Banyo Baskülü Bathroom Scale

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Banyo Baskülü Bathroom Scale"

Transkript

1 Banyo Baskülü Bathroom Scale Kullanma Kılavuzu Instructions Manual

2

3 KULLANMA KILAVUZU Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Baskülünüzü bu kullanma kılavuzunu okuyup, kılavuzda belirtilen şekilde kullanırsanız her şeyin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Böylece baskülünüzden en yüksek performansı elde edebilirsiniz. İyi günlerde kullanınız. I. Kullanıcı Dostu Öneriler Ölçüm Sırasında: Cihaz üzerine bastığınızda otomatik olarak açılacak şekilde dizayn edildi. Lütfen efektif ölçümlerin ilk ölçümden sonra olacağını unutmayınız. Cihazı kullanmadan önce ayakkabı ve çoraplarınız çıkararak, ayaklarınızı temizleyininiz. Ölçüm bölgesine yavaşça basınız. Günlük ölçümlerinizi günün aynı saatlerinde yapınız. Ölçümleri egzersiz sonrası, aşırı diyet sonrası ve susuz durumlarda yaparsanız, hatalı sonuçlar alabilirsiniz. Ölçüm yaparken cihazı sert ve düz bir zemin üzerine koyunuz ve ölçüm esnasında sabit tutunuz. Aşağıdaki kişilerin ölçümlerinde sapmalar olabilir; * 10 yaşın altındaki çocuklarda ve 85 yaşın üzerindeki yetişkinlerde. (sadece kilo ölçümü yapılabilir) * 70 yaşın üzerindeki yetişkinlerde, * Vücut geliştirme sporcularında veya mesleği spor olan kişilerde. Aşağıdaki kişiler cihazı kullanmamalıdır; * Hamile kadınlar * Ödemi olan kişiler, * Diyaliz tedavisi gören kişiler, * Kalp atışını ayarlayan cihaz kullanan kişiler veya herhangi bir tıbbi cihaz takılı olan kişiler. II. Güvenlik Uyarıları Yağ ve Su oranı ölçümleri sadece referans olabilir, tıbbi amaçlar için kullanılamaz. Eğer yağ ve su oranlarınız normal seviyenin altında veya üstünde ise daha fazla bilgi almak için lütfen doktora başvurunuz. Cihazı kullanırken elektro manyetik alanlardan uzak durunuz. Ölçümünüzü ıslak bir zeminde yapıyorsanız, kaygan olabilir. Eğer cihazın platformu kaygan ise cihazı kullanmayınız. Pili aşırı sıcak yada doğrudan güneş ışığı alan yerlere koymayınız. Pili ateşe atmayınız. Patlama riski olabilir. Pili çocuklardan uzak tutunuz. Oynamalarına izin vermeyiniz.

4 III. Özellikler ve Teknik Spesifikasyonlar Hassas, gerili tartı sensörü kullanır. Vücut yağ oranını, vücut su oranını, vücut kas oranını ve vücut kemik oranını ve günlük kalori gereksinimini ölçer. 10 farklı kullanıcının ayarlarını kaydeder. Sadece kilo ölçme özelliği, basarak açılma özelliği ve ölçüm yaparken ağırlık eklenebilirlik. Pil az ve aşırı yükleme uyarıları. Maksimum tartma kapasitesi 150 kg. dır. Pili takma ve Çıkarma Pil yuvasının kapağını çıkarınız. Pilin üzerindeki ambalajı çıkarınız. Cihazınızda eski pil var ise ucu sivri bir nesne ile eski pili çıkarınız. Yeni pili yuvasına takınız. Kutup başlarının doğru olarak takıldığından emin olunuz. Eğer cihazınızı uzun süre kullanmayacaksanız, pillerini içinde bırakmayınız. Böylece piller asitlense bile cihazınıza bir şey olmaz. Cihazınızın ekranında LO ibaresi gözükürse, pillerinizi değiştiriniz. DİKKAT: Cihazınızda asla farklı tipte pil yada eski ile yeni pil karışık kullanmayınız. DİKKAT: Pilleri normal çöpleriniz ile birlikte çöpe atmayınız. Kullanılmış piller kendileri için uygun olan çöpe atılmalıdır. Anahtar Açıklamalar SET : Onay (Ayar) düğmesi : Ekrandaki değeri her basışta bir değer yukarı ayarlar. Sürekli basılırsa değişim hızı artar. : Ekrandaki değeri her basışta bir değer aşağı ayarlar. Sürekli basılırsa değişim hızı artar. LCD Ekran: Baskülündeki ölçüm değerleri ve verilen yüzdelerin sıralamadaki isimleri aşağıdaki gibidir. Semboller Açıklamaları Kg/lb/st Vücut ağırlığı P0-9 Kullanıcı hafıza boşluğu

5 Erkek Kadın Cm (Ft;In) Age FAT TBW MUS BONE Uzunluk Yaş Vücut yağ oranı Vücut su oranı Vücut kas oranı Kemik ağırlığını gösterir. % Yüzde vücut; yağ/vücut, su/kas, kas/kemik ağırlığı Ağırlık Birimini Ayarlama: KG-Kilogram LB-Pound ST-Stone Cihazın arkasında birim değiştirici düğmesini bulabilirsiniz. Cihazın arkasında yer alan ağırlık birimi değiştirme tuşuyla KG-LB-ST ağırlık birimleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Cihaz kapalı durumdayken düğmeye bir kez bastığınızda LCD ekranda o an kullanılan ağırlık birimini gösterecektir. Bir kez daha basarsanız ağırlık birimini değiştirebilirsiniz. Arzu edilen ağırlık birimi seçildikten sonra cihaz kendini 3 saniye sonra otomatik olarak kapatacaktır. Cihazı tekrar çalıştırdığınızda seçmiş olduğunuz ağırlık birimi aktif olacaktır. NOT: Ağırlık birimlerinden lb veya st seçilirse uzunluk birimi de otomatik olarak feet veya inch olacaktır. NOT: Ağrılık birimlerinde kg seçildiğinde uzunluk birimi otomatik olarak cm olacaktır. Ağırlık Ölçme: Tartınızı sert ve düz bir zemin üzerine koyunuz. Tartıyı açmak için ayağınızın ucu ile platform üzerinde gösterilen yere dokununuz. Birkaç saniye bekleyiniz.

6 Yavaşça baskülünüzün üzerine çıkınız ve kilonuzu hesaplayana kadar hareketsiz durunuz. Tartınız harekete karşı hassastır, hareket ederseniz gösterge değişebilir. Baskülünüz kilonuzu tam ve doğru olarak ölçtüğünde ekranda kilonuzu sabitleyecektir. Baskülünüzden indiğinizde baskülünüz otomatik olarak kendini kapatacaktır. Kullanıcı Bilgilerini Kaydetme: SET düğmesine basınız. USER0 ekrana gelecektir. SET düğmesine basarak bu kullanıcıyı seçiniz yada YUKARI/AŞAĞI tuşlarını kullanarak dilediğiniz kullanıcı numarasına geliniz ve SET düğmesine basarak seçiniz. YUKARI/AŞAĞI tuşları ile erkek veya kadın sembollerinden birinin üzerine geliniz ve SET düğmesine basarak cinsiyetinizi kaydediniz. Boy ölçünüzü ayarlamak için YUKARI/AŞAĞI düğmelerini kullanınız. Bu düğmelere sürekli basmanız rakamlar arası geçisi hızlandıracaktır. Boyunuzu seçtikten sonra SET düğmesine basarak kayıt ediniz. Yaşınızı girmek için yukarıdaki işlemi tekrarlayınız ve SET düğmesine basarak kaydediniz. DİKKAT: Cihazınızın düzgün çalışması için; ayaklarınızın çıplak ve kuru olması gerekmektedir. Gerekli ise, iyi bir sonuç için cihazın yüzeyi silinmelidir. Kayıtlı Kullanıcı Kullanımı: SET düğmesine basınız. YUKARI/AŞAĞI düğmelerini kullanarak, önceden kaydettiğiniz kullanıcı adına geliniz ve bekleyiniz. Kullanıcıyı seçmek için SET düğmesine kesinlikle basmayınız. Cihazın ekranında 0.0 Kg (0,01lb/st) belirince, baskülünüzün üstüne çıkınız. İlk olarak vücut ağırlığınız tartılacaktır. Tartınızın üzerinden inmeyiniz. 1-2 saniye sonra sırasıyla aşağıdaki paremetreler gözükecektir; 1a. Vücut Yağ yüzdesi (FAT sembolü) 1b. Vücut Su yüzdessi (TBW sembolü) 1c. Form çubuğunda analiz sonucu 2a. Vücut Kas yüzdesi (MUS sembolü) 2b. Kemik Ağırlığı yüzdesi (BON sembolü) 2c. Günlük kalori ihtiyacı 3a. Kayıtlı cinsiyet 3b. Kayıtlı boy 3c. Kayıtlı yaş Vücut Yağ Oranı 1. Vücut yağ oranı hakkında Yağ oranı insan vücudundaki yağın yüzde olarak oranının indeksidir. Yağ oranın yüksek çıkması çeşitli hastalık risklerini beraberinde getirir.

7 2. Çalışma prensibi Vücuda gönderilen güvenilir elektrik sinyalleri vücut yağında; vücuttaki kasa ve diğer insan dokularına göre daha iyi iletilir. Bu yüzden biyolojik analizde, vücuda düşük voltajda güvenli frekanslarda elektrik akımı yollanacaktır. Vücut yağ oranı bu elektrik sinyallerinin farklarından hesaplanmaktadır. 3. Yağ/Su içeriği uygunluk riski kartı Ölçümünüzden sonra aşağıdaki tabloyu kullanabilirsiniz. Yaş Kadın Erkek Vücut Yağ Vücut Su Vücut Yağ Vücut Su Durum Zayıf <= Normal Kilolu Obez Zayıf > Normal Kilolu Obez Yukarıdaki bilgiler sadece referans amaçlıdır. Kalori Hakkında 1. Kalori-Enerji tüketimi Kalori: Enerji Birimi Kalori ölçümü kullanıcının yaşına, cinsiyetine, kilosuna ve boy uzunluğuna göre günlük metabolizmanızın gerekli duyduğu enerji miktarını belirtir. 2. Kalori-Kilo kaybı Alınan kaloriyi kontrol etmek ve düzenli egzersiz yapmak kilo kaybetmenin efektif bir yoludur. Bu basit bir yöntemdir. Alınan günlük enerji, kullanılan enerji miktarını karşılamıyorsa, vücut bu enerji açığını vücuttaki yağ ve karbonhidratları yakarak kapatır. Bu da kilo vermenize neden olur.

8 IV. Kullanım ve Bakım Önerileri 1. Platform ıslak ise kaygan olabilir. Bu yüzden platformu kuru tutunuz. 2. Ölçüm bitene kadar platformun üzerinde bekleyiniz. 3. Cihazı sarsmayınız, vurmayınız ve düşürmeyiniz. Cihaza zarar verebilirsiniz. 4. Cihazı kuru ve yumuşak bir bezle temizleyiniz. Cihazın içine su kaçmamasına özen gösteriniz. Kimyasal ve aşındırıcı temizleyici kullanmayınız. 5. Cihazı serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. 6. Cihazınızı her zaman yatay pozisyonda muhafaza ediniz. 7. Eğer cihaz açılmıyorsa, pillerin takılı olduğundan, pil gücünün güçlü olduğundan emin olunuz. Pilleri değiştiriniz veya yeni pil takınız. 8. Eğer cihazınızın ekranında bir problem varsa veya cihaz uzun zaman açık kalıp kapanmıyorsa pillerini çıkarıp 3 saniye bekleyiniz ve tekrar takınız. Eğer sorun hala çözülmüyorsa en yakın Stilevs Yetkili Servisi ne başvurunuz. Hata Kodları Ekran Görüntüsü Açıklama 8888 Açıldığında, ekranın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol ediyor Zemin uygun değil. Baskül düz durmuyor. Lo Err EEEE Düşük pil. Ölçülen yağ oranın limitlerin üstünde ya da altında. Ölçülen ağırlık maksimum ağırlığın üstünde. Sorumluluk Bu kullanım kılavuzundaki talimatlara uygun olmayacak şekilde kullanım sonucunca ortaya çıkabilecek bir hasar oluşması durumunda EVS Dış Ticaret A.Ş., sorumluluk kabul etmez. Cihazın, kendi alanı dışında bir yerde kullanılması, Stilevs yetkili servislerinden başka bir yerde tamir ettirilmesi durumunda EVS Dış Ticaret A.Ş., sorumluluk kabul etmez. Kullanım Alanı Ürün modeli ev tipi kullanım için tasarlanmıştır. İş yeri ve sanayi tipi kullanıma uygun değildir. Aksi kullanım ile üründe oluşan herhangi bir arıza durumunda yetkili servislerimiz garanti kapsamı dışında hizmet verecektir. TAŞIMA VE NAKLİYE Cihazın naklini kendi orijinal kutusu ve bölmeleri ile veya cihazın etrafını koruyacak yumuşak bir bezle sararak yapmak gerekir. Yanlış ambalajlama esnasında plastik parçalar kırılabilir, elektrik aksamı zarar görebilir. DİKKAT: Cihazı ve aksesuarlarını, kullanım sırasında darbelerden koruyunuz. Çarpma veya düşürülme sonucunda oluşacak hasarlarda, garanti harici işlem uygulanacaktır.

9 Çeyizlik, hediyelik v.b. nedenlerden dolayı satın alınan ve kullanılmayan ürünün garanti başlangıcı Stilevs Yetkili Servisi tarafında yapılmaktadır. İlk kullanımına başlayacağınız gün itibariyle bölgenizde bulunan en yakın Yetkili Servisimizde Garanti Belgenizi onaylatınız. Garanti belgesini satış tarihinde muhakkak yetkili satıcıya (ürününüzü satın aldığınız kişi) tastik ettiriniz (Unvan kaşesi ve satış tarihi). Herhangi bir arıza durumunda Stilevs Yetkili Servisimize şahsen başvurunuz. Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 11 inci maddesinde yer alan; a. Sözleşmeden dönme, b. Satış bedelinden indirim isteme, c. Ücretsiz onarılmasını isteme, d. Satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme, haklarından birini kullanabilir. Tüketici, garantiden doğan haklarının kullanılması ile ilgili olarak çıkabilecek uyuşmazlıklarda yerleşim yerinin bulunduğu veya tüketici işleminin yapıldığı yerdeki Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine başvurabilir. Satıcı tarafından Garanti Belgesinin verilmemesi durumunda, tüketici Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne başvurabilir. Cihazınızın yasal kullanım ömrü 7 yıldır. İMALATÇI ve İTHALATÇI FİRMA: EVS DIŞ TİC. A.Ş. Adres : Yakuplu Mah. Haramidere Cad. Target İş Merkezi, No:8/A-3, 34524, Beylikdüzü, İSTANBUL Telefon : (0212) Faks : (0212) Menşei : P.R.C. AEEE Yönetmeliğine Uygundur. AEEE Bu cihaz AEEE direktiflerine uygun olarak geri dönüşümü olan parçalardan oluştuğu için çöpe atılmaması gerekmektedir. Lütfen, bu cihazın geri dönüşümünü sağlamak için en yakın toplama merkezine başvurunuz.

10 INSTRUCTIONS MANUAL Thank you for choosing our products. This instructions manual has been prepared for you to achieve complete satisfaction and maximum performance from you product. General safety Instructions Read the operating instructions carefully before putting the appliance into operation and keep the instructions including the warranty,the receipt and,if possible the box with the in-ternal packing. if you give this device to other people,please also pass on the operating instruction. The device is designed exclusively for private and not for commercial use. Only use the device for the intended purpose. Do not use a damage device. Keep away from heat,direct sunlight,damp(never im-merse in liquids)and sharp edges. Do not try to repair the appliance on your own.always contact an authorized technician. Pay careful attention to the following Special Safety Instructions. Symbols in these Instructions for Use Important information for your safety is specially marked.it is essential to comply with these instructions in order to avoid accidents and prevent damage to the machine: WARNING: This warns you of dangers to your health and indicates possible injury risks. CAUTION: This refers to possible hazards to the machine or other objects. NOTE: This highlights tips and information. Children; In order to ensure your children s safety,please keep all packaging(plastic bags,- boxes,polystyrene etc.)out of their reach. WARNING! Caution!Do not allow small children to play with the foil as there is a danger of suffocation! Children should be supervised at all times in order to ensure that they do not play with device. Special Safety Instructions For This Machine WARNING: If plastic surface is moist or covered with water droplets,please wipe the surface dry as there is a danger of slip-ping. CAUTION: Handle the balance with care,as it is a precise measuring instrument.do not prop it or jump on it. Do not load the appliance with more than 180kg to avoid damaging the device. If the scales are carried or not going to be used,please store them only in a horizontal position. The body fat analysis scale is not suitable for the following persons: - Children under 10 years and adults over 85 years - Persons with symptoms of fever,oedema,or osteo-porosis - Persons undergoing treatment for dialysis

11 - Persons who use a pacemaker - Persons who take cardiovascular medication - Pregnant women - Sportspersons who perform over 5 hours of intensive sporting activities each day - Persona with a heartbeat lower than 60 beats/minute Handing batteries WARNING: Do not expose the battery to high temperatures or direct sunlight.never throw batteries into the fire.there is a danger of explosion! Keep batteries away from children.they are not o toy! Do not open the batteries by force. WARNING: Avoid contact with metallic objects.(rings,nails,screws et cetera.)there is a danger of short-circuiting! As a result of a short-circuit batteries may heat up consider-ably or even catch fire. this may result in burns. For your safety the battery poles should be covered with adhesive strips during transport. If a battery leaks do not rub the liquid into contact with the liquid they should be washed thoroughly and eyes rinsed out with clear water,if symptoms persist please consult a doctor. Inserting the batteries NOTE: Where required,the supplied batteries have been protected for transport with plastic foil. 1. Remove this foil before inserting the batteries into the appliance. 2. Open the battery compartment on the back. 3. Insert 4 batteries of type AAA/R03.please ensure that the polarity is correct(see the loor of the battery compartment)! 4. Close the battery compartment again. 5. If the device is not used for a prolonged period of time,please take the batteries out in order to Prevent leakage of battery acid. 6. If the message LO appears on the display,replace the batteries. CAUTION: Different battery types or new and used batteries must not be used together. Batteries are not to be disposed of together with domestic wastes.dispose of the used batteries at the relevant col-lection bin or at your dealer s. Location of controls 1 Contact surfaces 2 Display 3 DOWN-button 4 UP-button 5 SET-button

12 Display symbol Kg/lb/st) Body weight P0-9 User memory space Male Meaning Female CM(FT;In) Age FAT TBW MUS BONE Body height Age Body fat display Body water display Muscle mass diaplay Bone weight display % Percentage-body fat/body water/muscle mass/bone weight Technical Specifications Model : Tartar BA-735 Power supply : Batteries 1.5VType AAA /R03 Net weight of device : 2KG Memory capacity : 10 Minimum weight : From 2.5kg(5.5lb/0:4st) Maximum weight : 150.kg(330.7lb/23:6st) Subject to technical changes without prior notice! This device has been tested according to all relevant current CE guideliness,such as electromagnetic compatibility and low voltage directives,and has been constructed in accordance with the latest regulations. WARNING: Do not use the scales if you use a pacemaker or another medical implant with electronic components.the function of the implant may be impaired the measurement. NOTE: The device can only function correctly if you stand on the contact surface with bare,dry feet! The main principle of this device is based on the measurement of the electric impedance within the human body.in order to determine the actual body date,the device eads a weak,unnoticeable electric signal through your body. This signal is generally safe!however,please read our special safety instructions! The method of measurement is referred to as bioelectric impedance analysis (BIA),a factor which is based on the relationship between body weight and associated body water percentages as well as on other biological date(age,gender,body weight). There are heavy persons with a well-balanced percentage between fat and muscle mass,and there are seemingly slim persons with significantly high body fat values,- Fat is a factor that puts serious strain on the body,in particular the cardio-vascular

13 system.therefore,controlling both values(fat and weight)is a prerequisite for health and fitness. Body fat Body fat is an important component of the body.from protecting the joints as a vitamin repository to regulating the body temperature,fat plays a vital role in the body. Thus the goal is not radically reduce the proportion of body fat,but rather to achieve and maintain a healthy balance between muscle and fat. Guideline values for body fat and body water content as a percentage(approximate figures) Age Female Male Body Fat Body Water Body Fat Body Water Status Underweight <= Normal Overweight Obese Underweight > Normal Overweight Obese Underweight mark : - Normal Mark : o Overweight Mark : + Obese mark : ++ Use The device has a very sensitive sensor.if you want to adjust the settings,simply touch the buttons gently with your finger.if the device does not respond to touch,clean the glass surface with a soft,dry cloth. NOTE: The scales are factory set with the units kg and cm. To change the settings to lb or kg and Ft:in,proceed as follows: * On the back side of the scale beside the battery compartment a switch can be found, push the below switch, choose between the measuring units kg/lb/st.

14 Weighing Function Place the scale on a hard,flat surface(avoid carpets).an uneven floor contributes to inaccurate Measurements. Stand on the scales with both feet.the device switches on automatically. Distribute your weight equally and wait for the scale to determine your weight. The digits on the display will flash before your exact weight will be shown. In order to extend the battery life,the device will automatically turn off 10 seconds after you have stepped off the scale. Saving Personal Date NOTE: The scale has default values that you can change,as described below. Carry out the following steps in sequence and within a few seconds.otherwise,the device will automatically cancel input mode. Press the button SET. The memory space will flash on the display(user0.confirm the setting by pressing SET or select another memory space by pressing the UP/DOWN button. then press SET to go to the next setting. The symbol for male or female will flash.confirm the setting by pressing SET or use the UP/DOWN button to choose the symbol for your gender.then press to go the next setting. The height setting will flash.select your height by pressing UP or DOWN button. holding down one of the buttons will accelerate the process.confirm your entry by pressing SET. The setting AGE will flash.select your age by pressing UP or DOWN button.holding down one of the buttons will accelerate the process.confirm your entry by pressing SET. NOTE: The device can only function correctly if you stand on the device with bare,dry feet! If necessary wipe the contact surface improve results. Due to the significant fluctuation of body fat,it is different to attain a standard value.on average. The optimal testing time is between 6 p.m. And 8 p.m,since the body fat remains very Consistent during this period of time. Press the SET button.the preset stored position date appears on the display9user flash). Use the UP/DOWN button to select the stored position at which your date is saved. Wait for the USER display and 0.0kg(0.0lb/st)to stop flashing. Stand on the contact surfaces(1) of the scales with both feet. Firstly your weight will flash on the display. After a few seconds,the following results will be shown: 1. -the body fat content in%(fat symbol) -the body water content in %(TBW symbol) -the results analysis in the form of a bar 2. -the muscle mass content in %(MUS symbol) -the bone mass content in %(BON symbol) -the calorie requirement per day 3. -The present gender

15 -The present type -The present height -The present age(age) Display error Message NOTE; If an error message appears on the display,wait until the device is turned off.turn it on again to restart the operation.if the error display has not disappeared,take the batteries out of the battery compartment for 10 seconds. Display Symbol 8888 Meaning Self Test (when switching on) to check that the numeric display functions properly The scales stand faultily Lo Err EEEE Battery low The percentage of body fat content lies above or below the limits of the measuring scale The weight lies above the allowed maximum weight. Cleaning Do not immerse the balance in water: the electronic components can be damaged. Do not use a wire brush or any abrasive items. Clean the device with a slightly moist cloth. Make sure that no humidity or waters seeps into the device. Use a commercially sold detergent or soap for cleaning. Dry the device well after cleaning with a dry and soft cloth.

16 Y E T K İ L İ S E R V İ S L İ S T E S İ ADANA MERKEZ DÜZOVA ELEK. BARAJ YOLU 5.DURAK MERİH APT ALTI NO:65/D (322) ADANA SEYHAN DÜZOVA ELEKT. KÜÇÜK SAAT MEYDANI HİLAL İŞ MERKEZİ NO- 32 (322) ADANA CEYHAN DEMİR TEKNİK BÜYÜKKIRIM MAH. 4.SOK NO:8/A (322) ADANA ÇUKUROVA MUTLU SOĞ. TOROS BULV SOK NO:8/B BARIŞ APT ALTI (322) ADIYAMAN MERKEZ EGE SOĞUTMA TURGUT REİS MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:16/A (416) ADIYAMAN KAHTA EGE SOĞUTMA FIRAT MAH. M.AKİF CAD. NO:101/B (416) ADIYAMAN BESNİ ÖNCEL SOĞ. ÇATI MAH. BADEM SOK. NO 20 (416) ADIYAMAN GÖLBAŞI ÖZBAY SOĞ. YENİ MAH NAMIK KEMAL CAD NO:54 (416) AFYON MERKEZ KÜÇÜKGEDİK MARULCU NAH AÇIKGÖZOĞLU SOK NO:16/3 (272) AFYON DİNAR EGE TEKNİK ADLİYE MAH. ADLİYE CAD. ÖZEL İDARE KARŞISI NO24 (272) AFYON ÇAY ÇİMEN ELEKT. AKTAŞ MAH.CUMHURİYET CAD.NO:64 (272) AĞRI MERKEZ YILDIZ TEKNİK LEYLEKPINAR MAH 1702 SOK NO:14 (472) AĞRI DOĞUBEYAZIT YILDIZ ELEKTRO. ULUYOL MAH AKASYA SOK NO:19 (541) AKSARAY MERKEZ KOÇAK ELEKTRO. TAŞPAZAR MH ŞEHİT HALİL UGUR SOK ÇAĞLAYAN APT NO:10 (382) AMASYA MERKEZ YİĞİT TEKNİK YUZEVLER MAH TORUMTAY SOK NO:29\ C (358) AMASYA MERZİFON UYUM TEKNİK CAMİCEDİT MH. MÜFTÜLÜK CD. NO8/C (358) ANKARA BALGAT ÇAĞRI TEKNİK OĞUZLAR MAH BARIŞ MANÇO CAD (ESKİ 2.CAD ) 27 / B (312) ANKARA YENİMAHALLE KARAKAYA TEK. DEMETEVLER 405.CAD (ESKİ 4.CAD) NO:58/A-B (312) ANKARA KEÇİÖREN AKYOL TEKNİK ÇEKİRGE CAD NO:46/A (312) ANKARA ULUS UYGUN ELEKTRO. POSTA CAD ÖNCEL İŞ HANI NO:24 / 60 (312) ANTALYA MURATPAŞA AKAY TEKNİK BAHÇELİEVLER, 193. SOK. NO:4, (242) ANTALYA MURATPAŞA EKiN TEKNİK KIZILSARAY MAH DOLAPLIDERE CAD NO:36 /3 (242) ANTALYA ALANYA ARAS TEKNİK ŞEKERHANE MAHALLESİ YAYLA YOLU CADDESİ ÇINAL SOKAK NO4/1 (242) ARTVİN MERKEZ EMEK ELEKT. ÇARŞI MAH. HALKEVİ ÇARŞISI 32/D (466) AYDIN MERKEZ HIZEL SERVİS KURTULUŞ MAH.2018 SOK.NO:2/B (256) AYDIN NAZİLLİ ÖZMEN SOĞ. TURAN MAH ATATURK BULV NO:68/B (256) AYDIN KUŞADASI KAAN TEKNİK SABRİ MUMCU CAD KEMER SİTESİ NO:26 (256) BALIKESİR MERKEZ ERDOĞAN TEK. ORUÇGAZİ MH BİRGİ SOK NO:61-B (266) BALIKESİR MERKEZ KALE ELEKTRO.K DUMLUPINAR MH. BALIK AVDAN SK. BARUTÇU İŞ H. NO:2-10 / ALTIEYLÜL (266) BALIKESİR GÖNEN UZMAN TEKNİK MALKOÇ MAH. TOPÇU SOK. NO:6 / B (266) BARTIN MERKEZ NETSES HENDEK YANI CAD. NO:59, (378) BATMAN MERKEZ ŞAHİNLER MEYDAN MAH. CUMHURIYET CAD. NO:18 (488) BİNGÖL MERKEZ YILDIZ ELEKTRO. İNÖNÜ CD.NO11/B (426) BİTLİS MERKEZ DİZAYN ELEKTRO. GAZİBEY MAH. KAZIM DİRİK CAD. KALE ALTI NO.29 (434) BİTLİS TATVAN YAREN ELEKT. AYDINLAR MAH. ESKİ RENO SERVİSİ ARKASI YAŞAR APT. ALTI NO:4 (434) BOLU MERKEZ DERYA ELEKT. KARAMANLI MAH KONURALP CAD ÖZTÜRK APT NO:40 (374) BURDUR BUCAK YİĞİTLER ELEKT. PAZAR MAH. OKULLAR CAD NO:10 (2482) BURSA YILDIRIM HÜNERLİ TEKNİK YUNUS EMRE MAH. KARABURUN SK. NO:5 (224) ÇANAKKALE MERKEZ PEKER ELEKT. KEMAL PAŞA MH MERSİN DEDE SOK NO:13/A (286) ÇANAKKALE BİGA PEGAİ ELEKTRO. İSTİKLAL MAHALLESİ MUSTAFA AKSEKİLİ SOKAK NO: 28-2 (544) ÇORUM MERKEZ GİRNE ELEKT. ÇEPNİ MH. H.OSMAN BEY SK. ÖZKADER APT.NO10/C MERKEZ / (364) ÇORUM OSMANCIK GÜVEN SOĞ. ULUCAMİ MH. MEHMET AKİF ERSOY CD. KEPÇELİ SOK. NO06/A (364) DENİZLİ MERKEZ TOPRAKÇI TEK. TOPRAKLI MAH 619 SOK NO:56/A (258) DİYARBAKIR MERKEZ BARIŞ TEKNİK MUSA ANTER CAD KAÇMAZ SİTESİ B BLOK NO:34 /D (412) DÜZCE MERKEZ SEZER SOĞUTMA AYDINPINAR CAD./OSMAN YILDIRMAZ SOK. NO:1 (380) EDİRNE MERKEZ UĞUR ELEKTRO. ÖZKAN YILDIRIM CAD. A BLOK NO:21 (284) EDİRNE UZUNKÖPRÜ ARDA ELEKTRO. RIZA EFENDİ MAH.ATALAR CAD.BEZİRCİ SOK.NO:11 (284) EDİRNE KEŞAN BOZKURT AŞAĞI ZAFER MAH ANAFARTALAR CAD NO:27/16 (284) ELAZIĞ MERKEZ YILMAZ BOBİNAJ RIZAİYE MAH. ERTUĞRUL SOK. NO43/B (424) ELAZIĞ KOVANCILAR ALBAYRAK TEK. BAHÇALİEVLER MAH. FEVZİÇAKMAK CAD. NO1 (424) ERZURUM MERKEZ ALEYNA TEKNİK NARMANLI MAH. TEBRİZKAPI CAD. NO:19 (442) ESKİŞEHİR MERKEZ PRESTİJ ELEKTRO. YENİ MAH SİVRİHİSAR CAD NO:94 /C (222) ESKİŞEHİR MERKEZ VOLKAN ISITMA İHSANİYE MAHALLESİ KIRIM CAD NO:98 (222) GAZİANTEP NİZİP ÇAPAN TEKNİK CUMHURİYET MH MERMER SOK N.33/A (342) GAZİANTEP ŞAHİNBEY NİKEL ELEKTRO. ŞEHİTLER CADDESİ NO:92/ B (342) GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL ÖZEL SERVİS SARIGÜLLÜK MAH. KILIÇ ALİ CAD. NO: 10/A (342) GAZİANTEP NURDAĞI TEKNİK SOĞ. YAVUZ SELİM MH. GAZİLER CD. NO:22 (342) GAZİANTEP İSLAHİYE NEŞE TİCARET CUMHURİYET MAH. HAKKI DEMİREL CAD. NO:8 (342) GİRESUN MERKEZ GÜNEŞ TEKNİK FATİH CAD. NO:89 (454) HAKKARİ MERKEZ SERKAN ERİK ÇEVRE YOLU ÜÇKARDEŞLER GIDA YANI SIVACI APT. NO.84/B (438) HATAY PAYAS HUZUR ELEKTRO. KÜRTÜL MAH. ATATÜRK CAD. NO:37/B (326) HATAY ANTAKYA DOLAPÇIOĞLU ULU CAMİ CİVARI MARANGOZ ÇARŞISI NO: 37 (326) HATAY İSKENDERUN ŞIK SOĞUTMA DUMLUPINAR MAH ULUCAMİİ CAAD NO:35 /C (326) HATAY İSKENDERUN UTKU ELEKT. ŞEHİT OĞUZ YENER CAD NO:57 /B (326) HATAY KIRIKHAN BAŞKARLAR TEK. BARBAROS MAH ŞEHİT ER ERDOĞAN KARAOĞLU CAD NO:141/C-1 (326) HATAY KUMLU BAŞKARLAR TEK. YAVUZ CAD NO:4 (326) HATAY REYHANLI ÖZİŞ SOĞUTMA TAYFUR SÖKMEN CAD NO:26/B (326) HATAY ERZİN YELİZ ISITMA İSTİKLAL MAH TALAT PAŞA SOKAK NO:1 (326) IĞDIR MERKEZ RIZA TEKNİK SÖĞÜTLÜ MAH. ATATÜRK CAD SOK.NO:11 (476) ISPARTA MERKEZ VOLKAN SOĞ. PİRİ MEHMET MAH 1714 SOK NO:14 (246) İÇEL ANAMUR KORKMAZ SARAY MAH. AKDENİZ CAD. NO:55 (324) İÇEL ERDEMLİ KOÇ II. PASAJ YOLU ERCİYES APT. 30 / B (324)

17 Y E T K İ L İ S E R V İ S L İ S T E S İ İÇEL SİLİFKE EKSEN SOĞ. GÖKSU MAH., YAVUZ SULTAN SELİM SOK. NO:8/B (324) İÇEL YENİŞEHİR ABC TEKNİK GÜVENEVLER, SK. NO:6 (324) İÇEL TARSUS TEKNİK İŞ ELEKT. ATATÜRK CAD. UĞUR İŞHANI NO:1 (324) İSTANBUL SİLİVRİ PEKER SOĞ. ALİBEY MAH. ALİBEY ÇEŞME CAD. NO: 27/C (212) İSTANBUL SARIYER AKDEMİR YENİ MAH. KARAKÜTÜK CAD. NO:37/A (212) İSTANBUL ATAŞEHİR İLKA TEKNİK ÖRNEK MAH. SELİMİYE CD. NO 17/A ATAŞEHİR (216) İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ ASEM TEKNİK GÜRPINAR MAH. TEVFİK FİKRET CAD. BOLKAR STS. C/ BLOK NO:8 (212) İSTANBUL ESENLER DURU TEKNİK MİMAR SİNAN MAH. 79. SOK. NO:11 (212) İSTANBUL MAHMUTBEY AYBULUT TEKNİK BARBAROS MAH 9/1 SOK NO:26/A (212) İSTANBUL ÜMRANİYE AY TEKNİK NAMIK KEMAL MH KİRİŞHANE CD NO:4 (216) İSTANBUL SEFAKÖY YILDIZ SERVİS FEVZI ÇAKMAK MAH. HALKALI CAD. ANADOLU PASAJI NO:185 D:5 (212) İSTANBUL KARTAL İLERİ TEKNİK PETROL İŞ MAH BAHADIR SOK NO:12/A (216) İSTANBUL FATİH SOYLU TEKNİK HIRKAYI ŞERİF MH ESKİ ALİ PAŞA CAD NO:26 (212) İSTANBUL BAYRAMPAŞA TEKNİK ELEKT. ORTA MAH BAĞLAR CAD NO:60/62C (212) İSTANBUL BAKIRKÖY HAK SOĞUTMA KARTALTEPE, RUŞEN BEY SOK. 11/A (212) İSTANBUL PENDİK YAZICI ELEKT. YENİŞEHİR, ANKARA CAD. 460/B (216) İSTANBUL MALTEPE YAZICI ELEKT. FEYZULLAH MAH.BAĞDAT CAD.ÖNDER SOK.NO:3/A (216) İSTANBUL AVCILAR YAZICI ELEKT. AHMET TAMER KIŞLALI CAD. NO:10/C, (212) İSTANBUL ESENYURT YAZICI ELEKT. İSTİKLAL MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 100/A (212) İSTANBUL B.ÇEKMECE YAZICI ELEKT. 19 MAYISMAH.KAMER SOK.NO:13/A (212) İSTANBUL KADIKÖY KUTLU ELEKT. CADDEBOSTAN, PLAJ YOLU NO:13 (216) İSTANBUL ZEYTİNBURNU SEVİNÇELEKT. TELSİZ, 42/6 SOK. 3/A (212) İSTANBUL ÇEKMEKÖY AY TEKNİK TAŞDELEN, UHUT SOK. NO:6 (216) İSTANBUL SULTANBEYLİ AY TEKNİK ABDURRAHMAN GAZİ MAH.ŞANLIURFA CAD.NO:78 (216) İSTANBUL G.O.P HOCAOĞLU KÜÇÜKKÖY YOLU NO:36 (212) İSTANBUL SULTANÇİFLİĞİ DEDEOĞLU SULTANÇİFTLİĞİ, 2124 SOK. NO:4 (212) İSTANBUL ARNAVUTKÖY ÇAM TEKNİK İSLAMBEY MAH., NECİP FAZIL CAD./257 SOK. NO:25 (212) İSTANBUL BAĞCILAR SUNGUR TEKNİK 25 / 2 SOK. NO:7 (212) İSTANBUL ŞİRİNEVLER KARDEŞLER ELK MEHMET AKİF CAD./5. SOK. NO:37 (212) İSTANBUL YENİBOSNA EMRE ELEKT. MAHMUTBEY CAD. KÖPRÜYOLU SOK. NO: 8 KOCASİNAN (212) İSTANBUL İSTOÇ İSTANBUL TEKNİK 29.ADA NO:57 (212) İSTANBUL ÇATALCA EGE SERVİS FERHAT PAŞA MAH., ATATÜRK CAD. NO:39 (212) İSTANBUL GÜLTEPE HİLAL ELEKT. ORTABAYIR MAHALLESİ SİVAS SOKAK NO:7/C (212) İSTANBUL MECİDİYEKÖY GÜVEN TEKNİK MECİDİYEKÖY MAHALLESİ MECİDİYE KUYU SOKAKNO:2/B (212) İZMİR BORNOVA CEM TEKNİK KAZIMDİRİK, 211. SOK. NO:19 (232) İZMİR GAZİEMİR EGE SERVİS 6 SOKAK NO:3 (232) İZMİR ŞİRİNYER ER TEKNİK HASAN ŞARLAYAN SOK. NO:15/A (232) İZMİR TİRE YILDIZ KURTULUŞ MAH AKYOL CAD NO:52 (232) İZMİR ÖDEMİŞ BİLKOM BİLG. AKINCILAR MAH. MANOLYA SOK NO: 5 (232) İZMİR YEŞİLYURT UMUT ELEKT. YILDIZ CAD NO:152 - A (232) İZMİR URLA İLTER 75. YIL CAD. 81/C (232) İZMİR ÜÇKUYULAR 3M SERVİS İNÖNÜ CADDESİ 3/1 SOKAK NO:48/A (232) İZMİR KARABAĞLAR UMUT ELEKT. KARABAĞLAR MH., 4070 SOK. NO:6 (232) İZMİR TORBALI UZMAN SOĞUTMA TEPEKÖY MH GUMUSPALA CD NO:39/A (232) İZMİR GÜZELYALI TUNCA ELEKT. MİTHAT PAŞA CAD./76 SOK. NO:10/A (232) K.MARAŞ MERKEZ AKSUNGUR ELEKT. FEVZİPAŞA MAH UZUNOLUK CAD SOK NO:20 A (344) K.MARAŞ ELBİSTAN ARZUM SOĞUTMA EMNİYET CAD. NO:15/C (344) K.MARAŞ AFŞİN ARZU SOĞUTMA ATATURK CAD EFSUS SOK NO:30 (344) K.MARAŞ PAZARCIK EFE KLİMA CENGİZ TOPEL MAH HAKİM KEMAL SONMEZ CAD NO:10 (344) KARABÜK SAFRANBOLU GÖKAY TEKNİK ATATÜRK MAH., BAĞLAR SOK. NO:17 (370) KARAMAN MERKEZ ALKAN TEKNİK HACICELAL, ÖZCAN GENÇ CD. NO:5 (532) KARS MERKEZ ALTAŞ BOBİNAJ MERKEZ MAH., İSMAİL AYTEMİZ CAD. NO:2 D:26 (474) KASTAMONU MERKEZ KMS SAT.SON.HİZ İSMAİLBEY MH İNEBOLU CD NO51 (366) KAYSERİ MERKEZ AR-TEK CUMHURİYET MAH. UĞUR SOK. NO: 12/B (352) KAYSERİ DEVELİ UĞUR SOĞUTMA YUKARI FENESE MAH. HADIBEY CAD. NO:107/109 (352) KIRIKKALE MERKEZ ENDER HÜSEYİN KAHYA MAH BARBAROS HAYRETTİN CAD 116/A (318) KIRKLARELİ MERKEZ AKKAN TİCARET YILDIRIM MAH., TURGUTBEY CAD. NO:59 (288) KIRŞEHİR MERKEZ GARANTİ SOĞ. MEDRESE MAH METİN ÇOBANOĞLU SOK ADALI APT 21/10 (386) KİLİS MERKEZ SEZGİ ALTINÜZÜM MAH NEMİKA CAD NO:81/A (348) KOCAELİ MERKEZ DORUK TEKNİK KARABAŞ MAH., CENGIZ TOPEL CD NO:6 D:17 (262) KOCAELİ YARIMCA METAŞ MİMAR SİNAN MAH. MENDERES CAD NO:52 (262) KONYA KARATAY EMRE TİCARET AZİZİYE MAH AYANBEY SOK NO:12/A (332) KÜTAHYA MERKEZ ESEN TİCARET MENDERES BULV. ÖZLEM APT. ARKASI NO:6/D (274) MALATYA MERKEZ YETKİN TEKNİK FUZULİ CD. FİNİ KÖPRÜ SK SARAY CAMİİ KARŞIS NO2 (422) MANİSA ALAŞEHİR YILDIRIM ATATÜRK BULV NO:109 (236) MANİSA SALİHLİ KAR TEKNİK BELEDİYE CAD. NO:336 / B (236) MANİSA AKHİSAR SİSTEM ELEKT. RAGIPBEY MAH.16.SOK.NO:38/C (236) MANİSA TURGUTLU ŞEN SOĞUTMA ARDA MAH. KENZI CAD. NO:52/A (236) MARDİN NUSAYBİN ATOM BOBİNAJ LOZAN CAD. 81/B (482) MARDİN KIZILTEPE İBRAHİMOĞLU TEPEBAŞI MAH KİLİSE CAD NO:44 /4 (482) MARDİN MERKEZ BİŞİ TEKNİK 13 MART MAH 46.CAD NO:18 (482) MARDİN MİDYAT ÖZÇİÇEK AKÇAKAYA MAH BATMAN YOLU ÜZERİ NO:190 (482)

18 Y E T K İ L İ S E R V İ S L İ S T E S İ MUĞLA MERKEZ ELBO ORHANİYE MH HÜRRİYET SOK. NO 1/B 1/24 1/26 (252) MUĞLA FETHİYE KONFOR A.MENDERES BULV.SİLKAR İLKÖĞRT. KARŞISI 307/B GÜNLÜKBAŞI (252) MUĞLA MARMARİS İLKSEL YENİYOL CAD NO:55/D (252) MUĞLA YATAĞAN DOSTLAR KONAK MAH ŞADİ UYSAL CAD NO:9/B (252) MUĞLA MİLAS ŞEN ELEKTRONİK HACI İLYAS MAH ULUSAL EGEMENLŞK CAD VCILAR SOK NO:58 (252) MUĞLA BODRUM SİSTEM TEKNİK UMURCA MAH 3 KULVAR CAD NO:68 (252) MUŞ MERKEZ ÖMER ELEKT. HAL CİVARI PİKAP DURAĞI YANI 167 SOK. NO 55 (532) NEVŞEHİR MERKEZ ALTAN ELEKTRO. KAPIUCU BALI MAH.TATAROĞLU SOK.NO22/A (384) NİĞDE MERKEZ HUZUR ELEKT. AYDINLIK BLV NO:35 (388) ORDU MERKEZ BİLİM TEKNİK YENİ MAH.AYDIN GÜLER SOK.NO:10 (452) OSMANİYE DÜZİÇİ TERMO SOĞ. BANI CAD DÜZİÇİ (328) OSMANİYE KADİRLİ TEKNİK KLİMA DERVİŞPAŞA CADDESİ SAVRUN MAH. NO:77 (546) OSMANİYE MERKEZ TAŞKAR TİCARET RAUFBEY MAH ATATURK CAD NO:364 (328) RİZE MERKEZ KALAFATOĞLU ÇARŞI MAH PAZAR CAD SARIBAŞ CAMİİ KARŞISI NO:36/B (464) SAKARYA ADAPAZARI BUZEL SERVİS KAVAKLAR CAD. UZUNOĞLU PASAJI NO:50 D:25 (264) SAKARYA HENDEK FERSA TEKNİK MAHMUT BEY MAH., OSMAN YILMAZ CAD. NO:59 (264) SAMSUN MERKEZ OZGUL SOĞUTMA İLYASKÖY, ALBAY CAD. NO:104, İLKADIM (362) SAMSUN MERKEZ ÇAĞDAŞ SERVİS HANCERLİ MAH 100 YIL BULV NO:17 (362) SİİRT MERKEZ GÜVEN SOĞUTMA YENİ MAH., HAMİ EFENDİ CAD. NO:16 (484) SİNOP MERKEZ PINAR TEKNİK CAMİİ KEBİR MAH BEZİRCİ SOK NO:21 (368) SİVAS MERKEZ BE-KA TEKNİK PAŞABEY MAH HAYRAT SOK KAPTANLAR SİTESİ ALTI (346) ŞANLIURFA MERKEZ AKTAŞ ELEKTRO. ASFALT CADDESİ NO:24 (544) ŞANLIURFA CEYLANPINAR ZİŞAN ELEKT. VİRANŞEHİR CAD NO:35 /A (414) TEKİRDAĞ MERKEZ TEKNİK ELEKT. YAVUZ MAH LİSE CAD NO:6 / C (282) TOKAT MERKEZ AEG SERVİS GÜLBAHARHATUN MAH. G.O.P BUL. 13 SK. NO 27 (356) TOKAT ERBAA AKAŞ TEKNİK K. UGUR BORAN CAD NO:14 (358) TRABZON MERKEZ BADE TEKNİK İNÖNÜ MAH TRABZONSPOR BULV NO:13/A (462) TRABZON OF ÇİZGİ AVM SULAKLI MAH ATATURK BULV POSTANE YANI (536) UŞAK MERKEZ METİN SOĞUTMA ÖZDEMİR MAH YILMAZ ATAKSOR SOK NO:16 (276) VAN MERKEZ ÖZUSTA TEKNİK- ŞEREFİYE MH. KÜLTÜR MRK. CİVARI DEMİRCİLER 1. SK. NO:1/C (542) YALOVA MERKEZ ATİLLA ELEKT. İSTANBUL CAD./BORA SOK. NO:11 (226) YOZGAT MERKEZ EKİNCİ TEKNİK EMNİYET CADDESİ MÜZA YANI NO:1 (354) YOZGAT BOĞAZLIYAN ESGO ELEKTRO. ÇARŞI MAH. NO14 ÖĞRETMEN EVİ KARŞISI (354) ZONGULDAK MERKEZ ÖZTURK ELEKT. TERAKKİ SOĞUKSU MH. CUMHURİYET CD. ÖZARSLAN PSJ NO:56/E (372) ADANA YÜREĞİR MUTLU SOĞUT. KOZAN YOLU KOZAN CD AYNELLER APT NO:34 PTT KAVŞAGI YANI (322) AFYON SANDIKLI ÖZGÜR ELEKT. SANDIKLI CAY MAH MESCİT SOK NO: ANKARA SİNCAN CAN ELEKTRONİK TANDOAĞN MAH.BİLLUR SOK.NO:11/C (312) ANKARA PURSAKLAR CANBAZOĞLU YUNUS EMRE CAD./TAYFA SOK. 6/A, (0312) ANTALYA MANAVGAT BUZKAR SOĞ. HİSAR MAHALLESİ 4604 SOKAK NO:2 (0242) ANTALYA KAŞ KAŞ TEKNİK ÇUKURBAĞLILAR CADDESİ 1. SOKAK NO:4 (242) ANTALYA KUMLUCA USLU ELEKTRO. KARŞIYAKA MAH. ADNAN MENDERES BULVARI YILDIZLAR PASAJI ALTI (242) BURSA MERKEZ ELEKTROTEKNİK ŞEHREKÜSTÜ MAH.YURDAKUL SOK.NO:3 (224) BURSA M.KEMAL PAŞA OKUR TEKNİK HAMZA BEY MAH. ŞEHİT ZEKİ GÖKGÖZ SOK. NO:24 / C (224) BURSA NİLUFER FURKAN TEKNİK ESENTEPE MAH. TUNA CAD. NO: 42 / A (224) ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR EMEK ELEKTRO. KARACALAR AKÇEŞME CAD NO:3 (222) İÇEL MERKEZ TERMİK TİCARET ÇAKMAK CAD NO:31/C (324) İZMİR KARŞIYAKA SEGA S.S.H ZÜBEYDE HANIM CAD. 87/A (0232) İZMİR ÜÇYOL BOYSER SERVİS İNÖNÜ CAD. NO:39 D:1 (232) KARAMAN ERMENEK İMAMOĞLU CUMHURİYET CAD KALKAN PASAJI KAT KASTAMONU İNEBOLU GÖKÇEN ELEKT. KAYIRAN PSJ. ZEMİN KAT NO:23 (366) KONYA SELÇUKLU BAŞARI TİCARET SAKARYA MAH GUZELDERE CAD NO:56 (332) KONYA BEYŞEHİR SELVİ SOĞUTMA BAHÇELİEVLER MAH. PROF. DR. YILMAZ MUSLU CAD. NO:38/A (332) KONYA EREĞLİ KARDEŞLER ANIT CAD. KÖŞKBAHÇE APT. C BLOK NO:21 (332) KONYA ILGIN SARI SOĞUTMA UCARI MAH. 484 SOK. NO:6/A (332) KONYA AKŞEHİR KARAGÖZ SOĞ. MEYDAN MAH.ÇOCUK PARKI SOK.NO: 14 /B (332) KONYA SEYDİŞEHİR AKSAN SOĞ. SOFUHANE MH SADİ IRMAK CAD NO:13/B KONYA KULU AKKURT SOĞ. ZİYA GÖKALP CAD. NO:10/B KÜTAHYA TAVŞANLI KAVASOĞLU KAVAKLI MAH MUTLULAR CD NO: KÜTAHYA GEDİZ ÇAĞDAŞ SERVİS ÖZYURT MAH. KOOPERATİF DÜKKANLARI NO: SAMSUN BAFRA ÇİLOĞLU KIZILIRMAK MAH. KABAOĞLU SK. NO:4 (362) ŞANLIURFA BİRECİK YARAŞIR MEYDAN MAH 10 TEMMUZ CAD HİLAL SOK NO :10 (414) ŞANLIURFA VİRANŞEHİR YALÇIN SOĞ. YENİŞEHİR MAH 17.CAD NO:10 (542) TEKİRDAĞ ÇORLU TREE ELEKT. REŞADİYE MAH. MANDIRACI CAD. 3.SOK. NO:10/A (282) TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY DENİZ SOĞUTMA GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ HASAN ÇAVUŞ SOKAK NO:4 (282) K.K.T.C. LEFKOŞA STİLEVS ÖZKER ÖZGÜR CD. NO:23 J.K.L KÜÇÜKKAYMAKLI (392) Güncel servis listesi için (

19

20 İMALATÇI veya İTHALATÇI FİRMA: EVS DIŞ TİC. A.Ş. Yakuplu Mah. Haramidere Cad. Target İş Merkezi, No:8/A-3, 34524, Beylikdüzü, İSTANBUL Telefon : (0212) Faks : (0212)

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 163 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 134 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA AMERİKAN KÜLTÜR ADANA SEYHAN AMERİKAN KÜLTÜR ADANA ÇUKUROVA

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2016 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2018 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE 1 ADANA 8 0 8 Adliyesarayı PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Cemalpaşa PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Çarşı PTT Merkezi Müdürlüğü 2 Çukurova PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Sarıçam PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Ceyhan PTT Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

GAZİANTEP (735) ATAMA YAPILACAK CEZA İNFAZ KURUMLARI ATAMA YAPILACAK KOMİSYON SINAVI YAPACAK KOMİSYON

GAZİANTEP (735) ATAMA YAPILACAK CEZA İNFAZ KURUMLARI ATAMA YAPILACAK KOMİSYON SINAVI YAPACAK KOMİSYON GAZİANTEP (735) EK - 2 SÖZLEŞMELİ YERLEŞTİRİLMESİ İÇİN SINAV İZNİ VERİLEN POZİSYONLAR 2 DİYARBAKIR Diyarbakır 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 230 15 10 1 1 1 1 4 263 3 DİYARBAKIR Diyarbakır 2 Nolu

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri'10 Projesi kapsamında 81 ilde bulunan 122 okulun makine/teçhizat donanım ihtiyaçları karşılanmıştır. Bununla birlikte proje çerçevesinde verilecek

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU ERKEKLER KIZLAR ISPARTA GRUBU ERKEKLER KIZLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU ERKEKLER KIZLAR ISPARTA GRUBU ERKEKLER KIZLAR 2014-2015 ÖĞRETİM YILI NO 25-27 MART 2015 TARİHLERİ ARASINDA YILDIZ - BASKETBOL GRUP YARIŞMALARINA KATILACAK İL VE TAKIMLARIN LİSTESİ İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU 1 AYDIN

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

HÜRRİYET GAZETESİ PROMOSYON KAMPANYALARINA SMS KATILIMI İÇİN YAYSAT BAYİ KODLAR

HÜRRİYET GAZETESİ PROMOSYON KAMPANYALARINA SMS KATILIMI İÇİN YAYSAT BAYİ KODLAR HÜRRİYET GAZETESİ PROMOSYON KAMPANYALARINA SMS KATILIMI İÇİN YAYSAT BAYİ KODLAR İL İLÇE BAYİ ADI TEL SMS KODU ADANA CEYHAN CEYHAN BAYİSİ (322) 613-1903 456 ADANA KADİRLİ KADİRLİ BAYİSİ (328) 718-0790 466

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

18 ANTALYA ANTALYA GÜLLÜK MERKEZ MURATPAŞA : :00 KAPALI KAPALI KAPALI KAPALI

18 ANTALYA ANTALYA GÜLLÜK MERKEZ MURATPAŞA : :00 KAPALI KAPALI KAPALI KAPALI 2017 FAAL İŞYERLERİ SIRA NO BAŞMÜD. MERKEZ VE ŞUBE ADI İŞYERİ CİNSİ KIS YAZ HİZMET VERİLEN İLÇE HAFTA İÇİ CUMARTESİ PAZAR R.TATİL HAFTAİÇİ CUMARTESİ PAZAR R.TATİL AÇIKLAMALAR 1 ADANA ÇARŞI MERKEZ SEYHAN

Detaylı

DERECELERE GÖRE MÜNHAL KADROLAR THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 2 10 13 1 28 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 5 6 11

DERECELERE GÖRE MÜNHAL KADROLAR THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 1 1 2 10 13 1 28 THS ÇÖZÜMLEYİCİ 6540 5 6 11 MERKEZ TEŞKİLATI BOŞ LARINI GÖSTERİR TABLO İLİ İLÇESİ KURUM KURUMU SINIFI UNVAN DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR 1 2 3 4 5 6 7 8 9 BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI 214816 HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ AHM AVUKAT 5935 1 3 3 2 5

Detaylı

ŞUBE ADI ARDAHAN ŞUBESİ CEYHAN/ADANA ŞUBESİ KOZAN/ADANA ŞUBESİ SANDIKLI/AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ BATMAN ŞUBESİ

ŞUBE ADI ARDAHAN ŞUBESİ CEYHAN/ADANA ŞUBESİ KOZAN/ADANA ŞUBESİ SANDIKLI/AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ BATMAN ŞUBESİ ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AFYONKARAHİSAR AĞRI AKSARAY AKSARAY AMASYA ARDAHAN ARTVİN BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİLECİK BİNGÖL BİNGÖL ŞUBESİ CEYHAN/ ŞUBESİ KOZAN/ ŞUBESİ ADIYAMAN ŞUBESİ AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 ) TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ LAR ( ÖMSS 2013 ) 4897 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ ADANA MERKEZ Taşra YH 13 2 999 1000 1001 7225 4904 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ AĞRI MERKEZ

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) 210020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (ADIYAMAN / MERKEZ - Merkez) 4 4 0 82,69988 85,92848 210030001 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ MEMUR (AYDIN / MERKEZ - Merkez) 3 3 0 79,57189 84,86609 210050001 AĞRI İBRAHİM

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) 110050001 AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ HİZMETLİ (AĞRI / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 87,81939 87,81939 110110001 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (ANKARA / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 86,22335 86,22335 110140001

Detaylı

Banyo Baskülü Bathroom Scale

Banyo Baskülü Bathroom Scale Banyo Baskülü Bathroom Scale Kullanma Kılavuzu Instructions Manual BANYO BASKÜLÜ KULLANMA KILAVUZU Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Baskülünüzü bu kullanma kılavuzunu okuyup, kılavuzda belirtilen

Detaylı

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ İNDİRİM ORANI ADANA ÇUKUROVA ÖZEL ADANA CERRAHİ TIP MERKEZİ 81% ADANA ÇUKUROVA ÖZEL EPC HASTANESİ 70% ADANA SEYHAN SEYHAN TIP MERKEZİ

Detaylı

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 294 İl Sayısı 52 İlçe Sayısı 167 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA SEYHAN FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ADANA ÇUKUROVA UĞUR OKULLARI

Detaylı

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 318 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 146 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA DOĞA OKULLARI ADANA KAMPÜSÜ ADANA ÇUKUROVA UĞUR OKULLARI

Detaylı

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA DOĞA OKULLARI ADANA KAMPÜSÜ 5% ADANA ÇUKUROVA MEKTEBİM OKULLARI %10 ADANA ÇUKUROVA MEKTEBİM OKULLARI %10 ADANA

Detaylı

2008 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI TERCİHİNDE YÜKSELME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - TAVAN PUANLARI

2008 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI TERCİHİNDE YÜKSELME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - TAVAN PUANLARI İNDE YÜKSELME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - LARI 7 ADANA CEYHAN 23283 İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İ.H.L. İngilizce 82 11 165,257 306,446 7 ADANA KOZAN 5482 Kozan İmam Hatip Lisesi ve And. İmam Hatip

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) KURUM ADI UNVANI 210010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MENGEN - MERKEZ) 1 0 76,83459 76,83459 210010009 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 74,52062 74,52062

Detaylı

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE 22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki S.NO 1 2 LİSTE BATI AKDENİZ GÜMRÜK VE TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ (ANTALYA) 1 Antalya

Detaylı

OPTİK MERKEZLERİNDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

OPTİK MERKEZLERİNDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ OPTİK MERKEZLERİNDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ İNDİRİM ORANI ADANA SEYHAN BAAKİ OPTİK %10-%12 ADANA SEYHAN PRESTİJ %25-%30 ADANA YÜREĞİR TARIK EMRE OPTİK %10 ADIYAMAN

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

4-5 Şubat 2013 Hopa Şubesi/ Artvin 4-5 Şubat 2013 Kastamonu Şubesi/ Kastamonu 4-5 Şubat 2013 Kahramanmaraş Şubesi/ Kahramanmaraş 4-5 Şubat 2013 Ürgüp

4-5 Şubat 2013 Hopa Şubesi/ Artvin 4-5 Şubat 2013 Kastamonu Şubesi/ Kastamonu 4-5 Şubat 2013 Kahramanmaraş Şubesi/ Kahramanmaraş 4-5 Şubat 2013 Ürgüp 4-5 Şubat 2013 Hopa si/ Artvin 4-5 Şubat 2013 Kastamonu si/ Kastamonu 4-5 Şubat 2013 Kahramanmaraş si/ Kahramanmaraş 4-5 Şubat 2013 Ürgüp si/ Nevşehir 4-5 Şubat 2013 Ataköy 5. Kısım si/ İstanbul 4-5 Şubat

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 5 Ekim 2006 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26310 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2006/10911 Ekli listede tahsis edildikleri mahalli idareler ile sınıfları, dereceleri ve adetleri gösterilen iç denetçi

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker

Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker Kullanma Kılavuzu Instructions Manual KULLANMA KILAVUZU Izgara ve Tost Makinenizi kullandıkça ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız. Hedefimiz

Detaylı

6.Hafta Alınan Öğr.Sayısı. 6.Hafta Gelinen Yedek Sayısı Kız Erkek Kız Erkek 50 10

6.Hafta Alınan Öğr.Sayısı. 6.Hafta Gelinen Yedek Sayısı Kız Erkek Kız Erkek 50 10 ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ADANA ADANA CEYHAN HATAY İSKENDERUN ERDEMLİ MERSİN - ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE TA BARINMAK İSTEYEN(Hazırlık ve.sınıf Öğrencileri-) ADANA

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

1 ADANA SEYHAN İSMET İNÖNÜ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KOORDİNATÖR 2 ADANA CEYHAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.

1 ADANA SEYHAN İSMET İNÖNÜ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KOORDİNATÖR 2 ADANA CEYHAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ. KIZ MESLEK LİSELERİ LİSTESİ VE OKUL ADLARI SIRA NO İLİ İLÇESİ OKUL ADI KOORDİNATÖRLER OKULLAR 1 ADANA SEYHAN İSMET İNÖNÜ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KOORDİNATÖR 2 ADANA CEYHAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.

Detaylı

Mutfak Terazisi Kitchen Scales

Mutfak Terazisi Kitchen Scales Mutfak Terazisi Kitchen Scales Kullanma Kılavuzu Instructions Manual KULLANMA KILAVUZU Mutfak Tartımızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Amacımız, mutfaktaki bir takım işlerinizi daha kolay ve zevkli

Detaylı

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 148 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 109 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA SEYHAN SEYHAN TIP MERKEZİ ADANA ÇUKUROVA ÖZEL ADANA CERRAHİ TIP MERKEZİ

Detaylı

FARABİ KURUM KODLARI

FARABİ KURUM KODLARI FARABİ KURUM KODLARI İstanbul 1. Boğaziçi D34-FARABİ-01 2. Galatasaray D34-FARABİ-02 3. İstanbul Teknik D34-FARABİ-03 Eskişehir 1. Anadolu D26-FARABİ-01 2. Eskişehir Osmangazi D26-FARABİ-02 Konya 1. Selçuk

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KURUM ADI UNVANI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 75,69951 75,69951 310010019 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 73,21259

Detaylı

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet Tablo-1: İndirim veya artırım uygulanmayan iller için azami primler (TL)* İzmir, Yalova, Erzurum, Kayseri Otomobil 018 614 211 807 686 565 444 Kamyonet 638 110 583 055 897 739 580 Motorsiklet 823 658 494

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA )

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA ) / POZİSYON UNVANI 190050001 9521 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADANA MERKEZ Taşra YH 11 1 2001 7225 190050003 9522 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN KAHTA Taşra YH 11 1 2001 7225 190050005 9523 ADALET BAKANLIĞI

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA BİYOLOG GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 6 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1

Detaylı

İLLERE GÖRE FEN VE SOSYAL LİSELERİ TABAN-TAVAN PUANLARI

İLLERE GÖRE FEN VE SOSYAL LİSELERİ TABAN-TAVAN PUANLARI Tercih Yabancı Okul Adı Kodu İLLERE GÖRE FEN VE SOSYAL LİSELERİ TABAN-TAVAN PUANLARI Dili Öğretim Süresi ADANA / CEYHAN / 26664 Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen ADANA / KOZAN / 24697 Kozan Fen ADANA /

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERKEZ OTOGAR ŞUBE. MÜDÜRLÜĞÜ 2017 TARİHİNDEN İTİBAREN BİR KİŞİ İÇİN OTOBÜS GİDİŞ BİLET ÜCRETİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERKEZ OTOGAR ŞUBE. MÜDÜRLÜĞÜ 2017 TARİHİNDEN İTİBAREN BİR KİŞİ İÇİN OTOBÜS GİDİŞ BİLET ÜCRETİ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERKEZ OTOGAR ŞUBE. MÜDÜRLÜĞÜ 2017 TARİHİNDEN İTİBAREN BİR KİŞİ İÇİN OTOBÜS GİDİŞ BİLET ÜCRETİ 1 ADANA ALADAĞ 106 13.00 TL 2 ADANA CEYHAN 47 6.00 TL 3 ADANA FEKE 122 17.00 TL

Detaylı

2012 Damacana Su Raporu - Hastalık Yapan Damacanalar - Manşet Haber - Salihliegitim

2012 Damacana Su Raporu - Hastalık Yapan Damacanalar - Manşet Haber - Salihliegitim Dolum Tesislerinde Herhangi Bir Uygunsuzluk Tespit Edilmediği Halde Tüketiciye Ulaşıncaya Kadar Geçen Süreçteki Uygunsuz Şartlar Sebebiyle Olumsuzlukların Görüldüğü 19 Litrelik Damacana Su Satış Noktaları

Detaylı

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI AUTO KING, Seyhan /- Adana Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulv. Mersin Adana Yolu No:343 B/1 Tel : (322) 429 56 57 (pbx) AUTO KING, Merkez /- Afyon Afyon İzmir

Detaylı

KPSS 2018/5 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

KPSS 2018/5 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) saglikpersoneli.org KPSS 2018/5 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) KOD KURUM ADI KADRO ADI GENEL KONTENJAN BOŞ KONTENJAN

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 490060001 12062 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ IĞDIR TÜM İLÇELER Taşra YH 12 2 999 1000 1001 490060003 12079 AİLE VE

Detaylı

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri Mart 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mart 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

Ağustos SAGMER İstatistikleri

Ağustos SAGMER İstatistikleri Ağustos 2017 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2016 2017 Ağustos Ocak - Ağustos Ağustos Ocak - Ağustos ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi

Detaylı

Haziran SAGMER İstatistikleri

Haziran SAGMER İstatistikleri Haziran 2018 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2017 2018 Haziran Ocak - Haziran Haziran Ocak - Haziran ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi

Detaylı

Mart SAGMER İstatistikleri

Mart SAGMER İstatistikleri Mart 2013 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2012 2013 Mart Ocak - Mart Mart Ocak - Mart ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

Mart SAGMER İstatistikleri

Mart SAGMER İstatistikleri Mart 2012 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2011 2012 Mart Ocak - Mart Mart Ocak - Mart ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2012 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2011 2012 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 1,2% 18,8% 2,8% 26,5% ÇEK 0,0% 0,0% 0,0% 0,0%

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2013 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2012 2013 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 2,8% 26,5% 6,6% 3,2% ÇEK 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% DİĞER

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici İstasyon

Detaylı

Kasım SAGMER İstatistikleri

Kasım SAGMER İstatistikleri Kasım 2018 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2017 2018 Kasım Ocak - Kasım Kasım Ocak - Kasım ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

Mart SAGMER İstatistikleri

Mart SAGMER İstatistikleri Mart 2014 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2013 2014 Mart Ocak - Mart Mart Ocak - Mart ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA 1 ADANA EBE 4 1 ADANA SAĞLIK MEMURU RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 2 2 ADIYAMAN DİYETİSYEN 2 2 ADIYAMAN EBE 2 2 ADIYAMAN HEMŞİRE 1 2 ADIYAMAN SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 1 2

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2016 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2015 2016 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 8,6% 6,8% 7,3% 26,7% ÇEK 0,0% 0,5% 0,0% 0,4% DİĞER

Detaylı

4-5 Nisan 2013 Bornova Şubesi İzmir 4-5 Nisan 2013 Karaman Şubesi Karaman 4-5 Nisan 2013 İzmit Şubesi Kocaeli 4-5 Nisan 2013 Milas Şubesi Muğla 4-5 Ni

4-5 Nisan 2013 Bornova Şubesi İzmir 4-5 Nisan 2013 Karaman Şubesi Karaman 4-5 Nisan 2013 İzmit Şubesi Kocaeli 4-5 Nisan 2013 Milas Şubesi Muğla 4-5 Ni 1-2 Nisan 2013 Adana Şubesi Adana 1-2 Nisan 2013 Ankara Şubesi Ankara 1-2 Nisan 2013 Kızılay Şubesi Ankara 1-2 Nisan 2013 Balıkesir Şubesi Balıkesir 1-2 Nisan 2013 Burdur Şubesi Burdur 1-2 Nisan 2013 Bursa

Detaylı

TÜRKİYE ASSİST LASTİK MONTAJ VE BALANS HİZMETİ

TÜRKİYE ASSİST LASTİK MONTAJ VE BALANS HİZMETİ TÜRKİYE ASSİST LASTİK MONTAJ VE BALANS HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 517 İl Sayısı 81 İlçe Sayısı 276 03.11.2014 İL VE İLÇELER HİZMET BİRİM SAYILARI ADANA 9 ADANA TÜM İLÇELER 1 ÇUKUROVA

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2015 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2014 2015 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 6,7% 8,6% 9,0% 8,3% ÇEK 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% DİĞER

Detaylı

1. HAFTA 01.10.2012 02.10.2012 03.10.2012 04.10.2012 05.10.2012 AVRUPA 2 EYÜP EYÜP EYÜP EYÜP EYÜP AVRUPA 2 GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN

1. HAFTA 01.10.2012 02.10.2012 03.10.2012 04.10.2012 05.10.2012 AVRUPA 2 EYÜP EYÜP EYÜP EYÜP EYÜP AVRUPA 2 GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN 1. HAFTA 01.10.2012 02.10.2012 03.10.2012 04.10.2012 05.10.2012 AVRUPA 2 EYÜP EYÜP EYÜP EYÜP EYÜP AVRUPA 2 GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN GÜNGÖREN AVRUPA 3 MAHMUTBEY YOLU MAHMUTBEY YOLU MAHMUTBEY

Detaylı

Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri

Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mayıs 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

4-5 Mart 2013 Aspendos Bulvarı Şubesi/ Antalya 4-5 Mart 2013 Gaziosmanpaşa Şubesi/ İstanbul 4-5 Mart 2013 Antares Şubesi/ Ankara 4-5 Mart 2013

4-5 Mart 2013 Aspendos Bulvarı Şubesi/ Antalya 4-5 Mart 2013 Gaziosmanpaşa Şubesi/ İstanbul 4-5 Mart 2013 Antares Şubesi/ Ankara 4-5 Mart 2013 4-5 Mart 2013 Aspendos Bulvarı si/ Antalya 4-5 Mart 2013 Gaziosmanpaşa si/ İstanbul 4-5 Mart 2013 Antares si/ Ankara 4-5 Mart 2013 Bakanlıklar si/ Ankara 4-5 Mart 2013 Kastamonu si/ Kastamonu 4-5 Mart

Detaylı

2-3 Mart 2013 Atrium Şubesi/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Capitol Şubesi/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Torium Şubesi/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Cevahir Şubesi/

2-3 Mart 2013 Atrium Şubesi/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Capitol Şubesi/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Torium Şubesi/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Cevahir Şubesi/ 2-3 Mart 2013 Atrium si/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Capitol si/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Torium si/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Cevahir si/ İstanbul 2-3 Mart 2013 Starcity si/ İstanbul 2-3 Mart 2013 CarrefourSA Kozyatağı

Detaylı

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE RAKAMLARLA ALANYA YÜZÖLÇÜMÜ 2.751 KM² ORMAN ALANI 178.971 HEKTAR TARIM ARAZİSİ 26.129 HEKTAR AKDENİZ E KIYISI 70 KİLOMETRE BELEDİYE 17 KÖY

Detaylı

ŞEHİR MAĞAZA SAP Kodu FORMAT CLUSTER

ŞEHİR MAĞAZA SAP Kodu FORMAT CLUSTER MART-2 SÜPER 16-29 Mart ŞEHİR MAĞAZA SAP Kodu FORMAT CLUSTER ADANA ADAPAZARI AKSARAY AFYON AMASYA ANKARA ADANA CEYHAN 3251 SÜPER Geleneksel ADANA TÜRKMENBAŞI 3303 SÜPER Geleneksel ADANA PINARKENT 3309

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ

Detaylı

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) Kadro Kodu Kurum Adı Kadro Adı Yerl. 290220001 ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMİ (BURSA / MERKEZ - Taşra) 1 1 0 75,76029 75,76029 290220003 ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU PALYATİF BAKIM MERKEZLERİ İLE İLGİLİ GÜNCEL Sağlık Uygulama Tebliği nin 2.4.4.K Palyatif Bakım Tedavisi başlıklı bölümünün 1. fıkrasında Palyatif bakım tedavisi, Sağlık Bakanlığınca palyatif bakım verme

Detaylı

K U R U L K A R A R I Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010

K U R U L K A R A R I Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Karar No: 2931-1 Karar Tarihi: 16/12/2010 1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu nun 16/12/2010 tarihli toplantısında, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Tüzel

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici istasyonlar

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR LİSANS ALAN KODU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 100,54% A4 ELAZIĞ 5 39 308 309 100,32% A5 YALOVA 2 13

Detaylı

01.01.2014 TARİHİ İTİBARİYLE KATKI PAYI ALINMAYAN ANLAŞMALI HASTANE VE TIP MERKEZLERİ (DİŞ TEDAVİLERİ HARİÇ)

01.01.2014 TARİHİ İTİBARİYLE KATKI PAYI ALINMAYAN ANLAŞMALI HASTANE VE TIP MERKEZLERİ (DİŞ TEDAVİLERİ HARİÇ) ALINMAYAN ANLAŞMALI HASTANE VE TIP MERKEZLERİ ÖZEL KALEPARK HASTANESİ KOZAN ADANA 515 91 91 %0 %0 ÖZEL AKDENİZ LAZER GÖZ DAL MERKEZİ SEYHAN ADANA 459 51 03 %0 %0 ÖZEL ÇUKUROVA GÖZ HASTANESİ SEYHAN ADANA

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU PALYATİF BAKIM MERKEZLERİ İLE İLGİLİ GÜNCEL Sağlık Uygulama Tebliği nin 2.4.4.K Palyatif Bakım Tedavisi başlıklı bölümünün 1. fıkrasında Palyatif bakım tedavisi, Sağlık Bakanlığınca palyatif bakım verme

Detaylı

KURUM ADI UNVAN/BRANŞ SINIFI ADET ARANAN NİTELİKLER

KURUM ADI UNVAN/BRANŞ SINIFI ADET ARANAN NİTELİKLER POZİSYON 3826805 ADANA ÇUKUROVA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ EBE(ADANA - DÖNER SERMAYE) SH 1 4603 1103 3826807 ADANA CEYHAN DEVLET HASTANESİ FİZYOTERAPİST(ADANA - DÖNER SERMAYE) SH 1 4587

Detaylı

Mayıs 2014 SAGMER İstatistikleri

Mayıs 2014 SAGMER İstatistikleri Mayıs 2014 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mayıs 2014 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 BOĞAZİÇİ

Detaylı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı Basın Bildirisi Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı 01 Ocak - 31 Aralık 2011 tarihleri arası Ajans Press in takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2659 yazılı basın takibinden

Detaylı

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TARİH ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROG KODU PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 2016 İSTANBUL

Detaylı

SAĞLIK TEKNİKERİ PROTEZ/ORTEZ ADIYAMAN TKHK-TAŞRA SH ARAŞTIRMA HASTANESİ SAĞLIK TEKNİKERİ TIBBİ SEKRETER AFYONKARAHİSAR TKHK-TAŞRA SH

SAĞLIK TEKNİKERİ PROTEZ/ORTEZ ADIYAMAN TKHK-TAŞRA SH ARAŞTIRMA HASTANESİ SAĞLIK TEKNİKERİ TIBBİ SEKRETER AFYONKARAHİSAR TKHK-TAŞRA SH 290160011 214513 ADIYAMAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI SAĞLIK TEKNİKERİ AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI ADIYAMAN TKHK-TAŞRA SH 2 3011 290160013 214513 ADIYAMAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI SAĞLIK TEKNİKERİ RÖNTGEN ADIYAMAN TKHK-TAŞRA

Detaylı

İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARAPÇA ŞİİR YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLERİ

İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARAPÇA ŞİİR YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLERİ İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARAPÇA ŞİİR YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLERİ 1. BÖLGE: ANKARA ETİMESGUT MEHMET AKİF ERSOY İHO 2. BÖLGE: YOZGAT SARIKAYA İHO 3. BÖLGE: RİZE KAPTAN AHMET ERDOĞAN İHO 4. BÖLGE: MARDİN ARTUKLU

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. . KPSS-2014/2 310020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 86,13395 86,13395 310020003 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 87,43649 87,43649 310020005 ADIYAMAN

Detaylı

OSB ADI TÜKETİCİLER İÇİN ÜRETİCİLER İÇİN

OSB ADI TÜKETİCİLER İÇİN ÜRETİCİLER İÇİN ADI TÜKETİCİLER İÇİN ÜRETİCİLER İÇİN TT: 1,3130 Kr/kWh TT: 0,9860 Kr/kWh SH: 3,1040 Kr/kWh ÇT: 0,7270 Kr/kWh Adana Hacı ÇT: 0,9681 Kr/kWh Güç Bedeli: 108,0300 Sabancı Güç Bedeli: 198,6800 Güç Aşım Bedeli:

Detaylı

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK 0 NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK Verilerine Göre Hazırlanmıştır. İLİNİN NÜFUSU.. NÜFUSUNA KAYITLI OLANLAR NDE YAŞAYIP NÜFUS KAYDI BAŞKA İLLERDE OLANLAR.0 %... %. NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ 0 TUİK Verilerine

Detaylı