MATEMATİK DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MATEMATİK DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ?"

Transkript

1 MATEMATİK DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ? Konu eksiğiniz varsa bunu düzenli bir çalışma ve gayretle giderebilirsiniz. Konu eksiğiniz olmadığı halde soruları çözümleyemediğinizi düşünüyorsanız, kitaplardaki soru çözümlerini incelemeli ve işin uzmanlarından yardım almayı denemelisiniz. Soru çözümünde çok fazla vakit geçiriyorsanız bunun tek çözüm yolu çok sayıda soru çözmektir. Bu şekilde soru çözümleriyle pratikleşebilirsiniz. Matematik derslerinde öğretmeninizi çok dikkatli dinlemeli, önemli ipuçlarını not etmeli ve derslerde aktif olmalısınız. Dersin anlatıldığı gün evinize gittiğinizde en az 10 dakika o gün derste işlenen konuları tekrar etmeli ve konuyla ilgili problem çözmelisiniz. Düzenli çalıştıktan sonra çözemeyeceğiniz hiçbir soru kalmayacaktır. Geometride ise; konuya hakimiyetiniz çok önemlidir. Konuya ilişkin tüm kuralları ve nasıl uygulandıklarını bilmeniz gerekir. Soru çok dikkatli okunmalıdır. Bu da elbette bol soru çözerek elde edilebilecek bir beceridir. Geometrik şekillerdeki bilgilerin şeklin üzerinde doğru yazılıp yazılmadığını kontrol edip soruların ondan sonra çözümüne geçilmelidir. Farklı kaynaklardan örnek soru çözümleri dikkatli bir şekilde incelenmeli ve çözüm yolları incelenmelidir. Bazen rakamlar değiştirilerek öğrencilerin hazırlayacağı geometri soruları olmalı ve çözümleri tekrar tekrar yapılmalıdır.

2 Geometri birazda görmek demektir, farklı açılardan bakabilmek demektir. Bu farklı bakış açısını kazanabilmek için ayni konudan birçok soru çözmekle de kazanılır. Formülleri ezberleme yerine benzer sorularla farklı bakış açıları kazanmaya gayret edilmelidir. Konuların işleniş sırasına dikkat edilmeli önden giderek veya konu atlanarak çalışılmamalıdır. Çünkü geometride konulara birbiriyle çok alakalıdır Matematikle ilgili problemleri olanları birkaç sınıfta değerlendirmek mümkündür. a) Konuları anlayamıyorum, işlem hataları yapıyorum. Matematiğin temel kavramlarını bilemeyen öğrencilerin matematikte konuları iyi öğrenmeleri ve yeni konu öğrenmeleri oldukça zordur. Matematikçilere bu konulara nedir diye sorduğunuzda karşınıza çıkacak cevaplar aşağıdaki gibidir. Rasyonel sayılar ve işlemler, üslü ve köklü sayılar, çarpanlara ayırma ve özdeşlikler. b) İyi işlem yeteneğim var, fakat konu eksiklerim var. İyi işlem yeteneği olan öğrencilerimiz şunu bilmelidirler. Bu yetenekleriyle rahatlıkla yeni konu öğrenebilirler konulara korkmadan çekinmeden yaklaşmalı ve anlamaya çalışmalıdırlar. Önce hiç bilmediğiniz konulardan başlamak yerine, az bildiği konuları biliyor hale gelmek gerekecektir. O konu ile ilgili artık bu konuyu az biliyorum demeden biliyorum demelerini sağlamak gerekecektir. Sonuç olarak diyebiliriz ki önce eksiklerimizi giderelim sonra yeni konuları öğrenmeye çalışalım. c) Konuları iyi biliyorum fakat işlem hatalarım çok. Konuları biliyor olmanız matematiğe karşı bir yeteneğinizin var olduğunu gösterir. İşlem hatalarını gidermenin en güzel çözümü bolca soru çözmektir. Ne kadar farklı kaynaktan soru çözerseniz o kadar çok soru

3 çeşidi görmüş olursunuz ve artık daha az işlem hatası yaparsınız. d) İşlem ve konularla alakalı problemim yok ancak çok yanlışım çıkıyor. Soru çözmekte acele etmeyin soruyu çözmeye başlamadan önce mutlaka anlamaya çalışın ve soru çözerken dikkatinizi toplamaya çalışın ve soru çözme işini önemseyin. Nasıl olsa yaparım diye bakmayın. Dağınık çalışma yerine daha disiplinli bir çalışma sistematiği belirleyin ve mutlaka ona uymaya çalışın. e) Matematiğim iyi ve geliştirmek istiyorum. Daha fazla matematiğinizi geliştirmenin yolu farklı kaynakları taramak ve branş öğretmenlerinden matematik adına kendini geliştirmek için tavsiye alınız. Belki TÜBİTAK sorularına bakabilirsiniz. FİZİK DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Öğretmeninizin anlattığı temel kavramları ve çözdüğü örnekleri çok iyi not alarak anlamaya çalışın. Eve geldiğinizde günübirlik,konuları tekrar edip iyice pekiştirdikten sonra soru çözümüne başlayın. Soru çözümüne kolaydan zora doğru ve özellikle çözümü yapılmış sorulardan başlamanız daha yararlı olacaktır. Böylece çözemediğiniz soruların çözümünü inceleme imkanınız olur. Daha sonra konu ile ilgili test soruları çözerek doğru ve yanlış olanlarını çıkarınız.yanlış yaptığınız soruları yeniden ele alıp irdeleyiniz. Bazı fizik soruları yorum ağırlıklı olduğundan dikkat ön plana çıkmaktadır.bu nedenle dikkatsizlikten yanlış yapma oranı oldukça fazladır.burada dikkat edilecek konu,sorunun açıklama ve esas vurgulana kısmının çok iyi okunmasıdır.

4 Altı çizili kelimelere dikkat edilmelidir. Özellikle olumsuz sorularda, kesinlikle ifade eden, en az,en çok gibi sorunun çözümünde anahtar görevini üstlenen kelimelerin altı çizilir.bu kelimelerin anlamlarına dikkat edilerek sorunun cevabı düşünülmelidir. Formül ezberlemektense formülü sık sık kullanarak kalıcılığını sağlayınız. Şekil çizimine önem verin ve gerekli gösterimleri şekil üzerinde yapın,bu size zaman kazandıracaktır. Fizikle ilgili geniş konu dağılımı ve konular arasındaki ilişkide göz önünde tutularak konular atlanarak öğrenilmeye çalışılmamalıdır. Mutlaka not alarak defter tutarak ve farklı kaynaklardan çözerek çalışılmalıdır. EDEBİYAT- DİL ANLATIM DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Türkçe dersi dinlenirken; öğretmenin uyarıları dikkate alınmalı, önemli yerler işaretlemeli, anlatılanların benzerlik ve zıtlıkları karşılaştırılarak mukayese edebilme bilinci geliştirilmelidir. Türkçe dersinde konular işlenirken yakından uzağa, basitten karmaşığa ve bilinenden bilinmeyene giden bir yöntem izlenir. Ayrıca Türkçe konuları birbirinden bağımsız değildir. Bu nedenle bütün konular derste ilgi ile takip edilmelidir. Derste öğretmenin verdiği örnekler, öğrenilen konuların ince ayrıntılarını kavratmaya yönelik olduğu için bu örneklere ait özellikler üzerinde durulmalıdır. Soru sayısı en fazla olan ders olduğu için bu derse karşı önyargılı davranılmayıp anlaşılmayan bölümler öğretmene sorulmalıdır. Bireysel çalışmalarda derste anlatılan konular belli dönemlerde tekrar edilmeli ve testler çözülmeli, yanlış cevaplandırılan ve boş bırakılan sorulara ait konulara geri dönülmelidir.

5 Okuma, anlama ve yorumlama hızını arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık verilmelidir. Kavram, yargı ve düşünce düzeyinde bireysel gelişimi sağlayacak çalışmalar yapılmalı, test kapsamları gözden geçirilmelidir. Çözülen soru sayısından ziyade soru içeriklerine dikkat edilmeli, konunun tüm özelliklerini kavratıcı niteliklere sahip sorulara ağırlık verilmelidir. Dilbilgisi çalışma ve konularla ilgili ayrıntılı bilgiler bilinmeden soru çözmeye başlamamak en iyi yoldur. Türkçe, dilbilgisi, paragraf ve edebiyat hepsi birbirinin devamıdır. Yorum yeteneği okuduğunu anlama sözel yeteneğin geliştirilmesi ile alakalıdır. Sözel yeteneği geliştirmek için bolca kitap okumak gerekmektedir Konu çalışmanın yanı sıra bolca paragraf soruları çözmelidir. Edebiyat soruları da bilgi esaslı olup öncelikle konuyu çalışmakla alakalı olacaktır. Burada ezber yapmaktan öte, biraz şair, yazar ve türlerle alakalı okumalar yapmanın da faydası olacaktır. Kısa özetler okumak, biyografiler okumak, dönemlerin tarihsel özelliklerini irdelemek daha iyi bir şeklide kavramayı sağlayacaktır. KİMYA DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Kimya dersinde konu bilgisi birazda ezber bilgisiyle alakalıdır. Temel kimya kavramları semboller kısaltmalar öncelikli olarak kavranmalı, gerekirse ezberlemek için hafıza teknikleri kullanılmalıdır. Eski konuların iyi kavranması için yine defter tutma ve not alarak çalışmayı öneriyorum. Belki burada daha farklı olarak bir öğretmenden veya kimyayı iyi bilen arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz. Konular arasında bağ kimya içinde geçerlidir. Semboller, konular, formüller unutulursa kesinlikle öğrenme tamamlanmamış olur.

6 Çözümlü sorulara, farklı kaynaklar ve çıkmış soruların ele alınması kimya dersi içinde geçerlidir. Bol soru çözümü her derste olduğu gibi kimya dersinde de öğrenmeyi ve başarıyı arttırır BİYOLOJİ DERSİNİ NASIL ÇALIŞILMALIYIZ Gerçek yaşamda hayatın parçası olan biyoloji çalışmayı zevkli hale getireceğimiz bir derstir. Konu eksiklerimiz iyi halledilmişse yeni konu öğrenmek daha zevkli hale gelecektir. Hayatı anlamak ve kavramak için biyoloji öğrenmesi gereklidir. Hele de sağlık sektöründe görev alacak veya biyoloji ve dallarında okuyacak tüm öğrencilerin biyoloji dersine bakışları hayatın önemli bir kesiti olarak olmalıdır. Kavramlar, yeni canlı alt yapıları ve ayrıntılar biyoloji dersi çalışanların karşılaşacağı önemli bir durumdur. Konular içerisindeki bütünlük göz ardı edilmemesi gereken bir gerçektir. Biyoloji mantıkla bilginin iç içe girdiği derslerden biridir. Biyolojiye ezberleyerek çalışmak doğru değildir. Ezberlense bile konunun pekişmesi için mutlaka çok soru çözmeli, çıkmış sorular taranmalı ve farklı kaynaklardan yararlanarak çalışılmalıdır. Çok ayrıntı olduğu unutulmamalıdır. Ayrıntıların kaçmaması içinde ders çalışırken karşılaşılan şekiller öğrenciler tarafından da çizilmeli sözün kısası çizerek, yazarak çalışılmalıdır.

7 COĞRAFYA DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Her derste olduğu gibi bu dersin daha iyi anlaşılması için mümkünse farklı kaynaklardan o günkü konu ile ilgili ön hazırlık yapılarak gelinmelidir. Coğrafya dersi ayrıntı içeren ve bölümleri arasında konu bütünlüğü olan bir ders olduğu için dersin her boyutunda aktif bir dinleyici olmak gerekir. Asıl olan atlaslarda ve duvar haritalarında bulunabilen yer adlarını çeşitli istatistiki bilgileri ezberlemek değil, coğrafi olayların sebeplerini açıklamaya ve bu sebeplerden sonuçlar çıkarmaya yönelmektir Bireysel çalışmalarda derste anlatılan konular belli dönemlerde tekrar edilmeli ve testler çözülmeli, yanlış cevaplandırılan ve boş bırakılan sorulara ait konulara geri dönülmelidir. Okuma, anlama ve yorumlama hızını arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık verilmelidir. Coğrafya dersinde genel soyut kavramlar az, somut kavramlar daha çoktur. Ders çalışırken günlük yaşamdan ve hayatın içinden örnekler seçmeliyiz. Bu öğrenmemizi kolaylaştıracaktır. Sadece konuyu dinleyip ya da okuyup anlaşıldığına karar vermemiz doğru değildir. Konuyu anlamış olmamız için konu ile ilgili soruların doğru yapılıp yapılmadığına bakmak zorundayız. TARİH DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Okumaktan sıkılmayan, geçmişi merak eden ve günümüzdeki gelişmelerle geçmişi özdeşleştirmekten hoşlanan öğrenciler, tarih konularını kolayca öğrenebilmektedirler.

8 Tarih kolay öğrenildiği gibi, kolayca da unutulabilmektedir. Çünkü, yüzlerce bilgiyi (neden - sonuç - anlaşma maddesi gibi) akılda tutmak gerekir. Tarih dersine çalışırken konuları anlayarak okumalı, bir yandan da küçük küçük notlar alınmalıdır. Daha sonra bu notlar gözden geçirilerek, konu tekrar edilmelidir. Bilgilerinizi kontrol etmek, sağlamlaştırmak ve konulara dair yorum gücünüzü artırmak için, bulabildiğiniz kadar soru çözmelisiniz. Bol soru çözme, soru çözme hızınızı artıracağı gibi, bilgi eksikliklerinizin görülmesini de sağlayacaktır. Konularla ilgili temel bilgiler çok iyi bilinmelidir. Önemli olayların nedenleri ve sonuçları, önemli olaylar arasındaki etkileşim günümüze kadar devam eden etkileri öğrenilmelidir. Tarih konularıyla ilgili temel kavramlar ve terimler çok iyi bilinmelidir Temel bilgiler ve kavramlar arasında bağlantılar kurulmalıdır. Örneğin, Haçlı Seferlerinin sonuçlarıyla Avrupa'daki siyasal, sosyal, ekonomik ve bilimsel gelişmeler arasındaki etkileşimin bilinmesi gibi. Tarih olayları arasındaki benzerlikler, ortak noktalar bilinmelidir FELSEFE DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Felsefe sorularını yorum soruları ve bilgi soruları olarak ele alarak başlamak daha doğru olur. Felsefe, psikoloji, sosyoloji ve mantık başlıkları altında değerlendirdiğimizde bilgi ve yorum olarak ayırabiliriz. Felsefe grubunun hepsi branşların özelliklerine göre değerlendirilmelidir. Felsefeden çıkan sorular yorum ağırlıklı bilgi içeriklidir. Psikoloji soruları daha çok bilgi ve yorumdur. Sosyoloji sorularında da bilgi öndedir.

9 Mantık bilgi demektir, bilmeden yapılması oldukça güçtür. Burada bu dersi dinledikleri öğretmenlerimizi çok iyi takip etmelidirler. YABANCI DİL DERSİNİ NASIL ÇALIŞMALIYIZ Dilden hazırlanmayı tercih etmek son sınıfa bırakılacak bir alan tercihi değildir. Çok önceleri dile karşı yeteneğinizin tespit edilip yatırım yapılması gerekecektir. Ne sadece gramer ne sadece çeviri nede sadece paragraf, yabancı dile bir hayat tercihi olarak bakılmalıdır. Yabancı dil sadece sınav için öğrenilecek bir branş değildir. Dil öğrenmeyi tercih etmek bir akademik kariyer sürecinin küçük bir başlangıcıdır. Bir dil öğrenmek ömür boyu sürecek bir süreçtir. iyi bir temel sonrasında sürekli çalışma gerekecektir. Türk gibi yabancı dil konuşma yazma ve okuma yapmak yerine o dile uygun düşünce kalıplarını da kavramakla alakalıdır. Kelime hazinesi zenginliği okuduğunu iyi anlamaya çalışma zamanın büyük bir kısmını yabancı dile ayırmakla alakalıdır. Konuları iyi kavramak ve ÖSYM nin soru sorma tarzına uygun soru çözebilmekte dili bilmekten faklıdır Son 10 yılın tüm sorularını çalışmak ve soru tarzını yakalamak zorundasınız. Bu soru tarzını yakalamış kaynaklarını ve benzer soruların mutlaka kavranması ve çokça benzer soru açıklamalı soru çözümü yapılmalıdır.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

HANGİ DERS NASIL ÇALIŞILMALI?

HANGİ DERS NASIL ÇALIŞILMALI? HANGİ DERS NASIL ÇALIŞILMALI? 1-MATEMATİK(CEBİR) DERSİ NASIL ÇALIŞILMALI YGS matematiği çalışacak tüm öğrencilere tavsiye edeceğim en önemli nokta; İlköğretim İKİNCİ KADEME (6.7.8.SINIF) MATEMATİĞİNİ İYİ

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her ünite

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece

Detaylı

HANGİ DERSE NASIL ÇALIŞMALIYIZ?

HANGİ DERSE NASIL ÇALIŞMALIYIZ? HANGİ DERSE NASIL ÇALIŞMALIYIZ? 1-TÜRKÇE ve EDEBİYAT NASIL ÇALIŞILMALI? Türkçe dersini çalışma planınız soruların şeklini ve tarzını ele almakla başlamalıdır. Genelde branş öğretmenlerine sorulduğu zaman

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz. Claude Pepper KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. Robert Louis

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS YE NSIL ÇLIŞILIR? Size yol gösterilebilir fakat yalnız yürümek zorundasınız. Sang H. Kim KPSS Matematik ersine Nasıl Çalışılır MTEMTİK ERSİNE ÇLIŞM YOLLRI 1-Matematik ersi

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Matematik Dersi

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn -Matematik Dersi

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her ünite için ön hazırlık yapmış

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. 0888 228 22 22 1 www.22kasimyayinlari.com KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır.

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Size yol gösterilebilir fakat yalnız yürümek zorundasınız. Sang H. Kim 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI atan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin. Dale

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Size yol gösterilebilir fakat yalnız yürümek zorundasınız. Sang H. Kim 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır. Henry Wodsworth KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. 1-Matematik

Detaylı

Fen Bilgisi konularının zihnimizde kalıcı olmasını sağlamak için, konuyu dinlediğiniz akşam mutlaka en az bir 10 dakika tekrarını yapın.

Fen Bilgisi konularının zihnimizde kalıcı olmasını sağlamak için, konuyu dinlediğiniz akşam mutlaka en az bir 10 dakika tekrarını yapın. SBS Fen Bilgisi Derslerine Nasıl Çalışılır? Fen Bilgisi dersi, derste (okulda) öğrenilir. Sizler de dersi çok iyi takip ederek ayrıntıları yakalamaya çalışın. Kaçırdığınız veya anlayamadığınız noktaları

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır. Henry Wodsworth KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. Robert Louis Stevenson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Y NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS Y NSIL ÇLIŞILIR? Üşenme, rteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MTMTİK DRSİN ÇLIŞM YOLLRI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her ünite için ön hazırlık

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır. Henry Wodsworth KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS YE NSIL ÇLIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MTEMTİK DERSİNE ÇLIŞM YOLLRI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her ünite için

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS YE NSIL ÇLIŞILIR? Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MTEMTİK DERSİNE ÇLIŞM YOLLRI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Peşlerinden gedecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FORD KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS Y NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS Y NSIL ÇLIŞILIR? Her şey ters gidiyorsa unutma: Uçak, rüzgarı karşısına alarak yükselir, arkasına alarak değil. Heny FOR KPSS Matematik ersine Nasıl Çalışılır MTMTİK RSİN ÇLIŞM

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NASL ÇALŞMALYZ KPSS YE NASL ÇALŞLR? Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. Robert Louis Stevenson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALŞMA YOLLAR

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn 1-Matematik

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS Y NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS Y NSIL ÇLIŞILIR? Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn KPSS Matematik ersine Nasıl Çalışılır MTMTİK RSİN ÇLIŞM YOLLRI 1-Matematik ersi çalışmaya başlamadan

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. 1-Matematik

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS YE NSIL ÇLIŞILIR? Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler. Emerson KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MTEMTİK DERSİNE ÇLIŞM YOLLRI -Matematik Dersi çalışmaya başlamadan

Detaylı

TÜRKÇE DERSĠ NASIL ÇALIġILIR?

TÜRKÇE DERSĠ NASIL ÇALIġILIR? TÜRKÇE DERSĠ NASIL ÇALIġILIR? Türkçe dersi, dil ve anlam bilgisi olmak üzere iki temel konudan oluģur. Öğrencinin dinleme, okuma ve yazma faaliyetleriyle Türk dilinin bütün özelliklerini öğrenme, kullanma

Detaylı

Tarih ve coğrafya dersine çalışırken mutlaka harita kullanılmalıdır. Bu, öğrenmeyi pekiştirecek, öğrenmenin kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Tarih ve coğrafya dersine çalışırken mutlaka harita kullanılmalıdır. Bu, öğrenmeyi pekiştirecek, öğrenmenin kalıcı olmasını sağlayacaktır. ÖĞRENCİ SAYFASI 1.Video: Tarih dersi Nasıl Çalışılmalı? 2.Video: Tarih dersi Nasıl Çalışılmalı? TARİH DERSİ NASIL ÇALIŞILMALI? Bilindiği gibi sosyal bilgiler dersi tarih, inkılâp tarihi, coğrafya, vatandaşlık

Detaylı

MATEMATİK. İşlem Kabiliyetim Az ve Konuları Anlayamıyorum

MATEMATİK. İşlem Kabiliyetim Az ve Konuları Anlayamıyorum MATEMATİK "Bana çözmem için bir soru sorulsa ve 1 saat süre tanınsa, tanınan sürenin 45 dakikasını soruyu okumaya ve anlamaya, 10 dakikasını çözüm yolu geliştirmeye, kalan zamanı da çözmeye ayırırım."

Detaylı

HANGİ DERSE NASIL ÇALIŞMALIYIM?

HANGİ DERSE NASIL ÇALIŞMALIYIM? HANGİ DERSE NASIL ÇALIŞMALIYIM? EYLÜL, 2014 Sevgili Öğrencilerimiz ve Velilerimiz, Bu bültenimizde öğrencilerimizin ihtiyaçlarını ve sizlerden gelen talepleri de değerlendirerek öğrencilerimizin hangi

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. 1-Matematik

Detaylı

2014 - LYS TESTLERİNE YÖNELİK ALAN STRATEJİLERİ

2014 - LYS TESTLERİNE YÖNELİK ALAN STRATEJİLERİ 2014 - LYS TESTLERİNE YÖNELİK ALAN STRATEJİLERİ YGS sonrası adayları puan getirisinin daha çok olan LYS ler bekliyor. Kalan süre içinde adayların girecekleri testlere kaynaklık eden derslere sabırla çalışmaları

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır.

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ KPSS YE NSIL ÇLIŞMLIYIZ KPSS YE NSIL ÇLIŞILIR? Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz süree düşmezsiniz. Claude Pepper KPSS Matematik ersine Nasıl Çalışılır MTEMTİK ERSİNE

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz. Jim Rohn 1-Matematik

Detaylı

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme.

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI 1-Matematik Dersi çalışmaya başlamadan önce her

Detaylı

Matematik bilgileri öğrenilirken anlamlı kılınmalı Bunu yapabilmek için de bilgiler nedenleriyle birlikte öğrenilmeli. Öğrenim sırasında öğrenci

Matematik bilgileri öğrenilirken anlamlı kılınmalı Bunu yapabilmek için de bilgiler nedenleriyle birlikte öğrenilmeli. Öğrenim sırasında öğrenci Matematik bilgileri öğrenilirken anlamlı kılınmalı Bunu yapabilmek için de bilgiler nedenleriyle birlikte öğrenilmeli. Öğrenim sırasında öğrenci kendi kısaltmalarıyla, kendi yöntemleriyle notlar tutmalı.

Detaylı

HANGİ DERSLER NASIL ÇALIŞILIR?

HANGİ DERSLER NASIL ÇALIŞILIR? HANGİ DERSLER NASIL ÇALIŞILIR? TÜRKÇE DERSİNE NASIL ÇALIŞILMALI Türkçe dersi SBS'de belirleyici derslerden biridir. Türkçe knuşmak, Türkçeyi ve nun kurallarını bilmek için yeterli değildir. Bu yüzden Türkçe

Detaylı

HANGİ DERS NASIL ÇALIŞIMALI?

HANGİ DERS NASIL ÇALIŞIMALI? HANGİ DERS NASIL ÇALIŞIMALI? Rehberlik Servisi 2014-2015 ÖZEL TARKMANCAS ERMENI ORTAOKULU Sevgili Öğrencilerimiz; Sizler için hazırladığımız bu kitapçıkta öğrenmenizi kolaylaştıracak ve edindiğiniz bilgileri

Detaylı

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ.

KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ. KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI TÜRKÇE DERSİNİN İÇERİĞİ. KPSS YE NASIL ÇALIŞMALIYIZ KPSS YE NASIL ÇALIŞILIR? KPSS Matematik Dersine Nasıl Çalışılır MATEMATİK DERSİNE ÇALIŞMA YOLLARI Bir işi doğru yapmak. Niçin yanlış yapıldığını açıklamaktan daha az zaman alır.

Detaylı