EmdaJ Portmy Yonetimi A.S.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EmdaJ Portmy Yonetimi A.S."

Transkript

1 EmdaJ Portmy Yonetimi A.S. Para Piyasasl ~emsiye FODD MADDE 1- ~msiye Fon'uD Kurulu, Amac) ve Siiresi 1.1. Emdas PorttOy Yonetimi A.~. tarafmdan 6362 sayth Sermaye Piyasas, Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine dayarularak ve bu i~tuzuk hokumlerine gore yonetilmek iizere tasanuf sahiplerinden kanlma paylan kar,lhgmda toplanan paralarla, tasarruf sahipleri hesabma, inaach mulkiyet esaslarma gore, sermaye piyasasi mevzuatmda belirlenen varhk vejveya islemlerden olusan portfoyleriisletmek amaciyla Emd~ PortfOyYonetimi A.~. Para Piyasasi ~emsiye Fonu kurulmustur ~emsiye Fon, bu i~tiiziik kapsammda katilma paylan ihrac edilen fonlardan olusmaktadir ~emsjye Fon snresiz olarak kurulmustur Bu i iziikte geeen; Finansal Raporlama Tebligi KaoUD KAP Knrueu Kurul MKK PortfUy SaklaYlclsl PY~Tebliji ~emsiye Fon Teblig Yonetici :II-14.2 saylll Yannm Fonlannm Finansal Raporlama Esaslanna lliskin Teblig'ini, :6362 sayih Sermaye Piyasasi Kanunu'nu, :Kamuyu Aydmlatma Platformu'nu,.Emdas PorttOy Ytmetimi A.$. 'yi, :Sennaye Piyasasi Kurulu'nu, :Merkezi Kayrt Kurulusu A.S.'yi, :~emsiye Fon'a bagh olarak ihrac edilen fonlann sermaye piyasasi mevzuati kapsammda portfoy saklama hizmetini yo.ruten kurulusu, : sayih Portfoy YOnetim Sirketler! ve Bu Sirketlerin Faaliyetlerinelliskin Esaslar Tebligi'ni, :Em~ PortfOy YOnetimi A.~. Para Piyasasi Semsiye Fonu'nu, :1lI-52.1 sayt11 Yal1nm Fonlanna ili~kin Esaslar Tebligi'ni, :Fonlarm portfoy yonetimi faaliyetini yfuiiten ve PY~ Tebligi hiikiimlerine gore kurulan portffiy yonetim ~eti'ni ifadeeder. 1.S. Bu i~, katjlma payl sahipleri ile kurucu, porttoy saklaylclsl ve yonetici arasmda fon portt'oyuniininanyh millkiyet esaslanna gore ~letilmesini, Kanun 'un 56 nci maddesi kapsammda Saklanmaslm,. vekalet akdi hiikdmlerine gore yonetimini konlk~~em ~art1artmi~eren iltihaki bir s5z1e~medir.,,(/ ~~!,t..~:i._i,1(- 'r,;~''':'-.'' ". \ \-,~ ~~. I I'.--~., \ I,_' : f! \".' f :~ ~!l ~ ~,... J.. ~ I I X~~:~. ~::: "':'!2:.~~~;.~..:~:/' \',. \.',.~ j::j '" I \'.: I _:,."~":':"",;:~~...~,,::;,.;::'~. '\ 1

2 MAnDE BUgi 2p ~em5iye Foa'un Unvanl ile Karueu, Yonetiei ve Portfliy Sakla)'lcu)'na ilifkin 2.1. Semsiye Fon'un unvam; Emda$ Portray Yonetimi A~. Para Piyasasi ~emsiye Fonu'dur Kurucu'nun; Unvam; Em~ Portfoy YOnetimi A.~. Merkez Adresi; Biiyiikdere Cad. No:209 Tekfen Tower Kat:6 Levent- istanbul Internet Sitesi: Yoneticileri'mn; Unvani; Emdas PortfOy Yonetimi A.$. Merkez Adresi; Biiyiikdere Cad. No:209 Tekfen Tower Kat:6 Levene- istanbul internet Sitesi: PortRly Saklayictsi Kurulusun; Unvaru; istanbul Takas ve Saklama Bankasi A.~. Merkez Adresi; Abide-i Hiirriyet Caddesi Mecidiyekoy Yolu Sok. No:286 $i,li-lstanbul Internet Sitesi: MADDE 3- ~msiye FOB'a 8agb FODlann Thraf Edilmesi 3.1. ~msiye Fon'a bagh fonlann kanlma paylan halka arz edilir veya belirli kisi velveya kuruluslara tahsisli olarak satibr $emsiye Fon'a bagh her bir fonun kanlma payi ihraci i~in.kurulca belirlenen standartlara uygun olarak bazirlanan izabname ve yannmci bilgi formu ile Kurulca istenen diger bilgi ve belgelerle birlikte Kurucu tarafmdan Kurul'a basvurulur, 3.3. Katllma paylan ~lhgl yatmmeilardan toplanan para ve diger varhklar takip eden i~giinii izahnamede be1irlenen varhklara ve i~lemlere yatmltr Kaulma paylanmn itibari degeri yoktur ve kaydi deger olarak tutulur. KatIlma paylan, $emsiye Fon'a hagh fonlar itibariyle kaydi olarak MKK nezdinde m~eri baztnda izlenir. Kattlma paylan bastll'llamaz ve ftziken teslim edilemez.

