Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE"

Transkript

1 1 - SAAT: KARAR NO DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Çetin Özdaş, Ekrem Demirten, Ahmet Özler, Muharrem Uzunoğlu, Osman Nuri Soyocak, Mustafa Gökhan Kömürcü, Abdullah Gözübüyüklü, Seyhan Günhan, Ünal Köse, Tahsin Yüce, Zeki Gül, Nurettin Karakaya, Necmettin Durmuşbaş, İsmail Akgöz, Bedriye Çayır, Mustafa Dalamanlı, Abdülaziz Layık, Serda Uysal, Dinçer Solmaz, Yusuf Şişman, Ayşe Cancanoğlu, Sadık Örgel, Murat Çağlar, Mehmet Kemal Kapısız ve Sefa Köse olmak üzere 25 Üye katılmıştır. Rumi Bekiroğlu, Abdullah Aydoğdu, Elvan Zorlu, İbrahim Kuşçu, Ali Rıza Ünal ve Ulaş Yıldırım. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 22. Maddesi gereğince, Meclisin toplanmasında, üye tam sayısının salt çoğunluğunun sağlandığının tespit edildiğini belirterek; Meclis Üyelerinden, Rumi Bekiroğlu, Elvan Zorlu, Ali Rıza Ünal ve Ulaş Yıldırım ın tarihli mazeretli sayılmaları hakkında dilekçelerinin bulunduğunu belirterek, adı geçenlerin mazeretli sayılmasını oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Rumi Bekiroğlu, Elvan Zorlu, Ali Rıza Ünal ve Ulaş Yıldırım ın mazeretli sayılmaları oy birliğiyle kabul edilmiştir. Başkan, gündeme ilave edilmek üzere Yazı İşleri Müdürlüğünün, Çorum Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde Belediyemizi temsil edecek üye seçilmesi ve İmar Komisyonunun Gülabibey Mahallesi, 42/1 Pafta, 1234 ada, 1 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin tekliflerin bulunduğunu belirterek, Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifinin gündemin 3. Maddesi olarak, İmar Komisyon Raporunun ise Faaliyet Raporundan önce görüşülmesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda, tekliflerin gündeme alınarak, gündemin 3. Maddesinde ve 15. Maddesinde görüşülmesi oy birliğiyle kabul edilmiştir. Başkan, gündemle ilgili ve gündem dışı söz almak isteyen bulunup bulunmadığını sormuş ve herhangi bir teklif bulunmadığından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir.

2 2 TOPLANTI DÖNEMİ 2013 / NİSAN KARAR NO 44 MADDE 1 Teklif Eden Müdürlük YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi gereğince Encümen Üyesi seçilmesi. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi, a fıkrasının İl belediyelerinde ve nüfusu ' in üzerindeki belediyelerde, belediye meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği üç üye, malî hizmetler birim amiri ve belediye başkanının birim amirleri arasından bir yıl için seçeceği iki üye olmak üzere yedi kişiden oluşur, hükmü bulunduğunu, gizli oyla seçim yapılacağını belirterek, Encümen üyeliği için yazılı olarak aday gösterilmesini istemiştir. AK Parti Grubundan Muharrem Uzunoğlu, Tahsin Yüce ve Necmettin Durmuşbaş; Muharrem Uzunoğlu, Mustafa Dalamanlı ve Seyhan Günhan ı, CHP Grubu adına Sadık Örgel ise Dinçer Solmaz, Murat Çağlar ve Ulaş Yıldırım ı yazılı olarak Encümen üyeliği için aday göstermişlerdir. Başka aday olmak isteyen ve aday gösteren bulunmadığı görüldüğünden gizli oylamaya geçilmiştir. Gizli oyla yapılan seçim ve açık tasnif sonucunda; Muharrem Uzunoğlu 21 oy, Mustafa Dalamanlı 20 oy, Seyhan Günhan 19 oy, Dinçer Solmaz 6 oy, Murat Çağlar 6 oy ve Ulaş Yıldırım ın 5 er oy aldıkları tespit edilmiştir. Böylece, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi gereğince Encümen üyeliğine, Muharrem Uzunoğlu 21 oy, Mustafa Dalamanlı 20 oy, Seyhan Günhan 19 oy alarak OY ÇOKLUĞUYLA seçilmişlerdir.

3 3 KARAR NO 45 MADDE 2 Teklif Eden Müdürlük YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, İmar Komisyon Üyesi ve Tarife Komisyon Üyesi seçilmesi. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesine istinaden ihtisas komisyonlarına üye seçileceğini belirterek, önce seçilecek üye sayısı, görev sürelerinin, ne kadar olması gerektiğini belirterek, teklif verilmesini istemiştir Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereğince İhtisas Komisyonlarının tamamına 5 er üye seçilmesi ve 1 yıl süreyle görev yapması konusunda AKP ve CHP Grup Başkanlarının müşterek tekliflerinin bulunduğunu ve ihtisas komisyonlarına üye seçiminin işaretle oylama şeklinde yapılmasına itiraz olmadığından; Başkan, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesi gereğince aday gösterilmesini istemiştir. Önce Plan ve Bütçe Komisyonu için; AK Parti Grubundan Necmettin Durmuşbaş ve CHP Grubundan Sadık Örgel müşterek olarak; Abdulaziz Layık, Mustafa Dalamanlı, Rumi Bekiroğlu, Sadık Örgel ve Ulaş Yıldırım ı yazılı olarak aday göstermişlerdir. Başka aday gösteren ve aday olmak isteyen bulunmadığından, Başkan AK Parti ve CHP Grubunun müşterek teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine Abdulaziz Layık, Mustafa Dalamanlı, Rumi Bekiroğlu, Sadık Örgel ve Ulaş Yıldırım, 1 yıl süreyle görev yapmak üzere OY BİRLİĞİYLE seçilmişlerdir. Başkan, İmar Komisyonu için aday gösterilmesini istemiştir. AK Parti Grubundan Necmettin Durmuşbaş ve CHP Grubundan Sadık Örgel müşterek olarak; Necmettin Durmuşbaş, Abdullah Gözübüyüklü, Ünal Köse, Yusuf Şişman ve Serda Uysal ı yazılı olarak aday göstermişlerdir. Başka aday gösteren ve aday olmak isteyen bulunmadığından, AK Parti ve CHP Grubunun müşterek teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; İmar Komisyon üyeliğine, Necmettin Durmuşbaş, Abdullah Gözübüyüklü, Ünal Köse, Yusuf Şişman ve Serda Uysal OY BİRLİĞİYLE seçilmişlerdir. Başkan, Tarife Komisyonu için aday gösterilmesini istemiştir. AK Parti Grubundan Necmettin Durmuşbaş ve CHP Grubundan Sadık Örgel müşterek olarak; Tahsin Yüce, Seyhan Günhan, Mustafa Gökhan Kömürcü, Murat Çağlar ve Sefa Köse yi yazılı olarak aday göstermişlerdir. Başka aday gösteren ve aday olmak isteyen bulunmadığından, Başkan AK Parti ve CHP Grubunun müşterek teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Tarife Komisyon üyeliğine, Tahsin Yüce, Seyhan Günhan, Mustafa Gökhan Kömürcü, Murat Çağlar ve Sefa Köse, 1 yıl süreyle görev yapmak üzere OY BİRLİĞİYLE seçilmişlerdir.

4 4 KARAR NO 46 MADDE 3 Teklif Eden Müdürlük YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 173 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyete Belediye Başkanı ile 1 asil üye ve 2 yedek üye seçilmesi. Başkan, Çorum Belediyesini temsilen Çorum Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde görev alan üyelerin görev sürelerinin sona erdiğini, Belediye yetkili organlarınca Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde Çorum Belediyesini Mahalli İdareler Genel Seçimine kadar temsil edecek Belediye Başkanı doğal üye ve 1 asil, 2 yedek üye seçileceğini belirterek, aday gösterilmesini istemiştir. Başkan, Meclis Üyesi Necmettin Durmuşbaş ın; asil üyeliğe Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ ve Muharrem UZUNOĞLU, yedek üyeliklere Rumi BEKİROĞLU ve Tahsin YÜCE yi yazılı aday gösterdiğini, Başka aday olmak isteyen ve aday gösteren bulunmadığından Necmettin Durmuşbaş ın teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çorum Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş protokolüne göre Çorum Belediyesi kurucu ortak olarak 2 asil, 2 yedek üye ile müteşebbis heyette temsil edildiğinden; 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgesi Kanununun 7. Maddesinde Müteşebbis Heyette yer alan üyeler iki yıl için seçilir. Hükmü gereğince, Çorum Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde Çorum Belediyesini Mahalli İdareler Genel Seçimine kadar temsil etmek üzere, Asil Üyeliklere; Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ doğal üye ve asil üye Muharrem UZUNOĞLU ile yedek Üyeliklere de Rumi BEKİROĞLU ve Tahsin YÜCE nin seçilmeleri OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

5 5 KARAR NO 47 MADDE 4 Teklif Eden Müdürlük MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 970 Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Bütçesine Aktarma Yapılması. Başkan, Belediyemizin 2013 Mali yılı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bütçesinde ödenek olmadığını, Zabıta Müdürlüğü Analitik bütçesinin ödenek fazlası bulunan bölümünden ilgili kalemlere aktarma yapılmasının gerektiğini belirterek, Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (b) bendi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesi ikinci fıkrasına istinaden; Belediyemizin 2013 Mali yılı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bütçesinde ödenek olmadığından, Zabıta Müdürlüğü Analitik bütçesinin ödenek fazlası bulunan; Kurumsal Fonksiyonel F. Tipi Ekonomik AÇIKLAMA TUTAR I II III IV I II III I I II III IV ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ Güvenlik ve Savunmaya Yönelik Makine- Teçhizat , Diğer Giderler , Diğer Alımlar , Diğer Giderler , Baskı ve Cilt Giderleri 2.000, Diğer Tüketim Mal ve Malzeme Alımları ,00 TOPLAM ,00 TL nin düşülerek,ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün ödeneği bulunmayan; Kurumsal Fonksiyonel F. Tipi Ekonomik AÇIKLAMA TUTAR I II III IV I II III I I II III IV ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Güvenlik ve Savunmaya Yönelik Makine- Techizat , Diğer Giderler , Diğer Alımlar , Diğer Giderler , Baskı ve Cilt Giderleri 7.000, Yurt içi Geçici Görev Yollukları 5.000,00 TOPLAM ,00 kalemlerine aktarılması OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

6 6 KARAR NO 48 MADDE 5 Teklif Eden Müdürlük MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 990 Alacahöyük Belediyesinin Yardım Talebi. Başkan, Alacahöyük Belediye Başkanlığının ayni yardım talebi olduğunu belirterek, Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Belediyemize vermiş oldukları dilekçelerinde belirttikleri ve ortak proje yapımı için teklif edilen Belediyecilik projeleri ile ilgili yapılacak, Mal alımı, Hizmet Alımı, Yapım İşleri ve ihalelerinin Belediyemiz tarafından yapılması veya yaptırılması şeklinde gerekse yardımı alacak olan mahalli idareler ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kendi mevzuatları uyarınca yapılması veya yaptırılması halinde gerekli kaynak aktarımının yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi, Mahalli İdareler ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarla Belediyecilik kapsamında yapılacak ortak projelerin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesi kapsamında, Belediyemizle ortak proje yapacak olan Mahalli İdareler ile Kamu Kurum ve Kuruluşlardan Sayıştay Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde kişi borcuna alınması halinde yasal faiziyle birlikte, İller Bankasındaki payımızdan nakten ve def aten ödemeyi kabul ve taahhüt ediyorum şeklinde bir taahhütname alınması ile birlikte sözleşme imzalanması, Meclis Üyelerinden; Serda Uysal, Dinçer Solmaz, Yusuf Şişman, Ayşe Cancanoğlu, Sadık Örgel, Mehmet Kemal Kapısız ın ret oyuna karşı Meclisce OY ÇOKLUĞUYLA kabul edilmiştir.

7 7 KARAR NO 49 MADDE 6 Teklif Eden Müdürlük KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 287 Türkçe Olimpiyatlar için protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi. Başkan, Belediyemiz Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, 08 Haziran 2013 Cumartesi günü 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde Çorum İl Etkinliği düzenlemesi planlandığından, Uluslararası Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde Çorum İl Etkinliği düzenlenmesi için Belediyemiz ve 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları düzenleme komitesi tarafından yetkilendirilen Çorum Hitit Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HİTİTSİAD) arasında, 5393 Sayılı Yasanın 75. Maddesine istinaden protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi gerektiğini belirterek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Yasanın 75. Maddesine istinaden, Belediyemizin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, 08 Haziran 2013 Cumartesi günü 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde, Çorum İl Etkinliği düzenlenmesi için Belediyemiz ve 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları düzenleme komitesi tarafından yetkilendirilen Çorum Hitit Sanayicileri ve İş Adamları Derneği arasında, protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi Meclisce OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

8 8 KARAR NO 50 MADDE 7 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Çepni Mahallesi, Çöplü Mahallesi, Ulukavak Mahallesi, dahilinde kalan Çevreyolu, Akşemseddin Caddesi, Hıdırlık Mevkii kuzeyinde yer alan Aşağı Sanayi bölgesini kapsayan 180 Hektarlık alanda imar planı revizyonu. Başkan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün Başkanlık Makamından havaleli tarihli yazıları ile iletilen; Çepni, Çöplü ve Ulukavak Mahalleleri dahilinde kalan Çevreyolu, Akşemsettin Caddesi ve Hıdırlık Mevkinin kuzeyinde yer alan ve Aşağı sanayi bölgesini de kapsayan yaklaşık 180 ha lık alanda plan müellifince Hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu Hazırlanması teklifine ilişkin; İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce yapılan incelemede; İmar Planı revizyonu yapılan bölgede 1984 yılından itibaren planlamalar yapıldığı, en son haliyle imar planında bölgenin Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı, Bitişik nizam 3 kat Toptan Ticaret alanları, ayrık nizam 6 kat ticaret alanları, Resmi Kurum Alanı ve 2 katlı Ticaret alanlarından oluştuğu, planlamanın yapıldığı günden bugüne kadar mevcut plana göre yerinde uygulamanın yapılmadığı ve buna paralel olarak plana uygun yapılaşmanın gerçekleşmediği, mevcutta alanda Hıdırlık Mevki aşağısında kalan alanlarda Aşağı sanayi Bölgesi (Küçük sanayi tesisleri), Mezbaha, Resmi Kurum Alanları, Sanayi Alanları (ağırlıklı olarak tuğla-kiremit fabrikaları), depolama alanları yer aldığı, mülkiyetlerin çoğunlukla özel mülkiyet olduğu ve parsellerin büyük kısmının boş olduğunun görüldüğünü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kent merkezine yakın bir konumda kalan alanda sağlıklı bir kentsel yenileme ve gelişmeye imkan sağlamak amacıyla bölgede planlama çalışması yaptırıldığı, planlama çalışması öncesinde alanda gerekli verilerin toplanıldığı, yerinde anket çalışması yapıldığı, plan esas jeolojik- jeoteknik etüt hazırlandığı ve bunların sonucunda İmar planı ve Açıklama raporuna altlık teşkil etmek üzere sentez paftaları ve Araştırma Raporu Hazırlandığı, Araştırma Raporu sonuçlarına göre bölgenin mevcut kent merkezine yakın bir konumda yer alması, yakın bölgesinde eğitim alanları kampüsleri, Kentsel Dönüşüm kapsamında inşa halinde olan TOKİ konutları, inşa halinde olan Meydan Cami, Kent Parkı, yeni şehir stadyumu, Terminal, Bölge Hastanesi gibi plan kullanımlarının yer alması, bu sebeplerle bölgenin gelecekte hızlı gelişebilir bir konumda ve yeni kent merkezi oluşumunun gerçekleştirilebileceği bir alan olduğu, İmar Planı teklifi ve Plan Açıklama Raporuna göre, bölgede kent merkezinin ihtiyacı olan ticaret (büro, iş merkezi, alışveriş merkezi, çarşı vb.), konut ve Resmi Kurum Alanları (Belediye-Valilik, özel İdare vb.), öngörülen planlama nüfusunun ve kent merkezinin ihtiyacı olan, eğitim, sağlık, rekreasyon, spor, kültürel tesisler, dini tesisler, sosyal donatı alanları (park, çocuk bahçesi, oyun alanı vb.), Konut Dışı Kentsel çalışma Alanları planlandığının görüldüğünü belirterek, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından teklif edilen, plan müellifince Hazırlanan ve İmar Komisyonumuzca da görüşülen Nazım İmar Planı ve Uygulama imar planı revizyonunda, alanda Emsal: 1,5 h.max: 10 kat Ticaret Alanları, Emsal: 1.00, h.maks: 2 kat Ticaret alanları, Emsal: 1.5, h.maks: 10 kat konut alanları, Emsal: 1.5, h.maks: 10 kat, zemin kat ticari amaçlı kullanılmak üzere oluşturulan konut alanları, Emsal: 0.50, h.maks: 7.50 mt K.D.K.Ç.A alanları, İlköğretim ve Ortaöğretim tesis alanları, kültürel tesis ve yurt alanları, sağlık tesis alanları, Akaryakıt ve LPG İstasyonu, park, çocuk bahçesi ve rekreasyon alanları, dini tesisler yer aldığı, ayrıca plan notlarında; Bu plan ve plan hükümleri kapsamında yer almayan konularda: 3194 sayılı İmar Kanunu ve bu kanunun ilgili yönetmelikleri, 2872 sayılı Çevre Kanunu ve uygulama yönetmelikleri, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ve diğer ilgili mevzuat hükümleri ile 1/1000 ölçekli Çorum (Merkez) Uygulama İmar Planı plan hükümlerine uyulacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onanan, Çorum İli Merkez İlçesi, Hıdırlık kuzeyi ve Aşağı Sanayi Bölgesinin İmar Planına Esas Jeolojik- Jeoteknik Etüt Raporunda belirtilen hükümlere uyulacaktır. Parsel bazında, jeolojik-jeoteknik etüt yapılmadan inşaat ruhsatı verilemez.

9 9 Bu imar planı ekte verilen açıklama raporu ve vaziyet planı paftaları ile bütündür. Vaziyet planında, ticaret ve konut adalarında gösterilen kitle, otopark ve bahçe düzenlemelerine uyulması esastır. Uygulamaya dönük tüm projeler, vaziyet planına uygunluğu Çorum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nce onaylanmadan yapılamaz. Çorum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, imar planı üzerinde belirtilen emsal değerini aşmamak kaydı ile vaziyet planında değişiklik yapmaya yetkilidir. Ticaret ve Ticaret+Konut alanlarında belirlenmiş olan blok nizamlı yapılarda asma kat yapılabilir. Asma katlar planda belirtilen kat adedine dahil değildir. Blok yapı nizamlarında plan ve yönetmelik hükümlerine uygun olarak bodrum yapılabilir. Plan ekinde verilen vaziyet planı esaslarına uygun olarak, Ticaret ve Konut+ Ticaret alanlarında gösterilen, birden fazla blok yapı önerilen yapı adaları ve parsellerde, ticari amaçla kullanılmak üzere blok yapıların arası bodrum, zemin ve asmakatı geçmemek kaydı ile birleştirilecektir. Blok yapı nizamlı konut adalarında yer alan yapılarda, taban alanı dışında kendi bahçe hudutları dışına taşmamak şartı ile açık ve /veya kapalı çıkma yapılabilir. Kapalı çıkmalar 0,50 metreyi geçemez. Konut alanlarında ticari faaliyetlere izin verilemez. Ticaret alanlarında, ticari amaçlı yapılar, bürolar, işhanları, gazino, lokanta, çarşı, mağazalar, bankalar, oteller, sinema, tiyatro gibi kültürel sosyal tesisler ve yönetimle ilgili tesisler ve benzeri yapılar yapılabilir. Otopark yönetmeliğine uyulacaktır. Ancak konut alanlarında her bir daire için 1 adet otopark alanı, ticaret alanları için otopark yönetmeliğinde belirtilen esaslar doğrultusunda, konut+ticaret alanlarında ise; her bir daire için 1 otopark, ticaret alanı için otopark yönetmeliğinde belirtilen esaslara uygun otopark yapılması zorunludur. Sağlık Tesis Alanlarında, Emsal= 1,00, kat yüksekliği ise vaziyet planında belirlenecektir. Sosyal ve Kültürel Tesis Alanlarında, Emsal= 1,00 kat yüksekliği ise vaziyet planında belirlenecektir. Belediye Hizmet Alanlarında, Emsal= 1,00 kat yüksekliği ise vaziyet planında belirlenecektir. Özel Yurt Alanında, Eğitim Tesisi yapılabilir. Bu alanda Emsal= 1,50, kat yüksekliği ise vaziyet planında belirlenecektir Parsel bazında yapılaşmalarda yola cephesi olmayan komşu parsel sınırına bahçe duvarı yapılamaz. Şeklindeki plan notlarına uyulmak ve planlanan alanda 18. Madde uygulanmak şartıyla, Çepni, Çöplü ve Ulukavak Mahalleleri dahilinde kalan Çevreyolu, Akşemsettin Caddesi ve Hıdırlık Mevkinin kuzeyinde yer alan ve Aşağı sanayi bölgesini de kapsayan yaklaşık 180 ha lık alanda plan müellifince Hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu, Meclis Üyelerinden Yusuf Şişman, Sadık Örgel ve Mehmet Kemal Kapısız ın ret oyuna karşı 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY ÇOKLUĞUYLA onanmıştır.

10 10 KARAR NO 51 MADDE 8 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Sıklık Mevkii, 61 Pafta, 167 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6 nolu parsellerde plan değişikliği. Başkan, Sıklık Mevki, 61 pafta, 167 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6 nolu parsellerde plan müellifince Hazırlanan plan değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Sıklık Mevki, 61 pafta, 167 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6 nolu parseller imar planında Emsal: 0.30 h. max: 6.50 metre yapılama koşullarında Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı olarak planlıdır. Üzerinde faaliyet gösteren işletmenin başvurusu ile yol cephesinde yer alan tescil harici alanların Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanına katılarak plan sınırları içerisine dahil edilmesi şeklindeki talebi komisyonumuzca değerlendirilmiş olup, dosyasında ilgili resmi kurumlardan görüş alınmadığı (Karayolları, Milli Emlak vb.) plan müellifince Hazırlanan 1/5000 nazım ve 1/1000 Uygulama İmar Planına ilişkin, İmar Komisyonunca da uygun bulunmayan teklif Meclisce OY BİRLİĞİYLE kabul edilmemiştir.

11 11 KARAR NO 52 MADDE 9 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Yavruturna Mahallesi, 1863 ada, 1 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Yavruturna Mahallesi, 1863 ada, 1 no lu parselde plan müellifince Hazırlanan plan değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Yavruturna Mahallesi, 1863 ada, 1 nolu parsel İmar planında Eğitim Tesis Alanı olarak planlı olup, Çorum İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Şube Müdürlüğünün 1 nolu parsel üzerinde yapılması planlanan 16 derslikli okul için projenin plandaki yapı yaklaşma mesafelerine uymaması nedeniyle parselin kuzey ve batı cephelerinde 20 metre ve güney ve doğu cephelerinde 10 metre olan çekme mesafelerinin azaltılması şeklindeki talebi komisyonumuzca değerlendirilmiş olup, Yavruturna Mahallesi, 1863 ada, 1 nolu parselin tüm cephelerindeki çekme mesafelerinin 5 metreye indirilmesi şeklindeki plan müellifince Hazırlanan 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

12 12 KARAR NO 53 MADDE 10 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gülabibey Mahallesi, 3776 ada, 1 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 3776 ada, 1 no lu parselde plan müellifince Hazırlanan plan değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 3776 ada, 1 nolu parsel İmar planında Belediye Hizmet Alanı olarak planlı olup, mevcutta yerinde Rehberlik Hizmet Binası yer almaktadır. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan 1 nolu parselde İl Mili Eğitim Müdürlüğünün Rehberlik Araştırma Merkezi binasının yıkılıp yeniden yapılması amacıyla imar planı değişikliği teklifine ilişkin; Gülabibey Mahallesi, 3776 ada, 1 nolu parselin Belediye Hizmet Alanı olarak kullanım kararı değiştirilerek Emsal: 1,5 h.max: 9.50 metre yapılaşma koşullarında Eğitim Tesis Alanı (Rehberlik ve Araştırma Merkezi) olarak ve parselin tüm cephelerinden 5 metre yapı yaklaşma mesafeleri belirlenen plan müellifince Hazırlanan 1/5000 nazım ve 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

13 13 KARAR NO 54 MADDE 11 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gülabibey Mahallesi, 37/4 Pafta, 1207 ada, 4 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 37/4 pafta, 1207 ada, 4 no lu parselde plan müellifince Hazırlanan plan değişikliği teklifine ilişkin, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 1207 ada, 4 nolu parsel İmar planında İlköğretim Okulu olarak planlı olup, Çorum il Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Şube Müdürlüğünün 4 nolu parsel üzerinde yapılması planlanan 16 derslikli okul için projenin plandaki yapı yaklaşma mesafelerine uymaması nedeniyle çekme mesafelerinin azaltılması şeklindeki talebi komisyonumuzca değerlendirilmiş olup, Gülabibey Mahallesi, 37/4 pafta, 1207 ada, 4 nolu parselin batısındaki 10 metre çekme mesafesinin 5 metreye indirilmesi şeklindeki plan müellifince Hazırlanan 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

14 14 KARAR NO 55 MADDE 12 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gülabibey Mahallesi, 44 Pafta, 294 ada, 177 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 44 pafta, 294 ada, 177 nolu parselde plan değişikliğine ilişkin; Gülabibey Mahallesi, 44 pafta, 294 ada, 177 nolu parsel İmar planında Hitit Uygarlığı Bölgesel Araştırma Uygulama Sergi ve Restorasyon merkezi yapılmak üzere Emsal: 1.00, h.max: metre yapılaşma koşullarında Resmi Kurum Alanı olarak planlı olduğu ve 177 nolu parselin Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ne tahsisli olduğu ve Plana esas jeolojik ve jeoteknik etütün yapılmadığına ilişkin, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 44 pafta, 294 ada, 177 nolu parselin, Resmi Kurum Hizmet Binası yapılmak üzere Emsal : 1.50, h.max: metre yapılaşma koşullarında Resmi Kurum Alanı olarak planlanan, plan müellifince Hazırlanan 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

15 15 KARAR NO 56 MADDE 13 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gülabibey Mahallesi, 37 Pafta, 1493 ada, 14 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Belediye Meclisinin tarih ve 100 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Gülabibey Mahallesi, 37 pafta, 1493 ada, 14 nolu parselde plan müellifince Hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifine ilişkin; Gülabibey Mahallesi, 1493 ada, 14 nolu parsel imar planında Taks: 0.30, Kaks: 1.50 Ayrık Nizam 5 kat yapılaşma koşullarında Konut Alanı olarak planlı olduğu, teklif edilen plan değişikliği talebinde emsalin 2.30 olarak belirlenmesinin talep edildiği, Plan yapımına ait esaslara dair yönetmeliğe göre plan değişikliklerinin zorunluluk halinde yapılması ve kamu yararına uygun olması gerektiği, kat artışı veya yoğunluk artışı yapılması durumunda artan nüfusun ihtiyacı olan gerekli sosyal donatı alanlarının sağlanması gerekli olduğunu izah ederek, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 1493 ada, 14 nolu parselde Emsal: 2.30, h.max: metre yapılaşma koşullarında Konut Alanı olarak belirlenmek üzere talep edilen 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı değişikliği, Meclis Üyesi Murat Çağlar ın ret oyuna karşı, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY ÇOKLUĞUYLA Onanmıştır.

16 16 KARAR NO 58 MADDE 15 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gülabibey Mahallesi, 42/1 Pafta, 1234 ada, 1 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 42/1 pafta, 1234 ada, 1 nolu parselde plan müellifince Hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifine ilişkin; Gülabibey Mahallesi, 1234 ada, 1 parsel onaylı imar planında Kapalı Spor Salonu Alanı olarak planlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce spor salonu projesinin plandaki yapı yaklaşma mesafelerine uymaması nedeniyle yapı yaklaşma mesafelerinin 7 metreden 5 metreye indirilmesi şeklindeki plan değişikliği teklifinin tarih ve 87 nolu kararı ile onaylandığını belirterek, imar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 1234 ada, 1 parsel onaylı imar planında Kapalı Spor Salonu Alanı olarak planlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce spor salonu projesinin plandaki yapı yaklaşma mesafelerine uymaması nedeniyle yapı yaklaşma mesafelerinin 7 metreden 5 metreye indirilmesi şeklindeki plan değişikliği teklifinin tarih ve 87 nolu kararı ile onaylanmış olup; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yazısında, yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu projesinin yapı yaklaşma mesafeleri dışına çıkması nedeniyle parselin kuzeyinde ve batısında 6 metrelik yaya yolunun kaldırılarak Kapalı Spor Salonu alanına katılması ve yapı yaklaşma mesafelerinin 5 metre olarak belirlenmesi şeklinde plan müellifince Hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

17 17 KARAR NO 59 MADDE 16 Teklif Eden Müdürlük BAŞKANLIK MAK. Tarih ve No / Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesine istinaden Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2012 yılı Faaliyet Raporu. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi gereğince faaliyet raporu görüşülürken Meclise, Meclis Başkan Vekilinin Başkanlık etmesi gerektiğini belirterek, Başkanlık Divanını 1. Meclis Başkan Vekili Ahmet Özler e bırakmıştır. Toplantıya 1. Meclis Başkan Vekili Ahmet Özler in Başkanlığında devam edilmiştir. 1. Meclis Başkan Vekili, Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2012 yılına ait faaliyet raporu hakkında görüşlerini belirtmek isteyenlerin bulunup bulanmadığını meclise bildirmiş ve; 2012 Yılı Faaliyet Raporu hakkında Meclis Üyesi Yusuf Şişman tarafından yapılan eleştiriler, Belediye Başkanı tarafından cevaplandırılmış ve Faaliyet Raporuyla ilgili başka söz almak isteyen bulunmadığını, 2012 yılına ait faaliyet raporunun görüşmelerinin tamamlandığını belirterek, 1. Meclis Başkan Vekili, Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2012 yılına ait faaliyet raporunun yeterli görülüp, görülmediğini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesi ve 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanununun 41. Maddesine istinaden, Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2012 yılına ait faaliyet raporu, Meclis Üyelerinden Mehmet Kemal Kapısı ın ret oya karşı OY ÇOKLUĞUYLA yeterli görülmüştür. 1. Meclis Başkan Vekili, Faaliyet raporunun görüşülmesinin tamamlandığını belirterek, Başkanlık Divanını Başkana bırakmıştır. 1.Meclis Başkan Vekili Ahmet ÖZLER

18 18 KARAR NO 60 MADDE 17 Teklif Eden Müdürlük DENETİM KOMİSYONU Tarih ve No Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi ve Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 22. Maddesine istinaden Hazırlanan 2012 Yılı Denetim Komisyon Raporu. Başkan, Denetim Komisyonunun, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi uyarınca, Belediyemizin 2012 yılı iş ve işlemlerine ait, hesapları incelemek üzere tarihleri arasında toplanarak, yapılan incelemeye ilişkin Denetim Komisyon Raporunu tanzim ederek, Meclis Üyelerine dağıtıldığını, Denetim Komisyon Raporunun Meclise sunulması gerektiğini belirterek, 2012 YILI DENETİM KOMİSYON RAPORU 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. maddesi uyarınca Belediye Meclisimizce seçilen Komisyonumuz ilgili kanun kapsamına göre denetlemelerine başlamak üzere İsmail Akgöz, Ünal KÖSE, Seyhan Günhan, Yusuf Şişman ve Sadık Örgel in katılımları ile toplantısını gerçekleştirmiştir. Üyelerimizden İsmail AKGÖZ Komisyon Başkanı, Yusuf ŞİŞMAN da Başkan Yardımcısı olarak seçilmiştir. Komisyon gerekli denetlemelere başlamak üzere; ve tarihleri arasında toplanmışlardır. Mali Hizmetler Müdürlüğü; 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu, 6245 sayılı Harcırah Kanunu 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü hakkındaki Kanunların Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği, Mahalli İdareler Harcama Yönetmeliği, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu, Belediye Hizmetlerine atıfta bulunulmuş diğer ilgili Kanunlar, Yönetmelikler, Tüzükler ve Genelgelerdeki ilgili hükümlerine göre görev ve sorumluluklar çerçevesinde çalışmalarını sürdürmüştür. Yapılan incelemelerde görülebilen hususlar raporlanmıştır sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesinde; Komisyon belediye birimleri ve bağlı kuruluşlarından her türlü bilgi ve belgeyi isteyebilir. Bu istekler gecikmeksizin yerine getirilir. Komisyon, çalışmasını kırk beş iş günü içinde tamamlar ve buna ilişkin raporunu Mart ayının sonuna kadar meclis başkanlığına sunar. denildiğinden Denetim Komisyonumuz, Belediyemizin 01 Ocak 2012 ve 31 Aralık 2012 tarihleri arasındaki hesap iş ve işlemleri ile Mali Hizmetler Müdürlüğünce tutulmakta olan 2012 gelir ve gider ile ilgili kayıtları incelenmiştir Sayılı Kamu İhale Kanunu gereği yapılan açık ihale usulü, Pazarlık Usulü, Doğrudan Temin Usulü ile yapılan alımlara ilişkin dosyalar örnekleme usulü ile incelenmiştir. Konuya ilişkin rapor Hazırlanmış olup;

19 19 A-GİDER BÜTÇESİ; a) Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 39. maddesine göre ve 5018 sayılı kanunun 35. maddesine ile konularına göre 2012 yılı bütçesine 2011 yılından ,75 TL ödenek devretmiştir. b) 2012 yılı bütçesi ile Alınan ,00 TL dir. c) 2012 yılında İller Bankasından A.Ş. den kredi kullanmak üzere Araç ve İş makinesi ,00 TL ve diğer yapım işleri için ,00 TL olmak üzere toplam ,00 TL lik Finansman bütçesi yapılmıştır. d) Bütçenin ödeneği yetmeyen harcama kalemlerine ödenek fazlası bulunan bölümlerden ve yedek ödenekten senesi içerisinde toplam ,00 TL lik ekleme ve düşülme yapılmıştır. e) Net bütçe toplamı ,00 TL olup ,75 TL lik devir ödenek ile birlikte ,75 TL olmuştur. f) 2012 mali yılında ,47 TL lik gider gerçekleşmesi olmuştur. g) ,49 TL de konusu kalmadığından iptal edilmiştir h) ,79 TL nin ise Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 39. maddesine göre ve 5018 sayılı kanunun 35. maddesine istinaden konularına göre 2013 yılı bütçesine devir olduğu görülmüştür yılı Gider Bütçesinin gerçekleşme değerleri ve oranı, Devir ile birlikte; Geçen Yıldan Devir Eden Türü Bütçe ve Finansman Bütçesi Net Bütçe Toplamı 2012 Yılı Gerçekleşen Gider Toplam Bütçeye Oranı Ödenek Gider Bütçesi , , , ,47 % 50,52 Devir Hariç; Türü Bütçe Finansman Bütçesi Net Bütçe Toplamı 2012 Yılı Gerçekleşen Gider Toplam Bütçeye Oranı Gider Bütçesi , , , ,47 % 51,73 Şekilde olduğu, KOD AÇIKLAMA 2012 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ EK ÖDENEK EKLENEN DÜŞÜLEN NET ÖDENEK GERÇEKLEŞME ORAN 1 Personel Giderleri ,00 0, ,00 0, , ,93 90,58% 2 S.G.Kurum Devlet Pirimi ,00 0, ,00 0, , ,27 85,07% 3 Mal Ve Hizmet Alım Gid ,00 0, , , , ,50 85,31% 4 Faiz Giderleri ,00 0, ,00 0, , ,60 87,15% 5 Cari Transferler ,00 0, , , , ,34 61,27% 6 Sermaye Giderleri , , , , , ,83 22,16% 7 Sermaye Transferleri ,00 0,00 0,00 0, ,00 0,00 0,00% 9 Yedek Ödenekler ,00 0,00 0, , ,00 0,00 0,00% TOPLAM , , , , , ,47 51,73% Müdürlükler 2012 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ 2012 Yılı Gider Gerçekleşmeleri 2012 YILI EK ÖDENEK EKLENEN DÜŞÜLEN NET ÖDENEK GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME YÜZDESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,71 77,91% İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜD ,00 0, , , , ,95 82,33% DESTEK HİZMETLERİ MÜD ,00 0, , , , ,19 83,26% BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,19 79,47% YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,55 66,54% MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,77 56,07% HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,82 67,85% ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜD ,00 0, , , , ,15 87,95% FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ , , , , , ,48 29,94% HAL MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,17 73,98% İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜD ,00 0, , , , ,98 96,61% İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ , , , , , ,25 38,98% KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜD ,00 0, , , , ,11 88,04% MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,98 45,46% OTO TERMİNAL MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,46 88,43% SU VE KANALİZASYON MÜD , , , , , ,70 63,28% TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,79 94,07% VETERİNER MÜDÜRLÜĞÜ , , , , , ,18 74,72% ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ,00 0, , , , ,04 83,40% TOPLAM , , , , , ,47 51,73%

20 20 Açıklama 2012 Yılı Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Personel Giderleri Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Mal Ve Hizmet Alım Giderleri Faiz Giderleri Cari Transferler Sermaye Giderleri Toplam Genel Kamu Hizmetleri , , ,30 0, , , ,47 Kamu Düzeni Ve Güvenlik Hizmetleri , , ,39 0,00 0, , ,90 Ekonomik İşler Ve Hizmetler , , ,25 0, , , ,91 Çevre Koruma Hizmetleri , , , , , ,94 İskan Ve Toplum Refahı Hizmetleri , , , , , , ,16 Dinlenme, Kültür Ve Din Hizmetleri , , ,94 0, ,86 0, ,11 Sosyal Güvenlik Ve Sosyal Yardım Hizmetleri , , ,26 0, , ,98 Toplam , , , , , , , YILI FİNANSMANIN EKONOMİK SINIFLANDIRMASI KESİN HESAP CETVELİ (ANAPARA) AÇIKLAMA Önerilen Gerçekleşen 1 IÇ BORÇLANMA , MALI KURULUSLARDAN SAGLANAN FINANSMAN , Bankalar Borçlanma 1 82 İller Bankası , Borçlanma , , Ödeme ,90 Eko. Kod. GİDER TÜRÜ Geçen Yıldan devreden Ödenek Bütçe ile verilen ödenek Ek Ödenek Ve Finansman Bütçesi Eklenen Aktarma ile Düşülen Net Bütçe Ödeneği Toplam Gerçekleşen Bütçe Gideri Toplamı İmha 2013 Yılına Devreden Ödenek PERSONEL GİDERLERİ 0, ,00 0, ,00 0, , , ,07 0,00 1 MEMURLAR 0, , , , , , SÖZLEŞMELİ PERSONEL 0, , , , , ,52 3 İŞÇİLER 0, , , , , ,82 4 GEÇİCİ PERSONEL 0, , , , , ,92 5 DİĞER PERSONEL 0, , , , , ,09 SOSYAL GÜVENLİK KURUM. DEVLET PRİMİ GİD 0, ,00 0, ,00 0, , , ,73 0,00 1 MEMURLAR 0, , , , , ,94 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL 0, , , , ,77 3 İŞÇİLER 0, , , , , ,02 MALVE HİZMET ALIM GİDERLERİ , ,00 0, , , , , ,40 0,00 1 ÜRETİME YÖNELİK MAL VE MALZEME ALIMLARI 0, , , , , , ,15 2 TÜKETİME YÖNELİK MAL VE MALZEME ALIMLARI , , , , , , ,98 3 YOLLUKLAR 0, , , , , , ,74 4 GÖREV GİDERLERİ 0, , , , , , ,25 5 HİZMET ALIMLARI 0, , , , , , ,10 6 TEMSİL VE TANITMA GİDERLERİ 0, , , , , , ,98 7 MENKUL MAL,GAYRİM. HAK ALIM, BAKIM VE ONAR.G. 0, , , , , , ,76 8 GAYRİMENKUL MAL BAKIM VE ONARIM GİDERLERİ 0, , , , , , ,44 9 TEDAVİ VE CENAZE GİDERLERİ 0, , , , , , ,00 FAİZ GİDERLERİ 0, ,00 0, ,00 0, , , ,40 0,00 2 DİĞER İÇ BORÇ FAİZ GİDERLERİ 0, , , , , ,40 CARİ TRANSFERLER , ,00 0, , , , , , ,45 1 GÖREV ZARARLARI , , , , , ,40 3 KAR AMACI GÜTMEYEN KUR. YAPILAN TRANSFER , , , , , , ,45 4 HANE HALKINA YAPILAN TRANSFERLER 0, , , , , ,64 8 GELİRLERDEN AYRILAN PAYLAR 0, , , , ,05 SERMAYE GİDERLERİ , , , , , , , , ,34 1 MAMUL MAL ALIMLARI 0, , , , , , , ,84 2 MENKUL SERMAYE ÜRETİM GİDERLERİ 0, , , , , , , ,00 3 GAYRİ MADDİ HAK ALIMLARI 0, , , , , , ,20 4 GAYRİMENKUL ALIMLARI VE KAMULAŞTIRMASI 0, , , , , , ,00 5 GAYRİMENKUL SERMAYE ÜRETİM GİDERLERİ , , , , , , , , ,61 6 MENKUL MALLARIN BÜYÜK ONARIM GİDERLERİ 0, , ,00 0, , , ,45 7 GAYRİMENKUL BÜYÜK ONARIM GİDERLERİ 0, , , , , , ,73 SERMAYE TRANSFERLERİ 0, ,00 0,00 0,00 0, ,00 0, ,00 0,00 1 YURTİÇİ SERMAYE TRANSFERLERİ 0, , , ,00 YEDEK ÖDENEKLER 0, ,00 0,00 0, , ,00 0, ,00 0,00 1 PERSONEL YEDEK ÖDENEĞİ 0, , ,00 0,00 0,00 0,00 6 YEDEK ÖDENEK 0, , , ,00 0, ,00 7 YENİ KURULA. DAİRE VE İDARE.İHT.KARŞI.ÖDENE. 0, , , ,00 TOPLAM , , , , , , , , ,79

21 21 B)-GELİR BÜTÇESİ; a) 2012 Yılı bütçesiyle Alınan ,00 TL olmuş, b) 2012 yılından ,41 TL alacak devretmiş, c) 2012 yılı içerisinde ,17 TL'lik tahakkuk gerçekleşmiş, d) Toplam tahakkukun ,58 TL olmuş, e) 2012 yılında ,65 TL tahsilat yapılmış f) 2012 yılında ,73 TL lik tahsilattan red ve iade yapılmış, g) Net gelir ,92 TL olmuş, h) 2013 yılına ,66 TL lik tahakkuk devrettiği görülmüştür. Gelir Bütçesi 2012 yılı gerçekleşme değeri ve oranı; Türü Bütçe Gerçekleşme Bütçeye Oranı Gelir Bütçesi (Red ve İadelerden Sonra) , ,92 % 67,25 Belediye gelirlerinin tahakkukun tahsilat oranı, Türü Toplam Tahakkuk 2012 Yılı Net Tahsilatı Tahakkukun Net Tahsilata Oranı Gelir Tahakkuku , ,92 % 87,11 Belediyemiz Gerçekleşen Gelir ve Giderlerinin Türlerine Göre Dağılımı AÇIKLAMA 2012 YILI BÜTÇESİ DEVREDEN TAHAKKUK YILI TAHAKKUKU TOPLAM TAHAKKUK 2012 YILI TAHSİLATI RED VE İADELER NET TAHSİLAT GELECEK YILA DEVREDEN NET TAHSİLAT TOPLAM TAH. ORANI VERGİ GELİRLERİ , , , , , , , ,46 61,76% TEŞEBBÜS VE MÜLKİYET GELİRL , , , , , , , ,45 85,95% ALINAN BAĞIŞ VE YARDI İL ÖZEL İD ,00 0, , , ,50 0, ,50 0,00 100,00% DİĞER GELİRLER , , , , , , , ,75 97,12% SERMAYE GELİRLERİ , , , , ,65 0, , ,00 92,59% RET VE İADELER ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% TOPLAM , , , , , , , ,66 87,11%

22 22 Gelir Türü Gelir Tanımı VERGİ GELİRLERİ , , , , , , , ,46 61,76% 2 Mülkiyet Üzerinden Alınan Vergiler , , , , ,20 349, , ,60 46,79% 01 3 Dahilde Alınan Mal Ve Hizmet Vergisi , , , , , , , ,81 63,97% 6 Harçlar , , , , , , , ,10 63,40% 9 Başka Yerde Sınıflandrırlmayan Vergiler , , , , , , ,95 89,47% TEŞEBBÜS VE MÜLKİYET GELİRLERİ , , , , , , , ,45 86,12% 1 Mal Ve Hizmet Satış Gelirleri , , , , ,18 293, , ,78 89,67% 03 4 Kurumlar Hasılatı ,00 0, , , , , ,14 0,00 100,00% 5 Kurumlar Karları 3.000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% 6 Kira Gelirleri , , , , ,24 0, , ,46 41,16% 9 Diğer Teşebbüs Ve Mülkiyet Gelirleri , , , , , , , ,21 94,04% ALINAN BAĞIŞ VE YARDIMLAR İLE ÖZEL G ,00 0, , , ,50 0, ,50 0,00 100,00% 04 4 Kurumlardan Ve Kişilerden Al. Yardım Ve Bağ ,00 0, , , ,50 0, ,50 0,00 100,00% 5 Proje Yardımları ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% DİĞER GELİRLER , , , , , , , ,75 97,12% 1 Faiz Gelirleri ,00 0, , , ,33 0, ,33 0,00 100,00% 5 2 Kişi Ve Kurumlardan Alınan Paylar ,00 80, , , , , ,26 80,85 100,01% 3 Para Cezaları , , , , ,75 0, , ,90 51,59% 9 Diğer Çeşitli Gelirler ,00 0, , , ,28 0, ,28 0,00 100,00% SERMAYE GELİRLERİ , , , , ,65 0, , ,00 92,59% 6 1 Taşınmaz Satış Gelirleri , , , , , , ,00 92,59% GENEL TOPLAM , , , , , , , ,66 87,11% RED VE İADELER (-) ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% 09 1 Vergi Gelirleri ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% 3 Teşebbüs Ve Mülkiyet Gelirleri ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% 5 Diğer Gelirler ,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00% TOPLAM , , , , , , , ,66 87,11% C) EMANETLER: a) 2011 Yılından 2012 yılına ,79 TL emanet devretmiştir. b) 2012 yılı içinde ,80 TL lik emanet hesaba alınmıştır. c) Devir ile birlikte toplam ,59 TL emanetten 2012 yılında ,96 TL ödeme yapılmıştır. d) Kalan ,63 TL de 2013 yılında ödenmek üzere devretmiştir. D) BÜTÇE EMANETLERİ: a) 2011 Yılından 2012 yılına ,18 TL devretmiştir. b) 2012 yılında ,79 TL bütçe emanetine alınmıştır. c) Devir ile birlikte toplam ,97 TL emanet hesaptan 2012 yılında ,24 TL si ödenmiştir. d) Kalan ,73 TL. de 2013 yılında ödenmek üzere devretmiştir. E) AVANS VE KREDİ İŞLEMLERİ: a) 2011 yılından ,89 TL iş avansı, ,00 TL Personel maaş avansları olmak üzere toplam ,89 TL devretmiştir. b) 2012 yılı içinde Belediyemiz işlerinde kullanılmak üzere ,77 TL lık avans ve kredi verilmiştir. c) 2012 Yılı içersinde ,66 TL lik kısmının mahsup edilmiştir. d) ,00 TL personel maaş avansları mahsup dönemine aktarılmıştır Yılı Gerçekleşen Gider Bütçesi , Yılında Verilen Avans , Yılında Mahsup Edilen Avans ,66 F) BORÇ STOKU 393 Sayılı Belediye Kanununun geçici 5. maddesine istinaden Hazine Müsteşarlığı Belediyeler Uzlaşma Komisyonu aracılığı ile aşağıda ayrıntısı belirtilen kurumlarla itibari ile geçmişe yönelik borçların yapılandırılmış ve ödenmeye başlanmış olup, devam ettiği, Muaccel hale gelmiş borcunun bulunmadığı görülmüştür TARİHİ İTİBARİYLE BORÇLARI Borcun Adı Kalan Borç Kredi (İller Bankası) ,86 GENEL TOPLAM ,86 G) KAMULAŞTIRMALAR; 2012 yılında; Yol için kamulaştırma, diğer gayrimenkul alım satım ve kamulaştırma, diğer arsa için yapılan kamulaştırmaları olmak üzere toplam ,00 TL lik kamulaştırma yapıldığı görülmüştür.

23 23 H) 2012 YILINDA İHALESİ TAMAMLANAN İŞLER; işe başlama tarihi iş bitim tarihi ilk taahhüt su-kanal koruma klor alkali san.tic. a.ş. 01/02/ /12/ ,00 fen aynan turizm otomotiv tem gıda inş san tic ltd şti 01/01/ /02/ ,00 hal aynan turizm otomotiv tem gıda inş san tic ltd şti 01/01/ /02/ ,00 zabıta aynan turizm otomotiv tem gıda inş san tic ltd şti 01/01/ /02/ ,00 destek aynan turizm oto.tem.gıda inş. san.tic.ltd.şti. (destek) 01/01/ /02/ ,00 su-kanal aynan turizm otomotiv tem gıda inş san tic ltd şti 01/01/ /02/ ,00 veteriner vuslat özel güvenlik & anadolu koruma güv. ltd. şti. ortaklı 01/01/ /12/ ,36 su-kanal turkuaz sosyal hizm. tem. otom. tic. ltd şti 01/01/ /12/ ,00 su-kanal tsunami nakliyat 01/01/ /12/ , yılı bütçesinden ek taahhüt asgari ücret f.farkı fazla kilometre iş ekşilişi/ eksik çalışma gelen hakediş 2013 yılına devir ,00 0, , , ,00 0,00 0, , , ,50 0, ,00 170, , ,00 0, , , ,00 0, ,00 0, , ,00 0, , , , ,25 0, ,36 0, , , , ,93 0, , , , ,80 0, , , , ,16 0,00 zabıta gül ekici arifoğlu yem.öz.sağ.hiz.bil.el.iş.ort.(zab.yar.p 01/01/ /12/ , , , , ,47 0,00 fen çorum sigorta aracılık 01/01/ /12/ , ,00 0,00 522, , ,74 0,00 veteriner asım tuna inş. ltd.şti. (2011/130602) 17/10/ /12/ , ,92 0, , ,92 0,00 fen ismail tokatlı inşaat müh.müt.-alka inş. ve inş.malz.san.tic 05/07/ /12/ ,84 0,00 0, , ,84 0,00 temizlik kutsan gıda top. tem.top.ye.med.teks.turz.(temizlik hizmet a 01/01/ /12/ , , , , , , ,22 0,00 veteriner ag peyzaj petrol yapı tur. nakl. san. tic. ltd. şti 06/01/ /12/ , , , , , , ,83 0,00 mali hiz.müd. şimşek otomasyon (26 kişi per.hiz.al.tan-sa) 09/01/ /12/ , , , , ,14 0,00 destek şimşek otomasyon tem.hizm.turz.inş.tic.ltd.şti(destek müd.) 01/02/ /12/ , , , , ,04 0,00 veteriner habitat peyzaj-botanik 07/01/ /02/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 kültür sartaş gıda san tic 17/01/ /12/ , ,00 0, , ,00 0,00 fen kutludağ inşaat nakliyat maden. tem hizm.tic ltd şti 01/02/ /12/ , ,00 0, , , ,48 0,00 fen bahadır kul mimarlık inş. taah. tic. san. ltd şti 30/01/ /02/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen mizanyapı müh. inş. 30/01/ /03/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 su-kanal şimşek otomasyon ve temizlik hizmetleri tur. inş tic ltd şti 01/02/ /12/ , , , , ,15 0,00 mali hiz.müd. m-turkuaz gıda inş. yemek üretim san ve tic. ltd şti 06/02/ /03/ , ,50 554, , ,26 0,00 fen mert can tur tic. ltd. şti. (fen) 16/02/ /12/ , , , , ,90 0,00 zabıta mert can tur tic. ltd. şti. (zabıta) 16/02/ /12/ , , , ,00 0,00 destek mert can tur tic. ltd. şti. (destek) 16/02/ /12/ , , , ,00 0,00 su-kanal mert can tur tic. ltd. şti. (su) 16/02/ /12/ , ,00 0, , ,00 0,00 hal mert can tur tic. ltd. şti. (hal) 16/02/ /12/ , ,75 0, , ,75 0,00 veteriner ekerler peyzaj çiçekçilik ve fidancılık ürt. paz. 04/02/ /02/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 kültür aksan medya ve danışmanlık san. tic. ltd.şti. 02/02/ /08/ , ,00 0, , ,00 0,00 temizlik avisesa çevre sağ. ve dan. hizm.ltd.şti 16/02/ /03/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 temizlik ekinoks çevre sağlığı medikal elektronik ve güv.malz. ith. 22/02/ /03/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 temizlik ekinoks çevre sağlığı medikal elektronik ve güv.malz. ith. 22/02/ /03/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 temizlik ekinoks çevre sağlığı medikal elektronik ve güv.malz. ith. 22/02/ /03/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 veteriner hayat veteriner kliniği mehmet atıf aktop 01/03/ /12/ , ,00 0, , ,00 0,00 veteriner al-ka inşaat turizm ltd.şti. 18/07/ /12/ , ,43 0, , , ,39 0,00 0,00 veteriner varışlar ağaç mamülleri sanayi ve tic. ltd. şti. 06/03/ /05/ , ,00 0, , , ,84 0,00 fen gelen makina san. taah. tic. a.ş. 07/03/ /04/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 su-kanal snf floerger kımya san.ve tıc.ltd.şti. 20/03/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen örnek tur.ltd.şt. 01/05/ /12/ , , , , , ,20 0,00 mali hiz.müd. günser şirin 01/04/ /12/ , , , , , ,25 0,00 veteriner gizem çiçekçilik tarım san.tic. 30/04/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen kayabalı inş.tem.şti. 11/04/ /12/ , ,00 0, , , ,00 0,00 veteriner çimsan tarımsal ürünleri inşaat taah. ve san. tic ltd şti 12/04/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 veteriner meridyen tesisat yapı malz. paz. inş. ve tic.ltd şti 12/04/ /05/ , ,95 0, , ,95 0,00 kültür aksan medya ve danışmanlık san. tic. ltd.şti. 13/04/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 su-kanal gurbetoğlu harfiyat- osman kaya 16/04/ /12/ , ,00 0, , , ,41 0,00 veteriner hayrettin karaca 16/04/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen ilhan kanat 01/05/ /12/ , , , , , ,26 0,00 imar ulusal cad. ve gıs çözümleri müh bilg. çözümleri tic aş 30/04/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 kültür imc hertürlü med. sağ.inş.gıda turz.teks.san.tic.ltd.şti. 24/04/ /06/ , ,00 0, , ,00 0,00 fen coşkun endüstriyel yapı ve metasl san.tic.a.ş 25/04/ /05/ , ,05 0, , ,05 0,00 temizlik kayabalı inş.tem.şti. 27/04/ /05/ , , , , ,00 0,00 fen cımpor-yıbıtas çımento san.ve tıc.a.s 01/05/ /12/ , ,00 0, , , ,80 0,00 kültür istanbul ajans turz. org. gıda ve dış tic. 05/06/ /06/ , ,00 0, , ,00 0,00 destek fatih gürbüz 04/05/ /05/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 destek varışlar ağaç mamülleri sanayi ve tic. ltd. şti. 10/05/ /07/ , ,50 0, , , ,50 0,00 kültür ceren ajans gelişim Hazır giyim tekstil gıda rek. san ve tic 17/06/ /06/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen nitrokimya kimya san.mühendislik 18/05/ /12/ , ,75 0, , , ,34 0,00 temizlik uygun konteynır ve mak.imalat. 18/05/ /06/ ,00 0,00 0, , ,00 kültür istanbul ajans turz. org. gıda ve dış tic. 30/06/ /07/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen elibol makina elektrik san.tic. emre elibol 15/05/ /06/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 su-kanal metin hafriyat 01/06/ /11/ , , , , ,33 0,00 bilgi işl. netcom bilgisayar 04/06/ /08/ ,00 temizlik sağlam fırça san. tic. ltd.şti. 28/05/ /06/ ,00 veteriner yapıtek mak. tec.inş. taah.gıda ve tem. hayv.teks. oto. tur. 26/04/ /07/ ,00 zabıta polat fotokopi kitap kırtasiye san tic ltd şti. 07/06/ /07/ ,00 kültür fatih yiğit ygt dan.rek.org. 13/06/ /07/ ,00 fen paksoy tek.hız. ve tıc.ltd.stı. 21/06/ /07/ ,00 bilgi işl. ersel inşaat imar plan müh. ve tic. ltd. şti 25/06/ /09/ ,00 temizlik lipesaa makina san. ltd.şti. 08/06/ /07/ ,00 kültür özarslan mobilya-bülent özarslan 05/06/ /06/ ,52 0,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,00 0, ,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,00 0,00 0,00 0, , ,52 0,00 fen asım tuna inş. ltd.şti. 18/06/ /12/ , ,30 0, , , ,76 0,00 veteriner ahmet tuna 12/06/ /08/ , ,00 0, , ,05 0,00 kültür yıldızoğlu organizasyon tem.tur.inş.gıda.san.dış.tic.ltd.şti 20/07/ /08/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 fen 2f tasarım dekarosyon ltd şti. 04/07/ /09/ , ,00 0, ,00 0, ,00 veteriner celal çiçekçi 10/07/ /09/ ,00 0,00 0, , ,00 0,00 imha

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 13.30 KARAR NO 19-20- 21-22- 23-24 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ekrem Demirten, Ahmet

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI SAAT: 14.00 KARAR NO 138-139- 140-141- 142-143- 144 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ahmet Özler,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14: 00 KARAR NO 89-90- 91-92- 93-94- 95 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkan V. Üye Üye Çetin Özdaş, Ekrem

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012 / AĞUSTOS / SAAT : 14.00 KARAR NO 128-129- 130-131- 132-133- 134-135- 136-137 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - Saat : 10.30 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77- 78-79- 80-81- 82-83- 84-85- 86 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ ŞUBAT - SAAT : 15: 00 KARAR NO 24-25- 26-27- 28-29- 30-31- 32-33- 34-35 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - SAAT : 10:00 KARAR NO 102-103- 104-105- 106-107- 108-109- 110-111- 112-113 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 KARAR NO 44-45- 46-47- 48-49- 50-51- 52-53- 54-55- 56-57- 58-59- 60-61- 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015 / HAZİRAN - SAAT : 10.00 KARAR NO 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Belediye Başkanı V. Üye Üye Zeki GÜL,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ MAYIS TARİHİ 06.05.2014 GÜNÜ SALI SAAT: 10.30 TOPLANTI 05 BİRLEŞİM 06 OTURUM 06 KARAR NO 61-62 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ HAZİRAN SAAT : 11:00 KARAR NO 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ EYLÜL - SAAT : 14.30 KARAR NO 103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120-121-122-123-124-125-126 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ OCAK - SAAT : 10.00 KARAR NO 01-02- 03-04- 05-06- 07-08- 09-10- 11-12- 13-14- 15-16- 17-18 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ MAYIS - SAAT : 10.00 KARAR NO 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71- 72-73- 74-75- 76-77- 78 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2013 TARİHİ 05.11.2013 GÜNÜ SALI - SAAT : 10.30 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 13 OTURUM 13 KARAR NO 139 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MAYIS TARİHİ 06.05.2016 GÜNÜ CUMA SAAT : 15.00 TOPLANTI 05 BİRLEŞİM 06 OTURUM 06 KARAR NO 89 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza) / SAAT : 14.30 KARAR NO 138-139-140-141-142-143-144-145-146-147 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye Başkan V. Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14.00 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ EKİM SAAT : 11.00 KARAR NO 145-146- 147-148- 149-150- 151-152- 153-154- 155-156- 157-158- 159-160- 161-162- 163 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI

Detaylı

KAYSERİ KOCASİNAN BELEDİYESİ

KAYSERİ KOCASİNAN BELEDİYESİ KAYSERİ KOCASİNAN BELEDİYESİ 2015 MALİ YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Müdürlüğü Sayfa 6 1-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI Belediyemizin 2015 yılı gider bütçesi

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ 2018-2019 GELİR-GİDER TAHMİNLERİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 2017 Yılı Bütçe Kararnamesi... 5 Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 7 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 ÖDENEK CETVELİ - A ÖRNEK - 5 GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMA B CETVELİ ÖRNEK

Detaylı

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2017 BİRLEŞİM 09 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.05.2017 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 60 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2016 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

OSMANGAZİ BELEDİYESİ Mali Yılı Bütçesi Gelir Gider Tahminleri

OSMANGAZİ BELEDİYESİ Mali Yılı Bütçesi Gelir Gider Tahminleri OSMANGAZİ BELEDİYESİ 2016 Mali Yılı Bütçesi 2016-2018 Gelir Gider Tahminleri www.osmangazi.bel.tr OSMANGAZİ BELEDİYESİ OSMANGAZİ BELEDİYESİ 2016 Mali Yılı Bütçesi 2016-2018 Gelir Gider Tahminleri 2016

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 99-100- 101-102- 103 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Meclis Başkan V. Üye Üye

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ GÜNDEM MADDE NO

TOPLANTI TARİHİ GÜNDEM MADDE NO T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2016 BİRLEŞİM 11 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 09.05.2016 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 69 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2015 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Gelir-Gider Bütçesi. TEKLİF: Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 18.09.2015 tarih 2015/24731 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; Kartal Belediyesi 2016 Yılı Gelir - Gider Bütçesi Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI / SAAT : 14.00 KARAR NO 148-149- 150-151- 152-153- 154-155- 156-157- 158 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye

Detaylı

İLLER BANKASI PAYLARI DÖKÜMÜ

İLLER BANKASI PAYLARI DÖKÜMÜ İLLER BANKASI PAYLARI DÖKÜMÜ TARİH BRÜT KESİNTİ TUTARI NET Ocak 5.886.620,18 2.354.648,08 3.531.972,10 Şubat 7.050.356,44 2.820.142,58 4.230.213,86 Mart 6.714.823,11 2.685.929,25 4.028.893,86 Nisan 6.261.501,02

Detaylı

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ 2016 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU 4 MECLİS KARARLARI (KOMİSYONA SEVK İLE İLGİLİ) 10 ENCÜMEN KARARI 11 ÖZET

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ MART SAAT : 11.00 KARAR NO 31-32- 33-34- 35-36- 37-38- 39-40- 41-42- 43-44- 45-46- 47-48- 49-50- 51-52 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI 2. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 100: Gündemin birinci maddesi; 2016 mali yılı bütçe görüşülmesine

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ 2019-2020 GELİR-GİDER TAHMİNLERİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 2018 Yılı Bütçe Kararnamesi... 5 Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2012 TARİHİ 06.11.2012 GÜNÜ SALI SAAT : 14.00 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 12-2 OTURUM 12-2 KARAR NO 203 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ TEMMUZ / SAAT : 11.00 KARAR NO 114-115- 116-117- 118-119- 120-121- 122-123- 124-125- 126-127 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. ÇORLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 11/11/2009 Karar No:2009/274 TOPLANTIDA BULUNANLAR: Belediye Başkanı Ünal Baysan Belediye ÜYEDEN: Tuncay Yavuz, Evren Özmen Uludağ, Yüksel Topçu, Hasan

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon TL olarak tahmin edilmiş, Finansmanın

Detaylı

2014 MALİ YILI KESİN HESABI

2014 MALİ YILI KESİN HESABI 2014 MALİ YILI KESİN HESABI SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İçindekiler... I Meclis Kararı (2014 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı)... 1-15 Bütçe Gider Kesin Hesap Cetveli - II.Düzey (Örnek:29)...

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 GÜNÜ CUMA- Saat : 14.30 KARAR NO 87-88- 89-90- 91-92- 93-94- 95-96- 97-98- 99-100- 101 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Kurumsal. Sonraki Yıla Devreden. Net Bütçe Bütçe Gideri

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Kurumsal. Sonraki Yıla Devreden. Net Bütçe Bütçe Gideri . Ek 46 BELEDİYE VE BAĞLI İDARELER 11.095.000,00 1.345.740,35 1.345.740,35 11.095.000,00 6.658.737,84 6.658.737,84 4.436.262,16 45 MANİSA İLİ 11.095.000,00 1.345.740,35 1.345.740,35 11.095.000,00 6.658.737,84

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 2012 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2015 yılı gelir bütçemiz

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2016 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ KASIM TARİHİ 04.11.2014 GÜNÜ SALI - SAAT : 11.00 TOPLANTI 11 BİRLEŞİM 12 OTURUM 12 KARAR NO 116 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ HAZİRAN - SAAT: 10.30 KARAR NO 63-64- 65-66- 67-68- 69-70- 71 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2017/171 KARAR TARİHİ : 20/10/2017 KARARIN ÖZÜ: 2018 Yılı Gelir

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1.1.2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1 İÇİNDEKİLER SAYFA ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I-GENEL BİLGİLER.. 4 1-2015 yılı Ocak-Haziran

Detaylı

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Net Bütçe Bütçe Gideri. Sonraki Yıla Devreden.

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Net Bütçe Bütçe Gideri. Sonraki Yıla Devreden. . Ek Bütçe 46 BELEDİYE VE BAĞLI İDARELER 9.121.000,00 850.000,00 1.267.736,57 1.267.736,57 9.971.000,00 6.850.292,20 6.850.292,20 45 MANİSA İLİ 9.121.000,00 850.000,00 1.267.736,57 1.267.736,57 9.971.000,00

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ OCAK KARAR NO 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11-12- 13-14- 15 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/05/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 2 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ TEMMUZ SAAT : 14:00 KARAR NO 110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet

Detaylı

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN GELİŞİMİ Bütçe Yıl: 213 Kurum Kod: 38.34..1 - ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 212 GERÇEKLEŞME TOPLAMI 213 BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ OCAK-HAZİRAN OCAK GERÇEKLEŞME ŞUBAT GERÇEKLEŞME MART

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çarşı Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi Bodrum / Muğla T: F: W:

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çarşı Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi Bodrum / Muğla T: F: W: 0 BODRUM BELEDİYESİ ALTI AYLIK BÜTÇE SONUÇLARI 2014 yılı Ocak-Haziran döneminde 5.646.085,40-TL açık veren bütçe, 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde 14.022.416,60-TL fazla vermiştir. 2014 yılı Ocak-Haziran

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ NİSAN - SAAT : 14.30 KARAR NO 53-54- 55-56- 57-58- 59-60- 61-62- 63-64- 65-66- 67-68- 69-70 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

2016 MALİ YILI KESİN HESABI

2016 MALİ YILI KESİN HESABI 2016 MALİ YILI KESİN HESABI SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİNDEKİLER İçindekiler... Meclis Kararı (2014 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı)... Bütçe Gider Kesin Hesap Cetveli - II.Düzey (Örnek:29)...

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 09.05.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Yönetmelik. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU (2018 MALİ YILI BÜTÇESİ)

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU (2018 MALİ YILI BÜTÇESİ) MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU (2018 MALİ YILI BÜTÇESİ) Plan ve Bütçe Komisyonumuz 20.11.2017 tarihinde saat 17:00'de ve 24.11.2017 tarihinde saat 14:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir

Detaylı

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 2016 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer aldığı

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-ARALIK DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, 1 milyar 139 milyon

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2018 SUNUŞ... 4 I-OCAK HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe... 5 01. Personel... 7 02. Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi...

Detaylı

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ DÖNEMİ : EKİM-2015 BİRLEŞİM : 18 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 16.10.2015 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 89 ÖZÜ : SİNİN 2016 MALİ YILI BÜTÇESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU. Belediyemizin 2016

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2018/137 KARAR TARİHİ : 19/10/2018 KARARIN ÖZÜ: 2019 Yılı Gelir-Gider

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR TARİHİ:18.10.016 KARAR SAYISI: 84516765-301-05/56 MECLİS BAŞKANI: İnş. Müh. Hasan ARSLAN Belediye Başkanı MECLİS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ KASIM TARİHİ 06.11.2015 GÜNÜ CUMA / SAAT : 14.00 TOPLANTI 11 BİRLEŞİM 12 OTURUM 12 KARAR NO 166 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 6682 sayılı 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 16.03.2016 tarihli ve 29655 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YILI 2012 BÜTÇE KESİN HESABI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 SIRA SAYFA İÇİNDEKİLER NO NO 1 Meclis Kararları - 2 Gider Kesin Hesap Cetveli Açıklaması 8 3 Gelir

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 03.10.2016 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen 26.09.2016 tarih ve 47383680-01/11196 sayılı Mali Hizmetler Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 691 sayılı 211 yılı Merkezi yönetim bütçe kanunu

Detaylı

2014 YILI BÜTÇE KARARI

2014 YILI BÜTÇE KARARI 2014 YILI KARARI 1 2014 YILI KARARI 2 2014 YILI KARARI 3 2014 YILI KARARI 4 2014 YILI KARARI 2014 MALİ YILI KARARI Sosyal Güvenlik Kurumu Ziyabey Caddesi No:6 06520 Balgat / ANKARA Telefon : 0312 207 80

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 23.10.24 KARAR NO : 157 KONUSU : 25 Mali Yılı Gider Bütçesi MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 2012 OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir

Detaylı

2. Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde Ödenek Cetveli...9

2. Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde Ödenek Cetveli...9 İÇİNDEKİLER 1. 2015 Yılı Bütçe Kararnamesi...2 2. Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde Ödenek Cetveli...9 3. Ödenek (A) Cetveli...10 4. Gelirlerin Ekonomik Sınıflandırması (B) Cetveli...25 5.

Detaylı

AKSARAY BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Temmuz 2016 KAYSERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Temmuz 2016 KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 KAYSERİ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ 2018 YILI İLK ALTI AY (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ.

BODRUM BELEDİYESİ 2018 YILI İLK ALTI AY (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. 0 BODRUM BELEDİYESİ 2018 YILI İLK ALTI AY (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ 2017-2018 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Yıllık 2017 2018 Değişim Oranı 6 Aylık (Ocak- 6 Aylık (Ocak- Haziran)

Detaylı

2017 MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİ RAPORU

2017 MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİ RAPORU 2017 MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİ RAPORU SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler bütçelerinin ilk altı

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ 2017 YILI İLK ALTI AY (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ

BODRUM BELEDİYESİ 2017 YILI İLK ALTI AY (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ 0 BODRUM BELEDİYESİ 2017 YILI İLK ALTI AY (OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ) BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ 2016-2017 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Yıllık 2016 2017 Değişim Oranı 6 Aylık (Ocak- 6 Aylık (Ocak- Haziran)

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

2015 MALİ YILI BÜTÇESİ

2015 MALİ YILI BÜTÇESİ 2015 MALİ YILI BÜTÇESİ S.NO İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1 Gider Bütçesi Gerekçesi 1-4 2 Gelir Bütçesi Gerekçesi 5-6 3 Bütçe Kararnamesi 7-9 4 Ödenek Cetveli (A) 10-28 5 Gelirlerin Ekonomik Sınıflandırması (B)

Detaylı

ESHOT Genel Müdürlüğü 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

ESHOT Genel Müdürlüğü 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu ESHOT Genel Müdürlüğü 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu I. OCAK - 2014 DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri GİDER Sİ NET 2013 2014 ARTIŞ ORANI OCAK - OCAK - (%) NET GERÇEKLEŞEN

Detaylı

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza)

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 104-105- 106-107- 108 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU Belediye BaĢkanı Üye Üye Zeki

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.05.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yönetmeliği. TEKLİFİN ÖZÜ

Detaylı