40 60 ( ), : G4- : F7 V : F 9 V

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "40 60 ( ), 3. 779 : G4- : F7 V : F 9 V"

Transkript

1 KLS PAKET TİP HİJYENİK KLİMA CİHAZI Temiz oda tekniği sağlık, gıda sektöründe ve endüstride bazı hassas cihazların üretimlerinde kullanılmaktadır. Temiz oda cihazlarının özellikleri belirlenirken kullanım amacının ve sınıfının doğru belirlenmesi gerekmektedir. Genelde sağlık ve gıda sektöründe temiz havanın oluşturulmasındaki amaç ortamdaki bakteri ve virüslerin uzaklaştırılması ve dış havanın içersindeki partiküllerle birlikte hareket eden bakteri ve virüslerin ortama ulaşmasını engellemektir. Endüstriyel sistemlerde ise üretimin hassasiyetine göre belirli boyutlardaki partiküllerin tutulması amaçlanır. Bu nedenlerle sağlık ve gıda sektöründe kullanılan cihazların iç yüzeyleri paslanmaz, endüstriyel sistemlerde özel durumlar hariç galvaniz sac kullanılmaktadır. Tıbbi cihazların, özellikle ameliyatlarda kullanılan aletlerin üretiminde cihazların iç yüzeyinin paslanmaz olması uygun görülmektedir. KLS paket tip hijyenik klima cihazında gövde özel çekilmiş alüminyum profil karkastan yapılmaktadır. Profillerin köşe birleşimlerinde alüminyum köşe parçaları kullanılmaktadır. Cihazlar isteğe bağlı olarak dik tip paket veya yatay tip modüler olarak üretilmektedir. Cihazın panelleri çift cidarlı, panel kalınlığı 40 veya 60 mm dir. Dış yüzey panel sacları kendinden boyalı ( üzeri koruyucu film tabakası ile kaplı ), iç yüzey paslanmaz sactan imal edilmektedir. Panel ile karkas arasında sızdırmazlığı sağlamak için özel conta kullanılmaktadır. Partikül ve partikül üzerinde bulunan bakteri ve virüslerin tutulması cihazların içersindeki filtreler ile sağlanmaktadır. Temiz odaların kullanım amaçlarına göre hava debileri ve sınıfları belirlenir. Temiz oda sınıflarına göre filtre cinsleri ve filtre kademe sayısı, ilgili standartlara göre belirlenir. Genelde birinci ve ikinci kademe filtre cihazda, finalde mahal içerisinde 3. kademe filtre kullanılmaktadır. KLS paket tip hijyenik klima cihazında EN 779 standartlarına uygun üç kademe filtre kullanılmaktadır. Birinci kademe filtre G-4, ikinci kademe filtre F-7, üçüncü kademe filtre F-9 dur. F-9 filtre cihazın son noktasındadır. Finalde hepa filtreler dördüncü kademe olarak mahalde bulunmaktadır. Birinci kademe filtre : G4- zig zag filtre İkinci kademe filtre : F7 V tipi kompakt filtre 292x595x292 mm veya 592x592x292 mm ölçülerinde. Üçüncü kademe filtre : F 9 V tipi kompakt filtre 292x595x292 mm veya 592x592x292 mm ölçülerinde. Filtrelerin bulunduğu modüllerde bir bakım kapısı ve kapı üzerinde gözetleme camı ile filtre kirlilik durumunu izlemek için manometre kullanılmaktadır. Filtre hücresi üzerinde filtre etiketinde filtre cinsi, başlangıç ve final basınç farkı belirtilmektedir. Ayrıca cihaz üzerindeki otomatik kontrol sistemi ile filtre kirlilik durumu takip edilmekte ve filtre kirlendiğinde cihaz üzerindeki panodan ışıklı ikaz vermektedir.

2 Temiz odaların diğer parametreleri kullanım amacına göre sıcaklık ve nemdir. KLS paket tip hijyenik klima cihazında, ısıtma ve soğutma heat pump dış ünite ve DX batarya ile sağlanmaktadır. DX bataryanın altında paslanmaz yoğuşma tavası bulunmaktadır. Yoğuşma suyunun çevreye yayılması tam olarak engellenmelidir. Bunun için de yoğuşma tavası eğimli ve en derin yerinde bir tahliye borusu yer almaktadır. DIN e göre drenaj sisteminin, metre kare başına tavaya 5 litre su doldurulduğunda, su miktarının en az %95 inin 10 dakika içerisinde tahliye edilmiş olması gerekir. KLS paket tip hijyenik klima cihazının yoğuşma tavası bu şartlara uygun olarak dizayn edilmiştir. DX serpantin montaj saçları kızaklı olup, serpantinler bakım ve temizlik için kolayca dışarıya çıkartılabilmektedir. Özel paslanmaz by pass sacları ile serpantinden geçecek havanın kısa devre yapması önlenmektedir. Bataryadan sonra havada yoğuşan suyun sürüklenmesini önlemek için seperatör kullanılmaktadır. Seperatörler yüksek performansa sahip, 90ºC sıcaklığa kadar dayanabilen PVC esaslı kanatlardan mamuldür. İstenildiği takdirde cihaz sulu bataryalı yapılabilmektedir. Böylece merkezi sistem bulunan binalarda sisteme bağlanabilmektedir. Dış hava sıcaklığı 0 ºC nin altına düştüğünde veya ani ıstıma ihtiyacına cevap vermek için kanal tipi elektrikli ısıtıcı kullanılmaktadır. Nemin önemli olduğu uygulamalarda cihazın üzerinde microproses kontrollü buharlı nemlendirici konulmaktadır. Nem sensörü ile havanın nemi istenilen seviyede otomatik olarak tutulmaktadır. Buharlı nemlendiriciler oransaldır.

3 Temiz oda cihazlarında cihazın elemanlarının temizlenebilir olması gerekmektedir. Dolayısıyla kolay temizlenebilen plug fanlar en uygun fanlardır. KLS paket tip hijyenik klima cihazında vantilatör ve aspiratör fanları plug tip olup, motorlar IP55 koruma sınıfındadır. Plug fanların bulunduğu hücrelerde bakım kapıları ve üzerinde gözetleme camı ayrıca aydınlatma mevcuttur. Titreşim gövdeye iletilmeyecek şekilde esnek elemanlarla bağlantı yapılmaktadır. Temiz odalarda filtrelerin başlangıç ve kirlilik durumu basınçları arası farktan dolayı cihazın başlangıçtaki basınç düşümü ile filtre kirlendikçe oluşan basınç düşümü değerleri aynı olmadığından cihazlarda sabit hava debisini sağlayabilmek için frekans konvertörleri kullanılmaktadır. Sürekli aynı debinin geçmesi cihazın üzerindeki otomatik kontrol elemanları ile sağlanmaktadır. Temiz oda cihazları kullanım amacına göre %100 taze havalı veya karışım havalı yapılmaktadır.damperler sızdırmaz olup üzerinde bulunan damper motorları ile kontrol edilmektedir. KLS paket tip hijyenik klima cihazında, cihazın şartlarına uygun kapasitede yüksek verimli, sessiz, scroll kompresörlü, microproses kontrollü ithal dış üniteler kullanılmaktadır. Kondenser serpantini geniş ısı transfer yüzeyine sahip, bakır boru-alüminyum kanatlıdır. Dış unite fanlar direkt akupledir. Düşük dış ortam sıcaklıklarında fanlarda hız kontrolü yapılmaktadır. KLS paket tip hijyenik klima cihazlarında hastane uygulamalarında paslanmaz sacdan mamul susturucular kullanılmaktadır. Talep üzerine diğer sistemlerde de kullanılır.

4 KLS paket tip hijyenik klima cihazlarında %100 taze havalı, DX serpantin- heat pump uygulamalarında 35 C nin üzerindeki dış hava şartlarında sistem verimini yükseltmek için ısı geri kazanım üniteleri kullanılır. Min %50 verimli alüminyum plakalı ısı geri kazanım kullanılmaktadır. -30 C ile 90 C sıcaklıklar arasında çalışmaktadır. Plakalı ısı geri kazanım ünitesi EUROVENT-HTA Luzenrn HLK test ve belgelerine sahiptir. Plakalı ısı geri kazanım ünitesinin egzost tarafında çift eğimli paslanmaz sactan bir yoğuşma tavası yerleştirilmektedir. Biriken su, drenaj borusu vasıtasıyla dışarıya atılmaktadır. KLS paket tip hijyenik klima cihazında; Mahalin sıcaklık ve nem kontrolü, hava debisi, filtre kirliliği, damper motorları, otomatik olarak yapılmaktadır. Mahalin pozitif basınç dengesini otomatik olarak sağlamaktadır. Kolay bakımı yapılacak şekilde güç panosu cihazın üzerine yerleştirilmektedir. Frekans konvertörleri güç panosu içerisindedir. Cihazlar standart olarak 2400m3/h m3/h ve 4800 m3/h hava debilerinde üretilmekle birlikte projecilerin taleplerine göre ara debilerde veya daha büyük debilerde üretim gerçekleştirilebilmektedir. KLS paket tip hijyenik klima cihazları sızdırmaz olarak imal edilmektedir. Temiz odalarda istenilen koşuların sağlanması için mimari yapı, kullanılan duvar tavan ve döşeme kaplamaları, havanın uygun şekilde dağılımı, odanın kullanım amacına uygun hava akış şekli (laminer veya türbilanslı hava akışı ), hava kanalları, hepa filtre kutuları ve klima cihazların hepsinin sisteme uygun olması gerektiği unutulmamalıdır. KLS PAKET TİP HİJYENİK KLİMA CİHAZI OTOMASYONU KLS paket tip hijyenik klima cihazları, sistemin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde tasarlanmış bir soft ware sistemine haiz gelişmiş Mikroprosesör kontrol sistemi bulunmaktadır. Sıcaklık, nem, mahaller arasındaki fark basınçlar vs. mahal ve cihaz bilgileri oransal veya oransalintegral olarak mikroprosesör üzerinden kontrol edilebilmekte, bu kontrol sistemi bina yönetim sistemi ile entegre edilebilmektedir. Cihazlarda kullanılan elektrik-otomasyon ekipmanları, soğutma devresi vs. elemanları hijyenik şartların işletilebilmesi ve güvenlik nedenleri ile hava akışından tamamen ayrılarak izole edilmiş bölmeler içerisindedir. Cihazın üzerinde bulunan plug tip aspiratör ve vantilatör fanlarına ayrı frekans invertörü ile kumanda edilmektedir. Bu durumda üfleme hava debisi her koşulda sabit kalabilmektedir.

5 Sistem üzerindeki hız veya basınç kontrolü ile ( sistemde VAV olma durumuna göre) ve dönüş fanı üzerindeki invertör aracılığı ile cihaz (+) ve (-) basınçtaki mahaller arasındaki basınç farkını ± 5 Pa hassasiyet ile sağlayabilmektedir. Bu durumda üfleme hava debisi sabit kalır iken dönüş havası miktarı ihtiyaca göre otomatik olarak değişebilmektedir. Cihazlar mahaller kullanılmadığı zamanlarda cihazı stop etmeden, dolayısı ile mahallerin hijyenik koşullarını bozmadan, ekonomik işletim imkanı sağlayabilen; Mikroprosesör üzerinden manuel olarak veya zaman programlı olarak ayarlanabilen, toplu hava debisini üçte bir oranına indirerek, çalıştırabilme imkanı veren software sistemine sahiptir. ( tek mahal- tek cihaz için geçerlidir.) KLS paket tip hijyenik cihazın otomasyonu aşağıdaki işlemleri yapabilecek özeliktedir : DX ya da soğuk su ile soğutma seçimi DX, sıcak su ya da elektrikli ısıtıcı ile ısıtma seçimi Nem kontrolü (nem, entalpi) Son ısıtıcı ile konfor artırımı yada nem alma kontrolü DX sistemde sıcak gaz bypassı ile uç şartlarda istenilen konforun sağlanması. Kullanılan tüm filtrelerin kirliliğini ayrı ayrı algılama ve alarm bilgisi üretme İstenilen vantilatör debisinin, çalışma rakımına ve sıcaklığına göre ayarlanabilmesi. Sistem çalışırken filtrelerin kısmi kirlenmeleri nedeniyle artan basınç kayıplarının anında algılanarak istenilen debinin sabit tutulması İstenilen debinin sağlanamaması halinde (tıkanma, arıza, kirlenme) alarm bilgisi üretme İstenilen pozitif ya da negatif basınç oranında aspiratör debisinin gerçek vantilatör debisine göre ayarlanması. Temiz odanın hızlı temizlenmesi için otomatik debi arttıran kumanda üzerinden temizleme modu girişi 4 farklı günlük program ile haftanın yedi gününün programlanabilmesi (sıcaklık, debi, on-off)

6 Dış hava kompanzasyonu Üfleme sıcaklığı limit kontrolü (konfor sıcaklığı, yoğuşma başlangıç sıcaklığı) Ek bir donanımla bilinen tüm haberleşme dilleri ile (Modbus, BACnet, Lon-ECHELON, LAN TCP/IP, SNMP) bina otomasyon sistemine entegre edilebilmesi Ek bir donanımla tüm sistem merkezi bir bilgisayara bağlanabilir, yönetilir, internetten ulaşılabilirdir. Tüm parametreleri görmek, değiştirmek üzerindeki terminal ile mümkün olmaktadır. Tüm benzer cihazlar bir ağ şeklinde haberleştirilebilir Operasyon ve konfigürasyon parametreleri şifrelenebilir, Sesli ve görsel alarm bilgileri verilir Günlük, haftalık çalışma-durma zaman ayarlaması yapılabilir Türkçe, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Almanca dillerinden istenilenler kullanılabilir Cihaz konfigürasyonu değiştiğinde kolaylıkla parametrik olarak yeni konfigürasyon tanımlanabilir (nemlendirici eklenmesi, vana-damper kontrol değişiklikleri, nem alma, fan kontrol şeklinin değiştirilmesi v.b.) Cihaz çalışma-durma işi, terminal üzerinden, zaman aralığı kullanılarak, harici bir sayısal girişle ya da bilgisayar ile mümkün olmaktadır Ön ısıtma, ısıtma ve soğutma algoritmaları isteğe bağlı olarak giriş, çıkış ya da ön ısıtma sıcaklıklarına göre yapılabilir Sıcaklık kontrolü parametrik olarak, oransal, oransal + integral ya da oransal + integral + türevsel olarak yapılabilmektedir Fanların kontrolü parametrik olarak, termostatik, sürekli, kademeli ya da oransal olarak yapılabilir. Fan motorlarının kalkış şekli (direk, yıldız, üçgen) parametrik olarak ayarlanabilir Her bir ekipman tek tek çalıştırılarak test edilebilir Her türlü alarm bilgisi hafızada tutulur (Fark basınç anahtarları, termik, sensör, acil durdurma, v.b.)

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba KANAL TİPİ KLİMA SANTRALI TLPU-P Teba 1 KANAL TİPİ KLİMA SANTRALLARI Kanal tipi klima santralları, orta büyüklükteki alanların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılar. Yüksekliklerinin az olması

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

AP-HRT. Paket Tip Hijyenik Klima Santrali

AP-HRT. Paket Tip Hijyenik Klima Santrali AP-HRT Paket Tip Hijyenik Klima Santrali AP-HRT Paket Tip Hijyenik Klima Santrali AP-HRT serisi; %100 taze havalı, toplam soğutma kapasitesi aralığı 29 kw - 117 kw olan 7 adet ısı geri kazanım modüllü

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

YÜZME HAVUZU KLİMA ve NEM ALMA SANTRALLARI HNS

YÜZME HAVUZU KLİMA ve NEM ALMA SANTRALLARI HNS HNS GENEL BİLGİLER HNS tipi paket üniteler kapalı yüzme havuzlarında satıh buharlaşmasından meydana gelen aşırı nemi gidermek ve havuz mahallinde yıl boyunca optimum konforu temin etmek üzere tasarlanmış

Detaylı

YÜZME HAVUZU KLİMA VE NEM ALMA SANTRALLERİ THNS GENEL BİLGİLER

YÜZME HAVUZU KLİMA VE NEM ALMA SANTRALLERİ THNS GENEL BİLGİLER GENEL BİLGİLER tipi paket üniteler kapalı yüzme havuzlarında satıh buharlaşmasından meydana gelen aşırı nemi gidermek ve havuz mahallinde yıl boyunca optimum konforu temin etmek üzere tasarlanmış özel

Detaylı

AP Hücreli Aspiratörler

AP Hücreli Aspiratörler AP Hücreli Aspiratörler AP-EKO Ekonomik Tip Hücreli Aspiratör AP-EKO serisi hücreli aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için veya tahliye etmek için, düşük veya

Detaylı

KLİMA SANTRALİ. İçerik

KLİMA SANTRALİ. İçerik KLİMA SANTRALİ İçerik Genel Bilgiler Klima Santrali Seçim Programı Klima Santrali Seçim Tablosu Hücre Yapısı Damperler Aksesuarlar Filtreler Isı Geri Kazanım Sistemi Plakalı Isı Geri Kazanım Rotorlu Isı

Detaylı

KLİMA SANTRALİ. İçerik

KLİMA SANTRALİ. İçerik KLİMA SANTRALİ İçerik - - - Genel Bilgiler Klima Santrali Seçim Programı Klima Santrali Seçim Tablosu Hücre Yapısı Damperler Aksesuarlar Filtreler Isı Geri Kazanım Sistemi Plakalı Isı Geri Kazanım Rotorlu

Detaylı

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları TEKNOPOOL Havuz Nem Alma Cihazları 1 İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Teknopool... 1 Otomasyon... 2 Projelendirme... 3 Bileşenler... 4 BY ISITMA SOĞUTMA KLİMA HAVALANDIRMA SAN TİC. A.Ş. tescilli

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri.

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri. KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ İNŞAAT VE YAPI SEKTÖRÜ, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, ÖZEL PROSES SİSTEMLER, ENDÜSTRİYEL TESİSLER İklimlendirme Sistemleri KFC KFC 3 H:1.80 m Her

Detaylı

APHS. Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali

APHS. Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali Serisi Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali Nem Kontrolü Neden Önemlidir? Kapalı yüzme havuzlarında ortam şartları, havuz yüzey alanı ve havuz aktivitelerinden kaynaklı

Detaylı

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ KLS Havuz Nem Alma Santralleri kapalı havuz mahalleri ve nem alma ihtiyacının olduğu özel yerlerde rutubetin alınması için özel olarak tasarlanmıştır. Kapalı yüzme havuzlarında

Detaylı

ROOF TOP - ÇATI TİPİ PAKET KLİMALAR

ROOF TOP - ÇATI TİPİ PAKET KLİMALAR ROOF TOP - ÇATI TİPİ PAKET KLİMALAR GPH Serisi Roof Top Paket Klima Cihazları modern binaların özel gereksinimlerini karşılamak amacıyla dizayn edilmiştir. GPH serisi ozon tabakasına zarar vermeyen R407C

Detaylı

APHS. Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali

APHS. Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali memnuniyet üretir Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali Serisi Kapalı Yüzme Havuzu Nem Alma Santrali Nem Kontrolü Neden Önemlidir? Kapalı yüzme havuzlarında ortam şartları, havuz yüzey alanı ve havuz

Detaylı

HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ

HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ Havalandırma sistemleri binadaki ısıtmavesoğuma ihtiyacını, bina kullanıcılarının ihtiyacını göz önünde bulundurarak sağlayan sistemlerdir. Bir anlamda ısıtma, soğutma ve nemlendirme

Detaylı

KSC HÜCRE KONSTRUKSİYON YAPISI

KSC HÜCRE KONSTRUKSİYON YAPISI HÜCRE KONSTRUKSİYON YAPISI Klima santralleri, kullanım alanları olarak oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Bu alanlardan bazıları oteller,hastaneler,alışveriş merkezleri, büyük spor salonları, iş merkezleri

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar.

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar. IHRA-HP IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım ünitelerindeki temel prensip, egzost edilen hava ile taze havanın ısıtılıp veya soğutularak ısı geri kazanım yapılmasının yanında, ısı pompası sayesinde

Detaylı

KLAS Isıtma Soğutma Klima Teknolojileri

KLAS Isıtma Soğutma Klima Teknolojileri KLAS Isıtma Soğutma Klima Teknolojileri Dünya standartlarının üzerinde bir kalite anlayışıyla; Rahatınız ve Konforunuz için Teknolojiler üretiyoruz... KLS Klima Santralı Yılların deneyimiyle; Biz, üretmeye

Detaylı

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları bizim öykümüz çevreye duyduğumuz sorumluluk öyküsü Her geçen gün enerji verimliliğinin öneminin arttığı çağımızda,

Detaylı

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2014 FİYAT LİSTESİ

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2014 FİYAT LİSTESİ STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2014 FİYAT LİSTESİ MC - HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU CİHAZ SOĞUTMA KAPASİTESİ NET LİSTE MODELİ KCAL/H KW FİYAT ( ) FİYATI ( ) MC 251 47.400 55,2 12.250 15.250 MC 301 56.200

Detaylı

ECV-H / ECV-V. Kompakt Santral - Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanımlı

ECV-H / ECV-V. Kompakt Santral - Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanımlı ECV-H / ECV-V Kompakt Santral - Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanımlı İçindekiler ECV-H //0// Kompakt Santral - Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanımlı Kontrol Sistemi ECV-H / ECV-V ENECON Kontrol Ünitesi; Isı Geri

Detaylı

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AIRPLUS AP-FC-GDT merkezi sistemlerin kurulu olduğu yapılarda bireysel kullanımlı mahallerin iklimlendirme

Detaylı

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ KLS Havuz Nem Alma Santralleri kapalı havuz mahalleri ve nem alma ihtiyacının olduğu özel yerlerde rutubetin alınması için özel olarak tasarlanmıştır. Kapalı yüzme havuzlarında

Detaylı

EDH Paket Tipi Nem Alma Cihazı

EDH Paket Tipi Nem Alma Cihazı Paket Tipi Nem Alma Cihazı ENEKO İçindekiler Paket Tipi Nem Alma Cihazı - Cihaz Bileşenleri - Cihaz Modları - Teknik Özellikler - Cihaz Ölçüleri - Kontrol Sistemi 3 5 6 7 8 Paket Tipi Nem Alma Cihazı Kapalı

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK ARKASI BASKISIZ IGK - Isı Geri Kazanım Cihazı Sessiz ve yüksek verimli Genel Özellikler Daha düşük enerji tüketimi için yüksek verimli

Detaylı

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları TEKNOPOOL Havuz Nem Alma Cihazları İçindekiler Teknogen Teknopool... 3 Bileşenler... 4 Otomasyon... 6 Projelendirme... 9 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörünün önde gelen üreticilerinden olan TEKNOGEN,

Detaylı

PLC HAVAC HAVUZ TİP NEM ALMA SANTRALLERİ

PLC HAVAC HAVUZ TİP NEM ALMA SANTRALLERİ HAVAC HAVUZ TİP NEM ALMA SANTRALLERİ Gelişen yaşam şartlarının doğurduğu özel ortamlardan biride kapalı yüzme havuzlarıdır. Bu havuzlar yüzme sporun yaz kış aralıksız devam etmesini sağlamaktadır. Buna

Detaylı

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Yurt içi ve yurt dışında mekânlar, Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme

Detaylı

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar...

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... ç a t ı t i p i k l i m a c i h a z l a r ı bizim öykümüz çevreye duyduğumuz sorumluluk öyküsü Akdeniz, iklimi, denizi ve insanıyla sıcak bir bölgedir.

Detaylı

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ Kapalı yüzme havuzlarında nem oranının VDI 2089 a göre 40 % ϕ 64 % değerleri arasında olması gerekmektedir. Bu değerlerin üzerine çıkması ortamda virüs, bakteri ve mantar gibi

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

PHKS PAKET HİJYENİK KLİMA SANTRALİ. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

PHKS PAKET HİJYENİK KLİMA SANTRALİ. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır PHKS PAKET HİJYENİK KLİMA SANTRALİ Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Yüksek verim maksimum enerji tasarrufu İçerik 1.Genel Özellikler 2.Teknik Özellikler 2.1.Kaset Yapısı 2.2. Aksesuarlar 2.3. Susturucular

Detaylı

Daikin klima santralleri tasarımı ve eşsiz esnekliğiyle birlikte ne amaçla kullanılırsa kullansın her türlü binanın tüm gereksinimlerini tam olarak

Daikin klima santralleri tasarımı ve eşsiz esnekliğiyle birlikte ne amaçla kullanılırsa kullansın her türlü binanın tüm gereksinimlerini tam olarak Daikin klima santralleri tasarımı ve eşsiz esnekliğiyle birlikte ne amaçla kullanılırsa kullansın her türlü binanın tüm gereksinimlerini tam olarak karşılayacak şekilde yapılandırılabilir ve birleştirilebilir.

Detaylı

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı Egzoz hava filtresi Karşıt akışlı

Detaylı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı TEVHR Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı İçindekiler Teknogen TEVHR... 3 Cihaz Özellikleri... 4 Teknik Özellikler... Ölçüler... Performans Değerleri... 6 Bileşenler... 8 Kanal Bağlantı Konfigürasyonu...

Detaylı

VAV DEĞİŞKEN DEBİLİ HAVA DAMPERLERİ

VAV DEĞİŞKEN DEBİLİ HAVA DAMPERLERİ DEĞİŞKEN DEBİLİ HAVA DAMPERLERİ VAV değişken debi damperi tek kanalda yüksek hızlarda değişken debi veya değişken akış oranlı uygulamalar için dizayn edilmiş olup hem üfleme hem de emiş için kullanılabilir.

Detaylı

KURUMAN VRF/AHU DX.. DX Klima Santralleri. Hücre Konstrüksiyon Yapısı

KURUMAN VRF/AHU DX.. DX Klima Santralleri. Hücre Konstrüksiyon Yapısı KURUMAN VRF/AHU DX.. DX Klima Santralleri VRF AHU DX-TH: %100 Taze Havalı DX Klima Santrali VRF AHU DX -IGK: %100 Taze Havalı Isı Geri Kazanımlı DX Klima Santrali VRF AHU DX-KH: Karışım Havalı DX Klima

Detaylı

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ

KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ KLS HAVUZ NEM ALMA SANTRALİ Kapalı yüzme havuzlarında nem oranının VDI 2089/1 göre % 40 - % 64 değerleri arasında olması gerekmektedir. Nem oranının % 64 değerinin üzerine çıkması ortamda mikrop, bakteri

Detaylı

Mediline Paket Hijyen. Klima Santrali

Mediline Paket Hijyen. Klima Santrali Klima Santrali Genel Özellikler Mediline Serisi Paket Hijyen Klima Santralleri, çağımız koşullarında gelişen tıp teknolojisi ve temiz oda gereksinimlerini karşılamak amacı ile Systemair HSK tarafından

Detaylı

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları TEKNOPOOL Havuz Nem Alma Cihazları İçindekiler Teknogen Teknopool... 3 Bileşenler... 4 Otomasyon... 6 Projelendirme... 9 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörünün önde gelen üreticilerinden olan TEKNOGEN,

Detaylı

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları TEKNOPOOL Havuz Nem Alma Cihazları Teknogen İÇİNDEKİLER 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ... 1 2. CİHAZ TEKNİK ÖZELLİKLERİ...2 2.1. FAN BÖLÜMÜ:...3 2.2. ISI GERİ KAZANIM BÖLÜMÜ:...3 2.3. NEM ALMA BÖLÜMÜ:...3 3. CİHAZ

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

AKUSTİK KABİNLİ FAN CVAB-N / CVAT-N Serisi

AKUSTİK KABİNLİ FAN CVAB-N / CVAT-N Serisi Ticari mutfaklar ve endüstriyel uygulamaların havalandırılması için tasarlanmış CVAB/CVAT serisi akustik kabinli radyal fanların kabinleri galvaniz çelik sacdan mamul ve çift cidarlıdır. Alüminyum profillerden

Detaylı

EROVENT/EPOVENT/EHU Klima Santralleri EROVENT HGN/EPOVENT HGN/EHU HGN Hijyenik Klima Santralleri

EROVENT/EPOVENT/EHU Klima Santralleri EROVENT HGN/EPOVENT HGN/EHU HGN Hijyenik Klima Santralleri EOVENT/EPOVENT/EHU Klima Santralleri EOVENT HGN/EPOVENT HGN/EHU HGN Hijyenik Klima Santralleri EOVENT AC/EPOVENT AC/EHU AC Entegre Isı Pompalı Paket Santraller İçindekiler EOVENT/EPOVENT/EHU - Cihaz Bileşenleri

Detaylı

AHU KLİMA SANTRALİ. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

AHU KLİMA SANTRALİ. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır AHU KLİMA SANTRALİ Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK arkası baskısız Her parçasının uyum içinde çalıştığı teknoloji üssü... Genel Özellikler FOUR SEASON klima santralları 28 farklı kesitte imal

Detaylı

Havalandırma, Klima santrali ve Fan coil bakım servisi

Havalandırma, Klima santrali ve Fan coil bakım servisi Havalandırma, Klima santrali ve Fan coil bakım servisi Havalandırma sistemleri, Klima santralleri ve Fan coil ünitelerinin bakımı neden gereklidir Havalandırma sistemleri, klima santralleri ve fan coil

Detaylı

FOUR HPGK. Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı. is a registered trademark of Dogu Iklimlendirme A.S

FOUR HPGK. Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı. is a registered trademark of Dogu Iklimlendirme A.S FOUR HPGK Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı is a registered trademark of Dogu Iklimlendirme A.S Yurtiçi ve yurtdısında mekânlar, Dogu Iklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında Izmir de havalandırma

Detaylı

EVHR. Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

EVHR. Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı EVH Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı İçindekiler EVH 325///15//25//35// Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı EVH Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı Cihaz Bileşenleri Performans Verileri Teknik Özellikler

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

YUVARLAK KANAL TİPİ FANLAR VENT Serisi

YUVARLAK KANAL TİPİ FANLAR VENT Serisi Yuvarlak kanal tipi radyal fanlar, yüksek kalite galvaniz çelik sacdan mamuldür. Gövde korozyona karşı yüksek dirençlidir. Standart olarak montaj ayağı ve elektrik bağlantı terminali ile birlikte temin

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

AP-MESF. Davlumbaz Santralleri

AP-MESF. Davlumbaz Santralleri AP-MESF Davlumbaz Santralleri AP-MESF Davlumbaz Santralleri Yemek fabrikaları, alışveriş merkezlerinin restaurantları ve oteller gibi büyük hacimli mahallerde kullanılan mutfaklarda ve yemek pişirme, kızartma

Detaylı

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2015 FİYAT LİSTESİ

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2015 FİYAT LİSTESİ STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2015 FİYAT LİSTESİ (HAZIRLAYAN : S.DAĞOĞLU) AHRV - ISI GERİ KAZANIM CİHAZI FİYAT LİSTESİ ( ) CİHAZ TİPİ AHRV 500 AHRV 750 AHRV 1000 AHRV 1500 AHRV 2000 AHRV 2500 AHRV 3000 AHRV

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02

PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02 PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02 DTIK-01 DTIK-02 MALZEME : Kasa 1 mm. Kalınlıkta galvaniz veya paslanmaz malzemeden ısıtıcı rezistanslar paslanmaz malzemeden imal edilir.

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI 1 ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Tavan tipi ısı geri kazanım cihazları, enerji tasarrufu sağlamanın yanında, yüksek iç hava kalitesi elde etmek için tasarlanmıştır. Isı geri kazanımlı

Detaylı

DES. Davlumbaz Egzoz Sistemi

DES. Davlumbaz Egzoz Sistemi DES Davlumbaz Egzoz Sistemi DES 3500/5000/8000/1/14000/16000/18000/2 Davlumbaz Egzoz Sistemi İçindekiler DES Davlumbaz Egzoz Sistemi - Cihaz Bileşenleri - Kullanım Alanları & Avantajları & By-Pass Modülü

Detaylı

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Enerjiyi Ziyan Etmeyelim! Hayatın her alanına hitap eden teknolojik gelişmeler iklimlendirme sektörünü de etkisi altına alarak devam etmektedir. Dünya genelinde enerji kaynaklarının hızla azalması var

Detaylı

BGK By-Pass Damperli Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

BGK By-Pass Damperli Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır BGK By-Pass Damperli Isı Geri Kazanım Cihazı Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Mekânlar Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üretimine başlayan

Detaylı

İKLİMLENDİRME NEDİR?

İKLİMLENDİRME NEDİR? İKLİMLENDİRME NEDİR? İnsan, hayvan ve bitkilerin konforu veya endüstriyel bir ürünün üretilmesi için gerekli olan iklim şartlarının (sıcaklık, nem, hava hızı, taze hava miktarı vb) otomatik olarak sağlanması

Detaylı

EVER AC. Tavan Tipi Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Selülozik Eşanjörlü)

EVER AC. Tavan Tipi Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Selülozik Eşanjörlü) EVER AC Tavan Tipi Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Selülozik Eşanjörlü) İçindekiler EVER AC Tavan Tipi Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Selülozik Eşanjörlü) - Cihaz Bileşenleri - Performans

Detaylı

KLİMA HAVALANDIRMA SAN. İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ :52

KLİMA HAVALANDIRMA SAN. İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ :52 KLİMA HAVALANDIRMA SAN. İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. 2.05.2014 16:52 KLİMA HAVALANDIRMA SAN. İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Kanal Tip pisıtıcılar Kanal tipi ısıtıcılar yuvarlak ve dikdörtgen kesitlerde özel ölçülerde

Detaylı

DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR ILB / ILT Serisi

DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR ILB / ILT Serisi Galvaniz çelikten imal edilen ve motor gövdesini kanal bağlantısından sökmeden motor ve kanat bölümüne müdahale edilmesine olanak sağlayan müdahale kapağına sahip olan dikdörtgen kanal tipi fanlar. Tüm

Detaylı

ÇATI TİPİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI

ÇATI TİPİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI ÇATI TİPİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Fonksiyonu İç ortamlarda nem, koku ve partikül içeren düşük kaliteli havayı tahliye ederken koşullandırılmış taze havayı ortama transfer eder. Egzost havasının ısısını

Detaylı

IGK Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK Isı Geri Kazanım Cihazı Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Mekânlar Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üretimine başlayan Doğu İklimlendirme,

Detaylı

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2017 FİYAT LİSTESİ

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2017 FİYAT LİSTESİ STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2017 FİYAT LİSTESİ (HAZIRLAYAN : S.DAĞOĞLU) AHRV - ISI GERİ KAZANIM CİHAZI FİYAT LİSTESİ CİHAZ TİPİ AHRV 500 AHRV 750 AHRV 1000 AHRV 1500 AHRV 2000 AHRV 2500 AHRV 3000 AHRV 4000

Detaylı

EVHR AC - EVER AC. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı / Enerji Geri Kazanım Cihazları

EVHR AC - EVER AC. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı / Enerji Geri Kazanım Cihazları EVH AC EVE AC Tavan Tipi Isı Pompalı Isı / Enerji Geri Kazanım Cihazları İçindekiler EVH AC/EC EVE AC/EC Tavan Tipi Isı Pompalı Isı / Enerji Geri Kazanım Cihazları Alüminyum Eşanjörlü / Selülozik Eşanjörlü

Detaylı

AAP - RAP. Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

AAP - RAP. Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır AAP - RAP Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK arkası baskısız AAP - RAP Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler Sessiz ve güvenli Malzeme ve Özellikleri GÖVDE AAP ve

Detaylı

Isı Geri Kazanım Cihazları

Isı Geri Kazanım Cihazları Klimacı Mert Talatpaşa Bulvarı No:5/A Alsancak İZMİR T. 3 5 39 65 6 F. 3 7 9 www.klimacimert.com.tr info@klimacimert.com.tr VRS3 Vent Isı Geri Kazanımlı Cihazları, sağlıklı iç mekan havalandırması için

Detaylı

SICAK HAVA APAREYLERİ

SICAK HAVA APAREYLERİ SICAK HAVA APAREYLERİ Kullanılan fanlara göre radyal ve aksiyal fanlı olmak üzere iki tip cihaz vardır. KDA KTA : Radyal fanlı sıcak hava apareyi : Aksiyal fanlı sıcak hava apareyi TEKNİK ÖZELLİKLER Gövde

Detaylı

TBOX. Hücreli Aspiratör

TBOX. Hücreli Aspiratör TBOX Hücreli Aspiratör İçindekiler Teknogen TBOX... 3 Teknik Özellikler... 3 Performans Değerleri... 4 Bileşenler... 5 Ölçüler... 6 Aksesuarlar... 6 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörünün önde gelen

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

TESA GT 6-10 HS YÜKSEK BASINÇLI FAN COIL SERİSİ

TESA GT 6-10 HS YÜKSEK BASINÇLI FAN COIL SERİSİ TESA GT 6-10 HS YÜKSEK BASINÇLI FAN COIL SERİSİ FCH 021104 TK TESA GT 6-10 HS YÜKSEK BASINÇLI FAN COIL SERİSİ TESA GT 6-10 HS Yüksek Basınçlı Fan Coil Serisi, yüksek dış statik basınçlı kanal bağlantılı

Detaylı

Birebir Ticari Tip Klimalar

Birebir Ticari Tip Klimalar Birebir Ticari Tip Klimalar 1 BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR Birebir Kaset Tipi Klimalar 2 3 Birebir Kaset Tipi Klimalar Birebir Kaset Tipi Klimalar Teknoloji Estetik dizayn Düşük ses seviyesi Hava üfleme

Detaylı

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2018 FİYAT LİSTESİ

STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2018 FİYAT LİSTESİ STANDART ve DİĞER ÜRÜNLER 2018 FİYAT LİSTESİ (HAZIRLAYAN : S.DAĞOĞLU) AHRV - ISI GERİ KAZANIM CİHAZI FİYAT LİSTESİ CİHAZ TİPİ AHRV 500 AHRV 750 AHRV 1000 AHRV 1500 AHRV 2000 AHRV 2500 AHRV 3000 AHRV 4000

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

HRV Plus. Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV Plus. Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV Plus Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV Plus Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı Isı geri kazanımlı taze hava cihazı kısaca IGK veya VAM cihazı olarak adlandırılırlar. IGK cihazları kapalı mekanlardaki

Detaylı

ACSR. Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Rotorlu)

ACSR. Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Rotorlu) ACSR Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Rotorlu) ACSR 1000, 2000, 000, 4000 Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Rotorlu) İçindekiler ACSR Isı Pompalı Enerji Geri Kazanım Cihazı (Rotorlu) - Cihaz

Detaylı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı TEVHR Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? TEVHR... 1 Cihaz Özellikleri... 2 Performans Değerleri... 3 Teknik Özellikler... 5 Bileşenler... 6 Ölçüler... 7 Kanal

Detaylı

Rooftop Paket Klima Cihazları URTP URTP

Rooftop Paket Klima Cihazları URTP URTP URTP 055-230 URTP 280-460 Dört Mevsim Konfor ve Enerji Tasarrufu Rooftop paket klima cihazlarımız kullanıcısına sürekli bir konfor ortamı yaratma amacı ile üretilen özel amaçlı ünitelerdir. Bu hedeflerine

Detaylı

Dönüş Havası Kontrölü Uygulamaları

Dönüş Havası Kontrölü Uygulamaları L-ION İçindekiler Giriş...1 Dönüş (Mahal) Havasından Kontrol Senaryosu...2 Analog Giriş Parametreleri...3 Dijital Giriş Parametreleri...4 Analog Oransal ve Yüzer Çıkış Parametreleri...4 Kontrol Tanımı

Detaylı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı TEVHR Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı İçindekiler Teknogen TEVHR... Cihaz Özellikleri... 4 Teknik Özellikler... 5 Ölçüler... 5 Performans Değerleri... 6 Bileşenler... 8 Kanal Bağlantı Konfigürasyonu...

Detaylı

Rooftop Paket Klima Cihazları URTP URTP

Rooftop Paket Klima Cihazları URTP URTP URTP 055-230 URTP 280-460 Dört Mevsim Konfor ve Enerji Tasarrufu Rooftop paket klima cihazlarımız kullanıcısına sürekli bir konfor ortamı yaratma amacı ile üretilen özel amaçlı ünitelerdir. Bu hedeflerine

Detaylı