MEKANİK ONARIM GÜVENCESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEKANİK ONARIM GÜVENCESİ"

Transkript

1 MEKANİK ONARIM GÜVENCESİ İÇİNDEKİLER Tanımlar Mekanik Onarım Güvencesi Hakkında Bilmek İstedikleriniz Arıza Gerçekleştirildiğinde Neler Yapılmalıdır? Mekanik Onarım Güvencesi Programı Özel Koşulları Yol Yardım Kapsamı Servis Kayıtları Mekanik Onarım Güvence Programı Mekanik Onarım Güvencesi; imalatçı, ithalatçı, satıcı veya üretici firma tarafından verilen zorunlu (yasal) garantisi bitmiş olan araçlara, bu el kitabı kapsamında sağlanan 2. el mekanik onarım güvence hizmetidir.* Mekanik Onarım Güvencesi; Ekspertizden geçmiş, servislerde bakımı düzenli olarak yapılan, ilk tescil tarihinden itibaren en fazla 6 yaş/ km nin içerisindeki araçlara sunulabilecek 6 ay sınırsız km için geçerli olan mekanik onarım güvence programıdır. Bu programın amacı; kullanıcı hatası, normal aşınma, yıpranma, kazalar veya diğer dış faktörler nedeniyle oluşan arızalar hariç olmak üzere, mekanik onarım güvence kapsamı ve süresi içinde, araçta üretimden kaynaklanabilecek nedenler ile meydana gelen arızalar karşısında aracı sadece onarım ile ilgili koruma altına almaktır. Bu üründe mekanik onarım güvencesi altına alınan parçalar, Mekanik, Elektrik & Elektronik olarak ilgili primi ödenmiş ürün doğrultusunda bu el kitabının içerisinde liste halinde verilmektedir. Tur Assist, mekanik onarım güvence süresi içinde Mekanik Onarım Güvence Özel Koşulları bölümünde tanımlanan parçalar ile ilgili üretimden kaynaklanabilecek nedenlerle meydana gelen bir arızadan sonra, mekanik onarım güvence programı kapsamındaki aracın doğru çalışmasını sağlamak için gereken şekilde onarılması veya arızalı/sorunlu parçaların değiştirilmesine ait giderleri Mekanik Onarım Güvencesi çerçevesinde karşılayacaktır. Mekanik onarım güvencenizin geçerliliğini koruması için aracınızın periyodik bakımlarının üreticinin önerdiği zaman ve kilometrelerde yapılması gerekliliğini bir kez daha hatırlatarak sizlere sorunsuz kilometreler dileriz. Mekanik Onarım Güvencesi, kullanıcı hatası, normal aşınma, yıpranma, kazalar veya diğer dış faktörler nedeniyle oluşan arızalar hariç olmak üzere, işbu mekanik onarım güvencesi kapsamındaki parçaların üretimden kaynaklanan arızalarının Tur Assist tarafından onaylanan Servislerde onarılması ile sınırlıdır; onarım esnasında aracın kullanılmamasından kaynaklı herhangi bir ödemeyi, aracın değiştirilmesini, bedel iadesini, bedel indirimini içermez. Tur Assist *Bu mekanik onarım güvence, yasal olarak Garanti Belgesi ile satılmak zorunda olan mallara ilişkin 14 Haziran 2003 tarih sayılı Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik Hükümleri kapsamında değildir.

2 Bölüm 1: Tanımlar Mekanik ve Elektrik Arıza Bir parçanın, öngörülmeyen bir kırılma veya mekanik ya da elektrik arızası nedeniyle (üreticinin spesifikasyonlarına göre) işlemez hale gelmesidir. Bu tanım, güvence altına alınan parçanın işleme performansında, parçanın yaşıyla veya kullanıldığı kilometreyle orantılı olarak meydana gelen tedrici azalmayı, kazaları veya dış etkileri kapsamaz. Aynı ortak sebepten kaynaklanan bütün arızalar, tek bir Arıza Talebi oluşturacaktır. Muayene ve Bakım Planı Mekanik onarım güvence süresi boyunca anlaşmalı servisler ve araç muayene istasyonları tarafından yeterli teknik ve teknolojik imkanlar kullanılarak aracın servis kitapçığında belirtilen kilometre ve zaman aralıklarında yapılan periyodik bakımlar ve diğer mekanik-elektrik ve elektronikle ilgili onarımlar ve kontroller. Yaş ve kilometre Bu el kitabında araç yaşına ve kilometresine yapılan atıflar, aracın mekanik onarım güvencesi kapsamına alındığı tarihten bu yana olan yaşını veya kilometresini değil, aracın ilk tescil edildiği tarihten bu yana olan yaşını veya kilometresini ifade eder. Mekanik Onarım Güvence Sahibi Mekanik Onarım Güvence Programı El Kitabı üzerinde adı soyadı / ünvanı yazılı araç sahibini ya da güvencenin sağladığı menfaatleri geçerli yöntemlerle devralan bir sonraki maliki ifade eder. Anlaşmalı servis Tur Assist tarafından kabul edilen tamir istasyonları. Tur Assist Mekanik Onarım Güvencesi kapsamındaki bir arıza durumunda, onarım hizmetlerini yönetip, organize eden ve güvence kapsamına girecek onarımlar, parça değişimleri ve maliyetlerine karar vererek limitler dahilinde ödeyecek şirket. Azami Sorumluluk Mekanik Onarım Güvencesi kapsamındaki mekanik veya elektrik arıza ve ilgili işçilik ücreti için azami sorumluluk, arıza talebinin ortaya çıktığı tarihteki vergiler hariç araç değerinin azami %25 i (Türkiye Sigorta Birliği kasko değer listesine göre) kadar olacaktır. Güvencenin Geçerli Olduğu Ülke Türkiye Cumhuriyeti Güvence Kapsamındaki Araç Aşağıdaki gereklerden her birini yerine getiren bütün araçlar Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında güvence altına alınmış olacaktır. Söz konusu gereklerden herhangi birinin yerine getirilmemesi, sunulan mekanik onarım güvencesini hükümsüz kılacaktır. Araçlar;

3 a) Türkiye de tescil edilmiş olacak, b) Çelik Motor un araçları satışa çıkarmadan önce gereken ekspertizleri yaparak, güvence kapsamına girmesi için uygun sonuç alacak, Tur Assist tarafından bu kapsamda reddedilmemiş olacak, c) Çelik Motor tarafından satıldığı tarihte, ilk tescil tarihinden itibaren 6 Yılı ve km.yi doldurmamış olacak, d) Binek araç (4x4 (arazi) dahil) olacak, e) Yakıt olarak sadece benzin veya motorin kullanılan içten yanmalı motora sahip olacaktır. Aşağıdaki araç tipleri bu güvence kapsamına alınamaz: a) Filo kiralamaları ve uzun dönemli kurumsal kiralamalar hariç olmak üzere, şöförlü veya şöförsüz olarak günlük kiralamalarda kullanılan araçlar, taksiler, b) Kamusal hizmetler için kullanılan araçlar (ambulans, polis aracı, sürücü kursları, cenaze arabaları, teslimat araçları vb), c) Seyrek de olsa, amatör veya profesyonel spor müsabakaları veya yarışmacıların antrenmanı için kullanılan araçlar, d) Aşağıdaki tipte olan ve aşağıdaki işlemlere tabi tutulan araçlar: - İki zamanlı, elektrikli veya diğer geleneksel tipte olmayan motorları olan araçlar. - Ticari araçlar. - Fabrikadan çıktıktan sonra, sürüş, süspansiyon veya transmisyon sistemleri modifiye edilen veya yenilenmiş olan araçlar. - Çelik Motor dan satın alındığı tarihten sonra kilometre saati değiştirilen araçlar. - Çelik Motor tarafından teslim edildikten sonra LPG tesisatı takılmış araçlar. Bölüm 2: Mekanik Onarım Güvencesi hakkında bilmek istedikleriniz Çelik Motor Mekanik Güvence süresi ne zaman başlar ve ne zaman sona erer? Mekanik Onarım Güvencesi, Mekanik Onarım Güvencesi El Kitabı nda yazılı başlangıç tarihinden itibaren başlar ve bu el kitabında belirtilen bitiş tarihinde sona erer. Neler Mekanik Onarım Güvencesi kapsamındadır? Mekanik Onarım Güvencesi, aracınızın mekanik ve elektrik arızaları ile ilgili parça ve işçilik ücretlerini Mekanik Onarım Güvencesi Özel Koşulları nda (Bkz. Bölüm 4.1) belirtilen esaslar dahilinde, arıza talebinin ortaya çıktığı tarihteki vergiler hariç araç değerinin azami %25 i (Türkiye Sigorta Birliği kasko değer listesine göre) kadar kapsamaktadır. Ücretsiz 24 SAAT YARDIM hizmeti de kapsam dahilindedir.

4 Neler Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında değildir? Mekanik Onarım Güvencesi normal aşınma, normal yıpranma, normal eskime,kullanıcı hatası, kaza ya da hatalı kullanma ve ihmal sonucu veya bu el kitabının 4.2 maddesindeki istisna hükümleri kapsamında arızalanan parçaları kapsamaz. Aracımın periyodik bakımını Araç Üreticisinin önerdiği zaman ve kilometrelerde yaptırmazsam ne olur? Aracınızın tüm periyodik bakımlarını araç üreticisinin önerdiği zaman ve kilometrelerde düzenli ve eksiksiz olarak yaptırmalısınız. Aracınızın periyodik bakımının araç kullanıcı el kitabında belirlenen aralıklarda yapılmaması halinde Güvenceniz geçerliliğini kaybedecek ve prim iadesi yapılmayacaktır. (Bkz. Bölüm 4.2.2) Aracımı satarken Mekanik Onarım Güvencemi devredebilir miyim? Aracınızı mekanik onarım güvencesi ile satmak aracınızın değerini kesinlikle arttıracaktır. Mekanik onarım güvencesinin devrini sağlamak için yapacağınız tek şey numaralı telefon hattını aramak, aracınızı noter kanalı ile sattığınız kişiye ait bilgileri vermek ve noter satış senedini sunmaktır. Mekanik Onarım Güvence kapsamında, 24 SAAT YARDIM hizmetinden de yararlanabilir miyim? Evet, 24 SAAT YOL YARDIM hizmetinden (Bkz. Bölüm 5), Mekanik Onarım Güvencesi süresince ücretsiz olarak verilen Yardım Paketi kapsamında yaralanabilirsiniz. Servis standartları nelerdir? Servis standartları, aracınızın kullanıcı el kitabında belirtilen ve üretici tarafından tavsiye edilen servis bakım aralıkları programıdır. Aracım arızalanırsa ne yapmalıyım? Yetkisiz kişilerce araca müdahale edilmesine izin vermeyiniz. Size en yakın anlaşmalı servise sayfa 5 de belirtildiği şekilde müracaat ediniz. Yolda kalma durumlarında, 24 SAAT YOL YARDIM hizmet verilecektir. Hemen numaralı telefonu arayınız. (Bkz. Bölüm 3) Bölüm 3: Arıza Durumunda Ne Yapmalıyım? 1. Mekanik Onarım Güvencesi kapsamındaki aracınızda arıza çıkması durumunda numaralı Tur Assist telefonunu arayabilirsiniz. Tur Assist sizi anlaşmalı* bir Servis e yönlendirecektir. Mekanik Onarım Güvencesi El Kitabınız ile periyodik bakımların yapılmış olduğunu kanıtlayan faturalarınızı lütfen Anlaşmalı Servis e veriniz. 2. Herhangi bir sebepten dolayı Mekanik Onarım Güvencesi El Kitabı yanınızda bulunmuyor ise bu takdirde işleminiz Mekanik Onarım Güvencesi kapsamı çerçevesinde gerekli olan onayın verilmesini takiben yapılacak, ancak ücret sizin tarafınızdan ödenecektir. Mekanik Onarım Güvencesi Kitapçığındaki servis kuponlarının ibrazı halinde kapsam dahilinde onay verilen arızaya konu olan meblağ, tarafınıza iade edilecektir (KDV mükellefi olan şirketler için ödeme KDV hariç yapılacaktır).

5 3. Anlaşmalı Servis e aracı kontrol etmek, herhangi bir hata var ise bulmak/tespit etmek ve gerekli olması halinde sökmek için yetki veriniz. 4. Anlaşmalı Servis aracın arızasının süre ve parça kapsamı açısından Mekanik Onarım Güvencesi kapsamına girip girmediğini Tur Assist ile irtibata geçerek kontrol edecektir. Arıza nedeninin bu Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında olmaması durumunda aracın sökme ve tamir masraflarını ödeyeceğinizi, mekanik güvence kapsamında ise ve tamir bedeli belirlenmiş rayiçleri aşıyorsa fazla miktarı ödeyeceğinizi onaylayınız. Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında olmayan herhangi bir talebiniz için Anlaşmalı Servis le ödeme konusunu görüşmeniz gerekmektedir. 5. Anlaşmalı Servis yukarıdaki kontrolden sonra sizin Mekanik Onarım Güvencesi numaranızı belirterek Tur Assist ile temas kuracak ve onarım yapmak için onay isteyecektir. 6. Bu noktada arızanın giderilmesi için onarım yapılması, parça revizyonuna gidilmesi veya parça değişimi yapılması, yine bütün bu işlemlerin başka bir serviste yapılması konusunda Tur Assist münhasıran yetkilidir. 7. Anlaşmalı Servisi nize Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında onarım için ne kadar ödeme yapılacağı bildirilecek ve bu tutar ile ilgili onay numarası (otorizasyon) verilecektir. Bazı durumlarda arıza tutarının belirlenmesi ve/veya arızanın Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında olup olmadığının tespit edilmesi için bazı parçaların sökülmesi gerekebilir. Bu durumlarda arıza tespiti ve giderilmesi için gereken süre uzayabilir. Onay verilen tutarı aşan herhangi bir ödeme, sizin tarafınızdan karşılanır. Gerekli görülmesi durumunda Tur Assist aracı başka bir anlaşmalı Servis e yönlendirebilir. 8. Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik kapsamında verilen parça garantisi haricinde, ilgili arızaya/parçaya ilişkin olarak üretici firma tarafından verilen iyiniyet garantisi ve/veya servis aksiyonu kapsamında parçanın ve/veya işçiliğin kısmen karşılandığı durumlarda, Mekanik Onarım Güvencesi, üretici firma tarafından onaylanan ödeme tutarından arta kalan tutarı karşılayacaktır. Bu kapsamda parçanın/işçiliğin tümü karşılanmışsa, Mekanik Onarım Güvencesi kapsamında ödeme yapılmayacaktır. 9. Arızanın giderilmesini takiben onay verilen tutar için Anlaşmalı Servis sizin adınıza bir fatura düzenleyecektir (Anlaşmalı Servis e kapsam dışında kendi yaptırdığınız işlemler için ayrı bir fatura kestirmelisiniz). 10. Düzenlenen bu fatura ile ilgili ibranameyi imzalamanız gerekecektir. 11. Tur Assist le anlaşmalı olmayan bir Servis e gitmeniz durumunda da ücret tarafınızdan ödenecektir. Bu durumda da, Servis in yukarıdaki işlemleri yaparak Tur Assist ten onay numarası alması ve faturanın üzerine bu numarayı yazması gerekecektir. Fatura ile ilgili ibranameyi imzalamanızın ardından numaralı telefona bildireceğiniz banka hesap numarasına fatura bedeli ödenecektir. *Tur Assist tarafından aracın bulunduğu bölgeye en yakın Anlaşmalı Servisler bildirilecek olup, bunlar arasından tercih yapılabilir. Ayrıca anlaşmalı servisler Tur Assist ten öğrenilebilir.

6 Bölüm 4: Mekanik Onarım Güvencesi Programı Özel Koşulları Mekanik Onarım Güvencesi ilgili bu güvence için belirlenen primin tamamının peşin olarak ödenmesi koşuluyla Mekanik Onarım Güvencesi el kitabında bilgileri yazılı olan aracın, mekanik ve elektrik arızalarının belirtilen otomatik ürünün özel koşullarına bağlı olarak giderilmesini sağlar. ÖNEMLİ Mekanik ve elektrik arızası; bir parçanın normal aşınma, normal yıpranma, normal eskime ya da kaza, ihmal veya hatalı kullanma dışındaki bir nedenden dolayı fonksiyonunu yerine getirmemesine neden olacak şekilde hizmet dışı kalmasını ifade etmektedir. Mekanik Onarım Güvencesi, el kitabı üzerinde bilgileri yazılı olan aracın mekanik veya elektrik arızalarının giderilmesini ve bu arızaların giderilmesi ile ilgili parça ve işçilik ücretlerini kapsar. 4.1 Mekanik Onarım Güvencesi Programı: (Maksimum 6 yaş / km deki araçlar) PARÇA KAPSAMI (6 Ay/ Km) Aşağıda listelenmiş olan parçalar mekanik veya elektrik arızalara karşı kapsam dahilindedir, özellikle listeye alınmamış olan parçalar kapsam dahilinde değildir. Bu mekanik onarım güvencesi yalnızca el kitabında belirtilen tarihler arasında ve 6 ay süreyle veya maksimum Km (hangisi önce biterse) kullanım için geçerli olacaktır. MOTOR Silindir Kapağı Silindir Kapak Contası Subaplar (emme-eksoz, yanık olanlar hariç) Subap iticileri Subap yayları ve gaydları Eksantrik mili ve iticileri Triger kayışı, dişli ve zinciri Yağ Pompası Pistonlar Segmanlar Piston burçları Krank mili ve yatakları Emme manifold Volan Volan Çemberi Yakıt kalitesi sebebiyle oluşan kurumlanmalar ve bunların neticesinde ortaya çıkan performans ve motor problemleri ve egr, oksijen sensörü arızaları gibi arızalar bu kapsamın dışındadır. Bakım eksikliğinden veya gecikmesinden kaynaklanabilecek arızalar (hava debimetresi, antifriz azlığı gibi) kapsam dahilinde değildir. DÜZ ŞANZIMAN İç vites dişlileri, Senkromeç sarıları ve yuvaları, Vites seçicileri, İç bağlantı şaftları,

7 Rulman ve burçları, Transfer dişlileri. OTOMATİK ŞANZIMAN İç şaftlar, Dişliler, Frenleme bandları, Redüktör, Yağ basınç pompası, Yatak ve burçları, Transfer dişlileri. (Kaynağı kullanım hatası ya da ömürlü aşınma olmayan her türlü revizyon ) ELEKTRİK SİSTEMİ Marş Motoru, ve üst selenoidi, Alternatör ve diod sargısı. DİFERANSİYEL Ayna mahruti ve pinyon dişlisi, Dişliler, Şaftlar, Burçlar Mekanik Onarım Güvencesi Programı Özel Kapsam ve İstisnaları Mekanik Onarım Güvencesine Dahil Olan Hizmetler Bu güvenceye aşağıdaki hizmetler dahildir: 1.Teşhis ve sökme de dahil, bir arızanın tespitine ilişkin işçilik giderleri (en çok 2 saat için). Eğer tespit edilen arıza bu güvencenin kapsamına dahil değilse, ilgili giderler Tur Assist tarafından karşılanmayacaktır. Aracın alıcısına bu hususta işlem başlamadan önce bilgi verilecektir. 2.Arızalı parçaya ulaşmak için gerekli olması halinde parçaların sökülmesine ve yeniden monte edilmesine ilişkin işçilik giderleri. 3.Arızalı parçanın sökülerek yerine yeni bir parçanın monte edilmesine ilişkin işçilik giderleri. 4.Arızalı parçanın onarılmasına ilişkin işçilik giderleri. 5.Arızalı parçalarla aynı teknik spesifikasyonlara sahip yeni veya onarılmış yedek parçalar. 6.Bu sözleşme kapsamına dahil bir arıza sebebiyle zayi olmaları durumunda, yağların, filtrelerin ve sıvıların değiştirilmesi veya ilave edilmesi.

8 4.2.2.Muayene ve Bakım Planı Mekanik Onarım Güvencesi süresi içinde, güvence kapsamındaki araç, yeterli teknik ve teknolojik araçları olan bir anlaşmalı servis istasyonunda aşağıdaki işlemlerden geçirilmelidir. İlgili ayrıntılı fatura, bir arıza talebi söz konusu olduğunda ibraz edilmek üzere saklanmalıdır. 1. Üretici tarafından belirlenen kilometrede veya yılda bir kez yağ değişimi. 2. Üreticinin belirttiği periyotlarda yağın, suyun, fren hidroliğinin, direksiyon hidroliğinin ve bakım gerektiren diğer parçaların kontrol edilmesi ve ilave edilmesi. Bunun yanında mekanik onarım güvenceli araç, yasal süreler içerisinde Yetkili Muayene İstasyonlarında yapılması zorunlu olan periyodik araç muayenesinden de eksiksiz geçmelidir. Muayene ve Bakım Planına uyulmadığı ve araç Anlaşmalı Servis dışında bir servise götürülerek mekanik, elektrik ve elektronik aksamla ilgili teknik bir işlem yapıldığı takdirde, Tur Assist in güvence kapsamındaki araç ile ilgili her türlü sorumluluğu ve edim yükümlülüğü kalkacaktır. Muayene ve Bakım, aracın satış tarihi veya bir önceki Muayene veya Bakımın tarihi itibariyle yeni Muayene ve Bakım zamanının geldiği tarihten önceki veya sonraki 1 ay veya 500 km içinde yapılmalıdır Mekanik Onarım Güvencesi İstisnaları Aküler, yapıştırıcılar, açılır tavanlar, tespit elemanları, somunlar, rondelalar ve cıvatalar, çerçeve, döşeme/koltuk çerçeveleri, emniyet kemeri tertibatı ve hava yastığı sistemi ve parçaları, cam ve sac metal, boya, nikelajlı elemanlar, kaplı kirişler, açılır tavanın kumaşı ve çerçevesi, far aksamı, arka lamba aksamı ve CHMSL stop lambası aksamı dahil, gövde ve trim elemanları; Tıkırtılar, gıcırtılar ve rüzgar üfürmesi dahil, gürültüler; Su veya hava kaçakları, cam-kapı şeritleri ve paslanma veya korozyon nedeniyle gerekli olan onarımlar; Kontrol ve ayar işlemleri, önleyici işlemler, arıza tespiti için harcanan ilave süreler, bakımlar, amortisörler, gergi kolu, cep ve araç telefonları ile ekipmanları, televizyon/video cihazları, oyun konsolları, elektronik aygıtlar, tehlikeli atıkların atılması, çevresel harçlar, nakliye giderleri, yakıt ek bedelleri veya verilen Teminat kapsamında belirtilmeyen parçaların değiştirilmesi ile ilgili kayıp veya masraflar; Üretici firma tarafından monte edilmemiş ekipmanlar; Teminat kapsamında olmayan bir arızanın veya teminat kapsamında olmayan bir parçada meydana gelen bir hasarın sebep olduğu bir arıza; Üreticinin önerdiği şeklin ve limitlerin dışında bir yedekte araç çekme, 3500 Kg sınırını geçen araçlar; Sözleşmenin başlangıç tarihinden önce veya sonra Araçta yapılan üreticinin önermediği tadilatların sebep olduğu bir arıza. Bu tanım egzoz susturucuları, orijinal olmayan ekipmanları, jantlar ve lastikleri, gövde veya süspansiyon indirme/kaldırma avadanlıklarını, şasi modifikasyonunu, yakıt komponenti/sistemi iyileştirmelerini ve araçta yapılan tadilatlar nedeniyle Uzatılmış Servis Garantisinin geçersiz olduğu durumları içermekle birlikte, bunlarla da sınırlı değildir; Yukarıdaki durumlardan birinin,

9 Aracın yerinde incelenmesi suretiyle doğrulanması halinde, Sözleşme Teminatı indirilebilir veya iptal edilebilir; Tur Assist tarafından önceden provizyon verilmeden yapılan onarımlar ve/veya değiştirmeler; Üretim tarihinde Türkiye de satış yetki belgesi verilmeyen araçlar ve grey market araçları; Kaza, halk hareketleri, çarpışma veya devrilme, deprem, infilak, düşen nesneler, yangın, sel, sıvı bulaşması, donma, yakıt kirliliği, dolu, yıldırım, kötü niyetli hareketler, yağ kirliliği, paslanma veya korozyon, uygun olmayan onarım yöntemleri, hırsızlık veya aşırma, vandallık, su, su kirliliği, fırtına veya diğer harici faktörler veya olaylar sebebiyle meydana gelen bir arıza; Türkiye sınırları dışında meydana gelen ve bu çerçevede yapılacak herhangi bir onarım, garanti limitlerinin (süre veya kilometre) dolmasından sonra bildirilen bir Arıza teminat kapsamında değildir; Bu Sözleşme, kötü niyetli hareket tazminatı, cezai tazminatlar, bedeni hasar dahil, kişisel hasar, mülk hasarı ve avukatlık ücretleri için teminat kapsamında değildir; Emniyet kemerleri, tespit elemanları, somunlar, rondelalar, cıvatalar, fren tamburları, fren kabloları, fren balataları, fren pabuçları ve fren rotorları, egzoz boruları, susturucular, rezonatörler ve kelepçeler, sürtünme malzemeleri, supap taşlaması, hortumlar, bütün sıvı kapakları, sıvı hazneleri, lamba ampulleri, LED ler, aydınlatma aygıtları, lamba kapakları, yağlar, düz transmisyon kavrama diski, denge çubukları ve kovanları, mesnetler, yanmış supaplar, yakıt kaynaklı nedenlerden ve/veya aracın iterek/vurdurarak çalıştırılmasından dolayı motor ateşlemesinden kaynaklanan arıza, hoparlörler, tekerler/jantlar, sökülen rulman, kılavuz kovan ve kavrama parçaları, bujiler ve teller, lastikler, tekerlekler, teker balansı, silecek kolu (veya kolları) ve silecek süpürgeleri dahil, programlı bakım ve aşınma-yıpranma kalemleri; ÇELİK MOTOR un garanti kapsamına almadığı katalitik konvertör arızaları (Yakıt etkisi, darbe vb. nedenlerle); İhmalin, hatalı kullanımın, uygunsuz servisin veya üreticinin zorunlu kıldığı veya önerdiği bakımların veya yasaların veya üreticinin zorunlu kıldığı emniyetle ilgili bakımların yapılmamasının sebep olduğu bir Arıza veya aşırı ısınmış durumda sürekli çalıştırmanın veya uygun ve gerekli miktarlarda soğutma sıvıları veya yağlar olmamasının ve termostat arızasının sebep olduğu bir Arıza; Bilinen bir problem (örneğin, aşırı ısınma) mevcut olduğunda hasarın büyümesinin önlenmesi için makul önlemlerin alınmamasının sebep olduğu hasar; Mal teslimatları yapmak, kar küreme (kar küremeyle ve kar küreme araçlarıyla veya aksamıyla ilgili arızalar dahil), günlük kiralama, taksi, inşaat, ağır makinelerin, malzemelerin veya ekipmanların taşınması, polis, acil servis veya yarışma veya yol yarışı için kullanılan veya eğitim amaçlı kullanılan bir araç, fabrika kamyon kasalarının devirmeli kasalarla, düz kasalarla, sıralı kasalarla, merdivenli sırayla, boru depolama tertibatlı ve alet kutulu kasalarla değiştirmek için sökülmesi dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, ticari bir amaçla kullanılan bir araç. Eğer Araç bir step van, yüksek kübik van veya kutu kasalı ise, sürücü mahalli ve şasi veya diğer ağırlığı bir kg geçen aksam veya sağdan direksiyonlu araç teminat dışıdır;

10 Aracı kilometre saatinin kurcalanmış veya devreden çıkarılmış olması halinde, herhangi bir parçanın arızalanması durumunda bu istisna uygulanır ve bu Sözleşme iptal edilebilir; Bir Arıza meydana gelmiş değilken, aşınma ve yıpranmadan dolayı Aracın çalışma performansını iyileştirmek için gerekli olan parça onarımı veya değişimi. Buna, bir parça kırılmış değilken, yalnızca motorun kompresyonunu iyileştirmek veya yağ sarfiyatını azaltmak amacıyla yapılan supap ve segman onarımları dahildir, ancak bunlarla sınırlı değildir; Üreticinin herhangi bir yolla kabul ettiği veya üreticinin masrafı kendisi tarafından karşılanmak üzere onaracağı bir mekanik veya yapısal kusurun doğrudan bir sonucu olarak meydana gelen bir Arıza; Araç üreticisinin tasarım spesifikasyonlarıyla ve aşınma toleranslarıyla uyumlu aynı türde veya kalitede olmadıkça, Araç üreticisi dışındaki bir tedarikçi tarafından tedarik edilen bir değiştirme parçası; Arızalanmayan veya bir Arızaya yol açmayan, ancak bir tamircinin, sadece üreticinin Aracın seviyesinin yükseltilmesine yönelik önerisine dayalı olarak onarılmasını önerdiği veya gerekli gördüğü bir parça veya aksam; LPG, CNG, metanol, etanol veya RFG dahil, ancak bunlarla sınırlı olmayan, alternatif yakıtların kullanılmasına imkan veren bir cihazın daha sonra takıldığı bir araç; Bu Sözleşme kapsamında yapılan onarımlar için, üreticinin garantisi veya başka bir servis sözleşmesi, garantisi, mekanik arıza sigortası sertifikası veya yetkili servis garantisi kapsamında olan bir talep; Elektrikli yakıt, rejeneratif fren sistemleri elektronik bellek sistemleri dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, bütün elektrikli veya hibrit yakıtlı parçalar; Kumaş veya deri döşemede olan hasarlar, sıvıların dökülerek ısıtma/soğutma sistemlerinde kısa devreye sebep olması veya koltuklar üzerinde dikilme veya zıplama nedeniyle ısıtma/soğutma ızgaralarının hasar görmesi nedeniyle koltuk ısıtma/soğutma ünitesinde meydana gelen arızalar. Bölüm 5: Yol Yardım Kapsamı YOL YARDIM ÜRÜNÜ TEMİNATLARIN ÖZETİ VE LİMİTLER Araç Hizmetleri Yol kenarı yardım organizasyonu Ulaşım 60 km Aracın çekilmesi 150 Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama Daimi İkametgaha geri dönüş veya yolculuğa devam seyahati 100 / Gece Max. 3 Gece Sınırsız

11 Seyahate devam etmek için kiralık araç Onarılan aracın alınması için seyahat 100 / Gün Maks. 2 Gün Sınırsız Aracın emanet ve muhafazası 150 Profesyonel sürücü hizmeti Sınırsız ÖNEMLİ NOTLAR Aşağıda tanımlanan hizmetlerden yararlanma hakkı, yol kenarı yardım organizasyonu ve aracın çekilmesi hizmeti dışında Daimi İkametgah ili sınırları dışında yürürlüğe girecektir. Altı çizilen bu hizmetler için herhangi bir kilometre kısıtlaması yoktur. Aşağıdaki coğrafi sınırlara tabi olarak, size sunulan el kitabındaki hizmetler bir bölümde verilir. TEMİNATLAR COĞRAFİ SINIRLAR Bölüm Araç Hizmetleri Türkiye'nin her yerinde geçerlidir. TANIMLAR Araç Sahibi Çelik Motor dan mekanik onarım güvencesi ile satın alınan ikinci el binek aracın sahibi kişidir. Lehdar Binek Araçlar için; 1. Araç sahibi veya sürücüsü, 2. Aracın arızalanması durumunda, oturma kapasitesine kadar araçta bulunan herhangi bir başka kişi anlamındadır. Araç 1. Çelik Motor tarafından mekanik onarım güvencesi ile satılan, Tur Assist'e bildirilen, kg'ı aşmayan ikinci el binek araçlardır. 2. Günlük kiralamada kullanılan araçlar, okul araçları, sürücü kurslarına ait araçlar, taksiler, toplu halk taşımacılığında kullanılan araçlar ve askeri araçlar bu ürünün kapsamı dışındadır. Daimi İkamet Ülkesi Türkiye Cumhuriyeti Daimi İkametgah Araç Sahibinin Daimi İkamet Ülkesi'nde bulunan sürekli ikamet adresi anlamındadır.

