ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ"

Transkript

1 Eğitim Yılı Dönem I. 1. Ders Kurulu Hekimlik ve Toplum Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı Ders kurulu başkanı PDÖ Sorumlusu :Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN :Doç. Dr. Mustafa DENİZ :Yrd. Doç. Dr. Hakan TÜRKÖN :Yrd. Doç. Dr. Özlem ÖZTOPUZ :Yrd. Doç. Dr. Bahadır BAKIM :Yrd. Doç. Dr. Baran GENCER Eğitim Süresi :7 Hafta Ders Kurulu Tarihleri :16 Eylül- 1 Kasım 2013 Program güncellenme tarihi :13 Eylül 2013 Üniversite kredisi: AKTS kredisi: :7 kredi :9 kredi Pratik sınav :24 Ekim 2013 Teorik sınav :25 Ekim 2013 PDÖ Modül Sınavı :01 Kasım 2013 Komite Dersleri ve Öğretim Üyeleri: Halk Sağlığı Davranış Bilimleri Bilim Felsefesi Doç. Dr. Coşkun BAKAR Yrd. Doç. Dr. Sibel CEVİZCİ Yrd. Doç. Dr. Elif KARAAHMET Yrd. Doç. Dr. Kürşat ALTINBAŞ Yrd. Doç. Dr. Bahadır BAKIM Yrd. Doç. Dr. Demet GÜLEÇ ÖYEKÇİN Yrd. Doç. Dr. Elif KARAAHMET Yrd. Doç. Dr. Kürşat ALTINBAŞ Yrd. Doç. Dr. Bahadır BAKIM

2 İletişim Becerileri Tıbbi Biyoloji Biyofizik Biyokimya Tıbbi Genetik Prof Dr Alirıza ERDOĞAN Doç. Dr. Özdemir SEVİNÇ Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Ayşegül ULUDAĞ Yrd. Doç. Dr. Yusuf ERTEKİN Yrd. Doç. Dr. Murat TEKİN Prof. Dr. Mahmut COŞKUN Yrd. Doç. Dr. Özlem COŞKUN Yrd. Doç. Dr. Özlem ÖZTOPUZ Prof. Dr. Can DUMAN Doç. Dr. Dilek Ülker ÇAKIR Yrd. Doç. Dr. M. Hilal ŞEHİTOĞLU Prof. Dr. Öztürk ÖZDEMİR Anabilim Dalı / Dersin Adı Ders ve Soru Sayıları Ders Sayısı SORU SAYISI Kuramsal Uygulama TOPLAM TEORİK UYGULAMA DAVRANIŞ BİLİMLERİ (DB) HALK SAĞLIĞI (HS) TİBBİ BİYOLOJİ (TB) BİLİM FELSEFESİ (FEL) TIBBİ TERMİNOLOJİ (TER) İLETİŞİM BECERİLERİ (İB) 4 6 (2 Grup) BİYOKİMYA (BK) BİYOFİZİK (BFZ) TIBBİ GENETİK (TG) PROBLEME DAYALI ÖĞRETİM (PDÖ) Toplam Not: Sınav sorularının 10 Ekim 2013 mesai bitimine kadar Yrd. Doç. Dr. Bahadır BAKIM a teslim edilmesi gerekmektedir. Ders Kurulu Sırasında Süren YÖK Zorunlu Dersleri ve Diğer Eğitim Etkinlikleri Ders Ders sayısı YABANCI DİL 18 TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 10 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ 10 SEÇMELİ DERS - Beden Eğitimi 8 - Tıpta Sanat (6 Grup) AKADEMİK DANIŞMANLIK 5 Toplam 51

3 Öğrencilerin PDÖ dahil tüm ders etkinliklerine aktif katılımı beklenmektedir. Derslerde devam zorunluluğu mevcuttur. PDÖ oturumları 8-10 kişilik öğrenci gruplarıyla eğitim yönlendiricisi eşliğinde yapılmaktadır. Komitemizde bir adet PDÖ oturumu bulunmaktadır. Bir haftalık program sonunda öğrenciler sınava girmektedir. Ders Kurulunun Amacı: Hekimlik insan bedenine müdahale etme bilgisi ve yetkisi olan tek meslek grubu olarak tanımlanmaktadır. Halen yürürlükte olan 1960 yapımı Tıbbi Deontoloji Tüzüğü hastanın maneviyatını bozmayacak şekilde konuşulmasını şart koşarken, çok daha yeni olan Hasta Hakları Yönetmeliği ise hastanın bilgilendirilmesini şart koşmaktadır. Bu tür durumlarda hekimliğin bir sanat olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu ders kurulu hedefleri aşağıdaki gibidir: Sağlık ve hastalık kavramları ve hastalıkların dağılımlarını anlamak, çevre sağlığı, çocuk sağlığı, doğal afetler ve kazalar, üreme sağlığı, küresel çevre sorunlarının temel özellikleriyle, çalışma hayatı sorunları ve sosyal güvenceler hakkında bilgilenmek. Felsefenin ne olduğu, felsefeyle bilimin ilişkisi, formel ve deneysel bilimlerin karakteri, evrim kuramı ve Bilimsel düşüncenin Etik ile olan ilişkisini incelemek. Anatomiye giriş ve tıbbi terminoloji hakkında temel bilgileri edinmek İletişimin temel ögeleri, çeşitli iletişim tipleri ve etkili dinleme ve geribildirim becerilerinin teorik ve uygulamalı derslerle geliştirilmesi Biyomoleküllerin neler olduğu, laboratuar araç gereçlerinin tanınması ve ph metre kullanımı, çözeltiler ve çözelti hazırlama, Spektrofotometre tanımı, kullanımı ve fotometrik analizler yapabilmek için temel beceriler geliştirmek Tıbbi biyoloji kapsamında evrim teorileri, mikroskobu tanıma ve kullanma becerileri, Hücrenin Fiziksel Yapısı, Solusyon Tipleri, ökatyotlar ve prokaryotlar, eşeyli ve eşeysiz üreme ile ilgili bilgileri artırma, Plazmoliz-Deplazmoliz uygulama becerisi geliştirme İnsanda Genetik Bilginin Oluşumu, Genom ve Gen Havuzu DNA-Gen-Kromatin- Kromozom Organizasyonu hakkında bilgi düzeyini artırma Biyofizik hakkında temel kavramlar ile Canlı sistemlerin temel yapıları, atom yapıları, ph kavramı ve tampon sistemler, proteinler ve biyolojik öneminin tartışılması Ders Kurulunun Öğrenim Hedefleri: Sağlık ve hastalık kavramlarını ve hastalık dağılımlarını açıklar.

4 Türkiye sağlık sistemini açıklar. Çocuk sağlığını ve bununla ilgili genel sorunları kavrar. Kazalar ve doğal afetlerle ilgili temel kavram ve kuramları kavrar. Üreme sağlığı hakkındaki temek kavramları kavrar. Anatomi ve tıbbi terminoloji hakkında temel bilgileri kavrar. İyi iletişim becerileri kullanır. Laboratuar araç gereçlerinin tanır ve kullanır. Mikroskobu tanır ve kullanır. İnsanda genetik bilginin oluşumunu açıklar. Biyofizik temel kavramlarını kavrar. Temel yabancı dil becerisi kullanır. Ölçme değerlendirme: Ders kurulu sonunda her biri 1 puan değerinde ve kuramsal ders içeriklerine dengeli dağıtılmış 68 çoktan seçmeli sorudan oluşan bilgi sınavı yapılır. Soruların dağılımı üstteki tabloda verilmiştir. Biyokimya ve Tıbbi Biyoloji uygulamaları için ilgili öğretim üyeleri 4 er puanlık ayrı pratik sınavları düzenlerler. İletişim Becerileri uygulamaları için ilgili öğretim üyeleri uygulamalar sırasındaki performanslar ve ödevlerden 4 puanlık uygulama notu oluştururlar. PDÖ modülü sonunda 20 puanlık klinik nedenselleştirme sınavı uygulanır. Sayılan puanların birleştirilmesi ile 100 puanlık ders kurulu notu hesaplanır.

5 DÖNEM I - Kurul-1 1 HAFTA 16 EYLÜL 20 EYLÜL Eylül Eylül Eylül Eylül Eylül Açılış-Tanışma (Koordinatörlük) DB_01 Sistem Kavramı ve Canlı sistemler BK-U03 Spektrofotometre tanımı, kullanımı ve fotometrik analizler DB_03 Sistem Kavramı ve Canlı sistemler TB_U01 Mikroskopun tanıtımı Açılış-Tanışma (Koordinatörlük) DB_02 Sistem Kavramı ve Canlı sistemler Dr K ALTINBAŞ BK-U04 Spektrofotometre tanımı, kullanımı ve fotometrik analizler DB_04 Öğrenme TB_U02 Mikroskopun tanıtımı FEL_01 Felsefe ve Bilim ilişkisi BK-U01 Laboratuvar araç ve gereçlerinin tanıtımı HS_01 Hekimliğe İlk Adım: Sağlık ve Hastalık Dr C BAKAR TER_01 Dr Ö SEVİNÇ BK_01 Biyokimyaya giriş ve Biyomoleküller Dr DÜ ÇAKIR FEL_02 Felsefe ve Bilim ilişkisi BK-U02 Laboratuvar araç ve gereçlerinin tanıtımı HS_02 Hekimliğe İlk Adım: Sağlık ve Hastalık Dr C BAKAR TER_02 Dr Ö SEVİNÇ BK_02 Biyokimyaya giriş ve Biyomoleküller Dr DÜ ÇAKIR Akademik Danışmanlık (Tıpta Sanat: Ortak) (Tıpta Sanat Grup 1) (Tıpta Sanat Grup 2) (Tıpta Sanat Grup 3) (Tıpta Sanat Grup 4) Atatürk İlkeleri ve Atatürk İlkeleri ve OUD_01 Ortak laboratuar dersi OUD_02 Ortak laboratuar dersi TB_01 Evrim hipotezi ve teorileri TB_02 Evrim ilkeleri ve insanın sistematikdeki yeri HS_03 Hangi Hastalıklarla Savaşacağız? Hastalık Dağılımları Dr. S CEVİZCİ HS_04 Hangi Hastalıklarla Savaşacağız? Hastalık Dağılımları Dr. S CEVİZCİ (Tıpta Sanat Grup 5) (Tıpta Sanat Grup 6)

6 DÖNEM I Kurul-1 2. HAFTA 23 EYLÜL 27 EYLÜL Eylül FEL_03 Dr Elif KARAAHMET Temel kavramlar, felsefe nedir?bilginin özellikleri (BF) FEL_04 Temel kavramlar, felsefe nedir? Bilginin özellikleri 24 Eylül 2013 DB_05 Davranışın Nörobiyolojik kökenleri Dr K ALTINBAŞ DB_06 Davranışın Nörobiyolojik kökenleri Dr K ALTINBAŞ BFZ_01 Biyofiziğe Giriş, Temel kavramlar, Moleküler hiyerarşi 1 Dr Ö COŞKUN BFZ_02 Biyofiziğe Giriş, Temel kavramlar, Moleküler hiyerarşi 2 Dr Ö COŞKUN 25 Eylül 2013 BFZ_5 Canlı sistemlerin temel yapıları, yaşam ortamı olarak su Dr Ö ÖZTOPUZ BFZ_6 Canlı sistemlerin temel yapıları, yaşam ortamı olarak su Dr Ö ÖZTOPUZ HS_05 D Nasıl Bir Sağlık Sistemi? Temel Sağlık Hizmetleri Dr. S CEVİZCİ HS_06 D Nasıl Bir Sağlık Sistemi? Temel Sağlık Hizmetleri 26 Eylül 2013 DB_07 Anormal ve sık görülen ruhsal bozukluklar DB_08 Dr Bahadır BAKIM Anormal ve sık görülen ruhsal bozukluklar TER_03 TER_04 27 Eylül 2013 TB_05 Hücrenin organellerine ayrılması TB_06 Hücrenin genel özellikleri BFZ_03 Atom yapısı, Kimyasal bağlar 1 Dr Ö COŞKUN BFZ_04 Atom yapısı, Kimyasal bağlar 2 Dr Ö COŞKUN Akademik Danışmanlık (Tıpta Sanat: Ortak) (Tıpta Sanat Grup 1) (Tıpta Sanat Grup 2) (Tıpta Sanat Grup 3) (Tıpta Sanat Grup 4) Atatürk İlkeleri ve Atatürk İlkeleri ve İB_01 İletişimin Temelleri Dr Y ERTEKİN İB_02 Empati Dr M TEKİN TB_03 Hücreyi inceleme Yöntemleri TB_04 Hücrenin mikroskopik ve molekülerdüzeyde incelenmesi HS_07 Türkiye Sağlık sistemi HS_08 Türkiye Sağlık sistemi (Tıpta Sanat Grup 5) (Tıpta Sanat Grup 6)

7 DÖNEM I Kurul-1 3. HAFTA 30 EYLÜL 1 EKİM Eylül Ekim 2013 DB_09 Psikoseksüel ve Psikososyal gelişim kuramı DB_10 Psikoseksüel ve Psikososyal gelişim kuramı 2 Ekim 2013 BFZ_07 ph kavramı ve tampon sistemler,proteinler ve biyolojik önemi Dr Ö ÖZTOPUZ BFZ_08 ph kavramı ve tampon sistemler,proteinler ve biyolojik önemi Dr Ö ÖZTOPUZ 3 Ekim 2013 DB_11 Davranışın ruhsal kökenleri DB_12 Davranışın ruhsal kökenleri 4 Ekim 2013 TB_U03 Hücre Çeşitleri-Bitki ve Hayvan Hücresi TB_U04 Hücre Çeşitleri-Bitki ve Hayvan Hücresi FEL_05 Bilimsel devrim, Galileo ve Bacon un bilimsel yöntemleri FEL_06 Bilimsel devrim, Galileo ve Bacon un bilimsel yöntemleri BK_03 Konsantrasyon kavramı, laboratuvarda hesaplamalar Dr H ŞEHİTOĞLU BK_04 Asitler-bazlar ve ph kavramı Dr H ŞEHİTOĞLU HS_09 Çalışma Hayatı ve Sorunları HS_10 Dr. Sibel CEVİZCİ Demografi ve Sağlık TER_05 TER_06 BK_U05 ph metre kullanımı, çözeltiler ve çözelti hazırlama BK_U06 ph metre kullanımı, çözeltiler ve çözelti hazırlama Akademik Danışmanlık (Tıpta Sanat: Ortak) (Tıpta Sanat Grup 1) (Tıpta Sanat Grup 2) (Tıpta Sanat Grup 3) (Tıpta Sanat Grup 4) İB_03 Vücut dili Dr EM ŞAHİN İB_04 Etkin Dinleme Dr A ULUDAĞ TB_05 Prokaryot ve Ökatyotlar TB_06 Hücrenin Yapısı HS_11 Çocuk Sağlığı ve Genel Sorunlar HS_12 Küresel Çevre Sorunları (Tıpta Sanat Grup 5) (Tıpta Sanat Grup 6)

8 DÖNEM I Kurul-1 4. HAFTA 7 EKİM 11 EKİM Ekim FEL_07 Bilimsel açıklama, yasa, Bilimsel yasa ve doğa ayırımı. Formel ve deneysel bilimlerin karakterleri Dr K ALTINBAŞ FEL_08 Bilimsel açıklama, yasa, Bilimsel yasa ve doğa ayırımı. Formel ve deneysel bilimlerin karakterleri Dr K ALTINBAŞ 8 Ekim 2013 DB_13 Psikoseksüel ve psikososyal gelişim kuramu DB_14 Bilinç ve algı (DB) TER_07 TER_08 9 Ekim 2013 Serbest Çalışma Serbest Çalışma HS_13 Gıda Güvenliği HS_14 Zoonoz hastalıklar 10 Ekim 2013 DB_15 Kişilik Gelişimi ve kişilik bozuklukları DB_16 Kişilik Gelişimi ve kişilik bozuklukları TER_09 TER_10 11 Ekim 2013 TB_09 Mikroflament,Mikrotübül, intermediate filamentler TB_10 Organeller(TB) HS_15 Çalışma Hayatı ve Sorunları HS_16 Kazalar ve Doğal Afetler Akademik Danışmanlık (Tıpta Sanat: Ortak) (Tıpta Sanat Grup 1) (Tıpta Sanat Grup 2) (Tıpta Sanat Grup 3) (Tıpta Sanat Grup 4) İB_U01 Film izleme: Patch Adams İB_U02 Film izleme: Patch Adams TB_07 Hücre Zarının yapısı ve işlevler TB_08 Sitozolün yapısı ve işlevleri HS_17 Uluslararası Sağlık Kuruluşları ve Avrupa Birliği HS_18 Çevre ve Sağlık (Tıpta Sanat Grup 5) (Tıpta Sanat Grup 6)

9 DÖNEM I Kurul-1 5. HAFTA 14 EKİM 18 EKİM Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Serbest Çalışma KURBAN BAYRAMI

10 DÖNEM I Kurul-1 6. HAFTA 21 EKİM 25 EKİM Ekim FEL_09 Evrim kuramı, genetik, bilimsel düşüncenin etik ile ilişkisi FEL_10 Evrim kuramı, genetik, bilimsel düşüncenin etik ile ilişkisi 22 Ekim 2013 DB_17 Bilinç ve Algı DB_18 Sık görülen ruhsal bozukluklar-1 DB_19 Sık görülen ruhsal bozukluklar-2 FEL_11 Görelilik kuramları, Newton kuramı ve Leibniz in eleştirileri 23 Ekim 2013 TG_03 DNA-Gen-Kromatin- Kromozom organizasyonu Dr Ö ÖZDEMİR TG_04 DNA-Gen-Kromatin- Kromozom organizasyonu Dr Ö ÖZDEMİR HS_19 Üreme Sağlığı HS_20 Üreme Sağlığı 24 Ekim 2013 PRATİK SINAVI (Panoları takip ediniz) 25 Ekim 2013 Ders Kurulu SINAVI (Panoları takip ediniz) Akademik Danışmanlık (Tıpta Sanat: Ortak) (Tıpta Sanat Grup 1) (Tıpta Sanat Grup 2) TG_01 İnsanda Genetik bilginin oluşumu, genom ve gen havuzu Dr Ö ÖZDEMİR TG_02 İnsanda Genetik bilginin oluşumu, genom ve gen havuzu Dr Ö ÖZDEMİR Serbest Çalışma Serbest Çalışma

11 RESMİ TATİL ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DÖNEM I Dönem I- Kurul 1 PDÖ MODÜLÜ 7 HAFTA 28 EKİM 1 KASIM Ekim Ekim Ekim Ekim Kasım PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ PDÖ İB_U03 Küçük Grup Çalışması Etkin dinleme _1 (Grup 1) İB_U05 Oyunlaştırma empati _1 (Grup 1) PDÖ İB_U04 Küçük Grup Çalışması Etkin dinleme _2 (Grup 1) İB_U06 Oyunlaştırma empati _2 (Grup 1) PDÖ MODÜL SINAVI PDÖ İB_U03 Küçük Grup Çalışması Etkin dinleme _1 (Grup 2) İB_U05 Oyunlaştırma empati _1 (Grup 2) (Panodan takip ediniz) PDÖ İB_U04 Küçük Grup Çalışması Etkin dinleme _2 (Grup 2) İB_U06 Oyunlaştırma empati _1 (Grup 2)

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 Eğitim Yılı 2015-2016 Eğitim Yılı Dönem I. 1. Ders Kurulu Hekimlik ve Toplum Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı Ders kurulu başkanı :Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN :Prof.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı 2016-2017 Eğitim Yılı Dönem I. 1. Ders Kurulu Hekimlik ve Toplum Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı Ders kurulu başkanı :Prof. Dr. Hakkı Engin AKSULU :Prof.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı Dönem I. 2. Ders Kurulu II. HÜCRE BİLİMLERİ-I Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Prof. Dr. Alirıza ERDOĞAN Yrd. Doç. Ders Kurulu

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 Eğitim Yılı Dönem I. 4. Ders Kurulu HAREKET SİSTEMİ-I Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Ders Kurulu Başkanı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr. Mustafa DENİZ Yrd.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013-2014 Eğitim Yılı Dönem III 1. Ders Kurulu Hastalıkların Biyolojik Temeli Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı Ders kurulu başkanı Başkan Yardımcısı PDÖ

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı Dönem I. 4. Ders Kurulu HAREKET SİSTEMİ-I Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Ders Kurulu Başkanı: Doç. Dr. Köksal BİNNETOĞLU Prof. Dr. Ali Rıza Yrd. Doç.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı 2017-2018 Eğitim Yılı Dönem II 5. Ders Kurulu NÖROENDOKRİN SİSTEM II Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem II Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı : Prof. Dr. Erkan Melih ŞAHİN : Doç. Dr. Alper AKÇALI

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 1 DERS KURULU ( 1. ) DERS KURULU ( 19 Eylül 2016-18 Kasım 2016) 1 DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

GOÜ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I I. KURUL

GOÜ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I I. KURUL I. Kurul İnsan Vücudunun Organizasyonu I. Kurul Süresi: 5 hafta I. Kurul Başlangıç Tarihi: 28 Eylül 2009 I. Kurul Bitiş ve Sınav Tarihi: 2 3 Kasım 2009 Ders Kurulu Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. İlhan ÇETİN

Detaylı

Prof. Dr. Neyhan ERGENE

Prof. Dr. Neyhan ERGENE DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARDIMCILARI DÖNEM I KOORDİNATÖRÜ DÖNEM I KOORDİNATÖR YARCIMCILARI Prof. Dr. Neyhan ERGENE Prof. Dr. Taner ZİYLAN Prof. Dr. Hasan CÜCE Prof. Dr. S. Sennur DEMİREL Yrd.

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I TEMEL BİLİMLER VE HÜCRE BİLİMLERİ DERS KURULU-1 ( 1. ) DERS KURULU (7 Eylül 2015-6 Kasım 2015) 1 DERS PROGRAMI

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem VI Ön Hekimlik Psikiyatri (Seçmeli) Uygulama Dilimi Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç.

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 19 EYLÜL KASIM 2016 (7 Hafta)

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 19 EYLÜL KASIM 2016 (7 Hafta) 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ 19 EYLÜL 2016-4 KASIM 2016 (7 Hafta) Dekan Baş Koordinatör Dönem I Koordinatörü Dönem I Koordinatör Yardımcısı Dönem

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 14 EYLÜL 2015-30 EKİM 2015 (7 Hafta)

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 14 EYLÜL 2015-30 EKİM 2015 (7 Hafta) 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ 14 EYLÜL 2015-30 EKİM 2015 (7 Hafta) Dekan Baş Koordinatör Dönem I Koordinatörü Dönem I Koordinatör Yardımcısı Dönem

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Tıbbi Bilimlere Giriş Ders Kurulu DERS KURULU-I

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Tıbbi Bilimlere Giriş Ders Kurulu DERS KURULU-I T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Tıbbi Bilimlere Giriş Ders Kurulu DERS KURULU-I 10 EYLÜL 2018 23 KASIM 2018 (11 HAFTA) DERSLER TEORİK PRATİK

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem VI Ön Hekimlik Klinik Biyokimya (Seçmeli) Uygulama Dilimi Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 1 DERS KURULU ( 1. ) DERS KURULU (15 Eylül 2014-14 Kasım 2014) DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I TEMEL BİLİMLER VE HÜCRE BİLİMLERİ DERS KURULU-1 ( 1. ) DERS KURULU (7 Eylül 2015-6 Kasım 2015) 1 DERS PROGRAMI

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I MOLEKÜLDEN HÜCREYE DERS KURULU II. (23 Kasım Ocak 2016) ZORUNLU DERSLER

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I MOLEKÜLDEN HÜCREYE DERS KURULU II. (23 Kasım Ocak 2016) ZORUNLU DERSLER YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 DÖNEM I MOLEKÜLDEN HÜCREYE DERS KURULU II (23 Kasım 2015-04 Ocak 2016) DERSLER TEORİK PRATİK TOPLAM TIP DERSLERİ Tıbbi Biyoloji ve Genetik 27 4x4 31

Detaylı

Prof. Dr. Neyhan ERGENE

Prof. Dr. Neyhan ERGENE DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARDIMCILARI DÖNEM I KOORDİNATÖRÜ DÖNEM I KOORDİNATÖR YARCIMCILARI Prof. Dr. Neyhan ERGENE Prof. Dr. Taner ZİYLAN Prof. Dr. Hasan CÜCE Prof. Dr. S. Sennur DEMİREL Yrd.

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 1 DERS KURULU ( 1. ) DERS KURULU ( 24 Eylül 2018-23 Kasım 2018) 1 DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Tıbbi Bilimlere Giriş Ders Kurulu DERS KURULU-I

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Tıbbi Bilimlere Giriş Ders Kurulu DERS KURULU-I T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Tıbbi Bilimlere Giriş Ders Kurulu DERS KURULU-I 19 EYLÜL 02 ARALIK 2016 (11 HAFTA) DERSLER TEORİK PRATİK

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 1 DERS KURULU ( 1. ) DERS KURULU ( 24 Eylül 2018-23 Kasım 2018) 1 DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 Eğitim Yılı Dönem III 2. Ders Kurulu Neoplazi Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Ders kurulu

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 1 DERS KURULU ( 1. ) DERS KURULU ( 24 Eylül 2018-23 Kasım 2018) 1 DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı 2016-2017 Eğitim Yılı Dönem II 2. Ders Kurulu HEMATOPOETİK SİSTEM ve SOLUNUM Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem II Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı : Prof. Dr. Hakkı Engin AKSULU : Doç. Dr.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem VI Ön Hekimlik Psikiyatri (Zorunlu) Uygulama Dilimi Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 Eğitim Yılı Dönem II 3. Ders Kurulu GASTROİNTESTİNAL SİSTEM VE METABOLİZMA Eğitim Programı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 Eğitim Yılı Dönem II 3. Ders Kurulu GASTROİNTESTİNAL SİSTEM VE METABOLİZMA Eğitim Programı 2015-2016 Eğitim Yılı Dönem II 3. Ders Kurulu GASTROİNTESTİNAL SİSTEM VE METABOLİZMA Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem II Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı : Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN : Doç.

Detaylı

T. C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( )

T. C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( ) T. C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2012 2013) İZMİR - 2012 T. C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2012 2013)

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Kök Hücre Biyolojisi Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİRİNCİ SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİRİNCİ SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI 07-08 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI. Hafta: -6 Ekim 07 TIP 0 0/0/07 0/0/07 0/0/07 05/0/07 06/0/07 08:0-09:0 09:0-0:0 0:0-:0 Rektörlük Tanışma Toplantısı SANKO Üniversitesi ne Hoşgeldiniz Tanıtım Semineri

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 18 EYLÜL KASIM 2017 (7 Hafta)

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 18 EYLÜL KASIM 2017 (7 Hafta) 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ 18 EYLÜL 2017-3 KASIM 2017 (7 Hafta) Dekan Baş Koordinatör Dönem I Koordinatörü Dönem I Koordinatör Yardımcısı Dönem

Detaylı

GOÜ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I II. KURUL 2009 2010

GOÜ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I II. KURUL 2009 2010 II. Kurul Hücre Bilimlerine Giriş ve Hücre Zarı II. Kurul Süresi: 7 hafta II. Kurul Başlangıç Tarihi: 4 Kasım 2009 II. Kurul Bitiş ve Sınav Tarihi: 21 22 Aralık 2009 Ders Kurulu Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem V Aile Hekimliği Seçmeli Staj Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Baran GENCER Yrd. Doç. Dr. Oğuz GÜÇLÜ Yrd.

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIF 1. KOMİTE: TIBBİ BİLİMLERE GİRİŞ DERS PROGRAMI 2 Ekim Kasım 2017 (5 Hafta)

TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIF 1. KOMİTE: TIBBİ BİLİMLERE GİRİŞ DERS PROGRAMI 2 Ekim Kasım 2017 (5 Hafta) TIP FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIF 1. KOMİTE: TIBBİ BİLİMLERE GİRİŞ DERS PROGRAMI 2 Ekim 2017-3 Kasım 2017 (5 Hafta) Komite Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. Hakan DARICI Komitede Görevli Anabilim

Detaylı

DÖNEM I DERS KURULU 3 GENOM VE KALITIM

DÖNEM I DERS KURULU 3 GENOM VE KALITIM DÖNEM I DERS KURULU 3 GENOM VE KALITIM Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Hilal ARIKOĞLU Dönem I Koordinatör Yardımcıları Dr.Öğr.Ü. Dudu ERKOÇ KAYA / Dr.Öğr.Ü. Neriman AKDAM DERS KURUL SORUMLULARI Prof. Dr.

Detaylı

DÖNEM I TIBBA GİRİŞ DERS KURULU (01 EKİM Kasım 2018)

DÖNEM I TIBBA GİRİŞ DERS KURULU (01 EKİM Kasım 2018) DÖNEM I TIBBA GİRİŞ DERS KURULU (0 EKİM 208-6 Kasım 208) DERSLER TEORİK PRATİK TOPLAM Tıbbi Biyoloji 40 X2 46 Tıbbi Biyokimya X2 7 Biyofizik 2-2 Halk Sağlığı 2 4x4 28 Tıbbi Genetik 7 -- 7 Tıp Tarihi ve

Detaylı

T. C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2012 2013) DEKAN BAŞ KOORDİNATÖR DÖNEM I KOORDİNATÖRÜ DÖNEM I KOORDİNATÖR YRD. Prof. Dr. Mehmet Ali MALAS Prof. Dr.

Detaylı

Prof.Dr.Celalettin VATANSEV Prof.Dr. Ayşe Saide ŞAHİN Prof.Dr. Faruk AKSOY Prof.Dr. Nizamettin DALKILIÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR

Prof.Dr.Celalettin VATANSEV Prof.Dr. Ayşe Saide ŞAHİN Prof.Dr. Faruk AKSOY Prof.Dr. Nizamettin DALKILIÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 DERS YILI A GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (28 EYLÜL-13 KASIM 2015) DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARD. DÖNEM

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Sitogenetik Laboratuarı Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

18.Eyl Rektörlük Programı Eğitim Köyü Pazartesi Rektörlük Programı Eğitim Köyü Rektörlük Programı Eğitim Köyü

18.Eyl Rektörlük Programı Eğitim Köyü Pazartesi Rektörlük Programı Eğitim Köyü Rektörlük Programı Eğitim Köyü 18.Eyl.17 09.00-09.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü Pazartesi 10.00-10.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü 11.00-11.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü 13.00-13.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü 14.00-14.50

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 3 DERS KURULU ( 3. ) DERS KURULU (6 Şubat 2017-31 Mart 2017) DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 3 DERS KURULU ( 3. ) DERS KURULU (6 Şubat 2017-31 Mart 2017) DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 3 DERS KURULU ( 3. ) DERS KURULU (6 Şubat 2017-31 Mart 2017) DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Anatomi Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans ( X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer (

Detaylı

1. SINIF DERS PROGRAMI

1. SINIF DERS PROGRAMI 1. SINIF DERS PROGRAMI 1. Sınıfın derslerinden teorik olanlar E dershanesinde, pratik olanlar E dershanesi, simulasyon laboratuarları ve Temel Bilimler laboratuarlarında gerçekleştirilecektir. Temel Bilimler

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I (24 Eylül - 19 Ekim 2018) ZORUNLU DERSLER

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I (24 Eylül - 19 Ekim 2018) ZORUNLU DERSLER YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I 2018-2019 TIBBA GİRİŞ DERS KURULU (24 Eylül - 19 Ekim 2018) DERSLER TEORİK PRATİK TOPLAM Tıbbi Biyoloji 16 1X4 17 Tıbbi Genetik 5 5 Tıbbi Biyokimya 22

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Biyoinformatik Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer

Detaylı

Prof. Dr. Neyhan ERGENE

Prof. Dr. Neyhan ERGENE DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARDIMCILARI DÖNEM I KOORDİNATÖRÜ DÖNEM I KOORDİNATÖR YARCIMCILARI Prof. Dr. Neyhan ERGENE Prof. Dr. Taner ZİYLAN Dr. Öğretim Üyesi Şerife ALPA Dr. Öğretim Üyesi Merve

Detaylı

Prof.Dr.Ahmet ÖZKAĞNICI Prof.Dr. Saim AÇIKGÖZOĞLU Prof.Dr. V.Meltem ENERGİN Prof.Dr. Mehmet KOÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR

Prof.Dr.Ahmet ÖZKAĞNICI Prof.Dr. Saim AÇIKGÖZOĞLU Prof.Dr. V.Meltem ENERGİN Prof.Dr. Mehmet KOÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 DERS YILI B GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (29 EYLÜL- 14 KASIM 2014) DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARD. DÖNEM

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I MOLEKÜLDEN HÜCREYE DERS KURULU- I. (22 Ekim Kasım 2018)

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I MOLEKÜLDEN HÜCREYE DERS KURULU- I. (22 Ekim Kasım 2018) YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I 2018-2019 MOLEKÜLDEN HÜCREYE DERS KURULU- I (22 Ekim 2018-23 Kasım 2018) DERSLER TEORİK PRATİK TOPLAM Tıbbi Biyoloji 8 2X4 10 Tıbbi Genetik 15 1X2 16 Tıbbi

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Biyokimya Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer

Detaylı

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( )

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( ) T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2015 2016) ISPARTA - 2015 5 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2015 2016)

Detaylı

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2014 2015)

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2014 2015) T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2014 2015) ISPARTA - 2014 5 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2014 2015)

Detaylı

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( )

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( ) T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2015 2016) ISPARTA - 2015 5 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2015 2016)

Detaylı

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( )

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( ) T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2015 2016) ISPARTA - 2015 5 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2015 2016)

Detaylı

Biyokimyasal Hesaplamalar (CEAC 519) Ders Detayları

Biyokimyasal Hesaplamalar (CEAC 519) Ders Detayları Biyokimyasal Hesaplamalar (CEAC 519) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Biyokimyasal Hesaplamalar CEAC 519 Her İkisi 3 0 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

DÖNEM I ANATOMİ ANT TIBBİ BİYOKİMYA TBK HİSTOLOJİ-EMBRİYOLOJİ HİS TIBBİ GENETİK GEN BİYOİSTATİSTİK BİS 6-6

DÖNEM I ANATOMİ ANT TIBBİ BİYOKİMYA TBK HİSTOLOJİ-EMBRİYOLOJİ HİS TIBBİ GENETİK GEN BİYOİSTATİSTİK BİS 6-6 DERS KURULU 4 KIKIRDAK VE KEMİK DOKULARI Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Hilal ARIKOĞLU Dönem I Koordinatör Yardımcıları Dr.Öğr.Ü. Dudu ERKOÇ KAYA / Dr.Öğr.Ü. Neriman AKDAM DERS KURUL SORUMLULARI Prof. Dr.

Detaylı

Prof.Dr.Celalettin VATANSEV Prof.Dr. Ayşe Saide ŞAHİN Prof.Dr. Faruk AKSOY Prof.Dr. Nizamettin DALKILIÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR

Prof.Dr.Celalettin VATANSEV Prof.Dr. Ayşe Saide ŞAHİN Prof.Dr. Faruk AKSOY Prof.Dr. Nizamettin DALKILIÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 DERS YILI B GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (28 EYLÜL-13 KASIM 2015) DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARD. DÖNEM

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Hücre ve Doku Kültürleri Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Moleküler Biyoloji Lab. Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

Açılış Dersi

Açılış Dersi Tarih Saat Dönem 1 Kurul 1 Ö. Üyesi Ders 18.Eyl.17 09.00-09.50 Rektörlük Programı Pazartesi 10.00-10.50 Rektörlük Programı 11.00-11.50 Rektörlük Programı 13.00-13.50 Rektörlük Programı 14.00-14.50 Rektörlük

Detaylı

DÖNEM I KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DERS KURULU 3

DÖNEM I KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DERS KURULU 3 DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARDIMCILARI DÖNEM 1 KOORDİNATÖRÜ DÖNEM 1 KOORDİNATÖR YARCIMCILARI Prof. Dr. Neyhan ERGENE Prof. Dr. Taner ZİYLAN Prof. Dr. S. Sennur DEMİREL Arş. Gör. Seda ÇETİNKAYA

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU RADYOTERAPİ PROGRAMI DERS İZLENCESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU RADYOTERAPİ PROGRAMI DERS İZLENCESİ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU RADYOTERAPİ PROGRAMI DERS İZLENCESİ Kodu: ANA105 Adı: Anatomi Teorik + Uygulama: 3+0 AKTS: 6 Sınıf/Yarıyıl Ders Düzeyi Ders Türü Programı

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM I 1. DERS KURULU PROGRAMI TIPLA TANIŞMA

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM I 1. DERS KURULU PROGRAMI TIPLA TANIŞMA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM I 1. DERS KURULU PROGRAMI TIPLA TANIŞMA Dönem Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı Ders Kurulu Sorumlusu :Doç. Dr. Erkan YURTCU :Yrd.

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Genomik ve Proteomik Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( )

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( ) T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2013 2014) ISPARTA - 2013 5 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2013 2014)

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Kanser Biyolojisi ve Genetiği Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I (18 Eylül - 13 Ekim 2017) ZORUNLU DERSLER

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I (18 Eylül - 13 Ekim 2017) ZORUNLU DERSLER YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TP FAKÜLTESİ DÖNEM 2017-2018 TBBA GİRİŞ DERS KURULU (18 Eylül - 13 Ekim 2017) DERSLER TEORİK PRATİK TOPLAM Tıbbi Biyoloji 13 1X4 14 Tıbbi Genetik 5 -- 5 Tıbbi Biyokimya 22 2X4

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 24 EYLÜL EKİM 2018 (5 Hafta)

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ. 24 EYLÜL EKİM 2018 (5 Hafta) 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I I. KURUL DERS PROGRAMI TIP BİLİMLERİNE GİRİŞ 24 EYLÜL 2018 26 EKİM 2018 (5 Hafta) Dekan Baş Koordinatör Dönem I Koordinatörü Dönem I Koordinatör Yardımcısı Dönem

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Dönem T+U Saat Kredi AKTS. Sosyal Bilimler TIP Kurul Dersleri Teorik Pratik Toplam. Davranış Bilimleri

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Dönem T+U Saat Kredi AKTS. Sosyal Bilimler TIP Kurul Dersleri Teorik Pratik Toplam. Davranış Bilimleri DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Dönem T+U Saat Kredi AKTS Sosyal Bilimler TIP 101 1 96 5 5 Kurul Dersleri Teorik Pratik Toplam Davranış Bilimleri 29 0 29 İletişim 18 0 18 Yönetim ve Liderlik 3 0 3 Yönetim ve

Detaylı

Kodu: ANA 105 Adı: Anatomi Teorik + Uygulama: 3+0 AKTS: 6

Kodu: ANA 105 Adı: Anatomi Teorik + Uygulama: 3+0 AKTS: 6 T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PATOLOJİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI 1. SINIF 1. DÖNEM DERS İZLENCESİ Kodu: ANA 105 Adı: Anatomi Teorik + Uygulama: 3+0 AKTS:

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan

Detaylı

Ġzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Yılı DÖNEM 1 TANITIM REHBERĠ. Hazırlayan DÖNEM 1 KOORDĠNATÖRLÜĞÜ

Ġzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Yılı DÖNEM 1 TANITIM REHBERĠ. Hazırlayan DÖNEM 1 KOORDĠNATÖRLÜĞÜ Ġzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi 218-219 Eğitim Öğretim Yılı DÖNEM 1 TANITIM REHBERĠ Hazırlayan DÖNEM 1 KOORDĠNATÖRLÜĞÜ 1 Dönem 1 Koordinatörlüğü: Koordinatör: Prof. Dr. Meltem KURUġ, Histoloji

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Viroloji Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer (

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ Kodu: TER101 Adı: Tıbbi Terminoloji Teorik + Uygulama: 2+0 AKTS: 3 Sınıf/Yarıyıl Ders Düzeyi

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem V Psikiyatri Staj Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Baran GENCER Yrd. Doç. Dr. Oğuz GÜÇLÜ Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

KURUL BAŞLAMA ve BİTİŞTARİHİ : 28 EYLÜL - 20 KASIM 2015 (8 HAFTA) PRATİK SINAVLAR : 18-19 KASIM 2015 KURUL SONU TEORİK SINAVI : 20 KASIM 2015

KURUL BAŞLAMA ve BİTİŞTARİHİ : 28 EYLÜL - 20 KASIM 2015 (8 HAFTA) PRATİK SINAVLAR : 18-19 KASIM 2015 KURUL SONU TEORİK SINAVI : 20 KASIM 2015 DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARDIMCILARI DÖNEM 1 KOORDİNATÖRÜ DÖNEM 1 KOORDİNATÖR YARCIMCILARI Prof. Dr. Neyhan ERGENE Prof.Dr. Taner ZİYLAN Prof. Dr. S.Sennur DEMİREL Arş.Gör. Seda ÇETİNKAYA Arş.Gör.

Detaylı

GOÜ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I III. KURUL

GOÜ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I III. KURUL III. Kurul Hücresel Metabolizma ve Moleküler Tıp III. Kurul Süresi: 6 hafta III. Kurul Başlangıç Tarihi: 23 Aralık 2009 III. Kurul Bitiş ve Sınav Tarihi: 1 2 Şubat 2010 Ders Kurulu Sorumlusu: Yrd. Doç.

Detaylı

DÖNEM I Temel Bilimler I Ders Kurulu

DÖNEM I Temel Bilimler I Ders Kurulu 2018-2019DÖNEM I Temel Bilimler I Ders Kurulu 17.09.2018 26.10.2018 5 Hafta/ 81 saat Dersler Teorik Pratik Toplam Davranış Bilimleri 22-22 Sağlıklı Yaşam ve Halk Sağlığı 13-13 Sosyal Bilimler ve Tıp 25

Detaylı

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( )

T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI ( ) T. C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2014 2015) ISPARTA - 2014 5 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (2014 2015)

Detaylı

I. DÖNEM - 2. DERS KURULU ( )

I. DÖNEM - 2. DERS KURULU ( ) Açıklamalar: I. DÖNEM - 2. DERS KURULU (2014-2015) Kısaltmalar: DK: Ders kurulu, IHU: İyi hekimlik uygulamaları, Mİng: Akademik/Medikal İngilizce, TDE: Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgisayar Okur yazarlığı:

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS KURULU 102: HÜCRE VE DOKU SİSTEMLERİ

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS KURULU 102: HÜCRE VE DOKU SİSTEMLERİ 05-06 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS KURULU 0: HÜCRE VE DOKU SİSTEMLERİ Ders Kurulu Başkanı: / Başkan Yardımcıları: / Histoloji Embriyoloji Yrd. Doç. Dr. Bahadır Murat Demirel / Üyeler: / Tıbbi / Dersin AKTS

Detaylı

ÖĞLE ARASI ÖĞLE ARASI

ÖĞLE ARASI ÖĞLE ARASI 1. HAFTA 7 Kasım 2016 Pazartesi 8 Kasım 2016 Salı 9 Kasım 2016 Çarşamba 10 Kasım 2016 Perşembe 11 Kasım 2016 Cuma Diş Anatomisi ve Morfolojisi 08.30-09.15 09.30-10.15 Dr. Gökçe Soğancı Mandibular santral,

Detaylı

Prof.Dr.Ahmet ÖZKAĞNICI Prof.Dr. Saim AÇIKGÖZOĞLU Prof.Dr. V.Meltem ENERGİN Prof.Dr. Mehmet KOÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR

Prof.Dr.Ahmet ÖZKAĞNICI Prof.Dr. Saim AÇIKGÖZOĞLU Prof.Dr. V.Meltem ENERGİN Prof.Dr. Mehmet KOÇ Doç.Dr. Mehmet ÖZDEMİR DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 DERS YILI A GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (29 EYLÜL-14 KASIM 2014) DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARD. DÖNEM

Detaylı

DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ DERS YILI A GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (3 EKİM-18 KASIM 2016)

DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ DERS YILI A GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (3 EKİM-18 KASIM 2016) DÖNEM I T.C. KONYA N.E. ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ 2016-2017 DERS YILI A GRUBU I. DERS KURULU (7 HAFTA) (HÜCRE BİLİMLERİ) (3 EKİM-18 KASIM 2016) DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARD. DÖNEM I

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Eğitim Yılı 2016-2017 Eğitim Yılı Dönem III 7. Ders Kurulu ÜROGENİTAL SİSTEM Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü Dönem Koordinatörü Koordinatör Yardımcısı Ders kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı :Prof. Dr. Hakkı

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : GENEL BİYOLOJİ II Ders No : 0000000 Teorik : Pratik : Kredi : ECTS : 8 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim Tipi

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I. III. KURULDERS PROGRAMI GENETİK BİLGİNİN AKIŞI- DOKUYA GİRİŞ (16 Ocak Mart 2017 )

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I. III. KURULDERS PROGRAMI GENETİK BİLGİNİN AKIŞI- DOKUYA GİRİŞ (16 Ocak Mart 2017 ) 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I III. KURULDERS PROGRAMI GENETİK BİLGİNİN AKIŞI- DOKUYA GİRİŞ (16 Ocak 2017-10 Mart 2017 ) Dekan Baş Koordinatör Dönem I Koordinatörü Dönem I Koordinatör Yardımcısı

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem V Nöroloji Staj Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Baran GENCER Yrd. Doç. Dr. Erkam KÖMÜRCÜ Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM YILI DÖNEM IV NÜKLEER TIP STAJ EĞİTİM PROGRAMI. Yrd. Doç. Dr.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM YILI DÖNEM IV NÜKLEER TIP STAJ EĞİTİM PROGRAMI. Yrd. Doç. Dr. 2017-2018 EĞİTİM YILI DÖNEM IV NÜKLEER TIP STAJ EĞİTİM PROGRAMI Eğitim Baş koordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Hakan AYLANÇ Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DÖKÜMANTASYON ve SEKRETERLİK PROGRAMI 1. SINIF 2.DÖNEM DERS İZLENCESİ

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DÖKÜMANTASYON ve SEKRETERLİK PROGRAMI 1. SINIF 2.DÖNEM DERS İZLENCESİ T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DÖKÜMANTASYON ve SEKRETERLİK PROGRAMI 1. SINIF 2.DÖNEM DERS İZLENCESİ Kodu: TER101 Adı: Tıbbi Terminoloji Teorik + Uygulama:

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Kendini Tanıma ve İletişim Yönetimi Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans ( X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X)

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem VI Ön Hekimlik Aile Hekimliği (ASM) Uygulama Dilimi (Zorunlu) Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Doç. Dr. Okhan AKDUR Yrd.

Detaylı

Ders Kurulu Öğretim Üyeleri. Yrd. Doç. Dr. Türkan TOKA ÖZER Prof. Dr. İsmail ZARARSIZ Yrd. Doç. Dr. Mahinur ULUSOY Öğr. Gör.

Ders Kurulu Öğretim Üyeleri. Yrd. Doç. Dr. Türkan TOKA ÖZER Prof. Dr. İsmail ZARARSIZ Yrd. Doç. Dr. Mahinur ULUSOY Öğr. Gör. TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DÖNEM I III. DERS KURULU 9 ŞUBAT 2015-27 Mart 2015 (7 Hafta) Yönetim Dekan Prof. Dr. Süleyman ÖZEN Başkoordinatör Prof. Dr. H. Ramazan YILMAZ Dönem I Koordinatörü

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : GÜZEL YAZI TEKNİKLERİ * Ders No : 0310400070 Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

Prof. Dr. Neyhan ERGENE

Prof. Dr. Neyhan ERGENE DEKAN BAŞKOORDİNATÖR BAŞKOORDİNATÖR YARDIMCILARI DÖNEM I KOORDİNATÖRÜ DÖNEM I KOORDİNATÖR YARCIMCILARI Prof. Dr. Neyhan ERGENE Prof. Dr. Taner ZİYLAN Prof. Dr. Hasan CÜCE Prof. Dr. S. Sennur DEMİREL Yrd.

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Preimplantasyon ve Genetik Tanı Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I 1. DERS KURULU PROGRAMI YAŞAMIN KİMYASAL, MOLEKÜLER VE FİZİKSEL TEMELLERİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I 1. DERS KURULU PROGRAMI YAŞAMIN KİMYASAL, MOLEKÜLER VE FİZİKSEL TEMELLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I 1. DERS KURULU PROGRAMI YAŞAMIN KİMYASAL, MOLEKÜLER VE FİZİKSEL TEMELLERİ Dönem Koordinatörü : Doç. Dr. Ayla KÜRKÇÜOĞLU Koordinatör

Detaylı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 ( 2. ) DERS KURULU (17 Kasım 2014-16 Ocak 2015) DERS PROGRAMI T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı