SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 424 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 423 sayılı toplantısında alınan 17 nolu kararla Doç. Dr. Haluk SELVİ nin jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç. Dr. Haluk SELVİ nin Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Profesör kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 2- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 423 sayılı toplantısında alınan 14 nolu kararla Doç. Dr. Yücel ÖZTÜRK ün jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç. Dr. Yücel ÖZTÜRK ün Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Profesör kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 3- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 423 sayılı toplantısında alınan 39 nolu kararla Doç. Dr. Esra Akgül MACAROĞLU nun jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç. Dr. Esra Akgül MACAROĞLU nun Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 4- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 423 sayılı toplantısında alınan 15 nolu kararla Doç. Dr. Mustafa İhsan USLAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç. Dr. Mustafa İhsan USLAN ın Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Doçent kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 5- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 423 sayılı toplantısında alınan 16 nolu kararla Doç. Dr. Hüdaverdi KÜÇÜKER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç. Dr. Hüdaverdi KÜÇÜKER in Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Adli Tıp Anabilim Dalı Doçent kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-424/2 6- Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna başvuran Doç. Dr. Mahmut ÖZACAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç. Dr. Mahmut ÖZACAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas ÖZTÜRK Fen-Edeb. Fakültesi Dekan V. 7- Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna başvuran Doç. Dr. Mustafa YILMAZLAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç. Dr. Mustafa YILMAZLAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Prof. Vahdettin SEVİNÇ Rektör Rektör Yardımcısı Eğitim Fakültesi Dekanı 8- Genel Sekreterlik in tarih ve /361 sayılı yazısı Yapılan görüşler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Bölümünde görevli Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Aysel Nursen DURDAĞI ın Aralık 2009 dönemine ait ödememiş olan ek ders ücretinin ödenmesinin ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. 9- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve /1128 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Ersin AREL in ABD Virginia Teknolojileri Üniversitesi nde misafir Öğretim Üyesi olarak araştırma ve inceleme yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesizmaaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-424/3 10- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1905 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Elemanlarında 2547 Sayılı Kanun un 38. Maddesi uyarınca Dr. İsmail GÜNDOĞDU nun Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı nda geçici olarak tarihleri arasında 1 yıl süre ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 11- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1950 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Kültür ve Turizm Bakanlığı Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne vekalet eden Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Öğretim Üyelerinde Yrd.Doç.Dr.Hüseyin YORULMAZ ın 2547 Sayılı Kanun un 38. Maddesi uyarınca görev süresinin tarihinden itibaren 1 yıl daha uzatılması kabulüne oybirliği ile karar verildi. 12- Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve /64 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Barış KANTOĞLU nın Üniversitemiz ile Milli Eğitim Bakanlığı nın ortaklaşa yürüttüğü İnternet Tabanlı Bilgi Yönetimi ve Bilgisayar Programcılığı Sertifika Programının 17 Temmuz 2010 tarihinde saat da yapılacak olan Sertifika sınavlarında ; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihinde bedeli Adapazarı Meslek Yüksekokulu Döner Sermaye Gelirleri Bütçesinden karşılanmak üzere yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. 13- Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve /65 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Enformatik Bölüm Başkanlığı Personeli Uzm. Uğur ÖZBEK in Üniversitemiz ile Milli Eğitim Bakanlığı nın ortaklaşa yürüttüğü İnternet Tabanlı Bilgi Yönetimi ve Bilgisayar Programcılığı Sertifika Programının 17 Temmuz 2010 tarihinde saat da yapılacak olan Sertifika sınavlarında; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihinde bedeli Adapazarı Meslek Yüksekokulu Döner Sermaye Gelirleri Bütçesinden karşılanmak üzere yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-424/4 14- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah MİMAROĞLU nun Jamaica - Montego Bay da düzenlenecek olan The 5th International Symposium on Macro-and Supramolecular Architectures and Materials (MAM-10: New Science and Technologies for the Improvement of Human Living Standarts ve Advanced Materials : Helping to Achieve Millennium Development Goals adlı sempozyumda bildiriyi sunmak üzere ; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca Ağustos 2010 tarihleri arasında bedeli Sakarya Üniversitesi Bilimsel Yayınları ve Faaliyetleri Teşvik Yönergesinde Bilimsel Aktivitelerin Desteklenmesi kapsamında 3000 TL lik kısmı Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. 15- Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin ÜNAL ın Jamaica - Montego Bay da düzenlenecek olan The 5th International Symposium on Macro-and Supramolecular Architectures and Materials (MAM-10: New Science and Technologies for the Improvement of Human Living Standarts ve Advanced Materials : Helping to Achieve Millennium Development Goals adlı sempozyumda bildiriyi sunmak üzere ; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca Ağustos 2010 tarihleri arasında bedeli Sakarya Üniversitesi Bilimsel Yayınları ve Faaliyetleri Teşvik Yönergesinde Bilimsel Aktivitelerin Desteklenmesi kapsamında 3000 TL lik kısmı Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. 16- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1580 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi G nolu Gökhan ÖZDİRİL in Eğitim-Öğretim Yılı Köktürkçe dersi tek ders sınav notuna itirazı nedeniyle Sakarya Üniversitesi Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir komisyon oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehdi ERGÜZEL Yrd. Doç. Dr. Cevdet ŞANLI Yrd. Doç. Dr. Paki KÜÇÜKER 17- Genel Sekreterlik Makamı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede dökümü verilen boş kadroların, 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi.

5 ÜYK-424/5 18- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Zekiye ERDEM in İrlanda da bulunan Instute of Technology Tralee University nde doktora eğitimine devam etmek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 10 Ağustos Haziran 2011 tarihleri arasında bedeli Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında Erasmus Bütçesinden karşılanmak yolluksuz -yevmiyesiz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 19- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Mehmet Bilgehan ERDEM in İrlanda da bulunan Instute of Technology Tralee University nde doktora eğitimine devam etmek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 10 Ağustos Haziran 2011 tarihleri arasında bedeli Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında Erasmus Bütçesinden karşılanmak yolluksuz -yevmiyesiz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 20- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Alper KİRAZ ın İrlanda da bulunan Instute of Technology Tralee University nde doktora eğitimine devam etmek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 10 Ağustos Haziran 2011 tarihleri arasında bedeli Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında Erasmus Bütçesinden karşılanmak yolluksuz - yevmiyesiz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 21- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1194 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk KULA nın Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi nde İstanbul Kültür Üniversitesi nde aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ADI-SOYADI OKUL KODU BÖLÜM GÖREVLENDİRİLDİĞİ DERSİN ADI SAAT T+U+L Y.Y. IE 310 Intr. To Prob. Theory ans Statistics (2+2)3 ÖĞRETİM TÜRÜ ÜNİVERSİTE/ FAKÜLTE IE 411 Applied statistics (3+2)4 Yrd. Doç. Dr. Ufuk Endüstri Yaz - İstanbul Kültür - KULA Müh. IE 522 Operations Üniversitesi (3+2)4 Research II IE 612 Engineering (3+0)3 Experimental Design FR.29

6 ÜYK-424/6 22- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1193 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut GÜR ün Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılları nda İstanbul/Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nde aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ADI-SOYADI Prof. Dr. Mesut GÜR - OKUL KODU BÖLÜM Makine Müh. GÖREVLENDİRİLDİĞİ SAAT DERSİN ADI Y.Y. T+U+L ME 730 Adv. Industrial Güz 3+0 Dryiung Systems (Cuma) ME 802 Convection Heat 3+0 Bahar Transfer (Cuma) ÖĞRETİM TÜRÜ ÜNİVERSİTE/ FAKÜLTE - Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü FR Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1188 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Serhad SOYHAN ın Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılları nda İstanbul/Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği nde aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ADI-SOYADI Doç. Dr. Hakan Serhad SOYHAN - OKUL KODU BÖLÜM Makine Müh. GÖREVLENDİRİLDİĞİ SAAT DERSİN ADI Y.Y. T+U+L ME 496 Special Topics in 3+0 MEII (Pazartesi) Bahar ME 484 A ICE-II 2+2 (Pazartesi) ÖĞRETİM TÜRÜ ÜNİVERSİTE/ FAKÜLTE - Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi FR Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve /255 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Sapanca Meslek Yüksekokulu nda ihtiyaç duyulan ve ekte belirtilen malzemenin temini için gerekli olan 7000 TL+ KDV lik bedellinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Gelirlerinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi. 25- Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna başvuran Doç. Dr. İlknur BOSTANCI nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç. Dr. İlknur BOSTANCI nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Rektör Yardımcısı Prof. Dr. O. Nuri DİLEK Tıp Fakültesi Dekanı

7 ÜYK-424/7 26- Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna başvuran Doç. Dr. Musa AKOĞLU nun jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç. Dr. Musa AKOĞLU nun jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. O. Nuri DİLEK Rektör Rektör Yardımcısı Tıp Fakültesi Dekanı 27- Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesörlük kadrosuna başvuran Doç. Dr. Erdal Birol BOSTANCI nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç. Dr. Erdal Birol BOSTANCI nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. O. Nuri DİLEK Rektör Rektör Yardımcısı Tıp Fakültesi Dekanı 28- Genel Sekreterlik Makamı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Ana Bilim Dalı ndan tarih ve 1583/60-77 sayılı diploma ile mezun olan Nuriye SANCAK a, kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 29- Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Makine Resim Konstrüksiyon ve Makine Bölümü Eğitim-Öğretim Yaz Okulu ders görevlendirme değişikliğinin aşağıdaki şekli ile uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 KURUMU Sakarya MYO Sakarya MYO GÖREVLENDİRME DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAN ÖĞRETİM ÜYESİNİN ADI - SOYADI Yrd. Doç.Dr.Mustafa AKÇİL Yrd. Doç.Dr.Mustafa AKÇİL DERSİ VERECEK ÖĞRETİM ÜYESİNİN ADI-SOYADI Doç. Dr. İbrahim ÖZBEK Doç. Dr. İbrahim ÖZBEK OKUL KODU 21 BÖLÜM Makine Resim Konstrüksiyon 21 Makine GÖREVLENDİRİLDİĞİ DERSİN ADI Malzeme Teknolojisi I. Malzeme Teknolojisi II. SAAT T+U+L ÜYK-424/8 Y.Y. Yaz Okulu Yaz Okulu ÖĞRETİM TÜRÜ FR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Adapazarı Meslek Yüksekokulu na ait Temel Hukuk 4+0 dersinin Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu ders yüklerinin ekteki şekliyle ilave edilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 31- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve /1142 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sakin ZEYTİN in 2547 Sayılı Kanun un 37. Maddesi uyarınca Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ne günlük TL+KDV yatırılması kaydıyla, tarihleri arasında 1 yıl süre ile her ayın 1. ve 2. haftasındaki Cumartesi günü Kocaeli/Çayırova da TOSB de (TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi) Çelik Dövme alanında faaliyet gösteren KANCA El Aletleri Dövme Çelik ve Makine Sanayi AŞ de teknik danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 32- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığı nın Tarih ve /096 Sayılı Yazısı Okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğretim Elemanlarından Okutman Selçuk URAL ın Bilimsel Araştırma Komisyon Başkanlığı tarafından desteklenen ve proje ekibinde görev aldığı nolu XVII Yüzyılda Osmanlı Hâkimiyetindeki Ohri Şehri başlıklı projede İstanbul Osmanlı Arşivinde belge araştırması yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihleri arasında 1 ay süre ile yolluk-yevmiye ve diğer tüm masrafların proje ödeneğinden karşılanmak kaydı ile maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. I. I.

9 ÜYK-424/9 33- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığı nın tarihli ve /097 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğretim Elemanlarından Okutman Mahmut AKKOR un Bilimsel Araştırma Komisyon Başkanlığı tarafından desteklenen ve proje ekibinde görev aldığı nolu Osmanlı Devletinde İngiliz Esirleri ( ) başlıklı projede Başbakanlık Osmanlı Arşivinde (İstanbul), Kızılay Arşivinde (Ankara) ve ATASE arşivinde belge araştırması yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihleri arasında 1ay süre ile yolluk-yevmiye ve diğer tüm masrafların proje ödeneğinden karşılanmak kaydı ile maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 34-Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencisi Sevil UĞURLU nun sınav kâğıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi nolu Sevil UĞURLU nun Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tohumlu Bitkiler Sistematiği ve Tohumlu Bitkiler Sistematiği Laboratuarı dersleri final sınavları notlarına itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 421 sayılı toplantısında alınan 45 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı notların geçerli sayılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 35- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Tolga YILMAZ ın sınav kâğıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi b nolu Tolga YILMAZ ın Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İktisadi Matematik dersi final sınav notuna itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 416 sayılı toplantısında alınan 32 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı notun geçerli sayılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 36- Mühendislik Fakültesi öğrencisi Semih KAR ın sınav kâğıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi G nolu Semih KAR ın Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sayısal Analiz dersi final sınav notuna itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 421 sayılı toplantısında alınan 43 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı Final Sınav notunun 35 sayılmasının uygun olduğuna karar verilmiştir.

10 ÜYK-424/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve /1169 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Termal Sprey Kaplama Uygulama ve Araştırma Laboratuarında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan TL+ KDV lik Elektron Mikroskobu Kolonu ve Kontrol Sistemi takribi bedelinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Gelirlerinden karşılanmak üzere ihale kanunun 21b maddesine göre pazarlık usulü ile temin edilmesine oy birliği ile karar verildi. 38- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve /1147 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Laboratuarında devam eden Doktora çalışmalarında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan ve ekte belirtilen sarf malzemelerin temin edilerek bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Gelirlerinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi. 39- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanlığından Yrd. Doç. Dr. Emin SEZER ve Okt. Adem ARI nın Marmaris te eski yazma ve Osmanlıca eserleri incelemek ve araştırma yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca Temmuz 2010 tarihleri arasında bedelinin Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi Öğretim Yılı Yaz okulu Öğretim Elemanlarına Ödenecek Ders ve Sınav Ücretleri konusu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Yaz Okuluna katılan öğrencilerden alınan ücretlerin, %70 ini geçmemek üzere (2010 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu uyarınca) Akademik Unvanlar itibariyle öngörülen ek ders ücretlerinin 2,3 katını, sınav ücretinin 2 katını geçmeyecek şekilde kayıt yapılan ödenek çerçevesinde ödenmesine oybirliği ile karar verildi. 41- Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşadamı Sn Fahri KOÇ tarafında yaptırılan öğrenci yemekhanesine hayırsever işadamı Sn. Fahri KOÇ un adının verilmesine, Merhum Zekiye UZAK adına çocukları Sn. Ahmet UZAK ve Sn. Fadıl UZAK tarafından yaptırılan Kütüphaneye Zekiye UZAK Kütüphanesi adı verilmesine, 101 Nolu Anfiye SAÜ 1. Rektörü Sn. Prof. Dr. Ramazan EVREN in adının verilmesine, 102 Nolu Anfiye SAÜ 2. Rektörü Sn. Prof. Dr. İsmail ÇALLI nın adının verilmesine ve 103 Nolu Anfiye ise tarihinden itibaren SAÜ 3. Rektörü Sn. Prof. Dr. Mehmet DURMAN ın adının verilmesine uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 ÜYK-424/ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /642 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Güner DÖNMEZ in Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılları nda Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI-SOYADI OKUL SAAT ÖĞRETİM BÖLÜM DERSİN ADI Y.Y. ÜNİVERSİTE/ FAKÜLTE KODU T+U+L TÜRÜ GSB Kalıp 2+0 Öğr. Gör. Güner Seramik ve Teknolojisi - Işık Üniversitesi Güzel 7 Güz DÖNMEZ Cam ETB Bilgisayar Sanatlar Fakültesi 2+0 Destekli Tasarım I FR Rektör Yardımcısı Prof.Dr.H.Binnaz BAYTEKİN in tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde gerçekleşen ve ekte dökümü verilen çeşitli organizasyonlar sırasında verilen Haziran 2010 tarihli hak edişe eklenerek, yemek bedellerinin ödenmesinin kabulüne oy birliği ile karar verildi. 44- Rektör Yardımcısı Prof.Dr.H.Binnaz BAYTEKİN in tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde gerçekleşen ve ekte dökümü verilen çeşitli organizasyonlar sırasında verilen Temmuz 2010 tarihli hak edişe eklenerek, yemek bedellerinin ödenmesinin kabulüne oy birliği ile karar verildi. 45-Rektör Yardımcısı Prof.Dr. H.Binnaz BAYTEKİN in tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda isimleri belirtilen Üniversitemiz Fizik Topluluğu öğrencilerinin Boğaziçi Üniversitesi nde gerçekleştirilecek olan Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi(UFOK-6 ne) katılmak üzere; Temmuz 2010 tarihleri arasında yolluk-yevmiye bedeli Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı nolu harcama kaleminden karşılanmak kaydıyla görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLEN ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI Neslihan İR Mustafa ÇAĞLAR Hilal Gülnur TEKER Olcay KAYA Burak USTAOĞLU

12 ÜYK-424/ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın Tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Temel GÜRDAL ın Temmuz 2010 tarihlerinde Trabzon da, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Muhsin HALİS ve Doç. Dr. Mehmet SARIIŞIK ın Temmuz 2010 tarihlerinde Rusya da görevlendirilmeleri gerekçesi ile yapamadıkları derslere ilişkin telafi programlarının ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. 47- Rektör Yardımcısı Prof.Dr. H.Binnaz BAYTEKİN in tarih ve sayılı yazısı ile Üniversitemiz Esentepe Kampüsü nde bulunan Vodafone GSM Baz istasyonunun sözleşme süresinin uzatılması konusu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Kampüsünde bulunan Vodafone kulesine kurulmuş olan baz istasyonun sözleşme süresinin 3 yıl uzatılmasının uygun olduğuna ve Milli Emlak Müdürlüğü ne bilgi verilmesine oy birliği ile karar verildi. 48- Üniversitemiz Gölevi İşletmesinin süresinin uzatılması konusu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Gölevi İşletmecisi Recep AKDENİZ (Vekili Şenol ŞENER) in tarihli dilekçesinde belirttiği; Plaj temizliği Plaj yeşillendirilmesi Plaj duş ve wc yapılması Piknik alanı yapılması Salonda mutfak tadilatı Kır bahçesi Tesis etrafında yürüyüş şeridi Tesis yürüyüş şeridi aydınlatılması Yüzme iskelesi Su sporu faaliyetleri İyileştirme çalışmalarına temelli yapı imalatı olmamak kaydıyla yapmak üzere söz konusu işletmeyi tarihinden itibaren 1 yıl süre ile çalıştırmasının uygun olduğuna ve gereği için Defterdarlık-Milli Emlak Müdürlüğü ne arzına oybirliği ile karar verildi. 49- Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencisi Nazmiye YILMAZ ın sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Sapanca Meslek Yüksekokulu Bankacılık Bölümü öğrencisi nolu Nazmiye YILMAZ ın Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Finansal Piyasalar ve Kredi Talepleri Değerlendirme dersleri yıl sonu mazeret sınavları notlarına itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 422 sayılı toplantısında alınan 9 ve 11 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı notların geçerli sayılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

13 50- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi. ÜYK-424/13

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : 23.07.2009 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 401 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 426 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 436 TOPLANTI TARİHİ : 20.01.2010 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 474 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 429 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 402 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 415 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 442 TOPLANTI TARİHİ : 05.05.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 452 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 397 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.09.2005 2005/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.04.2006 2006/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.04.2006 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. / Rektör Yrd. Rektör Yrd. ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Üniversitemiz

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

KARAR Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 27.01- Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.11.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.03.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.09.2006 2006/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 416 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.09.2005 2005/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 46.01- İktisadi ve

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme.

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 246 Tarih : 03.09.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK (Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP (Üye)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.5.2011 2011/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.5.2011 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı