Sürüş Dinamikleri/Şasi Güvenlik Uygunluk Konfor Müzik ve Bilgi Sistemleri 40 41

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sürüş Dinamikleri/Şasi 28 29. Güvenlik 30 33. Uygunluk 34 37. Konfor 38 39. Müzik ve Bilgi Sistemleri 40 41"

Transkript

1 Opel Astra

2 OPEL GURURLA SUNAR

3 Ön Gösterim Donanım Seviyesi Renkler Jantlar Çevresel Sorumluluk Motorlar ve Şanzımanlar Sürüş Dinamikleri/Şasi Güvenlik Uygunluk Konfor Müzik ve Bilgi Sistemleri Aksesuarlar OPC Line Opel Collection 46 Bu kataloğun içeriği baskı tarihi itibariyle doğrudur (09/2010). Opel, istediği zaman özellikleri ve donanımı değiştirme hakkını saklı tutar. Lütfen en yeni bilgiler için Opel bayinize danışınız.

4

5 Işık, kamera ve motor! Karşınızda Yeni Opel Astra. Atletik yapısı ve eğlenceli karakteriyle, otomotiv dünyasında yepyeni bir yıldız.

6 Gerçek bir performans ustası. Harekete başladığında Yeni Opel Astra nın mükemmel yol hakimiyeti kendini gösteriyor. Çok iyi dengelenmiş şasi ve uyumlu sürüş donanımları gerçekten çok güçlü bir performans sunuyor.

7

8

9 İlgiyi üzerine çek. Yeni Opel Astra göz alıcı olmak için gereken tüm özelikleri taşıyor. Yüzeyleri her zaman ışığı kendine çekiyor ve hayranlık dolu bakışlar her hareketini takip ediyor.

10

11

12

13

14

15 Starlık yeteneği içten gelir. Geniş hacimli kokpit tasarımından en küçük yüzey detayına kadar her parçası hissedilir derecede kaliteli.

16

17 Tüm sahnelerde özel efektler. Yeni Opel Astra, her yolculuğun mümkün olan en güvenli ve huzurlu biçimde geçmesini sağlayacak gelişmiş en son teknoloji seçenekleriyle sunuluyor. Hatta her sürüşü keyfinize göre ayarlamanın yolu da bulunuyor.

18

19 Opel Astra Enjoy Kişiselleştirme fırsatı. Enjoy Örneğin sizi bir üst seviyeye çıkaracak opsiyonları içeren Plus Paketini alabilir, tercihinize göre siyah, baharat kırmızısı veya okyanus mavisi gibi 3 farklı iç mekan renginden birini seçebilirsiniz. Yol Tutuşu Özellikleri ABS ESP Plus Fren destek sistemi (BAS) Hidrolik fren yardımı (HBFA) Elektronik fren gücü dağılımı (EBD) Virajda tork kontrolü (CTC) Virajda fren kontrolü (CBC) Elektronik kalkış torku kontrolü (EDC) Dinamik çekiş kontrolü (TCplus) Hıza duyarlı elektro hidrolik direksiyon MacPherson ön süspansiyon Watt bağlantılı arka süspansiyon Güvenlik Özellikleri Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Ön yolcu hava yastığı devre dışı bırakma özelliği Perde hava yastıkları (önde ve arkada) Yan hava yastıkları (önde) 2 yönlü aktif koltuk kafalıkları (önde) Aktif ve çift gergili ön emniyet kemerleri Emniyet kemeri uyarı sistemi Katlanabilir pedal sistemi Arka koltuklarda ISOFIX çocuk koltuğu düzeneği (ek üstten sabitleme özelliği ile) Adaptif fren lambaları Otomatik tehlike flaşörleri Sürücüye Destek Özellikler Halojen Gündüz farları Ön sis farları Arka sis lambası Yol Bilgisayarı Dış ve iç Tasarım 17 inç yapısal jantlar Spor Egzos borusu (sadece HP ve HP motorlar ile) Gövde rengi yan aynalar Gövde rengi kaplı kapı kolları 3 farklı renkte iç mekan tercihi (siyah, baharat kırmızısı, okyanus mavisi) Kırmızı iç mekan aydınlatması Konfor Özellikleri Elektrikli ısıtmalı yan aynalar 6 yönlü sürücü koltuğu 4 yönlü yolcu koltuğu 60/40 katlanabilir arka koltuklar Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon CD 300 Radyo/CD/MP3/WMA çalar Üçlü Bilgi Ekranı 4 adet hoparlör AUX girişi ile harici müzik cihazı bağlayabilme özelliği 12 V elektrik çıkışı Elektrikli ön ve arka camlar Klima Uzaktan kumandalı merkezi kilit 15 Resim isteğe bağlı donanımı gösterebilir.

20 Opel Astra Sport Daha sportif tarzı olan sürücüler için. Yeni Opel Astra Sport ile yüksek performansın tadına varın. Deri koltuklar isteğe bağlıdır. Performansa yönelik geniş donanım yelpazesi, Yeni Opel Astra Sport otomobilinizi tamamen kendi tercihlerinize bağlı olarak tasarlayabileceğiniz anlamına gelir. Enjoy dan farklı olarak temel standart özellikler: Yol Tutuşu Özellikleri Yokuşta kalkış desteği Sürücüye Destek Özellikler Otomatik yanan farlar (tünel algılama özelliği) Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası Yağmur sensörü Hız sabitleyici (Cruise Control) Park Sensörü (arka) Dış ve iç Tasarım Özellikleri 17 inç hafif alaşım alüminyum jantlar Koyulaştırılmış ön ve arka farlar Krom kaplı cam çıtaları Krom kaplı ön kapı eşikleri Spor deri direksiyon simidi Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri Konfor Özellikleri Ön kol dayama desteği Işıklı makyaj aynaları Arka okuma lambaları Direksiyondan kumanda sistemi CD 400 Radyo/CD/MP3/WMA çalar Grafik Bilgi Ekranı 7 adet hoparlör USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme/usb bellekten MP3 çalabilme Elektronik park freni Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli) Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi) Spor Koltuk döşemesi Resim isteğe bağlı donanımı gösterebilir.

21 Sport 17

22

23 Cosmo Opel Astra Cosmo Yeni Opel Astra konforun ve tarzın elçisi. Zarif ve sofistike, Yeni Opel Astra Cosmo her yolculuğa kendine has ve lüks bir hava katıyor. Enjoy dan farklı olarak temel standart özellikler: Yol Tutuşu Özellikleri Yokuşta kalkış desteği Güvenlik Özellikleri Alarm Sürücüye Destek Özellikler Otomatik yanan farlar (tünel algılama özelliği) Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+) LED gündüz farları 9 farklı otomatik aydınlatma modu Uzun far asistanı Otomatik far yükseklik ayarı Far yıkama sistemi Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası Yağmur sensörü Park sensörü (ön ve arka) Hız sabitleyici (Cruise Control) Dış ve iç Tasarım Özellikleri 17 inç hafif alaşım alüminyum jantlar Koyulaştırılmış ön ve arka farlar Krom kaplı cam çıtaları Krom kaplı ön kapı eşikleri Iki tonlu seçkin dekor uygulaması Deri direksiyon simidi Kırmızı kapı içi aydınlatmalar Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri Konfor Özellikleri Ön kol dayama desteği Işıklı makyaj aynaları Arka okuma lambaları Direksiyondan kumanda sistemi CD 400 Radyo/CD/MP3/WMA çalar Grafik Bilgi Ekranı 7 adet hoparlör USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme/ USB bellekten MP3 çalabilme Bluetooth cep telefonu bağlantısı Elektronik park freni Elektrikli katlanır, ısıtmalı yan aynalar Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli) Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi) Deri-kumaş kombine koltuk döşemesi 19 Resim isteğe bağlı donanımları gösterebilir.

24

25 Enjoy: Scene/Atlantis, Siyah Dekor kaplaması: Gümüş Tozu Enjoy: Scene, Baharat Kırmızı/ Atlantis, Siyah Dekor kaplaması: Gümüş Tozu Enjoy: Scene, Okyanus Mavi/ Atlantis, Siyah Dekor kaplaması: Gümüş Tozu Sport: Lace/Atlantis, Siyah Dekor kaplaması: iki tonlu, Likit Paladyum/Piyano Lake Cosmo: Ribbon/Morrocana, Siyah Dekor kaplaması: iki tonlu, Likit Paladyum/Koyu Matris Ergonomik deri spor koltuğu: Deri, Siyah Dekor kaplaması modele göre seçilir.

26 Olimpik Beyaz Royal Mavi Power Kırmızısı Teknik Gri Fresco Mavi İpeksi Yeşil Nehir Gri Hakim Gri Mistik Yeşil Su Mavisi Siyah İnci

27 Donanımlar Model Enjoy Sport Cosmo Döşeme İsmi Scene/ Atlantis Lace/ Deri 1,2,4 Ribbon/ Atlantis 3 Morrocana Deri 1,2,4 Döşeme Rengi Siyah/ Siyah Baharat Kırmızı/ Siyah Okyanus Mavi/ Siyah Siyah/ Siyah Siyah Siyah/ Siyah Siyah Opak Renkler Olympik Beyaz Royal Mavi Metalik Renkler 1 Power Kırmızısı Teknik Gri Fresco Mavi İpeksi Yeşil Nehir Gri Hakim Gri Mistik Yeşil Su Mavisi Siyah İnci Dekor çıtaları Siyah İnci Gümüş Tozu Likit Paladyum/Piyano Lake Likit Paladyum/Koyu Matris = mevcut = mevcut Değil 1 Opsiyonel. 2 Ergonomik spor Koltuk. 3 Spor Koltuk ile standart olarak gelir. Ergonomik spor koltuk seçeneği bulunur. 4 Deri, koltuğa temas noktaları deridir. 21

28 Apısal Jant, 7 J x 17, 5-kollu tasarım, 215 (225)/50 R 17 (PWT). Alaşım Jant, 7 J x 17, 5-kollu tasarım, 215 (225)/50 R 17 (PWX). Alaşım Jant, 7 J x 17, 10-kollu tasarım, 215 (225)/50 R 17 (PGQ). Alaşım Jant, 7,5 J x 18 ve 8 J x 18, 5-çift kollu tasarım, 225/45 R 18 ya da 235/45 R 18 (PZV/PZJ). Alaşım Jant, 7,5 J x 18 ve 8 J x 18, 5-çift kollu, 225/45 R 18 ya da 235/45 R 18 (PZW/PZK). Alaşım Jant, 8 J x 19, 5-kollu tasarım, 235/40 R 19 (PZS). Jantlar ve Lastikler PWT PWX PGQ PZV/PZJ PZW/PZK PZS Enjoy / / Sport / / Cosmo / / = standart = opsiyonel = mevcut değil

29 Jantlar 23

30

31 Çevre bilincinin yönettiği Bir dünyayı paylaşmak, onun sorumluluğunu da paylaşmak demektir. Opel, mevcut modellerini olduğu kadar her yeni modelini de sürekli geliştirir ve sera gazlarını azaltmak adına aktif olarak çaba gösterir. Akü menzilinin ötesinde sürüş imkanı veren Menzili Uzatılmış Elektrikli Araç da dâhil olmak üzere, daha temiz ve daha verimli alternatif güç kaynakları geliştirilmektedir. Çevreyi koruma kararlılığı, üretim kirliliğini büyük ölçüde azaltmayı ve Avrupa nın her yerinde geri dönüşüm noktaları sağlamayı da içerir. Bu taahhüt her aracı ve araç ömrünün tüm evrelerini kapsar.

32

33 Opel Astra ecoflex. Bazı sürücüler için çevre diğer her şeyden önce gelir. Eğer siz de bu görüşü paylaşıyorsanız, Yeni Opel Astra şimdi size gerçek bir seçenek sunuyor. Sadece 4,1 litrelik ortalama yakıt tüketimine ve 109 g/km lik CO 2 emisyonuna sahip, 1.3 CDTI ECOTEC motorlu Yeni Opel Astra ecoflex 70 kw (95 hp) güç üretiyor. Izgaradaki aktif hava kelebeği ve ayrıca yakıt tasarrufu sağlayan güç yönetimi, orta gösterge panelinde vites değiştir uyarısı gibi diğer rötuşlarla aerodinamiği optimize edilen Opel Astra ecoflex, daha zarif, daha çevreci ve daima eğlenceli olmak için ileri teknolojiden yararlanıyor. (2010 baharında sunulacak.) ECOTEC motorlar, güçlü performansı yakıt tasarrufu ve düşük emisyonlarla bir araya getirmenin mümkün olduğunu kanıtlıyor. Yeni Opel Astra etkileyici bir performans ve sürüş keyfi sunarak,yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonlarını, mevcut güç aktarım sistemlerine kıyasla yüzde 12 den daha fazla düşürüyor. ECOTEC motorlar, güçlü performansın yakıt verimliliği ve düşük emisyonlarla bir arada mümkün olabileceğini kanıtlıyor. Tüm motorlar Euro 5 emisyon standartlarını karşılıyor. Daha ince ve daha çevreci olmaları için ileri teknolojiyle donatılan yeni Opel Astra ECOTEC motor yelpazesi markanın felsefesini kusursuzca yansıtıyor: Makul ve gerçek bir verimlilik sunmak, aynı zamanda keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmak. Dizel seçenek olarak, yakıt tüketiminde son derece tutumlu olan 1.3 CDTI modeli yer alıyor. 95 HP güç üreten dizel motorda son teknoloji ürünü çoklu enjeksiyonlu common rail enjeksiyon sistemi, değişken geometrili turboşarj, 16 supap ve elektronik egzoz gaz resirkülasyonu (EGR) teknolojisi bulunuyor. Benzinli motorlar, normal havalandırmalı 1.4 ECOTEC ve 1.6 ECOTEC in yanı sıra bu iki motorun, 103 kw (140 hp) ve 132 kw (180 hp) güç üreten turboşarjlı daha güçlü versiyonlarından oluşuyor. Hepsi 16-Supap teknolojisi, optimize edilmiş türbülans karakteristiği sayesinde geliştirilmiş emiş sistemlerine, motor ağırlığını azaltan malzemelere ve gelişmiş üretim özelliklerine sahip. Hem dizel, hem de benzinli versiyonlarda gelişmiş, hassas ve kolay geçişli, 5 veya 6 ileri manuel şanzıman kullanılırken 1.4 ECOTEC 100 HP hariç tüm benzinli motorlarda ActiveSelect özelliğine sahip yepyeni bir 6 ileri otomatik şanzıman sunuluyor. Motorlar ve Şanzımanlar Yakıt Tüketimi Motorlar 1.3 CDTI ECOTEC Dizel Benzin Benzin Benzin Benzin (70 kw/95 hp) 1.4 ECOTEC (74 kw/100 hp) 1.6 ECOTEC (85 kw/115 hp) 1.4 Turbo ECOTEC (103 kw/140 hp) 1.6 Turbo ECOTEC (132 kw/180 hp) Emisyon Standardı Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Şanzıman MT-5 MT-5 MT-5/AT-6 MT-6/AT-6 AT-6 Şehir içi 1 4,9 7,1 8,3/9,8 7,9/9,0 9,9 Şehir dışı 1 3,7 4,6 5,1/5,6 4,7/5,3 5,7 Birleşik 1 4,1 5,5 6,3/7,1 5,9/6,7 7,3 CO 2 g/km de salınım / / MT-5/MT-6 = 5/6-vitesli manuel şanzıman AT-6 = 6-ileri otomatik şanzıman 12008/692/EC ile uyumlu olarak litre cinsinden. Verilen tüm rakamlar standart donanımlı AB taban modeline aittir. Yakıt tüketimi verileri ve CO 2 emission data determined according to regulation CO 2 emisyonu verileri, 2008/692/EC yönetmeliklerine göre ve yönetmeliğin öngördüğü şekilde, çalışma sırasındaki araç ağırlığı dikkate alınarak belirlenmiştir. Ek donanım, belirtilen tüketim ve CO 2 rakamlarından biraz daha yüksek sonuçlara yol açabilir, ayrıca boşken aracın ağırlığını ve bazı durumlarda izin verilen aks ağırlıklarının yanı sıra izin verilen toplam araç ağırlığını artırabilir ve izin verilen çekme ağırlıklarını düşürebilir. Bu da son süratte düşüşe ve hızlanma süresinde artışa yol açabilir. Gösterilen sürüş performansı rakamlarına araç boşken (sürücüsüzken) artı 200 kilogramlık yükle ulaşılabilir. Baskı tarihindeki geçici değerler. 27

34

35 FlexRide. Davranışlarını sürekli olarak yol durumuna ve sürüş tarzınıza uyarlayan bir araba hayal edin. Bir düğmeye basarak konforlu bir yolculuk veya sportif bir araç kullanmayı seçebileceğinizi düşünün. İçerisinde barındırdığı elektronik bir beyne sahip Sürüş Modu Kontrolü (DMC) sayesinde FlexRide sistemi tam olarak istediğiniz sürüş keyfini size anında sunmayı vaat ediyor. Bu sistem sabit hızda seyir, düşük hızda seyir, viraj alma, fren yapma gibi 11 farklı sürüş koşulunu tanıyarak, tüm alt şasi sistemlerini her zaman koşullara en iyi tepkiyi vermek üzere otomatik olarak ayarlar. Ayrıca, dinamik ve sportif bir sürüş istediğiniz zaman da bunu sürüş tarzınızdan anlayarak gerekiyorsa geçici olarak spor ayarlarına otomatik olarak geçer. FlexRide ın temel bileşenlerinden biri olan Sürekli Süspansiyon Kontrolü (CDC), maksimum yol teması için amortisörün karakteristiklerini milisaniyeler içerisinde değiştirir. Ayrıca Sürüş Modu Kontrolü (DMC) size önceden programlanmış üç farklı sürüş tipini sunar: Aracı ilk çalıştırdığınızda Normal mod devrededir. Tour modu daha rahat ve yumuşak bir uzun mesafe yolculuğu için ideal bir tercihdir., Sport sürüş modunu seçtiğinizde hıza duyarlı direksiyon, gaz pedalı tepkisi ve otomatik şanzımanın (mevcutsa) tepkisi sertleşir ve amortisörler optimum yol teması sağlamak üzere sportif ayara ayarlanır. Sport modunda ayrıca içeride de size sportif bir hava sunabilmek için, Astra göstergelerin aydınlatmasını beyazdan kırmızıya dönüştürür. Sonuç olarak ister çocuklarınızı okula götürürken, ister arabanızın dinamik potansiyelinin keyfine varırken, her zaman optimize edilmiş bir arabaya sahip olabilirsiniz. Sürüş Dinamikleri/Şasi Sport? Tour? Sıkı sportif heyecandan rahat uzun mesafe yolculuğuna kadar tüm sürüş dinamikleri düğmeye tek bir dokunuşla, güvenlikten ve stabiliteden ödün vermeden değiştirilebilir. 29

36 Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL). Yeni Astra, Sürüşe Duyarlı Ön Farlarıyla, kompakt segmentinin en gelişmiş far sistemini sunuyor. Bi-xenon farların hareketli parçaları farklı koşullara otomatik olarak adapte oluyor, böylece daha güvenli ve daha rahat sürüşler sağlıyor. Dokuz farklı ışık fonksiyonu her durumdan en iyi şekilde yararlanma olanağı sunarak yol aydınlatmasını sabit farlara oranla 90% iyileştiriyor, üstelik diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmadan. AFL, virajlarda ve keskin dönemeçlerde görüşü büyük oranda iyileştirerek gece sürüşlerini ciddi ölçüde daha güvenli kılıyor. LED Gündüz Farı. Diğer sürücülerin dikkatini çeker ve kısa far aydınlatmasından daha az yakıt tüketir. Yaya Aydınlatması (30 km/saat hıza kadar) Yanlara doğru 8 derece daha fazla yayılan ışık, görüş alanınızı genişleterek yol kenarında tehlike yaratabilecek durumları önler. Şehir Aydınlatması (30 55 km/saat hıza kadar) Standart farlardan daha alçak ve daha geniş bir alana doğru ışık veren bu sistem, sokak ışıklandırmasına ve aracın hızına bağlı olarak devre girer. Çevre Yolu Aydınlatması ( km/saat hız) Normal kısa farlardan daha geniş yayılımlı, daha parlak ışık sağlar. 70 metrelik alanı, diğer sürücülerin gözünü almadan aydınlatır. Otoyol Aydınlatması (100 km/saat hızın üzerinde) 140 metrelik aydınlatma mesafesi sağlar. Göz kamaştırmadan, standart kısa farlardan daha yüksek ve daha parlak ışık sağlar. Kötü Hava Aydınlatması (70 km/saat hıza kadar) Kötü hava koşullarında daha iyi görüş sağlamak için yağmur sensörü ile birlikte devreye girer. Uzun far Asistanı (tüm hızlarda) Karanlık yollarda uzun farlara otomatik geçerek karşıdan gelen veya önünüzdeki araçları saptayarak uzun huzmeden kısa huzmeye otomatik olarak geçer. Dinamik Viraj Aydınlatması (tüm hızlarda) Direksiyon açısı ve hızına göre devreye giren farlar, 15 dereceye kadar dönerek virajlarda daha güvenli bir görüş sağlar. Kavşak Aydınlatması (40 km/saat hıza kadar ve geri viteste) Yanlara doğru daha geniş görüş sağlayabilmek için, 90 derece sola veya sağa ek aydınlatma sağlar.

37 Güvenlik 31

38 Güvenliğinize yatırım. Yeni Opel Astra sadece gelişmiş aktif güvenlik sistemleriyle donatılmakla kalmıyor, aynı zamanda yolcularını örnek alınacak bir pasif güvenlik teknolojisiyle koruyor. Sağlam tamponlar ve son derece etkin enerji emme sistemleri en küçük darbeleri bile bertaraf ediyor. Tampon kirişleri düşük hızlı darbelerde maksimum koruma sağlamak için hassasiyetle konumlandırılarak onarım masraflarının azalmasına yardımcı oluyor ve sigorta sınıflandırmasında mükemmel bir destek sağlıyor. Sert yolcu hücresi temelde yüksek dirençli çelikten üretilirken kontrollü bir koruma sağlayan optimize edilmiş deformasyon bölgeleriyle çevreleniyor. İçeride; ön koltuklardaki aktif gergili ön emniyet kemerleri, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, Katlanabilir Pedal Sistemi ve aktif koltuk başlıkları sizi korumak için birlikte çalışıyor. Ayrıca Yeni Opel Astra nızda hırsızlığa karşı koruma amaçlı, en yüksek sigorta standartlarını karşılayan ileri bir alarm sistemi bulunuyor. Park Pilotu. En küçük darbeleri önlemede bile çok etkili olan sensörler sürücü tarafından görülemeyecek engelleri de tespit edebiliyor. Aktif koltuk başlıkları. Boyun incinmesine ve üst gövde zedelenmelerine karşı etkili bir koruma sağlar.

39 Güvenlik 33

40 FlexFix. Entegre bisiklet taşıyıcı sistemi size iki biskilete kadar taşıma olanağı sağlar. Neredeyse görünmez olan bu özellik, arka tampona gizlenmiştir. Etkileyici çok yönlülük. Bir arabanın çok yönlülüğünü arttırmak çoğu zaman o arabaya uygunsuz eklentiler de dâhil etmeyi gerektirir. Bu durum artık değişti. Sınıfında rakipsiz FlexFix arka taşıyıcı sistemi istediğiniz her an yanınızda ve ihtiyaç duymadığınızda da anında ortadan kayboluyor. FlexFix kızaklı arka taşıyıcı sistemi arka tamponun içinde kayboluyor ve böylece garajınızda ya da evinizde herhangi bir saklama alanını işgal etmiyor. Sistem 18 ila 28 inçlik iki bisikleti taşıyabiliyor ve alçak olduğu için bisikletleriniz çok kolay yüklenebiliyor. Sistemin bir başka artısı da geri vitese aldığınızda sistemin kullanımda olduğuna dair sesli bir uyarısının olması; böylece hem Yeni Opel Astra nız, hem de bisikletleriniz güvende oluyor!

41 35Uygunluk / FlexFix

42 Her şeyin bir yeri var. Donanıma bağlı olarak, araçta hem büyük, hem de küçük eşyalar için 19 adet saklama bölmesi bulunuyor. Zekice düşünülmüş eşya koyma alanları arasında 1,5 litrelik şişe koyabileceğiniz kapı cepleri; sürücü tarafında küçük bir torpido gözü ve ön yolcu koltuğunun altında isteğe bağlı bir çekmece de yer alıyor. Orta konsolda, kullanım kolaylığı sağlamak adına aux-in girişi, USB ve 12V lik elektrik çıkışının yanında yer alan ve MP3 çalarlar ile cep telefonlarına ayrılan bir gömme alan bulunuyor. Üst versiyonların orta konsolunda kayan kapak ile örtülmüş bardak tutucular dilendiğinde altındaki gizli saklama alanına ulaşılmak için çıkarılabiliyor. Bu alan aynı zamanda 1 litrelik bir şişe için de kullanılabiliyor. Orta kol dayanağının altındaki ek saklama alanına 6 CD konabiliyor. Flex Floor. Arkada, isteğe bağlı FlexFloor sistemi çok sayıda konfigürasyonla bagaj alanı yapılandırmasına olanak tanıyor.

43 Uygunluk / Eşya Saklama 37

44 Yeni Opel Astra nın sürücü koltuğundayken dünya daha iyi ve daha konforlu bir yer olarak görünüyor. İç mekan aydınlatması, mükemmel koltuk konforu, direksiyon simidiyle kontrol edilen sezgisel kolaylıkta eğlendirici, mükemmel konumlandırılmış kontroller, göstergeler ve ekranlar fark edeceğiniz ilk güzel hisleri uyandırıyor. Çok daha fazlası da olacak, o halde çok özel bir ortama hoş geldiniz. Ergonomik Spor Koltuklar. Sürücü koltuğunda rahat mısınız? Çünkü kaliteli ve keyifli bir sürüş, rahat bir sürücü koltuğunda başlıyor. Yeni Opel Astra nın tam ortopedik deri spor koltukları; size 4 yönlü bel desteği ve 8 farklı ayarlanabilir oturma pozisyonu sunarak, yolculuğunuz boyunca rahat etmenizi sağlıyor. Ayrıca ayarlanabilir koltuk uzatma minderi, bacaklarınızı destekleyerek ekstra konfor sunuyor. Koltuk ısıtmasına sahip en üst sınıftaki deri döşemeler, Yeni Opel Astra yı lüks kategorisine taşıyor. Elektronik İklim Kontrollü Klima. Gösterge ekranı sürücü ve öndeki yolcu için ideal konfor sıcaklığını ayrı ayrı ayarlamayı kolay hale getiriyor. 4 yönlü aktif koltuk başlıkları 4 yönlü ayarlanabilir bel desteği Koltuk sırt açısı ayarı Koltuk yükseklik ayarı Sunroof. İstediğiniz zaman güneşin içeri girmesine izin vermek veya hava durumundan etkilenmeden doğal ışığın tadını çıkarmak elektrikli açılır tavan ile çok kolay. Beşik ayarı (koltuk açısı ayarı) Ayarlanabilir koltuk minderi uzantısı

45 Konfor 39

46 Opel iletişim portalı. Opel iletişim arabirimi gerçek bir performans ustası. Farklı bilgi ekranı tasarımlarına sahip 3 farklı müzik ve bilgi sistemi istediğiniz radyo istasyonuna erişim sağlamanıza veya MP3 çalarınızı direksiyondan kumanda etmenizi sağlıyor. Örneğin, 7 inçlik bir renkli ekrana sahip CD 500 Navi USB hafıza kartı girişi ile MP3 çalarınızı orta konsoldan veya direksiyon kontrol etmenize olanak veriyor. Daha net navigasyon. Sürücünün görüş çizgisi üstünde konumlandırılan CD 500 Navi nin 7 inçlik renkli ekranı mükemmel netlik sağlıyor. Türkiye için harita sunulmamaktadır. Mobil Telefon Portalları. Bluetooth bağlantısı ile direksiyon simidinden veya sesle cep telefonunuzdan arama yapabilirsiniz. Grafik bilgi ekranına sahip CD bant grafik ekolayzer, Dijital Ses İşlemcisi, 80 W ses çıkışı ile size mükemmel bir müzik keyfi yaşatıyor. CD 300 sistemi MP3 çalabiliyor, 3 x 6 istasyon ön seçme imkânı, 4 x 20 W ses çıkışı ve 4 hoparlör sunuyor. Infinity Ses Sistemi. Mutlak kalitede ses için Yeni Opel Astra ayrıca olağanüstü Infinity Ses Sistemi seçeneğini sunuyor. Sistem 9 seçkin hoparlöre güç sağlamak için 7 x 45 W direkt kanal kullanıyor. Ses sinyali, doğru ses yanıtı almak için Dijital Ses İşlemcisi (DSP) ile ince ayar yapılmak üzere dijitalleştiriliyor.

47 Bilgi ve Müzik sistemi 41

48 Opel aksesuarları. Geniş kapsamlı aksesuar programı Yeni Opel Astra nıza ve aynı zamanda hayat tarzınıza uyması için tasarlandı. Tavanda taşıma kapasitesi ya da spor ekipmanınız veya iş ihtiyaçlarınız için daha fazla taşıma rahatlığı istediğinizde tavan rayları yaşamınızı kolaylaştırır. Büyüyen aileler çocuk güvenlik koltukları, güneşten koruma ve belki de iç mekân düzenliliğine ihtiyaç duyar. Ürün yelpazemiz aracınızın içi ve dışı için şıktan sportife uzanan dokunuşlar içerir. Tüm aksesuarlar sıkı Opel kalite standartlarına uygundur. Seçenekleri öğrenmek için bayinizle bağlantı kurun. Opel Astra nızdan daha fazlasını istemek çok kolay. Araba; temel taşıyıcı, sörf tahtası taşıyıcısı ve cam gölgelikleri ile donatılıdır. Tüm aksesuar yelpazesi için adresine gidin. Işıklı kapı eşikleri. Ön kapı açılınca otomatik olarak aydınlanan şık kapı eşiklerini yerel Opel bayinizde monte ettirebilirsiniz.

49 Aksesuarlar 43

50 Sportif bir özellik katın. Sade ama anlamlı, OPC Line tasarım öğeleri aracınıza farklı bir sportiflik katar. Tüm parçalar özel tasarımdır ve Yeni Opel Astra nız ile aynı titiz standartlara uygun biçimde üretilmiştir. OPC Line Paketi. Yeni Opel Astra nızın tarzına uygun parçalar, fabrikada monte edilen paket seçeneği ya da Opel bayiniz tarafından donatılmış aksesuarlar olarak bulunur. OPC Line ön alt etek OPC Line arka alt etek OPC Line yan eşikler OPC Line arka tavan rüzgarlığı OPC Line amblem

51 OPC Line 45

52 Opel dağ bisikleti Bianchi tarafından üretildi.

53 Opel Servisi. Opel de kalite üstün mühendislik eseri otomobillerin çok ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Kapsamlı servis programımızla müşterilerimize, otomobillerini satın aldıktan sonra da yüksek kalite standartlarımızı sürdürmeyi garanti etmekteyiz. Yeni araç garantisi. 2-yıllık yeni araç garantisi. Bu garanti, ilk tescil tarihinden veya bayi tarafından müşteriye teslim edildiği tarihten (hangi tarih önce geliyorsa) itibaren ve herhangi bir kilometre sınırlaması olmaksızın 24 ay süreyle tüm yeni Opel otomobillerine uygulanmaktadır. Yedek parça ve aksesuar servisi. Opel yedek parçalarını ve aksesuarlarını, aracınızı daha konforlu hale getirecek ya da bireysel gereksinimlerinizi karşılayarak uzman önerilerini sağlayacak olan yetkili Opel Bayilerinde bulabilirsiniz. Paslanmaya karşı 12-yıllık garanti! Opel size, aracınızın servis gereksinimlerini yerine getirmeniz ve servis kitapçığında belirtilen tüm bakımları yaptırmanız koşuluyla, paslanmaya karşı uzun vadeli güvenilir bir garanti sunmaktadır. İnternet te Opel. OpelAcil bilgi mi gerekli? Tüm Opel otomobilleri, servisleri ve aksesuarları konusunda kapsamlı bilgileri adresinde bulabilirsiniz. Bağlanın ve Opel haberleri ile ürün güncellemelerini izleyin. Bilgiler yayımlandıkları tarihler için geçerlidir. Muhtemel model değişiklikleri için Opel bayiinize başvurun. Tüm veriler sadece sizi bilgilendirmeye yöneliktir ve bilgilerin doğruluğu konusunda sorumlu tutulamayız. Basılı renkler gerçek renklerden farklılık gösterebilir. Gösterilen opsiyonel donanım ayrıca fiyatlandırmaya tabidir. Sipariş sırasında, istediğiniz modelin stok durumu için Opel bayiinizi arayınız. General Motors Güneydoğu Avrupa Ltd. Çevre dostu klorsuz kağıda basılmıştır. Eylül 2010 McCann momentum TR/MY11

54

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Opel Astra _as10_Long_p01_48-TR.indd :31

Opel Astra _as10_Long_p01_48-TR.indd :31 Opel Astra 113262_as10_Long_p01_48-TR.indd 48-1 19.10.09 12:31 OPEL GURURLA SUNAR 113262_as10_Long_p02_03-TR.indd 2 19.10.09 12:32 Ön Gösterim Donanım Seviyesi 14 21 Renkler 22 23 Jantlar 24 25 Çevresel

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın.

Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Opel Insignia OPC Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Bu kataloğun içeriği baskı tarihi itibariyle doğrudur (05/11). Opel, istediği zaman özellikleri ve donanımı değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Donanım seviyeler 16 21 Renkler & Döşemeler 22 23 Jantlar 24 25 Çevresel Sorumlulukl 26 27 Motorlar ve Şanzımanlar 28 29 Güvenlik/Sürüş Dinamikleri/Şasiler 30 31

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 74.400 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa

Detaylı

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin )

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 88.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 96.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 79.400 Corsa

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 77.900 Corsa

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 95.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 102.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 90.900 Corsa 1.4

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 69.900 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 79.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 85.900 Corsa

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel )

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 95.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 102.900 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 90.900 Corsa

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 37.666 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 46.318 40.418

Detaylı

Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy Easytronic

Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy Easytronic Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy Easytronic İlan no: 385273 İlan detayları Sahibinden 43.750 TL 21 Oca 2017 43.750 TL 11 Oca 2017 42.900 TL 10 Oca 2017 42.500 TL acil fiyatı düştü opel astra 111.yıl İlan tarihi:

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit İlan no: 209682 LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit Sahibinden Kiralık Range Rover Sport - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL Vouge - SİYAH - BEYAZ - KIRMIZI

Detaylı