKİM PANELİ Ekim ayı boyunca anaokullarının yaptığı etkinlikler,anaokulu girişinde fotoğraflandırıldı.

12 ÜLKEM ANADOLU LİSEMİZ BU YIL DA ''İYİLİĞE VAR MISIN?'' DİYOR Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü Danışman Öğretmenleri Serenay Şen ve Begüm Bahriş önderliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı için kuru mama,paket makarna,latex eldiven,gazete toplama kampanyasını başlattı.

13 LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Lösev İzmir Şube Halkla İlişkiler Sorumlusu Burak Korkmaz ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu Canan Çolak Gediz Konferans Salonunda orta okul öğrencilerine bilgilendirmede bulundular. Tedavi sürecindeki konaklama yeri Lösev Köyü,tedavisi biten çocukların eğitim gördüğü Lösev Koleji ve çocukların ücretsiz tedavi edildiği Lösante Hastanesi hakkında izlenen videoların ardından,lösemi hakkında bilgi verilerek,öğrencilerin soruları cevaplandı.

14 SINIFLARIN KIZILAY RESİM VE MAKET MODEL SERGİSİ

15 ATAMIZI SEVGİ,SAYGI,ÖZLEMLE 80. KEZ ANDIK

16 ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ GİBİ GÖRÜNSE DE ÖLMEDİĞİNİN KANITIDIR 10 KASIMLAR... İbrahim Gül Spor Kompleksinde bir kez daha andık Atamızı.. Minik yüreklerdeki kocaman Atatürk sevgisini hissettik bir kez daha... 1.ve 2. sınıflar,anaokulu hazırlık gruplari Atatürk şiirlerini paylaştılar... Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışmasında birinci olan Tuğçe Yüksekdağ,ikinci olan Dilara Ece Engin ve üçüncü olan Ela Aysul belge ve hediyelerini Okul Müdürü Esra Cinbiş'in elinden aldılar.

17 ATATÜRK RESİM SERGİSİ

18 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Beslenme ve Diyet Uzmanı Seda Kütçe Gediz Konferans Salonunda 5. sınıf öğrencileriyle buluştu. Diyabetin ne olduğu,nasıl ortaya çıktığı,insülin tedavisi,beslenme ve fiziksel aktiviteler hakkında bilgilendirmede bulunan Kütçe sonrasında öğrencilerin sorularını cevapladı.

19 ULKEM TONGUE TWISTER COMPETITION 2018 International Tongue Twister Day/Dünya Tekerleme Günü Ülkem de eğlenceli bir tekerleme yarışması ile kutlandı. 2., 3. ve 4. sınıflar öğrencilerinden oluşan katılımcılar İngilizce öğretmenlerinin verdiği tekerlemeleri doğru ve hızlı bir şekilde okumaya çalıştılar. Etap aralarında English Drama Club öğrencilerinin şiir ve oyunlarını sahnelediği yarışmanın sonunda Deniz Arda İşçi 3., Kerim Tuğsal 2. ve Tuna Urgaylı 1. oldu.

20 ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ 3. ve 4. sınıf öğrencileri Gediz Konferans Salonunda hakları ile ilgili bilinçlenmek üzere toplandılar.öğretmenlerin gerçekleştirdiği mini drama ve açıklayıcı bilgilerin ardından Çocuk Hakları broşürleri dağıtıldı.

21 ÇOCUK HAKLARI PANOSU 20 Kasım Çocuk Hakları Günü dolayısıyla oluşturulan panoda öğrencilerin kendi ellerinden oluşturdukları kalıplara ''Dünyayı Bize Verseler Neler Yaparız Neler?'' sorusu hakkındaki düşünceleri yazıldı.

22 SINIFLARDAN DÜNYA MERHABA GÜNÜNE ŞARKILI KUTLAMA Çeşitli ülke insanlarının birbirleriyle diyalog kurup barış içerisinde yaşayabileceklerini ispat etmeyi amaçlayan "Dünya Merhaba Günü neşeyle kutlandı. 1. sınıflar İngilizce Öğretmenleri eşliğinde toplanarak Hello şarkısını söylediler.kendi tasarladıkları şapkalarla renkli görüntüler oluşturan minikler, ''Merhaba'' demenin önemini bir kez daha hatırlattılar.

23 KÜÇÜK ZİHİNLER ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN KOCAMAN BİR YÜREK GEREKİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİ

24 ÜLKEMLİ EĞİTİMCİLER BRUNCHTA BULUŞTU

25 ''Okuyan Okullar'' projesi kapsamında Eylül ve Ekim ayında sınıf bazında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

26 Kasım 2018 tarihleri arasında okul içi etkinlik programı çerçevesinde düzenlenen 2. Sınıflar 1. Dönem Satranç Birinciliği Yarışmalarında genel kategoride Metin Kubilay Zıhlı birinci,ayaz Çoban ikinci,mehmet Yalın Akgün üçüncü;bayanlar kategorisinde Bilge Dora Naçturhan birinci,miray Kaya ikinci,idil Çiftlikli üçüncü oldu.

27 Ülkemli minik yürekler, kocaman öğretmen sevgilerini resimle anlattılar.

28 MİNİKLER EĞLENEREK ÖĞRENİYOR Anaokulu öğrencileri,evde aileleri ile birlikte tasarladıkları çılgın şapkaları ile okula geldiler.öncelikle scamper etkinliği kapsamında ''Şapkanı başına takmak dışında nasıl kullanabilirsiniz?'' sorusuna cevap aradılar. Türkçe Dil Etkinliğinde Küçük Hasır Şapka hikayesini okunarak ve Çılgın Şapka Partide dans ederek,oyunlar oynandı.

29 PİYANO DİNLETİSİ BÜYÜLEDİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.11.2016 TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER,ŞEHİT,DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ'NE VEFA ÖRNEĞİ Lise Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Serenay Şen 10-A sınıfı öğrencilerimizle

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 13.02.2017 Öğrencimiz Zeynep Acar, 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 yaş kızlar grubunda 4. olarak Milli Takım Havuzuna girmeye

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K O C A K

ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K O C A K ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K 2 0 1 7 - O C A K 2 0 1 8 A Y L I K B Ü L T E N 02-03.12.2017 ÖDÜLLÜ SINAV 14 Ocak 2018 Pazar günü,2 oturum halinde uygulanacak ödüllü sınav için kayıtlar Forum Magnesia AVM'deki

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN 01.12.2016 4. SINIFLARIMIZDAN TARİHE YOLCULUK 4. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersindeki üniteleri 'Kurtuluştan Kuruluşa' konusunu pekiştirme amacıyla Çanakkale

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ AYLIK B Ü LT EN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ AYLIK B Ü LT EN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ KASIM 2017 AYLIK B Ü LT EN 01.11.2017 29 Ekim - 04 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Kan BağıĢı aracı Ülkem Koleji ndeydi.ülkem Ailesinin değerli öğretmenleri ve çalıģanları duyarlılık

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi.

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. 01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için hoş ve rahat bir

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar.

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. ŞUBAT 2016 BÜLTENİ 08.02.2016 1. sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. 10.02.2016 Aile katılım etkinliklerine önem veren okulumuz,2. sınıf velileriyle buluştu.velilerimiz

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!!

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 8. SINIFLAR MOTİVASYON GEZİSİNDE TEOG sınavı öncesi 8. sınıflarımız müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri ile birlikte stres attılar.

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini 01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini tekrarlayan desenler kullanılarak odaklanmayı, yaratıcılığı ve

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN Forum Magnesia daki Anaokulu Resim Sergimiz büyük ilgi gördü. 2.sınıf öğrencilerimiz Anneler Günü nedeniyle annelerine bir sürpriz yaptılar. Anneleri için yazdıkları

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,Ortaokul Meclis Başkanımız Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve Lise Meclis Başkanımız

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA PLANI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA PLANI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÇALIŞMA PLANI 1 AĞUSTOS 22.08.2014 9. SINIF KESİN KAYITLARI 2014 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Kılavuzu 2 AĞUSTOS 25.08.2014 9. SINIF NAKİL BAŞVURULARI 2015 Ortaöğretim

Detaylı

İŞ TAKVİMİ ORTAK YAZILI TARİHLERİ(1.YAZILILAR) DERSLER UYGULANACAK SINIFLAR TARİHLER TÜRKÇE 4,5,6,7,8 3.11.2014 MATEMATİK 4,5,6,7,8 4.11.2014 FEN VE TEKNOLOJİ 4,5,6,7,8 5.11.2014 SOSYAL BİLGİLER 4,5,6,7

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. 02.05.2017 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. yarışmasını düzenledi.yarışma Ankara ODTÜ'de gerçekleştirildi.

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ Projenin Adı: Nevruzla Bahara Merhaba Projenin Tanıtımı: Tarihimizde geçmişimizde yer alan nevruz bayramını

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenimiz Firenur Koç eşliğinde Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen etwinning projesine başlamışlardır. Konusu

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Kocaeli ili Çayırova ilçesi Öğretmen Şevket Özay İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet EYLÜL AYI İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması Eylül tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kuruldu. Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ 01.04.2016 Ortaokul Carpe Diem Kulübü öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa İl Halk Kütüphanesinde Karagöz ve Hacivat tiyatro gösterisini

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Eğitimin 2. gününde Karhunmäki Okulu öğrenci, öğretmen ve yöneticileri ile tanıştık. Eğitim adına nitelikli deneyimler elde ettik.

Eğitimin 2. gününde Karhunmäki Okulu öğrenci, öğretmen ve yöneticileri ile tanıştık. Eğitim adına nitelikli deneyimler elde ettik. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Proje Ekibi tarafından hazırlanan Geleceğin Okullarını İnşa ediyoruz. adlı KA1 projemiz, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 3246 başvuru arasından seçilen 81 projeden

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ Eylül 17 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI TATİLİ Yeni kayıt olan öğrenci velileri ile okula hazırlık toplantısı 11 12 13 14 15 16 17 Zümre Tutanakları ve Yıllık Planların Okul Müdürlüğüne Teslimi 12.sınıflarKonu

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA AĞUSTOS 20-29.08.2014 Öğretmenlerimizin Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Tüm Öğretmenler 20-29.08.2014 Okulumuzun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanması Tüm Öğretmenler 30.08.2014 30 Ağustos Zafer Bayramı

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

YENİÇİFTLİK NİZAMETTİN DEMİRDÖVEN İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

YENİÇİFTLİK NİZAMETTİN DEMİRDÖVEN İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU YENİÇİFTLİK NİZAMETTİN DEMİRDÖVEN İLKÖĞRETİM OKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU 08/06/2012 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN KADİR ÜNAL IN ZİYARETİYLE BAŞLAYAN VE İLÇE

Detaylı

6th GRADES KEEP CALM AND HAVE FUN WITH ENGLISH

6th GRADES KEEP CALM AND HAVE FUN WITH ENGLISH 6th GRADES KEEP CALM AND HAVE FUN WITH ENGLISH 6.Sınıf öğrencilerimiz 23 Aralık 2016 Cuma günü konferans salonunda Keep Calm and Have Fun with English adlı Yabancı Dil etkinliği yapmışlardır. Sınıflar

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni ANA SINIFIMIZDA "MATBAA" KONULU SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ sayfa 4 te 4 YAŞ KAVRAM ŞENLİĞİ sayfa 7'de BİLİM ŞENLİĞİ sayfa 12'de İÇİNDEKİLER ANA SINIFIMIZDA "MATBAA"

Detaylı

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM Ekim ayında düzenlenen ilk toplantıda, okulumuz öğretmenlerine program hakkında bilgilendirme yapıldı.

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İŞ TAKVİMİ ORTAK YAZILI TARİHLERİ(1.YAZILILAR) DERSLER UYGULANACAK SINIFLAR TARİHLER TÜRKÇE 4,5,6,7,8 3.11.2014 MATEMATİK 4,5,6,7,8 4.11.2014 FEN VE TEKNOLOJİ 4,5,6,7,8 5.11.2014 SOSYAL BİLGİLER 4,5,6,7

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI AY PLANLANAN ÇALIŞMALAR AÇIKLAMALAR EKİM 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin oluşturulması

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye

Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye ettiler. Mümkün olan en kısa sürede okulu boşaltan öğretmen

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı