12. AWID Uluslararası Kadın Hakları & Kalkınma Forumu Nisan 2012 Haliç Kongre Merkezi Istanbul, Türkiye

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "12. AWID Uluslararası Kadın Hakları & Kalkınma Forumu 19-22 Nisan 2012 Haliç Kongre Merkezi Istanbul, Türkiye"

Transkript

1 *Lütfen aşağıdaki bilgilerin tümünü BÜYÜK HARFLERLE BELİRGİN BİR ŞEKİLDE doldurun. Bu bilgi sizin isim kartınızı ve Forum un katılımcı listesini düzenlemek için kullanılacaktır. *Her katılımcı için ayrı bir kayıt formu doldurulması gerekmektedir. Katılımcı Bilgileri Teslim Alındığı tarih (Sadece kayıt ofisinin kullanımı için)... Adı *: Soyadı *: Cinsiyeti *: Kadın Erkek Transseksüel Diğer Kurum adı: (Kurumsal üye olarak kayıt olacaksanız, kurum adı yazmanız zorunludur) Kurum içinde konumu: (varsa) Açık adres *: Şehir *: Eyalet : Posta Kodu: Ülke *: Vatandaşı olduğu ülke *: Pasaport No: Doğum Yılı *: Esas telefon numarası *: İkincil telefon numarası: Faks numarası: *(Birincil): Lütfen bana tüm yazışmaları aşağıdaki dilde gönderin (sadece bir dil seçin) *: İngilizce İspanyolca Fransızca Türkçe Mümkünse, yazışmaları şu dilde istiyorum: Arapça Rusça Çalışma / Faaliyet Bilgisi Birincil çalışmanız / faaliyetiniz (sadece birini işaretleyin) *: Akademisyen, esas olarak akademi / üniversite içinde çalışan Bağışçı kurum / Fon sağlayıcı temsilcisi Seçilmiş kamu görevlisi ya da hükümet çalışanı Kadın hakları odaklı bir sivil toplum kuruluşu ya da aktivist grubu üyesi Kadın hakları odaklı olmayan bir sivil toplum kuruluşu ya da aktivist grubu üyesi Medya mensubu Yukarıdaki kurum ya da gruplarla bağlantısı olmayan birey Diğer, Lütfen belirtiniz:

2 Lütfen esas olarak üzerinde çalıştığınız konu alanları hakkında bizi bilgilendirin (en fazla 3 başlık seçin) *: Genel sağlık Cinsel sağlık (HIV / AIDS dahil olmak üzere) Cinsel haklar Üreme hakları ve sağlığı (gebelikten korunma, kürtaj, anne sağlığı) Barışın kurulması ve çatışmada / çatışma sonrası ortamlarda kadına yönelik şiddet Toplumsal cinsiyet temelli şiddet / kadına yönelik şiddet Ekonomik, sosyal ve kültürel haklar (ESKH) Emek ve işçi hakları İnsan ticareti Göç Toplumsal cinsiyet alanında adalet Demokrasi / Yönetişim Çevre hakları ve adaleti Mülkiyet kanunu ve barınma hakları Din Bilgi ve iletişim teknolojileri (BİT) Engellilik Siyasi katılım Eğitime erişim Mikro krediler / Mikro finansman Kadınların liderliği ve güçlenmesi Kadınların ekonomik olarak güçlenmesi Medyada kadınlar Sanat ve yaratıcılık Toprak hakları LGBT / Cinsiyetler İnsani çalışma / Acil yardım Diğer, Lütfen belirtiniz: AWID bu Forumu farklı kimliklerden gelen, özellikle ana akım kadın hareketlerinin genellikle dışında tutulan gruplara mensup kadınlar açısından olabildiğince kapsayıcı kılmak istemektedir. Lütfen kendinizi böylesi gruplardan birine ya da birden fazlasına mensup bir kadın olarak tanımlıyorsanız, bunların hangisiyle kendinizi özdeşleştirdiğinizi bize açıklayın (en fazla 100 kelime): Daha önce bir AWID Forumu na katıldınız mı? Evet Hayır Lütfen ismimi Forum un katılımcılar listesine ekleyin * Evet Hayır Sağlık ve Öz Bakım Katılmakla kalmayın, Forum un parçası olun! Güvenlik ve Sağlık alanımızın bir parçası olmak isteyecek, öz bakım ve sağlık uygulamacıları arıyoruz. Bu alanın bir parçası olmak istiyorsanız, lütfen sunduğunuz hizmetin kısa bir tarifini yapın (en fazla 100 kelime). Sosyal Medya Forum öncesinde ve forum esnasında, forumun tanıtımını yapabilecek insanlar da arıyoruz. İlgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki soruları cevaplayın. Blogçuluk konusunda deneyiminiz var mı? Evet Hayır Cevabınız evet ise, lütfen blogunuz url adresini verin. Facebook kullanıyor musunuz? Evet Hayır Cevabınız evet ise, lütfen sizi forumla ilgili güncel bilgileri ve kaynakları bulabileceğiniz, forumun Facebook grubunu beğenmeye davet edebilmemiz için Facebook kimliğinizi belirtin. Twitter kullanıyor musunuz? Evet Hayır Cevabınız evet ise, lütfen Twitter kimliğinizi belirtin:

3 Özel İstekler - Lütfen durumunuzu ifade eden tüm kutuları işaretleyin Lütfen bana vize ve diğer işlemler için bir davetiye mektubu gönderin (Davetiye mektubunun, kayıt ücretiniz hesabımıza ulaştıktan sonra verilebileceğini hatırlatmak isteriz). Lütfen bana Türkiye Konsoloslukları ve Vize işlemleriyle ilgili bilgi gönderin. AWID Forumu nda, forum delegelerinin ürün ve hizmetlerini diğer delegelere tanıtabileceği bir fuar alanı olacaktır. Lütfen bana fuar alanıyla ilgili bilgi gönderin. Lütfen bana forum öncesi ve sonrasında İstanbul ve çevresinde gerçekleştirilecek tur gezileri ve çevre bölgeye gerçekleştirilebilecek gezilerle ilgili bilgi gönderin. Dil ve diğer Erişim Gereksinimleri AWID tüm delegelerin katılımını destekleyecek bir alan yaratma arzusundadır. İşaret diliyle çeviri, tekerlekli sandalye erişimi ya da benzeri gereksinimleriniz varsa, lütfen belirtin. Ekibimiz sizinle temasa geçerek, tam katılımınızı nasıl sağlayabileceğimizi sizinle beraber belirlemeye çalışacaktır. Lütfen, bütün talepleri karşılamayı garanti edemeyeceğimizi dikkate alın (en fazla 100 kelime). Beslenme kısıtlamaları / Alerjiler: Lütfen beslenme açısından kısıtlamalarınız ya da alerjileriniz varsa, bize belirtin. Sağlıklı öğle yemekleri ve kahve molası ikramları sağlayacağız, ancak lütfen tüm talepleri karşılamayı garanti edemeyeceğimizi unutmayın (en fazla 100 kelime). Kayıt Bilgileri Seçtiğiniz kayıt kategorisini işaretleyin Kayıt Türü Erken 6 Ocak 2012 ve öncesi Normal 7 Ocak 2012 ve sonrası Üye olmayan AWID Üyesi Bireysel Kurumsal Üye No: Sunucu / Konuşmacı Sunucu / Konuşmacı No: Öğrenci (Lütfen öğrenci kimliğinizin fotokopisini faks ya da e- posta ile gönderiniz) Gönüllü Gönüllü No: Günlük katılım: Lütfen katılacağınız tarihleri işaretleyin 19 Nisan Nisan Nisan Nisan 2012 Toplam kayıt tutarı: / gün 110 / gün GENEL KAYIT KOŞULLARI Sadece ödemenin tam olarak yapıldığı kayıtlar dikkate alınır ve kayıt, tam tutar elimize ulaştıktan sonra onaylanır. Onay bilgisi Forum dan önce size ulaşmadıysa, lütfen info@awidregistration.org adresinden, kayıt sekretaryası ile temasa geçin. Kayıt ücretinin tutarı açısından, ödeme tarihi belirleyicidir. Kayıt formu, erken başvurusu süresinin bitiminden önce elimize ulaşsa bile, kayıt ücreti belirtilen son tarihte elimize ulaşmadıysa, bu seçenek geçerli olmaz. Kayıt ücretlerine %18 vergi tutarı dahildir.

4 Forum Kayıt ücretine dahil olan hizmetler: Tüm sosyal etkinlikler dahil olmak üzere, 4 gün boyunca Forum hizmetlerine tam erişim Forum programına dahil olan yemekler (öğle yemekleri ve Kutlama Yemeği) Forum otelleri ve Forum alanı arasında işleyecek olan servis araçları Program kitapçığını da içeren katılımcı kiti Simültane tercüme hizmeti (Arapça, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Türkçe ve umuyoruz ki, Rusça) Kayıt ücretinin katılımcıların çoğu açısından ciddi bir masraf oluşturduğunu biliyoruz. Ancak, yukarıda belirtilen hizmetler, yaklaşık olarak kişi başına 580 tutmaktadır. Bir kız kardeşi Foruma gönderin!! İstanbul a gelişinizi kurumunuz mu karşılıyor? AWID Forumuna katılmayı kendi kaynaklarınızdan sağlayabilecek maddi güçte misiniz? Cevabınız evetse, neden bir kız kardeşi foruma göndermeye destek olmuyorsunuz? Mali destek olmadan, forumumuza katılamayacak pek çok kadın var. Lütfen onları da İstanbul a getirebilmemiz için siz de üstünüze düşeni yapın! Yapacağınız herhangi bir tutardaki yardımla, Forum Fonumuzu büyütebilir ve hareketlerimizin kuvvetli, güçlü ve katılımcı olmaya devam etmesini sağlayabiliriz. Bir kız kardeşi gönderin: Lütfen tutarı belirtin FRIDA Genç Feministler Fonu burada! 2008 yılındaki son AWID Forum unda, genç feministler genç feminist aktivizmini desteklemek için daha fazla kaynak ayrılması gerektiğini belirtmişti. Merkezi Amerika Kadın Fonu ve AWID, tüm dünyadan bir grup genç feminist danışmanla beraber bu talebe cevap bulmak için çalıştı Forum unda, FRIDA Genç Feministler Fonu nu kurmakla mutluluk duyacağız! FRIDA nın amacı, genç feministlerin inisiyatifleri için erişilebilir, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir fon sistemi oluşturmaktır. Böylece genç feminist örgütlenmelerin kapasitesini güçlendirmek için gereken kaynaklar sağlanacak, sosyal değişim yaratmak için etkileri artacak, müttefiklerimiz ve bağışçılarımız genç feminist aktivizmine kaynak sağlamaya yönlendirilecektir. Forum a kayıt yaptırırken, lütfen tüm dünyada genç feminist aktivizmini desteklemek için FRIDA ya bir bağışta bulunma olanağını da değerlendirin! FRIDA Genç Feminist Fonu: Lütfen tutarı belirtin İptal koşulları Kayıt Kayıt başvurusunun iptali için, AWID Forum Kayıt Sekretaryasına (DEKON) yazılı olarak başvurulması gerekmektedir e faks çekebilir, ya da info@awidregistration.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. 15 Şubat 2012 tarihi ve öncesinde yapılan iptal işlemlerinde, 50 işlem ücreti kesilecektir. 16 Şubat 2012 tarihi ve sonrasında yapılan iptal işlemlerinde, kesinlikle hiçbir geri ödeme yapılmayacaktır. Lütfen kayıt ücreti geri ödemelerinin AWID Forumunun bitmesinden 30 gün sonra işleme koyulacağını ve banka havale ücretlerinin geri ödemelerden kesileceğini unutmayın. TOPLAM : GENEL KAYIT KOŞULLARINI KABUL EDİYORUM.

5 Ödeme Bilgisi Banka havalesi yoluyla ödeme: Kayıt ücretini banka havalesi yoluyla ödemek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki banka hesap numarasını kullanın: Hesap ismi DEKON Congress & Tourism Hesap numarası T.Garanti Bank EUR. Şube adı / Kodu Esentepe Branch 347 Swift Kodu TGBATRISXXX IBAN Numarası TR Banka havale ücretleri tamamen katılımcıya aittir ve kayıt ücretlerine ek olarak ödenmesi gerekir. Tüm havalelerde, aşağıdaki bilgiler yer almalıdır: Göndericinin adı, Gönderi tarihi, Gönderilen para tutarı & Açıklama. Dekontlar faks ile: , ya da adresinden: info@awidregistration.org DEKON a iletilmelidir. Kredi kartıyla ödeme: Kredi kartı numarası: Son kullanma tarihi: Kart sahibinin ismi: Tarih: Kart güvenlik kodu: Kartın arkasında bulunan imza bölmesindeki, son 3 rakam Kart sahibinin imzası: Çek ya da posta havalesi: Lütfen nakit para göndermeyin Çek ya da posta havaleleri, Association for Women s Rights in Development kuruluşuna ödenecek şekilde düzenlenmelidir. Çek yada posta havalesini lütfen aşağıdaki adrese gönderiniz: AWID (Association for Women's Rights in Development) 215 Spadina Ave, Suite 150 Toronto ON Canada M5T 2C7 Bir AWID yetkilisiyle, ödeme seçenekleri hakkında konuşmak istiyorum. Resmi internet sitemizdeki online kayıt formunu kullanarak da kayıt olabilir ve ödeme yapabilirsiniz:

12. AWID Uluslararası Kadın Hakları & Kalkınma Forumu 19-22 Nisan 2012 Haliç Kongre Merkezi Istanbul, Türkiye

12. AWID Uluslararası Kadın Hakları & Kalkınma Forumu 19-22 Nisan 2012 Haliç Kongre Merkezi Istanbul, Türkiye *Lütfen aşağıdaki bilgilerin tümünü BÜYÜK HARFLERLE BELİRGİN BİR ŞEKİLDE doldurun. Bu bilgi sizin isim kartınızı ve Forum un katılımcı listesini düzenlemek için kullanılacaktır. *Her katılımcı için ayrı

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Konsolosluk memuru verilen cevaplar ve sunulan evrakları karşılaştırarak başvurunuzu değerlendirmektedir.

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20'sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği

Türkiye Kalite Derneği TÜZEL ÜYELİK GİRİŞ BEYANNAMESİ Kuruluş Adı :.. KURUMSAL BİLGİLER Kuruluş Adı Adresi Telefon Numarası Faks Numarası Vergi Dairesi Vergi Numarası Web Adresi E-Posta Adresi Yapısı Özel Kamu Sivil Toplum Örgütü

Detaylı

2-4 MART 2018 ANKARA

2-4 MART 2018 ANKARA TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2-4 MART 2018 ANKARA Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Gazi Üniversitesi ile birlikte 2-4 Mart 2018 tarihlerinde

Detaylı

Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) Çalışma Usulleri Belgesi

Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) Çalışma Usulleri Belgesi Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) Çalışma Usulleri Belgesi 1. BAŞLIK Platformun adı: Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) 2. AMAÇ SİTAP ın kuruluş amacı, afet risklerinin azaltılması, afet sonrası müdahale

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI

EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI Mükemmellikte Kararlılık Programı Model Değerlendirmesi Başvuru Formu Mükemmellikte Kararlılık Mükemmellikte Kararlılık Programı, Avrupa

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

10 MART 2017 BURSA. Değerli Üyelerimiz,

10 MART 2017 BURSA. Değerli Üyelerimiz, TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 10 MART 2017 BURSA Değerli Üyelerimiz, Sağlık Bakanlığı son yıllarda çıkartmış olduğu yönetmelik

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı. Başvuru Formu ve Ekleri [ ]

Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı. Başvuru Formu ve Ekleri [ ] Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı Başvuru Formu ve Ekleri [21.01.2019] EK 1: Başvuru Formu Mikro Fon Programı Başvuru Formu Değerli Başvuru Sahibi,

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

Proloterapi 2. Basamak 15-16 Eylül 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Proloterapi 2. Basamak 15-16 Eylül 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi 2. Basamak Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi kronik kas iskelet sistemi ağrılarının tedavisinde kullanılan enjeksiyon temelli bir tedavi yöntemidir.

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BOYUTUYLA GÜNCEL TÜRK TİCARET KANUNU

Detaylı

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile birlikte, Türk Klinik Biyokimya

Detaylı

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU 07.035.085 Kuruluş Adı :.. info@dukad.org.tr www.dukaf.org.tr dunyakalitefederasyonu dunyakalitefederasyonu Hurma Mah.37.Sk.80/22 Konyaaltı/ANTALYA From Revizyon Tarihi : 01.12.2016

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Tarih / / VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ a. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Vİize Merkezi Adnan Saygun Cd. Körkadı Sok. Turizm Sitesi 6. Blk D:4 Ulus İSTANBUL Müşteri. Adres b. KONU: İş bu sözleşmenin konusu vize

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 8. DÖVİZLE ASKERLİK TAKSİT ÖDEME BAŞVURUSU Başvuru şahsen ya da posta yoluyla yapılabilmektedir. Genel Bilgiler: Gerekli evrakların Başkonsolosluğumuza ulaşmasının akabinde

Detaylı

18-19 Haziran 2011 DENĠZLĠ

18-19 Haziran 2011 DENĠZLĠ TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ (TKBD) SÜREKLĠ MESLEKĠ GELĠġĠM OKULU (SMGO) PAMUKKALE ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ 18-19 Haziran 2011 DENĠZLĠ Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından 18-19

Detaylı

Değerli Sektör Paydaşları,

Değerli Sektör Paydaşları, SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşları, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), 1992 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından kurulmuş, rüzgar enerjisi

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ Başvuru Tarihleri 15 Mart 15 Mayıs 2018 Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı online başvuru

Detaylı

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir Aktivist Programı - Başvuru Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Türkiye deki aktif bireylerin, sivil toplum örgütlerinin ve platformların desteklenmesi amacıyla 2012 yılı sonlarında Sivil Düşün AB Programını

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart

Detaylı

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NUN MEVCUT

Detaylı

Değerli meslektaşlarımız,

Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitlerin Takip ve Tedavisinde Yaklaşım & Akılcı Antibiyotik Kullanım Kursları Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitle Savaşım Derneği (VHSD) ve Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

Detaylı

19-21 MAYIS 2017 TEKİRDAĞ

19-21 MAYIS 2017 TEKİRDAĞ TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 19-21 MAYIS 2017 TEKİRDAĞ Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Namık Kemal Üniversitesi ile birlikte 19-21 Mayıs

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

3-5 MAYIS 2018 MERSİN

3-5 MAYIS 2018 MERSİN TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 3-5 MAYIS 2018 MERSİN Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte 3-5 Mayıs

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 20.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 8 kişinin kayıt bedeli (8 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

GÖZLEMSEL ÇALIŞMALAR BAŞVURU FORMU

GÖZLEMSEL ÇALIŞMALAR BAŞVURU FORMU A. BAŞVURUNUN YAPILDIĞI YER Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Klinik Araştırmalar Etik Kuruluna yapılacak olan başvurular için aynı form kullanılmalı ve ilgili kutu işaretlenmelidir. Türkiye İlaç ve

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR UKRAYNA KONSOLOSLUGU & BÜYÜKELÇİLİĞİ eski pasaporttan yeni pasaporta vize aktarımı yapmamaktadır. Uzun süreli vizeniz olsa da pasaportunuzu değiştirdiğinizde yeniden vize

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, IV. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2012) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize

Detaylı

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019)

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) 27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) F. +90 212 440 00 00 https://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@istanbul.edu.tr İçindekiler I. Genel Bilgiler... 1 Sınav Ücreti...

Detaylı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnsan Araştırmaları Etik Kurulu Başvuru Formu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnsan Araştırmaları Etik Kurulu Başvuru Formu Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnsan Araştırmaları Etik Kurulu Başvuru Formu Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) bünyesinde yapılan ve/ya ODTÜ çalışanları/öğrencileri tarafından yürütülen ve insan katılımcılardan

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 13 Mart 2011 tarihinde kayıt masasından dağıtılacaktır.

Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 13 Mart 2011 tarihinde kayıt masasından dağıtılacaktır. GENEL BİLGİLER Kurs Tarihi 12-13 Mart 2011 Kurs Yeri Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel, İzmir Toplantının Dili Toplantının resmi dili Türkçe dir. Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız yöntemlerden

Detaylı

Ekonomik ve Finansal Verileri Anlamak ve Yorumlamak Eğitimi

Ekonomik ve Finansal Verileri Anlamak ve Yorumlamak Eğitimi 18 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.15 Kayıt Doç. Dr. C. Coşkun Küçüközmen 9.15-10.30 Ekonomik Veri Nedir? Nasıl ve nereden toplanır? Önemi Nedir? Finansal

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜREK 2013

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜREK 2013 TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜREK 2013 6-7 Kasım 2013 WOW Convention Center, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşları, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından 7-8 Kasım 2012

Detaylı

Ödeyen Değişiklik Talep Formu

Ödeyen Değişiklik Talep Formu Bildirim Tarihi Ödeyen Değişiklik Talep Formu Katılımcı Ad ve Hesabına Katkı Payı Ödeyen Kişi Bilgileri Gerçek Kişi - Kişisel Bilgiler Sözleşme No T.C. Kimlik No Kimlik Belge Türü n Ehliyet n Nüfus Cüzdanı

Detaylı

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 09.00-09.15

Detaylı

DEMİRYOLU YÖNETİCİ VE YÖNETİCİ ADAYLARI AKADEMİSİ

DEMİRYOLU YÖNETİCİ VE YÖNETİCİ ADAYLARI AKADEMİSİ DEMİRYOLU YÖNETİCİ VE YÖNETİCİ ADAYLARI AKADEMİSİ DEMİRYOLUNUN KURUMSAL VE HUKUKSAL ÇERÇEVESİ EĞİTİMİ Tarihçe, Temel Kavramlar ve Terminoloji, Coğrafya, Kurumlar ve Yetkili Otoriteler, Düzenleyici Mevzuat

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme Bölümü 2013 Yılı Eğitim Programı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme Bölümü 2013 Yılı Eğitim Programı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme Bölümü 2013 Yılı Eğitim Programı EĞİTİM PROGRAMI 2013 Eğitim Adı Tarih Eğitim Süresi Eğitim Ücreti Lisanslı Sedex B Tipi Kullanıcı Eğitimi 10 Nisan 2013

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Değişikliği bildirmek

Değişikliği bildirmek AOW yaşlılık aylığı Değişikliği bildirmek Kişisel durumunuzdaki değişiklikler, AOW yaşlılık aylığınızı etkileyebilir. Bu nedenle durumunuzdaki değişiklikleri, dört hafta içinde bu form ile bize bildiriniz.

Detaylı

Nörostimülasyon Kadavra Kursu

Nörostimülasyon Kadavra Kursu Değerli Meslektaşlarımız, Nöromodülasyon Araştırma ve Eğitim Derneği Nörostimülasyon Kadavra Kursu 21-22 Mart 2015 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi, Anatomi Anabilim Dalı, Antalya da gerçekleşecektir.

Detaylı

SATIġ GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMĠ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma

SATIġ GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMĠ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma SATIġ GÜVENLĠĞĠ EĞĠTĠMĠ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma 3 Aralık 2010 Divan Otel, ANKARA 09.00-09.15 Kayıt SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Dr. Çağrı Bağatur 9.15-10.00 İşletmelerde

Detaylı

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI)

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) 1. DUYURU II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) Değerli Meslektaşlarımız, Yaşlanma, II. Dünya Savaşı nın sonundan itibaren gözlenen yaşam beklentisindeki çarpıcı artış yüzünden önemli

Detaylı

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Randevu Talep Edilen Şehir: o İstanbul o Ankara o İzmir o Gaziantep o Bursa Bu bölüm ATUS tarafından doldurulacaktır Tarih / İsim İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk

Detaylı

PARA ÇEKİM BAŞVURUSU

PARA ÇEKİM BAŞVURUSU PARA ÇEKİM BAŞVURUSU Talimatlar: Bu formu, ödeme talebinde bulunmak ve/veya harcamaları belgelendirmek amacıyla kullanabilirsiniz. Lütfen bu formu doldurun, imzalayın ve (gerekli olan ekleri ile birlikte)

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.15 Kayıt SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Dr. Çağrı Bağatur 9.15-10.00

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN 6-7-8 Eylül 3 Dragon Boat FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO FILE TEL

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ

TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ 2018-2019 AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ TED İzmir Koleji Sanat Akademisi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı; I. Dönemi 01/10/2018 12/01/2019; II. Dönemi 25/02/2019-15/06/2019;

Detaylı

Bu kongre ile ülkemizde konuyla ilgilenen sağlık çalışanları için bilimsel ve sosyal açıdan faydalı bir paylaşım ortamı sağlanacaktır.

Bu kongre ile ülkemizde konuyla ilgilenen sağlık çalışanları için bilimsel ve sosyal açıdan faydalı bir paylaşım ortamı sağlanacaktır. Değerli Meslektaşlarımız, Sizleri 31 Ekim-2 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara`da düzenlenecek olan 1. Ulusal İntegratif Tıp Kongresi`ne davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kongrenin amacı; alternatif ve

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma 17 Ekim 2012 İSTANBUL 09.00-09.15 Kayıt 9.15-10.00 SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal

Detaylı

BALIKESİR DİŞHEKİMLERİ ODASI BAHAR. SEMPOZYUMU 17-18 Nisan 2015 HALİÇ PARK HOTEL - AYVALIK

BALIKESİR DİŞHEKİMLERİ ODASI BAHAR. SEMPOZYUMU 17-18 Nisan 2015 HALİÇ PARK HOTEL - AYVALIK Değerli Meslektaşlarım, Ülkemizin eğlence turizm merkezlerinden Cunda Adası nda Haliç Park Otel de gerçekleştireceğimiz Bahar Sempozyumu'nda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Türk ve Yunan kültürünün

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU *Tüm bilgilerin doldurulması zorunludur. KİŞİSEL BİLGİLER T.C.Kimlik No Adı Soyadı Mesleği İş Telefonu Ev Telefonu Cep Telefonu İş E-Posta Adresi Kişisel

Detaylı

Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız

Detaylı

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi TEMEL UFRS 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof. Dr. Yıldız Özerhan 9.30-10.30 Kavramsal çerçeve kapsamında

Detaylı

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof.

Detaylı

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz.

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçmen Kılavuzum Kılavuz hakkında Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçimler hakkında Federal seçimlerde,

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ Başvuru Tarihleri 14 Nisan 26 Mayıs 2017 Üniversitemizin Açıköğretim Sistemine bağlı Batı

Detaylı

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU Lisans tamamlama çalışmalarını yürütmek üzere Lisans tamamlama komisyonu kurulmuştur. Lisans tamamlama komisyonumuz Yurtiçi ve Yurtdışı Örgün, Açık, Uzaktan,

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

TRICARE Overseas Program (TOP)

TRICARE Overseas Program (TOP) RICAR Overseas Program (OP) OP Prime kullanıcılarına sağlık hizmeti sağlayan sağlayıcılar için kısa kullanım klavuzu. RICAR is a registered trademark of the Department of Defense, Defense Health Agency.

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

2-5 Haziran 2011 ADIYAMAN

2-5 Haziran 2011 ADIYAMAN TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ (TKBD) SÜREKLĠ MESLEKĠ GELĠġĠM OKULU (SMGO) ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ 2-5 Haziran 2011 ADIYAMAN Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından 2-5 Haziran 2011 tarihlerinde

Detaylı

İlaç Politikaları : Almanya Türkiye Örneği Çalıştayı

İlaç Politikaları : Almanya Türkiye Örneği Çalıştayı İlaç Politikaları : Almanya Türkiye Örneği Çalıştayı 3-4 Nisan 2014, Sürmeli Hotels & Resorts Ankara TUBİTAK 2223-D İşbirliği ve Öncelikli Alanlarla İlgili Etkinlik Düzenleme Desteği'' ile düzenlenmiştir.

Detaylı

AKTÜER EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

AKTÜER EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU AKTÜER EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ 2012 Bu kılavuz, 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu na dayanılarak çıkartılan Aktüerler Yönetmeliği gereğince zorunlu tutulan, Aktüer

Detaylı

TÜRK YE KÖRFEZ B RL KONSEY (K K) 1. FORUMU 5-7 UBAT 2012 FOUR SEASONS OTEL, ISTANBUL Taslak Program

TÜRK YE KÖRFEZ B RL KONSEY (K K) 1. FORUMU 5-7 UBAT 2012 FOUR SEASONS OTEL, ISTANBUL Taslak Program TÜRKYE KÖRFEZ BRL KONSEY (KK) 1. FORUMU 5-7 UBAT 2012 FOUR SEASONS OTEL, ISTANBUL Taslak Program 05 UBAT 2012, PAZAR Delegelerin Gelii 14.00-17.30 - Kayt, Four Seasons Otel (Ground Floor, Foyer) 18.30-19.00

Detaylı

Klinik Nöral Terapi 2. Basamak 6-7 Ekim 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Klinik Nöral Terapi 2. Basamak 6-7 Ekim 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Klinik Nöral Terapi 2. Basamak Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Nöral terapi çoğunlukla belirli özelliklerde lokal anestezik enjeksiyonu ile otonom sinir sistemi üzerine

Detaylı

6102 SAYILI TÜRK TĠCARET KANUNU EĞĠTĠMĠ. 27 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

6102 SAYILI TÜRK TĠCARET KANUNU EĞĠTĠMĠ. 27 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 6102 SAYILI TÜRK TĠCARET KANUNU EĞĠTĠMĠ 27 Ekim 2011 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY 09.00-09.15 Kayıt 6102 SAYILI TÜRK TİCARET KANUNU EĞİTİMİ Doç Dr. Mustafa

Detaylı

ŞAHIS YAYINCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ

ŞAHIS YAYINCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ ISBN Türkiye Ajansı ŞAHIS YAYINCI (kendi kitabını yayınlayan kişiler) BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ ISBN SİSTEMİNE KAYITLI [Daha önce ISBN li (ISBN 978-975-17, ISBN 978-9944) kitap yayınlamış] ŞAHIS YAYINCILAR

Detaylı

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia ile İşbirliği Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia Virtual Card İçindekiler Expedia Collect Rezervasyon Süreci 3 Expedia Virtual Card 4 Rezervasyon Değişiklikleri 6 Destek 7 2

Detaylı

İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI. EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI)

İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI. EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI) İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI) T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve MALİ YARDIMLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hülya TEKİN AB Uzmanı

Detaylı

Klinik araştırmaların son on yılda geçirdiği aşamalar, bu alanda eğitilmiş işgücünde artış,

Klinik araştırmaların son on yılda geçirdiği aşamalar, bu alanda eğitilmiş işgücünde artış, Değerli Yetkililer, Klinik araştırmaların son on yılda geçirdiği aşamalar, bu alanda eğitilmiş işgücünde artış, hızla değişen mevzuatlar ve Türkiye nin yeni parlayan ülkeler arasında olması bu konuda bir

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR,

Detaylı

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ Adı-Soyadı : Erkek Bayan Doğum Tarihi : / / T.C. Kimlik No : Mezun Olduğu Okul : Çalıştığı Kurum : Pasaport No : Pasaport Türü : Genel Yeşil Kırmızı Cep Telefon No : Ev

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı