1. Dünya Sulama Forumu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Dünya Sulama Forumu"

Transkript

1 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları SULAMA VE DRENAJ TÜRK MİLLİ KOMİTESİ 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 1. Dünya Sulama Forumu First 29 Eylül - 03 Ekim 2013 MARDİN Değişen Dünyada Sulama ve Drenaj: Küresel Gıda Güvenliği Sorunları ve Fırsatları SERGİ KILAVUZU

2 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları

3 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 1 Bütün forum katılımcılarının firmalara ait yeni ürünleri görebilecekleri ve deneyimlerini paylaşabilecekleri sergi alanı için çadır kurulacaktır. Sergi Açılışı 29 Eylül 2013 öğle saatlerinde yapılacak olup, 2 Ekim 2013 akşamı son oturum itibari ile sona erecektir. 1- FORUM FUAR SERGİ YERİ & TARİHİ 29 Eylül - 2 Ekim 2013 Erdoba Elegance Hotel, Mardin 2- İLETİŞİM FORUM SEKRETARYASI Dekon Kongre ve Turizm Adres: Gayrettepe Mah. Esentepe Yildiz Posta Cad. Akın Sitesi 1. Blok No: 6 Kat: 1 D: Şişli - İstanbul Telefon : Faks: E-posta: sponsorship@icid2013.org Web: 3- SERGİ ALANI KATILIMI Her bir m 2 boş stand alanı Ücreti USD %18 KDV dir. (Minimum 6 m 2 stand kiralanabilecektir) 6 m 2 stand alanı USD + KDV 9 m 2 stand alanı USD + KDV 12 m 2 stand alanı USD + KDV 18 m 2 stand alanı USD + KDV 24 m 2 stand alanı USD + KDV Stand alanı yer seçimleri sözleşme imzalanması ve ödeme yapılmasının ardından yapılacak olup Elmas, Platin, Altın ve Gümüş sponsorların yer seçimlerinin ardından firmalara başvuru sırasına göre yapılacaktır. STAND ALANI ÜCRETİ İÇERİĞİ Stand başına 1 firma yetkilisi kayıdı. Stand başına beyaz octanorm malzemeden 3 taraflı duvar kurulumu. Her 3 m² ye 1 adet 100 W lık spot takılacaktır. Her standa 1 adet grup priz verilecektir. Standart renkte ve standart fontta alınlık yazısı uygulanacaktır Stand başına 1 banket masa ve 2 sandalye. Günlük genel sergi alanı temizliği yapılacak olup, stand alanları içerisinin temizliği firmaya aittir. Stand alanının içerisindeki güvenlik ve gizlilikten firma sorumludur. Sergi görevlisi yaka kartları sadece firma yetkilileri tarafından kullanılabilir. Sergi görevlisi yaka kartları, Öğle Yemekleri, Kahve Molaları, Açılış Kokteyli, Açılış Yemeği ne katılım ve sergi alanında geçerlidir. Sergi görevlisi yaka kartları ile bilimsel oturumlara giriş yapılamayacaktır. Stand Ücretine dahil olmayan hizmetler: Mobilyalar, halılar, telefon ve data hatları, elektrik, yiyecek ve içecek servisleri dahil değildir. Bu hizmetler ile ilgili olarak sayfa7 de yer alan listeden seçim yaparak sipariş formunu doldura bilirsiniz.

4 2 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları STAND ÖLÇÜLERİ STAND KURULUM VE SÖKÜM TAKVİMİ Sergi Alanının Kurulması Sergi Saatleri Sergi Alanının Kaldırılması *Saat değişiklikleri yapılabilir. 28 Eylül 2013 Saat arası 29 Eylül 2013 Saat arası 30 Eylül 2013 Saat 08:00 18:00 arası 01 Ekim 2013 Saat 08:00 18:00 arası 02 Ekim 2013 Saat 08:00 18:00 arası 02 Ekim 2013 Saat 18: arası 4- SERGİ ve STAND KATILIMCISININ KAYIT İŞLEMLERİ Tüm sergi katılımcıları foruma kayıt yaptırmak zorundadır. Sergiye katılan şirketin isminin yazılı olduğu bir kart, şirketlere temin edilir. Bu kart, sergi katılımcısına öğle yemeği ve forum sırasında resmi kahve molalarına katılma hakkı tanır. Bilimsel programa katılım için ayrıca kayıt olunması gerekmektedir. 5- EKSTRA MALZEME SİPARİŞLERİ Tüm ekstra malzeme ve diğer istekler için formların gönderilmesi için son tarih : 2 Eylül 2013 Pazartesi günü akşamına kadar forum sekreteryasına gönderilmelidir. Bu tarihten sonra gönderilecek sipariş formalarının yerine getirilmesi garanti edilmez. 6- ULAŞIM, NAKLİYE, DEPOLAMA, GÜMRÜKLEME FORUM BİLİMSEL YETKİLİLERİ VE ORGANİZASYON YETKİLİLERİ OLARAK DEKON KONGRE TURİZM hiç bir şartta stand malzelerini teslim almayacak ve depolamayacaktır. Ayrıca gümrük işlemlerinden hiç şekilde mesul olmayacaktır.

5 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 3 Tüm nakliye, ve gümrükleme işlemlerini yapmak üzere aşağıda detaylı bilgileri verilen firma yetkili kılınmıştır Yetkili Taşıma ve Gümrükleme Firması ile aşağıdaki kontak bilgilerinden ulaşabilirsiniz. ExpoLOGIST Ltd. Giyimkent, C3 Blok, 8.Sk., No: B194/122 Atisalani - Esenler TR ISTANBUL / TURKEY Phone: +90 (0) Pbx. Ext.:106 Fax: +90 (0) Mr.Erkin Atalay, Proje Koordinatörü erkin.atalay@expologist.com Tel: Mr.Gursoy Dagtekin, Proje Koordinatörü gursoy.dagtekin@expologist.com Tel: DEPOLAMA Forum sırasında fuar alanında limitli bir depolama alanı fuar katılımcılarının limitli sayıda gerekli malzemelerini bırakmaları için yer alacaktır. Bırakılmış Malzemeler Fuar saatleri sona erdikten sonra fuar alanında genel alanlarda bırakılmış olan malzemeler den DEKON KONGRE TURİZM sorumlu olmayacaktır. Bu tür malzemeler atık malzeme olarak değerlendirilip fuar alanından atılacaktır. 7- STAND ALANI HİZMETLERİ 1. INTERNET BAĞLANTISI Wireless internet connection will be available upon request and will be quoted as in below; Service 1 4 günlük kullanım bedeli 4 MEGAbit Internet Connection USD YİYECEK İÇECEK SERVİSLERİ Fuar alanındaki Yiyecek ve içecek servisleri talepleriniz için Organizasyon sekraeteryası ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Dışardan yiyecek ve içecek getirilmesi kabul edilmemektedir.

6 4 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 9 - STAND EKSTRA MALZEMELERİ Aşağıdaki listede yer almayan servisler için lütfen Forum Sekreteryası ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Tüm fiyatlara %18 KDV ilave edilecektir.

7 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 5

8

9 7 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları SİPARİŞ FORMU Lütfen Formu doldurarak Forum Sekreteryasına 2 Eylül 2013 tarihine kadar veya faks yoluyla göndermenizi rica ederiz. sponsorship@icid2013.com Fax: A. Firma Bilgileri : Firma Adı :... Adresi:... İllgili Kişi Adı & Soyadı :... Telehon:... Faks:... Mobile Telefon : B. Ekstra Malzeme & Mobilya Listesi Kod Ürün Birim Fiyat Adet Toplam 4 MEGAbit Internet bağlantısı USD Cam Masa USD Beyaz Katlanan Masa USD Beyaz Kare Masa USD Cam Bar Masası USD Banko 1m. Beyaz USD Beyaz Kilitli Dolap USD Yatay vitrin USD Dikey Vitrin USD Banko USD Beyaz Deri Sandalye USD Siyah Deri Sandalye USD Hilton Sandalye USD Aluminum Sandalye USD Kahverengi Deri Sandalye USD Kahverengi Jodi Deri Sandalye USD Deri Jodi Bar Sandalyesi USD Siyah Bar Sandalyesi USD Kırmızı Tekli Koltuk USD Kırmızı Çiftli Koltuk USD Kahverengi Deri Çiftli Koltuk USD Panel USD Poster Panosu USD Kapı USD Beyaz raf (adet) USD Askılık 1m. USD Ayaklı Askılık USD Broşurluk USD 100

10 8 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 028 Çöp Kovası USD Su Isıtıcısı USD Mini Buzdolabı USD Plasma TV (günlük kiralama bedeli) USD Spotlight 100W USD Spotlight 150W USD Spotlight 400W USD Uzatma Kordonu USD Rip Halı (1 m 2 fiyatı) USD Parke Kaplama (1 m 2 fiyatı) USD Su Sebili USD A3 Broşürlük USD 125 TOPLAM %18 KDV GENEL TOPLAM C. FATURA DETAYLARI Firma Ticari Adı :... Fatura Adresi :... Vergi Dairesi:... Vergi No:... D. Ödeme Kredi Kartı İle Bu fromada yer alan toplam tutar olan... USD nin Dekon Kongre Turizm Hizmetleri A.Ş tarafından kredi kartımdan tahsil edilmesini onaylıyorum. Kart Sahibinin Adı : Kart Numarası : Son Kullanım tarihi : / CVC Numarası : (Kartın arka yüzünde yer alan 3 sayılı numara) _ Tarih : / / 2013 İmza:

11 1. Dünya Sulama Forumu & 64. İcra Konseyi Toplantıları 9 SERGİ KATILIM KURALLARI 1. Firmalar kendi standının güvenliğinden sorumludur. Firma standlarına gelecek herhangi bir zarar veya kayıptan DEKON veya Otel sorumlu tutulamaz. DEKON veya Otel, FİRMA nın standında sergilediği malzemelerin sigortasından da sorumlu değildir. 2. Firma, hırsızlık, yangın, fırtına, tabii afetler, milli güvenlik, savaş genel ve özel grevler ve lokavt gibi durumlardan uğrayacağı zarar ve ziyandan ayrıca yukarıda yazılı sebeplerden yada fors major kabul edilen diğer hallerden dolayı, fuarın geç açılması, ertelenmesi, yarıda kesilmesi veya hiç açılmaması hallerinde, organizatörün herhangi bir sorumluluk yüklenemeyeceğini kabul eder. 3. Firmalar sadece kendisine tahsis edilmiş stand alanını kullanacaktır ve stand alanının dışında promosyonel faaliyetler yapamayacaktır. Firmalar tarafından kullanılacak herhangi görsel, basılı ve/veya promosyonel materyal, diğer standlardaki firmaları rahatsız edecek veya engelleyecek şekilde olmamalıdır. (Örn: Yüksek sesli müzik, büyük stand görselleri vs). 4. Özel üretilen standlarda çimento, kum, plaster ve tuğla gibi malzemeler kullanımı kesinlikle yasaktır. Firmalar kurulum, sergi ve söküm süresincesergi alanı zemini, duvarları ve sütunlarına gelebilecek her türlü hasardan sorumludurlar. Önceden izin alınmaksızın sergi alanı duvar, zemin, sütun ve tavanına bayrak, poster ve benzeri malzemelerin asımı/yapıştırılması yasaktır. 7. Kurulum ve söküm saatleri bilimsel program saatlerine göre kesin olarak ayarlanmıştır. Firmalar bu saatlere uymak zorundadırlar. 8. Forum sekreteryası açılış öncesinde ve günlük olarak sergi alanının genel temizliğini sağlamaktadır (standlar hariç) Firmalar kendi standlarının temizliğini sağlamak zorundadırlar. 9. Stand alanında izinsiz gösteri ve defile yapmak, diğer standları rahatsız edecek şekilde yüksek sesle müzik ve video yayını yapmak veya herhangi bir gürültü odağı oluşturmak, fiziki veya herhangi bir şekilde diğer standlara rahatsızlık vermek, yangın önleme kurallarına aykırı aktiviteler yapmak ve malzemeler kullanmak, reklam amaçlı canlı manken dolaştırmak yasaktır. YUKARIDA YAZILAN SERGİ KATILIM KURALLARINI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM. FİRMA ADI : AD / SOYAD : KAŞE & İMZA : 5. Sergi alanındaki herhangi bir kusur veya hasar kurulum esnasında forum sekreteryasına bildirilmelidir. Firmanın fuar alanından ayrılmasını takiben kaydedilen hasarlar firmaya fatura edilecektir. 6. Sergi alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. Yiyecek & içecek servisi isteğiniz için lütfen forum sekreteryası ile irtibata geçiniz.

12 PAYDAŞLAR & SPONSORLAR 1.Kamu Paydaşları T.C. MARDİN VALİLİĞİ 2.Teknik Paydaşlar

ÜRÜNLERİMİZ. Stand. Ekipmanları

ÜRÜNLERİMİZ. Stand. Ekipmanları ÜRÜNLERİMİZ Aydınlatma Ekipmanları Stand Mobilyaları Stand Ekipmanları AYDINLATMA EKİPMANLARI Stok Kod No: ARMT.0013 400 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0014 500 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0010 150 W HELOJEN SPOT

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ. Sergileme Ekipmanları

ÜRÜNLERİMİZ. Sergileme Ekipmanları ÜRÜNLERİMİZ Aydınlatma Ekipmanları Mobilya Grupları Sergileme Ekipmanları AYDINLATMA EKİPMANLARI Stok Kod No: ARMT.0013 400 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0014 500 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0010 150 W HELOJEN

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

E-mail: teknik@ifo.com.tr Faks No: 0212 288 36 11

E-mail: teknik@ifo.com.tr Faks No: 0212 288 36 11 TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2011 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Standart Stand (İFO tarafından tedarik edilir) (Lütfen FORM B yi doldurunuz.) Özel Dekorasyon (Lütfen

Detaylı

YENi NESiL STAND HiZMETi

YENi NESiL STAND HiZMETi YENi NESiL STAND HiZMETi www.modelstand.com.tr MODEL STAND NEDİR? Model Stand, fuara katılım gösteren firmaların fuar süresince kiralamış oldukları Özel standın standardize edilmiş halidir. Model Stand

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz. SPONSORLUK DOSYASI Değerli Meslektaşlar, Sizleri 15-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Mardin de yapılacak olan VI. Mezopotamya Tıp Kongresine (VI MMC) davet etmek istiyoruz. Gelecek kongremizi uluslararası ve

Detaylı

/ mobilya kiralama /

/ mobilya kiralama / / mobilya kiralama / CMT Mobilya Tasarım Ve Kiralama Hiz. Ltd. Şti. Adres: Simay İş Merkezi Kat:-2 Beylikdüzü/İSTANBUL Telefon: 0212 876 06 80 Fax: 0212 876 06 79 E-posta: info@cmtexpo.net mobilya kiralama

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

Özel Dekorasyon Firması İletişim Bilgileri:

Özel Dekorasyon Firması İletişim Bilgileri: TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2011 12 Özel Stand Katılım Bildirim Formu FORM A * Lütfen Özel Stand Katılım Bildirim Formlarınızı en geç 09 Mayıs 2011 tarihine kadar elimizde olacak şekilde ve istenen formatlarda

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 12 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılımcı: Fuar Sorumlusu: Katılım Tipi * Lütfen Fuar Katılım Tipi Bildirim Formlarınızı en geç 23 Ekim 2009 tarihine kadar elimizde olacak

Detaylı

FUTURE FISH EURASIA 2010

FUTURE FISH EURASIA 2010 KATILIMCI EL KİTABI FUTURE FISH EURASIA 2010 5. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı 16 18 Eylül 2010 Uluslararası İzmir Fuar Alanı Salon 2 Kültürpark

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter SPONSORLUK DOSYASI DÜZENLEME KURULU Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter DÜZENLEME KOMİTESİ İmre Altuğlu Gülden Çelik Candan Çiçek Dilek Çolak Selda Erensoy Koray Ergünay

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015 TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar İFO tarafından

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. 06 MAYIS Açılış : 0:00 Kapanış : 8:00 06-07-08 C UMA - CUMART ESİ PAZAR Reklam Alanları Kılavuzu BU FUAR 574 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014 TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar ĐFO tarafından

Detaylı

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye standında katılmak

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 12 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılımcı: Yetkili: Telefon: Fax: E-mail: Fuar Sorumlusu: Cep Tel : Katılım Tipi 1- Standart Modüler Stand kurdurmak istiyoruz. 2a: Stand

Detaylı

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016.

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016. TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES 12-15 Ekim 2016, Konya www.tx2016.org Sende en iyi ne varsa dostuna onu ver Hz. Mevlana SPONSORLUK DOSYASI KATKIDA BULUNANLAR ORGANİZASYON

Detaylı

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU 08 11 Kasım, 2012 SUENO HOTEL, Antalya TÜRKİYE SPONSORLUK VE SERGİ PROSPEKTÜSÜ Değerli Sponsorlar, Sizlerin katılım ve katkılarıyla beşincisini gerçekleştireceğimiz

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI. SPONSORLUK DOSYASI

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI.  SPONSORLUK DOSYASI ULUSAL KONGRESi ULUSLARARASI KATILIMLI 13-16 Nisan 2017 Perissia Hotel & Convention Center Kapadokya - Nevşehir www.endouroloji2017.org SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER KONGRE ADI: 12. Ulusal Endoüroloji

Detaylı

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul 3. Periferik Nish A Blok Kat:8 No: 47-48 Çobançeşme Sanayi Cad. 11, Yenibosna, Bahçelievler 34196 - Türkiye T. 212 221 17 30 / 38 F. 212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr www.tkd.org.tr 3. Periferik TÜRK KARDİYOLOJİ

Detaylı

DAVET. Değerli meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli meslektaşlarımız, DAVET Değerli meslektaşlarımız, Ülkemizde Klinisyen Veteriner Hekimlik hızla gelişmekte, hizmet alanları çeşitlenmekte buna bağlı olarakda yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Başta eğitim konusu olmak üzere,

Detaylı

Davet. Değerli Meslektaşlarım,

Davet. Değerli Meslektaşlarım, Davet Değerli Meslektaşlarım, 6-8 Şubat 2015 tarihleri arasında, %100 pratik kongremizin dördüncüsü Kıbrıs ta gerçekleşecektir. Günlük pratik uygulamaların ele alınacağı kongremizde kardiyovasküler hastalıkların

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası 10 Aralık 2013 // Four Seasons The Bosphorus Hotel Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Telefon Numarası Faks Numarası Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

STAND TASARIM KATALOĞU

STAND TASARIM KATALOĞU STAND TASARIM KATALOĞU INHOUSE Hakkında INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Yıllık Bilimsel Toplantısı 03 EKİM 2015 Rixos Grand Otel, Ankara

Yıllık Bilimsel Toplantısı 03 EKİM 2015 Rixos Grand Otel, Ankara DUYURU Değerli Meslektaşlarımız olarak 3 Ekim 2015 de Ankara Rixos Otel de bir gün sürecek bir toplantı düzenliyoruz. Daha önceki yıllarda da düzenlediğimiz benzer toplantılara hem Radyoloji camiasından,

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri 14/08/2012 World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri 5-8 Kasım 2012 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, 1-3 MAYIS 2014 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu' da düzenlenecek olan 3. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası

Detaylı

Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI

Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI Stratejik Ortağımız FUAR DOSYASI GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Süzer Plaza, Askerocağı Caddessi, No:6, 34367 Elmadağ, 34367 İstanbul Zirve

Detaylı

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013 TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon Tip 1 (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Ka2lımcılar,

DAVET YAZISI. Değerli Ka2lımcılar, DAVET YAZISI Değerli Ka2lımcılar, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesi Ege Un Sanayicileri Derneği (EUSD), Ege Bölgesinde ki; un sektörüne hizmet veren kuruluşları bir çag algnda toplayan, sürekli

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

PLATİN SPONSOR: 40 000

PLATİN SPONSOR: 40 000 PLATİN SPONSOR: 40 000 Bu paket firmanızın etkinliğe en üst düzeyde katılımını sağlayan fiili bir ortaklıktır. Sizin tercihleriniz doğrultusunda önceden planlanmış ve onaylanmış toplantı programı. Tüm

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

12-13 KASIM 2016 HILTON CONVENTION CENTER İSTANBUL. www.futuredsummit.org SPONSORLUK DOSYASI

12-13 KASIM 2016 HILTON CONVENTION CENTER İSTANBUL. www.futuredsummit.org SPONSORLUK DOSYASI www.futuredsummit.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli Katılımcılar, 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Hilton Kongre Merkezi nde Eğitimde Yıkıcı İnovasyon ve Yaratıcı Çözümler temasıyla birincisini düzenleyeceğimiz

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Fotoğraf: Prof. Dr. Ayla San

Fotoğraf: Prof. Dr. Ayla San Fotoğraf: Prof. Dr. Ayla San DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarım; 26-29 Nisan 2012 tarihleri arasında V. Ülkemizde Diyalizde Kalite Kongresi Bafra-Kıbrıs ta başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olup unutulmaz

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarımız, Sekizinci Ulusal Larengoloji Kongresi 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacaktır. Larengoloji alanında

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20'sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

TÜRK YE KÖRFEZ B RL KONSEY (K K) 1. FORUMU 5-7 UBAT 2012 FOUR SEASONS OTEL, ISTANBUL Taslak Program

TÜRK YE KÖRFEZ B RL KONSEY (K K) 1. FORUMU 5-7 UBAT 2012 FOUR SEASONS OTEL, ISTANBUL Taslak Program TÜRKYE KÖRFEZ BRL KONSEY (KK) 1. FORUMU 5-7 UBAT 2012 FOUR SEASONS OTEL, ISTANBUL Taslak Program 05 UBAT 2012, PAZAR Delegelerin Gelii 14.00-17.30 - Kayt, Four Seasons Otel (Ground Floor, Foyer) 18.30-19.00

Detaylı

Değerli Firma Temsilcileri

Değerli Firma Temsilcileri Değerli Firma Temsilcileri Derneğimizin Kuruluşunun Temel amacına uygun olarak geçen yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz III. Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi nde bir çok bilim insanının birikim

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI // BRÜKSEL // // KÖLN // Tarih: 25/11/2017 Hotel Metropole Tarih: 26/11/2017 Pullman Hotel Köln Brüksel Programı 23/11/2017 Perşembe 18:00 Brüksel

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler.

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler. Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler S P O N S O R LU K BiLGiLERi Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı

Detaylı

II.Yumurta Zirvesi 5-8 Kasım 2015 Papillion Ayscha Otel Belek /Antalya. www.yumurtazirvesi2015.com

II.Yumurta Zirvesi 5-8 Kasım 2015 Papillion Ayscha Otel Belek /Antalya. www.yumurtazirvesi2015.com II.Yumurta Zirvesi 5-8 Kasım 2015 Papillion Ayscha Otel Belek /Antalya Birlikte Düşünmek, Birlikte Hareket etmek Değerli Üreticiler, Saygıdeğer Paydaşlar, Yumurta Üreticileri Merkez Birliği olarak, geniş

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. 28-29 Nisan 2014. www.intergeo-eurasia.com. www.seismic-safety.net E U R ASIA

Katılımcı Kılavuzu. 28-29 Nisan 2014. www.intergeo-eurasia.com. www.seismic-safety.net E U R ASIA Connecting Global Competence Katılımcı Kılavuzu E U R ASIA Konferans ve Fuar www.intergeo-eurasia.com www.seismic-safety.net 28-29 Nisan 2014 WOW Kongre Merkezi, İstanbul Ziyaret Saatleri 10:00-18:00 Organizasyon

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz.

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Davet Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Klinik Eczacılık, Farmasötik Bakım, Akılcı İlaç Kullanımı,

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye Connecting Global Competence www.sesa-build.com ICC İstanbul, Türkiye Organizasyon MMI Eurasia Fuarcılık powered by supported by Katılımcı Kılavuzu İÇİNDEKİLER PAGE. GENEL BİLGİ..Fuar Künyesi..Organizatör

Detaylı

4th INTERNATĐONAL BUILDING PHYSICS CONFERENCE 15-18 Haziran 2009, ISTANBUL

4th INTERNATĐONAL BUILDING PHYSICS CONFERENCE 15-18 Haziran 2009, ISTANBUL 4th INTERNATĐONAL BUILDING PHYSICS CONFERENCE 15-18 Haziran 2009, ISTANBUL Yapı Fiziği konusunda her üç yılda bir gerçekleştirilen International Building Physics Conference, 15-18 Haziran 2009 tarihlerinde

Detaylı

IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ. SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ

IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ. SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI 26-27-28 EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ BTKS 2019 KAPSAMINDA DESTEK OLUNABİLECEK ETKİNLİKLER 1-ANA

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 SPONSORLUK DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 3 GENEL BİLGİLER 4 SPONSORLUK AKTİVİTELERİ 5-7 SPONSORLUK PAKETLERİ 8-9 KAYIT BİLGİLERİ

Detaylı

Deðerli Meslektaþlarýmýz, Türkiye Milli Pediatri Derneði tarafýndan düzenlenen Ankara Pediatri Günleri 09-10 Nisan 2010 tarihleri arasýnda Ankara Bilkent Otel de yapýlacaktýr. Pediatri alanýnda güncel

Detaylı

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa Sayın Yetkili, 26 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 7. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

Değerli meslektaşlarımız,

Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitlerin Takip ve Tedavisinde Yaklaşım & Akılcı Antibiyotik Kullanım Kursları Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitle Savaşım Derneği (VHSD) ve Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

Detaylı

29-30-31 MAYIS 2014 ELEKTRİK PİYASASI EĞİTİM, PANEL, MORAL ETKİNLİĞİ EĞİTMEN VE PANELİSTLERİMİZDEN KATILIM TEYİDİ ALINMIŞTIR.

29-30-31 MAYIS 2014 ELEKTRİK PİYASASI EĞİTİM, PANEL, MORAL ETKİNLİĞİ EĞİTMEN VE PANELİSTLERİMİZDEN KATILIM TEYİDİ ALINMIŞTIR. 29-30-31 MAYIS 2014 ELEKTRİK PİYASASI EĞİTİM, PANEL, MORAL ETKİNLİĞİ EĞİTMEN VE PANELİSTLERİMİZDEN KATILIM TEYİDİ ALINMIŞTIR. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SAYIN TANER YILDIZ VE HEYETİ AÇILIŞ İÇİN DAVETLİMİZDİR.

Detaylı

3. ULUSLARARASI MEDİKAL YAZILIM KONGRESİ Radisson Blu Hotel Şişli 05-07 Mayıs 2016 /İstanbul

3. ULUSLARARASI MEDİKAL YAZILIM KONGRESİ Radisson Blu Hotel Şişli 05-07 Mayıs 2016 /İstanbul 3. ULUSLARARASI MEDİKAL YAZILIM KONGRESİ Radisson Blu Hotel Şişli 05-07 Mayıs 2016 /İstanbul EDC, Diyabet Eğitim Merkezi WAME, Dünya Medikal Editörler Birliği EMAME Doğu Akdeniz Medikal Editörler Birliği

Detaylı