3 MADDE 4- ~msiye Fon'a Bagll FoDlano Sakianmasma ve Malvarlagmm Aynbl1na hi,1dn Esaslar 4.1. Semsiye Fon'a bagh her bir fonun tum varbk ve yuk11m.l11lilkleribirbirinden ve aynca Kurucu He PortfOy Saklayrcisimn malvarhgmdan ayndir, 4.2. Semsiye Fon'a bagh fonlann malvarhgi, fon hesabma olmasr, i~tiizukte ve izahnamede hnkum bulunmasi sarnyla kredi almak, tiirev arae islemleri veya fon adma taraf olunan benzer nitelikteki islemlerde bulunmak haricinde teminat gosterilemez ve rebneclilemez. Semsiye Fon'a bagh fonlann malvarhgi Kurucunun ve Portroy Saklaytcismm yonetiminin veya denetiminin kamu kurumlanna devredilmesi haiinde dahi baska bir amacla tasarruf edilemez, kamu alacaklannm tahsili amacr da dahil olmak 1izere haczedilemez, Ozerine ihtiyati tedbir konulamaz ve iflas masasma dahil edilemez Semsiye Fon'a bagb fonlann portfoylerindeki varhldann, Kurul'un portroy saklama hizmetine ili$kin diizenlemeleri eercevesinde Porttby Saklaytclsl nezdinde saklanmasi zonmludur. Saklamaya iliskin olarak Kurul'un ilgili diger diizenlemelerinde yer alan esaslar sakhdrr, 4.4. Kurucunun uquncu kisilere olan borelan ve yflldlmlillilkleri ile ~emsiye Fon'a bagh fonlann aym u~iincu ki$ilerden olan alacaklan birbirlerine katll mabsup edilemez. MADDE 5- ~emsiye FOB'a 8ajb FoDlann Yonetimine tlifkin Esaslar He Yonedcl"niD Tabi Oldagu Dkeler 5.1. Kuruc~ Semsiye Fon'a bag,h fonlann katilma payl sahiplerinin haklarmi koruyacak ~ekilde temsili, yonetimi, yonetiminin denetlenmesi He faaliyetlerinin bu i~ ve fon izahnameleri hiikiimlerine uygun olarak yiiriitiilmesinden sorumludur. Kurucu $emsiye Fonta bagh fonlara ait varhklar o.zerinde kendi achna ve fon hesabma mevzuat ve bu h;tiiztige uygun olarak tasarrufta bulunmaya ve bundan dogan haklan kullanmaya yetkilidir. S.2. Fonu ternsil ve ilzama Kurucu'nun yonetim 1ruru1uyetkilidir. Yonetim kurulu bu yetkisini bir veya daha fazla murahhas uyeye veya mtidor olarak (l~qncilki~i1ere devredebilir $emsiye Fon'un ve ~emsiye Fon'a bagh fonlann faaliyetlerinin yuriitiilmesi esnasmda portfoy yaneticiligi hizmeti dahil di~l(ian saglanan hizmetlerden yararlarulmasl, Kurucunun sorumlulugunu ortadan kaldumaz YOneticinin yonettigi her fonun ve!)emsiye Fon's bagll olarak bu i iziik kapsarmnda ihr~ edilecek fonlann ylkanru ayn ayn gozetmesi zorunludur ~emsiye Fon ve ~emsiye Fon'a bagh fonlarla ilgili i~lemlerin diizgiin yiiriitulebilmesini teminen PYs Teblig'i hokumleri 9Cryevesinde bir fon hizmet birimi olu~ur.

4 MADDE 6- SemsiyeFon ile SemsiyeFon'a Bagh FonJarm Yattnm Amacl, Portioy Yonetim Stratejisi ile Bu FonJarda Yahnm Yapllacak Sermaye Piyasas. A~lannln S~imi Ve Riskin Dailtllmasl Esaslan 6.1. Semsiye Fon'a bagh fonlarm portfoylerine almaeak varhklar ve islemlere iliskin ojarak Teblig ve Kurul'un ilgili diger diizenlemelerinde yer alan esaslara uyulur Katilma paylan Semsiye Fon'a baglt ojarak ihra.; edilen ve gunliikaglrhkh ortalama portfoy vadesi en fazla 45 gun olan fonlarm porttbynnon tamama devamh olarak, vadesine en fazla 184 gun kalmrs likiditesi yiiksek para ve sermaye piyasasi araelanndan olusmaktadtr. Semsiye Fon'a bagh fonlarm yatmm amaclan ile portfoy yonetim stratejilerine ve fonlann portf6ylerine ahnabilecek varhk ve islemlerin secimi He riskin daglulmasl esasjanna ili$kin aynnnh bilgilere ilgili fonlarm izahnamelerinde yer verilmektedir. MAnDE 7- Semsiye Fon'a Baill Fonlarm Kahlma PaylannlD Satlm ve Geri Ahm FiyatiarlDlD Tespiti Usnlii He Fon PortfOy ve Fon Toplam DegeriniD Belirlenmesi Esaslan 7.1. Semsiye Fon'a begh her bir fooun birim pay degeri Finansal Raporlama Tebligi'nde belirlenen esaslar cercevesinde ayn ayrl hesaplanlr Semsiye Fon'a bagh fonlann katilma paylarmm satim ve geri ahm fiyatlanmn tespiti usulfi He fon portroy ve toplam degerinin beiirlenmesine ili$kin esasjara fon izahnamelerinde yer verilmektedir. MADDE 8- Bag.mslZ Denetim, Fin.ow Raporlama ile Gelir ve Giderlerin )(ahlma Pa}'l Sahiplerine YanSJtdmuma tu,kin Esaslar 8.1. $emsiye Fon'un hesap donemi takvim ydldrr. Ancak ilk hesap d6nemi $emsiye Fon'un kurulu~ tarihinden b~layarak 0 YllmArahk aymm sonuna kadar olan siiredir $emsiye Fon ile $emsiye Fon'a bagh fonlara ili$kin fmansal raporlarm hazlrlanmasmda Finansal Raporlama Tebligi'nde yer alan usul ve esaslara uyulur Semsiye Fon ve ~emsiye Fon'a bagh fonlann finansaj tabjolarmm baglffislz denetiminde Kurul'un baglmslz denetimle i1gili duzenlemelerine uyulur. Finansal tablo hazulama ynkumloiognnonbulundugu ilgili hesap doneminin son gonn itibanyla haztrlanan portf'oy raporlan da finansal tablolarla birjikte baglmslz denetimden g~irilir Semsiye Fon'a bagh fonlar tasfiye tarihi itibartyla 6zel baglmslz denetime tabidir Semsiye Fon'a bagh her bir fonda olu~an k,r, bu i~tiizuktebelirtilen esaslara goretespit editen kattlma payl fiyatlarma yanslf. KatJl.~r~.. leri, paylanm fan izahnamelerinde yer alan esaslar ~~evesiode fona geri sa",~ll"m;"~1l. e tuttuklan sore iyin fonda ol~an kardan paylarml alml~ olurlar. ;:: /',';:::-< :.~ \ ~:\, ~~(}(~~},~J.., " Lt, " ~<:~~;c;'. :",\,:'j:;~""

5 8.6. Semsiye Fon'a bagh her bir fondan karsilanan, yonetim Ucreti dahil tum giderlerin toplamnun ust suunna ve fon malvarhgmdan yapllabijecek harcamalara iliskin bilgilere fon izahnamesinde yer verilir Semsiye Fon'un kurulus giderleri ile fonlann katilma payl ihrae giderleri haric olmak iizere, Semsiye Fon icin yapilmasr gereken tum giderler (hagnnslz denetim gideri, vs.) Semsiye Fona bagh foniann toplam degerleri dikkate almarak oransal olarak bu foniann portrsylerinden karsilarur Semsiye Fon'a bagh her bir fonda uyguianacak: y6netim iicretinin hesaplanmasma iliskin bilgilere fon izahnamelerinde yer verilir Semsiye Fon'a bagh foniarda Kurul duzenlemeleri cereevesinde performansa dayab ucretlendirme yapilabilir, Performansa dayah llcretlendirme uygulamastnda bulunan Semsiye Fon'a bagh fonlann izahnamelerinde performansa dayah ucretlendirmeye ili~ esaslara ve hesaplama omeklerine yer verilir. MAnDE 9- Beige ve KaYlt DilzeDi 9.1. ihr~ edilen kattlma paylannm kaydma mahsus olmak iizere Semsiye Foa'a bagh her bir fon icin TUrk Ticaret Kanunu'nun 64. maddesine gore tasdik ettirilen "Kattlma Paylan Defteri" tutulur. Kanlma paylan defterinde kanlma paylanrun ahm satunlan gqnlokolarak izlenir. TUrk Ticaret Kanunu, Vergi Usul Kanunu ve Kanun hukiimleri ye:tyevesinde $emsiye Fon'a bagh her bir fon i~ Yevrniye Defteri (giinliik defter), Defter-i Kebir (biiyuk defter)fon hizmet bmmi tarafindan tutulur. Maliye Bakanllgt'nCa istenehilecek. ilgih mevzuattan kaynaldanan zonmlu defterler de ilgili fon hazmda aynca tutulur Kurucu f;iemsiye Fon'a ha,gh her bir fon i~ kaydi de~er olarak tutulan fon katdma paylarmt m~eri bazmda izleyehilecek hir sistemi kunnak ve bu bugileri 5 yll boyunca saklamak. zorundadu ~emsiye Fon's bagh fonlann muhasebe, denetim. hesap ve ipemleri KanUD, TUrk Ticaret Kanunu, Vergi Usul Kanunu ile Bor~lar Kanunu 'nun ilgili hiildimlerine uygun olarak, Kurucunun, Yoneticinin ve Portf"dy SaklaYlclsmm hesaplan dl~mda ozel hesaplarda izlenir. Fon muhasebesine i1i~kinolarak, Finansal Raporlama Tehligi'nde be1irtilen esaslar He Kurulca belirlenen diger esaslara uyulur. MADDE 10- $emsiye Fon'la tlgiji BilgUeria A~Jld8Dma~ekli $emsiye Fon'un ytlhk finansal tablolan. ilgili hesap doneminin bitimini takip eden 60 gun iyinde KAP'ta kamuya a~iklanrr.ozel bagunslz denetimden geyen finansal tablolar ise ilgili donemin sonunu takip eden 60 gun ifferisinde KAP'ta ~antr.

6 10.3. Portfey raporlan dl~1ndaki finansal raporlar, KAP'ta aeiklandiktan soma, Kurucu'nun internet sitesinde, yatmmcilar tarafindan kolaylikla ulasilabilecek sekilde yayunlamr. Bu bilgiler, ilgili internet sitesinde en az bes yil sareyle kamuya a~1k tutulur. SOz konusu finansal raporlar ayru zamanda Kurucunun merkezinde ve katilma payi SS~l yapdan ortamlarda yatmmcrlann incelemesi iein hazir bulundurulur i~bu i~tiizuk ve i~tiiziikteki degi~iklilder ticaret siciline tescil ve TTSG He KAP'ta iian edilir. Degisiklikler yannmcilarm yatmm yapma karanm etkileyebilecek ve onceden bilgi sahibi olunmasim gerektirecek nitelikte ise, degi~iklige iliskin izin Y8Z1smmKurucu tarafmdan tebellug edildigi tarihi izleyen ~ giinii konuya iliskin bir duyuru metni aynca KAP'ta Han edilir ve yeni hususlann yiiriirluge g~ tarihi 10 i~gfinonden az olmamak Uzere duyuru metninde belirtiiir Kurul gerektiginde, Teblig'de yer alan surelerle bagh olmaksmn ~emsiye Fon ve Semsiye Fona bagh fonlar haklanda bilgi verilmesini isteyebilir. Savas, dogal afetler, ekonomik kriz, iletisim sistemlerinin ~Okmesi, fonlann portfoylerindeki varwdann ilgili oldugu ~ piyasamn, platfonnun kapanmasi, bilgisayar sistemlerinde meydana gelebilecek anzalar, sirketin mali durumunu etkileyebilecek onemli bir bilginin ortaya eikmasi gibi oiaganostfl dununlann meydana gelmesi halinde, degerleme esaslanmn tespiti hususunda kurucunun yonetim kurulu karar alabilir. Bu durumda degerleme esaslanrun gerek~1i ojarak karar defterine yazilarak, Kurul'a ve PortiOy Saklayicisr'na bildirilmesi zorunludur. Aynea soz konusu olaylarla ilgili olarak KAP'ta aciklama yapihr, Semsiye Fon'a bbgb fonlann reklam ve ilanlanna iliskin olarak Kurul'un ilgi1i diizenlemelerine uyulur KAP'ta Han edilrnesi gereken bilgi ve belgelerin eksiksiz olarak yayimlanmasi, dogrulugu ve guncel tutulrnasi Kurucu'nun sorumlulugundadrr. MADDE 11- $emsiye Fon'a Bath Fonlara Katdma ve Du Foulardan Aynlma ~artlan ile FoDiarm Sona Ermesi ve Tasfiyesi ~emsiye Fon'a bagh fonlann katllma paylannm ahm satimlanna ili~ esaslara fon izahnamelerinde yer verilir Kurucu, Yonetici ve varsa nagltun Kurul~u tarafmdan katllma paylannm ~emsiye Fona bagh her bir fon adtna abm saum. esastir. Kurucu velveya yonetici. Semsiye Fon'a bagli her bir fonun kattlma payl sayislnid%20'sini a~mayacak ~kilde, ilgili fon katilma paylanru kendi portfoylerine dahil edebilirler. Ancak kattlma paylanrun sau~lna blqlanmadan Once Kurucu tarafmdan $emsiye Fon'a ~1 bit fona avans olarak tahsis edilen tutar ~lbgmda portffiye alman katdma paylan $emsiye Fon'a bagh ilgili fonun kurulu~undan itibaren bir yu sure ile bu oramn hesaplanmasmda dikkate almmaz.

7 11.4. Semsiye Fon tasfiye siirecinin tamamlanmasi iizerine, i~bu i~tiiziik Kurucu tarafindan ticaret sicilinden terkin ettirilir ve keyfiyet Kurul' a bildirilir. U.5. Isbu i iziik kapsammda paylan ihrac edilen ~emsiye Fon'a bagh fonlar Semsiye Fon tasfiye edilmeksizin de tasflyeye tabi tutulabhir Semsiye Fon'a bagh fonlann tasfiyesine iliskin esaslara fon izahnamelerinde yer verilmektedir Kurucunun iflasi veya tasfiyesi halinde Kurul, Semsiye Fonu ve Semsije Fon'a baglt fonlan uygun gorecegi bqka bir portfoy yonetim sirketine tasfiye amaciyla devreder. Portfdy Saklayictsuun mali durumunun taahhntlerini karsilayamayacak kadar zaytflamasr, iflasi veya tasflyesi halinde de, Kurucu fon varhguu Kurulca uygun gorillecek baska bir portfey saklayicisma devreder. Bu i~tiiziikte biikim bulunmayan bauerde ve bu i~tiiziik biikimleri De Sermaye Piyasasl Kurulu'nun dizenlemeleri arasmda bir uyumsuzluk ortaya ~Jkmasl halidde Sermaye Piyasasl Kurulu diizenlemelerine uyulur. Sennaye Piyasasl Kurulu i~tiiziik biikimlerinin degittirilmesini her zaman talep edebilir _ve i~tiiziik standartlanm deli,drebillr..t:fe:::;;.::'t_-;_' 7

Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. Fon Sepeti Şemsiye Fonu

Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. Fon Sepeti Şemsiye Fonu Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. Fon Sepeti Şemsiye Fonu MADDE 1- Şemsiye Fon'un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. Garanti Portföy Yönetimi A.ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine

Detaylı

Osmanlı Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon. 1.2. Şemsiye Fon, bu içtüzük kapsamında katılma payları ihraç edilen fonlardan oluşmaktadır.

Osmanlı Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon. 1.2. Şemsiye Fon, bu içtüzük kapsamında katılma payları ihraç edilen fonlardan oluşmaktadır. Osmanlı Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon MADDE 1- Şemsiye Fon un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. Osmanlı Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine

Detaylı

Yap1 Kredi Portffiy Yonetimi A.$. Bor lanma Ara lan emsiye Fonu

Yap1 Kredi Portffiy Yonetimi A.$. Bor lanma Ara lan emsiye Fonu Yap1 Kredi Portffiy Yonetimi A.$. Bor lanma Ara lan emsiye Fonu MADDE 1- $emsiye Fon'un Kurulut Amac1 ve Siiresi 1.1. Y apt Kredi Portffiy Yonetimi A.S. tarafmdan 6362 sayih Sermaye Piyasast Kanunu 'nun

Detaylı

KT Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu

KT Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu KT Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu MADDE 1- Şemsiye Fon un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. KT Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 52. ve 53. maddelerine dayanılarak

Detaylı

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. BORÇLANMA ARAÇLARI ŞEMSİYE FONU

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. BORÇLANMA ARAÇLARI ŞEMSİYE FONU ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. BORÇLANMA ARAÇLARI ŞEMSİYE FONU MADDE 1- Şemsiye Fon un Kuruluş Amacı ve Süresi: 1.1. Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 52.

Detaylı

Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Değişken Şemsiye Fon Şemsiye Fon, bu içtüzük kapsamında katılma payları ihraç edilen fonlardan oluşmaktadır.

Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Değişken Şemsiye Fon Şemsiye Fon, bu içtüzük kapsamında katılma payları ihraç edilen fonlardan oluşmaktadır. Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Değişken Şemsiye Fon MADDE 1- Şemsiye Fon un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine

Detaylı

QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Hisse Senedi Şemsiye Fonu

QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Hisse Senedi Şemsiye Fonu QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Hisse Senedi Şemsiye Fonu MADDE 1- Şemsiye Fon un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 'nun 52.

Detaylı

Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon

Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon MADDE 1- Şemsiye Fon'un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş, tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 'mm 52. ve 53.

Detaylı

Emdq Portmy Yonetimi A.~. Degi~ken ~emsiye Fon

Emdq Portmy Yonetimi A.~. Degi~ken ~emsiye Fon Emdq Portmy Yonetimi A.~. Degi~ken ~emsiye Fon MADDE 1- ~emsiye Fon'un Kurulus Amaci ve Siiresi 1.1. Emda~ PortfOy Yonetimi A.~. tarafmdan 6362 sayrh Sermaye Piyasasi Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine

Detaylı

ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fon Şemsiye Fon, bu içtüzük kapsamında katılma payları ihraç edilen fonlardan oluşmaktadır.

ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fon Şemsiye Fon, bu içtüzük kapsamında katılma payları ihraç edilen fonlardan oluşmaktadır. ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fon MADDE 1- Şemsiye Fon un Kuruluş Amacı ve Süresi 1.1. Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine

Detaylı

FİNANS PORTFÖY A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR YABANCI BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR YABANCI BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR YABANCI BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; Finans Portföy A.B.D. Hazine Bonosu Dolar Yabancı Borsa Yatırım

Detaylı

HSBC BANK A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ

HSBC BANK A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ HSBC BANK A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. HSBC BANK A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine

Detaylı

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. (1) NO LU VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI VE İÇTÜZÜK: 1.1. AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 58. maddesine

Detaylı

VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ

VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ .A.Ş. 1 2 VARLIK FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI VE İÇTÜZÜK: 1.1.... (1) tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 58 inci maddesine dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine

Detaylı

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine

Detaylı

FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu dur. 1.2. Fon, Finans Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından

Detaylı

KONUT FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ

KONUT FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ .A.Ş. 1 2 KONUT FİNANSMANI FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN KURULUŞ AMACI VE İÇTÜZÜK: 1.1.... (1) tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 58 inci maddesine dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine

Detaylı

MADDE 2- FON'UN ADI ÝLE KURUCU, YÖNETÝCÝ VE SAKLAYICI KURULUªUN (LARININ) UNVANI VE MERKEZ ADRESLERÝ:

MADDE 2- FON'UN ADI ÝLE KURUCU, YÖNETÝCÝ VE SAKLAYICI KURULUªUN (LARININ) UNVANI VE MERKEZ ADRESLERÝ: FÝNANSBANK A.ª. EUROPEAN EQUITY B TÝPÝ YABANCI MENKUL KIYMETLER FONU ÝÇTÜZÜÐÜ MADDE 1- FONUN KURULUª AMACI: 1.1 FÝNANSBANK A.ª tarafýndan 2499 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Katkı Emeklilik Yatırım Fonu içtüzüğünün (1), (3), (6), (7), (8), (9), (11), (13) ve (15)

Detaylı

Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. A Tipi Şemsiye Fonu İçtüzüğü

Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. A Tipi Şemsiye Fonu İçtüzüğü Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. A Tipi Şemsiye Fonu İçtüzüğü MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve

Detaylı

FİNANSBANK A.Ş.GEÇİŞ B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ

FİNANSBANK A.Ş.GEÇİŞ B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.GEÇİŞ B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ Finansbank A.Ş. Geçiş B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu İçtüzüğü nün 1.1,1.3,2.1,2.4,5.7.3,5.9.2,6.1,7,8.6,8.9,8.12,9.3.3,10.5,12.1

Detaylı

HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ

HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine

Detaylı

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İŞ PORTFÖY B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İŞ PORTFÖY B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İŞ PORTFÖY B TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine dayanılarak

Detaylı

MADDE 11- FON'LA İLGİLİ BİLGİLERİN AÇIKLANMA ŞEKLİ: 11.1. Kurucu her hesap döneminin bitiminden itibaren 3 ay içinde Fon'un, bir önceki yılla karşılaştırmalı olarak hazırlanmış bağımsız denetimden geçmiş

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; Finans Portföy BIST-30 Endeksi Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI DEVLET İÇ BORÇLANMA ARAÇLARI STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI DEVLET İÇ BORÇLANMA ARAÇLARI STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI DEVLET İÇ BORÇLANMA ARAÇLARI STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Devlet İç Borçlanma Araçları Standart

Detaylı

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İŞ PORTFÖY A TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İŞ PORTFÖY A TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İŞ PORTFÖY A TİPİ ŞEMSİYE FONU İÇTÜZÜĞÜ 1.1. TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kanunu'na dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine göre

Detaylı

Türkiye İş Bankası A.Ş. Garantili Şemsiye Fonu

Türkiye İş Bankası A.Ş. Garantili Şemsiye Fonu Türkiye İş Bankası A.Ş. Garantili Şemsiye Fonu MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1.Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine dayanılarak ve bu içtüzük

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; Finans Portföy BIST-30 Endeksi Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Standart Emeklilik Yatırım Fonu içtüzüğünün (3), (6), (8), (9),

Detaylı

FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; Finans Portföy Dow Jones İstanbul 20 Hisse Senedi Yoğun

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Birinci un izahnamesinin giriş ve kısaltmalar bölümü ile 1.1, 1.2.1,

Detaylı

ING Bank A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu

ING Bank A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: ING Bank A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu 1.1. ING Bank A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İKİNCİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İKİNCİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İKİNCİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Garanti emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.A TİPİ HİSSE SENEDİ FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ

İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.A TİPİ HİSSE SENEDİ FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.A TİPİ HİSSE SENEDİ FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ Finansbank A.Ş. A Tipi Hisse Senedi Fonu içtüzüğünün 1.1, 1.2, 2.1, 5.1, 5.3, 5.4, 5.8.1, 7, 8.1, 8.2, 8.3, 8.7, 8.10, 8.11,

Detaylı

İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ

İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş A Tipi Değişken Fonu içtüzüğünün 1.1, 1.2, 2.1, 5.1, 5.3, 5.4, 5.8.1,

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY BIST-30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; Finans Portföy BIST-30 Endeksi Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım

Detaylı

FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy FTSE İstanbul Bono FBIST Borsa Yatırım Fonu dur. 1.2. Fon,

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

QNB FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ QNB FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; QNB Finans Portföy Dow Jones İstanbul 20 Hisse Senedi

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik

Detaylı

FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Amerikan Doları Yabancı Borsa Yatırım Fonu izahnamesinin giriş ve kısaltmalar bölümü ile 1.1, 1.2.1, 1.4, 1.6,

Detaylı

FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY DOW JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı; Finans Portföy Dow Jones İstanbul 20 Hisse Senedi Yoğun

Detaylı

FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU 1 İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU 1 İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU 1 İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy FTSE İstanbul Bono FBIST Borsa Yatırım Fonu dur. 1.2.

Detaylı

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1 Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine

Detaylı

TÜRK EKONOMI BANKASI A.S. Koruma Amaçli Semsiye Fonu

TÜRK EKONOMI BANKASI A.S. Koruma Amaçli Semsiye Fonu TÜRK EKONOMI BANKASI A.S. Koruma Amaçli Semsiye Fonu MADDE 1- FONUN KURULUS AMACI: 1.1. Türk Ekonomi Bankasi A.S. tarafindan 2499 sayili Sermaye Piyasasi Kanunu'nun 37. ve 38. maddelerine dayanilarak ve

Detaylı

NETA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ

NETA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ NETA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. EVGİN YATIRIM MENKUL DEĞERLER TİCARET A.Ş. tarafından 3794 sayılı Kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

HALK HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI DÖVİZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİKLERİ

HALK HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI DÖVİZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİKLERİ HALK HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI DÖVİZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİKLERİ Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. Gelir Amaçlı Karma Borçlanma Araçları Döviz Emeklilik

Detaylı

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Yapı Kredi Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununun

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. PARA PİYASASI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. PARA PİYASASI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. PARA PİYASASI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Para Piyasası Fonu izahnamesinin giriş bölümü, kısaltmalar bölümü

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli

Detaylı

A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR BORSA YATIRIM FONU NUN İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR BORSA YATIRIM FONU NUN İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR BORSA YATIRIM FONU NUN İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ A.B.D. Hazine Bonosu Dolar Borsa Yatırım Fonu izahnamesinin 1.1, 2.1, 13.1 nolu maddeleri Sermaye Piyasası Kurulu ndan alınan 28/12/2015

Detaylı

OY AK PortfOy Yonetimi A.S. Semsiye Fon

OY AK PortfOy Yonetimi A.S. Semsiye Fon OY AK PortfOy Yonetimi A.S. Deg i ~ken Semsiye Fon MADDE 1- Semsiye Fon' un Kurulu ~ Amac1 ve Siiresi 1.1. OYAK Portfoy Yonetimi A.S. tarafmdan 6362 saydt Sermaye Piyasast Kanunu 'nun 52. ve 53. maddelerine

Detaylı

Fonun kuruluşu amacıyla yapılan giderler Şirket tarafından karşılanır.

Fonun kuruluşu amacıyla yapılan giderler Şirket tarafından karşılanır. KATILIM EMEKLİLİKVE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF İKİNCİ ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1-FONUN KURULUŞ AMACI KATILIM EMEKLİLİKVE HAYAT A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

4.2. Fon tutarını temsil eden katılma belgeleri Tebliğ in halka arza ilişkin hükümleri çerçevesinde halka arz yoluyla satılır.

4.2. Fon tutarını temsil eden katılma belgeleri Tebliğ in halka arza ilişkin hükümleri çerçevesinde halka arz yoluyla satılır. ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1 Eczacıbaşı Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine

Detaylı

İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ

İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇTÜZÜK TADİL METNİ FİNANSBANK A.Ş.A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ Finansbank A.Ş. A Tipi Değişken Fonu içtüzüğünün 1.1, 1.2, 2.1, 5.1, 5.3, 5.4, 5.8.1, 7, 8.1, 8.2, 8.3, 8.7, 8.8, 8.9, 8.10,

Detaylı

Ihrae edilecek kanlma paylarma iliskin yatmm kararlari izahnamenin bir biitiin olarak degerlendirtlmesi sonucu verilmelidir.

Ihrae edilecek kanlma paylarma iliskin yatmm kararlari izahnamenin bir biitiin olarak degerlendirtlmesi sonucu verilmelidir. EMDA~ PORTFOY YONETiMi A~~. HisSE SENEDi ~EMSiYE FONU'NA BAGLI EMDA~ PORTFOY BiRiNCi HisSE SENEDi FONU'NUN (HiSSE SENEDi YOGUN FON) KA TILMA PAYLARININ ihracina ili~kin izahname Emdas portray Yonetimi

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve

Detaylı

Bir şemsiye fon kapsamındaki her bir alt fonun tüm varlık ve yükümlülükleri birbirinden ayrıdır.

Bir şemsiye fon kapsamındaki her bir alt fonun tüm varlık ve yükümlülükleri birbirinden ayrıdır. BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 07/08/2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 07/08/2013 TARİHİNDE TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ NE İLAN İÇİN

Detaylı

BNP PARIBAS CARDIF EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT- KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

BNP PARIBAS CARDIF EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT- KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ BNP PARIBAS CARDIF EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT- KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Doğan Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FON UN UNVANI, NİTELİĞİ VE SÜRESİ 1.1. Fon'un unvanı Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli

Detaylı

2.4. Saklayıcı Kuruluşların : Unvanı : İMKB Takas ve Saklama A.Ş. Merkez Adresi : Hürriyet Caddesi Mecidiyeköy Yolu Sk. No: 286 80260 Şişli - İSTANBUL

2.4. Saklayıcı Kuruluşların : Unvanı : İMKB Takas ve Saklama A.Ş. Merkez Adresi : Hürriyet Caddesi Mecidiyeköy Yolu Sk. No: 286 80260 Şişli - İSTANBUL TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI : 1.1. Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından 3794 sayılı Kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun

Detaylı

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. UNILEVER GELİR AMAÇLI GRUP ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. UNILEVER GELİR AMAÇLI GRUP ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. UNILEVER GELİR AMAÇLI GRUP ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Allianz Yaşam ve Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf

Detaylı

EMDA~ PORTFOY YONETiMi A.~. PARA PiYASASI ~EMSiYE FONU'NA BAGLI EMDA~ PORTFOY PARA PiYASASI FONU'NUN KA TILMA PAYLARININ ihracina ili~kin izahname

EMDA~ PORTFOY YONETiMi A.~. PARA PiYASASI ~EMSiYE FONU'NA BAGLI EMDA~ PORTFOY PARA PiYASASI FONU'NUN KA TILMA PAYLARININ ihracina ili~kin izahname EMDA~ PORTFOY YONETiMi A.~. PARA PiYASASI ~EMSiYE FONU'NA BAGLI EMDA~ PORTFOY PARA PiYASASI FONU'NUN KA TILMA PAYLARININ ihracina ili~kin izahname "Emdas Portfoy Yonetimi A.~. tarafindan 6362 sayih Sermaye

Detaylı

2.3. Yönetici nin; Unvanı; Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. Merkez Adresi; Tamburi Ali Efendi Sokak No: 13 Kat: 1 34337 Etiler İstanbul

2.3. Yönetici nin; Unvanı; Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. Merkez Adresi; Tamburi Ali Efendi Sokak No: 13 Kat: 1 34337 Etiler İstanbul ASHMORE İŞ YATIRIM B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Sermaye Piyasası Kanunu'na dayanılarak ve bu içtüzük hükümlerine

Detaylı

BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 14.03.2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 14.

BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 14.03.2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 14. BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 14.03.2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 14.03.2013 TARİHİNDE TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ NE İLAN İÇİN

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI:

ŞEKERBANK T.A.Ş. B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: ŞEKERBANK T.A.Ş. B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1 Şekerbank T.A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine dayanılarak

Detaylı

Madde 2- Fon un Adı ile Kurucu, Yönetici ve Saklayıcı Kuruluş un Ünvanı ve Merkez Adresleri:

Madde 2- Fon un Adı ile Kurucu, Yönetici ve Saklayıcı Kuruluş un Ünvanı ve Merkez Adresleri: Madde 1- Fon un Kuruluş Amacı: OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ 1.1.OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. tarafından, 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 37 ve 38 inci maddelerine

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLİ BİLGİ BU TANITIM FORMUNDA YER ALAN BİLGİLER, SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 24.04.2013 TARİH VE 424 SAYI İLE ONAYLANAN,

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

ALTERNATİFBANK A.Ş. B -TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ

ALTERNATİFBANK A.Ş. B -TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ ALTERNATİFBANK A.Ş. B -TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Alternatifbank A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 37 ve 38 inci maddelerine dayanılarak ve bu içtüzük

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI BİRİNCİ KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI BİRİNCİ KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI BİRİNCİ KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1 C Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve

Detaylı

MADDE 3-FON TUTARI VE SÜRESİ

MADDE 3-FON TUTARI VE SÜRESİ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1 - FONUN KURULUŞ AMACI Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT- ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT- ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT- ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Fon un kurucusu Başak Groupama Emeklilik A.Ş. nin unvanı Groupama Emeklilik A.Ş. olarak değiştirilmiş olup Groupama

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- AXA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununun

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- AXA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1-Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLİ BİLGİ BU TANITIM FORMUNDA YER ALAN BİLGİLER, SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 02.08.2013 TARİH VE 807 SAYI İLE

Detaylı

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1 Kare Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine

Detaylı

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ Madde 1- Fon un Kuruluş Amacı ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FON İÇTÜZÜĞÜ 1.1. Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından, 3794 sayılı kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu

Detaylı

ALKHAIR CAPITAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ

ALKHAIR CAPITAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ ALKHAIR CAPITAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ LİKİT FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI 1.1. İnter Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 37 ve 38 inci maddelerine

Detaylı

KOÇ ALLİANZ HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

KOÇ ALLİANZ HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ KOÇ ALLİANZ HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1 Koç Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf

Detaylı

BNP PARİBAS CARDİF EMEKLİLİK A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

BNP PARİBAS CARDİF EMEKLİLİK A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ BNP PARİBAS CARDİF EMEKLİLİK A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- BNP Paribas Cardif Emeklilik A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım

Detaylı

HALK HAYAT VE EMEKLĠLĠK A.ġ. EMANET LĠKĠT KAMU EMEKLĠLĠK YATIRIM FONU TANITIM FORMU

HALK HAYAT VE EMEKLĠLĠK A.ġ. EMANET LĠKĠT KAMU EMEKLĠLĠK YATIRIM FONU TANITIM FORMU HALK HAYAT VE EMEKLĠLĠK A.ġ. EMANET LĠKĠT KAMU EMEKLĠLĠK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLĠ BĠLGĠ BU TANITIM FORMUNDA YER ALAN BĠLGĠLER, SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN.. TARĠH VE SAYI ĠLE ONAYLANAN,.

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜĞÜ FONUN KURULUŞ AMACI MADDE 1- Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf

Detaylı

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜĞÜ

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FONU İÇTÜZÜĞÜ 1.1 Kare Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine

Detaylı

EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ

EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (B) TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. Ekinciler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

BAGIMSIZ DENETCt RAPORU

BAGIMSIZ DENETCt RAPORU D-e-loitte. ORT 8 111,s.z De,,etir,, ve Serbest Muhasebeci Mali Mu avirlik A Masla k no1 Plaza Eski BOyukdere Caddesi Maslak Mahallesi No:1 aslal

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU VE ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU VE ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU VE ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İÇTÜZÜK TADİL METNİ Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Kamu ve Özel Sektör Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım

Detaylı

A) 5 B) 10 C) 15 D) 20 E) 30

A) 5 B) 10 C) 15 D) 20 E) 30 1. Sermaye piyasası çalışanı, sermaye piyasasının onurunu ve müşterilerinin çıkarlarını kendi kişisel çıkarlarının üzerinde tutar; müşterilere açık, anlaşılır ve doğru bilgi verir ve hizmetleri zamanında,

Detaylı

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. B TİPİ NAKİT YÖNETİMİ KISA VADELİ TAHVİL ve BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. B TİPİ NAKİT YÖNETİMİ KISA VADELİ TAHVİL ve BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. B TİPİ NAKİT YÖNETİMİ KISA VADELİ TAHVİL ve BONO FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1.Türk Ekonomi Bankası A.Ş. tarafından 3794 sayılı Kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye

Detaylı

2.4. Saklayıcı Kuruluşların; Ünvanı; İMKB Takas ve Saklama A.Ş. Merkez Adresi; Hürriyet Caddesi Mecidiyeköy Yolu Sk. No: 286 Şişli 80260 İSTANBUL

2.4. Saklayıcı Kuruluşların; Ünvanı; İMKB Takas ve Saklama A.Ş. Merkez Adresi; Hürriyet Caddesi Mecidiyeköy Yolu Sk. No: 286 Şişli 80260 İSTANBUL TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FON İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1 FONUN KURULUŞ AMACI : 1.1. T.C. Başbakanlık Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı nın 17.07.1990 tarih ve 32978 sayılı yazısı ile kurulmasına

Detaylı

HSBC PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI HSBC PORTFÖY ÖPY DEĞİŞKEN ÖZEL FON UN KATILMA PAYLARININ SATIŞINA İLİŞKİN İZAHNAME

HSBC PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI HSBC PORTFÖY ÖPY DEĞİŞKEN ÖZEL FON UN KATILMA PAYLARININ SATIŞINA İLİŞKİN İZAHNAME HSBC PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI HSBC PORTFÖY ÖPY DEĞİŞKEN ÖZEL FON UN KATILMA PAYLARININ SATIŞINA İLİŞKİN İZAHNAME HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı