T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: SAYI: 964 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç. Dr. Birol KARAKURT Y. Doç. Dr. Bilal GEREKAN Prof. Dr. Alaaddin YALÇINKAYA Doç. Dr.Mehmet TUNCER Yrd. Doç. Dr.Mustafa CİN Erol DİNÇER GÜNDEM: Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı lisansüstü başvuruları için öğrenci kontenjanları konusunun görüşülmesi. 2-İktisat Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 300/206 sayılı Doktora Tez Jürisi Öneri Formu nun görüşülmesi. 3-Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 29 sayılı Ders Telafi Formu nun görüşülmesi. 4-Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 41/199 sayılı yazının görüşülmesi. 5-İşletme Anabilim Dalı Doktora programı öğrencisi Süleyman ÇAKIR ın tarihli dilekçesinin görüşülmesi. 6-İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 500/328 sayılı Ders Telafi Formu nun görüşülmesi. 7-Tarih Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 445 sayılı Doktora Tez Jürisi Öneri Formu nun görüşülmesi. 8-İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 500/329 sayılı Ders Telafi Formu nun görüşülmesi. 9-Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı İşletme Doktora Programı öğrencisi İskender PEKER in Doktora Tez Jürisi üyeliğine seçilen Maltepe Üniversitesi İİBF Uls.Tic. ve Lojistik Yön. Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ ın 13/12/ /12/2012 tarihleri arasında, yolluk ve gündelik giderleri Enstitümüz bütçesinden karşılanmak üzere (uçakla) Trabzon da görevlendirilmesi konusunun görüşülmesi. 10-Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 204 sayılı Yüksek Lisans Tez Jürisi Öneri Formu nun görüşülmesi. 11-Enstitümüz İktisat Anabilim Dalı İktisat Doktora Programı öğrencisi Dilek TANDOĞAN ın Doktora Tez Jürisi üyeliğine seçilen Beykent Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Cevat GERNİ nin 20/12/ /12/2012 tarihleri arasında, yolluk ve gündelik giderleri Enstitümüz bütçesinden karşılanmak üzere (uçakla) Trabzon da görevlendirilmesi konusunun görüşülmesi. 12-Öğrenci Mezuniyetinin görüşülmesi. Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat ' da başladı. GÜNDEME GEÇİLDİ : Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı lisansüstü başvuruları için öğrenci kontenjanları konusu görüşüldü.

2 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüz lisansüstü (doktora) programlarına alınacak öğrenci kontenjanları, başvuracak adaylardan istenecek belgeler, sınav tarihleri ve başvurulacak yerler ile ilgili bilgilerin aşağıdaki biçimde olmasının uygun olduğuna, gereği için Rektörlük Makamı na arzına, BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMLARI Doktora Kontenjanlarının İlanı 28 Aralık 2012 İnteraktif Başvuruların Alınması (Yabancı Uyruklu Öğrenciler Hariç) Ocak 2013 Doktora Programları İçin Mülakat Sınavı (Yabancı Uyruklu Öğrenciler Hariç) 21 Ocak 2013 Saat: İnteraktif Değerlendirme Sonuçlarının İlanı 23 Ocak 2013 İnteraktif Değerlendirmeye Göre Kazanan Adayların Belgelerinin Enstitü Tarafından Onaylanması Şubat 2013 Kazanan Adayların Kesin Kayıtların Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nda Yapılması Şubat 2013 Tüm Öğrenciler İçin Yabancı Dil Muafiyet ve Seviye Tespit Sınav Tarihi Yabancı Dil Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavının Yapılacağı Yer 31 Ocak 2013 Perşembe Saat:10.00 KTÜ Kanuni Kampüsü Yabancı Diller Yüksek Okulu-Trabzon Ders Yazılımlarının Yapılacağı Tarihler İnteraktif Ders Yazılımlarının Yapılması Şubat 2013 İLETİŞİM BİLGİLERİ KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kanuni Kampüsü TRABZON Telefon : Faks : Web : sosbilens@.ktu.edu.tr : 1. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURULAR İÇİN GENEL BİLGİLER VE ŞARTLAR Bu kılavuz, doktora programlarına yapılacak başvuru ve yerleştirme esaslarını kapsamaktadır. Doktora Programlarına Başvurabilmek İçin; Doktora Programlarına Kabul Edilen Mezuniyet Alanları ve ALES Puan Türleri (Tablo 1) tablosunda belirtilen alanlardan mezun olunması ve Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) puan türlerinden istenilen asgari puana sahip olunması gerekir. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuç belgesinin geçerlilik süresi, ALES sınavının yapıldığı tarihten itibaren 3 (üç) yıldır. Doktora başvuruları için başvuru ücreti alınmayacak olup, başvurular İNTERNET ÜZERİNDEN alınacaktır. Yabancı Uyruklu öğrenciler başvurularını Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü ne şahsen yapacaklardır. Doktora programlarına yerleştirilen adayların kayıt hakları, Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için geçerlidir. Doktora programlarına kabul edilen öğrenciler yabancı dilden muaf olmak için gerekli şartları sağlayamadıkları takdirde bir yıl süre ile İngilizce Hazırlık sınıfına kayıt olurlar.

3 Bir programın alan dışı kontenjanından kayıt hakkı kazanan öğrencilere eksikliklerini gidermek amacıyla Bilimsel Hazırlık programı uygulanır. Enstitümüz web sayfasında adaylara yapılan duyurular tebliğ niteliğindedir. Bir adayın beyanının gerçeğe uygun olmadığı tespit edildiğinde, aradan geçen süreye bakılmaksızın aday elde ettiği tüm haklarını kaybedecektir. 2. DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI Tablo 1. Doktora Programlarına Kabul Edilen Mezuniyet Alanları ve Kontenjanları Anabilim Dalı Bilim Dalı/Programı Programa Kabul Edilen Mezuniyet Alanları ve Kontenjanları Alan İçi T.C. Y.U. Alan Dışı T.C. Y.U. ALES Puan Türü Ekonometri/- Ekonometri Doktora Ekonometri Yüksek Lisans Mezunları 7 - İİBF (İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ve Maliye) Yüksek Lisans Mezunları 2 1 Eşit Ağırlık Uluslararası İlişkiler/- Uluslararası İlişkiler Doktora Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Mezunları Eşit Ağırlık Kamu Hukuku Kamu Hukuku Ortak Direk Doktora Kamu Hukuku Ortak Doktora Hukuk Lisans Mezunları Kamu Hukuku-Özel Hukuk ve Mali Hukuk Yüksek Lisans Mezunları 5 - Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler ve Maliye Yüksek Lisans Mezunları 2 - Eşit Ağırlık Tarih/- Tarih Doktora Tarih Tezli Yüksek Lisans Mezunları Sözel Türk Dili ve Edebiyatı/- Türk Dili ve Edebiyatı Doktora Türk Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Mezunları Sözel 3. BAŞVURU ŞARTLARI: Doktora Programlarına Başvuru Şartları: Bu programa başvuracak adayın; Doktora Programlarına Kabul Edilen Mezuniyet Alanları ve ALES Puan Türleri tablosunda (Tablo 1) belirtilen alanlardan mezun olması, Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 55 puan veya Üniversitelerarası Kurulca kabul edilen bir sınavdan bu puana eşdeğer bir puan almış olması (Yabancı dil puanının geçerlilik süresi alınış tarihinden itibaren 3 yıldır), Anabilim Dalı Başkanlıklarınca belirlenecek yerde yapılacak olan mülakat sınavına katılacak olması gerekir (Mülakat sınavına girmek zorunludur). Bunların yanı sıra; Yüksek lisans diploması ile başvuracak adayın: İstenilen ALES puan türünden en az puan almış olması, Lisans ve tezli veya tezsiz yüksek lisans mezuniyet notunun 100 üzerinden en az 53,33 veya 4 üzerinden en az 2.00 olması; İlgili ALES puanının %55 inin, lisans mezuniyet notunun %20 sinin, tezli veya tezsiz yüksek lisans mezuniyet notunun %15 inin ve mülakat sınavı notunun %10 nun toplamından oluşacak başarı puanının 100 üzerinden en az puan olması gerekir. 4. MEZUNİYET NOTUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ:

4 Başarı puanının hesaplanmasında kullanılan mezuniyet notu 100 lük sisteme göre değerlendirilir. Buna göre; Mezuniyet notları 100 lük sisteme göre düzenlenen adayların mezuniyet notları olduğu gibi; mezuniyet notları 4 lük sisteme göre düzenlenen adayların 100 lük sistemdeki not karşılıkları için, YÖK ün belirlemiş olduğu 4 lük Sistemdeki Notların 100 lük Sistemdeki Karşılıkları tablosundaki değerler dikkate alınır. Diğer karşılıklar dikkate alınmayacaktır. Mezuniyet notları 4 lük sistemin yanı sıra ilgili üniversitelerce dönüştürülmüş haliyle 100 lük sisteme göre düzenlenen adayların sadece 4 lük sistemdeki notunun 4 lük Sistemdeki Notların 100 lük Sistemdeki Karşılıkları tablosundaki karşılıkları başvuru puanı hesaplanmasına katılır. Dikey geçişle lisans eğitimini tamamlayanların yalnızca lisans mezuniyet ortalaması yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda başarı puanının hesaplanmasında kullanılır. 5 - İNTERAKTİF BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER Başvurular Enstitümüzün http// web adresinden yapılacaktır. Elden yapılacak başvurular kabul edilmeyecek olup posta yolu ile Enstitümüze ulaşacak olan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Adayların interaktif başvuru sayfalarına erişimde izleyecekleri yollar ve İnteraktif başvuru sayfalarında doldurulacak alanlar ile ilgili bilgiler Enstitümüzün http// web adresinde yer alacaktır. Söz konusu alanların web sayfamızda belirtilen açıklamalara uygun olarak doldurulması gerekmektedir. Başvuru şartının sağlanmasında ve başvuru puanının hesaplanmasında tercih edilen kontenjana bağlı olarak mezuniyet puanı, ALES puan türleri ve ÜDS, KPDS puanları ile ÜDS, KPDS sınavlarının eşdeğerleri önem kazanmaktadır. Adaylar bu bilgilerindeki eksik ve/veya yanlışlıklar yüzünden doğacak sonuçlardan kendileri sorumlu olacaklarından; ALES, ÜDS, KPDS puanları ile ÜDS, KPDS sınavlarının eşdeğerleri, mezuniyet notu ve tercih hakkında yapılan aşağıdaki açıklamalara uymaları gerekmektedir. 1. Adaylar İnteraktif başvuru sayfasına erişim sağladıklarında son üç yıl içinde almış oldukları en yüksek ALES puan türlerinin sonuçları, ÜDS veya KPDS puanlarını göreceklerdir. ALES puanı doktora programlarına başvuru puanının hesaplanmasında, ÜDS veya KPDS puanları doktora başvuru şartı sağlamada ve İngilizce muafiyeti için kullanılacaktır. Üniversitelerarası Kurul tarafından kabul edilen bir yabancı dil puanıyla (ÜDS ve KPDS hariç) doktoraya başvurmak isteyen adayların bu kılavuzun sonunda yer alan EK-1 formunu doldurarak 17 Ocak 2013 tarihine kadar Enstitüye göndermeleri gerekmektedir. 2. Mezuniyet notu 100 lük sisteme göre düzenlenen adaylar mezuniyet notunu olduğu gibi; mezuniyet notu 4 lük sisteme göre düzenlenen adaylar 4 lük sistemdeki notunu, mezuniyet notu hem 4 lük sisteme hem de 100 lük sisteme göre düzenlenen adaylar ise sadece 4 lük sistemdeki mezuniyet notunu interaktif başvuru sayfasına yazacaklardır. 4 lük sistemdeki mezuniyet notunun 100 lük sistemdeki karşılığı kesinlikle yazılmayacaktır. İnteraktif başvuru sayfasına Mezuniyet notunu yanlış giren adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. 3. Adaylar lisansüstü program tercihlerini yaparlarken Tablo-1 den yararlanacaklardır. Tablo-1 Doktora programlarına kabul edilen yüksek lisans mezuniyet alanlarını göstermektedir. Adaylar İnteraktif başvuru sayfasında açılacak tercih penceresinde mezun oldukları alanın (diplomalarında yazan bölüm/program/anabilim dalı/bilim dalı adının) yer aldığı kontenjanı seçerek tercihlerini belirleyeceklerdir. Mezun olduğu programa uygun kontenjanı tercih etmeyenlerin başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar tek tercih yapabileceklerdir. Aynı programı tercih etmiş olan adayların puanlarının eşit olması durumunda ALES puanı yüksek olana öncelik verilecektir. Yerleştirme sonuçları Enstitümüz web sayfasında ilan edilecek; ayrıca adaylara yerleştirme belgesi gönderilmeyecektir. 6. BAŞVURU BELGELERİNİN ENSTİTÜDE KONTROLÜ Doktora programına yerleşen adayın, bu kılavuzda belirtilen tarihlerde şahsen veya vekâlet verdiği vekili aracılığı ile istenilen belgelerin kontrolünü Enstitümüzde yaptırmaları gerekmektedir.

5 Belge kontrolünde, adayla ilgili interaktif başvuru sayfasında yer alan bilgilerle başvuru belgelerinin doğruluğu kontrol edilir. Belge kontrolü ilan edilen tarihler arasında Enstitüde yapılacaktır. Süresi içerisinde belge kontrolünü yaptırmayan adaylar elde ettikleri tüm hakları kaybedeceklerdir. Belge kontrolü sonucunda bu kılavuzda belirtilen esaslara uygun başvuru yaptığı tespit edilenlere kesin kayıt hakkı tanınacaktır. Başarı puanının hesaplanmasında kullanılan mezuniyet notu, ALES puanı, doktora başvuru şartı için istenen ÜDS, KPDS vb. bilgileri yanlış olan, mezuniyetine uygun kontenjanı işaretlemeyen ve yanıltıcı belge veren adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. 7 BELGE KONTROLÜ SIRASINDA İSTENEN ve İNCELENECEK OLAN BELGELER 1) 2 Adet İnteraktif Başvuru Sonuç Sayfası ( adresinden temin edilecektir) 2) Onaylı diploma veya geçici mezuniyet belgesi a) Yüksek lisans derecesi ile doktoraya başvuranlar için yüksek lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi b) İki yıllık ön lisans programından sonra dikey geçişle lisans eğitimini tamamlayanlar için lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi, c )Erkek adaylar bu belgeleri iki suret olarak sunacaklardır. 3) Onaylı Transkript a) Lisans derecesi ile doktoraya başvuranlar için lisans programında gördükleri dersleri ve mezuniyet notunu gösteren belge, b) Yüksek lisans derecesi ile doktoraya başvuranlar için lisans ve yüksek lisans programlarında gördükleri dersleri ve mezuniyet notunu gösteren belge. c) İki yıllık ön lisans programından sonra dikey geçişle lisans eğitimini tamamlayanlar için lisansta gördükleri dersleri ve lisans mezuniyet notunu gösteren belge, 4) ALES belgesi (ALES puanı alınış tarihinden itibaren 3 yıl geçerlidir). 5) ÜDS veya KPDS' den en az 55 puan veya Üniversitelerarası Kurulca kabul edilen bir sınavdan bu puana eşdeğer bir puan aldığını gösterir belge (Yabancı dil puanı alınış tarihinden itibaren 3 yıl geçerlidir). 6) Varsa İngilizce muafiyet şartını sağlamada kullanılacak Madde 13 te sayılan yabancı dil sınavlarından alınan belgeler. 8 - BELGELERİN SUNULUŞ ŞEKLİ Diploma, transkript, Üniversitelerarası Kurulca kabul edilen yabancı dil sınavlarından alınan ve Madde 13 te sayılan belgeler (ÜDS, KPDS sınavları hariç) onaylı (ıslak imzalı) olacaktır. Onaylar notere veya belgelerin düzenlendiği kurumlara veya belge kontrolü sırasında belgelerinin asıllarını göstermek kaydıyla Enstitümüz personeline yaptırılacaktır. Silintisi, kazıntısı olan ve okunmayan belgeler kabul edilmeyecektir. ALES, ÜDS ve KPDS belgelerinin internet çıktısı kabul edilecektir. Bu belgelerin üzerine aday ÖSYM şifresini elle yazacaktır. Eksik belgeli başvurular, fotokopi, faks gibi belgeler kabul edilmeyecektir. 9 - KESİN KAYITLARIN ÖĞRENCİ İŞLERİNDE YAPILMASI 1- Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, Kanuni Yerleşkesinde bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Lisansüstü Öğrenci İşleri Bürosuna başvurarak şahsen veya vekâlet verdiği vekili aracılığıyla kayıtlarını yapacaklardır. Kesin kayıt işlemlerinde aşağıdaki belgeler eksiksiz olarak Lisansüstü Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilecektir. 2- Belge kontrolünde adaylara iade edilen belgeler 3- Nüfus Cüzdanı sureti 4- Askerlik durum belgesi 5- Yönetmeliklere uygun 6 Adet 4,5x6 cm'lik vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş) 10- YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI Enstitümüz doktora programlarına yerleşen adaylar yabancı dil hazırlık sınıfına tabidirler. Bu öğrenciler kılavuzda belirtilen tarihte yabancı dil seviye tespit sınavına girerler. Seviye tespit sınavından

6 alınan puana göre, öğrencinin yabancı dil hazırlık sınıfından muaf olup olmadığı, yabancı dil hazırlık sınıfında hangi seviyede öğrenim göreceği belirlenir. Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından Muaf Olunacak Haller Aşağıdaki tabloda yazılı yabancı dil sınavlarından belirtilen asgari puanları alan öğrenciler yabancı dil seviye tespit sınavından muaftır. Ancak bu sınavların herhangi birinden alınan puanın değerlendirmeye alınabilmesi için, sınavın yapıldığı tarihten itibaren üç yılın geçmemesi şarttır. Ayrıca muafiyet için kullanılacak belgelerin bir sureti İnteraktif Başvuru Sonuç Sayfası na eklenerek Enstitüye teslim edilmelidir. Aşağıdaki tabloda yer alan dil puanlarına sahip olanlar yabancı dil seviye tespit sınavından muaftırlar. ÜDS ÜDS KPDS CBT IBT PBT CEF IELTS CAE CPE FCE KTÜ B2 4 C C C 70 : Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı KPDS : Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı CBT IBT PBT CEF : TOEFL Computer-Based Test : TOEFL Internet-Based Test : TOEFL Paper-Based Test : Common European Framework of Reference for Languages IELTS : International English Language Testing System CAE: Certificate in Advanced English CPE: Certificate of Proficiency in English FCE: First Certificate in English KTÜ: Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Dil Sınavı Yabancı dil seviye tespit sınavından muaf olanlar ile yabancı dil hazırlık sınıfına devam edip yarıyıl sonunda yapılan yabancı dil sınavında başarılı olan öğrenciler, lisansüstü öğretim programına alan dışından yerleşmişler bilimsel hazırlık derslerine, alan içinden yerleşmişlerse lisansüstü derslerine devam etmeye hak kazanırlar. Hazırlık sınıfının ikinci yarıyılı sonunda yapılan yabancı dil sınavında başarılı olamayan öğrenci, ilave bir veya iki yarıyıl daha hazırlık sınıfına devam ederek ya da yabancı dil bilgisini kendi imkânlarıyla geliştirerek, yarıyıl sonunda yapılan yabancı dil sınavında başarılı olduğu takdirde, girmeye hak kazandığı yabancı dille verilen lisansüstü öğretim programına devam edebilir. İngilizce hazırlık sınıfında geçirilen süre kayıtlı olunan programın normal tamamlama süresine eklenmez BİLİMSEL HAZIRLIK SINIFI Bir programın alan dışı kontenjanından kayıt hakkı kazanan öğrencilere eksikliklerini gidermek amacıyla bilimsel hazırlık programı uygulanır. Bu öğrenciler, almaları gereken bilimsel hazırlık dersleri için Anabilim Dalı Başkanlıklarına başvuracaklardır. Öğrencilerin alacakları bilimsel hazırlık dersleri Enstitü Yönetim Kurulu onayından sonra kesinlik kazanır LİSANSÜSTÜ DERSLERE KAYIT OLUNMASI Ders aşamasından başlayacak olan öğrenciler alacakları, zorunlu İngilizce ve seçimlik derslerle ilgili bilgileri Anabilim Dalı Başkanlıklarından öğreneceklerdir. Derslere yazılımlarla ilgili daha ayrıntılı bilgiler, Enstitü web sayfasında yer alan Enstitü Yönergesi linkinden veya adresinden öğrenilebilir. Lisansüstü Programlarının Bulunduğu Merkezler ve Telefon Numaraları: Adaylar, başvuru koşulları dışında öğrenmek istedikleri bilgiler için Anabilim dallarının aşağıda verilen telefonlarını arayabilir. Doktora Mülakat Sınavına girecek adaylar bu birimlere başvuracaktır.* Anabilim Dalları İletişim Bilgileri Anabilim Dalı Bulunduğu Yer Tel No: Ekonometri* İİBF Kanuni Kampüsü/Trabzon (0462) Uluslararası İlişkiler* İİBF Kanuni Kampüsü/Trabzon (0462)

7 Z/S HS Tarih* Fen-Ed Fak. Kanuni Kampüsü/Trabzon (0462) Türk Dili ve Edebiyatı* Fen-Ed Fak. Kanuni Kampüsü/Trabzon (0462) Kamu Hukuku İİBF Kanuni Kampüsü/Trabzon (0462) İktisat Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 300/206 sayılı Doktora Tez Jürisi Öneri Formu görüşüldü. Gereği düşünüldü Tez çalışmasını tamamlayan Enstitümüz İktisat Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Dilek TANDOĞAN ın tez jürisinin, KTÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 36. Maddesi uyarınca aşağıda yazıldığı şekilde belirlenmesine, Asıl ler Anabilim Dalı Fakültesi Üniversitesi Prof. Dr. Hasan ÖZYURT İktisat İİBF KTÜ Prof. Dr. Haydar AKYAZI İktisat İİBF KTÜ Prof. Dr. Hüseyin DAĞLI İşletme İİBF KTÜ Prof. Dr. M. Kemal DEĞER İktisat İİBF KTÜ Prof. Dr. Cevat GERNİ İktisat İİBF Beykent Üniv. Yedek ler Prof. Dr. Bayram GÜNGÖR İktisat İİBF KTÜ Prof. Dr. Ahmet YÖRÜK İktisat İİBF Kadir Has Ünv. 3-Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 29 sayılı Ders Telafi Formu görüşüldü. Kamu Hukuku Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr. Osman PEHLİVAN ın 04 Aralık 2012 tarihinde doçentlik sınavında görevli olacağından dolayı, veremeyeceği aşağıdaki dersleri karşılarında belirtilen gün ve saatte telafi etmesinin uygun olduğuna, gereğinin Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığınca yerine getirilmesine, Ders Kodu ve Ders Adı HS. Ders Programdaki tarih ve saati Dersin Telafi edileceği tarih KMH 6040 Kamu Denetim Hukuku ( ) ( ) 4-Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 41/199 sayılı yazısı görüşüldü. Enstitümüz Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Süleyman ERKAN ın Amerika Birleşik Devletleri nde bulunan George Washington Üniversitesi Tarih Bölümü tarafından 19 Kasım 2012 tarihi itibariyle, 3 ay süre ile, davet edilmiş bulunmaktadır. Doç. Dr. Süleyman ERKAN ın Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında vermekte olduğu derslerin yeni görevlendirilmeleri aşağıda belirtilmiştir. D.Kodu Ders Adı Yürütecek Öğretim si D T U L K ULS 5070 Türkiye nin Bölgeler Politikası Prof. Dr. Mohammad ARAFAT 1 S ULS 5130 Osmanlıca Doç. Dr. Coşkun TOPAL 1 S İşletme Anabilim Dalı Doktora programı öğrencisi Süleyman ÇAKIR ın tarihli dilekçesi görüşüldü. Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Süleyman ÇAKIR ın doktora programı öğrencilerinin almalarının zorunlu olduğu Gelişim ve Öğrenme dersi ile Öğretimde Planlama ve Değerlendirme derslerini 2012/2013 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılı itibariyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılması durumunda söz konusu dersleri almasının uygun olduğuna, 6-İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 500/328 sayılı Ders Telafi Formu görüşüldü.

8 İşletme Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr. Birdoğan BAKİ nin 03 Aralık 2012 tarihinde TÜBİTAK ta görevli olacağından dolayı, veremeyeceği aşağıdaki dersleri karşılarında belirtilen gün ve saatte telafi etmesinin uygun olduğuna, gereğinin İşletme Anabilim Dalı Başkanlığınca yerine getirilmesine, Ders Kodu ve Ders Adı HS. Ders Programdaki tarih ve saati Dersin Telafi edileceği tarih ISL 6430 Bulanık Mantık ve İşl.Uyg ( ) ( ) 7-Tarih Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 445 sayılı Doktora Tez Jürisi Öneri Formu görüşüldü. Gereği düşünüldü Tez çalışmasını tamamlayan Enstitümüz Tarih Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Recep ÇELİK in tez jürisinin, KTÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 36. Maddesi uyarınca aşağıda yazıldığı şekilde belirlenmesine, Asıl ler Anabilim Dalı Fakültesi Üniversitesi Prof. Dr. Kenan İNAN Tarih Edebiyat Fak. KTÜ Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ Tarih Edebiyat Fak. KTÜ Doç. Dr. Rahmi ÇİÇEK OSA Fatih Eğitim KTÜ Doç. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU Tarih Edebiyat Fak. KTÜ Prof. Dr. K. Tuncer ÇAĞLAYAN İlk Öğr.Sınıf Öğr. Eğitim Fak. 19 Mayıs Üniv. Yedek ler Doç. Dr. Necmettin ALKAN Tarih Edebiyat Fak. KTÜ Prof. Dr. M. YAVUZ ERLER Tarih Fen-Edeb.Fak. 19 Mayıs Üniv. 8-İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 500/329 sayılı Ders Telafi Formu görüşüldü. İşletme Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr. İlker Murat AR ın Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenecek olan Türkiye İnovasyon Haftası nda görevli olacağından dolayı, veremeyeceği aşağıdaki dersleri karşılarında belirtilen gün ve saatte telafi etmesinin uygun olduğuna, gereğinin İşletme Anabilim Dalı Başkanlığınca yerine getirilmesine, Ders Kodu ve Ders Adı HS. Ders Programdaki tarih ve saati Dersin Telafi edileceği tarih ISL 5000 Yüksek Lisans Tezi ( ) ( ) ISL 5010 Seminer ( ) ( ) ISL 6000 Doktora Tezi ( ) ( ) 9-Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı İşletme Doktora Programı öğrencisi İskender PEKER in Doktora Tez Jürisi üyeliğine seçilen Maltepe Üniversitesi İİBF Uls.Tic. ve Lojistik Yön. Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ ın 13/12/ /12/2012 tarihleri arasında, yolluk ve gündelik giderleri Enstitümüz bütçesinden karşılanmak üzere (uçakla) Trabzon da görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı İşletme Doktora Programı öğrencisi İskender PEKER in Doktora Tez Jürisi üyeliğine seçilen Maltepe Üniversitesi İİBF Uls.Tic. ve Lojistik Yön. Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ ın 13/12/ /12/2012 tarihleri arasında, yolluk ve gündelik giderleri Enstitümüz bütçesinden karşılanmak üzere (uçakla) Trabzon da görevlendirilmesinin uygun olduğuna, olur alınmak üzere Rektörlük Makamı na arzına, 10-Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanlığı ndan gelen tarih ve 204 sayılı Yüksek Lisans Tez Jürisi Öneri Formu görüşüldü. Gereği düşünüldü Tez çalışmasını tamamlayan Enstitümüz Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı yüksek lisans programı öğrencisi Çağla TUNA nın tez jürisinin, KTÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 26. Maddesi uyarınca aşağıda yazıldığı şekilde belirlenmesine, Asıl ler Anabilim Dalı Fakültesi Üniversitesi Prof.Dr.Hayati AKTAŞ Uluslararası İlişkiler İİBF KTÜ Doç.Dr.M. Çağatay OKUTAN Kamu Yönetimi İİBF KTÜ Doç.Dr.Çoşkun TOPAL Uluslararası İlişkiler İİBF KTÜ Yedek ler

9 Doç.Dr.Nezahat ALTUNTAŞ Kamu Yönetimi İİBF KTÜ Prof.Dr. Mohammad ARAFAT Uluslararası İlişkiler İİBF KTÜ 11-Enstitümüz İktisat Anabilim Dalı İktisat Doktora Programı öğrencisi Dilek TANDOĞAN ın Doktora Tez Jürisi üyeliğine seçilen Beykent Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Cevat GERNİ nin 20/12/ /12/2012 tarihleri arasında, yolluk ve gündelik giderleri Enstitümüz bütçesinden karşılanmak üzere (uçakla) Trabzon da görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Enstitümüz İktisat Anabilim Dalı İktisat Doktora Programı öğrencisi Dilek TANDOĞAN ın Doktora Tez Jürisi üyeliğine seçilen Beykent Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Cevat GERNİ nin 20/12/ /12/2012 tarihleri arasında, yolluk ve gündelik giderleri Enstitümüz bütçesinden karşılanmak üzere (uçakla) Trabzon da görevlendirilmesinin uygun olduğuna, olur alınmak üzere Rektörlük Makamı na arzına, 12-Öğrenci Mezuniyeti görüşüldü. Aşağıda bilgileri yazılı olan öğrencinin, Eğitim Öğretim yılında, KTÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 42. Maddesinin birinci paragrafında belirtilen şartları sağladığından dosyasındaki belgelerden anlaşıldığından, tarihinden itibaren geçerli olmak üzere mezuniyetlerinin tesciline, Adı ve Soyadı Anabilim Dalı Bilim Dalı Programı Filiz ÖZDEMİR Tarih - Y.Lisans Oy birliği ile karar verildi. Toplantı saat 12:00 da sona erdi. Doç. Dr. Birol KARAKURT Müdür Yardımcısı(İmza) Prof. Dr. M. Alaaddin YALÇINKAYA (İmza) Yrd. Doç. Dr. Mustafa CİN (İmza) Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Müdür(İmza) Yrd. Doç. Dr. Bilal GEREKAN Müdür Yardımcısı(İmza) Doç. Dr. Mehmet TUNCER (İmza) Erol DİNÇER Raportör(İmza) ASLI GİBİDİR Erol DİNÇER Enstitü Sekreteri

10 Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Müdür Doç. Dr. Birol KARAKURT Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bilal GEREKAN Müdür Yardımcısı Prof. Dr. M. Alaaddin YALÇINKAYA Doç. Dr. Mehmet TUNCER

11 Yrd. Doç. Dr. Mustafa CİN Erol DİNÇER Raportör

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KILAVUZU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KILAVUZU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KILAVUZU ARALIK-2012 2012 2013 BAHAR YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:01.08.2013 SAYI: 995 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU ARALIK 2012 1- LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE DİĞER İŞLEMLERLE

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2012 2012 2013 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2018 1. 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Detaylı

T. C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T. C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T. C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2019 1. 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Detaylı

Boş Kontenjanlar İçin Ek Yerleştirme Tarihleri

Boş Kontenjanlar İçin Ek Yerleştirme Tarihleri T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:10.05.2013 SAYI: 984 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 04.01.2013 SAYI: 968 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20142015 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN2014 1 2014 2015 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ

Detaylı

KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ

KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2011-2012 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR DÖNEMĠ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU KLAVUZU OCAK-2012 LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA MÜRACAATLARLA ĠLGĠLĠ TARĠHLER

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:21.05.2013 SAYI: 986 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

İnteraktif Başvuruların Alınması (Yabancı Uyruklu Öğrenciler Hariç) 12 23 Ocak 2015

İnteraktif Başvuruların Alınması (Yabancı Uyruklu Öğrenciler Hariç) 12 23 Ocak 2015 TARİH:09.12.2014 SAYI: 1063 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS, MÜZİK EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS, TÜRKÇE

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:08.12.2015 SAYI: 1120 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 013-014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-013 1-013 014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.05.2013 SAYI: 983 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T. C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T. C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T. C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20182019 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN 2018 1. 2018 2019 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:20.01.2015 SAYI: 1069 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 06.12.2011 SAYI: 916 T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KATILANLAR Müdür Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN Müdür Yrd. Doç. Dr. Nezahat ALTUNTAŞ

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız.

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA 2013-2014 BAHAR YARIYILI İÇİN ÖĞRENCİ ALIM İLANI VE BAŞVURU

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Enstitü Sekreteri (Raportör)

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Enstitü Sekreteri (Raportör) T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 24.07.2012 SAYI: 73 KATILANLAR Doç. Dr. Haluk ÖZMEN Doç. Dr. Bülent GÜVEN Yrd. Doç. Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 19.06.2012 SAYI: 944 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.10.2015 SAYI: 1112 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ BAHAR YARIYILI KONTENJANLAR

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ BAHAR YARIYILI KONTENJANLAR KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 BAHAR YARIYILI KONTENJANLAR ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DOKTORA Lisans Lisanstan Tezli Y.L. Tezsiz Y.L. Yabancı Uyruklu Yabancı Uyruklu Balıkçılık Teknolojisi

Detaylı

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ KONTENJANLARI 20-202 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ KONTENJANLARI Programlara İlk Başvuru Tarihleri Başvuru Ücretinin Bankaya Yatırılması 06 24 Haziran 20 Başvuruların Yapılması

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat ' de başladı.

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat ' de başladı. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:23.05.2014 SAYI: 1037 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN 2017 1. 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.03.2014 SAYI: 1026 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

2011 2012 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM GÜZ YARIYILI KAMU YÖNETĠMĠ UZAKTAN EĞĠTĠM TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMINA MÜRACAATLARLA ĠLGĠLĠ TARĠHLER

2011 2012 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM GÜZ YARIYILI KAMU YÖNETĠMĠ UZAKTAN EĞĠTĠM TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMINA MÜRACAATLARLA ĠLGĠLĠ TARĠHLER 2011 2012 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM GÜZ YARIYILI KAMU YÖNETĠMĠ UZAKTAN EĞĠTĠM TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMINA MÜRACAATLARLA ĠLGĠLĠ TARĠHLER Başvuru Ücretinin Bankaya Yatırılması : 08 Ağustos 06 Eylül 2011 İnteraktif

Detaylı

GÜNDEM: 1-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından gelen Ayrılan Öğrenciyi Bildirme Formlarının görüşülmesi.

GÜNDEM: 1-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından gelen Ayrılan Öğrenciyi Bildirme Formlarının görüşülmesi. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 18.09.2012 SAYI: 954 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DOKTORA Lisans Lisanstan Tezli Y.L. Tezsiz Y.L. Yabancı Uyruklu Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:06.01.2015 SAYI: 1067 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı.

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı. TARİH:23.12.2015 SAYI: 1122 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör GÜNDEM: T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 06.11.2012 SAYI: 960 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 10.00 ' da başladı.

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 10.00 ' da başladı. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 10.01.2012 SAYI: 921 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof. Dr. Yusuf

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Kontenjan Ales Kontenjan DOKTORA PROGRAMLARI

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Başvuru için Gerekli Yabancı Dil YDS/ÜDS/ KPDS asgari Puan Türk Dili ve

Detaylı

KTÜ FENBİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ GÜZ KONTENJANLARI. Bilgisayar Mühendisliği

KTÜ FENBİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ GÜZ KONTENJANLARI. Bilgisayar Mühendisliği KTÜ FENBİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2010-2011 GÜZ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALI Lisans Lisanstan Tezli Y.L. Tezsiz Y.L. Yabancı Uyruklu Yabancı Uyruklu Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH : 27.11.2012 SAYI : 87 KATILANLAR Doç. Dr. Haluk ÖZMEN Doç. Dr. Bülent GÜVEN Yrd. Doç. Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:10.07.2013 SAYI: 992 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Aşağıda Belirtilen Anabilim Dallarına Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencisi Alınacaktır. Anabilim/Bilim

Detaylı

T.C. UYRUKLU ALAN DIŞI ALAN

T.C. UYRUKLU ALAN DIŞI ALAN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALI Ortaöğretim Sosyal

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:13.05.2015 SAYI: 1086 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar,

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında üniversitemizde

Detaylı

A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU ve KABUL KOŞULLARI:

A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU ve KABUL KOŞULLARI: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğretim programlarına 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında öğrenci alınacaktır. A- TEZLİ

Detaylı

T.C. Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alım İlanı

T.C. Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alım İlanı T.C. Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri ve Doktora Öğrenci Alım İlanı 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ yarıyılında, Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Kontenjanlar Programı Tezli YL Tezsiz YL Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Koşullar Yönetim ve Organizasyon

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:28.06.2013 SAYI: 990 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimleri Enstitüleri Anabilim Dalları yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınacaktır. Anabilim

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ İKİNCİ ÖĞRETİM/UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara Başvuru Tarihi (Online) Başvuru Sonuçlarının

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08 Ocak 2018-17 Ocak 2018 Sınav Tarihleri: Bilim Sınavı ve Mülakat : 25 Ocak 2018 Perşembe

Detaylı

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYOLOJİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI VE KONTENJANLARI Anabilim Kontenjan Özel Koşullar

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjan Başvuru ve Kabul Koşulları DOKTORA

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES PUAN ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ TÜRÜ TIBBİ GENETİK ALAN

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Otomasyon Sistemi Üzerinden

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU (20.07.2017 tarihli ve 82 sayılı Senato toplantısının nolu karar ekidir.) EK: 0 2017-2018

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı)

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN ENSTİTÜMÜZ TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI İLE ARANILACAK ŞARTLAR Lisansüstü Programlara Başvurular

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dalları nda 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI 20122013 EĞİTİMÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES TABAN PUANI Anatomi Tıbbi Biyokimya T.C. YATAY YAB. T.C. YATAY YAB.

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz, 2014 2015 Eğitim Öğretim

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı Yatay Geçiş Yabancı Uyruklu T.C. Vatandaşı

Detaylı

Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları. T.C. vatandaşı.

Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları. T.C. vatandaşı. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans için ALES Puan Türü

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:10.09.2013 SAYI: 998 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz 2013 2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Anabilim Dalı (Program) Eğitim Bilimleri

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2014 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMLARI

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2010 2011 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları, Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Ve Akademik Takvimi 1. Kontenjanlar

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI 1. ALES (Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:09.05.2014 SAYI: 1035 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Raportör Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI ve PROGRAM KONTENJANLARI

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI ve PROGRAM KONTENJANLARI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (BAHAR YARIYILI) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI ve PROGRAM KONTENJANLARI Sevgili Adaylar, 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Otomasyon Sistemi Üzerinden

Detaylı