KABLOSUZ Hi-Fi SİSTEM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KABLOSUZ Hi-Fi SİSTEM"

Transkript

1

2 KABLOSUZ Hi-Fi SİSTEM Sadece Sonos, Hi-Fi ses ile kablosuz ağınızı (Wi-Fi), çok sağlam bir ağ ile dünya üzerindeki sistem içinde (SonosNet) birleştirerek, dünya üstündeki herhangi bir kaynaktan tüm müzikleri herhangi bir alanda çalmanıza olanak tanır.

3

4 DÜNYADAKİ TÜM MÜZİK KULAKLARINIZA AKSIN Hep bildiğiniz şarkılar ve çıkıştaki sanatçılar. Eskiler. Bağımsızlar. Rock. Caz. Sonos, kişisel müzik koleksiyonunuzun yanı sıra, Spotify, Pandora gibi müzik servisleriyle ve binlerce ücretsiz İnternet radyo istasyonuyla uyumlu olan kablosuz bir sistemdir. Android* akıllı telefonunuz veya tabletinizde, iphone, ipad ve ipod touch ınızda sakladığınız müziği kablosuz olarak Sonos sisteminde çalın. MÜZİK ARŞİVİNİZ Mükemmel müzik arşivini biriktirdiniz, indirdiniz ve düzenlediniz. Artık kulaklıkları bir kenara bırakıp müziği özgür bırakma zamanı. Sonos, bilgisayarınızdaki veya harici bir cihazdaki müzik arşivinizi, evdeki her odaya kablosuz olarak dağıtır. ÜCRETSİZ İNTERNET RADYOSU Dünya çapında yerel istasyonlar ve yayınlar ücretsiz İnternet radyo istasyonu, şovları ve internet yayınlarıyla aranızda hiçbir engel yok. Kablosuz olarak bağlanın ve dinlemeye başlayın. MÜZİK SERVİSLERİ Aklınıza gelen her şarkıyı, evin herhangi bir yerinde, anında dinleyebilirsiniz. Kendi radyo istasyonunuzu yaratın, yeni çıkan parçaları keşfedin veya favori sanatçınızın çıkardığı her parçayı bulun. Sınırlarından kurtulmuş müzik anlayışı budur. Mevcut müzik servisleri bölgeye gore farklılık gösterir. Google Play aracılığıyla indirilmiş müziğin yine de bilgisayarınıza senkronlanması gerekir.

5

6 DİLEDİĞİNİZ HER YERDE MÜZİK İster ekleme yapın, ister sıfırdan başlayın. Sonos un herkese ve her odaya uygun bir hoparlör sistemi var. Soldan sağa CONNECT (üst) CONNECT:AMP (alt) BRIDGE SUB PLAYBAR PLAY:1 PLAY:5 PLAY:3

7

8 PLAYBAR MÜZİKSEVERLER İÇİN SOUNDBAR PLA gerçekçi seslerle, canlı konserlerin müthiş ses dalgalarıyla ve dünya üstündeki tüm müziğin kablosuz akışıyla her mekânı doldurur. Ve bunu sadece, Hi-Fi sesi yüksek çözünürlüklü TV nize getiren kullanımı kolay hoparlör sistemiyle yapar. SİNEMA SESİ KALİTESİ PLAYBAR altı orta woofer ve üç tweeter dan oluşur. Bunlardan ikisi, player ın her bir yanına dış açıyla yerleştirilir ve böylece ses daha geniş bir alana yayılır. SİSTEM OLARAK STEREO PLAYBAR, müzik arşivinizi, ücretsiz İnternet radyonuzu ve daha fazlasını kablosuz olarak dağıtan, yüksekteknolojili, hepsi bir arada stereo sistemi güçlendirir. Playbar Ürün Video

9 Playbar Ürün Video

10 PLAY:5 ORİJİNAL, DAHA BÜYÜK MEKAN, DAHA FAZLA SES KABLOSUZ HOPARLÖR Ses için Hi-Fi dinamo olan hepsi bir arada player. PLAY:5 ın beş hoparlörü ve amplifikatörleri ile kulaklarınıza inanamayacaksınız. Biriyle başlayın ve evinizin her köşesi favori notalarınızla dolana dek arttırın. BİLLUR GİBİ VE MEKANI DOLDURAN SES KALİTESİ Beş dijital atanmış amplifikatörle güçlendirilmiş beş entegre hoparlör: iki tweeter, iki orta driver ve bir subwoofer daha büyük ve daha karmaşık ses ekipmanlarıyla yarışan üstün ses kalitesi sunar. TAMAMEN DİJİTAL SES MİMARİSİ Tıpkı sanatçıların tercih ettiği gibi, belirgin ses reprodüksiyonunun keyfini çıkarın. Tüm filtre ayarlamaları, aktif denkleştirme ve zamanhizalaması, dijital alanda gerçekleşir ve böylece ses kalitesi veya enerjisinde hiçbir şey kaybetmez.

11 Play5 Ürün Video

12 PLAY:3 ZENGİN VE MEKANI KAPLAYAN SES İÇİN ÇOK YÖNLÜ KABLOSUZ HOPARLÖR Etkili sesi kompakt bir boyutla birleştiren, çok yönlü, hepsi bir arada player. Üç tane atanmış dijital amplifikatörle güçlendirilmiş üç hoparlöre sahip olan PLAY:3 mekanınızı duvardan duvara sesle dolduracak. İster yatay, ister dikey yerleştirin; ister rafa koyun, isterseniz duvara monte edin. Küçük mekanlar ve müziğe aç alanlar için mükemmel seçim. KÜÇÜK PAKETTE ETKİLİ SES Üç dijital amplifikatörle güçlendirilmiş üç hoparlör, temiz ve kusursuz ses kalitesi sunar. Bas elemanı güçlü alçak notalar üretirken iki orta driver ve bir tweeter sesi doldurur. HER MEKAN VE ALAN İÇİN ÇOK YÖNLÜ PLAY:3 ü yatay veya dikey olarak yerleştirin ve dahili sensör, temiz ve dengeli ses için hoparlörün çıkışını geliştirsin. Mutfak, banyo, yatak odası, yani herhangi bir odada.

13 Play3 Ürün Video

14 PLAY:1 DERİN, BERRAK Hi-Fi SES SUNAN KOMPAKT HOPARLÖR Başka hiçbir kablosuz hoparlörde böyle bir Hi-Fi sesi, bu kadar kompakt bir tasarımın içinde bulmak mümkün değil. Dönen yüksek sesler, gümbürdeyen alçak sesler ve her ses düzeyinde derin, berrak ses. Dünya üstündeki tüm müziği herhangi bir mekana doldurabilirsiniz. DUYMAKLA KALMAYIN, DİNLEYİN. PLAY:1 in kişiselleştirilebilir sürücüleri ve yazılımı, mükemmel Hi-Fi müzik için, berrak yüksek sesler ve derin, yuvarlanan alçak seslerle zengin ve güçlü bir ses sunar. MÜZİĞİNİZ HER YERDE OLSUN. PLAY:1 in şık, çok yönlü tasarımı, evinizde müziğe ihtiyaç duyulan her yere kolaylıkla uyum sağlar. Yer ne kadar dar olursa olsun şaşırtıcı derecede etkili bir sese sahiptir.

15 Play1 Ürün Video

16 SUB RUHU TİTRETEN SES. KALP ÇARPICI TASARIM. TEK-TUŞLA KURULUM. Müziğin, omurgayı kıvıran, çeneyi düşüren, tüm bedende hissedilen deneyimine bir sismik adım daha yaklaşın. İster Beethoven ın heybetli 5. senfonisini, ister son dönemde popüler olan gümbürdeyen bas tınılarını dinleyin, SUB her tonun, vuruşun, sıçramanın ve salınımın etkisini duymanıza ve hissetmenize olanak tanır. Tüm Sonos güçlendirilmiş bileşenlerle çalışır: PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR ve CONNECT:AMP YÜKSEK VE TEMİZ SES İki güç kesen hoparlör karşılıklı yerleştirilir ve böylece kabin titreşimi yüzünden müzikte hiçbir ses veya enerji kaybı olmaz. YÜKSELTİLMİŞ GÜÇ SUB ı güçlendiren, hoparlörler ve akustik mimariyle mükemmel biçimde uyum sağlayan iki adet en son teknoloji ürünü Class-D dijital amplifikatör.

17 Sub Ürün Video

18 EV SİNEMA SİSTEMİNİ SALLAYACAK MÜKEMMEL GRUP: PLAYBAR + SUB VE BİR ÇİFT PLAY:1 Güç ve incelikli dört adet çok yönlü performer her şeyi çalar ve sesi muhteşem kılar: en sevdiğiniz filmler, TV şovları, oyunlar ve dünya üzerindeki bütün müzikler için üç boyutlu 5.1 ses.

19

20 CONNECT STEREO NUZU SIRADIŞI SES KALİTESİ YAŞATAN SONOS SİSTEMİNE DÖNÜŞTÜRÜN Stereo-severler keyiflenebilirsiniz. Bu, Hi-Fi ınızı Wi-Fi yapan bir Sonos player. Sadece favori stereo nuzu, ev sinema sistemini veya amfili hoparlörünüzü CONNECT e bağlayın ve mevcut ekipmanınızla bir dünya dolusu müziğe kablosuz olarak ulaşın. Yeni jenerasyon müzik anlayışına hoş geldiniz. MEVCUT SES EKİPMANINIZLA BİRLİKTE ÇALIŞIR Ev sinema sisteminizi ve diğer ses cihazlarınızı sorunsuz bir biçimde Sonos Kablosuz Hi-Fi Sisteme entegre eder. ÜSTÜN SES KALİTESİ Analog, optik ve koaksiyel dijital ses çıkışları, en iyi performans için tasarlanmıştır. Sabit veya değişebilen ses çıkış seçenekleri esnek ses kontrolü sağlar.

21 Connect Ürün Video

22 CONNECT:AMP HOPARLÖRLERİNİZİ ZEMİNİ TİTRETEN, ETKİLEYİCİ BİR SONOS SİSTEMİNE DÖNÜŞTÜRÜN Dünya üzerindeki tüm müzikleri favori hoparlörlerinizden dağıtmak istiyorsanız aradığınız Sonos player budur. CONNECT:AMP ı sadece müzik arşivi rafınıza, zemin standına, dışarıya veya tavan içi hoparlörlere yerleştirin ve herhangi bir alıcıya bile gerek kalmadan bir dünya dolusu müzikle her bir odayı kasıp kavurun. Receiver a gerek yok. FAVORİ HOPARLÖRLERİNİZLE BİRLİKTE ÇALIŞIR Dahili amplifikatör, herhangi bir hoparlörü birkaç dakika içinde bir Sonos sistemine dönüştürebileceğiniz anlamına gelir. HER ODADA MERAKLISINA ÖZEL SES KALİTESİ Güçlü Class-D dijital amplifikatörler, her kanal için 55 w la büyük ya da küçük hoparlörleri çalıştırır.

23 Connect:Amp Ürün Video

24 ÇOK GÜÇLÜ KABLOSUZ BAĞLANTI SONOS BRIDGE Router ınız müzik çalmak istediğiniz odada bulunmadığında, Sonos kurmak için mükemmel seçimdir. Kablolama yok. Karmaşık programlamalar yok. Sadece BRIDGE i router ınıza bağlayın ve Sonos player ı evin içinde dilediğiniz yere yerleştirin. Sisteminiz geliştikçe BRIDGE tüm Sonos bileşenlerinizi tek bir dokunuşla internete bağlayarak, odadan odaya çok sağlam bir kablosuz bağlantı sağlar. İKİ YÖNLÜ MÜZİK AKIŞI Dilerseniz player larınızdan birini doğrudan router ınıza bağlayın, ya da router ınız müzik çalmak istediğiniz odada değilse tüm player larınızı kablosuz olarak internetteki sınırsız müzikle buluşturmak için BRIDGE kullanın. ÇOK SAĞLAM KABLOSUZ BAĞLANTI Sonos müziği, kablolar, parazit veya bant genişliği savaşları olmaksızın dilediğiniz yere getirir. Çünkü tescilli, kablosuz örgüsel ağımız olan SonosNet üzerinden çalışır ve bu ağ, evinizde mevcut bulunan kablosuz ağla yarışmaz veya ona etkide bulunmaz.

25

26 DAHA KOLAY KONTROL Kumandayı bulamıyor musunuz? Çünkü bir kumanda yok. Sonos player ınızın kumandasını, kablosuz olarak akıllı telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızla yapın ve her odada başka bir şarkı, ya da her yerde aynı şarkıyı, mükemmel senkronla çalın. AKILLI TELEFON VEYA TABLET Ücretsiz Sonos Controller App i indirin ve tüm Sonos sisteminizi Android akıllı telefonunuz veya tabletinizle, iphone, ipod touch veya ipad inizle kumanda edin. BİLGİSAYAR Mac veya PC nizden anında kumanda için sadece ücretsiz Sonos Controller App i indirin.

27

28 TEK BAŞINA MUHTEŞEM. HEP BİRLİKTE DEVRİM NİTELİĞİNDE. Oturma odasında. Mutfakta. Televizyon odasında. İçeride. Dışarıda. Yukarıda. Aşağıda. Her odada başka bir şarkı, ya da tüm evde aynı şarkıyı, mükemmel bir senkronla çalın. Sonos bileşenleri, tüm evinizi müzikle dolduran zengin, üç boyutlu dinleme deneyimi yaratmak için kablosuz olarak birbirlerine bağlanırlar. Sonos hoparlörler modüler bir sistemin parçaları olduğundan, hoparlörleri kablosuz olarak eşleştirmek ve eviniz için mükemmel kurulumu yaratmak oldukça kolaydır. Daha kapsayıcı stereo dinleme deneyimi için iki tane hepsi-bir-arada hoparlörü eşleştirin. En üst düzey müzik alanını yaratmak için SUB ekleyin veya destansı bir ev sinema sistemi için PLAYBAR, SUB ve iki adet PLAY:1 i birleştirin.

29

30 MUSIC PLAYBAR SUB PLAY:5 İşletim sistemleri (kaydedilmiş dosyalar için) Windows XP SP3 veya üstü Macintosh OS X (10.6 veya üstü) CIFS destekleyen NAS (Network Attached Storage) cihazlar Desteklenen İnternet radyosu MP3 (streaming), WMA Desteklenen ses formatları sitesini ziyaret edin / desteklenen formatlar için müzik Apple Airplay Sonos, derin, yoğun dokulu Hi-Fi sesi, evinizin her odasında, kablosuz olarak doğrudan iphone, ipad veya ipod touch ınızdan itunes müziğinizi çalar. Desteklenen çalma listeleri itunes, WinAmp, Windows Media Player, ve MusicMatch (.m3u,.pls,.wpl) İnternet radyo istasyonları, online müzik servisleri ve yazılım yükseltmeleri için internet bağlantısı (DSL, kablolu modem veya LAN-tabanlı yüksek hızlı internet bağlantısı) gereklidir. İnternet özelliği için bir servis sağlayıcıya ayrı bir ücret ödenmesi gerekebilir; yerel ve/ya uzun mesafe telefon bedelleri uygulanabilir. Not: Tüm özellikler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilirler. Amplifikatör Dokuz adet Class-D dijital amplifikatör Hoparlörler Üç tweeter, altı orta driver Dijital ses girişi Optik Toslink S/PDIF Kontrol Dual IR receiver Ayarlanabilir ton ve ses kontrolleri Alana-özel bas, tiz, balans ve yükseklik kontrolü Stereo Pair ayarı Sol ve sağ kanal olarak hizmet etmek için iki PLAY:3 ü gruplayın. Çoklu konumlandırma Duvarda TV nin altına veya üstüne ya da masanın üzerine düz bir şekilde yerleştirin. Ağ köprüleme 2-portlu Ethernet anahtarı (10/100 Mbps, auto MDI/MDIX) Internet bağlantısı için Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 3.35 x 5.51 x in. (85 x 140 x 900 mm)/11.9 lb (5.4 kg) Amplifikatör İki adet Class-D dijital amplifikatör Hoparlörler Karşılıklı yerleştirilmiş iki güç kesen hoparlör Frekans aralığı 25 Hz e Dijital ses Sıfır kayıplı ses kalitesi için Digital Signal Processing devresi Çoklu konumlandırma Dik yerleştirin veya düz yatırın Ağ köprüleme 1-portlu Ethernet anahtarı (10/100 Mbps, auto MDI/MDIX) Internet bağlantısı için Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 15 x 6.2 x 15.8 in. (380 x 158 x 402 mm)/36.3 lb (16 kg) Amplifikatör Beş adet Class-D dijital amplifikatör Beş driver hoparlör sistemi İki tweeter, iki 3 in. orta driver, ve bir 3.5 in. subwoofer Kulaklık Otomatik algılamalı 3.5 mm kulaklık bağlantısı Ses girişi Otomatik algılamalı 3.5 mm ses giriş bağlantısı Ayarlanabilir ton ve ses kontrolleri Mekana-özel bas, tiz, balans ve yükseklik kontrolü Stereo Pair ayarı Sol ve sağ kanal olarak hizmet etmek için iki PLAY:5 i gruplayın. Ağ köprüleme 2-portlu Ethernet anahtarı (10/100 Mbps, auto MDI/MDIX) Internet bağlantısı için Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 8.50 x x 4.80 in. (217 x 365 x 123 mm)/9.15 lb (4.15 kg)

31 PLAY:3 Amplifikatör Üç adet Class-D dijital amplifikatör Üç driver hoparlör sistemi Bir tweeter, İki orta driver ve bir bas elemanı Ayarlanabilir ton ve ses kontrolleri Mekana-özel bas, tiz, balans ve yükseklik kontrolü Stereo Pair ayarı Sol ve sağ kanal olarak hizmet etmek için iki PLAY:3 ü gruplayın. Ethernet portu Tekli Ethernet portu Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 5.2 x 10.6 x 6.3 in. (132 x 268 x 160 mm)/5.71 lb (2.6 kg) PLAY:1 Amplifikatör İki adet Class-D dijital amplifikatör İki driver hoparlör sistemi Bir tweeter ve bir 3.5 in. midwoofer Ayarlanabilir ton ve ses kontrolleri Mekana-özel bas, tiz, balans ve yükseklik kontrolü Stereo Pair ayarı Sol ve sağ kanal olarak hizmet etmek için iki PLAY:1 i gruplayın. Ethernet portu Tekli Ethernet portu Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 6.36 x 4.69 x 4.69 in. ( x x mm)/4.08 lb (1.85 kg) CONNECT:AMP Giriş bağlantıları Analog (RCA) Amplifikatör Class-D. Nominal güç 110 W RMS (8 ohm a 2x55 W devamlı ortalama güç, THD+N<0.02%) her iki kanal da çalışır halde, 22 Hz- 20 khz- AES17 ölçüm bant genişliği Otomatik geçişli Subwoofer çıkışı Otomatik algılamalı RCA türü, 80 Hz geçiş; alçak frekansları subwoofer a, yüksek frekansları hoparlöre göndermek için çıkışı otomatik olarak ayarlar. Ayarlanabilir ton ve ses kontrolleri Alana-özel bas, tiz, balans ve yükseklik kontrolü Ağ köprüleme 2-portlu Ethernet anahtarı (10/100 Mbps, auto MDI/MDIX) Internet bağlantısı için CONNECT Giriş bağlantıları Otomatik algılamalı analog (RCA) Çıkış bağlantıları Analog (RCA), dijital (optik ve koaksiyel) Ses kalitesi THD+N <0.009%, 20 Hz-20 khz Ayarlanabilir ton ve ses kontrolleri Alana-özel bas, tiz, balans ve yükseklik kontrolü Ağ köprüleme 2-portlu Ethernet anahtarı (10/100 Mbps, auto MDI/MDIX) Internet bağlantısı için Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 2.91 x 5.35 x 5.51 in. (74 x 136 x 140 mm)/1.5 lb (0.69 kg) BRIDGE Ağ köprüleme 2-portlu Ethernet anahtarı (10/100 Mbps, auto MDI/MDIX) Internet bağlantısı için Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 1.61 x 4.33 x 4.33 in. (41 x 110 x 110 mm)/0.59 lb (270 gr) Boyutlar (Y x D x G)/Ağırlık 3.50 x 7.28 x 8.15 in. (89 x 185 x 207 mm)/5.1 lb (2.3 kg)

32 SONOS, HOPARLÖRLERİN MANCHESTER UNITED I. MEVCUT DÜZENİNİZİ DEĞİŞTİRECEK VE ÖDEDİĞİNİZ PARAYA DEĞECEK. ÇÜNKÜ MUHTEŞEM BİR ŞEY. Huffington Post, Temmuz 2013 SONOS GERÇEKTEN BİR HARİKA. Stuff, Ağustos 2013 BÜTÜNCÜL, DAHİYANE SONOS DENEYİMİ; İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ ÖZELLİKLER; GENİŞ, DERİN VE DETAYLI SES DÜZENİ What HiFi, Mayıs 2013 Detaylı bilgi için: Sonos Inc. Tüm hakları saklıdır. SONOS ve tüm Sonos ürün isimleri ve sloganları Sonos, Inc. SONOS Reg. U.S. Pat. & Tm. Off tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. iphone, ipod touch, ipad ve itunes Apple Inc. tescilli markalarıdır. Android Google Inc. tescilli markasıdır. Tüm diğer ürünler ve hizmetler kendi hak sahiplerinin tescilli markaları veya hizmet markaları olabilirler.

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Life sounds brilliant. Sesin renklerini duyun. İşitme cihazı aksesuarları. İşitme Cihazları signia.com.tr İşitme deneyiminizi kişiselleştirin. Çocukları sabah okula götürürsünüz öğle yemeği arasında arkadaşlarınızla

Detaylı

Hayatınıza ışık tutun

Hayatınıza ışık tutun Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Beyaz ambiyans Başlangıç seti E27 9,5 W 8718696548691 Hayatınıza ışık tutun Gün doğumundan gün batımına dek Güne Philips hue beyaz ambiyanslı başlangıç seti

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Flexson videolarını YouTube da izleyin

Flexson videolarını YouTube da izleyin Flexson videolarını YouTube da izleyin SONOS İÇİN KALİTELİ AKSESUARLAR SONOS unuzu mükemmel bir biçimde yerleştirmek ve giydirmek için duvar montajları, zemin stantları ve renkli kaplamalar sipariş edin

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL EL KITABI SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL EL KITABI SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL EL KITABI SI-707138 TÜRKÇE -PAKET IÇERIĞI -TEKNIK ÖZELLIKLER -DONANIM KURULUMU -GARANTI MULTIMEDIA PLAYER 2,5 SATA CASING WITH REMOTE

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

itempo TM 350 ipod için Taşınabilir Hoparlör Sistemi

itempo TM 350 ipod için Taşınabilir Hoparlör Sistemi Evde veya Seyahatte Müzik Dinleyin itempo TM 350, Genius itempo TM ipod hoparlör serisinin en son üyesidir. Bu tek parça, kompakt, taşınabilir hoparlör sistemi özellikle ipod un evde veya açık havada kullanılması

Detaylı

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler AIW750E Amina ürünleri içinde amiral gemisi niteliği taşıyan AIW750E, Evolution serisi ürünler arasında en güçlü ve en geniş bant genişliğine sahip, iki panelden oluşan

Detaylı

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın İhtiyaç duyduğunuz her yerde, tüm dosyalarınıza erişin İstediğiniz bilgisayar, akıllı telefon

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Littlest Pet Shop Açıklamalar

Littlest Pet Shop Açıklamalar Littlest Pet Shop Littlest Pet Shop Dünyası seni bekliyor! Bu uygulama ile en sevdiğin Minişler bir arada! Blythe ve Miniş arkadaşları ile birlikte sanal Minişlerin bakımlarıyla ilgilen, onlarla eğlenceli

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

FlexMount S15 - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

FlexMount S15 - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri GIZLI. ESNEK. HEMISFERIK. Kompakt S15D FlexMount altı megapiksele kadar son derece detaylı bir çözünürlüğe sahip bir evrensel taşınabilir, kolay gizlenebilir video sistemidir. Tamamen hava IP kamera iki

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Ace işitme cihazları. Süper işitme, düşünmek zorunda değilsiniz. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni Ace. Konforlu, neredeyse görünmez, zahmetsiz. İşitme cihazları ailemizin

Detaylı

Genel Özellikler. Radikal Ltd. www.radikaltr.com Aralık 2013 2

Genel Özellikler. Radikal Ltd. www.radikaltr.com Aralık 2013 2 ÜRÜNLER Genel Özellikler Ses ve kontrol sinyalleri ile IP arasında köprü görevi Ethernet bağlantısı (RJ45) Web sunucuları ile uyumlu çalışma Tüm web tarayıcıları ile kontrol edilebilme Seri port bağlantısı

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol.

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. 2 PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Mükemmel ses performansı için çok yönlü seçiminiz Birden fazla bölgede kablosuz kontrol Kolay

Detaylı

16/24 Port Desktop & Rack-mountable Gigabit Ethernet Switch

16/24 Port Desktop & Rack-mountable Gigabit Ethernet Switch 16/24 Port Desktop & Rack-mountable Gigabit Ethernet Switch Kullanım Kılavuzu DN-80100 DN-80110 Paket İçindekiler Aşağıdaki öğeler paketinizde bulunmalıdır: 16/24 Portlu Masaüstü & Rafa Montajlanabilir

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hoşgeldiniz Mobil iletişim dünyasına hoş geldiniz 1 Hoşgeldiniz 2 Ürüne genel bakış 3 Başlangıç 5 Mobile Wi-Fi Web uygulaması 6 Web uygulamasına genel

Detaylı

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN!

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! Biyokimliğiniz ile Evinizi Güvence Altına Alın IInvixium firması dünyada bir ilk olarak biyokimliğiniz ile akıllı evinizi kişiselleştirecek çözümleri sunuyor. Invixium un

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı PCoIP desteği ile Teradici Tera 2321'i temel alır. SD-Z245 zero client, VMware teknolojisini

Detaylı

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS EL KITABI NI-707525 TÜRKÇE HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Öncelikle bu ICIDU Homeplug adaptörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu 200 Mbps Homeplug

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Date: 2011-06-22 Issue No: 11-029 Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Geçerlilik başlangıcı: 2011-06-22 Arkaplan: Müşterilerimizin çoğu A-siparişi ve FFU'dan Scania Radyolarından başka Radyolar talep ediyor.

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması BEYOND Touch UYGULAMASI BEYOND: Two Souls, DUAL SHOCK kontrol cihazınızı ios ya da Android mobil veya tablet cihazı ile değiştirmenizi sağlar. Yine de sıradan

Detaylı

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO Serisi QUATRO UHD+ QUATRO UHD z Seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! QUATRO UHD+ Neden? Çünkü QUATRO UHD+

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1. v1.1. Triode Class A Line Preamplifier

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1.  v1.1. Triode Class A Line Preamplifier Kullanıcı Kılavuzu P R E 1 Triode Class A Line Preamplifier www.lab12.gr v1.1 İçindekiler Pre1 artık sizin Özellikler Kurulum ve Yerleştirme Ön panel Arka Panel Uzaktan Kumanda Ana Bağlantılar Cihazınızın

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Modeller: MS-4075 // 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MS-MD840 // 4 CH 2400W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MS-D5100.5 // 5CH 4200W Max Güç Yüksek

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI

BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI AKILLI İŞİTME CİHAZINIZI KİŞİSELLEŞTİRİN İşitme deneyiminizin kalitesi artık gerçek zamanda ve gerçek hayatta gelişebilir. WIDEX EVOKE cihazınız, kolaylıkla kontrolü devralmanız

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Pakette şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Pakette şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 1 3 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 K U L L A N I M 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA P I L A N D I R M

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN INTERTON CENTRO. Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224

22 (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22 inç (21.5 inç görüntülenebilir) 1920x1080p Full HD

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Full HD 3200Ansi Lümen Ev Sinema Sistemleri için İdeal Projeksiyon Cihazı

Full HD 3200Ansi Lümen Ev Sinema Sistemleri için İdeal Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PJ7822HDL projeksiyon cihazları Full HD görüntü kalitesi ile ev sinema sistemlerinde görüş açınızı değiştiriyor. SuperColor Teknolojisi ile yüksek renk kalitesi sayesinde gerçek hayattaki

Detaylı

Bilgisayar donanım ve yazılım olmak üzere iki bölümden oluşur. Bilgisayarın çalışabilmesi için, ikisi de gereklidir.

Bilgisayar donanım ve yazılım olmak üzere iki bölümden oluşur. Bilgisayarın çalışabilmesi için, ikisi de gereklidir. Bilgisayar donanım ve yazılım olmak üzere iki bölümden oluşur. Bilgisayarın çalışabilmesi için, ikisi de gereklidir. Donanım: Bilgisayarın gözle görülen, elle tutulan tüm elektronik parçalarına donanım

Detaylı

Apple Music. Ortaklık Programı İçin Kimlik Yönergeleri. Haziran 2015

Apple Music. Ortaklık Programı İçin Kimlik Yönergeleri. Haziran 2015 Apple Music Kimlik Yönergeleri Genel Bakış Harika müzik, harika pazarlama ister. Harika bir pazarlama kampanyasının anahtarı, net ve etkileyici mesajlar vermektir. Apple Music i reklam, uygulama, web sitesi

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

Bu 7.1 Ses Kartı ev sinema ve eğlence sistemleri için mükemmeldir. Doyurucu ve benzersiz 3B ses deneyimi.

Bu 7.1 Ses Kartı ev sinema ve eğlence sistemleri için mükemmeldir. Doyurucu ve benzersiz 3B ses deneyimi. A U D I O S U P P O R T A U D I O S U P P O R T 7. 1 S O U N D C A R D SP CD I F AI N D/ OA UPT T E R S P D I F I N / O U T E L K I T A B I M I - 7 0 7 2 1 0 A U D I O S U P P O R T 7. 1 S O U N D C A

Detaylı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W800, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 800Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı, güç verebilen USB

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

Kurulum ve Montaj Kılavuzu

Kurulum ve Montaj Kılavuzu Kurulum ve Montaj Kılavuzu Kurulum ve Montaj Kılavuzu Kutu İçeriği x 1 20kg 44lb x 2 x 1 x 2 x 2 x 1 Hoş Geldiniz TK Promethean dan bir ActivBoard satın aldığınız için teşekkürler. ActivBoard ürünümüzü

Detaylı

ActivClassroom da Evren açılıyor Öğrenciler yıldızlaşıyor Ve dersler uçuşa geçiyor.

ActivClassroom da Evren açılıyor Öğrenciler yıldızlaşıyor Ve dersler uçuşa geçiyor. Deneyimi yaşayın. ActivClassroom da Evren açılıyor Öğrenciler yıldızlaşıyor Ve dersler uçuşa geçiyor. Görüntü, ses ve duyu öğretme ve öğrenmenin ayrılmaz parçalarıdır; hepimiz farklı bileşimlerle, farklı

Detaylı

Cornered Audio ya Hoşgeldiniz. Her yerde Estetik Ses!

Cornered Audio ya Hoşgeldiniz. Her yerde Estetik Ses! Cornered Audio ya Hoşgeldiniz Her yerde Estetik Ses! Cornered ın üçgen hoparlörleri lüks mekanlarda çok iyi bir kuruluma hizmet eden hakikaten profesyonel bir ses tertibatı olarak hak ettiği bir üne sahiptir:

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Yamaha Ses ve Görüntü Ev Sinema Sistemleri

Yamaha Ses ve Görüntü Ev Sinema Sistemleri Yamaha Ses ve Görüntü Ev Sinema Sistemleri 2013 Born Üstün Ses Kalitesi Kablosuz Veri Akışı Tasarım ve Teknoloji Kusursuz Ses İçin Tasarlandı Yamaha V 75 serisi yüksek güç, yüksek netlik, titreşimi önleyen

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

YENİ ürünler içeride BOSE HEDİYE KATALOĞU 2015. Kablosuz. yenihayat

YENİ ürünler içeride BOSE HEDİYE KATALOĞU 2015. Kablosuz. yenihayat ürünler içeride BOSE HEDİYE KATALOĞU 2015 Kablosuz yenihayat KABLOSUZ MÜZİK YAYINI... YERİNDE DURAMAYANLARA... DAHA İYİ SES... Daha iyi ses. Daha iyi hediyeler. Yeni yıl yaklaşırken ister hayatınızdaki

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A8 Tablet TAB 2 A8 etailer Kit'e Dahil Edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Örnek düzen (Amazon, Flipkart) 2

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Linksys PLEK500. Elektrik Hattı Ağ Adaptörü

Kullanıcı Kılavuzu. Linksys PLEK500. Elektrik Hattı Ağ Adaptörü Kullanıcı Kılavuzu Linksys PLEK500 Elektrik Hattı Ağ Adaptörü İçindekiler Genel Bakış 2 Özellikler 2 Elektrik Hattı ağı nasıl çalışır 3 Örnek kurulum 3 Elektrik Hattı Ağını Kurma 4 Kuruluma genel bakış

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047 Sonar II LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzu 33047 Önemli Güvenlik Talimatları Hoparlörü, su ve benzeri sıvılardan uzak tutun. Hoparlörü, her türlü ısı kaynağından uzak tutun. İşitmenize veya birimin

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı

Kullanılacak kablo türü: 3x Kontrol Kutusunun Arkası PC 5.1 Ses kartı. Yeşil. Siyah Turuncu

Kullanılacak kablo türü: 3x Kontrol Kutusunun Arkası PC 5.1 Ses kartı. Yeşil. Siyah Turuncu Ürün bilgileri C A D E F B A: Uydu Hoparlörler (5x) B: Kontrol Kutusu C: Düşük ton hoparlörü D: DVD çevirici kablo (3x) E: PC bağlantı kablosu (3x) F: MP3 çalar bağlantı kablosu G: Ana Ses Kontrolü H:

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Silk işitme cihazları. Görünmezlik için yeni bir adım. signia.com.tr Yeni Silk. Sesin doğal akışına izin verin. Yeni Silk dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri, bütünüyle

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 E L K I TA B I S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 E L K I TA B I S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 E L K I T A B I S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A

Detaylı

DJCONTROL COMPACT VE DJUCED 18 İLE BAŞLAMA

DJCONTROL COMPACT VE DJUCED 18 İLE BAŞLAMA DJCONTROL COMPACT VE DJUCED 18 İLE BAŞLAMA KURULUM DJControl Compact'unuzu bilgisayarınıza bağlayın DJUCED 18 uygulamasını yükleyin DJUCED 18 uygulamasını başlatın Daha fazla bilgi (forumlar, eğitim malzemeleri,

Detaylı

11. KABLOLU VE KABLOSUZ İLETİŞİM

11. KABLOLU VE KABLOSUZ İLETİŞİM 11. KABLOLU VE KABLOSUZ İLETİŞİM Diyelim ki bir gezideyiz fakat diz üstü bilgisayarımızı evde bıraktık ve elektronik postamıza ulaşmak istiyoruz. Hiç problem değil; sadece mesaj alabilen ve internete bağlanabilen

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar Kurumsal iç mekanlar için en ideal çözümler Genel Bakış ViewSonic CDE5500-L 55" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

The Connected Ear. Life sounds brilliant. Yeni Pure 13 BT işitme cihazları. iphone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme.

The Connected Ear. Life sounds brilliant. Yeni Pure 13 BT işitme cihazları. iphone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme. Life sounds brilliant. The Connected Ear. Yeni Pure 13 BT işitme cihazları. iphone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni işitme cihazınıza

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. LC42A15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD TV ürünümüzü satın aldığınız

Detaylı

Beltone First İşitme teknolojisinde öncü

Beltone First İşitme teknolojisinde öncü Beltone. Herkes iyi işitme hakkına sahiptir. Beltone un yolculuğu 1940 ta; kurucusu, en iyi arkadaşının yeniden duyabilmesi için bir cihaz yarattığında başlamıştır. Ve 1940 yılından bugüne Beltone, işitme

Detaylı

JABRA EVOLVE 80. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve80 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli ticari markalar,

Detaylı

TOPLANTILAR AKICI OLSUN

TOPLANTILAR AKICI OLSUN Epson EB-1400Wi Serisi TOPLANTILAR AKICI OLSUN yansıtma genişliği: birden fazla kullanıcı not ekleyebilir yazdırma, kaydetme ve paylaşma İŞ İÇİN TASARLANDI ENTEGRE, ETKİLEŞİMLİ TOPLANTI ODASI SİSTEMİ 100

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın

Detaylı

Jabra. Evolve 75. Kullanım kılavuzu

Jabra. Evolve 75. Kullanım kılavuzu Jabra Evolve 75 Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı

Detaylı

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 İçindekiler 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 3 1.3 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 4 2.0 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 2.0 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 6 2.0 MP IR DOME VP VF IP (20 mt.)... 7 2.0 MP IR BULLET

Detaylı

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) Thin Client Monitör Genel Bakış ViewSonic SD-Z225 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) thin client monitör, donanım hızlandırmalı

Detaylı