12 Arıza Aracın hareketsiz kalmasına neden olan elektrik veya mekanik arıza. KAPSAM Daimi İkametgah dışında bir gezi sırasında meydana gelen, öngörülemeyen bir arıza sonucunda, olayın coğrafi sınırların dışında meydana gelmemesi kaydıyla, Tur Assist, Lehdar a, bu ürünün Araç Hizmetleri bölümünde belirtilen yardımları derhal sağlayacaktır. ARAÇ HİZMETLERİ Yol kenarı yardım organizasyonu ve aracın çekilmesi hizmetleri Daimi İkametgah'tan 0 km'den itibaren, geri kalan diğer hizmetler Daimi İkametgah ili sınırları dışında tüm Türkiye'de arıza durumunda verilmektedir. 1) Yol kenarı yardım organizasyonu Araç arıza nedeniyle hareketsiz kaldığında, Tur Assist, yol kenarı yardım organizasyonunu Anlaşmalı Araç Servisleri ile organize edecektir. Anlaşmalı Araç Servisi talep edildiği esnada müsait değil ise ya da Tur Assist ile yol yardım anlaşması olmayan bir Servis ise Tur Assist'in bu güvence ile ilgili sorumluluğu, yol kenarı yardım hizmeti hariç, aracın çekilmesi ve kapsam dahilinde olduğu durumlarda diğer güvenceler ile sınırlı olacaktır. Araç sahibinin veya alarm merkezi ile yapacağı ilk görüşme esnasında, arızanın yol kenarında tamir edilebileceği anlaşılırsa yerinde tamir için Anlaşmalı Araç Servisi gönderilecek, aksi taktirde Tur Assist tarafından aracı çekmek maksadıyla doğrudan çekici gönderilecektir. Tur Assist, Anlaşmalı Araç Servisi'nin olay yerine kadar tek yön ulaşımını 60 km karşılar. 2) Aracın çekilmesi Aracın arızalanması durumunda, Tur Assist, aracın en yakın servise naklini 150 limite kadar temin edecektir. Bu hizmette, mekanik onarım güvencesi kapsamına girmeyen bir arıza durumunda, Aracın tamir masraflarına ilişkin olarak herhangi bir meblağ ödenmeyecektir. 3) Aracın arızalanması nedeniyle ikamet ve seyahat Aracın arızalanması durumunda, Tur Assist aşağıdaki masrafları karşılayacaktır. a) Eğer arıza 24 saat içinde tamir edilemez ise, azami 3 güne kadar Lehdar başına her gün için azami 100 tutarına kadar aracın onarımını bekleme amacıyla konaklama masrafları (standart oda+kahvaltı), YA DA, b) Tamir süresi arızalanmayı izleyen 48 saati aşarsa, Tur Assist, Lehdarlar ın Daimi İkametgah a dönüşlerinde meydana gelen seyahat masraflarını, veya Lehdarlar seyahate devam etmek isterlerse, seyahat için planlanan yere kadar olan seyahat masraflarını ödeyecektir. Ancak bu son seçenek dahilinde yapılacak olan masrafların, Daimi İkametgah a dönüş masraflarını aşmaması gerekir. YA DA, Eğer Lehdarlar ın sayısı ikiden fazla ise ve araç arızalanmayı izleyen 48 saatten daha uzun süre tamir edilememiş ise lehdarlar seyahate devam etmek için benzer bir araç kiralamak

13 isteyebilir. Bu durumda, Daimi İkametgah ili sınırları dışında olmak şartı ile, kendilerine azami 2 gün için kira bedeli günlük 100 dan fazla olmamak koşuluyla mümkün olabilen durumlarda en fazla B sınıfına kadar aracın özelliklerine en uygun kiralık bir binek araç sağlanacaktır. 4) Onarılan aracın alınması için seyahat ile emanet ve muhafazası Eğer arızalanmadan sonra yapılacak tamir aracın 72 saatten fazla bir süre hareketsiz kalmasını gerektirirse, Aracın tamiratı tamamlandığında, Tur Assist aşağıdaki masrafları ödeyecektir : a) Tamir edilmiş aracın azami 150 'ya kadar emanet ve muhafaza masrafı, b) Aracı Daimi İkametgah a götürmek için Lehdar ın veya tayin ettiği herhangi bir kişinin aracın tamir edildiği yere kadar yaptığı seyahat masrafları. 5) Profesyonel sürücü hizmeti Sürücünün aracı kullanmayı imkansız kılan hastalığı, kaza geçirmesi ya da vefatı halinde, Sürücünün beraberinde bulunanlardan hiçbirinin Sürücünün yerine geçememesi kaydıyla, Tur Assist, aracı kullanarak araçta bulunanları Daimi İkametgah a veya seyahat için planlanan yere götürmek üzere profesyonel bir sürücü temin edecektir. KOŞULLAR 1) Herhangi bir talep halinde Tur Assistin sorumluluğu, Araç Sahibinin veya Lehdar ın bu ürünün koşullarına uymakta olmaları koşuluna bağlıdır, 2) Bu ürün kapsamındaki talebi için Lehdar; a) Zararı asgariye indirmek için tüm makul tedbirleri alacaktır. b) İstenen menfaatleri belirten talebi bildirmek için Tur Assist e en kısa zamanda telefon edecektir. c) Tur Assist e gerekli tüm bilgiyi serbest olarak temin edecektir. d) Hiçbir ödeme, taahhüt, teklif veya sorumluluk kabulünde bulunmayacaktır. 3) Tur Assist geri ödeme taleplerini kabul etmeyecektir. 4) Tur Assist, eğer aynı şartları kapsayan ve bu güvenceden daha evvel tanzim edilmiş olup, halen yürürlükte bulunan bir başka Sigorta/Asistans hizmeti veya poliçesi varsa, bu poliçe kapsamında ödenmesi gereken herhangi bir menfaate ilişkin hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir. İSTİSNALAR 1) TurAssist in, dolaylı ya da dolaysız olarak aşağıdaki durumlardan meydana gelebilecek vakalarda hiçbir hizmet verme yükümlülüğü olmayacaktır : a) Bu ürün kapsamında talepte bulunan herhangi bir Lehdar veya herhangi bir başka kişinin hileli hareketleri, b) Bu ürün kapsamındaki herhangi bir hizmetin verilmesi esnasında, dolaylı veya dolaysız meydana gelebilecek ve ürünün kapsamında olmayan her türlü maddi/bedeni zarar,

14 c) Sel, deprem, volkanik patlamalar, fırtına ve meteor düşmesi gibi olağanüstü olaylar sonucu ortaya çıkan zararlar, d) Terorizm, isyan ve ayaklanmalar, savaş, e) Silahlı kuvvetler, güvenlik kuvvetleri veya örgütlerinin harekatı, f) Nükleer radyo-aktivite sonucu ortaya çıkan olaylar, g) Araç sürücüsünün; (i) İlaç, zehirli veya narkotik maddelerin etkisinde olması veya kanındaki alkol düzeyinin kanunların müsaade ettiği düzeyin üzerinde olması, (ii) Aracın sınıfına uygun ehliyete sahip olmaması. h) Sigortalı ya da Sürücünün taşınan yolcu hayvan veya malın yolcu kapasitesine ya da yükleme biçimine uymayan şekilde taşınmasının hasara ya da kazaya sebebiyet vermesi durumunda, i) Araçta taşınan yakıt madeni esaslı cisimler veya diğer yanıcı patlayıcı ya da zehirli maddeler, j) Bir Lehdar ın aşağıdakilere katılması: (i) Yarış, ralli veya benzeri denemeler, (ii) Sportif faaliyetler, (iii) Suç hareketleri, (iiii) Bahisler. k) Lehdar ın kasıtlı hareketleri. 2) Tur Assist, aşağıdaki masraflardan sorumlu olmayacaktır: a) Tur Assist yetki vermeden, Lehdar tarafından veya onun adına düzenlenmiş her türlü yardım faaliyeti ve masrafları, b) Bu ürün kapsamındaki hizmetlerden herhangi birinin verilmesi esnasında, aracın içinde veya üzerinde bulunan sökülebilen parçalar ile araç içinde yer alan tüm kişisel ve/veya ticari eşyaların kaybı/bozulması sonucu ortaya çıkan masraflar.

15 Bölüm 6: Servis Kayıtlar Plaka:... Yapılacak İşlem:... Km:... Anlaşmalı Servis Kaşe-İmza : Plaka:... Yapılacak İşlem:... Km:... Anlaşmalı Servis Kaşe-İmza :

FIAT YOL YARDIM EKSTRA HİZMET KAPSAMI

FIAT YOL YARDIM EKSTRA HİZMET KAPSAMI FIAT YOL YARDIM EKSTRA HİZMET KAPSAMI Araç Teminatları Yol kenarı yardım organizasyonu Koşullar Aracın kurtarılması/çekilmesi (Maks. 400 TL limit dahilinde) Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama Daimi

Detaylı

MOTOSİKLET YOL YARDIM

MOTOSİKLET YOL YARDIM MOTOSİKLET YOL YARDIM Araç Teminatları Aracın çekilmesi Aracın kurtarılması Lastik patlaması halinde aracın çekilmesi Benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama

Detaylı

ARTI YOL YARDIM. (En yakın Yetkili Renault Servisi ne) Yakıt bitmesi durumunda aracın çekilmesi. En yakın yakıt istasyonuna kadar

ARTI YOL YARDIM. (En yakın Yetkili Renault Servisi ne) Yakıt bitmesi durumunda aracın çekilmesi. En yakın yakıt istasyonuna kadar ARTI YOL YARDIM Araç Teminatları Yol kenarı yardım organizasyonu Aracın çekilmesi Oto kapı kilit hizmeti Lastik değiştirilmesi hizmeti Yakıt bitmesi durumunda aracın çekilmesi Aracın kullanılamayışı nedeniyle

Detaylı

TİCARİ ARAÇLAR KASKO YARDIM

TİCARİ ARAÇLAR KASKO YARDIM Araç Teminatları TİCARİ ARAÇLAR KASKO YARDIM Aracın Çekilmesi Aracın Vinç ile Kurtarılması Aracın kaza geçirmesi veya arıza yapması nedeniyle ikamet ve seyahat Onarılan veya bulunan aracın alınması için

Detaylı

ZURICH SİGORTA MOTORSİKLET YOL YARDIM

ZURICH SİGORTA MOTORSİKLET YOL YARDIM ZURICH SİGORTA MOTORSİKLET YOL YARDIM Araç Teminatları Limitler Aracın çekilmesi Aracın vinç ile kurtarılması 300 TL 600 TL Lastik değiştirilmesi için aracın çekilmesi 300 TL Aracın kullanılamayışı nedeniyle

Detaylı

Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları

Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları Şirket aracın çekilmesi, kurtarılması, lastik değiştirilmesi ve benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi hizmetlerini Daimi İkametgah tan 0 km'den itibaren, geri

Detaylı

İPOP Garanti Programı El Kitabı

İPOP Garanti Programı El Kitabı İPOP Garanti Programı El Kitabı 1 İÇİNDEKİLER Tanımlar 4 İPOP Garanti hakkında bilmek istedikleriniz 5 Aracımı satarken İPOP Garanti yi de devredebilir miyim? 5 Arıza gerçekleştiğinde neler yapılmalıdır?

Detaylı

Asistansım 365 BİNEK ARAÇLAR YOL YARDIM

Asistansım 365 BİNEK ARAÇLAR YOL YARDIM Asistansım 365 BİNEK ARAÇLAR YOL YARDIM Araç Teminatları Aracın çekilmesi Açıklamalar Kaza durumunda Max. Yılda 2 defa Arıza durumunda Max. Yılda 1 defa Aracın vinç ile kurtarılması Yılda 2 defa Max.500

Detaylı

Aracın çekilmesi. Aracın vinç ile kurtarılması. Araç kazası sonucu yaralanma durumunda nakil 300 TL (yılda 2 defa) Acil mesajların iletilmesi

Aracın çekilmesi. Aracın vinç ile kurtarılması. Araç kazası sonucu yaralanma durumunda nakil 300 TL (yılda 2 defa) Acil mesajların iletilmesi Sigortalı Aracın Teminatları TEMİNATLARIN ÖZETİ VE LİMİTLER Aracın çekilmesi Aracın vinç ile kurtarılması 500 TL 500 TL Araç kazası sonucu yaralanma durumunda nakil 300 TL (yılda 2 defa) Acil mesajların

Detaylı

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması Araç Teminatları Aracın çekilmesi, kurtarılması, oto kapı kilit, lastik değiştirilmesi ve benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi hizmetleri Daimi İkametgah'tan 0 km den itibaren, geri kalan diğer hizmetler

Detaylı

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI Hususi ve Kamyonet Kullanım Tarzları İçin Geçerli Yardım Hizmeti Özel Şartları A)Yardım Hizmeti Özel Şartları A. 1. Lehtar /lar Sigorta poliçesinde

Detaylı

MAPFRE GENEL SİGORTA BİNEK VE TİCARİ ARAÇ TRAFİK YARDIM

MAPFRE GENEL SİGORTA BİNEK VE TİCARİ ARAÇ TRAFİK YARDIM MAPFRE GENEL SİGORTA BİNEK VE TİCARİ ARAÇ TRAFİK YARDIM TEMİNATLARIN ÖZETİ VE LİMİTLER Araç Teminatları Kapsam Aracın çekilmesi 250 TL Aracın kurtarılması 500 TL Araç kazası sonucu yaralanma durumunda

Detaylı

ANADOLU HİZMET FERDİ KAZA-KASKO YARDIM (BİNEK ARAÇLAR)

ANADOLU HİZMET FERDİ KAZA-KASKO YARDIM (BİNEK ARAÇLAR) ANADOLU HİZMET FERDİ KAZA-KASKO YARDIM (BİNEK ARAÇLAR) Daimi İkametgah dışında bir seyahat sırasında, öngörülemeyen bir olay meydana gelmesi halinde, Lehdara aşağıda belirtilen yardım hizmetleri sağlanır.

Detaylı

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması Araç Teminatları Aracın çekilmesi ve kurtarılması hizmetleri Daimi İkametgah'tan 0 km den itibaren, geri kalan diğer hizmetler Daimi İkametgah ilinin dışında olmak kaydıyla tüm Türkiye de verilmektedir.

Detaylı

GÜNEŞ ASİSTANS KASKO KLOZU Poliçede ilgili teminat alınmış olması halinde ;

GÜNEŞ ASİSTANS KASKO KLOZU Poliçede ilgili teminat alınmış olması halinde ; GÜNEŞ ASİSTANS KASKO KLOZU Poliçede ilgili teminat alınmış olması halinde ; Yardım hizmetinin gerektiği durumlarda sigortalı, herhangi bir kişisel girişimde bulunmadan önce GÜNEŞ SİGORTA'nın 24 saat hizmet

Detaylı

CARBOOK UZMAN GARANTİ PROGRAMI EL KİTABI

CARBOOK UZMAN GARANTİ PROGRAMI EL KİTABI CARBOOK UZMAN GARANTİ PROGRAMI EL KİTABI Carbook Garanti Aracınızın güvenliği, sizin huzurunuz için Kurumsal İkinci El in genç ve neşeli markası Carbook, üretici garantisi bitmiş olan araçları güvenceye

Detaylı

I. GİRİŞ Bu sözleşme, aşağıdaki Tur Assist Genel İşlem Şartlarına ve taraflar arasında özel olarak kararlaştırılan sair şartlara tabidir.

I. GİRİŞ Bu sözleşme, aşağıdaki Tur Assist Genel İşlem Şartlarına ve taraflar arasında özel olarak kararlaştırılan sair şartlara tabidir. I. GİRİŞ Bu sözleşme, aşağıdaki Tur Assist Genel İşlem Şartlarına ve taraflar arasında özel olarak kararlaştırılan sair şartlara tabidir. II. TANIMLAR Bu Sözleşmede geçen aşağıdaki terimler, aşağıda verilen

Detaylı

EK - 2. Araç Teminatları. Oto kapı kilit hizmeti. Aracın çalınması nedeniyle ikamet ve seyahat. Onarılan veya bulunan aracın alınması için seyahat

EK - 2. Araç Teminatları. Oto kapı kilit hizmeti. Aracın çalınması nedeniyle ikamet ve seyahat. Onarılan veya bulunan aracın alınması için seyahat ASSIST LINE/EGE SĐGORTA/Hafif-Ağır Ticari Kasko Yardım Teminatları/ 2015 Sayfa 1 / 10 EK - 2 HAFĐF AĞIR ve ÖZEL MAKSATLI TĐCARĐ ARAÇ ASĐSTANS HĐZMETLERĐ TEMĐNATLARIN ÖZETĐ VE LĐMĐTLER Araç Teminatları

Detaylı

TEMİNATLARIN ÖZETİ VE LİMİTLER

TEMİNATLARIN ÖZETİ VE LİMİTLER Araç Teminatları TEMİNATLARIN ÖZETİ VE LİMİTLER Aracın Çekilmesi Aracın vinç ile kurtarılması Oto Kapı Kilit Hizmeti Lastik Değiştirilmesi Hizmeti Benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi Aracın kullanılamayışı

Detaylı

HÜR YARDIM TEMİNATLARI

HÜR YARDIM TEMİNATLARI HÜR YARDIM TEMİNATLARI O KM. LİK ÜRÜN Teminatların Özeti ve Limitleri Araç Teminatları Aracın çekilmesi Aracın vinç ile kurtarılması Lastik değiştirilmesi hizmeti Benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi

Detaylı

LIBERTY SİGORTA OTO KASKO SİGORTA POLİÇESİ SAHİPLERİ İÇİN ASİSTANS PROGRAMINA UYGUN HİZMETLER VE ŞARTLAR (AĞIR VE ÖZEL MAKSATLI TİCARİ ARAÇLAR)

LIBERTY SİGORTA OTO KASKO SİGORTA POLİÇESİ SAHİPLERİ İÇİN ASİSTANS PROGRAMINA UYGUN HİZMETLER VE ŞARTLAR (AĞIR VE ÖZEL MAKSATLI TİCARİ ARAÇLAR) LIBERTY SİGORTA/AĞIR TİCARİ KASKO YARDIM HİZMETLERİ/ 2015 1 / 12 LIBERTY SİGORTA OTO KASKO SİGORTA POLİÇESİ SAHİPLERİ İÇİN ASİSTANS PROGRAMINA UYGUN HİZMETLER VE ŞARTLAR (AĞIR VE ÖZEL MAKSATLI TİCARİ ARAÇLAR)

Detaylı

İhtiyacınız olduğunda Anadolu Hizmet ten daha iyi faydalanabilmeniz için bazı konuları size tekrar hatırlatmayı arzu ediyoruz:

İhtiyacınız olduğunda Anadolu Hizmet ten daha iyi faydalanabilmeniz için bazı konuları size tekrar hatırlatmayı arzu ediyoruz: ANADOLU HİZMET TRAFİK İhtiyacınız olduğunda Anadolu Hizmet ten daha iyi faydalanabilmeniz için bazı konuları size tekrar hatırlatmayı arzu ediyoruz: Öncelikle Anadolu Hizmet telefon numaranızın her an

Detaylı

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları (subay, astsubay, istisnai memur, sivil memur, jandarma uzman, uzman erbaş, işçi ve bunların emeklileri)

Detaylı

MÜŞTERİ ARAÇ SAHİBİ (KULLANICI) Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Büyükdere Cad. No:145 Kat 1-5 Zincirlikuyu / İSTANBUL

MÜŞTERİ ARAÇ SAHİBİ (KULLANICI) Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Büyükdere Cad. No:145 Kat 1-5 Zincirlikuyu / İSTANBUL UZATILMIŞ GARANTİ HİZMET SÖZLEŞMESİ SOYADI ADI CİNSİYETİ DOĞUM YERİ DOĞUM TARİHİ TELEFON ŞİRKET ÜNVANI VERGİ DAİRESİ VE NO'SU MÜŞTERİ ARAÇ SAHİBİ (KULLANICI) Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Büyükdere

Detaylı

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın!

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! 2 yıllık yasal garanti süresince, Mercedes-Benz yetkili servislerine gelenlere 3. yıl garantimiz hediye. Üstelik Advantageplus 4. yıl garanti paketi ile korumanızı

Detaylı

- Doğuştan Varolan Hastalık: Kalıtsal faktörlerin veya gebelik sırasında edinilmiş şikayetlerin sonucu olarak doğum esnasında mevcut olan hastalık.

- Doğuştan Varolan Hastalık: Kalıtsal faktörlerin veya gebelik sırasında edinilmiş şikayetlerin sonucu olarak doğum esnasında mevcut olan hastalık. ZURICH SİGORTA YARDIM HİZMETLERİ Sigortalı Kişi Poliçenin adına kesildiği kişi anlamındadır. Lehdar 1.Sigortalı kişi, 2.Sigortalı kişinin kendisiyle birlikte sürekli ikamet eden eşi ve çocukları, 3.Sigortalı

Detaylı

ANADOLU HİZMET PERT KASKO YARDIM

ANADOLU HİZMET PERT KASKO YARDIM ANADOLU HİZMET PERT KASKO YARDIM Araç Teminatları Aracın çekilmesi Aracın vinç ile kurtarılması Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama Daimi İkametgaha dönüş veya yolculuğa devam seyahati Seyahate

Detaylı

Acil mesajların iletilmesi

Acil mesajların iletilmesi ASSIST LINE/EGE SĐGORTA/Hususi ve Hafif Ticari Trafik Yardım Teminatları/ 2015 Sayfa 1 / 3 EK-5 EGE SĐGORTA HUSUSĐ VE HAFĐF TĐCARĐ ARAÇ TRAFĐK YARDIM TEMĐNATLARI VE AÇIKLAMALARI TEMĐNATLARIN ÖZETĐ VE LĐMĐTLER

Detaylı

HER ŞEY YOLUNDA OLSUN DİYE KASKO YOL YARDIM HİZMETİ HDI DE!

HER ŞEY YOLUNDA OLSUN DİYE KASKO YOL YARDIM HİZMETİ HDI DE! HER ŞEY YOLUNDA OLSUN DİYE KASKO YOL YARDIM HİZMETİ HDI DE! HDI Sigorta dan Çok Özel Bir Yol Yardım Hizmeti HDI, kaza, arıza ve çalınma gibi durumlarda aracınız için verilen KASKO desteği paralelinde,

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

www.hyundai.com.tr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62

www.hyundai.com.tr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62 www.hyundai.com.tr facebook.com/hyundaiturkiye twitter.com/hyundaiturkiye instagram.com/hyundaitr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62 Hyundai nizi ve sizi yolda bırakmayan tek

Detaylı

prati 0 (212) 315 0151 www.turassistleyasam.com

prati 0 (212) 315 0151 www.turassistleyasam.com prati k prati k 0 (212) 315 0151 www.turassistleyasam.com prati k prati k TURASSİST YARDIM VE SERVİS LTD.ŞTİ. 19 Mayıs Cd. Dr. İsmet Öztürk Sk. Şişli Plaza Ofis Blokları, E Blok, Kat: B-2 34360 Şişli /

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-174860 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GR0868 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-174860 Sayfa: 2 / 10 VF7DD9HP0EJ813714 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-060983 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 16-NME96 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-060983 Sayfa: 2 / 11 W0L0XEP68F4166319 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064592 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE9727 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064592 Sayfa: 2 / 9 WBA8D5107GK807923 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029671 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR2129 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029671 Sayfa: 2 / 11 NM0LXXTACLGR23905 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074893 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LA9499 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074893 Sayfa: 2 / 10 VF1LZLF0E53736855 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074953 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BRV766 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074953 Sayfa: 2 / 7 VF3LBBHZWJS311112 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037259 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-FN5629 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037259 Sayfa: 2 / 8 W0L0XEP68H4156063 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067396 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BCD404 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067396 Sayfa: 2 / 9 VF3LBBHZWJS055070 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-135380 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4737 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-135380 Sayfa: 2 / 12 VF1RFB00955724568 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064502 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZ7491 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064502 Sayfa: 2 / 9 WDD2050371R203550 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032198 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3142 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032198 Sayfa: 2 / 11 WAUZZZ8V1G1099320 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-146811 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 59-RN221 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-146811 Sayfa: 2 / 14 XMCXJZ34ABF041135 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033493 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3188 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033493 Sayfa: 2 / 10 WAUZZZ8V3G1093535 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036217 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JK374 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036217 Sayfa: 2 / 8 WDD2050371R182691 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-065472 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RN6305 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-065472 Sayfa: 2 / 8 KMHCT41UGHU360514 Araç Bilgileri

Detaylı

Aşağıda tanımlanan hizmetlerden yararlanma hakkı, Daimi İkametgah ili dışında yürürlüğe girecektir.

Aşağıda tanımlanan hizmetlerden yararlanma hakkı, Daimi İkametgah ili dışında yürürlüğe girecektir. Aşağıda tanımlanan hizmetlerden yararlanma hakkı, Daimi İkametgah ili dışında yürürlüğe girecektir. Aşağıda coğrafi sınırlara tabi olarak, poliçe teminatları iki bölümde verilir. Teminatlar Coğrafi Sınırlar

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-153207 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LM2996 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-153207 Sayfa: 2 / 11 VF1LZBS0551667777 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037676 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 26-GA785 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037676 Sayfa: 2 / 7 NLHB251CBHZ303829 Araç Bilgileri

Detaylı

Teminat Özetleri ve Limitler

Teminat Özetleri ve Limitler LIBERTY SİGORTA/TRAFİK YARDIM HİZMETLERİ/ 2013 1 / 11 Araç Teminatları Teminat Özetleri ve Limitler Aracın çekilmesi Binek ve Hafif Ticari Araç Grubu Aracın çekilmesi Ağır ve Özel Maksatlı Araç Grubu (Liberty

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074761 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 06-AGD359 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074761 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ3CZJE046658 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074573 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BEE440 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074573 Sayfa: 2 / 7 WBA1R5100J7B06477 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037634 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 48-LL531 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037634 Sayfa: 2 / 9 NLHB251CBHZ301705 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-065004 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG317 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-065004 Sayfa: 2 / 11 NLAFD6670BW052518 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034064 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG1164 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034064 Sayfa: 2 / 10 KNADN514AG6627967 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-270665 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG5754 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-270665 Sayfa: 2 / 10 NM432300006B17808 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-078295 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 41-ABS431 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-078295 Sayfa: 2 / 7 JHMRW2860KX202422 Araç Bilgileri

Detaylı

HAFİF TİCARİ EK 1 SBN SİGORTA TİCARİ KASKO YARDIM TEMİNATLARI VE AÇIKLAMALAR. Aracın çekilmesi. Aracın vinç ile kurtarılması

HAFİF TİCARİ EK 1 SBN SİGORTA TİCARİ KASKO YARDIM TEMİNATLARI VE AÇIKLAMALAR. Aracın çekilmesi. Aracın vinç ile kurtarılması HAFİF TİCARİ EK 1 SBN SİGORTA TİCARİ KASKO YARDIM TEMİNATLARI VE AÇIKLAMALAR BÖLÜM 1. YOL YARDIM ARAÇ TEMİNATLARI Aracın çekilmesi Aracın vinç ile kurtarılması Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077317 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SL1757 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077317 Sayfa: 2 / 10 VF1RFB00057193670 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-060884 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-ABP102 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-060884 Sayfa: 2 / 8 WDD1760121J596957 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-079380 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BAJ189 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-079380 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZAWZJY009090 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-078171 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AEZ834 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-078171 Sayfa: 2 / 11 WVWZZZ3CZJE047424 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-039972 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VT6006 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-039972 Sayfa: 2 / 10 WDD1760121J511100 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035207 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG2696 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035207 Sayfa: 2 / 10 WVWZZZAUZGW021804 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036300 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE8174 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036300 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ16ZGM044397 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067288 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BDZ228 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067288 Sayfa: 2 / 7 WDD2130401A418273 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-131262 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 01-ETV33 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-131262 Sayfa: 2 / 8 NLHB251CBHZ303832 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067871 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ2073 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067871 Sayfa: 2 / 10 VF15R040H51738136 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-061083 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AGD672 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-061083 Sayfa: 2 / 9 WDD2050371R303217 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031903 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4117 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031903 Sayfa: 2 / 9 WDD1760121V143144 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074792 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZ5634 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074792 Sayfa: 2 / 9 WDD2050371R187472 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-133060 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SDN07 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-133060 Sayfa: 2 / 11 WMWMS31069TG07589 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068630 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-ABL375 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068630 Sayfa: 2 / 9 NM435600006G60344 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031752 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR9597 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031752 Sayfa: 2 / 9 WDD1760121J477379 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030511 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC1234 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030511 Sayfa: 2 / 10 NM432300006623782 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-040331 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT8796 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-040331 Sayfa: 2 / 9 TMBAG6NE7F0256541 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-032344 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JT401 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-032344 Sayfa: 2 / 8 VF15RTL0E56919321 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036797 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SY1538 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036797 Sayfa: 2 / 8 NLHB351CBHZ324249 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-040141 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR9134 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-040141 Sayfa: 2 / 10 WDD2050371R166083 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-078681 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 41-ABS602 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-078681 Sayfa: 2 / 8 NLAFC8680JW004262 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067089 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BEA113 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067089 Sayfa: 2 / 9 WDD1760121J762048 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-177593 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 35-KD6992 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-177593 Sayfa: 2 / 9 NM426300006B91706 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-060551 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SF3503 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-060551 Sayfa: 2 / 9 KMHCT41UGGU216544 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-041523 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZ5630 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-041523 Sayfa: 2 / 10 WDD2050371R186809 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-162807 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 06-AGK586 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-162807 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZAUZJP054014 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077655 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AEL223 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077655 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ3CZJE034609 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD8848 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL456896929 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-241564 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE8734 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-241564 Sayfa: 2 / 10 U5YPH814BGL068720 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066862 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 07-AAY710 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066862 Sayfa: 2 / 7 SJNFDAJ11U2249264 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037767 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 16-NCU15 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037767 Sayfa: 2 / 12 VF14SRAG950222692 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031736 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HC1073 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031736 Sayfa: 2 / 10 VSSZZZ5FZFR027066 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-174947 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VU0234 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-174947 Sayfa: 2 / 9 WV2ZZZ7HZHH035618 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-130742 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PF1638 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-130742 Sayfa: 2 / 7 VF1RFB00355936169 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068236 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SL2039 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068236 Sayfa: 2 / 8 VF1RFB00656929310 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030950 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT5280 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030950 Sayfa: 2 / 11 NM422500006822267 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066964 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SY4656 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066964 Sayfa: 2 / 9 WBA8E3100HA054163 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035412 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RTS12 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035412 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0550144734 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037206 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE9464 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037206 Sayfa: 2 / 8 WDD1173121N404064 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-136194 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LY2265 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-136194 Sayfa: 2 / 8 NLAFB7630EW006830 Araç Bilgileri

Detaylı