ff MARKALAMA SİSTEMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ff MARKALAMA SİSTEMLERİ"

Transkript

1 MARKALAMA SİSTEMLERİ

2 2 NOT: Klemsan Termal Markalama Sistemlerinden yüksek baskı kalitesi ve verim alabilmek için mutlaka orjinal sarf malzemeler kullanılmalıdır. Aksi takdirde, konu ürünler garanti koşulları kapsamı dışında değerlendirilecektir.

3 Klemsan 3 MARKALAMA SİSTEMİ HAKKIMIZDA KLEMSAN A GENEL BAKIŞ 04 KLECARD KART TİP TERMAL MARKALAMA 05 KL-TX300 RULO TİP TERMAL MARKALAMA 05 YAZILIM 06 YAZILIMIN ÖZELLİKLERİ KART TİP TERMAL YAZICI ÖZELLİKLER PAKETİN İÇİNDEKİLER KLECARD VE AKSESUARLAR RİBONLAR PLAKALAR KLEMENS MARKALAMA KABLO MARKALAMA CLIP-IT KABLO ETIKETLERI - KE-NS SERİSİ KABLO ETİKETLERİ - KCPM SERİSİ KABLO ETİKETLERİ İÇİN ŞEFFAF KILIFLAR - KCKKS SERİSİ KENDİNDEN LAMİNASYONLU KABLOYA SARILAN ETİKETLER - KCCM SERİSİ PANO YÜZEYİ VE KOMPONENT MARKALAMA SERT PVC ETİKETLER - KCIPR SERİSİ YAPIŞKANLI PVC ETİKETLER - KCIPA SERİSİ YAPIŞKANLI VİNİL ETİKETLER - KCIP SERİSİ KL-TX300 RULO TİP TERMAL YAZICI ÖZELLİKLER KL-TX300 DONANIM ÖZELLİKLERİ KL-TX300 VE AKSESUARLARI RİBONLAR KLEMENS MARKALAMA KABLO MARKALAMA KABLO ETİKETLERİ - TTKP SERİSİ KABLO ETİKETLERİ İÇİN ŞEFFAF KILIF - KKS SERİSİ PVC ETİKETLERİ - I-KBE SERİSİ KENDİNDEN LAMİNASYONLU KABLO ETİKETLERİ - TTSL SERİSİ ISIYLA DARALAN MAKARONLAR - HSL SERISI PANO YÜZEYİ VE KOMPONENT MARKALAMA POLYESTER ETİKETLER - PYE - SPYE SERİLERİ POLYESTER ETİKETLER - LSL SERİSİ KALIN POLYESTER ETİKETLER - ETPS SERİSİ PVC ETİKETLER - T-PBIP SERİSİ 37 İçerik

4 ff ff Klemsan a Genel Bakış Klemsan 4 Hakkımızda Şirket Profili Değerli Müşterilerimiz, 1974 yılında kurulan KLEMSAN gerçekleştirdiği yatırımlar ile Türkiye de 7 Dünyada 12 ofis ve geniş bayi ağı ile global bir marka haline gelmiştir. Gerçekleştirdiği AR-GE ve üretim yatırımları ile ürün portföyünü ve üretim kapasitesini her geçen gün arttırmaktadır. Elektroteknik, Elektronik, Kablo Yönetimi ve Markalama ürünleri tasarım ve üretimini; Elektronik ürünler için yazılım, donanım, test aparat-makine özel yazılım tasarım ve üretimini; Proseslere özel, standart dışı makine tasarım ve üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirerek uluslararası standart ve uygunluklar çerçevesinde üreten KLEMSAN; Ürünlerinin her koşulda ve her yerde müşterilerine aynı kalitede ulaşmasını sağlamaktadır. klemsan.com klemsan.com klemsan.com klemsan.com Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin! Kataloglar Kataloglara erişmek için, lütfen müşteri temsilcimizle iletişime geçin ya da internet sitemizdeki, dökümanlar ve videolar bölümden PDF kataloglarımızı indirebilirsiniz. OTOMASYON CATALOGUE PRODUCT CATALOGUE Otomasyon Kataloğu Ürün Kataloğu

5 MARKALAMA SİSTEMİ / YAZICILAR Klemsan Termal markalama sistemlerimizin yardımıyla, siz müşterilerimize projeleri için en uygun çözümleri sunuyoruz. Kolay kullanım ve yüksek verimlilik sağlayan ürünlerimiz, her tür endüstriyel markalama ihtiyacınızı karşılayacaktır. 1. Kart Tip Termal Yazıcı 5 Markalama Sistemi Farklı özellik ve çeşitteki etiketleri markalamanın en kolay ve hızlı yolu Klecard tan geçer. Sert ve düz yüzeyli ortamlar üzerinde; l Klemensler l Kablolar l Pano komponentleri l Her tür endüstriyel ürün ve cihaz termal transfer teknolojisi yardımıyla kolaylıkla markalanabilir. Windows tabanlı sürücü yardımıyla en küçük semboller, çizimler, barkodlar ve QR - kodlar basılabilmektedir. 2. KL-Tx300 Rulo Tip Termal Yazıcı Yüksek hızlı KL-Tx300 termal transfer yazıcı, rulo tip etiketlerin markalanması için tasarlanmıştır. Yazıcının küçük ve hafif tasarımı, zorlayıcı saha koşullarında kullanımını kolaylaştırır. KL-Tx300 ile her türden kablo etiketleri, pano komponentleri, klemens şerit etiketleri ve diğer endüstriyel etiketler kolaylıkla markalanabilmektedir.

6 6 Yazılım KlemarkPRO, her tür markalama projesini tek bir yazılım altında yönetmek için Klemsan tarafından geliştirilmiştir. l Kolay kurulur. Temel bilgisayar becerileri yeterlidir. l Bütün Klemsan yazıcılarıyla uyumludur. l Her türden metin, sembol ve görselin yüksek performansla basılmasını sağlar. l Kapsamlı özellikleri ile nitelikli bir ön izleme ve hızlı operasyon sağlar. l Grafik tasarlayıcı ve Klecard evrensel sürücüleri kurulum sırasında otomatik olarak yüklenirler (Windows uyumludur).

7 Donanım İhtiyaçları CPU RAM Disk alanı (HDD/SDD) Görüntüleme Girdi cihazları Yazılım İhtiyaçları Klemsan 32-bit / 64-bit Intel ya da AMD işlemci 2 GB RAM (4 GB tavsiye edilmektedir) Kurulum için 4.0 GB boş disk alanı 15.6 ekran (17 tavsiye edilmektedir) Klavye, üç tuşlu fare 7 İşletim sistemi İnternet tarayıcısı Yazılım Özellikleri 1. Kayıt Odaklı Proje Microsoft Windows Vista, 7, 8/8.1/10 ve. NET Framework 4.0 Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox Markalama projesi, farklı yazıcılar üzerinde ve farklı malzemelerle, sıralama ve gruplandırma yoluyla sürekli yeniden tanımlanabilen bir ilişkisel veri tabanıdır. Bu yöntem, projenin tamamlanması, değiştirilmesi ve farklı sistem konfigürasyonlarına uyarlanması için etkili ve minimum çaba gerektiren bir yoldur. 2. Ms-Windows un Wysiwyg (Ne Görüyorsanız Onu Alırsınız) Felsefesine Uygun Sezgisel Arayüz Kullanıcı bu kayıtları; sırala, filtrele ve gruplandır işlevleriyle bütünleşik bir Ağaç Diyagramı sunumu şeklinde yönetebilir. l Düzenlemenin hemen ardından, proje sayfalarının ön görünümü geri bildirim olarak güncellenir. l Program ön izleme sırasında görsel düzenleme ve Ağaç Diyagramı senkronizasyonu oluşturur. l Kayıtlar/projeler üzerinde, geri al/tekrarla fonksiyonu vardır. l Grafik modunda, semboller sürükle ve bırak yoluyla taşınabilir. l Etiketler için basit yazma ve RTF (zengin metin formatı) düzenleme seçeneği sunar. l Grafik editörü; barkod, QR-kod, dairesel metin, vektör ve tarama görüntüsü desteği verir.

8 3. CAD İndirme 8 Kapsamlı CAD modülü sayesinde, markalama verilerinin, clipboard ile metin dosyaları, MS-Excel dosyaları, MS-Access, E-PLAN ve CAD sistemlerinden alınması sağlanmaktadır. 4. Malzeme Yönetimi Malzemelerin hiyerarşik (ağaç diyagramı) gösterimi, görsel düzenleme için doğrudan seçim ve ön izleme alanına sürüklemeye izin vermektedir. 5. Malzeme ve Özel Etiket Tasarımcısı Klemsan tarafından sunulan standart malzemeler ve müşterinin önceden tanımlayıp düzenlediği etiketlerin geometrik ve metin özellikleri tasarlanabilir. Parametre veri tabanından, her malzeme için yazıcı ayarları belirlenebilir. 6. Şerit / Kesintisiz / Rulo Etiket Malzeme Desteği Terminal Strip Editor, şerit tip rulo malzemeler için güçlü bir baskı ve ön izleme kapasitesi sunmaktadır. 7. Yazıcı Ayarları Yazıcıların malzeme kategorisine atanması ve her yazıcı altında malzemelerin düzenlenmesini sağlayan yazıcı yönetim fonksiyonu bulunur. 8. Baskı Ayarları Baskı sürecinde seçim, kopya faktörleri, makine ayarlarının kontrolü gibi olanaklar sunulur. 9. Sayfa Baskısı Yönetimi Basılacak olan sayfalar, hiyerarşik (ağaç diyagramı) olarak gösterilirler. Bu yapı, gruplandırma ve bağımsız seçime izin vermektedir. 10. Uluslararası Dil Desteği Uygulama, kullanıcı ara yüzü ve markalanacak olan metin için UNICODE dillerini tamamen desteklemektedir.

9 Klemsan 1. Kart Tip Termal Markalama 9 Sipariş No Ürün Klecard Termal Yazıcı Markalama süreci hiç bu kadar zahmetsiz olmadı. Onlarca etiketin saniyeler içinde basılması, size projelerinizi bu işe ayırdığınız zamandan çok daha hızlı tamamlama fırsatını verecektir. Klecard, termal transfer baskı teknolojisine dayanan yeni ve muhteşem bir markalama çözümüdür. Bu teknoloji alkol içermez, leke bırakmaz ve su bazlı değildir; dolayısı ile kuruma zamanı yoktur ve diğer baskı çözümlerinin maliyetinin küsuratı oranında ekonomiktir. Klecard o kadar sessiz ve hızlıdır ki, 6 saniyeden kısa sürede onlarca etiketi, uluslararası standartlara uygun olarak, ister fabrikada ister ofis ortamında kolaylıkla basabilirsiniz. 300 x 600 dpi çözünürlük ve kart başına düşük maliyetli baskıyla, yüksek hacimli uygulamalar için çok idealdir. Klemensler, kablolar, pano komponentleri, butonlar ve diğer pek çok cihaz, markalama yazılımımız, Klemark-Pro nun yardımıyla Klecard tarafından etiketlenebilir.

10 Özellikler l Ribon tasarrufu algoritması, sadece baskı için gereken miktarı kullanarak, ribon sarfını ve baskı maliyetini azaltır, verimliliği maksimize eder. l Dahili yazıcı kafası bütünsellik kontrolü, bütün tek ögeli yazıcı kafalarını otomatik olarak test ederek, yüksek kaliteli metinlerin, sembollerin, barkodların ve görüntülerin basımını sağlamaktadır. l Mükemmel baskı modu, farklı medya türlerini, yazıcının en iyi ayarlarıyla (hız oranı, baskı yoğunluğu ve ribon kontrolü) basabilmenizi sağlar. l Otomatik sıcaklık algılama, çalışma ortamının koşullarına bağlı olarak yazıcı kafasının durumunu kontrol eder ve ayarlar. Plaka Sensörü Ribon Sensörü Medya Sensörü l Klecard ın ribon, plaka ve etiketleri algılmak için kullandığı üç sensörü vardır. Baskı sadece; etiket, plaka ve ribon takılı olduğunda yapılabilir. UYARI: Yazıcı termal baskı kafasının çalışma ortam sıcaklığı 5-55 C aralığındadır Paketin İçindekiler + 1 KleCard yazıcı + 1 Enerji kaynağı + 1 Enerji kablosu (Schucko Standardı) + Klemensler için 1 plaka + Düz etiketler için 1 plaka + Kablo etiketleri için 1 plaka + 1 siyah ribon (takılı) + 1 USB kablosu + Yazıcıyı korumak için 1 örtü + PDF formatında kullanım kılavuzuyla CD

11 Klemsan Klecard ve Aksesuarları Ribonlar Sipariş No Ürün Boyut Renk Adet KL-RB Ribon 110mmx300m Siyah KL-RB Ribon 110mmx300m Kırmızı KL-RB Ribon 110mmx300m Mavi 1 l Klecard ın reçineli ribonları yüksek performanslı formülleriyle, en üst kalitedirler. l Ribonlar 110 genişliğinde ve 300 metre uzunluğundadır. l Erime sıcaklığı, yazıcının baskıyı düşük ısı ayarlarıyla yapabilmesini sağlar ve baskı kafasının yıpranmasını en aza indirger. l Açık havada ve kapalı mekânda uzun süre dayanır. Morötesi, çizilme, aşınma, ovalama, buhar, ter, su, alkol ve pek çok kimyasal etkiye karşı mükemmel şekilde dayanıklıdır. l Baskı 150 C ye kadar dayanabilir. l Değiştirmesi kolaydır: İç çekirdekler hızlı ve kolay ribon değiştirmeye izin veren benzersiz Klemsan tasarımıdır. NOT: Klemsan Termal Markalama Sistemlerinden yüksek baskı kalitesi ve verim alabilmek için mutlaka orjinal sarf malzemeler kullanılmalıdır. Aksi takdirde, konu ürünler garanti koşulları kapsamı dışında değerlendirilecektir.

12 Klecard ve Aksesuarları Plakalar Klemens etiketleri için KL-PLT A Plakası Düz etiketler için KL-PLT B Plakası Kablo etiketleri için KL-PLT C Plakası Order No Product KL-PLT A Plakası (Klemens etiketleri için) KL-PLT B Plakası (Düz etiketler için) KL-PLT C Plakası (Kablo etiketleri için)

13 Klemsan Klemens Markalama 5 mm genişlik 10 mm uzunluk Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart D-NS 5x10 Etiket 5x10mm Beyaz D-NS 6x10 Etiket 6x10mm Beyaz D-NS 5x6 Etiket 5x6mm Beyaz D-NS 5,2x6 Etiket 5,2x6mm Beyaz KCSLF-W 11.2x100 Şerit Etiket 11.2x100mm Beyaz Ürün D_NS 5x6 D_NS 5x10 D_NS 6x10 KCSLF-W 11.2x100 Ürün D_NS 5x6 D_NS 5x10 D_NS 6x10 KCSLF-W 11.2x100 AVK 2,5 AVK 4 AVK 2,5 RD AVK 4 RD AVK 2,5T RD AVK 4 T RD AVK 2,5 CC AVK 4 GD AVK 2,5 F AVK 2,5 CF AVK 2,5 A AVK 2,5R AVK 2,5RT AVK SKT AVK SKTD AVK AS AVK ASD AVK 2,5 CCT AVK 2,5 EA AVK 2,5 CCA AVK 4 FS AVK 2,5-4TK AVK 4CC AVK 4CCA AVK 4CE AVK 4CEA AVK 4R AVK 4RT AVK Y4 AVK Y6

14 14 Ürün PIK 2,5 N PIK 2,5 NK PIK 2,5 ND-A PIK 2,5 ND-B PIK 2,5 NLD PIK 4 N PIK 4 NK PIK 4 ND-A PIK 4 ND-B PIK 4 NLD PIK 2,5 NT PIK 4 NT PYK 1,5 PYK 1,5 M PYK 1,5 MT PYK 2,5 PYK 4 PYK 2,5 T PYK 4 T PYK 2,5-2 F PYK 2,5-M2 F PYK 2,5-M2 FT PYK 2,5-2 FK PYK 2,5-2 FLD PYK 4-2 F PYK 4-2 FN PYK 2,5-2 FD A PYK 2,5-2 FD B PYK 2,5-3 F PYK 2,5-2 FT PYK 2,5-3 FT PYK 3 S PYK 3 SLD (NPN) PYK 3 SLD (PNP) PYK 2,5 A PYK 2,5 EA PYK 2,5 CCA PYK 2,5 E D_NS 5x6 D_NS 5x10 D_NS 6x10 KCSLF-W 11.2x100 Ürün PYK 2,5 ET PYK 2,5 C PYK 2,5 CT PYK 4 C PYK 4 E PYK 6 PYK 6C PYK 6 E PYK 6T PYK 10 PYK 10T YBK 2,5 YBK 4 YBK 2,5 T YBK 4 T YBK 2,5-2 F YBK 2,5-2 FK YBK 2,5-2 FD-A YBK 2,5-2 FD-B YBK 2,5-2 FLD YBK 4-2 F YBK 4-2 FK YBK 4-2 FD-A YBK 4-2 FD-B YBK 4-2 FLD YBK 2,5-3 F YBK 2,5-2 FT YBK 2,5-3 FLD (NPN) YBK 2,5-3 FLD (PNP) YBK 3 S YBK 3 SLD (NPN) YBK 3 SLD (PNP) YBK S YBK SB YBK SLD YBK 2,5 A YBK I YBK IB YBK ILD D_NS 5x6 D_NS 5x10 D_NS 6x10 KCSLF-W 11.2x100 Ürün YBK 2,5 E YBK 2,5 C YBK 2,5 Cx2 YBK 2,5 CD YBK 2,5 CLD YBK 2,5 CT YBK 2,5 ET PCY 2,5 PCY 2,5 N PCY 2,5 E PCY 2,5 L PCY 2,5 EL PB 2,5 PB 2,5T PB 2,5K CPB 6 CPB 6B PYKM 2,5 PYKM 2,5 T PYKMR 2,5 AYK 10/16 TRV 4 S WG - Eki WGO 2 N WGO 2 IR WGO 4 WGO 5 WGO Y 6 WGO YD 6 WGO PB 6 WGO PBD 6 CTP 2.5 PTP 2.5 CTP 2.5E CTP 2.5EA CTP 2.5 C CTP 2.5T PTP 2.5T CTP 2.5 ET CTP 2.5 CT D_NS 5x6 D_NS 5x10 D_NS 6x10 KCSLF-W 11.2x100

15 Klemsan Kablo Markalama Clip-it Kablo Etiketleri - KE-NS Serisi 1,5 mm 2 KE1-NS 4x18 0,5 mm 2 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KE1-NS 4x12 4x12mm Beyaz KE2-NS 4x12 4x12mm Beyaz KE3-NS 4x12 4x12mm Beyaz KE1-NS 4x18 4x18mm Beyaz KE2-NS 4x18 4x18mm Beyaz KE3-NS 4x18 4x18mm Beyaz l / 0,5-1,5 mm 2 kablo kesitine uygundur. l / 1,5-2,5 mm 2 kablo kesitine uygundur. l / 4,0-6,0 mm 2 kablo kesitine uygundur. l / 0,5-1,5 mm 2 kablo kesitine uygundur. l / 1,5-2,5 mm 2 kablo kesitine uygundur. l / 4,0-6,0 mm 2 kablo kesitine uygundur.

16 Kablo Markalama Kablo Etiketleri - KCPM Serisi KCPM-W 4x15 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCPM-W 4x10 4x10mm Beyaz KCPM-W 4x15 4x15mm Beyaz KCPM-W 4x23 4x23mm Beyaz KCPM-W 4x30 4x30mm Beyaz KCPM-Y 4x10 4x10mm Sarı KCPM-Y 4x15 4x15mm Sarı KCPM-Y 4x23 4x23mm Sarı KCPM-Y 4x30 4x30mm Sarı l Yüksek darbe dayanımlı PVC l Kalınlık: 500 mikron l Yüzey Tipi: Parlak l Aşırı derecede sağlam ve darbelere dayanıklı l Aleve dayanıklı ve kendini söndürebilme özellikli l Morötesine(UV) dayanıklı l Etiketler su, kimyasal, gres gibi birçok maddeye karşı dayanıklıdır. l KCPM kablo etiketleri kabloları markalamak için tasarlanmıştır. Etiketler şeffaf kılıfların içine konulmalıdır. l Sıcaklık Aralığı: - 30 C + 60 C

17 Klemsan Kablo Markalama Kablo Etiketleri İçin Şeffaf Kılıflar - KCKKS Serisi Sipariş No Ürün Renk Paket Miktarı KCKKS 10 / 0,5-1,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 15 / 0,5-1,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 23 / 0,5-1,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 30 / 0,5-1,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 10 / 1,0-2,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 15 / 1,0-2,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 23 / 1,0-2,5 mm 2 Şeffaf KCKKS 30 / 1,0-2,5 mm 2 Şeffaf 550 KCKKS KCKKS 10 / 4,0-10,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 15 / 4,0-10,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 23 / 4,0-10,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 30 / 4,0-10,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 10 / 6,0-16,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 15 / 6,0-16,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 23 / 6,0-16,0 mm 2 Şeffaf KCKKS 30 / 6,0-16,0 mm 2 Şeffaf 300 l UL 94-V0 a uygun olarak kendini söndürebilen yumuşak PVC. l Morötesine(UV) dayanıklı l Kadmiyum içermez, kurşunsuz, silikon içermez, teflon içermez. l Renk: Şeffaf (açık mavi katkı maddesiyle). l Sıcaklık Aralığı: -40 C + 80 C l Bu ürün alkole, alkaliye, buhara ve geniş bir yelpazedeki kimyasallara karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. l Bu saydam taşıyıcılar özellikle KCPM kablo etiketlerimiz için tasarlanmıştır. l Kılıfın içinde iki çentik vardır ve bunlar kılıfın içinden çıkıp kaybolmasını engellemek için etikete baskı yaparlar. SEÇİM KILAVUZU KCPM-W 4X10 KCPM-W 4X15 KCPM-W 4X23 KCPM-W 4X30 KCKKS 10 KCKKS 15 KCKKS 23 KCKKS 30

18 Kablo Markalama Kendinden Laminasyonlu Kabloya Sarılan Etiketler - KCCM Serisi KCCM-W 67.5x25 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCCM-W 33.75x13 12x13mm Beyaz KCCM-W 67.5x25 19x25mm Beyaz KCCM-W 135x25 19x25mm Beyaz KCCM-Y 33.75x13 12x13mm Sarı KCCM-Y 67.5x25 19x25mm Sarı 8 20 KCCM-W 135x KCCM-Y 135x25 19x25mm Sarı 4 20 l Vinille kaplanmış PVC l Kalınlık: 90 mikron l Yüzey Tipi: Mat l Yüksek dereceli aşınma dayanımı ve su geçirmezlik. l Arka kısımda akrilik bazlı ve dayanıklı yapışkan. l Alüminyum, çelik, HSE (yüksek yüzey enerjili) plastiklere iyi bağlanma. l Sıcaklık Aralığı: - 40 C + 80 C l Kısa süre için (1 saate kadar) 110 C ye kadar sıcaklık dayanımı.

19 Klemsan Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Sert PVC Etiketler - KCIPR Serisi KCIPR-W 27x27 KCIPR-W 15x27 KCIPR-W 15x50 KCIPR-W 15x67 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCIPR-W 15x27 15x27mm Beyaz KCIPR-W 18x27 18x27mm Beyaz KCIPR-W 27x27 27x27mm Beyaz KCIPR-W 15x50 15x50mm Beyaz KCIPR-W 15x67 15x67mm Beyaz 8 20 KCIPR-Y 27x KCIPR-Y 15x27 15x27mm Sarı KCIPR-Y 18x27 18x27mm Sarı KCIPR-Y 27x27 27x27mm Sarı KCIPR-Y 15x50 15x50mm Sarı KCIPR-Y 15x67 15x67mm Sarı KCIPR-S 15x27 15x27mm Gümüş KCIPR-S 18x27 18x27mm Gümüş KCIPR-S 27x27 27x27mm Gümüş KCIPR-S 15x50 15x50mm Gümüş KCIPR-Y 15x KCIPR-S 15x67 15x67mm Gümüş 8 20 l Yüksek darbe dayanımlı PVC l Kalınlık: 500 mikron l Yüzey Tipi: Parlak l Aşırı dayanıklı ve darbeye dirençli l Alevlere dayanıklı ve kendi kendini söndürebilme l Morötesine(UV) dayanıklı l Etiketler su, kimyasal, gres gibi birçok maddeye karşı dayanıklıdır. l Sıcaklık Aralığı: - 30 C + 60 C

20 Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Yapışkanlı PVC Etiketler - KCIPA-W Serisi KCIPA-W 15x27 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCIPA-W 10x17 10x17mm Beyaz KCIPA-W 9x12 9x12mm Beyaz KCIPA-W 6x15 6x15mm Beyaz KCIPA-W 9x15 9x15mm Beyaz KCIPA-W 8x20 8x20mm Beyaz KCIPA-W 9x35 9x35mm Beyaz KCIPA-W 9x12 KCIPA-W 15x KCIPA-W 9x50 9x50mm Beyaz KCIPA-W 8x27 8x27mm Beyaz KCIPA-W 12.5x27 12,5x27mm Beyaz KCIPA-W 15x27 15x27mm Beyaz KCIPA-W 18x27 18x27mm Beyaz KCIPA-W 27x27 27x27mm Beyaz KCIPA-W 18x35 18x35mm Beyaz KCIPA-W 15x50 15x50mm Beyaz KCIPA-W 15x67 15x67mm Beyaz KCIPA-W 50x100 50x100mm Beyaz KCIPA-W 105x x130mm Beyaz KCIPA-W 75x100 75x100mm Beyaz 1 20 l Çift kaplı yapışkan bantla, darbeye yüksek dayanımlı PVC l Yapışkanın kalınlığı: 220 mikron (yapışkan kartlar için toplam mikron) l Kalıcı şekilde uyarlanmış akrilik yapışkan. l Farklı tabakalara ve pürüzlü yüzeylere iyi yapışma l İyi sıcaklık direnci l İyi tutma gücü

21 Klemsan Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Yapışkanlı PVC Etiketler - KCIPA-Y Serisi KCIPA-Y 6x15 KCIPA-Y 10x17 KCIPA-Y 9x35 KCIPA-Y 15x67 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCIPA-Y 10x17 10x17mm Sarı KCIPA-Y 9x12 9x12mm Sarı KCIPA-Y 6x15 6x15mm Sarı KCIPA-Y 9x15 9x15mm Sarı KCIPA-Y 8x20 8x20mm Sarı KCIPA-Y 18x35 KCIPA-Y 15x KCIPA-Y 9x35 9x35mm Sarı KCIPA-Y 9x50 9x50mm Sarı KCIPA-Y 8x27 8x27mm Sarı KCIPA-Y 12.5x27 12,5x27mm Sarı KCIPA-Y 15x27 15x27,5mm Sarı KCIPA-Y 18x27 18x27mm Sarı KCIPA-Y 27x27 27x27mm Sarı KCIPA-Y 18x35 18x35mm Sarı KCIPA-Y 15x50 15x50mm Sarı KCIPA-Y 15x67 15x67mm Sarı KCIPA-Y 50x100 50x100mm Sarı KCIPA-Y 105x x130mm Sarı KCIPA-Y 75x100 75x100mm Sarı 1 20

22 Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Yapışkanlı PVC Etiketler - KCIPA-S Serisi KCIPA-S 6x15 KCIPA-S 10x17 KCIPA-S 9x35 KCIPA-S 18x35 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCIPA-S 10x17 10x17mm Gümüş KCIPA-S 9x12 9x12mm Gümüş KCIPA-S 6x15 6x15mm Gümüş KCIPA-S 9x15 9x15mm Gümüş KCIPA-S 8x20 8x20mm Gümüş KCIPA-S 15x50 KCIPA-S 15x KCIPA-S 9x35 9x35mm Gümüş KCIPA-S 9x50 9x50mm Gümüş KCIPA-S 8x27 8x27mm Gümüş KCIPA-S 12.5x27 12,5x27mm Gümüş KCIPA-S 15x27 15x27,5mm Gümüş KCIPA-S 18x27 18x27mm Gümüş KCIPA-S 27x27 27x27mm Gümüş KCIPA-S 18x35 18x35mm Gümüş KCIPA-S 15x50 15x50mm Gümüş KCIPA-S 15x67 15x67mm Gümüş KCIPA-S 50x100 50x100mm Gümüş KCIPA-S 105x x130mm Gümüş KCIPA-S 75x100 75x100mm Gümüş 1 20

23 Klemsan Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Yapışkanlı Vinil Etiketler - KCIP Serisi KCIP-Y 10x17 KCIP-Y 8x20 KCIP-Y 9x35 KCIP-Y 9x12 Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Kart Başına Etiket Paket Başına Kart KCIP-Y 7x44 7x44mm Sarı KCIP-Y 10x17 10x17mm Sarı KCIP-Y 9x12 9x12mm Sarı KCIP-Y 6x15 6x15mm Sarı KCIP-Y 9x15 9x15mm Sarı KCIP-S 75x KCIP-Y 8x20 8x20mm Sarı KCIP-Y 9x35 9x35mm Sarı KCIP-Y 9x50 9x50mm Sarı KCIP-S 105x x130mm Gümüş KCIP-S 75x100 75x100mm Gümüş 1 20 KCIP-S 105x130 l Vinil Yapışkanlı esnek film l Kalınlık: 90 mikron l Yüzey Tipi: Parlak l Yüksek dereceli aşınma dayanımı ve su geçirmezlik. l Arkada kalıcı yapışkan. Akrilik yapışkan bazlı dağılan yapıştırıcı. l Alüminyum, çelik, HSE (yüksek yüzey enerjili) plastiklere iyi tutunma. l Sıcaklık Aralığı: - 40 C + 80 C l Kısa süre için (1 saate kadar) 110 C ye kadar sıcaklığa dayanımı.

24 24 2. KL-Tx300 Rulo Tip Termal Markalama Sipariş No Ürün KL-Tx300 Termal rulo etiket yazıcısı KL-Tx300 cihazı ve KLeCard Termal transfer yazıcı ile aynı sistemsel yapıdadır. Ana farklılık bu yazıcının rulo biçimindeki etiketlere baskı yapmasıdır. Bunun anlamı, bu etiketlerin malzemesinin polyester, kâğıt ya da yazıcı kafası boyunca geçebilecek bir tür yumuşak malzeme yapısında olması gerektiğidir. Yazıcı 300 dpi çözünürlükle yüksek hacimli baskıya izin vermektedir. KL-Tx300, rulo biçimindeki etiketlerin tanımlanması ve markalanması için en hızlı ve en kolay yoldur. Bu yazıcıyla 3 farklı boyda, siyah renkte reçine tip ribon kullanılmaktadır. Klemens etiketleri, kablo ve yapışkanlı etiketler, pano yüzey ve komponent etiketleri ile ısıyla daralan makaronlar KL-Tx300 ile kolaylıkla markalanabilmektedir.

25 Klemsan Özellikler Yeni kuşak yüksek performanslı etiket yazıcısı Tx-300 masaüstü termal yazıcımız, en yeni standartlardaki baskı kalitesiyle sınıfındaki diğer yazıcılarla kıyaslandığında daha yüksek performans sunuyor. Yüksek Verimlilik Hızlı kurulum Ekonomik Baskı En küçük boyutlu kablo markalamadan, makine bilgi kartlarına kadar, uygulamalarınız için ince-kalın etiketler, küçük semboller, sayılar, grafikler ve barkod uygulamalarını basabilir. 1) Saniyede 203 mm ye (8 inç) kadar baskı hızı 2) 128 MB taşınabilir ve 128 MB SDRAM bellek 3) 32 GB a kadar MicroSD taşınabilir bellek genişletmesi 4) Kullanıcı dostu, çift duvarlı katlamalı tasarım 5) Seri kablo, dahili Ethernet, 6) USB 2.0 & USB Takma standardı 7) 3.5 Renkli TFT ekran 8) 127 mm (5 inç) çapına kadar etiketler 9) 300 metrelik şeride uygun 10) ENERGY STAR belgeli

26 Özellikler KL-Tx300 Donanım Özellikleri Sipariş No Yazıcının modeli: KL-Tx300 (ekransız) DPI cinsinden çözünürlük: 300 Baskı yöntemi: Termal Transfer & Termal Doğrudan Baskı hızı: 152 mm/s (6 ) Azami genişlik: 106 mm/s (4,17 ) Azami uzunluk: mm/s (450 ) Kaplama: Plastikten yapılmış, çift duvarlı, katlanabilir tasarım Boyutlar (mm): 226 mm (G) x 198 mm (Y) x 332 mm (B) Boyutlar (inç): 8,90 (G) x 7,80 (Y) x 13,07 (B) Ağırlık: 3,75 kg Etiket ruloları: 127 mm (5 ) dış çap Şerit: 300 m metre maksimum uzunluk; 67 mm dış çap;1 çekirdek çapı Şerit genişliği: 40 mm ila 110 mm (1,6 ila 4,3 ) İşlemci: 32-bit RISC CPU Bellek: 128 MB taşınabilir bellek, 128 MB SDRAM bellek, 32 GB a kadar MicroSD taşınabilir bellek genişletmesi Bağlantı: USB 2.0; RS-232; Ethernet 10/100 Mbps; USB Host; Centronics (isteğe bağlı); Harici Bluetooth (sunucu seçeneği); Harici b/g/n kablosuz modül (sunucu seçeneği) Çalıştırma düğmeleri, LED/ LCD: Enerji tuşu; 1 besleme / durdurma tuşu; 8 büyük sembollü / ikonlu LED panel Enerji: Girdi: AC V, 2.5A, 50-60Hz Çıktı: DC 24V, 3.75A, 90W Sensörler: Etiket boşlukları için aktarıcı sensör: Ayarlanabilir yansıtıcı işaretleme sensörü (Blackmark); Filmin dönüşü; Baskı kafası açık Gerçek zamanlı saat: İsteğe bağlı Internet fontları: Barkod: 8 alfanümerik bitmap fontu; Monotype Image Truetype font setiyle ölçeklenebilir CG Triumvirate koyu sıkıştı-rılmış font 1D Barkod: Kod 39, Kod 93, Kod 128UCC, Kod 128 Karakter seti A, B, C, Codebar, Interleave 2/5, EAN-8, EAN-13, EAN-128, UPCA, UPC-E, EAN ve UPC 2 (5) Uzatma, MSI, PLESSEY, POSTNET, ITF14, EAN 14, Kod 11, TELE-PEN, TELEPENN, PLANET, Kod 49, Deutsche Post Identcode 2D Barkod: TLC39, CODABLOCK F, PDF-417, Maxicode, DataMatriz, QR Code, Aztec, Micro PDF 417, GS1 Data- Bar (RSS Barkod) Font / Barkod: Dönme 0, 90, 180, 270 Yazdırma komutu: TSPL-EZTM (EPL, ZPL, ZPL II ile uyumlu) Malzeme türü: Sonsuz, hazır delikli, siyah işaretli, çentikli, bilezikli (dıştan sarılmış) Malzeme genişliği: 19 ila 112 mm (0,75 ila 4,4 ) Malzeme kalınlığı: 0,055 ila 0,254 mm (2,17 ila 10 mil) Malzeme-nin çekirdek çapı: 25,4 ila 38,1 mm (1 ila 1.5 ) Etiket uzunluğu: 3 ila mm; (0,1 ila 450 ) Çevresel Çalışma: 5 ila 40 C, 25 ila %85 nemlilik (yoğunlaşma olmadan) Koşullar: Storage: -40 ila 60 C, 10 ila %90 nemlilik (yoğunlaşma olmadan) Güvenlik talimatları: FCC Klasse B, CE Klasse B, RCM, UL, cul, TÜV/Güvenlik, CCC Çevre koruma: RoHS, WEEE ye karşılık gelmektedir Aksesuarlar: Garanti: İsteğe bağlı aksesuarlar: İsteğe bağlı çalıştırma aksesuarları: Windows Yazılım CD si, Çabuk Çalıştırma Kılavuzu; USB kablo, enerji kablosu, harici evrensel enerji beslemesi Yazıcı: 2 yıl; Yazıcı kafası: 25 km (1 milyon inç) ya da 12 ay, hangisi önce sona ererse; Arka basınç silindiri: 50 km (2 milyon inç) ya da 12 ay, hangisi önce sona ererse Centronics Paralel Oluşturma; Gerçek Zamanlı Saat; 3.5 renkli TFT ekran (gerçek zamanlı saatli); Şerit sonu sensörü; Centronics Paralel Arabirimi; Giyotin Bıçağı (tam) Bluetooth modülü (seri arabirim); b/g/n kablosuz modülü (seri port); Harici rulo tutucu; KP-200 Plus ek-ranlı klavye; KU-007 Plus programlanabilir klavye

27 Klemsan KL-Tx300 ve Aksesuarları Ribonlar 1) Termal transfer filmi (ribon) ve etiketleme malzemesi 2) Termal transfer kafası 3) Basılmış etiket 4) Baskı silindiri 5) Kullanılmış ribon Sipariş No Ürün Boyut Renk Göbek Paket Miktarı Klemark Ribon 30mmx300m Siyah 25, 4 mm / Klemark Ribon 50mmx300m Siyah 25, 4 mm / Klemark Ribon 110mmx300m Siyah 25, 4 mm /1 1 l Klemsan ribonlar her türden etiket ve zorlu uygulamalar için çok yüksek kalite sunar. l Müşteri; barkod, büyük ya da küçük alfanümerik karakter ya da logo basarken çok etkin sonuç elde edebilir. l Bu reçineli termal transfer filmi çok iyi kimyasal direnci ve 250 C ye (482 F) kadar ısı direnciyle çalışabilmektedir. l KLEMSAN reçineli ribonların şerit yapısı PVC, PET, PE, PP ve diğer mat ve parlak plastik yüzeylere baskı yapılmasını sağlar. l Klemark Ribonları, yüksek baskı hızlarıyla hem paketleme endüstrisi hem de endüstriyel markalama için uygundur. l KLEMSAN ribonları 200, 300 ve 600 dpi yazıcı kafaları için idealdir. l Ribonların yenilikçi arka kaplaması baskı kafasını korurken ribon sıkışmalarını önlemektedir.

28 Klemens Markalama Sipariş No Ürün Boyut Renk Paket Miktarı SLF - P1 W 11,2mmx15m Beyaz SLF - P2 W 4,9mmx15m Beyaz 1 l Şerit etiketler, iyi bir yüzey parlaklığı ile uzun ömürlü markalama çözümleri sunar. dereceli aşınma dayanımı. l Etiketler; su, kimyasal, gres gibi birçok maddeye karşı dayanıklıdır. l Yüksek

29 Klemsan Kablo Markalama Kablo Etiketleri - TTKP Serisi 1. İki kırma hattı arasına markalamayı yazın. 2. Kırma hattından katlayıp koparın ve etiket taşıyıcısının içine kaydırın. 3. Esnek malzeme optimal bir şekilde seçilen etiket taşıyıcısına uyum sağlar. Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Satır Başına Etiket Adet TTKP 8x10 8x10mm Sarı / Beyaz TTKP 8x15 8x15mm Sarı / Beyaz TTKP 8x30 8x30mm Beyaz l Hızlı ve maliyet avantajlı kablo markalama için, rulo üzerinde polietilenden yapılmış yüksek kaliteli kimlik etiketleri l Montaj şekli: Etiket taşıyıcısının içerisine yerleştirerek uygulanır. l Malzeme: Beyaz polietilen 0.25 mm l Rulo çekirdeği: 40 mm l Uygun Ribonlar: mm x 300 m

30 Kablo Markalama Kablo Etiketleri İçin Şeffaf Kılıf - KKS Serisi Sipariş No Ürün Renk Paket Miktarı KKS 10 / 1,5-2,5 mm 2 Şeffaf KKS 15 / 1,5-2,5 mm 2 Şeffaf KKS 18 / 1,5-2,5 mm 2 Şeffaf KKS 23 / 1,5-2,5 mm 2 Şeffaf KKS 30 / 1,5-2,5 mm 2 Şeffaf KKS 10 / 2,5-4,0 mm 2 Şeffaf KKS 15 / 2,5-4,0 mm 2 Şeffaf KKS 18 / 2,5-4,0 mm 2 Şeffaf KKS 23 / 2,5-4,0 mm 2 Şeffaf KKS 30 / 2,5-4,0 mm 2 Şeffaf KKS 10 / 6,0-10,0 mm 2 Şeffaf KKS 15 / 6,0-10,0 mm 2 Şeffaf KKS 18 / 6,0-10,0 mm 2 Şeffaf KKS 23 / 6,0-10,0 mm 2 Şeffaf KKS 30 / 6,0-10,0 mm 2 Şeffaf KKS 10 / 16,0-25,0 mm 2 Şeffaf KKS 15 / 16,0-25,0 mm 2 Şeffaf KKS 18 / 16,0-25,0 mm 2 Şeffaf KKS 23 / 16,0-25,0 mm 2 Şeffaf KKS 30 / 16,0-25,0 mm 2 Şeffaf 200 l UL 94-V0 a uygun olarak kendini söndürebilen yumuşak PVC. l Morötesine(UV) dayanıklı l Kadmiyum içermez, kurşunsuz, silikon içermez, teflon içermez. l Renk: Şeffaf (açık mavi katkı maddesiyle). l Sıcaklık Aralığı: -40 C + 80 C l Bu ürün alkole, alkaliye, buhara ve geniş bir yelpazedeki kimyasallara karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. l Bu saydam taşıyıcılar özellikle TTKP kablo işaretleyicilerimiz için tasarlanmıştır. l Taşıyıcının içinde iki çentik vardır ve bunlar taşıyıcıdan kaybolmasını engellemek için, etikete baskı yaparlar. KKS 10 KKS 15 KKS 30 SEÇİM KILAVUZU TTKP 8x10 TTKP 8x15 TTKP 8x30

31 Klemsan Kablo Markalama PVC Etiketler - I-KBE Serisi 1. İki kırma hattı arasında markalamayı yazın. 2. Kırma hattı üzerinden katlayıp koparın ve KBE etiket taşıyıcısının içine kaydırın. 3. Etiket taşıyıcısını kapatın ve bir kablo bağı kullanarak kabloya bağlayın. Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Adet I-KBE1 29x8 Y/W 29x8mm Sarı / Beyaz I-KBE2 39x15 Y/W 39x15mm Sarı / Beyaz l Kablo bağı kullanarak kabloların markalanması için ekonomik ve dayanıklı bir çözümdür. l Çift renkli tasarım tek bir etiket üzerine iki renkli baskı seçenekleri sunarak, maliyetlerin azaltılmasına yardımcı olur. l Montaj şekli: Etiket taşıyıcılar içindir. l Malzeme: Sarı/Beyaz Polyester l Rulo çekirdeği: 40 mm l Uygun Ribonlar: mm x 300 m KBE KBE 2 SEÇİM KILAVUZU I-KBE 1 I-KBE 2

32 Kablo Markalama Kendinden Laminasyonlu Kablo Etiketleri - TTSL Serisi Sipariş No Ürün Yazım Alanı Kablo Çapı Renk Adet TTSL 40- WH 12,7x19,5 12.7x9.0mm D: 3mm Beyaz TTSL 40- WH 19x23,8 19.0x9.0mm D: 4mm Beyaz TTSL 40- WH 12,7x36,5 12.7x12.7mm D: 7mm Beyaz TTSL 40- WH 19x44,5 19.0x12.7mm D: 10mm Beyaz TTSL 40- WH 25,4x36,5 25.4x12.7mm D: 7mm Beyaz TTSL 40- WH 25,4x57, x19.0mm D: 12mm Beyaz TTSL 40- WH 25,4x95, x25.4mm D: 22mm Beyaz TTSL 40- WH 25,4x152,4 25.4x38.0mm D: 36mm Beyaz TTSL 40- WH 50,8x92, x25.4mm D: 22mm Beyaz TTSL 40- WH 50,8x177,8 50.8x37.0mm D: 44mm Beyaz 500 l Kablonun çevresine sarılan, kendiliğinden yapışan etiketler, iki yanı ayrı şekilde gelir. l Etiketin yarısı beyazdır ve geri kalanı şeffaftır. l Şeffaf alan baskılı alan için koruma sağlar. l Uygulama: Kablonun çevresine sarmak içindir. l Malzeme: Vinil 0.25mm l Rulo çekirdeği: 40mm l Uygun Ribonlar: mm x 300 m

33 Klemsan Kablo Markalama Isıyla Daralan Makaronlar - HSL Sipariş No Ürün Kablo Kesiti (mm 2 ) Uzunluk (m) Renk Adet HSL-02-Y Sarı HSL-03-Y Sarı HSL-4.5-Y Sarı HSL-06-Y Sarı HSL-10-Y Sarı 1 Sipariş No Ürün Adet KL-TX 300 için aparat 1

34 Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Polyester Etiketler - PYE - SPYE Serileri Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Adet SPYE-00 SV 27x12,5mm Gümüş SPYE- 01 SV 27x15mm Gümüş SPYE-02 SV 27x18mm Gümüş SPYE-03 SV 35x18mm Gümüş SPYE- 04 SV 70x30mm Gümüş SPYE-05 SV 90x40mm Gümüş SPYE-06 SV 45x15mm Gümüş PYE-01 YL 17x10mm Sarı PYE-01 SV 17x10mm Gümüş PYE - 01 W 17x10mm Beyaz PYE-02 YL 15x6mm Sarı PYE-02 SV 15x6mm Gümüş PYE-02 W 15x6mm Beyaz PYE-03 YL 12x9mm Sarı PYE-03 SV 12x9mm Gümüş PYE-03 W 12x9mm Beyaz SPYE PYE-04 YL 15x9mm Sarı PYE-04 SV 15x9mm Gümüş PYE-04 W 15x9mm Beyaz PYE-05 YL 18x8mm Sarı PYE-05 SV 18x8mm Gümüş PYE-05 W 18x8mm Beyaz PYE l Hızlı ve etkili etiketleme amaçlı, yüksek kaliteli polyester etiketlerdir. l Sarı, Gümüş ve Beyaz renk seçenekleri ile yarı mat polyester yüzey kaplama filmi, termal transfer baskı için mükemmel renk koruması sağlar. l Bu malzeme mükemmel renk aktarımı ve hassas baskı süreci sağlar. l Polyester etiketler metal, lake ve yüksek kaliteli plastiklerin üzerinde kullanılmaya uygundur. l Montaj şekli: Yüzey üzerine doğrudan yapıştırılır. l Yapışkan: Kalıcı akrilik l Yapışkan rulo çekirdeği: 40 mm l Uygun Ribonlar: mm x 300 m

35 Klemsan Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Polyester Etiketler - LSL Serisi Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Adet LSL-03 W 30x20mm Beyaz LSL-03 SV 30x20mm Gümüş LSL-03 YL 30x20mm Sarı LSL-05 W 50x20mm Beyaz LSL-05 SV 50x20mm Gümüş LSL-05 YL 50x20mm Sarı LSL-08 W 80x20mm Beyaz LSL-08 SV 80x20mm Gümüş LSL-08 YL 80x20mm Sarı 1

36 Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Kalın Polyester Etiketler - ETPS Serisi Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Paket Miktarı ETPS 40-SV 27x x12.5mm Gümüş ETPS 40-SV 27x15 27x15mm Gümüş ETPS 40-SV 35x18 35x18mm Gümüş ETPS 40-SV 45x15 45x15mm Gümüş ETPS 40-SV 60x30 60x30mm Gümüş ETPS 40-SV 90x45 90x45mm Gümüş mm kalınlık l Bu yenilikçi etiketler kazıma ve kendinden yazılı markalama ürünlerinin yerini almak için geliştirilmiştir. l Elektrik komponentlerini, buatları, dağıtım kutularını, kontrol panoları, ve daha birçok ürünü markalamak için idealdirler. l Montaj şekli: Kalıcı yapışkan akrilik l Rulolar: 40 mm l Malzeme: Polyester 0.8 mm l Renkler: Gümüş l Uygun Ribonlar: mm x 300 m

37 Klemsan Pano Yüzeyi ve Komponent Markalama Polyester Etiketler - T-PBIP Serisi Sipariş No Ürün Yazım Alanı Renk Adet T-PBIP 27x15 Y/W 27x15mm Sarı / Beyaz T-PBIP 50x15 Y/W 50x15mm Sarı / Beyaz T-PBIP 67x15 Y/W 67x15mm Sarı / Beyaz l Beyaz / sarı polyester etiketler, yapışkanlı pano etiket taşıyıcılarına yerleştirilmelidir. l Şeffaf koruyucu tabakalar, yazılmış etiketlerin üstüne yerleştirilebilirler. l Pano yüzeylerinin ve anahtarların markalaması için hızlı ve ekonomik çözümler. l Çift renkli etiketler maliyetlerinizi de aşağıda tutar. l Montaj şekli: Pano etiket kılıfının içine konulur (Y-PAEK). l Malzeme: Sarı/Beyaz Polyester 0.18 mm l Rulo çekirdeği: 40 mm l Uygun Ribonlar: mm x 300 m Y-PAEK SEÇİM KILAVUZU Sipariş No T-PBIP 27x15 T-PBIP 50x15 T-PBIP 67x Y-PAEK Y-PAEK Y-PAEK Y-BEK S Y-BEK T

38 38 K a r t l a r ı Etiketleri Nasıl Tutacağız Ayıracağız? Yanlış Kullanım Doğru Kullanım 1. Etiketi kırılma noktasından katlayın. 2. Etiketi yukarıdan ayırın.

39 39 Klemsan NOT: Klemsan Termal Markalama Sistemlerinden yüksek baskı kalitesi ve verim alabilmek için mutlaka orjinal sarf malzemeler kullanılmalıdır. Aksi takdirde, konu ürünler garanti koşulları kapsamı dışında değerlendirilecektir.

40 NOTLAR 40

41

42 klemsan.com Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin! klemsan.com klemsan.com klemsan.com Kızılüzüm Mahallesi Kemalpaşa Kızılüzüm Cad. No: Kemalpaşa - İzmir / TÜRKİYE Tel: ( ) Fax: ( ) MARKING SYSTEM Kataloğu Revision No:

TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI

TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI Sipariş No. Ürün Renk En Boy 1020 100 SLF - P1W Beyaz 11,2 mm 15 m Paket adedi 1 Sipariş No. Ürün Hat başına etiket sayısı Baskı alanı En Etiket sayısı Karakter sayısı

Detaylı

KATALOG ESNEK MALZEMELER TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI. Tel : Fax:

KATALOG ESNEK MALZEMELER TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI.  Tel : Fax: KATALOG ESNEK MALZEMELER Termotransfer Yazıcı Yazım çözümlerini; Bağlantı ucu blokları Tekli kablolar Bileşenler ve koruma parçaları Düğmeler ve sinyal parçaları Paneller ve makineler Donanım Aksesuarlar

Detaylı

KATALOG ESNEK MALZEMELER. Klemsan TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI. Tel : Fax:

KATALOG ESNEK MALZEMELER. Klemsan TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI.   Tel : Fax: KATALOG ESNEK MALZEMELER Termotransfer Yazıcı Markalama çözümleri Klemensler Tekli kablolar Bileşenler ve koruma parçaları Düğmeler ve sinyal parçaları Paneller ve makineler Donanım Aksesuarlar İçin kullanabilirsiniz.

Detaylı

EKİM 2013 FIYAT LISTESI. Sipariş kod Açıklama EKİM 2013

EKİM 2013 FIYAT LISTESI. Sipariş kod Açıklama EKİM 2013 EKİM 2013 FIYAT LISTESI Sipariş kod Açıklama EKİM 2013 KLEMENS 304120 AVK 2.5 GRİ 1,080 KLEMENS 304121 AVK 2.5 MAVİ 1,080 KLEMENS 304122 AVK 2.5 YEŞİL 1,080 KLEMENS 304123 AVK 2.5 SARI 1,080 KLEMENS 304124

Detaylı

KABLO MARKALAMA VE CİHAZ ETİKETLEME YENİ SUPVAN TP76E

KABLO MARKALAMA VE CİHAZ ETİKETLEME YENİ SUPVAN TP76E KABLO MARKALAMA VE CİHAZ ETİKETLEME YENİ SUPVAN TP76E TP76E Genel Özellikler Tp76E Termal transfer metodu ile 300 dpi baskı kalitesi LCD Ekran beyaz arka plan ışığı PC Bağlantısı USB 2.0 hızlı kolay ekonomik

Detaylı

BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ

BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ Fiyatlar 20 Ocak 2014 itibariyle geçerlidir. Fiyat değişikliği olur ise bildirilecektir. ÖZELLİKLERİ - Hem portatif olarak, hem de PC ile kullanılır - Çok

Detaylı

EKİM 2016 LİSTE FİYATI BİRİM (ADET/METRE)

EKİM 2016 LİSTE FİYATI BİRİM (ADET/METRE) ÜRÜN GRUBU STOK KODU STOK ADI EKİM 2016 LİSTE FİYATI BİRİM (ADET/METRE) EKİM 2016 BİRİM FİYATI PARA BİRİMİ PCB KLEMENS 0.0.0.0.90117 BDK 1 0,5100 1 0,5100 TL PCB KLEMENS 0.0.0.0.90127 BDK 1/2 1,2900 1

Detaylı

devam edecektir. Ar-ge departmanına yapmış olduğu yatırımlarla uzman mühendis kadrosuyla birlikte yeniliklere ve verimliliğe her zaman önem veren bir

devam edecektir. Ar-ge departmanına yapmış olduğu yatırımlarla uzman mühendis kadrosuyla birlikte yeniliklere ve verimliliğe her zaman önem veren bir Firma Profili: Savema Markalama ve Kodlama Makinaları 2007 yılında siz değerli iş ortaklarımızın memnuniyeti için üretim yapmak amacı ile kurulmuştur. Termal yazıcıları üreten ilk ve tek Türk firması olmanın

Detaylı

ÜRÜN GRUBU STOK KODU STOK ADI Ekim 15 BİRİM (ADET/METRE) EKİM 2015 BİRİM FİYATI PARA BİRİMİ PCB KLEMENS 0.0.0.0.90117 BDK 1 0,4600 1 0,4600 TL PCB

ÜRÜN GRUBU STOK KODU STOK ADI Ekim 15 BİRİM (ADET/METRE) EKİM 2015 BİRİM FİYATI PARA BİRİMİ PCB KLEMENS 0.0.0.0.90117 BDK 1 0,4600 1 0,4600 TL PCB ÜRÜN GRUBU STOK KODU STOK ADI Ekim 15 BİRİM (ADET/METRE) EKİM 2015 BİRİM FİYATI PARA BİRİMİ PCB KLEMENS 0.0.0.0.90117 BDK 1 0,4600 1 0,4600 TL PCB KLEMENS 0.0.0.0.90127 BDK 1/2 1,1700 1 1,1700 TL PCB KLEMENS

Detaylı

VİDALI KLEMENSLER. Vida Sıkıştırmalı Bağlantı Sistemi

VİDALI KLEMENSLER. Vida Sıkıştırmalı Bağlantı Sistemi Klemens ve Aksesuarları - 2015 VİDALI KLEMENSLER Ayırma Plakası İzolasyon Kapağı Test Fişi Ayırma Dili Grup Etiketi Tarak Köprü Montaj Rayı Vida Sıkıştırmalı Bağlantı Sistemi En çok kullanılan bağlantı

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Hemen Teklif İsteyin. info@ankamuh.com ANKA ELK.ELEKT.MÜH.SAN.TİC.LTD.ȘTİ. PERPA TİC.MERK. A BLOK K:2 NO:11-12 ȘİȘLİ/İSTANBUL

Hemen Teklif İsteyin. info@ankamuh.com ANKA ELK.ELEKT.MÜH.SAN.TİC.LTD.ȘTİ. PERPA TİC.MERK. A BLOK K:2 NO:11-12 ȘİȘLİ/İSTANBUL Hemen Teklif İsteyin 08503044668 ANKA ELK.ELEKT.MÜH.SAN.TİC.LTD.ȘTİ. PERPA TİC.MERK. A BLOK K:2 NO:11-12 ȘİȘLİ/İSTANBUL info@ankamuh.com ÜRÜN GRUBU STOK KODU STOK ADI Ekim 15 BİRİM (ADET/METRE) EKİM 2015

Detaylı

01 - KLEMENSLER ve AKSESUARLAR

01 - KLEMENSLER ve AKSESUARLAR 01 - KLEMENSLER ve AKSESUARLAR İÇİNDEKİLER NİSAN 2016 AVK Serisi Vidalı Klemensler Sayfa 10 Yüksek Akım Klemensleri Sayfa 23 PYK Serisi Pratik Yay Baskılı Klemensler Sayfa 25 YBK Serisi Yay Baskılı Klemensler

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

FLEXIMARK Micro Kit - "Yerinde" plastikten kablo ve tek damar işaretleme için ihtiyacınız olan tüm aksesuarı içeren, pratik bir kutu.

FLEXIMARK Micro Kit - Yerinde plastikten kablo ve tek damar işaretleme için ihtiyacınız olan tüm aksesuarı içeren, pratik bir kutu. - "Yerinde" plastikten kablo ve tek damar işaretleme için ihtiyacınız olan tüm aksesuarı içeren, pratik bir kutu. Montaj süresi Kimyasallara dayanıklı Faydalar Değişik uygulamalar için tek sistem Etiketi

Detaylı

Zebra kiosk ve entegre baskı çözümleri

Zebra kiosk ve entegre baskı çözümleri Zebra kiosk ve entegre baskı çözümleri Gözetimsiz baskı uygulamalarında güvenilir performans İhtiyacınız olan baskı uygulaması; bilet ve fişlerden biniş kartlarına ne olursa olsun, Zebra tam ihtiyacınıza

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

MARKALAMA Markalama Sistemleri

MARKALAMA Markalama Sistemleri Markalama Sistemleri Dekafix Klemens Markalama Çeşitli konnektörler için her türlü markalama isteklerini pratik, hızlı, düzenli ve mükemmel bir görsellikte çözer. Dekafix - kullanıma hazır olan markalama

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Domino G-Serisi i-tech termal ink jet yazıcı

Domino G-Serisi i-tech termal ink jet yazıcı Domino GSerisi itech termal ink jet yazıcı Zorlu yüzeyler için modüler çözüm Yenilikçi mürekkepleri ile esnek yazıcı kontrolü. Üretim etkinliğini arttıran akılcı kodlama çözümü. Scan the code to find more

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017 FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017 YENİLİKLER KLEMENS ve AKSESUARLAR 1 ŞUBAT 2017 YENİLİKLER Meastro Astronomik Zaman Rölesi Meastro, ayarlanan coğrafi koordinatlara veya seçilen şehir bilgisine göre ve gerçek zaman

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017 FİYAT LİSTESİ YENİLİKLER KLEMENS ve AKSESUARLAR YENİLİKLER Meastro Astronomik Zaman Rölesi KPR-SWE 2 Kontaklı PLC Röle Meastro, ayarlanan coğrafi koordinatlara veya seçilen şehir bilgisine göre ve gerçek

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ

TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ A Premium Wax A Permium Wax, düşük enerjide mürekkep yoğunluğu sayesinde mükemmel baskı kalitesi verir. Yüksek duyarlılıktaki bu ribon, hızlı ve net

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017 FİYAT LİSTESİ YENİLİKLER KLEMENS ve AKSESUARLAR YENİLİKLER Meastro Astronomik Zaman Rölesi KPR-SWE 2 Kontaklı PLC Röle Meastro, ayarlanan coğrafi koordinatlara veya seçilen şehir bilgisine göre ve gerçek

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

V220i Termal transfer yazıcı

V220i Termal transfer yazıcı V220i Termal transfer yazıcı Performans ve değere geçiş Esnek ambalajlar ve etiketler için V220i ihtiyaç duyduğunuz kodlama çözümünü en uygun fiyata sunar. Kompakt tasarımı ile kurulumu çok basittir. Termal

Detaylı

MART 2015 FIYAT LISTE BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ

MART 2015 FIYAT LISTE BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ MART 2015 FIYAT LISTE BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ info@ankamuh.com Tüm fiyatlar KDV hariç Euro'dur. TCMB Döviz satış kurundan faturalanır. Ürünler karşı taraf ödemeli kargo ile yollanır.

Detaylı

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal POS Sistemleri POP-950 Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal Intel Atom Core Dual 1.8GHz İşlemci DDR3 RAM Modülü (4GB a Kadar) Akıllı Fanlarla Mükemmel Soğutma Sistemi

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

Kle,nsan FİYAT LİSTESİ

Kle,nsan FİYAT LİSTESİ Kle,nsan FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017 YENİLİKLER KLEMENS ve AKSESUARLAR ŞUBAT 2017 cc. co,"..., t I 12 11 14.1 cot "M..,,.v,,.o. u 1 YENİLİKLER Meastro Astronomik Zaman Rölesi :., Meastro, ayarlanan coğrafi

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ

BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ Selvili Sok. No:8 4.Levent ISTANBUL TEL:212 264 02 20-21 BRADY KOMPLE ETİKETLEME / İŞARETLEME ÇÖZÜMLERİ Tüm fiyatlar KDV hariç Euro'dur. TCMB Döviz satış kurundan faturalanır. Ürünler karşı taraf ödemeli

Detaylı

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ LRH LOVATO Electric senaryoları sayesinde direk kullanım SADELİK VE VERİMLİLİK Düșük enerji tüketimli sade dizayn Yüksek güvenilirlikli endüstriyel komponentler DAYANIKLI Plastik

Detaylı

DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI

DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI SureColor SC-F2000 DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI BİR TİŞÖRT BASKISINI MERDANELER BÜYÜK SANİYEDE ALIN PARLAK RENKLER KÜÇÜĞE EKONOMİK Doğrudan giysiye baskı çözümünde tişörtlerin hızlı, kolay ve çok rekabetçi

Detaylı

V120i Termal transfer yazıcı

V120i Termal transfer yazıcı V120i Termal transfer yazıcı Zamanınızı ve paranızı korur Dijital baskı teknolojisine akılcı yükseltme ve esnek paketleme sınıfında en uygun maliyetli çözüm. Üretim hattınızı dijital kodlama ile tanıştırmanızın

Detaylı

Türkiye nin etiketçisi...

Türkiye nin etiketçisi... Türkiye nin etiketçisi... KAĞIT ETİKETLER Kuşe Etiket Zemini düzeltilmiş üzerine kuşe hamuru sıvanmış kağıttan üretilen etiket türüdür. Vellum etikete oranla daha parlak görünümlü bir etiket çeşididir.

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ Makine si Sarf eme z l a M Kağıt Mürekke p Servis rça a Yedek P İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI : Rodin E6080UV Baskı Gen. / Uzunluk : 800mm X 550mm : 700

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

Vida Bağlantılı Ray Klemensleri 6-11. AVK SERİSİ - Geçiş Klemensleri. * Topraklama Klemensleri PEK SERİSİ MVK SERİSİ BARALI AYIRMA KLEMENSLERİ

Vida Bağlantılı Ray Klemensleri 6-11. AVK SERİSİ - Geçiş Klemensleri. * Topraklama Klemensleri PEK SERİSİ MVK SERİSİ BARALI AYIRMA KLEMENSLERİ Ürün Grupları Sayfalar Vida Bağlantılı Ray Klemensleri 6-11 AVK SERİSİ - Geçiş Klemensleri * Güç bağlantılı / Pabuç Bağlantılı / PB Serisi Güç Klemensleri * Topraklama Klemensleri içindekiler PEK SERİSİ

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Ürün no.: BPS 304i SM 100 D Barkod konumlandırma sistemi

Ürün no.: BPS 304i SM 100 D Barkod konumlandırma sistemi Teknik veriler Temel veriler Seri Sipariş hatırlatması BPS 300i Barkod bandı ayrı sipariş edilmelidir Çalışma sadece MS 3xx veya MK 3xx bağlantı parçası ile birlikte mümkündür Optik veriler Odak derinliği

Detaylı

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları Laboratuvar Terazileri Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları TABLET SİSTEMİ LABORATUVAR 7 Dokunmatik Ekran Andorid İşletim Sistemi Bluetooth veya kablo ile bağlantı

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Önemli Teknolojik Özellikler

Önemli Teknolojik Özellikler Gerçek 1.3 Mega Piksel Otomatik Odaklamalı Web Kamerası Genius, yenilikçi bir web kamerası olan Slim 1322AF yi sunmaktan gurur duyar. Optik, otomatik odaklamalı bir merceğe sahiptir ve gerçek zamanlı,

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Ürün Kataloğu - 2014

Ürün Kataloğu - 2014 Ürün Kataloğu - 2014 1 Ray Klemensleri ve Aksesuarları 18-155 Vida Bağlantılı Klemensler AVK Serisi 22-37 MVK Serisi 38-39 Fonksiyonel Klemensler 40-41 PB Serisi Klemensler 44 CPB Serisi Klemensler 45

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Online teknik sayfa. MDA800 Master Data Analyzer TAKIP VE IZLEME SISTEMLERI

Online teknik sayfa. MDA800 Master Data Analyzer TAKIP VE IZLEME SISTEMLERI Online teknik sayfa MDA800 Master Data Analyzer A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Kumanda birimi Sipariş bilgileri Tip Stok no. MDA800 1079162 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/master_data_analyzer

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132989 MSI 430-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler Temel

Detaylı

MARKALAMA Markalama Sistemleri

MARKALAMA Markalama Sistemleri Sistemleri Dekafix Klemens Çeşitli konnektörler için her türlü markalama isteklerini pratik, hızlı, düzenli ve mükemmel bir görsellikte çözer. Dekafix - kullanıma hazır olan markalama her türlü klemens

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134315 MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri

Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri Mürekkep Püskürtme. Lazer. Termal Transfer. Etiketleyiciler. Takip ve İzleme. Sarf Malzemeleri. Parçalar ve Servis. Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri Tel Kaplamalı Kablo

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

TAN BARKOD ETi TAN BARKOD ET KET i

TAN BARKOD ETi TAN BARKOD ET KET i DİREK TERMAL TDP-225 127mm / sn baskı hızı 54mm baskı genişliği 2.286mm baskı uzunluğu Seri ve usb 2.0 bağlantı arabirimi RTC Tarih, saat DİREK TERMAL TDP-225W 127mm / sn baskı hızı 52mm baskı genişliği

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134312 MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler

Detaylı

Etiket baskılarınız için kısa zamanda doğru çözüm

Etiket baskılarınız için kısa zamanda doğru çözüm Dijital Etiket icolor 700 Rulodan ruloya dijital etiket yazıcısı Etiket baskılarınız için kısa zamanda doğru çözüm Kısa trajlar için doğru dijital çözümler. icolor 700 dijital etiket makinası dakikada

Detaylı

Ray Klemensleri ve Aksesuarları Vida Bağlantılı Klemensler Yüksek Akım Klemensleri Çok Katlı Ray Klemensleri Sensör Klemensleri Ayırma Klemensleri

Ray Klemensleri ve Aksesuarları Vida Bağlantılı Klemensler Yüksek Akım Klemensleri Çok Katlı Ray Klemensleri Sensör Klemensleri Ayırma Klemensleri 1 Ray Klemensleri ve Aksesuarları Vida Bağlantılı Klemensler AVK Serisi 20-31 MVK Serisi 32-33 Fonksiyonel Klemensler 34-35 PB Serisi Klemensler 38 CPB Serisi Klemensler 39 Yüksek Akım Klemensleri Güç

Detaylı

İçerik. Ürün no.: DCR 202i FIX-M1-102-R3-G-V Sabit 2D kod okuyucusu

İçerik. Ürün no.: DCR 202i FIX-M1-102-R3-G-V Sabit 2D kod okuyucusu Ürün no.: 50134100 DCR 202i FIX-M1-102-R3-G-V Sabit 2D kod okuyucusu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Çıktı ve Çıkış Aygıtları

Çıktı ve Çıkış Aygıtları Çıktı ve Çıkış Aygıtları 1 Çıktı nedir? Çıktı, kullanıma uygun hale getirilecek şekilde işlenmiş veridir. 2 Çıktı nedir? Çıkış aygıtı, bilgiyi bir veya daha fazla insana aktaran donanım bileşeni tipidir.

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Teknik veriler Temel veriler Seri MLC 500 Cihaz türü Alıcı içeriği 2 adet çevirme yuvası BT-IP Uygulama Eldiven İşlevler İşlev paketi İşlevler Temel Transfer kanalı değişimi Otomatik start/restart Karakteristik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar 3M VHB Bantlar VHB THE Acrylic Foam Tape Güvenilirlik, Güç ve Dayanıklılık VHB Akrilik Köpük Bantlar Kalite avantajları güçlü ve dayanıklı yapıştırma geliştirilmiş estetik görüntü mükemmel sızdırmazlık

Detaylı

Online teknik sayfa. MDA650 Image Master Data Analyzer TAKIP VE IZLEME SISTEMLERI

Online teknik sayfa. MDA650 Image Master Data Analyzer TAKIP VE IZLEME SISTEMLERI Online teknik sayfa MDA650 Image Master Data Analyzer A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. MDA650 Image 1079163 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/master_data_analyzer

Detaylı

Z Series /RZ Serisi Hızlı Referans Kılavuzu

Z Series /RZ Serisi Hızlı Referans Kılavuzu Z Series /RZ Serisi Hızlı Referans Kılavuzu Bu kılavuz yazıcınızın günlük kullanımında yardımcı olması için hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için Kullanıcı Kılavuzu'na başvurun. İçindekiler Dış Görünüm...........................................................

Detaylı

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Eye 320 ile gerçek tak ve çalıştır özelliğini yaşayın! Bu USB Video Sınıfı web kamerası için hiçbir sürücü gerekmez. Her yerde, her türlü dizüstü, masaüstü

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Kullanma Kılavuzu DA-70863 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri:

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri: BenQ projektör ile 3D içerik nasıl izlenir: BenQ projektörünüz D-Sub, Komponent, HDMI, Video ve S-Video olarak aktarılan üç boyutlu (3D) içeriğin oynatılmasını destekler. Ancak BenQ projektör ile 3D içeriği

Detaylı

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7.

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7. %100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım Profesyonel Operatör Paneli Operatör Paneli - Proop10 Operatör Paneli - Proop7 www.emkoelektronik.com.tr Panel Boyutları & Ekran Çözünürlükleri Operatör Paneli - Proop10

Detaylı

USB BELLEKLER. Micro Square Card. En küçük USB kart. Doğrudan pazarlama için mükemmel. Hafi f. Mikro UDP-çip ile. 5 adetten itibaren sipariş imkanı

USB BELLEKLER. Micro Square Card. En küçük USB kart. Doğrudan pazarlama için mükemmel. Hafi f. Mikro UDP-çip ile. 5 adetten itibaren sipariş imkanı USB BELLEKLER Micro Square Card En küçük USB kart En küçük USB kart modelimiz Micro Square Card, 29X29 mm lik boyutu ile hemen göze çarpıyor. Bu kartın içerisinde normal UDP çiplerinin yarısı boyutunda

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/D3-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/D3-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50123447 CML720i-R05-640.A/D3-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 01/02/2016 Konu : Teklife Davet Sayın :... T e l: Faks : Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem BİLİŞİM MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda

Detaylı

İçerik. Ürün no.: PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50117705 PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Reflektörler ve yansıtma folyosu Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

ultrasonik portatif debimetreler

ultrasonik portatif debimetreler ultrasonik portatif debimetreler IFX-P200 ULTRASONİK KELEPÇELİ TİP PORTATİF DEBİMETRE Grafik LCD'li çok sağlam ve hafif taşınabilir Ultrasonik Debimetre. Farklı malzemelerdeki borulara ve DN10'dan DN3000'e

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/PN-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/PN-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50131900 CML720i-R05-480.A/PN-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı