Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz."

Transkript

1 AdaPark Konutları Site Yöneticiliği Sayın ADAPARK KONUTLARI Kat Maliki, Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. Proje Yapımcısı SURYAPI End. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Kat Mülkiyeti Kanunun 73. maddesi ile Adapark Konutları Yönetim Planı Madde 35.-A da yer alan düzenlemelere uygun olarak; Toplu Yapı Temsilciler ve Toplu Yapı Yönetim Kurulları için tanımlanmış tüm yetkileri kullanmak üzere geçici yönetim oluşturulmuş ve üyelerin ataması yapılarak göreve başlamışları sağlanmıştır. Ocak 2012 de göreve başlayarak Adapark Konutları ortak alan enerji / su abonelik sözleşmelerinin yapılması, site yönetim hizmetlerinin ihale edilmesi ve Adapark Konutları Site Yönetim Hizmetlerinin başlatılması işlerini organize eden Geçici Yönetim, Site Yönetim Hizmetlerinin sağlanması konusunda açmış olduğu ihale sonucunda Adapark Konutları nda hizmet vermek üzere E-Yönetici Profesyonel Proje Yönetimi Enerji Danışmanlığı ve Ölçüm Hizmetleri Emlak San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile anlaşılmasına, karar vermiştir. Adapark Konutları Yönetiminin e k p r o t o k o l i l e y e n i l e m i ş o l d u ğ u sözleşme ile e-yönetici firması tarihi itibariyle 2. Etabın açılması ile birlikte 1 Proje Müdürü, 1 Halkla İlişkiler Pers. 1 Muhasebe Sorumlusu, 1 Havuz Teknisyeni, 3 Teknik Pers. (2 Mekanik ve 1 Elektrik), 10 Güvenlik Pers. 9 Temizlik Personeli olmak üzere toplam 26 Personel ile görevine devam etmektedir. Site Yönetim ekibi hali hazırda Satış Ofisi binası yan kısmında yer alan ofis alanında hizmet vermektedir. E- Yönetici hizmetlerinin 01.Oca.2012 ye kadar olan ara dönem giderleri ise SURYAPI tarafından karşılanmıştır. Ocak 2012 ayından buyana sitemizde 1. Etap da başlayan yaşam sizlerin de katılımı ile sürecek ve yıl sonunda 3. Etap maliklerinin de aramız katılımı ile devam edecektir. Site yönetim faaliyetleri ile ilgili tüm bilgilere linkinden ya da internet sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan (sizin için oluşturulacak olan) kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız halinde dairenize ve bulunduğunuz bloğa ilişkin tüm bilgilere ulaşmanız mümkün olacaktır. Site Yönetimi linkine tıkladığınızda açılan sayfadaki kullanıcı adınız yerine Türkçe karakterlerle boşluk bırakmadan adınızın ilk harfini ve soyadınızı, şifreniz yerine 0000 rakamlarını girdiğinizde, daireniz için tanımlı sayfaya erişiminiz sağlanacaktır.

2 AdaPark Konutları Site Yöneticiliği Daha sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi internet sayfamızdan değiştiriniz. web platformunun kullanımına ilişkin açıklayıcı metin işbu belgenin ekinde bilginize sunulmuştur. İşletme Projesi Adapark Konutları nda Temmuz Haziran 2013 Yılı İşletme Dönemi nde verilecek olan hizmetler ile bunlar için oluşacak masrafların paylaştırılması konusunda Kat Mülkiyet Kanunu na uygun olarak hazırlanan ve Yönetim Kurulu tarafından onaylanan, Temmuz 2012 Haziran 2013 döneminde geçerli olacak, İşletme Projesini gösterir tablo işbu belge ekinde tarafınıza sunulmuştur. İşletme Projesi nde, öngörülen giderler ve bu giderlerin bağımsız bölümler arasındaki paylaşım esasları da yer almaktadır. Ocak 2012 Aralık 2012 Dönemi İşletme Projesi 1.Etap 222 Bağımsız bölüm (A2, A3, B1, C1 ve C2 Bloklar ) için hazırlanmıştır. 2.Etabın tamamlanması ve yerleşime açılması ile birlikte mevcut işletme projesi sonlandırılmış ve ekte bilginize sunulan İşletme Projesi her iki etap ve 382 bağımsız bölüm için revize edilerek hazırlanmıştır. Yıl sonunda 3.Etabın da devreye alınması ile yeni bir bütçe yapılarak İşletme Projesi tüm bağımsız bölümler (826 daire) için uygulanacaktır. 3. etabın da devreye alınması ile birlikte bir yandan personel sayı ve hizmetleri ile sosyal imkânların artırılması, diğer yandan da bağımsız bölüm başına düşen aidat avans tutarlarının azaltılması hedeflenmektedir. Bağımsız bölümlere tahakkuk eden aidat bedelleri tespit edilirken, Kat Mülkiyet Kanunu, Yönetim Planı ve buna uygun olarak hazırlanan tarih ve 2011/07 nolu Yönetim Kurulu Kararı esas alınmıştır. Buna göre, İşletme Projesi tablosunda öngörülen gider kalemlerinden personel giderleri 382 bağımsız bölüm arasında eşit, diğer tüm giderler ise bağımsız bölümlerin arsa payları oranında paylaştırılmıştır. a.eşit Paylı Giderler Sitemizin eşit paylı giderlerini personel harcamaları oluşturmaktadır. 1. ve 2. etaplarda bu fasıl altında yer alan sitemizde çalışacak personel planlaması sırasında; 1 Proje Müdürü, 1 Halkla İlişkiler Personeli, 1 Muhasebe sorumlusu, 3 Teknik Personel, (2 Mekanik ve 1 Elektrik), 1 Havuz teknisyeni 10 Güvenlik Personeli ve 9 Temizlik personeli görevlendirileceği öngörülmüştür.

3 AdaPark Konutları Site Yöneticiliği b.arsa Paylı Giderler Bağımsız bölümlerin arsa payları dikkate alınarak paylaşımı yapılan giderler ise; ortak alanlarda kullanılan ve hizmet sırasında kullanılacak tüm işletme giderleri, yönetim hizmet ücreti, temizlik hizmet giderleri, bahçe bakım giderleri ve bunun gibi bakım onarım giderlerinden oluşmaktadır. Aidat Ödemeleri; Adapark Konutları nda verilecek olan hizmetlerin aksamaksızın sürdürülebilmesi; aidat ödemelerinin zamanında ve aksatılmaksızın yapılması ile mümkün olabilecektir. Hem bu nedenle hem de ödemelerini zamanında yapan diğer kat maliklerimizin haklarının korunabilmesi için, Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yönetim Planımızın öngördüğü şekliyle aidatların zamanında ödemesini rica eder, geciktirenler için aylık % 5 gecikme zammı uygulanacağını hatırlatmak isteriz. Uyarı: Site Yöneticilimizde elden para tahsilatı asla yapılmayacaktır. Site Yönetimi ne ödemeniz gereken aidat bedellerini her ayın 10 una kadar ADAPARK KONUTLARI SİTE YÖNETİCİLİĞİ adına Yapı ve Kredi Bankası Siteyolu Şube(921) numaralı ve IBAN: TR IBAN numaralı hesaba yatırmanızı, ödemelerinizi yaparken blok ve daire numaralarınızı belirtmenizi önemle hatırlatırız. Site yönetimimizden alabil eceğiniz abone numaralarınızı kullanarak Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı uygulaması üzerinden veya şubelerden E -Tahsilat sistemi ile İGDAŞ, TELEKOM ödemesi yapar gibi aidat, ısınma ve sıcak su ödemelerinizi yapabileceğinizi de bildirmek isteriz. Merkez Isıtma Giderleri; Bildiğiniz gibi binalarımızda Enerji Verimliliği Kanunu na uygun olarak merkezi ısıtma sistemi ve ısı sayaçları bulunmaktadır. Her daire kaloriferleri üzerindeki termostatik vanalarla evlerindeki konfor sıcaklığını kişisel tercihine göre (15 derecenin altına düşmemek kaydıyla) yapacak ve bu tercihine göre tükettiği kalori miktarı ile orantılı bir şekilde de ısınma maliyetine katılacaktır. Yönetimimiz tarafından her ay düzenlenerek sizler sunulacak olan Kişisel Enerji Tüketim Bildirimlerinde tükettiğiniz kalori ve sıcak su miktarlarını ve bu harcamalarınız için aidatınızın dışında ödemeniz gereken miktarlar sizlere bildirilecektir. Dairenizi Teslim Aldıktan Sonra; Dairenizi teslim aldıktan sonraki tüm süreçlerde; bilgi almak, bildirimde bulunmak, tüm

4 AdaPark Konutları Site Yöneticiliği istek ve taleplerinizi iletmek ve gerekli koordinasyonun sizin adınıza sağlanmasını gerçekleştirmek için tek bağlantı noktanız olan Adapark Konutları Site Yöneticiliği için (216) numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca taşınma tarihlerinizi önceden Site Yöneticiliğimize bildirmeniz ve aynı gün, aynı bloğa taşınma olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. Dairenizle ilgili yapısa l sorunlar içinse SURYAPI ya ait (SUR) numaralı Satış Sonrası hattını aramanız gerekmektedir. İkinci El Satılık / Kiralık İşlemleri İle İlgili Olarak ; Adapark Konutları projesinin ve dairenizin emlak değerlerinin korunması ve sitede olası güvenlik zafiyetinin önüne geçilmesi amacıyla; ikinci el satış ve kiralama işlemlerinin tek elden yürütülebilmesi için Gayrimenkul Fikirleri Mülk Pazarlama Danışmanlık A.Ş. firması ile anlaşma yapılmıştır. Satış ve kiralama işleminizin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi adına Gayrimenkul Fikirleri temsilcileri Site Yönetim Ofisi binasında hizmet vereceklerdir. İkinci el satılık/kiralık konusunda tüm görüş ve talepleriniz için no lu telefondan Sn. İnci Topaloğlu ile irtibata geçebilirsiniz. Adapark Konutları nda arzu edilen yüksek yaşam standardının sağlanması için, tüm yönetim ekibi olarak çaba göstereceğimizi bilmenizi ister, gözlem ve eleştirilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. ADAPARK KONUTLARI SİTE YÖNETİCİLİĞİ Not: Bu yazı ekinde sizlere ulaştırılan Bilgi Formunu doldurarak Site Yönetimimize ulaştırmanızı rica ederiz.

5 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ (TL) PERSONEL MALİYETLERİNE DAHİL OLAN GİDERLER *Net Maaş *SSK İşçi Primi *İşsizlik İşçi Primi *Gelir Vergisi *Damga Vergisi *SSK İşveren Primi *İşsizlik İşveren Primi *Bayram Mesai Karşılığı *Kıdem Tazminatı *Yıllık İzin Karşılığı *İhbar Tazminat Karşılığı *Üniforma Gideri *Ulaşım Giderleri *Yemek Giderleri *Mali Mesuliyet Sigortası HİZMET TÜRÜ HİZMET KADROSU AYLIK MALIYET YÖNETİM TEKNİK İŞLETİM GÜVENLİK TEMİZLİK EŞİT GİDERLERE KONU MALİYETLER TOPLAMI (KDV DAHİL) YÖNETİM PLANI PAYLAŞIM KRİTERİ FATURA DURUMU 1 Proje Müdürü 6.336,55 EŞİT Sabit 1 Muhasebe Personeli 3.168,28 EŞİT Sabit 1 Halkla İlişkiler Personeli 3.168,28 EŞİT Sabit 3 Mekanik Teknisyeni 9.504,84 EŞİT Sabit 1 Elektrik Teknisyeni 3.168,28 EŞİT Sabit Otomasyon Payı 0,00 EŞİT Sabit 1 Vardiya Amiri 2.016,18 EŞİT Sabit 9 Güvenlik Personeli ,07 EŞİT Sabit 1 Temizlik Sorumlusu 1.958,57 EŞİT Sabit 8 Temizlik Personeli ,04 EŞİT Sabit ,07 EŞİT Sabit GİDER TÜRÜ GİDERLER LİSTESİ AYLIK MALİYET YÖNETİM PLANI PAYLAŞIM KRİTERİ FATURA DURUMU GENEL GİDERLER (SABİT DEMİRBAŞ İLE TAŞINABİLİR EKİPMAN VE TÜM SARF MALZEMELER DAHİL) Temizlik Hizmetleri Sarf Malzeme Giderleri 1.019,61 ARSA PAYI Sabit Temizlik Hizmetleri Malzeme Ekipman Giderleri 524,76 ARSA PAYI Sabit Bahçe Bakım Hizmet Giderleri 5.192,00 ARSA PAYI Sabit Güvenlik Yemek Gideri 1.770,00 ARSA PAYI Sabit Havuz Bakım ve Giderleri 2.000,00 ARSA PAYI Sabit Teknik Hizmetler Giderleri 524,76 ARSA PAYI Sabit İdari Hizmet Giderleri 519,32 ARSA PAYI Sabit Pest Kontrol Giderleri 1.003,00 ARSA PAYI Sabit Yönetim Firması Hizmet Bedeli (Kdv Dahil) 4.686,64 ARSA PAYI Sabit ARSA PAYINA KONU MALİYETLER TOPLAMI (KDV DAHİL) ,09 ARSA PAYI Ortak Alan Elektrik (Aydınlatma, Asansörler vd) ,00 ARSA PAYI Öngörü ENERJİ GİDERLERİ Ortak Alan Su Kullanımı 2.500,00 ARSA PAYI Öngörü (Aylık Ortalama KDV dahil Tutar) Bahçe Sulama 1.000,00 ARSA PAYI Öngörü Jeneratör Mazot Kullanımı 750,00 ARSA PAYI Öngörü Asansör Bakımı 2.832,00 ARSA PAYI Sabit Jeneratör Bakımı 75,00 ARSA PAYI Sabit Kazan Daireleri ve brülörler 708,00 Sabit Hidroforlar Yedek Parça ve Arıza Bakım 288,85 ARSA PAYI Öngörü Su depoları Bakım ve Dezenfeksiyon 200,00 ARSA PAYI Öngörü İnterkom Sistemleri 901,52 ARSA PAYI Öngörü BAKIM ONARIM GİDERLERİ Uydu Yayın sistemleri 901,52 Sabit (Sözleşmeler ve Bakımlar) CCTV Sistemleri 191,75 ARSA PAYI Öngörü (Aylık Ortalama KDV dahil Tutar) Yangın Sistemleri 368,75 ARSA PAYI Öngörü Havuz Pompaları 50,00 ARSA PAYI Öngörü Bariyer Bakım Giderleri 60,00 ARSA PAYI Öngörü Boya Tamirleri 50,00 ARSA PAYI Öngörü Yangın Kapıları Bakım 900,00 ARSA PAYI Öngörü Yedek Parçalar 100,00 ARSA PAYI Öngörü Yangın Tüpleri 50,00 ARSA PAYI Öngörü Peyzaj Giderleri 500,00 ARSA PAYI Öngörü Sigorta Giderleri 1.600,00 ARSA PAYI Öngörü Hukuki Giderler (Avukat, dava, vb.) 200,00 ARSA PAYI Öngörü DİĞER GİDERLER Vergi, Resim, Harç 100,00 ARSA PAYI Öngörü (Aylık Ortalama KDV dahil Tutar) Posta, Kargo Giderleri 150,00 ARSA PAYI Öngörü Genel Kurul-Toplantı Giderleri 30,00 ARSA PAYI Öngörü Mali Danışmanlık Giderleri 750,00 ARSA PAYI Öngörü Banka Giderleri 30,00 ARSA PAYI Öngörü Noter Giderleri 50,00 ARSA PAYI Öngörü Huzur Hakkı 0,00 ARSA PAYI Öngörü Öngörülemeyen Giderler 1.500,00 ARSA PAYI Öngörü ARSA PAYINA KONU MALİYETLER TOPLAMI (KDV DAHİL) ,39 KMK Madde 20 (Değişik birinci fıkra:13/4/ /9 md.) Kat maliklerinden her biri aralarında başka türlü anlaşma olmadıkça: TOPLAM TUTARI (KDV DAHİL) a) Kapıcı, kaloriferci,bahçıvan ve bekçi giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak; ,55 b) Anagayrimenkulün sigorta primlerine ve bütün ortak yerlerin bakım,koruma ve onarım giderleri ile yönetici aylığı gibi diğer giderlere ve ortak tesislerin işletme giderlerine ve giderler için toplanacak avansa kendi arsa payı oranında katılmakla yükümlüdür.

6 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP AİDAT TABLOSU (TL) KONUT SAYISI 382 ARSA PAYDASI PARSEL PAFTA ADA/BLOK GİRİŞ KAT DAİRE ARSA ARSA PAYI TOPLAM ALAN M2 EŞİT GİDER PAYI GİDERİ AİDAT 1972 F22D24C3C A1 A ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C A1 A ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C A1 B ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL

7 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP AİDAT TABLOSU (TL) KONUT SAYISI 382 ARSA PAYDASI PARSEL PAFTA ADA/BLOK GİRİŞ KAT DAİRE ARSA ARSA PAYI TOPLAM ALAN M2 EŞİT GİDER PAYI GİDERİ AİDAT 1972 F22D24C3C A2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C A2 A ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C A2 B ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 106,67 289,00 TL

8 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP AİDAT TABLOSU (TL) KONUT SAYISI 382 ARSA PAYDASI PARSEL PAFTA ADA/BLOK GİRİŞ KAT DAİRE ARSA ARSA PAYI TOPLAM ALAN M2 EŞİT GİDER PAYI GİDERİ AİDAT 1972 F22D24C3C A3 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C A3 A ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 116,36 299,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 106,67 289,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C A3 B ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 136,64 319,00 TL

9 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP AİDAT TABLOSU (TL) KONUT SAYISI 382 ARSA PAYDASI PARSEL PAFTA ADA/BLOK GİRİŞ KAT DAİRE ARSA ARSA PAYI TOPLAM ALAN M2 EŞİT GİDER PAYI GİDERİ AİDAT 1972 F22D24C3C B1 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C B1 A ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C B1 B ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 52,01 234,00 TL

10 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP AİDAT TABLOSU (TL) KONUT SAYISI 382 ARSA PAYDASI PARSEL PAFTA ADA/BLOK GİRİŞ KAT DAİRE ARSA ARSA PAYI TOPLAM ALAN M2 EŞİT GİDER PAYI GİDERİ AİDAT 1972 F22D24C3C B2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C B2 A ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ZEMİN ,32 58,18 241,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ZEMİN ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ZEMİN ,32 111,08 293,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ZEMİN ,32 125,18 307,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ZEMİN ,32 59,95 242,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 136,64 319,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 139,28 322,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 83,75 266,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 52,01 234,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 84,63 267,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 142,81 325,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 121,65 304,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 198,35 381,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 96,97 279,00 TL 1972 F22D24C3C B2 B ,32 159,56 342,00 TL 1972 F22D24C3C C1 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C1 ZEMİN ,32 119,01 301,00 TL 1972 F22D24C3C C1 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 263,58 446,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 178,07 360,00 TL

11 ADAPAK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP AİDAT TABLOSU (TL) KONUT SAYISI 382 ARSA PAYDASI PARSEL PAFTA ADA/BLOK GİRİŞ KAT DAİRE ARSA ARSA PAYI TOPLAM ALAN M2 EŞİT GİDER PAYI GİDERİ AİDAT 1972 F22D24C3C C ,32 254,77 437,00 TL 1972 F22D24C3C C2 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C2 ZEMİN ,32 119,01 301,00 TL 1972 F22D24C3C C2 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 263,58 446,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 254,77 437,00 TL 1972 F22D24C3C C3 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C3 ZEMİN ,32 119,01 301,00 TL 1972 F22D24C3C C3 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 263,58 446,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 254,77 437,00 TL 1972 F22D24C3C C4 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C4 ZEMİN ,32 119,01 301,00 TL 1972 F22D24C3C C4 ZEMİN ,32 96,09 278,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 140,17 322,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 120,77 303,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 129,59 312,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 263,58 446,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 178,07 360,00 TL 1972 F22D24C3C C ,32 254,77 437,00 TL

12 BLOK ADAPARK KONUTLARI TEMMUZ HAZİRAN 2013 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ 1. VE 2. ETAP BLOK BAZINDA AİDAT TABLOSU (TL) EŞİT GİDERLER ARSA PAYINA GÖRE GİDERLER AİDATLAR TOPLAMI A ,81 TL 7.235,63 TL ,00 TL A ,81 TL 7.235,63 TL ,00 TL A ,81 TL 7.235,63 TL ,00 TL B ,81 TL 7.235,63 TL ,00 TL B ,81 TL 7.235,63 TL ,00 TL C ,75 TL 2.750,63 TL 6.032,00 TL C ,75 TL 2.750,63 TL 6.032,00 TL C ,75 TL 2.750,63 TL 6.032,00 TL C ,75 TL 2.750,63 TL 6.032,00 TL Genel Toplam ,07 TL ,70 TL ,00 TL

13 ADAPARK KONUTLARI 2012 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ Yönetim Planına Gider Paylaşım Kriterlerine Göre Eşit ve Arsa Paylı Gider Oranları ADAPARK KONUTLARI 2012 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ Sabit Giderler ile Tahmini Gider Oranları TOPLAM BÜTÇE ,55 TL TOPLAM BÜTÇE ,55 TL ARSA PAYINA GÖRE AİDAT TOPLAMI EŞİT PAYA GÖRE AİDAT TOPLAMI BÜTÇE SABİT GİDERLERİ BÜTÇE TAHMİNİ GİDERLERİ , , , ,85 38,76% 61,24% 80,37% 19,63% ADAPARK KONUTLARI SİTESİ 2012 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ AİDAT DAĞILIM ORANI ADAPARK KONUTLARI SİTESİ 2012 TAHMİNİ İŞLETME BÜTÇESİ AİDAT DAĞILIM ORANI 61% 39% ARSA PAYINA GÖRE AİDAT TOPLAMI EŞİT PAYA GÖRE AİDAT TOPLAMI 20% 80% BÜTÇE SABİT GİDERLERİ %80 BÜTÇE TAHMİNİ GİDERLERİ %20

Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz.

Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. 13.08.2012 Sayın ÖNAY GARDEN RESIDENCE Kat Malikleri ve Sakinleri, Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. Proje

Detaylı

SEMERKAND LINE SİTE YÖNETİMİ

SEMERKAND LINE SİTE YÖNETİMİ 05.06.2013 Sayın Semerkand Line Kat Maliki, Öncelikle maliklerimize, SEMERKAND YAPI A.Ş. güvencesi ile seçkin bir site olan Semerkand Line dan satın almış olduğunuz dairenizin, size ve yakınlarınıza hayırlı

Detaylı

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz.

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Sayın Realistanbul Kat Malikleri 01.12.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Kat Mülkiyeti Kanunu 73. Maddesi ve Sitemiz Yönetim Planının 30. Maddesi gereği

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

İŞLETME PROLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI:

İŞLETME PROLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI: Sayın Adapark Malik ve Sakinleri ADAPARK KONUTLARI Temmuz 2012 Ağustos 2013 Tarihleri arası geçerli olacak olan işletme projemizin geçtiğimiz günlerde yayınlanmasını takiben internet sayfamız aracılığı

Detaylı

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş.

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI 01.01.2016 31.12.2016 ORTAK GİDER AİDAT ve İŞLETME BÜTÇESİ ( TOPLAM 8 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR. ) AİDAT BÜTÇESİ 2.719.245,00 GİDERLER

Detaylı

SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ

SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ İçindekiler SUNUŞ...1 İŞLETME PROJESİ GEREKÇELERİ...4 Personel Giderleri...5 İşletme Giderleri... 6 Bakım Onarım ve Sosyal Tesis Giderleri...6 Çeşitli Giderler...6 Sigorta Giderleri...6

Detaylı

444 06 07 info@e-yonetici.com.tr www.e-yonetici.com.tr Sayın NOVA TOWER A BLOK Kat Maliki, 13.11.2014 Öncelikle, Damla Artı İnşaat tarafından yapılan, Ankara nın en yüksek konut proje olan NOVA TOWER dan

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

MİL-KENT ARNAVUTKÖY KONUTLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞITIM ANAHTARI

MİL-KENT ARNAVUTKÖY KONUTLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞITIM ANAHTARI S. MİL-KENT ARNAVUTKÖY KONUTLARI 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞITIM ANAHTARI Tablo 1 BAĞIMSIZ BÖLÜM TİPİ PAY PAYDA Toplam Arsa Payı Katsayı Eşit Paylı Bütçe Eşit Paylı Yıllık

Detaylı

(HANE PLUS) 01/11/2012-31/12/2013 TAHMİNİ GİDER İŞLETME BÜTÇESİ PERSONEL MALİYETLERİNE DAHİL OLAN GİDERLER HİZMET TÜRÜ HİZMET KADROSU

(HANE PLUS) 01/11/2012-31/12/2013 TAHMİNİ GİDER İŞLETME BÜTÇESİ PERSONEL MALİYETLERİNE DAHİL OLAN GİDERLER HİZMET TÜRÜ HİZMET KADROSU (HANE PLUS) 01/11/2012-31/12/2013 TAHMİNİ GİDER İŞLETME BÜTÇESİ PERSONEL MALİYETLERİNE DAHİL OLAN GİDERLER HİZMET TÜRÜ HİZMET KADROSU KİŞİ BAŞI MALİYET TOPLAM MALİYET (AY/TL) YÖNETİM PLANINA GÖRE AİDAT

Detaylı

Telefon: Faks :

Telefon: Faks : Sayın Spradon Quartz Kat Malikleri 06.04.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Eğer henüz dairenize taşınmamışsanız sizler de yönetim ofisimizle irtibat kurabilir

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.09.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.09.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 20/10/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. GÜNDEM MADDELERİ 1.AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2.YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GÜRSEL KUDAT IN AÇILIŞ KONUŞMASI 3.DİVAN BAŞKANI VE

Detaylı

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 15.02.2017 Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 2016 YILI FAALİYET RAPORU 1. GENEL YÖNETİM FAALİYETLERİ Nuvo Dragos Sitesinin yönetim ve işletim faaliyetleri; Site Yönetim

Detaylı

KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012

KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012 KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012 Sitemiz yönetiminin oluşumuna ilişkin hukuki detayları, Ocak 2012 ayında sitemizde resmen yaşamın başlamasından Ekim 2012 ayı sonuna kadar site yönetimi

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

DENETLENEN TOPLU YAPININ

DENETLENEN TOPLU YAPININ DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN ANKARA Kat Maliki Sayısı : 844 Denetimin Kapsadığı Dönem : 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Denetim Raporu Hazırlama Tarihi

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-31.03.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-31.03.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-31.03.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-31.03.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

Eşit Paylı Yıllık Bütçe. Eşit Paylı Bütçe. Katsayı B BLOKLAR , , TL 16 2,240.

Eşit Paylı Yıllık Bütçe. Eşit Paylı Bütçe. Katsayı B BLOKLAR , , TL 16 2,240. SİTE YÖNETİMİ 4120 ADA 4 PAFTA 6 PARSEL 01 / 01 / 2015-31 / 12 / 2015 DÖNEMİ TAHMİNİ İŞLETME PROJESİ AİDAT DAĞILIM ANAHTARI Tablo 1 S. BAĞIMSIZ BÖLÜM TİPİ BLOK PAY PAYDA Toplam Arsa Payı Katsayı Eşit Paylı

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi 2016-2017 (İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi Oluşturulan her yönetimin (Blok veya Toplu Yapı) mutlaka bir bütçesinin olması ve uygulanması kaçınılmaz ve zaruridir. Çeşitli

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU

ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU İstanbul, 07.01.2009 Rapor Sayısı : YMM 122/ 121-03 ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ŞÜKRÜ

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

1, TL 209, TL

1, TL 209, TL 03.11.2009-30.11.2010 RAPORU KARŞILAŞTIRMA M2 PAYLI LER 03.11.2009-30.11.2010 ARASI 1 770.01.001 Ortak alan bahçe ve blok aydınlatma giderleri 32,359.29 TL 2 770.01.002 Temizlik malzeme giderleri 2,602.70

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE

BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE Sayfa 1 / 6 ALKENT SİTESİ 28 DÖ NEMİ BÜTÇE - GERÇEKLEŞEN TAKİP TABLO SU ALKENT SİTESİ 28 DÖ NEMİ BÜTÇE - GERÇEKL Oca.8 Şub.8 Mar.8 Nis.8 May.8 Haz.8 Tem.8 Ağu.8 Eyl.8 Eki.8 BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE GERÇEK BÜTÇE

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 9.547.77 9.547,77 Devir 9.547.77 9.547.77

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasındaki Altı aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

(İŞLETME PROJESİ)

(İŞLETME PROJESİ) 20013-2014 (İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi Oluşturulan her yönetimin(blok veya Toplu Yapı) mutlaka bir bütçesinin olması ve uygulanması kaçınılmaz ve zaruridir. Çeşitli

Detaylı

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 20.10.2010 KARAR SIRA NO : 10 KARAR KONUSU : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu İlgi : (a) İzmir İli-Karşıyaka İlçesi İzmir Yamaçevler

Detaylı

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ 07/01/2017 Konu: 2017 Yılı İşletme Projesi Değerli site sakinlerimiz, Sitemize ait 2017 yılı İşletme Projesi hazırlanarak Ek'te sunulmuştur. İşletme Projesi sizlere tebliğ edilmek

Detaylı

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:...

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:.... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 I. PROJE HAKKINDA 1. Lokasyon ve İletişim Bilgileri Sitesi,. Yanında.

Detaylı

DEMİRLİPARK YAKACIKTOPLU YAPI SİTESİ 01.01.2011 / 31.12.2012 Gider Dökümü Fat./Fiş tar.belge No Gider adı Firma adı Açıklama Tutar ÖD.

DEMİRLİPARK YAKACIKTOPLU YAPI SİTESİ 01.01.2011 / 31.12.2012 Gider Dökümü Fat./Fiş tar.belge No Gider adı Firma adı Açıklama Tutar ÖD. DEMİRLİPARK YAKACIKTOPLU YAPI SİTESİ 01.01.2011 / 31.12.2012 Gider Dökümü Fat./Fiş tar.belge No Gider adı Firma adı Açıklama Tutar ÖD. YERİ 24.10.2011 62 Dava-İcra-Noter giderleri DİĞER FİRMALAR 185339

Detaylı

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ Sayın Yetkili, Öncelikle, AKBEL SİTE YÖNETİMİ EMLAK VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. olarak, siteniz için bu hizmet teklifini vermekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi

(İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi 2018-2019 (İŞLETME PROJESİ) Düzce Memursen Evleri Toplu Yapı Yönetim Bütçesi Oluşturulan her yönetimin (Blok veya Toplu Yapı) mutlaka bir bütçesinin olması ve uygulanması kaçınılmaz ve zaruridir. Çeşitli

Detaylı

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR.

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR. SAYIN KAT MALİKİ, SİTEMİZİN HER BLOKTAN SEÇİLEN TEMSİLCİLERDEN TEŞEKKÜL EDEN TOPLU YAPI TEMSİLCİLER KURULU, SİTEMİZİ İLGİLENDİREN BAZI ÖNEMLİ KONULARLA İLGİLİ OLARAK 10 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE OLAĞANÜSTÜ

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekod1 Ekod2 Ekod3 Ekod4 Hesap Adı Borç Alacak 102 0 0 0 0 BANKA HESABI 2.015.558,40 1.961.260,39 103 0 0 0 0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 1.961.260,39 1.961.260,39 109 0

Detaylı

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ

VeriCity = SİTE YÖNETİMİ VERİ BİLİŞİM VeriCity = SİTE YÖNETİMİ Yaşamın hızlandığı ve insanların dikey ya da yatay konutlarda birbirini bile tanımadan yaşadığı sitelerde türlü sorunlar oluşmaktadır Adil gelir/gider dağılımı Yasal

Detaylı

TÜRMOB TESMER TEMEL E T M VE STAJ MERKEZ STANBUL fiubes BÜTÇES 01.05.2008-30.04.2009 DÖNEM

TÜRMOB TESMER TEMEL E T M VE STAJ MERKEZ STANBUL fiubes BÜTÇES 01.05.2008-30.04.2009 DÖNEM TÜRMOB TESMER TEMEL E T M VE STAJ MERKEZ STANBUL fiubes BÜTÇES 01.05.2008-30.04.2009 DÖNEM TÜRMOB TESMER TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ 01.05.2008-30.04.2009 DÖNEMİ GELİR BÜTÇESİ 1 - KURS

Detaylı

1.9 BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU. Yılı : 2015 Ay : 1 Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ

1.9 BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU. Yılı : 2015 Ay : 1 Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ Yılı : 25 BÜTÇE GİDERLERİ HESABI 75.6.319,79 PERSONEL GİDERLERİ 61.610.3,43 MEMURLAR 57.9.563, Temel Maaşlar 26.0.5,16 Temel Maaşlar 26.0.5,16 20.951.174,31 20.951.174,31 10.3.534,56 10.3.534,56 771.486,63

Detaylı

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ YENİ ATA BİLGE SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI Alacaatlı Mahallesi 5072 Cad. Kazan Apt 7D No:59 Çayyolu-Çankaya 06810 Ankara Tel:(312) 217 41 71 Faks : (312) 217 41 72 Sayı:2016/66 21.12.2016 Konu:10.Olağan

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu TÜRMOB TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ. 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri

2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu TÜRMOB TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ. 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri 2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu TÜRMOB TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ 01.01.2014 31.12.2014 01.01.2015 31.12.2015 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri TÜRMOB TESMER TEMEL EĞİTİM

Detaylı

2016 YILI TEMSİLCİLER KURULU BÜTÇE TOPLANTISI

2016 YILI TEMSİLCİLER KURULU BÜTÇE TOPLANTISI 2016 YILI TEMSİLCİLER KURULU BÜTÇE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ 1. AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2. DİVAN BAŞKANI VE KATİP ÜYENİN SEÇİMİ 3. 2016 YILI İÇİN PLANLANAN PROJELER VE TEKLİF EDİLECEK İLAVE PROJELERİN

Detaylı

Değerli Bodrum Billurkent Devre Mülk Malikleri;

Değerli Bodrum Billurkent Devre Mülk Malikleri; AYTU Turizm Pazarlama San.ve Tic. Ltd.Şti İstanbul : Tel : (0212) 543 59 43 Faks : (0212) 583 58 42 Datça : Tel : (0252) 723 36 94 Faks : (0252) 723 34 63 Bodrum : Tel : (0252) 387 88 57 Faks : (0252)

Detaylı

1-31 AĞUSTOS AYI SABİT ÖDEMELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

1-31 AĞUSTOS AYI SABİT ÖDEMELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR: 1-31 AĞUSTOS AYI SABİT ÖDEMELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR: ÖDEME KALEMLERİ PERSONEL ÖDEMELERİ (Maaş, Agi (Asgari Geçim İndirimi), Stopaj (Muhtasar), SGK, Yemek, Fazla Mesai) Elektrik Faturası Su Faturası Avukat

Detaylı

128-C-61 128-C-61-113128 ADA C-61 BLOK 4810-7486926-352 Toplamı : 9.787.01 8.363.73 1.423.28

128-C-61 128-C-61-113128 ADA C-61 BLOK 4810-7486926-352 Toplamı : 9.787.01 8.363.73 1.423.28 PARK EYMİR 113128 ADA YÖNETİMİ 01.12.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 128-ANA - 113128 ADA (ANA HESAP) 4810-7486926-351 DEVİR 1.802.07 1.802,07 Devir

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 6.641.53 6.641,53 Devir 6.641.53 6.641.53

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekonomik Kod Hesap Adı Borç Alacak Borç Kalan Alacak Kalan 102 0.0.0.0 BANKA HESABI 3.661.647,96 3.661.647,46,50,00 103 0.0.0.0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 3.661.647,46

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

2 - Kullanılan Çek Karnesi Vakıflar Bankasına ait çek karnesinden kesilen çekler güvenlik ödemesinde kullanılmıştır.

2 - Kullanılan Çek Karnesi Vakıflar Bankasına ait çek karnesinden kesilen çekler güvenlik ödemesinde kullanılmıştır. ATAKENT 2. ETAP TOPLU YAPI DENETİM KURULU DENETİM RAPORU DENETİM DÖNEMİ : 01.05.2014 30.07.2014 DENETİM TARİHİ : 28.08.2014 1 - Gelir Gider tablosu GELİR GİDER KASA DEVRİ 25.828,18 GENEL GİDERLER 396.819,40

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.09.2013 30.11.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.09.2013 30.11.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.09.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2017 YILI GELİR BÜTÇESİ

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2017 YILI GELİR BÜTÇESİ 2017 YILI GELİR BÜTÇESİ HESAP İLK İKİNCİ HESAP, FASIL VE MADDE ADI 2013 2014 2015 2017 Bütçe KODU KIRILIM KIRILIM Gerçekleşen Gerçekleşen Gerçekleşen Tahsisatı TL TL TL TL 001 01 Kayıt Ücretleri Faslı

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİ KESİN HESAP CETVELİ AÇIKLAMASI YILI : 2012 4207 REKABET KURUMU

BÜTÇE GİDERLERİ KESİN HESAP CETVELİ AÇIKLAMASI YILI : 2012 4207 REKABET KURUMU YILI : REKABET KURUMU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 Özel Kalem Müdürlüğü Memurlar Tertibine Konulan 4.0 TL Bütçe Ödeneğinden., TL Harcama Yapılmıştır. Harcama Bütçe Ödeneğinin %9,'İ Seviyesinde

Detaylı

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2015 YILI GELİR BÜTÇESİ

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2015 YILI GELİR BÜTÇESİ ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2015 YILI GELİR BÜTÇESİ HESAP İLK İKİNCİ HESAP, FASIL VE MADDE ADI 31.12.2015 2015 Bütçesine KODU KIRILIM KIRILIM Konulan TL TL 001 01 Kayıt Ücretleri Faslı 001 Fevkalade Derece

Detaylı

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2016 YILI GELİR BÜTÇESİ

ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2016 YILI GELİR BÜTÇESİ ADANA TİCARET BORSASI'NIN 2016 YILI GELİR BÜTÇESİ HESAP İLK İKİNCİ HESAP, FASIL VE MADDE ADI 31.12.2016 2016 Bütçesine KODU KIRILIM KIRILIM Konulan TL TL 001 01 Kayıt Ücretleri Faslı 001 Fevkalade Derece

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

7. dönem çalışma raporu MALİ RAPOR. EMO Kocaeli Şubesi 166

7. dönem çalışma raporu MALİ RAPOR. EMO Kocaeli Şubesi 166 MALİ RAPOR 166 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ 01.01.2012-31.12.2012 TARİHLİ BİLANÇO AKTİF PASİF 1.KASA HESABI 8.504,26 Şube Kasası 1.258,21 TMS Kasaları 7.246,05 2. ALINAN ÇEKLER Takastaki

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/ 9 AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.09.2016 tarihleri arasındaki Dokuz aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000 02 ÖZEL KALEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 5.336.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 5.336.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 5.336.000

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70 TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 26 AKTİF HESAPLAR N Yılı 26 PASİF HESAPLAR N Yılı 26 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.758.677,59 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 329.357,81 10 HAZIR DEĞERLER 983.1,57 32 FAALİYET BORÇLARI 48.364,75

Detaylı

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU 800 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI ,86

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU 800 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI ,86 Yılı : 25 BÜTÇE GİDERLERİ HESABI 160.629.521,86 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI 48.394.833,28 Personel Giderleri 130.1.4,83 Vergi Gelirleri 8.159.313,80 Memurlar 126.179.271,27 Gelir ve Kazanç Üzerinden Alınan

Detaylı

01/07/2015-31/07/2015 Gider CETVELİ

01/07/2015-31/07/2015 Gider CETVELİ Gider CETVELİ Sayfa No: 1/ 02 02.01 02.01.001 02.01.002 02.01.003 02.02 02.02.001 02.02.002 02.03 02.03.001 02.04 02.04.001 02.04.002 02.04.003 02.04.004 02.04.00 02.04.006 02.04.007 02.04.008 02.04.009

Detaylı

01/02/2015-28/02/2015 Gider CETVELİ

01/02/2015-28/02/2015 Gider CETVELİ Gider CETVELİ Sayfa No: 1/ 02 02.01 02.01.001 02.01.002 02.01.003 02.02 02.02.001 02.02.002 02.03 02.03.001 02.04 02.04.001 02.04.002 02.04.003 02.04.004 02.04.00 02.04.006 02.04.007 02.04.008 02.04.009

Detaylı

AdaPark Konutları Site Yönetimi

AdaPark Konutları Site Yönetimi 26.07.2012 Sayın ADAPARK KONUTLARI 1. Etap Kat Malikleri ve Sakinleri Ocak 2012 de 1. Etabın yaşama başlaması ile başlayan ve Haziran 2012 ayı sonunda 2. Etabın yerleşime açılması ile sona erdirilen işletme

Detaylı

GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI 4.3 AYLIK DÖNEM DENETİM KURULU RAPORU (01 EKİM-31 ARALIK 2010)

GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI 4.3 AYLIK DÖNEM DENETİM KURULU RAPORU (01 EKİM-31 ARALIK 2010) GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI 4.3 AYLIK DÖNEM DENETİM KURULU RAPORU (01 EKİM-31 ARALIK 2010) Ocak 2011 DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN

Detaylı

MALİ RAPOR. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu

MALİ RAPOR. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu MALİ RAPOR emo izmir şubesi 375 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ 31.12.2010 TARİHLİ BİLANÇO AKTİF PASİF 1.KASA HESABI 50.108,45 1. SATICILAR HESABI 13.232,96 Şube Kasası 3.488,57 TMS Kasaları 46.619,88

Detaylı

ARTVİN ODALARA 10 SAYILI TAMİM

ARTVİN ODALARA 10 SAYILI TAMİM ARTVİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ HÜRRİYET CAD.PEHLİVAN AP. A BLOK KAT:1 TEL:2123276 FAX:2128458 08000/ARTVİN SAYI : 19 28.01.2013 KONU: Muhasebe Hesap Düzeni Hk. ARTVİN ODALARA 10 SAYILI TAMİM

Detaylı

ANKARA YAPRACIK 5.ETAP TOPLU KONUTLARI 02.DÖNEM TARİHLERİ ARASI MALİ RAPOR. Ağustos 16

ANKARA YAPRACIK 5.ETAP TOPLU KONUTLARI 02.DÖNEM TARİHLERİ ARASI MALİ RAPOR. Ağustos 16 YAPRACIK1015 ANKARA YAPRACIK 5.ETAP TOPLU KONUTLARI 01.11.2015-31.10.2016 101 02.DÖNEM 01.11.2015-31.08.2016 TARİHLERİ ARASI MALİ RAPOR HAZIRLAYAN : Ceyhun TUNEL / Muhasebe GENEL GEÇİCİ MİZAN ANKARA YAPRACIK

Detaylı

TABLO YILI BÜTÇESİ - BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK

TABLO YILI BÜTÇESİ - BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK TABLO 1 2017 YILI BÜTÇESİ - BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK 1 HAZIR DEĞERLER 3.003.694 3.574.197 3.932.381 4.932.154 3.763.272 4.238.866 2.008.807

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.09.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu,01.01.2018-30.09.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 12/10/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

(2016) raporhazir.com

(2016) raporhazir.com YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU (2016) 1 S.S.ÖZMEN KONUT YAPI KOOPERATİFİ KOOPERATİFİ 2016 YILINA AİT YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU İş bu rapor Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 11/Haziran/2008

Detaylı

Sirküler No: 2017 / 40 Tarih:

Sirküler No: 2017 / 40 Tarih: Sirküler No: 2017 / 40 Tarih: 12.06.2017 Konu: Ramazan Ayında Personele Verilen Erzak Yardımları Vergisel Boyutu ve Muhasebeleştirilmesi 2 İŞLETMELER TARAFINDAN PERSONELLERİNE VERİLEN RAMAZAN PAKETLERİNİN

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.06.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.06.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 08/08/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2017-30.06.2017 46.35.13.00 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) Hesap Yardımcı Hesap Hesap Yardımcı Hesap GİDERİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) Kodu I II III IV Kodu I II III IV

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekonomik Kod Hesap Adı Borç Alacak Borç Kalan Alacak Kalan 102 0.0.0.0 BANKA HESABI 2.015.558,40 1.961.260,39 54.298,01,00 103 0.0.0.0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 1.961.260,39

Detaylı

EMLAK KONUT GYO A.Ş.

EMLAK KONUT GYO A.Ş. EMLAK KONUT GYO A.Ş. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 1. ETAP 1. KISIM TESLİM PROGRAMI VE AÇIKLAMALAR Ada Parsel Blok No Kapı No Teslim Tarihi Teslim Saat Aralığı 895 2 B5 1 17.07.2016 09:30-10:00 1.230,19

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,81 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI

TABLO 1.1 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,81 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 25 AKTİF HESAPLAR N Yılı 25 PASİF HESAPLAR N Yılı 25 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.870.8,81 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 393.5, 10 HAZIR DEĞERLER 1.193.622,44 32 FAALİYET BORÇLARI 42.687,25

Detaylı

GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI DENETİM KURULU FAALİYET RAPORU

GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI DENETİM KURULU FAALİYET RAPORU GÖKSUPARK KONUTLARI TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2010 YILI DENETİM KURULU FAALİYET RAPORU DENETİM KURULU ÜYELERİ BAŞKAN SİNAN BAŞAY ÜYE EMİN GÜRKAN ÜYE MUSTAFA IŞIL ÜNLÜ OCAK 2011 DENETLENEN TOPLU YAPININ ADI YERLEŞİM

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 217 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 1 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN 217 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- Bütçe Giderleri 4-1 B- Bütçe Gelirleri 11 C-

Detaylı

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Sayfa No:1 / 6 630 01 PERSONEL GİDERLERİ 0.00 41,315,953.79 44,609,693.18 630 01 1 MEMURLAR 0.00 5,641,495.95 6,236,655.84 630 01 1 1 Temel Maaşlar 0.00 3,040,891.55 3,271,081.21 630 01 1 1 01 Temel Maaşlar

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU 800 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI ,79

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU 800 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI ,79 Yılı : 25 GİDERLER HESABI 75.6.319,79 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI 45.332.3,96 PERSONEL GİDERLERİ 61.610.3,43 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 892.272,93 MEMURLAR 57.9.563, Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 882.242,74

Detaylı

2015 YILI GELİR TABLOSU

2015 YILI GELİR TABLOSU TABLO 1 2015 YILI BÜTÇESİ BİLANÇO TABLOSU D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK HAZIR DEĞERLER 900.000 1.833.969 1.527.882 3.511.334 2.155.913 2.542.131 2.177.912

Detaylı

8. Dönem Çalışma Raporu MALİ RAPOR. EMO Kocaeli Şubesi 217

8. Dönem Çalışma Raporu MALİ RAPOR. EMO Kocaeli Şubesi 217 MALİ RAPOR 217 218 AKTİF ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ 01.01.2014-31.12.2014 TARİHLİ BİLANÇO PASİF 1.KASA HESABI 8.749,57 8.TİCARİ BORÇLAR 3.165,62 Şube Kasası 4.198,66 Firmalara Borçlar 3.165,62

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 903.000.000 01 GENEL SEKRETERLİK 3.031.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.031.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 3.031.000

Detaylı