YENİ YIL HAZIRLIKLARIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YENİ YIL HAZIRLIKLARIMIZ"

Transkript

1

2 YENİ YIL HAZIRLIKLARIMIZ 3 Yaş sınıfı öğrencileri, yeni yıl hazırlıklarına büyük bir coşku ve istekle katıldılar. Renkli kâğıtlardan süslü Noel Baba Çizmeleri hazırlayan minikler, daha sonra kendilerine kocaman bir Noel Baba yaptılar ve heyecanla yeni yılı beklemeye başladılar. GECE-GÜNDÜZ MOBİLİ Gece-Gündüz kavramını öğrenen 3 Yaş öğrencileri odalarına asmak üzere renkli kâğıtlarla gece ve gündüz mobilleri hazırladılar.

3 3 Yaş sınıfımız, Fransızca dersinde yeni yıla hikâye okuyarak hazırlandı.

4 4 Yaş sınıfı öğrencilerimiz, çarşamba günü olan kitap günlerinde okula getirdikleri kitaplarla düzenli olarak kitap saati yapıyorlar. Kitap en iyi dosttur. Biz kitap kurduyuz yılını heyecanla bekleyen öğrencilerimiz, rengârenk çalışmalarla sınıflarını süslediler.

5 YENİ YIL GELİYOR Sınıfımızın kapısını süslemek için çocuklarla birlikte kocaman Noel Baba yaptık. Noel Baba nın sakalını ve şapkasını pamuk ile süsledik. Fransızca dersinde öğrendiğimiz kelimeleri sanat etkinliği ile pekiştirdik. Bu ay öğrendiğimiz şarkıyı aşağıdaki linki tıklayarak dinleyebilirsiniz.

6 Bu ay, sesleri öğrenmeye başlayan Bagetler sınıfı A sesiyle tanıştı. A sesiyle ilgili hikâye dinledikten sonra çalışma kâğıtlarındaki A harfi ile başlayan nesneleri bulup boyadılar. Bagetler sınıfı öğrencileri öğlen yemeği dönüşü keyifli bir sürprizle karşılaştılar. Obur Şirin in göndermiş olduğu mektupları okudular. Yönergeleri takip ettikçe büyük bir hediye paketiyle karşılaştılar. İçinden baget ekmeği çıktı ve afiyetle yediler. Ardından Obur Şirin in gönderdiği minik hediye paketlerini açtılar ve içinden çıkan baget şeklinde kesilmiş kartonları öğrendikleri çizgilerle tamamladılar. Sorulan Scamper sorularına yaratıcı cevaplar verdiler.

7 GİYSİLER Bagetler sınıfı havaya göre nasıl giyinileceğini ve giysilerin Fransızcasını öğrendiler. LULU nun giysileri albümünü ve kukla yapmayı çok sevdiler. Ayrıca kırmızı ve yeşili karıştırınca kahverengi olduğunu görünce çok şaşırdılar. Bu ay öğrendiğimiz şarkıyı aşağıdaki linki tıklayarak dinleyebilirsiniz. link tp://

8 Peynirler sınıfı öğrencilerimiz bu ay zaman konusunu üzerine çalışmalar yapıyorlar. Tam ve buçuklu saatleri öğrenen öğrencilerimiz yazı tahtalarında ve sanat etkinliklerinde kendi saatlerini yaptılar. Yeni yılın yaklaşması ile öğrencilerimizde hediye heyecanı başladı ve sabah okula geldiklerinde bir de ne görsünler! Aşçı şirin in yanında renkli hediye paketleri vardı. Büyük bir coşkuyla hediye paketlerini açan öğrencilerimiz büyük bir sürpriz ile karşılaştılar. Şimdi hep birlikte bakalım hediyeler nelermiş

9 Aralık ayı boyunca Hazırlık B sınıfı öğrencileri Noel Baba ya mektup yazdılar ve Noel Baba ya hediyelerini paketlemekte yardım ettiler. Aralık ayında Dokapi dergimizin içinden çıkan yeni yıl ile ilgili eğlenceli çalışmalar yaptık.

10 3 ve 4 Yaş sınıfı öğrencilerimiz dengede durma çalışmalarına başladılar. Tay Tay Bisikletler öğrencilerimizin büyük kas gelişimlerine yardımcı oldu.

11 Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz bu ay drama çalışmalarına sesli harfleri öğrenmeyle başladılar. A ve E sesiyle başlayan hikâyeleri dinleyip bu harflerle başlayan nesneleri buldular ve öğrendiklerini drama çalışmasıyla pekiştirdiler.

12 Bu ayki Vücudumuz- Sağlığımız temalı etkinliklerden biri de bu konuyu destekleyici drama çalışmasıydı. Önce vücudumuzu tanıdık, sonra müzik eşliğinde eğlenceli ve ilginç hayali danslar yaptık. Bu çalışmamızın son aşamasında ise Vücudum isimli çalışma ile pekiştirdik.

13 3 ve 4 Yaş öğrencilerimiz laboratuvar çalışmalarında havanın varlığını öğrenerek Islanmayan Kâğıt deneyi ile eğlenceli zaman geçirdiler. Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz laboratuvar çalışmalarında renkleri kullanarak hem eğlendiler hem de ana renklerden, ara renklerin oluşumunu öğrendiler.

14 Yeni yılın yaklaşmasıyla öğrencilerimizi büyük bir heyecan kapladı. Yeni yıl coşkusunu Gastronomi projemizle birleştirerek bisküvilerden yeni yıl evleri yaptık. Öğrencilerimiz bisküvilerden ve krem şantiden yapılan evleri dengede tutabilmek için çok eğlendiler.

15 Hazırlık sınıflarımız Fransızca dersinde tuz seramiğinden yeni yıl süsleri yaptılar. Baget sınıfı Fransızca dersinde hikâye ve görsel materyaller kullanarak meyve salatası tarifini öğrendiler. Daha sonra kendileri meyve salatası yaptılar.

16 TOHUMLAR FİDANA Bu ayki fen ve doğa çalışmalarımızda, anaokulu bahçemizi daha da yeşillendirmek ve sınıfımızın ismi olan sebzeleri incelemek için toprak köşemize soğan tohumları ektik. Minik öğrencilerimiz her gün tohumları gözlemleyip düzenli olarak toprağı suluyorlar. Arkadaşlar tohumlarımız filizlenmeye başlamış bile. Bu ay havucu inceledik, kökünü kesip suladık ve yeniden filizlendirdik. Öğretmenimizin getirdiği bu çok yararlı sebzeyi arkadaşlarımızla afiyetle yedik. Tavşan Dansı yaparken ne kadar da çok eğlendik.

17 3 Yaş sınıfı, Fransızca dersinde proje çalışması kapsamında La Chenille qui fait des trous hikayesini okudular ve hikayenin bölümlerini resmettiler. AÇ TIRTIL Okulumuzun bu yılki proje konusu olan Gastronomi konusuyla ilgili olarak 3 Yaş sınıfı öğrencilerimiz Aç Tırtıl hikâyesini işliyor. Bu ay sınıfımıza kocaman bir Aç Tırtıl geldi Proje kahramanımız Aç Tırtıl ile tanışan 3 Yaş sınıfı öğrencileri, neşeyle Aç Tırtıl ın kendileri için getirdiği yeni yıl çalışmalarını tamamladı.

18 Her yıl Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı ve Türk Malları Haftasını anaokulumuzda çok eğlenceli bir parti ile kutladık. Öğrencilerimize bu haftanın önemi ile ilgili bilgiler verilip şiir ve şarkılar söylendi. Daha sonra tüm sınıflar bir araya gelip renkli bir partiye katıldılar.

19 Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz bu ay yiyeceklerin uzun süre nasıl saklanabileceklerini öğrendiler. Bu nedenle aile katılımı etkinliği olarak üzüm ve portakal kabuğu reçeli yaptılar. Yaptıkları reçelleri ise geleneksel yeni yıl kermesimizde satarak sosyal sorumluluk projemize katkıda bulundular. 4 Yaş sınıfı velilerimizden Belgin SABANCI ve Gökçe EYİEL aralık ayı aile katılımı çalışmalarında yer alan Turşu Yapımı için öğrencilerimizle buluştular. Minikler kollarını sıvayıp velilerimizin de desteği ile nefis sebzelerden turşular yaptılar. Yeni yıl kermesimizde turşularımıza kavuşacağız.

20 Güzelbahçe Piri Reis ve Karşıyaka Piri Reis in anaokulu öğrencileri, yeni yılın gelişini birlikte büyük bir coşku ile kutladılar. Güzelbahçe Piri Reiste buluşan anaokulu öğrencilerimiz, sınıfta çekildikleri Noel Baba kostümlü fotoğraflarına; pullar, simler, parlak kâğıtlar ve çeşitli malzemeler kullanarak, birbirinden güzel magnet çerçeveleri oluşturdular. Ardından öğrencilerimiz Noel Baba nın gelmesi için ortak öğrendikleri Türkçe ve Fransızca şarkılarını hep birlikte neşe ile söylediler. Şarkıları duyup gelen Noel Baba, yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı ile geçmesini dileyerek çuvalından çıkan hediyeleri çocuklara dağıttı. İkindi kahvaltısıyla son bulan Yeni Yıl etkinliğimiz, Piri Reis anaokulu öğrencilerimizin birbirleriyle güzel ve eğlenceli vakit geçirerek, kaynaşmalarına olanak sağladı.

21 AYŞE SEVİNÇLİ İZMİR CANBAZ

22

KUŞ YUVASI MANDALİNALARIMIZ

KUŞ YUVASI MANDALİNALARIMIZ KUŞ YUVASI Kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorlanan hayvanların durumunu işleyen minikler kuşlar için meyve kabuklarına kuruyemişler koyarak ağaç dallarına astılar. MANDALİNALARIMIZ Bu ay mandalina meyvesini

Detaylı

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ MATEMATİK KUTUSU 3 Yaş sınıfı öğrencileri, artık materyallerden basit bir matematik kutusu yaptılar. Nesnelerle toplama işlemi yapmayı öğrenen minikler, eğlenceli bir oyunla matematik çalışmaları yapmayı

Detaylı

NOHUT VE KÜRDANLARLA GEOMETRİ

NOHUT VE KÜRDANLARLA GEOMETRİ NOHUT VE KÜRDANLARLA GEOMETRİ Islattığımız nohutlara kürdanları takarak geometrik şekiller oluşturduk. EL İZLERİMİZ El baskısıyla çok güzel bir sanat çalışması yaptık. KÖPÜK PARTİSİ Tıraş köpükleri üzerine

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

3 RAKAMINI ÖĞRENDİK. 3 rakamı ile tanıştık. Sınıfımızdaki oyuncaklardan 3 tane bulup, 3 rakamı ile eşleştirdik. NAR İNCELEDİK

3 RAKAMINI ÖĞRENDİK. 3 rakamı ile tanıştık. Sınıfımızdaki oyuncaklardan 3 tane bulup, 3 rakamı ile eşleştirdik. NAR İNCELEDİK 3 RAKAMINI ÖĞRENDİK 3 rakamı ile tanıştık. Sınıfımızdaki oyuncaklardan 3 tane bulup, 3 rakamı ile eşleştirdik. NAR İNCELEDİK Müzisyenler ve Dansçılar sınıfı olarak bu ay büyüteçlerle Nar meyvesinin dışını,

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK

Detaylı

KÜÇÜK KAS GELİŞTİRİCİ ETKİNLİKLER

KÜÇÜK KAS GELİŞTİRİCİ ETKİNLİKLER Okulumuzun en minik öğrencileri, okumaya yazmaya hazırlık çalışmalarında küçük kaslarının gelişimlerini destekleyici birçok çalışma yapıyorlar. Makarnaları ipe dizip renkli kolyeler hazırladık. Gazeteleri

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ 10 KASIM TÖRENİMİZ AKVARYUM GEZİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması ile mümkündür. K. ATATÜRK

Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması ile mümkündür. K. ATATÜRK VALİ M.ORHAN TAŞANLAR ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MİNİK YILDIZLAR ANASINIFI I.DÖNEM BÜLTENİ Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması

Detaylı

Adres: Akçay Mahallesi Yarbaşı Sokak No:13 Kızılcahamam/ANKARA Tel: 0312 736 10 66 Fax:0312 736 63 17

Adres: Akçay Mahallesi Yarbaşı Sokak No:13 Kızılcahamam/ANKARA Tel: 0312 736 10 66 Fax:0312 736 63 17 MERHABA Bizler Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokululumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi sizlerle paylaşmak istedik.okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tam gün eğitim

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI OYUN ETKİNLİĞİ Okul öncesi öğrencilerimiz bu ay; sınıflarında bulunan dramatik oyun, müzik, blok, kitap, kukla, fen-doğa, eğitici oyuncak ve sanat merkezlerinde serbest oyunlar oynadılar. Bu oyunlar, öğrencilerimizin

Detaylı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için anaokulu bölümünü kendi yaptığımız renkli balonlar ve çocuk figürleri ile süsledik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için anaokulu bölümünü kendi yaptığımız renkli balonlar ve çocuk figürleri ile süsledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için anaokulu bölümünü kendi yaptığımız renkli balonlar ve çocuk figürleri ile süsledik. 7 sayısı ile tanışıp, sınıfımızdaki oyuncaklardan 7 tane seçtik. 7 kelebek

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

ASYA KITASINI TANIDIK. KITALARI BOYADIK. DEFTERİMİZE KAP YAPTIK.

ASYA KITASINI TANIDIK. KITALARI BOYADIK. DEFTERİMİZE KAP YAPTIK. ASYA KITASINI TANIDIK. 3 Yaş öğrencileri Frankofoni Haftası etkinliklerinde Türkçe derslerinde de çeşitli çalışmalar yaparak konuları pekiştiriyorlar. Asya kıtasını işleyen minikler Asya kültürüne özgü

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu nun Değerli Üyeleri, Bundan böyle her ayın kısa bir panoramasını sunacağımız bültenimizde, öğrencilerimiz ile her gün yaşadığımız

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Gökyüzünde neler gördüğümüzü ifade ettik. Gökyüzünde gördüklerimizi resimledik. Havada duran nesneleri

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: FİLLER TUTUM-YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OTANTİK EŞYA SERGİMİZ ETİ PETİTO ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLİ ODA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz Mercanlar Sınıfı olarak Aralık ayında Duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

MART AYI VELİ BÜLTENİ

MART AYI VELİ BÜLTENİ ,2010-2011 MART AYI VELİ BÜLTENİ Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır, İlkbaharın ilk ayı heyecanımızı arttırır. Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı. Sayılar Şenliği Sayılar Şenliğimiz

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE * KÜTÜPHANE MATEMATİK

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE * KÜTÜPHANE MATEMATİK Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Aralık ayında kış mevsiminin özelliklerini öğrendik. Bu mevsimde yağmur ve karın oluşumunu, soğuk havalardan nasıl korunduğumuzu ( kaban, bere, eldiven, atkı) öğrendik. Vücudumuz

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Temamız ile ilgili parmak oyunları, şiir öğrenerek, bilmeceler sorarak, görselleri inceleyerek giriş yaptık.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Temamız ile ilgili parmak oyunları, şiir öğrenerek, bilmeceler sorarak, görselleri inceleyerek giriş yaptık.

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2013 2014 BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

ARI GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ ARI GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2014-2015 OKULA UYUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY Okulunu tanıma Okulunun ismini,adresini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda personeli ile tanışma Sınıfını gözlemleme

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı ARALIK Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

KAYI OKULLARI. Haftalı ARALIK Yeni Yılınız Kutlu Olsun! KAYI OKULLARI Haftalı 26-30 ARALIK 2016 Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Yeni yılı coşkuyla karşıladık! 2017 yılını okulumuzda düzenlediğimiz yeni yıl eğlencesiyle karşıladık. Minik öğrencilerimiz yeni yıl eğlencemize

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2013-2014 CANLILAR CANSIZLAR KÜLTÜRLER-ARKADAŞLIK HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Canlıların özellikleri nelerdir? Söyleme Cansızların özellikleri nelerdir?

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı MAYIS sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık.

KAYI OKULLARI. Haftalı MAYIS sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. KAYI OKULLARI Haftalı 22-26 MAYIS 2017 8. sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. 8. sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. KAYI Okulları 8. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ KASIM AYI TEMAMIZ; Nasıl Öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek, yapmak TÜRKÇE DİL Nasıl öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek,

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ VÜCUDUMUZ DUYU ORGANLARIMIZ 100. GÜN KUTLAMALARI SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme.

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI B. Kasım Atatürk ün salıncakta sallanan fotoğrafını grafon kağıtlarıyla tamamladık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI B. Kasım Atatürk ün salıncakta sallanan fotoğrafını grafon kağıtlarıyla tamamladık. ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Kasım 2016 Atatürk ün salıncakta sallanan fotoğrafını grafon kağıtlarıyla tamamladık. Besin piramidini oluşturduk ve yararlı besinleri öğrendik. Arkadaşımızın resmini

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ETKİNLİKLERİMİZ Demokrasi

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KASIM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ «Hasta çocuk» faaliyetimizi yaparken hastalıklardan

Detaylı

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK?

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR 5 ve 6 sayıları ile tanışıp, çizgi çalışmalarımızı yaptık. Sayılarla ilgili

Detaylı

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Temamız ile ilgili parmak oyunları, şiir öğrenerek, bilmeceler sorarak, görselleri inceleyerek giriş yaptık.

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

4 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİ

4 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİ 4 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİ DERS ADI: DRAMA TEMA ADI: KENDİMİ TANIYORUM-DUYGUMU SÖYLÜYORUM KAZANIMLAR: 1. Nesneleri takar. 2. Nesneleri çıkarır. 3. Küçük nesneleri toplar. 4. El becerisi gerektiren bazı araçları

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ŞUBAT AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ ŞUBAT AYI ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

ELİT GENÇLER ANASINIFINDAN MEKTUP VAR! TATLI YÜZLER SINIFI BU HAFTA YAPTIKLARIMIZ...

ELİT GENÇLER ANASINIFINDAN MEKTUP VAR! TATLI YÜZLER SINIFI BU HAFTA YAPTIKLARIMIZ... ELİT GENÇLER ANASINIFINDAN MEKTUP VAR! TATLI YÜZLER SINIFI BU HAFTA YAPTIKLARIMIZ... TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ: Bu hafta Yeni Yıl ünitesini işledik. Zamanı gösteren araçlar, saat ve takvimin önemi ve özellikleri

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

Gökyüzü Hakkında Neler Biliyorum? Sorusuna arkadaşlarımızın verdiği cevaplar.

Gökyüzü Hakkında Neler Biliyorum? Sorusuna arkadaşlarımızın verdiği cevaplar. 04.12.2015 Denizyıldızı Sınıfı ndan Merhaba; Bu hafta, Gökyüzü ve Uzay konusuna giriş yaptık. Konumuzu Gökyüzü ve Uzay olarak iki başlığa ayırdık, bu hafta Gökyüzü konusunu işledik. İlk olarak gökyüzü

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Temamız ile ilgili parmak oyunları, şiir öğrenerek, bilmeceler sorarak, görselleri inceleyerek giriş yaptık.

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI A. Kasım Atatürk ağacını buruşturma tekniği kullanarak tamamladık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT ANA SINIFI A. Kasım Atatürk ağacını buruşturma tekniği kullanarak tamamladık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Kasım 2016 Atatürk ağacını buruşturma tekniği kullanarak tamamladık. Kızılay ın önemini konuşarak ambulans ve hemşire yaptık. Yaprak baskısı yaparken bütün renkleri

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1 rakamı ile büyük ve küçük A harflerini boyadık ve yazdık. Doğru kalem tutma alıştırmaları, serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. Satır ve

Detaylı

03-07 NİSAN 2017 MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN

03-07 NİSAN 2017 MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 03-07 NİSAN 2017 MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTEN SINIF ÖĞRETMENİ FUNDA SAYDAM BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK Kukla nedir? Hangi malzemelerden Nasıl yapılır? Çeşitleri nelerdir? Beyin

Detaylı

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ AKADEMİ ÇOCUK ANAOKULU 25.12.2017 26.12.2017 27.12.2017 28.12.2017 29.12.2017 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Students will be able to identify seasons and months. GEZİ

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 15 ARALIK -19 ARALIK 2014

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 15 ARALIK -19 ARALIK 2014 15 ARALIK PAZARTESİ Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 15 ARALIK -19 ARALIK 2014 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı. İstedikleri ilgi köşelerinde(evcilik, kitap, puzzle,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ HAZIRLIK B SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Havanın varlığını hissetmek için katlama tekniği ile yelpaze oluşturduk. Yelpazemizi sallayarak, neyi hissettiğimizi,

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ İSTANBUL MODERN SANAT GALERİSİ GEZİMİZ YENİ YIL PARTİMİZ YERLİ MALI KUTLAMAMIZ TİYATRO GÜNÜMÜZ

Detaylı

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Şubat Sayı: 5

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Şubat Sayı: 5 Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten Şubat Sayı: 5 Behiye Hanım Anaokulu nun Değerli Üyeleri, Bundan böyle her ayın kısa bir panoramasını sunacağımız bültenimizde, öğrencilerimiz ile her gün yaşadığımız

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ 03.10.2016 04.10.2016 05.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile

Detaylı