13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI"

Transkript

1 13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI

2 DÜNYANIN 3.EN BÜYÜK ORGANİK PAMUK TEDARİKÇİSİ TCHIBO 3.EN BÜYÜK Organik pamuk tedarikçisiyiz! % 'de sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen, Tchibo için satın alınan pamuk oranı. 130 milyon küvet dolusu su 2017 yılında organik pamuk kullanımıyla 130 milyon küvet dolusu su tasarrufu sağladık. Bu, yaklaşık 20 milyar litre su demek! ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI Temizlik ve düzen evinizin her yerinde! Yeni koleksiyonumuzla mutfağınızın her köşesini pratik bir şekilde temizleyin ve banyonuzdaki düzeni kontrol altına alın. İnatçı lekeler ve tozlara karşı fonksiyonel temizlik yardımcıları ayrıca şık tasarımlı banyo aksesuarları ve pratik düzenleyiciler bu koleksiyonda sizleri bekliyor. Bu sembolün olduğu yerde ürün özellikleri ve ev temizliğine dair birçok ipucu sizi bekliyor. Dünyanın en büyük 3. organik pamuk tedarikçisi olarak çevre dostu ve sürdürülebilir pamuk yetiştiriciliğini önemsiyoruz. Organik pamuk ile yapay gübrelere ve tarım ilaçlarına başvurmaz, ciddi miktarda su tasarrufu sağlarız. Böylece insan ve çevre sağlığını da korumuş oluruz. Organik pamuğun sahip olduğu bu önem ile banyo koleksiyonumuzdaki ürünlerin üretiminde de %100 organik pamuk kullanıldı. Sürdürülebilirlik sayfamızı keşfedin tchibo.com.tr/dogadostu

3 Sizin İçin Seçtiklerimiz Hem fiyatı hem kalitesiyle koleksiyonumuzun öne çıkan ürünlerini sizler için derledik. 2 Adet Mikrofiber Makyaj Temizleme Havlusu 29,95 TL 2'si 1 Arada Bulaşık Fırçası 39,95 TL 3 Adet Şişe Temizleme Topu 39,95 TL Banyo Paspası 50x80 cm 79,95 TL 70x120 cm 119,95 TL Musluk Başlıklı Bulaşık Fırçası 44,95 TL Organik Pamuklu XL Peştemal 99,95 TL Bambu Tepsi veya 2 Adet Bambu Düzenleme Kutusu 49,95 TL Tchibo Güvencesi Ürünlerimiz Tchibo güvencesi ile kalite kontrol testlerinden geçtikten sonra sizlere sunulur. Bu katalogdaki ürünler stoklarla sınırlıdır. Fiyatlara KDV dahildir. Tchibo, ürün fiyatlarında değişikli yapma hakkına sahiptir. Kataloglardaki olası baskı ve tipografik hatalardan Tchibo sorumlu değildir. Tchibo da keşfedebileceğiniz birçok ürün ve kampanyalar için sosyal medya platformlarından bizi takip edin! /TchiboTurkiye Tüm Tchibo mağazalarından ve üzerinden yapabileceğiniz gibi numaralı Müşteri Hizmetleri Hattı ile güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

4 BULAŞIK YIKAMANIN EN PRATİK YOLU 2I 3 Adet Silikon Gider Süzgeci 24,95 TL 3I Vantuzlu Eviye Rafı 39,95 TL Saplı olarak bulaşık fırçası, sapsız olarak tencere ve tava fırçası şeklinde kullanılabilir 1I Silikon Bulaşık Tepsisi 54,95 TL 1I Silikon Bulaşık Tepsisi Yumuşak, koruyucu altlık. Hassas bardaklar için ideal. Isıya dayanıklı tencere altlığı olarak da kullanılabilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. 34,5 x 26,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 3 Adet Silikon Gider Süzgeci 4 veya 5 cm çapındaki giderler için. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Telefon Sipariş Kodu: I 2'si 1 Arada Bulaşık Fırçası 39,95 TL 3I Vantuzlu Eviye Rafı Bulaşık malzemelerinin hazır şekilde muhafazaz edilmesi için. Sabitlemek için vantuzlu. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. 20x20 cm. Maks. yükseklik 7,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2'si 1 Arada Bulaşık Fırçası 2 fırça başlığı dahil. Sağlam plastik fırça kılları. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Uzunluk 22 cm. Telefon Sipariş Kodu:

5 TCHIBO NUN YILDIZI Bu hafta sizlerin en çok seveceği ürünümüz: Musluk Başlıklı Bulaşık Fırçası DOĞA İLE DOSTLUĞUMUZA SİZ DE KATILIN! Tchibo'nun Doğa Dostu logosu, ürünlerin tamamen ya da kısmen sürdürülebilir kaynaklardan elde edildiğini gösterir. Böylece çevreye karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için bir adım daha atmış oluruz. Bu hafta koleksiyonumuzdaki geri dönüşümlü ve FSC sertifikalı ürünleri keşfedin. Doğa Dostu hakkında ürün paketlerinin üzerinden bilgi edinebilirsiniz. GERİ DÖNÜŞÜMLÜ MALZEMELİ Birçok defa kullanmak, Doğa Dostu'dur: Geri dönüşümlü malzemeli ürünlerimiz için uygun malzemeleri tekrar kullanırız. Bu sayede kaynaklardan tasarruf ederiz ve çevreyi koruruz. 1I Musluk Başlıklı Bulaşık Fırçası 44,95 TL 3I Bulaşıklık 79,95 TL Bükülebilen hortum sayesinde profesyonel gibi bulaşık yıkayın. 2I 2 Adet Silikon Sünger 39,95 TL 4I 3 Adet Bulaşık Bezi 49,95 TL 1I Musluk Başlıklı Bulaşık Fırçası Başlık ve bulaşık fırçası bir arada. Sabitlemek için alet gerekmez. 17,5 ila 24,5 mm çapındaki standart musluklar için uygun. Kullanışlı ve pratik uygulama için bükülebilir hortum. Sağlam plastik fırça. Isı korumalı tutacak. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. +70 C'ye kadar sıcaklığa dayanıklı. Toplam uzunluk 36 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Silikon Sünger Son derece hijyenik kirler süngere yapışıp kalmaz. Tekrar kullanılabilir. 1 tarafı noktacıklı, 1 tarafı yumuşak silikon kıllı. Hassas yüzeyler için ideal. Bulaşıkları çizmez. Kolay temizlenir ve sterilize edilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Yükseklik 14,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Bulaşıklık Kaydırmayan silikon ayaklar. Toz kaplama metalden. 35x9x27 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 3 Adet Bulaşık Bezi 2 farklı yüz: yüksek havlı tarafı pürüzlü alanlar için, kareli tarafı düz alanlar için. Mikrofiber içerikli: uzun ömürlüdür, iplik bırakmaz, emicidir ve hızlı kurur. 40x60 cm. Telefon Sipariş Kodu:

6 EĞLENCELİ YARDIMCILARINIZ Su kaynatıcılarda kirecin hiç sansı olmaz. 2I Kireç Giderici Musluk Başlığı 29,95 TL 3I 2 Adet Kireç Tutucu 29,95 TL 1I 3 Adet Şişe Temizleme To pu 39,95 TL Dar kapları anında pırıl pırıl yapar. 4I Hijyenik Eviye Süzgeci 89,95 TL 1I 3 Adet Şişe Temizleme Topu Sürahileri, su şişelerini termosları hijyenik şekilde temizler. 3 farklı büyüklük ve sertlik. Kapatılabilen hazneli. Sert topun çapı 3,5 cm, orta topun çapı 2 cm, yumuşak topuk çapı 2 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Musluk Kireci Çözücü Kireç tutan muslukları hızlı ve kolay şekilde temizler. Alet kullanmadan sabitlenir. 17,5 ila 24,5 mm çapındaki standart musluklar için uygun. Tekrar kullanılabilir. %100 silikon. 5x7 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Kireç Giderici Musluk Başlığı Su kaynatıcılardaki ve çaydanlıklardaki kireç oluşumunu ilave kimyasal malzeme kullanmadan engeller. Tekrar kullanılabilir. Çapı 4,5 cm. Yüksekliği 4 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Hijyenik Eviye Süzgeci Çok yönlü kullanılabilir - hijyenik ve temiz çalışmak için. İlave dökme uçlu. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. 15 C ile +70 C arası sıcaklıklara uygun. Çapı 30 cm. Telefon Sipariş Kodu:

7 1I 3 Adet Özel Temizleme Bezi 49,95 TL 2I Derz Fırçası 29,95 TL Her yüzey için özel ayrıştırıcı ikonlu 5I 4 Adet Universal Temizlik Bezi 39,95 TL EN KOLAY TEMİZLİK 4I 2 Adet Kurulama Bezi 44,95 TL 3I Universal Temizlik Fırçası 29,95 TL 1I 3 Adet Özel Temizleme Bezi Her yüzey için doğru bez. Mikrofiber içerikli: uzun ömürlüdür, iplik bırakmaz ve emicidir. 25x25 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Derz Fırçası Fayans araları ve erişilmezi zor yerler için derinlemesine temizlik. 1 tarafı sert fırça kıllı, 1 tarafı yumuşak fırça kıllı. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Uzunluk 23 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Universal Temizlik Fırçası İnatçı kirleri çıkartmak için sağlam plastik fırça kılları son derece küçük ve kullanışlı. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Toplam uzunluk 15 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Kurulama Bezi İz bırakmadan parlatmak için. Petek dokusu sayesinde uzun ömürlüdür, iplik bırakmaz ve emicidir. 40x30 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 4 Adet Universal Temizlik Bezi Karışmazlar, evin farklı alanları için ayırt edilir. Örn. fayans, seramik, cam alanlar, tezgahlar gibi birçok farklı yüzey için. Kuru ve ıslak temizlik için kullanılabilir. Uzun ömürlüdür, iplik bırakmaz ve çok emicidir. 30x30 cm. Telefon Sipariş Kodu:

8 DAHA İYİ SAKLA, DAHA İYİ TEMİZLE 4I Süpürge ve Faraş Seti 49,95 TL 3I 2 Çekmeceli Dolap Düzenleyici 299,95 TL ve bazı mağazalarda Kir fırça kıllarından ve yüzeylerden kolayca çözülür. 5I Lastik Fırça Kıllı Tuvalet Fırçası 69,95 TL 1I 2 Adet Gider Temizleyici 34,95 TL 6I Kalorifer Fırçası 32,95 TL 2I Paslanmaz Çelik Kazıyıcı 44,95 TL 1I 2 Adet Gider Temizleyici Giderleri kolay ve hijyenik şekilde temizler. Tekrar kullanılabilir ve kolay temizlenir. Küçük kanca uçlu: gider kalıntılarını ve saçları almak için yardım edebilir. Son derece esnek. Uzunlukları 47 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Paslanmaz Çelik Kazıyıcı Cam ve fayans yüzeyler için. İnatçı kirleri çizmeden çıkarır. 18/10 paslanmaz çelik. 2 yedek bıçak dahil. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Çekmeceli Dolap Düzenleyici Buzdolabında veya lavabo altında daha fazla saklama alanı ve düzen için. 23x47x45 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Süpürge ve Faraş Seti Lastik fırça kılları sayesinde kirleri tamamen alır. İç ve dış mekanlarda sert ve tekstil zeminler için. Faraşın kenarı fırça kıllarını temizlemek için tırtıklı. Akan suyun altında kolay temizlenir. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Toplam uzunluk 80 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Lastik Fırçalı WC Fırçası Hijyenik ve kolay temizlik, kenarların altını bile kolayca temizler. Yapışmama etkisi: kalıntılar kolayca yıkanır. Telefon Sipariş Kodu: I Kalorifer Fırçası Panel ve düz kaloriferler için uygundur. Son derece esnek ve uzun. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Toplam uzunluk 80 cm. Telefon Sipariş Kodu:

9 KÖŞE BUCAK TERTEMİZ 4I 2'si 1 Arada Mikrofiber Cam Sileceği 49,95 TL 1I 10 Adet Silgi Sünger 34,95 TL 3I Cam ve Ayna Temizlik Bezi 34,95 TL 5I Çok Fonksiyonlu Buharlı Süpürge 399,95 TL 2I Mikrofiber Toz Fırçası 36,95 TL 1I 10 Adet Silgi Sünger İnatçı kirleri ve lekeleri ilave deterjan kullanmadan zahmetsizce ve koruyarak çıkarır. 10x3x6 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Mikrofiber Toz Fırçası Tozları iyi alır, düz alanlarda esaslı temizlik sağlar. Mikrofiber kılıf kolayca çıkarılabilir ve yıkanabilir. Yedek kılıf dahil. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Telefon Sipariş Kodu: I Cam ve Ayna Temizlik Bezi Düz yüzeyleri ıslak şekilde temizler ve iz bırakmadan kurulayıp parlatır. Uzun ömürlüdür ve iplik bırakmaz. Telefon Sipariş Kodu: I 2'si 1 Arada Mikrofiber Cam Sileceği Silecek ve çekçek tek başlarına ya da birlikte kullanılabilir. Esaslı temizlik ve ız bırakmadan kurulama. Kılıf iplik bırakmaz, çıkarılabilir ve yıkanabilir. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Telefon Sipariş Kodu: I Çok Fonksiyonlu Buharlı Süpürge Paspas ve buharlı el süpürgesi bir arada. Zeminleri, halıları, camları, döşemeleri ve tekstilleri temizlemek için. Sıcak su buharıyla temizlik tamamen kimyasalsız çevre dostu. Kapsamlı aksesuar. Garanti veren: Tchibo GmbH, Garanti süresi: 3 yıl. Telefon Sipariş Kodu:

10 TAŞINABİLİR ÇÖZÜMLER 3I Elektrikli Araba Süpürgesi 199,95 TL 1I 2'si 1 Arada Temizlik Fırçası 29,95 TL İÇERİSİ VE DIŞARISI İÇİN! Tüm ürünler hem arabada hem de evde kullanılabilir. 2I Elektrikli Süpürge Başlığı 49,95 TL Tozlara da dar aralıklara da hiç şans vermez. Sürdürülebilir temizlik garantisi: yıkanabilir filtre dahil. 1I 2'si 1 Arada Temizlik Fırçası Arabadaki havalandırma deliklerini ya da gösterge panelini temizlemek için ideal. 1 tarafı çıkarılabilir mikrofiber kılıflı. 1 tarafı fırça kıllı. 16x3x3 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Elektrikli Süpürge Başlığı Dar aralıklar için ekstra uzun başlık, döşemeleri ve halıları süpürmek için huni başlık. Esnek lastik hortum. 30 ile 37 mm çaplarındaki standart elektrikli süpürge boruları için uygun. Telefon Sipariş Kodu: I Elektrikli Araba Süpürgesi 12 V bağlantılı - araçları temizlemek için ideal. Güçlü 75 Watt motor. Filtre çıkarılabilir ve yıkanabilir. Hassas yüzeyleri temizlemek için ilave fırça başlıklı. Uzatılabilir hortumlu ve saklama kılıflı derz ucu dahil. 37x11x11 cm. Kablo uzunluğu 5 m. Garanti veren: Tchibo GmbH, Garanti süresi: 3 yıl. Telefon Sipariş Kodu:

11 HER ŞEY YERLİ YERİNDE 4I Bambu Çamaşır Sepeti 379,95 TL Sadece 2I Ayakkabı Paspası 54,95 TL 5I Katlanabilir Çamaşır Sepeti 89,95 TL İçinde çamaşır yok mu? O zaman az yer kaplaması için katlayın! 20 1I Ayakkabı Tabanı Temizleyici 24,95 TL En sevdiğiniz ayakkabıların hepsine yer var: üst üste dizilebilir ve istenilen şekilde genişletilebilir. 3I Ayakkabı Rafı 399,95 TL Sadece 6I Dar Alanlar İçin Düzenleyici 249,95 TL İnce yapısı sayesinde küçük alanları da ideal şekilde kullanırsınız. Sadece 1I Ayakkabı Tabanı Temizleyici Derin profilli ayakkabı tabanlarından inatçı kirleri ve taşları söker. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Kanca ile toplam uzunluk 17,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Ayakkabı Paspası Profilli ve yüksek kenarlı: ıslaklık ve kir paspasta kalır. Çok yönlü kullanılabilir. 50x40 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Ayakkabı Rafı Üst üste dizilebilir ve istenilen şekilde genişletilebilir. 9 çift ayakkabı için. 82x49x34 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Bambu Çamaşır Sepeti Kaliteli ve sağlam bambu çerçeve. Yanları güçlendirilmiş çıkarılabilir kumaş sepet. 40x60x36 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Katlanabilir Çamaşır Sepeti Katlanabilir ve az yer kaplayacak şekilde saklanabilir. 2 ekstra uzun taşıma sapı. Dayanıklı malzeme - içi nemli bezle silinebilir. Yüksekliği 55 cm. Çapı 35 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Dar Alanlar İçin Düzenleyici Araba Dar aralıklar için ideal kullanım ekstra ince tasarım. 4 sağlam iki kat kolay dönen tekerlek, 2 tanesi sabitlenebilir. Son derece sağlam. Tel sepetlerin taşıma kapasitesi maks. 8 kg. 20x80x53 cm. Telefon Sipariş Kodu:

12 2I Özel Kurulama Bezi 39,95 TL İSTEDİĞİNİZ HER YER İÇİN Açık görüş: esnek sapı sayesinde konforlu şekilde siler. İÇERİSİ VE DIŞARISI İÇİN! Tüm ürünler hem arabada hem de evde kullanılabilir. 1I Universal Temizlik Fırçası 39,95 TL İster jantlar ister kalorifer: çizme korkusu olmadan kolay temizlik. 3I Cam Temizleyici 44,95 TL 4I Koltuk ve Kumaş Fırçası 34,95 TL 1I Universal Temizlik Fırçası Jantları veya araçtaki dar aralıkları çizmeden temizlemek için ideal. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Telefon Sipariş Kodu: I Özel Kurulama Bezi Araçları ve yüzeyleri çizmeden ve iz bırakmadan kuru şekilde silmek ve cilalamak için. Uzun ömürlüdür, iplik bırakmaz ve emicidir. 40x60 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Cam Temizleyici İç camları rahatça kurulamak ve temizlemek için. 3 adet mikrofiber kılıf dahil. Katlanabilir sap, uzunluğu 46 cm. Geri dönüşümlü plastik içerikli. Telefon Sipariş Kodu: I Koltuk ve Kumaş Fırçası Döşemelerden, halılardan, kıyafetlerden vb. en küçük parçacıkları almak için lastik fırça kıllı. Akan suyun altında kolay temizlenir. Geri dönüşümlü plastik içerikli. 22,5x8 cm. Telefon Sipariş Kodu:

13 3I Akasya Masif Ahşap Katlanabilir Askılık 449,95 TL Sadece 1I Ütü Masası Kılıfı 54,95 TL Yolunuza takılan bir kablo olmadan ütü yapmak çok daha konforlu! 1I Ütü Masası Kılıfı Durduruculu kordon şeridi sayesinde büyüklüğü istenilen şekilde ayarlanabilir. 124x45 cm'ye kadar olan ütüleme alanlı ütü masaları için uygun. Kılıf %100 pamuklu. Sünger %100 poliüretan (PU). Arka kısmın kaplaması %100 alüminyum. Telefon Sipariş Kodu: I Kablosuz Buharlı Ütü Değişken kullanım: kablolu ya da kablosuz konforlu ütüleme. Kademesiz olarak ayarlanabilen sıcaklık. Buhar, buhar püskürtme, sprey ve kuru ütüleme fonksiyonu. Kırılma korumalı kablo, kendi kendine temizleme fonksiyonu ve aşırı ısınma koruması. Paslanmaz çelik kolay kayan taban. Su tankının dolum kapasitesi 370 ml. Garanti veren: Tchibo GmbH, Garanti süresi: 3 yıl. Telefon Sipariş Kodu: I Kablosuz Buharlı Ütü 269,95 TL ve bazı mağazalarda Sorumlu ormancılığın simgesi FSC sertifikalı ürünlerimizi dikkate alınız. SERTİFİKALI AHŞAP Ormanların yerini hiçbir şey tutmaz. Bu nedenle ürünlerimiz DOĞA DOSTU FSC sertifikalı ahşaptan üretilir. FSC (Forest Stewardship Council ) tarafından tarafından belirlenmiş katı kurallar, ağaçtan son ürüne kadar çevre dostu bir şekilde ve sosyal sorumlulukların yerine getirilmesiyle üretim yapıldığını garanti eder. 3I Akasya Masif Ahşap Katlanabilir Askılık Kıyafet Askısı Raf tabanı dahil. Dengeli ve sağlam duruşlu. Az yer kaplaması için katlanabilir. %100 FSC sertifikalı akasya ahşabı, yağlı (acacia mangium, Ahşabın üretim yeri: Vietnam) Telefon Sipariş Kodu:

14 PRATİK ÇÖZÜMLER a) Soda döküp silerek 1I 2 Adet Sütyen Yıkama Torbası 39,95 TL 2I Döner Başlıklı Tüy Kesici 54,95 TL KIYAFETİNİZİ KUSURSUZ KILACAK ÇÖZÜMLER Fayans Arası İnatçı Lekelerle Nasıl Baş Ediyorsunuz? b) c) Bulaşık teli yardımıyla Diş fırçası yardımıyla ÖNERİMİZ Beyaz sirke ve karbonat ile hazırlayacağınız karışımı Derz fırçası yardımıyla uygulayarak fayans arasında oluşan lekeleri pratik bir şekilde çıkarabilirsiniz. Derz Fırçası 3I 2 Adet Çamaşır Yıkama Torbası 39,95 TL Temizleme istasyonu sayesinde hızlı ve kolay temizlenir. 4I Kendini Temizleyen Tüy Toplayıcı 49,95 TL 5I Yıkanabilir Tüy Toplayıcı Rulo 42,95 TL 1I 2 Adet Sütyen Yıkama Torbası Yumuşak dolgusu sütyenler şeklini daha uzun süre korur. D kupa kadar olan sütyenler için uygun. %100 polyester. Telefon Sipariş Kodu: I Döner Başlıklı Tüy Kesici Hareketli başlıklı, 2 hız kademesi ve farklı yün çeşitleri için 4 kesim uzunluğu. Çıkarılabilir tüy haznesi. Koruyucu başlıklı ve temizleme cımbızlı. 2x pil dahil. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Çamaşır Yıkama Torbası Hassas kumaşları yıkarken korur. 2 farklı ebat. Telefon Sipariş Kodu: I Kendini Temizleyen Tüy Toplayıcı Tüyleri, saçları, tozu ve hayvan tüylerini almak için. Kıyafet, mobilya döşemesi, halı, nevresim, araba döşemesi vb. için ideal. Telefon Sipariş Kodu: I Yıkanabilir Tüy Toplayıcı Rulo Saçları ve tüyleri tüm yüzeylerden toplar hızlı ve kolay. Akan suyun altında kolay temizlenir. Rulo çapı 3,5 cm. Telefon Sipariş Kodu:

15 Tchibo Kahve KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİM #MERAKIN tadina bak 5,95 TL 3,95 TL Tchibo Kahve TL TL TL 699 TL 849 TL 649 TL LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Bu kampanya 23 Ocak-20 Şubat 2019 tarihleri arasında tüm Tchibo mağazaları, ve Arçelik mağazalarında geçerlidir. Tchibo kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya 28 Şubat 2019 tarihine kadar sadece Tchibo mağazalarında geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır.

16 Yıldızlı gökyüzü efekti 1I Saç Kurutma Makinesi Tutucu 49,95 TL 3I LED Tavan Lambası 449,95 TL Sadece 2I Beurer "HT 80 Sıcak Hava Fırçası" 179,95 TL 3 başlık: yuvarlak fırça, termal fırça ve şekil verme ucu 4I Banyo Çöp Kovası 129,95 TL 5I Tuvalet Kağıdı Saklama Kutusu 99,95 TL ve bazı mağazalarda 1I Saç Kurutma Makinesi Tutucu Delmeden kolay montaj. Kendinden yapışkanlı ve tekrar kullanılabilir. Her çeşit saç kurutma makinesi için uygun. Paslanmaz çelik, krom kaplama. Telefon Sipariş Kodu: I Beurer "HT 80 Sıcak Hava Fırçası" Entegre iyon fonksiyonu. 2 sıcaklık ve üfleme kademesinin yanı sıra soğuk hava kademesi. Soft Touch üst yüzey. Yuva polikarbon (PC). Termal ve yuvarlak fırçalar seramik kaplamalı. Kablo uzunluğu 1ü8 cm. 3 yıl garantili. Güç 30 Watt. Telefon Sipariş Kodu: I LED Tavan Lambası Kısmak için uzaktan kumandalı. Gece ışığı fonksiyonlu. Akrilik. Yükseklik 6 cm. Çap 42,5 cm. 3 yıl garantili. Güç 30 Watt. Telefon Sipariş Kodu: I Banyo Çöp Kovası Kaliteli, boyalı metalden. Tutacaklı çıkarılabilir plastik kova. Dolum kapasitesi 5 l. 25,5x30,5x14 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Tuvalet Kağıdı Saklama Kutusu 8 ruloya kadar alır. Plastik. Telefon Sipariş Kodu:

17 1I Organik Pamuklu Jakar Banyo Havlusu 69,95 TL 4I 2 Adet Organik Pamuklu Jakar El Havlusu 69,95 TL KUSURSUZ DUŞ KEYFİ 2I Küvet Yastığı 49,95 TL ve bazı mağazalarda 3I 2 Adet Organik Pamuklu Kese 39,95 TL 1I Organik Pamuklu Jakar Banyo Havlusu Kaliteli iplik havlu kumaş. %100 organik pamuklu. 70x140 cm. Deniz mavisi. Antrasit. Bordo. Telefon Sipariş Kodu: I Küvet Yastığı Vantuzlu. Dış kılıf %100 polyester (mikrofiber). Dolgu yastığı kılıfı %100 polyester. Dolgu polistiren kürecikler 38x20 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Organik Pamuklu Kese %100 organik pamuklu. 15x22 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Organik Pamuklu Jakar El Havlusu Kaliteli iplik havlu kumaş. %100 organik pamuklu. 50x100 cm. Deniz mavisi. Antrasit. Bordo. Telefon Sipariş Kodu:

18 EDİTÖRÜN SEÇİMİ 1I 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu 59,95 TL Yumuşak dokusu ve avantajlı fiyatıyla bu haftanın tavsiye ürünü: 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu 4I 2 Adet Organik Pamuklu Jakar El Havlusu 59,95 TL 5I Organik Pamuklu Çift Taraflı Duş Paspası 59,95 TL 2I Çamaşır Sepeti 149,95 TL 3I 2 Adet Saklama Sepeti 59,95 TL 1I 2 Adet Organik Pamuklu El Havlusu %100 organik pamuklu. 50x100 cm. Deniz mavisi. Antrasit. Telefon Sipariş Kodu: I Çamaşır Sepeti Kumaş parçalı. El yapımı: her parça eşsiz. %58 polyester, %32 pamuklu, %10 viskoz. Astar %100 pamuklu. Yükseklik 55 cm. Çap 36 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Saklama Sepeti El yapımı: her parça eşsiz. %58 polyester, %32 pamuklu, %10 viskoz. Büyük sepetin çapı 18 cm, yüksekliği 14 cm. Küçük sepetin çapı 15 cm, yüksekliği 11 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Organik Pamuklu Jakar El Havlusu %100 organik pamuklu. 70x140 cm. Deniz mavisi. Antrasit. Telefon Sipariş Kodu: I Organik Pamuklu Çift Taraflı Duş Paspası 2 tarafı farklı renkli. %100 organik pamuklu. 50x80 xm. Antrasit. Deniz mavisi. Telefon Sipariş Kodu:

19 BAKIM ZAMANI 1I Silk'n -ReVit-Essential Mikro Dermabrazyon Aleti 349,95 TL 4I Organik Pamuklu XL Jakar Banyo Havlusu 119,95 TL 2I Silk n -Jewel-XL Epilasyon Aleti 799,95 TL 50x80 cm ve bazı mağazalarda 3I Banyo Oturma Bankı 449,95 TL Sadece 4 Klinik olarak test edilmiş ve patentli HPL teknolojisi ile kalıcı epilasyon 1I Silk'n -ReVit-Essential Mikro Dermabrazyon Aleti Cilt pürüzlerini ve sivilce izlerini hafifletir. Yaşlanma lekelerini azaltır ve ince çizgilileri hafifletir. 2 vakum kademesi. Farklı kullanımlar için 2 elmas işlem başlığı. Uzunluk 22 cm. Çap 4 cm. Kablo uzunluğu 1,85 m. 3 yıl garantili. Telefon Sipariş Kodu: I Silk n -Jewel-XL Epilasyon Aleti Vücut ve yüz için uygun ışık atımı. 5 güç kademesi. Cilt rengini tanımak için entegre sensör. Cilde temas ettiğinde otomatik ışık atımı. Kullanım alanı 3 cm. İşlemleri planlamak için ücretsiz Silk n uygulaması. Kablo uzunluğu 1,8 m. 3 yıl garantili. Telefon Sipariş Kodu: I Banyo Oturma Bankı Nemli alanlara uygun. %100 FSC sertifikalı masif meşe ahşabı, renksiz cilalı. 74x42x34 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Organik Pamuklu XL Jakar Banyo Havlusu %100 organik pamuklu. 2x2 m. Antrasit-krem rengi. Deniz mavisi-krem rengi. Telefon Sipariş Kodu: I Banyo Tartısı Ekstra büyük kadranlı. Emniyet camından kaliteli tartı alanı. Basma mekanizması. Ölçü aralığı 100 g kademeli kg arası. Pil değiştirme göstergesi. Pil dahil. Telefon Sipariş Kodu: I Banyo Tartısı 99,95 TL 12 13

20 1I 9 Adet Kendinden Yapışkanlı Ayna 59,95 TL 2I Çok Fonksiyonlu Duş Başlığı 99,95 TL Vantuz tutuculu, ek olarak ayaklı ve askı aparatlı HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA 6I Askılı Duş Rafı 89,95 TL 3I Köşe Duş Rafı 99,95 TL 4I Vantuzlu Saklama Sepeti 79,95 TL 5I Banyo Sileceği 44,95 TL 7I Askılı Bakım Çantası 99,95 TL 8I Silikon Gider Süzgeci 24,95 TL 1I 9 Adet Kendinden Yapışkanlı Ayna Plastik Telefon Sipariş Kodu: I Çok Fonksiyonlu Duş Başlığı 5 farklı akış şekli. Kireçlenmeyen noktacıklı. Standart 1/2" (DN15) bağlantılar için uygun. Hortumun uzunluğu 170 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Köşe Duş Rafı Parlak krom kaplama. 21,5x39x15 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Vantuzlu Saklama Sepeti Sadece düğmesine basarak sabitlenir. Parlak krom kaplama. 27,5x17x16 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Banyo Sileceği Kaliteli paslanmaz çelikten. Sapı kaydırmayan plastik. Telefon Sipariş Kodu: I Askılı Duş Rafı Parlak krom kaplama. 23x49,5x10 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Askılı Bakım Çantası Dış malzeme %100 polyester. Astar %100 polyester. Telefon Sipariş Kodu: I Silikon Gider Süzgeci Farklı gider ebatları için uygun. 13x13 cm. Telefon Sipariş Kodu:

21 1I 2 Adet Mikrofiber Makyaj Temizleme Havlusu 29,95 TL 2I Banyo Paspası 50x80 cm 79,95 TL 70x120 cm 119,95 TL 3I Organik Pamuklu XL Peştemal 99,95 TL 50x80cm CİLDİNİZLE DOST ORGANİK PAMUKLU ÜRÜNLER 70x120 cm 1 x 2m 8 1I 2 Adet Mikrofiber Makyaj Temizleme Havlusu Gözeneklerin derinlemesine inen yumuşak yüz temizliği sadece suyla. Askılı. 25x25 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Banyo Paspası Şönil iplikten yumuşak malzeme. Makinede yıkanabilir. 50x80 cm. Antrasit. 50x80 cm. Deniz mavisi. 50x80 cm. Bordo. 70x120 cm. Antrasit. 70x120 cm. Deniz mavisi. 70x120 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Organik Pamuklu XL Peştemal %96 organik pamuklu, %4 polyester. Telefon Sipariş Kodu: I Organik Pamuklu Sauna Havlusu Kapatmak için düğmeli. Arkası lastik şeritli. %100 organik pamuklu. Telefon Sipariş Kodu: I Organik Pamuklu Sauna Havlusu 89,95 TL 9

22 1I Seramik Sabunluk 59,95 TL 2I 2 Adet Seramik Fırçalık 59,95 TL 3I Termometreli Banyo Duvar Saati 89,95 TL 4I Vantuzlu Diş Fırçası Tutucu 24,95 TL Vantuz tutuculu, ek olarak ayaklı ve askı aparatlı ve bazı mağazalarda 5I 2 Adet Kendinden Yapışkanlı İkili Kanca 49,95 TL 6I Lavabo Duş Başlığı 99,95 TL 6 1I Seramik Sabunluk Kaliteli seramikten. Dolum miktarı 400 ml. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Seramik Fırçalık Kaliteli seramikten. Dolum miktarı 400 ml. Telefon Sipariş Kodu: I Termometreli Banyo Duvar Saati Kuvars mekanizma. Pil LR06 (AA) dahil. Çap 14 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Vantuzlu Diş Fırçası Tutucu Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Kendinden Yapışkanlı İkili Kanca Düz alanlara sağlam tutunur delmek gerekmez. Krom kaplama metal. Bant 3M 1600T. Her birinin çapı 5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Lavabo Duş Başlığı Tüm standart musluklar için. Hortum uzunluğu 1,5 m. Telefon Sipariş Kodu: Tüm standart musluklar için. Duvar askısı dahil. 7

23 BAMBU SADELİĞİ 3I 2 Adet Vantuzlu Kanca 49,95 TL 2I Tuvalet Fırçası 79,95 TL 1I Makyaj Temizleme Mendili Kutusu 69,95 TL ve bazı mağazalarda Sadece 4 1I Makyaj Temizleme Mendili Kutusu Kaliteli bambudan. Telefon Sipariş Kodu: I Tuvalet Fırçası Kaliteli bambudan. Fırça sapı ve kapak plakası paslanmaz çelikten. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Vantuzlu Kanca Sadece düğmesine basarak sabitlenir. Parlak krom kaplama. Vantuz göstergeli kancaların yeniden monte edilmesi gerektiğini gösterir. Çap 5,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Bambu Tepsi veya 2 Adet Bambu Düzenleme Kutusu Kaliteli bambudan. 2 Adet Düzenleyici 1 düzenleyici çıkarılabilir bölmeli. Telefon Sipariş Kodu: I Bambu Raflı Stand Kaliteli bambudan. Telefon Sipariş Kodu: I Bambu Tepsi veya 2 Adet Bambu Düzenleme Kutusu 49,95 TL 5I Bambu Raflı Stand 199,95 TL Sadece 5

24 DUŞ ZAMANI ŞİMDİ DAHA KEYİFLİ 3B zürafa baskılı 4I Duş Perdesi 59,95 TL Sadece 1I Baskılı Banyo Paspası 79,95 TL 2I 2 Adet LED Dekoratif Taş 69,95 TL 1 3I Konforlu Banyo Paspası 45x75 cm 79,95 TL 60x100 cm 99,95 TL 1I Baskılı Banyo Paspası Viskoelastik süngerden. Üst kısmı mikrofiber. Makinede yıkanabilr. 65x45 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet LED Dekoratif Taş Gerçek mumdan. Zamanlayıcı fonksiyonlu: 6 saat sonra otomatik kapanma. Telefon Sipariş Kodu: I Konforlu Banyo Paspası Viskoelastik sünger: rahat bir basış hissi için. Üst kısmı mikrofiber. 45x75 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Duş Perdesi Plastik halkalar dahil. Yumuşatıcısız. 180x200 cm. Telefon Sipariş Kodu:

25 13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda BANYONUZA MODERN DOKUNUŞ

13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI

13 Şubat'ta   de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI 13 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI DÜNYANIN 3.EN BÜYÜK ORGANİK PAMUK TEDARİKÇİSİ TCHIBO 3.EN BÜYÜK Organik pamuk tedarikçisiyiz! %80 2017'de sürdürülebilir kaynaklardan

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

4,25 TL ,95 TL TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER. 100 g. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

4,25 TL ,95 TL TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER. 100 g. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 15 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER,95 TL 4,25 TL 100 g 3 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihleri arasında sadece

Detaylı

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Banyolarınızı Baştan Yaratın 595 TL LATTE

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Banyolarınızı Baştan Yaratın 595 TL LATTE Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve LATTE 5 Şimdi SADECE 4 27 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyolarınızı

Detaylı

MARİN STİLİ BANYOLAR. Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL. ,95 TL g. ,95 TL 10 adet kapsül

MARİN STİLİ BANYOLAR. Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL. ,95 TL g. ,95 TL 10 adet kapsül 25 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet,95 TL 8 100 g 19,95 TL 10 adet kapsül,95 TL 49 500 g Sınırlı Stoklarla Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Detaylı

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 1 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 4,25 TL,95 TL 100 g 3 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihine kadar sadece

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Temizlik Artık Daha Keyifli

Temizlik Artık Daha Keyifli KAHVE KEYFİNE DOYMAK İSTEYENLERE İNDİRİMLİ CAFISSIMO LATTE 10 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Şimdi SADECE 595 TL 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Temizlik Artık

Detaylı

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Evleriniz Temizlikle Işıldasın 595 TL LATTE

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Evleriniz Temizlikle Işıldasın 595 TL LATTE Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve LATTE 595 TL Şimdi SADECE 495 TL 20 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Evleriniz

Detaylı

İNDİRİMİ AYIN KAHVESİ Yaz. GOLD SELECTION 200 g

İNDİRİMİ AYIN KAHVESİ Yaz. GOLD SELECTION 200 g AYIN KAHVESİ GOLD SELECTION 200 g 38. 95 29. 95 4 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Yaz İNDİRİMİ Bu kampanya 30 Haziran 2018 tarihine kadar sadece Tchibo mağazalarında geçerlidir. Stoklarla

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLASIN. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLASIN. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? 31 Ekim'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

Yeni. Renkli. Mini. 299,95TL. Tertemiz Evler, Pratik Çözümler. Sınırlı Stoklarla. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Yeni. Renkli. Mini. 299,95TL. Tertemiz Evler, Pratik Çözümler. Sınırlı Stoklarla. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Yeni. Renkli. Mini. 7 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda. Lansmana özel fiyat 399,95TL 299,95TL Sınırlı Stoklarla Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tertemiz Evler, Pratik Çözümler

Detaylı

Cafissimo ile ASKIN EN TATLI ANLARINA GEL

Cafissimo ile ASKIN EN TATLI ANLARINA GEL Aska gel Tchibo ya gel 299, 95 TL Cafissimo ile ASKIN EN TATLI ANLARINA GEL Cafissimo PURE 96 lı Espresso Intense Aroma Kapsül 2 Adet Sütlü Çikolata Bar 8 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL www.tchibo.com.tr 1 Ocak ta www.tchibo.com.tr de 2 Ocak ta tüm Tchibo larda İ İ ND R İM Çok daha fazlası Tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo mağazalarında 1 Sadece Tchibo dünyasına özel İndirim oranı %29 İndirim

Detaylı

Annemle Mutfaktayım. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin.

Annemle Mutfaktayım. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin. 27 Nisan da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

Renkli Uykulara Dalın

Renkli Uykulara Dalın Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ LANSMANA ÖZEL 229,95 TL,95 TL 199 17 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Renkli Uykulara Dalın

Detaylı

ayın kahvesi Wiener Melange 5, 25 tl 6, 90 tl Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Ev İşlerinde Pratik Fikirler Rahat Şıklık 100 g Ayrıca Bu Hafta:

ayın kahvesi Wiener Melange 5, 25 tl 6, 90 tl Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Ev İşlerinde Pratik Fikirler Rahat Şıklık 100 g Ayrıca Bu Hafta: ayın kahvesi Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Wiener Melange 16 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ev İşlerinde Pratik Fikirler 6, 90

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler

Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler www.tchibo.com.tr 17 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler Tchibo nun ücretsiz kataloğudur.

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

Marin Tarzını Keşfedin

Marin Tarzını Keşfedin MAKSİMUM KAHVE KEYFİ, MİNİMUM FİYATLARLA! Gerçek kahve tutkunlarının aradığı yaz indirimi Tchibo da. 20 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE 595 TL 495 TL CLASSIC 329,95 TL 299,95 TL

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Yılın heyecanla beklenen dönemi

Yılın heyecanla beklenen dönemi KAHVE KEYFİNİZİ BUL U T L A R I N 2 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda ÜZERİNE ÇIKARIN - Sınırlı Stoklarla - YENİ PASTEL SERİSİ Yılın heyecanla beklenen dönemi Çok daha fazlası mağazalarda

Detaylı

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel 2 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Black & White Öğütülmüş Kahve 19,90 TL 16, 90 TL 2x250g 4 Kutu Kapsül Kahve 39,90 TL 34, 90 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA

Detaylı

MODERN BANYOLAR. Tek Tuşla Gerçek Kahve Keyfi. Sevgililer Günü'ne Özel, Kaçırılmayacak Fırsat. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

MODERN BANYOLAR. Tek Tuşla Gerçek Kahve Keyfi. Sevgililer Günü'ne Özel, Kaçırılmayacak Fırsat. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Tek Tuşla Gerçek Kahve Keyfi 21 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sevgililer Günü'ne Özel, Kaçırılmayacak Fırsat Cafissimo LATTE 699 599,95 TL,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

Modern ve Düzenli Evler

Modern ve Düzenli Evler 27 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sınırlı Stoklarla 329,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Modern ve Düzenli Evler 4 Temmuz 2016 tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarından,

Detaylı

Feine Milde 14, 10, Haftanın yıldızı. 95 TL /100g. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr

Feine Milde 14, 10, Haftanın yıldızı. 95 TL /100g. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr Haftanın yıldızı Feine Milde www.tchibo.com.tr Çekirdek Kahve 12,95 TL 10, 95 TL /100g 14, Öğütülmüş Kahve 17,95 TL 95 TL 2x250g 28 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya

Detaylı

Al Evine Bak Keyfine. Evinize Doğallığı Getirin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL

Al Evine Bak Keyfine. Evinize Doğallığı Getirin. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL Al Evine Bak Keyfine 25 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL,95 TL 179 149,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Evinize Doğallığı Getirin Bu kampanya 11 Mayıs-14

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

TEMİZLİK. uzmanları. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr

TEMİZLİK. uzmanları. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr www.tchibo.com.tr 16 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchiboʼnun ücretsiz kataloğudur. 13_03 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: TEMİZLİK uzmanları Sadece Tchibo dünyasına özel

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

BÜYÜK İNDİRİM HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN. Tchibo'da! KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL 699 TL 649 TL TL

BÜYÜK İNDİRİM HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN. Tchibo'da! KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL 699 TL 649 TL TL KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİM 30 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN 1.199 TL 699 TL 1.599 TL 1.199 TL 849 TL 649 TL Bu kampanya 23 Ocak-20 Şubat 2019 tarihleri

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR!

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler www.sokmarket.com.tr 29 MAYIS-4 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz.

Detaylı

dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. EN İYİ FİYAT Adet 84,90 14,15x6 Taksit

dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. EN İYİ FİYAT Adet 84,90 14,15x6 Taksit www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. 16-22 1,5 kg Çamaşır Makinesi Deterjanı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI

DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 13 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. 27 Mayıs ta www.tchibo.com.tr de XXXXXXXXXXXXXXXX ve tüm Tchibo larda Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL 19, 95 TL 2x250g Her hafta yeni bir

Detaylı

Cafissimo TUTTO. Yepyeni renkleri ile. Banyonuzda Tropik Esintiler SINIRLI STOKLARLA. Ayrıca Bu Hafta: Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

Cafissimo TUTTO. Yepyeni renkleri ile. Banyonuzda Tropik Esintiler SINIRLI STOKLARLA. Ayrıca Bu Hafta: Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Yepyeni renkleri ile Cafissimo TUTTO 2 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyonuzda Tropik Esintiler SINIRLI STOKLARLA Ayrıca Bu Hafta: Mutfak

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın!

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! www.tchibo.com.tr 2 adet Feine Milde Çözünebilir Kahve alana 2.'si

Detaylı

279, 95 TL 331, 85 TL. Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun. Keyifli Bir Seyahate Hazırlanın

279, 95 TL 331, 85 TL. Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun. Keyifli Bir Seyahate Hazırlanın Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun 31 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo PURE 2 li Latte Macchiato Bardağı Barista Süt Köpürtücü 331, 85 TL 279, 95 TL Her hafta

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V Bilgi - Engelliler için düşünülmüş kaldırma/indirme tertibatları ile yükseklik ayarlı mobilyalar üretebilir ve engelsiz yaşam alanları yaratabilirsiniz. Mutfak, banyo, çalışma odaları ve ofisler için idealdir.

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Romantik Banyolar. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ayrıca Bu Hafta: 27 Eylül'de de ve tüm Tchibo larda

Romantik Banyolar. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ayrıca Bu Hafta: 27 Eylül'de  de ve tüm Tchibo larda 27 Eylül'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Romantik Banyolar Mutfak & Sofra: Sonbahar Mutfakları Ayrıca Bu Hafta: Bu kampanya 21 Eylül - 4 Ekim 2017

Detaylı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Niğde Üniversitesi Öğrenci Yurdunda kullanılmak üzere muhtelif mal ve malzeme alınacak olup, alınacak mal ve malzemelerin özellikleri aşağıda

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

Sadece Tchibo dünyasına özel

Sadece Tchibo dünyasına özel www.tchibo.com.tr 8 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_32 İnovatif ve vantuzlu ürünlerimizi duvarlarınızı delmeden kullanabilirsiniz 1 Sadece Tchibo

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 82836 TEL: (022) 8 0-29

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı

Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80 TL 29, 85 TL Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı 29 Nisan da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda www.tchibo.com.tr Filtre kahve kapsülleri şimdi çok avantajlı Her

Detaylı

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın!

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! www.tchibo.com.tr 2 adet Feine Milde Çözünebilir Kahve alana 2.'si

Detaylı

ayın kahvesi DOĞALLIĞI VE KONFORU KEŞFEDİN %50 İNDİRİM 17,95 TL 29,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Filtre Kahve 36,95 TL 62,95 TL

ayın kahvesi DOĞALLIĞI VE KONFORU KEŞFEDİN %50 İNDİRİM 17,95 TL 29,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Filtre Kahve 36,95 TL 62,95 TL %50 İNDİRİM ayın kahvesi 28 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Çekirdek Kahve 62,95 TL 29,95 TL Filtre Kahve ve Espresso 36,95 TL 17,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞALLIĞI

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... FULL CLEAN, temiz ve hijyenik bir işyeri ortamı yaratmanız için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılar;

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA A L Y O TC H I B 4,25 TL 100 g HADI A L U K O TCHIBO YLA HADI OKULA Yaşasın! Okul vakti geldi! Eğlence dolu çantalar, çocuğunuzun yaratıcılığını ortaya çıkartacak kalemler ve boya setleri, hayal dünyası

Detaylı

Şeffaflık Güzeldir 2018

Şeffaflık Güzeldir 2018 Şeffaflık Güzeldir 2018 1 Metali Şeffaf Çektirme Video için: Kod Renk Kutu Adeti Koli Adeti Koli Ağırlığı Palet Adeti Palet Ağırlığı 2002.0 Şeffaf 100 1.800 20,5 kg 2002.1 Beyaz 100 1.800 20,5 kg 43.200

Detaylı

İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR

İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR 7 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR DOĞA İLE DOSTLUĞUMUZA

Detaylı

HASTA VE YAġLI HĠZMETLERĠ ALANI

HASTA VE YAġLI HĠZMETLERĠ ALANI Genel () MESLEKÎ VE TEKNĠK EĞĠTĠM OKUL/KURUMLARINDA UYGULANAN NA AĠT STANDART DONATIM LĠSTESĠ Sıra No: TaĢınırın Adı Genel Özellikler (*) Makine/Teçhizat ve TaĢıtlar 1 Masaüstü Bilgisayar (Öğretmen) Teknolojisi

Detaylı

Bahçede Mangal Keyfi ANNELERİN KAHVE KEYFİNDEN CAFISSIMO ANLAR. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Bahçede Mangal Keyfi ANNELERİN KAHVE KEYFİNDEN CAFISSIMO ANLAR. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ANNELERİN KAHVE KEYFİNDEN CAFISSIMO ANLAR Kahveyi keyfe dönüştüren Cafissimo TUTTOCAFFÉ Anneler Günü ne özel indirimli 11 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri 2014 Fiyat Listesi-2 İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri SAÇ MAŞALARI Intense Saç Maşası C519E 200 C Titanyum seramik intense kaplama 19 mm Intense Saç Maşası C525E 119,90 200 C Titanyum seramik

Detaylı

MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER

MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 6 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Yüksek verimli ve sessiz yeni Kärcher T12/1; oteller, restoranlar, ofisler, dükkanlar, hastanelerde kullanılabilir. Manevra kabiliyeti önde ve arkada bulunan 2'şer tekerlek ile sağlanmıştır. 1 Enerji tasarrufu

Detaylı

Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin. Ayrıca bu hafta: Fonksiyonel Düzenleyiciler

Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin. Ayrıca bu hafta: Fonksiyonel Düzenleyiciler Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ LANSMANA ÖZEL 2,95 TL 199 10 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin

Detaylı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı Yeni Kärcher T 12/1, son derece verimli ve sessiz bir elektrikli süpürgedir. Ünite, kolay kullanım için kullanışlı basmalı bir anahtara ve maksimum manevra kabiliyeti için iki arka tekerlek ve iki ön tekerleğe

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

16,50 Adet 5 kg Çamaşır Makinesi Deterjanı Çeşitlerinden Birini Alana 750 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı HEDİYE!

16,50 Adet 5 kg Çamaşır Makinesi Deterjanı Çeşitlerinden Birini Alana 750 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı HEDİYE! www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. 4-10 16,50 5 kg Çamaşır Makinesi Deterjanı

Detaylı

25 Nisan'da de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

25 Nisan'da   de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 25 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: RENGÂRENK BAHAR MUTFAKLARI RENGÂRENK BAHAR MUTFAKLARI Mutfaktan sofraya, rengârenk bir lezzet deneyimi!

Detaylı

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ #MERAKIN tadina bak 5,95 TL 14 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ SONBAHARIN

Detaylı

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR FİRMA ADI TEL / FAX ADRES YETKİLİ VD - NO E-MAİL as kağıt ÖDEME VADESİ TESLİMAT NOTLAR SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR 01-A ECOPORT ÇAMAŞIR YUMUŞATMA MADDESİ BABY SOFT 5 kg

Detaylı

SEYAHAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

SEYAHAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR 16 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gerçek Sevgi Annelerimizden Gerçek Kahve Keyfi Cafissimo'dan Anneler Günü'ne Özel %30 İndirim SEYAHAT HAZIRLIKLARI

Detaylı

PERAKENDE FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2013

PERAKENDE FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2013 PERAKENDE FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2013 YENİ! HİPERAKTİF DU 2900 İçindekiler Elektrikli Süpürgeler 02-18 Buharlı Temizleyiciler 19-20 İçecek Hazırlama 21-28 Gıda Hazırlama 29-31 Isıtma 32 Ev Gereçleri 33-35

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

VOLT. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI

VOLT. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point 357 VOLT LAVABO BATARYASI 731 90111 55 120 Konfor Uzunluğu: 119 mm Konfor Yüksekliği: 55 mm %40 su tasarruflu honeycomb akış düzenleyici DÖNER LAVABO BATARYASI

Detaylı