İstanbul,Süzer Dış Ticaret AŞ de, Gıda Maddeleri İthalat ve Re-Export Departmanı Uzmanı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1985-1986 İstanbul,Süzer Dış Ticaret AŞ de, Gıda Maddeleri İthalat ve Re-Export Departmanı Uzmanı."

Transkript

1

2 1961 Ardahan Doğum Ankara,ODTÜ, Gıda Mühendisliği İstanbul,Süzer Dış Ticaret AŞ de, Gıda Maddeleri İthalat ve Re-Export Departmanı Uzmanı Ankara,Askerlik Görevi; TSK, Hava kuvvetleri Komutanlığı-Plan prensipler Daire başkanlığı-stratejik etüt dairesi, Hava Asteğmen Ankara,Sümertaş Holding AŞ, Süpet AŞ. Genel Md. Yrd İstanbul, Zümrüt Dış Ticaret Ltd. İştirakçi ve Genel Md. Alaska Dondurma AŞ ye danışmanlık hizmeti verildi. Alaska Dondurma AŞ ile birlikte Özbekistan da ortak dondurma fabrikası kurulması gerçekleştirildi. MADO danışmanlık hizmeti verildi. ABD tekstil firmalarının Türkiye ve Türkî Cumhuriyetler temsilciliği yapıldı. Tanrıverdi Holding AŞ ye Ukrayna Dağıtım organizasyonu ve mağazalar sistemi kuruldu.

3 İstanbul, Yaşar Dondurma ve Lojistik Hizmetleri AŞ,(MADO) Kurucu İştirakçi ve Genel Müdür, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı. MADO Bayi organizasyonunun Kurulması, MADO lojistik organizasyonunun kurulması, MADO markalama sürecinin yönetimi, gerçekleştirildi Ankara, Süto Lojistik Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucu İştirakçi ve Genel Müdür. SSK hastaneleri Kafe & Büfe & Yemekhane yapılanması. Kırıkkale MAKRO AVM Yiyecek İçecek katı yapılanması, gerçekleştirildi İstanbul, Simit Sarayı-CEO Simit Sarayı Bayi organizasyonunun geliştirilmesi, Simit Sarayı tedarik ve lojistik organizasyonunun geliştirilmesi, Simit Sarayı markalama sürecinin yönetimi, Simit Sarayı "hisse satış" operasyonunun yapılandırılması işleri gerçekleştirildi.

4 2010- İstanbul, MSY Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Gıda Sanayi Ltd. Şti.-Kurucu İştirakçi ve Genel Müdür ARMAN Xinjiang Food Industrial Group. Ltd.-China ( iştirak yatırımı) Üretim Kurgusu ve fabrika kurulma işi. Perakende (Mağaza) yapılanması kurulması; 8 Marka ve 55 Mağaza (2015 sonu itibarı ile) Lojistik altyapı kurulması. "Fırın İstanbul" (Değer Artışı temelli ortak) Üretim kurgusu revizyonu ve donuk teknoloji uygulamalarına geçiş, Mağaza yapılanması ve çoğaltılması (Franchise altyapısı kurulması); 22 Mağaza 2015 sonu itibarı ile. Lojistik altyapı revizyonu. "DOYADO" Mantı-Börek-tatlı; Sıfırdan kurgulanan bu "iş" Ağustos 2015 itibarı ile ilk mağazası ile iş hayatına başlayacak. "MOOMUU" Süt Evi- Mandıra ;Sıfırdan kurgulanan bu "iş" Ekim 2105 itibarı ile ilk mağazasını açarak faaliyetlerine başlayacaktır.

5

6 Kuruluş Tarihi; İştigal Konusu; Ana uzmanlığımız GIDA PERAKENDE (MAĞAZA) ZİNCİRİ işidir. Gelişmekte veya gelişme eğiliminde olan veya olabilecek (iş) şirket alınıp, ortak olunup onları geliştirmek, değer katmak ve akabinde "halka arz" veya "satışını" gerçekleştirmek. Ortak olmak noktasında sağladığımız sadece finansman olmamaktadır.(limitli bir sermaye girişi) Asıl sağladığımız bilgi birikimimiz, deneyim ve uluslararası bilinirliğimiz ve kattığımız değerdir. Ayrıca yatırıma uygun olduğunu düşündüğümüz konularla ilgili sıfırdan işi kurgular ve hayata geçiririz.

7

8 Yenilebilir ve içilebilir ürünlerin, gıdaların bir numaralı sıkıntısı üretim yerinden tüketim noktasına(son tüketiciye) varana kadar geçirdiği süredir. İnsanoğlunun şehirleşmesi ile birlikte gıda üretimi ile tüketimi arasındaki mesafe, süre artmıştır ve bir şekilde üretilenlerin olabildiğince üretildiği andaki gıda değerlerinin korunmasını, taşınmasını ve son tüketiciye ulaşmasının sağlanması bir zaruret olmuştur. Bunu sağlayabilmek maksadıyla teknoloji gündeme gelmiş ve Gıda İşleme, Saklama ve dağıtımında birçok çözümler üretilmiştir. Bu teknolojileri kullanmayanların bugünün dünyasında yeri kalmamış gibidir. "Dondurarak Saklama-Donuk Ürün" bunlardan biridir. "Gıda Perakende Zinciri" işi de bu anlamda gelişmesini bu teknolojilere dayandırmıştır. Bu iş üç ana konudan oluşmaktadır; Üretim, Perakende (Mağaza) (zincir) yapılanması, Lojistik. Perakende zincir mağazacılık işinde en önemli konuların başını merkezi üretim (Fabrika) oluşturmaktadır. Çok sayıdaki mağazaların tedariki buradan yapılmalıdır. Böyle bir fabrikada ise en çok kullanılan teknoloji "Donuk Ürün" dür.

9

10 "Dondurarak Saklama-Donuk Ürün" ile ilgili birçok uygulama vardır. Ancak bizim tecrübemiz ana olarak Dondurma ve Hamur İşini kapsamaktadır. Bu alandaki tecrübelerimizi paylaşmak isterim; Yılında Yaşar Dondurma A.Ş (MADO) ilk fabrikasını kurulumu esnasında, Kahramanmaraş ta dondurma ile birlikte bir çok ürünün daha olduğunu ve bunları İstanbul başta olmak üzere Anadolu nun diğer şehirlerine nasıl götürebileceğimiz üzerinde düşünmeye ve çalışmaya başladık. Yani üretmek önemliydi ancak son tüketiciye ilk halinde götürmek, sunabilmek ise çok çok önemliydi.

11

12 Türkiye'de ilk Baklava, börek donuk üretimini gerçekleştirdik. Birçok AR-GE ve Ür- GE sonucunda; Pişmiş Donuk, (+4'de çözündürülüp tüketebilen, gerektiğinde sadece ısıtılan) Yarı Pişmiş Donuk, (+4'de çözündürülüp, son ısıl işlemden geçen) Çiğ Donuk (+4'de çözündürülüp veya direkt olarak -18'den pişirilen ürünler) Türkiye'de ilk olarak Yaş Pasta donuk üretimini gerçekleştirdik. Tüketime Hazır ;Son tüketim noktasında +4'de çözündürülüp, tüketime hazır Yaş pastalar. Yarı Mamul ; Son tüketim noktasında (Proje Noktasında) +4'de çözündürülüp son işlemleri (süslemeler) yapılarak, tüketime hazır Yaş pastalar. Bu esnada MADO mağazalarında müşteri talebi haline gelen Hamur İşlerinin üretilmesi ile alakalı çalışmalar ortağımız olan PASEK ile birlikte yapıldı. Daha sonra bu fabrika Simit Sarayı tarafından satın alındı.

13

14 Simit Sarayı adı altında da Donuk Hamur işi konusundaki Ar-Ge ve Ür-Ge'ler devam etti. Simit sarayı içinde tüm mağazalarına (Proje Noktalarına) ayni evsafta ürün götürebilmek ve oralarda son işlemleri yaparak son tüketiciye sunmak olmazsa olmazı idi. Burada da Yarı pişmiş donuk veya çiğ ürünler üretildi. Türkiye'de ilk olarak; Simit Başta olmak üzere birçok yerel hamur işi ürünlerimiz ile Dünyaya ait lezzetlerin Donuk ürettik.; Poğaça, Açma, Kruvasan, Bretzel, Çatal, kurabiye çeşitleri...gibi. Takip eden Yıllarda ortağı ve yönetimini üstlendiğimiz Fırın İstanbul da yukarda saydığımız ürünlere ek olarak gene Türkiye'de ilk olarak pişmiş donuk ve yarı pişmiş donuk olarak Türkiye'ye ait ekmek çeşitleri ile Dünyanın en güzel ve bilinen ekmeklerini ürettik.

15

16

17 Fırın İstanbul'da da hedef fabrika da donuk, pişmiş veya yarı pişmiş ürünleri mağazalarımızda (Proje Noktalarında) son işlemlerini yapıp, pişirip taze olarak son müşterilerin beğenisine sunmak oldu. Halihazırda gerçekleştirdiğimiz iki yeni projeden de bahsetmek isterim; DOYADO Mantı-Börek-Tatlı; ARMAN Muslim Food Ltd. Xinjiang/China. DOYADO Mantı-Börek-Tatlı; yeni kurguladığımız ve Ağustos 2015 itibarı ile ilk mağazasını açacağımız, zincir mağazacılık operasyonumuzdur. Burada da tüm ürünler, kurutma, MAP (gaz altında kapatma), Sous-vide gibi diğer tekniklerle birlikte dondurma tekniği kullanılaraktan da hazırlanmaktadır. DOYADO'ya imalatın yanı sıra fabrikamız BOLCA-Özsoy Unlu Mamüller,10,000 m 2 'lik bir üretim alanı ile günlük 100 ton kapasiteli üretimiyle (Bunun 1/2'ü donuk üründür.)türkiye'nin önde gelen perakendecilerinin de tedarikçisidir.

18

19 ARMAN Muslim Food Ltd. Xinjiang/China.; Firma mevcut fabrikalarının yanı sıra 3,930 Mağazadan oluşan bir perakende (market) yapısına sahip. Bölgedeki en bilinen ve büyük ayrıca Çin'in tanınmış 100 markasından biri. ARMAN için zincir mağaza organizasyonunu sıfırdan kurguladık ve uyguladık. Bu anlamda çeşitli konseptler (İçeriklerde) mağazalar açtık ve bu mağazalarda satılacak ürünleri merkezi imalatta (1500 m2'lik bir tesiste) ürettik. Buradaki üretimde de teknik olarak ağırlıklı dondurulmuş ürünler üretilmekte. Dondurma, Hamur işi, et ürünleri. Mağazalardaki performansın tatmin edici olması neticesinde 12,000 m2'lik yeni bir fabrika projelendirildi. 2015'in ikinci yarısı itibarı ile de çalışma başladı. Hedef 2016 Mart ında açılış.

20

21 AHİR KELAM Günümüzün olmazsa olmazı gıdaları ilk üretim değerlerinde korunmuş olarak son tüketiciye ulaştırmaktır. Teknoloji olmadan bunu başarabilmek mümkün değildir. Donuk ürün zincir mağazacılığın olmazsa olmazıdır!

22

Hikayemiz SÖKE FABRİKA ANKARA FABRİKA

Hikayemiz SÖKE FABRİKA ANKARA FABRİKA Hikayemiz Değirmencilikteki 5 yılı aşkın uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU

CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU UNO Cafe & Restaurant Kataloğu - 2015 1 2 UNO Cafe & Restaurant Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez

Detaylı

Dayanılmaz Lezzetler

Dayanılmaz Lezzetler Dayanılmaz Lezzetler * 2015 Kurumsal Kataloğu. Fırıncı Orhan, 1958 yılında Ankara Çukurambar da ekmek üretimiyle faliyetine başlayıp daha sonra temel konsepti olan fırın&cafe lerinin yanısıra restoran

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız TARİHÇE 1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün

Detaylı

"Kökümüzü topraktan, gücümüzü sizden alarak büyümeye devam ediyoruz"

Kökümüzü topraktan, gücümüzü sizden alarak büyümeye devam ediyoruz "Kökümüzü topraktan, gücümüzü sizden alarak büyümeye devam ediyoruz" www.tellioglu.com.tr TELLİOĞLU markası 1982 yilinda Balikesir'de Tellioglu Un Fabrikasi'nin kurulmasıyla doğmuştur. 110 bin metrekarelik

Detaylı

Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Analist Raporu Mavi Giyim Sanayi (MAVI)

Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Analist Raporu Mavi Giyim Sanayi (MAVI) Fiyat Tespit Raporu na İlişkin Analist Raporu Mavi Giyim Sanayi (MAVI) Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı Pay Tebliği

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

3Ç 2018 satış gelirleri 1.0 milyar TL; 9A 2018 dönemi satış gelirleri 2,7 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.

3Ç 2018 satış gelirleri 1.0 milyar TL; 9A 2018 dönemi satış gelirleri 2,7 milyar TL olarak gerçekleşmiştir. BİZİM TOPTAN 30 EYLÜL 2018 DE SONA EREN DÖNEME AİT ÜÇÜNCÜ ÇEYREK 2018 DÖNEMİ FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI İstanbul, Türkiye 22 Ekim 2018 Ülke genelindeki 175 mağazası ile Türkiye nin önde gelen organize

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler PFS Küçük İşletmelere Büyük Çözümler Unlu mamül ürünlerinde lezzetin sırrı; kaliteli hammadde ve iyi ustalık becerilerinin yanında; verimi ve pişirme özellikleri ile sizi yolda bırakmayacak bir fırın tercih

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Tasarım : Arş. Gör. Görkem TILIÇ Fotoğraflar : Coşkun PINARBAŞI - Hasan Eren ÇALIŞKAN BÜGEV, hazır yemek, unlu mamüller

Detaylı

KASIM YEMEK LİSTESİ 06/11/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Omlet Bal

KASIM YEMEK LİSTESİ 06/11/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Omlet Bal 05/11/2018 06/11/2018 07/11/2018 08/11/2018 09/11/2018 Ekmek Sade Açma Krep Dil Peyniri Ekmek Ezogelin Mantı Ispanak Yemeği laç Yayla Yeşil Mercimek Fırında Piliç Baget Makarna Mercimek Biber Dolma Patatesli

Detaylı

KASIM YEMEK LİSTESİ 06/11/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Omlet Bal

KASIM YEMEK LİSTESİ 06/11/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Omlet Bal 05/11/2018 06/11/2018 07/11/2018 08/11/2018 09/11/2018 Ekmek Sade Açma Krep Dil Peyniri Ekmek Mantı Ispanak Yemeği laç Yeşil Mercimek Fırında Piliç Baget Makarna Biber Dolma Patatesli Peynirli Kol Böreği

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

ŞUBAT YEMEK LİSTESİ 05/02/2019 SALI

ŞUBAT YEMEK LİSTESİ 05/02/2019 SALI ŞUBAT YEMEK LİSTESİ 04/02/2019 05/02/2019 06/02/2019 07/02/2019 08/02/2019 Reçel Et Döner Pınar Beyaz Havuç Kaşarlı Omlet Bal Düğün Çorba Yeşil Mercimek Kıymalı Karnabahar Arpa Şehriye Pilavı Cheesecake

Detaylı

MAYIS YEMEK LİSTESİ 30/04/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Domates Süt Kaşarlı Omlet. Sebze Çorbası Piliç Baget Izgara Köfte Pirinç Pilavı Meyve

MAYIS YEMEK LİSTESİ 30/04/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Domates Süt Kaşarlı Omlet. Sebze Çorbası Piliç Baget Izgara Köfte Pirinç Pilavı Meyve 29/04/2019 30/04/2019 01/05/2019 02/05/2019 05/04/2019 Pınar Beyaz EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ Labne Peynir Krep Düğün Çorbası Ispanak Borani Yeşil Mercimek Soslu Makarna Cevizli İrmik Helvası Sebze Çorbası

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU Turizm Kataloğu - 2015 1 2 Turizm Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez ürünlerinin hammaddesi olarak yemeklerimize

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı I. Çeyrek Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı I. Çeyrek Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yılı I. Çeyrek Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye nin en

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

Bir tık uzağınızdayız...

Bir tık uzağınızdayız... Türkiye nin Lojistikte İlk ve Tek Marka Patentli 4.Parti Lojistik Şirketi Bize Ulaşın: 0212 873 87 47 www.4pl.com.tr Bir tık uzağınızdayız... Hakkımızda 2012 yılında kurulmuş olan 4PL hizmet alan ve veren

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri. Özet Bilgi. İlişkili Taraf İşlemleri

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri. Özet Bilgi. İlişkili Taraf İşlemleri KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Özet Bilgi İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2013 Yılı Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye nin en beğenilen

Detaylı

Soğuk Zincir Lojistiğindeki Zorluklar ve Çözümler

Soğuk Zincir Lojistiğindeki Zorluklar ve Çözümler Soğuk Zincir Lojistiğindeki Zorluklar ve Çözümler lojistikokulu.wordpress.com 1 SOĞUK ZİNCİR LOJİSTİĞİ Soğuk Zincir Nedir? Ulusal Ulaştırma Kamu Araştırma Programı nın yaptığı tanıma göre soğuk zincir;

Detaylı

Franchise. Tanıtım Dosyası

Franchise. Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası İÇERİK ; I. BÖLÜM : MITTO VE FROZEN YOGURT II. BÖLÜM: FROZEN ÜRÜN ÇEŞİTLERİ III. BÖLÜM: TERCİH EDİLEN ALANLAR IV. BÖLÜM: FRANCHISE VERİLEN HİZMETLER V. BÖLÜM: MITTO NEDEN CAZİP?

Detaylı

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR HAMURUNDA TUTKU VAR LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR Taze ve donuk unlu mamuller alanında faaliyet gösteren La Lorraine Bakery Group un %100 ü Belçikalı bir ailenindir. 11 üretim tesisi ve 2800 çalışanıyla

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yıl Sonu Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yıl Sonu Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yıl Sonu Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi Ürün Portföyü En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye

Detaylı

2017 2Ç satış gelirleri 727,3 milyon TL; 1YY da ise 1.325,4 milyon TL olarak gerçekleşmiştir.

2017 2Ç satış gelirleri 727,3 milyon TL; 1YY da ise 1.325,4 milyon TL olarak gerçekleşmiştir. BİZİM TOPTAN 30 HAZİRAN 2017 DE SONA EREN DÖNEME AİT İKİNCİ ÇEYREK VE İLK YARI YIL 2017 SONUÇLARINI AÇIKLADI İstanbul, Türkiye 08 Ağustos 2017 Ülke genelindeki 167 mağazası ile Türkiye nin önde gelen organize

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2015 Yılı 1. Çeyrek Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2015 Yılı 1. Çeyrek Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2015 Yılı 1. Çeyrek Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi Ürün Portföyü En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da*

Detaylı

LeanACADEMY. www.leanacademy.com.tr. Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal

LeanACADEMY. www.leanacademy.com.tr. Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Hakkımızda LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Yalın üretim sistemi eğitim ve danışmanlık 2009 yılında

Detaylı

MART YEMEK LİSTESİ 05/03/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Havuç Süt Kaşarlı Omlet Bal. Mantar Çorba Izgara Köfte Soslu Piliç Baget Makarna Ekler

MART YEMEK LİSTESİ 05/03/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Havuç Süt Kaşarlı Omlet Bal. Mantar Çorba Izgara Köfte Soslu Piliç Baget Makarna Ekler MART YEMEK LİSTESİ 04/03/2019 05/03/2019 06/03/2019 07/03/2019 08/03/2019 Düğün Çorbası Kabak Sandal Yeşil Mercimek Pınar Beyaz Mantar Çorba Izgara Köfte Soslu Piliç Baget Ekler Tahin Pekmez Çorbası Biber

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Yönetim Sistemleri Kurulumu

Yönetim Sistemleri Kurulumu Yönetim Sistemleri Kurulumu TEKİM - Teknolojik ve Kurumsal İşbirliği Merkezi Bilgi ve İletişim Sistemleri Sanayi, Danışmanlık ve Ticaret Ltd. Sti. Adres (Merkez): Mustafa Kemal Mahallesi 2131. Sokak 27/22

Detaylı

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 : Durmayan üretimin sırrı Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 Sunucu : Bergman Gülsün : Teknik Müdür : 16 yıl @ SICK : İletişim : : Tlf : (216) 528 50 00 / 5032 : Gsm : (532) 343 83 15 : E-mail

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

01.01.2013. İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İş Yönetim Stratejileri : İşlevsel Stratejiler. Pazarlama: İşlevsel/Bölümsel Stratejiler

01.01.2013. İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İş Yönetim Stratejileri : İşlevsel Stratejiler. Pazarlama: İşlevsel/Bölümsel Stratejiler İşlevsel Stratejiler İşletmedeki yönetim düzeylerine göre yapılan strateji sınıflamasında orta veya alt yönetim düzeylerinde hazırlanmakta ve uygulanmakta olan stratejilerdir. KURUMSAL STRATEJİLER İş Yönetim

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

KORN FERRY YENİ MEZUN ÜCRET PİYASALARI BÜLTENİ

KORN FERRY YENİ MEZUN ÜCRET PİYASALARI BÜLTENİ z KORN FERRY YENİ MEZUN ÜCRET PİYASALARI BÜLTENİ Şubat 2018 Bu bülten, 2017 yılı veri tabanı erişimine sahip müşterilerimiz için özel hazırlanmış olup içeriği Korn Ferry nin yazılı onayı bulunmaksızın

Detaylı

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR 2008463096 SAİM ŞENOL 2008463085 KÜBRA ÖZKAN 2008463056 MERAL GÜLTEKİN 2008463071 SİNEM KISACIK 1944 yılında Abdurrahman SARAR'ın Eskişehir'de

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş.

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. yatirimciiliskileri@pinarsut.com.tr PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2017-1Y Finansal Sunumu 2017-1Y Başlıca Gelişmeler Süt Ürünleri Pazarı* Tüketici Fiyatları Endeksi Çiğ Süt Taban Fiyatları 2017-1Y Finansal

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI İstanbul, 2012 İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI 14 yıldır farklı ülkelerde ve farklı sektörlerde birçok firmada Yalın Üretim ve Kaizen Uygulamaları yapmış bir uzman olarak,

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

SICAK GÜNDEM: CARREFOURSA/GĠMA VE MĠGROS/TANSAġ DEVRALMALARI TARKAN ERDOĞAN REKABET UZMANI

SICAK GÜNDEM: CARREFOURSA/GĠMA VE MĠGROS/TANSAġ DEVRALMALARI TARKAN ERDOĞAN REKABET UZMANI SICAK GÜNDEM: CARREFOURSA/GĠMA VE MĠGROS/TANSAġ DEVRALMALARI TARKAN ERDOĞAN REKABET UZMANI 1 BirleĢme/Devralma Aktiviteleri(1998-2005) Yıllar Sayı 1998 2 1999 2 2000 3 2001 0 2002 2 2003 1 2004 0 2005

Detaylı

TÜRKİYEDE KİMYA ENDÜSTRİSİ

TÜRKİYEDE KİMYA ENDÜSTRİSİ ALİ UZUN FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ TÜRKİYEDE KİMYA ENDÜSTRİSİ Yaşadığınız ortamı incelediğinizde kullandığınız pek çok malzemenin kimya endüstrisi sayesinde üretildiğini görürsünüz. Duvarlarda, kapılarda

Detaylı

AK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

AK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu Pay Tebliği nin 29.Maddesi çerçevesinde hazırlanmış olup, yatırımcıların pay alım satımına ilişkin herhangi bir

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

-30,6-1,50 9A A Ç Ç 2017

-30,6-1,50 9A A Ç Ç 2017 BİZİM TOPTAN 30 EYLÜL 2017 DE SONA EREN DÖNEME AİT ÜÇÜNCÜ ÇEYREK VE İLK DOKUZ AYLIK SONUÇLARINI AÇIKLADI İstanbul, Türkiye 26 Ekim 2017 Ülke genelindeki 170 mağazası ile Türkiye nin önde gelen organize

Detaylı

Bölüm 10. İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler) İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İşlevsel Stratejiler KURUMSAL STRATEJİLER

Bölüm 10. İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler) İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İşlevsel Stratejiler KURUMSAL STRATEJİLER Bölüm 10 İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler) İşlevsel Stratejiler İşletmedeki yönetim düzeylerine göre yapılan strateji sınıflamasında orta veya alt yönetim düzeylerinde hazırlanmakta

Detaylı

ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş. 9 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR

ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş. 9 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş. 9 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR 1 Kasım 2018 Türkiye nin satış gelirleri bakımından en hızlı büyüyen gıda perakende zincirlerinden biri olan ŞOK Marketler ve son 10 yılın en büyük

Detaylı

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz 1 2 3 HAKKIMIZDA 4 KURUMSAL Misyonumuz Sağlıklı çalışma koşullarında, kalitesine güvenilen malzemeleri, bilinçli ve kusursuz işçilik ile işleyerek, sağlıklı ve lezzetli beslenme ilkesi ile sürekli müşteri

Detaylı

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 E-mail:cluster@konyacluster.com Konya Kümelenme Merkezi Konya da kümelenme faaliyetleri 2006-2007 yılında Konya

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

LeanACADEMY. Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal

LeanACADEMY.  Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Hakkımızda LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Yalın üretim sistemi eğitim ve danışmanlık 2009 yılında

Detaylı

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş.

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. Halka Arz Bilgi Notu KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. HALKA ARZ BİLGİLERİ Halka Arz Tarihi 20-21 Ocak 2011 Halka Arz Fiyat Aralığı Halka Arz Şekli Piyasa Değeri (TL) Halka Arz Büyüklüğü

Detaylı

ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı

ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı Basın Bülteni No. 1 Anuga destekli - ANUFOOD Avrasya ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı Gıda endüstrisi için yeni bir uluslararası platform olan ANUFOOD

Detaylı

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron)

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) KALE KİLİT Toplam Kapalı Alan: 120.000 m² Toplam Kurulu Güç: 16.200kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) AÇIKLAMA: Kale Endüstri Holding Tarafından Yapılan, Avrupa'nın En Büyük Entegre

Detaylı

LeanACADEMY. Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal

LeanACADEMY.  Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Hakkımızda LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Yalın üretim sistemi eğitim ve danışmanlık 2009 yılında

Detaylı

1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu... 3 2. Sektörel Gelişmeler... 3 3. Satışlar...

Detaylı

1Ç Ç Ç te brüt kar 61,9 milyon TL, brüt kar marjı ise %9,7 olarak gerçekleşmiştir. 1Ç Ç 2016

1Ç Ç Ç te brüt kar 61,9 milyon TL, brüt kar marjı ise %9,7 olarak gerçekleşmiştir. 1Ç Ç 2016 BİZİM TOPTAN 31 MART 2016 DA SONA EREN DÖNEME AİT BİRİNCİ ÇEYREK 2016 SONUÇLARINI AÇIKLADI İstanbul, Türkiye 28 Nisan 2016 Ülke genelindeki 157 mağazası ile Türkiye nin önde gelen organize toptancısı olan

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

YAŞAR HOLDİNG. GIDA ve İÇECEK GRUBU YALIN 6 SİGMA YAYILIMI

YAŞAR HOLDİNG. GIDA ve İÇECEK GRUBU YALIN 6 SİGMA YAYILIMI YAŞAR HOLDİNG GIDA ve İÇECEK GRUBU YALIN 6 SİGMA YAYILIMI 2014 Yolculuğumuz Nasıl Başladı? 2008 En az 3 yıl tecrübeli 10 kişi, tam zamanlı çalışmak üzere, mevcut görevlerini bırakıp yeni görevine başlamaya

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

Çilingiroğlu A.Ş. 1920'li yıllardan günümüze, İzmir'de ayakkabı imalatı ve perakendeciliği ile uğraşmaktadır.

Çilingiroğlu A.Ş. 1920'li yıllardan günümüze, İzmir'de ayakkabı imalatı ve perakendeciliği ile uğraşmaktadır. İmalat ve Servis Sektörlerine Yönelik Y İş Güvenliği i ve Günlük k Ayakkabı Tedariği Çilingiroğlu lu A.Ş. Çilingiroğlu A.Ş. 1920'li yıllardan günümüze, İzmir'de ayakkabı imalatı ve perakendeciliği ile

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yılı 3. Çeyrek Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yılı 3. Çeyrek Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yılı 3. Çeyrek Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye nin en

Detaylı

geleneksel lezzetlerin buluşma noktası

geleneksel lezzetlerin buluşma noktası geleneksel lezzetlerin buluşma noktası F R A N C H I S E Kendi işimi kurmanın zamanı geldi diyorsanız; tecrübe ve bilginin paylaşıldığı, kurumsal bir markanın halkası? olmak ister misiniz BİZ Simit Sokağı,

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA BUGÜN İTİBARİYLE KARŞILAŞILAN TEMEL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ. Aralık 2015

ELEKTRİK PİYASASINDA BUGÜN İTİBARİYLE KARŞILAŞILAN TEMEL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ. Aralık 2015 ELEKTRİK PİYASASINDA BUGÜN İTİBARİYLE KARŞILAŞILAN TEMEL VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ Aralık 2015 1 Elektrik piyasanın serbestleşmesi yönünde büyük mesafe alınmasına karşın hedeflenen noktaya ulaşılamaması sektörün

Detaylı

Eve group companies KOSGEB CHICAGO ESLESTIRME MERKEZI

Eve group companies KOSGEB CHICAGO ESLESTIRME MERKEZI Eve group companies KOSGEB CHICAGO ESLESTIRME MERKEZI Sirketler gurubumuz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlıgı na bağlı KOSGEB tarafından akredite edilmiş Amerika daki tek kuruluştur. ESMER(Eslestirme Merkezi)

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1.... 3-4 2. Sektörel Gelişmeler... 5 3. Şirketin Sektörel Politikaları... 5 4. Şirketin Faaliyette Bulunduğu

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN Tarihçe Burger Break Markası 2013 te Ankara da kurulmuştur. Marka Yücelen Şirketler Grubu iştirakidir. Yücelen Şirketler Grubu başta akaryakıt, deniz taşımacılığı, lojistik, filo kiralama, yatçılık, turizm,

Detaylı

ENERJİ PERFORMANS SÖZLEŞMESİ İLE ATIK SU ISI GERİ KAZANIMI SİSTEMİ

ENERJİ PERFORMANS SÖZLEŞMESİ İLE ATIK SU ISI GERİ KAZANIMI SİSTEMİ ENERJİ PERFORMANS SÖZLEŞMESİ İLE ATIK SU ISI GERİ KAZANIMI SİSTEMİ OSMAN KİPOĞLU 5. ULUSAL VERİMLİLİK KONGRESİ 7 EKİM 2015, ANKARA Ajanda EWE ve Enervis Hakkında Türkiye de Enerji Verimliliği Enerji Performans

Detaylı

2016 4Ç satış gelirleri 686,8 milyon TL; 2016 yılında ise 2.793,1 milyon TL olarak gerçekleşmiştir.

2016 4Ç satış gelirleri 686,8 milyon TL; 2016 yılında ise 2.793,1 milyon TL olarak gerçekleşmiştir. BİZİM TOPTAN 31 ARALIK 2016 DA SONA EREN DÖNEME AİT DÖRDÜNCÜ ÇEYREK VE 2016 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI İstanbul, Türkiye 01 Mart 2017 Ülke genelindeki 162 mağazası ile Türkiye nin önde gelen

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri. Ücret Sistemleri ve Verimlilik. Prof. DR. Mustafa Yaşar Tınar. 2005463076 Ümit Şenyüz. 2006463002 Faruk Ak

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri. Ücret Sistemleri ve Verimlilik. Prof. DR. Mustafa Yaşar Tınar. 2005463076 Ümit Şenyüz. 2006463002 Faruk Ak Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik Prof. DR. Mustafa Yaşar Tınar 2005463076 Ümit Şenyüz 2006463002 Faruk

Detaylı

EKİM YEMEK LİSTESİ 02/10/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Krep Bal

EKİM YEMEK LİSTESİ 02/10/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Krep Bal 01/10/2018 02/10/2018 03/10/2018 04/10/2018 05/10/2018 Ekmek Krep Bal Beyaz Peynir Sade Açma Krep Bal Dil Peyniri Omlet Bal Ekmek Brokoli Çorbası Etli Tepsi Kebabı Zeytinyağlı Enginar laç Naneli Çorbası

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 31 MART 2012 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa Şirket in Faaliyet

Detaylı

DONDURULMUŞ PATATES VE PATATES ÜRÜNLERİ KATALOĞU

DONDURULMUŞ PATATES VE PATATES ÜRÜNLERİ KATALOĞU DONDURULMUŞ PATATES VE PATATES ÜRÜNLERİ KATALOĞU SEYDİBEY KAMPÜSÜ (TARIM ÜRÜNLERİ İŞLEME ENTEGRE TESİSİ) Seydişehir ile Beyşehir İlçelerinin tam ortasında yer alan adı bu konumundan esinlenilerek belirlenen

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue BİSENLER KURUYEMİŞ GIDA SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İstasyon Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi ADRES 1.Bulvar No:19 - Artuklu / MARDİN info@bisenler.com.tr 0(482) 212 45 78 TELEFON KURUYEMİŞ - HELVA - ŞEKERLEME

Detaylı

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri Temel Kavramlar

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri Temel Kavramlar TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri Temel Kavramlar Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik İşletmelerin ihtiyacı olan girdilerin (hammadde, malzeme,

Detaylı

GRUP ASYA. Sema ALTINÖZ Bahadır GÖK Sema GÖK Sinem KANKOTAN Javzandulam MYAGMAR

GRUP ASYA. Sema ALTINÖZ Bahadır GÖK Sema GÖK Sinem KANKOTAN Javzandulam MYAGMAR GRUP ASYA Sema ALTINÖZ 2006463009 Bahadır GÖK 2006463041 Sema GÖK 2006463042 Sinem KANKOTAN 2006463054 Javzandulam MYAGMAR 2008463110 BATI ANADOLU YAPI DENETİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ ŞİRKET HAKKINDA 29 Haziran

Detaylı

TEKSTİL, HAZIR GİYİM, DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRLERİNE YÖNELİK STRATEJİK EYLEM PLANI

TEKSTİL, HAZIR GİYİM, DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRLERİNE YÖNELİK STRATEJİK EYLEM PLANI TEKSTİL, HAZIR GİYİM, DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRLERİNE YÖNELİK STRATEJİK EYLEM PLANI BİLGİ NOTU Tekstil, Hazır Giyim ve Deri Sektörü Strateji Eylem Planı kamu ve özel kesimin geniş katılımı ve mutabakatıyla

Detaylı

NE YAPAR. Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar

NE YAPAR. Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar NE YAPAR Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar Saldi yerli markaları değil, yabancı markaları satar Saldi üretim fazlası 1. kalite

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı