YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ EN BAŞARILI YÖNETİM DANIŞMANLIĞI PROJE ÖDÜLLERİ 2014 BAŞVURU FORMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ EN BAŞARILI YÖNETİM DANIŞMANLIĞI PROJE ÖDÜLLERİ 2014 BAŞVURU FORMU"

Transkript

1 YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ EN BAŞARILI YÖNETİM DANIŞMANLIĞI PROJE ÖDÜLLERİ 2014 BAŞVURU FORMU ÖDÜLE BAŞVURULAN PROJE ADI: DANIŞAN DANIŞMAN KURULUŞ ADI KURULUŞ ADI KURULUŞ ADRESİ KURULUŞ ADRESİ ÇALIŞAN SAYISI ÇALIŞAN SAYISI WEB SİTESİ PROJE SORUMLUSU ADI ve SOYADI Görevi Telefon PROJENİN BAŞLANGIÇ ve BİTİŞ TARİHİ : KURULUŞ WEB SİTESİ PROJE SORUMLUSU ADI ve SOYADI Görevi Telefon Başlangıç. /./.. Bitiş. /./.. PROJENİN BAŞVURDUĞU KATEGORİ EĞİTİM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KALİTE / ÇEVRE STRATEJİ ve YÖNETİM SİSTEMLERİ

2 Proje Özeti (en fazla 200 kelime)

3 1. PROJE İHTİYACININ, KAPSAM ve KAYNAKLARININ BELİRLENMESİ SÜRECİ * Lütfen aşağıdaki kriterleri Yönetim Danışmanlığı Projeniz doğrultusunda kapsamlı yanıtlayınız. Kriterlere yönelik açıklamalarda belirtilen soruların yanıtlarının da olmasına özen gösterin. ** Anlatımlarınızı, gerekli gördüğünüz durumlarda şekil, grafik ve resimlerle destekleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz doküman Jüri Üyeleri tarafından, Jüri toplantısı öncesinde incelenecek ve sunumunuz sırasında açık olmadığı düşünülen alanlar ile ilgili detay istenebilecektir. Proje konusu, kapsamı ihtiyaca göre mi belirlenmiştir? İhtiyaç neye göre tanımlanmıştır? Proje önceliklendirmesi nasıl yapılmıştır? Danışman adayları nasıl/ neye göre belirlenmiştir? Danışman seçim sürecinde; danışmanın sunduğu teklifler, teklif öncesi görüşmeler, gerçekleştirilmiş midir? Proje tanımı, kaynak planlama net olarak tanımlanmış mıdır? Danışmanın teklif hazırlama süreci beklenen kalite ve detayda mıdır? Projenin tanımlanması, kapsam ve kaynak detayı ile sunulmuş mudur? Teklifler nasıl değerlendirilmiştir? Proje başlangıcı öncesinde tanımlı hale gelen noktalar yeterli detayda mıdır? Sözleşme ve Gizlilik anlaşması imzalanmış mıdır? 2. METODOLOJİNİN / STANDARTLARIN ORTAYA KONULMASI, KURUMLA UYUMLAŞTIRILMASI SÜRECİ Teklif sonrası detay iş planı yapılmış mıdır? Danışman, proje planına göre yaklaşımlarını detaylandırmış mıdır? Proje ekibinin belirlenmesi ve bilgilendirilmesi proje başlangıcında gerçekleştirilmiş midir? Proje hedefleri, KPI lar belirlenmiş midir? Belirlenen KPI lar kuruma, proje dinamikleri ve kapsamına göre doğru mudur? Projede uygulanacak metodoloji genel standart ya da Yönetim Danışmanlığı yaklaşımlarını karşılar nitelikte midir?

4 3. PROJE UYGULAMASININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PROJE YÖNETİMİ Proje tanımlanan zaman ile uyumlu mu gerçekleştirildi? Projede hedeflenen iletişim kanalları kullanıldı mı? Projede başlangıçta belirlenen düzende toplantılar gerçekleştirildi mi? Projede başlangıçta belirlenen sıklık ve kapsamda raporlama ve/veya bilgilendirme gerçekleşti mi? Proje başındaki maliyette sapma oldu mu? Proje teklifinde belirlenen çıktılara ulaşıldı mı? Proje teklifinde tanımlanan gelişim sağlandı mı? Sözleşme ve gizlilik anlaşmasına aykırı bir durum ile karşılaşıldı mı? Proje ile ilgili kurum içi memnuniyet ne düzeyde - (yönetici / çalışan)? Projenin iş ortakları/ işbirliği yapılan kurumlar/ paydaşlara etkileri doğrultusunda memnuniyetleri ne düzeyde? 4. PROJE PERFORMANSININ ÖLÇÜLMESİ Projede üretilen değere ilişkin KPI ları ölçüldü mü? (KPI değerler ölçülmüş olmalı / ölçümler doğrulanmış olarak değerlendiren komiteye sunulmalı) Proje sonuçlarına ilişkin raporlama gerçekleştiriliyor mu? Proje sonuçlarındaki gelişim hedeflerle uyumlu mu? KPI ların kısa orta uzun vadeli hedefleri tanımlandı mı? KPI seti objektif, doğru detay ve kapsamda mı? KPI seti kalitesi yeterli mi? 5. PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASI Geliştirilen sistem/yaklaşım ile ilgili kurum içinde gerekli düzeyde ve doğru kişilere eğitim bilgilendirme yapıldı mı? Geliştirilen sistem/yaklaşım ile ilgili kurum içinde gerekli düzeyde ve doğru kişilere eğitim bilgilendirme yapıldı mı? Proje sonuçlarının birincil ve ikincil paydaşlar üzerindeki etkilerinin / yaratılan değerin ölçülmesine ilişkin yaklaşım geliştirildi mi? Sistemin/ yaklaşımın uygulamaya alınması sağlandı mı? Uygulamaya geçiş aşamasındaki soru ve sorunların tamamı yanıtlandı /çözümlendi mi? Sistem/ yaklaşımda kurum içi öğrenme/geliştirmeyi gerçekleştirecek taraflar tanımlandı mı? Geliştirilen sistem / yaklaşım ile ilgili uygulamayı, geliştirmeyi, temel prensipleri açıklayan dokuman/ yazılım kuruma sunuldu mu? Oluşturulan kurumsal/ sistematik yapının otokontrol sağlayan, kendi kendine öğrenmeyi ve yenilenmeyi (değişime/gelişime uyumu) kişilerden bağımsız gerçekleşmesini sağlayan yapı olması için nasıl bir yaklaşım oluşturulmuştur?)

5 6. PROJE KAYNAKLI DEĞİŞİMİN YÖNETİLMESİ Proje hedeflerinin kurum çalışanları tarafından içselleştirilmesi, kavranması, uygulamalara yansıtılması için çalışmalar gerçekleştirildi mi? ÖRNEK? Projede iç iletişime yönelik uygulamalar yapıldı mı? ÖRNEK? Dış paydaşlara ilişkin proje ile ilgili çalışmalar gerçekleştirildi mi? Bilgilendirme, görüş ve öneri alma aşamaları nasıl gerçekleştirildi? Değişim ölçüm sonuçları değerlendirildi mi?. İlişkilerdeki memnuniyet, marka tanınırlığı, kurumsal yönetim kültürünün değişime uyumu, endeksleri gibi. Değişimde insan kaynağı, yapı, süreç, kültür boyutlarının dengesi uyumu sağlandı mı? Nasıl? 7. Varsa eklemek istedikleriniz:

6 Başvuru formunun 3 basılı kopya ve 4 CD olarak hazırlanarak en geç 28 Şubat 2014 tarihine kadar Derneğimize iletilmesi gerekmektedir. Hazırladığınız başvuru formu ön incelemeye alınacak, eksiklikler ve kategori seçimi ile ilgili gerekli görülmesi halinde size geri dönüş yapılacaktır. Değerlendirme için Jüri ye sunum yapılacaktır. Sunum tarihi bildirilecektir. Tüm başvurular saklı tutularak Zirve gününde açıklanacaktır. Yönetim Danışmanları Derneği, Başarılı Yönetim Danışmanlığı Proje Ödülleri yönetmeliğinde ifade edilen şartları ve kuralları kabul ediyorum ve yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu beyan ediyorum, Proje ve kurumları temsilen Ad - Soyad : Tarih:...\...\2014 İmza Proje Başvuru Bedelinin Yatırılacağı Hesap Bilgileri Yönetim Danışmanları Derneği / İktisadi İşletmesi Finansbank : (Koşuyolu Şubesi) IBAN : TR İletişim: Sevda Kılıç Yönetim Danışmanları Derneği Koşuyolu Caddesi Salih Omurtak Sokak No:5 Koşuyolu Kadıköy İstanbul Telefon : Mobil : genelsekreterlik@ydd.org.tr

TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2018

TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2018 TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2018 Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Başvuru Formu Sayfa 1/7 Lütfen Ön Başvuru Formunu doldurduktan

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2019

TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2019 TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2019 Aile Şirketi Bilgileri Kuruluşun Unvanı İletişim Adresi (*), Şehir İnternet sayfası Ana Faaliyet Alanı Sektörü Ürün

Detaylı

Gönülden Ödüller 2015

Gönülden Ödüller 2015 Gönülden Ödüller 2015 Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri Gönülden Ödüller 2015 Yönetmeliği Bu yönetmelik, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği nin (ÖSGD) Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri; GÖNÜLDEN ÖDÜLLER 2015

Detaylı

İNSANA DEĞERDE LİDERLİK BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU KOBİ

İNSANA DEĞERDE LİDERLİK BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU KOBİ İNSANA DEĞERDE LİDERLİK BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU KOBİ 2019 PERYÖN İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2019 BAŞVURU SÜRECİ GENEL ÇERÇEVE 2019 yılında iki ana kategoride ödül verilecektir. Bu kategoriler şunlardır:

Detaylı

İNSANA DEĞERDE LİDERLİK BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU BÜYÜK ÖLÇEKLİ İŞLETMELER

İNSANA DEĞERDE LİDERLİK BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU BÜYÜK ÖLÇEKLİ İŞLETMELER İNSANA DEĞERDE LİDERLİK BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU BÜYÜK ÖLÇEKLİ İŞLETMELER 2019 PERYÖN İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2019 BAŞVURU SÜRECİ GENEL ÇERÇEVE 2019 yılında iki ana kategoride ödül verilecektir.

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz.

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz. 1 AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı; insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak ve örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz.

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz. 1 AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı; insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak ve örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre

Detaylı

ESKİ HÜKÜMLÜ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2018/1. Dönem)

ESKİ HÜKÜMLÜ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2018/1. Dönem) Hakiki Reklam; Hibe almak için,aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey Brüksel Uzmanları Danışmanlık güvencesi ile ; www.isplaniornekleri.com'da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çalışma İş Sağlığı ve Güvenliği

Detaylı

Değerli Yetkili, Kuzey Yıldızı na ulaşma yönündeki yolculuğunuzda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sumer TÖMEK BAYINDIR

Değerli Yetkili, Kuzey Yıldızı na ulaşma yönündeki yolculuğunuzda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sumer TÖMEK BAYINDIR Değerli Yetkili, Öncelikle, bu yıl ilk kez düzenlenmekte olan TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü ne gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. Aşağıda yer alan ödül takvimimiz

Detaylı

SPK Bilgi Sistemleri Tebliğleri Uyum Yol Haritası

SPK Bilgi Sistemleri Tebliğleri Uyum Yol Haritası www.pwc.com.tr Ocak 2018 SPK Bilgi Sistemleri Tebliğleri Uyum Yol Haritası Bilgi Sistemleri Yönetimi Tebliği ve Denetim Tebliği 05.01.2018 tarih 30292 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmış ve yayımı tarihinde

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz.

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz. 1 AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı; insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak ve örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre

Detaylı

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Daha ayrıntılı bilgi için: Rabia Başay rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Doğadaki uyumu projelerinize taşıyın... Hizmet Sektörü Firmaları için Uluslararası ERP Yazılımı -

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

MerSis. Bilgi Teknolojileri Bağımsız Denetim Hizmetleri

MerSis. Bilgi Teknolojileri Bağımsız Denetim Hizmetleri MerSis Bağımsız Denetim Hizmetleri risklerinizin farkında mısınız? bağımsız denetim hizmetlerimiz, kuruluşların Bilgi Teknolojileri ile ilgili risk düzeylerini yansıtan raporların sunulması amacıyla geliştirilmiştir.

Detaylı

626 No.lu Karar ekidir. 1 BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. D E N E T İ MDEN SORUMLU K O M İ T E GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1.

626 No.lu Karar ekidir. 1 BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. D E N E T İ MDEN SORUMLU K O M İ T E GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. D E N E T İ MDEN SORUMLU K O M İ T E GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 626 No.lu Karar ekidir. 1 1.KURULUŞ Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri:X, No:22 sayılı

Detaylı

0212 252 29 00 / 151 &152 ebuyukbay@iso.org.tr (ÖDÜL Konu başlığı ile)

0212 252 29 00 / 151 &152 ebuyukbay@iso.org.tr (ÖDÜL Konu başlığı ile) ÖDÜL BAŞVURUSU İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN VE BAŞVURU DOSYASININ HAZIRLANMASI SIRASINDA İSO ÇEVRE ŞUBESİ'NDEN YOL GÖSTERİLMEK ÜZERE DESTEK ALINABİLİR. 0212 252 29 00 / 151 &152 ebuyukbay@iso.org.tr

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz.

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz. 1 AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı; insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak ve örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre

Detaylı

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden 1.KURUMSALLAŞMA DÖNGÜSÜNÜN HIZLANDIRILMASI 1.1. Akreditasyon, Yönetim Sistemlerinin revize edilmesi ve yeni yönetim sistemlerinin kurulması 1.1.1. Yönetim sistemi konusunda danışmanlık hizmeti alınması

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ 2018 YILI UYGULAMA REHBERİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ 2018 YILI UYGULAMA REHBERİ AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ YILI UYGULAMA REHBERİ KALİTE YÖNETİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ SUNUŞ Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi, 2017 yılı içerisinde Yüksek Öğretim Kurulu tarafından, Kurumsal

Detaylı

AVRUPA GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2013

AVRUPA GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2013 AVRUPA GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2013 I. BÖLÜM: Genel Bilgiler 1. Başvuru Sahibinin Bilgileri Kurum/Kuruluş Adı: (tanıtım faaliyetlerinde bu isim kullanılacaktır) Posta Adresi: B AŞVURU FORMU Ülke:

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci SBB Capital Partners Hizmetleri SBB Capital Partners Türkiye yatırım yönetiminde 4 farklı alanda müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket satın alma ve birleşme

Detaylı

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Place image here with reference to guidelines Serhat Akmeşe

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

TÜBİTAK. TEKNOLOJI ve YENILIK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) BAŞVURU FORMU

TÜBİTAK. TEKNOLOJI ve YENILIK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) BAŞVURU FORMU TÜBİTAK TEKNOLOJI ve YENILIK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI BAŞVURU FORMU AÇIKLAMALAR 1514 -Girişim Sermavesi Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK

Detaylı

Genel Değerlendirme Çerçevesi. Genel Degerlendırme Çerçevesı Egıtım Sunumu

Genel Değerlendirme Çerçevesi. Genel Degerlendırme Çerçevesı Egıtım Sunumu Sunum 2 Genel Değerlendirme Çerçevesi 1 CAF ın amaçları Toplam kalite yönetimine giriş, özellikle kamu sektörüne uyarlanmış Kullanımdaki çeşitli modeller için bir köprü oluşturmakta Kıyaslamayı kolaylaştırmakta

Detaylı

Otomatik Katılım Sistemi

Otomatik Katılım Sistemi Otomatik Katılım Sistemi Sayın Yetkili, Çalışanlarınızın Otomatik Katılım ile Bireysel Emeklilik Sistemi ne aktarılmasına yönelik işleyiş hakkında bilgiyi içeren teklifimizi ekte bilgi ve görüşlerinize

Detaylı

11UY İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar

11UY İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar 11UY0017-6 İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı Giriş Ulusal yeterlilikler;

Detaylı

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU Misyonumu (Varlık Sebebimiz) Ailede birlik, işletmede sürdürülebilirlik söylemi ile ülkemiz aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına önderlik etmek VİZYONUMUZ (Hedefimiz)

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

ŞARTNAME: ŞİRKET KURULUŞ HİZMETİ REF NO: BPRM18/HZM/001

ŞARTNAME: ŞİRKET KURULUŞ HİZMETİ REF NO: BPRM18/HZM/001 12/12/2018 ŞARTNAME: ŞİRKET KURULUŞ HİZMETİ REF NO: BPRM18/HZM/001 Teklif Verilecek Kurum Bilgileri: Kurum Adres İnsani Gelişme Vakfı Koşuyolu Mah. Koşuyolu Cad. No:52 Kadıköy / İstanbul Vergi Dairesi

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Sayın Üyemiz, 5 Haziran 2018 tarihli ve 30442 sayılı resmi gazetede yayımlanan Taşınmaz Ticareti Hakkında

Detaylı

PERİYODİK KONTROL TEKLİF FORMU

PERİYODİK KONTROL TEKLİF FORMU Sayfa No 1/5 ADRES/KONUM İLGİLİ KİŞİ BİLGİ / REF. TARİH TELEFON E-MAİL Sn.. Bey/Hanım ; Firmamıza olan güveniniz ve teklif talebinizden dolayı teşekkür ederiz. 25.04.2013 tarihli ve 28628 sayılı resmi

Detaylı

ESKİ HÜKÜMLÜ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2017/2. Dönem)

ESKİ HÜKÜMLÜ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2017/2. Dönem) Trkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çalışma Genel Mdrlğ İş Sağlığı ve Gvenliği Genel Mdrlğ Engelli ve Yaşlı Hizmetler i Genel Mdrlğ Ceza ve Tevkifevl eri Genel Mdrlğ Trkiye İşveren Sendikaları Konfederasy onu (TİSK)

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü BİTİRME PROJESİ YÜRÜTME YÖNERGESİ 1. AMAÇ ve KAPSAM Madde 1: Bitirme projesi dersinde öğrencilerin önceki derslerde edindikleri bilgi ve becerileri kullanarak karmaşık bir sistemi, sistem bileşenini veya

Detaylı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Sakarya Ticaret Borsası Sakarya da Tarım ve Hayvancılık Sektör Analizi ve Öneriler Raporu Projesi 1. Proje fikrini oluşturan sorunları nasıl

Detaylı

DEĞER YARATAN UYGULAMALAR BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU

DEĞER YARATAN UYGULAMALAR BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU DEĞER YARATAN UYGULAMALAR BAŞVURU DOKÜMANI HAZIRLAMA KILAVUZU 2019 PERYÖN İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2019 BAŞVURU SÜRECİ GENEL ÇERÇEVE 2019 yılında iki ana kategoride ödül verilecektir. Bu kategoriler şunlardır:

Detaylı

SADAS. adasd. TEİD Gümrük Sektörü Algı Araştırması. Araştırma Raporu. İstanbul, Mayıs ZENNA TEİD Gümrük Sektörü Algı Araştırması Mayıs, 2016

SADAS. adasd. TEİD Gümrük Sektörü Algı Araştırması. Araştırma Raporu. İstanbul, Mayıs ZENNA TEİD Gümrük Sektörü Algı Araştırması Mayıs, 2016 SADAS adasd TEİD Gümrük Sektörü Algı Araştırması Araştırma Raporu İstanbul, Mayıs 2016 Proje Kurgusu Araştırmanın amacı, gümrük sektörünün yolsuzluk algısının altında yatan nedenleri ortaya çıkarıp, varolan

Detaylı

MERKEZĠ FĠNANS HĠBE PROGRAMI. HĠBE BAġVURU FORMU

MERKEZĠ FĠNANS HĠBE PROGRAMI. HĠBE BAġVURU FORMU Bütçe kalemi : İlgi: EuropeAid MERKEZĠ FĠNANS HĠBE PROGRAMI Son başvuru tarihi : HĠBE BAġVURU FORMU BaĢvuru Sahibinin Adı: Dosya No I. PROJE 1. TANIM 1 1.1. PROJENĠN ADI 1.1.1. ÖNCELĠK ALANI 1.2. YER 1.3

Detaylı

2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYNAKLARI

2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYNAKLARI INSAN KAYNAKLARI İSMMMO da İnsan Kaynakları Yönetimi; kurum için en etkili iş gücünü bulmak, geliştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla ortaya konan faaliyetler bütünü olarak tanımlanmaktadır.

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ YAPAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK VEREN PERSONEL İÇİN BAŞVURU FORMU

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ YAPAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK VEREN PERSONEL İÇİN BAŞVURU FORMU BÖLÜM 1: KİŞİSEL / KURUMSAL BİLGİLER KİŞİ ADI SOYADI MESLEĞİ ÇALIŞTIĞI KURUM İŞ ADRESİ EV ADRESİ E-POSTA FAKS TEL EV TEL İŞ BÖLÜM 2: ÖĞRENİM BİLGİLERİ MEZUNIYET YILI ÖĞRENIM KURUMU ŞEHIR, ÜLKE BÖLÜM BRANŞI/KONUSU

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ YAPAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK VEREN PERSONEL/KURULUŞLAR İÇİN BAŞVURU FORMU

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ YAPAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK VEREN PERSONEL/KURULUŞLAR İÇİN BAŞVURU FORMU BÖLÜM 1: KİŞİSEL / KURUMSAL BİLGİLER ( ) TÜZEL KİŞİ KURULUŞ ADI KURULUŞ ADRESİ KURULUŞ TELEFON KURULUŞ E-POSTA KURULUŞ FAX ( ) GERÇEK KİŞİ KİŞİ ADI SOYADI MESLEĞİ ÇALIŞTIĞI KURUM İŞ ADRESİ EV ADRESİ E-POSTA

Detaylı

Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı. Başvuru Formu ve Ekleri [ ]

Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı. Başvuru Formu ve Ekleri [ ] Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı Başvuru Formu ve Ekleri [21.01.2019] EK 1: Başvuru Formu Mikro Fon Programı Başvuru Formu Değerli Başvuru Sahibi,

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ücretlendirme Politikası

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ücretlendirme Politikası Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ücretlendirme Politikası Bu politika, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin (Banka) faaliyetlerinin kapsamı ve yapısı ile stratejileri, uzun vadeli hedefleri ve risk yönetim yapısına

Detaylı

EK-1 ... 2 LOGO ... 3 ... (...) 4

EK-1 ... 2 LOGO ... 3 ... (...) 4 LOGO... 2... 3... (...) 4 2 3 4 Proje sahibi endüstriyel işletmenin veya tüzel kişinin logosu yer alır. Proje sahibi endüstriyel işletmenin veya tüzel kişinin adı veya ünvanı yazılır. Proje adı ve Proje

Detaylı

ENGELLİ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2018/1. Dönem)

ENGELLİ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2018/1. Dönem) Hakiki Reklam; Hibe almak için,aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey Brüksel Uzmanları Danışmanlık güvencesi ile ; www.isplaniornekleri.com'da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çalışma İş Sağlığı ve Güvenliği

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

YAYIN BAŞARI ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU

YAYIN BAŞARI ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU EK-1: YAYIN BAŞARI ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Unvanı, Adı ve Soyadı Bölüm/Anabilim Dalı :.. BAŞVURUDA YER ALAN YAYINLAR: Sıra No Başlık Dergi Adı, Cilt, Sayfa No., Yıl Yazar Sayısı Yazarlar (yayında yer aldığı

Detaylı

STRATEJİK YÖNETİM VE YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ PROSEDÜRÜ

STRATEJİK YÖNETİM VE YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 Revizyon Takip Tablosu REVİZYON NO TARİH AÇIKLAMA 00 01.03.2012 İlk Yayın 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, YTÜ nde KYS politika ve hedeflerinin belirlenmesi ve üniversite içerisinde yayılımı ilgili

Detaylı

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :..

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. EKLER EK-1: UYGULAMA DEVAM FİŞİ UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Yapılan Kurum:.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. 1. Hafta 2. Hafta 3.

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BT Strateji Yönetimi BT Hizmet Yönetim Politikası Sürüm No: 6.0 Yayın Tarihi: 26.02.2015 444 0 545 2012 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

SIZMA TESTİ YAPAN, EĞİTİM VE DANIŞMANLIK VEREN PERSONEL/KURULUŞLAR İÇİN BAŞVURU FORMU

SIZMA TESTİ YAPAN, EĞİTİM VE DANIŞMANLIK VEREN PERSONEL/KURULUŞLAR İÇİN BAŞVURU FORMU Yayın Tarihi:06/03/2014 Rev. Tarihi: 12.05.2014 Rev. No :03 Page: 1 / 6 BÖLÜM 1: KİŞİSEL / KURUMSAL BİLGİLER ( ) TÜZEL KİŞİ KURULUŞ ADI KURULUŞ ADRESİ KURULUŞ TELEFON KURULUŞ E-POSTA KURULUŞ FAX ( ) GERÇEK

Detaylı

Yapı Kredi Finansal Kiralama A. O. Ücretlendirme Politikası

Yapı Kredi Finansal Kiralama A. O. Ücretlendirme Politikası Yapı Kredi Finansal Kiralama A. O. Ücretlendirme Politikası Bu politika, Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O. nın ( Şirket ) faaliyetlerinin kapsamı ve yapısı ile stratejileri, uzun vadeli hedefleri ve risk

Detaylı

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ Hazırlayan Strateji Geliştirme Müdürü Kontrol Başkanlık Hukuk Danışmanı Onay Belediye Başkanı Yürürlük Tarihi 01.02.2010 Sayfa 1 / 9 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

Proje DöngD. Deniz Gümüşel REC Türkiye. 2007,Ankara

Proje DöngD. Deniz Gümüşel REC Türkiye. 2007,Ankara Proje Yönetiminde Y Temel Kavramlar Proje DöngD ngüsü Yönetimi ve Mantıksal Çerçeve eve Yaklaşı şımı Deniz Gümüşel REC Türkiye 2007,Ankara TEMEL KAVRAMLAR Proje nedir? Proje Yönetimi nedir???? Proje Döngüsü

Detaylı

KLİNİK KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTESİ ÇALIŞMA TALİMATI

KLİNİK KALİTE İYİLEŞTİRME KOMİTESİ ÇALIŞMA TALİMATI Sayfa No 1 / 6 1.AMAÇ: Belirlenen sağlık olgularına yönelik tıbbi süreçler ve sağlık olgusu bazında elde edilen kinik sonuçların kurumsal, bölgesel ve ulusal düzeyde izlenmesi, analiz edilmesi ve iyileştirilmesini

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ HAZIRLIK (MMM 4709) ve BİTİRME PROJESİ (MMM 4098) DERSLERİ YÜRÜTME YÖNERGESİ 1. AMAÇ ve KAPSAM Madde 1: Bu yönerge (MMM4709) Bitirme Projesi Hazırlık ve (MMM 4098) Bitirme Projesi derslerinin

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ YÖNETİM SİSTEMİ 2016

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ YÖNETİM SİSTEMİ 2016 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ YÖNETİM SİSTEMİ 2016 Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetim Sistemi ATÖSİS 0 ATÖSİS, Akademik Teşvik Ödeneği süreçlerinin elektronik ortamda yürütülebilmesi amacıyla geliştirilmiştir.

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ YÖNETİM SİSTEMİ Ocak 2019

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ YÖNETİM SİSTEMİ Ocak 2019 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ YÖNETİM SİSTEMİ Ocak 2019 Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetim Sistemi ATÖSİS 0 ATÖSİS, Akademik Teşvik Ödeneği süreçlerinin elektronik ortamda yürütülebilmesi amacıyla geliştirilmiştir.

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU

YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU 23/08/2013 YALOVA ÜNİVERSİTESİ BİREYSEL İSTEK VE MEMNUNİYET SİSTEMİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME RAPORU Rektörlük makamının 03.01.2011 tarih ve 11 no lu Olur u ile oluşturulan Yalova Üniversitesi Bireysel

Detaylı

PAYDAŞLAR İLE İLETİŞİM ÇOLAKOĞLU METALURJİ A.Ş.

PAYDAŞLAR İLE İLETİŞİM ÇOLAKOĞLU METALURJİ A.Ş. PAYDAŞLAR İLE İLETİŞİM ÇOLAKOĞLU METALURJİ A.Ş. 0 El Kitabı Hakkında Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Sürdürülebilirlik Politikası ile kurumsal ve sosyal sorumluluk etkilerimizin bilinciyle, tüm paydaşlarımıza

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

BAŞVURU ve BELGE KULLANIM SÖZLEŞMESİ FORMU

BAŞVURU ve BELGE KULLANIM SÖZLEŞMESİ FORMU 1. SÖZLEŞMENİN AMACI İş bu sözleşme taraflar arasında, personel sınav ve belgelendirme süreçlerinde karar alınan yükümlülüklerin uyulmasını içeren bir sözleşmedir. 2. TARAFLAR (1) MAKFED: MAKİNA İMALAT

Detaylı

KAMU BORÇ İDARESİNDE OPERASYONEL RİSK VE İŞ SÜREKLİLİĞİ YÖNETİMİ

KAMU BORÇ İDARESİNDE OPERASYONEL RİSK VE İŞ SÜREKLİLİĞİ YÖNETİMİ KAMU BORÇ İDARESİNDE OPERASYONEL RİSK VE İŞ SÜREKLİLİĞİ YÖNETİMİ Dr. Emre BALIBEK Genel Müdür Yardımcısı Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü E-posta: emre.balibek@hazine.gov.tr İÇERİK Hazinede

Detaylı

Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Politikası nın oluşturulması, uygulanması ve güncellenmesinin sağlanmasından Banka nın Yönetim Kurulu sorumludur.

Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Politikası nın oluşturulması, uygulanması ve güncellenmesinin sağlanmasından Banka nın Yönetim Kurulu sorumludur. Yönetim Kurulu Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Politikası nın oluşturulması, uygulanması ve güncellenmesinin sağlanmasından Banka nın Yönetim Kurulu sorumludur. Denetim Komitesi Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele

Detaylı

KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI

KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ ÜYELER VE ÇALIŞMA ESASLARI 1- AMAÇ Bu düzenlemenin amacı Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü BİR FİKRİM VAR LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR FİKRİM VAR PROJE ÇALIŞMASI UYGULAMA KILAVUZU 1 KAYSERİ 2014 İçindekiler 1. BÖLÜM...3 1. ÇALIŞMANIN

Detaylı

IPUD Üretici Birimi Onay Süreci - 2014

IPUD Üretici Birimi Onay Süreci - 2014 IPUD Üretici Birimi Onay Süreci - 2014 Amaç Bu doküman 2014 pamuk üretimi sezonunda Türkiye de Better Cotton üretiminde IPUD ile birlikte çalışacak kurumlar için Üretici Birim (ÜB) olma süreci hakkında

Detaylı

KPMG Türkiye Denetim Komitesi Enstitüsü. 21 Ocak 2016

KPMG Türkiye Denetim Komitesi Enstitüsü. 21 Ocak 2016 KPMG Türkiye Denetim Komitesi Enstitüsü 21 Ocak 2016 1 Program Açılış Ferruh Tunç, KPMG Türkiye Başkanı Denetim Raporları Neden Değişiyor? -Regülatör Gözüyle Mehmet Kaya, KGK Başkan Yardımcısı Bağımsız

Detaylı

DEMİRYOLU YÖNETİCİ VE YÖNETİCİ ADAYLARI AKADEMİSİ

DEMİRYOLU YÖNETİCİ VE YÖNETİCİ ADAYLARI AKADEMİSİ DEMİRYOLU YÖNETİCİ VE YÖNETİCİ ADAYLARI AKADEMİSİ DEMİRYOLUNUN KURUMSAL VE HUKUKSAL ÇERÇEVESİ EĞİTİMİ Tarihçe, Temel Kavramlar ve Terminoloji, Coğrafya, Kurumlar ve Yetkili Otoriteler, Düzenleyici Mevzuat

Detaylı

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar UNIDO EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar Ferda Ulutaş, Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Ankara, 20 Mayıs 2009 KAPSAM

Detaylı

Dijitalleşme Yolunda ERP Dönüşümü

Dijitalleşme Yolunda ERP Dönüşümü www.pwc.com Recep Alagöz İsmail Doğan Dijital dönüşümü anlamak Klasik ERP Yaklaşımı APO SD FI PLM MM CO HR PP QM R/3 Client / Server ABAP/4 PM TR AM PS SRM CRM WM CS BI GRC 2 Yeni Dönem Yıkıcı Etkiler

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME PROSEDÜRÜ

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME PROSEDÜRÜ Sayfa No 1/5 1. AMAÇ: Kurulmuş olan kalite sisteminin etkinliğini arttırmak, bağımsız bakış açısı ile kalite sistemini sürekli olarak iyileştirmek ve geliştirmek amacıyla tüm bölümlerin kalite sistemine

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden 1.KURUMSALLAŞMA DÖNGÜSÜNÜN HIZLANDIRILMASI 1.1. Akreditasyon, Yönetim Sistemlerinin revize edilmesi ve yeni yönetim sistemlerinin kurulması 1.1.1. Yönetim sistemi konusunda danışmanlık hizmeti alınması

Detaylı

AR-GE PROJE ÖNERİ FORMU

AR-GE PROJE ÖNERİ FORMU TP/ Ar-Ge Proje Öneri Formu AR-GE PROJE ÖNERİ FORMU PROJE ADI : KUYU BAŞI MALZEMELERİ KURULUŞ ADI : BAŞVURU TARİHİ : İçindekiler 1. KURULUŞ BİLGİLERİ...3 2. PROJE ÖZETİ...4 2.1 Projenin Tanımı... 4 2.2

Detaylı

www.baykusodulleri.org.tr

www.baykusodulleri.org.tr TAKVİM Başvurular Başlar Proje teslim süresi sona erer. 2 KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? TÜAD Tüzel Üyesi Araştırma Şirketleri, araştırmayı birlikte gerçekleştirdiği TÜAD Tüzel Üyesi Ana Veri Toplama Şirketi

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

BAŞVURU FORMU ÖRNEK DÖKÜMAN

BAŞVURU FORMU ÖRNEK DÖKÜMAN BAŞVURU FORMU ÖRNEK DÖKÜMAN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ TEKNOPARK A.Ş YTÜ TEKNOPARK BİLGİ FORMU Bu formu, YTÜ- TEKNOPARK bünyesinde oluşturmayı düşündüğünüz birim için doldurunuz.

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇ KONTROL SİSTEMİ ÇALIŞMALARI SUNUCU AYDIN GÜZHAN MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANI

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇ KONTROL SİSTEMİ ÇALIŞMALARI SUNUCU AYDIN GÜZHAN MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇ KONTROL SİSTEMİ ÇALIŞMALARI SUNUCU AYDIN GÜZHAN MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANI * 5018 Sayılı Kanun Md.55 İç Kontrol Nedir? İç kontrol;idarenin amaçlarına, belirlenmiş politikalara

Detaylı

KURUMSAL YÖNETĐM KOMĐTESĐ ÇALIŞMA ESASLARI

KURUMSAL YÖNETĐM KOMĐTESĐ ÇALIŞMA ESASLARI KURUMSAL YÖNETĐM KOMĐTESĐ ÇALIŞMA ESASLARI 1. KURULUŞ Şirketimizin 26.04.2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Đlkeleri nde yer alan hükümler kapsamında, Şirketimizin

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

a) Komite, şirket Ana Sözleşmesine uygun olarak Yönetim Kurulu tarafından oluşturulur ve yetkilendirilir.

a) Komite, şirket Ana Sözleşmesine uygun olarak Yönetim Kurulu tarafından oluşturulur ve yetkilendirilir. ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. R İ S K İ N E R K E N S A P T A N M A S I K O M İ T E S İ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1.KURULUŞ Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri:IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim

Detaylı

Form 1a: T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU FORMU PROJENİN NUMARASI KABUL TARİHİ ONAYLANAN BÜTÇE

Form 1a: T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU FORMU PROJENİN NUMARASI KABUL TARİHİ ONAYLANAN BÜTÇE Form 1a: T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU FORMU PROJENİN NUMARASI KABUL TARİHİ ONAYLANAN BÜTÇE PROJENİN ADI PROJE YÖNETİCİSİNİN Unvanı Adı ve Soyadı Fakültesi/Yüksekokulu,

Detaylı

AYEN ENERJİ A.Ş. DENETİM KOMİTESİ TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Yeri: Hülya Sokak No.37 GOP Çankaya/ANKARA

AYEN ENERJİ A.Ş. DENETİM KOMİTESİ TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Yeri: Hülya Sokak No.37 GOP Çankaya/ANKARA Toplantı Gündemi: Çalışma Esas ve Usulleri hakkında TOPLANTI TARİHİ:06.07.2012 Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

ŞİRKET DÜZEYİNDE SOSYAL DİYALOG

ŞİRKET DÜZEYİNDE SOSYAL DİYALOG . ÇALIŞMA HAYATINDA SOSYAL DİYALOĞUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ ŞİRKET DÜZEYİNDE SOSYAL DİYALOG EN İYİ UYGULAMA YARIŞMASI Başvuru ve detaylı bilgi için: www.sosyaldiyalog.org ve www.csgb.gov.tr Ödüller: İlk

Detaylı